Digidexo.com

sensor for søvngjengere

Hvordan Stopp søvngjengeri Episodes

Hvordan Stopp søvngjengeri Episodes


Sleepwalking er en sovende sykdom som resulterer i hyppige episoder med å gå, sitte, snakke og selv urinating mens han sov. Voksne kan oppleve symptomer forenlig med søvngjengeri; Imidlertid er denne tilstanden oftest oppleves av barn. Mens noen leger faktisk behandler søvngjengeri, det er ting folk kan gjøre for å hindre at søvngjengeri oppstår og for å minimere dens virkninger.

Bruksanvisning

•  Øke antall timer du sover per natt. Sleepwalking er mer vanlig når folk har søvnmangel.

Hold en konsekvent søvn rutine. Gå å sove på samme tid hver kveld. Prøv å våkne opp på samme tid hver morgen. Opprettholde en streng sovende tidsplan for barn som sleepwalk.

Kople inn i beroligende aktiviteter før du sovner. Les en bok eller lytt til rolig musikk. Unngå aktiviteter som øker nervesystemet ditt som du ser på TV. Oppfordre barna til å slappe av før sengetid.

Limit væskeinntak før du skal sove, da dette kan indusere søvngjengeri hendelser.

Kontroll stresset for å redusere søvngjengeri hendelser. Stress kan forverre søvngjengeri hendelser.

Opprettholde en registrering av søvngjengeri episoder. Hvis du oppdager at det skjer på samme tid hver kveld, og deretter stille inn en alarm for å vekke deg selv eller barnet ditt før du når søvngjengeri normalt oppstår.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et barn, bør du vurdere å feste bjeller eller annen støyende objekt til soverommet dør eller port. Dette vil varsle deg når du barnet er i bevegelse.
  • Skape et trygt soverom for søvngjengeri. Låse vinduer og plassere skarpe eller potensielt farlige gjenstander i skuffer hvor de ikke kan være lett tilgjengelig.
  • Ikke la barn som sleepwalk å bruke køyesenger.
  • Ikke bruk alkohol eller koffein før du sovner.

Om Data behandlinger for ADHD

Symptomene på Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er ofte behandles med medisiner, men noen forskere og terapeuter behandler de sentrale spørsmålene i hyperaktivitet og uoppmerksomhet med innovativ datateknologi. Dette er mer enn vanlig spill-spiller. Data behandlinger for ADHD bruk neurofeedback eller biofeedback for å bedre ADHD symptomer.

Definisjon

Teorien bak neurofeedback er at hjernebølger hos personer med ADHD ikke opererer i samme område som sine neurotypical jevnaldrende. Dataspill utnytte neurofeedback gi en visuell fremstilling av hjernebølger i sanntid, slik at folk kan ta affære som endrer hjernen bølger og bringer dem tilbake til en sunn rekkevidde. På samme måte som fysisk trening styrker musklene, konsekvent å endre hjernebølger tog hjernen for å opprettholde sunne mønstre. Dette resulterer i bedre ADHD symptomer.

Neurofeedback

En ny bølge av dataprogrammer bruker hodeplagg for å måle hjernens elektriske aktivitet som kamper spilles. Hodeplagg sender informasjon om hjernebølger til programvaren, er bølgene tolkes, og da har de en effekt på spillet. Bølger som ikke er i et sunt utvalg har en negativ innvirkning, slik at spilleren kan bevisst skape en endring i hans hjernebølger og se den umiddelbare responsen gjennom vellykket spill.

Attention Training Systems

Denne type datamaskin spillet bruker også hodeplagg for å lese hjernebølger, men spillene er mer målrettet å øke oppmerksomheten. De kan kreve at spilleren å fokusere på et objekt i bevegelse, eller endre aspekter av spillet som krever vedvarende oppmerksomhet til bestemte oppgaver.

Biofeedback

Disse dataprogrammer ta en annen tilnærming, ved hjelp av fingertuppen sensorer for å få biofeedback. Deres mål er å lære spilleren hvordan å slappe av. Grafikken i spillet ta ulike former, og spilleren må nå og opprettholde en avslappet tilstand å gjøre elementer svare. Spilleren må kanskje gjøre et hjul sving eller foreta flytende objekter beveger seg opp eller ned ved å endre hennes følelser. Som i alle dataspill, er det en rekke nivåer, og et mål må være oppfylt før du går videre til neste.

Video Games

Opererer på samme prinsipp som dataspill, leser hodeplagg hjernen bølger og bruker dem til å påvirke videospillet som spilles. I en bil racing spillet, påvirker neurofeedback kontrolleren, forårsaker det å være mindre responsiv til spilleren bringer hans hjernebølger tilbake til en sunn rekkevidde.

Forskning

The Institute for Behavioral Health i Commack, NY, holder statistikk over sine pasienter med ADHD blir behandlet med databasert terapi. De viser at 82 prosent redusert sin hyperaktivitet og 82,8 prosent vist forbedret oppmerksomhet. Fra og med august 2009, to kliniske studier var i gang for å teste effektiviteten av dataopplæring i de med ADHD. Forskere ved Tufts Medical Center har rapportert foreløpige suksess teste databasert trening med barn.

Søvngjengeri Årsaker i Voksne

Søvngjengeri Årsaker i Voksne


Sleepwalking er en søvnforstyrrelse som ikke er en direkte trussel mot helsen. Tilstanden, også referert til som somnambulism, er ikke så vanlig hos voksne som det er i barn. Under en søvngjengerepisode kan du synes å være helt våken samtidig gjennomføre et bredt spekter av aktiviteter, som å snakke høyt eller dressing. Livsstil, genetiske, psykologiske og medisinske faktorer kan være ansvarlig for søvngjengeri.

Livsstil og Miljø

Voksne som lever et kaotisk livsstil kan oppleve søvngjengeri episoder. Hvis du ikke får nok søvn og er ofte trøtt, kanskje søvngjengeri oppstå. Går til sengs og våkne opp på samme tid hver dag regulerer søvnen din tidsplan, og bidrar til å unngå søvngjengeri. Hverdagens stress fra arbeid og familieliv kan legge opp, og et høyt stressnivå kan gi søvngjengeri om natten.

Begrense alkoholinntaket, fordi alkohol rus er et annet søvngjengeri trigger, som er røyking tobakk. Hvis du tar allergi medisiner, søvnfremkallende legemidler eller legemidler som behandler psykose, kan du også oppleve søvngjengeri.

Genetikk

Sleepwalking kan kjøre i familier. Tilstanden kan være arvelig; det kan overføres fra en generasjon til den neste. Ifølge WebMD, er du 10 ganger mer sannsynlig å sleepwalk hvis en første-graders slektning har opplevd søvngjengeri episoder. Hvis du er en enegget tvilling, er du også mer utsatt for sleepwalk.

Medisinske tilstander

Mange underliggende medisinske tilstander kan være ansvarlig for voksen søvngjengeri. Hvis du har hatt slag eller har nattlige anfall, kan søvngjengeri oppstå. En enkel feber kan utløse søvngjengeri. Acid reflux, en tilstand der konsumert mat og væske komme tilbake opp fra magesekken til spiserøret, kan også føre til søvngjengeri. Søvnapné, en tilstand som fører deg til å slutte å puste i en kort periode over natten, er også knyttet til søvngjengeri.

Psykiatriske lidelser

Hvis du lider av en psykisk lidelse, er du mer utsatt for søvngjengeri. En voksen som opplevde en traumatisk hendelse, som for eksempel fysisk vold, alvorlige ulykker, eller militær kamp, ​​kan lider av post-traumatisk stresslidelse. Denne lidelsen kan bringe på sleepwalking episoder. Voksne som har hyppige panikkanfall er også mer utsatt for sleepwalk. Hvis du fikk en traumatiserende opplevelse i din ungdom, kan du utvikle flere personlighetsforstyrrelser, som også utløser søvngjengeri hos voksne.

Typer av Pacemaker Sensorer

Typer av Pacemaker Sensorer


Tre typer pacemaker sensorer er tilgjengelig for pasienter som kan ha nytte av en implantert pacemaker. Pacemaker sensorer kan oppdage bevegelse, puste priser eller begge bevegelse og pustefrekvens. Enkelte pasienter som vil dra nytte av den ene eller den andre eller en kombinasjon av begge sensorene. Bare en kardiolog kan hjelpe en pasient gjøre dette forsøket basert på hans fysiske tilstand og medisinske behov.

Akselerometer

Ifølge St. Jude Medical, svarer et akselerometer sensor for menneskekroppen i bevegelse, og denne type pacemaker sensor er mye brukt fordi teknologien har eksistert i mange år. Sensoren fungerer ved å sammenligne fysisk aktivitet og hjertefrekvensen. Akselerometeret er følsom for og reagerer på endringer i holdning, fysisk aktivitet og kroppsbevegelser.

Ifølge National Center for Biotechnology Information, er den raske responsen fra akselerometeret viktig å regulere hjerterytmen når pacemakeren pasienten engasjerer seg i "burst aktivitet" i løpet av hver dag aktiviteter som å stå opp eller fysisk trening.

Legene påpeker at akselerometeret ikke gjenkjenner oksygenbehov av pacemakeren pasient, noe som er en ulempe når pasienten utarmer oksygen ved å le, hoste eller delta i isometriske øvelser.

Ventilasjon Sensor

National Institutes of Health nevner at ventilasjons sensorer i pacemakere svare på en økning i pasientens rate av pust når pasienten er aktiv, og pulsen går opp når puste øker. Videre pasientens pustefrekvensen øker med trening som å gå eller gå i trapper. Når pasientens puste bremser, oppdager sensoren ventilasjon frekvensen av pusting og svarer med å bremse pulsen.

Ifølge National Center for Biotechnology Information, leger fra Unità Operativa Cardiologia i Milano, Italia, fant at pasienter implantert med pacemakere utstyrt med et ventilasjons sensor viste "betydelig forbedring" i puste under sin daglige rutine. De fant at pacemaker med en ventilasjons sensor svarte godt til å møte de oksygen pasientenes behov.

Blended Sensor

Blended pacemaker sensorer er utstyrt med både et akselerometer og en ventilasjons sensor. Ifølge National Center for Biotechnology Information, justerer pacemaker hjertefrekvens basert på informasjon fra både sensorer for å oppnå en aktivitet-aktuelle hjertefrekvens, og sensorene er kryss sjekket inn av pacemakeren for å unngå å øke hjertefrekvensen unødvendig. Både akselerometeret og sensor ventilasjon må vise en økning i aktivitet og pustefrekvens før pacemakeren vil øke pasientens hjertefrekvens.

Pasienten unngår en unødvendig økning i hjerterisiko når bare én sensor oppdager og reagerer med et signal for å øke hjertefrekvensen, ifølge britiske Pub Med Central. For eksempel, hvis en pasient får et medikament, som øker deres pustefrekvens, men han er ikke engasjert i økt fysisk aktivitet, eller omvendt hvis akselerometeret tappes eller flyttet, men det pustefrekvens er ikke økt, pacemakeren vil ikke øke hjertefrekvensen . Hjertefrekvensen øker bare når begge sensorene oppdager behovet for å øke hjertefrekvensen.

Prosedyre for en klinisk bryst eksamen

En klinisk bryst eksamen er en som er utført av helsepersonell vanligvis i løpet av en vanlig kontor besøk. Klinisk bryst eksamener anses som en del av bryst screening. Alle kvinner bør få en klinisk bryst eksamen og en mammogram som en del av bryst screening prosessen. Hvis helsepersonell ikke tilbyr å utføre en klinisk bryst eksamen eller ikke har gjort det ved slutten av besøket kontor, bør pasienten be om at man gjøres.

Visuell eksamen

Mens brukeren sitter opp, vil helsepersonell se etter synlige forandringer i brystet. Disse kan inkludere klumper som kan ses med det blotte øye; fordypninger, som er en forandring i utseendet av huden; og nippel tilbaketrekking, som et vende eller folding i av en normalt synlig brystvorte.
Sensor spør så kvinnen å heve armene og ser etter tegn på at huden ikke er i bevegelse over et bestemt område. Hvis dette er til stede, kan det betraktes som et tegn på ondartet sykdom.
Kvinnen blir så bedt om å plassere hendene på hoftene og trykk håndflatene mot hoftene. Dette bøyer pectoralis major muskelen, forårsaker brystvevet som er ment å flytte når muskelen kontrakter for å gjøre det, mens brystvev som bør være på plass vil gjøre det.

Hjerteklapp i sittende stilling

Mens kvinnen er fortsatt sitter opp, blir hun bedt om å løfte den ene armen og den tilsvarende bryst samt under armhulen er følte for klumper, knuter eller andre abnormiteter. Prosessen gjentas på den andre arm og bryst. Sensor benytter den midtre delen av fingrene, mellom det første og tredje knoke leddene, for å utføre hjerteklapp. Han eller hun bruker en sirkulær bevegelse for å føle hver del av brystet. Avhengig av størrelsen på brystet, vil sensor bruker en eller begge hender.

Hjerteklapp i liggestilling

Pasienten da enten helt eller delvis ligger på ryggen og sensor bruker hjertebank metoden beskrevet ovenfor for å fortsette eksamen. Denne posisjonen gjør at sensor for mer effektivt å føle noen klumper eller masser som kan være til stede.

Stripping melkekanalene

Sensor klemmer brystvorten på hvert bryst for å finne ut om det er noen unormal utflod fra melkekanalene. I så fall er det bemerket for videre behandling.

Bekreftelse

Hvis noe er angitt under eksamen, sensor bringer den til pasientens oppmerksomhet for å fastslå om dette er noe hun var klar over, eller om det er en ny forekomst.

Søvngjengeri Cures

Søvngjengeri Cures


Søvngjengeri - også kalt somnambulism eller noctambulism - er en søvnforstyrrelse mest vanlig hos barn 4 til 12 år, selv om noen voksne er utsatt for det også. I motsetning til det mange tror, ​​søvngjengeri indikerer ikke nødvendigvis et psykisk eller nevrologisk lidelse; det kan være relatert til stress, søvnmangel, tretthet eller noen medisiner. En barndom søvngjenger outgrows vanligvis problemet på egen hånd, men behandling alternativer er tilgjengelige for ekstreme tilfeller.

Diagnose Forvirring

I noen tilfeller følger voksen søvngjengeri annet søvnforstyrrelser, som for eksempel obstruktiv søvnapné, eller det kan være forårsaket av medisiner som brukes til å behandle andre problemer som depresjon eller søvnløshet. Av og til er beslag forvirret for mild søvngjengeri også. Å ha en søvnekspert behandle og diagnostisere de virkelige problemene hensiktsmessig ofte kurere søvngjengeri.

Beskyttelsestiltak og vaner

Vanligvis behandling for søvngjengeri er begrenset til å ivareta sikkerheten av et individs miljø. Hvis det er mulig, har søvngjenger sove i første etasje av et hjem. Blokker trapper med porter, låse bort våpen og skarpe gjenstander, og vurdere å ansette bevegelsessensorer med alarmer. Trygt låse eventuelle ytterdører og vinduer. Som forebyggende tiltak, har søvngjenger unngå alkohol og visse medisiner før sengetid, holder regelmessig søvn tidsplaner, unngå stress, og dekker soverom vinduer med tunge gardiner for å redusere støy og lys.

Advance Awakening

Ved å holde en registrering av en Sleepwalker hendelser, kan en ledsager eller et familiemedlem noen ganger fortelle hvilken tid på natten en person typisk sleepwalks. Vanligvis er disse hendelsene skje tidligere i søvnsyklus, heller enn senere. Vekke søvngjenger hver natt ca 15 minutter før en hendelse skjer normalt, og holde henne våken for lenge arrangementet varer normalt. Etter noen uker med disse oppvåkninger, episoder ofte blir mindre hyppig eller opphøre helt.

Therapy

Søvneksperter noen ganger ansette hypnose og biofeedback til å behandle somnambulisme. Selv om medisiner som benzodiazepiner og trisykliske antidepressiva kan lindre problemet, det er bivirkninger knyttet til narkotika. Leger nøl med å foreskrive dem med mindre søvngjengeri episoder er hyppige, spesielt forstyrrende eller voldelig.

Instruksjoner for bruk av Masimo pulsoksymetri

Instruksjoner for bruk av Masimo pulsoksymetri


Masimo pulsoksimetre bruker en rekke teknologier for å sikre nøyaktig pasient oksygenmetning i flere helsevesenet og kommer med en rekke probe sensorer for å sikre nøyaktige oksygenavlesninger.

Pulsoksymetri Basics

Standard pulsoksymetri teknologi bruker to lysdioder (LED). En bjelker et rødt lys og den andre en ultrafiolett lys. Begge lampene har forskjellige bølgelengder, og er rettet mot en fotodiode, eller en enhet som brukes til å måle bølgelengder, i den andre enden av sensoren. Forskjeller i absorpsjon priser mellom de to bølger av oksygenmolekyler på de røde blodcellene måles og vises som en prosentandel. For oksimeteret skal virke, må den plasseres på en gjennomskinnelig del av kroppen, slik som en finger, øreflipp eller et spedbarn fot. For oksymeteret å ignorere avvik forårsaket av kroppens vev eller neglelakk, er minimum absorpsjonshastigheten trekkes fra maksimal absorpsjon når hjertet pumper blodet gjennom blodårene. Dette forklarer hvorfor en puls er viktig for oksimeter å fungere. Dette gjør også oksymeteret å vise puls sammen med prosentandelen av oksygen.

Bruke Sensor

Pulsoksymetri har programmer i mange helsevesenet hvor viktige målinger oksygenmetning må opprettholdes. Masimo pulsoksimetre ansette fire teknologier, sammen med de rød / infrarøde dioder, for å minimere muligheten for feil, og samtidig opprettholde den enkelhet i bruk av tradisjonelle oximeters.

Den gjenbrukbare finger probe er en vanlig sensor for Pulsoksymeteravlesninger. Den kan plasseres på en hvilken som helst finger ved bare å presse klippet endene, plassere sonden over tuppen av den ønskede finger og slippe den. Den fjærbelastede hengsler vil sikre enheten på plass.

Den disponible finger probe er en annen type av sensor. Først fjerne selvklebende bakside, og plassere sensoren på tuppen av den ønskede finger. Deretter bretter de to halvdelene, slik at sensorene passer seg, med en på toppen av fingerneglen og den andre på puten av fingeren. Til slutt trykker klebe sider av sensor tett inntil sidene av fingeren.

En tredje probe er kalt øret probe. Bruk den ved å klemme klipsen ender åpen og plassere den på pasientens øreflipp, deretter slippe den. Den fjærbelastede hengsler vil feste den på plass.

Den siste typen probe kalles disponibel nyfødte. Påfør denne typen ved å fjerne selvklebende bakside og plassere sensoren på spikeren med en fyrstikkeske. Fullføre programmet ved å pakke den gjenværende klebebåndet rundt resten av tåen og sensoren.

Feilsøking pulsoksymetri

Den Masimo pulsoksymeter bruker en rekke filtre for å minimere feil, men det kan være utsatt for problemer. Hvis skjermen er unøyaktig eller leser null for oksygenmetningen eller puls, sjekk først at riktig sensor kabelen ikke er skadet, og at det er riktig satt inn i skjermen. Hvis ingen lesing vises, sjekk at sensoren er riktig plassert, og at pasienten ikke er i bevegelse sensoren overdrevet.

Vær oppmerksom på at andre variabler også påvirke oximeter opplesninger, som dårlig sirkulasjon til fingrene, overdreven belysning og plassere fingeren sensor på en ekstremitet med en blodtrykksmansjett.

Natural Cures for angst

Angst er en naturlig opplevelse for alle. Det kan skje før et jobbintervju, eller under graviditet, sykdom og andre viktige hendelser. Når angst fører uopphørlig bekymring og frykt som er påtrengende til livet ditt, blir det en angstlidelse. Ifølge angstlidelser Association of America (ADAA), angstlidelser er den vanligste formen for mental sykdom i Amerika; 40 millioner voksne i USA 18 og eldre alder blir rammet av angst. Selv om medisiner som anti-depressiva er tilgjengelige for å behandle angst, kan det også bli hjulpet med naturlig rettsmidler.

Kognitiv-atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi (CBT) er en kortsiktig type psykoterapi der du er aktiv i restitusjonsprosessen. Det fokuserer på pinpointing, forstå og endre negative tankemønstre utløser angst. Under CBT, lærer din terapeut deg hvordan du kan få kontroll over deg selv og hvordan du søker mestring i løpet av angstfremkallende situasjoner. Begrunnelsen CBT er at når et individ lærer å endre sine tanker og handlinger, følelsesmessige modifikasjoner pleier å følge.

Eksponeringsterapi

I et trygt og terapeutisk miljø, lærer eksponeringsterapi deg hvordan du kan møte din frykt. Ved gjentatte ganger blir utsatt for objektet eller situasjonen fyre opp din angst, lærer du hvordan du kan få større kontroll slik at frykten forsvinner. Ifølge ABC News Health, er eksponeringsterapi vanligvis for personer som har overdreven eller urimelig angst. I eksponeringsterapi, er du faktisk plassert inn i situasjonen ansvarlig for din frykt, slik at du kan føle deg som om frykten er økende, og det er. Når du innser at det er ingenting å frykte fra situasjonen, reduserer din frykt.

Avslapping teknikker

Innlemme trening i din livsstil. Trening er en naturlig stress og angst avlastning. Gjør minst 30 minutter med trening tre til fem ganger i uken, og du vil merke forskjell i din fysiske og følelsesmessige velvære. Praksis avslapping teknikker som meditasjon og visualisering (picturing noe vakkert som gir deg indre fred) regelmessig. Lære å kontrollere pusten når engstelig ved å ta dype åndedrag og sakte exhaling til du føler din angst avtar.
Ifølge Association for Applied Psychophysiology og Biofeedback, er offentlig interesse i biofeedback økende. Biofeedback bruker sensorer for å overvåke din puls, muskelspenninger og puste for å lære deg hvordan å identifisere angst reaksjoner og hvordan du bruker avslapping teknikker for å håndtere dem.

Urter

Urter som Valerian rot, lidenskap blomst, eng gate, kava kava, ginkgo biloba og Johannesurt kan også gi lindring fra stress og angst. Snakk med legen din før du bruker disse urter for å sikre at de er aktuelle for deg.

Gjenopprette Fra Sore Muscle Pain

Gjenopprette Fra Sore Muscle Pain


Stølhet fra en intens treningsøkt er forårsaket av opphopning av melkesyre i musklene. For å forhindre såre muskler skjer i første omgang, bo godt hydrert og stretch. En effektiv strekning av alle musklene før en trening eller en dag med hardt arbeid skal varme opp musklene og holde dem fra å overbelaste. Det er en god idé å strekke etter en treningsøkt også, som en nedkjølingsperiode. Tar en kald dusj rett etter en treningsøkt kan bidra til å lette eventuelle muskelbetennelse.

Heat

Bruk varme for å lindre smerten av en mye muskler. Dette kan gjøres ved soaking i et varmt bad eller bruker en varmepute eller varm komprimere. Varmen vil øke blodtilførselen til området, hjelper det leges raskere. Det vil også bidra til å slappe av i musklene. Enhver aktivitet som øker blodgjennomstrømningen kan hjelpe. Dette inkluderer moderat trening som ikke fungerer såre muskler, bare de rundt seg. Hvis sårhet er forårsaket av en akutt skade, som en forstuet ankel, er det viktig at du isen det for de første par dager før innføring av varme. Ice vil først få ned en hevelse.

Epsom Salt

Epsom salt er et naturlig mineral som inneholder magnesium. Magnesium er et enzym som er viktig for funksjon av våre organer. Magnesium er en elektrolytt og kan benyttes i legemet for å bidra til å regulere muskel-og nervefunksjon. Det kan også bidra til å lindre smerter og betennelser, så det er et flott middel for såre muskler. Magnesium i Epsom salt er lett absorberes gjennom huden, så den anbefalte behandlingen er å suge i et varmt bad med Epsom salt. Du kan legge til to kopper det til badevann for en varm avslappende bad, eller blande to kopper Epsom salt med en gallon av varmt vann og suge en klut i den for en varm komprimere.

Kommersielle produkter

Det er mange produkter du kan finne i din lokale stoffet butikken som kan gi lindring fra muskel smerter og sårhet. IcyHot, en gel som kan gnis direkte på huden, anvender mentol for å lindre smerte. Mentol er en aktuell smertestillende som kan gi kortsiktig lindring. Mentol faktisk ikke skape varme, og det når ikke helt til muskelen, men det stimulerer hudens sensorer for å lindre smerten. Det finnes mange ulike former for IcyHot tilgjengelig, inkludert en klut ermet som kan gå over et bein eller arm og inneholder gel inne, så det er ikke rotete. Merker som ThermaCare tilby bærbare varme omslag som inneholder aktivt kull, jern og natrium. Denne kombinasjonen skaper varme når det kommer i kontakt med luft. Varmen kan vare opp til 12 timer, så det er mer praktisk enn en varm komprimere at du må endre hver så ofte. De er praktisk fordi de fleste av dem har en selvklebende side slik at de kan holde seg på innsiden av klær og holder seg på plass.

Smertestillende midler

En over-the-counter smertestillende kan også bidra til å lette stølhet. Paracetamol kan brukes for smerter og plager, som kan ibuprofen og naproxen natrium.

Lean Burn System Feilsøking

Lean Burn System er en gnist forhåndskontroll som ble innført i 1976 av Chrysler. Lean Burn System har åtte kontroll sensorer og en elektrisk maskin som brukes med tilbakemeldinger forgassere å justere gnist forhånd. I 1977 ble systemet videreutviklet, integrere elektronisk tenning. Av 1978 Lean Burn System ble brukt i de fleste Chrysler V8, ifølge Allpar. Lean Burn System gir jevn motor warmup og drift og forbedret motorytelse, blant andre forbedringer. Lean Burn System var historisk viktig som det utnyttet data sensorer for å behandle informasjon, men det er ofte problemer forbundet med Lean Burn System. De kan løses med en enkel diagnostisk test.

Lean Burn System Feilsøking

•  Kjøpe eller leie en motor analysator. En motor analysator simulerer motoroppbygging å forutsi hvordan motoren opererer gitt visse betingelser. En motor analysator kan kjøpes fra automotive butikker eller på nettet for oppover på $ 120, ifølge Google Store. Motor analysatorer kan leies fra bil-og bil ytelse butikker på timebasis eller dagspriser.

Koble fra pickup coil. Slå på motoren analysator i selv sweep-modus. I selv feie-modus, kan motoren analysator brukes til å kontrollere den magnetiske pickup polen med mindre bilens distributør sensorer er direkte avhengige av elektronisk modul for drift. Ikke koble instrumentet til en distributør sensor uten grundig å lese bruksanvisningen på bilen for riktige tilkoblingsprosedyrer, som varierer blant bil år, merker og modeller.

Koble den røde og sorte sonder av analysatoren over pickup spiral ledninger og sveiv motoren mens du ser på analysatoren skjermen. Skjermen bør alternere over og under null linjen hvis pickup er bra. I Chrysler V8, er start pickup lett identifiseres siden distributør tilkoblingen er større, ifølge TPub.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du tar fatt på et vekttap diett for å sikre at planen er sunn og realistisk.

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner


Strekklapper tillate måling av bevegelse i en bestemt retning. Disse elektriske komponenter endre sin motstand i forhold til hvor mye press brukes på automat. Måløy er vanligvis brukes i digitale vekter funnet både i hjemmet og i ulike virksomheter. Helse O Meter digital skala bruker denne type sensor for å måle vekten av en pasient. Strekklapper skalaer må settes til "null" før du tar en vekt måling for å sikre nøyaktige resultater.

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner

Ved hjelp av skalaen

•  Plasser vekten på et flatt hardt underlag før du tar målingen. Ved hjelp av et mykt teppe eller skråstilt overflate vil påvirke nøyaktigheten av skalaen.

Slå på skalaen ved å trykke på topplaten av skalaen inntil displayet blinker. Når displayet blinker, er skalaen prøver å "null" måleren.

Step på skalaen når displayet viser "0". Fordel vekten jevnt over overflaten for å få det mest nøyaktige resultatet.

Trinn av skalaen når et tall vises på displayet. Vekten din vil bli vist i noen sekunder da enheten vil slå seg av automatisk.

Batteribytte

Trykk på skalaen for å slå på. Hvis displayet viser "Lo", så er det på tide å skifte batteri.

Finn batteri panel på undersiden av skalaen.

•  Ta av dekselet og sett til side. Ta ut batteriet og kast riktig.

Sett inn det nye batteriet og sett på dekselet.

Hint

  • Bruk skalaen på samme tid av dagen for å få det mest nøyaktige resultatet.
  • Vekt vanligvis endres daglig på grunn av ulike vanlige prosesser.

Hva er normalt Høyreventrikulært press?

Hva er normalt Høyreventrikulært press?


Hjertet har fire kamre: en høyre og venstre ventrikkel og en høyre og venstre atrium. Hvis du har hjerteproblemer, kan legen din måle presset i disse kamrene.

Funksjoner

Blood retur fra resten av kroppen din kommer inn i hjertet gjennom høyre atrium, er gått til høyre ventrikkel og rutes til lungene. Oksygenrikt blod returnerer fra lungene til det venstre atrium, er pumpet inn i den venstre ventrikkel og føres til resten av kroppen.

Funksjon

En lungearterien kateter kan settes inn gjennom en av dine store sentrale venene inn i høyre side av hjertet ditt til å måle høyre ventrikkel press.

Identifikasjon

Målt trykk når høyre ventrikkel kontrakter for å sende blod til lungene kalles det systoliske trykket. Når høyre hjertekammer slapper av, er det lavere trykket kalles det diastoliske trykket.

Expert Insight

Ifølge LiDCO, et selskap som gjør kardiale sensorer for sykehus, bør den normale høyre ventrikulære trykket være 15 til 25 mm Hg systolisk og 0 til 8 mm Hg diastolisk.

Betydning

Når en helse-omsorg leverandøren ser på høyre ventrikkel trykkavlesningene, hun vil også vurdere trykkavlesningene fra andre hjertekamrene. De kombinerte data vil gi henne hint om hva som skjer i ditt hjerte.

Enkel måte å kalibrere en magnetisk kompass

Enkel måte å kalibrere en magnetisk kompass


Ingen sjømann går ut i havet uten kompass. Kompass har vært brukt siden uminnelig tider som et navigasjons og retnings hjelpemiddel. Enkelt sagt, er et kompass en indikator instrument som justerer seg til det magnetiske feltet i Nordpolen of the Earth, og dermed peker mot nord. Den geografiske Nordpolen og magnetiske nordpolen of the Earth er ikke det samme, og ikke plassert på samme punkt på jorden. Et kompass justerer seg til magnetisk nord og ikke den geografiske Nordpolen.

Compass Navigation

Compass navigasjons er systemet som brukes av sjøfolk til å plotte sine kurs ved hjelp av et kompass, sammen med diagrammer, kart og andre beregningsmetoder. En normal kompass er en indikator på den retning, men det kan være variasjoner og avvik som er involvert med hensyn til den nøyaktige beliggenhet. Brukerne kan imidlertid beregne avstander reist sammen med de magnetiske referanser og plotte kurset. Moderne kompass inkludere en ekstra indikator som viser kjøreretningen.

Komponenter

Den grunnleggende utformingen av et kompass inneholder følgende komponenter:

a) Magnetisk nål, som er en pil-formet magnet justert til jordens magnetfelt.

b) Nål pivot, der kanylen er festet på plass.

c) Dial og kompass poeng, som viser de fire retningshimmelretninger.

Kalibrering Magnetic Compass

Med hensyn til det magnetiske feltvariasjoner og effekter, kan et kompass krever kalibrering og korrigering av avvik, avhengig av hvor den skal brukes. Magnetiske kompass peker mot den magnetiske nordpol som er forskjellig fra den geografiske Nordpolen plassering. Avstandene mellom de to polene er rundt 1000 miles og varierer med henvisning til plasseringen av kompasset. Derfor er magnetiske kompasser som kreves for å justeres eller kalibreres ved bruk av et kart som viser de geografiske polene.

Kalibrering Magnetic Compass med hensyn til et kart

(A) Ta et topografisk kart og plassere kompasset på kartet i nærheten av Nordpolen plassering.

(B) Juster kartet geografiske nordpilen og kompasskurs pilen i kø.

(C) Drei kompasshjulet og justere den magnetiske nord indikator med over linjen.

(D) Deretter rotere kartet og justere kompasskurs med den magnetiske nordlinjen på kartet.

(E) Både kart og kompass er nå justert og kalibrert til geografisk nord.

Et skip styrekompass er utstyrt med to jernkuler å korrigere effekten av magnetiske materialer og hjelp til å kalibrere kompasset. Kalibreringsprosessen innebærer å utarbeide et avvik kort og bruke skipets nord hodet for å justere med shore steder. Avvik noteres i kortet, og styrestrek i kompasset er deretter justert til retningen av skipets reise. Privatfly også bruke tilsvarende metodikk for å forberede og bruke kompass avviks kort.

Kalibrering Elektronisk kompass

Elektronisk kompass er kalibrert ved hjelp av sensorer og kalibreringstabeller, sammen med et dataprogram, som bruker innganger fra globale posisjoneringssystemer kjent som landemerke posisjoner, og de fysiske lesninger av sensorer for å kartlegge avvik sammen med et gyroskop for å spille inn 360- grad bevegelse. Datamaskinen endelig genererer kriminalomsorgens verdier som er matet inn i det elektroniske kompasset for korreksjon.

Hvordan stoppe Sleepwalking gjennom livet

Hvordan stoppe Sleepwalking gjennom livet


Sleepwalking er en lidelse som fører folk til å gå rundt mens du sover. Det er en vanlig lidelse som hovedsakelig finnes i barn, men kan vare inn i voksenlivet. Det er ingen kjent måte å herde det, men det kan minimeres. Det oppstår vanligvis når personen er i de dype søvnstadiene, og kan være så enkelt som å vandre rundt eller like intens som faller eller kjører. Personen husker ikke episoden, og heller ikke vil de være sammenhengende i løpet av den. Det finnes en rekke årsaker, blant annet stress, angst, genetikk, søvnmangel, alkohol forgiftning eller en medisinsk tilstand. Det er ikke bare en uønsket egenskap, men kan føre til alvorlige skader.

Bruksanvisning

Årsaken for søvngjengeri. Medisinske behandlinger vil være nødvendig hvis din søvngjengeri er forårsaket av en medisinsk tilstand, for eksempel søvnapné, restless leg syndrom eller gastroøsofageal refluks. Riktig diagnose og testene vil være nødvendig for å avgjøre om du trenger medisinsk behandling. Andre årsaker, som for eksempel stress, alkoholforgiftning eller unormale søvnmønster må bli bestemt deretter.

Få tilstrekkelige mengder søvn. Dette virker som en åpenbar skritt, men syv til ni timer søvn per natt er riktig mengde for å hjelpe deg å fungere bedre i løpet av dagen. Mangel på søvn fører til mange andre helseproblemer i tillegg til stress og angst. Enkelte tiltak kan iverksettes for en god natts søvn. Begrense koffein opptil åtte timer før leggetid, og unngå å spise et stort måltid rett før du skal sove. Begrense enhver intens trening rett før sengetid, og begrense bruk av stimuli, som for eksempel høye lyder, en TV-skjerm eller en dataskjerm.

Reduser stress. Det er en av de viktigste årsakene til søvngjengeri i voksen alder. Måter å redusere stress og angst inkluderer daglig mosjon, riktig kosthold, meditasjonsteknikker og tilstrekkelige mengder søvn. Ved å gjøre dette, vil andre områder av livet ditt bedre også.

Hold et trygt miljø der du sover. Selv når søvngjengeri episoder skje mindre og mindre, er det viktig å ta noen forholdsregler. Hold området fritt for skarpe gjenstander, sove i første etasje hvis mulig, låse dører og vinduer, og hvis det skjer om natten, bruker en alarm på dører og vinduer.

Komponenter av en spaltelampe

Komponenter av en spaltelampe


Den spaltelampe er et medisinsk instrument som brukes til å utføre synsundersøkelser. Det gir tredimensjonale, forstørrede visninger av ulike deler av øyet, inkludert hornhinnen, iris og linse. En helsepersonell kan bruke en spaltelampe under en rutinemessig øye eksamen, for å se etter grå stær eller diagnostisere konjunktivitt, eller til å overvåke glaukom. Hver komponent av spaltelampe utfører en funksjon som gjør det mulig for en trygg og grundig synsundersøkelse.

Belysning Arm

Belysnings arm komponent av spaltelampe tillater øyet sensor for å svinge armen opp til 180 grader. Denne komponenten svinger fra side til side på svingbare baser, og det gjør at øyelegen til fjernlyset hvor som helst i områdene mellom tidsaspektet og nasal aspekt av øyeundersøkelse. Svingende evne armen gjør at sensor for å imøtekomme lampen for bruk i små barn så vel som større voksne.

Pasient Positioning Frame

Pasienten posisjonering rammen av en spaltelampe består av to metallstenger i en oppreist stilling. Stavene er festet til en panne stropp, samt en hake resten. Dette gjør det mulig for pasienten å trykke pannen mot pannen troppen, mens du hviler haken på haken hvile. For pasientens komfort, og for optimal undersøkelse posisjonering, kan haken resten høyde flyttes opp eller ned med knott som ligger under det. Pannen stropp og haken hvile kan rengjøres med en mild antiseptisk eller annen cleanser etter hver bruk, for å sikre hygienisk klinisk etterlevelse.

Joystick

Styrespaken del av spaltelampe er ansvarlig for å fokusere, og gjør det ved å bli flyttet lenger frem, bakover, diagonalt eller sidelengs. Styrespaken kan roteres for å heve eller senke lysstråle også.

Visnings Arm

De visning arm husene kikkerter okularer som gir stereoskopisk syn. De kan manipuleres eller justeres for å imøtekomme den inter-pupillavstandsjustering, som skiller seg i hvert individ. I tillegg, kan fokuseringsringen komponent av visningsarmen justeres for å romme brytningsfeil av sensor. Den siste komponenten av seer arm er forstørrelsen element som justeres via sidehjulet.

På Switch

"On" bryteren er plassert under bordet der den spaltelampe holdes. Det gjør at spaltelampe som skal slås av og på og gir høy eller lav lysintensitet alternativer. Denne bryteren er plassert på nedre venstre side av bordet for enkel tilgang med helsepersonell.

Hvordan kjøpe en Peak Flow Meter

En peak flow meter er en puste enhet som brukes til å måle styrken på et individs utpust. Måleren er med på å avgjøre om en person med en luftveissykdom som for eksempel astma behov for å bli behandlet. Den enkelte plasserer måleren talerør inn i munnen og blåser ut så sterk som han er i stand til. Toppen strømningsmåleren registrerer styrken av utånding, som blir sammenlignet med et diagram for å bestemme den optimale styrke og hvordan den enkelte testet i forhold til dette.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for om du ønsker å kjøpe en mekanisk peak flow meter eller en datastyrt peak flow meter. En mekanisk peak flow meter bruker en liten plast eller metall stykke på en stang. Når den enkelte puster ut, presser luften stykket opp stangen. Enkeltpersoner sjekke pusten styrke ved å sammenligne det siste hvile stopp av stykket med en graf trykket på måleren. På den annen side bruker en datastyrt peak strømningsmåler data sensorer for å måle styrken av et individs ånde. Datastyrt peak flow meter kan være litt mer nøyaktig enn mekaniske målere.

Be din lege eller barnelege for en peak flow meter. Mange legekontorer selge peak flow meter til pasienter. Prisen kan være litt lavere enn kommersielle meter som tilbys av private leverandører.

Kjøp en peak flow meter fra ditt lokale apotek, apotek eller generell forhandler. Peak flow meter kan vanligvis bli funnet i helse og velvære delen av butikken med tilsvarende medisinske forsyninger som termometre og blodtrykks testing enheter. Generelt, kostnaden for en peak flow meter varierer fra $ 20 til $ 70 for hver enhet. Alternativt kan du kjøpe en peak flow meter fra en online forhandler som Amazon (se "Ressurser").

Tips og advarsler

  • Sørg for at måle diagram eller en graf er levert av samme produsent som peak flow meter fordi måleenhetene en peak flow meter bruker kan variere fra selskapet som gjorde det.

Sleep vandrerettsmidler

Sleep vandrerettsmidler


Søvngjengeri eller somnambulisme oppstår når en person blir fysisk aktiv mens han sov. Det finnes en rekke remedier som kan brukes til å hjelpe kontroll søvngjengeri - inkludert avspenningsteknikker, altering søvnmønster og medisinering. Handlinger i søvne kan være alt fra å sitte opp i sengen eller vandre rundt til flere farlige aktiviteter som kjører bil. Ifølge ChildrenFirst.NHS.uk et enkelt anfall av søvngjengeri vil vanligvis vare rundt fem minutter, selv om enkelte individer kan sleepwalk i opptil en halv time.

Søvnmønster

Kommer til å sove på samme tid hver kveld kan være et effektivt middel for søvngjengeri, ifølge NHS. Det er også viktig å ha åtte timer søvn per natt, som å bli overtrøtt er en ledende årsak til søvngjengeri.

Avslapping teknikker

Ifølge WebMD, kan enkeltpersoner bruke en rekke avspenningsteknikker for å lindre søvngjenger symptomer, inkludert meditasjon og hypnose. Ved hjelp av mentale bilder for å slappe av er en anbefalt form for langtidsbehandling, og folk som lider av søvngjengeri kan søke hjelp fra en adferdsterapeut eller profesjonell hypnoterapeut å utforske dette alternativet. Søvngjengere bør også opprettholde en stress-fri kveld regime, som er rettet mot å øke følelsen av velvære før du går til sengs. I løpet av denne tiden, unngå overstimulating hjernen gjennom jobber eller ser på TV; i stedet øve avslappende aktiviteter - som å ta et varmt bad eller lese en hyggelig bok.

Medisinering

Folk som opplever problemer forårsaket av søvngjengeri - for eksempel overdreven søvnighet på dagtid, forårsaker stress til andre medlemmer av familien, forårsaker skade på seg selv eller delta i risikofylte aktiviteter under søvn - bør besøke fastlegen. Det finnes en rekke medikamenter, som kan anvendes for å behandle søvnforstyrrelser inkludert prosom, trazodon og Klonopin. Sleepwalking kan også være forårsaket av en rekke psykiske lidelser, som rastløse ben syndrom, obstruktiv søvnapné og gastroestophageal reflux. Hvis en lege konkluderer med at det er en underliggende tilstand som forårsaker søvngjenger så vil de foreskrive den aktuelle behandlingen, som skal i sin tur bidra til å lindre søvngjengeri episoder.

Hvordan å fylle opp et NCLEX Hvit postkort

Hvordan å fylle opp et NCLEX Hvit postkort


Passerer Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen (NCLEX) er nødvendig for å bli sykepleier i USA. Etter å ha fullført de statlige pedagogiske og kliniske krav, er det mulig å søke om et sete tar NCLEX. Avhengig av om du oppfyller sykepleier (RN) eller Lisensiert Nurse (LVN / LPN) krav er opp til den enkelte statlige pleie boards.

Bruksanvisning

•  Etter å ha fullført en sykepleierutdanning, registrer for NCLEX ved å kontakte staten styret av sykepleier sensorer for et registreringsskjema. Eller søke elektronisk på www.pearsonvue.com/nclex.

Leser registrerings skjemaets instruksjonene nøye. Noen savnet informasjon vil forsinke behandlingstiden. Betaling må gjøres av sertifiserte sjekk.

Etter å ha mottatt bekreftelse på kvalifikasjon fra styret, registrere med Pearson Vue å ta enten NCLEX-RN (sykepleier) eller NCLEX-PN (Praktisk Sykepleier, gjelder for Helsefagarbeider eller lisensiert yrkesfaglig sykepleier).

Søkere vil bli planlagt en test dato innen 30 dager. Resultatene er sendt ut av statlige pleie boards, vanligvis en måned etter testing.

Hvordan få referanser på Kiropraktorer

Finne en hederlig lege for å holde deg stående rett og tall kan være en krevende prosess. Det er ca 50.000 lisensierte kiropraktorer i USA, ifølge den første forskningsindustrien profilering organisasjon. Kiropraktisk bransjen styrende organer, som for eksempel den amerikanske Chiropractic Association, og lisensiering byråer sikre en måte for nye pasienter til å sjekke referanser på potensielle leger.

Bruksanvisning

•  Søk American Chiropractic Association online medlemskap database for legen. ACA søkefunksjon lar deg søke etter etternavn, by, stat, postnummer og spesialitet, for eksempel Diplomate Chiropractic Board of Clinical Nutrition eller sertifisering Chiropractic Sports Physicians. ACA er den største kiropraktikk foreningen i verden.

Forskning legelisens og eventuelle klager. Sjekk med din statens styret i kiropraktikk sensorer for å kontrollere legens lisensiering og vurderinger. Selv om hver stat har litt forskjellige prosedyrer, de alle utfører kontroller på leger og tilbyr nettsteder anbefaling informasjon. Texas Board of Chiropractic Examiners, for eksempel, tilbyr en nettside med informasjon om leger som har pådratt disiplinære tiltak og søksmål, brev av god anseelse, en profesjonell profilering system, verifikasjoner og fagfellevurderinger.

Besøk legens hjemmeside. Disse nettstedene har ofte en "anbefalinger" eller "henvisninger" delen, som inkluderer bokstaver og kommentarer angivelig sendt av pasienter. Husk at nettstedet er eid av legen og / eller hans stab, så kommentarer postet på nettstedet kan være skjev.

Les brukervennlig presentert vurderinger. Aggregator nettsteder som Angie liste, Book of Leger og Chiro Hub sorterings kiropraktorer etter postnummer eller stat og legen spesialitet. Noen nettsteder (Angie liste inkludert) verifisere innlegg før du legger dem til nettstedet og kan ta betalt for tilgang.

Obligatoriske Pediatric Nursing Supplies

Arbeid med barn og spedbarn, en pediatrisk sykepleier ofte avtaler med verktøy og utstyr som er mindre enn de som generelle sykepleiere bruker for voksne. Fordi pasientene at pediatriske sykepleiere har med er åpenbart tinier, har kortere lemmer og mindre årer, må de være utstyrt med tilstrekkelig modifiserte verktøy.

Identifikasjon

En pediatrisk sykepleier bryr seg for nyfødte tar sine første åndedrag, og kan jobbe med barn helt opp til unge tenåringer. De må være forberedt på å bry seg og har en tendens til barn i ulik alder og utviklingsnivå og deretter avgjøre nøyaktig hvilke ruter for omsorg skal brukes for hver pasient. Dette er et mangfoldig felt, er at omsorg for de som skal fra barndom til voksen alder er vesentlig forskjellig avhengig av akkurat hva alder pasienten er.

Størrelse

Åpenbart fordi barn ikke er like utviklet som voksne er, pediatriske sykepleiere bruker mindre nåler, mindre mansjetter for blodtrykket opplesninger, respirator rør med diameter som vil passe inn i de små munnen på spedbarn og barn, og alt på en mindre skala. Adaptere for kardiopulmonære skjermer må passe en mindre bryst størrelse og sensorer for det andre utstyret måler annen relevant informasjon må være riktig størrelse for pasienten.

Misforståelse

En misforståelse er at de viktigste forsyninger kommer i form av verktøy eller gjenstander. En sykepleier første linje av omsorg begynner med å bruke sine egne sanser og kunnskap til å først vurdere en situasjon og en bestemt pasient. Dette er grunnen til at hun må ta hele scenen, og tar den inn med hennes øyne, hender og ører. Det er med disse verktøyene at hun kan bevege seg fremover for å administrere hvilket nivå av behandling er nødvendig og handle raskt når det er nødvendig.

Funksjoner

Utenfor hennes umiddelbare sansene, hender og ferdigheter, en pediatrisk sykepleier mest vanlige forsyninger er hennes stetoskop å overvåke pust og pasientens hjerte, og en blodtrykksmansjett å få en nøyaktig lesing. Et termometer brukes også ofte, med avlesninger blir tatt i øret, under tungen, eller for spedbarn i endetarmen. En pediatrisk sykepleier vil ta en helhetlig vurdering av pasienten, inkludert deres underliv og ekstremiteter, øyne, nese og munn.

Betraktninger

En viktig og givende del av å være en pediatrisk sykepleier arbeider med unge pasienter og forbedre sine liv på noen måte de kan. Viktigheten av en personlig og betryggende sengen måte er like viktig som de små nåler som brukes for å trekke blod. Et opphold i et sykehus kan være skremmende for noen, spesielt et lite barn, og det er en del av en sykepleier plikt til å sette sinnet hennes pasient rolig.