Digidexo.com

inneholder fordøyelsesenzym

Slik gjenoppretter fordøyelsesenzymer

Mens mennesker er ofte opptatt av deres hjerte- og lungehelse, er fordøyelses helse ofte oversett. Mange ting føre til dårlig funksjon i fordøyelseskanalen, til en nøkkelfaktor å være en mangel på skikkelig probiotiske fordøyelsesenzymer bidra til å bryte ned maten og beskytte gut vegger. Dette kan føre til "lekk tarm" syndrom, som i sin tur kan føre til betennelse, smerte og andre problemer ned linjen. Det er noen få skritt som kan tas for å få fordøyelses helse tilbake på sporet.

Bruksanvisning

•  Opprettholde et sunt kosthold som er fattig på karbohydrater, fett, mat med høyt sukker og stivelse, og øke inntaket av hel fiber og vitamin A og D. Supper og aksjer også vil bidra til å øke integriteten til tarmkanalen gjennom sin anti-mikrobiell og anti-inflammatorisk egenskaper.

Ta riktig kosttilskudd. En tran diett vil gjenopprette vitaminer og næringsstoffer i fordøyelseskanalen og samtidig legge til omega-3 fettsyrer for å redusere betennelse. En god vitamin supplement vil også øke den generelle tarmhelse, og en hel mat fiber supplement vil bidra til å fjerne avfall fra fordøyelseskanalen.

innlemme en probiotiske supplement til bidra til å bygge opp gode fordøyelsesenzymer i fordøyelseskanalen. Probiotika finnes i flere former, fra væske til pulver. Nylig flere populære linjer med yoghurt har dukket opp som inneholder fordøyelsesenzymer kosttilskudd og er bevist å øke fordøyelsen helse. Dette er en enkel og effektiv måte å øke probiotiske nivåer og også opprettholde et sunt kosthold.

Unngå vanlige faktorer som fører til dårlig fordøyelses helse. Dårlig luftkvalitet, høyt klorvann, og mange hudpleieprodukter og kosmetikk vil ha en effekt på fordøyelsen helse. Dusjing i tungt klorvann kan også ha en effekt på kroppen, som noe av vannet vil bli absorbert av kroppen. Luftkvalitet kan kontrolleres med luftfiltre, og noen helsekostbutikker selger spesialdesignet kosmetikk som vil ha en minimal innvirkning på kroppens systemer.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever alvorlige fordøyelsesproblemer, kan dette være et tegn på en mer betydelig sykdom. Ta kontakt med din lege med symptomene dine.

Fem Organer som skiller ut fordøyelsesenzymer juice

Fem Organer som skiller ut fordøyelsesenzymer juice


Organer som skiller ut fordøyelsesenzymer juice utføre en stor tjeneste til menneskekroppen. Uten disse organene 'sekreter, ville menneskekroppen ikke fordøye maten og absorbere næringsstoffer riktig. Fordøyelses sekret i munn, mage, lever, galle og bukspyttkjertelen jobbe sammen for å sikre full og riktig fordøyelse av livsnødvendig mat.

Munn

Munnen representerer frontlinjen i menneskelig fordøyelsen fordi det er det første punktet for oppføring av mat inn i menneskekroppen. Munnens spyttkjertler slipper fordøyelsessafter, kalt spytt, som arbeidet med bevegelse av tennene til å bryte ned maten. Spytt bidrar til å fukte, smøre og binde mat å tillate for enkel svelge. Spytt inneholder også forbindelser som begynner å bryte maten ned. For eksempel inneholder spytt alfa-amylase for å bidra til å omdanne komplekse stivelse til maltose enklere.

Magen

Magen produserer sure fordøyelsesenzymer juice som bryter ned protein. Magen produserer også slimete til linje dens vegger for å beskytte magesekken fra sin egen saft. Hvis magen ikke fungerer riktig, kan de slimete forverres, blir utsatt for magens fordøyelsesenzymer juice og resultere i en sår. Magesyre fungerer sammen med magens muskelbevegelser til churn og bryte ned maten.

Liver

Etter å ha passert gjennom magen, mat kommer inn i tolvfingertarmen. En liten kanal, kalt felles gallegang, åpner inn i tolvfingertarmen og leverer fordøyelsessafter fra lever, galleblære og pankreas. Leveren produserer en alkalisk galle å redusere matinn surhet, smøre tarmen og emulgerer fett for tarmen å absorbere.

Galleblæren

Galleblæren lagrer fordøyelsesenzymer juice produsert av leveren når den ikke er i bruk. Feilaktig funksjon av galleblæren kan føre til dannelse av gallestein fra lagrede fordøyelsessafter. Derfor grundig sekresjon av fordøyelsesenzymer juice fra galleblæren har høy viktighet i menneskelig fordøyelsen.

Pancreas

Bukspyttkjertelen produserer alkaliske enzym fordøyelsessafter som er i stand til å bryte ned karbohydrater, proteiner og fett. Bukspyttkjertelen bryter ned uansett matvarer munnen, magen og leveren ikke kunne fordøye effektivt. Fordøyelsesproblemer oppstår, men når feil funksjon av de andre fordøyelses juice organer føre til at kroppen til å stole utelukkende på bukspyttkjertelen for fordøyelsen. Bukspyttkjertelen blir stresset og fordøyelse forblir ufullstendig.

Kilder fordøyelsesenzymer

Kilder fordøyelsesenzymer


Fordøyelsesenzymer forvandle maten du spiser til næringsstoffer kroppen din kan bruke. Selv om kroppen produserer sine egne enzymer, kan en diett mangelfull i enzymrike rå matvarer føre til mage-tarm problemer, inkludert gass, oppblåsthet, forstoppelse og dårlig næringsopptak. Forbedre fordøyelsen helse ved å forbruke flere enzym-rik mat eller ved å ta et enzym supplement.

Rå mat

Rå frukt og grønnsaker inneholder enzymene som kreves for deres fordøyelse, spesielt når det spises snart etter at de er tatt. Rå grønnsaker salater er en enkel måte å inkludere flere enzymer i hvert måltid. Eksperimenter også med rå grønnsaker i omeletter og eggerøre, i burritos eller chili, og i sandwich-wraps. Matlaging og pasteurisering ødelegge enzymer, men en rask stek (som forlater grønnsaker crunchy) vil holde de fleste av enzymer intakt.

Miso

Miso, en gjæret soyabønne produkt populær i Japan, er en rå mat rik på enzymer og gunstige bakterier. Se etter den i nedkjølt delen av enhver helsekost butikk. En generell smaksforsterker, det fungerer godt i suppe, salat dressing og sauser. Ikke kok miso; hvis du bruker den med en tilberedt parabol, rør det inn på slutten.

Kombucha

Kobucha er en gjæret, vinegary-smake drikk laget te og levende kulturer. Rik på fordøyelsesenzymer, er det spioneringen som en energi tonic som også kan kurere mange sykdommer: slapphet, akne, gastrointestinale plager, svak libido, PMS, høyt kolesterol, fedme, lungeproblemer, rynker og til og med kreft. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker og noen kaffebarer.

Urter

Bedre ernæring magasinet (2002) anbefaler å bruke urter og krydder for å bøte på vanlige problemer i mage-tarm. Vindturbiner, slik som ingefær, peppermynte og fennikel, stimulerer kroppen til å produsere mer fordøyelsesenzymer. Peppermynte kan også lindre gass, oppblåsthet og diaré. Gurkemeie, et krydder som brukes ofte i indisk matlaging, kan hjelpe fordøyelsen ved å stimulere galleproduksjon.

Avocado

Avocado er rik på lipase, det enzym som bryter ned fett. Avocado er deilig i salater, på smørbrød og i dips. Det går spesielt godt med spirer, et annet enzym-rik mat.

Papaya

Papaya inneholder papain, et enzym som bidrar til å bryte ned protein. Det kan også gi lindring av oppblåsthet, ifølge First For Women magazine.

Kosttilskudd

For generelle fordøyelses fordeler, Better Nutrition magasinet (2007) anbefaler et bredt spekter supplement med protease, lipase, amylase, cellulase, xylanase og alfa-galaktosidase. Du vil kanskje også et supplement med beta-glukanase, noe som bidrar til å fordøye korn. Ta kosttilskudd med måltider, aldri på tom mage.

Fordøyelsesenzymer for å hjelpe med gass

Tooting, farting, passerer gass - flatulens har mange navn. Nesten hver person opplever gass, men noen har det mer enn andre. Mens gass er en naturlig del av fordøyelsesprosessen, kan forbruker fordøyelsesenzymer hjelpe med luft i magen.

Beskrivelse

Begrepet flatulens refererer til å ha overskytende gass i magen eller tarmen. Dette kan resultere i oppblåsthet og / eller å ha behov for å slippe gass gjennom rektum eller gjennom munnen ved raping. Gass eller luft, består av nitrogen, hydrogen, karbondioksyd, metan og oksygen. Den vanlige kilde for tarmgass er tarmbakterier. Visse bakterier lever i tykktarmen og fordøye eller gjære mat som ikke tidligere har vært absorbert av tynntarmen.

Fordøyelsesenzymer

Fordøyelses enzymer som finnes i spytt, fordøyelseskanalen og noen matvarer som papaya arbeidet med å bryte ned maten slik at den kan bli absorbert av tynntarmen. Et fravær eller i utilstrekkelig mengde av disse enzymene vil nedsette absorpsjon og matvarene som skal føres inn i tykktarmen. Det colonic bakterier vil bryte ned mat, produsere gass i prosessen.

Eksempel: laktoseintoleranse

Individer som er laktoseintolerante har enzymet laktase, som er nødvendig for å bryte ned laktose, naturlig sukker som forekommer i melk og meieriprodukter. Som et resultat, vil personer med laktoseintoleranse være ute av stand til å absorbere forbrukes meieriprodukter, og dette vil føre til at gass i fordøyelseskanalen.

Papaya

Frukten av en papaya inneholder papain, et enzym som hjelper fordøye proteiner og kan hjelpe med gass, ifølge "Verdens sunneste Foods" av George Mateljan. Av denne grunn er mange fordøyelsesenzymer kosttilskudd laget med papaya eller fra papain hentet fra papaya.

Andre enzymer

Fordøyelsesenzymer er også funnet i rå mat som frukt, grønnsaker og kjøtt. Matlaging disse matvarene skader eller fører til at mat å miste de fleste om ikke alle sine naturlige enzymer.

Hvorfor er fordøyelsesenzymer Funnet i mage-juice?

Hvorfor er fordøyelsesenzymer Funnet i mage-juice?


Siden mange av maten vi spiser er kompleks og rik på protein og andre næringsstoffer, er kjemikalier fra fordøyelsessystemet brukes til å bryte ned maten til mindre molekyler. Hvert organ i fordøyelsessystemet utskiller egne enzymer, med magen utskillende gastric juice. Gastric juice blir brukt til å bryte ned proteiner, stivelse og fett. Leveren og bukspyttkjertelen også hjelpe med å fordøye maten når den forlater magen og går inn i tarmen.

Fordøyelsessystemet

Den fordøyelsessystemet inneholder en serie av organer og vev som starter ved munningen, og som ender i tykktarmen. Den primære hensikten med fordøyelsessystemet er å innta (spise) og fordøye (prosess) mat for ernæring. Organer og vev utskille forskjellige kjemikalier for å hjelpe i behandlingen av maten. Slike kjemikalier omfatter enzymer, overflateaktive midler og fortynnings-midler.

Mat Absorpsjon

Mennesker er altetende, noe som betyr at vi spiser alle slags matvarer. Fra kjøtt til grønnsaker og alt i mellom, er maten brytes ned under fordøyelsen. Vårt fordøyelsessystem er utviklet for å hjelpe oss å få mest mulig næring ut av alt vi spiser, og mindre molekyler er bedre absorbert. Imidlertid er de proteiner og sukkere eter vi består av store molekyler som er for store til å bli absorbert inn i kroppen. Kjemikaliene i fordøyelsessystemet bidrar til å bryte ned maten til sine mest grunnleggende molekyler.

Enzymer

Enzymer er komplekse kjemikalier som kan benyttes til kjemiske reaksjoner i kroppen. Enzymer fremskynde kjemiske reaksjoner som ellers ville kreve mer energi. Dette gir mer energi for kroppen å absorbere. Opprettelsen av enzymer og tilsette dem til maten starter ved innløpet, hvor enzymer i spytt begynner å hjelpe til med nedbrytning av stivelse til enkle sukkerarter og kjøtt i enklere proteiner. Når i magen, blir gastrisk enzymer tilsettes.

Magesaft

Gastric enzymer inkluderer pepsin, som bryter ned proteiner enda lenger inn aminosyrer små nok til å bli absorbert senere i tarmen. Gelatinase kollapser bindevev i kjøttet. Lipase reduserer fettstoffer (lipider) i mer grunnleggende oljer. En annen enzymet, renin, bryter ned proteiner i melk og andre meieriprodukter. Uten disse enzymene, vil maten når tarmen som større molekyler, ikke i stand til å bli absorbert inn i kroppen.

Andre fordøyelsesenzymer

Den bukspyttkjertelen og leveren også produsere digestive enzymer. Bukspyttkjertelen utskiller amylase å ytterligere bryte ned stivelse. Det skiller også trypsin og nuclease å nedbryte proteiner enda mer; proteinmolekyler er kompliserte strukturer som krever flere enzymer for å redusere dem til deres mest grunnleggende deler. Leveren utskiller galle, som virker som en emulgator for å tillate fett og oljer for å bli vannoppløselige for absorpsjon inn i, og overføre i, i blodstrømmen.

Fordøyelsesenzymer til å bli kvitt arr

Fordøyelsesenzymer til å bli kvitt arr


Proteaseenzymer som bromelain og papain er populære hjem rettsmidler for å fjerne arr. I teorien kan disse kraftige enzymer fjerne arrvev ved å fordøye det skadde vevet samtidig la sunn, glatt hud i takt. Fordøyelsesenzymer brukes innen mainstream medisin som behandling for alvorlig hud traumer, inkludert andre- og tredje grads forbrenning. Men preparerte aktuelle behandlinger som inneholder papain, den mest populære protease enzym, er nå tilgjengelig i USA.

Klinisk bruk

I flere tiår har protein-fordøye enzymer blitt brukt til sår debridement i brenne pasienter og folk som har opplevd alvorlige traumer til huden. I disse haster, kliniske settinger, enzymer er ofte brukt fordi de øke hastigheten helbredelse ved "å spise" død eller skadet hud. En 2004 gjennomgang publisert i det medisinske tidsskriftet "Wounds" fant at protease enzymer papain og bromelain (avledet fra ananas og papaya, henholdsvis) er nyttig for å fjerne døde og skadde vevet. Disse enzymatiske prosedyrer pleier å fjerne skorper og skadet vev uten å skade nærliggende sunn hud. I teorien, kan de samme forbindelser fordøye arr med lik effekt.

Regulering og farene

Frem til september 2008, over-the-counter produkter som inneholder papain, et svært effektivt proteolytisk enzym, var tilgjengelige i helsekostbutikker og apotek. Disse kremer og salver ble ofte brukt som aktuelle behandlinger for arr, hudkreft, psoriasis, eksem, utslett og betennelser. Aktuelt enzymer ble godt mottatt av forbrukerne og helsepersonell, men de ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) for over-the-counter (OTC) bruk. FDA sier offisielt at årsaken til forbudet er at noen forbrukere er allergisk mot papaya, anlegget kilde til papain, og kan lide allergiske reaksjoner etter bruk av disse salver.

Hjemmebruk

Mens pre-produsert enzym kremer er ikke lenger tilgjengelig for OTC bruk, kan folk fortsatt bruke papain og bromelain å fjerne arr. Disse fordøyelsesenzymer er vanlige ingredienser i tenderizer kjøtt, og det er mulig å foreta en hjemmelaget arr behandling ved hjelp av kjøtt tenderizer blandet med vegetabilsk olje eller vitamin E. Fordi papaya og ananas begge inneholder naturlig forekommende enzymer, disse rå frukt selv kan også påføres direkte til et sår eller arr. Unngå aktuelle enzymet arr behandlinger hvis du er allergisk mot papaya eller ananas. Disse allergi er mest vanlig hos personer som også har latex allergi.

Bruk av fordøyelsesenzymer fra planter

Bruk av fordøyelsesenzymer fra planter


Fordøyelsesenzymer kan bidra til å lindre symptomene på noen fordøyelsessykdommer. Mens legemet skaper, utskiller og utnytter mange fordøyelsesenzymer, alder og andre helsefaktorer kan redusere mengden av enzymer som produseres. Ifølge Phyllis Balch i sin bok "Resept for Nutritional Healing", en mangel på enzymer reduserer i stor grad fordøyelsen av mat, og kan føre til ernæringsmangler, fordøyelsesforstyrrelser og inflammatoriske tilstander. Supplerende fordøyelsesenzymer er ofte utvunnet fra planter.

Bromelain

Bruk bromelain å bryte ned høy-protein måltider. En av de mest vanlige plantebaserte fordøyelsesenzymer kommer fra ananas. Ananas inneholder bromelain, som hjelpemidler i fordøyelsen av proteiner. Dens fordøyelses fordelene kan bli styrket når det tas sammen med andre enzymer som bryter ned fett og karbohydrater. Bromelain inneholder også noen antibiotika egenskaper også.

Ifølge University of Maryland Medical Center, har Tyskland godkjent bruken av bromelain i behandling etter kirurgi hevelse og betennelse. Det kan også være nyttig i behandling av inflammatoriske tilstander i bløtvev skader. Ta bromelain på tom mage for å bruke det for provoserende spørsmål.

Papaya

Ta papaya enzymer for etter-måltid fordøyelses lettelse. En av de minst kostbare fordøyelsesenzymer er laget av papaya. Papaya inneholder papain som bidrar til sammenbrudd protein. Den papain i papaya blader har også blitt brukt til mørt kjøtt. Disse enzymene blir ofte solgt i tyggeform og kan kombineres med klorofyll eller mynte, til å friske pusten. Papaya bidrar til å lindre fordøyelsesforstyrrelser, og kan bidra til å stimulere appetitten.

Bredspektret Enzymer

Bruk bredspektret plantebasert enzym kosttilskudd for å hjelpe fordøye en rekke typer mat. Disse enzym kosttilskudd kan inneholde isolerte former av forskjellige enzymer som protease, amylase, alfa-galaktosidase, cellulase, lipase og andre som bidrar til å bryte ned fett, proteiner, fiber og sukker.

Disse enzymer er ofte vesentlig dyrere enn papaya eller bromelain produkter. Den nøyaktige potens av enzymene kan også være vanskelig å sammenligne så er det flere måleenheter for enzym styrke. Når jeg prøver bredspektrede enzymer for første gang, prøv lavere potens enzymer som sterkere enzymer kan forårsake fordøyelses opprørt hvis de ikke trengs. Nedre-potens enzymer er også mye rimeligere enn de høyfaste enzymer.

Noen plantebaserte fordøyelsesenzymer produkter er spesielt formulert for spesifikke fordøyelses problemer som matallergier og gass og oppblåsthet. Husk at fordøyelsesenzymer anbefales ikke for barn.

Fordøyelsesenzymer og vekttap

Et av de vanlige problemer i usunn personer er dårlig fordøyelse. De to største årsakene til dårlig fordøyelse er manglende evne til kroppen vår til å produsere nok enzymer, og mangel på enzymer i maten vi spiser. Enzymer er organiske proteinmolekyler som bryter ned matrester og konvertere dem til absorberbare næringsstoffer.

Protease

Dette enzymet er ansvarlig for å fordøye proteiner som finnes i mat. Hvis proteinet er ufordøyd, kan det sirkulere gjennom kroppen din. Protease hjelper rense kroppen for uønsket protein og gjenoppretter energi og balanse. Dette enzymet oppfordrer også immunforsvaret til å tørke ut eventuelle fremmede organismer som forårsaker sykdom, og hjelper i healing og utvinning fra medisinske tilstander og sykdommer. Dette er gunstig for de som ønsker å gå ned i vekt fordi proteiner bidra til å bygge opp muskelmasse, men for mye protein i blodet kan føre til skadelige resultater.

Amylase

Amylase er ansvarlig for å fordøye karbohydrater. Riktig bearbeider karbohydrater er avgjørende for vekttap, fordi det er først etter at de har vært riktig fordøyd at de kan brukes som drivstoff av kroppen i stedet for å bli lagret som fettdepoter.

Lipase

Dette enzymet er hovedsakelig ansvarlig for å fordøye fett. Det bidrar til å fjerne overflødig fett innskudd fra innsiden av dine vener og arterier. Så din sirkulasjonssystemet kan fungere skikkelig. Tilstoppede arterier er en kilde til mange medisinske problemer. Lipase konverterer fett til energi i stedet for å la det bli lagret i kroppen din der det er den siste kilden til drivstoff som kroppen din forbrenner.

Cellulase

Cellulase bryter ned fiberen. Det er en naturlig antioksidant, og binder seg til tungmetaller og andre giftstoffer i kroppen og fortsetter å bære dem gjennom eliminering systemer. Den holder også veggene i store og små tarmen ren. Dette bidrar til å fjerne overflødig vann og avfall fra kroppen og reduksjon oppbevaring av væsker.

Maltase

Maltase tar komplekse sukker som finnes i malt og kornprodukter og endrer dem til glukose for kroppens bruk. Glukose er en energikilde for kroppen som gir kroppen et stoff å brenne under trening eller trener. Noen ganger er glukose lagret i kroppen i stedet for å brukes, noe som kan resultere i vektøkning. I dette tilfellet, maltase enzymer og en kombinasjon av øvelse er nødvendig for vekttap.

Metabolske enzymer

Disse enzymene er protein-lignende stoffer som virker som en katalysator i det hele tatt av de metabolske handlinger i kroppen. De metabolske enzymer er arbeidsstyrken i kroppen din som gjør at mineraler, vitaminer og proteiner for å gjøre jobben sin, og de er ansvarlige for alle anabole og / eller katabole aktivitet i kroppen din, som bistår i å stimulere det endokrine systemet og endring hastigheten som maten er behandlet i kroppen din. Hvis noen er mangelfull i metabolske enzymer, kan han merke en økning i vekt. Imidlertid, dersom disse enzymene blir økt i kroppen, kan det bidra til å støtte vekttap ved å stimulere forbrenningen.

Advarsler

Mangel på fordøyelsesenzymer kan føre til en rekke negative effekter på kroppen din, inkludert abdominal oppblåsthet, kramper, forstoppelse, diaré, eksem, halsbrann, fordøyelsesbesvær, psoriasis, utslett, og IBD, og ​​Crohns sykdom.

Ernæring fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer spille en svært viktig rolle i fordøyelsen. Når fordøyelsen er forbedret avfall elimineres på en riktig måte. I tillegg bedre fordøyelse resulterer i forbedret absorpsjon av viktige næringsstoffer. Enzymer er aktivert i vann, så er det svært viktig å holde seg hydrert slik at kroppen din kan gjøre jobben sin. Lave nivåer av fordøyelsesenzymer føre til dårlig fordøyelse, dårlig eliminering, halsbrann og tretthet.

Pancreas

Mange tror bukspyttkjertelen er selv ansvarlig for å skape fordøyelsesenzymer. Imidlertid skaper bukspyttkjertelen bare omtrent halvparten av det vi trenger for å holde seg frisk.

Noen mennesker produsere enda mindre enn 50 prosent av enzymer kroppen trenger. Dette er ofte sett hos personer som lider av fordøyelsesproblemer som irritabel tarm syndrom. Den standard amerikansk diett er generelt dårlig, så vi kan ikke stole helt på vår bukspyttkjertelen. Tar fordøyelsesenzymer kosttilskudd er en måte at vi kan gi kroppen det den trenger for å fremme optimal helse.

Opprinnelse: fordøyelsesenzymer og mat enzymer

Fordøyelsesenzymer og mat enzymer begge har samme rolle, som er å fordøye mat. Men, de kommer fra ulike kilder. Fordøyelsesenzymer er laget av bukspyttkjertelen, magesekk, tynntarm, og spyttkjertler. Mat enzymer finnes i rå matvarer som gulrøtter, rødbeter, ananas og epler. Når du koker mat, er enzymer i maten ødelagt sammen med mange av de vitaminer og mineraler. Kroppen din gjør fordøyelsesenzymer, men disse enzymene kan også opprettes i en lab og gjort til kosttilskudd.

Metabolsk funksjon

En av de viktigste ting som enzymer gjøre er å forbedre metabolsk funksjon. Metabolsk funksjon er de prosesser som er nødvendige for å opprettholde livet. En effektiv metabolisme er bedre ved behandling av fettstoffer, karbohydrater, proteiner og andre stoffer vi ta inn, noe som resulterer i en sunn, trim kropp.

Betraktninger

Fordøyelsesenzymer er svært effektiv på å redusere giftstoffer i kroppen vår som er et direkte resultat av ufordøyd mat i vårt system. Det er viktig å fordøye maten vår helt å være sunn og ha mer avslappet søvn og energi. Når du tar fordøyelsesenzymer, bør du vurdere et par ting å gjøre kosttilskudd mer effektive. Drikk et glass vann 30 minutter før et måltid. Spise et par biter av mat, og deretter svelge dine fordøyelsesenzymer kapsler før du er ferdig med resten av måltidet. Spis maten sakte og tygge maten grundig for å bistå i prosessen.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av fordøyelsesenzymer. Hvert enzym har en spesifikk rolle i kroppen. Laktase bryter ned laktose funnet i meieriprodukter. Lipase bryter ned fett. Protease og pepsin arbeid for å bryte ned proteinene. Cellulase bidrar til å bryte ned fiber samt binding til tungmetaller slik at de kan utføres av kroppen. Amylase arbeider for å fordøye karbohydrater. Sukrase fordøyer sukker. Mange andre enzymer bidra til å bryte ned mat, men disse er de viktigste.

Fordøyelsesenzymer og absorbsjon av maten

Fordøyelsesenzymer er biologiske forbindelser produsert av organene i fordøyelseskanalen og brukes av kroppen til å katalysere nedbrytning av inge matvarer til en form som lett kan utnyttes av celler. For det meste, fordøyelsesenzymer utføre sine funksjoner ved en prosess kjent som hydrolyse. Hydrolyse refererer til nedbrytning av kjemiske bindinger som finnes i næringsmidler ved tilsetning av et vannmolekyl. Etter at fordøyelsen er avsluttet, skjer absorpsjonen stedet for å overføre produkter av fordøyelsen fra gastrointestinal (GI)-tarmkanalen til blodet. Derfra blir fordøyd næringsstoffer rutes til kroppens organer og systemer etter behov.

Muntlige Enzymer

Virkningen av fordøyelsesenzymer begynner fra det øyeblikket mat kommer inn i fordøyelseskanalen gjennom munnhulen, også kjent som munnen. I munnen, spyttkjertler utsondrer spytt amylase, som begynner foreløpig nedbryting av stivelse som finnes i næringsmidler som brød, pasta og poteter.

Gastric Enzymer

Det sure miljøet i magen forbereder proteiner som finnes i matvarer som fjærkre, kjøtt, fisk og bønner for fordøyelsen ved denaturering og utfolder sin struktur. Etterpå, mage enzymet pepsin bryter ned proteiner til mindre molekyler som kalles peptider.

Hepatobiliær Enzymer

Den hepatobiliære system er sammensatt av lever, galleblære og pankreas. Organene hepatobiliært system spiller en viktig rolle i prosessen med fordøyelsen ved å opptre som tilbehør fordøyelsesorganer. Leveren er stedet for galleproduksjon. Bile lagres i galleblæren og utskilles i tynntarmen i respons til nærværet av fettstoffer. Som emulgator kan man galle fettmolekylene for å blandes med vandig miljø av tynntarmen. Uten galle, ville fett molekyler flyte rundt i tarmen akkurat som olje flyter oppå vannet. På den annen side produserer bukspyttkjertelen enzymer trypsinogen, pankreas-amylase, og pankreatisk lipase, som er ansvarlig for å fortsette fordøyelsen av proteiner, karbohydrater og fett, henholdsvis i tynntarmen.

Tarmenzymer

Cellene i tarmveggen, produserer enzymer som er ansvarlig for å ferdigstille fordøyelsen.

Absorpsjon

Veggen av tynntarmen er foret med fingerfremspring kjent som mikrovilli. Den tarmveggen, som også er kjent som den børstegrensen, har et stort overflateareal for absorpsjon på grunn av disse mikrovilli. Avhengig av den kjemiske struktur av produktene av fordøyelsen, de kan bli absorbert inn i blodstrømmen ved passiv diffusjon, aktiv transport eller micelle formasjon. Når absorbert, matpartikler reise til de forskjellige organer og systemer i kroppen etter behov.

Hva er fordøyelsesenzymer juice?

Hva er fordøyelsesenzymer juice?


Fordøyelsessafter er en av de viktige forbindelser i komplekse organismer som mennesker og dyr. Når folk å spise maten, de spiser energi som er fanget i form av forskjellige enkle molekylære strukturer, slik som karbohydrater og proteiner. Legemet kan ikke umiddelbart bruke disse forbindelsene; det har å bryte dem ned i mindre biter og absorbere dem først. Fordøyelsesenzymer juice er nøkkelen mover i denne nedbrytningsprosessen.

Definisjon

Fordøyelsesenzymer juice er egentlig en samling av mange forskjellige juice som virker på mat som de kommer inn i kroppen. Ulike organer spesialister på ulike typer av fordøyelsesenzymer juice, som er designet for å bryte ned spesifikke matrester. Noen juice er svært sure, mens andre bruker enzymer for å bryte ned maten. Målet med fordøyelsesenzymer juice er å slå komplekse mat forbindelser inn flere enkle molekyler slik at de kan sendes over hele kroppen og brukes av celler.

Typer

Det er mange vanlige typer fordøyelsesenzymer juice som mange er klar over, slik som spytt, som skilles av spyttkjertlene i munnen. Bile, som er laget av leveren, og deretter ført inn i tarmen, er en annen velkjent fordøyelsessaft. Men det er andre mindre kjente juice som proteinase og lipase, som gjør jobben sin på videregående trinn etter mat har blitt brutt ned, men før det kan tas opp i blodet.

Stivelse

Stivelse er en hvilken som helst karbohydratbaserte mat forbindelsen som lagrer energi og er vanlig i planter. En fordøyelses juice kalt amylase bryter ned stivelse i kroppen, snu den til komplekse sukker kjent som maltose, en form for mat som kroppen kan bruke mye lettere. Amylase er laget i bukspyttkjertelen, men er også til stede i saliva.

Fett

Kroppen har problemer med å absorbere fett i sin naturlige tilstand, så det bruker flere fordøyelsessafter å bryte dem ned. Den første er galle, som oppløser det fett i mindre biter som blir oppløselig i vann. Lipase er en annen fordøyelsessaft produsert av bukspyttkjertelen, som bryter ned fett til fettsyrer og glycerol.

Proteiner

Proteiner er kjeder av molekyler som brukes av kroppen til å legge til flere cellemateriale eller reparere skadede celler. For å bryte fra hverandre proteiner til brukbare biter, bruker kroppen saltsyre, som er produsert av gastriske kjertler i fordøyelsessystemet. Dette slår proteiner i små, delt proteiner som deretter føres inn på proteinase, en annen fordøyelsessaft laget av bukspyttkjertelen. Proteinase blir delt proteiner til brukbare peptider og polypeptider.

Fordøyelsesenzym Problems in Infants

Fordøyelsesenzym Problems in Infants


Fordøyelsesenzymer er laget i bukspyttkjertelen. Vanligvis en fordøyelseskanal enzym problemet er forårsaket av bukspyttkjertelen insuffisiens hvor bukspyttkjertelen enten dose ikke gjøre fordøyelsesenzymer eller de er liksom blokkert på vei til magen. De to vanligste årsakene til bukspyttkjertelen insuffisiens er Cystisk fibrose og Shwachman Diamond syndrom

Manglende vektøkning.

En av de første tingene som en forelder kanskje merke hvis barnet har et fordøyelsesenzym problem er mangel på vektøkning. Noen ganger vil et spedbarn i utgangspunktet få vekt og deretter begynne å flate ut, og deretter slippe på vekstkurven. Dette er på grunn av mat blir fordøyd riktig, men ikke absorberes.

Foul smelling avføring.

Spedbarn med et fordøyelsesenzym problem har hyppige, foul smelling avføring. Du kan også finne dråper olje på grunn av ufordøyd fett.

Testing

Hvis du er bekymret for at barnet ditt har en fordøyelseskanal enzym problem, be legen om å utføre en fecal fett test for å se om fett i ditt barns kosthold blir fordøyd skikkelig. Hvis de ikke er det, kan det være et problem. Du kan også be om blodprøver.

Medisiner

Spedbarn med fordøyelsesenzymer problemer kan behandles med kunstige enzymer foreskrevet av barnets lege. De må tas før hvert måltid og før snacks.

Kosttilskudd endringer

Et spedbarn på enzymerstatnings kan ha et normalt kosthold så lenge han fortsetter å motta medisiner. Legen kan anbefale en formel som er lettere å fordøye enn vanlige formler. Noen av disse formler må bestilles via et apotek. Barn trenger ikke å ta enzymer før spise frukt fordi enzymer ikke er nødvendig for å bryte ned fruktsukker.

Som de vokser.

Som barnet blir en pjokk, vil hennes fordøyelsesenzym problem må overvåkes av en lege. Enzymet dosering vil øke etter hvert som barnet aldre. I noen tilfeller kan et barn vokse en fordøyelseskanal enzym problem og erstatning terapi kan stoppes.

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer


Fordøyelsesenzymer er enzymer som forekommer naturlig i fordøyelseskanalen hos mennesker eller dyr. Disse enzymer kan også bli ekstrahert fra planter. Fordøyelses enzymene bryter ned mat i magen, slik at den kan fordøyes lettere, slik at næringsstoffer kan bli absorbert inn i kroppen. Noen ganger, på grunn av mat folk å spise, er det ikke nok fordøyelsesenzymer i kroppen for å bryte ned mat, forårsaker dårlig. En effektiv måte til å bryte ned denne maten er å ta supplerende fordøyelsesenzymer. Du kan teste disse enzymene for å se om de vil være effektive.

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer

•  Hell en pakke med instant havregryn inn i mengden av varmt vann pakken anbefaler å gjøre havremel. Følg instruksjonene på instant havremel pakken for å sikre at det er tilberedt riktig.

Fordel kokt havregryn i to separate boller. Prøv å helle like mengder havregryn i hver bolle, slik at du kan se effekten av denne testen.

bryte åpne en fordøyelseskanal enzym kapselen og helle innholdet i en av boller av havremel.

Bland forsiktig bollen med havregryn du har bare strømmet enzymer til å bruke din skje.

Sammenlign de to boller av havremel. Du bør legge merke til etter omtrent ett minutt å blande bollen du helte enzymer inn i, at havregryn blir mer flytende. Den andre bolle med havregryn bør forbli veldig tykk og vanskelig å røre siden det ikke har fordøyelsesenzymer i den. Hvis dette er hva du legger merke til, så din fordøyelsesenzymer jobber. Om ingen endringer har blitt gjort til havregryn etter noen minutter av helle fordøyelsesenzymer i det og miksing, er de sannsynligvis ikke fungerer.

Hvordan bruke fordøyelsesenzymer til å behandle autisme

Hvordan bruke fordøyelsesenzymer til å behandle autisme


En mangel på fordøyelsesenzymer kan gjøre det vanskelig å bryte ned gluten og meieriprodukter, eller for å forbrenne proteiner og fettsyrer, som fører til en tilstand kjent som "leaky gut." Fordøyelsesenzymer, spesielt DPP-4, ikke forekommer naturlig i autistiske barn. Ved hjelp av dem kan øke toleranse for matvarer som ellers kan utløse symptomer på autisme, slik som aggressiv eller skadelig atferd. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker fordøyelsesenzymer til å behandle autisme.

Bruksanvisning

•  Legg fordøyelsesenzymer til ditt barns kosthold å bryte ned gluten som finnes i hvete, havre, bygg, rug og kasein, som finnes i meieriprodukter. Gluten og kasein kan forårsake fordøyelsesproblemer for mennesker med autisme og kan forsterke noen av sine symptomer, for eksempel aggresjon, fogginess og apati.

Bruk fordøyelsesenzymer som en backup til en glutenfri, kasein-fri diett. Fordøyelsesenzymer kan hjelpe når hvete eller meieriprodukter er inge ved en feiltakelse. Noen mennesker er i stand til å begynne å spise hvete og melkeprodukter ved hjelp av fordøyelsesenzymer. Likevel er eliminering av gluten og meieriprodukter fremdeles den første forsvarslinje for de fleste mennesker er berørt av autisme.

Bruk ulike fordøyelsesenzymer til å bryte ned andre stoffer som karbohydrater, soya, grønnsaker, kjøtt og mat med høyt fenoler, som for eksempel tomater, epler og bananer.

Vet hva fordøyelsesenzymer gjør. Amylase bryter ned karbohydrater og hjelper folk som er allergisk mot gluten. Lactase fordøye meieriprodukter, lipase bryter ned fett, proteiner, protease fordøyer og cellulase hjelpemidler i absorpsjon av næringsstoffer.

Bruk fordøyelsesenzymer til å behandle andre komplikasjoner forbundet med dårlig fordøyelse som leverproblemer, nyre stresset og hudsykdommer. Når maten ikke er brutt ned på riktig måte, kan kroppen bli giftig, overbelastning organer med avfallsprodukt. Feilaktig fordøyd mat kan også føre til parasittinfeksjoner.

Kjøp fordøyelsesenzymer over-the-counter, uten resept. De kan kjøpes på mange helsekostbutikker.

Lær mer om bruk av fordøyelsesenzymer til å behandle autisme ved å delta i Enzymer og autisme diskusjonsgruppe på Yahoo! Se Resources nedenfor for en link.

Tips og advarsler

  • Ta fordøyelsesenzymer før måltider for å oppnå maksimal effektivitet.
  • Sjekk hvor effektivt fordøyelsesenzymer arbeider ved å ta spørreskjemaet tilgjengelig på matintoleranse Bibelen nettside. Se Resources nedenfor for en link.
  • Rådfør deg med barnelege før du legger fordøyelsesenzymer til ditt barns kosthold.
  • Fordøyelsesenzymer vil ikke kurere autisme, men de kan forbedre autistiske symptomer ved å roe aggressiv atferd og forbedre helse og livskvalitet.

Hvordan ta fordøyelsesenzymer på tom mage

Kroppen din trenger enzymer for vitaminer og mineraler du får i å fungere skikkelig. Som navnet antyder, fordøyelsesenzymer er enzymer som hjelper kroppen med å fordøye maten. Fordøyelsesenzymer er også ansvarlig for å hjelpe rent blod. Kroppen din produserer fordøyelsesenzymer naturlig, men over-the-counter kosttilskudd er tilgjengelig for personer med fordøyelsessykdommer. Hvis du lider av acid reflux, forstoppelse eller fordøyelsesbesvær, kan du forvente å se resultater i løpet av få dager for å ta fordøyelsesenzymer.

Bruksanvisning

Vent to timer etter siste måltid før du tar fordøyelsesenzymer. Dette vil gi magen din nok tid til å tømme seg selv ut.

få et glass vann og bruk den til å svelge en fordøyelseskanal enzym tablett. Fullfør glass vann.

Gjenta dette igjen to ganger til i løpet av dagen i sju dager. Den beste tiden å ta enzymer er mellom måltidene.

Legg til en ny pille etter den første uken er over. Nå bør du ta to piller tre ganger per dag. Husk at du ikke må ha spist minst to timer før du tar pillene. Gjør dette i en uke.

Legg til et tredje pille til din diett. Dette er den siste fasen. Du kan nå fortsette å ta tre fordøyelsesenzymer piller tre ganger per dag så lenge du trenger eller ønsker.

Tips og advarsler

  • Fordøyelsesenzymer kan bidra til å øke stoffskiftet slik at du kan gå ned i vekt.
  • Fordøyelsesenzymer kan irritere magesår. Hvis du har en, sørg for å diskutere dette med familien din lege før du tar kosttilskudd.

Fordøyelsesenzymer for Arthritis Relief

Fordøyelsesenzymer for Arthritis Relief


Mens vi tenker på leddgikt som en sykdom som påvirker bare leddene, er det en systemisk sykdom som påvirker hele vår helse. Betennelse er et kjennetegn på sykdommen. Hvis du lider av leddgikt og ønsker fritak uten bivirkninger av reseptbelagte medisiner, kan du være i stand til å finne lindring, samt generelt bedre helse, ved å ta fordøyelsesenzymer.

Definere fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer er produsert av kroppen din til å hjelpe deg å bryte ned maten du spiser, slik at ernæring som finnes i disse matvarene kan absorberes og brukes av kroppen din. Fordøyelsesenzymer er tilstede i spytt, i magen og tynntarmen, samt i noen av maten du spiser. Ulike enzymer målrette ulike komponenter i mat. Amylase i spytt, for eksempel, begynner å bryte ned karbohydrater. Mens fordøyelsesenzymer er avgjørende for fordøyelsen, de spiller andre viktige roller i kroppen også. En av disse rollene er i å hjelpe kroppen å redusere varigheten og alvorlighetsgraden av betennelse og bidrar med vev reparasjon og utvinning tid. Som du alder, reduserer kroppens produksjon av fordøyelsesenzymer. Tilfeldigvis er leddgikt mer vanlig som du alder.

Linking Enzymer og leddgikt

Ifølge ernæringsfysiolog Liz Lipski, Ph.D., bidrar defekt fordøyelsen til leddgikt, og pasienter med leddgikt svarer godt når de ble behandlet med supplerende fordøyelsesenzymer. Hun sier hennes klinisk arbeid på Transformation Enzyme Corporation viser støtte bevis på at supplerende enzymer for fordøyelsessystemet og immunsystem kan redusere betennelser og produsere leddgikt lettelse sammenlignes med det som produseres av vanlige medisiner foreskrevet for leddgikt. Dessverre disse kliniske studier ikke har blitt offentliggjort, i noen fagfellevurderte medisinske tidsskrifter, slik at hennes bevis på dette stadiet er anekdotisk. Det betyr ikke at hun er galt, bare at det ikke foreligger objektive bevis for tiden at hun har rett.

Din bruk av fordøyelsesenzymer

Spørsmålet om hvorvidt du bør prøve fordøyelsesenzymer for leddgikt er en som bør besvares av deg og legen din. Ikke gjør noen endringer i medisinering eller diett uten å snakke med legen din først. Legen din kan godkjenne legge fordøyelses enzym kosttilskudd til behandling regime fordi de kan hjelpe, og selv om de ikke gjør det, de er ikke sannsynlig å forårsake noen skade. Hvis du vil prøve å bruke fordøyelsesenzymer, anbefaler Dr. Lipski en fordøyelseskanal enzym supplement til hvert måltid, og proteaseenzymer to ganger daglig uten mat. Du kan også dra nytte av ekstra vitamin C og glukosamin og chondroitin kosttilskudd. Probiotika er også kjent for å støtte fordøyelsen helse.

4 klasser av fordøyelsesenzymer

4 klasser av fordøyelsesenzymer


Digestive Enzymer er proteiner som finnes naturlig i kroppen din. Du er født med dem, og de jobber sammen for å hjelpe fordøye maten du spiser. I løpet av livet ditt, er enzymer produsert av bukspyttkjertelen og strømme inn i magen og tarmene til å gjøre jobben sin. Sunne enzymer bidra til å bryte ned ulike typer mat stoffer slik at kroppen kan behandle dem og gjøre dem om til energi eller avfall. Hver type av fordøyelsesenzym bryter ned en spesiell type mat. Enzymene virker sammen i kroppen din.

Amylase

Amylase er et enzym som bukspyttkjertelen skaper. Det bryter ned karbohydrater, sukker og stivelse oftest funnet i stivelsesholdige grønnsaker, korn og frukt.

Lipase

Lipase er enzymet som er opprettet av bukspyttkjertelen som brytes ned både fett og oljer til fettsyrer. Lipase oftest bryter ned meieri-og kjøttprodukter i kostholdet ditt.

Protease

-Protease er den tredje fordøyelsesenzym. Den er produsert av bukspyttkjertelen og bryter ned både aminosyrer og proteiner i ost, kjøtt og nøtter du spiser.

.

Cellulase

Cellulase er den fjerde fordøyelsesenzym gjort av bukspyttkjertelen. De arbeider for å fordøye fiber som du spiser av brød, og fiber fylt produkter.

Papaya enzymer Vs. Fordøyelsesenzymer

Papaya enzymer Vs.  Fordøyelsesenzymer


Enzymer er avgjørende i fordøyelsesprosessen. The National Institutes of Health sier at noen fordøyelsesenzymer å fordøye karbohydrater og andre hjelpe til med nedbrytningen av proteiner. En rekke blir produsert av kroppen, mens andre kan tas som et supplement.

Papain

Papain er et enzym som kommer fra den tropiske papayafrukt. Papain bidrar til å bryte ned proteiner under fordøyelsen. Det kan tas som et supplement for å bistå med protein fordøyelse.

Laktase

Lactase er et enzym som produseres i de fleste mennesker. Lactase bidrar til å bryte ned den melkeprotein, laktose. Mangel på dette enzymet fører laktoseintoleranse.

Protease

Protease er et annet enzym som bidrar til å bryte ned proteiner. Den er produsert i bukspyttkjertelen og tarmen.

Amylase

Amylase er et enzym som bistår med fordøyelsen av stivelse og karbohydrater. Den er produsert i munnen, tarmene og bukspyttkjertelen.

Lipase

Enzymet lipase er nødvendig for fordøyelsen av fett. Det gjør også opptaket av næringsstoffer i tarmen.

Fordøyelsesenzymer som finnes i hvete gress

Fordøyelsesenzymer som finnes i hvete gress


Hvete gress juice er kjent som en superfood: en enkelt mat som inneholder en kraftpakke av vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger i en enkel servering. Det er viden kjent for sin avgiftende og helbredende egenskaper. Det finnes mange typer levende enzymer som finnes i en enkelt skudd av hvete gress juice. Levende enzymer spiller en viktig rolle i å fordøye skadelige bakterier og kjemikalier som er til stede i kroppen via miljøet, giftig mat og forurenset vann.

Amylase

Karbohydrater brytes ned i kroppen via enzymet amylase. Karbohydrater er store molekyler som skal bli kuttet opp i mindre stykker for å bli benyttet av kroppen. Amylase enzymer er spesialisert til å kutte grener av stivelsesmolekyler på et bestemt punkt, snu komplekse karbohydrater til enkle sukkerarter som glukose eller fruktose som kroppen kan bruke som mat.

Protease

Protease er hoved digestive enzym som brukes til å bryte ned protein. Proteiner inneholder viktige aminosyrer som er nødvendige for cellulær funksjon og helse. Protease-enzymer som virker til å frigjøre de aminosyrer som finnes i proteiner ved å bryte protein molekylet peptidbindinger. Fordi parasitter, sopp ormer og bakterier er også proteiner, protease bryter dem ned også, å beskytte kroppen mot disse skadelige organismer. Virus er dekket av en tynn membran protein, og som også kan fordøyes av protease. Protease mangel kan føre til en senket immunsystem, kalsium-mangelsykdommer som leddgikt og osteoporose, eller angst og søvnløshet.

Superoksyddismutase (SOD)

Superoksyddismutase, eller SOD, er type enzym kalt en metalloenzyme. I midten er et metall molekyl - vanligvis kobber eller sink - men noen ganger mangan eller jern. SOD er ​​et enzym hvis primære funksjon er å bryte ned frie radikaler som kalles superoksyder til oksygen og hydrogen-peroksyd. Superoksyder kan forårsake alvorlige celleskader, så innlemme enzymet superoksid dismutase i kostholdet ditt kan bidra til å nøytralisere skadelige effekter av superoksyder til kroppen. SOD evne til å bryte ned superoksyder har vist seg å spille en viktig rolle i å undertrykke kreftsvulster og for å hindre den neuromuskulære sykdommer kjent som amyotrofisk lateral sklerose, eller Lou Gehrigs sykdom.

Hvordan bruke fordøyelsesenzymer å kurere overflødig slim

Snørr er et protein som produseres av kroppen finnes i tarmen eller bihulene. Overflødig slim resulterer i tette bihuler eller næringsstoffer som ikke kan bevege seg effektivt gjennom fordøyelseskanalen. Dette er farlig i visse infeksjoner eller parasitter kan leve i denne belegg av slim. Heldigvis, som et resultat av det faktum at slimet er et protein, kan man fjerne overskudd av slim fra kroppen ved å ta en protein-fordøye-enzym, noe som vil bryte ned og flytendegjøre overskudd av slim i kroppen.

Bruksanvisning

•  Vurdere å ta bromelain. Bromelain er en fordøyelseskanal enzym hentet fra rå ananas som desintegrerer protein. Det reduserer hoste og nasal slim fra årsaker som bihulebetennelse. Som en ekstra fordel, det har også svært sterke anti-inflammatoriske egenskaper. Se etter det på nettet som det er noen ganger vanskelig å finne i butikkene.

Ta protease kapsler. Protease er et enzym som bryter ned peptidbindinger i proteiner, som er vanskelig å fordøye. Det hindrer disse proteinene fra reiser til uønskede steder som sirkulasjonssystemet og gjenoppretter energi og balanse.

Gjør deg selv meieri-gratis måltider som meieri kan øke eller forverre mengden av slim i kroppen din. Ta to kapsler av bromelain eller protease med hvert måltid og et glass vann. Hver kapsel skal inneholde 500 milligram av hvert enzym.

Tips og advarsler

  • Rå ananas ikke gi tilstrekkelige mengder av det digestive enzym for å tilveiebringe noe annet enn en ubetydelig forskjell i slim.