Digidexo.com

plast melkeflaske

Farene ved Plast i melkeflasker

Farene ved Plast i melkeflasker


Bisfenol A (BPA) er en forbindelse som finnes i de fleste harde og klare polykarbonatplast, inkludert gjenbrukbare plast melkeflasker for babyer. I 2008, den amerikanske regjeringens National Toxicology Program erklært sin bekymring for de mulige fysiologiske effekter som lekker ut BPA har på mat. Mat eller drikke som er forurenset av BPA synes å etterligne effekten at østrogen har på kroppen.

BPA og østrogen

Ifølge en 2008 studie av US National Toxicology Program, er BPA funnet i plast melk flasker sies å ha samme effekt på kroppen som østrogen, et hormon ansvarlig for kvinnelige egenskaper som pubertet, graviditet regulering og eggløsning. Den viktigste effekten at BPA har på kroppen er interferens med cellesignalsystemer og hormonnivåer. Studier har også vist at høy eksponering å BPS øker risikoen for utvikling av uterin fibrose, brystkreft, redusert antall spermier og prostatakreft. Babyer og barn antas å være i størst risiko for eksponering.

Banning BPA

BPA er allerede forbudt i Canada og av EU for sin bruk i plast baby flasker, og noen amerikanske delstater ønsker å følge etter. Maine ble en av en håndfull amerikanske stater i 2011 for å vurdere giftigheten Bisfenol A i et forsøk på å forby produktet. US Environmental Protection Agency fortsatt anser det sammensatte en kjemisk bekymring. På tidspunktet for publisering, sier fem US - Minnesota, Connecticut, Maryland, Washington og Wisconsin - hadde allerede forbudt bruk av BPA i visse barnas produkter.

Unngå BPA Utlekking

Redusere risikoen for BPA utlekking i melk i en tåteflaske ved ikke oppvarming eller varme den opp. Den amerikanske National toksikologiprogram fremgår at mengden av BPA som er i stand til å lekke ut av en plastflaske er avhengig av temperaturen av drikken, eller flasken. Den amerikanske byrået nevner også at alderen på flasken påvirker hvor mye BPA blir utvasket i melken.

Mer informasjon

Tåteflasker er ikke den eneste plastmateriale for å inneholde BPA; plast foring av bokser og instant formelen inneholder også Bisfenol A. Andre elementer som benytter BPA i sin produksjon og makeup inkluderer sportsutstyr, tannfyllingsmaterialer, lege og tannlege enheter, tetningsmidler, brilleglass, og CDer og DVDer. Ifølge Reuters, er bisfenol A en av de mest produserte kjemikalier med mer enn 2,2 millioner tonn av plastforbindelsen produsert hvert år.

Alternativer til plastflasker

Alternativer til plastflasker


Plastflasker kan være skadelig for helsen, ifølge Discovery News. Bisfenol A (BPA) blir brukt for å gjøre plast. I vannflasker, teorien er, lekker det BPA i drikkevannet og vi absorbere skadelige kjemiske. BPA sies å etterligne våre hormoner, som i store mengder kan føre til en rekke helseproblemer. Plastflasker er også skadelig for miljøet. Det tar olje å gjøre plastflasker, noe som betyr gruvedrift for fossilt brensel. Som skaper luftforurensning og fortsetter vår avhengighet av olje. Plus, ifølge Divester, tar det 450 år for en plastflaske å dekomponere. Men du kan hjelpe miljøet, og muligens din helse, ved å finne alternativer til plastflasker.

Rustfritt stål

Rustfritt stål vannflasker er et flott alternativ til plastflasker. Disse er gjenbrukbare og inneholder ikke BPA. Prøv ECOBAGS Gjenbruk rustfritt stål vannflasker. Pass på at rustfritt stål er ikke foret med epoxy, da dette vil gi ut BPA. Hvis du ikke er sikker på sjekk med produsenten.

Tåteflasker

Mange tåteflasker er laget av plast. Det beste alternativet er å bruke glass tåteflasker i stedet. Siden de ikke er laget av plast de er BPA fri og bedre for barnet.

Filtrert vann

I stedet for å kjøpe og bruke plastflasker investere i en Brita vannrenser. Bruk ditt eget vann fra springen og filtrere det. Bruk din rustfritt stål vannflasken i stedet for engangs plastflasker.

Vann mugger

Vann mugger og kjølere er rett og slett store, plastflasker. I stedet for å ha vann levert bruk filtrert vann fra springen.

Melkeflasker

Melkeflasker er ofte laget av plast. Det beste alternativet til plast melkeflasker er glass melk flasker.

Brus

Hvis du kjøper plast brus flasker det er på tide å bytte til alternativ: aluminium brusbokser. I stedet for å kjøpe en 1 eller 2 liter plast brus flaske kjøpe aluminiumsbokser.

Sippy kopper

Sippy kopper for småbarn er ofte plastflasker. Sigg tilbyr en baby flaske som er laget av aluminium i stedet for plast. Disse er gode alternativer til plastflasker for småbarn.

Olje Containere

Grønnsaker, oliven og andre matoljer er vanligvis gitt i plastflasker. Kjøpe matolje som er i glass eller aluminium.

Sjampo

Sjampo og balsam er nesten alltid i plastflasker. Disse er vanskeligere å finne, men Phyto tilbyr sjampo i glassflasker.

Hva er farene ved Frysing Plast containere?

Hva er farene ved Frysing Plast containere?


Å ha plast mat beholdere på hånden på kjøkkenet gir bekvemmelighet. Du kan lage en stor gryte med lapskaus, chili eller andre parabolen og pakke eventuelle rester fra måltidet inn i plastbeholdere og fryse dem. De er tilgjengelig for deg å trekke seg ut av fryseren, varme opp og ha et raskt måltid. Men media har satt søkelys på plastbeholdere og deres sikkerhet. Det er påstander om at kjemikalier i plastbeholdere kan sive inn i matvarer som de holder.

Plasttyper

Det er sju typer plast som anses mat-grade. Polykarbonat er en klar plast som ligner glass. Denne plast erstatter glass i mange typer mat lagercontainere og brukes også til å gjøre noen gjenbrukbare vannflasker. Polystyren danner oftest Styrofoam mat containere, for eksempel kjøtt skuffer og eggekartonger. Polypropylen er hardere og holder formen ved høyere temperaturer. Det er brukt for mat lokk og mange mikrobølgesikre beholdere. Lav tetthet polyetylen er klart og fleksibel. Denne plastformer fleksible klemme flasker. Polyvinylklorid eller PVC former fryseposer og plastfolie. Melkeflasker er vanligvis laget av polyetylen med høy tetthet. Brus og vann går til markedet i PET, eller Polyetylentereftalat.

Dekkes

Mange medier og masse e-poster sirkulert informasjon som frysing plastflasker utgivelser kreftfremkallende dioksiner og andre kjemikalier. Mye av striden omgir plastflasker. Både single-bruk og gjenbrukbare vannflasker inneholde PET. Noen inneholder også høy tetthet polyetylen, eller HDPE. Kravet er at fryseprosessen strekker plasten og forårsaker frigjøring av dioksiner og bisfenol A eller - BPA, et kjemikalie som vanligvis tilsettes til plasten for å beholde sin fleksibilitet.

Fakta

Fakta støtter ikke den påstanden, men. Først, ifølge Dr. Lynn Goldman, en barnelege og epidemiolog og professor ved Johns Hopkins University, mat-grade plast ikke inneholde dioksiner, så det er ingen fare for dioksin forurensning i iskaldt plastbeholdere. Sekund, mens noen mat containere inneholder BPA, gjør de det i små mengder. BPA plast er ofte funnet i sømmene og fôr av metallbokser til matvarer og den fleksible plast segl på drikke og juice lokk. De fleste mat container produsenter fjerne BPA under produksjon. Enhver BPA som forblir i plasten påvirkes ikke av fryseprosessen. Ifølge Dr. Goldman, ville fryse en container faktisk hindre kjemikalier fra å bevege seg inn i mat eller drikke, fordi den kalde temperaturen har en tendens til å begrense kjemisk utgivelse.

Risiko

Det er en annen risiko for frysing plastbeholdere. Ved svært lave temperaturer, PVC og PET-beholdere blir sprø. Noen beholdere, slik som vannflasker eller plastfolie, kan rive eller brekke som mat eller væske inne utvider seg under frysepunktet. I tillegg slipper eller rister på en frossen plast mat beholderen kan sprekke eller brekke elementet.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

  • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Forskjeller mellom plast og polykarbonat linser

Forskjeller mellom plast og polykarbonat linser


Den første kjente bruken av en enhet for å øke forstørrelses dateres til 65 AD Briller er først nevnt spesielt i Italia i 1289. Linsene av disse tidlige briller ble ganske naturlig, laget av glass. Men som tiden gikk, ble ulike materialer utviklet som tilbys mange fordeler over glass linser. To slike materialer i vanlig bruk er plast og polykarbonat, som står for 50 prosent og 20 prosent av alle objektiver som selges hhv. Det er flere vesentlige forskjeller mellom de to.

Sammensetning

Plast linser er støpt fra en harpiks inn i den riktige form og bakt i løpet av en periode for å sette inn i formen som en linse. Plast harpiks for linser ble først introdusert i 1945 Det har vært en av de mest populære linsematerialer siden den gang. Polykarbonat ble utviklet på 70-tallet til flyindustrien. Små pelleter av materialet er oppvarmet og sprøytestøpt under høyt trykk til raskt å frembringe en linse.

Sikkerhet

Alle reseptbelagte linser som selges i USA må oppfylle visse sikkerhets spesifikasjonene satt av FDA. Et metall ballen skal droppes på objektivet fra et sett høyde for å måle sin slagfasthet. Polykarbonat linser er mykere enn plastglass, og bøy mer ved støt. Dette absorberer støt bedre, noe som gjør dem mindre sannsynlighet for å knuse. I gjennomsnitt, polykarbonat linser er ca 10 ganger mer støtsikker enn plastglass. Polykarbonat linser er populære sikkerhetsmessige og sportsbriller på grunn av denne egenskapen.

Kjennetegn

Det er viktige betraktninger om både linsematerialer som gjelder komfort og utseende. Plast linser er generelt så tykk som glass linser av samme korreksjon, selv om de er mye lysere. Polykarbonat objektiver kan være så mye som 40 prosent tynnere og 30 prosent lettere enn plastglass med samme korreksjon. På grunn av sin evne til å bøye seg mer enn plast, polykarbonat kan brukes uten innfatning rammer som benytter borede skruer for å feste linsene.

Optisk Clarity

Egenskapene som gjør polykarbonat linser sikrere og mer fleksibel også gjøre dem mindre klart optisk. Mens polykarbonat linser kan produseres med presisjon, har de en tendens til å bøye i rammen, noe som påvirker optisk klarhet. Plastglass levere større optisk klarhet, kan sammenlignes med de av glass linser. I tillegg fører den relative mykhet av polykarbonat dem til å klø lettere enn plastglass.

Voksen Diapering & plast bukser

Voksen Diapering & plast bukser


Du kan bære velsittende voksen diapering og plast bukser under klærne, og de fleste vil ikke engang merke til. Disse plaggene ikke bare beskytte deg fra en pinlig ulykke, men også gi deg selvtillit til å delta i normale aktiviteter i livet, inkludert reise og din favoritt hobbyer.

Identifikasjon

Voksen diapering og plast bukser gi beskyttelse for personer med blæreproblemer. Bleier kommer i en rekke stilarter fra pull-ups for å forhåndsbrettet, og har pustende stoffer som myk frotté eller flanell, som tillater frisk luft å sirkulere fritt og fuktigheten fordampe, beskytte mot bleie utslett. Ekstra absorpsjon bleier kan bestilles. Plast vanntette bukser gi deg ekstra beskyttelse for tyngre inkontinens, og har vanntett sidesømmene som forhindrer lekkasje.

Årsaker til Inkontinens

Inkontinens som ikke kan være helt kontrollert er den viktigste grunnen for seg voksen bleier og plast bukser. "Folk som har en nevrologisk lidelse som Parkinsons & rsquo; sykdom, slag eller rygg skade kan lide av inkontinens, og rdquo; ifølge Mayo Clinic Hvis en kvinne har reproduktive kirurgi, for eksempel en hysterektomi, og bekkenbunnsmuskulaturen er skadet. urinlekkasje kan føre til.

Bleier

Mens du & rsquo; re søker etter den riktige voksen bleie for dine behov, spør en pålitelig forhandler hvis du kan prøve en liten prøvepakke til en redusert pris. Velg en bleie som & rsquo; s kompatibel med det du & rsquo; re seg. Premium-bleier som tilbyr bedre beskyttelse kan være mer effektive, men kan også være bulkier. & Ldquo; Hvis klærne er løs, kan du ikke tankene ekstra bulk, & rdquo; ifølge ConsumerSearch.com. Voksen bleier kommer i en rekke størrelser, men hvis man faller mellom størrelser, er en mindre størrelse som er mindre kostbart, men en større størrelse gir en høyere kapasitet oppdemning.

Plast Pants

Plast bukser laget av vanntett vinyl fungerer godt for tung vannlating, ved bruk over inkontinens tøybleier. Disse buksene har en sjenerøs volum, kan også bæres over voksen bleier laget med materialer som flanell eller terry, og fungerer spesielt godt hvis du lider av tung inkontinens om natten.

Problemer

Voksen bleie wearers ofte lider av bleie utslett. & Ldquo; Huden kan virke blemmer og sprakk, eller rød, hoven og irritert, og rdquo; ifølge LLMedico.com. Endre bleie ofte, slik at huden din til å tørke helt mellom endringer, og vaske området med en mild såpe. Bruke produkter med sink oksid, som medicated pulver, kan holde fuktighet vekk fra huden og beskytter huden mot irritasjon. Iført plast bukser enn voksen tøybleier vil også beskytte deg mot voksen bleie utslett.

Har Innpakking Body i plast smelte bort fett?

Har Innpakking Body i plast smelte bort fett?


Ideen om at du kan miste vekt ved å pakke kroppen i plast er en vanlig misforståelse. "Body wraps" av noe slag, enten de er hjemmelaget, kjøpt fra en infomercial eller forhandler, eller foretatt i en skjønnhetssalong ikke brenne fett eller krympe fettceller.

Vekttap Scam

Ifølge fitness forfatter, body-builder og personlig trener Tom Venuto, hvis en reklame for en plast eller annen type kroppsinnpakning hevder bruken vil indusere fett tap, det bør behandles av forbrukeren som en svindel. Ingen vitenskapelig forskning finnes som sikkerhetskopiere disse påstandene.

Påtale

Selskaper som utgir kroppsinnpakning produkter forårsaker fett tap kan potensielt bli tiltalt av Federal Trade Commission hvis undersøkt, på grunn av mangel på vitenskapelig dokumentasjon sikkerhetskopiere sine krav. I dette tilfellet, ville de bli tvunget til å i det minste slutte å gjøre påstandene, om ikke være gjenstand for en stor bot.

Wrap funksjon

Innpakning kroppen din i plast --- eller noen annen type kroppsinnpakning --- kan i utgangspunktet ta inches av midjen din. Dette er ikke det samme å smelte bort fett, men. Det er bare vann i vekt, og dens virkning er bare midlertidig, inntil du fullt rehydrere selv.

Hvordan Fett er tapt

Den eneste måten å forbrenne fett er å enten forbruke mindre kalorier, trene mer, eller, for maksimal vekttap, gjør begge deler. Et treningsprogram bestående av flere cardio og minst to styrketrening økter per uke er ideelt, i kombinasjon med et balansert, næringsrikt kosthold.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Briller ved hjelp av plast i stedet for metall kan bli funnet i kostbare reseptbelagte rammer så lett som rimelige modeller. Kort av dem er helt knust, det er bare noen få typer skader som oppstår med en plastbrilleramme, og noen av disse kan fikses hjemme av eieren. Dette vil spare penger på å sende plast briller for en reparasjon, så vel som å la personen komme tilbake til seg dem fort.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Sett en myk klut ned på en arbeidsflate. Sette bitene av plast briller ramme ned på ren klut.

Undersøke hengslene av plast briller ramme for manglende skruer. Erstatt manglende skruer ved hjelp av gullsmed skrutrekker.

•  Undersøk plast briller ramme for å se om hengslene er skadet eller bøyd ut av sin opprinnelige posisjon. Reparere eventuelle ødelagte hengslene ved å vri den tilbake til sin opprinnelige posisjon ved hjelp av spisstang.

Sett en ødelagt hengsel til rammen av plast briller ved først å rense hengselet ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La hengselet tørr.

Rengjør rammen av plast briller ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La rammen tørke.

Påfør festelim på hengselet og til rammen av plast briller. Hold de to sammen til bonding limet settene.

Hint

  • Et forstørrelsesglass vil gjøre undersøke en plast briller ramme mindre av en belastning på øynene.
  • Noen bonding lim vil spise i plast og ødelegge det. Vær forsiktig så du ikke får noen av bonding lim på linsene dine briller.

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame


Ett feilsteg er alt som trengs for å bryte et par briller. Men hvis linsene er i god form, er det verdt det å forsøke en reparasjon. Plast øyeglasset rammer kan være svært kostbart å erstatte, spesielt hvis brukeren opts for designer briller. Men heldigvis, de er ganske lett å reparere med riktig verktøy. En bit av ferdigstilling og briller vil se god som ny.

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame

•  Bestem type plast som brukes i rammene; Dette vil bestemme hvilken type plast som benyttes for sveising. Denne informasjonen er funnet i den indre kanten av en av armene. Hvis koden ikke lenger er synlig, kan du kontakte produsenten på telefon eller e-post for å finne ut plasttype. Du kan også gjøre en kvalifisert gjetning ved å teste plast (se Ressurser) eller rådgivning ansatte på et sveise forsyning butikken.

Don gummihansker og bruke et papirhåndkle fuktet med isopropanol for å rengjøre plast. Oljer fra ansiktet og hår er tilbøyelig til å være i plast, og dette vil hindre riktig reattachment.

Don sveising hansker og sveisebriller, og sette inn en spole av riktig type plast wire inn i plast sveiser. Test sveiser for å sikre at den fungerer og klar for prosjektet.

Be hjelperen don gummihansker før nøye samkjøre de to stykker av briller ramme. Han må da holde delene sammen, opprettholde riktig justering. Det er best å unngå å bruke en klemme, som de fleste klemmer er for tung plikt, og du risikerer fracturing eller bulker i plast.

Weld to stykker av plast ved å berøre plast sveiser til bruddsted. Sveise plast rundt hele fraktur.

tillater plasten å avkjøle og herde i ca 20 minutter.

Bruk en Dremel verktøy med en fin filvedlegg å glatte sveisepunkt på utsiden av bildene (den siden som er synlig for andre når du har på deg briller).

Bruk en matchende akrylmaling for å røre opp plasten og skjule sveisen. La malingen tørke og satt for 24 til 36 timer før iført briller.

Hint

  • Bruk alltid gummihansker ved håndtering av briller, som hudfett kan gjøre for en svak sveis og oljer kan skade linsene.
  • Vær forsiktig når du håndterer briller for å unngå å skrape linsene.
  • Forsøk aldri å bruke et metall sveiser til å sveise plast - det vil ikke fungere, og det vil skade plasten.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

  • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Plast vs glass linser i briller

Plast vs glass linser i briller


Plukke ut nye briller er spennende. Fordi dagens optiske butikker tilbyr så mange valg i stil og pris, kan det også være litt skremmende. I tillegg til å velge fra det store utvalget av rammer tilbudt, må du bestemme hvilken type objektiver å bære. Plast, i henhold til Cleveland Clinic, er den mest populære glassmateriale. For å gjøre beslutningen lettere, men bare holde fire grunnleggende ting i tankene.

Vekt

Glass linser veier omtrent dobbelt så mye som plast linser. Jo mer nærsynt eller langsynt du er, jo sterkere din resept være og de tyngre linsene vil bli. Større rammer krever mer linsemateriale, noe som også bidrar til at vekten. For mindre synskorreksjoner i en liten ramme, er forskjellen minimal.

Tykkelse

Plast linser er litt tykkere enn glass linser. Tykkelsen bestemmes av brytningsindeks, et tall som angir hastigheten av lys gjennom et materiale, og hvor det blir påvirket av tettheten av materialet. Din resept beregnes det samme i hvert materiale, men er litt annerledes i glass og plast.

Holdbarhet

Plast er mye mer støtsikre enn glass linser, men glass er mer motstandsdyktig mot riper. Selv om plast linser er vanligvis dekket med et ripesikkert belegg, er materialet mye mykere og enklere å klø. Verken materialet er helt ripesikkert.

Betraktninger

Både glass og plast linser er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert objektiver som får mørkere utenfor og lettere innendørs. Kun plastglass kan ha farge lagt til dem eller tas ut. Farge i glass linser er permanent.

Mattrygghet: PET Plast containere

Mattrygghet: PET Plast containere


Plast mat og drikkevareemballasje er en kilde til bekymring for mange mennesker. Hvorvidt plast er trygt å bruke for lagring av mat har blitt heftig debattert. Polyetylen-tereftalat (PET), som er merket med et "1", er en type plast som benyttes for å gjøre vann-og brusflasker og andre matvarebeholdere.

BPA Bekymringer

Bisfenol A (BPA) er en kjemisk som fungerer som en endokrin disruptor. Det er funnet i visse typer av plast, slik som polykarbonat. Det er imidlertid ikke funnet i PET.

Oppvarming PET

Du har kanskje hørt at du bør aldri mikrobølgeovn mat i plastbeholdere. Troen er at varmen vil føre til at plast for å lekke kjemikalier i maten. Imidlertid har containere plast merket mikrobølgeovn trygt blitt grundig testet av FDA og fast bestemt på å være trygg.

Gjenbruk

Vann og brus flasker laget med PET må ikke gjenbrukes, med mindre du kan grundig rengjort dem. Bakterier kan bygge opp i flaskene hvis du ikke rengjør dem godt.

Antimon

PET beholdere kan lekke antimon, en giftig element som brukes til å gjøre plast. Mengden av antimon utlutet er meget liten, omtrent 2 deler per milliard. Environmental Protection Agency tillate mengder antimon å nå 6 deler per milliard i drikkevann.

Andre alternativer

Hvis du foretrekker å unngå PET beholdere, har du flere alternativer. Du kan kjøpe vann og brus i glassflasker, kjøpe en fylles rustfritt stål vannflaske, og lete etter mat som peanøttsmør i glasskrukker.

Hvordan Test for plast i Mat

Hvordan Test for plast i Mat


Mat bearbeiding eller lagring kan uhell bringe tilfeldige kjemikalier i maten. Plast innenfor mat kan inneholde kjemikalier som presenterer en biologisk fare. For eksempel, mange plast oppbevaring av mat elementer inneholde bisfenol A. Studier av Environmental Protection Agency og Centers for Disease Control viser at inntak av bisfenol A konsekvent på høye nivåer kan bidra til kreftfremkallende vekster i kroppen. På grunn av farene som disse bisfenol A utgjør, er det viktig for forbrukerne å vite hvordan du skal se etter plast i maten deres.

Hvordan Test for plast i Mat

Se på plastbeholder maten er i. Notice Food and Drug Administration etiketter som indikerer plast kjemikalier i produktet. Unngå plast som bruker polykarbonater og ftalater. FDA etiketter disse produktene PC og PVC, henholdsvis.

Les matens ernæringsmessige informasjon. Uten tvil, jo flere konserveringsmidler maten har, jo mer sannsynlig at det gikk gjennom en lang kjede av matvareindustrien. Dette er ikke å si all mat som er tunge med konserveringsmidler vil ha plast. Men fordi mat kom fra en lang behandlingsapparat, er sjansene for forurensning av plast er høye.

Sjekk hvor langt maten har reist. Laura Vandenberg fra Tufts University og American Chemistry Council har hevdet at jo lenger en matvare har beveget seg i en plastbeholder, jo høyere er sannsynligheten for at plast kjemikalier har skur i maten. Les etikettene sier hvor maten er fra eller hvor den ble behandlet og finne avstanden fra disse stedene til locale der du kjøpte maten.

Undersøke den kjemiske sammensetningen av nonstick kokekar. Dr. Matthew Hoffman og eksperter på organisasjonen Healthy Child Sunn World hevder at Teflon i nonstick kokekar hvis du ikke bruker kokekar på riktig måte kan kombinere til mat. Både Dr. Hoffman og Healthy Child Sunn World råder forbrukerne til ikke å forvarme nonstick panner på komfyren, heve ovnen temperaturen til høy innstilling, eller sette den nonstick pan i ovnen på 500 grader Fahrenheit eller varmere. Slike situasjoner kan bryte ned teflon i maten blir tilberedt. Hvis du ønsker å unngå Teflon helt, må du kontrollere før du kjøper kokekar som etiketten sier eksplisitt er er Teflon gratis.

Hint

  • Ikke varm opp mat i plast. Oppvarming mat i en nonmicrowavable plastbeholder kunne bryte ned plast kjemikalier og øke sannsynligheten for at kjemikaliene vil innlemme i maten.

Hvordan lage Old Time Onion Plaster for Chest Congestion

Gammeldags rettsmidler er ofte det beste for mindre smerter og plager, eller for å lindre symptomer på forkjølelse og flus. Slike rettsmidler og oppskrifter har gått i arv fra generasjon til generasjon, er relativt billig, og kan ofte gjøres med varer, urter og matvarer som allerede er i hjemmet. Før dagene av reseptbelagte medisiner og moderne kaldt og influensa medisiner, folk pleide å ta effektive omslag eller plaster for å bidra til å avlaste brystet lunger forårsaket av forkjølelse, influensa eller milde tilfeller av bronkitt.

Bruksanvisning

•  Samle 03:57 middels eller store gule eller brune løk og skallet. Skjær løken i kvartalene. Sett inn på toppen av en dampbåt. Mens løken er dampende, forberede et stykke cheesecloth. Kjøpe cheesecloth på ditt lokale supermarked eller naturlig mat butikk, eller du kan lage din egen innkjøp en en halv yard av svært tynn musselin fra din lokale stoffet butikken. Åpne cheesecloth eller stykke musselin inn i en stor firkant, eller dobbelt om det er virkelig store, slik at du ender opp med en brikke som kan bli kastet inn i et stykke som måler ca 6 til 7 inches ved ca 5 inches.

Steam-kok løken til den er myk. Avkjøl litt. Bruk en hullsleiv, løft biter av kokt løk fra dampbåten og sted i midten av et stykke cheesecloth, ca 10-tommers-by-10-tommers eller mindre, avhengig av side av den enkelte du behandler. Et lite barn kan bruke en mindre kvadrat.

Brett cheesecloth eller stripe av cheesecloth eller muslin over og rundt løken, presse ut overflødig væske som du kaster. Feste eller feste endene av cheesecloth med en knute eller sikkerhetsnåler for å hindre løk stips fra å falle ut.

Plasser løk gips eller grøtomslag på brystet av den enkelte lider av brystet lunger. Gips eller kompress bør være varm, men ikke varm nok til å brenne huden eller på annen måte gi ubehag.

Hvorfor bruke plast bukser?

Hvorfor bruke plast bukser?


På 1950-tallet, plast bukser, laget hovedsakelig av PVC og polyuretan, ble svært populære på grunn av deres lave kostnader (sammenlignet med gummibukser), evne til å gi vanntett beskyttelse, og minimalt med støy som ville gi bort deres blir brukt. Mange mennesker, derimot, er ukjent med plast bukser og deres bruksområder for ulike personlige situasjoner. Her er noen av de forskjellige anvendelser av plast bukser for gammel og ung.

For babyer og små barn

Mange foreldre foretrekker å bruke noe som er mer miljøvennlig, og ikke minst budsjett-vennlig, når diapering og toalett trening sine små. Plast bukser er en diskret alternativ til engangsbleier og mange foreldre finne dem for å være mindre utsatt for lekkasje. De er spesielt gunstig for sosiale aktiviteter eller lange turer bort fra et bad for å hindre uønskede ulykker eller baderomsrelaterte kriser.

For kronisk syke

På grunn av økningen i effektive medisinske prosedyrer og teknologier, er mange mennesker overlever alvorlige skader som ville har vært dødelig i fortiden og lever lenger til tross for sykdommer som er invalidiserende. Mange av disse forholdene, men inkluderer problemer med å håndtere vannlating og avføring. Plast bukser, brukt sammen med noen absorberende beskyttelse, er en økonomisk og nesten idiotsikker metode for å kontrollere messes som ofte er uunngåelig for de med invalidiserende tilstander.

For eldre voksne

Langs de samme linjene, er folk lever lengre og sunnere liv. Imidlertid er det et aspekt ved aldring som er vanskelig å bekjempe, og som er inkontinens. Selv om å bli eldre er uunngåelig, er det ikke nødvendig å miste følelsen av verdighet eller sosiale friheter grunn til bekymring for inkontinens. Plast bukser er en god løsning for mange, noe som sikrer muligheten til å fortsette i mange av aktivitetene de liker uten forlegenhet som kan være til stede.

For menstruerende kvinner

Det finnes en annen populær bruk for plast bukser blant menstruerende kvinner. De gir en diskret måte å hindre pinlige situasjoner i en sosial setting. Også for mange kvinner på natta kan være en fryktet situasjon fordi lekkasjer og søl er nesten uunngåelig og vanskelig å rydde opp. Plast bukser kan gi en behagelig form for beskyttelse for å bidra til å sikre en god natts søvn.

Hvordan ta vare på tennene Bridge laget av plast

Hvordan ta vare på tennene Bridge laget av plast


Tenner bro, eller en tannbro, består av falske tenner. Den brukes til å fylle ut der tann tap har oppstått. Tannkroner er laget for tennene på hver side av den manglende tannen å bidra til å forankre den falske tannen på plass. Det er tre typer av broer. De Maryland-bundne broer er laget av plast tenner bundet til metall. De vanligvis koster mindre enn tradisjonelle dental broer laget av keramikk eller porselen og montert på metall.

Bruksanvisning

•  Pensle din bro minst to ganger om dagen eller etter hvert måltid. Vær spesielt oppmerksom på de falske tenner for å hindre gingivitt eller tannråte.

Floss tennene og bridge minst to ganger om dagen for å fjerne tannsten og plakk fra tennene. Tartar buildup fører til tannkjøttsykdom og kan føre til alvorlige skader på tannkjøttet og på indre organer, hvis venstre ubehandlet.

Bruk en medisinert munnvann for å bekjempe bakterier og bakterier som kan skjule deg i bruer. Den medisinert munnvann vil også hjelpe i de områdene hvor det er vanskelig å komme til med vanlig tannpuss og bruk av tanntråd.

Kutte ned på sukkerholdige drikker og snacks. Sukker svekker emaljen på tennene, og kan kutte ned på hvor lenge broen vil vare.

Se din tannlege for regelmessige kontroller slik at han kan undersøke brua for å kontrollere at det er passende riktig. Riktig montering hjelper broen til å vare lenger.

Hint

  • Kontakt tannlegen din umiddelbart hvis brua er skadet. Forsinke reparasjonen av brua kan negativt påvirke tennene dine og forårsake tannkjøttskader og gingivitt.

Hvor trygt er plast drikkeflasker?

Trygge Plastics

Du kan finne ut hvor sikkert din plast drikkeflaske er ved å se på antall resirkulering på i resirkulering trekant på flasken. Dersom flasken har et nummer 2, 4 eller 5, er det trygt å bruke flere ganger. Et nummer 2 representerer polyetylen med høy tetthet, et nummer 4 representerer polyetylen av lav tetthet og et antall 5 representerer polypropylen. Disse plasttyper er sikre fordi de ikke avgir kjemikalier som kan sive inn i vannet.

Skadelige Plastics

Dessverre, de fleste plastflasker som selges er nummer 1 plast, polyetylentereftalat, som bør bare brukes én gang. Hvis du er ute etter en plastflaske til gjenbruk, kjøper en vannflaske slik at engangsflasker holdes ute av søppelfyllinger. Når vi leter etter en flaske vann, finne en som ikke er laget av nummer 7 polykarbonatplast. Denne type plast som kan frigi bisfenol A inn i væsken. Bisfenol A forstyrrer hormonelle kommunikasjon i kroppen, og har vært knyttet til brystkreft, livmorkreft, redusert testosteronnivå og type 2 diabetes. Bisfenol A har også negative effekter på hjernens utvikling av barn og spedbarn. Som et resultat, i 2006, Europa utestengt alle produkter beregnet for barn under 3 år som inneholder bisfenol A.

Alternatives

De fleste plast tåteflasker er laget av plast som kan frigjøre skadelige kjemikalier i vannet. Alternative beholdere inkluderer glass og messing flasker. For vannflasker for voksne, kan rustfritt stål også hindre Bisfenol A kommer inn i vannet du drikker. Sjekk også kjøkkenet for plastbeholdere som er laget av de farlige plast og bytte til glass eller keramiske beholdere.

Hva er farene ved mat som oppbevares i Plast containere?

Hva er farene ved mat som oppbevares i Plast containere?


Funnet i plast, har bisfenol A (BPA) er syntetisert siden 1891, og er en viktig komponent for å lage plast. Det har vært kjent siden 1936 som BPA kan fremme brystcancer-cellevekst og kan redusere antall spermier i rotter, så vel som andre potensielt skadelige effekter. Mer nylig har det blitt vist at denne forbindelsen livnære fra plasten når den utsettes for høy varme, for eksempel mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Mangelfulle informasjon

Mens mange studier tyder på at en gang i kroppen, betyr BPA somle ikke for mer enn et par dager før den er brutt ned og skilles ut. Likevel, de samme studier gjort av American Chemistry Council tyder på at vi er konstant eksponert for lave nivåer av dette stoffet, og er antagelig er i vårt kosthold. En rapport publisert i Reproductive toksikologi Journal rapporterte at mennesker må bli utsatt for minst 10 ganger nivået av BPA rapportert trygt av Environmental Protection Agency grunn av mengden som finnes i testprøver.

Effekter

Den helsefare BPA presenterer for mennesker er fortsatt usikker. FDA har godkjent bruken av dette kjemikaliet og EPA er ikke bekymret for de rapporterte nivåene funnet i testtilfeller. BPA har vært knyttet til økt forekomst av brystkreft og prostatakreft, samt diabetes i lab mus. Det har blitt foreslått at små barn og spedbarn kan være mest utsatt for høye nivåer av BPA på grunn av den kjemiske blir funnet i begge plastflasker og bokser i formel.

Misforståelse

Bruken av BPA ble først godkjent av FDA i 1963 da ingen dårlig effekter rapportert ved bruken. I 1976 vedtok Kongressen en Toxic Substances Control Act mandat at EPA gjennomføre studier på alle nye kjemikalier før slik at de kan brukes eller inntas av mennesker. Imidlertid kjemikalier som BPA var allerede på markedet, og som et resultat, var ikke gjenstand for denne nye handling og heller ikke var det nødvendig å gjennomgå en ny testing.

Forebygging / løsning

Mens der er ingen tvil om at lagring av matvarer i plastbeholdere har blitt en billig, lett og splintlagringsmetode, er uavsluttethet av studiene nok til å gi en pause. Det er tiltak vi kan gjøre for å minske mengden BPA eksponering ved å ikke kjøpe vann i flasker og ved å lagre maten i glassbeholdere i stedet for plast. I det minste, bør maten ikke skal varmes opp eller varmes i plastbeholdere.

Advarsel

Inntil det er avgjørende bevis for at BPA er skadelig for mennesker, er det ingen alternativ kjemikalie som gjør det mulig for samme type plast konstruksjon. Av særlig merke er andre land som har begynt å begrense bruken av plast mat beholdere. Japan, for eksempel, begynte å bruke en naturlig harpiks i stedet for BPA i 1997 etter at forskerne viste det utlekking av tåteflasker. Det beste rådet for nå, er å unngå å bruke plast som inneholder BPA - disse er vanligvis klart eller farget plast med et nummer 7 er merket på bunnen - og kjøpe supper i kartonger i stedet for bokser.

Hvordan få smeltet plast Off My Fingers

Når fingrene dine berører smeltet plast, kan din første reaksjon være å tørke hendene for å redusere smerte. Det er godt å ignorere denne impuls og i stedet holde deg rolig. Holde et nivå hodet under en nødssituasjon som berører smeltet plast kan spare deg for mye tid og smerte. For eksempel, hvis du tørke hendene, vil du spre plast og øke skaden. Ta et dypt åndedrag og utføre oppgaven raskt for å minimere skade påført fingrene.

Bruksanvisning

•  Fyll vasken med kaldt vann og isbiter. Dypp fingrene i det iskalde vannet for å herde plast. Når det er en solid mengde plast, er det lettere å fjerne.

Hold fingrene i ro for å unngå å rive i huden. Når plast tørker, kan det føles ubehagelig ubehagelig, så forbered deg på et visst ubehag før du fjerner den.

Spør en venn til å kjøre deg til legevakten. Du bør aldri prøve å fjerne den varme plasten fra huden din uten veiledning av en lege.

Air Cast Vs. Plaster

Air Cast Vs.  Plaster


Beinbrudd er en del av mange menneskers liv, men medisinen er å finne nye og forbedrede metoder for healing bein mer effektivt, og med mindre ulempe for pasientene. En metode leger har kommet opp med er luften cast. En luft cast tjener samme formål som et plaster eller glassfiber støpt, men med ekstra fordeler som gjør det til et svært populært alternativ.

Air Cast

En luft cast består av to holdbare plast skjell, hver med en luftlomme inne. Luftlommene går på hver side av det skadede lem, med bæreremmer for å holde støpt på plass. De luftlommer kan være oppblåst ved hjelp av rør, eller ved å blåse dem opp med munnen. Air kaster hjelp med de samme typer skader som solid gips eller glassfiber kaster gjør.

Plaster Cast

Plaster var en gang et populært avstøpning materiale, men det har blitt tatt over av glassfiber fordi det er tenkt å være et bedre materiale. En gipsavstøpning er laget av gips og gasbind, sette beinet på plass mens materialet er våt, og holder den på plass når den tørker og stivner. En gipsavstøpning immobilizes den skadde benet under healing prosessen, noe som vanligvis tar rundt seks uker.

Bruksområder

Både luft avstøpninger og gipsavstøpninger brukes for behandling av beinbrudd. De er designet for å immobilisere pause, holder den satt på plass slik at det kan gro skikkelig.

Gipsavstøpninger brukes kun for beinbrudd, men luft kaster har et bredere utvalg av bruksområder. Air kaster kan brukes til pauser, stammer, og post-kirurgisk beskyttelse, noe som har gjort dem svært populære i legekontorer og sykehus.

Fordeler

Både gipsavstøpninger og luft kaster ha fordeler. Gipsavstøpninger er satt på skaden permanent, slik at beinet å gro skikkelig uten avbrudd. Det ferdige cast er ekstremt vanskelig, og vanskelig å bryte med mindre truffet med stor kraft.

Air kaster er avtagbart, og de tillater pasienten å dusje og bade. Air kaster kan blåses opp til et nivå av komfort eller nødvendighet.

Ulemper

Den store ulempen til en gipsavstøpning er manglende evne til å være rundt fuktighet. Hvis en gipsavstøpning blir våt, kan det bli myk eller begynne å forme innsiden. Gipsavstøpninger kan også bryte hvis de blir truffet eller falt på. Fordi det er ingen luftsirkulasjon under en gipsavstøpning, kan pasienten få sår og hudproblemer, mens hun har den på.

Hovedproblemet med luft kaster er at fordi de er flyttbare, pasienter risikerer reapplying dem feil, som kan holde benet fra healing riktig.