Digidexo.com

høyre fot verst ved pompholyx

Slik Cure fordøyelsesproblemer gjennom yoga

Noen yoga stillinger har vist seg å bidra til å lindre symptomer assosiert med fordøyelsesproblemer som gass eller fordøyelsesbesvær. Yoga øker blodstrømmen til fordøyelseskanalen. Den beroligende påvirker slappe kroppen din for å lindre fordøyelsesproblemer.

Slik Cure fordøyelsesproblemer gjennom yoga

Gjør Sittende Twist

•  Sitt på gulvet og bøy knærne så din venstre fot er ved siden av høyre hofte og høyre fot er ved siden av venstre kne. Skift så bein av bunnen din er å trykke på gulvet.

Plasser høyre hånd sikkert på gulvet i nærheten av høyre hofte. Plasser din venstre arm over, og rundt høyre lår. Sitt opp høye og inhalerer.

Exhale og fokus på å vri ryggraden. Føler det hele veien opp fra bunnen til halsen din, mens du slår å se over høyre skulder.

untwist ut av posisjon etter å puste sakte i fem sekunder. Bytt side og gjenta trinnene.

Øv på Cobra

Ligg flatt på magen med pannen berører gulvet og bena sammen. Plasser hendene, fingrene spredt, på gulvet under skuldrene. Klem baken og trykk dine hipbones og bekkenbeinet til gulvet.

Løft kroppen fra brystet opp fra gulvet. Begynn med hodet jobbe deg til øvre del av brystet.

Trykk håndflatene ned og løft midje opp fra gulvet. Pust og hold posisjonen i 10 sekunder.

Slipp pose av ruller sakte ned igjen til gulvet. Starter på midjen din og jobb deg nedover.

Slapp av med Crescent Stretch

Stå med føttene tett sammen og parallelle. Pust inn og heve hendene over hodet. Pust ut mens du snøre fingrene sammen.

Ta en pust i, og går gjennom taket. Slapp av skuldrene, pust ut og nå til høyre med hendene fortsatt sammen. Trykk hoftene mot venstre som du gjør dette trinnet.

Åpne brystet opp til ansikt taket og puster tre langsomme åndedrag. Pust inn, og nå tilbake til taket.

La pusten ut som du kommer til venstre. Trykk hoftene til høyre. Gjenta prosessen på denne siden, og slapp armene langs sidene når du er ferdig.

Hint

 • Noen yogastillinger bør unngås hvis du nylig har hatt brokk eller abdominal kirurgi eller hvis du er gravid.

Hvordan bruke en Cane for Høyre-sidig svakhet

Hvordan bruke en Cane for Høyre-sidig svakhet


Å vite hvordan du skal gå med en stokk kan bety forskjellen mellom immobilitet og et aktivt liv. En stokk gir deg balansere og styrke til å bidra til å kompensere for svekket tilstand. Enten det er en skade, en sykdom eller operasjon forårsaker din høyresidig svakhet, vil du ha nytte av å vite hvordan du trygt og effektivt bruke en stokk for mobilitet.

Bruksanvisning

•  Bruk riktig type stokk. Canes kan være av tre, plast eller metall. Håndtak er enten flat eller buet, med flate håndtak være lettere å gripe. Canes har også kommet med en, tre eller fire Ekspansjons baser. Hvis saldoen er svekket, tre eller fire Ekspansjons canes fungerer best.

Sørg for din stokk er riktig høyde. Når du holder din stokk, bør albuen bøyes omtrent 15 grader. Når du legger armen ved din side, bør toppen av stokk bli enda med håndleddet. Noen canes er justerbare, mens andre ikke er det.

Få saldoen før han går. Grip stokk med venstre hånd, og plante den på gulvet. Stokk skal være på utsiden av venstre ben, omtrent fire inches unna. Bruk din stokk å holde balansen mens du står. Når du føler deg stabil, er du klar til å gå.

Grip din stokk med venstre hånd. Plante stokk om fire inches foran deg mens du trå frem med høyre fot. Stokk og din svakere, høyre fot skal lande på samme tid. Hold stokk plantet på gulvet som du går fremover med venstre fot. Din venstre fot skal lande på gulvet like foran din stokk. Gjenta denne sekvensen for hvert trinn.

Rise fra sittende stilling ved å bruke stokk for balanse. Hold stokk i venstre hånd, og plante den på gulvet omtrent fire inches bort fra venstre ben. Plasser høyre hånd på armen av stolen. Presse deg selv opp, ved hjelp av armene. Hold stokk plantet på gulvet som du stabilisere balansen.

Gå opp trinnene ved å sette din høyre hånd på rekkverket. Hold stokk med venstre hånd. Trappe opp med venstre fot først. Plant din stokk på samme trinn ved siden av venstre fot. Bruk stokk for balanse som du går opp med høyre fot. Gå opp trinnene, ett om gangen. Når klatring trinn, har noen med deg.

Gå ned trinnene ved å holde stokk i venstre hånd og rekkverk med høyre. Sett stokk på trinnet først, og deretter trappe ned med høyre ben. Trappe ned med venstre, sterkere ben sist. Gå ned ett trinn av gangen. Ha noen med deg for sikkerhet.

Tips og advarsler

 • Wear no-slip sko for ekstra sikkerhet.
 • Hvis du har problemer med å bruke din stokk, ring din helsepersonell.
 • Denne artikkelen er ment for personer med høyresidig svakhet bare.
 • Vær forsiktig på glatt underlag.
 • Falls kan oppstå hvis en stokk er feil høyde.
 • Gå rundt hindringer i stedet for å tråkke over dem.

Raskeste måten å helbrede Blemmer på fotsålen

Blemmer på fotsålen er felles for de som liker friluftsliv eller de som bærer ubehagelig sko. Overflødig svette kan føre til at huden blir irritert, noe som kan føre til dannelse av blemmer. De fleste små blemmer leges i løpet av dager, mens større blemmer kan ta opptil en uke å lege. Hvis en infeksjon oppstår, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hjem rettsmidler for Foot Blisters

De fleste foten blemmer funnet på fotsålen oppstå etter iført trange sko eller etter anstrengende sportsaktiviteter eller fotturer. Omsorg for små blemmer så snart som mulig er den beste måten å forebygge infeksjon. Suge føttene i varmt vann. Legg Epsom salt, hvis ønskelig, for å lindre verkende føtter og slappe av foten muskler. Epsom salt kan avlaste noen kløe forårsaket av blemme. Tørre føtter med en myk klut. Sug blistered føttene i varmt vann hver dag frem til blemmer leges.

La blemmer avdekket etter bløtlegging. Unngå å gå på blemme så lenge som mulig som luft hjelper blemmer å helbrede. Plasser en plast bandasje på blisterpakningen før du tar på skoene. Wear fuktbestandige sokker for å hindre fuktighet fra berøre blemme mens det gror.

Påfør moleskin gulvbelegg til blemmer på baller eller hælene av føttene for å minske trykket på blemmer når han går.

Drenere store blemmer

Drenere store blemmer på fotsålen ved hjelp av en nål. Tørk nål med rubbing alkohol eller vask med varmt vann og såpe før punktering av blemme. Trykk forsiktig på store blemmer ved hjelp av nål. Prøv å lage to små hull rundt kantene av blemme cap (toppen av blister). Lett skyve blemme med fingrene for å utvise væsker. Ikke ta av lokket. Påfør en antibiotika salve og en bandasje. Fjern bandasjen ofte, slik at luft kan bidra til å helbrede blemme. Hetten vil stivne av seg selv over tid. Etter blemme har grodd, kan du fjerne hetten ved å forsiktig skrape den eller la den falle av på egen hånd.

Blister medisiner

Antibiotika salver som polymyxin B eller bacitracin er tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken og kan fremskynde helbredelsesprosessen når du har en blemme. Påfør salven etter rengjøring av blemme og omkringliggende områder. Dekk med en bandasje når iført sokker og sko.

Hvis blemme ikke leges innen en uke eller hvis smertene øker, bør du oppsøke lege. Ytterligere medisiner kan være foreskrevet ved en eventuell infeksjon. Tegn på infeksjon er rødhet, pus løslatt etter punktering, overdreven kløe eller smerte sprer seg til andre områder av foten.

Blemmer forårsaket av bakteriell eller soppinfeksjon (fotsopp) kan kreve oral medisin for å bekjempe infeksjonen.

Hvordan Drive Etter en Høyre Hip Replacement

Total hofteprotese, eller THR, er kirurgi for å lindre smerter i en hofte skadet av leddgikt eller skade. Kirurgen fjerner toppen av femur, og lårbein, og erstatter den med et implantat eller protese. Kirurgen setter også en kopp i acetabulum eller hofteskålen. Disse delene erstatte den skadede hofte.

Fordi det er en høy risiko for dislocating den nye hip i de første ukene etter en THR, må pasientene unngå visse bevegelser. Disse restriksjonene, kalt forholdsregler, påvirker måten utvinne pasienter fullføre noen dagligdagse oppgaver.

Bruksanvisning

Vent fire til seks uker for å gi den bløtvevet tid til å gro.

Slutt å ta smertemedisin. Disse medikamentene påvirker reaksjonstiden og gjør kjøringen farlig.

Øv inn og ut av bilen. Du må være komfortabel med å gjøre disse oppgavene uten hjelp og følge alle forholdsregler.

Å komme inn, vende bort fra bilen. Sikkerhetskopiere til setet. Sett deg ned med føttene utenfor bilen. Med knærne sammen, lene seg litt tilbake, og rotere for å sette føttene på gulvet i nærheten pedalene. For å avslutte, reversere disse handlingene.

Hvis du bruker en rullator, krykker eller stokk, må du også være i stand til å oppbevare disse elementene i bilen og hente dem.

Juster førersetet for å holde hofte i en vinkel større enn 90 grader. Sørg for at du kan nå pedaler lett.

Øv beveger høyre fot fra gasspedalen til bremsepedalen og legge press på hver enkelt. Hvis du opplever smerte eller ubehag, er du ikke klar til å kjøre.

Tips og advarsler

 • Følg alltid legens råd om din utvinning.
 • Fysioterapeuter kan vise deg hvordan du skal utføre disse oppgavene.

Virkningene av 2000 fots høyde

Virkningene av 2000 fots høyde


Hvis du bor på havet, eller null grader høyde, kan du nyte fordelene av atmosfærisk trykk som hjelper levere oksygen inn i lungene enkelt. Jo høyere du klatrer, derimot, er det mindre press rundt deg. Dette trykkfall gjør det vanskeligere å ta opp oksygen. Mangel på oksygen kan føre til høydesyke, kvalme, hodepine og andre symptomer i tillegg til mer alvorlige tilstander.

Oksygen i atmosfæren

Mengden oksygen i atmosfæren forblir den samme, enten du er på havnivå eller på toppen av Everest. Stemningen har 21 prosent oksygen til enhver høyde. Imidlertid er atmosfærisk eller i barometertrykket på toppen av Everest betydelig mindre enn den er ved stranden. Ved havnivå, er det atmosfæriske trykket ca 760 mmHg, som holder oksygenmolekyler pakket tettere sammen. Dette tallet synker etter hvert som høyden øker; ved 12 000 meter over havnivå trykket er 483 mmHg. Jo mindre det atmosfæriske trykket, jo lenger fra hverandre oksygenmolekylene, noe som gjør puste vanskeligere.

High Altitude Effekter

Store høyder regnes 8.000 til 12.000 fot, mens svært store høyder er 12.000 til 18.000. Ekstremt høye høyder er over 18.000 fot. Ved 12.000 fot er det 40 prosent færre oksygenmolekyler i hvert åndedrag du tar, noe som vil øke din pustefrekvens. Du vil få mer oksygen, men ikke det samme beløpet du får ved havnivå, og tvinger kroppen til å venne seg til mindre oksygen. Ifølge Princeton University, forårsaker stor høyde og lavere lufttrykk væske til å lekke fra kapillærene, potensielt bygge opp i lungene og hjernen. Hvis du fortsetter å høyereliggende strøk uten tillater kroppen å justere, eller akklimatisere, potensielt alvorlig, kan til og med livstruende sykdommer føre.

2000 Feet

Hvis du kommer fra havet, eller lavere, kan en overgang til 2000 fot krever en liten justering. Mens havnivå atmosfæriske trykk er 760 mm Hg, er trykket ved 2000 meter 706,6 mm Hg. Selv denne lille forskjellen kan ha effekter på deg og andre elementer. Vannets kokepunktet endres, slippe fra 212 grader til 208 grader Fahrenheit. Du må kanskje justere tilberedningstider og hvitevarer samt visse ingredienser i oppskriftene dine. Du kan føle deg kortpustet hvis du er trener eller opplever hodepine og kvalme.

Den Akklimatisering Process

Hvis du føler deg kortpustet eller oppleve en hodepine på 2000 meter eller noe høyde over at der du bor, må du kanskje justere til mangel på oksygen. Alle justerer forskjellig på høyde, så er det viktig å ta hensyn til kroppens tegn. Det tar vanligvis 1-3 dager for å akklimatisere seg til en hvilken som helst høyde. Drikk rikelig med vann, og ikke overanstrenger seg. Også, unngå alkohol, tobakk og beroligende medikamenter som barbiturater, beroligende og sovetabletter. Ifølge Princeton University, disse ytterligere redusere respirasjonen under søvn, forverring dine symptomer.

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite


Cellulite bare refererer til fettansamlinger under huden. Disse underhudsfett ligger innenfor fiber bindevev av lår, hofter, bryster, eller magen. Det ser ut til hovedsakelig på lårene, og når den gjør det, det gir overflaten av låret, en rynket og fordypninger utseende. Denne typen fettvev er et vanlig problem blant kvinner spesielt de som lever et stillesittende livsstil. En inaktiv livsstil, sammen med dårlig kosthold, dårlig vanninntak og ingen trening, bidrar til å øke i cellulite formasjon. I noen tilfeller er cellulitter dannes fordi den kjører innenfor genene til familien (arvelige) .Cellulite problemene kan løses ved å gjøre det motsatte av hva som forårsaket det i første omgang. Prøv å endre din måte å leve fra en lat livet til en aktiv en. Spise riktig ved å legge mer fiber på kostholdet ditt og drikk rikelig med vann å stadig avgifte kroppen din. Og mest av alt, utføre aktive øvelser som vil hjelpe slette tilstedeværelsen av cellulitter i systemet. Her er noen effektive treningsøkter som vil dramatisk forbedre utseendet på cellulitt-akkumulert områder.

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite

Utfør lange spaserturer fremskritt på en tredemølle. Sørg for å bevege armene sammen med bevegelsen som du skride. Gjør denne prosedyren 20 til 30 minutter og slappe av.

Gjør opp-ned steg teknikk. Stå oppreist og plasser din venstre fot på en forhøyet plattform. Holde venstre fot stabil, nøye gå opp og ned på plattformen med høyre fot. Gjenta dette opp og ned bevegelse 15 til 20 ganger. Deretter bytte plasseringen av bena; med høyre fot å være stabil lem og den venstre foten gjør den opp og ned trinnene, 15 til 20 ganger.

Utfør knebøy. Stå oppreist med føttene skulder bredde hverandre, og manualer på hver hånd. Rotere armene innover slik at håndflatene er vendt mot deg. Bøy begge albuene, slik at manualer er plassert på nivå av skuldrene. Kontrakt magen og inhalerer som du bøye knærne til en knebøy. Pust ut mens du bringe kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Sørg for å holde ryggen rett som du utfører denne øvelsen. Gjør knebøy 15 til 20 ganger og deretter slappe av.

Gjennomføre en isolert styrketrening for dine adductor musklene (indre lår). Forbered en pute eller et sammenbrettet tykt håndkle. Sitte oppreist på en stol med føttene flatt på gulvet. Sikkert plassere pute eller håndkle i mellom lårene. Klem lårene på puten, hold den i 5 sekunder, og slipp. Gjør denne prosedyren 15 til 20 ganger og slappe av.

Utfør styrketrening for bortfører muskler (utsiden av låret). Sitt på en stol, med bena tett sammen og føttene flatt på gulvet. Hold ryggen rett og litt lene seg fremover og plassere hånden din ved å plassere håndflatene på sidene av knærne. Deretter gradvis trykk på sidene av knærne utover for å åpne lårene, mens håndflatene presser innover for å motstå bevegelse av lårene. Hold motstand i 5 sekunder og slipp. Gjenta denne prosedyren 15 til 20 ganger og slappe av.

Utfør leg extension øvelsen. Begynn i alle fire og deretter bøye begge albuene slik at underarmene hviler på gulvet. Hev høyre kne så høyt du kan. Gradvis utvide den samme beinet slik at tærne er rettet mot taket og holde posisjonen i 5 til 10 sekunder. Så ta med høyre ben ned igjen til startposisjon og gjøre samme prosedyre på venstre ben. Gjenta vekslende høyde på høyre og venstre ben 10 til 15 ganger og slappe av.

•  Gjør side liggende leg høyde. Ligge på din høyre side med venstre arm plassert foran deg til å støtte din balanse. Bringe nøye din øverste benet fremover og hvile i på gulvet. Deretter heve bunn benet så høyt du kan og hold den i 5 til 10 sekunder, og deretter ta det ned igjen. Gjenta denne fremgangsmåten 10 til 15 ganger, og deretter gjøre den samme prosedyren på den andre siden.

Hint

 • Gjøre trekk gradvis og rytmisk som du gjør alle disse øvelsen for å unngå muskelspenninger.
 • Hold ryggen rett under kjøring; ikke slentre eller overarch.
 • Hvis det er smerter, nummenhet eller prikkende følelse under utførelsen, avslutte treningen og kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan miste fett fra bena og Body

Hvordan miste fett fra bena og Body


Å miste vekt er en standard mål for mange mennesker, men det er utfordrende å gjøre det med en travel timeplan og begrenset tid. Men å miste vekt i ben og kropp handler om konsistens. Man trenger å utvikle en streng plan som kombinerer både kosthold og trening for å gå ned i vekt. Trening alene vil ikke få jobben gjort. Den viktigste komponenten i vekttap er et sunt kosthold. Når en diett er etablert, en treningsøkt plan utformet for å målrette fet områder vil sikre vekttap.

Hvordan miste fett fra bena og Body

•  Begynn et sunt kosthold. For å gå ned i vekt, er det viktigste som må endres kaloriinntaket. Spill inn din nåværende kaloriinntak og trekke et tilstrekkelig antall kalorier når begynner det nye kostholdet. Dette tallet avhenger i stor grad av din nåværende vekt og nåværende helsetilstand. Hvis finne et nytt mål kaloriinntaket er et problem, ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller lege. Imidlertid vil kutte ned på kalorier på noen måte å hjelpe og er viktig ved konstruksjon av en ny diett.

Eliminer alle over behandlet mat når du oppretter den nye kosten. Prøv å holde deg unna all brus og noe med mye kullsyre. Inkluderer frukt, grønnsaker og mat laget fra hele korn.

Øvelse for omtrent fire timer i uken. Hvordan du deler denne gangen er egentlig opp til deg, men prøv å minst innlemme tre forskjellige dager i denne tidsrammen i motsetning til stapper fire timer med trening i en eller to dager. Det er ikke sunt. Spis riktig etter trening fordi kroppen får optimale resultater fra maten du spiser etter trening. Prøv og spise mat som er høy i protein når du gjør dette.

Utfør ulike øvelser som er rettet mot bena og kjernen. Dessuten er hjerte-øvelse viktig i den totale vekttap. Ved hjelp av manualer, gjør lunges. Plasser høyre fot omtrent én meter foran venstre, mens du holder begge manualer. Bøy venstre kne, flytte den mot bakken. På omtrent en tomme over bakken, presse opp med høyre ben, og kommer til en stående posisjon igjen. Alternative bena når du gjør denne øvelsen. Du kan enten bevege seg i en retning fremover mens du gjør lunges, eller stå på ett sted, gjør et visst antall repetisjoner på samme benet før du bytter. Denne øvelsen vil hjelpe tone quadriceps.

heise manualer over hodet. Hvil dem rett under ørene, men ikke plasser dem på skuldrene. Deretter utføre en knebøy. Hold justert ryggen og føttene skulder bredde hverandre og til en litt utover vinkel. Knebøy vil hjelpe deg å arbeide lår og baksiden.

styrke din kjerne samtidig miste vekt i bena. Du kan gjøre dette ved hjelp av treningsball. Legg deg ned på ryggen, plasserer anklene på toppen av ballen. Rull ballen mot kroppen din, mens du fremdeles holder føttene rett. Du vil føle brenne i magen og hamstrings hvis dette gjøres riktig. Bruk stoppeklokke for å ta tiden. Antall repetisjoner er ikke viktig når du gjør viktige oppgaver. Man må bokstavelig talt "føle brenne" for å vite at kjernen og magen områdene er å få jobbet ut.

Utfør sit ups mens du sitter på ballen. Dette vil ikke bare styrke dine magemuskler, det vil også hjelpe deg med å utvikle balanse, noe som vil tvinge begge bena for å gjøre arbeidet. Igjen, bruke stoppeklokken til å motivere deg selv og sette tid mål.

Legg til en hjerte-komponent til treningen. Hoppe tau i minst fem minutter hver gang du trener. Du kan dele denne tiden opp hvis ønskelig fordi hoppe tau er en stor varm opp samt en stor kul ned. Bruk stoppeklokke for å holde nøyaktig tid. En hjerte-elementet vil få blodet sirkulerer til musklene, noe som gjør treningen blir mer gunstig. Det styrker også din utholdenhet, slik at du kan til slutt trene for lengre perioder av gangen.

Hint

 • Alltid holde seg hydrert når du trener. Lave væskenivåer føre til dehydrering og andre helseproblemer.
 • Ikke glem å strekke etter trening. Stramme muskler kan føre til kramper, stammer, og i verste fall, tårer.

Måter å roe ned før sengetid

Måter å roe ned før sengetid


Lære å slappe av ved sengetid kan ikke bare lindrer stress, men kan hjelpe deg å sovne lettere og bli sovende. Ifølge Sleep Foundation, kan trening gjort tidligere i dag bidra til å fremme dyp søvn om natten og redusere stressnivået. Du kan også lese i sengen eller bruke andre sengetid avspenningsteknikker som lesing, et varmt bad, massasje, muskelavspenningsteknikker, guidet billedspråk, meditasjon og pusteøvelser.

Selv Massasje

Hvis du ikke har noen som kan gi deg en massasje før sengetid for å hjelpe deg slappe av, prøve noen selvmassasjeteknikker. Lukk øynene, og sette ring fingrene på broen av nesen rett under øyenbrynene. Massere området. Øk trykket du bruker for fem til ti sekunder. Release. Gjenta denne øvelsen to til tre ganger. Sette tomlene bak ørene. Nå fingrene til hodebunnen. Med fingertuppene, flytte hodebunnen litt i en back-og-tilbake bevegelse i 20 sekunder. Gjenta.

Deep Breathing

Legg deg ned du ryggen din. Slappe kroppen din sakte. Sakte begynner å inhalere gjennom nesen. Konsentrer deg om å fylle den nederste delen av brystet ditt først, deretter midten og, til slutt, den øverste delen av lungene. Hold pusten i to sekunder. Som du slappe kroppen din, pust ut og telle sakte. Vent 4-5 sekunder, og gjenta denne øvelsen. Hvis du blir svimmel mens du utfører teknikken, sakte ned og ta mer tid mellom pustesykluser. Gjenta sykluser så mange ganger du vil inntil du føle deg avslappet.

Progressiv muskelavslapning

Start progressiv muskelavspenningsteknikk ved å få inn i en komfortabel posisjon. Pust inn og ut sakte, ta dype åndedrag. Når du føler deg avslappet, fokus på høyre fot. Anspent det sakte, og klem den godt. Hold i 10 sekunder. Slappe av foten din. Hold deg avslappet som du puster langsomt og dypt. Nå fokusere på din venstre fot og gjenta tensing og avspenningsteknikk. Flytt opp til leggen, og gjenta denne øvelsen. Flytt opp til lårmusklene, rumpe og hofter, mage, rygg, bryst, armer, hender, skuldre, nakke og til slutt ansiktet.

Guided Imagery

For å utføre denne øvelsen, for seg en fredelig scene som beroliger deg. For noen mennesker kan det være en havutsikt, mens andre kan tenke på et favorittsted fra barndommen. Du kan bruke et lydopptak som et akkompagnement med avslappende naturlyder, eller spille beroligende musikk. For å starte, lukke øynene og slappe kroppen din. Så klart som du kan, ser for din fredelig sted. Konsentrer deg om alle lukter, lyder, farger og smaker forbundet med dette stedet. Når du er klar, la bilder av ditt sted sakte visne.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

 • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en overbelastet eller revet lukkemuskelen. Disse typer lyske skader er vanligvis behandles med en kombinasjon av hvile, is, varme, og over skranke medisiner som paracetamol og ibuprofen å lindre smerte. Som healing utvikler seg, er det noen tøyningsøvelser som bistår den helbredende prosessen med lysken.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

Butterfly Stretch

•  Sitt på bakken på baken.

Bøy i knærne og bringe begge føttene sammen slik at bunnen av skoene dine er mot hverandre.

Hold på dine sko. Ved hjelp av albuene, presse knærne mot gulvet.

Hold stillingen i 10-15 sekunder.

Standing Lyske Stretch

Spre føttene langt fra hverandre (mye lenger enn skulderbredde).

Bruk din kroppsvekt for å lene seg mot høyre. Plasser høyre albue mot høyre kne å strekke venstre lyske. Hold føttene pekte fremover.

Hold posisjonen i 15-20 sekunder.

skifte side og gjenta trinn to og tre for en høyre lyske strekk.

Lunges

9. Begynn i utfall posisjon. Plasser høyre fot og venstre kne på gulvet.

Pass på at du sitter rett og at høyre ben er vinkelrett på gulvet opp.

Lean frem til å intensivere venstre lyske strekk. Hold posisjonen i 10 sekunder.

Bytt ben og gjenta trinn en gjennom tre for høyre lyske strekk.

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler


De rolige og flytende bevegelser av yoga effektivt kan strekke og styrke kroppen og roe ånden samtidig. Sittende yoga, eller positurer utføres mens i sittende stilling, rettet mot en hel rekke muskelgrupper inkludert setemuskler, eller rumpe muskler og hamstrings. Hamstrings er nettverket av tre store muskler som går fra kneet opp gjennom baksiden av låret. Yoga for setemuskler kan gi deg en mer tonet baksiden, mens sittende positurer løsne og styrke hamstrings.

Warm Up

Yoga kan øke fleksibiliteten når det gjøres riktig og konsekvent, men er mer effektive når kjernetemperaturen er forhøyet og musklene er varme. Varme musklene bevege seg mer jevnt og kan strekkes mer fullstendig enn kalde muskler. Før du begynner en yoga trening, varme opp i fem til ti minutter med en rask spasertur, en langsom jogge eller noen hopping knekt. Etter en kort oppvarming, med musklene dine være tilstrekkelig løs og klar for yoga.

Half Lord of Fishes

Hovedoppgaven til Half Lord of Fishes positur er å løsne hip flexor og øvre rygg muskler. Ifølge "Yoga Journal," nå disse målene er det som kan føre til sterk, fast setemuskler. Plasser en brettet teppe på gulvet bak deg til å støtte og beskytte baken og sittende bein som du utfører denne positur. Sitte med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. La ditt venstre ben å falle åpen på gulvet. Kneet vil fortsatt være bøyd, men peker til venstre. Skyv venstre fot under høyre ben og skyv venstre fot mot høyre rumpeballe. Holde høyre kne bøyd på brystet nivå, løft høyre ben over venstre beinet og plasserer høyre fot tilbake på gulvet, så nær din venstre hofte som mulig. Vri overkroppen til høyre mens du støtter kroppen din med høyre hånd på gulvet. Hvil venstre bøyd albue på høyre kne. Hold stillingen mellom 30 sekunder og ett minutt. Slapp av og gjenta positur med venstre fot ved siden av høyre hofte.

Sittende Forward Bends

Hamstring musklene er lett skadet under sport når de er for stramme og deretter trukket for hardt. Den Sittende Forward Bend og vidvinkel Sittende Forward Bend hjelper hamstrings slappe av, noe som åpner for et utvidet utvalg av bevegelse som kan forebygge skader. Sitt med bena sammen, strukket ut rett foran deg for Sittende Forward Bend. Støtt baken med et brettet teppe. Bøye seg fremover så langt du kan komfortabelt uten smerte med mål om å berøre brystet til knærne. Hvis det er mulig, plasserer underarmene på gulvet på utsiden av bena. En variant av denne positur er vidvinkel Sittende Forward Bend, hvor du plasserer bena fra hverandre på en 10 til 20 graders vinkel. Bøy og nå for tærne med fingrene mens du prøver å røre haken til gulvet.

Sikkerhet

Sittende yoga stillinger å strekke og styrke setemuskler og hamstrings er generelt kontraindisert for dem som har vedvarende lavere tilbake skader. Vridning og bøying av Half Lord of Fishes og sitter Forward Bend positurer kan legge for mye vekt på ryggen. Mark Stephens, forfatter av "Teaching Yoga: Essential Foundations og teknikker", understreker viktigheten av å fortsetter med stor forsiktighet hvis du har en herniated disk eller andre ryggproblemer. Hold hver bøy så lenge som ønsket, eller i flere minutter. Rådfør deg med lege eller yoga instruktør for forslag om hamstring og GLUTEAL styrke øvelser som kan utføres i en liggende stilling uten å skade ryggen din.

Stretching hip flexors og stramme setemuskler

Stretching hip flexors og stramme setemuskler


Når bena er i bevegelse, er minst én hip flexor eller gluteus muskelen involvert på noen måte. Det er ikke rart, da, at mange utøvere er interessert i å opprettholde god fleksibilitet i sine hip flexors og i å styrke sine setemuskler. Et anfall som ser hippe området er også en fysisk attraktiv funksjon. Hip øvelser vil styrke musklene dine, men hvis du er ute etter å trimme fett, husk at du ikke kan spot-redusere. Legg cardio øvelser til treningen for å skape en slankere kropp generelt.

Hip Flexors

Hip flexors inkluderer iliopsoas, sartorius-, rectus femoris, Tensor fasciae latae og pectineus muskler. Sammen med noen av hoften adductors, flexors er ansvarlig for hoftefleksjon - aktiviteter der låret og bekkenet flytte nærmere hverandre, inkludert løping og hopping.

Setemuskler

Setemuskler surround bekkenet fra sidene og bak og inkluderer gluteus maximus i bakenden pluss gluteus medius og minimus rundt hoftene. Disse musklene er involvert i nesten alle mulige hip bevegelse. Hvis bena er i bevegelse og du ikke bøye hoftene, en eller flere av dine setemuskler er nesten alltid å hjelpe du flytter.

Hoftebøyning Strekker

Rectus femoris er en av dine quadriceps, så det er ikke overraskende at mange quad strekker også arbeide hoften flexors. For å utføre en quad strekning på ett kne, satt høyre leggen og kneet på gulvet bak deg, pekte tærne tilbake og låret vinklet litt fremover. Samtidig setter du venstre fot flatt på gulvet foran deg med kneet bøyd. Bevege hoftene frem til du føler en strekk i høyre hofte. En vanlig stående strekningen innebærer bøying høyre kne og flytte høyre fot mot baken. Ta tak i foten med høyre hånd og flytte hælen din så nære rompa som du komfortabelt kan. Hold begge strekninger i 30 sekunder og gjenta strekninger med begge beina.

Gluteus Øvelser

De mest vanlige øvelser for å styrke og stramme gluteus musklene inkluderer knebøy, markløft, beinpresse og lunges, som alle retter seg mot gluteus maximus. Bruk en beinpress maskin, sittende eller liggende, å presse en motstand plate med bena. Du kan utføre de tre andre øvelser med vektstenger, manualer, maskiner og andre treningsverktøy, og det finnes utallige varianter av hver. Utføre knebøy ved å plassere en vektstang over ryggen din, huk tilbake som om du sitter i en stol og deretter stiger. For lunges, ta et par manualer og ta et stort skritt fremover, bøye foran kneet; skritt tilbake, da utfall med motsatt ben. Utføre markløft ved å nå ned og fatte en vektstang med armene utvidet og deretter stiger til en stående posisjon mens du holder armene rett. Gluteus medius og minimus støtte eller stabilisere dine bevegelser under mange varianter av disse fire øvelser. Sitte i en hip bortføring maskin og trykk bena sidelengs for å målrette de to mindre setemuskler mer direkte.

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch


Selv om hip flexor musklene ikke får den oppmerksomheten som gis til kroppen-skulpturer muskler som biceps, setemuskler og brystmusklene, hip flexors er viktig for din evne til å gå, løpe, danse, sitte og alle andre aktiviteter som innebærer å flytte ben. Hip flexor muskler inkluderer iliopsoas, tensor fasciae latae, rectus femoris og Sartorius muskler. Strekke hip flexors øker sin fleksibilitet, lindrer muskelsmerter og forbedrer omfanget av bevegelse.

Yoga Cat Pose

Ryggsmerter og morgenstivhet kan skyldes overarbeid eller dårlig holdning, påvirker dine hip flexor muskler. Katten yoga positur utføres fra en ansikt-ned posisjon på hender og knær kan øke blodstrømmen til hip flexors. Stretching disse musklene øker fleksibiliteten og forbedrer din evne til aktivitet. Med knærne i hoftebreddes avstand og hendene skulder bredde hverandre, bøy ryggen opp og ned 10 til 20 ganger. Utfør buen sakte på en utpust. Understreke den oppadgående trekk fra korsryggen og bekkenet. (Se Referanser 6 og 7.)

Yoga Bow Pose

Strekke musklene i forsiden av kroppen din - samt psoas hip flexors - med yoga baugen positur. Plassert på hver side av ryggraden, psoas muskler feste til nedre ryggvirvler og hjelp i ryggjustering og rotasjon, pluss hoftefleksjon. En fleksibel psoas gjør de fremre lårmusklene - quadriceps - for å forlenge. Fra et ansikt-ned stilling, med bena sammen og tærne pekende bort fra kroppen din, plasserer armene langs siden. Bøy knærne så nære rompa som mulig. Ta tak i anklene. Trykk nedover med halebenet som du løfter brystet og lår opp fra gulvet. Hold baugen positur i 20 til 30 sekunder. Gjør 02:59 repetisjoner. (Se referanse 2.)

Liggende quadriceps Strekker

Løgn quadriceps strekninger øke fleksibiliteten i firemannsrom og iliopsoas. Utføre denne øvelsen i to posisjoner, som begynner i en utsatt forsiden ned posisjon. Ta med din høyre fot opp til rumpeballe og gripe ankelen med høyre hånd. Hold positur i 20 til 30 sekunder. Gjenta på den andre siden. Engasjere iliopsoas ved å slå på din side og fatte ankelen, men ikke bøye kneet helt. Gjenta øvelsen på din venstre side. (Se referanser 1 og 4.)

Forsiktighetsregler

Varm opp til å øke blodgjennomstrømningen og løsne musklene før du strekker. Gå, jogge eller sykle for fem til ti minutter å forberede seg strekk. Ta hensyn til kroppen din og ikke presse utover dine grenser. Hvis du føler smerte, du strekker for langt. Ikke sprette mens du strekker, eller du kan skade eller rive muskler. Kontakt lege hvis du har vært borte fra trening i lang tid, eller hvis du har kroniske smerter eller en skade.

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp


Med mindre du kaste og slå mens du sover eller sove gange, er du kroppen kan ha vært i bare én eller to posisjoner for det meste av natten. Liggende i en posisjon for lengre perioder kan føre til stive muskler og ledd. Overforbruk av musklene i de siste 24 til 48 timer kan også føre til stivhet, noe som kan bremse deg ned og gjøre deg trett hele dagen lang. Stretching i morgen er en effektiv måte å lindre stive muskler og ledd.

Fordeler

Stretching i morgen kan bidra til å løsne stive ledd og få blodet strømmer til stramme muskler, samt forbedre fleksibilitet, slik at du starter dagen med mindre risiko for skader ved belastning eller forstuing. Når du strekker musklene, øker du blodtilførselen til både ledd og muskler, noe som resulterer i større spekter av bevegelse. Stretching også bidrar til å styrke musklene for bedre holdning og balanse. Morning strekker også bidra til å gjøre du føler deg mer energisk.

Warm-Up

En varm opp før stretching er nødvendig for å forberede dine stive muskler og ledd, som er utsatt for skade fra mangel på blod flyte. Hvis kroppstemperaturen allerede er forhøyet fra å bli krøp under et teppe, kan oppvarmingen bestå av lette øvelser, for eksempel, marsjerte på plass eller hopping knekt. Når pulsen er litt forhøyet, vil du være klar til å strekke.

Strekker

Når du varmer opp, kan du ligge på senga eller på gulvet for å gjøre noen liggende hamstring strekninger. Strekk ut venstre ben og bøy høyre kne mot brystet. Passe fingrene på baksiden av høyre ben og dra det forsiktig nærmere brystet. Hold skuldrene, hodet og øvre del av ryggen flat. Trekk benet til du kjenner at muskelen på baksiden av beinet begynner å strekke. Hold i opptil 20 sekunder og deretter slappe av og strekke venstre hamstring.

For hip strekninger, ligge på ryggen og bøy knærne. Kryss høyre fot over venstre ben i nærheten av venstre kne. Grab din høyre kne med venstre hånd og forsiktig dra den mot venstre skulder. Gjenta på den andre siden.

Få på hendene og kne på gulvet for å strekke ryggen din. Katten / kamel innebærer avrunding ryggen opp mot taket og deretter overordnede ryggen mot gulvet. Gjør fem på åtte repetisjoner for en god stretch.

Stretching Sikkerhet

Øve øvelsen sikkerhet vil hjelpe deg å unngå en smertefull muskel eller leddskade. Bevege seg sakte når stretching og unngå rykk eller hoppende bevegelser. En trygg strekning bør gjøre muskler og ledd føle deg avslappet og varm. Hold hver strekning for ikke mer enn 20 til 30 sekunder og slappe av mellom strekninger. Hvis du føler smerte, stopp stretching. Ikke hold pusten. Pust ut under strekk og puste i løpet av avslapningsperioden.

Øvelse Bor for Homeschooled Kids

Velger å homeschool barna dine kan være givende og oppfylle til foreldre og barn. Individuell oppmerksomhet, sammen med foreldre / barn bonding, kan starte en fast pedagogisk grunnlag. Men det kan også føre til et barns inaktivitet. Ifølge Michigan guvernørens Council on Physical Fitness Health & Sports Position Statement: "Viktigheten av fysisk aktivitet for barn og ungdom», skrevet av James M. Pivarnik, PhD, bør aktivitetsøkt utgjøre minimum 30 minutter hver dag, og utføres minst på en moderat intensitet slik at hjerte-og pustefrekvens øker.

Warm-ups

Begynn hver økt med varme-ups og stretching. Har barnet eller barna stå med føttene litt fra hverandre. Instruere dem til å sakte heve armene til siden til de er rett over hodet, så å strekke seg etter i taket eller himmelen. La dem nå i ca 3 sekunder. Nå har dem sakte tilbake armene til sine sider, holde armene stiv. Gjenta dette 3-5 ganger.
Nå har barna sakte nå for gulvet uten å bøye knærne og med føttene sammen. Henvise dem til sakte stå opp igjen til en full oppreist stilling. Gjenta dette 3-5 ganger.
Endelig har barna sitte på gulvet med bena rett og spre skulder bredde hverandre. Instruere dem til å sakte nå for sin høyre fot, gå tilbake til en oppreist sittestilling, og deretter komme til sin venstre fot. Gjenta dette 3-5 ganger.

Get Moving

Kjører i stedet er en enkel øvelse for en unggutt. Begynn med å la barna kjøre på plass i sitt eget tempo. Bytt til raskere, deretter tregere. Alternativt har dem gjøre små skritt på plass raskt, og store skritt bringe sine knær til sitt bryst slowly..Continue for opptil 5 minutter.
Hopping knekt er en annen enkel øvelse som ikke krever mye plass.
Få barna til å gjøre dem i sakte film og deretter få raskere og raskere. Fortsette i opptil 5 minutter.
Har din gruppe lå på gulvet med bena rett, armene utvidet over hodet. La dem heve bena opp vinkelrett på gulvet. Nå har dem nå for beina. Varier treningen ved å gjøre bare ett ben og motsatt arm. Gjenta fem til ti ganger.

Cool Down

Nedkjølingen er en veldig viktig tid. Det gjør at musklene til å hente inn og barnet eller barna i gruppen din til å slappe av og roe ned før du går tilbake til sine studier.
Få barna til å sitte med bena krysset under dem. La dem bøye seg fremover, nå ut sine hender til å berøre gulvet foran sakte. Gjenta dette fem til ti ganger.
Deretter må barna ligge på ryggen med bena rett og armene strukket over hodet. Instruere dem til å sakte flytte sine rette armer til deres side, og returnere dem til den opprinnelige posisjon. Nå har dem spre sine ben sakte fra hverandre og gå tilbake. Gjenta dette fem til ti ganger.
Endelig har barna stå rett med hendene på sine sider. La dem lener hodet tilbake og rull den til fronten - første til venstre, deretter til høyre. Gjenta dette 3-5 ganger.

Hvordan beregne Skritteller Steps i Weight Watchers

Hvordan beregne Skritteller Steps i Weight Watchers


En skritteller teller walking trinnene og konverterer dem til avstand. Skriv inn varigheten av turen inn i Weight Watchers POENG kalkulator og disse punktene vil bidra til det samlede aktivitet overvåking for å tillate en praktisk måte å spore kalorier brent uten overdreven matematikk. For å beregne avstand og den resulterende poeng verdi, må enheten vite hvor lenge din skrittlengde er slik at den vet hvor langt du reiser med hvert trinn. Du kan beregne din skrittlengde ved å måle avstanden mellom trinnene. Imidlertid er resultatet mer nøyaktig hvis man tar et gjennomsnitt mellom flere trinn.

Hvordan beregne Skritteller Steps i Weight Watchers

•  Finn et åpent område i huset ditt der du kan gå i en rett linje i minst 10 trinn. Plasser en linjal bak hælene av føttene ved enden av den klare plass.

Gå 10 skritt fremover ved hjelp av vanlig gang strak arm. Stopp og legg den andre herskeren på gulvet bak hælen på høyre fot.

•  Mål avstanden mellom de to herskerne ved hjelp av målebånd.

Del avstanden med 10 for å beregne din gjennomsnittlige skrittlengde. Som et eksempel, hvis du målte 18 fot, deretter din gjennomsnittlige skrittlengde er 18 inches per trinn.

Hvordan å miste vekt i lårene

Hvordan å miste vekt i lårene


Kroppsfett er sjelden jevnt fordelt. I noen kvinner for eksempel lårene er en viktig kilde til fettakkumulering, noe som resulterer i et legeme som er formet som en pære - karakterisert ved at den øvre halvdel vises magrere enn den nedre halvparten på grunn av store og voluminøse lår. Spot redusere ikke fungerer, så konsentrere seg i stedet på å forfølge et sunt sett av mål, fokusert på fett tap mer enn "vekt" tap.

Hvordan å miste vekt i lårene

En styrke toget i minst 20 minutter, to til tre ganger i uken på ikke-påfølgende dager. Utføre knebøy tre ganger per uke. Start med å ha din egen kroppsvekt som motstand for de tre første ukene av din squat rutine. Stå oppreist med føttene skulder bredde hverandre. Pust som du senker deg selv til en knebøy - bøy knærne, holde knærne fra å utvide forbi tærne, til lårene er parallelt med bakken. Pust ut mens du går tilbake til stående posisjon. Sørg for å holde ryggen rett under utføring. Gjør denne prosedyren i tre sett med 10 repetisjoner. Gradvis øke motstanden etter de første tre ukene ved å utføre det med manualer i begge hender. Som du forbedre, jobbe deg opp til å bruke en Smith-maskin eller vektstang. Fyll ut resten av godt avrundet vekt program med lunges, presser og krøller for armene, kettlebell svinger eller snatches

Utfør dumbbell lunges. Stå oppreist, føttene skulder bredde hverandre, med manualer i begge hender. Slapp av dine armer og skuldre slik at manualer til å henge ned på sidene. Step høyre ben frem så langt du kan, mens du holder venstre ben på plass. Som høyre fot lander foran deg, bøy begge knærne for å senke kroppen. Step høyre fot tilbake til utgangsposisjonen. Step fram med venstre beinet. Gjenta på høyre og venstre vekslende utfall 10 til 15 ganger. Når du bøye begge knærne, sørg for at kneet på forfoten - en stepping fremover - ikke er bøyd utover dine foran tærne. Sørg for at ryggen beinet ikke berører gulvet som du flex.

•  Spis mindfully. Det betyr å gjøre sunne spisevaner og inntak av nok kalorier til drivstoff treningsøktene dine. Konsentrer deg om å spise tilstrekkelige mengder protein, karbohydrater og sunt fett. Legge til mer fiber til kosthold for å ikke bare holde deg mett lenge etter et måltid, men å hjelpe fordøyelsesprosessen. Spis frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt, grove kornvarer og magre meieriprodukter. Snack på frø og nøtter mellom måltidene hvis du føler deg sulten eller bare har et stort glass vann for å dempe dine sultfølelse.

Delta i minst 30 minutter med moderat intens aerobic aktivitet hver dag. Ri en øvelse sykkel, svømme, jogge eller gå på en rask spasertur for å hjelpe tone musklene og trim lårene. For en effektiv hit på lårene, prøver å stå opp i stedet for å sitte ned i en øvelse sykkel og tråkke så fort du kan. For bading, padle bena mer som du går over med slagene dine, spesielt når du gjør bak hjerneslag. Gjør din rask spasertur til intervalltrening ved å legge til et element av jogging. Gå i høyt tempo i opptil to minutter, og deretter bryte seg inn i en lett joggetur i 30 sekunder. Kjør denne vekslende jogge og gå sykle i 25 til 30 minutter, tre ganger per uke.

Jump tau tre til fire ganger per uke som en del av aerobic trening. Dette er en god lår trening og er en utmerket oppvarming eller nedkjøling rutine. Start med å snu tauet frem og vekselvis hoppe bena ved hjelp av jogging tempo. Litt bøy knærne for å holde effekten lav som du hopper, og holde ryggen rett under hele prosedyren. Du kan øke vanskelighetsgraden ved å hoppe begge bena på samme tid i stedet for å gjøre jogging tempo eller trinn.

Hint

 • Hold bevegelse jevn og rytmisk som du utføre alle disse øvelsene, spesielt de med vekter, for å unngå å belaste musklene.
 • Ikke overforbruk musklene ved å trene for mye.
 • For optimale resultater, ta kontakt med en personlig trener før du begynner en øvelse rutine.
 • Hvis det er smerter under utførelsen av noen av disse øvelsene, avbryte prosedyren og kontakte legen din umiddelbart.
 • Rådfør deg med helsepersonell før du starter noen vekttap og / eller treningsprogram.

Hvordan stramme beltet på en Nordic Walkfit

Hvordan stramme beltet på en Nordic Walkfit


Alle maskiner krever litt vedlikehold, og en Nordic Walkfit er intet unntak. Etter vedlikeholdsplan ved å rense tredemølle dekk og belte etter hver trening, smøring dekk etter hvert 15 timers bruk og rengjøring dra stripen og svinghjul månedlig vil bidra til å holde Nordic så god form som deg. Men over tid, kan tredemølle belte løsne, noe som gjør Nordic Walkfit vanskelig å bruke og kan føre til skade.

Hvordan stramme beltet på en Nordic Walkfit

•  Prøv å omstille tredemølle beltet. Hvis beltet virker for langt til venstre, sette din venstre fot på bakken og høyre fot på venstre side av beltet. Roter det flere ganger. Hvis beltet lener seg til høyre, legg høyre fot på bakken og din venstre fot på høyre side av beltet og roter det flere ganger.

•  Trekk ut støpselet hvis omstilling beltet fungerte ikke. Noen WalkFit enheter, for eksempel WalkFit Plus, må være koblet til. Andre, som den WalkFit Pro, vil ikke ha en elektrisk plugg.

Flytt arm-mosjonist polene til fremre posisjon og lås dem.

Løft bakenden på tredemølle og la det hvile på arm-mosjonist polene. Kontroller at tredemølle er stabil.

Bruk din umbraconøkkel for å skru justeringsskruene, som ligger på baksiden av tredemølle dekk, med klokken for å stramme beltet. (Vri mot klokken hvis du trenger å løsne den.) Alternativ snu hver bolt en kvart omdreining om gangen og justere begge boltene samme beløp.

Kontroller motstand. Du bør være i stand til knapt slippe hånden din mellom tredemølle dekk og beltet. Skru justeringsskruene mer hvis nødvendig.

Tips din Nordic tilbake i oppreist stilling og koble den til hvis den har en elektrisk ledning.

Hint

 • Regelmessig vedlikeholde din Nordic Walkfit å fremme lang levetid på maskinen.
 • Ikke forsøk å reparere tredemølle mens den er slått på eller koblet til. Dette kan føre til alvorlig personskade.

Kjerne Styrking for Weight Loss

Kjernen muskler er funnet i de områdene av magen og nedre og øvre rygg. Ved å styrke kjernen, er det mulig å oppnå høyere nivåer av utholdenhet og styrke når du trener, en viktig strategi for å miste vekt, og ikke minst lindre daglige smerter i ryggen og magen som fremmer en mer aktiv livsstil. Det er flere brede aktiviteter som styrker kjernen, inkludert yoga, løping og løfte vekter.

Yoga

Yoga er en god måte å oppnå kjernestyrke, som yoga fokuserer ikke bare på å styrke den fysiske kjerne område av kroppen, men også kjernen åndelige element i kroppen. Mange yoga utøvere tror at et viktig element for å styrke kroppen er å styrke sinnet og at de to er sammen. Yoga fremmer intens fokus på fysisk bevegelse og følelse av kroppen mens i asanas, eller yoga, samtidig oppmuntre utøvere til mindfully respektere kroppens og sinnets rammer, mål og behov. Noen yogalærere og utøvere fokusere noen av deres yoga på å styrke kjernen, spesielt for nybegynnere, som kjerne styrking kan hjelpe gratis studenter fra vanlige skader som oppstår når kjernen er ikke sterk nok til å støtte resten av kroppen.

Kjører

En sterk kjerne støtter musklene i hofter og nedre del av magen, viktige muskler for å opprettholde sterk utholdenhet når du kjører. Heldigvis forbedrer kjører kjernemuskulaturen til en viss grad, men supplerende trening er nødvendig for å bygge alle kjernekomponenter gjennom varierende trening på varierende muskler. Yoga og vektløfting er gode måter å blande ting opp. Sprinting bygger styrke i de nederste magemusklene, mens løping forbedrer styrke og bygger magemusklene. Sørg for å kjøre med en oppreist, riktig kjører holdning å høste hele fordelene av kjernemuskelstyrke.

Vektløfting

Som løping, core styrke ikke bare fremmer mer utholdenhet når du løfter vekter, men er bygget ved å løfte vekter. Løfte vekter bygger muskler i områdene fokusert på, som armer og ben, men disse øvelsene ofte nødvendiggjøre en intakt kjerne mens du løfter. Derfor er kjernemuskulaturen som brukes og styrkes når du løfter vekter, selv om kjernen styrke er ikke det primære fokus.

Øvelser

Noen øvelser som bygger kjernen er lunges, planke posisjon og crunches. Diskuter fullføre noen av disse øvelsene med en lege eller helsepersonell, spesielt hvis du har eksisterende helsemessige forhold.

For å fullføre et utfall, starte stående rett, med føttene om en fot fra hverandre og hendene på hoftene. Med høyre fot, skritt fremover og bøy kneet til låret er vinkelrett på bakken. Venstre ben må skyve ytterligere bak deg, til det er ca 3 meter eller mer mellom føttene. Hold hendene på hoftene, eller løfte armene over hodet, hender strekker seg mot himmelen. Stram magen i denne stillingen i bedre balanse. Bytt ben og utfall med venstre.

For å fullføre en planke, komme inn i en push-up posisjon, hendene rett under skuldrene og bena rett ut bak deg, støttes på tærne. Bo i denne posisjonen, stramme magen og korsryggen for mer utholdenhet. Hold denne posisjonen så lenge du kan.

For å fullføre crunches, begynner å ligge på ryggen, med føttene om en fot fra din bak. Plasser hendene på motsatt skulder eller bak hodet. Krøll ryggraden opp, en ryggvirvler om gangen, og hold når hodet er parallell med knærne. Gjenta så mange ganger du kan.

Hvordan få Lean raskt

Hvordan få Lean raskt


Komme lean er en utfordrende men givende oppgave. Den beste måten å nærme seg en ny øvelse regime er ved å bruke en helhetlig tilnærming, endre kosthold, sove mønster, sosiale vaner, og --- viktigste --- din holdning. Hvis du ønsker å bli slank så raskt som mulig, må du bruke minst to timer om dagen til styrketrening og intensiv aerob trening. Komme i form er ikke det vanskelige: Den tøffeste aspektet er å endre din rutine og holde deg motivert til å holde opp det gode arbeidet. Hold deg til din handlingsplan for å nå dine mål.

Hvordan få Lean raskt

Gjør endringer i livsstil

Endre din diett. For å transformere kroppen din tone fra slapp til muskel, må du kutte ned på fet mat og begynne å konsumere proteinrik mat. Protein vil hjelpe kroppen din reparere seg selv når du følger en intensiv øvelse diett.

•  Slutte å røyke. Noen treningsprogram som du begynner vil være alt tøffere å takle hvis du er en røyker. Røyking innsnevrer luftveiene og gjør deg kortpustet, noe som gjør det vanskeligere for deg når du prøver å jogge rundt blokken. Hvis øvelse diett er for tøff du ikke vil holde seg til det før du ser resultater, så gjør det så enkelt for deg selv som mulig ved å slutte å røyke.

slutte å drikke alkohol. Alkohol tørker kroppen din og gjør det vanskeligere for deg å trene, og du er usannsynlig å føler for å trene hvis du lider av en bakrus. Trene også tørker deg, så hvis du trener dagen etter en kveld etter å ha drukket alkohol, sørg for å drikke mye vann for å kompensere for din dehydrert tilstand.

Endre sove mønster. Mens du trener, musklene rive og reform. Kroppen din trenger en god natts søvn for å reparere seg selv. Hvis du ikke tillate deg selv minst åtte timers søvn hver natt, vil du være sårbar for trakk muskler eller sener og ligament skader fordi kroppen din vil være i en svekket tilstand.

Utarbeide en Resistance-trening diett

Begynn med knebøy. Knebøy raskt bygge lean kalv, glut, hamstring og quad muskler. Du kan bygge din rutine slik at det holder å utfordre deg ved å gjøre flere knebøy på en raskere hastighet. For å gjøre en knebøy, stå med føttene peker rett fram og 12 inches hverandre. Sakte bøye i knærne, holde ryggen rett med kroppen bak tærne. Bøy knærne til ryggen av lårene er parallelle med gulvet. Så ta med deg selv sakte opp igjen til å stå rett. For den første dagen satse på 20 til 30 knebøy, avhengig av din fysiske toleranse, og gjenta på en daglig basis etterpå, bygge opp til 40 til 50 knebøy.

gjøre push-ups. Push-ups definere armen, mage, rygg og skuldermuskler. Ligg med ansiktet mot gulvet. Hev deg med armene, tær og ballene dine føtter, med kroppen i en rett linje, og håndflatene på gulvet skulder bredde hverandre. Uten å bøye ryggen eller hoftene, senk deg ned på gulvet og bringe deg tilbake opp igjen. Start med å gjøre så mange push-ups som du kan. Prøv å øke antall push-ups til du er i stand til å gjøre 100 en dag i sett med 20 eller 25.

Gå videre til lunges. Et utfall fungerer leggmusklene. For å gjøre et utfall, stå oppreist, så ta med høyre ben ut foran deg, bøyer kneet inntil beinet danner en 90-graders vinkel. Høyre fot bør plasseres fast på gulvet. Når du bøyer høyre kne 90 grader, ta med venstre ben fremover også, slik at det ender opp med din shin støtte vekten din på gulvet. Venstre ben vil også ferdig i en 90-graders vinkel. Så ta deg selv opp igjen uten å berøre gulvet. Gjenta 10 til 20 ganger daglig.

Arbeid magemusklene med sit-ups. En måte å få en mager mage raskt er å gjøre sit-ups eller mage crunches. For å gjøre en sit-up, ligge på gulvet, med hendene bak hodet. Uten å løfte føttene opp fra gulvet, sitte opp til ryggen er i en 45-graders vinkel med gulvet. Gjenta til du føler deg utfordret til å fortsette. Prøv å gjøre flere repetisjoner hver dag.

Starte en aerobic øvelse diett

9. Kjør. Aerob trening øker kroppens cardio-luftveiene. Prøv å kjøre i minst 30 minutter daglig, og bygge opp til en time. Running forbedrer beinmuskulaturen, og vil utfylle din styrketrening.

Plukk opp et hoppetau. Hoppe tau fungerer kalver og magemusklene, så vel som hjertet og lungene. Prøv å fullføre et sett med 50 til 100 hopp en gang i uken, montering av hoppetau aktivitet med din kjører og motstand opplæringsaktiviteter. Jo raskere du hopper, jo mer gunstig øvelsen.

besøk svømmebassenget. Svømming er en annen god "all-rounder" øvelse, trene det kardiovaskulære systemet, så vel som dine armer, ben, mage, rygg og gluts. Prøv å passe i en svømmetur på 20 lengder av bassenget en gang i uken, eller kjøre en dag og svømme den neste til å ta litt presset av musklene dine.

Hint

 • Ha en flaske vann med deg hele tiden når du trener for å holde deg hydrert.
 • Ikke trening like før du går til sengs. Kroppen din vil være våkne for en stund etterpå, og du vil ikke være i stand til å få til å sove.
 • Hold deg til din rutine. Hvis du avviker fra det når du finner det stadig vanskeligere å holde oppe det gode arbeidet.