Digidexo.com

monofasisk og bifasisk

Fordelene av bifasisk defibrillator

Fordelene av bifasisk defibrillator


En defibrillator er en enhet som brukes til å gi et elektrisk støt til hjertet for å prøve å nullstille den elektriske strømmen. Denne strøm er nødvendig for å opprettholde livet. Måten elektrisitet beveger seg gjennom hjertet ditt er det som gjør det slå, gi riktig blodstrøm og trykk. Til tider den elektriske strømmen kan utlignes, komme seg ut av rytme eller bare stoppe. Et sjokk til hjertet kan gjenopprette eller stabilisere gjeldende. Mens både monofasiske og bifasisk defibrillator tjener lignende, har bifasisk defibrillator noen fordeler fremfor monofasisk defibrillator. Imidlertid ikke bifasisk ikke synes å være noen mer effektiv på å redde liv.

Portabilitet

Den bifasiske defibrillator er mindre enn monofasisk. Dette gjør enheten mer portabel og lettere å bære på fly, i helikopter og inn i slike fjerntliggende områder som baksiden land. Alt du trenger er noen makt enhet, vanligvis et batteri.

Mindre Dyrt

Den bifasiske defibrillator er også mindre kostbar enn monofasisk. Denne prisforskjellen har hjulpet eventyr selskaper og reiseselskaper har råd til flere enheter for å utstyre reisetjenester. Den lavere prisen også kan bidra til å redusere kostnadene for ambulanse og paramedic tjenester som trenger å lager flere biler.

Lengre batterilevetid

Batteriene varer lenger på bifasisk defibrillator. Dette kan være en stor fordel om du ikke er i nærheten utløp makt. På ambulanser, brannbiler eller i fly, kan en mer langvarig batteri bety forskjellen mellom liv og død, spesielt på tidkrevende transporter til sykehus.

Mindre hudskader

En bifasisk enhet gir ingen skader på huden og muskelen så mye som en monofasisk enhet. Dette er et direkte resultat av lavere energi en biphasis defibrillator bruker. Hud og muskel skader er mer av et problem ved langvarig eksponering, men en bifasisk enhet kan gjøre en forskjell, spesielt for folk som ender opp med disse skadene flere ganger.

LIFEPAK 12 Funksjoner

LIFEPAK 12 Funksjoner


Den primære funksjon av LIFEPAK 12, som med alle defibrillatorer, er å støte hjertet elektrisk for et øyeblikk når det slår uberegnelig eller unormalt å stoppe hjertet arytmi og la hjertet til å gjenoppta sin normale mønsteret. Det er litt som å restarte en datamaskin, i moderne språkbruk. En vanlig misforståelse er at defibrillatorer vil sjokkere en stoppet hjertet til å slå igjen. Ikke sant. Hvis et hjerte har sluttet å slå, er defibrillering overflødig. De fleste leger anbefaler HLR å få hjertet å slå igjen.

Samordning med mottaksanlegg

Når det oppstår et hjerteinfarkt, vil mange ganger folk bli fraktet til et sykehus med ambulanse bemannet med høyt utdannede ambulanse (EMTs) eller ambulansepersonell. LIFEPAK 12 tilbyr Bluetooth samtidig overføring av vitale tegn til legene og sykepleierne om å ta vare på deg. Hva som skjer mens du er koblet opp til Lifepak12 på vei til sykehuset blir overført i sanntid til de som vil måtte gjøre split second beslutninger når du ankommer. Den tillater også anbefalinger for å bli gjort til paramedics under transport av behandlende personalet på sykehuset før du kommer dit.

Monofasiske og Bifasiske alternativer

Ifølge 2005 American Heart Association protokoller, er det anbefalt at den første anvendelsen av en defibrillator bør være monofasisk, som leverer en kostnad i bare én retning. Bifasisk defibrillering leverer et elektrisk støt i én retning for halvparten av lade og i motsatt retning for andre halvår. De fleste produsenter konverterer med bifasisk Automatisk ekstern defibrillering, AED, for de mindre joule (watt per sekund) administreres og lavere mengden energi som brukes kan føre til både lengre batterilevetid og en kortere tid til å lade batteriet helt opp. Dyktige EMTs, ofte med veiledning fra leger ved overvåking sykehus, har muligheten til å adminstering enten monofasiske eller bifasisk avgifter som garantert med Likepak 12. Mange defibrillatorer er standard monofasisk, spesielt siden godkjenning i 2004 av Food and Drug Administration hjem AED salg uten resept. Det kan være en teoretisk klinisk fordel ved å bruke bifasisk defibrillering, i henhold til AHA, men de fleste pasient undersøkelser og rapporter har vist ekvivalens og ikke overlegenhet av én form ved bruk av ekvivalente doser.

Rapporttyper Lev og Captured

LIFEPAK 12 tilbyr syv ulike kritiske rapporttyper i sanntid og fanget i korte, middels og lange skjemaer. De omfatter innledende elektro vurdering, automatisk henting av vitale tegn hvert femte minutt, blodtrykk puls, en trend sammendrag inkludert vitale tegn logger, pasientinformasjon og vitale tegn grafer, en hjertefrekvens skjerm og en kontinuerlig pasient overvåkningssystem. Så mer enn bare sjokkere deg tilbake til en normal hjerterytme, overvåker det din tilstand som du er sped til legevakten.

Hvordan til sammenligning Kombinasjon p-piller

Hvordan til sammenligning Kombinasjon p-piller


I tillegg til sin grunnleggende funksjon for å hindre graviditet, er kombinasjonen p-piller brukes til ulike formål, fra akne kontroll til periode regulering. Ulike typer p-piller inneholder også ulike nivåer av hormoner.

Monofasisk

Monofasisk er den vanligste typen kombinasjons p-piller. De er også kjent som 21-dagers piller, fordi brukerne ta piller med aktive hormoner i 21 dager, og deretter placebo i 7 dager i løpet av deres menstruasjonssykluser. Disse pillene er kalt monofasisk fordi de inneholder like nivåer av østrogen og progestin.

Bifasisk

Som monofasiske piller, er bifasisk kombinasjonen p-piller utviklet for å brukes i 21 dager med 7 dager med placebopiller. I motsetning monofasiske piller, bifasisk piller inneholder ulike nivåer av hormoner.

Triphasic

Triphasic piller, også designet for en 21-dagers syklus, inneholde tre forskjellige nivåer av tre separate hormoner. Doserings nivåer av hver av de tre hormoner endre hver syvende dag.

Hva er en bifasisk defibrillator?

Hjertestartere er livreddende medisinsk utstyr som brukes av utrykningspersonell og leger. De er vanlig i akuttmottak, ambulanser og legekontorer. De brukes til å re-etablere en hjerterytme som faller innenfor normen når livstruende arytmier eller hjerteinfarkt oppstår ved å levere et elektrisk støt til hjertet. Bifasisk refererer til den måte på hvilken defibrillatoren leverer strøm.

Historie

Ifølge Case Western University Dittrick Medical History Center, ble den første vellykkede menneskelige defibrillering utført i 1947 av Dr. Claude Beck. Defibrillering ble opprinnelig utført direkte på hjertet bare under operasjonen. Tidlig defibrillering maskiner alle ansatt vekselstrøm før overgangen til likestrøm. De direkte nåværende defibrillatorer (utviklet i 1950) benyttet en Lown bølgeform, noe som betyr maskinene levert en én-fase (én vei eller monofasisk) strøm fra en padle til den andre. Dette var standarden for nesten 30 år frem til innføringen av bifasisk bølgeform.

Én-fase defibrillering

Til tross for at standarden i flere tiår, én-fase defibrillering var ikke en ideell løsning. Den én-fasebølgeform som kalles for en enkelt serie av strøm mellom 200 og 360 joule som skal føres gjennom torsoen for en brøkdel av et sekund. Selv om denne metoden kan gjenopprette en normal rytme, kan det også ta flere støt for å gjenopprette rytmen. Repetisjon av sjokk og høyere energi støt kan forårsake brannsår og påføre skade på hjertemuskelen.

Bifasisk defibrillering

I bifasisk defibrillering, til dagens reiser i én retning fra padle padle og deretter i den andre retningen. Energinivåene levert variere i løpet av leveransen, som er litt lengre enn i én-fase defibrillatorer, men fortsatt mindre enn et sekund. Fordelene ved den bifasiske prosedyren er at det krever mindre energi til å gjenopprette en normal hjerterytme, selv i høy impedans (motstand mot strøm) individer. Det er noen bevis for at dette senker risikoen for brannsår og cellulær skade på hjertet.

ICD s

En anvendelse av bifasisk defibrillering metoden er i implanterbare cardioverter-defibrillator (ICD). ICD-tallet var utviklet som en behandling for de med høy risiko for dødelige hjertehendelser. De er implantert i brystet og overvåke hjerte for ventrikkelflimmer og tachychardia. I tilfelle av slik fibrillering eller tachychardia, vil ICD levere en tofaset strøm, i likhet med en ekstern defibrillator, i et forsøk på å stoppe unormal rytme.

Defibrillatorer

Med den økende mengde bevis som bifasisk defibrillator levere høyere nivåer av suksess på å gjenopprette normal hjerterytme, er deres bruk stadig mer utbredt. Bifasisk bølgeform har vært standard i automatiske eksterne defibrillatorer (AED) for noen tid. Dette er typer som finnes i nødsservicebiler og også i enkelte bedrifter og offentlige innstillinger. I økende grad har bifasisk bølgeform modell vært i manuelle defibrillatorer som er mest sett i medisinske innstillinger som sykehus.

Forskjellige merkenavn av p-piller

Orale prevensjonsmidler er gitt for en rekke formål: å hindre graviditet, å regulere perioder og for å forebygge eller lindre hormon-relaterte problemer. Fordi ulike kvinner har forskjellige behov når det kommer til deres menstruasjonssyklus, mange merker av p-piller finnes, av varierende typer og hormonnivåer. De fleste inneholder hormonene progesteron, som hindrer befruktning ved å tynne ut slimet i livmoren, noe som gjør det vanskelig for det befruktede egget å feste og østrogen, noe som kan bidra til å hindre eggløsning, når det gis på visse nivåer.

Low-Dose Østrogen

Low-dose østrogen p-piller inneholder østrogen ved 20 mcg og inkluderer Alesse, Levlite, Loestrin og Mircette. Disse pillene inneholder både små nivåer av østrogen og progestin. De kan variere i doseringsnivået, og er beskrevet som monofasisk, noe som betyr at mengden av hormoner som finnes i pillene er konstant gjennom hele 21-dagers perioden de er tatt.

Low-Dose Østrogen fasisk

Opprettet for å redusere den samlede hormon dosering en kvinne får, de lave østrogen phasic pille p-piller er kjent som Estrostep Fe eller Loestrin Fe. Den første fase inneholder 20 mikrogram av østrogen, inneholder den andre fasen 30 mcg og den endelige fase inneholder 35 mikrogram.

Regularitet til høy-Dose Østrogen

Regular-dosering østrogen piller referere til de som inneholder 35 mcg av østrogen. Disse merkenavn inkludere Ortho-Cyclen, Ovcon-35, Brevicon, Modicon, Necon, Norethin, Norinyl, Ortho-Novum, Demulen og Zovia.

Høy doseringsøstrogenpiller inkluderer Necon, Norinyl, Ortho-Novum, Ovcon-50, Ovral, Demulen, og Zovia.

Høyere doser østrogen fasisk

Høyere dose østrogen phasic p-piller inkluderer en bifasisk p-pille, noe som betyr at østrogen og progestin nivåer justere bare én gang, sammenlignet med en trifasisk pille, som justerer to ganger. Bifasisk piller som har 35 mcg av østrogen inkluderer Ortho-Novum og Jenest.

Trifasisk piller som inneholder 35 mcg av østrogen inkluderer Ortho Tri-Cyclen, Ortho-Novum og Tri-Norinyl.

Progestin piller

Også kjent som mini-piller, progestin-only piller kan være nyttig hos kvinner som ikke klarer å ta syntetisk østrogen. Minipillen former kan inkludere norethindone, ethyndiol, levonorgestrel og desogestrel.

Hva er en automatisert ekstern defibrillator?

Hva er en automatisert ekstern defibrillator?


En automatisert ekstern defibrillator er en lett, bærbar maskin som inneholder en datamaskin som analyserer pasientens hjerterytme, og leverer en elektrisk støt når det er nødvendig. Den elektriske støt leveres på anerkjennelse av en forstyrrelse i hjertets ledende system (hjertestans).

Typer

Det finnes to typer av antiepileptika: semi-automatiske og helautomatiske. Halvautomatiske defibrillatorer krever redningspersonellet å trykke på en knapp for å levere et sjokk. Helautomatiske enheter gi sjokk til en pasient uavhengig av redningsmann.

Funksjoner

Antiepileptika er selvstendige og kommunisere med redningsmann når den aktiveres. Brystputene for voksne og barn vil følge en AED. Pads er tydelig merket med bilder av et barn eller voksen og funksjon plassering instruksjon.

Monofasisk / Bifasiske

En monofasisk defibrillator sender en eneste støt fra en brystputen til den andre. En bifasisk defibrillator sender en enkelt støt og tilbake mellom brystputene. Bifasisk defibrillator vil justere energi i henhold til motstand mellom brystputene, forårsaker mindre skader på hjertet.

Ventrikkelflimmer

Ventrikkelflimmer er en hjerte tilstand der hjertet har tilstrekkelig elektrisk energi, men det er uorganiserte. VF vil hindre hjertemuskelen fra kontraktør og pumpe blod, og er en sjokksikker rytme med en AED.

Ventrikkeltakykardi

Ventrikkeltakykardi er en tilstand der hjertet slår for fort. V-tach tillater ikke hjertets kammer å fylle med nok blod, noe som resulterer i utilstrekkelig blodsirkulasjonen til kroppen. V-tach er en sjokksikker rytme med en AED.

Effekter

Antiepileptika øker overlevelsessjanser for hjertestans pasienten. Brukes i forbindelse med hjerte-lungeredning, hjertestans (opphør av hjerteaktivitet) kan administreres inntil avansert livredning kan gis.

Hva Prevensjon Pill Do kvinner tar når du gjør IVF?

IVS står for in vitro-fertilisering. Dette er en prosess som er ment å hjelpe en kvinne å bli gravid ved å gjødsle sæd utenfor kroppen og deretter implantere det inn i kvinnens livmor.

Noen leger plassere alle sine pasienter på p-piller i starten av behandlingen. IVS er en viktig behandling i fruktbarhet når andre metoder for assistert befruktning har mislyktes.

Om Menstruasjon

Menstruasjon kjører på et gjennomsnitt av en 28 dagers syklus, varierer det fra kvinne til kvinne. Ved begynnelsen av hver syklus begynner nivået av østrogen til å stige. Østrogen er et kvinnelig hormon som påvirker mange aspekter av kroppens funksjon. På dette punktet i menstruasjon syklus, hjelper det å tykne slimhinnen i livmoren for å forberede et befruktet egg.

Nivåene av østrogen peak ca 14 dager etter starten av syklusen. Omtrent på denne tiden en eggstokk utgivelser ett egg. Dette kalles eggløsning, hvoretter nivået av progesteron begynner å stige. Progesteron er et hormon som virker sekund på en lignende måte til østrogen, jevning livmoren foring.

Egget frigjøres under eggløsningen reiser gjennom egglederen mot livmoren. Hvis det blir befruktet og hell implantater seg i livmorslimhinnen, er unnfangelse da anses å ha funnet sted.

Hvis unnfangelsen ikke oppstår, nivåene av både østrogen og progesteron slipp. Dette ber fortykket livmorslimhinnen til å kaste, begynner menstruasjon.

Hva er Prevensjon?

P-piller inneholder hormoner østrogen og progesteron i syntetisk form. P-pillen er tatt muntlig å hindre eggløsning og dermed graviditet. Måten at graviditet er forhindret er ved å opprettholde en mer konsistent nivå av hormoner. Uten topp i østrogennivået, ikke eggstokken ikke mottar et signal å slippe et egg.

I tillegg p-piller føre til at kroppen til å tykne slimet i livmorhalsen, hindrer sædcellene fra å nå egget. I alle fall, sikrer den at færre sperm nå egg, bør det bli frigitt. Det gjør også slimhinnen i livmoren uimottakelig for implantering av et befruktet egg.

Typer Kombinasjon p-piller

Kombinasjonen pillen er den typen som er generelt forbundet med begrepet "pillen". Disse pillene er kalt kombinasjonspiller fordi de bruker en blanding av østrogen og progestin. Progestin er en syntetisk form av progesteron.

De fleste p-piller bruker samme form for østrogen kalt etinyløstradiol. De typer gestagener varierer fra produsent.

Disse pillene er vanligvis tilgjengelig i 21-dagers pakker eller 28-dagers pakker. Pakker 21-dagers inneholde alle aktive piller, for syv dager er det ingen pille å ta. Med 28 dagers pakken er det 21 aktive piller og 7 inaktive placebo piller.

Tre typer p-piller er monofasisk, bifasisk og trifasisk. Monofasiske typer har samme mengde hormoner per pille. Bifasisk piller inneholder ulike mengder av østrogen og progestin. Med triphasic piller dosen endres hver syv dager, og inneholder tre ulike nivåer av hormoner per pille. Med hver type kombinasjonspillen, bare de aktive piller har hormoner uavhengig av om de kommer i 21 dagers eller 28 dagers pakker.

Hvorfor ta Prevensjon med IVF?

Ifølge American Fertility Association, mer enn 15 prosent av par i Amerika har vanskeligheter med å få barn. Det finnes en rekke andre behandlinger som vanligvis forsøkt før i vetro befruktning er bestemt.

Normalt vil legen starte IVF behandling fra den tiden at kvinnen starter sin periode. Hormonnivået er nøye overvåket og lavdoserte p-piller er ofte brukt for 10 til 14 dager etter en periode. Dette gjør at behandlingen kan justeres uten å påvirke ovarial respons på stimulering.

Kostnaden for IVF

Som med de fleste medisinske prosedyrer, kan kostnadene variere fra pasient til pasient og lege til lege. Kostnadene inkluderer lab screening kostnad på ca $ 300, kan ultralyd og andre laboratoriearbeid være $ 3.000. Tvangsinnfordring av egget $ 1500, gjødsling lab koste $ 2,000. Embryo på $ 1000 og eggløsning narkotika $ 2,000. Å gjøre $ 9800 en ball park tall på hvor mye denne prosedyren kan koste.

Suksessraten er på 35 prosent i gjennomsnitt. Dette betyr at det kan ta flere runder med behandling før oppfatning er vellykket og et svangerskap er utført til termin. Ofte er det finansieringsmuligheter samt assistanse fra sykeforsikring. En pasient bør sjekke med sin lege og assurandøren før han gikk i noen medisinsk prosedyre.

Hva er en HLR AED?

Hva er en HLR AED?


Antiepileptika, eller automatiserte eksterne defibrillatorer, er bærbare enheter som diagnostisere hjertearytmi (ventrikkeltakykardi og ventrikkelflimmer) hos mennesker. Antiepileptika er designet for enkel bruk av en lekmann med litt trening; Antiepileptika er normalt tilgjengelig og tydelig merket i det offentlige rom eller virksomheter. Det er en forskjell mellom antiepileptika og standard i-sykehus defibrillatorer.

Historie

De første tilgjengelige antiepileptika var monofasisk type, som genererte støt opp til 400 joule. Denne høy-energi sjokk, dessverre, økt hjerteskader og brannskader på likene av pasientene. Nyere antiepileptika bruke bifasisk algoritmer for å gi to lavenergi sjokk mellom 100 og 200 joule. Ifølge Zoll, denne formen for lavenergi sjokk vist seg mer effektiv i tester og reduserte komplikasjoner og utvinning ganger.

Funksjon

Antiepileptika brukes hovedsakelig for de to typene av hjertearytmi som fører til hjertestans: ventrikkel takykardi, som er en dysfunksjonell og rask hjerterytme, og ventrikkelflimmer, som er en unormal sammentrekning av hjertemuskulaturen i hjerte ventriklene som hindrer blodet i å pumpe. Enheten diagnoser automatisk hjerterytmen og informerer føreren om sjokk nødvendig.

Betydning

Antiepileptika, i motsetning til sykehus defibrillatorer, krever litt trening. Førstehjelp, grunnleggende livredning og HLR, eller hjerte-lungeredning, klasser lære en layperson hvordan du bruker enheten. Det fullt operativ og lett-å-bruke enheten gjør en trent, ikke-medisinsk faglig for å utføre nødvendige livreddende prosedyrer før ambulansen kommer. Ifølge American Heart Association, antiepileptika i USA bruker elektronisk voiceover for å lede driftsansvarlig.

Accessibility

Offentlig tilgjengelige antiepileptika lagres vanligvis i fargerike saker og plasseres i åpne områder av bygninger. Enhetene er også avholdes normalt av opplært personell ved hendelser eller offentlige rom slike restauranter, flyplasser, hoteller og treningssentre. The American Heart Association forklarer at antiepileptika er det største fremskrittet i offentlig tilgang til behandling for hjertestans siden HLR. The International Liaison Committee of Resuscitation utviklet en universelt anerkjent tegn for antiepileptika.

Misforståelse

Antiepileptika er ikke konstruert for behandling for flat-lined eller asystolic pasienter. Disse pasientene krever HLR og en hjertestimulerende (et stoff). Regelmessige defibrillatorer krever mer omfattende opplæring; de er vanligvis større og er funnet bare i klinikker og sykehus. Det er viktig å merke seg at hjertestartere har utløpsdatoer, som er godt synlig på enheten.

Hvordan endre et merke av p-piller

Hvordan endre et merke av p-piller


P-piller kommer i mange merker og typer. Kombinasjon piller er monofasisk eller multifasisk i formel. Monofasiske aktive piller inneholder samme mengde av progestin og østrogen hormoner. I multifasisk piller, varierer mengden av hver aktive hormoner i pille. Konvensjonelle p-piller inneholder 21 eller 24 aktive piller og syv eller fire inaktive piller. Menstruasjon inntreffer i løpet av den tiden da de inaktive pillene er tatt. Piller som inneholder kun aktive piller eliminere menstruasjon helt eller bare til visse tider av året. Hvert merke av p-piller gir disse formuleringene, det er avgjørelsen til lege og pasient å finne ut hvilken formel som fungerer best.

Hvordan endre et merke av p-piller

•  Bestem dine symptomer. Kjenne symptomene vil hjelpe legen forskrive riktig hormon.

2 omtale andre prevensjonspille alternativer. Noen p-piller hjelpe kvinner til å kontrollere antall ganger per år de menstruerer. Hvert merke og pille har forskjellige bivirkninger og metoder for å hindre graviditet.

Sammenlign den splitter tiden blir brukt til et annet merke. En ny type pille å bruke for sammenligning kan bli funnet gjennom medisinske bøker på det lokale biblioteket, besøke hjemmesidene til kjente merkevarer og gjennomgang av TV-reklame for nye og populære merker.

Finn en lege eller snakke med fastlegen din. P-piller må forskrives av lege eller sykepleier utøveren. Diskuter dine bekymringer om din nåværende p-pille. Den som yter helsehjelp kan bestemme et annet merke basert på din helse historie og behov.

Fyll resept på apoteket.

Start ny merkevare av piller i henhold til legens ordre.

Hint

 • Andre metoder for prevensjon kan være nødvendig når piller blir endret.
 • Følg alltid legens ordre.

Hvordan behandle coxsackievirus

Hvordan behandle coxsackievirus


Coxsackievirus er en del av en familie av virus som manifesterer på forskjellige måter. Nesten halvparten av barna med coxsackievirus infeksjoner har ingen symptomer, mens andre kan utvikle sår i halsen og på sine hender og føtter (kjent som hånd, munn-og klovsyke).

Hvordan behandle coxsackievirus

•  Vask hendene ofte og har familiemedlemmer gjøre det samme for å holde viruset i å spre seg. Dette viruset kan spre seg ved hjelp av avføring-forurensede hender og overflater.

spise myk mat hvis det er sår eller sår i munnen. Drikk rikelig med væske.

Drikk kalde væsker eller spise popsicles. De kan berolige en sår munn og hjelpe nummen smerte.

Ta paracetamol for feber. Noen ganger kan en coxsackievirus forårsaker det som kalles bifasisk feber. Det kommer for en dag, deretter forsvinner, deretter returnerer to dager senere, og deretter forsvinner igjen, og så videre.

La viruset å gå sin gang. Det er ingen behandling for andre enn komfort tiltak virus.

Rest etter behov.

Spis så nutritiously som mulig.

Hint

 • Den vanligste formen for dette viruset er generelt benigne og forsvinner i løpet av få dager. Et beslektet coxsackievirus kan forårsake et syndrom som kalles pleurodynia eller Bornholm sykdom, som innebærer smertefulle kramper i musklene i bryst og øvre del av magen. Gutter kan også utvikle smerter i testiklene.
 • De alvorligste formene for coxsackievirus kan forårsake en infeksjon i hjertet kalles myokarditt, så vel som encefalitt, som er en betennelse i hjernen. Begge kan være dødelig, spesielt hos nyfødte som fanger viruset fra sine mødre. Heldigvis er dette en sjelden forekomst.
 • Ring legen din umiddelbart hvis det nyfødte har vært utsatt for viruset, selv om han eller hun ikke er konstituert syk. Hvis du er gravid og har vært utsatt for viruset, la legen få vite.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

Hvordan Les lutealfasen Resultater


Basal kroppstemperatur (BBT) kan måles gjennom kvinnens menstruasjonssyklus for å få informasjon om den mest fruktbare perioden. Syklusen er delt inn i forskjellige faser, og fasene kan sees i en BBT diagram. Lutealfasen er tidsperioden som begynner dagen etter eggløsning og slutter når kvinnen begynner menstruasjon, som betegner slutten av syklusen. I lutealfasen, er kvinnens høyere temperatur, som tjener til å ruge egg hvis den har blitt befruktet. Lese en BBT diagram kan gi indikasjoner på en kvinnes fruktbarhet til bestemte tider, vise noen fertilitetsproblemer knyttet til lutealfasen av menstruasjonssyklusen, og indikere graviditet.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

En figur din temperatur for minst en hel syklus. Temperaturen må tas med en spesiell BBT termometer som gir resultater med to desimaler. Ta temperaturen hver morgen før du står opp av sengen og innen en time på samme tid hver dag.

Figur temperaturene på en BBT diagram eller en graf av din egen som viser temperatur versus dagen. Dag en av diagrammet er den første dagen i menstruasjonen, og syklusen avsluttes når menstruasjon begynner på nytt. Du kan også gjøre notater om syklusen din, men ikke lest inn temperaturene frem til prosessen er fullført.

•  Se på kartet og være sikker på at det er bifasisk, noe som betyr at deres en to klare faser sett. Vanligvis vil temperaturene før eggløsningen gjennomsnittlig 0,4 grader mindre enn de etter eggløsning, og skaper to separate seksjoner på diagrammet.

Bestem dag av eggløsning og lutealfasen dager ved lokalisering av dagen hvor temperaturen hoppet fra de lavere temperaturer til de høyere temperaturer. Denne dagen er eggløsning og alle dager etter dagen for eggløsning er lutealfasen.

bestemme lengden på luteal fase ved å telle det antall dager i diagrammet etter eggløsning. Eggløsning kan bli forsinket, slik at antallet dager før eggløsning for å endre hver måned; lutealfasen, men bør være den samme i løpet av en eller to dager.

Finn ut om din lutealfase er normalt. De fleste kvinner har en lutealfase som varer 12 til 16 dager. En kortere lutealfase kan bety problemer med å bli gravid, som implantering krever 10 dager med høyere temperaturer til å skje. En lengre enn normalt lutealfasen kan tyde på graviditet.

Om Pulserende Tinnitus

Pulserende eller pulserende tinnitus stammer sannsynligvis innenfor blodkar inne i hode eller nakke-området når en forstyrrelse av blodstrømning oppstår på grunn av økt blodstrøm eller en innsnevring av blodkaret åpning. Dette resulterer i turbulent blodstrøm som en person kan høre. The American Tinnitus Association beskriver tinnitus som "en subjektiv støy, noe som betyr at bare den som har tinnitus kan høre det folk beskriver høre ulike lyder:. Ringing, piping, statiske, sirisser, skrikende, susende, brølende, pulserende, havbølger, summende , summetoner, og med musikk. "

Definisjon og hyppigheten av Tinnitus

Tinnitus er ordet for uforklarlige lyder i øret som kan være konstant eller intermitterende. En tredjedel av voksne opplever tinnitus på et tidspunkt i livet. Om lag 7 prosent av folket vil rådføre seg med sin lege om dette problemet, 4 prosent har tinnitus som plager dem moderat eller alvorlig, og for 1 prosent av lider, er alvorlig rammet livskvalitet. Pulserende tinnitus er bare én type tinnitus.

Beskrivelse av Tinnitus Lyder

Høres forbundet med pulserende tinnitus, vitenskapelig kjent som pulserende tinnitus, ser ut til å bli synkronisert med en persons hjerterytme. Lydene er knyttet til blodet flyter i blodårene i halsen og hodet, nær nok til ørene å være internt hørbar. Selv om disse lydene pulsere i takt med hjerteslagene, det er variasjoner. Ifølge Dr. Neil Bauman av hearinglosshelp.com, kan folk oppleve "tromming, juling, pounding, bankende, pulserende eller flagrende lyder. De kan ha enkle beats, eller ... bifasisk beats (som clip-clop av en hest) ... selv ... swishing, swooshing eller susende lyder ... "

Symptomer og Diagnose

Det er viktig å undersøke alle forekomster av pulserende tinnitus, fordi en alvorlig underliggende tilstand kan eksistere. Du bør fortelle legen din når symptomene begynte, hvor plagsomme de er og hva som gjør dem verre. Legen din vil be om en detaljert beskrivelse av hva tinnitus høres ut til deg, hvis det er ett eller begge ørene, hvis det er en konstant støy eller dersom det kommer og går. Legen din kan be deg om å flytte øynene, biter kjeven din, flytte hodet og nakken, og armer og ben for å bestemme om, når og under hvilke omstendigheter tinnitus endringer.

Årsaker

Pulserende tinnitus er en uvanlig form av tinnitus som kan være forårsaket av et blodkar uorden. Noen spesifikke årsaker til pulserende tinnitus inkluderer hode og nakke svulster som presser på blodårene; aterosklerose forårsaker store blodårer nær midtre og indre øret å miste elastisitet; høyt blodtrykk gjør tinnitus mer iøynefallende; innsnevring av en hals arterie forårsaker turbulent blodstrøm; arteriovenøs malformasjon (AVM), en misdannelse i kapillærer som oppstår i forbindelser mellom arterier og vener; og mellomøret effusjon, når væske akkumuleres i mellomøret.

Behandlinger

Når legen identifiserer underliggende, treatable forhold knyttet til tinnitus symptomer, kan det treffes tiltak for å redusere støyen. Eksempler på måter å redusere tinnitus symptomer inkluderer fjerning påvirket ørevoks, behandle en blodåre tilstand, og endring av medisiner hvis et stoff du tar ser ut til å være årsaken til tinnitus.

Trisykliske antidepressiva og noen anti-angst medisiner kan bidra til å redusere symptomene og vanskelighetene forårsaket av å leve med tinnitus. Noen ganger symptomer kan lindres ved å gjøre livsstilsendringer som reduserer høye lyder og sigarettrøyk; dekker opp støy med en vifte, myk musikk eller en hvit støy maskin for å opprettholde et roligere miljø; håndtere stress gjennom avslapningsterapi, biofeedback eller trening; og redusere alkoholforbruket.

Forebygging

Du kan være i stand til å unngå pulserende tinnitus ved å ta vare på det kardiovaskulære systemet ved å trene regelmessig og spise riktig. Tinnitus er ofte et resultat av et helse problem som ikke kan forebygges, men å ta vare på kroppen din og beskytte dine ører kan bidra til å avverge visse typer tinnitus. Bruk hørselsvern hvis jobben din utsetter deg for høyt maskiner og prøv å lytte til musikk med lavere volum, spesielt når du bruker hodetelefoner.

Hvordan hjelpe noen som lider av anafylaktisk sjokk

Hvordan hjelpe noen som lider av anafylaktisk sjokk


Anafylaktisk sjokk er en livstruende medisinsk tilstand der en alvorlig allergisk reaksjon kan føre til åndedretts og åndenød, som til slutt kan føre til døden. Ved å vite hvordan du kan hjelpe noen som lider av anafylaktisk sjokk, kan du være i stand til å redde et liv.

Bruksanvisning

gjenkjenne de tidlige symptomer på anafylaktisk sjokk for å hjelpe noen som lider av et angrep. Disse symptomene, som vanligvis vises i løpet av de første minuttene etter inntak av allergenet, kan omfatte et plutselig fall i blodtrykket forårsaker svimmelhet eller besvimelse, en prikkende følelse i munnen eller på leppene, hevelse i huden, elveblest og forelskelse og ut av bevissthet. I tillegg kan gastrointestinale plager oppstår i timen, preget av oppkast, diaré og magekramper.

Identifisere allergen som forårsaker angrep for å hjelpe noen som lider av anafylaktisk sjokk. De vanligste triggere for anafylaktisk sjokk inkluderer å spise peanøtter eller skalldyr, eller å bli stukket av en bie, veps eller hornet. Ved å samle så mye informasjon som mulig om personen som lider av anafylaktisk sjokk, vil du være i stand til å bistå ambulanse når de kommer på scenen.

Ring etter hjelp så snart som mulig, selv om symptomene synes å minske eller forsvinne etter noen minutter. Anafylaktisk sjokk kommer ofte i to bølger, kjent som en bifasisk reaksjon, som ofte kan lure den lidende til å tro at sjokket kommer unna. Det er bedre å ringe 911 for en falsk alarm enn å sette noens liv ved nølende.

Hjelp noen som lider av anafylaktisk sjokk ved å finne ut om noen i nærheten vet hvordan du skal utføre hjerte-lungeredning (HLR). Anafylaktisk sjokk kan føre til luftveis og åndenød, forårsaker bronkiene seg sammen og hjertet til å stoppe. Det er viktig å bruke redningspusteteknikker, for eksempel munn-til-munn-metoden og brystkompresjoner, mens du venter på akutt medisinsk hjelp til å komme.

Aid krise teknikere når de kommer på scenen. Gi dem så mye informasjon som mulig, slik at mindre tid blir brukt på å prøve å få en riktig diagnose. Husk at når det kommer til anafylaktisk sjokk, hvert sekund teller.

Tips og advarsler

 • Hvis du tror at noen lider av anafylaktisk sjokk, sjekk hans håndledd og ankler for en medisinsk varsle armbånd, som kan identifisere tilstanden og allergen.

Slik unngår du at en PMS Hodepine

Slik unngår du at en PMS Hodepine


PMS hodepine kan forekomme en til to uker før utbruddet av månedlige menstruasjonsblødninger. Årsaken til denne sykdommen er ikke helt forstått, men er sannsynligvis relatert til fallende østrogennivåer. Det er flere tiltak du kan gjøre for å hindre at disse hodepine oppstår hver måned. Husk imidlertid at ingen enkelt behandling som fungerer for alle; du må kanskje prøve flere før du finner en som er effektiv for deg.

Livsstil

En rekke livsstilsfaktorer kan påvirke din PMS symptomer. Å gjøre endringer i ditt liv kan bidra til å lette eller forebygge PMS hodepine. Tren regelmessig og prøve å få rundt åtte timer søvn hver natt. Lær hvordan du kan takle stress i sunne måter ved å innlemme yoga, massasje eller journalføring i dagen. I tillegg spiser et sunt kosthold og unngå koffein, alkohol, tobakk, sukkerholdige matvarer og salt. Spør legen din om du bruker kosttilskudd for å forebygge PMS symptomer som klaseormedrue, nattlysolje, folsyre, magnesium og vitamin E.

Smerte medisiner

Noen smertestillende medikamenter, for eksempel naproxen og ibuprofen, kan forebygge hodepine relatert til PMS. Ta disse medisiner som anvist godt før du forventer at hodepinen skal vises, muligens fem til syv dager før menstruasjonen starter. Hvis disse medikamentene bevise ineffektiv, vurdere sterkere reseptbelagte legemidler som kalles triptaner. Disse kommer i form av en nesespray, en pille eller en injeksjon og kan være nyttig når det tas ved angrep av en PMS hodepine eller migrene.

Prevensjon piller

Hvis din hodepine er forårsaket av premenstruelt østrogen nedgang, kan p-piller gi forebygging. For denne hodepine behandling, vil legen sannsynligvis forskrive lavdose "monofasiske" p-piller. Alle disse pillene har samme mengde hormoner i dem, i motsetning til andre p-piller som har varierende mengder i hver pille. Å ta disse pillene hver dag vil stoppe hodepine-induserende østrogen nedgang som skjer før mensen hver måned.

Antidepressiva

Trisykliske og SSRI antidepressiva er en annen vanlig forsvarslinje mot PMS hodepine. Disse medikamentene kan balansere visse hjernen kjemikalier som kalles nevrotransmittere som påvirker PMS symptomer. Når tatt langsiktig, kan visse antidepressiva redusere eller helt forhindre hodepine relatert til den premenstruelle syklus. I tillegg kan enkelte kvinner trenger å ta dem bare to uker før starten av sin periode hver måned.

Tips og advarsler

 • Prøv det beste du kan for å hindre at PMS hodepine. Men hvis du lider av alvorlige menstruasjons migrene, disse målte kan bare redusere alvorlighetsgraden av dem. Lykke til!
 • © 2008 CCROCK. Kopiering helt eller delvis, er strengt forbudt

The History of the defibrillator

The History of the defibrillator


Ventrikkelflimmer er den uregelmessig sammentrekning av hjertets nedre kammer. Dette forhindrer ujevn rytme hjertet pumpe blod til kroppen. Den vanligste årsaken er hjerteinfarkt, eller hjerteinfarkt, og døden følger snart etter hvis ingenting blir gjort. Før oppfinnelsen av implanterbar defibrillator (ICD), mer enn 40 prosent av de som lider ventrikkelflimmer døde. Etter sin oppfinnelse, som sank til to prosent.

The Electric Begynnelsen

Defibrillering administrerer elektrisitet til hjertet å sjokkere den tilbake i normal rytme. Oppdagelsen av dette karakteristisk for elektrisitet var noe tilfeldig. På begynnelsen av 1900-tallet, mens han etterforsker elektrosjokk dødsfall etter General Electric byttet fra likestrøm (DC) til vekselstrøm (AC), elektroteknikk professorer ved Johns Hopkins University i Maryland brukt ac sjokk å drepe løshunder. I prosessen observerte de at et andre sjokk kunne bringe de døde dog tilbake til livet.

Early Days

Claude Beck, en hjertekirurg ved universitetssykehusene i Cleveland, fortsatte dyreforsøk, ved hjelp ac strøm direkte på de åpne hjertene til dyr han hadde satt inn ventrikkelflimmer. Når, ved en tilfeldighet, i 1947, stoppet en 14 år gammel gutts hjerte under operasjonen, kalt Beck for hans forskning verktøy for å bli brakt inn i operasjonssalen. Etter to sjokk, ved hjelp av metallskjeer med trehåndtak som padleårer for å levere elektrisitet, lyktes han i å starte guttens hjerte. Forskere i Europa og Sovjetunionen fortsatte å forbedre prosessen, ved hjelp av dc defibrillering, deretter en bifasisk kurve (en større positiv sjokk etterfulgt av en mindre negativ).

Michel Mirowski

I 1966, da en venn og mentor av israelske kardiolog Michel Mirowski døde av ventrikkelflimmer, ble frøene av oppfinnelsen sådd i sorg. Hvorfor ikke var det en måte å forhindre dette ondartet flimmer, eller en måte å konvertere den til normal rytme når det skjedde? Implanterbare pacemakere hadde nylig blitt tilgjengelig; Mirowski ønsket å lage en defibrillator også liten nok til å bli implantert i kroppen, slik at en person kan bli sjokkert ut av ventrikkelflimmer uten å være i et sykehus. Den medisinske samfunnet blåste av tanken. Tross alt, maskinene som brukes i sykehus veide 30 til 40 pounds, brukte store padleårer for å levere støt og tok to personer til å operere.

Suksess

Ute av stand til å utføre oppgaven han satt for seg selv i Israel, Mirowski emigrerte til USA og i 1969 begynte å arbeide ved Johns Hopkins University med Dr. Morton Mower. Deres arbeid møtt med skepsis fra alle hjørner. Likevel Mirowski og Mower fortsatte sin forskning og på midten av 1970-tallet en rekke langtidstester av enheten i hunder viste sin levedyktighet. I 1980, etter omfattende etterforskning og gjennomgang, ble den første defibrillator implantert i et menneske. Snart voluminøse paddles av tidlige defibrillatorer var borte, erstattet av selvklebende pads, og et moderne bifasisk bølgeform som kreves mindre strøm, slik at defibrillator komponenter å bli mindre.

Stadfestelse

I 1985, etter 800 menneskelige implantasjoner, ble enheten godkjent av Food and Drug Administration, og etter 1990, da Mirowski døde, hadde hans implanterbar defibrillator reddet livet til 10 000 mennesker. I dag er den ICD en brøkdel av dets 1980-størrelse. Til tross for dette, varer den lenger og gjør mye mer. Det har forlenget livet til hundretusener av mennesker med uregelmessig hjerterytme, ville svært mange av dem sikkert har lidd plutselig hjertedød uten.

Bivirkninger av Microgynon 30 Prevensjon Pill

Microgynon 30 er en monofasisk p-pille som gir kvinner tre uker med hormonpiller etterfulgt av en uke med placebo piller, i løpet av tiden når brukeren normalt ville menstruere. Som de fleste p-piller, kan Microgynon 30 bruk føre til gjennombruddsblødning eller spotting før kroppen blir vant til hormon doser det blir gitt daglig. P-piller kan også forårsake andre bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlig.

Funksjon

Microgynon 30 brukes for behandling av endometriose, så vel som dysmenoré (smertefulle perioder) og menoragi (tung perioder). Uregelmessig menstruasjon, økt PMS symptomer og generell forebygging av svangerskapet er også vanlige bruk av p-piller.

Slik fungerer det

Microgynon 30 er en hormonell prevensjonsmetode, som overstyrer en kvinnes regelmessig menstruasjonssyklus. Dette er spesielt nyttig for kvinner med uregelmessig menstruasjon eller med tunge eller smertefulle sykluser også. Bruken av en hormonell prevensjon pille hindrer et egg fra å bli moden, fordi pillene gjøre kroppen tro at du har hatt en periode allerede. Dette resulterer i en lettere og kortere periode. Du kan også hoppe over perioder mens du bruker p-piller ved å ta p-piller hele tiden og ikke erstatte en uke med placebo piller. P-pillen er tatt en gang daglig, helst rundt samme tid hver dag.

Side Effects

Noen bivirkninger av Microgynon 30 er: kvalme, migrene eller hodepine, ømme bryster, vektsvingninger, væskeansamlinger, småblødninger, gjennombrudd blødning, oppkast, svimmelhet, depresjon, senket seksuell libido, økt blodtrykk, gallestein, leverfunksjonsproblemer og økt risiko for blodpropp. Selv om disse bivirkningene er mindre vanlige, kan noen kvinner bli påvirket av noen av dem under utbruddet av bruk av Microgynon 30. Hvis disse bivirkningene fortsetter, ta kontakt med helsepersonell for ytterligere instruksjoner om hvorvidt eller ikke å slutte å ta denne p-pille .

Forholdsregler

Gjennombruddsblødninger er ikke uvanlig for kvinner begynner å bruke denne pillen. Ubesvarte perioder, spotting og andre menstruasjonsforstyrrelser oppstå under kroppens første introduksjon til pillen. Økt risiko for blodpropp oppstå ved bruk av hormonell prevensjon piller. Slutt å ta Microgynon 30 og ringe en lege hvis du opplever noen av følgende symptomer: leg hevelse, smertefull pust, svimmelhet, brystsmerter, konsekvent migrene, talevansker, nummenhet på en del av kroppen, kramper, økt blodtrykk eller gulnede av huden.

Advarsel

Kvinner eldre enn 35, røykere, eller kvinner med diabetes, hjertesykdom i familien eller høyt blodtrykk bør unngå å bruke Microgynon 30 fordi de er på et høyere risiko for komplikasjoner. Andre helsemessige forhold som avskrekke bruk av denne p-pillen inkluderer: alvorlig depresjon, gallestein, nyreproblemer, familiehistorie med brystkreft, Crohns sykdom og leversykdom.

Bruk aldri en p-pille hvis du mistenker deg for å være gravid, ammer, har lupus, angina, hjerteklaffsykdom eller høyt kolesterol.

Anafylaktisk sjokk Recovery

Anafylaktisk sjokk Recovery


Det er ukjent hvorfor noen mennesker har anafylaktisk sjokk, mens andre ikke gjør det. De med allergi og sprø astma er tilbøyelig til å ha perioder med sjokk. Å spise nøtter, peanøtter, egg, pattedyr melk, soya, hvete, fisk og skalldyr kan også føre til anafylaktisk sjokk. Selv spiser en liten del av en bestemt mat kan sende deg inn i en episode. Venom fra stikkene kan også sette den av så kan medisinske elementer som latex, muskelavslappende, antibiotika, røntgenstråler og injiserbare medisiner inkludert anestesimidler.

Bruksanvisning

Stoppe alle blodoverføringer og medisinering administrasjonen vil være det første legen din vil gjøre i et sykehus. Hvis legen holder på å administrere blod og medisiner, kan det hindre snarere enn å hjelpe. Blod og medikamenter vil øke populasjonen av visse hvite blodceller.

Sprøyt eller inhalere Adrenalin (adrenalin) via nål eller inhalator som administreres av legen din. Adrenaline vil øke blodtrykket, hjelp med pusteproblemer og stoppe hevelse. Når adrenalinet har blitt injisert, vil du vanligvis gjenopprette raskt fra sjokket.

Ta et antihistamin hvis du har anafylaktisk sjokk uten pustevansker. Antihistaminer vil redusere hevelse og reversere en mild anfall av anafylaktisk sjokk. Symptomer bør avta i løpet av 30 minutter. Hvis dette ikke skjer så adrenalin kan gis.

Ta kortikosteroider, oksygen og intravenøs væsketerapi av legen din anmodning. Dette kan være nødvendig hvis du fortsatt ikke å svare på tidligere forsøk på stabilisering. Dette tiltaket vil kun brukes hvis du er fortsatt i sjokk etter at adrenalinet slites av.

Opprettholde et kjølig kroppstemperatur etter behandling. Ikke overtrene eller ta et varmt bad eller dusj eller drikke alkohol i opptil 12 timer etter sjokk symptomene oppstod. Varme temperaturer kan øke sirkulasjonen og føre til mer alvorlige allergiresponser.

Besøk sykehuset senere og bli kjent med de ansatte og la dem vite av din tilstand. I noen tilfeller av anafylaktisk sjokk, en forsinket respons, kalt en bifasisk reaksjon kan skje. Denne reaksjon kan oppstå fra 8 til 12 timer etter det første sjokket.

Carry en Epipen eller Anapen med deg for å bruke i tilfelle du går inn i sjokk. Det er en liten penn-formet enhet som inneholder adrenalin eller adrenalin. Du kan injisere deg selv for å hjelpe symptomene på reaksjonen. Sørg for å beskytte deg mot symptomene fordi mens det er sant at mennesker dør av anafylaktisk sjokk, er det også sant at de dør av å unnlate å bruke sin Epipen eller Anapen når det trengs.

Bruk en medisinsk varsle armbånd og la andre få vite om din tilstand. Hvis du går inn i sjokk, vil du ikke være i stand til å hjelpe deg selv. En medisinsk armbånd kan informere folk rundt deg eller en ambulanse mannskap på tilstanden din og hjelpe dem vet hvordan de skal behandle det beste.

Prevensjon, kontinuerlig behandling og graviditet

Prevensjon er lett tilgjengelig og gir en kvinne å ha kontroll over sin reproduksjon, men det store antallet alternativer i prevensjon kan være overveldende. For eksempel kan kvinner velger å ta sin prevensjon noncontinuously (de har en uke med placebo piller), eller de kan ta det kontinuerlig (de tar en aktiv pille hver dag uten placebo uke). Hvis en kvinne velger kontinuerlig behandling alternativet, bør hun følge noen retningslinjer.

Hormonnivåer

Pass på at du tar en prevensjon medisiner som har samme mengde av østrogen og progesteron hver eneste dag (dvs. det er monofasisk). Dette bidrar til å holde hormonnivået knyttet til eggløsning mer konsekvent, og dermed redusere risikoen for en "tilfeldig" eggløsning og befruktning. Legene tror også at økningen i progesteron med modifisert nivå prevensjon øker også risikoen for gjennombruddsblødninger.

Placebo

Gi deg selv en og annen pause fra kontinuerlig prevensjon terapi. Noen prevensjon medisiner er utviklet for å ha aktive doser for bare 21 dager, andre i 3 måneder, og ett (Lybrel) for et helt år. Det kan imidlertid hende du finner ut at gjennombruddsblødninger (spotting) er verre hvis du aldri har et uttak periode. Når du slutter å ta prevensjon for en kort periode for å få en tilbaketrekning periode slik at spotting lessens, bruke en alternativ prevensjonsmetode som kondom. Det er mulig å eggløsning og bli gravid i eneste uke du avslutte ditt prevensjon program.

Bli gravid

Hvis og når du bestemmer deg for å bli gravid, bør du oppsøke legen din først og informere henne om at du ikke lenger vil være å ta prevensjon, spesielt hvis du er på medisiner som doseringen avhenger av hormonnivåer. Hun kan bruke en eksamen og hormonprøver for å hjelpe deg å vurdere hvordan kroppen din reagerer på prevensjon tilbaketrekking og informere deg om den eksakte fysiske prosesser knyttet til kroppen din å produsere graviditetsrelaterte hormoner for seg selv igjen.

Når du går til legen, kan han fortelle deg å være forberedt til eggløsning så tidlig som to uker etter avsluttet din kontinuerlig prevensjon terapi. I gjennomsnitt har kvinner en periode fire til seks uker etter å gå off prevensjon. Det er greit å prøve å bli gravid umiddelbart etter å ha vært på kontinuerlig prevensjon terapi. Imidlertid kan du oppleve at det er vanskelig å forutsi eggløsning og menstruasjonssykluser for en stund fordi kroppen noen ganger hikke litt når det gjelder å starte sin normale hormonsyklusen.

Hvis du ikke har hatt en periode etter tre måneder med å stoppe din kontinuerlig prevensjon terapi, ta en graviditetstest. Selv om det er svært sjelden, er det mulig for deg å få eggløsning og bli gravid etter at du slutter prevensjon terapi og har derfor ingen periode. Det er vanlig i perioder å bli forsinket, spesielt etter å ha vært på prevensjon i lange perioder, men hvis du ikke er gravid og mensen fortsatt ikke har kommet tilbake etter seks måneder, gjør en annen avtale med din ob / gyn bare for å sørge for at alt er all right.

Hvordan gjenkjenne anafylaktisk sjokk Symptomer

Hvordan gjenkjenne anafylaktisk sjokk Symptomer


Anafylaktisk sjokk er en livstruende tilstand hvor en alvorlig allergisk reaksjon som forårsaker bronkial luftveiene til constrict. Ved å anerkjenne både de tidlige symptomer på anafylaktisk sjokk, og de senere, mer dramatiske symptomer som respirasjonsbesvær og bevisstløshet, kan du være i stand til å tilkalle akutt hjelp for deg selv, noen du elsker eller en vilt fremmed.

Bruksanvisning

gjenkjenne de tidlige symptomer på anafylaktisk sjokk, som kan oppstå i løpet av få sekunder etter at allergen er inntatt. Disse symptomene er problemer med å puste, hovne eller prikking lepper, et fall i blodtrykket fører til svimmelhet og kvalme og skylles eller misfarget hud.

Note tegn på gastrointestinale plager som kan hjelpe deg å gjenkjenne utbruddet av anafylaktisk sjokk. Disse symptomene kan dukke opp bare noen få minutter etter at allergenet er inntatt, og kan omfatte oppkast, diaré eller alvorlige magekramper.

Lær om noen av de mindre vanlige symptomer som kan oppstå i de tidlige stadier av anafylaktisk sjokk. Disse inkluderer en metallisk smak i munnen, kløe i huden, og trangen til å besvime eller miste bevisstheten. En kriblende følelse i ekstremiteter kan også indikere utbruddet av anafylaktisk sjokk hos noen individer.

gjenkjenne symptomer på anafylaktisk sjokk som tilstanden blir mer alvorlig. Dette kan inkludere en konstant endring i bevisst tilstand til den enkelte, inkludert besvimelse, svimmelhet eller midlertidige tap i bevisstheten. I tillegg kan huden på individet svelle merkbart og til og med blir blå, eller elveblest kan vises.

Handle raskt når du begynner å gjenkjenne symptomer på anafylaktisk sjokk. I mange tilfeller kan offeret bare har et par minutter til å tilkalle akutt hjelp før kritiske symptomer som lammelser, bevisstløshet og blokkerte luftveiene, oppstår. Det er bedre å ringe 911 for å være sikker enn å ringe for sent og står overfor alvorlige omstendigheter.

Finn den allergen så raskt som mulig når du merker de første symptomene på anafylaktisk sjokk. I de fleste anafylaktiske sjokk hendelser, de skyldige er skalldyr eller peanøtter. Ved å identifisere allergenet før lege eller ambulanse, kan du spare tid på å bestemme løpet av behandlingen.

Tips og advarsler

 • I mange tilfeller kan symptomene på anafylaktisk sjokk forsvinner i 2 eller 3 timer, for så å gå tilbake med større intensitet. Dette er kjent som en bifasisk reaksjon, og er vanlig blant de med alvorlige allergier.
 • Det kan være nødvendig å finne noen som vet HLR å behandle et offer for anafylaktisk sjokk, i tilfelle bronkiene constrict og den enkelte ikke lenger kan puste.

Hvordan kan et hjerte Defibrillator arbeid?

Defibrillatorer

Det er tre hovedtyper av hjerte defibrillatorer for tiden er i bruk: manuelle defibrillatorer, automatiske defibrillatorer og implanterbare defibrillatorer. De mest anerkjente defibrillatorer er de manuelle defibrillatorer, ofte avbildet (noen ganger unøyaktig) på fiktive TV-medisinske programmer. Disse defibrillatorer krever at spenningen og for trigging av sjokk skje manuelt. Noen manuelle defibrillatorer anvende metall årer med ikke-ledende håndtak (vanligvis plast) som krever en våt gel som skal påføres på huden, er imidlertid faste gel klebeputene blir stadig vanligere. En variant på manuell defibrillator er den interne manuell defibrillator. Disse enheter brukes i direkte kontakt med hjertet, og er først og fremst finnes i operasjonssaler. Automatiske defibrillatorer er designet for bruk av de som mangler medisinsk opplæring. Bortsett fra faktisk elektrodene settes på huden, gjør maskinen alle beslutningene. Implanterbare defibrillatorer er vanligvis bare gis til eldre og tjene samme funksjon som en automatisk defibrillator.

Defibrillering

Selve funksjonen til defibrillator er å bruke et elektrisk støt til hjertemuskelen. Dette er utført med den hensikt å reetablere en normal hjerterytme. Med eksterne defibrillatorer (manuell eller automatisk) en padle eller pad er vanligvis plassert på øverst til høyre på pasientens bryst, og den andre er plassert på pasientens venstre side, litt under og venstre side av brystmuskelen. Da en bifasisk sjokk (et sjokk med en Pulsen som vandrer i en retning og den andre retningen) påføres. I et flertall av tilfellene, denne "nullstiller" hjertets normale rytme. Interne defibrillatorer (som noen ganger brukes i tillegg som en pacemaker) overvåke hjerterytmen og bruke disse sjokkene som nødvendig.

Årsaker til bruk

Defibrillatorer brukes til å forsøke å rette opp en rekke forhold, den vanligste av disse er hjertearytmier, ventrikkelflimmer og ventrikkeltakykardi. Ved lavere spenninger, kan defibrillatorer også brukes til en prosedyre referert til som et valgfag konvertering, som har samme formål som defibrillering. Imidlertid er elektiv kardio utført i ikke-nødsituasjoner og er nøye timet for å oppnå maksimalt utbytte.

Potensielle risikoer

Hjerte defibrillatorer anses å være generelt trygt og lav risiko. Det er en viss sjanse for å brenne på huden hvor padleårer eller pads ble plassert. Det er også en viss risiko, ved høye spenninger, for skade på hjertemuskelen. Begge disse hendelsene er sjeldne, og bør ikke hindre noen opplever hjerteproblemer fra å søke legehjelp.