Digidexo.com

guggul urt

Hva Herb Årsaker økte nivåer av TSH?

Hva Herb Årsaker økte nivåer av TSH?


Flere urte medisiner har blitt funnet å øke nivåene av TSH eller thyroid-stimulerende hormon. De kan være nyttig for lider av hypotyreose, men bør unngås av de som har hypertyreose.

Ashwagandha root

Den ashwagandha rot er tradisjonelt brukt i ayurvedisk medisin, og har vist seg å bidra til å forbedre thyroid funksjon ved å øke nivåene av thyreoideahormoner T3 og T4.

Bladderwrack

Tang blæretang kan hjelpe med lav skjoldbrusk-støtte på grunn av mengder jod i det, men det bør bare tas dersom hypotyreose er forårsaket av jod mangel.

Coleus forskohlii

Kjent som både coleus og forskolin, kan dette ayurvedic urt har evnen til å øke thyroid hormon og stimulere thyroid produksjon.

Green Tea

Grønn te kan bidra til å øke TSH nivåene på grunn av sin antioksidantegenskaper. Men det er også bekymringer mot mennesker med hypothyreose å ta den fordi dens fluoridinnhold.

Guggul

Guggul er ofte tatt for å motvirke høyt kolesterol som kommer med hypotyreose. Forskning viser at de guggulsterones finnes i guggul urt kan også ha sterke skjoldbrusk stimulerende tiltak og øke jod opptak.

Guide til urte vekttap ingredienser

En hektisk livsstil og uregelmessig, junk food-rik mat vaner har gjort fedme et vanlig problem i dag. Du kan ende opp med å betale hundrevis av dollar hvert år i å kjøpe vekttap kosttilskudd og legemidler eller melde deg inn i programmer som lover reduksjon av vekt. Men noen hjemme rettsmidler er også effektive urte vekttap ingredienser.

Green Tea

Grønn te, rik på antioksidanter sammensatte catechin, hjelper høyne hastigheten på stoffskiftet og Rouse økt forbrenning av fett. I tillegg, koffein og polyfenoler komponenten av grønn te utfylle thermo eller takten som kroppen brenner kalorier, som fører til vekttap. Du kan ta et par 400 milligram kapsler per dag eller mellom 10 og 20 dråper grønn te skjær to ganger per dag. Disse kan legges til te eller til mat som sauser og supper.

Madhulika

Den indiske urten Madhulika, tilgjengelig i noen spesialitet urte butikken, er rik på det sammensatte Gymnema Sylvestre. Når du tar dette stoffet, senker det din evne til å smake sødme. Med molekyler nesten identiske til glukose, dekker denne forbindelsen smaksreseptorer på tungen, som gjør kroppen din tror at du allerede har hatt for mye sukker. Dette reduserte sødme oppfatning vil gjøre du inntar færre karbohydrater og søtsaker, som til slutt bundet til å resultere i tap av vekt. Bør ta ca 300 milligram av denne vekttap urt i kapselform, som ikke er mindre enn to ganger om dagen.

Guggul

Guggul, den klebrige ekstrakt av mukul myrra treet, er tilgjengelig på indisk urte butikker. Hovedsakelig gunstig i å senke kolesterolet, denne urtemedisin for vektreduksjon hemmer plakkdannelse på blodårene, fremmer riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen og leveren og hjelper kroppen i lett fettstoffskiftet. Dette fører til betydelige tap av vekt. Du kan ta en mengde på 500 milligram av skjr, tablett eller kapsel av denne harpiks tre ganger om dagen i tre måneder for positive resultater i din vekttap plan.

Reishi sopp

Reishi sopp, som vanligvis vokser på loggene i naturen, har vært kjent for aldre som en potent kinesisk medikament for å øke metabolismen. Gunstig også for å styrke immunforsvaret og redusere tretthet, hjelper reishi du jobber og trening for lengre perioder av gangen. Denne ekstra energien hjelper deg å forbrenne kroppsfett og miste vekt. Du kan ha mellom 10 og 20 dråper av ekstrakt av sopp eller 600 mg av pulveret av gras som en kapsel hver dag for å redusere vekten.

Andre ingredienser

Den capsaicin forbindelse av kajennepepper og den naturlige skjoldbrusk stimulerende sammensatte i tang eller tare bidrar til å redusere vekten ved å styrke kroppens fettforbrenning evne. Nesle forenkler prosessen med sine termogenetisk forbindelser, og ginseng øker energi og metabolisme, som alle fører til effektiv vekttap.

Guggul for Acne

Guggul for Acne


Akne er tilstoppet porer som blir betent. En naturlig olje som kalles sebum slippes via hårsekkene for hud smøring. Når en overdreven mengde slippes, folliklene blir blokkert. Akne er vanligvis sett i tenåringer, men voksne kan bli påvirket. 17-45 millioner mennesker har akne, ifølge The University of Maryland Medical Center. Guggul er en urt som er å ha positive resultater i behandling av akne.

Identifikasjon

Begrepet guggul (goo-gnagsår) refererer til en harpiks fra en innfødt tree of India. Planten er vanlig i ayurvedisk behandling. Den brukes til å rense kroppen og for foryngelse. Kinesisk medisin bruker guggul for smertelindring og blodstrøm. Guggul er relatert til myrra. Omtrent 500 mg av guggul per dag har vist seg å ha samme innvirkning på akne som tetracyklin.

Studier

Guggul øker super oksid dismutase (SOD) nivåer i leveren. SOD er ​​et enzym som angriper frie radikaler raskt. En studie ble utført av Department of Dermatology i Jaipur, India. Dr. Dr. Devinder M. Thappa og Dr. Jaideep Dogra testet tjue mennesker med nodulocystic akne. Deltakerne enten fått tetracyklin eller gugulipid. Medisinen ble gitt to ganger om dagen i tre måneder. Ifølge studien resultatene, tetracyklin redusert akne lesjoner for 65,2 prosent og gugulipid 68 prosent. Spesial notatet ble gjort for at deltakere med en fet hud reagerte bedre å gugulid.

Advarsler

Gravide kvinner bør ikke bruke guggul fordi den ikke produserer østrogen-lignende reaksjoner. Alle med en hormonrelatert sykdom som eggstokkene, brystkreft eller prostatakreft bør ikke ta guggul. Prevensjon og andre urter som klaseormedrue og soya kan forstyrret, ifølge University of Maryland Medical Center. Guggul kan også påvirke blodfortynnende.

Dosering

Doseringen er vanligvis 500 mg, gitt tre ganger per dag. Forbedring skal være synlig i løpet av cirka fire uker.

Betydning

Acne skaper ikke en helserisiko, men akne har ofte en intens følelsesmessig påvirkning. Det kan også føre til alvorlige arrdannelse. Acne normalt stopper ved fylte 30. Men ifølge Steven D. Ehrlich, NMD, en alternativ lege i Phoenix, AZ, "voksen akne, spesielt hos kvinner, ser ut til å være økende, og er ikke uvanlig hos kvinner i 30-årene og 40-tallet. "

Hva er fordelene med guggul?

Guggul er en harpiks hentet fra Mukul myrra treet. Det er en aldre gammel urt fra India. Det behandler en rekke lidelser. Guggul inneholder organiske og aromatiske syrer, steroler, fettsyrealkoholer og diterpenes. Det er tryggere og mer effektiv enn råolje tannkjøtt guggul.

Andre navn

Guggul er også kjent som commiphora mukul, Gugglu og Gum Gugglu.

Helse Fordeler

Guggul er kjent for å fremme fordøyelsen og enkel kontroll kolesterol. Det er et afrodisiakum agent og fremmer effektiv sædproduksjonen. Den brukes for leddgikt behandling, spesielt cervical spondylose.
Navaka Guggul og Triphala Guggul er kjent for å behandle fedme. Guggul utviser slimet akkumulert i luftveiene. Det er også en behandling for hudproblemer og revmatisme.
Guggul er en antioksidant element og beskytter hjertet muskler ved å forhindre oksidativ skade. Det reverserer metabolske endringer som skjer med redusert blodtilførsel.

Side Effects

Noen mennesker er allergiske mot Guggul og kan oppleve følgende:
• Brystsmerter
• tett hals og pustevansker
• Elveblest, hoven og kløende hud
• Mild diaré
• Hikke
• Hodepine
• Mild magesmerter

Advarsel

Før du tar stoffet, konsultere legen din dersom du er:
• gravid
• Amming
• Allergisk mot noen form for medisin
• Tar blodfortynnende medisiner som aspirin
• Tar høyt blodtrykk medisiner
• Opplever migrene

Dosering

Legen din kommer til å foreskrive den ønskede dosering avhengig av hva problemet du står overfor. Hvis du ikke følger på ekspert retninger, følg instruksjonene på produktets flaske.

Hvordan lage Shigru Guggul

Hvordan lage Shigru Guggul


Guggul, ifølge East West School of Planetary Herbology, er avledet fra harpiks fylte trær knyttet til myrratreet. Når stekt med ghee, tørket og pulverisert, guggul blir en verdifull urte supplement som stimulerer stoffskiftet, toner organer og reduserer betennelse av leddgikt. Shigru blader, ifølge Ayrvedic Herbal Cure, også redusere betennelse og smerte. Guggul er ofte koblet sammen med urter for å forbedre enkelte av sine fordeler. En kapsel av shigru guggul kan hjelpe noen med kronisk betente ledd.

Bruksanvisning

Place 4 oz. av tørket shigru later inn din mørtel. Trykk ned på bladene med støter og flytte den i en sliping bevegelse, pulverisere bladene til et pulver.

Mål en spiseskje hver av guggul og shigru pulver på en plate. Bland dem sammen med fingrene.

Skyll og tørk fingrene. Du ønsker ikke pulver på utsiden av kapslene; og våte fingre kan oppløse kapsler uhell.

Klem forsiktig på smalere enden av en gelatin kapsel og trekk for å skille kapsel halvdeler.

Press åpningen av begge kapslene gjennom den pulverformige blanding, presser den smale ende av kapselen tilbake i den største enden. Tiny hakkene på kapselhalvdelene skal klikke sammen.

Fortsett å fylle kapsler før du går tom for pulver. Legg til en annen spiseskje av hver urt til tallerkenen din, og begynne på nytt.

Tips og advarsler

  • Begynn urte behandlinger med svært lave doser for å se hvordan kroppen din reagerer. Hvis du har en dårlig reaksjon på urter, slutte å ta dem umiddelbart.
  • Bombekastere og støter er tilgjengelig på de fleste kjøkken forsyne butikkene.
  • Alltid konsultere en lege før du unner deg selv med urter av noe slag.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå


Det kan være en rekke grunner til at menn opplever lavt testosteronnivå. For mange er tanken på ekstra medisiner for å øke testosteronnivå ikke en velkommen eller trøstende alternativ. I dag er mange menn velger å først prøve og heve deres testosteronnivå på egen hånd på en naturlig måte først.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Når menn opplever testosteronmangel, vil mange velge en naturlig og urtemedisin for å heve sin testosteron. Mange menn velger å gjøre noen endringer i kostholdet før du velger den tradisjonelle behandlingstilnærming for dette problemet.

Hvilke urte kosttilskudd for å bruke

Ginseng og Johannesurt bør definitivt være med i kryssild av urte kosttilskudd. Disse to urte kosttilskudd vil gi deg mye mer energi og samtidig fremme riktig blodsirkulasjonen.

Andre urte kosttilskudd for å bruke

Peruanske Maca og noen Omega 3 fettsyrer er kjent for naturlig øke hormonnivået, spesielt testosteron. Disse gjør deg å fordøye maten raskere. Som et resultat, vil de også øke testosteron nivåer naturlig.

Andre Herbal Supplements å vurdere

En mangel på sink og selen kan også føre til lavt testosteronnivå. Tar en god organisk sink og selen vil oppmuntre og styrke testosteronnivå.

Andre Natural Solutions

Frontlinjen tilnærming i å bruke urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå er å også prøve et kosttilskudd endring. Web MD antyder at menn spiser minst fem porsjoner per dag av rå frukt og grønnsaker.

Advarsel

Før du begynner på et kurs av behandling for forvaltningen av testosteronmangel, bør du ha en diskusjon med legen din om urte kosttilskudd. Spør om de vil påvirke eventuelle medisiner du er i dag.

Urte behandling for Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi, som overføres av hjort krysser eller svart-legged flåttbitt. En runde røde merket med en hvit senter som ligner en "blinken" er det første tegn på tilstanden. Som infeksjonen beveger seg gjennom kroppen, kan det føre til tretthet, hodepine, hjertebank, muskelsmerter, kvalme og oppkast. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe avhjelpe tilstanden. Sørg for å konsultere med en kunnskapsrik utøveren av urte-og / eller naturopathic medisin hvis du bestemmer deg for å behandle denne tilstanden naturlig.

Herbal behandlinger

Kattens klo er en kraftig immunstimulerende med en lang historie av tradisjonell bruk. Ta 2000 milligram daglig. Echinacea og ginseng tatt sammen forsterke fordelene ved den andre. Denne kombinasjonen øker virkningen av immunceller som er kjent som naturlige dreperceller (NK), som kan ødelegge infeksjonen. Det kan også kjempe eventuelle sekundære infeksjoner som kan beskjære opp. Ta echinacea skjær som anvist på etiketten. Drikk ginseng te ved siver 1 ts i en kopp varmt vann. Drikk en kopp om dagen. Disse to ting trenger ikke å bli forbrukt på samme tid til å virke. Kudzu avlaster ansikt og hals muskelspenning som kan forekomme som et resultat av sykdommen. Ta 10 mg tre ganger daglig. Lentinan reverserer feber og trøtthet og aktiverer T-hjelpeceller, immunceller som er ansvarlig for å ødelegge skadelige organismer som bakterier og virus. Bruk pulver i en dosering bestemmes av helsepersonell. Lakris kan stanse utviklingen av nevrologiske symptomer som noen ganger byr seg og bekjemper kronisk tretthet. Bruk Glycyrrhizin tabletter på 800 milligram daglig. Bruk i seks uker, og ta to uker fri i mellom sykluser. Maitake stimulerer immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. Ta 500 mg tre ganger daglig. Rødkløver er en kraftig blod cleanser. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Scutelleria har en lang historie med bruk i tradisjonell kinesisk medisin som en sterk antibakteriell og antiviral agent. Ta 2000 milligram tre ganger daglig. Sibirsk ginseng bekjemper stress og øker immunforsvar. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Johannesurt kjemper mental trøtthet og lindrer betennelsesreaksjoner. Ta 900 milligram daglig.

Ikke bruk kattens klo hvis du tar insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Hold deg unna echinacea og sibirsk ginseng hvis du har noen form for autoimmun sykdom som lupus eller leddgikt. Unngå lakris hvis du har glaukom, høyt blodtrykk, eller en østrogenavhengig lidelse som brystkreft, endometriose eller fibrocystic bryster. Hvis du har diaré, ikke ta Scutellaria.

Andre forslag

Sørg for å opprettholde tilstrekkelige mengder av vitamin A i systemet ved å spise minst 1 porsjon daglig av mørke-grønne, gule eller oransje frukt og grønnsaker. En studie publisert i oktober 1996 Journal of Infectious Disease funnet at mangler av dette vitaminet øker sjansene for å få leddgikt. Denne tilstanden kan resultere i noen mennesker smittet med Lyme sykdom. Kom deg ut i solen i 15 til 20 minutter daglig for å stimulere tilstrekkelig vitamin D-butikker i kroppen. Dette kan bidra til å retardere utviklingen av artritt. Inkludere masse hvitløk i kostholdet ditt eller ta et supplement som anvist på etiketten. Det er et velkjent naturlig antibiotika og immun booster.

Urte søvn rettsmidler for babyer

En baby som ikke vil sove eller våkner ofte kan virkelig være vanskelig å håndtere. Mange foreldre prøver å justere babyens matinntak og endre sin rutine, noen ganger uten nytte. Prøver disse urte rettsmidler kan være neste skritt for en søvnløs baby og døsig foreldre.

Urtete

Putting varm urtete, som Sitronmelisse Tea, i en flaske før sengetid kan hjelpe den lille sove gjennom natten. Dette er flott for barn rundt et år gammel.

Tørkede urter under ark

Tørkede urter som kamille, lavendel, Valerian rot, og malt kanel bark i en pose under ark av babyens barneseng - eller brukes direkte under ark - kan hjelpe barnet å sovne og forbli sovende. Som barnet beveger seg i sengen, vil lukten bli rørt opp igjen, dysser babyen til å sove igjen.

Bath Time Urter

Legge humle og kamille i badekaret om natten kan hjelpe barnet å slappe av og gjør deg klar for søvn. Hops og kamille bør legges til badet i like deler.

Grøt for Sleep

Havre i form av grøt til babyer på fast føde blir brukt ofte for søvnproblemer. Det er flott for stress, søvnmangel og en generell sovne.

Muntlige Drops

Det er selskaper som tilbyr ulike urte dråper for babyer for alt fra kolikk å sove problemer. Vanligvis bare noen få dråper i en flaske med vann eller direkte inn i barnets munn vil hjelpe barnet drift av i en fredelig søvn.

Bruke Urter

Når du bruker tørkede urter, bør du huske på at de er potent og kan brukes daglig. Spør alltid legen din før du legger urter til ditt barns kosthold.

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré

Naturlige og urte-løsninger for en babyens mage med diaré


Når barnet ditt har diaré, er rask lindring din største bekymring. Dessverre, mange over-the-counter alternativene har bivirkninger eller fare advarsler for barn under 2. Naturlige og urte rettsmidler ofte kan gi lindring uten bivirkninger og på svært liten kostnad.

Star Anise

Anis hjelper babyer passere gass og beroliger intestinal opprørt. Ta ett eller to punkter på en stjerneanis frø, og male den opp veldig fint med en morter. Hell 1/2 kopp kokende vann over anis frø og la det bratt til kjølig. Deretter bruker en dropper, gi barnet ditt 3-6 dråper når han er masete med en urolig mage. Anis brukes ofte med ingefær, men ingefær bør ikke gis til spedbarn under 1 års alder.

Fennikelfrø

Fennikel frø er et allment kjent middel for kolikk, eller overdreven gråt hos babyer, som kan være forårsaket av intestinal ubehag, ifølge US National Library of Medicine. Putre 1/2 ts. til 1 ts. fennikel frø i 2 kopper vann i 10 minutter. Sil frøene, og la blandingen avkjøles. Gi to teskjeer til barnet ditt ved å skje eller dropper hvert 15. minutt. Ikke tilsett sukker eller honning.

Peppermynte

Peppermint er kanskje den mest kjente medisinsk urt og er trygt for babyer mager. Bratt en håndfull frisk peppermynte blader, eller 1 ts. av tørket peppermynte blader, i 2 kopper kokende vann i 10 minutter. Avkjøl, og fôr til barnet ditt en teskje av gangen. Peppermynte er veldig sterk til babyer, så pass på å administrere en liten mengde om gangen.

Carob Pulver og moden banan

Hvis babyen er gammel nok til å spise fast føde, mate henne en mashed moden banan blandet med 1 ts. av carob pulver. Banan vil hjelpe stramme tarmen, og pektin i carob vil binde mat sammen.

Aktivt kull

Toksiner er vanligvis den skyldige når babyer har diaré. Aktivt kull er en kraftig magnet for giftstoffer og hjelper kroppen å gi det ut. Det absorberer også mineraler og vitaminer, så dette er et middel som bør kun tas ved behov og er ikke trygt som en daglig forebyggende. De fleste drugstores bære aktivt kull, og det er et utmerket tillegg til din førstehjelp kit.

Urte-løsninger for manglende appetitt

For de som lider av forskjellige former for kreft og andre sykdommer, så vel som deres behandlinger et tap av appetitt er et stort problem. I en tid når du tar bare en mer narkotika er ikke en vurdering, kan en naturlig urtemedisin være akkurat det svaret.

Alfalfa

En enkel urt å finne som stimulerer appetitten er alfalfa. Denne urten er lastet med vitaminer, mineraler og proteiner, og legger til tapt næring mens oppfordret deg til å spise.

Calumba

Denne urten stimulerer fordøyelses aktivitet samt appetitt. Ta det en 1/2 time før måltider.

Kardemomme

Kardemomme brukes i mange indiske oppskrifter. Det er imidlertid kjent for sin appetitt stimulering karakteristisk også.

Slippery Elm

Slippery Elm er en urtemedisin som er gunstig for mage-tarmkanalen. Det lindrer også magesmerter og forstoppelse samt forbedre appetitten.

Fennikel

Denne urten er nyttig når appetitt tapet skyldes stress eller følelsesmessig opprørt.

Urte medisiner for å senke høyt blodtrykk

Hvis blodtrykket ditt er ikke høy nok til å være i faresonen, og hvis du jobber med kosthold og livsstil endringer for å få det ned, ved hjelp av noen urte rettsmidler kan være verdt et forsøk. Noen av disse urter fungere som blodfortynnende, så de bør ikke brukes hvis du er på blodfortynnende medisiner uten å snakke med legen din først. Disse også er ikke raske reparasjoner, og kan ta flere dager til flere uker før du ser resultater.

Hvitløk

Forskning publisert i en utgave 2005 av "American Family Physician" indikerte at det å spise ett fedd hvitløk hver dag kan senke høyt blodtrykk.

Hawthorn

En studie publisert i "The British Journal of General Practice" viste at hagtorn senker høyt blodtrykk hos personer med type 2 diabetes. Hagtorn ser ut til å utvide blodårene og styrke hjertets pumpeevne.

Rauwolfia serpentina

En bok av Kee Chang Huang kalt "The Pharmacology av kinesiske urter" siterer en 1999 kinesisk studie som viser at Rauwolfia serpentina kan raskt og betydelig lavere blodtrykk.

Ayurvediske Betraktninger

Ayurvedisk medisin visninger rauwolfia serpentina som et midlertidig inngrep tiltak. Livsstil og kosthold endringer, sammen med hagtorn tilskudd, er mer effektiv som langtidsbehandling.

Arjuna

En 1997 studie i "Indian Heart Journal" indikerer at Arjuna kan senke høyt blodtrykk ved å styrke et svekket hjerte.

Urte medisiner for høyt blodtrykk

Mange alternative behandlingsformer for behandling av høyt blodtrykk innebærer avslapping prosedyrer. Andre ser på å komme nærmere å løse fysiologiske problemer ved roten av problemet. Dette kan gjøres ved å se på endringer i livsstil sammen med å endre hvordan hjertet og blodårene operere. Urtemedisiner forsøke å behandle blodtrykket ved å helbrede sirkulasjonsproblemer.

Hawthorn

Hawthorn er populært blant urte terapeuter for bruk i behandling av sirkulasjonsproblemer. Med tiden kan hagtorn kunne regulere høyt blodtrykk ved å utvide blodårene og moderere hjertefrekvens. Gjør hagtorn te ved bløtlegging en teskje av tørkede blomster og bær i en kopp kokende vann, press og drikk to til tre ganger om dagen. Også tilgjengelig i skjær form, kan du ta 1 ts. tre ganger om dagen. Bland skjær i 1/2 kopp vann. Ta to 500 mg. av kapselform tre ganger om dagen for å senke blodtrykket opplesninger. Selv hagtorn er generelt ansett som trygt, ikke ta det for mer enn to uker uten å varsle legen din.

Motherwort

Motherwort er en urt som har en beroligende effekt og kan bidra til å redusere høyt blodtrykk opplesninger. Det er tradisjonelt brukt i kinesisk urtemedisin for å senke og kontrollere høyt blodtrykk. Motherwort er lett å finne i de fleste helsekost og urte butikker. Ta to til tre drop av skjr gang om dagen. Bland det i vann eller juice for å gjøre det mer spiselig. Det regnes som trygt å ta på en kontinuerlig basis.

Hvitløk

Hvitløk er en aromatisk healer og fungerer magi som en botanisk medisin. Hvitløk inneholder svovelforbindelser som ikke bare bekjemper kreft, men fremmer kardiovaskulær helse fordeler. Uansett om du spiser rå hvitløk, kokt hvitløk eller bruke pulverisert form, har alt det samme blodtrykkssenkende effekt. For å få fullt utbytte av hvitløk, konsumere 05:56 600 mg. kapsler per dag. Ta disse i doser for mest nytte. For å holde høyt blodtrykk i sjakk, spise ett fedd hvitløk per dag, enten rå eller kokt.

Urte medisiner for høyt blodtrykk tilby et effektivt alternativ til konvensjonell medisin. Hvis du fortsatt har høyt blodtrykk opplesninger, ta kontakt med din lege for flere behandlingstilbud.

Urte kosttilskudd for å senke høyt blodtrykk

Spise rå hvitløk, eller ta det i kapsel eller pille form. Leger henviser til høyt blodtrykk, eller hypertensjon, som den tause morderen på grunn av den ødeleggende effekten det har på hjertet og andre vitale organer. Hjertet av en pasient med høyt blodtrykk arbeider hardere for å pumpe blod, noe som bidrar til åreforkalkning og til syvende og hjertesvikt. Selv om du kan senke blodtrykket med livsstilsendringer som trening og kosthold endringer, bruker urte supplement i forbindelse med disse sunne valg for å redusere blodtrykket.

Hvitløk

Hvitløk detoxifies kroppen ved å stimulere lymfesystemet å eliminere avfall samtidig styrke blodårene. Avrusning gir beskyttelse mot forurensing og toksisitet, opprettholde normalt blodtrykk og blod lipid nivåer. Denne prosessen reduserer blodpropper og øker blodsirkulasjonen, derfor redusere blodtrykket.

Hawthorne

Ta hawthorne, ashrub innfødt til Europa og middelhavslandene, for å redusere kolesterol og normalisere blodtrykk og samtidig øke leverens omdanning av ldls inn HDL og forebygge tilstoppede arterier. Du vil ikke føle virkningene av denne saktegående urt i de første åtte uker for å ta den. Observere riktig bruk for å unngå bivirkninger som sedasjon og drastiske fall i blodtrykket.

Selleri

Spise opp til fire stykker av selleri daglig. Billig og lett tilgjengelig, inneholder selleri 3-n-butylpthalide, en effektiv bestanddel i reduseres blodtrykket. Det utvider blodårene, som slapper spente muskler, og det reduserer stressnivået hormoner, noe som resulterer i lavere blodtrykk.

Saw Palmetto

Ta så Palmetto i kapsel eller te form. Opprinnelig fra Nord-Amerika, så Palmetto er en gammel blodtrykk rette. Den aktive ingrediensen, beta-sitosterol, utvider blodårene, noe som igjen reduserer stressnivået. (Legg merke til at forskning har ennå ikke bekrefte effektiviteten av dette produktet.)

Advarsel

Selv generelt trygt, urtemedisiner fortsatt kreve studien. Ta kontakt med legen din før du starter noen urte behandling.

Equine Herpes Virus & URT Disease

Equine Herpes Virus & URT Disease


Equine herpes virus er en øvre luftveier (URT) sykdom hos hester. Den andre typen URT sykdom ofte påvirker hester er influensa. Rask behandling anbefales fordi sykdommer er svært smittsom. Sykdommene er ikke en trussel for mennesker.

Symptomer

De første indikasjoner på at en hest kan ha en URT sykdom som herpes virus eller influensa er tap av matlyst og klar utflod fra nesen. Disse symptomene er ofte ledsaget av feber. Etter noen dager, kan dyret begynne å hoste. Hvis det viktigste symptomet er hoste, da vanligvis hesten lider av influensa. Hvis det viktigste symptomet er en rennende nese, da det sannsynligvis har herpes virus. Noen ganger symptomene overlapper så mye at det kan være umulig for andre enn en ekspert for å diagnostisere problemet.

Diagnostiske tester

Tester er tilgjengelige for å avgjøre hvorvidt en hest har en URT sykdom. Hver test for å sjekke om en hest har influensa tar ca 15 minutter å fullføre. Det er imidlertid viktig at en hest er testet innen to dager etter forekomst av symptomer. Utover denne tidsperioden, testresultatene er ikke like sannsynlig å være nøyaktig.

Behandling

Legemidler som reduserer feber og mye hvile er de grunnleggende anbefalinger for behandling av hestens URT sykdommer. En effektiv feber redusering er butazolidine, også kjent som «bute." Når hestens kroppstemperaturen synker, er det mer sannsynlig å begynne å spise og drikke vann igjen, og som har en tendens til å øke hastigheten utvinning. Selv om viruset er sentrert på luftveiene, påvirker det også en hest hjerte og muskler. Det er derfor resten er så viktig; så lenge som tre uker med hvile kan være nødvendig.

Forebygging

Vaksiner er tilgjengelig for å hindre utbruddet av URT sykdommer i hest. Den grunnleggende anbefaling er å starte med to skudd og deretter fortsette med en serie av booster skudd hver tredje eller fjerde måned. Unge hester kan kreve booster skudd oftere. Fordi transport innebærer kontakt med andre hester og fordi sykdommene er så smittsomt, booster skudd også er anbefalt før transport hester. Dyr som ikke kommer i kontakt med andre dyr kan ikke kreve booster skudd. Føll bør vaksineres på 6, 7, 12 og 18 måneders alder.

Urte oljer å vokse hår på Bald Head

Urte oljer å vokse hår på Bald Head


Aromaterapi, terapeutisk bruk av eteriske oljer fra planter, er ofte tenkt på som folkemedisinen. Men en medisinsk studie publisert i 1998 Archives of Dermatology avslørte den overraskende konklusjonen at noen aromaterapi er basert veldig godt i naturfag. Ifølge studien, nattlige hodebunnen massasje med følgende essensielle oljer bedre hårvekst på 44 prosent av pasientene. Det er ikke magi, men det er vitenskapelig nok til å prøve.

Rosemary

Rosmarin, en middelhavs urt med furry, furu-lignende blader og pastell blomster, er enormt populære i naturlige hår produkter. Det er blitt brukt i alt fra pre-shampoo behandlinger til post-condition skyllinger. Dampen-destillert essensielle oljen er mild nok til å bruke direkte i hodebunnen (med mindre du er allergisk --- alltid spot-test først). Det stimulerer hårsekkene, lindrer tørre hodebunn, og er tenkt å forsinke skallethet og gråning.

Rosmarin olje var en av fire essensielle oljer som brukes i 1998-studien. Å gjenskape hår-vekst blanding, starter med en base av milde carrier oljer: 20 ml druekjerneolje og 3 ml jojobaolje. Bland i tre dråper rosmarin olje.

Lavendel

Lavendel anlegget er også en middelhavs innfødte og har grå-grønne blader og lys-lilla blomster. Bladene og blomstene er lett gjenkjennelig med sin søte, beroligende parfyme, som oppfordrer til avslapning og søvn. Selv om urten kanskje best kjent for sine beroligende egenskaper, var det en av de oljer vist seg å forbedre hårvekst i 1998 studien.

Legg tre dråper lavendel essensielle olje til blandingen inneholder rosmarin, jojoba og druekjerneoljer. Sørg for å lagre alle dine essensielle oljer på et kjølig, mørkt sted når den ikke er i bruk.

Timian

Smak timian er en utbredt kulinarisk urt som brukes i mange oppskrifter på supper og kjøtt, spesielt lam. Det er også en aromaterapi stift, spioneringen for sin antiseptisk og gunstige luftveis egenskaper.

Akkurat som de to første urter, er timian essensielle oljen gunstig for hodebunnen helse og Veksten. Fordi oljen er veldig kraftig, trenger du bare to dråper i hodebunnen blanding. Ikke gni timian olje direkte på huden din uten å teste en patch først; det kan føre til irritasjon hvis det brukes i sterke konsentrasjoner.

Sedertre

Sedertre essensielle oljen kommer, ikke overraskende, fra sedertre. Oljen er damp-destillert fra sagspon og flis av tømmer. Det er nyttig for å lindre kløende hud, og dets snerpende egenskaper gjør det til en god kur for fet hud og akne. Som timian, det fungerer underverk på luftveiene og bidrar til å klare seg bronkitt og andre pusteproblemer.

Legg to dråper sedertre eterisk olje til andre oljer. Masser hele duftende blandingen inn i hodebunnen i minst to minutter, ved hjelp av en fast sirkulær bevegelse. Vær forsiktig så du ikke skader noen eksisterende hår. Hvis hodebunnen er sensitiv, vikle hodet i et varmt håndkle og vaske ut oljer etter 20 minutter. Hvis ikke, la dem på over natten. Utfør denne rutinen hver kveld i minst tre måneder. Aromaterapi er ikke øyeblikkelig tilfredsstillelse, men det er både tryggere og billigere enn Rogaine.

Den beste urte Håravfall rette

Kvinner så vel som menn kan lide av håravfall. Noen anser dette pinlig mens andre bare foretrekker en full leder av hår. Hvis du merker at håret ditt faller ut, kan du bruke noen urte rettsmidler for å stimulere til ny hårvekst. Urtemedisiner er veldig trygt og ofte billig.

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel anvendes for å helbrede en rekke forskjellige typer av hudsykdommer. Det fungerer også når den brukes direkte til hodebunnen for å stimulere til ny hårvekst. Aloe vera gel er svært vanlig og kan bli funnet i noen helse eller varehus samt din lokale apotek. Shampoo håret på vanlig måte. Da gjelder aloe vera gel direkte til hodebunnen. Vent fem minutter og skyll rent. Du trenger ikke en conditioner. Aloe vil la håret mykt og håndterlig. Det er en ekstra bonus for å bruke denne urtemedisin.

Neem Oil

Neem olje kan blandes med vanlig sjampo. Dette urtemedisin er trygt å bruke hver gang du dusjer. Det er fordelaktig til mer enn bare hårtap. Det dreper også hodelus, blir kvitt flass og styrker håret som du har. Du kan kjøpe neem olje til en helse-butikken eller bestille den på nettet på en butikk som Vitacost. Dryppe ti dråper neem olje i din sjampo flaske og deretter røre.

Rosmarin og salvie

Både rosmarin og salvie brukes til å behandle hårtap. De fungerer som naturlige astringents. De har også stimulere hårsekkene slik at håret kan begynne å vokse igjen. Du wan å ta like mengder både rosmarin og salvie blader og plassere dem i en gryte med kokende vann. Kok i fem minutter og deretter press for å fjerne væsken kun. Bland åtte gram av rosmarin-salvie vann med åtte gram av flytende Castilla såpe. Plasser i en tom sjampo flaske og bruke den til sjampo hodebunnen og håret to ganger per uke.

Urte rette for Bakteriell vaginose

Urte rette for Bakteriell vaginose


Bakteriell vaginose er en vaginal infeksjon som kommer fra en pH ubalanse i skjeden som resulterer i en malodor ledsaget av et utslipp. Andre symptomer kan være kløe, hevelse, ømhet, ubehag, intens, krampe-lignende smerter i magen og tretthet.

Funksjoner

Endringer i den normale eller balansert bakterieinnholdet i vagina kan komme av bruk av antibiotika. Når pH-verdien av vagina er større enn 4,5 er det anses alkalisk med en sterk sannsynlighet for en bakteriell vaginose infeksjon er til stede. Når skjeden er ubalansert det gjør at bakterier vanligste med bakteriell vaginose infeksjoner for å formere seg.

Årsaker

Bakteriell vaginose er mer vanlig hos kvinner som nylig har endret seksualpartnere, men en kvinne trenger ikke å være seksuelt aktiv for å bli smittet. Smale undertøy som thongs er hyppige årsaker til infeksjonen når bakterier fra anus kommer i kontakt med skjeden. Feilaktig hygiene, skylling, strep og psykologisk stress kan alle føre til infeksjon og gravide kvinner som er mangelfull i jern er mer sannsynlig å bli smittet.

Betraktninger

Mange kvinner som har bakteriell vaginose ikke søker behandling eller feilaktig tror at den fishy lukt og utflod de opplever er en gjær infeksjon som de kan behandle med over-the-counter narkotika uten forlegenhet og kostnaden for en klinisk besøk. Kvinner som foretrekker naturlige behandlinger og medisiner har en rekke urte alternativer tilgjengelige for dem.

Herbal rettsmidler

Ifølge ekspertene på BacterialVaginosis.com, urte rettsmidler for bakteriell vaginose inkluderer en rekke soppdrepende, antiseptisk og immunstyrkende midler. Noen av disse rettsmidler inkluderer Tea-tree olje produkter som brukes for å eliminere uønskede bakterier; Lavendel olje blandet med myrra, med aprikoskjerne olje brukes på kjønnsleppene; Juglone (en sammensatt fra svart valnøtt) bekjemper bakterier. (Må ikke brukes hvis du er gravid eller ammer.); Solhatt er et antibiotikum; Hvitløk er også en antibiotika (ofte regnet som en av de beste); Trollhassel har snerpende kvaliteter; Pau d'arco te bekjemper bakterier; Sage, bringebær blad, mullein, goldenseal rot og eple cider eddik med en dråpe tea tree olje blandet som en douche er en kur; Trakeal, en ayurvedisk urt, er gjort til en te og brukes til å bekjempe bakteriell vaginose; Tørket triphala urter: amalaki, (indisk stikkelsbær), haritaki og bibitaki blir betraktet som en super-urt kombinasjon. De er antioksidanter; Cranberry juice er kjent for å redusere kløe og yoghurt lagt til diett for å bistå i å balansere bakteriene.

Konsultasjon

Kvinner som velger å utforske naturmidler bør informere legen sin om eventuelle rettsmidler de bruker, og ta kontakt med dem for å hindre uheldige legemiddelinteraksjoner.

Hvordan bruke grønn te urte Diet Supplements

Grønn te urte kosttilskudd er diett supplement piller som inneholder infusjoner og egenskaper av grønn te. De er kjent og populært for sine helbredende egenskaper og helsebringende fordeler. Grønn te inneholder kraftige antioksidanter som avgifte kroppen og, mest populært, hjelp i vekttap. Men du bør likevel sørge for at du tar disse kosttilskudd riktig å sikre at du pådrar ingen bivirkninger og høste alle fordelene de har å tilby.

Hvordan bruke grønn te urte Diet Supplements

•  Ta grønn te urte kosttilskudd med mat. Fordi kosttilskudd inneholder sentralstimulerende midler, har de potensial til å opprørt magen. Å ta dem med mat bidrar til å hindre denne forekomsten.

Øk vanninntaket for å sikre at du holde deg hydrert. Urte kosttilskudd inneholder vanndrivende egenskaper som kan gjøre deg dehydrert hvis du ikke drikker mye vann.

Tid den endelige supplerende dose senest midten av ettermiddagen. Igjen, urte kosttilskudd inneholder sentralstimulerende midler. Tillat deg selv minst 4 til 6 timer for sentralstimulerende midler til å arbeide seg ut av systemet før du prøver å sove. Ellers kan du oppleve søvnløshet.

Skip tar kosttilskudd to dager i uken for å unngå å bli avhengig av dem, eller begrense dosen til ett supplement en dag hvis du planlegger å bruke den på en langsiktig basis.

Adopter et sunt kosthold og mosjon plan sammen med grønn te urte kosttilskudd. Kosttilskudd vil bare hjelpe til så mye vekttap uten diett og trening.

Hint

  • Opprettholde en sunn livsstil for å gå ned i vekt og holde den av.
  • Aldri ta noen kosttilskudd hvis du er sykepleier eller gravid.

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap


Vekttap er et populært mål for mange i USA, og mange produkter har blitt utviklet som er designet for å hjelpe til med det. Ulike typer av treningsutstyr, slankepiller, fettfattig mat og kosttilskudd er tilgjengelig. Det mest naturlige kosttilskudd er urte kosttilskudd. Mange urter hjelpe hjelpemiddel i vekttap uten skadelige eller syntetiske kjemikalier.

Hvordan kjøpe urte kosttilskudd som hjelpe vekttap

•  Kjøp en urte supplement som inneholder grønn te. Grønn te er en urt som inneholder en liten mengde koffein og koffein hjelper kroppen til å undertrykke appetitten, øke metabolismen og mister vekt. Videre er det svært anerkjent for sin antioksidantegenskaper, som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Grønn te kan være oppført under ingredienser som Camellia sinensis. Symptomer på rask hjerterytme, angst, kvalme og andre koffein bivirkninger kan oppleves fra forbruker for mye grønn te som denne urten inneholder koffein.

Kjøp et supplement som inneholder urt, guarana. Guarana inneholder naturlig koffein og gir deg en energi boost, øker stoffskiftet og undertrykker appetitten, som alle hjelpemiddel i vekttap. Gurana kan være oppført under ingredienser som Paullinia cupana. Fordi guarana inneholder koffein, kan det også føre til brukere som bruker for mye av det å oppleve symptomer på koffein overdose, som kvalme, spenning, hodepine og søvnløshet.

Velg et supplement som har Coleus. Coleus inneholder forskolin, som stimulerer enzymer for å øke forbrenningen. Det øker thyroid funksjon og bryter ned fett innskudd samt hindrer produksjonen av fettvev. Coleus kan være oppført under ingredienser som Coleus forkohlii. Få bivirkninger er rapportert med Coleus.

Sjekk ingrediensene i et supplement for Hoodia gordonii. Hoodia gordonii er en urt som brukes til å dempe appetitten. Det påvirker først og fremst i hjernen for å undertrykke appetitt og øker blodsirkulasjon i hele kroppen, noe som reduserer oppbygningen av fett. Dette tillegget kan påvirke leveren i noen brukere, skjønt.

Finn et supplement som inneholder Garcinia cambogia. Det urt inneholder hydroxycitric syre, som inhiberer kroppens evne til å omdanne karbohydrater til fett. Følgelig er leveren oversvømmet med glykogen, som fører til at hjernen til å reagere ved å undertrykke appetitten og forhindrer fra overspising. Folk som er gravide, har diabetes eller demens syndromer bør ikke ta Garcinia cambogia.

Hint

  • Urte kosttilskudd som inneholder koffein vil hjelpe undertrykke appetitten og gi deg energi.
  • Vokt dere for overdoser på urte kosttilskudd, som kan forårsake følelser av sykdom, oppkast, diaré og andre symptomer. Ikke ta urte kosttilskudd mens du er på reseptbelagte medisiner eller gravid eller ammende uten først å rådføre deg med legen din. Urte kosttilskudd kan ha flere bivirkninger sammen med sine fordeler, så alltid snakke med legen før de bestemmer seg for å ta urte kosttilskudd.

Kinesisk urt for Gray Hair

Ifølge Dr. Maoshing Ni, den kinesiske urten brukes for grånende hår er shou wu. Shou Wu er et hår pleie supplement tilgjengelig på kinesisk apotek. Det blir ofte solgt i en tonic eller pille med flere ingredienser.

Botanisk navn

Shou Wu (Polygonum multiflorum) er en urt som er kjent ved flere navn. De vanligste navnene er han Shou Wu, ho shou wu og fo-ti.

Dosering

Ifølge PeaceHealth, er den typisk anbefalte daglige dosen 4 g til 8 g per dag. I tillegg form, kan fem tabletter (500 mg hver) tas tre ganger om dagen.

Tradisjonelle bruksområder

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) har brukt shou wu å behandle for tidlig aldring, svakhet, erektil dysfunksjon, vaginal utslipp, smittsomme sykdommer og angina pectoris. Historisk ble det ment å ha behandlet infertilitet.

Historie

Ifølge Institute for tradisjonell medisin, ble urten først registrert under Tang-dynastiet (713 e.Kr.). Det var opprinnelig kjent som jiaoteng, som refererte til sin form, en sammenflettede vine.

Bivirkninger

Ifølge PeaceHealth, kan den behandles rot pulver føre til arm eller ben nummenhet. Mer enn 15 g per dag av ubehandlet roten kan forårsake mild diaré.