Digidexo.com

kan man forebygge blæreproblemer ved ms

Hvordan Les Hva kan man forvente når du venter

Hvis du er gravid, eller tenker på å ha en baby, boken "Hva kan man forvente når du venter" kan være en omfattende ressurs for å veilede deg gjennom svangerskapet og fødsel opplevelse. Hvis du vet hvordan du skal lese og bruke "Hva kan man forvente når du venter" på riktig måte, kan du finne et vell av informasjon innenfor sine sider som vil fungere som din første forsvarslinje mot graviditet forvirring og spørsmål.

Bruksanvisning

•  Planlegg svangerskapet. Boken har et kapittel om hvordan å bli gravid, herunder planer om å inkludere et barn i livet ditt og finne din eksakte eggløsning tidsplan. Det inkluderer også tips for dads-å-være om hvordan å forberede seg farskap. Det andre kapittelet av boken inneholder tips om hvordan du kan vite om du er gravid, inkludert tidlige tegn og informasjon om graviditetstester. Det inkluderer også en guide til å velge en OBGYN å jobbe med deg i løpet av svangerskapet og fødsel.

Klargjør for legebesøk. Denne boken inneholder informasjon om hvilke typer tester og prosedyrer legen skal utføre i løpet av prenatal besøk og eksamener. Den inneholder også informasjon om graviditet helse, og hvordan visse pre-eksisterende forhold kan bli problematisk under svangerskapet (for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller endometriose). Boken kan guide deg gjennom hva du kan forvente på hver av dine månedlige legebesøk, så du vil ikke føle skremt av de ukjente sidene ved svangerskapskontroll.

Leve en sunn graviditet livsstil. "Hva kan man forvente når du venter" kan hjelpe deg å forstå hvordan å holde seg aktiv og sunn under svangerskapet. Det vil gi deg forslag til sunne diett alternativer, og inkluderer informasjon om hvordan dine ernæringsmessige behov endres når du er "spise for to." Også inkludert er en del på trening under svangerskapet, og sunne livsstilsvalg som ikke røyke eller drikke alkohol, eller andre rusmidler eller medikamenter som ikke er godkjent av eller forskrevet av legen din.

Se babyen vokser. Som magen utvider seg, kan denne boken hjelpe deg å forstå de endringer som skjer i kroppen din og babyen måned for måned. Hver måned av svangerskapet kan du lese om hva barnet ditt ser ut, hvor stor han er, og hvilke nye ting han lære å gjøre. Du kan også finne informasjon om symptomer du kan ha oppstått hver måned, og andre problemer du kan møte (for eksempel å jobbe mens du er gravid).

Klargjør for arbeidskraft og levering. "Hva kan man forvente når du venter" inneholder informasjon om hvordan å gjenkjenne tegn på arbeidskraft, hva du skal gjøre når du går inn i arbeid, og hva du kan forvente under fødsel. Den inneholder informasjon om stadier av arbeidskraft, fra å føle sammentrekninger til å levere barnet og til slutt morkaken. Den inneholder også informasjon om ekte arbeidskraft vs. falsk arbeidskraft, noe som kan være spesielt nyttig for førstegangsfødende som ikke vet hva arbeidskraft føles.

overleve de første ukene av morskap. Etter at barnet er født, "Hva kan man forvente når du venter" vil fortsette å guide deg gjennom dine første tiden med baby. Det inneholder informasjon om amming og mating med flaske, postpartum depresjon, og den fysiske gjenopprettingen etter fødsel. Det vil hjelpe deg å håndtere urolige netter og utmattet dager, melkesyren lekker ut og håravfall.

Hva kan man forvente når du slutter å røyke

Hva kan man forvente når du slutter å røyke


Røykeslutt kan være en vanskelig, men givende valg som er oppnådd gjennom tid, vilje og tålmodighet med deg selv som du går gjennom prosessen. Selv om tiden det tar å slutte varierer med hver person, belønningen i slutten er vel verdt innsatsen.

Cravings

Den første uken er det vanskeligste, og du vil ha intense cravings å starte å røyke igjen. Å være på et sted eller bli utsatt for noe som minner deg om røyking kan utløse krav. Dette er en av grunnene til at dette symptom varer lenger enn mange av de andre, og med opp til år senere. Å kjempe disse cravings, distraksjoner for hendene, holde opptatt ved å trene eller annen aktivitet og bruk av støtteprodukter som nikotinplaster og tyggegummi kan bidra til å lette intensiteten av cravings.

Den første uken

I denne perioden kan du ha en rekke symptomer: svimmelhet, hodepine, tretthet, irritabilitet, sult eller angst. Disse er alle merket som abstinenssymptomer og kan vare i måneder eller lenger etter at du har sluttet avhengig av hver person. Nikotin tilbaketrekking i noen kan utløse en følelse av tristhet som er sterkere enn normalt. Hvis dette blir for intense, bør du søke profesjonell hjelp.

Økende vekt

Enkelte individer kan slå til mat som en distraksjon for cravings, eller føler at de vil opp i vekt fra å slutte. Dette kan være et problem hvis du har en historie som en følelsesmessig eater, så det er viktig å spise sunt. Hvis du legger merke til betydelig vektøkning, og legger trening til din daglige rutine og spise sunn snacks kan handle for å bekjempe dette. Legen kan også gi deg flere forslag.

Dårligere til en vane

Det er mulig at du kan falle tilbake til din vane og gi etter for å ha en sigarett. Hvis du gjør dette, er det viktig å ikke være hard mot deg selv. Du må kanskje få ekstra hjelp, for eksempel nikotintyggegummi, for å komme tilbake på sporet. Du trenger å trene, spise et sunt kosthold og gjøre aktiviteter som ikke bidrar til å røyke for å hjelpe deg å bekjempe fristelsen. Mange mennesker har dette problemet når de først begynner å slutte, slik at du kan ha til å endre strategi ved røykeslutt.

Betraktninger

Når du slutte å røyke, er det også belønninger som gjør prosessen vel verdt det. Du kan forvente å redusere risikoen for å få hjertesykdom, en forbedring i dine sanser av smak og lukt og evnen til å puste lettere. Dessuten vil du ikke bli forurensende ditt hjem, sette familien i fare med andre hånden røyk og vil se forbedrede generelle helsefordeler starter uken at du avslutter.

Hva kan man forvente med depresjon

Depresjon er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør det vanskelig for hjernecellene til å kommunisere med hverandre, ifølge Family Doctor. Depresjon betyr ikke at du er gal, svak eller lat.

Symptomer

Du kan føle deg håpløs, trøtt og har smerter og smerter som ikke blir bedre med behandling. Du kan miste interessen i livet eller mat, og sove for mye eller for lite.

Betydning

Depresjon kan utløses av stressende hendelser som arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom.

Hva kan man forvente

Før du søker hjelp for depresjon, kan du ha negative tanker om deg selv. Du kan tenke på selvmord eller død. Eller du føler deg verdiløs.

Time Frame

Søk medisinsk behandling hvis du har symptomer i mer enn to uker. Legen vil spørre deg spørsmål om symptomer, familiehistorie eller helseproblemer. Du må kanskje gjennomgå en fysisk eksamen.

Behandling

Din depresjon vil bli behandlet med rådgivning, medisiner eller begge deler. Antidepressiva kan korrigere kjemisk ubalanse som utløste depresjonen. Psykoterapi kan inneholde 8-20 besøk med en terapeut eller psykiater for å diskutere dine tanker og følelser.

Hva kan man forvente etter Anterior Livmorhals Fusion Surgery

Hva kan man forvente etter Anterior Livmorhals Fusion Surgery


Fremre cervical fusjon kirurgi er vanligvis utføres sammen med en anterior cervical diskektomi. Dette er en prosess for å smelte en ryggvirvel til en annen for å eliminere bevegelse. Dette kan være nødvendig for å behandle cervical (nakke) ustabilitet på grunn av en herniated plate eller traume til området.

Historie

Fremre cervical fusjon kirurgi er en operasjon på ryggmarg nås gjennom halsen. Det er gjort når dekompresjon av ryggmargen er på forsiden eller fremre side av nakkesøylen, som i henhold til allaboutbackpain.com er den mest vanlige tilnærming.

Forventninger

Ifølge spinalneurology.com, kan du forvente noen smerte ved svelging umiddelbart etter operasjonen. Smerte på baksiden av halsen, er også sannsynlig. De fleste pasientene er pålagt å bruke opp til to netter på sykehuset.

Flere Forventninger

En nakkekrage eller støtte krage vil bli slitt i opptil seks uker etter fremre cervical fusjon kirurgi. Når røntgenstråler viser halsen er smeltet i tilstrekkelig grad, kan bruken av kraven avbrytes.

Potensiell

Bein for fusjon kan høstes fra pasientens hofte (autograft) eller innhentet gjennom en donor bank (allograft). Autograft bein har en høy suksessrate for fusjon på 90 til 95 prosent. Ifølge spine-health.com Ulempen er behovet for å ha et annet snitt og de mulige komplikasjoner som blødning, infeksjon og kronisk graft-site smerte.

Opsjoner

I noen tilfeller kan osteosyntese utføres i hvilket nakken er stabilisert med metallplater eller staver. Denne prosedyren kan minske mengden av tiden det tar å bære en spenne eller stabiliserende krage.

Hva kan man forvente fra New Proteser

Proteser er i hovedsak bærbare erstatninger for manglende tenner. Proteser kan plasseres i en ut av munnen og generelt ikke brukes mens du sover. Selv om de er laget for å se ut som dine naturlige tenner, vil proteser aldri føle helt som dine tidligere tennene, og det kan ta litt tid å venne seg til dem.

Jeg

Iført Dine Nye proteser

Tannlegen din kan anbefale at du bruker proteser døgnet for de første dagene rundt for å bli vant til hvordan de føler i munnen. Når du har justert kan du bli bedt om å ta ut protesene før du sovner. The American Dental Association sier det er generelt ikke en god idé for tannkjøtt vev til å være kontinuerlig dekket av protese slitasje.

Justering til proteser

Det kan ta noen uker før de nye protesene ikke lenger føler seg fremmed og vanskelig i munnen. De kan virke for løstsittende ved første mens kinn og tunge musklene blir vant til å holde dem på plass.

Selv om du vil sannsynligvis legge merke til små endringer i din generelle utseende, kan proteser forbedre utseendet på ditt smil og bidra til å fylle ut ansiktet og profil.

Sårhet

ADA sier det er ganske vanlig for munnen og tannkjøttet til å bli irritert eller sår som de blir vant til å møte dine nye proteser.

Disse problemene er vanligvis forbigående. Tannlegen kan foreta mindre justeringer av protesene hvis de er gjennomgående en kilde til ømhet.

Spise og Proteser

Det kan være utfordrende og ubehagelig når du først prøver å spise med nye proteser. ADA foreslår å kutte myk mat i små biter i begynnelsen. Pass på å tygge sakte og bruke begge sider av munnen din samtidig for å holde proteser fra tipping. Det er også viktig å sørge for at maten ikke er for hardt eller for varmt. Det vil ikke være lenge før du er i stand til å spise et vanlig kosthold.

Snakker og de nye tennene

Mens de nye protesene ikke bør føre til noen vesentlige tale problemer, kan du finne det vil ta litt øvelse for å uttale visse ord.

Det er mulig at protesene vil skli fra tid til annen når du ler, hoste eller smil. Problemet kan lett korrigeres ved å flytte tannproteser ved lett biting ned og svelge.

Proteseadhesivene

Proteseadhesivene kan bidra til å holde enda velsittende protese bli satt. Men ADA sier lim er ikke svaret når protesene blir gamle og ikke lenger passer riktig. Hvis protesene begynner å føle seg løs eller forårsaker kontinuerlig ubehag, gå til tannlegen.

Den Omsorg og rengjøring av proteser

Pass på å bruke ekstrem forsiktighet når du håndterer dine proteser. De kan bryte hvis de er droppet bare noen få inches. Når du ikke bruker proteser, lagre dem trygt unna barn og kjæledyr.

Proteser må børstes daglig, akkurat som dine naturlige tenner. Det er mest effektivt å bruke en børste laget spesielt for proteser, men en myk tannbørste stritter kan også brukes.

Alltid holde protesene i en protese rengjøringsmiddel eller i vann (ikke varmt) når de ikke er i munnen. Proteser kan miste sin form hvis de tørker ut.

.

Kan vi forebygge sykdom og sykdom ved å ta vitaminer?

Selv om vitaminer ikke kan sette en stopper for all lidelse, de er svært gunstig for helsen. Det er mye uenighet blant medisinske fagfolk på effektivitetsnivå av vitaminer og mineraler. Imidlertid er det kjent at vitaminer gjør til en viss grad forbedre fysisk helse og forhindre visse betingelser. De bør aldri bli avhang som eneste kilde til næring eller medisiner, men det er sant at vitaminer kan bistå i å forebygge sykdom og sykdom.

Kreft

Ifølge Prevention magazine "Healing med vitaminer: Den mest effektive vitamin og mineral behandlinger for Everyday helseproblemer og alvorlig sykdom," halvparten av krefttilfeller kan forebygges med inkorporering av visse vitaminer. Vitamin C, E selen, beta-karoten og folsyre arbeid for å beskytte kroppen mot kreft. Vitamin C beskytter celler, og opprettholder et sunt immunsystem. Vitamin E og selen gi ytterligere beskyttelse av celler, med selen som beskytter det indre av celler og vitamin E beskytter utsiden. Beta-karoten hjelpemidler i å bremse utviklingen av forstadier celler og kan til og med reversere celleskader. Folsyre, eller vitamin B9 og beskytter cellene mot kreft.

Depresjon

Depresjon kan være forbundet med vitaminmangel, og tilskudd kan være nyttig. B-vitaminer holde følelser sunn og ha en positiv effekt på depresjon. Alvorlig mangel på C-vitamin kan også bidra til depresjon. Vitamin C øker immunforsvaret, som ofte er svak i en deprimert person.

Aldring

Frie radikaler er skadelige molekyler i miljøet som stjeler elektroner fra kroppen og forårsaker den til alder. Disse frie radikaler finnes overalt i miljøet, blant annet i sollys og forurensning. De er umulig å unngå helt.

Osteoporose

Osteoporose er nedbryting og svekkelse av bein som kan føre til brudd. For å bygge og opprettholde bentettheten, kalsium er et must. I tillegg til å gi kalsium, er vitamin D nødvendig for kalsium-absorpsjon. Magnesium er nødvendig for vitamin D til å bli aktive i systemet for å hjelpe absorpsjon av kalsium. Disse vitaminer og mineraler jobber sammen for bein helse og forebygging av osteoporose.

Håravfall

Den gjennomsnittlige person mister ca 100 hår per dag. Hvis håret tapet overstiger dette antallet, særlig hos kvinner, kan vitamin tilskudd hjelpe. Kroppen vil ikke vokse nytt hår uten jern. Jern er viktig for sunn hårvekst, men det må være sammenkoblet med vitamin C for maksimal absorpsjon. Biotin, folat og sink er andre næringsstoffer som må være tilstede i systemet for å holde håret vokser regelmessig.

Hva kan man forvente ved gjenoppretting fra en kolonoskopi

En koloskopi er en vanlig medisinsk prosedyre som brukes til å oppdage forhold som kolon polypper som kan være et tegn på kreft i tykktarmen. Eksamen er smertefri, og komplikasjoner er sjeldne. Du kan forvente noen magen nød, men dette skal kun vare en kort periode. Normal aktivitet kan typisk bli gjenopptatt i en dag eller to etter inngrepet, og en normal diett kan gjenopptas hurtig.

Innleggelse eller poliklinisk

De umiddelbare forventninger etter koloskopi vil avhenge av om du ble innlagt på sykehus på en innleggelse eller poliklinisk basis. Hvis du er en innleggelse, vil du forbli i anlegget og må overvåkes nøye for eventuelle komplikasjoner. Hvis du er en poliklinisk, bør du få lov til å forlate i omtrent en time hvis alt går bra.

Ubehag i magen

Det er ikke uvanlig å oppleve noen magen nød umiddelbart etter inngrepet. Sårhet, oppblåsthet og kramper forekommer ofte, med de to sistnevnte ofte blir lettet ved å sende gass. Disse symptomene kan vare i opptil 24 timer etter inngrepet.

Forlater Facility

Når du er utladet følge prosedyren, kan du fortsatt opplever liten grogginess fra beroligende. På grunn av dette, bør du ha noen følge deg eller arrangere en tur hjem, siden kjører en bil er ikke tilrådelig. Du vil også bli gitt spesifikke instruksjoner så langt som kosthold, aktivitet begrensninger, og noen medisiner. Hvis uregelmessigheter oppdages, vil legen sannsynligvis anbefale ytterligere tester.

Blødning

Du kan oppdage en liten mengde blod i avføringen i løpet av første avføring etter koloskopi. Dette er ikke en unormal forekomst, og skal bare være midlertidig. Hvis dette fortsetter eller en stor mengde blod er til stede, må du kontakte legen din umiddelbart.

Gjenopptakelse av normale aktiviteter

Generelt bør du være i stand til å gå tilbake til normale aktiviteter innen en dag eller to etter inngrepet. Det vil sannsynligvis ikke være noen restriksjoner på hva du spiser eller drikker, selv om forbruket av alkohol bør unngås i 24 timer. I tillegg bør du ikke bruke tunge maskiner eller utstyr for samme periode.

Hva kan man forvente når du passerer en nyre stein

Nyrene er et komplekst par organer. De utfører flere viktige oppgaver i kroppen. Dessverre er de ikke ufeilbarlig, og av og til bukke under forhold som nyrestein.

Sammensetning

Nyrestein er små, harde forekomster av mineraler og syresalter. De danner på de indre flater av nyrene og normalt blir fortynnet i urinen som passerer gjennom. Imidlertid, når urinen konsentreres, kan de avleiringer krystallisere, og størkne.

Symptomer

Før passering, nyrestein vanligvis ikke viser noen symptomer. Når steinen beveger seg til ureter, passasjen mellom nyrer og blæren, kan smerten være ganske intenst. Vanligvis er smerter i siden og baksiden rapportert, samt smerter i underlivet og lysken. Blodig, skyet eller illeluktende urin, kvalme og oppkast, og en vedvarende trang til å urinere er også vanlig.

Infeksjon

Nyrestein gjør bære en risiko for infeksjon som de gjør sin vei gjennom urinveiene. Hvis feber eller frysninger er rapportert, bør man kontakte lege umiddelbart, som det kunne være et tegn på infeksjon.

Behandling

Kirurgi er sjelden nødvendig ved behandling av nyrestein. Ofte, de eneste medisiner foreskrevet er for smerte. Drikke mye vann bør hjelpe til med prosessen. Steinen er vanligvis lagret for legen å analysere. I sjeldne tilfeller, er operasjonen som kreves for steiner som er for store til å passere. Det finnes en rekke fremgangsmåter for å fjerne sten, hvorav mange er mindre inngrep enn tidligere teknikker.

Varige effekter

Det er ekstremt uvanlig for nyrestein å la noen varige effekter etter at de er vedtatt. Imidlertid kan endringer i livsstil være nødvendig for å hindre ytterligere steiner fra forming.

Hvordan kan aids forebygges i Afrika?

AIDS er et syndrom definert av visse sykdommer, infeksjoner og kreft som kan oppstå år etter en HIV-infeksjon, så kjemper spredningen av HIV er et must å bekjempe AIDS-epidemien. Store veldedige og humanitære organisasjoner som Bill og Melinda Gates Foundation har fokusert på å bekjempe HIV infeksjon og andre forhold i Afrika, og som i 2008 antall nye HIV-infeksjoner har endelig vist tegn til å avta. Hindre AIDS i Afrika vil kreve mye arbeid i utdanning og vitenskapelig forskning, men fremgangen fortsetter å bli gjort i kampen mot aids-epidemien.

Membran Forskning

Forhindre hiv i enhver populasjon har vist seg å være en vanskelig oppgave. Studier ser lovende ut, men i å tilby førsteklasses metoder for å beskytte enkeltpersoner mot hiv-smitte. I Afrika, kvinner utgjør en stor del av befolkningen som er høy risiko, fordi det i mange afrikanske land en kvinne kan stå overfor store konsekvenser for å nekte å delta i seksuell aktivitet med sin mann eller selv ber for ham å bruke kondom. Forskning viser lovende resultater når det gjelder bruk av membraner av kvinner, som er små skålformede enheter som brukes til å fange sæd i et forsøk på å forebygge graviditet. Foreløpige undersøkelser viser at membraner kan også bremse eller stoppe hiv kommer inn i vagina, noe som gir afrikanske kvinner muligheten til å bruke profylaktiske i et forsøk på å beskytte seg mot viruset.

Nipple Guard Forskning

En annen gren av forskning om forebygging av HIV-smitte har vært fokusert på å gi hiv-positive kvinner muligheten til å amme sine babyer trygt. I mange deler i Afrika, er rent vann (som er nødvendig for å formelen feed) meget vanskelig å komme forbi. Dette fører til mange HIV-positive mødre til å ta et valg mellom å se sine barn sulte i hjel eller utsette barnet til HIV. For å bidra til å forhindre mor-til-barn smitte gjennom amming, er to forskning retninger blir utforsket: medisinering moren og barnet gjennom amming, og bruk av brystvorte skjold for å fjerne viruset fra morsmelk. Medisinen forskning gjør at mor til å fortsette å ta anti-HIV-medisiner som hun fikk under graviditet mens du ammer, eller gir barnet de samme anti-HIV-legemidler hver dag inntil barnet er avvent. Brystvorten skjold forskning bruker en brystvorte vakt slik som de som brukes for å hindre smerter i brystvortene fra babyens tenner; i tilfelle av denne forskningen vakten inneholder en liten mengde av bomull fuktet med ikke-giftig natrium-dodecyl-sulfat (SDS) som virker som et desinfeksjonsfilter for morsmelk. Mens SDS er ikke giftig for mennesker, har det vist seg å drepe HIV ved kontakt.

Sex Utdanning

En av de største Banes til HIV-forebygging er avholdenhet kun sex utdanningsprogram. Statistikk har vist avholdenhet bare programmene ikke bare ikke fungerer som et middel for å hindre spredning av HIV, men i enkelte regioner, inkludert USA og Afrika, har disse programmene faktisk vist seg å gjøre problemet verre. Avholdenhet bare programmer pleier å falle tilbake på religiøse figurer som fordømmer sex, og nekter å lære om viktigheten av kondombruk. Lærere har en tendens til å tro at å lære folk om kondombruk og sikker sex vil bare oppfordre dem til å engasjere seg i umoralsk oppførsel, forlater dem uforberedt på farene ved å ha ubeskyttet sex. Utdanningsprogrammene i Afrika har begynt å undervise om bruk av kondomer og andre beskyttelsesmetoder, mens peker ut at den eneste måten å være 100 prosent sikker er å øve avholdenhet.

Hva alkohol kan man drikke på en lav carb diett?

Hva alkohol kan man drikke på en lav carb diett?


Alkohol består av sukker og karbohydrater; low-carb dieters får beskjed om å avstå fra disse mindre ernæringsmessige elementer. Fordi alkohol er allment ansett som en stor sosialt smøremiddel, mange low-carb dieters synes det er vanskelig å gi den opp helt. Hvis du må drikke, konsumere disse hygget mens du er på en lav-karbo diett.

Low-carb diett

Den viktige Målet med low-carb diett er å begrense, eller begrense, inntaket av karbohydrater og forbruker større mengder av protein, som en del av en næringsrik diett diett. Kroppen forbrenner fett ved churning på et høyere metabolic rate til sammenbrudd proteinet, mens det er få karbohydrater for å bryte ned. Kosten kan føle svak, på grunn av det faktum at karbohydrater gir energi. Exercise bør alltid være kombinert med ernæring samt.

Alkohol

Selv om alkohol har svært få sunne næringsstoffer, mange synes det er vanskelig å gi opp alkohol helt når du er på en lav-karbo diett, eller noen diett, for den saks skyld. Selv om sukker og karbohydrater i alkohol varierer etter valg av drikke, forstå hva du drikker og hva du kan komme unna med vil vise seg nyttig i ditt mål om å komme i form og ha det gøy. Robert Atkins, den prototypiske low-carb diett guru, råder avstå fra alle alkoholholdige drikkevarer mens slanking:.. "Alkohol, når tatt i, er den første drivstoff til å brenne mens det skjer, vil kroppen ikke forbrenne fett Dette stopper ikke vekttap, bare utsetter det det, siden alkoholen ikke lagrer som glykogen, kan umiddelbart gå tilbake til ketosis / lipolyse etter at alkoholen er brukt opp. "

Hva kan jeg drikke?

Hvis du drikker øl, kan du vurdere en lettøl. Hvis du liker blandede drinker, bør du vurdere sukkerfrie juice eller blande alkohol med vann i stedet. Målet er å kutte karbohydratinntak.

Øl og vin

For de som foretrekker en iskald øl, vil lavere karbohydrat versjonene inneholder 5 gram eller mindre. Disse øl inneholder mindre enn 5 gram karbohydrater:
Amstel lys
Michelob Ultra
Bud Select
Miller lys
Corona Lett
Coors lys
I tillegg er vin også et bra valg. Stikker med de tørrere varianter kutter ut noen av de mer sukkerholdige valg. Mange lav carb vin varianter vil inneholde færre enn 7 gram karbohydrater, er dette ganske vanlig. Som nevnte, bare søtere Zinfandel-tallet, rødme viner eller dessertviner vil overgå din low-carb budsjett.

Blandede drinker og sprit

De av dere som foretrekker en blandet drink, eller et skudd på steinene vil finne at destillert alkohol, alkohol i sin rene form, inneholder null karbohydrater. Så, nyte en jevn whisky on the rocks er, etter low-carb dieting standarder, det beste du kan gjøre. Rett brennevin blir vanskelig når den er blandet med sukkerholdig fruktjuice eller brus; Dette er hva som bør unngås eller begrenses. Low-carb alternativene inkluderer:
Liquors-
Vodka
Gin
Whiskey
Rum
Tequila
Mixers-
Diet Soda
Club Soda
Vann
Lime / sitronsaft
Dry Vermouth

Vet begrense

Forstå hvordan low-carb diett fungerer er integrert for din suksess. I tillegg vite når man skal kalle det avsluttes i baren vil spare deg litt tid på tredemølle; for ikke å nevne, en hodepine i morgen. Å vite vitenskapen bak dietten tar avgjørelser i baren så mye enklere, og sunnere. Kjernen i denne dietten er enkel: forbrenner mer kalorier enn du tar inn Så, hvis du har en tendens til å nyte hygget på, sier en fredag ​​kveld happy hour, stokk med low-carb varianter.. Hvis målet ditt er å begrense karbohydratinntaket fra alkoholholdige drikkevarer til 20 gram, bruker ikke mer enn fire øl, to blandede drinker eller en flaske vin.

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?


"Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er nummer én arbeidsplass skade i Amerika," sier Charles N. Jeffress, USAs assisterende utenriksminister Labor. Som spesialister i muskel- og skjelettsystemet, kiropraktorer har kunnskap og trening for å forebygge slike skader.

Identifikasjon

Kiropraktorer først må identifisere dårlig utformet arbeidsområder og risikable arbeideren aktiviteter. Et arbeidsmiljø som ikke er ergonomisk orientert påkjenninger kroppen på måter som kan resultere i muskel-skjelettskader, som kan arbeide-relaterte aktiviteter utført på feil måte, eller med dårlige formen.

Oppløsning

Når risikoer er identifisert, kan kiropraktorer anbefaler arbeidsgivere og pasienter på hvordan man kan forbedre arbeidsforholdene for å støtte kroppen mer effektivt. Ergonomiske løsninger og riktig kroppen innretting minske risikoen for skader.

Forebygging

Kiropraktorer kan tilby behandling av aktuelle skader på en måte som også forbedrer muskel tone og balanse til bedre vakt mot fremtidige problemer. Råd om justering og holdning også bidra med forebygging av skader i løpet av arbeidsdagen.

Hvor lenge kan man bruke pilokarpin for munntørrhet?

Pilocarpine påvirker nervesystemet, stimulere spytt, tåre og svettekjertler. Den brukes til å behandle tørr munn forårsaket av strålebehandling for hode og nakke kreft, og pasienter Sjorgen syndrom. Det er også brukt til å behandle visse typer glaukom og å hjelpe til med nattblindhet og lysfølsomhet etter visse øye surgeries. Som i 2009, er det ingen publisert grense for hvor lenge kan du ta dette under oppsyn av legen din.

Funksjoner

Pilocarpine er en kolinerge agonist eller parasympatomimetiske stoffet, og som sådan ikke bør tas av alle som bruker et stoff som fungerer som en antikolinerge. Det virker ved å stimulere muskarinreseptorene - nerver som påvirker eksokrine kjertler - som inkluderer spyttkjertlene. Det kan ha en skadelig effekt på hjerte, lunger, lever og nyrer, slik at folk med svekket organer bør veie fordelene nøye og følge råd fra sin lege. Den er følsom for fuktighet, så må det ikke lagres i nærheten av noen vannkilde.

Dosering

For tørr munn behandling, pilokarpin tatt muntlig i tablettform, vanligvis 5 mg tabletter. Følg legens doseringsanvisningen nøye. Den vanlige doseringen er tre ganger per dag for strålebehandling pasienter, og fire ganger per dag for pasienter Sjorgen syndrom, selv om legen din vil overvåke effekter og endre dosen etter behov. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker mindre det er nær til neste planlagte dose, i så fall ta neste dose bare og ikke dobbelt opp. Det kan ta seks til tolv uker for å se om det er en fordelaktig respons, og hvis fordeler oppnåes, kan behandlingen fortsette etter behov.

Typer

Pilokarpin i tablettform er distribuert under merkenavnet Salagen. Som en opthalmic løsning, ser det ut som Pilopine HS, Timpilo, Diocarpine, Isopto Carpine, Miocarpine og Ocusert Pilo-20 og -40.

Betraktninger

Pilocarpine brukes til å behandle visse typer glaukom samt tørr munn. Det er også brukt til å innsnevre eleven til å hjelpe til med ettervirkninger fra enkelte typer øye kirurgi og som en motgift til giften inge fra planter av søtvier familien. Når du tar den, være oppmerksom på at det kan ha noen effekt på synet, og sørg for at du vet hvilken effekt det har på deg før du kjører mens du tar det.

Advarsel

Pilocarpine må tas nøyaktig som anvist under nøye tilsyn av en lege. Hvis man tar for mye, er det en sterkt øket sannsynlighet for at det vil forårsake bivirkninger, hvorav noen er alvorlige. Det kan føre til epilepsi og nedsatt fruktbarhet i større doser. Andre bivirkninger inkluderer dehydrering på grunn av økt svetting, kvalme, diaré, oppkast, hodepine, svimmelhet, slapphet, pustevansker, endringer i hjertefrekvensen eller smerter i øyet. De vanligste bivirkningene er overdreven svetting, kvalme, frysninger og rennende nese.

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage


Du kan velge å oppleve en massasje med varme steiner på grunn av sin Deep Penetrating og healing fordeler. Spesielt er blanding av varme og massasje en oppskrift for å fjerne giftstoffer, hoppe-start stoffskiftet og lindre angst - (? Hare, M., 2005, Hva er Hot Stone Massage) selv premenstruelle stress.

Advarsler

Små barn og gravide kvinner bør unngå denne behandlingen. I tillegg, hvis du har en av følgende tilstander, unngå denne type massasje: anoreksi, åreknuter, åpne sår, arytmi, kronisk høyt blodtrykk, lever eller nyresykdommer, hjerteproblemer, epilepsi, organtransplantasjoner, pacemakere, diabetes, osteoporose, kronisk muskeltretthet, migrene, akutt feber og multippel sklerose (Hare, M., 2005, Forholdsregler).

Temperatur

Fordi visse områder av huden er mer følsomme enn andre, må temperaturen av steinene være varm nok til å trenge dypt inn i muskelvevet, men kaldt nok til å unngå ubehag. Derfor bør terapeuten oppfordre deg til å nevne noe ubehag du kan føle under massasje. Hvis du er spesielt følsomme om temperaturen, kan terapeuten bruke et håndkle for å beskytte ryggen din, som er en mer følsomt område.

Teknikk

Som enhver avslapping massasje, er det rom for en varm stein massasje forberedt på samme måte: lav belysning, aromaterapi og dempet musikk, for eksempel. Forvente for terapeuten å bruke eteriske oljer for å legge til rette for massasje. Du bør også ha en konsultasjon med din terapeut før du begynner, slik at hun er klar over eventuelle bekymringer eller medisinske forhold.
Begynn med å ligge utsatt på massasje bordet. Generelt terapeuten jobber seg oppover fra føttene, bena, ryggen og ut til armene og fingertuppene.
Når man arbeider benene, plasserer terapeuten en stein i forskjellige posisjoner på ett ben på en gang. Som disse steinene hvile på ett ben, bruker terapeuten en varm stein å massere det andre benet med lys, oppadgående strøk. For ryggen, er steiner plassert nedover ryggraden din, sammen skuldrene og på halsen. Samtidig glir terapeuten en annen stein opp ryggen og nakken.
Neste, spør terapeuten du forsiktig slår over i liggende stilling. Igjen, begynner arbeidet ved føttene. Slankere steiner er plassert mellom tærne som terapeut plasserer en linje av steiner på den ene låret på en gang. En annen stein brukes til å massere det motsatte kalv, ta vare å unngå haken bein. Som steiner hvile på lårene, kan terapeuten massere armene og plassere steiner i håndflatene.
Terapeuten fjerner de varme steinene fra lårene og plasserer dem på brystet, som passer. Lett massasje begynner på lårene. Husk at varmen bidrar trenge stramme muskler, og derfor masserer et område etter oppvarming den gjengir optimale fordeler.
Å massere brystet, tar din terapeut disse steinene bort som hun bruker milde glidebevegelser med en annen varm stein. Til slutt ender behandlingen med terapeuten fjerne steiner mellom tærne for å plassere dem mellom fingrene.

Hva kan man forvente etter en mastektomi

Hva kan man forvente etter en mastektomi


En mastektomi kirurgisk fjerner hele brystvev fra et bryst. Oftest brukes til å behandle brystkreft, selv om noen mennesker velger det som et forebyggende tiltak, ifølge Mayo Clinic. Det er viktig å følge doctora € ™ s postoperative utvinning instruksjoner.

Smertestillende medikamenter og Rest

Smertestillende medikamenter er foreskrevet for å håndtere smerte på sykehuset og hjemme, og resten er viktig for riktig helbredelse, ifølge breastcancer.org.

Bandasjer og Wound Care

Mastektomi området vil bli bandasjert og kan forbli slik helt til den første oppfølgingsbesøk. Informasjon vil bli gitt med hensyn til hvordan du skal skifte bandasjene. Identifisere tegn på infeksjoner er ekstremt viktig; instruksjoner bør gis før utslipp til hva du skal se etter og når du skal ringe legen, ifølge breastcancer.org.

Masker Fjerning

Oppløse masker brukes vanligvis til å lukke en mastektomi. Imidlertid kan en kirurg velge å bruke stifter, som vil bli fjernet ved en oppfølging besøk.

Kirurgiske Sluk

Noen ganger kan en avløp er satt inn i brystet eller armhulen og kan bli stående i inntil to uker. Kirurgen vil gi instruksjoner om hvordan man skal tømme avløp og vil fjerne det når det er nødvendig, ifølge breastcancer.org.

Øvelser

Øvelser kan starte så tidlig som dagen etter operasjonen for å omgå arm og skulder stivhet og for å begrense omfanget av arrdannelse.

Hva kan man forvente dagen etter en Mageplastikk

Mageplastikk, eller mageplastikk, er et allment utført prosedyre i USA. Ifølge American Society of Plastic Surgeons, ble 120.000 Mageplastikk prosedyrer ferdig i 2008. Men selv om magen tucks er populære, de er en omfattende kirurgi og utvinning bør ikke tas lett på.

Utmattelse

Dagen etter operasjonen, vil pasientene føler seg ekstremt sliten. Dette skyldes en kombinasjon av kroppen som reagerer på støt av operasjonen, og effekten av de smertestillende medikamenter man tar. Nok hvile er oppmuntret og vil hjelpe deg å gjenopprette.

Mild Pain

De fleste kvinner vil oppleve mild smerte i mageregionen dagen etter operasjonen. På grunn av de smertestillende medikamenter bør du ha fått før, under og etter operasjonen, bør denne smerten ikke være alvorlig. Hvis smertene er uutholdelige, ta kontakt med legen din.

Kontoret Visit

På grunn av kompleksiteten i mageplastikk, mange leger se sine pasienter for et kontor besøk dagen etter operasjonen. Bruk komfortable klær og ha en venn eller et familiemedlem hjelpe deg til bilen og kjører deg til å følge opp. Du kan føle deg veldig medisinert mens på kontoret, og det er fint. Legen vil bare sjekke snittene og sørge for at dine medisiner fungerer som de skal.

Hunching

Fordi mageplastikk fjerner overflødig fett og hud fra magen og vanligvis strammer mage veggen muskler, vil du ikke være i stand til å stå oppreist i noen dager etter operasjonen. Dette er forventet, og normalt for noen få dager til en uke.

Kvalme

Mange pasienter opplever mild kvalme dagen etter en mageplastikk prosedyre. Kvalme er ofte på grunn av effektene av anestesi, og kan motvirkes ved å spise et tørt diett av kjeks, supper, bananer og ris dagen etter operasjonen.

Kan Honey forebygge allergi?

Studier viser ingen vitenskapelige bevis som støtter påstanden om at honning hindrer allergier, og bare anekdotiske bevis kan finnes fra folk som hevder allergi forebygging av honning. Mange naturforskere og naturmedisinere hevder honning hindrer allergi, men uten vitenskapelig bevis for å støtte disse påstandene, er det vanskelig å si sikkert om denne tilnærmingen vil fungere for deg og din familie.

Scientific Study

En studie gjort i 2002 av University of Connecticut Health Center viste honning for å være noe bedre enn placebo på å forebygge allergi - 36 mennesker ble enten gitt rå honning eller sirup blanding laget for å smake som honning. Studien konkluderte med at det var ingen forskjell mellom de tre gruppene.

Betraktninger

En studie gjort i New Orleans ved Xavier University gjorde viser positive resultater, men studien var uformell.

Advarsel

I 2006 ble en 19 år gammel kvinne skal ha opplevd anafylaksi etter inntak av honning inneholder en rekke plante pollen, ifølge den franske medisinske tidsskriftet "Allergie et Immunologie."

Immunterapi

Prosessen med inntak av honning - eller en hvilken som helst annen substans som - som en gradvis vaksine for kroppen mot allergener kalles immunterapi.

Botulisme

Honning inneholder mer enn pollen - det inneholder også bakterier. Noen av bakteriene kan forårsake spedbarn botulisme. The Mayo Clinic advarer at spedbarn under 12 måneder gamle ikke bør ta honning.

Hva kan man forvente med Cerebral Parese

Prognosen for cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering, er ikke-dødelig og ikke-progressive. Imidlertid indikerer prognosen av cerebral parese også mange CP relaterte bekymringer, som medisinske utgifter og sårbarhet for sekundære helsemessige forhold.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av cerebral parese varierer fra sak til sak. Noen personer med cerebral parese er i stand til å leve normale liv, mens andre vil kreve en vaktmester gjennom hele livet.

Symptomer

Vanlige symptomer på cerebral parese inkluderer unormalt stramme muskler, dårlig balanse og svake muskelsammentrekninger når du gjør activities.More alvorlige symptomer inkluderer beslag, blære / tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag to tredeler av personer med CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Livslang behandling vil være nødvendig og kan omfatte fysioterapi, fot orthotics, og reseptbelagte medisiner for å kontrollere muskelspasmer.

Utdanning

Barn med CP er kvalifisert for en IOP (individuell opplæringsplan). Hver IOP er individuelt utformet for å gi hvert barn med de nødvendige justeringer for å tillate for å lykkes i skolen.

Voksne liv

Noen med cerebral parese er mer utsatt for raskere aldring organer fordi personen bruker mer energi til å manøvrere rundt. Andre sekundære forhold cerebral parese befolkningen er mer utsatt for å inkludere leddgikt og depresjon.

Økonomi

I 2003 National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag estimert levetid utgifter cerebral parese å være $ 921,000. Legebesøk, reseptbelagte medisiner og tekniske hjelpemidler er blant de utgifter som er inkludert i dette tallet.

Kan man dø Lupus sykdom?

Kan man dø Lupus sykdom?


Ifølge Lupus Foundation of America, kan 85 prosent av dem diagnostisert med denne sykdommen forvente å leve normale liv. Den andre 15 prosent av personer lider av kroniske lupus symptomer og andre sykdommer, som bidrar til tidligere dødsfall er rapportert i denne gruppen.

Hva er Lupus?

Lupus er en autoimmun sykdom som påvirker ledd og organer i kroppen. De mest utbredte symptomene er en sommerfugl-formet utslett i ansiktet, sår i munnen, tretthet og hovne ledd.

Assosierte sykdommer

Mange pasienter som har lupus har også en eller flere av de følgende sykdommer, hvorav noen er livstruende: reumatoid artritt, Sjøgrens syndrom, irritabel tarmsykdom, hjertesykdom, diabetes, nyresykdom, cøliaki, fibromyalgi, Crohns sykdom og kreft.

Reseptbelagte medisiner Problemer

Noen av reseptbelagte medisiner som er gitt til lupus pasienter har alvorlige bivirkninger, som for eksempel å hemme kroppens immunsystem fra bekjempelse av sykdommer. Andre medisiner kan forårsake livstruende sykdommer, slik som kreft.

Dødsårsaks

Når en person som har lupus dør, vil hennes dødsattest ofte liste en annen dødsårsak enn lupus. Hyppigste dødsårsakene omfatter lungebetennelse, hjertesykdommer, nyresykdommer og kreft. Den sekundære dødsårsak blir deretter notert som lupus.

Early Detection

Tidlig deteksjon av denne sykdommen kan gå langt i å forlenge levetiden for noen med lupus. Mens det er alvorlige bivirkninger forbundet med lupus medisiner, fordelene ofte oppveier de negative sidene ved å ta medisiner.

Dødsraten Statistikk

Ifølge Center for Disease Control, er tallet på dem dø av lupus og lupus relaterte sykdommer på vei oppover. En studie som kjørte 1979-1998 viste at lupus dødsfall økte fra 879 per år ved begynnelsen av studien til 1406 på slutten av studien.

Hvor fort kan man gå ned i vekt?

Hvor fort kan man gå ned i vekt?


Hvor fort en person mister vekt avhenger av en rekke faktorer. Noen kan endres, og noen er basert på vitenskap og genetikk. Som en generell regel, er rask vekttap vanligvis ikke permanent, så det resultater fra et tap av muskel eller vann, i stedet for fett. Likevel, det er faktorer å vurdere når du prøver å finne ut hvor fort noen kan gå ned i vekt.

Vitenskapen bak Vekttap

En kilo kroppsvekt tilsvarer 3500 kalorier. Dette betyr at for å miste en kilo, må en person for å eliminere tilsvarende 3500 kalorier gjennom trening eller en endring i dietten. I hvile, brenner gjennomsnittlig 150-kilos person i gjennomsnitt 1200 kalorier bare for å holde seg i live. Dette tar hensyn til mengden av kalorier kroppen trenger for å opprettholde de organer fungerer og holde hjernen aktivt til enhver tid. Ved å kutte ned mengden kalorier forbrukes til dette nummeret (eller like over), vil du gå ned i vekt fordi det er ingen ekstra kalorier som forbrukes for å bli lagret som fett. Gjennom denne fremgangsmåte, vil gjennomsnittlig person mister 1-3 pounds av kroppsvekt i en uke.

Startvekt

Jo mer vekt du har å tape, jo raskere vil du miste det. Alle har en fast vekt, som er vekten som kroppen føles mest komfortabel. Hos personer som er ekstremt overvektig, er dette settet vekt langt fra den faktiske tall på skalaen, noe som gjør det lettere å slippe pounds med bare noen få endringer. Også folk som forbruker store mengder mat eller høy-kalori drikker på daglig basis har mer plass til å justere sitt kaloriinntak enn de som bare har noen få pounds å tape og er allerede å spise en godt balansert kosthold.

Ekstreme dietter

Ekstremt lav-kalori diett, som inkluderer alt fra renser til flytende dietter til å spise bare en bestemt matvaregruppe (for eksempel greens), føre til hurtig vekttap. Dette skjer etter en rekke årsaker. Først lavt antall kalorier som forbrukes vanligvis fører til dehydrering og vanntap, senke tall på skalaen, men ikke nødvendigvis fører til fett tap. Faktisk, ekstreme dietter føre til tap av muskelmasse, siden kroppen spiser opp muskler til å brødfø seg selv og gjøre opp for mangelen på energi hentet fra mat. Fordi muskler er tyngre enn fett, tallene på skalaen en tendens til å falle raskt med disse diettene. Imidlertid er vekttap stort sett forbigående, og de fleste er gjenvant så snart du går tilbake til din vanlige måte å spise. Fordi muskler akselererer stoffskiftet, vil et tap av muskel slutt føre til en økning i vekt, selv om du går tilbake til å spise samme mengde mat du gjorde før. Ekstreme dietter kan føre til et vekttap på opp til seks pounds en uke, særlig i løpet av de to første ukene av slanking, når vannet er tapt.

Trening

Mens diett er hovedkomponenten i et slankeprogram, mengden av aktivitet utføres på en daglig basis vil også påvirke hastigheten. Folk som trener regelmessig har mer muskelmasse, noe som gir raskere stoffskifte og fører til raskere vekttap. Dessuten brenner trening kalorier og gjør det lettere å gå ned i vekt, spesielt kombinert med en kontrollert-kalori diett. For best resultat, velg en aktivitet som brenner et høyt antall kalorier, men også fungerer musklene effektivt (heller enn bare heve hjertefrekvens). Eksempler på effektiv trening for vekttap inkluderer fotturer, klatring, bading og padling.

Genetikk

Barn av overvektige foreldre er mer sannsynlig å bli overvektige. Dette skyldes en kombinasjon av genetikk og miljø. De som vokste opp omgitt av overvektige mennesker kan være mindre sannsynlig å spise en balansert kosthold, mosjon og opprettholde en sunn vekt. En familiehistorie med depresjon eller trøstespising kan også påvirke en persons forhold til mat og gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt på en passende tempo.

Hvor mange pounds kan man tape på å ikke drikke brus?

Hvis du er forbruker brus eller søtet drikke hver dag, er du legge en betydelig mengde kalorier i kostholdet ditt som du ikke kan være klar over. Hvis du prøver å gå ned i vekt, eliminere brus og søtet drikke kan være et stort skritt for å oppnå et sunt kosthold. Fordi de fleste brus og søtet drikke inneholder en lignende kalori teller, kan du selv beregne omtrent hvor mange pounds soda er å legge til din diett.

Historie

USA hevder den tvilsomme æren av å ha den høyeste brus forbruk i verden. Selv om det har bare 5% av verdens befolkning, bruker den nesten 33% av verdens brus eller 13-15 milliarder liter brus i året.

Betraktninger

Brus og søtet drikke inneholder rundt 150 kalorier per 12 oz. servering størrelse. Det amerikanske Food and Drug Administration klassifiserer matvarer som inneholder mer enn 100 kalorier per porsjon som "moderate" kalori innhold matvarer. Hvis du drikker fire 12 oz. brus i løpet av en dag, er du legge rundt 600 kalorier i kostholdet ditt. Disse ekstra kalorier er ernæringsmessig tom, og vil være en barriere for alle som prøver å gå ned i vekt.

Expert Insight

En fersk studie av US Department of Agriculture fant at to tredeler av amerikanerne voksne drikker i gjennomsnitt 2,6 kopper brus om dagen, bestående av 14% av deres totale kaloriinntak. Studien fant også at amerikanske voksne oppnådd høyere kaloriinntak fra brus og søtet drikke enn fra hvitt brød, som pleide å være den viktigste kilden til energiinntaket i det amerikanske kostholdet.

Potensiell

Hver kilo fett i menneskekroppen inneholder rundt 3500 kalorier. Du kan redusere din ukentlige kaloriinntaket med dette beløpet til å begynne Shedding pounds og nå dine mål diett. Hvis du kutter ut fire 12 oz. brus eller søtet drikke om dagen, som vil trekke omtrent 4200 kalorier per uke fra kostholdet ditt, og du vil begynne å gå ned i vekt med en hastighet på litt mer enn en halvkilo hver uke.

Forebygging / løsning

Bytte til diett brus, selters, usøtet te eller vann er en fin måte å kutte ned på kaloriinntaket, holde et sunnere kosthold, og gå ned i vekt. Hvis du starter din brus og søtet drikke forbud i dag, bør du begynne å miste vekt ved slutten av uken. Unngå tomme kalorier fra brus er en enkel og lett start på å oppnå et sunnere kosthold.