Digidexo.com

varm i ansiktet

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Hvordan behandle en bihulebetennelse


Nesten alle opplever tette bihuler og / eller en infeksjon på et tidspunkt i livet. Noen mennesker kan få dem på en hyppig og kronisk basis på grunn av medfødte misdannelser eller allergi, men heldigvis, de fleste får dem innimellom og kan behandles og kureres ved å følge noen enkle retningslinjer.

Tegn og symptomer på en bihulebetennelse inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, lavgradig feber, ansikts tyngde, øre fylde, trøtthet og følelsen som hodet ditt er "svært tung"

Hvordan behandle en bihulebetennelse

Sinus er ballong-lignende strukturer i hodet som kan bli tette med slim, dander og / eller en kombinasjon av fremmede stoffer. Ved ganske enkelt blåser nesen forsiktig på regelmessig basis, og følge den med en god håndvask, kan du bidra til å forhindre bihuleproblemer fra å slå til infeksjoner. Noen leger selv anbefale milde "vanning" med sterilt saltvann på anledningen hvis sinus lunger og / eller infeksjoner er et tilbakevendende problem. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker denne teknikken.

Ta noen foreskrevne antihistamin eller decongestant å holde lomme passasjer åpne og tillate for lunger til å renne. Ikke bruk de fleste over-the-counter (OTC) nesespray i mer enn tre dager, siden bihulene kan bli "avhengig" (avhengig av dem for å være åpen). Spør helsepersonell før du bruker noen OTC nesespray.

Påfør varm, fuktig varme for å hjelpe med sinus press og ubehag. Bare ta en fin varm dusj og tillater å dusje det varme vannet ansiktet ditt kan gjøre deg bedre. Varme ansiktet pakker også fungere godt, men sørg for at pakkene er bare varmt å ta på før du legger dem over snutepartiet (sinus området). Ikke brenn deg selv!

Drikk rikelig med klare væsker. I medisin har vi et ordtak: "Hemmeligheten til forurensning er fortynning" Fortynne alle de tunge slim ved å drikke vann, sportsdrikke, eller andre klare væsker. Unngå melk, kremer, eller andre meieriprodukter som kan øke lunger.

ta hele resept som anvist hvis sykepleier utøveren eller lege foreskriver et antibiotikum. Du bør aldri noensinne har "til overs" antibiotika. Når du slutter å ta antibiotika før full løpet av behandlingen er over, er alt du gjør slik at de bakteriene som har smittet deg med å bli sterkere til det aktuelle antibiotika, som fører til antibiotikaresistens. Antibiotikaresistens er et stort helseproblem over hele verden, og folk dør av enkle infeksjoner som ikke lenger reagerer på behandlingen, fordi de nå har en "super bug!" Du her i Amerika tar bare delvise doser av antibiotika bidrar til super bug formasjon over hele verden.

Alltid, alltid, alltid vaske hendene før og etter du pusser nesen, ta medisiner eller engang tenke på det. Enkel riktig håndvask redder liv!

Hint

  • Som med alle medisinske råd på Internett, må du alltid ta kontakt med din personlige helsepersonell før du implementerer noen helsetjenester handling.

Hjelp for TMJ Pain

TMJ (eller kjeveledd) lidelser er preget av smerter og mulig feil i leddet på kjeven. Det kan påvirke en eller begge ledd og kan påvirke din evne til å puste, snakke, svelge, tygge, spise og gjøre ansiktsuttrykk. TMJ lidelser faller inn i tre hovedkategorier: myofascial smerte (den vanligste, preget av muskelsmerter i kjeven), intern forstyrrelsen av felles og leddgikt.

Identifisere den underliggende årsaken

Behandle din TMJ smerte kan avhenge av årsaken til tilstanden din. I mange tilfeller kan det være et resultat av noen problem med brusk på din felles, de omkringliggende musklene, nærliggende leddbånd, nærliggende nerver og leddbånd og noen ganger problemer med tennene.

Andre potensielle bidragsytere til din TMJ smerte inkluderer dårlig holdning (som kan stamme ansiktsmusklene), stress, mangel på søvn og dårlig kosthold. Den eksakte årsaken kan ikke alltid fant frem; Imidlertid, når det er, behandling av den underliggende problemet vil hjelpe til å lindre tilstanden.

Generelt behandlingstilbud

Det første trinnet i TMJ behandling innebærer ofte flere enkle behandlinger. Din lege eller tannlege kan henvise deg til en fysioterapeut, som kan hjelpe deg med spesifikke øvelser som kan hjelpe deg å massere, strekke og slappe av musklene som omgir kjeven.

Unngå handlinger som utløser smerte kan bidra til å lindre den. Det betyr å unngå tyggegummi og stikker med en diett av myk mat som yoghurt, egg eller havregryn å gi kjevemusklene hvile.

Påfør kalde omslag eller fuktig varme til ansiktet ditt. Dette kan bidra til å redusere interne betennelse og slappe av musklene dine.

Undersøke teknikker for å redusere stressnivået. Dette kan inkludere å trene regelmessig, ansiktsmassasje, yoga eller meditasjon. Dette i sin tur vil bidra til å slappe litt av musklene som du kan være ufrivillig knuger.

Noen medisiner kan bidra til å lindre smerte. Over-the-counter smertestillende midler som paracetamol, ibuprofen og naproksen er vanligvis nyttig og et godt sted å begynne. Hvis disse ikke er effektive, kan legen forskrive en annen NSAID (ikke-steroide anti-inflammatorisk narkotika), et muskelavslappende, smertestillende medikamenter eller antidepressiva. Av og til kan leger å administrere en injeksjon av et kortikosteroid direkte inn i skjøten for å lindre betennelsen.

Bruk av munnen vakter (også ofte kalt splinter) har eksistert siden 1930-tallet for å lindre knuger eller sliping av tenner. Et stort antall TMJ pasienter har funnet munnen vakt for å være nyttig; imidlertid mange pasienter rapporterer at de blir mindre effektive over tid. Andre TMJ pasienter opplever økt smerte mens iført munn vakt.

Ifølge Kimble Back & Neck Pain Relief Center, finnes også et annet alternativ. The United States Food and Drug Administration (FDA) har godkjent en ikke-termisk laser kalt Micro-Light Cold Laser (ML830) til bruk i forvaltningen av TMJ smerte. Det er en ikke-invasiv alternativ for å bidra til å fremme helbredelse og lindre smerte.

Hvordan Quit Rødming

Hvordan Quit Rødming


Rødmende har mange bakenforliggende årsaker og det kan være vanskelig å skjelne nøyaktig hvorfor noen rødmende. Medisiner og medisinske tilstander kan både årsak rødmende som gjør skyhet og alkoholforbruk. Over tid kan rødmende bli et problem og en fobi om tilstanden kan utvikle seg. Heldigvis, det er ting som kan gjøres for å redusere virkningene av rødmende og hjelpe en person til å ha et fullverdig liv og ikke lenger lide gjennom den pinlige livsstil brakt videre av kronisk rødming.

Bruksanvisning

Utforsk roten av problemet. Når du vet hvorfor du rødmer, vil du ha en bedre forståelse av hvordan du behandler den. For eksempel, sjenerte mennesker rødme av forlegenhet og ubehag i nye situasjoner. Men rødmende kan også være forårsaket av alkoholforbruk eller drikker alkohol med visse medisiner. Medisiner som Antabuse, Diabinese, Flagyl og cefalosporinantibiotika (for eksempel Keflex eller Pulvules) kan forårsake flushing da tatt med alkohol. Rødming kan også oppstå i respons til forandringer i kroppen, slik som en frykt respons. Forhold som hyperhidrosis kan også forårsake rødmende. Å vite hva som forårsaker din rødmende setter du ett skritt nærmere å behandle den.

Pust dypt mens opplever rødmende. Dype pusteøvelser hjelpe roe deg ned om du rødmer når du føler panikk. Dyp pusting bremser pulsen og blodsirkulasjonen til ansiktet ditt slik at det kan bidra til å redusere rødhet. I sin bok "Panic Attack arbeidsbok: A Guided Program for Slo Panic Trick," Dr. David Carbonell forklarer en teknikk som kalles "belly puste" der du bruker magemusklene til å puste i stedet for brystet området. La ut et sukk først og deretter inhalere gjennom nesen sakte. Pust ut gjennom munnen igjen på en langsom hastighet. Dette bidrar til å lette følelsen av panikk og ubehag og kan hjelpe kroniske rouge.

Drikk kaldt vann eller sprute kaldt vann på ansiktet ditt for å minimalisere rødhet og varme i ansiktet mens rødmende. Unngå varm drikke og alkohol hvis de får deg til å rødme. Rødming kan oppstå etter å ha drukket fordi alkohol fører til at blodårene til å utvide. Utvidelsen av blodårene fører til mer blod til rush til ansiktet. Hvis du har en fobi om rødming og er redd for at det skjer, kan kognitiv atferdsterapi kan hjelpe deg. Du må ta på seg en positiv holdning og ikke bryr seg om du rødmer eller ikke. Kognitiv atferdsterapi vil hjelpe deg å adoptere en positiv holdning om rødming og hjelpe deg til å ikke være så selvbevisst.

Konsulter legen din om medisiner som kan hjelpe redusere og lindre forlegenhet og problemet med rødmende. Angst medisiner kan bidra til å stoppe rødmende ved å roe personen og i sin tur minske hyppigheten av rødmende. Betablokkere kan også bidra til å lindre alvorlig rødmende. De virker ved å forvalte noen symptomer på angst og hjertebank. Klonidin er et medikament som brukes til å behandle alvorlige og ukontrollerbar ansikts rødmende. Det fungerer ved å endre måten kroppen samhandler med naturlig forekommende kjemikalier som noradrenalin som styrer dilatasjon og innsnevring av blodårer.

Elect å ​​gjennomgå et kirurgisk inngrep hvis rødmende er svært alvorlig og er i konflikt med livet ditt. Det kan være lurt å rådføre seg med legen din om en prosedyre som kalles endoskopisk thorax sympatektomi, eller ETS. Under en endoskopisk thorax sympatektomi, er slanke driftsverktøy gled inn i brysthulen gjennom underarmene. Da de nerver som styrer diameteren av blodårer blir delvis fjernet. Den har en 90 prosent kur rate for ansikts rødmende.

Lavt østrogen Symptomer hos kvinner

Østrogen er det hormonet som styrer en kvinnes seksuelle og reproduktive utvikling. Når en kvinne kroppen går gjennom overgangsalder, svinger hennes kroppens produksjon av dette hormonet. Selv om utbruddet av overgangsalder er den vanligste årsaken til lavt østrogennivå hos kvinner, en tilstand som anorexia nervosa, sent starten av puberteten, eller en kvinnes stressnivå, ernæring og livsstil kan alle påvirke mengden østrogen kroppen hennes produserer. Ifølge naturlige hormoner, "drops i østrogen kan føre til et bredt utvalg av ... symptomer og faresignaler at menopause kan være på vei, sammen med en rekke andre mulige hormonelle forhold."

Hetetokter

Selv om en hot flash vanligvis ikke varer lenger enn fem eller seks minutter, i henhold til friske kvinner, dette "plutselig følelse av varme i ansiktet, halsen og brystet ... kan få deg til å svette voldsomt, øke pulsen din og gjøre deg føler deg svimmel eller kvalm. " Hetetokter er fullstendig irrelevant for omgivelsestemperatur, og en kvinne som opplever en varm flash kan finne seg svett tungt når hun går ute i midten av vinteren.

Fatigue

Lavt østrogennivå kan påvirke en kvinnes fysiske energi, og etterlot henne trøtt uten noen åpenbar grunn. Hun kan plutselig føler behov for å ta ettermiddag naps når hun ikke trenger dette ekstra søvn før, eller hun kan finne det vanskelig å fullføre oppgaver som hun ellers ville ha hatt energi til å gjennomføre.

Migrene

En kvinne med lavt østrogennivå kan oppleve migrene, som er utrolig intens hodepine som, ifølge Mayo Clinic, kan "innledes eller ledsaget av en sensorisk varselskilt (aura), slik som lysglimt, blinde flekker eller prikking i din arm eller ben, "samt" kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. "

Trouble Fokusering

Lavt østrogennivå kan føre til en kvinne å finne finne hun har problemer med å fokusere til tider og i situasjoner når hun normalt ville være i stand til å konsentrere seg. Hun kan selv finne seg selv opplever minne bortfaller, glemme varer, avtaler eller navn som hun ellers ville ha vært i stand til å huske.

Osteoporose

Hvis venstre ubehandlet eller ukorrigert, kan lavt østrogennivå til slutt føre til en tilstand som kalles osteoporose. Ifølge naturlige hormoner, "Østrogen hjelper bein å absorbere kalsium og vitamin D, uten det bein blir svak, og det er en økt risiko for oppsprekking."

Mentale betingelser

Lavt østrogennivå ikke bare påvirke en kvinne fysisk, de kan også påvirke hennes mentale tilstand. En kvinne som kroppen ikke produserer nok av dette viktige hormonet kan oppleve perioder med depresjon, angst eller en følelse av lav selvfølelse.

Hvordan får jeg kvitt bihuler og tett nese?

Hvordan får jeg kvitt bihuler og tett nese?


Bihuleproblemer generelt oppstå når betennelsen utvikler seg i nesepassasjen. Som et resultat av denne inflammasjon, lider behandle symptomer som tett nese, sår hals, kjevesmerter, hodepine og ansikts ømhet. Mens ubehagelig, det finnes måter å kvitte seg med bihuleproblemer og avlaste en tett nese. Alternativene inkluderer over-the-counter rettsmidler, eller hvis du foretrekker behandlingsmetoder med få bivirkninger, er det flere naturlige rettsmidler som du kan prøve.

Bruksanvisning

En over-the-counter medisiner med en decongestant fremme rask nasal drenering for å avlaste Sinus press og tett nese. Bruk som anvist.

Flere forskjellige merker av saltvann neseskylle er tilgjengelig på de fleste lokale drugstores. Etter retninger på emballasjen, skyll med saltvann nasal vask for å fjerne irritanter fra nesen og stimulere mucus drenering fra nesen og hodet.

Drikk ekstra væske, hovedsakelig vann, for å klare lunger. Vann hydrater kroppen din og utvanner slim fanget i kroppen din. Fortynning induserer drenering og klarner sinus og nesehulen.

Påfør svak varme til ansiktet ditt. Dypp en klut i varmt eller varmt vann, og deretter hvile våt klut over ansiktet for å redusere sinus press.

Sleep med hodet hevet. Ligger flatt kan forverre eller utløse en tett nese. Bruk puter til å heve hodet og fremme drenering av væske fra bihulene.

Omgi deg med fuktig luft. Tørr luft kan tørke ut nesegangene og sinus hulrom, noe som gjør det annerledes for slimet å renne ut. Ved å plassere en kul-tåke luftfukter i rommet kan du øke fuktigheten i luften, og dermed holde bronkial og nesegangene våte nok til å legge til rette for slim utflod.

Bivirkninger av Natriumglutamat

Bivirkninger av Natriumglutamat


Mononatriumglutamat, eller MSG, er et additiv som forbedrer smaken av maten. Dessverre har de bivirkninger av MSG vært kjent i lang tid, men det fortsetter å bli brukt som en ingrediens i mange matvarer, særlig kinesisk mat. Imidlertid, fordi den er naturlig forekommende, kan det skjules på en ingredienser listen som "naturlige smakstilsetning."

Hva er MSG?

MSG er et hvitt pulver som oppløses raskt i vann eller spytt. Den ble oppdaget i 1909 av Ajinomoto Corp i Japan. Når oppløst, skiller den inn natrium og glutamat. Glutamat er en ikke-essensiell aminosyre som finnes i praktisk talt alle proteiner. Den er laget av fermen stivelse og sukker som sukkerrør, sukkerroer eller melasse. Grunnen til at det fortsatt populær som et tilsetningsstoff er at det er billig og effektivt ved å tilsette smak.

Bivirkninger

Mens tilsetningsstoffer er ikke uvanlig (for eksempel, er salt et tilsetningsstoff), det er sjelden å inkludere et tilsetningsstoff som faktisk kan føre til alvorlige helseproblemer. Noen av bivirkningene av å konsumere MSG inkluderer: svie i ryggen, nakken, brystet; lammelse; nummenhet i de samme områdene; prikking eller varme i ansiktet, armer eller rygg; kvalme; ansikts tetthet; rask hjerterytme; brystsmerter, astmaanfall; døsighet eller cravings for andre matvarer.

Reaksjoner på MSG kan skje når som helst, fra rett etter MSG er konsumert til opptil to dager senere.

Fedme

I lab mus, har MSG blitt funnet å øke sjansene for fedme. Noen mennesker er bekymret for at MSG er å ha samme effekt på mennesker, og dermed bidra til fedme problemet i USA. MSG i ung mus tredobler mengden insulin sine pancreases lage, noe som fører til fedme.

Hjerneskader

Noen studier har antydet at glutaminsyre, hvorav MSG danner natriumsaltet, kan forårsake hjerneskader. Hittil har dette blitt vist bare i dyr, og ved meget store doser.

Hva slags mat inneholder MSG?

Du ville håpe at noe som forårsaker slike problemer ville være lett å unngå, men det er ikke. MSG er ganske mye i de fleste matvarer. Hermetisk supper, snacks, frosne middager og biff saus alle inneholder MSG. Men det er oftest assosiert med kinesisk mat, som ikke er overraskende fordi det opprinnelig ble brukt til å forbedre smaken av kinesisk mat.

Hva skjer med kroppen din under en varm Flash?

Hetetokter

Hetetokter er en svært vanlig symptom hos kvinner i overgangsalderen. Kvinner med hetetokter opplever ofte en intens følelse av varme som sprer seg over ansiktet og overkroppen. Andre symptomer kan være økt hjertefrekvens, svette og kvalme. Frysninger kan også følge en varm flash.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er forårsaket av reduserte nivåer av østrogen i overgangsalderen. Denne reduksjonen av østrogen forstyrrer hypothalamus evne til å regulere kroppstemperaturen, og dermed forårsaker en varm flash å oppstå. Den hot flash er kroppens naturlige reaksjon på det den oppfatter som en forhøyet kroppstemperatur. Intensiteten og varigheten av en hot flash kan avvike vesentlig blant kvinner i overgangsalderen.

Hva skjer

Når hypothalamus avgjør at legemet er for varm, begynner kroppen arbeider overtid for å kjøle det ned. Hjertet pumper raskere, øke hjertefrekvensen. Hetetokter kan også forårsake nattesvette og forstyrre søvnen. En kvinne opplever en natt svette kan våkne opp gjennomvåt i svette og klarte ikke å komme tilbake til hvilemodus.

Behandlingstilbud

Hormonterapi (HT) har lenge vært den foretrukne fremgangsmåten for behandling av hetetokter. HT består i å administrere doser av østrogen i pasienten. Dessverre, studier som er av nyere dato har vist at det er flere betydelige risikoer når du tar HT, inkludert økt sjanse for hjerneslag, brystkreft og hjerteinfarkt. I tillegg til HT, har flere andre reseptbelagte medisiner vist seg å lette symptomene på hetetokter i overgangsalderen kvinner. Dessuten er det mange naturlige og urte kosttilskudd som er på markedet til å behandle hetetokter. Vitenskapelige studier har ennå gjøres for å fastslå effektiviteten av slike produkter.

Hvordan behandle varme intoleranse

Hvordan behandle varme intoleranse


Dreven svetting merkbar gjennom klærne kan føre pinlige øyeblikk når lider av varme intoleranse. En person føler over oppvarmet uten noen åpenbar grunn. Det kan skje langsomt og vare i lange perioder. Skjoldbrusk forhold som produserer for mye skjoldkjertelhormon, overgangsalder og multippel sklerose kan forårsake varmeintoleranse. Triggere for varmeintoleranse inkluderer koffein og appetittdempende midler. Unngå disse stimulerer kan redusere tilfeller av overoppheting og overflødig svetting.

Hvordan behandle varme intoleranse

Lov ved første tegn på varmeintoleranse. Nedkjølt rommet med aircondition eller vifte eller senk varmen temperatur. Drikk isvann eller tygge på is chips. Hold en is pose i fryseren for slike anledninger og plassere den på hodet i noen minutter. Ta en kald dusj eller plassere en kul våt fille på halsen din.

•  Stopp aktivitet. Hvis du går eller trener, stoppe og slappe av. La kroppen din kjølig ved å fjerne kallende stoffer som fysisk aktivitet. Fjern noen tunge eller bindende klær. Slapp av og ta dype åndedrag for å senke pulsen og temperatur.

Søk profesjonell hjelp hvis tilstanden vedvarer. Lag en liste over andre symptomer som er ledsaget med varmeintoleranse. Føler du deg svimmel eller ørhet? Har du noen gang kastet opp under et angrep? Kan du føle ditt hjerte palpating eller på pulsen? Har du noen gang besvimt? Dette er svært viktige symptomer som kan varsle legen din til mer alvorlige tilstander.

Unngå situasjoner som kan føre til varmeintoleranse. Personer med multippel sklerose erfaring en formaning av symptomer når de utsettes for varme. Som forklart i en artikkel på Daglig Health, er nervesystemet for en multippel sklerose pasient som et elektrisk system som driver bedre under kjølige betingelser. Pasienter oppfordres til å unngå varme steder som solarium, badstuer eller damp rom, og for å begrense mosjon.

Følg et regime for å kjøle ned som fungerer for deg. Hold noe på hånden hvis du vet at du kommer til å være ute i varmen, som en liten bærbar fan som vil kjøle ansiktet. Carry en kald drikke, bruke en paraply i solen og slitasje lys, bomull klær som lar huden din å puste. Hvis du får nattesvette kle lys og holde rommet kjølig.

Ulike måter å fjerne røde årer og mørke flekker fra ansiktet

Røde årer og mørke flekker i ansiktet er distraherende funksjonene som kommer med alder og soleksponering. De kan fjernes gjennom en rekke hud-foryngelse prosedyrer, slik som kjemisk peeling, lys, laser og andre energibasert terapi for å produsere et klarere hudfarge.

Røde årer

Røde årer er også kjent som "edderkopp årer" fordi de er vanligvis tynn og vises i klynger. De vanligvis vises i bena, men kan også dukke opp i ansiktet ditt. De blir vanligvis behandlet med sklerose, som ikke krever noen anestesi. En skleroserende løsning, vanligvis saltvann blir injisert inn i de røde blodårer, noe som får dem til å gå i oppløsning og svekkes over tid.

Sclerotherapy kan svi litt og fører til at huden din midlertidig å bli rød og oppvokst. Senere området kan vises mørbanket. Det tar opptil en måned for å se hele effekt og redusere forekomsten av røde årer. Men du vil sannsynligvis nødt til å gå til legen minst to ganger, om en måned fra hverandre, som en del av denne type terapi å fullstendig eliminere de røde årer.

Nyere behandlinger for edderkopp årer involverer bruk av lasere, som sender pakker med intense lyset i venene. Som skleroterapi, det tar tid for venene å falme. Selv om en laser krever ikke bruk av nåler, er det ikke helt smertefritt. Området vil være ganske varm under øktene, som varer opptil 20 minutter. Din helsevesenet leverandør vil gi kjøling for å holde deg komfortabel. Opp til fem behandlinger blir vanligvis nødvendig for å fullstendig eliminere de røde blodårer. Laser-terapi bivirkninger kan inkludere rødhet og hevelse og en misfarget område som varer i opptil to måneder. Det er en fare for brannskader hvis lasere brukes feil.

Mørke flekker

Mørke flekker på ansiktet ditt, vanligvis et resultat av soleksponering, kan fjernes med laser eller lysterapi eller en kjemisk peeling.

Kjemisk peeling bruker stoffer som fenol, trikloreddiksyre og AHA fruktsyre for å fjerne misfarging. En kjemisk peeling er vanligvis utført i et legekontor, og anestesi er ikke nødvendig fordi kjemisk peeling forårsaker bare en liten stikkende følelse, selv om legen din kan forskrive en beroligende for å hjelpe deg å slappe av. Etterpå kan du ha litt smerte og hevelse, og huden vil se rød og flassende. Huden din vil leges i løpet av en uke til 10 dager.

Opplevelsen av å ha laser eller lys behandlinger for å fjerne mørke flekker ligner edderkoppen-vene terapi.

Uansett behandling du velger for enten røde årer eller mørke flekker, anbefaler American Society of Plastic Surgeons at du starter et regime av flittig og absolutt solbeskyttelse for å unngå ujevn pigmentering, særlig i løpet av det første året etter noen av disse prosedyrene.

Eksem forårsaket av varme

Eksem er en allergisk reaksjon i huden som fører til at svært kløende, små humper skal vises. Jo mer disse humper er riper, jo mer eksemet er forverret og sprer seg. En av de viktigste måtene eksem opptrer opp er eksponering for varme og mangel på fuktighet.

Funksjoner

Heat-indusert eksem ser ut til å være små, røde nupper som til slutt spredt, produsere puss og blemme, forlater arr og crusty skorper på det berørte området.

Typer

Det finnes ulike typer eksem forårsaket av varme, men de vanligste er i ansiktet og armene, spesielt i tørre og varme forhold.

Forebygging / løsning

For å hindre en eksem utbrudd, unngå varme omgivelser, slitasje kule klær, fukter huden med fuktighetskrem og unngå å vaske med sterke såper og vaskemidler.

Størrelse

Størrelsen på eksem fra varme kan variere sterkt. I noen mennesker, vises den i små områder på kroppen, mens andre, særlig hos barn, eksem kan forbruke hele kroppen hvis den ikke behandles.

Behandling

Den beste behandlingen for eksem er fuktighetsgivende på huden, tar et antihistamin og bo innendørs under varme måneder. For alvorlige tilfeller, er reseptbelagte steroid kremer brukes til å behandle varme eksem.

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet


De kan være kløende, smertefullt og rødt. Utslett er alltid ubehagelig, men kan være spesielt belastende på ansiktet ditt. Ifølge Mayo Clinic, virus, parasitter, sopp, varme og medisiner er alle potensielle gjerningsmennene.

Typer

Du kan fylle en bok med alle de forskjellige typer utslett. Vanlige utslett i ansiktet inkluderer rosacea, narkotika reaksjoner, eksem og Poison Ivy.

Diagnose

Det er best å ha en medisinsk faglig avgjøre hva slags utslett du har og om et hjem rette vil være i stand til å berolige eller fjerne utslett, eller om det vil kreve medisinsk behandling.

Aktuelt

Noen aktuelle anvendelser av naturlige produkter kan gi lindring til smerte, rødhet og kløe. Grannymed.com anbefaler å bruke honning til den berørte delen av ansiktet i ca 15 til 30 minutter. Aloe vera gel eller en mint omslag kan også være effektivt.

Trening

Trene for å øke sirkulasjonen i kroppen og strømmen av blod kan noen ganger hjelpe klart eller lette en utslett.

Komprimere

Hvis du føler et utslett kommer på, kan du muligens stoppe det i sitt spor ved å bruke en kald komprimere. Ved å dyppe en klut i isvann og trykke den til utslett, kan det stoppe betennelser.

Hvordan Gi en varm Oil Ayurvedisk massasje

Hvordan Gi en varm Oil Ayurvedisk massasje


Ayurvedisk medisin er en eldgammel form for Øst-medisin som er blitt stadig mer anerkjennelse i Vesten som et effektivt alternativ behandling for en rekke plager. En bestemt del av ayurvedisk medisin er ayurvedisk varm olje massasje. Du kan lære hvordan du kan gi deg selv en ayurvedisk massasje ved å følge noen grunnleggende teknikker.

Bruksanvisning

Velg en olje som er spesielt for din "dosha". Ved hjelp av riktig olje bidrar til å gjenopprette balansen i din dosha. Varm oljen litt før du begynner din massasje.

Plasser en liten mengde olje på hodet. Bruk håndflaten og den flate delen av fingrene til å gni oljen rundt hodebunnen i en sirkelbevegelse.

Flytt ned fra hodebunnen til ansiktet og ørene. Fortsett masserer ansiktet og ørene i en sirkelbevegelse. Fokusere mye oppmerksomhet på ørene.

Påfør masse olje over hele kroppen. La oljen til å synke inn i huden din som du massere nakken, øvre del av ryggen og øvre del av bryst områder.

Masser armer og ben ved hjelp av lange rette slag. Når det er mulig, håret vokser massasje i samme retning. Bruk den flate delen av fingrene til å massere rundt leddene i en sirkelbevegelse.

Plasser hånden over magen og massasje i en sirkulær, klokken bevegelse. Dette stimulerer fordøyelsen.

Fokuser oppmerksomheten på føttene. Bruk din åpen hånd til å massere undersiden av føttene grundig.

Tips og advarsler

  • Masser i 10 til 20 minutter daglig.
  • Ta en varm dusj rett etter at Ayurveda olje massasje.
  • Sesamolje har en tendens til å være bra for alle doshas.

Hjem rettsmidler for Poison Ivy på ansiktet

Poison Ivy er en stygg, kløende utslett forårsaket av eksponering for giften eføy planter. Du kan få giften eføy ved å berøre plante eller ved å berøre noe som har kommet i kontakt med planten, slik som ditt kjæledyr. Giften eføy utslett kan utvikle seg på en hvilken som helst del av kroppen. Når det utvikler seg i ansiktet, kan det påvirke deres villighet til å sosialisere med andre. Det finnes mange kremer, salver og medisiner for å behandle tilstanden, samt noen bruker testet hjemme rettsmidler som er godt egnet for ansikts-området.

All-Natural Cures

Bruker-testet og godkjent hjem rettsmidler er ofte de mest effektive. The Poison Ivy, eik og Sumac Information Center innlegg flere testede hjem rettsmidler fra Poison Ivy lider. Alle rettsmidler inneholder elementer funnet i kjøkkenet.

Ta en natron og vannbad. Du kan bruke samme metode for ansiktet ditt ved å blande nok natron og vann for å danne en lime. Fordel blandingen på de tegnet områder i ansiktet ditt. Hvis du har utslett på andre deler av kroppen din, suge i et badekar med romtemperatur vann blandet med ½ kopp natron. Teorien er at etter hvert som natron tørker, trekker den ut giftstoffer.

Et annet middel innebærer å gjøre en lime ut av varmt vann, havregryn og bakepulver. Påfør blandingen på ansiktet eller andre berørte områder, og la det tørke godt. Etter det er tørt, skyll av med varmt vann. Noen brukere anbefaler å blande natron med eddik for å lindre kløen. Andre brukere stri hvite, er destillert eddik på sin egen nok til å lindre smertefulle symptomer.

Hot, tykk havregryn skaper et lim som enkelt kan brukes til ansiktet. Test havregryn på et lite område av ansiktet ditt for å sørge for at det ikke er for varmt. Når det er så varmt som du tåler det, spre havremel i et tykt lag på berørte områder. La havregryn pakke tørke helt før du skyller det av.

Personalet ved Mayo Clinic anbefaler å bruke "kule, våte omslag i 15 til 30 minutter om dagen" for å lindre kløe og hevelse. De foreslår også å ta orale antihistaminer. Antihistaminer er ikke en helt naturlig kur, men de kan bidra til å lindre symptomene dine og hjelpe deg å sove mens de venter på de hjemmelagde kurer å helt lindre symptomene.

Dorothea Way fra Indianapolis, Indiana, fant en annen, helt naturlig måte å behandle Poison Ivy. I en artikkel publisert i Country & Small Stock Journal, Way sier hun utviklet sin egen metode for behandling av utslett etter andre remedier mislyktes. Hennes hjem rette lyser ulmende en spiseskje med golden segl pulver i en halvliter vann. Bruk bomullsdotter for å bruke salven til de berørte områdene av ansiktet mens den fremdeles er varm. Way hevder løsningen blir kvitt utslett og kløe. Du kan finne golden segl pulver på de fleste helsekostbutikker.

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet


Rødhet i ansiktet, også kalt rødmende eller rødme, er et vanlig symptom på nervøsitet. Når vi blir nervøse, blodårene i ørene, panne, nese og kinn utvider seg, og blodet strømmer til disse områdene, i henhold til sosial angstlidelse og skyhet Info nettside. Nervøsitet kan også føre til at huden blir varm og svett, noe som gir den nervøse person signaler om at de er å snu rødt. Nervøsitet er ofte forsterket av frykt andre vil legge merke til eller dømme rødhet.

Bruksanvisning

•  Ro deg ned gjennom dyp pust og positiv tenkning. Følelser som nervøsitet og angst, utløse fysiologiske reaksjoner i kroppen som fører til rødming, i henhold til sosial angst lidelser. Når du føler rødhet kommer på, ta dype avslappende pust og tenke positive affirmasjoner å bremse disse fysiologiske responser og hindre blod rushing til ansiktet, varm hud og svetting. For eksempel, hvis nervøsitet skyldes offentlige taler, i sin artikkel "Slik Conquer Public Speaking Frykt," Dr. Morton C. Orman anbefaler å huske at mange mennesker snakke offentlig hver dag, kan ikke noe dårlig kommer fra offentlige taler og generelt publikum ønsker å høre deg snakke.

Stay som stress gratis i ditt daglige liv som mulig for å hindre angrep på angst og nervøsitet. Fokusere på dine positive egenskaper, sette realistiske mål, opprettholde sunne levevaner (for eksempel riktig kosthold og mosjon), ved hjelp av stress management teknikker (for eksempel mekling) og huske at pinlige situasjoner er bare små, passerer deler av livet bidrar til å redusere angst som kan føre til flushing, ifølge Mayo Clinic.

Besøk en lege hvis problemet ikke kan håndteres med livsstilsendringer. Dreven rødming kan være et tegn på en medisinsk tilstand, for eksempel rosacea, eller en angstlidelse, som sosial fobi, ifølge Mayo Clinic. Mange personer med rosacea rødme lett respons på fysiologiske triggere stimulert av nervøsitet på grunn av hevelse i blodårene i ansiktet. Muntlig medisiner og kremer kan bidra til å redusere ansikts rødhet i rosacea lider, ifølge Mayo Clinic. De med angstlidelser kan ha nytte av anti-angst medisiner og psykologisk rådgivning.

Behandlinger for hevelse i ansiktet

Hevelse i ansiktet oppstår som et resultat av mange forskjellige ting. Vanlige årsaker til hevelse i ansiktet inkluderer allergier, visdom tann fjerning eller en infeksjon i munnen. Uansett hva årsaken er, er det flere behandlingstilbud som du kan velge å bidra til å redusere hevelse i ansiktet.

Forhøyet Sleeping

I noen tilfeller av hevelser i ansiktet, problemet er bare at det er for mye blod flyte i hodet ditt. Når dette er tilfellet, må du gjøre det du kan for å holde hodet hevet, spesielt under søvn. Noen leger vil foreslå en enkel hjemme rette for å sove på noen ekstra puter for å hindre overflødig blodstrøm i hodet. Hvis dette ikke hjelper, men har du sannsynligvis noe mer alvorlig som forårsaker hevelse i ansiktet.

Apply Cold

En av de vanligste måtene å redusere hevelse i ansiktet er å anvende noe kaldt til den svellede området for en lang tidsperiode. Dette kan være i form av en ispose, en iskald klut eller noe annet som er usedvanlig kaldt. Men siden kroppen din vil overføre varme til kilden av kulden, må du erstatte den kalde med jevne mellomrom. Selv om dette er en langsom prosess, er det effektivt i de fleste tilfeller av hevelse i ansiktet.

Kosttilskudd endringer

Overskudd av natrium i systemet er en årsak til svelling, ikke bare i ansiktet, men i fingre og buken i tillegg. Imidlertid er hevelse i ansiktet ofte det mest åpenbare for svellingen som er forårsaket av overskudd av natrium. En lege vil foreslå liggende off salte produkter for en stund for å se om det hjelper hevelsen går ned. Normalt vil det hjelpe i alle fall litt, spesielt hvis du vanligvis spiser en stor mengde salt produkter. Legen kan også foreslå mer trening, da dette vil bidra til å sette fart i prosessen.

Diuretika

I noen tilfeller som er litt mer alvorlig, kan leger foreslå å ta diuretika. Dette er piller som vil hjelpe vannføringen i kroppen din, noe du tisser mye mer innenfor en viss tidsperiode. Dette vil bidra til å kvitte seg med overflødig vann blir holdt tilbake i systemet og videre skylle ut overflødig natrium i tillegg. Dette vil i stor grad redusere svelling i hele kroppen, spesielt i ansiktet.

Hva er årsakene til Hives og hevelse i ansiktet?

Elveblest og angioødem, eller hevelse i ansiktet, må ofte komme som en allergisk reaksjon. Selv oftest ufarlig, kan alvorlige hevelser føre til fatale pusteproblemer.

Betydning

Når en person opplever elveblest eller hevelse i ansiktet det er et resultat av en allergisk reaksjon hvor mastceller gi oss histamin. At histamin i blodstrømmen som fører til svelling.

Typer

Reaksjoner på enkelte matvarer, som for eksempel skalldyr, medisiner og andre allergifremkallende stoffer, kan føre til elveblest og hevelse i ansiktet.

Triggere

Andre faktorer som stress kan føre til elveblest. Faktorer som varme, kulde og sollys kan også føre til mastcellene til å avgi histaminer.

Advarsel

Elveblest og ansikts kan også være et tegn på noen alvorlige underliggende forhold. Sykdommer som kan forårsake elveblest inkluderer autoimmune sykdommer, kreft, hepatitt eller til og med forkjølelse.

Arvelighet

I en arvelig form av angioødem, kan lave nivåer av blodproteiner påvirker virkningen av immunsystemet. Uten disse proteinene en person kan være mer utsatt for hevelse i ansiktet.

Hvordan avlaste Sinus trykk i ansiktet

Enten av allergi, virusinfeksjon eller bakterieinfeksjon, press fra tette bihuler er ofte smertefullt og ødeleggende. Det er flere over-the-counter medisiner utviklet for å bryte opp lunger og avlaste trykket, men det er også effektive hjem rettsmidler som lindrer symptomene.

Bruksanvisning

The Steam Remedy

•  Fyll en stor varme trygt bolle 1/3 med kokende vann.

Klem en halv sitron, 10 dråper peppermynteolje og 10 dråper eukalyptusolje i kokende vann.

Hold ansiktet i løpet av dampende bolle og dekk hodet med et stort håndkle, for å fange opp dampen.

Pust dypt, slik at dampen å trenge gjennom bihulene.

Som vannet kjøler, topp det hele med mer kokende vann.

Varme og kalde omslag

Plasser en av vaskekluter i en stor bolle og hell kokende vann i bollen til vaskeklut er dekket. Sett til side for å avkjøle.

Fyll en 1 liter plast glidelås pose med is (knust eller små-cubed isen er best).

Lukk posen og pakk de rester vaske tøy rundt utsiden av posen.

Sit, med hodet lent tilbake, og legg ispose over pressområdene i ansiktet.

Når området går nummen, fjerne ispose, plasserer isen i fryseren og sette duken til side.

Fjern varm vask klut fra vann og vri til den er litt fuktig.

Gå tilbake til sittende stilling i trinn 6 og plassere den varme kluten over pressområdene i ansiktet. Hvis kluten er for varmt, riste den et par ganger for å kjøle det ned.

Når varm komprimere kjøler, returnere det til varmt vann til å varme opp. Hvis varmtvanns har gått kaldt, topp det hele med mer kokende vann.

Veksle mellom varme og kalde tre eller fire ganger, og endte med den kalde pack.

Nasal vanning (Neti Pot)

Fyll en Neti potten med ¼ ts. salt og 8 oz. varm (rett fra springen er greit).

Stå over en vask eller stor bolle, vippe hodet til den ene siden, peker nesen oppover.

Hell halvparten av innholdet i Neti potten inn i hvelvet nesebor.

Len deg forover, og la vannet renne ut av nesen, i vasken.

Gjenta med det andre neseboret.

Nasal vanning (Bulb sprøyte)

Mix ¼ ts. salt og 8 oz varmt vann i en liten kopp.

21. Sett pæren sprøyten inn i koppen og trekke av saltvann inn i sprøyten.

Standing over en vask eller lignende beholder, vippe hodet til den ene siden, nesebor som peker oppover.

squeezehalf forsiktig innholdet i pæren inn i hvelvet nesebor.

Len deg forover, over beholderen, la vannet renne ut av nesen.

Gjenta med det andre neseboret.

Hint

  • Alternativer til eukalyptus og peppermynteolje inkluderer myntete, mentol-eukalyptus hoste drops, mentol salve og tørket rosmarin. Poser med frosne erter også gjøre gode kjøleelementer.
  • Som med enhver tilstand, bør du oppsøke lege for å utelukke eventuelle bakteriell årsak til lunger. Mens virale og allergiske årsaker vil kjøre sine kurs, trenger en bakteriell infeksjon som skal behandles med antibiotika. Ikke bruk mer enn 1/4 ts. av salt for nasal vanning. For mye salt kan føre til irritasjon og smerter i neseslimhinnen.

Hvordan holde seg varm og sunn in the Snow

Hvordan holde seg varm og sunn in the Snow


Vinteren er full av aking, ski, snowboard og, ja, til og med måke fortauene. Å være ute i snøen kan være morsomt, men det er viktig å sørge for at de nødvendige forholdsregler er tatt, slik at morsom tid i snøen ikke blir en tid for anger. Winter er kjent godt for å være kald og våt, og kan komme med mange skjulte farer som ikke ofte vurdert. I mange tilfeller kan ta noen enkle forholdsregler holde deg glad og frisk gjennom hele vinteren.

Bruksanvisning

Måke Forholdsregler

Bruk lag med klær for å holde deg varm og beskytte huden din. Bære et lag med langt undertøy eller annen skjorte laget av syntetiske mikrofiber, så noe varme slik som fleece og en varm jakke på toppen. Ikke ha bomull mot huden som det ikke vil la svetten til å tørke, og du vil bli kaldt raskt.

Varm opp før du måke ved å gjøre noen enkle strekninger og vandre rundt utenfor i noen minutter før du begynner oppgaven. Hvis du ikke er i tilstrekkelig form for oppgaven, er det ofte en bedre idé å be noen andre om å gjøre det slik at du ikke risikerer å skade eller overexerting selv.

Shovel snøen litt om gangen slik at du ikke press deg selv. Hvis snøen er dyp, starter på det øverste laget og jobbe deg ned til bakken.

Løft med bena, ikke ryggen din. Stå med føttene fra hverandre for å bidra til å balansere deg selv og holde spaden tett inntil kroppen. Den videre utvidet spade er, jo mer belastning blir satt på kroppen din til å løfte snøen og spade.

Drikk rikelig med væske og hvile ofte i løpet av prosessen med måking.

Fun in the Snow

Kle deg varmt og i lag. Kontroller at du slitasje varme sokker slik at føttene ikke blir kaldt for fort.

Påfør solkrem til ansiktet og leppepomade på leppene. Disse kan ikke være ting du anser som viktig i vintermånedene, men solen og vinden kan fortsatt skade huden din i vinter.

Skann området der aking, ski og snowboard vil finne sted. Er det trygt? Er det noen store steiner eller trær som kan være farlig? Er det en vei i nærheten, som potensielt kan være farlig å ake i nærheten? Hvis svaret på noen av disse spørsmålene er ja, finne en ny plassering. Mange vinter ulykker skjer fordi de nødvendige forholdsregler ikke blir tatt før moroa begynner.

Sjekk deg selv hele tiden du er utenfor. Er dine fingre og tær varm eller gjøre de føler tingly eller har ingen følelse i det hele tatt? Hvilken farge er din hud? Er det rosa eller rød eller er det grått eller blått? Ikke bo utenfor altfor lenge. Selv om du kanskje føler deg varm fra alle øvelsen, er det viktig å sjekke dine fingre og tær. Nedkjøling og frostskader kan sette inn før du vet ordet av det hvis du ikke betaler oppmerksomhet.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å velge riktig type klær for å våge utendørs i. Pass på at du har til passende antrekk. Jeans og en genser vil ikke beskytte deg mot kulden på veldig lenge, og anbefales ikke.

Bør du bruke varme eller kulde for en bihulebetennelse?

En bihulebetennelse oppstår når hulrommene rundt nesegangene blir betent og hoven, og slim bygger opp innenfor dine sinus hulrom. Resultatet er ofte alvorlige ansiktssmerter, hodepine og lunger som ikke forsvinner etter flere dager, ifølge Mayo Clinic, en ledende ikke-for-profit medisinsk og forskning anlegget.

Hjem rettsmidler

The Mayo Clinic rapporterer at de fleste tilfeller av akutt bihulebetennelse klare uten bruk av antibiotika hvis pasientene følger et regime for å få skikkelig søvn og varmebehandling. Bruke en varm komprimere til ansiktet ditt vil bidra til å redusere smerte og hevelse. Holde hodet over en dampet gryte eller kopp med vann vil hjelpe slim avløp.

Bruk en varme komprimere, ikke en ispose

Hvis bihulebetennelse er ledsaget av feber, kan du bli fristet til å bruke en ispose til ansiktet eller hodet for å lindre dette symptomet. Det er mer fornuftig å behandle feber med Tylenol, siden en ispose kan forårsake noen slim innenfor dine hulrom å vokse tykkere. Bruke en varme komprimere til ansiktet ditt vil hjelpe løsne slim i dine hulrom og tillate deg mer frihet til å puste.

Se en lege hvis symptomene vedvarer

Det er meget viktig at infeksjonen i bihulene behandles så raskt som mulig for å unngå fremtidige komplikasjoner. Ubehandlede bihulebetennelse har vært kjent for å føre til hjernehinnebetennelse, synsproblemer og aneurismer eller blodpropp. Hvis symptomene vedvarer i mer enn to uker, kan du se en lege. Et antibiotikum kan være nødvendig å fjerne infeksjonen fra systemet tross alt.

Hvordan Varme og Kalde Facial Massa arbeid?

Hvordan Varme og Kalde Facial Massa arbeid?


Ansikts massører er glatte, flate, små steiner som kan varmes opp og kjøles til en ideell temperatur. Oppsøke ansikts massører hvis du er interessert i å bekjempe stress, øke muskel og vev avslapning, forbedre sirkulasjonen og forbedre din generelle emosjonelle og fysiske helse. Denne formen for ansiktsmassasje øker din skjønnhet og ungdommelig utseende ved å oppmuntre blodstrømmen til ansiktet, rødme lymfeknutene av giftstoffer og fôring ansiktsservietter med ernæring og oksygen. Disse i sin tur bidra til å redusere rynker, og få huden til å gløde naturlig.

Stone Sanitation

Stone sanitær må skje før hver massasje og er svært viktig av mange grunner. Selv om prosessen er ganske enkel, er hvert trinn nødvendig. Massør må rense ansikts steiner med en mild allergi såpe, og deretter skrubbe steinene med en børste, for å fjerne støv og rusk. Hun må deretter plassere steinene i en gryte med varmt vann, kokt til minst 130-145 grader Fahrenheit å drepe eventuelle bakterier.

Varme Stones og Cold Stones

Varme steiner brukes av mange grunner i massasje: forbedring av sirkulasjon, rensing av lymfeknutene, reduksjon i rynker, økning av oksygen til hudcellene og avslapping av kroppen. Kalde steiner kan brukes til å redusere betennelse fra skade eller sykdom, og for smertereduksjon.

Mange terapeuter vil veksle mellom kalde og varme steiner for å øke sirkulasjonen i ansiktet ditt mer enn det som kan gjøres ved hjelp av varme steiner alene. Kulden av steinene bestemmes av pasientens velbefinnende. Din massør vil bestemme din varm og kald stein massasje rutine basert på dine individuelle behov og ønsker

The Massage

Massør vil ha deg hvile på massasjebenken, og sørge for at du er komfortabel. Massør vil spørre om temperaturen, musikk nivå, klær drapere og belysning er alle tilfredsstillende, og vil gjøre hva hun kan for å justere disse forholdene for å forsikre deg om at du er helt komfortabel.

Massør vil fjerne steinene fra vannet og ber deg hvis steinen temperaturen er for varm ved å ha du berører dem. Hun vil fjerne steiner fra potten med tang, og la steiner for å begynne å kjøle til en moderat temperatur på et håndkle ved siden av henne før de er komfortable og trygt å brukes på ansiktet ditt.

Massør vil begynne med en lett ansiktsmassasje bruke olje eller lotion hvis ønskelig - å ansette svensk massasje, japansk massasje eller andre profesjonelle teknikker. Dette er gjort for å vekke de ansiktsmusklene og å forberede ansiktet for stein massasje.

Massør vil starte med varm ansikts massasje steiner. Hun vil veksle mellom å bruke steiner i en masserende bevegelse, og gi dem muligheten til å hvile på visse deler av ansiktet. Hun kan bruke alle varme steiner, eller veksle mellom varme og kalde steiner.

Etter hoved massasje, vil massør begynne å lukke massasje med varme steiner, for å slappe av deg og bringe deg til en mer fredelig sinnstilstand. Etter at massør vil forsiktig ende med en avslappende massasje med hendene og fingrene.

Post Massage Sanitation

Etter en massasje, vil en terapeut rengjøre massasje steiner han har brukt umiddelbart, for å hindre vekst av sopp på steinene, og for å fjerne olje og lotion rester. Etter rengjøring av steinene vil han suge dem i en mild desinfeksjonsmiddel som inneholder l, 000 deler per million av en kommersiell kvartær ammoniumforbindelse, før tørking og lagring av steinene i et tørt og kjølig sted.

Betraktninger

Massasje kan ha en skadelig effekt på helsen din hvis det gjøres feil - eller hvis du har en pre-eksisterende tilstand som stein ansiktsmassasje er kontraindisert for. Sørg for at din massør er kvalifisert, lisensiert, limt og forsikret før du sender til en massasje fra henne. Du bør være i stand til å sjekke hennes legitimasjon raskt og enkelt på Internett, eller de skal vises i vanlig visning på veggen av kontoret hennes.

Ikke få en stein ansiktsmassasje hvis du er gravid, med mindre legen din sier at det er greit. Disse massasje kan være farlig hvis du lider av hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes eller er under konstant pleie fra en klinisk utøver. Rådfør deg med lege før du foretar noen ny helserelatert aktivitet, uansett hvor sunn du føler at du er.