Digidexo.com

rense under bro

Hvordan rense under menstruasjon

Hensikten med en rens er å fjerne lagrede giftstoffer fra kroppen din som kan være årsaken deg å være konstant sliten, anskaffe hyppige forkjølelser eller arbeider med konsentrasjonsvansker. Det finnes mange typer rensing programmer tilgjengelig å velge mellom: streng faste renser til kosttilskudd som hjelpemiddel i fordøyelsen og lever / nyrefunksjon. Når mensen, er det best å ikke gå på en streng faste rens som du vil bli stadig mer sliten fra mangel på kalorier og mer utsatt for anemi som du mister jern under menstruasjon. Du kan fortsatt ta del i en rens bare med ekstrem moderasjon.

Bruksanvisning

Velg en urte te eller supplement som du kan ta mens mensen. Vanlige urter og kosttilskudd som brukes i rensing er melk tistel, løvetann rot, ingefær, sarsparilla og persille.

Drikk urtete eller ta tilskudd to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Ta disse før du spiser slik at leveren og nyrene vil ha en enklere tid å fordøye et måltid.

Bruk din menstruasjon som en tid for meditasjon og hvile. Du vil allerede være litt av din beste arbeider med kramper og mangel på energi, så unn deg selv å tillate kroppen til å helbrede. Hvis du kan lette arbeidet belastningen og redusere stress på denne tiden, vil du være mye mer vellykket i rens.

Drikk mye vann for å skylle ut giftstoffer og hydrat kroppen din. Du bør drikke minst to liter vann per dag, mens rensing.

unngå bearbeidet mat, sigaretter og alkohol. Disse vil bare legge giftstoffer i systemet ditt og fortsette å skatt leveren og nyrene.

Drikk en kamille te på kvelden for å slappe av deg og lindre kramper. Dette vil hjelpe deg å sove bedre og gjenopprette energinivået.

Tips og advarsler

 • Husk at menstruasjonssyklusen er kroppens naturlige måte rensing. Når du utfører en detox i denne perioden du bare prøver å støtte hva kroppen din allerede gjør. Du trenger ikke å gjennomføre en ekstrem rens, fort eller detox på dette tidspunktet.
 • Gjennomføre faste renser før menstruasjon kan bidra til å lindre kramper og humørsvingninger i løpet av perioden. Det er best å gjøre mer ekstreme renser like før menstruasjonen begynner.
 • Start aldri en streng rens uten å konsultere lege først. En av de store farene ved rensing er anemi som er forsterket under menstruasjon.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Dag-til-dag liv, stress og dårlig kosthold kan la deg følelsen svak og usunn. Dette er grunnen til at avgift renser er så populære. Målet med en detox er å rense giftstoffer og deretter fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer, forlater du revitalisert. Det er varierte teorier om hvordan å rense kroppen for giftstoffer, men det mest vanlige fremgangsmåten er å rense systemet gjennom faste, renset din kolon og fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Hvordan å rense og rense kroppen for giftstoffer.

eliminere din toxin inntak. Fasting gjennom juicing for en periode på tre til sju dager er ideelt. Bare drikke grønnsaksjuice, ferskpresset juice (fersk Juiced er best - du må kanskje kjøpe en juicer) og renset vann i faste perioden. Dette gir deg sunne vitaminer og mineraler og lar dine organer å hvile. Teorien er at kroppen din vil være i stand til å spyle giftstoffer ut når de ikke lenger blir inntatt. Mens ideen om å bli kvitt kroppen for giftstoffer kan være tiltrekkende, kanskje du ikke ønsker å gå den "væsker bare" rute. For dette, bør du begrense kosten valg til noe som ligner på et vegansk kosthold. Du trenger også å kutte ut alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og så mye stress som mulig. Alle disse legger giftstoffer til kroppen under rens.

Bruk kosttilskudd for å hjelpe deg detox. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe detox te eller urter som er rettet mot spesifikke kroppsdeler. Det er mange urter og te du kan ta for å målrette bestemte organer som lunger, tykktarm og lever. For eksempel, er løvetann rot bra for leveren, og ingefær og cayenne hjelp til å rense nyrene. Begge disse organene filtrere systemet og må bli renset.

Rens din kolon. Giftstoffer behandlet av leveren blir sendt til tarmene for å bli eliminert. Kolon er som byen dump for giftige oppbygging. Den beste måten å rense kolon er å vedta en høy-fiber diett som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og høy-fiber hele korn. Noen velger rask vei og gå for en colonic. Colonic hydroterapi bryter ned toksisk ekskrementer og fjerner avfall og oppsamling i en serie av behandlinger. En colonic kan også hjelpe fremskynde metabolske prosessen, utvise parasitter og føre til vekttap.

vedta en sunn livsstil. Etter å ha gått gjennom renselsesprosess, må du endre dine daglige vaner. Det gir ikke mening å gå gjennom den vanskelige rens bare å dumpe mer giftstoffer tilbake i kroppen din. Den mest effektive måten å gjøre dette på er gjennom kosthold og sunn livsstil praksis. Spis rikelig med fiber, og beskytte leveren med urter som løvetann rot og ved å drikke grønn te. Ta vitaminer. Drikke 2 liter vann daglig. Håndtere stress med verktøy som yoga og meditasjon, og svette ut giftstoffer gjennom trening eller i badstuer.

Hint

 • Prøv å rense under nedetid eller en ferie. Arbeide under en rens er ofte slitsomt og anstrengende.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte under renseprosessen, bør du kontakte lege.

Hvordan Clean Under en Dental Bridge

Hvordan Clean Under en Dental Bridge


En tannbro kan være en stor ressurs i å gjenopprette utseendet til å ha alle tennene dine i tillegg til å gjøre å spise en mye enklere prosess uten hull og hull. Som enhver dental arbeid, kan en tannbro være kostbart og tidkrevende å installere, så da er det på plass er det mer enn verdt det å ta best vare på det som mulig. Rengjøring under en tannbro er en like viktig, om ikke viktigere enn rengjøring rundt det.

Bruksanvisning

Flere metoder for rensing under en tannbro

En børste grundig rundt broen å forhindre plakk fra å bygge opp rundt den, noe som gjør det vanskeligere å rengjøre. Bruk en tannkrem som har tarter forebygging og børste grundig i små sirkulære bevegelser.

Bruk en tanntråd threader å få tanntråd i mellom tennene og skyv det i en foran og bak bevegelse under broen for å løsne eventuelle matrester som kan ha satt seg fast der.

Skyll området godt med rent vann og spytte ut eventuelle løse gjenstander før det kan komme tilbake under broen.

Bruk Listerine å holde området rent. Det kan også bidra til å komme inn i områder som ellers kan være vanskelig å nå. Swish Listerine rundt i et helt minutt før spytter det ut.

Hint

 • Puss tennene, inkludert brua, to ganger daglig. Tanntråd minst en gang om dagen.

Hva er Soft Picks?

Hva er Soft Picks?


Holde tennene rene mellom tannlege besøk krever mer enn daglig børsting. Bruk av tanntråd er en ekstra midler for å fjerne mat og plakk som losjer i mellom tennene. GUM Soft-Picks er en dental produkt utviklet som et alternativ til bruk av tanntråd. Det tilbyr en praktisk og enkel måte å holde tennene rene.

Produkt

Soft-Picks er et produkt produsert av Sunstar Americas, Inc. (soft-picks.com), som er en del av det verdensomspennende Sunstar Group. Disse selskapene gjør dental produkter og markedsføre dem under produktnavn Butler og GUM. Soft-Picks selges under GUM navn og finnes i 15, 40 og 80 count pakker. Kjøpe dem på nettet eller via en rekke forhandlere.

Design

Utformingen av soft-plukker streker brukervennlighet. Produktet er fleksibelt og konisk å komme inn i små mellomrom mellom tennene for å fjerne matrester og plakk. Den inneholder 76 myke gummi bust som masserer tannkjøttet og fremmer sunn sirkulasjon. The wire-gratis design ikke inneholder metall. Ta en myk-pick og skyv den inn mellom tennene for maksimalt utbytte.

Bruksområder

Soft-Picks gi et middel for å holde sunt tannkjøtt rent. Det er også fremmet som et produkt som vil rense implantater, broer og kroner. En ekstra bruk involverer kjeveortopedi. Bukseseler presentere en rengjøring problem med mat setter seg fast i kjeveortopedisk materialer. De koniske, fleksibel bust tilby en måte å nå at mat og holde tannregulering ren.

Convenience

Ved å spise et måltid mens du er borte fra hjemmet, blir mat fast mellom tennene. Tradisjonell floss er ikke veldig praktisk eller lett å bære. Kjøp Soft-Picks og finne en sak i hver pakke for lagring mens du reiser. Tre inn et toalett, fjerne saken og velg en Soft-Picks. Du kan fjerne skjemmende mat og har en ren følelse.

Slik Care for tannbro

Slik Care for tannbro


Forebygging av tannproblemer er best, men noen ganger er det nødvendig å erstatte ens egne tenner med en protese eller broer. Dette er kjent som Restorative tannlegen. Fast bridge erstatter manglende tenner, ikke flytte mens de spiser og tygger og ser ut som naturlige tenner. En flyttbar bro kommer ut og rengjøres som en protese.

Bruksanvisning

erstatte manglende tenner for en sunnere og bedre ser smil. Manglende tenner gjør det vanskelig å tygge maten ordentlig, og kan forårsake andre sunne tenner å skifte. Tannbro er et alternativ, og kan være fast eller flyttbar.

To Care for permanent broer ved å børste og tanntråd tennene som tannlegen din anbefaler. Han vil vise deg hvordan du bruker en tanntråd threader som lar deg få en spesiell, tykk tanntråd, laget spesielt for broer, rundt og under broer for å holde matrester fra å bli fanget og plakk fra forming.

Brush fjernbare broer hver gang du pusser tennene. Fjern broen og børste grundig med en tannbørste eller protese børste og tannkrem, skyll og sett i munnen etter at du har børstet tennene naturlig. Avslutt med å skylle med munnvann.

Bløtflyttbare dental broer over natten i en protese soaking løsning, etterfulgt av en god børsting. Gjør dette minst to ganger i uken for å lyse tennene og rengjør broer.

Kjøp en vannstråle type dental rengjøringsmaskin for proteser eller broer. Dette er utmerket for dine naturlige tenner, men er spesielt nyttig for å rydde rundt og under permanent broer for å fjerne matrester og plakk.

Se tannlegen årlig, eller oftere hvis anbefales. Ha en grundig undersøkelse av eventuelle proteser eller broer. Det er spesielt viktig å sørge for at de naturlige tenner som støtter bridge forblir i god stand.

Virkningene av dyprensing av tenner

Virkningene av dyprensing av tenner


Dyprens av tennene er der din tannlege renser under tannkjøttet over tennene. Denne fremgangsmåten fjerner plakk og bakterier og bidrar til å forebygge tannkjøttsykdom. Dyp rengjøring er normalt ikke en rutinemessig prosedyre. Snarere er det utført der pasienter ikke har besøkt tannlegen i år eller er ikke å opprettholde god munnhygiene. Deep rengjøring kan være smertefullt slik at pasientene er vanligvis tilbys bedøvelse.

Forebygging av tannkjøttsykdom

Plakk og tannsten på tennene skaper ideelle forhold for bakterier å formere seg og vokse. Bakterier irritere tannkjøttet, forårsaker dem til å falle og blø. Blødende tannkjøtt er en mulig symptom på gingivitt, den tidlige fasen av tannkjøttsykdom. Dyp rengjøring bidrar til å hindre gingivitt sprer ned mot røttene av tennene, eliminerer bakterier og stoppe erosjon av benet holder tennene på plass. Dyprens av tennene bidrar til å forebygge tannkjøttsykdommer, eller klarer det hvis allerede er til stede.

Fjerne plakk under tannkjøttet

En del av den dype-renseprosessen er skalering. Dette fjerner tannsten fra tenner og plakk fra dypt under tannkjøttet, så langt som til roten. Disse stoffene inneholder tusenvis av bakterier som angriper tannkjøttet og tennene.

Glatting av Root Surface

Root planende er også utført under dyp rengjøring. Dette er glatting av rotoverflaten. Plakk legger lettere til grove overflater. Glatting av overflater av roten gjør den er mindre i stand til å holde fast og bakterier innenfor den for å forårsake skade og irritasjon. Infisert tannstruktur blir også fjernet under denne prosess.

Midlertidig Ubehag

Bortsett fra fordelene med dyp rengjøring av tenner, er ubehag ofte en kortsiktig bivirkning. Dyp rengjøring utføres dypt under tannkjøttet, en følsom region som ofte fører til mye smerte. Tennene kan bli mer sensitiv og blø. Din kan slappe av din daglige dental rutine for en stund, som tanntråd og børsting kan vise seg smertefullt. Skylling med saltvann eller klorheksidin kan hjelpe.

Cancer Prevention

Oral Cancer Foundation sier at i USA, ble omtrent 37.000 personer diagnostisert med kreft i munnhulen i 2010. Deep rengjøring av tennene bidrar til å forebygge kreft i munnhulen fordi din tannlege undersøker for sine tegn og symptomer. Oral kreft er svært kureres når diagnostisert i de tidlige stadier.

Polerte tenner

En del av dyp rengjøring session innebærer flekkfjerning. Te, kaffe og tobakk flekker er polert vekk, slik at du med et hvitere smil.

Periodontal dyprensing

Periodontal refererer til tannkjøttet og vev som festes til tennene og kjevebenet. Tannkjøttet kan havnen bakterier både over og under tannkjøttet, hvor de skal festes til tennene. Etter å ha bakterier under tannkjøttkanten kan føre til flere former av tannkjøttsykdom. Blødning, hovent tannkjøtt er en indikasjon på at bakterien er til stede under tannkjøttet. For alvorlige tilfeller av bakterier og plakk under tannkjøttet, er dyp rengjøring er nødvendig for å behandle tilstanden.

Periodontal sykdom

Den viktigste årsaken til periodontal dyp rengjøring er å behandle tannkjøttsykdom. Tannkjøttsykdom er ofte forårsaket av bakterier i munnen; bakterier kan danne plakk under tannkjøttet, så vel som over. Når plakk og bakterier får lov til å ligge under tannkjøttet kan det føre til mange problemer.
Tannkjøttet kan begynne å trekke vekk fra tennene, noe som gjør det enda vanskeligere for en person å holde tannkjøttet rent og sunt. Tannkjøttet kan bli hovne og fylt med puss, noe som er smertefullt og skjemmende. Alvorlige tilfeller av tannkjøttsykdom kan føre til tann og kjevebenet tetthet tap.

Root Høvling

Det finnes to hovedtyper av dyp-rensing prosedyrer som brukes av periodontists (dental fagfolk som jobber med saker som involverer tannkjøttet): root høvling og skalering.

Root høvling fjerner flekker av plakk eller bakterier fra under tannkjøttet. Dr. Dan Peterson beskriver root høvling som en prosedyre som "... innebærer utjevning roten overflatene på tennene dine med tynne Curettes så tannkjøttet kan mer fast feste til røtter som er ren og glatt for å hindre tap av tenner og følsomhetsproblemer. Den prosedyren gjør det vanskeligere for plakk å samle sammen de grunnflater. "

Skalering

Skalering er en prosedyre som fjerner giftstoffer, plakk, tannstein og dentin som er ujevn fra rundt og under tannkjøttet. Lommer og utsparinger i tannkjøttet forårsaket av tannkjøttsykdom kan også rengjøres med skalering, noe som vil øke sjansen for dem healing.

Ifølge Dr. Jeffrey Wissot, "En vanlig bivirkning av periodontal skalering er følsomhet for varme og kulde, på grunn av utsatte røtter etter tyggegummi krymper. Samvittighets oral hygiene, bruk av en desensibiliserende tannkrem, og 'anstrøk av tid" vanligvis minimerer følsomhet. "

Flap Surgery

Noen ganger kan en mer intens behandling er nødvendig for å rense under tannkjøttet. Klaff kirurgi er en prosedyre der tannlege skjærer en klaff i tannkjøttet, trekke den tilbake og fjerner tannsten og annet rusk fra nedre tann og rot. Tannkjøttet blir deretter sydd på plass igjen slik at de fast følge til tennene igjen.

Klaff kirurgi er vanligvis brukes i mer avanserte tilfeller av tannkjøttsykdom eller hvis root høvling eller skalering ikke var effektiv på å fjerne alt av rusk under tannkjøttet.

Antibiotika

Noen ganger, i tillegg til disse prosedyrer, er antibiotika som brukes til å behandle infeksjoner og hjelpe tannkjøttet helbrede. Andre antibiotika kan plasseres under tannkjøttet i en av en rekke former, inkludert gel, chip, kapsel eller strimler. De er i stand til kontinuerlig å frigi medisin under tannkjøttet, noe som gir vevet en lengre tidsramme for helbredelse.

Oral antibiotika er vanligvis brukt før kirurgi for å hjelp til å redusere bakterienivåene i munnen og kroppen for øvrig. De er ikke favoriserte for langvarig behandling av tannkjøttsykdom på grunn av bygging av antibiotikaresistente bakterier og stress det setter på kroppen.

Subgingivale tips

Bakteriell opphopning i munnhulen kan føre til hovne, blødninger og viker tannkjøtt samt eventuelt tap av tenner. Subgingival rengjøring involverer rensing under tannkjøttet, for å unngå bakteriell, plakk og tarter oppbygging. Når disse stoffene akkumuleres, kan en dyp rengjøring som kan inkludere skalering og rot plan være nødvendig. Rensing subgingivale lommer kan bidra til å forhindre tannkjøtt tap og invasive kirurgiske prosedyrer.

Bruk en Oral Irrigator

Oral irrigators med subgingivale tips blir ofte kalt vann pics. De kan brukes til å rengjøre subgingival hulen og bidra til å forhindre tannkjøttsykdommer. Ifølge ncbi.nlm.nih.gov, muntlige subgingivale tips brukes med en antiseptisk eller urte munnvann er mer effektive i behandling av tannkjøttbetennelse enn når det brukes med vann alene. The American Dental Association anbefaler å leter etter en muntlig irrigator med sitt kvalitetsstempel.

Root Høvling

Rot plan er en prosedyre hvor plakk og tarter blir renset fra den subgingival området av den øvre tann. Prosedyren jevner toppen av tennene slik at gummifibrene er bedre i stand til å feste. Root høvling kan kombineres med oral vanning å forbedre healing og holde subgingivale lommer fri for bakterier.

Skalering

Fremgangsmåten involverer rensing av skalerings subgingivale lommer av en hvilken som helst bakterier, plakk eller tarter oppbygning i tillegg. En tannlege scaler skraper buildup fra tannen og tannkjøttet, og en kraftig tann irrigator brukes til ytterligere rense subgingivale lommer.

Børsting og Daily Care

Pensle ned på tennene etter å ha noen dype subgingivale prosedyrer for å forenkle tannkjøtt re-tilkobling til tannen. Floss mellom tennene to ganger eller mer daglig for å unngå opphopning av plakk og tarter i subgingivale lommer. Bruk en muntlig irrigator med urte eller antiseptisk munnvann daglig også.

Om galleblæresykdom

Om galleblæresykdom


Galleblæren er et lite, pæreformet organ som arbeider for å hjelpe leveren. Det er en hjelper organ, fordi det bidrar til å fordøye fett. Galleblæren produserer galle, som er en blanding av salter og kolesterol forbindelser som bryter ned mat. Når en person bruker for mye fett, etter en periode av tid, galleblæren kan bli mindre effektiv. Kolesterolet kan bli hardt og danne steiner som hoper seg opp inne i galleblæren. Imidlertid vil noen folk som følger et godt kosthold fortsatt utvikle steiner, fordi noen steiner er sammensatt av kalkavleiringer, snarere enn kolesterol. Likevel de fleste tilfeller er fortsatt fra kolesterol. Som steinene blir større, blir galleblæren betent og syke over tid.

Effekter

Effektene av galleblæren sykdom kan være ganske smertefullt. Smerten er ofte verre enn veer. Etter en stor eller en fett måltid, er galle produsert, og steinene kan noen ganger bli skjøvet oppover til den felles gallegang, som forbinder galleblæren til andre organer. Når en stein eller et par steiner (uavhengig av størrelse) får problemer, vil en person lider av en galleblæren angrep. Den organ vil begynne å spasme, noe som resulterer i ekstrem smerte.

Time Frame

Galleblæren sykdom tar vanligvis år med dårlig spising å utvikle. Når et anfall inntreffer, kan det vare fra 20 minutter til mer enn 16 timer inntil steinen blir forskyves. Steinen vil enten falle tilbake inn i hulrommet i galleblæren eller skyves inn i tynntarmen og kommer ut i avføring.

Størrelse

Galleblæren selv er svært liten - på størrelse med en liten knyttneve eller pære. Stones kan være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Personer med galleblæren sykdom generelt har mange ertestore steiner.

Advarsel

Noen påstår at de er i stand til å eliminere deres gallestein på egenhånd ved å gjøre renser hjemme. Bare gjøre dette under omsorg av en naturopathic lege. I mange tilfeller kan de renser fungere, avhengig av hvor syke galleblæren er. Men hvis en person skyver ut for mange steiner for fort, kan andre helsemessige konsekvenser oppstår, slik som pancreantitis eller andre komplikasjoner fra store steiner blir fast i tarmen.

Forebygging / løsning

Dr. Linda Page, forfatter av "Healthy Healing", sier at galleblæren sykdom er mye lettere å forebygge enn omvendt. Å spise appelsiner eller sitroner på daglig basis kan bidra til å forhindre dannelsen av steiner. Følge et sunt kosthold og unngå fet eller stekt mat. Galleblæren sykdom kan også skje etter eller under svangerskapet på grunn av endringer i hormonnivået. Trene daglig kan også bidra til å forhindre dette problemet, som mosjon bidrar til å hindre en svak fordøyelsessystemet. Hvis sykdommen har allerede satt inn, noen ganger det eneste alternativet er kirurgi for å ha galleblæren fjernes. Noen naturopathic leger anbefaler renser under tett oppfølging.

Hvordan finne den beste Colon Cleanse

Hvordan finne den beste Colon Cleanse


Et kolon rens bidrar til å redusere kroppens byrden av lagrede giftstoffer i organer og vev. Fjerne akkumulert avfall i tykktarmen hjelpemidler i eliminering av giftstoffer i hele kroppen. Våren er den tradisjonelle sesongen for å rense, siden leveren og andre organer naturlig rense løpet av denne tiden, men du kan gjøre et kolon rens som helst på året. Dessverre, ikke en rens ikke fungerer best for alle. Den beste kolon rens for deg jobber med timeplanen din og er enig med kroppen din.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvor lenge du ønsker å rense. Selv om en rens kan variere i lengde fra tre dager til 30 dager, de fleste kommersielle renser vare en eller to uker. Mange velger å rense under fri fra jobben, siden avgift kan forårsake midlertidig tretthet, muskelsmerter, intestinal kramper, gass og oppblåsthet.

Velg hva du ønsker å rense. Noen renser er bare kolon renser og er utformet for å gi fiber og urter som øker eliminering. Imidlertid renser legeme inneholder urter og mineraler som avgifte blodet, lever, lymfeknuter og andre systemer så vel som i tykktarmen.

Still spørsmål når du kjøper et kolon rens. Clerks som arbeider i vitamin avdelinger bør vite som renser oppnå gode resultater, og som har et dårlig rykte. De kan også gi deg råd om anerkjente merkevarer og produkter av høy kvalitet.

Se etter en rekke ingredienser i et kolon rens. Renser som bare inneholder psyllium fiber og avføringsmidler kan være for hardt for noen mennesker. En rekke fiber, som havrefiber, psyllium og grapefrukt pektin, kan være mer behagelig å fordøyelsessystemet.

Unngå sterke avføringsmidler. Alle reagerer forskjellig på forskjellige ingredienser og noen avføringsmidler kan føre til smertefulle kramper og andre fordøyelsesforstyrrelser. Cascara sagrada og aloe vera, vanlige urte avføringsmidler, kan være for sterk for noen mennesker, men likevel helt fint for andre.

Gå organisk, når det er mulig. Noen organiske renser er tilgjengelig, men selv når den renser seg selv ikke er økologisk, plantevernmidler og hormon-fri mat er gunstig.

Tips og advarsler

 • Gå lett på deg selv og velge en mild rens som er lett å følge hvis du starter ditt første rens.
 • Start en ny kolon rens gradvis og legg merke til hvordan urter og fiber reagerer med fordøyelsessystemet.
 • Noen kolon renser inkluderer en pre-rens. Forhånds renser forberede kroppen din for å frigjøre giftstoffer og tillate en overgang i løpet av endring av kosthold og tillegg av urter for å bidra til å forhindre ubehag under rens.
 • Drikk rikelig med vann i løpet av en rens og unngå junk food.
 • Sjekk etiketten hvis du trenger for å unngå bestemte matvarer på grunn av allergier.
 • Sjekk med legen din før rensing og avgiftende.
 • Urter og fiber kan påvirke opptaket og funksjon av enkelte medisiner.
 • Selv mild tretthet og ubehag kan forekomme med kolon renser, bør plagsomme symptomer eller smerter ikke forekomme. Avvikle rens og kontakte legen din dersom du opplever akutte symptomer.

Tannlege Verktøy

En tannlege verktøy ofte ser ut som tortur enheter, men å vite om deres formål kan bidra til å lette frykten om å besøke tannlegen. Det finnes verktøy som er utviklet for å rense, undersøke eller gjenopprette tennene.

Dental Mirror

En tann speilet er en liten, noen ganger dobbeltsidig håndholdt speil som passer i munnen. Tannpleiere bruke dette verktøyet til å undersøke tennene. Det er noen tenner, eller deler av tennene dine, kan det være vanskelig å se. The dental speil gjør dem umulig undersøkelse oppfattet tilgjengelig. Det gir også en visning fra en rekke ulike vinkler.

Sickle Probe

En tannoppdagelses er et verktøy med en buet sigd sonden på den ene side og en periodontal sonde på den andre. Den buede enden av sigd probe brukes i tannundersøkelse, for å teste harde strukturer som tennene, for å sørge for at de er faktisk vanskelig. Hvis tennene eller deler av tennene dine er myke, de er ikke sunt. Dette verktøyet brukes også til å finne noen groper i tennene, plakk, tannstein og annen oppbygging på tennene.

Periodontal Probe

En periodontal sonde brukes til å måle den delen av tyggegummi som ikke er knyttet til tennene. Det er sunt for en liten del av tannkjøttet til å være fristilt til tennene. Men hvis du har en større mengde fristilt tyggegummi, kalt en periodontal lomme, kan du ha tannkjøttsykdom. Det er derfor sonden er en av de viktigste tannlegeverktøy.

Skalering

De scalers er verktøy som brukes til rengjøring. De kan se skremmende for folk. De er buet metall kroker som brukes til å fjerne plakk og annen oppbygging fra tennene og fra mellom tennene. En annen grunn til at noen mennesker frykter å gå til tannlegen er fordi bruken av disse verktøyene kan noen ganger føre til smerte. Hvorvidt skalerings prosessen er smertefullt er avhengig av hvor lang tid det har gått siden sist rengjøring, og hvor mye plakk har samlet seg på tennene dine i den tiden.

Poleringsmaskin

Tannen poleringsmaskin brukes sammen med en tannkrem laget spesielt for polering, for å gjøre tennene glatt. Den poleringsmaskin er en håndholdt verktøy som har en gummi stykke på toppen som roterer. Dette verktøyet ikke bare Interesserte tennene og gjør dem skinne, det blir også kvitt noen plakk som var igjen fra scalers. Dette verktøyet ikke forårsaker smerte, men kan føre til en kilen sensasjon.

Drill

Noen ganger tannleger må kanskje fjerne forfallet fra tennene, og fylle hullet forfallet etterlater seg. Verktøyet som brukes i denne prosessen er en dental drill. En bore er en håndholdt verktøy som roterer en dental bur med forskjellige hastigheter. Disse dental BURS brukes i eventuelle tannrestaureringsprosesser - som å fylle hulrom eller reparere chips - til å glatte overflaten av tannen din, eller for å fjerne skadet tannsubstans.

Herbal Cleansing Drinks

Fagfolk som er i de alternative og tradisjonelle helse felt anbefaler å drikke urte rensing drinker eller urte rensing te under en rask, for en rask rens av kroppen. Ulike urter tjener ulike funksjoner når den brukes i en rensende drink. Disse ulike urter kan hjelpe til renseprosessen. Herbal rensing drinker, spesielt rensing te, er en naturlig måte å hjelpe kroppen helbrede seg selv. Vanligvis urte rensing te er veldig trygt. Alltid legen din før du tar fatt på en urte rensing program.

Fordeler

Urte rensing drinker tilby en måte å hjelpe kroppen din kampen mot sykdom og andre helsemessige problemer som kan være dvelende i kroppen din. Å fungere på en daglig basis, er det avgjørende å ha en sunn kropp. Urte rensing drikker kan hjelpe i denne forbindelse. Sammen med detoxing kroppen, urte rensing drinker brukes under en fort kan hjelpe langs faste prosessen, fjerne mer innebygd avfall og avfall fra kroppen vår. Urte rensing te som inneholder kamille, løvetann og rose hofter hjelpemiddel i rensing under en fort. Echinacea og glatte alm kan også være nyttig.

Egenskaper

Kamille, løvetann og rose hofter bidra til å styrke leveren, og kvitt blodet av urenheter. Se etter disse urter i en rensende te for optimale resultater. I tillegg kan du legge echinacea og litt tranebærjuice til te, for et immunsystem surge, og hjelpe til med å skylle bakterier fra tykktarmen og blæren. Prøv glatte alm te for lindring av betennelse i tykktarmen. Slippery Elm er også trygt brukes som et klyster. Unngå kamille hvis du er allergisk mot ragweed.

Forberedelse

Gjør din hjemmelagde urte rensing drink ved bløtlegging urte te-poser i destillert vann. Destillert vann er fritt for forurensninger og fungerer godt i rensing programmer. Kok en kopp destillert vann, dypp te-pose, og bratt i ca ti minutter. For løse urter, bratte 1 spiseskje i en kopp kokende vann. Dekk til og la til å sette i ca ti minutter. Sil og drikke. Drikk rensing urte drikke to ganger om dagen. For kamille, begrense til en kopp per dag.

Hvor ofte bør en Lemon Cleanse brukes?

Hvor ofte bør en Lemon Cleanse brukes?


En sitron rens, også kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet, er en populær diett som består av å drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper med mål om å avgifte, rensing av systemet, og å miste vekt. Det er restriksjoner og retningslinjer for hvor lang tid til å gjøre en sitron rens som bør vurderes før du starter denne dietten.

Varighet

En sitron rens gjøres typisk fra 10 dager om gangen til en måned om gangen, avhengig av hvor lang tid det tar å avgifte kroppen din. Tungen er ofte indikatoren. Hvis det har en hvitaktig belegg - vanligvis en indikasjon på candida gjær - så bør du fortsette rens. Når det hvite belegget forsvinner, blir du vurdert detoksifisert.

Frekvens

Antall ganger per år som du renser avhenger av varigheten av dine renser. Hvis du rense i 10 dager i en gitt måned, er deretter fire ganger i året akseptabelt. Det er hver tredje måned. Men hvis du renser for en måned om gangen, bør du bare gjøre det to ganger i året, eller en gang hvert halvår.

Siden en sitron rens kan øke immunforsvaret, mange velger å rense under influensasesongen.

Betraktninger

Før du gjør en sitron rens, bør du kontakte lege. Mens belegget på tungen er en retningslinje for å bestemme mengden av tid til å være på rens, bør en skikkelig medisinsk vurdering avgjøre om du bør begynne i det hele tatt. I tillegg bør du føler deg svak eller syk under rens, bør du gå til legen din for å være sikker på at kroppen din er fysisk i stand til å fortsette.

Tornado Sikkerhetsregler

En tornado er en av de mest destruktive værfenomener, og er ofte ledsaget av andre farlig vær som hagl. Å vite hvor du skal finne ly er avgjørende for å overleve disse dødelige stormene.

Hus

Hvis du har en kjeller, gå så snart du hører tornado sirener eller mistenker en tornado nærmer seg. Hvis du ikke har kjeller, få til det laveste etasje og inn i en liten sentral plass som et skap.

Leilighet

Komme til det laveste etasje og inn i en korridor med ingen vinduer eller liten sentral plass, for eksempel en forsyning skapet.

Mobile Home

Du er tryggere ute i det fri enn i et mobilt hjem i løpet av en tornado. Få til en storm ly eller solid bygning hvis man er tilgjengelig; ellers, får ute bort fra biler eller trær og ligge flatt på bakken med hodet dekket.

Skole

Følg tornado drill prosedyrer. Komme inn interiør gangen og Crouch med armene beskytter hodet.

Office Building eller sykehus

Komme til laveste etasje mulig og inn i et interiør, uten vindu område. Hold deg borte fra vinduer og ikke bruke heiser som du kan bli fanget hvis strømmen går ut.

Kjøretøy

Kom deg ut av bilen og søke ly på lav bakke bort fra biler. Får ikke under broer, som de gir litt ly mot flygende objekter.

Hvordan Floss under en bro

Hvordan Floss under en bro


Hvis du har en tannbro tanntråd kan ikke brukes i den typiske måten, og tilgang er under ofte vanskelig. Men plakk og rester må fjernes daglig for å holde vevet sunn og for å forhindre nedbrytning av tennene under de kronene.

UES en floss threader - en tynn, fleksibel plast enhet, den ene enden med et hull der å tråden din floss - å bruke tanntråd under brua enkelt og effektivt.

Bruksanvisning

Tanntråd under en bro

•  Ta et stykke floss ca 14 til 16 inches lang fra floss container. Træ floss gjennom hullet enden av træ til minst 1/3 av lengden er gjennom.

Før forsiktig stivere enden av floss threader - enden uten hull og gjenge floss - under den delen av broen som ikke har noen tann, og skyv floss hele veien gjennom før det kan bli fanget lett fra den andre side. Fjern treing.

Bruk begge hender for å holde floss med bare en kort stykke mellom hver hånd, ca 1-2 inches. For ekstra letthet, pakk den ekstra floss rundt fingrene.

Skyv floss forsiktig fra en tann til en annen, hele veien over broen. Når tanntråd ved siden av tennene, sørg for å forme floss rundt tannen å forsiktig komme under tannkjøttet og nå alle sider av tannoverflaten under broen.

Trekk floss ut når du er ferdig rengjøring.

Hint

 • SuperFloss er en pre-threaded floss, med en stiv ende som brukes for å komme under broen og en hale-enden av mykere floss for rengjøring. Noen mennesker synes det er lettere å bruke, men du må kanskje prøve ulike måter før du finne ut hvilken som er riktig for deg.
 • Mange merker og typer av tanntråd er tilgjengelig på ditt lokale apotek. Hvis du har spørsmål, må du be din tannlege eller tannpleier.
 • Alltid være forsiktig rundt tannkjøttet og tann apparater.

Hvordan rense Permanente bruer med en Water Pik

Hvordan rense Permanente bruer med en Water Pik


En permanent bro er dental restaurering, hvor et gap er erstattet av en krone på tennene på hver side av gapet med en kunstig tann eller tenner i midten. Det er viktig å rense bro og tannkjøttet rundt den for å holde tennene og tannkjøttet sunt og gjøre brua sist. Gode ​​pussevaner og bruk av tanntråd er nødvendig for din komplette tannhelse samt din bro. En Waterpik er et viktig redskap for å holde din bro rene og tannkjøttet sunt. Vannstrålen handling av en Waterpik vil fjerne matrester som var savnet ved børsting. Den leverer også en kvalitet massasje av tannkjøttet.

Bruksanvisning

•  Fyll Waterpik reservoar med antibakterielt munnvann, varmt vann eller en kombinasjon av de to.

Still kontroll på hastigheten du ønsker.

Rett jet til tannkjøttet av broen og slå den på.

Flytt vannsprut og tilbake samt rundt broen der den møter tannkjøttet. Den pulserende stråle vil fjerne matrester som er avleiret under broen og rundt kronene.

Slå av Waterpik og deretter rette den bakfra tennene i området av din bro for en grundig rengjøring.

Hva er noen sikkerhets Tiltak før, under og etter en orkan?

Hva er noen sikkerhets Tiltak før, under og etter en orkan?


Hurricanes utvikle seg i det østlige Stillehavet, Gulf of Mexico, karibiske hav og den sørlige Atlanterhavet. Forskere kan forutsi orkaner og når de kommer på kysten. Det er fem kategorier som klassifiserer orkaner. Kategorien nummeret til en orkan er basert på den sentrale press, vindhastighet og skadepotensial. Kategori fem orkaner er den mektigste. Kystbefolkningen må forberede i forkant av en orkan og vet hva du skal gjøre i løpet av og etter en orkan.

Før orkansesongen

Før orkansesongen begynner, er det viktig å sikre din forsikring dekker orkan skade. Du må bestemme de sikreste rømningsveier og plassering av tilfluktsrom i ditt område. Skriv også rutene og ly steder ned og har informasjonen i hver av husholdningens kjøretøy. Husk å inkludere ditt kjæledyr i din beredskapsplan. Sikre ly tillater dyr eller prearrange en trygg drop off plassering for ditt kjæledyr. Har kryssfiner ark kuttet for å passe over hver av ditt hjem vinduer slik at de er klar til å installere. Du må sikre og rense nedløpsrør og takrenner. Også holde busker og trær som ligger på eiendommen trimmet. Til slutt, montere en nødsituasjon katastrofe kit som inkluderer vann, mat og nødhjelp på et lett tilgjengelig sted.

Under en Hurricane Watch

En orkan watch utstedes når trusselen om orkan forholdene er mulig innen 36 timer. Det er viktig å lytte etter oppdateringer på radio, fjernsyn eller vær radio. Du må sørge for hele familien forstår din katastrofe plan, rømningsveier og plassering av tilfluktsrom. Du bør samle viktige dokumenter og sjekk din nødssituasjon kit. Det er også viktig å bevege seg utendørs møbler innendørs og sikre alle løse gjenstander. Også, brettet opp vinduer og glassdører. Betjene dine kjøretøy for å sikre at det er pålitelighet i tilfelle du og din familie trenger å evakuere. Det er en god idé å ha kontanter på hånden i tilfelle av minibank feil etter orkanen.

Under en Orkanen Advarsel

En orkan advarsel er utstedt når orkan forholdene er svært sannsynlig å oppstå når som helst i løpet av de neste 24 timer. Lytt til TV, radio eller vær radio for oppdateringer og følg instruksjonene. Evakuer øyeblikkelig, hvis bestilt. Hvis planer om frivillig evakuering, gjøre det så snart som mulig. Informer en kontaktperson utenfor advarselen området og fortelle dem du evakuere.

Bor i løpet av en orkan

Lytt til en batteridrevet radio eller vær radio for oppdateringer og instruksjoner. Slå av alle hjelpemidler hvis du får beskjed om å gjøre det av myndighetene. Hvis strømmen er på, slår kjøleskapet til det maksimale kalde omgivelser og holde døren lukket. Fylle store containere og badekar med vann. Holde seg borte fra dører og vinduer. Gå til en indre rom i første etasje. The National Oceanic and Atmospheric Administration anbefaler å ta tilflukt i en korridor, skap eller små rom. Kontroller at du har en nødssituasjon kit med deg sammen med lommelykter. Fortsette å lytte til radioen for oppdateringer og ikke våge utenfor inntil alt klart er gitt av myndighetene.

Etter en orkan

Etter en orkan, kan du fortsette å lytte til radio, fjernsyn eller vær radio for oppdateringer. Vent inntil myndighetene har erklært ditt område trygg før re-angi eller forlate. Hjemme, sjekk for downed elektriske linjer. Aldri på elektriske linjer; alltid anta at de er levende. Hvis du ved et uhell parkere på strømførende linjer eller linjene faller på bilen, gå ut av bilen. Ikke gå ut av bilen; umiddelbart ringe 9-1-1. Det er viktig å kontrollere gass eller propan lekkasjer og skader på noen apparater. Om natten, bruke lommelykter og bruk aldri stearinlys eller åpen flamme for å inspisere for skader. Ikke bruk vann fra springen inntil myndighetene sier det er trygt. Hvis du er borte fra hjemmet, se etter skadede og stengte veier. Hvis en kjørebane er oversvømmet, ikke krysse den. Unngå vasket ut veier og svekkede broer. Raskt bevegelige vann som er seks inches dyp er i stand til å feie en person av sine føtter. Også kan flytte vann som er 12 inches dyp feie en bil unna.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet


Problemer med å høre eller øresus fra påvirket ørevoks eller væske kan være et irriterende problem. Ear tilstopping er vanlig med forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. Det indre øret eller øretrompet vil til slutt rense seg selv. Men for rask lindring, kan du vurdere å ansette noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter (OTC) medisiner for å hjelpe vanne ørene raskt og gjenopprette hørselen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

•  Bløt ørevoks med OTC øret rengjøringsmidler. Påfør noen dråper (som anvist) til begge ørene for å hjelpe myke og fjerne voks og rense det indre øret.

Løsne slim i det indre øret. Slim fra allergier, forkjølelse og bihuleproblemer kan sette seg fast i det indre øret og blokk hørsel. Ta OTC decongestants å bli kvitt slim og unclog ører.

Sett noe varmt mot øret for å avlaste lunger. Kjør en klut under rennende varmt vann og hvile våt klut på tett øre. Damp fra en dusj eller badstue er et annet effektivt middel for å rense det indre øret eller øretrompet.

Utvise mucus gjennom nesen. Puss nesen gjentatte ganger for å løsne og fjerne slim fanget i det indre øret.

Hold tyggis i munnen. Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi t0o hjelpe pop og rense det indre øret.

lener hodet til siden. Fluid kan bo i det indre øret etter bading. Ligg på din side for å fremme drenering og rense øret. Bytte til den andre siden etter noen minutter.

Hint

 • Se en lege hvis en øreverk følger en Tett øre, eller hvis lunger vedvarer i mer enn 48 timer.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper


Nesepolypper er kjøttfulle biter av vev som linje innsiden av nasal passasje. Hvis nesepolypper vokse for stor, kan polypper hindre pusten din. Dette kan resultere i mangel på lukt. Ifølge Mayo Clinic, voksne som lider av astma, allergi og bihulebetennelse ofte oppleve nesepolypper. Hvis nesen blir tett av polypper, vil behandlinger varierer. I svært alvorlige tilfeller av nesepolypper, er kirurgi nødvendig.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

•  Få undersøkt av legen din for å fastslå omfanget av din tilstand. En nasal endoskop (en slange med et kamera) kan bli veiledet inn i nesehulen å finne polypper.

Bruk en nasal kortikosteroid forskrevet av legen din. Nasale kortikosteroider som Flonase vil bidra til å redusere polypp betennelse.

Ta orale kortikosteroider for å redusere polypp blokkeringer hvis nesesprayen ikke fungerer. Hvis orale kortikosteroider opprørt magen, kan kortikosteroid injeksjoner være en alternativ behandlingsmetode.

gjennomgå en polypectomy. Som det fremgår av den amerikanske Rhinologic Society, vil normal funksjon av bihulene gjenopprettes når polypper fjernes. Pluss-siden av en polypectomy er at denne prosedyren bruker en liten sugeenhet for å fjerne polypper og er minimalt invasiv.

Motta en endoskopisk bihulekirurgi hvis du er utsatt for å utvikle bihulebetennelse som følge av nasal polypp hindringer. Hindringer oppstår når polypper hindre flyten av væske fra bihulene.

Hint

 • Ta antihistaminer hvis du har allergi, noe som vil bidra til å forhindre vekst av polypper.
 • Bruk en luftfukter i hjemmet for å hindre nesepolypper tetter nesen.
 • Prøv en nasal lavage å rense nesegangene.
 • Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne irritanter fra nesegangene.
 • Aldri prøve å plukke på polypper. Du kan innføre skadelige bakterier i bihulene, som kan forårsake en infeksjon å utvikle.

Kolon Rensing & IBS

Irritabel tarm syndrom er en kronisk tilstand som forårsaker magekramper, diaré, oppblåsthet og forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, har din tarmveggen musklene som beveger seg i rytme som maten passerer gjennom. Med IBS rytmen blir uregelmessig, noe som fører til oppblåsthet og diaré når maten passerer gjennom. Kolon rensing er en moderne rensemetode som hevder å fjerne giftstoffer og avfall fra tarmen ved å spyle dem ut. Du kan gjøre dette ved å ta kolon-terapi kosttilskudd, gjør en colonic behandling eller faste.

Colonic

Colonic vanning er en spyling av tykktarmen for å fjerne giftstoffer og avfall. Ifølge Puristat, fordelene med kolon vanning inkluderer lettere avføring og spyling av overflødig slim og andre urenheter. Denne fremgangsmåten blir utført ved å sette inn et rør, som er festet til en maskin, inn i rektum. Maskinen sender varmt vann til kolon, forårsaker intestinal muskler til kontrakt. Kontraksjonskreftene som avfall ut av kroppen gjennom et annet rør, og avfallet blir deretter kastes i en beholder. Norman W. Walker, forfatter av "Colon Health", sier du kanskje oppleve litt ubehag under spyleprosessen, men det avtar raskt når behandlingen er over. Du trenger å konsumere sunne bakterier etter økten ved å spise yoghurt. Lav-fett og nonfat yoghurt inneholder levende og aktive kulturer, som leverer kroppen din med gode bakterier som kalles probiotika.

Kosttilskudd

Visse medisiner som avføringsmidler, klyster og urtete kan også rense tykktarmen, men de bør ikke brukes over lengre tid, som de kan irritere tarmen, fører til betennelse og tap av sunne bakterier. Avføringsmidler fungerer vanligvis kort tid etter inntak, og bør bare brukes hvis du lider av forstoppelse. Hvis du lider av IBS, er det mer sannsynlig å oppleve økt ubehag på grunn av effekten av et avføringsmiddel eller urtete på magen. Jeffrey Lackner, forfatter av "Kontrollere IBS Drug-Free Way", sier du bør bruke disse alternativene bare etter behov.

Naturlig rensing

Hvis du spiser et sunt kosthold, kolon renser seg naturlig. En diett høy i fiber kan tømme ut giftstoffer og avfall samt redusere mettet fett og natrium inntak. Fasting er en alternativ metode for kolon rensing som effektivt fjerner plantevernmidler, narkotika rester og andre giftstoffer fra kroppen din. Å faste på riktig måte, redusere matinntaket noen dager før helt eliminere mat. Lik den populære Master Cleanse kosthold, vil du trenger for å lette inn i kostholdet ved først å spise bare frukt og grønnsaker for første dag, etterfulgt av juicing frukt og grønnsaker og drikker dem i stedet for et måltid. Den fastedag krever drikker saltvann, som renser ut kolon. I løpet av denne tiden vil du oppleve hyppig avføring. Dette rensing behandling bør brukes med måte, da det kan forstyrre tarmkanalen og forverre IBS symptomer. Alltid legen din før du prøver kolon rensing.