Digidexo.com

drikke kaffe før fastende kolesterol

Kan drikke kaffe med sukker Gi en høy Random Sugar Level?

Kan drikke kaffe med sukker Gi en høy Random Sugar Level?


Flere tester som måler blodsukkeret eller blodglukosenivåer, eksisterer for pasienter i fare for å ha høye nivåer. Hver av disse testene måler nivåene annerledes, imidlertid, og drikker kaffe med sukker påvirkninger bare noen få.

Tilfeldig Sugar nivå

Tilfeldig blodsukker (RBS) tester, også kalt tilfeldig blodsukker tester og tilfeldige blodsukkerprøver, måle blodsukkeret på noe tidspunkt i løpet av dagen. Friske mennesker ikke vanligvis variere dramatisk i løpet av dagen, så unormalt høye RBS nivåer kan indikere et problem.

Kaffe med sukker

Drikker kaffe med sukker har potensial til å øke blodsukkernivået for visse typer tester, selv hos friske individer. En fastende blodsukker test (FBS) må tas om morgenen før pasienten selv har morgenkaffen, eller annet sukker i kaffen kan endre resultatene. Ingen forberedelser følge RBS tester, skjønt, fordi noe som sukker i kaffen ikke skal øke nivåene i en frisk person.

Høye RBS Farene

Tilfeldige blodsukkertester oppstår vanligvis i forbindelse med fastende blodsukker tester og to-timers postprandial blodsukkerprøver, som sjekker for diabetes. RBS nivåer over 200 mg / dl, spesielt når påvirket av sukker i kaffe eller noe annet, kan tyde på diabetes.

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt


Bortsett fra smaker stor, legge noen sprette til din skritt i morgen og gjøre kontoret livet bare litt mer utholdelig, kaffe kan også hjelpe deg å kaste vann vekt. Dette skyldes hovedingrediensen av kaffe - koffein - som fungerer som et diuretikum; dermed hjelpe fjerne overflødig vann vekt fra kroppen din. Før du vurderer kaffe for å miste vann vekt, konsultere legen din - vann vektøkning kan indikere en rekke helseproblemer.

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt

drikke kaffe om morgenen. Dette kan dempe sult og redusere cravings for matvarer som forårsaker vannretensjon. Unngå å drikke for mye - særlig hvis du vanligvis ikke drikker kaffe eller koffeinholdige drikker.

Bruk en sukker erstatning og fettfri melk i kaffen. Unngå creamers og sukker.

Drikk kaffe før trening. Noen studier tyder på at å drikke en kopp kaffe før trening øker energi og utholdenhet og også hjelpemidler i lipolyse (fettforbrenning) og avgivelse av vann vekt. Ikke drikk mer enn en kopp kaffe og sørg for å holde deg hydrert med vann også.

Drikk mer vann som du drikker kaffe. Dette kan ikke virke intuitivt, men vann faktisk klarer væskeretensjon, stimulerer vannlating og rids kroppen av salter og giftstoffer, og dermed hjelpe lindre overflødig vann-restvekt. Drikk minst åtte glass vann om dagen.

Hint

  • Vanlige kaffedrikkere vil ikke kaste vann vekt fra kaffe bruk like lett som ikke-kaffedrikkere.
  • Forbruker for mye kaffe kan ha uheldige bivirkninger, føre til helseproblemer og er ikke anbefalt.

Hvordan å drikke kaffe etter Brain Surgery

Avhengig av årsaken til hjernekirurgi - stoke, svulst, skade - kan utvinning være annerledes og gjenoppta normale aktiviteter som å drikke kaffe kan ta tid. I noen tilfeller vil rehabilitering være nødvendig å forbedre motoriske ferdigheter og koordinasjon som trengs for å utføre enkle oppgaver som drikkevann. I andre tilfeller, kan evnen til å svelge bli påvirket, og krever en annen type rehabilitering.

Hvordan å drikke kaffe etter Brain Surgery

•  Begynn med en tom kaffekopp, og har noen du stoler med deg. Fordi din hukommelse eller motoriske ferdigheter som trengs for drikking kan være kompromittert etter hjernekirurgi, er det best å ha noen med dine sikkerhetsmessige grunner. Bruk de tre R metodikk for å mestre oppgaver (Review, øve, Repeat).

Gjennomgå tiltak som kreves for å heve koppen til munnen med en omsorgsperson. Se dem som de demonstrere oppgave fra begynnelse til slutt. Bryt prosedyre ned i en serie av mindre oppgaver - å ta tak i koppen, løfte koppen oppreist, bringer koppen til munnen, vippe koppen å tillate væske å flyte, svelge, tilbake koppen til en flat overflate.

Øve rekke små oppgaver, utgir seg for å bruke en kopp først, deretter bruke en tom kaffekopp som du normalt ville bruke på en jevnlig basis. Ha vaktmester korrigere eventuelle feil du kan gjøre, som varm kaffe kan forårsake brannskader hvis sølt på avdekket områder av kroppen din.

Gjenta handlingen før det trer i minnet, og du kan utføre oppgaven uten å måtte tenke på det. Øv handlingen med din vaktmester med og uten kaffe i koppen til din vaktmester er tilfreds med at du har mestret oppgaven.

Hint

  • Koffein er ikke anbefalt i de tidlige stadier av utvinningen fra hjernekirurgi som det fjerner vann fra kroppen og øker risikoen for forstoppelse eller hard avføring avføring. Stramming etter hjernekirurgi på noen måte kan føre til komplikasjoner. For mer informasjon om påvirker av koffein, bør du kontakte lege.

Kan du drikke svart kaffe før en Kolesterol Test?

Den mest nøyaktige test for å fastslå kolesterolet krever fasting for 12 til 14 timer før en blodprøve er tatt. Fasting er nødvendig fordi triglyseridnivåer - en del av din totale kolesterol teller - kan endre seg dramatisk etter et måltid. Noen helsepersonell si at du kan drikke svart kaffe og vann i løpet av en fasteperiode. Andre sier bare vann under fasten. Spør din fastlege eller annet helsepersonell. Eller for å være på den sikre siden, stokk med vann.

Testing kolesterolnivået ditt

En blodprøve brukes til å bestemme kolesterolnivået ditt. Det finnes flere forskjellige tester som kan kjøres, men en fastende blodprøve anses av mange å være den mest nøyaktige. I en fastende blodprøve, er din total kolesterol, HDL og triglyserider måles direkte og LDL beregnes ved hjelp av en formel. Fasting i 12 timer er nødvendig fordi det eliminerer effekten av et enkelt måltid på testresultatene. Riktig faste betyr ingen mat eller alkohol i 12 timer, kun vann og eventuelt svart kaffe uten krem ​​eller sukker. Det finnes ingen allment publiserte data om effekten av å drikke svart kaffe innen 12-timers faste perioden på kolesterol testresultater.

Kolesterol Count

Høy tetthets lipoprotein, eller HDL er et protein som bærer kolesterol i blodet til leveren. Det gis så harmløst fra kroppen. HDL er kjent som gode cholesterol. Lav-tetthets lipoprotein, eller LDL er protein som kan avsette kolesterol i arterieveggene. Den blir ofte referert til som dårlige kolesterolet. Triglyserider, en annen del av din totale kolesterol teller, er en form for fett som er vanligvis forbundet med høy dårlige kolesterolet.

Forstå måleresultatene

The American Heart Association utgir anbefalte nivåer for totalkolesterol, LDL, HDL og triglyserider. Men det er viktig å forstå resultatene av ditt kolesterol test i sammenheng med din generelle helse og arvelige risikofaktorer. Legen din kan forklare dine testresultater i lys av din familie helse historie og anbefaler en passende behandling, hvis noen.

Hvorfor høyt kolesterol kan være farlig

Kolesterol er produsert av kroppens leveren og transporteres i blodet til cellene i hele kroppen av proteiner. Mens det er viktig for helsen din, gjør kroppen hele kolesterol du trenger. Kolesterolnivået ditt kan bli for høy hvis du spiser mat med mye kolesterol, hovedsakelig matvarer med høyt innhold av mettet fett som rødt kjøtt, meieriprodukter og egg. Når kolesterolnivået ditt er for høyt, kan det bygge seg opp i veggene i blodårene og kan til slutt begrense blodstrømmen og forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Senke kolesterolet

Vedta en sunn livsstil - det er første skritt å ta for å senke kolesterolet. Begrense mengden mettet fett du spiser. Spis mer frukt og grønnsaker. Trene regelmessig. Opprettholde en sunn vekt. I tre til seks måneder, kan en sunn livsstil endring senke kolesterolet. Hvis den ikke gjør det, kan din lege anbefale medisiner for å administrere kolesterol.

Kan du drikke vann før en Kolesterol Test?

Høyt kolesterolnivå er en av de ledende risiko for hjertesykdom. Du kan bruke en rekke alternativer for å redusere kolesterolnivået, inkludert medisiner, kosthold, mosjon og kosttilskudd. Men trenger du først en blod screening for å fastslå om du har høyt kolesterol.

Kolesterol

Ikke alle kolesterol er dårlig. Forståelse som er noe som kan hjelpe deg å ta bedre valg av livsstil. Kolesterol er et voksaktig stoff som finnes i blodlipider. Det bidrar til å danne cellemembraner og noen hormoner. Kolesterol kan ikke oppløses i blodet. Lipoproteiner har til å transportere kolesterol, følgelig, den siste L i LDL og HDL. LDL-kolesterol har en tendens til å tette arterier, mens HDL-kolesterol er en effektiv transportør av kolesterol. I blodprøver, er begge typer kolesterol målt individuelt og lagt sammen. Legen din vil ikke bli bekymret hvis HDL er høy, bare hvis LDL er.

Hvorfor Test

Siden høyt kolesterol er en indikator for koronarsykdom, kan testing for det hjelpe deg å unngå sykdommen. Du bør ha en komplett kolesterol og triglyserider test gjort hvert femte år. Testen sjekker LDL, HDL, kolesterol og totale triglyserider.

Forberedelser

Du vil bli bedt om å ikke spise eller drikke noe i 12 timer før testen. Men for dem som trenger å ta medisiner, få tørr munn eller bare ønsker å prøve og stoppe sultfølelse, kan du drikke vann.

Testing

Din del i testen bør ta bare noen få minutter. En tekniker skal tørke innsiden av albuen din med antiseptisk å rense det for bakterier og deretter vikle en strikk rundt armen for å gjøre dine vener hovne med blod. Dette gjør det enklere for teknikeren å finne en blodåre. Blod er hentet fra en av dine vener ved hjelp av en nål, og det er samlet inn i et hetteglass hvor det vil bli sendt til laboratoriet for testing. Nålen blir deretter fjernet og et lite stykke gasbind er plassert over stikkstedet inntil blødningen stopper.

Målinger

Måling av kolesterolnivået i blodet forteller legen din hvor mye fett i blodet ditt. Målingen er i milligram per desiliter, eller mg / dL. Din måling bør være mindre enn 200 mg / dL. Borderline høy regnes mellom 200 og 239 mg / dL. Høy regnes som 240 mg / dl og oppover. Hvis målingen er høy eller borderline høy, må du senke deg kolesterolnivået.

Hvordan få Antioksidanter hvis du ikke drikker kaffe eller te

Hvordan få Antioksidanter hvis du ikke drikker kaffe eller te


Folk som ønsker å forebygge eller som allerede lider av virkningene av hjertesykdom eller kreft ville gjøre det bra å innlemme antioksidanter i sine dietter. Disse stoffene bidrar til å bekjempe virkningene av stoffer som kalles frie radikaler, som kan forårsake alvorlige celleskader. Selv om mange har hørt at te og kaffe gi sårt tiltrengte antioksidanter, andre kilder til mat og drikke gi antioksidanter kroppen din kan bruke for å forebygge skader fra frie radikaler.

Hvordan få Antioksidanter hvis du ikke drikker kaffe eller te

•  Spis mat som inneholder vitamin A, B, C og E. Kilder til vitamin A og B inkluderer gulrøtter, fersken, søte poteter og brokkoli. Vitamin C har sine røtter i mange sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt, samt grønn paprika, jordbær og tomater. Matvarer med vitamin E inkluderer nøtter og frø, samt oljer som tran og vegetabilsk olje.

Konsumere matvarer som gir deg selen, som er et spor mineral tilstede i jordens jord. Slike matvarer inneholder fisk, korn, egg, hvitløk og kylling. Den anbefalte mengde av selen tas per dag, varierer fra aldersgrupper, området fra 20 til 55 mikrogram.

Drikk juice av noni busk. Ifølge National Institutes of Health, har Noni treet vist seg å holde antioksidantegenskaper i sine blader og frukt som har ofte blitt brukt som et helse-tonic. Drikken har blitt funnet å redusere de problemer som er forbundet med kardiovaskulær sykdom, kreft og diabetes. Noni er også tilgjengelig i tabletter og kapsler for enkel forbruk.

Se etter matvarer som inneholder lykopen, som er et pigment som finnes i grønnsaker og frukt som har blitt funnet for å bekjempe vanlige frie radikaler sykdommer. Tomater, vannmelon og rosa grapefrukt er gode kilder til lykopen, ifølge Eat Right Organization. Du kan også finne store mengder av antioksidanten i hermetisk tomat produkter som spaghetti saus, ketchup, tomatjuice og pizza saus.

Prøv matvarer som inneholder lutein, en annen antioksidant. Slike matvarer inneholder brussels spire, spinat, kiwi og brokkoli. Du kan også finne lutein i plommen i egget, samt mais og grønnkål.

Fortsett å drikke rødvin, da den inneholder en god kilde til antioksidanter som kalles flavonoider fenolene. Men hvis du ikke allerede har en jevn inntak av rødvin, Helse Castle Organization anbefaler ikke start, som rødvin inneholder usunne triglyserider. Den anbefalte servering for røde vindrikkere er en drink om dagen for kvinner og to drinker per dag for menn.

Hvordan velge en sunn kaffe drikker

Står på telleren av din lokale kaffehus kan være en utfordring hvis du prøver å se din vekt. På den ene siden du ønsker å bestille hva du liker og hva som smaker godt. På den annen side, har du kanskje hørt at kaffedrikker kan ha store mengder kalorier i dem. Følg disse tipsene for å sørge for at kaffe drikke ikke har tilsvarende en dag er verdt av kalorier i det, men likevel smaker godt.

Hvordan velge en sunn kaffe drikker

•  Bestill din kaffe drikke med skummet melk og redusere fett kalorier i det. Kaffedrikker er laget med helmelk eller halvt om halvt som standard. Helmelk og halvt om halvt kan ha svært store mengder fett i dem. Du kan komme rundt dette hinderet ved å bestille din latte med skummet melk i stedet. Hvis du bestiller en vanlig kaffe, sørg for at du ikke ta halvt om halvt eller vanlig fløte. Se etter ikke-meieri, fettfri creamer i stedet. Hvis du bare må ha smaken av flere fett creamers, deretter bruke en del halv og en halv og en del fettfritt Creamer.

Velg sukkerfrie smakssirup. Hvis du liker smaken av hasselnøtt eller karamell så gå for det. Bare vær forsiktig og vet at noen av de smaks sirup er sukker-fri og noen er ikke. Du kan noen ganger se forskjell av fargen på pumpene på flaskene. Du kan ta dette sukkeret skjærespissen et skritt videre ved hjelp av kalorifrie søtstoffer i stedet for sukker for å holde kaffen drikke vennlig for midjen.

Bestill en liten kaffe drikke. Hvis du foretrekker å ha din kaffe med den fulle smaken av fett og sukker, men fortsatt ønsker å gjøre det sunnere for deg da bare velge en mindre størrelse. Selv en drink med mye kalorier kan gjøres sunnere ved å drikke mindre av det. Noen ganger bare å ha smaken av drikken er nok til å tilfredsstille en craving for det uten å måtte drikke hele greia.

Drikk kaffe gjennom et sugerør for å gjøre det sunnere for tennene. Hvis din kaffe har sukker i det, hver slurk du tar vasker som sukker over tennene. Ved hjelp av en halm vil tillate sukker for å omgå tennene og bevare sin helse ved å sende kaffen rett til halsen din til å svelge.

Hint

  • Ikke stole på kaffehuset viser alle størrelser av drinker som er tilgjengelige. Noen kafeer holde mindre størrelse kopper bak disken, men du må be dem fra barista.

Virkningene av drikker svart kaffe

Virkningene av drikker svart kaffe


En manns medisin er en annen manns gift, og slik er det med kaffe. Brygg sunne og skadelige effektene kan avhenge av din generelle fysiske og mentale helse. Kaffe kan stoke brannene i nervesystemet eller bringe ro til oksiderende celler som bidrar til type 2 diabetes. Drikker den svart er den sunnere valg. Du unngår å legge melkefett og heve blodsukkernivået med søtningsmiddel, det være seg rå eller en av de kjemisk behandlet merkevarer.

Sunn Effects

De sunne virkningene av kaffe er så komplisert som sine mange smaker. Bønne inneholder antioksidanter som hemmer aldringsprosessen og redusere plakk i hjernen som beskytter mot Alzheimers sykdom. På cellenivå, bremser klorogensyre utgivelsen av glukose i blodet. Denne reaksjonen kan bidra til å forhindre kroniske sykdommer som mellitus, Parkinsons sykdom, leversykdommer, alkoholisk cirrhose og. Brygg er vanndrivende egenskaper hjelp i å holde gallestein og nyrestein i sjakk ved å øke urinvolum.

Skadelige effekter - Koffein

Svart kaffe kan negativt påvirke unge voksne, barn og eldre som er mer følsomme for koffein, og de med nedsatt immunforsvar og høyt blodtrykk. Selv om koffein effekt på hjertesykdom er fortsatt under spekulasjoner, bør de med svingninger puls være moderat i sitt forbruk. Oljene i ibenholt bønner kan også bidra til forhøyede kolesterolnivået i blodet, spesielt de "dårlige" LDL teller. Bortsett fra at det effekter blodåre tone og kan føre til uregelmessig hjerterytme.

Nyere studier råde gravide kvinner for å begrense seg til tre kopper om dagen for å redusere muligheten for nedsatt fostervekst. I eldre kvinner, er koffein forbruk forbundet med osteoporotiske brudd.

Skadelige effekter - Acid

Noen sier de drikker kaffe for å få sine hjerter i gang i morgen, som det gjør ved å forårsake hjerte priser å stige og magesyre å kjerne. En ubalanse av syre i kroppen kan være tøff på mageslimhinnen forårsaker magesår og halsbrann. Hvis du liker kaffen ekstra varmt, vurdere helsen til spiserøret som må tåle brygge varme på vei ned i halsen din.

Psykiske effekter

De psykiske virkningene av kaffe kan la en person følelsen som begge sider av en mynt. Mens det fremmer årvåkenhet, oppmerksomhet og forbedrede mentale prosesser, det samme stimulering øker også stresshormoner som kan føre til søvnløshet og spenning. Hvis du prøver å bryte vanen, er tilbaketrekning perioden den perfekte vert for hodepine, irritabilitet og apati.

Har Coffee Raise Your Kolesterol?

Med kaffe-kjeder på hvert hjørne, er det nesten umulig å komme gjennom en dag uten svingende gjennom og plukke opp en espresso eller latte. Men hvis du er bekymret for høyt kolesterol, svingende gjennom at Starbucks er kanskje ikke den beste avgjørelsen. Faktisk studier fra Vriye Univeriteit Amsterdam Institute for Health Sciences, viser at å drikke fem kopper ufiltrert kaffe per dag i fire uker var assosiert med en økning i total kolesterol og LDL (dårlig kolesterol) nivåer i blodet 6 til 8 prosent.

Kolesterol

Kolesterol er et stoff som finnes i blodet og cellene. Mens kolesterol vanligvis blir sett på som en fiende til din helse, det har nyttige egenskaper som hjelper med produksjon av cellemembraner og hormoner. Du vil ha høye nivåer av HDL kolesterol, men lavtrykkene av LDL. Hvis du har for mye LDL i blodet, kan det tette blodårene og føre til hjertesykdom, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Cafestol

Om lag 25 prosent av kolesterol kommer fra maten du spiser, de fleste kommer fra animalsk fett. Cafestol er et stoff som finnes i både koffeinholdige og koffeinfri kaffebønner, inkludert robusta og arabica bønner. Cafestol forstyrrer reseptorene i kroppen som regulerer kolesterolnivået. Dette er hva som gjør cafestol en kolesterol-stoffer.

Brews

Måten kaffen traktes påvirker nivåene av cafestol. Ufiltrert kaffe er de risikable gjerningsmennene. Cafestol er på sitt høyeste i fransk presse kaffe, kokt skandinavisk brygge, espresso og percolated kaffe fordi kaffen er filtrert svært lite, om i det hele tatt. Ved hjelp av et papirfilter betydelig reduserer nivåene av cafestol i kaffe.

Andre faktorer

Cafestol kan ikke være den eneste risikofaktoren på lur i din kopp kaffe. Visse sukker og kremer som brukes av de fleste kaffe selgere har en kolesterol-økende effekt. Be om skummet melk og hold pisket krem. Også, mens røyking er allerede en ekstra risikofaktor for høyt kolesterol, røyking og drikking kaffe sammen kan være en dødelig kombinasjon. Arteriene stive mer mens røyking og drikker kaffe enn når du gjør dem separat.

Hvem påvirkes

Selv om denne informasjonen kan føre til at du venter litt før løfting at neste kopp joe, ikke alle trenger å være bekymret. Ifølge Dr. Michael J. Klag, prodekan for klinisk undersøkelse ved Johns Hopkins University School of Medicine i Baltimore, Maryland, skal bare de med høye nivåer av kolesterol og blodsukker tenke på å bytte til en filtrert brygge. Hvis du har normale kolesterolnivåer og en sunn livsstil, bør ufiltrerte brygger ikke påvirke kolesterolnivået altfor drastisk.

Kaffe og tidlig overgangsalder

Mange forbinder overgangsalder med sine symptomer som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, søvnproblemer og tretthet. Menopause er en naturlig del av enhver kvinnes liv. For de fleste kvinner, oppstår menopause på et tidspunkt etter at levetiden målet med å få barn er blitt oppnådd. For noen, men kommer overgangsalderen tidlig. Mange faktorer er knyttet til tidlig overgangsalder, inkludert røyking og kaffe forbruk. Mens studier bekrefter røyking er en gjerningsmann knyttet til tidlig overgangsalder, er det ingen enighet om hvilken rolle kaffe forbruk.

Menopause

Menopause markerer opphør av menstruasjonssykluser i en kvinnes liv. De fleste kvinner inn i overgangsalderen i deres midten til slutten av 40-tallet selv om det er dokumentert tilfeller av kvinner inn i overgangsalderen i 20-årene. (Se referanse 2). Kvinner som går inn menopause før fylte 45 er i tidlig overgangsalder (Se referanse 1).

Tidlig menopause Risiko

Flere faktorer fremskynde utbruddet av overgangsalder, inkludert røyking og en diett høy i fett og kolesterol (se referanse 3). Tidlig overgangsalder øker helserisikoen forbundet med noen sykdommer og tilstander, inkludert osteoporose og iskemisk hjertesykdom. Motsatt kan utbruddet av tidlig overgangsalder beskytte kvinner mot brystkreft (Se referanse 1).

Kaffe og tidlig menopause

Forskere fra Institutt for allmenn og samfunnsmedisin ved Universitetet i Oslo, Norge, gjennomført en forskningsstudie for å fastslå livsstilsfaktorer som er involvert med utbruddet av tidlig overgangsalder. De livsstilsfaktorer inkludert røyking, alkoholforbruk og koffein forbruk. Studien involverte 2123 postmenopausale kvinner født i 1940 eller 1941. Resultatene indikerer drikker kaffe bidrar ikke til tidlig menopause. Andre studier tyder drikker kaffe kan faktisk bidra til å beskytte mot tidlig menopause (se referanse 1).

Ikke alle forskere er enige med de ovennevnte funnene. To andre studier utført i 1998 og 2002 tyder på at kaffeinntak bidrar til tidlig menopause (Se referanse 3).

Kaffe og overgangsalder

Kaffe er ekstremt høy i koffein, som kan ha ulike negative effekter på en kvinnes kropp. Studier indikerer kaffe og andre koffein drikker kan faktisk forverre menopausale symptomer som angst, hetetokter, søvnløshet og bentap (Se Referanse 2). Andre studier bekrefter postmenopausale kvinner som drikker kaffe er mer sannsynlig at lider av mer alvorlige symptomer enn sine menopausal kolleger som ikke drikker kaffe (se Reference 3).

Koffein øker kortisolnivå. Cortisol er kjent som stresshormon. Koffein er også blitt forbundet med tretthet og interfererer med absorpsjon av viktige mineraler, herunder magnesium, kalium, kalsium og jern. Drikker kaffe i overgangsalderen har vært knyttet til utviklingen av Parkinsons sykdom i post menopausale kvinner (Se Referanse 2).

Konklusjoner

Det er ingen klare bevis kaffedrikking er positivt assosiert med tidlig overgangsalder. Noen studier viser at det er ingen sammenheng, mens andre indikerer kaffedrikking spiller en rolle i tidlig overgangsalder. Men det er ikke noe argument om virkningen av kaffedrikking på kvinner i overgangsalderen. Menopausale kvinner som konsumerer kaffe er mer sannsynlig å oppleve ubehagelige bivirkninger forbundet med overgangsalderen.

Fasting Regler for Kolesterol Testing

En kolesterol test er en rutinemessig test leger bruker for å måle mengden av kolesterol i blodet. Testen, som krever en blodprøve, kunne fastslå om en pasient er i en høy risiko for hjerneslag, hjerteinfarkt eller andre helseproblemer. Denne testen er mest nøyaktig hvis det utføres etter en rask, men kan også gi gunstig informasjon uten fasting.

Testresultater

En kolesterol test vil produsere tre tall: HDL, LDL og total kolesterol. Når en pasient tar testen uten faste, vil HDL og total kolesterol være nøyaktig, men man kan bare få en nøyaktig LDL-nivå når fasten. The American Heart Association sier en sunn samlede kolesterol nivået er 200 mg / dl eller lavere. HDL kolesterol er kjent som en god kolesterol og kan faktisk bidra til å forhindre hjerte sykdommer. The American Heart Association anbefaler at alle tar sikte på å holde sin HDL kolesterol over 40 mg / DL. LDL-kolesterol er kjent som dårlig kolesterol. Det kan tette blodårene og føre til hjertesykdom. LDL nivåer under 100 mg / dL anses sunt.

Fasting Regler

En lege kan ha spurt pasienten til å faste før har en kolesterol test. Fasting for 9 til 12 timer før en test vil gi de mest nøyaktige testresultater for LDL nivåer som de kan bli påvirket av maten en spiser. Dette betyr at noen tar en kolesterol test må avstå fra å spise, drikke og ta medisiner som starter på minst 9 timer før du tar testen. Det vil være enklest å gjøre dette hvis blodprøven er planlagt først i morgen.

Fasting Fordeler

Dersom en pasient tar en kolesterol test ikke rask og kolesterolnivået er høyt, kan legen kreve ham eller henne til å ta testen på nytt. Selv om HDL og totalkolesterolmålinger vil være nøyaktig, vil en lege ønsker å vite LDL-nivå slik at han kan foreta riktige anbefalinger for å senke kolesterolnivået.

Testing Frequency

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute anbefaler alle over 20 år får en fastende kolesterol test hvert femte år. Noen mennesker er på et høyere risiko for å ha høyt kolesterol. Alder, kan kjønn og slektshistorie endre risikoen for høyt kolesterol. For pasienter som er på et høyere risiko, kan en lege anbefaler en annen testplan.

Forbedre kolesterolnivået

For pasienter som har kolesterol nivået er høyt, det er flere måter å bringe dem tilbake til sunne nivåer. Sunn mat og regelmessig mosjon, sammen med reseptbelagte medisiner foreskrevet av en lege kan bidra til å regulere kolesterol og hjelpe pasienten til å unngå helseproblemer.

Virkningene av kaffe på det kardiovaskulære systemet

Virkningene av kaffe på det kardiovaskulære systemet


Forbindelsen i kaffe som øker årvåkenhet kalles koffein. Fordi koffein øker energinivået, er det ofte tenkt at det kan også påvirke hjertet; Disse effekter er kjent som kardiovaskulære effekter.

Utstrakt forskning har blitt utført på effekten av koffein på menneskekroppen, men de fleste har indikerer at det er ingen negative kardiovaskulære effekter. Mange forskjellige typer forskning har blitt kompilert inn anmeldelser av Mayer i tidsskriftet "Canadian Family Physician" i 1992, og også av Priory nettside.

Arytmi

Koffein er vanligvis antatt å øke forekomsten av arytmi (uregelmessige hjerteslag) hos personer med hjertesykdom. Ifølge en gjennomgang av forskning ved Myers i 1992 tidsskriftet publikasjonen "Canadian Family Lege," forskning har vist at "moderat forbruk" av koffein øker ikke arytmi hos pasienter med hjertesykdom. Som koffein ikke har vist seg å øke arytmi i denne risikogruppen, følger det at koffein heller ikke ha en effekt på de som ikke lider av arytmi.

Blood Pressure

Det har blitt funnet at koffein øker blodtrykket litt. Imidlertid er denne økning betraktes som liten, og reduseres dersom den person forbruker regelmessig koffein på grunn å utvikle en grad av toleranse til det. Økningen er hva Myers beskriver som "klinisk uviktige," meget små økninger i blodtrykket.

Puls

I motsetning til populære forventninger, som kaffe er tenkt å være en stimulerende, koffein har vist seg å redusere hjertefrekvenser litt. Igjen, dette er en svært liten effekt. Det er antatt at denne svak nedgang i hjertefrekvensen er knyttet til svak økning i blodtrykket.

Andre faktorer

Forskning på kardiovaskulære effekter av kaffedrikking ser på umiddelbare effekten av koffein forbruk, for eksempel å måle hjertefrekvens snart etter at kaffe har vært beruset. Lengre sikt effektene kan være vanskeligere å måle. Myers fastslår at et av problemene med studier som er basert på hele befolkningen er tilstedeværelsen av andre virkemåter blant personer som også drikker kaffe; for eksempel røyking eller spise høyt kolesterol matvarer. Selv om disse effektene kan styres etter, er det likevel viktig å være oppmerksom på disse andre livsstilsvalg kan ha negative kardiovaskulære effekter og kan være assosiert med kaffedrikking, derfor øke risikoen for kaffe av foreningen. Koffein i seg selv er ikke tenkt å bidra til hjerte-og karsykdommer i normale, friske individer.

Hvordan påvirker Koffein Kolesterol nivåer?

Hvordan påvirker Koffein Kolesterol nivåer?

Innledning

Emma Childs og Harriet Dewitt (2008) påpekte i tidsskriftet artikkelen "Forbedret humør og psykomotorisk ytelse ved en koffein-holdig energikapsel i slitne individer," at om lag 80 prosent av voksne og barn i USA konsumerer koffein produkter på tross av koffein være et psykoaktivt stoff på grunn av sin effekt på en persons humør eller atferd. En populær drikk som inneholder koffein er kaffe. Faktisk Juliet Gray (1998) i dagboken sin artikkel, "Koffein, Coffee & Health," uttalte at koffein er den viktigste farmakologisk aktive ingrediens i kaffe. Men kaffe er i stadig utvikling, for ikke lenger er kaffe bare koffeinholdige eller koffeinfri, men det kommer i en rekke varianter. For noen er kaffe bare en wake-me-up drikke, mens for andre kaffe er et statussymbol. For eksempel kan den stimulerende i kaffe temporært øker energien fra et dosig person. Men mange produkter har koffein som en ingrediens. For eksempel har noen te, brus, sjokolade og medisin har koffein.

Hva er kolesterol?

The US Department of Health and Human Services definerer kolesterol som en voksaktig, fett-lignende stoff som finnes i kroppens celler. Selv om legemet skaper kolesterol det er behov for, når en person bruker for mye av feil mat, en opphoping av lav tetthet lipoprotein (LDL), som er referert til som dårlige kolesterolet, forekommer. Som LDL fortsetter å bygge, har personen en større mulighet for å få koronar hjertesykdom.

Forskningsstudier

Päivi Kleemola og Pekka Jousilahti, et.al. (2000) i sin forskningsstudie "Kaffe Forbruk og risikoen for koronar hjertesykdom og død" brukt kaffe for å teste effekten av koffein på kolesterolnivået. De konkluderte i sin studie at koffein ikke øker koronar hjertesykdom, som er forårsaket av høyt kolesterol. Concurring med disse funnene, Sarah R. Taylor og Barbara Demmig-Adam (2007) i sin studie, "Å nippe eller ikke å nippe: den potensielle helsemessige risiko og fordeler ved kaffedrikking," indikerte at selv om kaffedrikking ikke kan være hensiktsmessig for alle, er folks kolesterolnivået ikke berørt hvis de drikker kaffe regelmessig og i moderate mengder. Likeledes, Carrie HS Ruxton (2009), i hennes studie, "De helsemessige virkningene av svart te og flavonoider," foreslo at koffein, spesielt svart te, er tydelig knyttet til forebygging av hjertesykdom. Når konsumert i moderate mengder, vises koffein ikke har en skadelig effekt på kolesterolnivået.

Koffein Effect på Kolesterol og fordøyelse

Koffein Effect på Kolesterol og fordøyelse


Koffein har en effekt på kolesterol og fordøyelse hos noen mennesker. Effekten avhenger av type og mengde kaffe som du forbruker.

Typer kaffe

De fleste mennesker i USA drikker kaffe som er brygget gjennom et filter. Noen mennesker liker å drikke kaffe som espresso, tyrkisk kaffe og fransk trykket kaffe som er kokt og ufiltrert.

Effekter på Kolesterol

Ufiltrert kaffe inneholder cafestol, noe som øker lav tetthet lipoproteiner (LDL) og triglyserider i kroppen når en person forbruker 60 milligram eller opp til 10 kopper kokt, ufiltrert kaffe per dag. De høye density lipoproteiner (HDL) er ikke berørt. Cafestol fjernes gjennom filteret prosessen og påvirker ikke kolesterolnivået så mye.

Langsom metabolisme av koffein

Økningen av LDL kolesterol og triglyserider finnes hovedsaklig i mennesker som konsumerer store mengder kokt, ufiltrert kaffe og hvis systemene forbrenne koffein sakte.

Effekt på fordøyelsen

Høyt forbruk av kokt, ufiltrert koffein også påvirker fordøyelsen i noen mennesker ved å få magen til å produsere store mengder magesyre som irriterer mageslimhinnen og gjør fordøyelsen mindre effektive.

Andre hensyn

Kolesterol resultatene er noe usikker fordi mange matvarer og drikke kan føre til en økning i kolesterol tall. Mennesker som konsumerer store mengder koffein kan også være tunge røykere som lever en inaktiv livsstil. Disse menneskene kan også legge til fløte, sukker og andre tilsetningsstoffer til kaffe, som også kan føre til en økning i kolesterol.

Hvordan drikke en halv kroppens vekt i gram vann hver dag

Hvordan drikke en halv kroppens vekt i gram vann hver dag


Som mennesker er vi består hovedsakelig av vann. Vi trenger å drikke vann for helse, og det er nødvendig for liv. Men det mange ikke drikke nok vann hver dag, noe som resulterer i oppblåsthet, vektøkning og sykdom som kroppen prøver å holde på så mye vann som det kan få. Noen mennesker liker ikke smaken av vann og velger ikke å drikke nok. Eksperter er enige om at mengden vann man trenger for helse og idealvekt er halvparten av ens vekt i gram vann hver dag. For eksempel vil en person som veier 160 pounds trenger å drikke 80 gram vann daglig. En 100-kilos person trenger bare 50 gram vann totalt for dagen. Du vil lære måter å gjøre det lett å drikke den nødvendige mengden av vann hver dag for å holde kroppen sunn, hydrert og din idealvekt.

Hvordan drikke en halv kroppens vekt i gram vann hver dag

Enkle måter å drikke nok vann hver dag

•  Drikk et glass vann hver time. En enkel måte å oppnå drikke halvparten av din vekt i gram vann hver dag er å drikke et 8 eller en 10-unse glass hver hele time. Når den først starter opp, kan du selv ønsker å sette en timer som en påminnelse. På denne måten skaper du en vane å drikke vann på en regelmessig basis, og snart vil det bli andre natur.

Legg sitron vann. For de som ikke liker smaken av vann, og legger frisk sitron eller lime juice til hvert glass kan gjøre det mer attraktivt med en forfriskende smak. Ikke bruk sitron konsentrat - det må være frisk sitronsaft, helst fra økologiske sitroner. Skjær opp en sitron på begynnelsen av dagen og klem hver skive i glass eller beholder med vann. Syren med den friske sitron eller limejuice blir alkalisk en gang inne i kroppen, og er meget fordelaktig for de helse.

Drikk vann før og etter måltider. Noen mennesker liker å vaske ned maten med vann eller ta slurker med vann i løpet av et måltid. Dette holder kroppen fra bearbeider mat på riktig måte, da de nødvendige fordøyelsesenzymer kan vaskes bort eller fortynnet. Det er mye bedre å drikke vann før du spiser et måltid, helst 30 minutter før og én til to timer etter. Husk å holde styr på vanninntaket for dagen når du arbeider rundt måltider.

Drikk den første glass vann varm. Edgar Cayce (1877-1945), kalt "far til holistisk medisin" av Journal of American Medical Association, foreslo å drikke den første glass av dagen varm for å skylle ut kroppen.

Drikk vann din ved romtemperatur. Mange foretrekker å drikke is-kaldt vann, men dette kan være rystende til systemet. Drikkevann varm eller ved romtemperatur gjør det lettere for kroppen å bruke og behandle den. Det gjør det også lettere å drikke alle de gram vann for kroppen din i løpet av dagen.

Drikk hvert glass vann på en gang. Hell deg vann i de samme 8 eller 10-unse briller for å gjøre det lettere å holde styr på. Drikking hvert glass på en gang holder deg fra å ta små slurker og strekke ut et glass vann. Du ønsker å sikre at du får alle de nødvendige gram vann hver dag. Dette betyr, selvfølgelig, vil du bli urinering oftere i begynnelsen. Dette er normalt.

Carry Your vann i trygge, gjenbrukbare flasker. Hvis du bærer rundt en vannflaske, sørg for at den er miljøvennlig. En øko-vennlig, gjenbrukbar flaske ville være et pluss. Noen helsekostbutikker selger miljøvennlige flasker, betyr at de er ikke-giftig og laget av materialer som er trygt for deg og miljøet. Det vanlige plastvannflasker man kan kjøpe og selv de plastflasker opprinnelig inneholder vann kan være giftig. De lekke kjemikalier i vannet hver gang de er reused.As flere selskaper blir "grønn", vil du se trygge resuable vannflasker vises i større mengder. Du vil finne at drikking halvparten av din vekt i gram vann hver dag er lett, forfriskende og veldig hyggelig.

Hint

  • Hvis du er en kaffe eller te drikker, legger en ekstra glass vann etter å ha drukket hver kopp kaffe eller te med koffein. Vann er tapt når man drikker koffeinholdige drikker, og dette er en måte å sikre at du fortsatt får nok vann.
  • Det er ikke nødvendig eller anbefalt å drikke mer vann enn hva som kreves for din kropp og vekt. Å drikke for mye vann hver dag kan være farlig.
  • Forvente å bli urinerer oftere i begynnelsen. Dette er svært vanlig. Fargen på urinen din vil bli lettere også. Ideelt sett vil urinen din ser ut som en veldig blek lemonade.
  • Hvis du drikker kaffe, er dette et vanndrivende og kroppen din vil miste noe av din dyrebare vann. Bedre ennå, begrense eller eliminere alle koffeinholdige drikker, som brus.

Kaffe og dietter

A 2007 studie titler "hva Amerika Drinks" viste at den gjennomsnittlige amerikaner bruker en femtedel av sine daglige kalorier i form av drikkevarer. Juice, brus, alkohol og andre drikkevarer kan være fulle av kalorier, som alle hemme vår vekttap innsats. Kan kalori-fri kaffe hjelpe deg å nå dine vekttap mål?

Kaffe for lav kalori og lav karbohydrat dietter

Hvis du er på en lav kalori diett, bør svart kaffe være din kaffe av valget. Svart kaffe inneholder ikke kalori-laden fløte eller sukker av andre kaffetyper. Du kan drikke det både avkjølt eller varm for variasjon.

Det er noe uenighet i lav karbohydrat diett samfunnet om hvorvidt kaffe er skadelig for lav karbohydrat (low carb) dietter. Mens svart kaffe har snaut karbohydrater, er low carb vekttap avhengige, delvis, på å kontrollere blodsukkeret. Noen mener at koffein i kaffe har en skadelig effekt på insulin som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. Andre hevder at de kan drikke kaffe uten problemer. Low carb dieters som drikker mye kaffe og har truffet en diett stall bør teste

Kaffe for Cravings

Fordi lett flavored kaffe (uten tunge sirup, fløte eller sukker) inneholder få eller ingen kalorier, kan de bidra til å dempe cravings, spesielt rundt helligdager, når flavored kaffe som gresskar krydder og gløgg er tilgjengelige. Hvis dietten tillater det, legger du til en målt teskje av fløte eller melk til kaffen, pluss noen nei-kalori søtningsmiddel, for en spesiell opplevelse.

Kaffe og trening

Forskning har antydet at koffein i kaffe kan bidra til å øke mental fokus og redusere smerte under trening. Hvis trening er en viktig del av din vekttap diett, kan kaffe hjelpe deg til å øke intensiteten, lengde, og effektiviteten av treningsøktene.

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem


Ødem er en tilstand hvor legemet er tilbakeholdelse av fluid - vanligvis vann. Væskeansamlinger kan dukke opp noe sted i kroppen, men på grunn av tyngdekraften, vises det som regel opp i føttene og leggene. Det synes counterintuitive at behandlingen for vannretensjon er å drikke mer vann, men dette er ofte akkurat den saken, og det er definitivt det første ting å prøve. Ødem er ofte et resultat av kroppens forsøk på å holde på vann. Når vi viser kroppen at det er rikelig med vann som kommer inn, til innsatsen holde på vann opphøre og ødem avtar.

Hvordan å drikke vann for å behandle Ødem

•  Start sakte øke vanninntaket. Ødem tok en stund å utvikle, og det vil ta en stund å kurere. Hvis du helle en stor mengde vann i et system som brukes til behandling av en liten mengde vann, vil vannet ikke bli absorbert. En ekstra kopp om dagen i begynnelsen er anbefalt, og etter noen dager, langsomt øke mengden til du drikker til åtte til ti glass om dagen.

Lag små permanente endringer. Hvis du vanligvis drikker kaffe eller brus med måltider, kan du prøve å bytte til vann i stedet. Hvis du ikke kan gjøre endringen, drikk et glass vann sammen med din favoritt drikke. Det er viktig at du finner en modifikasjon som du er komfortabel som du er ute etter en permanent kosttilskudd endring. Ødem er et svar på feil kosten atferd, og å permanent kvitte seg med ødem, må du permanent endre kosten oppførsel - gjøre endringer som du er forberedt på å leve.

Hold vann hendig. Kjøpe vann i flasker som du finner praktisk og behagelig og sette dem overalt at du bruker tid - på jobb, etter din favoritt lesing eller TV-stolen, ved datamaskinen, på kjøkkenet eller spisebordet, ved sengen, og i bad. Hvis vannet er hendig, vil du være mer sannsynlig å drikke den. Når du kommer i vane med å nå for den alltid praktisk vann, vil du drikke mer vann - og du vil bli imbibing på best mulig måte: små mengder gjennom hele dagen.

Regnes flavored farvann. Hvis du har en hard tid å bytte til rent vann, kan det hjelpe å se på noen av de mange smakstilsatt vann på markedet. Dette er spesielt nyttig i å gjøre overgangen fra brus til vann. Å kurere ødem du ikke trenger å helt gi opp brus, kaffe og te, du må bare drikke mer vann og smakstilsatt vann kan hjelpe deg å gjøre denne overgangen.

Den koffein i kaffe vs Pop

Den koffein i kaffe vs Pop


Koffein er et sentralstimulerende som gir deg den ekstra boost når du drikker kaffe eller brus. Men, koffein kan også bidra til angst, hodepine og rastløshet. Ulike brygger kaffe og forskjellige merker av brus varierer i mengden av koffein den inneholder. Sjekk koffein innholdet i kaffe og pop du drikker og vurdere å kutte ned på koffein dersom du tar i mer enn 500 mg per dag.

Coffee

Koffein innholdet i kaffe kan variere hver dag, selv om det er fra samme sted fordi faktorer som sliping, steking og brygging påvirker koffein innhold. Bruk koffein innhold som en guide for daglig inntak. Brus, på den annen side har den samme koffein-innhold på grunn av sin enhetlige fremstillingsprosesser.

Typer

Kaffen kommer i koffeinholdige og koffeinfri alternativer. Men koffeinfri kaffe fortsatt inneholder koffein. Kaffe er naturligvis koffein så for å gjøre koffeinfri, koffein er fjernet enten ved den sveitsiske vannmetoden, som fjerner omtrent 95 prosent av koffein, eller kjemisk oppløsningsmiddel-metoden, som fjerner 97 prosent av koffein i kaffebønner. Koffein-fri brus egentlig ikke inneholder koffein.

Koffein i kaffe

En 8 oz. kopp pulverkaffe inneholder 27 mg til 173 mg koffein, men en kopp koffeinfri har bare 2 mg til 12 mg koffein. For sterkere kaffe, en 8 oz. brygget kopp inneholder 95 mg til 200 mg koffein. For de som liker kaffe fra kaffebarer, en 8 oz. vanlig kaffe på Starbucks inneholder 160 mg koffein, og Dunkin 'Donuts' vanlig kaffe har 103 mg.

Koffein I Soda Pop

Noen brus, for eksempel 7Up, Sprite, Fanta (alle smaker) og Mug vørterøl, ikke inneholde koffein. En kan av Coca-Cola Classic, Coke Zero, kirsebær cola og diet Coke alle inneholder 35 mg koffein, men diet Coke eller Coke med kalk har 45 mg. En kan av Pepsi har 38 mg koffein. Brus spretter som inneholder mer koffein er Dr Pepper (41 mg), Mello Yello (53 mg), Mountain Dew (54 mg) og Vault (71 mg).

Betraktninger

Hvis du velger mellom kaffe og brus for en drink uten koffein, har du flere alternativer i brus. I gjennomsnitt inneholder brus mindre koffein enn kaffe, men kaffe inneholder også antioksidanter fordeler som brus ikke gjør. Uansett hva du velger, er det best å drikke med måte.

Hvordan detox fra kaffe

Hvordan detox fra kaffe


For noen mennesker, kan kaffe blitt en vanedannende daglig vane som er vanskelig å slutte. Hvis du finner deg selv i stand til å drikke kaffe i moderate mengder, så kan det være et tegn på at kroppen din har blitt vant til konstant tilførsel av koffein og det er behov for å bo energi og våken hele dagen.

Avslutte drikker kaffe cold turkey har vært forbundet med alvorlig hodepine, tretthet og humørsvingninger. Dette er fordi kroppen din har blitt avhengig av koffein. Det kan være nedslående å oppleve disse smertefulle bivirkninger når du prøver å gjøre noe bra for kroppen din. En langsom overgang fra den koffeinholdige drikken kan være å foretrekke for mange mennesker fordi det kommer uten uønskede bivirkninger (som kan være svært ubehagelig og vare en uke eller mer).

Hvordan detox fra kaffe

•  Finne ut hvor mye kaffe du for øyeblikket drikker. Skal du ha to kopper i morgen etterfulgt av en jevn strøm av påfyll i løpet av dagen? Få en grunnlinje slik at du kan se hvor du kan begynne å kutte. Det vil også være nyttig for å spore den tiden av dagen du begynner å drikke kaffe om morgenen og omtrentlig tid du har din siste kopp hver dag.

Sett din daglige kaffe timeplan med en mindre, endret tidsplan. For eksempel, hvis du finner deg selv å drikke fem kopper i løpet av dagen, kan du prøve å banke det ned til tre kopper. Spre din kaffe forbruk utover dagen slik at du kan fortsatt holde en jevn strøm av koffein i systemet for å unngå de ekle bivirkninger. Hvis du drikker kaffe fra 08:00 om morgenen til 03:00 på ettermiddagen, la den nye endret tidsplan for å passe inn i det tidsrommet.

begynne å legge koffeinfri kaffe til din vanlige kopper. Fortsett å drikke din endret tidsplan for kaffe, men kutte koffein ned til tre fjerdedeler av normal mengde, og legger til en fjerdedel koffeinfri kaffe til koppen. Prøv dette for et par dager og deretter gå ned til halv koffeinfri og halvparten vanlig kaffe for enda et par dager. Gradvis redusere mengden koffein hver dagene før du drikker utelukkende koffeinfri kaffe hele dagen.

Stopp drikker kaffe. Når du er nede på 100 prosent koffeinfri kaffe på en daglig basis, er det trygt å slutte å drikke kaffe uten noen uønskede bivirkninger. Hvis du liker å ha en varm drikke i hånden hele dagen, kan du holde deg til koffeinfri kaffe eller prøv nipper til urtete i stedet.

Hint

  • Hvis du finner deg selv opplever hodepine eller andre uønskede bivirkninger under avvenning off prosessen, litt øke inntak av koffein før kroppen blir vant til endringen.

Kaffe klyster Fordeler

Kaffe Klyster bruke kaffe i stedet for saltvann brukes i typiske klyster. Drikker kaffe er ansett som en toxifying middel, men anvendes i klyster, blir kaffen sies å fungere som en detoxifier for leveren og andre deler av kroppen.

Fordeler

Kaffe Klyster brukes som en metode for avgiftning. Fordelene inkluderer lindring av hodepine, kvalme, smerte og tretthet, og rensing av leveren og kolon.

Kontroversielle Fordeler

Kaffe enemas har blitt benyttet i behandlingen av degenerative sykdommer i et forsøk på å reversere effektene av artritt, lupus, hjertesykdommer, kreft, AIDS og andre forhold.

Forskjeller

Kaffe Klyster avvike fra de mer vanlige saltvann klyster. Den ingrediensene koffein, teobromin og teofyllin stede i kaffe enemas bidra til å slappe glatt muskulatur, som forårsaker blodårer og galleganger utvider seg.

Effekter

Kaffe enemas er kraftige detoxifiers fordi de øker produksjonen av frie radikaler og virke som en form for dialyse i kroppen.

Risiko

Ved hjelp av kaffe Klyster kan føre til elektrolyttforstyrrelser, mulig koffein avhengighet, interne brannsår, anal sprekker og andre potensielle komplikasjoner.