Digidexo.com

hvordan behandler man ingefær

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Din smårolling vil trolig oppleve et mangfold av insekter og insektbitt før sommeren er avsluttet. De fleste insektbitt utgjør ingen medisinsk trussel. Men det er sjeldne tilfeller når lege bør søkes. Vi vil dekke hvordan å behandle insektbitt på din pjokk enten de er et vanlig myggstikk eller en farlig edderkopp bitt. Å vite hvordan man skal behandle og svare på et insektbitt vil sikre at du gi best mulig omsorg for barnet ditt.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Det første trinnet for å behandle et insektbitt på din pjokk, er å forstå de forskjellige typer reaksjoner som kan oppstå. Når symptomene på et insekt bitt eller stikk er begrenset til det området av bitt, blir dette refereres til som en lokal reaksjon. Disse lokale bug bite reaksjoner vil føre til at pjokk noe ubehag, men at de ikke utgjør noen betydelig medisinsk trussel.

Å behandle lokaliserte insektsbitt på din pjokk, er hovedmålet å gi lindring og trøst. Når insektbitt er oppdaget, umiddelbart bruke en kald komprimere - bruke is eller frosne kalde omslag. Dette vil forkorte og kontrollere lokaliserte reaksjon på bug bite eller bie stikk. Etter den kalde omslag har tatt påvirke, bruke en kløe lindrende salve til insektbitt. Vi har hatt suksess søker Calamine lotion eller en 1% hydrokortison krem ​​til bite området.

Hvis pjokk opplever tungpustethet, elveblest eller hevelse da de opplever en systemisk reaksjon på insektbitt. I noen tilfeller kan disse reaksjonene kan være alvorlige og det er viktig å ringe til legen din. Hva din pjokk er sannsynlig opplever er en allergisk reaksjon på insektbitt.

Elveblest er ikke nødvendigvis en medisinsk krise. Imidlertid bør dette være en god indikator på at din pjokk er mer sannsynlig å oppleve en mer alvorlig reaksjon på fremtidige insektsbitt. Du bør bruke denne muligheten til å diskutere din pjokk symptomer med legen din. Forebygging er en viktig nøkkel til riktig behandling.

Alvorlig insekt bite symptomer å se etter i din pjokk er pustevansker der det er ofte hørbart hvesende pust. I noen sjeldne tilfeller barnet ditt kan bli svimmel, ør, og kan til og med besvime. Vurdere å gi barne dose Diphenhydramine (Benadryl). Dette kan bidra til midlertidig lindre den allergiske reaksjonen til du kan få medisinsk hjelp. Hvis du støter på disse mer alvorlige insektbitt symptomer bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hvis pjokk insektbitt er betydelig nok til å kreve behandling på legekontoret, bør du vite hva du kan forvente på besøk. Prøv å ha så mye informasjon som mulig for å bistå i legens behandling Legen vil ønske å vite hvilken type insekt som har bitt pjokk. Du vet kanskje ikke hva slags insekt, bie, eller edderkopp var involvert. Prøv å samle så mye informasjon som mulig - når, hvor og hvordan bittet skjedde alle må være viktige ledetråder.

Hvis noen av de systemiske reaksjoner skissert ovenfor er til stede, vil legen sannsynligvis trenger å gi barnet ditt en adrenalin injeksjon. Hvis insektbitt er bare viser som en lokalisert reaksjon, deretter behandlingen vil være fokusert på det berørte området. Legen vil undersøke området for å se om det er noen dødt vev eller tegn på infeksjon. I noen sjeldne tilfeller insektbitt vil kreve drenering. Dette er en relativt enkel prosedyre og bør være basert på poliklinisk basis.

Hvis legen mistenker at din pjokk er allergisk mot insektbitt, og det er frykt for en alvorlig reaksjon i fremtiden, kan du bli bedt om å kjøpe en nødssituasjon kit som inneholder adrenalin injektorer. Legen din kan diskutere bruken av disse pakkene med deg. Sørg for å spørre en masse spørsmål og forstå hvordan du bruker sprøytebrukere.

biter fra giftige edderkopper er en reell frykt for foreldre. Men realiteten er at disse typer edderkopp biter er sjeldne. Kjenne symptomer kan bidra til å sette deg rolig eller i sjeldne tilfeller at småbarn er et bitt av en giftig edderkopp, vil du vite hvordan du kan gjenkjenne symptomer.

Den vanligste typen av giftig edderkopp involvert i disse sjeldne biter er en kvinnelig sort enke edderkoppen. Den sorte enke edderkoppen er funnet i skur, woodpiles, rotete garasjer og låver. Den sorte enke edderkoppen er skinnende svart i fargen med en rød timeglass merking på bunnen av magen. Disse edderkopper er vanligvis en halv tomme i diameter.

Den sorte enke bite er vanligvis smertefri. Vanligvis det første symptomet skal vises i din pjokk vil bli kramper og smerter i magen. Din vil merke at din pjokk mage kan bli vanskelig å ta på. Breathing vil bli vanskeligere for pjokk. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, skjelving, og en kriblende følelse i hendene. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en sort enke edderkoppen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Den andre giftig edderkopp som en forelder bør være klar over er den brune eneboer. Den brune eneboer edderkoppen er brun i fargen og har en hvit fiolin mønster på ryggen. Bittet fra en brun eneboer vil være smertefullt og det lokaliserte reaksjon vil være svært merkbar. Bittet fra en brun eneboer kan være farlig, men ikke på langt nær så ille som et bitt fra en sort enke. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle Barton Infeksjoner

Hvordan behandle Barton Infeksjoner


Bartonellose er navnet gitt til en infeksjon av en bakterie i Bartonella slekten. Dette er en stor slekt med minst tolv medlemmer identifisert. Oroya feber, Verruga peruana, cat scratch sykdom og grøft feber er de eneste sykdommene i denne gruppen som er formelt heter. Følgende trinn viser hvordan å behandle disse nært beslektede sykdommer.

Hvordan behandle Barton Infeksjoner

•  Innse at Barton infeksjoner er vanligvis ikke alvorlig. Medisinsk behandling er vanligvis ikke nødvendig for pasienter med immunsystemer. Imidlertid kan behandling gis for å redusere ømme lymfeknuter eller for å hindre fremtidige komplikasjoner.

Unn Barton infeksjoner med antibiotika hos pasienter med nedsatt immunforsvar. Behandling med antibiotika generelt fører til en full gjenoppretting hos disse pasientene.

Bruk erytromycin eller doksysyklin som kostnadseffektive antibiotika. Azithromycin er effektiv i å løse den medfølgende lymfadenopati og blir ofte ansett for å være den foretrukne narkotiske stoffet for behandling av katt scratch sykdom.

•  Vurder å bytte til azitromycin, trimetoprim-sulfametoksazol, eller en kinolon hvis man velger vises mislykket etter to til tre uker. Rifampicin kombinert med et annet medikament eller gentamicin kan også vurderes. En Azithromycin dose pakke eller en lengre behandlingsforløp brukes noen ganger også.

Fortsett antibiotikabehandling i 3 til 6 uker. Pasienter med bakteriemi bør få behandling i minst 4 ukers behandling. Pasienter med hjerteklaffer vil ofte kreve en erstatning hvis infeksjonen sprer seg til ventilen.

Hvordan behandle hevelse

La oss innse det. Vi har alle ulykker fra tid til annen som kan føre oss til å skade ulike deler av kroppen vår. En forstuet ankel fra løping; en vridd håndleddet fra å løfte noe for tung; et fall ned trappen: Dette er alle vanlige dagligdagse hendelser. Dessverre vil de fleste av disse typer ulykker innebære noen form for hevelse. Derfor er det viktig å vite hvordan man skal behandle hevelse når det skjer. Les videre for å lære hvordan å behandle hevelse.

Hvordan behandle hevelse

Stopp hva du gjorde på tidspunktet for skaden som resulterte i hevelse. Ta en pause; legge til rette for noen andre til å fullføre jobben; eller sette den av før du er sikker på at skaden ikke er alvorlig.

sitte eller ligge og heve den skadde kroppsdelen på samme eller over hjertet nivå hvis det er mulig. Dette vil bidra til å redusere mengden av svelling som kan oppstå.

Bruk is til det skadde området. Dersom hevelsen ikke går ned i løpet av et par timer, eller hvis det fortsetter å bygge, prøv en mild varmepakke i stedet. Noen skader selv reagerer best på et kurs av vekslende varme og kalde omslag. Hvis du er i det hele tatt usikker på hvilken du skal bruke, med en lege.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller Motrin. Dette vil bidra til å redusere mengden av betent vev. Pass på å ta bare den dosen anbefales.

Drikk rikelig med væske, helst noe vann-basert, for å hjelpe kroppen din regulere seg selv til å helbrede skaden.

Forbli i et kjølig miljø, slik at huden din ikke utsettes for sterk varme som kan føre til hevelse til å bli verre.

Unngå overdreven stående hvis skaden er til beinet området. Men ikke bare sitte eller ligge til hevelse er helt borte. Det er viktig for å flytte hoveddelen for riktig sirkulasjon. Dette vil faktisk hjelpe kroppen til å helbrede raskere. Bare gjør alt i rimelig moderasjon inntil skaden er leget.

Hvis hevelse øker eller ikke avtar, eller hvis det skadde området blir rød eller på annen måte misfarget eller svært sår, lege kontaktes umiddelbart.

Hint

 • Ring 911 hvis skaden er en nødssituasjon.
 • Ta gjerne kontakt med din lege for spesifikke instruksjoner om hvordan du skal håndtere din skade.
 • Be om hjelp hvis du trenger det i stedet for å risikere ytterligere skade å prøve å gjøre alt selv.
 • Hold isposer lys nok til at de ikke legger til overtrykk til skaden.
 • Aldri ignorere en skade, særlig en som resulterer i hevelse.
 • Ikke fortsette å arbeide eller spille med en skade som du kan gjøre det verre, noe som resulterer i langvarig eller permanent skade.
 • Aldri ta mer medisiner enn anbefalt dose.
 • Vær sikker på at varme pakninger, hvis brukt, på ikke så varm at de kan brenne huden.

Hvordan behandle muskelknuter i livmor

Fibroids er dessverre et vanlig problem blant kvinner. Omtrent 30% av kvinner over 35 år vil lide av denne tilstanden. Noen kvinner kan leve med den betingelse at de ikke får noen av de mer alvorlige symptomer. Andre, derimot, finner ut at de noncancerous vekster, som utvikler langs livmorveggen, forårsake en myriade av problemer som ikke kan ignoreres. Disse problemene kan omfatte alt fra en relativt mildt ubehag til uutholdelig smerte. Fibroids kan også føre til ekstra blødning som kan variere fra sporadiske småblødninger til unrelenting blødning. Behandling for tilstanden kan omfatte konkrete og mindre invasive prosedyrer eller, i verste fall, fjerning av livmor. Mye av beslutningen om hvordan man skal behandle tilstanden avhenger av antall og størrelse av fibroider involvert. Uansett hva prosedyren er slutt ble valgt, kan behandlingen alvorlig påvirke en kvinnes livskvalitet.

Hvordan behandle muskelknuter i livmor

Hvordan behandle livmor Fibroids

Se en lege for å oppnå en viss diagnose av uterine fibroider. Tilstanden kan diagnostiseres en av flere måter, inkludert, men ikke begrenset til, tester slik som trans-vaginal ultralyd, MR (oppløsning magnetisk), eller en biopsi av svulstene.

•  Behandling av symptomene kan startes mens lege prøver fortsatt å diagnostisere tilstanden. Slik behandling kan omfatte medisinsk behandling som for eksempel anti-inflammatoriske medisiner for smerter, hormonell behandling for å etablere en regelmessig menstruasjonssyklus eller innføring av legemidler som induserer kjemisk overgangsalder. Jern og andre vitaminer kan også være foreskrevet når en lege er bekymret for effekten som unormal blødning kan være å ha på kroppen. Disse behandlingene er gunstig og bør følges som beskrevet inntil en viss diagnose kan oppnås.

Lever med fibroids. Hvis ingen symptomer er utstilt på diagnosetidspunktet, kan legen bestemme seg for å ta en "vente og se" tilnærming til tilstanden. Mange kvinner lever et langt og lykkelig liv uten å oppleve noen alvorlige bivirkninger fra tilstanden. Men andre kan ikke oppleve noe umiddelbart, men utvikler symptomer som fibroids vokse i størrelse eller antall.

Send til en D & C (dilatasjon og currettage) hvis legen mener at prosedyren vil være nyttig. Slik behandling kan utføres på en poliklinisk basis med en minimal mengde av smerte og vil bli vellykket i behandling av symptomer i en viss prosentandel av kvinner som lider av livmor fibroids.

Destroy fibroids. En prosedyre som kalles myolyse bruker en laser til å skjære i fibroid som kutter av sin blodtilførsel. Mens fremgangsmåten kan resultere i arrdannelse, i de fleste tilfeller at resultatet kan bli behandlet med fremgangsmåten beskrevet i trinn 8.

Tenk på ikke-kirurgiske prosedyren kalt UAE (uterina embolisering) som et alternativ behandling for delvis eller total hysterektomi. Denne fremgangsmåten kutter blodtilførselen til fibroider på en måte som ikke krever kirurgisk innsnitt. Selv om prosessen er bare omtrent fem år gammel, er det som viser bemerkelsesverdig fremgang i behandling av denne tilstanden uten å måtte fjerne livmoren.

Opt for focues ultralyd Surgery (FUS). Denne ikke-invasiv prosedyre, hvis det fungerer, bevarer livmoren å holde fertil muligheter intakt. Fremgangsmåten bruker høyfrekvente og høy-energi lydbølger rettet spesielt mot de fibroid vekster for å ødelegge dem. Det er utført mens pasienten inne i et MRI-maskin, og kan ta mange timer å fullføre.

Har fibroids kirurgisk fjernet gjennom en prosedyre som kalles en myomektomi. Mens denne prosedyren vil ikke fungere i alle tilfeller, er det vellykket i svært mange tilfeller. Det innebærer å lage et snitt i livmoren for å fjerne de enkelte fibroider og deretter sy livmoren. Kvinner som planlegger å få barn kan velge for denne prosedyren fordi det ikke fjerner livmoren, men enkelt reparerer den. I mange tilfeller er det mulig for den enkelte å fortsatt bli gravid. Et unntak fra denne regelen vil være hvis fibroidene vokser på utsiden av livmoren. Denne tilstanden kan gjøre operasjonen mer vanskelig eller til og med innebære å kutte inn i livmorveggen. Et annet unntak er hvis antall fibroids er overdreven og / eller hvis størrelsen på vekster er for stor.

Send til en delvis hysterektomi som fjerner livmoren. I mange tilfeller er dette den eneste permanente løsningen for tilstanden. Dessverre, det gjør det slutt på muligheten for å få barn. Noen opt til ovariene fjernet på samme tid. Imidlertid vil dette bringe på øyeblikkelig menopause.

Hint

 • Få en andre, tredje og fjerde mening til du er komfortabel med behandlingstilbud levert til deg.
 • Hvis ingen symptomer opptrer, kan det ikke være nødvendig å oppnå umiddelbar (eller noen) behandling av tilstanden.
 • Ved å gjøre behandlingstilbud ta i betraktning hvis du ønsker å få barn i fremtiden.
 • Ikke sender til fremgangsmåten uten grundig å forstå hva det er, hvordan det fungerer, og dens langsiktige effekter på kroppen din.
 • Ikke la en lege med hvem du er ubehagelig å utføre prosedyren på kroppen din.
 • Ikke sette liv i fare på grunn av frykt for kirurgiske prosedyrer.

Hvordan behandle øyeskader

De fleste øyeskader som skjer regelmessig er mindre i naturen. De inkluderer ting som å få et støvkorn i øyet, gni øyet på grunn av allergi eller selv ved et uhell å få en blåveis. De fleste av disse mindre skader kan behandles hjemme, men mer alvorlige de må gis oppmerksomhet av lege. Men hva som er hva, og hvis skaden kan behandles hjemme, hvordan gjør man om å oppnå det? Trinnene nedenfor vil lede deg gjennom prosessen.

Hvordan behandle øyeskader

Hvordan behandle øyeskader

•  Bestem graden av øyenskader. Er det mindre eller alvorlig? Mindre skader inkluderer ting som å få sand og skitt i øyet eller irriterende på øyet ved å gni på grunn av allergi. Medium skader kan omfatte å få en større fremmedlegemer, slik som et lite stykke av plast, tre, eller metall, innleiret i øyet; opprettholde et blått øye eller andre kontusjon forårsaket av en ulykke eller traume; eller til og med mindre solbrenthet til øyet. Flere alvorlige øyeskader kan omfatte skrape hornhinnen, få en alvorlig hornhinne brenne fra kjemikalier; objekter som har trengt inn i øyet; uforklarlig eye blødning; skjærer i øynene og andre store skader.

behandle mindre øyeirritasjoner ved å vaske ut øyet med varmt, sterilt vann ved hjelp av et øye cup. Gjenta fremgangsmåten i det minste to eller tre ganger, eller i omtrent 10 minutter. Andre alternativer for å vaske ut øyet inkluderer bruk en vannfontene, slange eller dusjhode. Bare bøyes over slik at vann-strømmen renner kontinuerlig gjennom øyet. Fortsett prosessen i ca fem minutter. Hvis rusk ikke blir fjernet gjennom denne prosessen, ta kontakt med en lege (fortrinnsvis er en opthamologist) med en gang.

Bruk øyedråper som er spesielt identifisert for allergi øyne til å hjelpe lindre kløe og brenning forårsaket av allergi. Hvis øyedråpene ikke har noen effekt, og deretter kontakte en lege for en sterkere resept eller annen type behandling.

Unn mellom øyeskader forårsaket av noe trenger inn i øyet ved å dekke øyet med et øye kopp eller lapp teipet på plass og deretter ringe etter medisinsk hjelp fra en opthamologist.

behandle mindre øye kutt rundt, men ikke i øyet ved anvendelse av en steril bandasje eller ren klut og taping den på plass. Hvis kuttet ikke gro skikkelig eller andre symptomer oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Unn et øye traumer som en blåveis eller et slag mot øyet ved å bruke en mild kaldt omslag for øyet å redusere hevelse. La i stedet for 10-minutters intervaller i det minste fire eller fem ganger i løpet av de første 36 til 48 timer. Også heve hodet for å bidra til å redusere hevelse. Hvis øyet blir svart og blå, mister normalt syn, blir smertefullt, begynner å blø eller renne noen form for utslipp, blir sterkt rød, eller opplever andre abnormiteter, ta kontakt med en lege (fortrinnsvis er en opthamologist) umiddelbart. Bruk aspirin eller ibuprofen smerte. Begge inneholder et anti-inflammatorisk som også vil bidra til å redusere inflammasjon.

Treat kjemiske brannsår umiddelbart. Etseskader kan skje på grunn av alt fra enkle husholdningsvaskemidler plasket I øyet å aerosolsprayer som kommer inn i øynene til noe mer skadelig som bensin eller syre kastet i øynene. Det er viktig å skylle ut så mye av den kjemiske som mulig fra øyet ved hjelp av prosedyren skisserer i trinn 2 ovenfor. Deretter kontakte en lege (fortrinnsvis er en opthamologist) med en gang; følge videre instruksjoner som hun skisserer.

Søk profesjonell behandling for brannskader på øynene forårsaket av flammer, kjemikalier, etsende røyk, varm luft eller damp, sollys eller tanning lamper eller andre kilder.

Søk profesjonell behandling for eventuelle flenger eller punkteringer for øyet. I mellomtiden, beskytte øyet ved å dekke den med en patch eller cup tapet på plass.

Hint

 • Holde noen bandasjer rundt øyet rent og tørt.
 • Bruk en klut mellom bandasjer og kalde omslag.
 • Kontakt lege med en gang for alle typer infeksjon mistenkes.
 • Beskytt øynene mot solbrenthet ved å bære riktig type solbriller.
 • Aldri gni øynene som du kan føre dem videre skade.
 • Ikke legg trykk på øyet, spesielt hvis det allerede har lidd skade.
 • Ikke prøv å fjerne trengende fremmedlegemer fra øyet selv.
 • Kontakt lege umiddelbart hvis øyet kommer ut av stikkontakten, delvis eller fullstendig blindhet oppstår, sterke smerter oppstår, blir tåkesyn eller endret, eller en ekstremt stor objekt kutt i eller hytter i øyet.
 • Ikke bruk kjemiske kalde omslag rundt eller på øyet området.
 • Hvis blødningen oppstår i øyet, ikke ta aspirin eller ibuprofen som de inneholder ingredienser som fortynner blodet og kan gjøre blødning verre.

Hvordan behandle Belly bloat

Belly bloat er en veldig ubehagelig situasjon. Du kan synes å være mye fetere enn du faktisk er, og fysisk ubehag kan være overveldende. Klærne passer kanskje ikke riktig, og du kan føle deg oppblåst i flere timer om gangen. Årsakene kan varieres, for eksempel som et resultat av overspising, matallergi, laktoseintoleranse, eller til og med forstoppelse. Her er noen alternative behandlingsformer for å lindre magen bloat.

Hvordan behandle Belly bloat

Hvordan behandle Belly bloat

•  Stå opp og kom i gang. Det verste du kan gjøre for oppblåsthet er å sitte stille. Du trenger ikke å jogge eller løpe fordi den høyst sannsynlig vil være smertefullt mens i denne tilstanden, men en spasertur satt i et behagelig tempo kan bidra til å få din fordøyelsessystemet i gang. Du vil begynne å føle noen lettelse når kroppen er i bevegelse.

Drikk mye vann. Det kan virke bakvendt å fylle opp magen enda mer, men vannet spyler ut systemet. Det oppmuntrer til en raskere fjerning av avfall. Ikke tøffer alt på en gang; drikke det gradvis og i små mengder.

Prøv ingefær te. For å få best nytte, kjøpe litt fersk ingefær rot. Trekk av skinnet, hakke i små biter og legg dem i en kopp te. Hell kokende vann i løpet av de stykker. Dekk koppen med en plate for å maksimere bryggeprosessen. Hold dekket i 10 minutter, deretter fjerne platen og fiske ut biter av ingefær med en skje. Drikk umiddelbart.

Prøv å spise frukt eller grønnsaker med mye fiber for å avlaste forstoppelse. Ikke overdriv det selv, spesielt hvis du ikke er vant til å spise mye fiber, da dette kan skyldes mer forstoppelse. Prøv ett eple, en moden pære eller 3/4 kopp bær for å få ting i gang.

Stretch, og puste dypt. Lytte til kroppen din kan bidra til å helbrede den. Ta oppmerksom på hva som virkelig gjør at du føler deg oppblåst, og slipp dine følelser både verbalt og med fysisk aktivitet.

Oppsøk lege hvis bloat ikke avtar. Det er kanskje et symptom på en mer kompleks tilstand. Mer enn sannsynlig, vil det raskt gå bort.

Hint

 • Få flytte! En av de mest naturlige og viktige ting å gjøre for å lindre båt er å få den kroppen i bevegelse!
 • Ikke spis bananer når forstoppet. Dette kan forverre tilstanden din.
 • Oppsøk lege hvis bloat ikke avtar. Det er kanskje et symptom på en mer kompleks tilstand. Mer enn sannsynlig, vil det raskt gå bort.

Hvordan å behandle multippel sklerose

Å behandle multippel sklerose, kan man bruke alternativ medisin og trening samt foreskrevet medisiner. De tidlige stadier av MS kan behandles ved å spise riktig, trene og slappe av. Stress er den verste fiende av noen som lider av multippel sklerose. Det finnes ingen kur for MS, men med riktig behandling, kan man holde seg frisk og nyte en normal livsstil.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle multippel sklerose

Finn et stille rom der ingen kan forstyrre. Gjør noen dype pusteøvelser. Dette vil avlaste stress og slappe kroppen. Det er viktig at en tid for ro og avslapning sis gjort så mye som mulig i løpet av dagen.

Spis riktig mat. Matvarer som inneholder mettet fett bør unngås. Magert kjøtt kan gi kroppen den nødvendige protein for å holde kroppen frisk. Prøv å opprettholde en diett av 20 gram fett eller mindre per dag. Spis så mange grønnsaker som du kan for eksempel erter og bønner.

Ta fiskeoljekapsler, vitamin B12 og vitamin D for å lindre noen av symptomene på multippel sklerose. Kosttilskudd er nødvendig for å holde kroppen sunn til å kjempe mot andre helseproblemer som kan oppstå på grunn av multippel sklerose.

vandre og lette øvelser kan bidra til å holde kroppen fungerer og sunn. Trening er den viktigste behandlingen for MS bortsett fra kostholdet. Sykling, vil en slitebane maskin (på lav) og noen runder i et svømmebasseng fungere godt.

livsstilsendring er nødvendig hvis livsstil er rask og stressende. For å senke stress og holde kroppen sunn, gi opp noen dårlig habitat som drikker eller røyker. Endre kosthold og måten du reise gjennom hver dag. Sakte ned og ta deg tid til å slappe av.

Tips og advarsler

 • Behandlinger for multippel sklerose bør diskuteres med en lege før du prøver.
 • Hvis alvorlige symptomer oppstår, se k medisinsk behandling umiddelbart.

Hvordan å behandle en mann med en UTI med leverproblemer

En urinveisinfeksjon (UVI) er en infeksjon i urinveiene. Infeksjonen kan være i nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Viktigste symptomene på en UTI inkluderer ubehag i bekkenet, det haster å urinere, smertefull vannlating, blod i urinen, ømhet over nyreområdene, og feber. Hvis noen av disse symptomene er erfarne, bør en lege konsulteres. Behandle en UTI er vanligvis ganske ukomplisert, men spesielle forholdsregler må tas når man behandler en person med leverproblemer. En kombinasjon av medisiner, atferdsendringer, og komfort omsorg er vanligvis best.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en mann med en UTI med leverproblemer

•  Oppfordre mannen å se en lege. Oppmuntre mannen å fortelle sin lege om sine problemer med leveren å sikre at foreskrevet antibiotika ikke vil ytterligere skade leveren hans.

Foreslå at mannen ta over-the-counter smertestillende medikamenter for å lette hans smertefull vannlating. Fortell mannen ikke å ta paracetamol fordi det er vanskelig på leveren og er ikke egnet for noen med leverproblemer. Ibuprofen er et bedre valg fordi det ikke belastning på leveren.

Oppmuntre mannen å drikke minst åtte gram vann under hver våkne time. Vannet er nødvendig for å holde urinveiene fungerer som den skal, og for å skylle ut infeksjonen.

Foreslå at mannen drikke tranebærjuice. Sørg for at mannen vet å lete etter 100 prosent tranebærjuice og ikke tranebærjuice cocktail. Dersom 100 prosent tranebærjuice ikke er tilgjengelig, kan tranebær kapsler erstattes. Tranebærjuice produserer hippursyre som acidifies urinen, noe som gjør det vanskelig for bakterier å følge veggene i blæren.

Oppmuntre mannen å urinere ofte. Dette vil bidra til å skylle bakterier ut av blæren. Minn mannen å holde sin genital området rent og tørt, spesielt etter vannlating.

Hvordan behandle sosial fobi

Hvordan behandle sosial fobi


Sosial fobi er en psykisk lidelse som gjør lider tror de blir stadig overvåket, stirret på og dømt av folk på offentlige steder. Som et resultat, unngå de sosiale situasjoner og hendelser, og kan lede veldig ensomme og unfulfilling liv. Sosial fobi bør behandles med den ytterste forsiktighet og omtanke. Les videre for noen nyttige tips om hvordan å behandle sosial fobi.

Bruksanvisning

Unn sosial fobi

•  Ta kontakt med en lege. Sosial fobi er en svært alvorlig medisinsk tilstand som krever overvåking av en utdannet lege. Enten gå til fastlegen din, eller møte med noen få leger til å finne den rette for deg.

•  Oppsøk terapi. Kognitiv atferdsterapi har vist seg å redusere symptomer på sosial fobi. Selv om sosial fobi kan aldri være fullstendig kurert, er terapi svært nyttig i å kontrollere sykdommen.

Vurdere å ta medisiner. Hvis din sosiale fobi er spesielt alvorlig, kan det hende at psykiater finner det nødvendig å foreskrive antidepressiva og anti-angst medisinering.

Hold deg til behandling. Uansett hvor skremmende det kan virke, eller selv om du føler at behandlingen ikke virker, ikke gi opp. Gjør alt legen din sier at du skal, og være tålmodig, da det kan ta en stund å erobre tilstanden.

Få hjelp fra venner og familie. En sterk støtte system vil hjelpe deg når du sliter med sosial fobi. Din kjære kan hjelpe deg å takle tilstanden din og oppfordrer deg til å feste med behandling hvis du blir motløs.

Hint

 • Bli med i en støttegruppe for andre som lider av sosial fobi. De kan gi deg råd om hvordan man skal håndtere din sykdom.
 • Ikke forsøk å medisinere seg selv. Bare en lege bør foreskrive medisiner og riktig dosering.

Hvordan behandle Svakhet

Flere personer lider av svakhet på grunn av en rekke årsaker. Men uansett hva årsakene er, kan svakhet være ødeleggende og en byrde som man ønsker å overvinne.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Svakhet

•  Ta vitaminer. En slik svakhet i kroppen kan være forårsaket av mangler i kroppen, slik som en mangel på kalsium, kalium eller protein. Ta vitaminer hver dag for å bidra til å bygge disse mineralene i kroppen din og behandle svakhet.

Spis et skikkelig måltid. Svakhet kan skyldes en mangel på næringsstoffer i kroppen. Spise sunt, store måltider vil hjelpe kroppen til å styrke seg selv og til å behandle generelle svakhet.

Få litt mosjon. Enkle bevegelser over tid er en sikker og stødig måte å behandle svakhet. Øvelsen behøver ikke å være intens. Men når du har en sjanse til å flytte rundt eller løfte noe, bør du ta det for å styrke musklene.

Få noen medisin. Noen medisiner kan bidra til å lindre svakhet som antibiotika, anti-inflammatoriske og kortikosteroider. Finn ut hvilke medisiner som passer for deg og ta medisin for å behandle din svakhet.

Bruk fysioterapi. Noen svakhet kan behandles gjennom fysioterapi. Ved hjelp av fysioterapi vil bidra til å styrke musklene og gjøre deg sterkere over tid, behandle din nåværende svakhet og forebygge fremtidige problemer.

Besøk en lege. Hvis du ikke vet årsaken til din svakhet, gå til lege for å få hjelp med å finne feilen og kommer opp med måter å behandle din svakhet.

Hvordan å behandle fordøyelsesproblemer Naturligvis

Hvordan å behandle fordøyelsesproblemer Naturligvis


Vi alle er berørt av fordøyelsesproblemer på ett eller annet tidspunkt; men de fleste er lettet og korrigert av enkle holistisk rettsmidler. Vanlige årsaker er for mye eller for lite syre er i magen. Les videre for å lære noen måter å lindre fordøyelsesproblemer naturlig.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle fordøyelsesproblemer Naturligvis

Tygg maten godt og sakte. Vi er alle på en travel timeplan; men vi må begynne å spise saktere. Ifølge den franske, vi amerikanere spiser måte å raskt - og vi ikke liker maten vår.

Unngå over spise. Ved å bremse ned å spise dette vil bidra med over spising.

Unngå sen kveld snacking, spise noe.

Unngå matvarer som du legger merke til er irriterende for magen på vanlige baser. Noen av de mest vanlige matvarer som irriterer er alkohol, kaffe, og elementer som er grillet.

Ta fordøyelsesenzymer og probiotika. De vil oppmuntre fordøyelsen.

Ta en tur etter å ha spist måltidene. Dette vil også oppfordre fordøyelsen.

Det finnes en rekke kosttilskudd og urter for å ta som kan hjelpe deg med eventuelle problemer med fordøyelsen. Noen av kosttilskudd er peppermynte, Shaklee EZ Gest, Shaklee Soothing Magen Complex.

Lag en te laget med urter for en etter middagen dessert med følgende oppskrift.

En tepose av kamille te
En tepose av peppermynte te
Liten mengde av rå ingefær - eller bruke ingefær pulver hvis du ikke har noen fersk ingefær
Kanel (valgfritt)

Hvordan behandle West Nile Virus

West Nile-viruset er en ny utvikling blant virus kontrahert av mennesker. Selv om viruset er alvorlig, er det noen alternativer for å hjelpe behandle virus eller minske komplikasjoner.

Bruksanvisning

Hvordan behandle West Nile Virus

•  Gå til sykehuset. Alvorlige tilfeller av West Nile-viruset kan bare behandles av medisinsk fagpersonell på sykehuset. Hvis symptomene er alvorlige, ikke nøl med å besøke ditt lokale sykehus.

•  Få resten. Noen tilfeller av West Nile-viruset er ikke så alvorlig og kan gå bort av seg selv, så lenge personen påført med viruset tar forholdsregler for å bli frisk. Dette inkluderer å få en sunn mengde søvn hver natt.

Drikk rikelig med væske. Drikke mye vann og andre væsker vil bidra til å bygge opp immunforsvaret og bekjempe viruset. Det er viktig å holde seg hydrert gjennom hele varigheten av West Nile-viruset.

Ta en smertestillende. Smertestillende midler, som også inneholder medisin for hodepine, migrene og feber bør også benyttes mens man har West Nile. Dette vil bidra til å kontrollere symptomer av viruset som viruset er behandlet.

Hold luftveiene klart. Det er viktig å gjøre puste så lett som mulig for å hindre ytterligere komplikasjoner og for behandling av West Nile virus. Ikke røyk eller være rundt eventuelle allergener mens behandling viruset.

hindre sekundære infeksjoner. West Nile-viruset kan behandles hvis ingen andre infeksjoner utvikle. Det er viktig å holde immunsystemet sterkt, slik at du kan forebygge infeksjoner som lungebetennelse og urinveisinfeksjoner og få fart på utvinningen.

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger

Tennis albue er en kronisk smertetilstand i utenfor øvre albuen. Det er en overdrive skade som forårsaker tårer i muskler og sener, samt hevelse. Alternativ medisin rettsmidler hevder at de smertestillende kvaliteter av ingefær anlegget kan redusere smerten ved tennisalbue. Videre disse alternative teoriene sier at ingefær kan bidra til å redusere hevelse og gi anti-bakterielle kvaliteter som fremmer raskere helbredelse. Du kan bruke ingefær enten lokalt eller muntlig til å hjelpe din tennisalbue.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger Topically

•  Påfør ingefær olje til et håndkle. Du kan bruke ingefær eterisk olje, eller du kan lage din egen ingefær lime ved knusing ingefær rot i morter med støter som ville bli plassert på et håndkle i stedet for olje.

Varm håndkleet opp i mikrobølgeovn. Du trenger ikke dette å være varm, bare varm; 15 sekunder bør nok.

Pakk håndkle rundt albuen, noe som gjør at oljen eller ingefær berører huden.

Gjenta dette etter behov, som kan være så ofte som hver sjette time.

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger - Muntlig

Tilsett vann til en kopp kaffe og kok den i mikrobølgeovn. Det skal ta omtrent 90 sekunder å koke avhengig av din mikrobølgeovn. (En mikrobølgeovn er oppført for bekvemmelighet, men du kan bruke en hvilken som helst metode for kokende vann, for eksempel en tekanne eller gryte på komfyren.)

6. Tilsett ingefær-te til vannet for å bratt for ett minutt. Du kan bruke en pre-pakket ingefær te eller lage din egen med malt ingefær og kanel.

Drikk te.

Tips og advarsler

 • Hjem rettsmidler for eksempel ved hjelp ingefær å behandle tennisalbue har ikke underbygges av kliniske forskningsstudier. Snakk med legen din om medisinsk behandling programmer hvis ingefær løsningen ikke lindre symptomene.

Hvordan å behandle mononukleose med urter

Hvordan å behandle mononukleose med urter


En gang kjent som "kyssesyken", mononukleose (mono) er et virus som svekker immunsystemet forårsaker kronisk tretthet og alvorlige influensalignende symptomer. Leveren, kjertler, lymfeknuter, milt og bronkier blir også angrepet av kyssesyke. Tradisjonelt er foreskrevet for medikamenter til behandling av mono-, men nesten alle av dem er ineffektive. Det er derfor nødvendig å riktig gjenoppbygge skadet vev og behandle mono med urter og naturlige ingredienser. Følgende tips vil hjelpe deg.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle mononukleose med urter

•  Hold næringsstoffer opp. Det er viktig å få nok mat når du har mono, selv om du har mistet appetitten, noe som er vanlig. Start med å drikke ren frukt og grønnsaksjuice og 8 til 10 glass vann hver dag.

Ta 2 ss. av bee pollen granulat når du våkner hver dag. Bee pollen er en supermat som har kraftige helbredende egenskaper. Det vil hjelpe immunforsvaret bekjempe mono virus og holde deg energi. Bee pollen er også solgt i flytende form, kapsler, honning og lime, som alle gir de samme fordelene. Den er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Drikk 1 eller 2 kopper av oliven blad ekstrakt te med frokost og lunsj. Olivenbladekstrakt fungerer som en naturlig antibiotika og vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen ved å angripe viruset, samtidig som resten av immunsystemet sunt. Oliven blad ekstrakt selges i te form på helsekostbutikker. Den er også tilgjengelig i kapsler, pulver og som et flytende elixir, hvis du ønsker å ta det i en annen enn en te form.

Ta 1000 mg C-vitamin med frokosten.

Drikk en kopp melk tistel te mellom frokost og lunsj. Melk tistel vil hjelpe reparere vevet i leveren og milten som kan bli skadet av mono. Hvis du ønsker å blidgjøre te, tilsett 1 ts. av ren honning.

Ta to røde ginseng kapsler to ganger om dagen med et måltid (4 kapsler totalt). Ginseng fremmer styrke, utholdenhet og energi. Det hjelper også oksidere vev. Ginseng kommer også i te form og i væske, som kan fortynnes med vann eller plasseres under tungen av fallet; kapsler er mest praktisk.

Drikk en 12-unse glass supermat væske med middag. Det er mange merker av supermat drink på markedet, men Vital K av Futurebiotics er et populært ett for å bidra til å bekjempe mononukleose. Den er rik på vitamin K, kalium og magnesium. Vital K vil hjelpe hjerte, lunger og blod fungere skikkelig mens andre organer beskattes av mono-viruset. Supermat også holde kroppen full av sårt tiltrengte elektrolytter i perioder med sykdom.

Drikk 1cup av kamille te før du går til sengs. Du kan være veldig sliten, men kroppen din kan være anspent under anfall med mono. Kamille te vil hjelpe ditt sinn og kropp slappe av etter en god natts søvn.

Kroppspleie og trening

Få så mye sollys som mulig når du har kyssesyke. Det er en god idé å våkne tidlig, selv om du ikke føler for det, og ta en kort tur utendørs.

Sitt i en tørr badstue i minst 20 minutter to ganger i uken hvis man er tilgjengelig for deg. Hvis ikke, kan en meget varmt bad i 20 minutter. Etter badet, pakk deg inn i et håndkle og fylle to varmeflasker med varmt vann. Legg deg ned på sengen og plassere de varme vannflasker på brystet. Dekke selv fra fot til halsen med tunge tepper. Hold deg under dyna i 30 til 45 minutter. Etter 30 til 45 minutter, ta en kald dusj.

Strekk muskler og ledd før du får ut av sengen om morgenen og før du går å sove om natten. Dette vil hjelpe deg å få bevegelse, som mono produserer ofte perioder med stivhet og tretthet.

Tips og advarsler

 • Få så mye informasjon som du kan på urte kosttilskudd. Det er mange ressurser tilgjengelig på nettet, hos bokhandlere og fra naturopathic samfunnet. Blant de mest pålitelige kilder på behandling av tilstander som mono er fra Elizabeth Noble fra The Wholistic Therapy Centre.
 • Hvis du føler uvanlige bivirkninger fra urte kosttilskudd, slutte å ta dem. Hvis du føler ekstrem smerte eller sykdom, må du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan behandle Xerosis

Xerosis er problemet med å ha tørket ut huden på det ytre laget av kroppen din. Huden blir så dehydrert at huden sprekker og blir ru. Det skjer i stor grad blant den eldre befolkningen. Tilstanden forårsaker ubehag, så vel som påvirker det fysiske utseende av en person. Heldigvis kan xerosis bli behandlet.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Xerosis

•  Minimer bading. Du bør ikke bade mer enn en gang om dagen, og ideelt sett bør bare bade annenhver dag. Overdreven bading kan tørke ut huden og irritere xerosis enda mer.

Unngå varmt vann. Ved hjelp av varmt vann når man bader vil bare tørke ut huden din mer. For å behandle tørr hud, hold deg til lunkent eller kaldt vann når du trenger å bade.

Bruk milde såper. I stedet for å bruke såper med dufter eller sterke medisiner, bruke såper som ikke vil tørke ut huden din. Bruk milde såper vil rense huden din uten å irritere den for å behandle din xerosis.

Klapp huden. I stedet for å gni huden din når du tørker det, klapp den tørr i stedet. Dette vil bidra til å minske tørrhet i huden og behandle xerosis.

lotion huden din. Bruk en mild fuktighetskrem eller vaselin to ganger om dagen på huden din. Dette bør også gjøres etter bading mens huden fortsatt er våt, for å fukte huden. Blot overflødig lotion med et håndkle.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hvordan behandle Menstrual Migrene


Migrene som utløses av hormonelle endringer knyttet til menstruasjonssyklusen er den enkleste typen til å diagnostisere og behandle. Den forutsigbare menstruasjonen kan triggere som skal spores og forebyggende metoder foreskrevet. Om lag 60 prosent av kvinner som lider av migrene gjør denne linken. Mange finner lindring med livsstilsendringer, p-piller eller andre medisiner. Du kan også behandle symptomene dine hjemme eller med alternative behandlingsformer. Les videre for å lære hvordan å behandle menstruasjons migrene.

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hindre Menstrual Migrene

•  Skaff deg oversikt over hormoninduserte migrene. Du må hjelpe legen beregne frekvens og eventuelle eksterne triggere. Utdanne deg selv om årsakene slik at du vet hva du skal se opp for i fremtiden.

Ta din migrene dagbok for å vise legen, som avgjør forebyggende alternativer for å behandle din tilstand.

Ta noen resept eller over-the-counter narkotika anbefalt av legen din som anvist. Dette kan omfatte aspirin, ibuprofen, østrogenplaster eller andre medisiner. Orale prevensjonsmidler kan benyttes for å avbryte menstruasjonssyklusen og hindre at hormonelle endringer som fører til migrene.

Vær oppmerksom på eventuelle eksterne triggere, slik koffein eller visse matvarer, og unngå dem før menstruasjonssyklusen.

Unn Menstrual migrene symptomer

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller ibuprofen i fem til syv dager rundt menstruasjonssyklusen. Disse kan lette smerter og redusere anfallshyppigheten.

Prøv alternative behandlinger som massasje, kiropraktikk eller akupunktur for å se hva som fungerer for deg. Les om fordelene med disse og andre måter å behandle migrene i "Kvinne Migrene Survival Guide." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Migrene kan vare fra fire til 72 timer.
 • Graviditet kan påvirke intensiteten av migrene.
 • Hold en migrene dagbok av hendelser som fører til angrepene dine, så legen beste kan evaluere og diagnostisere tilstanden.
 • Forebygging er den optimale behandlingen, så lær deg hva du kan gjøre for å hindre menstrual migrene.
 • Hvis du opplever hodepine smerte etter mer enn 72 timer, kan du se en lege.
 • Orale prevensjonsmidler kan alvorlig påvirke helsen til røykere.
 • Se med helsepersonell før du tar eller endre dosering av medisiner for å behandle hodepine.

Hvordan behandle Hypokalemi

Kalium er en av slike elementer i blodet hvis konsentrasjon over eller under det normale området kan være dødelig. Den mest fryktede utfallet av høye eller lave nivåer av kalium i blodet er plutselig død på grunn av hjertestans dødelig. Lær behandling av Hypokalemi eller lave nivåer av kalium i blodet.

Hvordan behandle Hypokalemi

Hvordan behandle Hypokalemi

Behandling for Hypokalemi må starte umiddelbart etter at diagnosen er bekreftet av en blodprøve. Milde tilfeller kan bare trenger muntlige suppliments.

To alvorlige tilfeller kan føre til at pasienter blir innlagt i sykehuset, hvor de vil bli gitt intravenøs eller oral kaliumklorid forberedelse.

Øke inntaket av kalium-rik mat, som appelsiner og bananer, er viktig å behandle Hypokalemi.

Kaliumnivåer må overvåkes sekvensielt å bestemme fortsatt behov. Hyppigheten av overvåking er avhengig av alvorlighetsgraden av Hypokalemi.

Fysiologisk Effekter av alvorlig Hypokalemi, for eksempel EKG abnormiteter, muskelsvakhet eller lammelser, må overvåkes.

Hint

 • Rask intravenøs administrering av kalium er potensielt farlig.

Hvordan behandle Hyperkalemi

Kalium er en av slike elementer i blodet hvis konsentrasjon over eller under det normale området kan være dødelig. Den mest fryktede utfallet av høye eller lave nivåer av kalium i blodet er plutselig død på grunn av hjertestans dødelig. I denne artikkelen vil jeg diskutere behandlingen av Hyperkalemi eller økte nivåer av kalium i blodet.

Hvordan behandle Hyperkalemi

Hvordan behandle Hyperkalemi

Unn umiddelbart etter at diagnosen er bekreftet av blodprøve. Hvis nivåene er mildt forhøyet pasient kan bare trenger begrensning av kaliumtilskudd (som er den viktigste årsaken til hyperkalemi) og frukt rik på kalium som banan.

Innrømme alle pasienter som har livstruende hyperkalemi til intensivavdelingen. Hjerteovervåkning er avgjørende.

straks administrere intravenøs kalsium. Dette beskytter hjertet mot potensielt livstruende unormal hjerterytme indusert av kalium.

Gi Insulin intravenøst ​​sammen med konsentrert druesukker løsning kalt D50. Insulin er kjent for å bevege kalium tilstede i blodet inne i cellene. Dette er imidlertid bare et midlertidig tiltak, fordi i noen timer kalium vil bevege seg tilbake til blodet. Men hjelper denne teknikken til å kjøpe tid før det overskytende kalium utskilles gjennom nyrene. Druesukker er bare gitt for å hindre insulin fra forårsaker hypoglykemi (lavt blodsukker)

Gi intravenøs natriumbikarbonat for å bufre blod. Dette bidrar også til å skifte kalium fra blodet inn i kroppens celler og fremmer utskillelse av kalium gjennom nyrene.

Gi Abuterol ved forstøving eller ved intravenøs infusjon. Dette vil også forskyve dreven kalium inn i cellene.

Gi diuretika slik som furosemid eller HCTZ. Dette vil tillate nyrene til å skille ut overflødig kalium i urinen.

Gi kationbytteharpiks så som natrium polystyren (SPS, Kayexalate) enten oralt eller som en retensjon klyster. Denne harpiksen opptar kalium i tarmen og stopper den fra å bli absorbert inn i blodet.

Utfør hemodialyse om de konservative tiltak som er nevnt ovenfor er ineffektive eller hvis hyperkalemia er svært alvorlig, eller hvis pasienten har merket vev sammenbrudd og slipper store mengder kalium fra de skadde celler.

Hint

 • Hindre fremtidige episoder av hyperkalemi ved følgende tiltak:
 • Bruk av lavkaliumdiett.
 • Unngå bruk av legemidler som øker plasmakaliumkonsentrasjonen.
 • Minimer episoder av faste.

Hvordan behandle hyperglykemi i villmarken

Hyperglykemi er et diabetisk nødsituasjon når diabetikere har for mye sukker i blodet. En diabetiker kan vanligvis fortelle deg om han eller hun er i ferd med å oppleve dette.

Hvordan behandle hyperglykemi i villmarken

•  Vurdere for hyperglykemi ved å se etter følgende tegn og symptomer: tørste, manglende appetitt, hyppig vannlating, kvalme, oppkast, fruktig lukt på pusten, rød og tørr hud.

Be diabetiker om han eller hun har spist i dag og tatt insulin. Hvis personen har spist, men ikke tatt insulin, mistenkte hyperglykemi.

Administrer væske hvis personen er ved bevissthet og i stand til å holde en kopp.

Sørg for støttebehandling hvis personen mister bevisstheten, overvåking luftveier, vitale og behandling for sjokk (Se "Hvordan Åpne Airway", "How to Measure Vital Signs" og "hvordan å behandle for Shock").

Evakuer straks til et sykehus hvor en lege kan vurdere type og mengde insulin trengs.

Hint

 • Skal ikke gis væske hvis pasienten er bevisstløs.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.