Digidexo.com

hvit ring på fargen i øynene

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene


Masse folk ønsker å bli kvitt mørke ringer, hevelser og lei ser øynene raskt fordi det reduserer den generelle appellen ens utseende. I en profesjonell setting, er det enda verre å ha mørke ringer og poser under øynene, fordi det gjør at du ser mangel på energi og uprofesjonell. Som vi alder, huden rundt øynene våre er ikke så elastisk som før. Så, er det viktig å ta godt vare på huden vår og gjøre det beste inntrykket mulig på dem vi møter for første gang.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

•  Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å få nok hvile om natten. Vi vet egentlig ikke hvorfor, men mørke puffy ringer under øynene er ofte forårsaket av mangel på søvn. Og samlet, mangel på søvn gir deg en veldig sliten og uprofesjonell opptreden. Mangel på søvn vil også gjøre øynene dine ser veldig sliten.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å bruke øye kremer som inneholder vitamin K og retinol (en form for vitamin A). Mangel på vitamin K er kjent for å føre til mørke ringer. Så øye krem ​​produkter som inneholder vitamin K og retinol vil forbedre problemet. Øye kremer er et must for enhver kvinne som bryr seg om utseende hennes. Det må brukes daglig for å oppnå de beste resultatene.

Bli kvitt mørke ringer og poser med kjøle isbiter og agurk over øynene dine. Agurker er svært effektiv på å redusere hovne øyne. Gjør det 2-3 ganger i uken for å se resultater. Det vil hjelpe problemet på lang sikt, så ikke forvent å se resultater med en gang.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å spise rikelig med frukt, grønnsaker og vitamintilskudd (ikke overdose) å sørge for at du ikke er mangelfull i noen vitaminer og næringsstoffer. Også drikke mye vann.

Dekk mørke ringer og poser under øynene med sminke: concealer. Bruk en concealer og flytende foundation for å dekke opp problemet og gi deg feilfri hud. Concealer er svært effektiv på å skjule poser og svarte sirkler effektivt. For lei ser øyne, prøve å sette på noen lys sminke for å gjøre deg mer energisk.

Røde utslett med en hvit ring på huden

Finne årsaken bak en smertefull, kløende utslett ofte gjør hele ildprøve mer utfordrende. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en ringlignende utseende.

Brown eneboer Bite

Bitt av en brun eneboer edderkopp vises som blink, med en rød, ringformet utslett rundt en hvit ring. Bite brannsår og klør for om lag ti minutter. Det deretter forstørrer og kan være ledsaget av feber og oppkast, blant andre symptomer. Behandl bite med en antibiotisk salve for å hindre den fra å forverres. Oppsøke lege umiddelbart også.

Eksem

Eksem oppstår når allergi irritere huden. Det milde utslett ser flatt og hvitt, men alvorlige flare-ups føre til at huden til å reise opp i røde flekker. Behandle de fleste tilfeller av Eksem med en hydrokortison krem.

Psoriasis

Psoriasis fører til en skjellende hvitt utslett å vises over rød, irritert hud. Dette skjer vanligvis på albuer og knær. Hud kremer, salver og muntlig medisiner og behandle psoriasis.

Tinea Versicolor

En gjær sopp som heter tinea versicolor utvikler kolonier på huden, som endrer huden til en rødbrun. Hvite flekker kan også oppstå mens utslett gjenstår. Behandlinger inkluderer kremer og anti-sopp piller.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

Poser under øynene er oftest forårsaket av mangel på søvn. Også, allergier, kan aldring, arvelighet, tretthet og stress føre til mørke ringer rundt øynene. Usunn livsstil som narkotika, røyke eller drikke for mye alkohol kan gjøre tilstanden verre.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

•  Vask ansiktet med en gang ved å våkne opp med mild såpe og kaldt vann. Massasje og berolige øye poser og mørke ringer nøye og skyll godt.

Påfør kjøle tiltak rundt baneområder. Du kan gjøre dette ved å plassere skjeer i fryseren til det er kaldt deretter bruke baksiden av skjeen og plasser direkte på øyet poser og mørke sirkler før kulden forsvinner på øyepartiet. Du kan også plassere isbiter i en liten bøtte med vann til det blir kaldt. Ta et ansikt håndkle deretter dukkert og vri helt i det iskalde vannet før direkte plassere over øyet områder. Gjenta prosessen flere ganger. Cold teposer under øynene kan også redusere størrelsen av posene.

Bruk en oppskåret agurk over hvert øye for om halv time. Kamille, dill eller rosmarin komprimerer er effektive alternative behandlinger også.

sunne matvaner og en sunn øvelse rutine vil holde huden sunn og hindrer dannelsen av øyet poser. Øye poser kan også utvikle seg gjennom væskeretensjon eller ødem slik at det kan bidra til å holde hodet hevet under søvn og unngå for mye salt og væske før sengetid.

Om øyedråper som endrer fargen på øynene

Om øyedråper som endrer fargen på øynene


Det er en kategori av medisiner i øyedråper form som kan endre fargen på øyet; Dette er den kategori kjent som prostaglandin-analoger. Prostaglandin analoger inkluderer Lumigan, Xalatan og behandling med TRAVATAN. Disse øyedråper er alle brukt til å senke øyetrykk hos pasienter som har, eller står i fare for å utvikle glaukom. Den aktive ingrediensen i Lumigan, kjent som bimatoprost, har også blitt markedsført som Latisse for sin evne til å forbedre vekst av øyevipper.

Øyefarge

Øyet får sin farge fra iris. Blenderen har en front og en rygg sjikt. Baksiden laget består av sort pigment i nesten alle. Fronten lag av iris, nærmere hornhinnen, er hvor din øyenfarge bestemmes. Jo mer pigment som cellene i fremre lag av iris produserer, jo mørkere din øyenfarge.

Eye Drop Effekt på Iris pigmentceller

Prostaglandin analog øyedråper kan føre til pigmentceller i iris å frigjøre mer pigment. Denne økning i pigment forårsaker mørkfarging av øyet fargen på en person med lysere øyne, slik som blå eller grønn. Disse endringene ikke forekommer i alle mennesker som bruker øyedråper. Imidlertid, når de forekommer, er den fargeendring permanent.

Prevelance av Eye Color Change

Mørkere fargen på iris er klassifisert som en bivirkning av prostaglandin analog øyedråper. Som sådan er øyenfarge ikke påvirket av disse øyedråper i alle mennesker. De med blå øyne eller grønne øyne har en større risiko for øye fargeendring som deres øyne har større potensial til å bli mørkere. Ifølge RxList, er utvalget av risiko for øye fargeendring på tvers av alle prostaglandin analoger mellom 1 prosent og 15 prosent.

Bruk i bare ett øye

Fordi øyenfarge endring fra prostaglandin analoger er permanent, må man være forsiktig når du bruker øyedråpene på det ene øyet bare. Hvis det ene øyet har en fargeendring, kunne pasienten igjen med to forskjellige øye farger. Dersom et prostaglandin analog er nødvendig for ett øye, og øyet fargen endres, kan personen øye farge bli korrigert med en farget kontaktlinse.

Øyelokk Color Change

Den prostaglandin analog øyedråper, særlig Latisse, kan føre til at hudfarge rundt øyet vippene å bli endret. Oftest, kan folk med mørkt pigmentert øyelokkshuden oppleve Rengjøring av huden på øyelokkene. Disse endringene er også permanent.

Hva gjør mørke ringer under øynene Mean?

Å ha mørke ringer under øynene kan gjøre at du ser trøtt, mager og eldre enn du egentlig er. Mørke ringer under øynene kan være et resultat av personlige vaner, visse typer hudsykdommer eller arvelighet, eller kan være symptomer på visse sykdommer eller infeksjoner. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om meningen med mørke ringer under øynene.

Livsstil

Livsstilfaktorer som ikke får nok søvn, å bruke tobakk eller forbruker store mengder koffein kan føre til mørke ringer under øynene som kan gå bort etter avtagende de atferd.

Eksem

Eksem er en kronisk betennelse i huden som kan føre til mørke ringer rundt øynene fra usammenhengende områder av misfarging og flassing.

Nesetetthet

Nesetetthet fra forkjølelse eller bihulebetennelse kan forstørre venene rundt øynene og nesen og resultere i mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Pigmentering Disorders

Forstyrrelser i pigmentering av huden kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene, spesielt hvis du er av asiatisk eller afrikansk avstamning.

Too Much Sollys

Dreven eksponering for sollys kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene som et resultat av kroppen din å gjøre mer melanin, som mørkner huden din.

Aldring

Etter hvert som du blir eldre, kan huden din bli tynnere og mister sin farge, slik at venene under øynene dine ser mørkere.

Arvelighet

Å ha nære slektninger som en forelder eller søsken med mørke øyne sirkler kan øke risikoen for å ha dem også.

Hva er Kolesterol Rings?

En kolesterol ring er sett i øynene når en persons dårlige kolesterolet øker og gode kolesterolet reduseres. Ringen er en indikator for høyt kolesterol, noe som er en foreløpig tegn på fremtidig hjertesykdom.

Funksjon

En kolesterol-ringen er på fremsiden av øyet og rundt øyets hornhinne. Det ser ut som en uklar og melkeaktig innskudd.

Misforståelse

Det er ingen sammenheng mellom visjon og en kolesterol ring. En kolesterol ring skader ikke synet.

Identifikasjon

En kolesterol ringen er hvit og ugjennomsiktig, og det går enten delvis eller helt rundt hornhinnen kanten.

Betydning

En kolesterol ring er en god indikator på en persons kolesterolnivå. Når du oppdager en ring, er det en god idé å ha oppfølging eksamen, spesielt hvis du er under 50, eller hvis du har andre risikofaktorer for hjertesykdom.

Betraktninger

Kolesterol ringene er mer vanlig for folk som de blir eldre. De er ofte funnet i personer som har høyt kolesterol.

Lett Colon Rengjøring

Kolon rensing er en måte å fjerne giftige stoffer fra kroppen. Tykktarmen er et viktig organ for å eliminere skadelige materialer. Selv avføring bidra til å rense ut fargen og kroppen, noen ganger bruke andre metoder for å fjerne fecal avfall er nødvendig. Forstoppelse er definert som hard, tørr avføring som passerer sjelden. En mild kolon rens er en måte å avgifte tykktarmen uten å bruke ekstreme tiltak som colon hydroterapi.

Drikke

For de med sensitive fordøyelsessystem, drikker mer vann er en naturlig og skånsom metode for rengjøring av fargen. Vann er en viktig del av helse og uten vann en person bli dehydrert. Dehydrering gjør en person mer utsatt for et bredt spekter av sykdommer. Andre grunner for drikkevann er at det spyler ut i tykktarm og utvanner giftstoffer. For å holde kroppen fungerer optimalt er det nødvendig å drikke minst 64 gram væske hver dag. The American Dietetic Association antyder "vann eller vannbaserte" væsker. Grønnsaksjuice og fruktjuice er også nyttig for å rense ut kolon.

Spis Fiber

Fiber er en anbefalt næringsstoff for hver diett. Fiberrik mat inkluderer hele korn, frukt og grønnsaker. Disse matvarer inneholder stoffer som kroppen trenger for å opprettholde helse. Fiberen bidrar også til kroppen ved tilsetning av bulk til fekalt stoff slik at det er mindre sjanse for forstoppelse og andre sykdommer som irritabel tarmsyndrom (IBS). Spis minst 20 til 35 gram fiber rik mat hver dag, særlig grønne bladgrønnsaker. The Mayo Clinic antyder at hvis du ikke kan få den anbefalte dosen av fiber fra mat, så ta fiber kosttilskudd som Metamucil og fibercon. Følg instruksjonene på etiketten av noe fiber supplement du kjøper.

Trener jevnlig

En annen måte å rense ut kolon er med trening. Trening får alle musklene i kroppen i bevegelse. The Mayo Clinic skriver at regelmessig mosjon "stimulere [s] tarmaktivitet." Dette hjelper til med avføring, en naturlig måte å rense ut kroppen. Du trenger ikke å trene for en maraton for å få en daglig dose mosjon. Stretching, yoga, tai chi og turgåing er alle milde måter å brenne fett og rense ut kolon. Fordi giftstoffer lagres i fettavleiringer, mosjon også brenne fett og reduserer mengden av giftstoffer i kroppen.

Urte medisiner for mørke sirkler under øynene

Mørke ringer under øynene kan oppstå av ulike årsaker. Allergier, genetikk, røyking, drikking, mangel på søvn, dehydrering, stress og kosthold er vanlige årsaker til mørke ringer skal vises. Herbal rettsmidler har eksistert i århundrer, og er godt kjent for helbredende effekter og alternative fordeler. Enkle hjelpemidler som for eksempel pistasjenøtter, melk, poteter og mandelolje kan bidra til å redusere mørke ringer under øynene og holde dem fra å gjenoppstå.

Pistasjnøtter og melk

Et utmerket middel for under øynene sirkler er å kombinere pistasjnøtter med melk. Start med å mose en håndfull pistasjnøtter. Deretter legge en teskje av melk til nøtter og bland til en pasta. Påfør blandingen over hvert øye og la den på i 20 minutter. Husk at dette er ikke en overnatting kur. Blandingen må brukes i minst en måned for å redusere mørke ringer.

Poteter

Poteter gjør underverker på mørke ringer fordi de inneholder catecholase, som er et enzym som lysere hud. Start med å skjære en rå potet, og deretter plassere skivene over hvert øye. La potetene på øynene i 20 minutter, og skyll grundig med varmt vann. Følge opp ved å bruke en krem ​​laget spesielt for å fjerne mørke ringer under øynene, og la på over natten. Du bør begynne å se resultater i løpet av få dager.

Almond Cream

Mandel krem ​​hjelper huden din på noen måter. Først til agentene i kremen bidrar til å fremme glødende hud. For det andre, er det kjent for å redusere mørke ringer under og rundt øynene. Påfør kremen sjenerøst rundt øynene, men vær forsiktig for å unngå å få kremen inn i øynene. La mandelolje i 15 minutter, og skyll grundig. Dette kan gjøres to ganger om dagen. Huden din vil forbedre nesten umiddelbart, men det vil ta noen dager til en uke før du vil legge merke til de mørke sirkler under øynene gradvis.

Hvorfor har jeg mørke sirkler rundt øynene mine?

Mørke ringer under eller rundt øynene er forårsaket av utette kapillærene, ifølge Darkcircles.net. Øyne sirkler er sammenlignbare med et blåmerke. Når hemoglobin brytes ned, det som gjenstår er en blå-svart farge, som er det du ser. Hvis, for eksempel, blir du truffet i øyet, traumatizes dette blodkar. Blod lekker ut og gjennomsyrer området rundt, og det er der misfarging oppstår. Men noen mennesker har mørke ringer uten fysiske traumer blir gjort til området rundt øyet. Noe av dette skyldes genetikk, men andre faktorer kan spille en rolle i å skape mørke sirkler.

Medisiner, vitamin K-mangel, Dehydrering

Visse medisiner kan gjøre området rundt øyet ser mørk. Medisinene som er mest sannsynlig til å føre til mørke sirkler er de som utvider blodkar, ifølge Docshop.com. Mørke ringer kan utvikle seg dersom du er dehydrert, eller hvis du er mangelfull i vitamin K.

Allergier

Hvis du er en allergi lidende, er du tilbøyelig til å utvikle mørke sirkler. Faktisk er mørke ringer regnes som en av symptomene på allergi. Mørke flekker vises rundt øynene på grunn av histamin reaksjoner. Videre, hvis du lider av allergi kan du bli rubbing og graving på og rundt øynene som vil ytterligere forverre den mørke sirkler.

Hevelse og tretthet

Hevelse (ødem) kan oppstå hvis du lider av allergi, og dette vil be utviklingen av mørke sirkler. Fatigue kan også resultere i mørke sirkler. Å være sliten ikke nødvendigvis føre til mørke ringer; Men hvis huden din er blekere enn normalt på grunn av trøtthet, og du ikke føler deg bra, vil de mørke flekker dukke opp mer enn de normalt gjør, ifølge Darkcircles.net.

Underliggende betingelser

Mørke ringer rundt øynene kan være en indikasjon på at du har en sirkulasjons problem eller nyre eller leverfunksjonsfeil, ifølge Docshop.com.

Alder og Tynning Skin

Når vi blir eldre, gjør huden vår ikke har så mye fett og kollagen som det en gang gjorde. Vår hud faktisk blir tynnere. Disse faktorene kombinert gjør blodårene under våre øyne mer tydelig, ifølge Mayo Clinic. Alle kan få mørke ringer, men de kan være mer tydelig på en eldre person.

Congestion

Hvis stoppes opp nesen fra en forkjølelse eller bihulebetennelse, kan dette gjøre mørke ringer mer merkbar. Venene som drenerer til dine øyeepler ned til nesen blir utvidet og mørkere når lunger oppstår.

Too Much Sun

Jo mer sol du får, desto mer uttalt dine mørke sirkler kommer til å være. Soling øker produksjonen av pigment (melanin) i huden og gjør den mørke sirkler enda mørkere.

Hjem Cure for mørke sirkler rundt øynene

Mørke ringer rundt øynene påvirker mange mennesker. Mørke ringer kan være et resultat av en arvelig problem, mangel på søvn, sykdom eller andre forhold. Mørke ringer gi inntrykk av å være sliten eller å være eldre enn du er. Mange mennesker som handler med mørke ringer under øynene vil ha en måte å kurere dem. Det er hjemme rettsmidler for å hjelpe deg å redusere og kurere mørke ringer for å hjelpe øynene dine ser yngre og friskere.

Kjølt Behandlinger

Det finnes mange produkter på markedet nå som hevder å hjelpe med mørke ringer. Noen behandlinger kan være ganske dyrt. Men det er hjemme rettsmidler som kan hjelpe kurere mørke ringer uten dyre behandlinger. En behandling er å bruke to skjeer. Sett skjeer i fryseren over natten, og i morgen sted skjeer 'buede kanter på øynene dine i et par minutter. Du er nødt til å bruke skjeer i intervaller fordi de vil være kaldt. De kalde verker av krympende puffy vev samt øke blodsirkulasjonen til å bli kvitt mørke ringer.

En annen hjem middel er å holde din favoritt øye serum i kjøleskapet for å gi den en chill. Den kalde temperaturen vil fungere som skjeer til å redusere hevelser og sirkler. Agurk skiver og teposer også kan anvendes. Tynt skjære en kald agurk. Legg deg ned og dekke øynene med kjølt skiver. La skivene på i omtrent fem minutter. De virker ved å hjelpe til å lette huden rundt øynene, og de er veldig beroligende.

For å bruke teposene, bratte teposer i omtrent 10 minutter og la dem avkjøle. Legg dem over øynene dine i fem til T10 minutter. Du kan plassere teposer i fryseren for å kjøle dem for en enda mer forfriskende øye behandling. Kamille er den mest anbefalte type te for øye behandling på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Sleep Position

Ett hjem middel er å endre posisjon der du sover. Du kan bidra til å forhindre ringer og poser fra forming ved å sove i en mer opphøyet posisjon. Prøve å sove med et par puter bak nakken og hodet for å heve dem. Høyde bidrar til å hindre overflødig væske fra å samle under øynene, noe som kan skape poser og sirkler.

Du bør også prøve å få minst åtte timer søvn hver natt. Ikke får nok søvn kan føre til mørke ringer og poser under øynene. Å få nok søvn bidrar til å gi øynene dine en mer uthvilt og frisk utseende.

Diett

Ditt kosthold kan spille en stor rolle i utviklingen av poser og mørke ringer. For mye natrium i kosten din er ikke bra for mange grunner, og det kan bidra til mørke ringer og poser under øynene. For mye natrium i kosten kan føre til væskeretensjon. Ifølge National Academy of Sciences Institute of Medicine, bør voksne forbruker mellom 1500 mg og 2400 mg natrium hver dag. I stedet er mange voksne forbruker mer enn det dobbelte.

Du kan redusere natrium inntaket ved å spise mer frisk frukt og grønnsaker. Ikke legg til bordsalt til maten eller bruke en salt erstatning. Og holde seg borte fra snack matvarer, for eksempel chips, brus, hermetisk mat og stekt mat.

Tidlige tegn på gulsott

The National Institutes of Health (NIH) definerer gulsott som en leversykdom som gjør at bilirubin (en agent som bistår i røde blodceller skapelse) nivået i blodet blir høyere enn normalt. Dette skaper en gulaktig hudfarge. Gulsott har mange årsaker. Nyfødte babyer ofte opplever tilstanden før leveren blir fullt operativt. Voksen gulsott vanligvis er knyttet til en medisinsk tilstand.

Skin Color

NIH sier at en gul farge på huden farge er et tegn på gulsott.

Øyne

Det hvite i øynene vil reflektere en gul farge med gulsott. "Folk med ekte gulsott har ofte en gulaktig skjær i øynene," ifølge NIH.

Influensalignende symptomer

Voksne har kanskje ikke de typiske gulsott indikatorer på gul hud og øyne, men i stedet kan ha influensasymptomer, inkludert frysninger og feber. Disse symptomene blir verre over tid.

Magesmerter

Voksen gulsott lider kan ha magesmerter. Dette er forbundet med gulsott skapt av hepatitt og kreft påvirker galleveier, ifølge en artikkel, "Gulsott i voksen pasient," publisert i American Family Lege i 2004.

Unormal Krakk Color

Krakker og noen ganger urinen til babyer og voksne med gulsott vil variere fra det normale området. Babyer vil typisk ha blek avføring mens fargen av voksne krakker vil variere med tilstanden skape gulsott.

Iridology for nybegynnere

Iridology er praksisen med å "lese" eller tolke form, fargestoffer og merking av øynene for å få innsikt i en persons helse, personlighet eller energi. Iridologists tror at ved å se etter visse ting i øynene, kan du identifisere viktige faktorer om en persons styrker, svakheter og andre personlighetstrekk og egenskaper. Denne informasjonen kan deretter brukes til å ta avgjørelser om liv og relasjoner.

Eye Typer

Det er tre store øyne typer i irodology: brown-eye typen, blå øyne type og mixed-eye typen. De som anses å være den brun øye type har helt brune øyne, og blenderen er dekket 100% av brunfargede fibre. Hvis du er den brune øyne type, er iridology sikt hematogenic. De som er på den blå øyne typen har enten rene blå øyne eller blå øyne med en bakgrunn av hvit eller grå. Blåøyde typer er lymfesystemet. Endelig mixed-eye typer har en blå bakgrunn med flekker av brun og / eller brun som ikke har nok farge fiber helt dekker iris. Blandede øye typene kalles billiary.

Ifølge International Iridology utøvere Association, brun øyne typer er utsatt for blod ubalanser og problemer med å lagre og metabolizing mineraler (spesielt kalsium). Brun-øye typene er mest sannsynlig at de har helseproblemer knyttet til sirkulasjonssystemet eller blodproduserende organer, for eksempel leveren, benmarg eller milt.

I motsetning til brun-øye typer, blå -ye typer er mer utsatt for problemer med lungene, lymfatisk system og nyrene. Blu-eyed typer oppfordres til å overvåke slimhinner, lungene og komponenter til lungene, lymfesystemet (milt, lymfeknuter), nyrene og leddene.

Endelig mixed-eye typer er utsatt for leveren og fordøyelsesproblemer.

Andre colorations

Ofte kan flekker av andre farger ses på øyet, distinkt form hovedøyenfarge som klassifiserer typer. For eksempel, gul og oransje er andre farger som er sett i øyet. Hvis gul er observert i det hvite i øyet, kan fargen indikerer lever- eller galleblæren problemer. Hvis gul observeres i iris seg selv, kan fargen indikerer problemer med nyrefunksjonen. Orange i iris kan indikere et problem metabolizing karbohydrater, høyt eller lavt blodsukker, eller lever og bukspyttkjertel svakhet.

Ringer i øynene

Det er fire hovedtyper av ringene som kan identifiseres i øynene, uavhengig av øyenfarge. Disse fire ringene også spille en rolle i iridology. De fire ringene er den scruf rim (også kjent som Ring of Purpose), stress ring (også kjent som Ring of Freedom), lymfesystemet rosenkrans (The Ring of Harmony) og Lipid Ring (også kjent som Ring of Fastsettelse).

Den scurf ring er en mørk ring rundt iris. Sin tilstedeværelse kan tyde på at huden er for tykk, så giftstoffer kan ikke unnslippe enkelt via svette. Det kan også tyde på nyreproblemer, eller at kroppen produserer for mye slim. Til slutt, kan det tyde på en psykologisk "tykk hud", noe som tyder på at du er trukket tilbake eller vanskelig å få følelsesmessig nær.

Stress ringene er til stede gjennom hele øyet, slik som ringer på en trestamme. De kan indikere muskel stress eller psykisk stress.

Lymfesystemet rosenkrans er en liten ring rundt de ytre iris. Skyen-lignende ring kan indikere et problem med lymfesystemet, en opphoping av slim, bihuleproblemer eller nyreproblemer. Lymfatiske ringene kan også vises på folk som er for empatisk.

Endelig er lipid ringen en tykk hvit ring som omgir og skjuler den ytre kant av iris. Det kan tyde på hjerte-problemer, leverproblemer, skjoldbrusk problemer, mottakelighet for Parkinsons eller diabetes. Stort sett funnet i eldre pasienter, kan lipid ring også bare bety stivhet i temperament.

Effektene av alder på Optical System

Effektene av alder på Optical System


Over 90 prosent av personer over 70 år trenger noen form for briller, og om lag en tredjedel av personer over 85 år har problemer med å se, selv med sine briller på, ifølge en rapport publisert i desember 2006 utgaven av Journal of American Geriatri Society. Synsproblemer led av eldre mennesker ofte et resultat av effekten av aldring på det optiske systemet.

Fysiske endringer

Aldersrelaterte endringer i strukturene i øyet kan begynne etter når du når 30 år, melder University of Maryland Medical Center. Tårekanalene produserer færre tårer som dine øyne alder, noe som gjør øynene dine føles tørr og ubehagelig. Aldring fører til at hornhinnen til reduksjon i følsomheten, noe som øker risikoen for øyeskader. Svekkede muskler av øyelokk, elev og øyeeplet kan resultere i løse øyelokk, problemer med å tilpasse seg raske endringer av lys og mindre elever, og redusert bevegelse av øyeepler, henholdsvis.

Linsen i øyet ofte gul i fargen, reduksjon i fleksibilitet og utvikler en skyet utseende i mange eldre voksne. Aldrende øye kan også utvikle en grå-hvit ring rundt kanten av hornhinnen på grunn av kalsium og kolesterol salter innskudd.

Øyesykdom

Vanlige øyesykdommer knyttet til aldring inkluderer flytere, grå stær, grønn stær, macula degenerasjon og diabetisk retinopati. Vises flytere som uregelmessig formede, ugjennomsiktige gjenstander drivende i synsfeltet. Mens vanligvis ufarlig og en normal del av aldring, kan floaters indikere en frittliggende netthinnen. Katarakt føre en person til å føle at de er på jakt gjennom vann på glass, noe som gjør verden ser veldig uskarpt.

Glaukom resultater fra overflødig væske i øyeeplet, som bevirker en økning i trykket inne i øyet. Hvis ikke behandles, kan glaukom føre til blindhet. Makulær degenerasjon, den vanligste årsak til blindhet aldersrelatert, resulterer fra nervecelle degenerering i en liten del av netthinnen. Personer med diabetes ofte lider av tåkesyn eller synstap på grunn av blødninger av svake vegger blodårer i øynene.

Vision endringer

De degenerative forandringer i øynene og vanlige øyesykdommer ofte påvirke en aldrende person visjon. Det tar øyet lengre tid å fokusere på nære objekter og fastslå identiteten til fjerne objekter som linsen avtar i fleksibelt. Denne mangelen på fokus gjør visuell skanning for å finne bestemte objekter blir vanskeligere. Redusert elev størrelse og økt linsetykkelse kan føre til en aldrende person å ha problemer med å se i svakt lys fordi mindre lys treffer netthinnen.

Eldre mennesker kan ha behov for bifokale eller spesielle lesebriller på grunn av aldersrelaterte endringer av det optiske systemet som gjør det vanskelig å lese opp-nære objekter og se distanse objekter ved hjelp av et par vanlige briller. Redusert sidesynet at resultatene fra enkelte aldersrelaterte øyesykdommer kan begrense sosiale interaksjoner.

Forhindre endringer

Regular øye checkups og et sunt kosthold bidra til å forhindre visjon endringer forbundet med mange aldersrelaterte synsendringer og lidelser, råder Dr. Dawn Luvaas, en optometrist som driver en privat praksis i St. Marys, Pennsylvania. Vitaminer som kan bidra til å opprettholde helsen til øynene inneholder vitamin C og E. Sørg for at du spiser nok næringsstoffer med en diett pakket full av frisk frukt, friske grønnsaker, hele korn, lav-fett meieriprodukter og magert protein.

Hvordan Test for vinsyre

Hvis du er en winemaker, og du ønsker å produsere en vin som har riktig nivå av surhet --- så det har en lengre holdbarhet --- må du vite hvordan du kan teste for vinsyre. Å vite dette viktig prosedyre vil hjelpe deg til å legge akkurat den rette mengden av natriumhydroksid under vin-prosessen.

Vinsyre

Vinsyre kommer fra planter (og fra saften av druer) og brukes i mange prosesser (mat og medisiner), samt vin å gjøre. Faktisk er det en kritisk komponent i vin-making prosessen. Og ifølge Wine Perspective.com, vin som ikke har nok vinsyre kommer til å produsere en flat, kjedelig smak, og vin som har for mye i det vil smake surt og syrlig. Derfor er behovet for å teste vinsyre.

Wine Making og testing

Testing for vinsyre er et viktig skritt i vin-prosessen, og i henhold til mer vin-making.com, surheten i vinen ikke bare bestemme sin smak; Det bestemmer også om sluttproduktene som fremstilles vil være langvarig også. Anbefalte vin surhetsgraden variere fra vin og personlig smak, men retningslinjene er tilgjengelig for å hjelpe vinmakere med passende basen konsentrasjonsnivåer for å arbeide fra.

Testverktøy

De verktøy som trengs for å teste for vinsyre i vin-prosessen omfatter en 12 ml plastikksprøyte, en ampulle med reaksjonshetten, noe destillert vann, en 4-ounce flaske med 0,1 N natriumhydroksyd (NaOH), og en fenolftalein-indikator i en glassflaske med en dropper. I tillegg er en del av vin som skal testes også nødvendig.

Testing Prosedyre

Tegn 5 ml av vin med plastsprøyte og sette denne mengde inn i reaksjonsrøret. Legg destillert vann slik at hetteglasset for å bringe væskenivået opp til to tredjedeler fulle. Nå legger tre dråper fenolftalein. Etter rengjøring av sprøyte (og tørking av den grundig), bruke den til å trekke 10 ml natrium-hydroksyd, men legger bare 0,5 ml av den til flasken på en gang, capping ampullen og riste det godt før uncapping og gjenta prosessen.

pH Balance Testresultater

Målet for vinsyre er en pH-nivå på 8,2, da dette indikerer komplett syrenøytraliseringen. Du må overvåke fargen på vin etter hvert bidrag av natriumhydroksid å måle ønsket slutt pH resultat, men som fargen varierer for hver vin når du når dette ønsket sluttpunkt. I tillegg må du vedlikeholde en logg over hvor mye natriumhydroksid brukes for å nå den ønskede surhet nivå slik at du Cann kopiere prosessen senere med vin.

Farger i Testing

For hvite viner, forventer fargen å slå magenta og til å utdype etter hver infusjon av natriumhydroksid. Til slutt blir fargen en blek rosa skygge, resterende på den måten i ca 30 sekunder. Dette indikerer ønsket pH-nivå for hvitvin.

For røde viner, forventer fargen å gråne. Så viser det en svak rosa farge; Imidlertid, kan det være vanskelig å skjelne det gjennom vedvarende nyanser av grått fortsatt til stede. Men når den grå snur litt grønt, har du nådd den ønskede pH-nivå for røde viner.

Årsaker til mørke sirkler under et barns øyne

Grunnleggende årsaker

Mørke ringer under et barns øyne kan bare bety at barnet er trøtt eller at han har gnidd øynene ofte forårsaker en irritasjon av huden og blodårene i huden rundt øynene. Men ofte er det en medisinsk grunn. Vanligvis har årsaken til den mørke sirkler å gjøre med nesegangene eller bihuler for barnet.

Tett nese

Når er overbelastet et barns nese, kan dette legge press på venene under øynene, slik at disse årer synlig mørkere i fargen og større. Denne mørke viser gjennom huden i form av mørke ringer. Fargen på det blå, unoxygenated blod i disse venene er det som gir den mørke sirkler sin dyp blå farge. Mørke ringer vises ofte når et barn lider av sesongmessige allergier eller er å ha en annen allergisk reaksjon som forårsaker lunger. En annen type nese problem som kan føre til mørke ringer under øynene er store adenoids som blokkerer barnets nese passasjer.

Sinus Pressure

Press fra lunger i bihulene kan også føre til press på venene rundt øynene, forårsaker mørke sirkler. Bihulebetennelse kan forårsake uttalt sirkler som varer i flere dager på grunn av det konstante presset fra slim blokkerer bihulene.

Skin Tone

Jo lettere hudfarge av barnet, vil de mer merk mørke ringer være. Mens et barn med en mørk hudfarge kan ha forstørret årer under øynene, kan de ikke være lett synlig.

Genetikk

I noen tilfeller kan mørke ringer under et barns øyne være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot større årer under øynene.

DNA-testing for Down syndrom

Stede i omtrent ett i 700 barn født i USA, Down syndrom (også kjent som Downs syndrom) rangerer som den vanligste genetiske læring lidelse i dag. Siden midten av 1990-tallet, har tidlig påvisning av tilstanden blitt bedre. Nyere forskning har vært fokusert på sikrere og mer nøyaktig testing for Down syndrom.

Identifikasjon

Hos mennesker samler DNA inn 23 par kromosomer. Disse kromosomene huse den genetiske informasjonen som er nødvendig for å bygge cellene våre, bestemme fargen på øynene våre, og alt annet gjør oss menneskelige. Tilstedeværelsen av et tredje kromosom nummer 21, Trisomi 21, er den definerende karakteristikk av Down syndrom.

Testing

Fordi Down syndrom resultater fra en ekstra kromosom, produserer et DNA-test den mest avgjørende bevis for tilstedeværelsen eller fraværet av denne sykdommen. Andre blodprøver kan også bli administrert til moren som måler hormonnivåer.

Betraktninger

DNA-tester er invasiv til moren, og noen ganger til babyen. For å få fosterets DNA, vil en prøve av fostervannet må oppnås gjennom fostervannsprøve. Denne fremgangsmåten bruker en nål for å trekke fluid fra livmoren. Ifølge Mayo Clinic, er det en i 200 risiko for en abort med denne fremgangsmåten. Risikofaktorer inkluderer sprekker fostersekken eller ved et uhell skadet fosteret med nålen.

Funksjon

Når en prøve av foster DNA blir oppnådd, blir den sendt til et laboratorium for testing og antall kromosomer analyseres. Kromosomet count vil avgjøre om barnet har Down syndrom.

Alternativ

Et foster er blod inn i mors blodet under svangerskapet. På grunn av dette, kan en blodprøve fra moder brukes for DNA-analyse. Dette er mindre invasiv og et bedre valg for helsen til barnet.

Honning for Eye Infeksjon

Eye infeksjoner er forårsaket av en bakterie, virus eller mikrobiologisk middel. Øyeinfeksjoner kan forårsake irritasjon til alle deler av øyet, øyelokket, hornhinnen eller synsnervene på baksiden av øyet. Noen symptomer som kan oppstå inkluderer rødhet, rennende øyne, svie, kløe eller utflod fra øynene. Honning, en antimikrobiell, kan bidra til å fjerne øyet av infeksjon som et naturlig middel.

Honning for Eye Infeksjon

Honning, som har antibakterielle egenskaper og fungerer som en fuktgiver, vil fjerne øyet for infeksjon og gi lindrende lettelse. Bruk rå, upasteurisert honning for ytterligere antibiotika egenskaper. Honning kan benyttes på flere måter for øye infeksjon.

For en øyeinfeksjon som har spredt seg til øyelokket, bland like deler honning med destillert eller kokt vann for å lage en løsning. Bruk en bomullsdott og påfør på øyet. For mer effektivitet, la gjennomvåt bomullsdott på øyet, og ikke bruke for å hindre spredning av smitte. Den samme løsning kan anvendes som øyedråper. Hold øye åpent og presse to eller tre dråper i øyet. Blandingen kan også brukes til å skylle øyet to eller tre ganger daglig før infeksjonen forsvinner.

Honning kan også brukes direkte på øyet uten å fortynne det. Plasser en eller to dråper honning direkte på øynene dine. Honningen vil samle skitt eller utflod og bli eliminert gjennom naturlig rive.

Honning kan også brukes i kombinasjon med eyebright blomster og blader. Kok 3/4 dl vann med eyebright blomster og tilsett 3 ss honning til det er oppløst. Sug bomullsdott eller ren klut i blandingen og legg på øyet i 15 til 20 minutter. Løsningen kan også brukes som medøyenvask.

Hjem rette for Konjunktivitt

Pinkeye (konjunktivitt) er når den gjennomsiktige foring av øyelokket blir betent eller infisert og de hvite områdene blir røde eller "rosa". Pinkeye kan også forekomme i løpet av en betennelse i hornhinnen, noe som kan påvirke synet. Fordi pinkeye er smittsom, er tidlig behandling anbefales for å hindre spredning smitte til andre, så ta kontakt med en lege i tillegg til å prøve hjem rettsmidler.

Hjem rettsmidler for pinkeye inkluderer påføring varm komprimerer til øynene med en myk klut. Men når pinkeye er forårsaket av allergi, unngå å gni øynene for å hindre utgivelsen av flere histaminer, og bruke kule komprimerer på øynene dine.

Typer av Color Kontakter

For mange mennesker, kontaktlinser er en av de viktigste eiendelene. Nå som de kommer i forskjellige farger, mange finner sine kontakter enda mer spennende. Fargede kontaktene tillate folk å endre fargen på øynene for å passe deres humør eller en favoritt antrekk eller bare for moro av å ha en ny farge hver dag. Kontakter er farget slik at fargen endrer utseendet på iris. Kontakter har mange fordeler fremfor briller, inkludert denne spesielle allsidighet.

Synlighet

Håndteringsfarge er en lys blå eller grønn farge som er lagt til objektivet for å gjøre det lettere å finne i tilfelle objektivet er falt under innsetting eller fjerning. Den fargetone er lett nok slik at det ikke vil endre den naturlige fargen på brukerens øyne.

Enhancement

En forbedring fargetone er ikke mye mørkere enn en synlighet fargetone. Forbedringen fargetone vil være den samme farge som brukerens naturlige øyenfarge. Formålet med forbedringen fargetone er, som navnet sier, å forsterke den naturlige fargen på brukerens øye. Dette er spesielt nyttig for folk som generelt liker fargen på øynene deres, men ønsker å ta ut mer av sin naturlige fargetone ..

Farget

Disse dypt fargede linser brukes til å endre brukerens øyenfarge. Fargede kontakter kommer i et bredt spekter av farger, typer og stiler. Noen av fargene som kan velges er grønne, blå, hassel, ametyst og grått. Det er til og med fargede linser med spesialeffekter, for eksempel linser som gjør øynene dine ser cat-aktig.

Lys filtrering

Disse er nye på markedet. Lys filtrering linser er et stort element for sportsentusiaster, som golfere og tennis proffene, som trenger å se kontrasten. For eksempel kan en golfspiller som mister en ball med vanlige objektiver kunne oppdage det med lys filtrering objektiver. Denne type linse gjør Forbedrer nyanser som det hvite på ballen og det grønne gresset, noe som gjør ballen lettere å finne. Lys filtrering objektivene har andre alternativer, så se en optiker spesialist for å få alle detaljene om disse nye objektivene.

Interessante fakta om fruktfluer

Bananflue er en motstridende art. Til tross for sin størrelse, kan de små frukt yngel forårsake massiv skade på avlinger. Men bananflue er også en mye studert dyr med informasjon som kan benyttes for menneskelig helse og sykdom. Begrepet "bananflue" er et navn gitt til bredt spekter av fluer som inneholder mange arter.

Frukt Fluer: Endre Beer inn Eddik

Fruktfluer er trukket til fermen mat som et sted å mate og å legge sine egg. Dette gjør råtnende frukt et godt mål, men også gjør fruktfluer tiltrukket av fermen øl og vin. På grunn av bakteriene de bærer, kan fruktfluer komme inn øl og vin under disse tidlige gjæring etapper og forvandle dem til eddik. En fordel med denne affinitet er at øl og vin kan brukes som en frukt-fly felle når de er en plage i hjemmet.

Frukt Fluer: Forskning Superstars

I noen få århundrer har bananflue blitt en go-to insekt for genetisk forskning. Det er flere grunner til at fruktfluer fungerer så bra når forskerne ønsker å studere genetikk og mutasjoner. Først fruktfluer er små og billige, så mange av dem kan holdes i en liten plass, slik at mer eksperimentelle fag. For det andre fruktfluer lever bare i 10 dager, slik at endringer mellom fødsel og død kan sees raskt. Til slutt, fruktfluer har fire kromosomer og lignende kjemiske veier til menneske, slik at resultatene gjelder for menneskers helse.

Frukt Fluer: Dancing Machines

Mann fruktfluer bruker dans for å tiltrekke maker. For et så lite insekt, kan dansen være komplisert. Ifølge Orkin.com nettside, hannen først vibrerer bena mot kvinnens hode, da begge fluene vender mot hverandre og trekker bena fra side til side. Før den mannlige er klar til å pare seg, vil det spre sine vinger og vri dem for å få den kvinnelige oppmerksomhet. Resultatet fra dette møtet kan være opp til 400 egg på en gang.

Frukt Fllies: Mutants

Genetisk eksperimentering på frukt flyr over en kort periode kan produsere noen bisarre resultater. Frukt frites har kromosomer som er lette å manipulere, så forskerne har vært i stand til å endre fargen på øynene og lengden på vingene enkelt. Men andre fruktflue mutasjoner har produsert frukt fluer med krøllete vinger, flyr frukt med ingen øyne og fruktfluer med bena vokser ut av hodet i stedet for antenner.

Hvordan kjøpe fargede kontaktlinser Online

Terapeutiske, korrigerende eller kosmetiske linser som er plassert på hornhinner i øynene kalles kontaktlinser eller kontakter. Utviklet av Otto Wichterle, en tsjekkisk kjemiker, kontaktlinser tjener samme formål som briller, men i en mer praktisk måte, siden det er lett og nesten usynlig. Moderne kontaktlinser er farget i svak blå for å gjøre dem mer synlig når nedsenket i en rengjøring og lagringsløsning. Noen linser er bevisst farget for å endre fargen på øynene. Mange foretrekker kontaktlinser løpet briller fordi de er mer praktisk og moderne.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Få en synsundersøkelse og en resept med nøyaktige øye målinger om du har problemer med synet. Du kan få en resept for fargede linser, selv om du ikke har problemer med synet.

Samle all relevant informasjon om din optiker før du legger en online bestilling for fargede kontakter, for eksempel legens navn, kontor navn og adresse og telefonnummer. Selskapet selger kontaktlinser online vil trenge disse dataene til å verifisere din resept.

Søk på nettet etter pålitelige selskaper å kjøpe fargede kontaktlinser fra. Hvis du er usikker på selskapets omdømme, velger en merkevare-navnet leverandør som en kontaktlinser produsenten.

Legg merke til de selskapene du har valgt, og begrense utvalget ved å lære mer om selskapets bakgrunn, samt å sammenligne sine priser og kampanjer. Ringe og spørre andre til å bekrefte sin pålitelighet.

Se på selskapets FAQ for ytterligere informasjon på fraktpriser, frakt tid, rabatter, politikk støtter avkastning, ordrestatus sjekking og andre spørsmål.

Velg den leverandøren som tilbyr den beste avtale som passer ditt budsjett.

Bestill fargede kontaktlinser på nettet etter å ha blitt forsikret av selskapets pålitelighet. Verifisere sikkerheten i området ved å se etter hengelåssymbolet som vises på adresselinjen eller et nettsted som starter med "https" før du går inn kredittkortinformasjonen din.

Tips og advarsler

  • Du kan verifisere selskapets pålitelighet ved å kontakte Better Business Bureau. Online kontaktlinse forhandlere som er anerkjente bare selge kontaktlinser med en resept som er mindre enn ett år gammel. De vil også sørge for at din optiker er kontaktet for å bekrefte din nåværende resept. Selskapenes nettsider som ikke gir en FAQ guide eller kontaktinformasjon eller som ikke har sikkerhetsinnstillinger før en kunde kommer hans eller hennes kredittkortinformasjon bør unngås.
  • Ikke kjøp kontaktlinser fra selskaper som hevder at deres produkt passer alle. Ikke prøve seg en annen persons kontaktlinser for å se om du har samme resept.