Digidexo.com

depresjon mellom ektefeller

Hvordan depresjon påvirker et forhold?

Introduksjon

Depresjon er en komplisert, snikende og ofte feildiagnostisert sykdom. Symptomer på depresjon varierer mye fra person til person, og inkluderer ofte ting som lav energi, irritabilitet og mangel på konsentrasjon, som alle kan tilskrives andre plager. Også mange mennesker plaget med depresjon nekter å søke behandling, enten fordi de ikke tror det er noe virkelig galt, eller fordi de er skeptiske til depresjon behandlinger som narkotika eller terapi. Dessverre, kan når venstre ubehandlet depresjon påvirker alle aspekter av en persons liv, spesielt relasjoner.

Anti-Social Behavior

Personer som lider av depresjon ofte trekke seg fra verden rundt dem, inkludert deres vennskap og familieforhold. Venner og familie som ikke forstår depresjon kan ta anstøt av dette uttaket, presser den deprimerte personen lenger unna. Også, deprimerte mennesker ofte lider av ukontrollerbar irritabilitet, noe som kan føre dem til å piske ut på de som er nærmest til dem.

Avslag på behandling

Siden mange depresjon lider nekter å få behandling, er deres ektefeller ofte igjen til å dele med alle familieforpliktelser, noe som kan skape mye spenning i et ekteskap. Hvis den ene ektefellen er så deprimert at han ikke lenger kan arbeide, gi barnepass eller bidra til husholdningen på noen måte, vil den andre ektefellen utvilsomt føle stresset av å gjøre arbeidet til to personer, og vil trolig komme til å mislike henne partner. Depresjon kan også føre til en manglende interesse for sex og andre aktiviteter, som hobbyer og sport. Dette er spesielt skadelig for et ekteskap, da det kan føre til utroskap og / eller skilsmisse.

Følelser av ansvar

En ikke-deprimert ektefelle kan føle ansvar for hennes partner sykdom og ute av stand til å bidra til å løse problemet, og legger til hennes belastning belastning. Hun kan skli inn i en vaktmester rolle, behandle deprimert ektefelle mer som et barn enn en partner, som ikke bare er usunt for ekteskapet, men også slik at den deprimerte ektefelle.

Gjentakelse av depresjonen

Mange mennesker som lider av ett anfall av depresjon er utsatt for en gjentakelse. Disse episodene kan utløses av hendelser som jobb tap, et dødsfall i familien eller ekteskapelig konflikt. Dette kan gjøre en ikke-deprimert ektefelle føles som om de trenger å gå på eggeskall for å unngå å forstyrre en depresjon utsatt ektefelle.

Behandling og hvordan familie / venner kan hjelpe

Heldigvis er depresjon lindres, og i de fleste tilfeller, håndterbare eller kureres. Familie og venner av en deprimert person ville være klokt å forske på sykdommen og prøve å forstå hvilken rolle de kan spille i utvinningen. Dette inkluderer innser at de ikke er på feil, og at de ikke kan "kurere" deres deprimert kjære på egenhånd. De bør oppfordre vedkommende til å søke behandling og prøve å hjelpe dem så mye som mulig, og samtidig opprettholde grensene for sin egen tilregnelighet.

Akupressur Poeng for hodepine

Hodepine kan være vanskelig å behandle. De kan komme på raske og uten advarsel. Mens medisiner kan være effektive, kan det ta litt tid til å jobbe, så du kan ha til å takle smertene, mens du venter på medisiner for å tre i kraft. Men er det noen akupressurpunkter du kan prøve. Det er noen du kan gjøre på deg selv, og det er andre som noen andre trenger å søke.

Identifikasjon

Akupressur er en teknikk der trykket med fingre, hender, albuer, knær eller føtter brukes på kroppen for å stimulere og oppheve flyten av chi energi og fremme helse. Stimulere disse trykkpunkter kan lindre muskelspenninger og bedrer blodsirkulasjonen for å lindre dine hodepine symptomer.

Teknikk

Hvis du vil bruke akupressur for hodepine ved hjelp av disse punktene, kan du følge disse grunnleggende prinsippene. Bruk to fingre og trykk til du føler det vondt på et tålelig nivå. Det bør være litt ubehagelig, men ikke veldig smertefullt. Lukk øynene og ta pipeåndedrag. Slapp av kroppen din mens du påfører press for mellom 1 og 2 minutter.

Trykk Point GB 20

Dette punktet er bra for smerte i tinning og sidene av hodet. Finn forsenkningen på baksiden av hodet på undersiden av hodeskallen. Deretter kjører fingrene fra midten av nakken din, for å bare forbi den første store muskler du føler. Fingrene skal gli inn i en depresjon. Trykk inn og litt opp til du kjenner et ømt punkt, og gjøre små sirkulære bevegelser med fingrene.

Trykkpunkt CO 4

Dette er en akupressurpunktet for alle slags hodesmerter. Dette punktet befinner seg i vevet av hånden mellom tommelen og pekefingeren. Det kan gjøres enten for hånd, eller begge hvis noen gjelder trykket for deg. For å gjøre det selv, plasserer du tommelen på toppen av hånden din og din første finger på håndflaten. Trykk rundt til du kjenner et ømt punkt. Bruk små sirkulære bevegelser. Deretter bytte hender.

Trykkpunkt LV 3

Dette punktet er plassert på toppen av foten mellom stortåen og første tå. Skyv fingrene rundt til du finner en depresjon mellom bein og et ømt punkt. Igjen, holde og bruke en liten sirkulær bevegelse.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller har noen form for kronisk medisinsk tilstand, sjekk med legen din først fordi noen av disse punktene er kontraindisert for noen forhold.

Akupressur for migrene relief

Akupressur for migrene relief


Ordet migrene betyr "halv hodet" på gresk. En migrene hodepine kan starte på den ene siden av hodet og spre seg til konvolutt hele skallen med invalidiserende smerter. Cluster hodepine er den verste typen av migrene. De kan kronisk oppstår på nytt nesten daglig. Migrene hodepine er forårsaket av unormal blodsirkulasjon mellom skallen og hodebunnen som irriterer nerveender, noe som resulterer i pinefull ubehag.

Funksjon

Accupressure behandler årsaken til migrene smerte ved å normalisere blodsirkulasjonen, slik at musklene til å få mer oksygen. Musklene slappe av, spenningen er lettet, og smerte forsvinner. Hvile og søvn er restorative gang en migrene har begynt. Accupressure kan lindre symptomer i starten, noe som gjør det mulig å fortsette arbeidet og sosial samhandling uten avbrudd.

Historie

Akupressur sin opprinnelse i det gamle Kina. Smerten er antatt å være et resultat av energi blokkeringer, og ved å stimulere punkter på det menneskelige legeme, kan blokkeringer avlastes og gjenopprettes normal helse. Moderne teorier er at trykkpunkter avlede oppmerksomheten og avbryter nervebanene slik at nerveoverføringene fra smerte ikke når sinnet. Til migrenepasienter, hvordan det fungerer er ikke så viktig som det faktum at det fungerer, og forskere har validert effektiviteten av selv-akupressur, også kalt auto-akupressur: "Auto-akupressur erstattet polikliniske resepter for analgetika, ergotamin preparater, steroider , propranolol eller methysgeride. Verdien av auto-akupressur ble forbedret med sin lett tilgjengelighet av søknad og mangel på toksiske effekter "(Behandling av hodepine smerter med Auto-akupressur, H. Kurland, 1976).

Teknikker

Disse akupressur teknikker kan gjøres alene eller med hjelp av andre helbredende hender:
Bruk tommelen på baksiden av nakken til å legge press under skallen. Trykk opp fast i 1 til 2 minutter. Bruk en fingertupp eller slettehodet til å trykke på bunnen av tommelen på baksiden av hånden i nettet mellom tommelen og pekefingeren. Alternativt, ta tak i nettet mellom tommelen og pekefingeren på den andre hånden og hold fast i 2 til 3 minutter. Alternative sider og gjenta.

Betraktninger

Hvis hodepine starter i siden av hodet, trykk på den motsatte skulderen. Finn et depresjon mellom toppen av skulderen og den side av halsen. Det skal kjennes litt øm. Trykk hardt i 1 til 2 minutter. Ikke bruk dette punktet i svangerskapet. Igjen, bruke foten på motsatt side smertene startet på, og trykk på nettet inne i stortåen. Holde i 1 minutt.

Advarsel

Hodepine som er forårsaket av anstrengelse eller seksuell aktivitet, bøying, hoste, eller som følger med stiv nakke og feber, hodeskade eller oppkast, eller symptomer på sløret tale, forvrengt syn eller nummenhet og kribling hvor som helst på kroppen skal straks undersøkes av lege .

Pressure Points for tannpine

Det er flere trykkpunkter som har vært kjent for å lindre smerter forbundet med tannpine. Disse trykkpunkter har blitt brukt i århundrer med suksess før oppfinnelsen av moderne smertestillende medikamenter. Alle trykkpunkter skal trykkes med gradvis lett trykk. Brå og vanskelig å trykke på trykkpunkter kan føre til intens smerte eller skade.

Cheek Trykk Point

Kjør fingeren langs bunnen av kinnet bein. Stopp når du er rett under øyet. Trykk på denne trykkpunkt opp og inn mot kinnet bein. Det er en på hver side av ansiktet.

Ear Pressure Point

Plasser en finger foran øret hullet. Åpne munnen og legge merke til innrykket som danner. Trykk forsiktig til hullet. Det vil skade, men det vil ta brodden ut av tannpine.

Under Ear Pressure Point

Flytt fingeren til bak øreflippen. Åpne munnen og finne innrykket som danner rett under øret. Fingeren skal trykkes rett opp mot bunnen av øret. Trykk forsiktig opp og inn.

Jaw Trykk Point

Følg undersiden av kjeven din til den er rett under øyekroken. Finn trykkpunktet på innsiden og under kjevebeinet. Bruk kraft mot kjevebeinet.

Akillessene

Akillessene er ridgelike formasjon kjører mellom hælen og leggen. Legge press på begge sider av akillessenen i depresjon mellom ryggen og ankelen.

Hvordan bruke akupressurpunkter for migrene hodepine

Hvordan bruke akupressurpunkter for migrene hodepine


Migrene kan være en livslang tilstand for noen mennesker. Og for mange av disse menneskene, er medisiner for dyre eller det ikke gir betydelig lettelse. Men du kan finne migrene lettelse uten medisinering gjennom akupressur. Denne komplementære teknikken bruker press for å stimulere trykkpunkter, og disse punktene lindre smerte. Det er en prosedyre du kan gjøre selv, hvis du vet hvor du finner de riktige trykkpunkter for å lindre migrene.

Bruksanvisning

Tegn en tenkt linje mellom midten av begge ørene til toppen av hodet ved hjelp av fingeren. Dette er en trykkpunkt som vanligvis lindrer hodepine, så vel som svimmelhet og lav energi.

Flytt fingeren fra skulderen til halsen til du føler en depresjon. Bruk kraft som trengs i det området som er mest øm. Denne trykkpunkt lindrer migrene samt nakkesmerter, skulder spenning, svimmelhet og stress.

Skyv fingeren til stedet der tommelen og pekefingeren møtes. Du bør være i stand til å føle en depresjon i denne trykkpunkt. Trykket til dette punktet behandler hodepine som er i fronten av hodet ditt. Den behandler også generell smerte og kalde symptomer som nysing og rennende nese.

Finn neste punkt ved å plassere fingeren i depresjon mellom stortåen og den andre tå. Føle hvor sener møtes, og trykk deretter på hvor det er mest sår. Dette vil ikke bare avlaste migrene smerte, men også sinne, irritabilitet, stress, menstruasjonssmerter og angst.

Massasje ett eller flere av disse punktene for tre til fem minutter, eller til du føler lettelse. Akupressur kan gjentas ved behov. For best resultat, press med tuppen av fingeren din, din knoke eller viskelæret enden av en blyant.

Virkningene av en alvorlig funksjonshemming på et ekteskap

Virkningene av en alvorlig funksjonshemming på et ekteskap


Coping med en alvorlig funksjonshemming i et ekteskap setter press på både sunt ektefelle og funksjonshemmede ektefelle. Den følelsesmessige og psykologiske smerten av funksjonshemmede er alvorlig, men frustrasjonene med å håndtere de daglige komplikasjoner og økt tillit til den sunne ektefelle fører sin egen smerte. Resultatet er ofte emosjonelle hull og smertefull bitterhet mellom ektefeller i et ekteskap.

Daglige Komplikasjoner

Alvorlige funksjonshemminger komplisere ellers enkle dag-til-dag-aktiviteter. For eksempel, gå ut å spise eller innkjøp av mat krever tidkrevende forberedelser og i noen tilfeller pakking av medisinsk utstyr for turen. En sterk ekteskap kan overse disse komplikasjoner; Men over tid disse komplikasjonene kan bære på et forhold og skape emosjonelle hull mellom et par. Funksjonshemmede ektefelle kan bli mindre aktiv i ekteskapet som den tidkrevende natur preparatet kan bli for mye å være med på noen enkle aktiviteter.

Seksualitet

Effekten av en alvorlig funksjonshemming på et ekteskap bringer ofte opp seksuelle bekymringer mellom begge parter. Mens disse bekymringene er generelt topp bekymring for den mannlige ektefelle, er det fortsatt en betydelig bekymring for kvinner også, sier Conquer Chiari organisasjonen. Mangelen på intimitet etter en funksjonshemming setter et sterkt press på et ekteskap. Skyld øker belastningen for begge parter over et tema som ofte verken er villig til å diskutere åpent.

Reliance

Avhengighet av en ektefelle, etter en alvorlig funksjonshemming, er en annen kilde til stress på et forhold. I en tidligere to-inntektsfamilien, det økonomiske ansvaret for ekteskapet faller på den sunne ektefelle med den ekstra ansvar medisinske avgifter. Ansvaret omfatter også ansvar for barnepass hvis familien har barn. Denne uventede avhengighet forlater deaktivert ektefelle adressering følelser av skyld og anger. Den sunne ektefelle må ta den ekstra stresset av dette økt ansvar, mens ofte føler ute av stand til å diskutere det presset de føler med sin ektefelle i frykt for å legge til sine følelsesmessige problemer.

Tid Hjelper

De mest alvorlige problemene som et ekteskap står overfor når oppstått med en alvorlig funksjonshemming er erfarne i perioden like etter uførhet og retur hjem. En ekteskapelig par må forholde seg til en dramatisk endring i forholdet deres så vel som i deres liv. Forskning ved Conquer Chiari organisasjonen forklarer at par som forblir gift etter en alvorlig funksjonshemming vokse mer vant til sitt nye liv, og kan reparere hullene dannet under tidligere perioder, bare følgende uførhet.

Fordeler med avlastning til foreldre

Fordeler med avlastning til foreldre


Foreldre til fysisk og mentalt funksjonshemmede barn samt alvorlig autistiske barn ofte finne seg selv som heltids vaktmestere. Til tross for all den kjærlighet de har for sine barn, det arbeidet som går inn i omsorg for barn med spesielle behov kan være utmattende. Avlastning gir foreldre en pause fra sine plikter slik at de kan oppdatere og forbli effektiv, som har fordeler for både foreldre og barna deres.

Rest

Foreldre til barn med alvorlige medisinske problemer og funksjonshemninger ofte finne caretaking er en full-time, rundt-the-clock jobben. De kan bli følelsesmessig og fysisk sliten. Dette kan spesielt være tilfelle for foreldre som jobber og de som har barn ofte trenger hjelp midt på natten. Foreldre trenger en pause fra sine omsorgsrelasjoner aktiviteter å hvile og slappe av. Ellers, stress og utmattelse fortsette å bygge og gjøre dem ulykkelige og mindre effektiv som foreldre.

Relasjoner

Å ha et barn med spesielle behov endrer en familie og påvirker forholdet mellom ektefeller og partnere. Foreldre kan finne seg mindre knyttet til hverandre og la deres forhold til å ta baksetet til omsorgen for sine funksjonshemmede barn. Avlastning kan tillate foreldre pausen de trenger å ha tid og energi til å investere i deres forhold, som i sin tur gir mer fornøyde foreldre og en bedre familie.

Andre barn

Når familier har ett funksjonshemmet barn og én eller flere ikke-funksjonshemmede barn, foreldre vanligvis føler konflikt. Funksjonshemmede barns behov kan være intense og tidkrevende. Til tross for foreldrenes ønsker og beste intensjoner, søsken som er mer funksjonelt får mindre oppmerksomhet og støtte fra foreldrene. En vesentlig årsak foreldre velger avlastning er å få tid til sine andre barn, og å bli bedre foreldre.

Reise

Foreldre til funksjonshemmede barn ofte finner seg ikke i stand til å gå hvor som helst. Fordi det kan være vanskelig å reise med et funksjonshemmet barn og spesielt en alvorlig autistisk barn, foreldre bli ute av stand til å ta ferie, besøke familie og venner, eller satse på en kjærlighet til reise. Gjenvinne evnen til å komme unna kan bidra til å balansere foreldre og gjøre dem lykkeligere mennesker som har mer å gi til sine funksjonshemmede barn etter en pause fra caretaking.

Bivirkninger av Snorking

Snorking er en tilstand som oppstår når du puster under søvn fører til at vevet i halsen for å vibrere og lage bråk. Lyden av snorking er ofte guttural, høyt og ubehagelig. Snorking er en vanlig tilstand hos voksne, og kan forekomme eller være kronisk. Selv om snorking ikke regnes som en alvorlig medisinsk tilstand, kan det føre til noen uønskede bivirkninger.

Irritasjon

Kanskje den vanligste bivirkningen av snorking er en som påvirker personen Snorking indirekte - irritasjonen av andre. Siden Snorking kan være høyt og cacophonous, er det sannsynlig å forårsake noen nær person Snorking å ha problemer med å sove og kan føre til irritasjon. Når dette skjer mellom ektefeller, kan det skape spenning og gjøre personen blir irritert ønsker å sove i et annet rom. Hva mer er, folk som snorker er ofte uvitende om sin egen snorking, så de kan ikke vite akkurat hvor irriterende det kan være.

Fatigue

Snorking kan føre til unrestful søvn, noe som kan føre til tretthet og søvnighet, selv når en person har fått en hel natts søvn. Som et resultat av søvnighet, kan oppmerksomhet spenn reduseres og oppmerksomhet på detaljer kan også bli påvirket, noe som resulterer i lavere produktivitet på jobb. Søvnighet er også farlig for pendlere, som det bremser reaksjonstid når du kjører og kan muligens også føre til en person å sovne bak rattet.

Sleep Apnea

Søvnapné er en tilstand der pustemønster blir uregelmessig, ofte med lange pauser tatt mellom åndedrag. Søvnapné forårsaket av snorking er kjent som obstruktiv søvnapné, som oppstår når musklene i halsen slappe av og luften måten stenger mens du puster i. Dette kan forårsake plutselig våkne som hjernen innser det ikke blir levert nok oksygen.

Andre effekter

Søvnapné forårsaket av snorking kan føre til flere andre alvorlige bivirkninger. Fallet i oksygen under perioder av søvnapné kan føre til en økning i blodtrykket. Høyere blodtrykk, i sin tur, setter en høyere risiko for sirkulasjonsproblemer. Hos barn kan snorking bidra til utbruddet av attention-deficit hyperactivity disorder. Hodepine og tretthet er sannsynlig i de som opplever søvnapné.

Alvorlige komplikasjoner

Søvnapné indusert av snorking kan føre til en økt sannsynlighet for alvorlige komplikasjoner. Hjerteinfarkt og hjertesvikt er både mer sannsynlig i de med søvnapné. Hjertesvikt er den gradvise angrep av manglende evne av hjertet til å levere nok oksygen til kroppen, for ikke å forveksles med hjertestans, som er en plutselig stans av hjertet. Strokes, som er forårsaket når hjernen ikke får nok oksygen, er også mer sannsynlig i de med søvnapné.

Hvordan bruke akupressurpunkter for Foot Pain

Hvordan bruke akupressurpunkter for Foot Pain


Når føttene såre, må du hvile hele kroppen. Det er fordi mye av det vi gjør på daglig basis er avhengig av våre føtter for å komme oss rundt. Men på slutten av dagen når føttene er utslitt, kan du finne lindring uten spratt en pille. En østlig medisinsk prosedyre som kalles akupressur fokuserer på trykkpunkter i kroppen. Når du legge trykk på riktig tidspunkt, kan du farvel til foten din smerte.

Bruksanvisning

En følelse av depresjon mellom stortåen og den andre tå. Denne trykkpunkt ligger akkurat der de to sener møtes. Dette punktet lindrer foten smerte samt menstruasjonssmerter, irritabilitet, sinne, stress, hodepine og angst.

Tegn en tenkt linje på øvre buen av foten din, en tommelfingerbredde fra ballen av foten din. Denne trykkpunkt er svært vellykket på å lindre foten smerte samt foten kramper.

Masser punktene i tre til fem minutter eller til du føler lettelse. For best resultat, press med tuppen av fingeren din, din knoke eller viskelæret enden av en blyant. Dette holder fokus direkte på trykkpunktet.

Tips og advarsler

  • Akupressur er ikke laget for å erstatte standard medisinske prosedyrer og behandlinger. Hvis du er alvorlig skadet, eller dersom symptomene vedvarer, kontakt lege. Du bør heller ikke bruke akupressur hvis du har en hjertesykdom, hvis du er gravid eller hvis poenget er under en muldvarp, varicose vein, blåmerke eller annen pause i huden. Du bør heller ikke bruke akupressur innen 20 minutter etter bading, spise et stort måltid eller trener.

Måter å forbedre mine kommunikasjonsferdigheter

Måter å forbedre mine kommunikasjonsferdigheter


Kommunikasjon blir ofte sett på som en viktig ingrediens til sunne allianser mellom ektefeller, familiemedlemmer, venner og kolleger, konstaterer kommunikasjonsferdigheter for tillit. Selv om andre personlige egenskaper er også nødvendig, uten effektiv kommunikasjon, obligasjoner blant folk har en tendens til å svekkes og til slutt bryte ned helt. Flere alternativer er tilgjengelig for både utvikle og forbedre viktige kommunikasjonsferdigheter.

Vær ærlig og selvbevisst

Ifølge livet trenere på Mind Tools, før du oppnå effektiv kommunikasjon med andre, må du først være helt ærlig med hvordan du foretrekker å kommunisere i første omgang. Det høres ganske opplagt, men overraskende mange mennesker kan ikke uttrykke hvordan de snakker og lytter seg. Er du en høyt talker? Du har en tendens trenger å avbryte folk? Kunne noen av disse egenskapene muligens tolkes som uhøflig? Hvis du forstår dine egne metoder for diskusjon, vil du være i stand til å finjustere dem i henhold til hver person du møter. Du vil også være bedre forberedt til å uttrykke deg når du trenger noe konkret ut av et forhold.

Sett deg selv i ubehagelige situasjoner

De sosiale guruer på kommunikasjonsferdigheter for tilliten mener at bevisst plassere deg selv i ubehagelige situasjoner lar deg utforske dine kommunikasjonsevner i friske måter. Folk kan komme inn i rutiner som til slutt kvele hva de egentlig vil ha ut av sine relasjoner. Ved å gå til en butikk og spør etter noe umulig, vi trener våre sinn til å lytte til våre ønsker. For eksempel, hvis du besøker en kaffebar og be om å kjøpe en dress, du vil mer enn sannsynlig bli møtt med et morsomt utseende. Selvfølgelig, er målet ikke å faktisk få tak i klær, men å gjøre deg selv be om noe virkelig vanskelig. Du kan deretter bruke dette til dine personlige relasjoner og kreve de tingene som du ikke mottar.

Aktivt Lytt

For mange mennesker, er det fryktelig lett å drive ut i en annen verden når noen andre snakker. Det er vanligvis ikke fordi høyttaleren er kjedelig, men snarere på grunn av den vandrende art av våre sinn. Av denne grunn, ved hjelp av en teknikk som kalles aktiv lytting er et effektivt verktøy for å forbedre din kommunikasjon. Ifølge Licia Ginne, en lisensiert ekteskap og familie terapeut, aktiv lytting tvinger hjernen din til å holde seg på oppgaven. Hvis noen forteller deg at de er skuffet i ditt arbeid ytelse, kan du svare med: "Dette er hva jeg hører du fortelle meg ..." Dette gir messenger muligheten til å si tilbake: "Ja, du hørte meg rett" eller "Nei, la meg setning som på en annen måte." Poenget med øvelsen er å være så spesifikk som mulig, slik at hjernen din er engasjert i samtalen.

HLR Definition

Hjerte-lunge-redning (HLR) bruker en kombinasjon av innblåsninger og brystkompresjoner for å åpne vinduet for tiden en hjertestans offer kan overleve uten defibrillering. Hjertestans betyr at offerets hjerte har sluttet å pumpe blod, og riktig HLR kan støtte en liten mengde av blodstrømmen til hjertet og hjernen. Profesjonell legehjelp er fortsatt nødvendig selv når HLR har blitt administrert.

Typer

HLR for spedbarn er laget for småbarn yngre enn 1.

HLR for barn er ment for ungdom 1-8.

HLR for voksne gis til noen som er eldre enn 8.

Voksen HLR

Enten du er alene eller sammen med andre mennesker, er det første du bør gjøre ringe 911.

Plasser en hånd på pannen og vippe offerets hode tilbake. Plassere to fingre under haken, løft den og lytte for å puste. Legger øret til offerets munn, se etter brystet bevegelsen og prøve å føle noen bevegelse på kinnet ditt. Hvis det ikke er puste, eller unormal pust, bør du begynne å gi åndedrag. Unormal pusting kan høres ut som grunts, gisp eller en snorking lyd.

Knip offerets nese og dekke munnen med ditt. Gi offeret to innblåsninger. Hvert åndedrag bør være stor nok til å gjøre offerets bryst stige, og hvert åndedrag skal vare i ett sekund. Hvis offeret er fortsatt ikke svarer, eller puste unormalt, se etter en puls.

For å avgjøre om offerets hjertet slår, plasserer du to fingertuppene på hans halspulsåren, som ligger i depresjon mellom luftrør og nakkemusklene, og legge litt press i flere sekunder. Hvis det er ingen puls, må du begynne brystkompresjoner.

Plassere hælen på en av hendene på offerets sternum, midt mellom brystvortene hans. Plasser den andre hånden oppå og passe fingrene. Skyv brystet ned ca to inches og gi 15 kompresjoner. Komprimere brystet med en hastighet på ca tre kompresjoner hvert sekund. Sørg for å la brystet fullt rekyl før du utfører neste komprimering.

Gjenta innblåsninger og kompresjoner i fire sykluser - 15 kompresjoner og to innblåsninger - så sjekk offeret igjen for pust og sirkulasjon. Hvis pusten fortsatt er unormal eller fraværende, og det er ingen puls, fortsette HLR til hjelpen kommer. Hvis det er sirkulasjon, men ingen pust, fortsette å utføre innblåsninger bare. Utfør en pust hvert femte sekund. Sørg for å klemme offerets nese mens administrere åndedrag.

Forskjeller i Child HLR

Sjekk munnen grundig. Barn har en tendens til å få gjenstander fast i halsen som blokkerer luftveiene. Du kan være i stand til å fjerne det med fingeren eller hoste den ut av ham. Dersom barnet skjer å kaste opp, slå ham på hans side så han ikke kveles.

Når gi innblåsninger, bruk en grunnere pust enn du ville administrere i en voksen. Hvis luften ikke kommer i barnet, kan du bli vippe hodet bakover for mye. Re-justere hodet og prøv igjen.

Plasser to fingertupper på hans halspulsåren og legge litt press i flere sekunder. Hvis det er ingen puls, må du begynne brystkompresjoner.

Du vil bare bruke én hånd på et barn og bruke mindre press enn du ville gjort på en voksen. Sett hælen av hånden på brystet hans bein, midt mellom brystvortene, og begynne kompresjoner. Presse rett ned omtrent en tomme. Gjøre fem kompresjoner på ca to kompresjoner per sekund. Etter fem kompresjoner, gjentar innblåsninger.

Forskjeller i Infant HLR

Spedbarn har en tendens til å reagere godt på foten stimulering. Gni bunnen av føttene hans og prøve å få en reaksjon. Hvis det er noen reaksjon, må du starte HLR. Hvis du er alene med barnet ikke ringe 911 før en gjenoppliving forsøk.

Et spedbarn luftveier er veldig smal, så hvis du vipper hodet for langt tilbake, vil det lukke. Og spedbarn ta korte, raske åndedrag, så sørg for å lytte nøye for eventuelle tegn på å puste.

Når du begynner å utføre redning åndedrag, du kommer til å dekke barnets munn og nese med din munn, og gi en rask, skånsom puff fra kinnene.

For å sjekke for sirkulasjon, finne brakialarterien i barnets arm. Det ligger på den indre delen av armen, mellom albuen og skulderen. Plasser to fingre på arterien og bruke litt press for opp til tre minutter.

Et spedbarn bryst er svært delikat, så utfører utilbørlige kompresjoner kan være veldig ødeleggende. Plasser tre fingre på brystet, mellom spedbarnets brystvorter. Løfte pekefingeren og bruke to andre finger for å utføre kompresjoner. Hver komprimering bør være en halvparten av en tomme dyp. Utføre fem kompresjoner etterfulgt av en redning pust. Gjenta denne syklusen 20 ganger før du re-se etter tegn på pust og sirkulasjon. Hvis 911 ikke har blitt kalt ennå, sørg for å ringe nå.

Hvis det ikke er pust og sirkulasjon, fortsette med HLR. Hvis det er sirkulasjon, men ingen pust, fortsette å utføre innblåsninger bare. Utfør en pust hvert tredje sekund

Betraktninger

HLR holder offeret i live lenger så riktig legehjelp kan administreres. Du bør alltid ha profesjonell medisinsk hjelp på veien når du utfører HLR på noen.

Å leve med en ektefelle med depresjon

Å leve med en ektefelle med depresjon er en vanskelig reise. Depresjon er blant de vanligste følelsesmessige forstyrrelser, og det kan ødelegge et ekteskap. Ideelt ekteskap er 50/50, men når en ektefelle opplever et anfall av kronisk depresjon, vil du mer enn sannsynlig bære belastningen. Harme og sinne kan lett utvikle derfra. Lage et system for støtte og å ha den holdningen at du er forpliktet til ekteskapet er et sterkt grunnlag for å starte.

Oppmuntre en lege besøk

Hvis du mistenker at din ektefelle opplever et stort anfall av depresjon, bør hun oppsøke lege for å utelukke eventuelle fysiske problemer som kan knyttes til en endring i atferd. Klinisk depresjon er en biokjemisk forstyrrelse. Det finnes også medisiner en lege kan forskrive for å hjelpe din ektefelle takle de overveldende følelsene og humør skift som vanligvis følger med depresjon.

Det er også en god idé å oppmuntre din ektefelle å besøke en mental helse profesjonell. De er spesialister på dette og andre psykiske lidelser, og kan være uvurderlig for helbredelsesprosessen. Oppmuntre ham til å delta på møter og snakke åpent med en terapeut om sine følelser. Pass alltid på at du vet hva medisiner han tar slik at du kan sørge for at de blir tatt konsekvent.

Keep Moving

Prøv å holde din ektefelle så aktiv som mulig. Studier viser at trening frigjør endorfiner som gjør oss glade. Hun kan ikke være ivrig etter å komme opp og kom i gang, men hun kan begynne å føle seg bedre hvis hun gjør.

Hold Hjemlig Peaceful

Prøv å holde ting rundt hjemmet som fredelig og stressfritt som mulig. Når folk er deprimert, kan de være svært følsom for alt som skjer rundt dem. Små bry kan virke som store hindringer for din ektefelle.

Hvis du har barn, kan du prøve å forklare depresjon til dem slik at de ikke tar ektefellens atferd personlig.

Se etter endringer i humør

Hold et øye med endringer i ektefellens atferd. Hvis din ektefelle veksler mellom depresjon og eufori, kan du bli håndtere en bipolar tilstand.

Ikke-medisinsk behandling for depresjon etter tapet av en ektefelle

Å miste en ektefelle kan være en av de mest traumatiske hendelser du noensinne kan oppleve. Det er ingenting å forberede deg for angrep av følelser som følger et slikt tap, og mange mennesker finner seg selv sliter med depresjon, sinne og sorg på en gang. Mens noen tur til medisiner for å hjelpe dem gjennom en så vanskelig tid, andre prøver å løse sine depresjoner med ikke-medisinske behandlingsformer.

Talk Therapy

Samtaleterapi er en av de beste behandlinger av depresjon, som å snakke gir deg muligheten til å arbeide gjennom din følelse angående tapet. Mange finner seg overrasket over selve spekter av følelser de har etter en død; noen er forventet --- som sorg og vantro --- og andre er uventet --- som sinne og frustrasjon. Snakke med en sorg rådgiver samt nære venner og familie om dine følelser kan gå en lang vei mot å løse din depresjon. Dessuten, ikke bare bør du snakke om hvordan du føler om ditt tap og død, men også om de gode minnene du har delt med din ektefelle.

Bli med i en støttegruppe for Sørgende Ektefeller

Støttegrupper er ikke bare nyttig for å snakke om din erfaring, men å lytte til lignende erfaringer med andre mennesker. Det hjelper å være rundt folk som forstår hva du går gjennom, som igjen kan bidra til å løfte sky av depresjon. Videre, ettersom du blir mer aktiv i støttegruppen og begynner å gro, du kan da bidra til å veilede andre gjennom sorg relatert depresjon ved å dele din erfaring og vise dem at det kan være lys i enden av tunnelen.

Ta vare på deg selv

I tillegg til å snakke og komme gjennom sorgprosessen i ett stykke, ta vare på deg selv fysisk er like viktig som å overvåke din mentale velvære. Trene er en fin måte å løfte depresjon som er å spise riktig og være aktiv. Tross alt, trenger du ikke ønsker å la din helse forverres som du sørge. Selv om du kan ikke gjøre noe annet som du fokuserer på å behandle din depresjon, få nok hvile, eliminere stress, spise riktig og få litt mosjon hver dag.

Forskjellen mellom ADD og depresjon

Forskjellen mellom ADD og depresjon


Attention Deficit Disorder (ADD) og depresjon er to separate forhold som ofte følger hverandre. Det er imidlertid viktig å huske på at disse er uavhengige forhold. Barn med ADD vil uttrykke følelser av depresjon annerledes enn en voksen vil. Både voksne og barn ofte håndtere depresjon fordi de ikke klarer å kommunisere eller fokusere den måten at de ønsker å på grunn av forholdene på ADD og frustrasjon fører ofte til depresjon.

Symptomer på ADD

Attention Deficit Disorder vises i barndommen og fortsetter i den enkeltes liv. Tilstanden til ADD gjør det vanskelig for en person å kontrollere sine spontane reflekser. De spontane reflekser kan vises i tale, bevegelser eller oppmerksomhet. Mange barn med ADD finner det svært vanskelig å fokusere på en enkelt oppgave på veldig lenge, og vil se etter andre måter å gi nødvendig innspill. Voksne med ADD er i stand til å finne måter å kontrollere sine symptomer og holde spontane reflekser i sjakk.

Tegn på depresjon

En person med ADD vil ofte vise tegn på depresjon på grunn av frustrasjon de ofte føler. Imidlertid er depresjon en separat tilstand. Depresjon kan være vanskelig å diagnostisere; Men hvis en person begynner å trekke seg tilbake, begrenser sosiale interaksjoner og stopper omsorg om personlig utseende, kan de være opplever symptomer på depresjon. Voksne som arbeider med depresjon kan begynne å savne jobben og sliter med å fullføre nødvendige daglige oppgaver.

LEGG Treatment

ADD er en livslang tilstand og kan ikke vokst eller medisinert bort. Mens det finnes medisiner som kan bidra til å redusere symptomene, vil tilstanden av oppmerksomhet underskudd alltid være med den enkelte. Terapi brukes til å behandle ADD og hjelpe barn i å lære mestringsteknikker, slik at når de føler seg miste kontroll, har de metoder som er nødvendig for å bringe seg selv tilbake under kontroll.

Behandling av depresjon

Depresjon kan behandles med medisiner for å bidra til å redusere symptomene. Imidlertid er rådgivning også en effektiv måte å håndtere depresjon uten bruk av medikamenter. Rådgiving lar en person til å uttrykke personlige frustrasjoner og jobbe med å bygge selvfølelse. Depresjon er ikke en livslang sykdom i de fleste tilfeller, og kan overvåkes og forbedres.

Forbindelse mellom ADD og depresjon

Ikke alle mennesker som har ADD vil utvikle symptomer på depresjon. Men jo mer som en person med ADD sliter med å passe inn i sosiale situasjoner, jo mer sannsynlig at han vil være å utvikle depresjon. Som barn med ADD vokse, er det viktig å gi tilfredsstillende muligheter for barnet til å uttrykke seg. Finne aktiviteter som barnet kan fokusere på og utmerke seg på vil bidra til å øke barnets selvfølelse og bidra til å forebygge depresjon fra å ha en sjanse til å utvikle.

Depresjon etter å ha mistet en ektefelle

Depresjon etter å ha mistet en ektefelle


Depresjon etter å ha mistet en ektefelle, en eller annen grunn, er ikke unormalt. Depresjon er en psykisk lidelse, men det kan ha sine røtter i situasjons problemer. Sorg er en stressende opplevelse, og kan i stor grad påvirke en persons syn på livet. Det er viktig for familiemedlemmer og venner til å aktivt støtte alle som har mistet en ektefelle.

Depresjon

Depresjon, også kjent som alvorlig depresjon, er en mental sykdom som påvirker en person både fysisk og psykisk. Depresjon innebærer konsekvent og vedvarende lav stemning, følelse av tomhet, håpløshet, mangel på energi og interesse i dagliglivet, sosial tilbaketrekning og andre symptomer som søvnproblemer og endringer i appetitt. Ifølge Mayo Clinic, har depresjon sine røtter i kjemiske ubalanser i hjernen. Men traumatisk eller stressende situasjoner som tapet av en ektefelle kan bidra til disse kjemiske endringer og føre til depresjon.

Betydning

Når noen mister en ektefelle, kan de meget vel oppleve depresjon. Folk trenger å bli støttet i løpet av sorgprosessen. Hvis folk trekke seg helt etter å ha mistet en ektefelle, vil kjære ikke vet om de opplever depresjoner hvis de ikke kommuniserer med dem. Det er svært viktig å ha et sosialt nettverk etter en så dramatisk hendelse, spesielt hvis depresjon symptomer er involvert, siden depresjon kan føre til selvskading eller selvmord.

En ektefelles død

Å miste en ektefelle på grunn av døden er en ødeleggende og livsendrende opplevelse. Depresjon symptomer kan ikke presentere seg selv umiddelbart, siden en person kan i utgangspunktet være i sjokk etter at en av ektefellene dør. Når sjokket er over, folk fortsatt kan være i fornektelse om dødsfallet. Depresjon er, til en viss grad, normalt når noen mister en ektefelle. Hvis du mister en ektefelle til døden, er det viktig å forebygge langvarige depresjoner ved å snakke om sorgen, ta vare på deg selv og få tilstrekkelig sosial støtte.

Skilsmisse

Folk også sørge og kan oppleve depresjon når de går gjennom en skilsmisse. Sosial støtte er viktig i denne perioden, også. Akkurat som i tilfelle av død av en ektefelle, kan skilsmisse være spesielt stressende siden det kan forstyrre alle aspekter av livet, inkludert økonomi, bolig og barn visitas. Sørgende er normalt, men hvis en person finner det umulig å gå videre etter en skilsmisse, og stadig opplever symptomer på depresjon, bør de søke hjelp.

Diagnose og behandling

I tilfelle av død av en ektefelle eller en skilsmisse, er rådgivning alltid anbefalt. Støttegrupper, spesielt, kan hjelpe folk føler seg mindre alene og bli inspirert til å gå videre med livene sine. Men hvis du tror du opplever symptomer på depresjon, og spesielt hvis du har selv vurdert selvmord, er det viktig å gå til legen din. Depresjonen kan ende etter at du har flyttet gjennom stadier av sorg. Men en lege kan hjelpe henvise deg til rådgivning og foreskrive anti-depressive medisiner som vil komme deg gjennom den vanskelige tiden.

Hvordan skille mellom angst og depresjoner

Hvordan skille mellom angst og depresjoner


Angst og depresjon er to av de vanligste av de psykiske lidelser som er klassifisert som nevroser. Millioner av mennesker over hele verden er berørt med disse ofte vanskelige forhold hvert år. Mens angst og depresjon ofte går hånd i hånd, de er ikke det samme. Det er viktig å være i stand til å skille mellom de to.

Bruksanvisning

Skille mellom angst og depresjoner

•  Bli godt bevandret i psykologi. Dette vil hjelpe deg å forstå begge forholdene bedre. En av de første tingene du vil lære er at mennesker med depresjon er generelt "ned" i sine stemninger, mens angst lider er "avviklet."

Vær oppmerksom på symptomene kommer og går av symptomer. I depresjon, symptomene er vanligvis verre om morgenen. I angst, symptomer har en tendens til å nå sin topp på kveldene. Selvfølgelig, det finnes alltid unntak fra disse reglene.

Probe for eventuelle underliggende følelsesmessige årsaker. Selv om mange tilfeller av angst og depresjon er klinisk i naturen, noen er brakt videre utelukkende av følelser kjører amok. I depresjon, disse er vanligvis følelser av intens tristhet, sorg eller lav selvfølelse. I angst, følelsene er vanligvis de av bekymring og usikkerhet.

Se en persons kroppsspråk. For noen med depresjon, en sammensunket holdning, nedslåtte øyne og lukket-off holdning (foldet armene eller bena i kryss) er typiske fysiske uttrykk for tilstanden. I angst, en manglende evne sitte stille, upålitelig øyne og generell skjelving er vanlig.

Monitor søvnmønster. Noen som ønsker å bo i sengen og sov hele tiden kan være lider av depresjon. På den annen side kan en person som har store vanskeligheter med å sovne på grunn av racing tanker være lider av angst.

Hint

  • Det er veldig vanlig for folk med angst for å også ha depresjon. Den depresjon utvikler som reaksjon på angst. Angstpasienter føle harme over måten deres symptomer begrense dem, og kan fortvile av stadig følelsen "normal" igjen. Hvis venstre ukontrollert, kan dette bringe på symptomer på depresjon.
  • Den beste måten å skille mellom angst og depresjon er å besøke en kvalifisert psykiater eller psykolog og få en profesjonell vurdering.
  • Koffein kan forverre symptomer på angst. Holde koffein inntak til et minimum er tilrådelig for angstpasienter, men i enkelte tilfeller et beløp i det hele tatt er for mye.
  • Alkohol og beroligende midler kan forverre symptomene på depresjon. Det er best å unngå disse tingene hvis mulig hvis du lider av denne tilstanden. Bland aldri alkohol og beroligende midler!

Hvordan vite forskjellen mellom depresjon og ikke å være fornøyd

Nesten alle, på et eller annet tidspunkt i livet, opplever ulykkelighet. Men å vite når det er en felles ned-i-de-dumper føler versus mer alvorlig depresjon er viktig. Ikke diagnostisere depresjon kan føre til ytterligere problemer og komplikasjoner. Hvordan kan en person finne ut om han er rett og slett opplever midlertidig ulykke eller om noe mer alvorlig, slik som langsiktig depresjon, skjer?

Bruksanvisning

•  Finn ut om din depresjon er situasjonsbestemt. De fleste mennesker opplever situasjons depresjon. Noen leger henviser til denne typen midlertidig depresjon som en tilpasningsforstyrrelse. Det er forbundet med følelser av ulykkelighet, tristhet eller fortvilelse. Forskjellen mellom situasjons depresjon og langsiktig diagnostisk depresjon er det faktum at ulykke er relatert til en situasjon eller stress i persons liv. Når personen har lært å takle situasjonen, forsvinner ofte depresjon. Noen ganger kan dette skjer uten behandling, og andre ganger behandlingen er angitt.

•  Dokument varigheten av depresjon. Mens varigheten av en situasjons depresjon eller justering lidelse episode er ikke bestemt, det er ledetråder til hvorvidt det er lengre sikt depresjon. Klinikere se på tre separate skillene for å bestemme graden av depresjon: intensitet, frekvens og varighet av den depressiv episode. Intensitet er nivået av depresjon. Frekvens refererer til hvor ofte depresjon oppstår. Lengden av fordypningen er varigheten. Mer alvorlig depresjon er assosiert med en høyere intensitet av depresjon, følelser av sorg oppstår oftere og mer langvarig depressiv episode.

Hold styr på dine symtpoms. The Diagnostic Statistical Manual (DSM) er nå inne i sin fjerde utgave. Dette er beslektet til Bibelen for helsepersonell. Ifølge DSM-IV, er følgende ledetråder at en person kan ha oppstått lengre sikt depresjon eller kjemisk depresjon. Noen av symptomene på en alvorlig depressiv episode inkludere langsiktig depresjon, tap av appetitt, forstyrret søvnmønster, tap av interesse for vanlige aktiviteter og selvmordstanker.

Hvis en pasient opplever depresjon og begynner å få følelser som han ønsker å skade seg selv eller noen andre, bør han søke hjelp umiddelbart. I løpet av dagen, kan en lokal mental helse senter gi behandling. Om kveldene eller i helgene, er enhver legevakten stand til å behandle depresjon i nødmodus.

Forskjeller mellom Burnout og depresjon

Forskjeller mellom Burnout og depresjon


Den største forskjellen mellom utbrenthet og depresjon er tid. Burnout kan komme til forutsigbare tider, men depresjon ikke. Burnout er en dagligdags og psykologisk begrep, mens depresjon viser til flere fysiske forhold.

Identifikasjon

Burnout er når en person føler seg utmattet etter en lang strekning av produktivitet mens under stress. Depresjon er en psykisk lidelse av usikker opprinnelse, men genetikk og miljø kan spille viktige roller.

Time Frame

Burnout har en tendens til å vare i et begrenset tidsrom, ofte utløst av en lang tid på en stressende jobb. The Mayo Clinic rapporterer at mindre depresjon kan vare bare en kort tid, men andre typer depresjon er for livet.

Identifikasjon

Ifølge "Job Burnout» (Christina Maslach, et al; Annual Review of Psychology, februar 2001), er utbrenthet identifisert av "utmattelse, kynisme og ineffektivitet." Depresjon later ofte folk håpløs, uinteressert i livet og lider av kroniske smerter i kroppen.

Forebygging

Det er ingen måte er kjent for å hindre depresjon. Det er foreløpig ukjent hvordan du kan forhindre utbrenthet, men Rutgers University antyder at arbeidsgivere og arbeidstakere trenger å kommunisere ofte og antar ingenting.

Anerkjennelse

Den "bibelen" av psykiske lidelser er den Diagnostic and Statistical Manual, 4th Edition (DSM-IV.) Det viser depresjon, men ikke utbrenthet.

Hvordan skille mellom depresjon og andre lignende lidelser

Skille mellom depresjon og andre lignende lidelser er en delikat oppgave som krever en full evaluering av en profesjonell. Siden de vanligste tegnene på depresjon er også symptomer på andre psykiske sykdommer, diagnose avhenger av resultatene av en omfattende sak historie. Kjennetegn på depresjon som tretthet, tap av interesse og søvnforstyrrelser er hyppige klager av folk som lider av andre, lignende lidelser. På grunn av dette faktum, mener en person lett han lider av depresjon når faktisk det er noen annen underliggende tilstand. En fullstendig vurdering av både nåværende og tidligere symptomer gir en klar differensiering mellom depresjon og andre lignende lidelser.

Bruksanvisning

Hvordan skille mellom depresjon og andre lignende lidelser

Identifisere symptomer, fortid og nåtid. Symptomer er den viktigste måten å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser. Tegn som eksisterte tidligere, men har siden redusert, er avgjørende for den diagnostiske prosessen, spesielt når du prøver å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser. Med utsikt bare en karakteristisk fordi det oppsto måneder eller år tidligere ber feil diagnose og påfølgende behandlingsplan. Utelate viktige symptomer, og du vil bruke mer tid på å prøve å finne ut hva som er galt i stedet for å fikse det. Avslører alltid alle tegn på mental sykdom, selv de som synes mindre vanlig eller relevant.

For referanse, lage en liste over tilbakevendende symptomer på problemet. En omfattende beretning om symptomene gir et sted å spore betydelige atferd og er lett å se når det oppbevares i en liten notatbok eller journal. Skriv hvert symptom ned som det er anerkjent, og sørg for å inkludere hyppigheten og frekvensen av forekomsten. Denne informasjonen er nyttig for å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser.

Cross referere listen over symptomer med venner og familiemedlemmer. De fleste mennesker er ikke i stand til å se alle de synlige tegn på psykisk sykdom uten hjelp av en annen person. En kjær ser tegn som ikke er synlig for personen som lider av dem. Ganske ofte lidelsen kommer i veien og skyer evnen til å gjenkjenne viktige egenskaper. Spør nære venner hvis de merker tegn på impulsivitet, risikoatferd, irritabilitet eller aggressivitet. Alle disse egenskapene er eksempler på symptomer som varsling til noe mer enn bare depresjon.

Ta kontakt med en profesjonell. En lege eller psykiater har nødvendig opplæring for å skikkelig skille mellom depresjon og andre lidelser ved hjelp av informasjonen du har logget. Eksperter bruker Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders - Fjerde utgave (DSM IV) for å klassifisere og skille alle former for depresjon og tilstander som vises lignende. Når den profesjonelle mottar all nødvendig informasjon, er en diagnose gjort og en behandlingsplan er satt i verk.

Spor symptomer og evaluere effektiviteten av behandlingen for å sikre at differensieringen mellom depresjon og andre lignende sykdommer er korrekt. Når behandlingen er satt på plass, kontrollerer gyldigheten av differensiering ved å måle effektiviteten av diett. Hvis behandlingen virker, er diagnosen sannsynlig riktig. En negativ reaksjon på behandling plan antyder at forutgående differensiering, og påfølgende diagnose, er galt. Revurdere symptomer med legen din for å opprette en ny metode for behandling.

Hint

  • Nevn noen endring i atferden til legen uansett hvor ubetydelig det virker.
  • Unngå å søke på Internett for en diagnose-late til fagfolk å avgjøre.

Hvordan snakke med din ektefelle om depresjon

Depressive lidelser påvirker 18800000 amerikanere over 18 år, ifølge National Institute of Mental Health. (Se referanse 1) Femten prosent av personer med depressive lidelser begå selvmord. (Se referanse 1) Derfor er det viktig å konfrontere din ektefelle hvis du tror han eller hun lider av depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan snakke med din Deprimert Ektefelle

•  For å snakke med ektefellen din om depresjon må du først forstå depresjon. Ofte vil du legge merke til din ekte depresjon før han eller hun gjør, og dermed kjenne symptomer og forløp av sykdommen vil være fordelaktig. Det er noen grunnleggende ting å forstå. Først er depresjon en alvorlig tilstand, og risikoen for selvmord er reell. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Hvis din ektefelle er noe som tyder på at han eller hun ønsker å dø, du må ta tanker på alvor. For det andre symptomene på depresjon er ikke personlig. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Selv om det kan være vanskelig, ikke bare gå bort hvis din ektefelle vipper ut på deg. Husk at mye av det han eller hun sier er et resultat av depresjon. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Til slutt, vil depresjon ikke bare gå bort eller helbrede seg selv som en fysisk arr. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Du bør ikke aktivere lidelse ved å ignorere den. Snarere konfrontere lidelse ved hjelp av noen av metodene diskutert her.

Lytt til din ektefelle og være medfølende. Forslag for å "komme over det" eller "trekke deg opp av dine egne bootstraps" er mot sin hensikt. (Se referanse 3) Den beste tingen å gjøre er å bare spørre om ektefellens følelser og se hvordan du kan hjelpe. (Se referanse 3) I motsetning til hva noen tror, ​​snakker om depresjon gjør ting bedre, ikke verre. (Se referanse 3)

Oppmuntre din ektefelle til å søke behandling. Ifølge Dr. Emily Scott-Lowe, en ekspert på depresjon og ekteskap, bare 33 prosent av deprimerte mennesker søker hjelp, men av dem som gjør det, 80-90 prosent forbedres vesentlig. (Se Referanse 2) Ved å oppmuntre din ektefelle å søke behandling, er du ikke bare drar ham eller henne. En University of Colorado studie av 774 ektepar funnet ut at når en ektefelle lider av depresjon, begge parter blir fornøyd med ekteskapet. (Se Referanse 2) Videre være forsiktig med å forklare til din ektefelle som søker hjelp ikke foreslår svakhet, men heller det tar stor styrke og visdom til å søke hjelp når det trengs. (Se referanse 3)