Digidexo.com

lungekreft oksygenmetning

Faktorer som påvirker oksygenmetning

Faktorer som påvirker oksygenmetning


Oksygenmetning er kroppens evne til, eller mer spesifikt evne til hemoglobin på de røde blodceller, for å bære oksygen. Din oksygennivået kan måles med en enhet som kalles en pulsoksymeter, som måler metning av hemoglobin eller SpO2. Det kan også måles med en blodprøve som kalles en arteriell blodgass. Denne test bestemmer partialtrykket av karbondioksyd så vel som oksygen, og en syre-base-status, eller bikarbonat og pH nivåer.

Kronisk obstruktiv lungesykdom

Kronisk obstruktiv lungesykdom eller KOLS kan ha en dyp effekt på oksygenmetning nivået i kroppen din. Personer med KOLS lider av kronisk oksygenmangel fordi luftblærer eller alveoler kan ikke lenger ta imot inhalert oksygen. Alveolene enten har kollapset eller er plugget med slim. Personer med denne lidelsen ofte ende opp med å bruke ekstra oksygen som kroppen ikke lenger kan puste inn og vedlikeholde en tilstrekkelig oksygenmetning nivå.

Pulmonary Circulation

Flere lidelser kan påvirke sirkulasjonen til og fra lungene, noe som påvirker din oksygenmetning nivå. En lungeemboli, noe som er en blokkering eller blodpropp som har reist til en eller flere deler av din lungearterien, kan komme fra hvilken som helst del av kroppen din på grunn av et brukket bein, kirurgi, sykdom, pulmonal hypertensjon eller cor pulmonale. Hjertesykdom eller lungekreft endrer også din lungekretsløpet, forårsaker en nedgang i oksygenmetning nivå.

Røyk Innånding

Brannmannskap og folk som har blitt fanget i en brann kan lide luftveiene og lungeskade fra røykskader fra brennende tre som forårsaker tykk, syrlig røyk. Denne røyk brenner og ødelegger lungevevet. Som vannet brukes til å slukke brannen blir til en fin tåke, plukker den opp partikler og kjemikalier fra den brennende rusk og bærer det inn i lungene som den personen strever med å puste. Som lungevev forverres, kan alveolene ikke lenger godta oksygen, forårsaker en alvorlig nedgang i oksygenmetning nivåer.

Emfysem

Emfysem endrer permanent strukturen i lungeblærene i lungene. Sykdommen bryter ned veggene i alveolene, forårsaker hver enkelt å fusjonere med et annet, danner færre og større alveolene. Denne skaden reduserer overflatearealet tilgjengelig for å absorbere oksygen og frigjør karbondioksid. Sykdommen prosessen endrer oksygenmetning nivå. Fallet i oksygen fører til at du blir kortpustet fordi du puster hardere og dypere som kroppen din prøver å få inn nok oksygen til å mate cellene. Denne tilstanden forårsaker også cor pulmonale, en forstørrelse av den høyre side av hjertet på grunn av den økte pustearbeidet.

Hvordan kan røyking forårsake lungekreft?

Innledning

Sigarettrøyking er ansvarlig for en heidundrende 87 prosent av lungekreft dødsfall i USA, ifølge National Cancer Institute. Lungekreft er den nummer 1 årsaken til kreftdød blant både menn og kvinner i USA, og selv de som ikke røyker er ikke immune mot de skadelige effektene av sigarettrøyk: Rundt 3000 amerikanske røykere dør hvert år av passiv røyking , melder instituttet.

Hvordan røyking fører til lungekreft

Den giftige blandingen av kjemikalier som finnes i tobakksrøyk har nøkkelen til hvordan røyke sigaretter kan forårsake lungekreft. Sigarettrøyk inneholder ca 4000 kjemiske stoffer, inkludert mer enn 60 kjente kreftfremkallende, ifølge US Department of Health and Human Services '"Rapport om Kreftfremkallende: Tenth Edition", utgitt i 2002 Blant de kjemikalier i sigarettrøyk som har blitt studert i hensyn til lungekreft er polysykliske aromatiske hydrokarboner, nikotin, metaller slik som kadmium og nikkel og radioaktivt polonium. Sigarettrøyk inneholder også tobakksspesifikke nitrosaminer (TSNAs), kjemikalier mistenkt for å forårsake lungekreft hos mennesker. TSNAs dannes ved tobakk herding og bearbeiding. Ifølge Oncology Channel nettsted, en bestemt type TSNA kalt NNK har vært vist i gnagere å produsere i lungene både godartede svulster i overflate cellevev (lungeadenomer) og ondartede epiteltumorer med karakteristikker av kjertler (lunge adenokarsinomer).

Den Siste

En studie av et team av forskere fra University of California i Davis, som ble publisert i mars 2008-utgaven av The FASEB Journal, spesielt fingre hydrogen peroxide og lignende oksidanter i sigarettrøyk som snu friske lungeceller til kreft seg. I et laboratorie-omgivelser, utsettes forskere forskjellige sett av human lunge luftveisceller for sigarettrøyk og hydrogenperoksid. Disse cellene ble deretter inkubert i én til to dager, etter som de viste «de samme molekylære signaturer av kreftutviklingen," ifølge rapporten, forfattet av Tzipora Goldkorn. Ueksponerte luftveisceller også ble vurdert og viste ingen tegn til kreftutvikling.

Informasjon Om antistoffbehandlingen for lungekreft

Hvis du har lungekreft, en av behandlingstilbud er monoklonalt antistoff narkotika. Ifølge Mayo Clinic personale, er det viktig å veie fordeler og bivirkninger av antistoff-behandling.

Generell info

Et monoklonalt antistoff er et laboratorieprodusert molekyl. Dette molekylet er utformet for å feste seg til visse defekter på kreftcellene.

Immune System

Antistoffbehandling gjør kreftcellene mye mer synlig for immunforsvaret. Immunsystemet ikke alltid se kreftceller som fiender, men antistoffbehandling hjelper immunforsvaret å finne kreftceller.

Vekst

Ifølge Mayo Clinic personale, er det kjemikalier kalt vekstfaktorer som festes til kreftceller. Disse kjemikaliene oppmuntre kreftcellene for å reprodusere. Antistoffer bidra til å blokkere reseptorer på kreftceller; denne måten vekstfaktorene ikke feste, og kreftceller ikke er beordret til å vokse.

Med stråling

Radioaktive partikler kan bli festet til antistoff-behandlinger. På denne måten, leger er i stand til å levere den strålebehandling direkte til kreftceller uten å skade friske celler.

Bivirkninger

Det er mange bivirkninger av antistoffbehandlinger. Disse bivirkningene inkluderer allergiske reaksjoner, kvalme, diaré, utslett og influensalignende symptomer.

Signere og symptomer assosiert med lungekreft

Signere og symptomer assosiert med lungekreft


Lungene er avgjørende for riktig funksjon av menneskekroppen. Lungene rense luften vi puster inn og sende den til resten av kroppen. Et utdrag fra Epidemiology of Lung Cancer sier: "I USA, forblir lungekreft den ledende årsaken til kreftdød hos både menn og kvinner." Lungekreft har flere grupperinger, som hver har spesifikke symptomer sammen med visse felles symptomer.

Vanlige symptomer

På MedicineNet.com, Melissa Conrad Stoppler, forklarer MD at opptil 25 prosent av personene som får lungekreft ikke har noen symptomer når legen oppdager kreften. I disse tilfellene er det første funnet av kreft gjennom en rutine brystet X-ray eller CAT scan. Av symptomer som manifesterer seg, de vanligste er en vedvarende hoste som ikke var der tidligere. Dette kan noen ganger føre til hoste opp av blod. Det kan også være brystsmerter, tungpustethet, og selv problemer med å puste. Gjentatte tilfeller av lungebetennelse og bronkitt er også mulige symptomer. En person med lungekreft kan også utvikle en hes stemme.

Generelle symptomer og tegn

Det er symptomer som manifesterer med lungekreft og mange typer kreft. Hvis du føler deg trøtt, svak, og begynner å miste vekt plutselig uten en forklaring, kan det være lurt å oppsøke lege.

Kronisk obstruktiv lungesykdom og en historie med en eller flere lungesvulster er tegn på at du kan ha eller utvikle lungekreft. I tillegg, hvis du er 60 år eller eldre og du røyker eller har røykt, kan du være i faresonen for lungekreft. Tidlig påvisning av lungekreft vil forbedre sjansene for utvinning og minske sjansene for at det påvirker andre deler av kroppen din.

Assosierte symptomer

Utbruddet av lungekreft kan gi opphav til flere tilhørende symptomer. Dreven hoste kan føre til hevelse i hals og ansikt. Dette setter noen ganger press på spiserøret og resulterer i vanskeligheter med å svelge. Det kan også føre til en hjerterelatert sykdom kalt superior vena cava syndrom, der det er stort trykk på vena cava arterie og overkroppen ender opp med å bli røde og hovne. Lungekreft tumorer kan også trenge inn i hjertets belegget, kjent som pericardium, og resultere i en kryss-forurensning av fluider.

Tegn på Sprer

Symptomer som puste problemer og hevelse av kroppen og ansiktet i overkant er indikasjoner på at lungekreft er å påvirke andre deler av kroppen. Visse andre symptomer også indikere de samme. Lammelse av membranen er et slikt symptom som indikerer at sykdommen har spredd seg og krever øyeblikkelig legehjelp. Overkroppen kan også beholde mye væske, noe som fører til hevelse. Utbruddet av pleural effusjon eller snarere innsamling av fluid mellom brystveggen og lungene kan også tyder på at sykdommen har spredd seg.

Tegn og symptomer på lungekreft hos barn

Lungene våre rense luften vi puster inn, trekke karbondioksid ut og pumpe oksygen i hele kroppen vår. Når kreft utvikler seg i lungene til barn, mange av de tegn og symptomer er detectable.The gode nyheten er, hvis det oppdages tidlig, de fleste barnekreft er helbredelig.

Hoste

Dersom barnet har en hoste som ikke går bort, kan dette være et tegn på lungekreft. Mer sannsynlig er det en infeksjon eller astma, men en vedvarende hoste er et tidlig tegn på ondartede vekster i lungene, og bør tas opp. Hvis hosten er å bringe opp blod, dette er en sterkere indikator på kreft, men kan også være lungebetennelse eller en rekke andre problemer barnelege kan diagnose og behandle.

Kortpustethet & Hoarsness

Dersom barnet har en hard tid å fange pusten, og dette har vært kronisk, som betyr, varer i flere uker, dette også kan være en indikator på lungekreft. Som kreft utvikler i lungene åndedrett blir stadig vanskeligere. Dette kan også føre til tungpustethet og en hes stemme.

Smerter som ikke går bort

Vedvarende smerter kan være et tegn på lungekreft. Denne smerten kan være i skuldre, rygg og bryst, og ikke minske med hvile, stretching, massasje eller smertestillende midler. Barn kan få muskelsmerter mens vokser, noe som er normalt. Dette er en smerte som er vedvarende, kontinuerlig og er verre; slike smerter er ikke vanlig hos barn, og er et tegn på at noe er galt i kroppen.

Tap av appetitt

Vanligvis barn er aktive og voksende og derfor sulten. Et barn som ikke føler for å spise, og er i ferd med å gå ned i vekt kan ha tidlige tegn på lungekreft. Et barn kan gå gjennom faser der hennes appetitt minsker, men disse er vanligvis etter en vekst sprute eller under et virus som en forkjølelse. Et symptom ville være en lengre periode med markert redusert appetitt ledsaget av vekttap.

Gjentatte anfall av Brochitis

Et barn som alltid ned med bronkitt eller lungebetennelse kan avsløre tidlige tegn på kreft. Under vekst og utvikling av lunger vi respirate mer (ta i mer pust per minutt) enn når lungene våre er fullt utviklet. Et barn som viser en vanskelig tid med lunge helse kan bli hindret av kreftsvulster i lungene hennes.

Hevelse

En annen synlig symptom på utbruddet av barndommen lungekreft er hevelse. Hvis barnets nakke og ansikt er vedvarende hovne dette må være adressene med barnelege. Dette kan være kombinert med hevelse og svakhet i armer og ben.

Fatigue

Et barn som sover for mye kan være kjempe lungekreft i kroppen hans. Et tidlig tegn er en sløv barn som naps, sover og er vanskelig å vekke. Kreft lønn en krig i kroppen, og ett av tegnene på en liten kropp kjemper tilbake er ekstrem trøtthet.

Lungekreft hos barn

Lungekreft kan skje med hvem som helst alder, inkludert barn. Lungene er som gigantiske trær som forgreiner seg til å filtrere luften du puster inn. Du puster inn oksygen og puster ut karbondioksid. Foreldre kan ikke vite deres barn har lungekreft før kreften har kommet til trinn fire. Ser etter tegn og symptomer sammen med å ta barnet til legen på en jevnlig basis er en måte å sikre deres helse.

Effekter

Lungekreft hos barn er ikke en enkel ting å håndtere. Et barn kan lide mer fordi lungene ikke er like utviklet som voksen. Barn kan lide med tungpustethet, kroniske infeksjoner og forkjølelse mens håndtere lungekreft. Barn med lungekreft kan bli svak og mister interessen i barndommen aktiviteter. Spille med sine venner kan bringe på utmattelse. De kan også bli deprimert og klamre seg til sine foreldre.

Symptomer

Barn med lungekreft vil vise visse symptomer som kan forveksles med astma. For eksempel kan et barn ha kortpustethet, tretthet eller pipende pust. Et annet tegn på lungekreft er en hoste som ikke vil forsvinne. Som kreften blir verre, vil et barn oppleve hevelse i hals og ansikt, vekttap, hoste opp blod, brystsmerter og vedvarende anfall av bronkitt og lungebetennelse.

Time Frame

Tiden det tar for lungekreft for å nå stadium fire avhenger av flere faktorer. Noen barn vil utvikle lungekreft i løpet av noen måneder, mens det kan ta år å utvikle seg i andre barn. Hver sak er forskjellig, men hvor lang tid det tar for kreft å ta den fulle effekten avhenger av barnets generelle helse og type lungekreft.

Typer

Ikke-småcellet lungecancer er en av de mest vanlige typer. Denne type lungekreft vokser meget langsomt. Det finnes også andre varianter av ikke-småcellet lungekreft som kalles bronchoalevolar carcinoma, stor-cell carcinoma, andenocarcinoma og plateepitelkarsinom. En annen type lungekreft er småcellet karsinom, som er hovedsakelig knyttet til sigarettrøyk eller passiv røyking. Denne type kreft vokser raskere enn andre typer. Metastatisk lungekreft er forårsaket av andre krefttyper i kroppen. Mesothelioma er en kreft som påvirker fibrene i lungene. Denne type lungekreft er nesten alltid forårsaket av eksponering for asbest. Asbest er et kreftfremkallende mineral materiale som brukes for å bygge isolasjon og brannhemmende. Alle disse typer lungekreft kan påvirke barn og voksne.

Forebygging / Solutions

For å forhindre lungekreft hos barn visse tiltak kan iverksettes. Barn er et produkt av deres miljø. For å redusere risikoen til barnet ditt ikke røyker rundt barnet. Selv om du røyker flere meter en vei, kan passiv røyking fortsatt reise langt og påvirke barnets luftkvalitet.

Hvis du anser røyk slutte av hensyn til dine barn eller minst røyk utenfor langt unna huset ditt. Selv når du røyker på verandaen, kan den røykfylte luften fortsatt reise under døren og på klærne. Vær sikker på at du lufter ut klær og gå rundt ned blokken før du går inn i ditt hjem. Videre kan barn som utsettes for radon også være utsatt for lungekreft. Har hjemmet ditt testet for radon. Forbedre luftkvaliteten i ditt hjem ved å investere i en luftfiltreringssystem. Mate barnet ditt antioksidantrike matvarer som frukt og grønnsaker daglig. Barn er fortsatt kommer til å bli utsatt for andre Beholdere i luften, men du kan leksjon effekten ved å ta de forebyggende tiltak som er nevnt.

Tegn og symptomer på lav oksygenmetning

Tegn og symptomer på lav oksygenmetning


Forvirring, tetthet i brystet og manglende evne til å puste er alle svært skremmende følelser. De er også tegn på en kropp som opplever lav oksygenmetning nivåer eller, hva er referert til av medisinske fagfolk, hypoksemi. Hypoksemi er diagnostisert når nivåer av oksygen i blod er ekstremt lavt. Denne tilstand kan ha en rekke medisinske årsaker; å ha lave nivåer av oksygen metning kan forårsake en kropp ikke å fungere skikkelig. Denne tilstanden er diagnostisert av en blodprøve eller en liten pulsoksymeter som er festet til fingeren.

Cyanose

Cyanose er et medisinsk begrep for å beskrive når huden og slimhinnene ta på seg en blå farge. Dette skjer fra en mangel på oksygen i blodet. Hemoglobin er et protein i blodet som mottar oksygen fra lungene. Når hemoglobin ikke har tilgang til oksygen den trenger, viser det blå forårsaker blod å ha et blålig skjær. Når en person opplever lav oksygenmetning, er denne blå hue sett oftest i deres finger og tånegl senger samt sine lepper. Cyanose er avledet fra det greske ordet "cyanos" som betyr mørk blå.

Dyspné

Tung pust ved anstrengelse, til tider referert til som luft sult, er når en person har problemer med å puste eller kortpustethet. Noen mennesker som opplever dyspné kan føle svak eller sliten. De kan finne seg tungpustethet eller å ha hosteanfall. Andre symptomer er en stram følelse i brystet eller sliter etter pusten. Gitt at våre organer vanligvis puste uten en bevisst innsats, å finne seg selv andpusten er svært alarmerende; panicking kan forverre følelsen.

Tachypnea

Tachypnea er et begrep som beskriver raskere-enn-normal pusting. Antall åndedrag tatt per minutt varierer, avhengig av faktorer som for eksempel en persons alder; derfor er tachypnea diagnostisert når noen overskrider normen for deres aldersgruppe. Dette er svært lik hyperventilating; Men folk er vanligvis ansett for å være hyperventilerer når de føler seg engstelig. Selv om noen medisinske fagfolk kan utveksle de to begrepene, er en diagnose av tachypnea vanligvis brukes når en person lider av lav oksygenmetning.

Redusert bevissthetsnivå

Medisinske fagfolk ta på alvor enhver person som viser et redusert nivå av bevissthet siden det kan være et symptom på et mye større medisinsk problem. En person opplever lav oksygenmetning nivåer kan vise mental forvirring. En reduksjon i en persons mentale tilstand er tydelig når de ikke kan prestere på sitt vanlige nivå. For eksempel en person kan være i stand til å gjenkjenne personer eller steder som de er kjent. De kan også være uklart på dagens dato eller muligens deres by eller befinner deg.

Foods som Fight ikke-småcellet lungekreft

Når vevet i lungene replikere og utvikle seg på en unormalt rask hastighet, de danner det som ofte kalles svulster karakteristisk for sykdommen vi refererer til som lungekreft. Det finnes to typer av lungekreft: småcellet og nonsmall celle. Begge er like farlig. Ifølge American Cancer Society, bare 15 prosent av de som er diagnostisert med nonsmall celle lungekreft vil leve lenger enn fem år. Men nyere studier viser også at ved regelmessig inntak av matvarer under pasienter kan forbedre sin livskvalitet og forbedre funksjonen av deres immunsystem til å hjelpe dem å bekjempe sykdommen.

Bær

Spis mer bær, spesielt jordbær, blåbær og bringebær. De er en utmerket måte å legge til vitamin C og fiber til kosthold. I tillegg gir de kroppen din med flavonoider, anthocyanosides og ellaginsyre. Nyere studier av American Institute of Cancer Research foreslår de bestemte substanser har blitt vist å forebygge utviklingen av nonsmall celle lungekreft, så vel som kreft i huden, blære og bryst. De fungerer som kraftige antioksidanter, bremse veksten av kreftceller og invalidiserende kreftfremkallende stoffer.

Vitamin D

Få litt sol. I en studie utført av Association for American Cancer Research, pasienter som gjennomgikk standard behandling for nonsmall celle lungekreft i sommer, når soleksponering og vitamin D-inntak er på sitt høyeste, hadde en fem-års overlevelse som var nesten dobbelt så høy som dem som gjennomgikk behandling om vinteren. I lys av dette funnet, kan det være lurt å øke det daglige inntaket av matvarer rike på vitamin D, for eksempel melk, reker, egg, torsk og laks.

Gurkemeie

Dryss litt gurkemeie i løpet av middagen. Denne stikkende krydder, noe som fører til mange curry retter å ha en tydelig gul nyanse, inneholder også en kjemisk kjent som curcumin. Curcumin har sterke anti-inflammatoriske egenskaper. I nyere studier gjort av Anderson Center for Cancer Research, har disse egenskapene blitt vist å påvirke opprett, vekst og utvikling av kreftceller. Du kan finne gurkemeie i krydder midtgangen på egen hånd, eller som den viktigste ingrediens i kommersielt forberedt karri. Det er et fint tillegg til kylling, lam, ris og grønnsaksretter.

Folic Acid

Kreft er, i den mest generelle forstand, et produkt av feil DNA. Det er derfor logisk at DNA-regulatoren befinner seg i folat, som er en komponent av kost folsyre eller mentyl, kan påvirke veksten (eller undertrykkelse) av kreftceller. I en studie utført av American Lung Association, ble de langsiktige virkningene av folsyre studert i mer enn 27.000 menn som røykte. De som gjorde at de hadde minst minimum anbefalte mengden av folsyre i kosten (400 mikrogram), reduserte risikoen for å utvikle lungekreft med nesten halvparten. Få din folsyre ved å drikke mer appelsinjuice, spise beriket frokostblanding, snacking på peanøtter, og legge grønne greener til tallerkenen din - spesielt spinat og grønnkål.

Tea

Hot i vinter eller avkjølt om sommeren, kan te forbedre kreft-bekjempelse mat plan hele året. Uansett hvordan forberede det og uansett hvilken farge det er, teblader inneholde det sammensatte kaempferol. Dette stoffet har blitt studert av forskere ved Harvard Medical School, hvor dagens rapporter tyder på naturlig forekommende kjemiske tilbyr vanlige te drikker en viss mengde av kreft beskyttelse. Ifølge studien, er de som konsumerer minst fire kopper te per dag 46 prosent mindre sannsynlighet for å utvikle lunge, tykktarm eller kreft i bukspyttkjertelen.

Forslag

Hvis du ikke klarer å møte ideen om å gjøre store endringer i kostholdet ditt, kan små endringer gjøre en stor forskjell i din generelle helse. For eksempel, spise fem på seks små måltider, i stedet for 02:58 store, og tar skritt for å inkludere mer frisk frukt og grønnsaker i kosten kan bidra til å styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen din bekjempe utviklingen av kreft.

Advarsel

Alternativ behandling bør brukes til å hjelpe støtte konvensjonelle behandlingsmetoder, ikke erstatte dem. Å spise riktig mat hjelper bekjempe nonsmall celle lungekreft, betyr det ikke kurere det.

Kjemoterapi piller for lungekreft

The American Cancer Society rapporterer det finnes to varianter av lungekreft: primære, som starter i lungene, og sekundære, som starter andre steder i kroppen og sprer seg til lungene. Primær lungekreft er ytterligere avgrenset som småcellet lungekreft og ikke-småcellet lungekreft (NSCLC). Småcellet lungekreft sprer seg raskt, og representerer 20% av alle lungekrefttilfellene, mens NSCLC utgjør nesten 80% av alle primære lungekrefttilfellene.

Kjemoterapi Prosedyrer

Kjemoterapi kan defineres som en kjemisk behandling for å ødelegge eller stanse reproduksjon og / eller økning av kreftceller. I det siste, var kjemoterapi narkotika i hovedsak gis intravenøst; Men kjemoterapi piller er nå tilgjengelig. I behandling av NSCLC, ser det ut til at muntlig medisiner har mindre alvorlige bivirkninger enn cellegift intravenøst. Det er også lettere for pasientene å ta pillen hjemme heller enn å gå til en klinikk eller sykehus for dispensasjon. Ikke alle kjemoterapi narkotika er tilgjengelig i muntlig form.

Cytoxan

Cytoxan er en muntlig kjemoterapi narkotika brukes til å behandle småcellet lungekreft ved å avbryte og bremse veksten av kreftceller. Bivirkninger kan være ganske alvorlig, inkludert allergiske reaksjoner, lukking av halsen, tretthet, feber, frysninger, blæreproblemer og andre reaksjoner.

Iressa

Iressa er en kjemoterapi pille brukes til å behandle NSCLC. Men i 2005, US Food and Drug Administration (FDA) krevde ny merking for dette produktet som begrenser bruk til pasienter som i dag nyter godt eller tidligere har hatt nytte av å bruke Iressa. Denne handlingen ble foretatt fordi bruk av det orale medikament viste ingen signifikant overlevelse fordeler. I en studie mandat av FDA, pasienter på Iressa levde ca 7,6 måneder, mens de som behandles intravenøst ​​med konvensjonell kjemoterapi narkotika levde ca 8 måneder. Etter ett år, var fortsatt 32% av pasientene som brukte Iressa live versus 34% av de som er på konvensjonell kjemoterapi. Bivirkninger av Iressa er utslett, kviser og diaré.

Tarceva

I 2004 FDA annonserte godkjenning av Tarceva som en muntlig kjemoterapi behandling for pasienter med lokalt utviklet eller metastatisk NSCLC. Stoffet ble godkjent for pasienter med kreft har fortsatt å avansere til tross for andre behandlinger, inkludert i det minste en forutgående chemo program. Tarceva er bivirkningene er diaré, utslett, kvalme og oppkast. Det kan også forårsake skade på fosteret hvis det gis til gravide kvinner.

Prognose

Prognosen for lungekreft er ikke bra. USA Today rapporterer denne sykdommen dreper om lag 1,4 millioner mennesker hvert år. Få behandlinger finnes, og de fleste pasientene dør innen et par år med diagnosen. Med disse dystre statistikken, fordelene ved kjemoterapi piller, forlenge livet en stund lenger og hjelpe enkeltpersoner til å opprettholde en høyere livskvalitet, er mer enn en beskjeden gevinst i behandling av denne sykdommen.

Viktigheten av Oksygenmetning

Kroppen fungerer på komplekse måter. Det trenger oksygen for å overleve, og det blir som oksygen fra luften vi puster. Blood pumper gjennom kroppen vår å levere vår oksygen. En av de viktigste delene av blod er blodoksygenmetning. Forstå betydningen av dette er viktig for å forstå din helse.

Blod

Blod pumper gjennom kroppen og leverer oksygen til alle de vitale organer og vev i legemet.

Oksygenmetning

Oksygenmetning er når blodceller bærer oksygen til sin maksimale belastning.

Viktig

Blood oksygenmetning er viktig, som kroppen trenger oksygen metning av de røde blodcellene til å være ca 95 til 100 prosent. Dette betyr at nesten alle blodceller må bli mettet med oksygen.

Hva om det er lav?

Hvis oksygenmetning er lav, vil kroppen ikke får den oksygen den trenger for å overleve. Dette kan føre til sykdom og vev død. Den kan også indikere lungesykdom.

Test

Tester kan gjøres for å avgjøre om din oksygenmetning nivået er lavt. Et klipp kan plasseres på fingeren som tester blodet metning eller en blodprøve kan tas og testes.

Bivirkninger av kjemoterapi for lungekreft

Lungekreft dreper flere mennesker i USA enn noen annen type kreft. Lungekreft dødsfall stiger de av bryst, tykktarm, prostata og lymfe kombinert. Men det er medisinske midler til å konfrontere lungekreft, og kjemoterapi er en av dem. Det kan være effektive og livsforlengende, men det kan også forårsake bivirkninger, inkludert håravfall og lave blodverdier, ifølge Mayo Clinic.

Lungekreft Chemo Drugs

Chemo, eller kjemisk terapi, kan bestå av ett stoff eller det kan være en kombinasjon av medikamenter. Generelt er det en to-stoff (eller flere) kombinasjon, i henhold til den elektroniske nettstedet Oncology kanal. Følgende liste over mest brukte chemo narkotika i behandling av lungekreft: Adriamycin, Gemzar, Ifex, Navelbine, Oncovine, Paraplatin, Platinol, Taxol, taxoter, VP-16 og Vepesid.

De vanligste bivirkningene

Ifølge American Cancer Society, de vanligste bivirkningene du kan oppleve mens du gjennomgår kjemoterapi kan inkludere: kvalme og oppkast, tretthet, hårtap, økt risiko for blåmerker og blødninger, samt infeksjon eller anemi. Men bivirkninger vil variere per person, og er bestemt av hvilke stoffer er (eller kombinasjoner) som anvendes, doseringsnivåer, så vel som andre faktorer, inkludert lengden og varigheten av behandlingen og generelle helse på tidspunktet for behandlingen.

Anemi

Kjemoterapi forårsaker ofte anemi (en reduksjon av røde blodlegemer i kroppen), i henhold til den elektroniske Oncology Channel nettside. Denne røde blodlegemer nedgang kan resultere i chemo-behandlet enkelte opplever kortpustethet, ekstrem tretthet og svimmelhet. Heldigvis finnes det reseptbelagte syntetiske hormoner (Procrit og Epogen), som kan stimulerer produksjonen av røde blodceller hos personer som opplever anemi på grunn av kjemoterapi.

Kombinasjon Chemo Effects

Mens de fleste av de giftige bivirkninger produsert av kjemoterapi kan håndteres, er noen fortsatt opplevd. En av disse er nøytropeni, som er reduksjonen av kroppens hvite blodceller. I tillegg er en annen bivirkning forårsaket av en kombinasjon av chemo medikamenter er trombocytopeni, som er reduksjon av blod-clotting blodplater. Uten en tilstrekkelig mengde blod-clotting blodplater, er kroppen vår ikke klarer å stanse blødninger i livstruende situasjoner.

Resistance Effect

Hvis en person har en historie med kjemoterapi, er sannsynligheten for at kjemoterapi som en aktuell kreftbehandling alternativet kanskje ikke så vellykket. Slike individer har vanligvis ikke svarer godt til mer kjemoterapi i henhold til den elektroniske Oncology Channel nettside. Denne bivirkning av cellegift motstand kan resultere i behov for å finne andre mulige behandlingsalternativer, muligens begrense en persons evne til å bekjempe lungekreft mer vellykket. Imidlertid kan nyere legemidler som Taxol og Hycamtin overveies i slike tilfeller.

Lungekreft Stråling bivirkninger

Ifølge American Cancer Society, er lungekreft den nest mest utbredte typen av kreft hos menn og kvinner, men det dreper langt flere mennesker hvert år enn noen annen form for kreft. Stråling, noe som ødelegger kreftceller, så vel som friske celler i nærområdet, som vanligvis gjøres i noen få minutter hver dag over en periode på flere uker. Det er mange mulige bivirkninger av denne behandlingen.

Fatigue

En person som gjennomgår strålebehandling kan ha svært lite energi. Trøtthet, som setter inn etter tre eller fire ukers behandling klimaks på slutten av serien, og etter hvert flater ut. Det kan ta en måned før energinivået er tilbake til det normale. Fatigue er en irriterende bivirkning av stråling, og i ekstreme tilfeller kan det være ødeleggende. Noen under behandling kan være nødvendig å avpasse sine aktiviteter og ta ettermiddag naps.

Skin Misfarging

Kort tid etter start strålebehandling, kan en pasient legge merke til at den behandlede huden er rød. Rødhet intensiverer inntil behandlingen serien er ferdig, og i løpet av de neste ukene den røde fargetone blir brune, og huden blir tørr. Pasienten bør bruke mild såpe og varmt vann for å vaske den berørte huden. Kremer med aloe vera og kortisonkrem anbefales for tørr hud og kløe, henholdsvis.

Hoste og problemer med å svelge

Fordi lungene er i nærheten av spiserøret, kan en pasient som gjennomgår strålebehandling har en og annen tørr hoste eller vanskeligheter med å svelge. Han kan stadig føler som om noe sitter fast i halsen, så spiser blir ubehagelig. Han kan spise mindre og mindre, og lenge før han begynner å gå ned i vekt. Kosttilskudd (Boost eller Sørg) kan være nødvendig for å sikre tilstrekkelig kaloriinntak.

Lave blodverdier

Blodverdiene falle under strålebehandling, men nedgangen er mye mer drastisk når behandlingen er i forbindelse med kjemoterapi. Lave blodverdier bety at antallet hvite blodceller (bekjemper infeksjon), røde blodceller (frakte oksygen til vevene) og blodplater (bistå med propper) er mindre enn ideell. Derfor kan den personen som gjennomgår strålebehandling være utsatt for forkjølelse og andre infeksjoner. Han kan også føle seg sliten og lett får blåmerker, selv i fravær av stump traume.

Strålingspneumonitt

Strålebehandling ødelegger friske lungeceller i prosessen med å fjerne maligne tumorceller. To uker til ni måneder etter behandling, stråling pneumonitt (betennelse i lungene) kan stille i. En person kan ha kortpustethet, hoste og feber. Han kan også være ute av stand til å ta dype åndedrag. Strålingspneumonitt er vanligvis løses med steroider. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan det føre til fibrose (arrdannelse) av lungene, noe som resulterer i permanent skade.

Behandling for lungekreft Infeksjon

Lungekreft er et meget alvorlig medisinsk tilstand forårsaket av kreftceller som utvikler seg i lungene. Ifølge Mayo Clinic, er det den ledende dødsårsaken i USA som i 2010.

Behandling

Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for lungekreft. Den type behandling en pasient mottar avhenger av hans generelle helse.

Typer

Behandlingstilbud for lungekreft blant annet strålebehandling, kjemoterapi, kirurgi og målrettet medikamentell behandling. Hver av disse metodene fungerer for å ødelegge eller fjerne kreftceller som infiserer lungene.

Side Effects

Kjemoterapi og stråling bivirkninger inkluderer håravfall, appetitt endringer, anemi, tretthet, diaré, infeksjoner, kvalme, oppkast, smerter, infertilitet og væskeretensjon. Kirurgiske pasienter risiko infeksjon etter operasjonen og overdreven blødning. Målrettet medikamentell behandling kan føre til blødninger, blodpropp, høyt blodtrykk, hud utslett og diaré.

Betraktninger

Behandling vil ikke alltid kurere lungekreft, og kan bare forsinke spredning av sykdommen. Noen av de behandlinger, slik som kjemoterapi, svekker immunsystemet og gjøre kroppen mer utsatt for infeksjon.

Alternative behandlinger

Når lungekreft har spredd seg for langt for behandlingstilbud for å være effektive, støttende pleie som tilbys. Dette tar plassen til strengere behandlinger og fokuserer på å gjøre pasienten mer behagelig ved å behandle bivirkninger i stedet for sykdommen.

Tegn og symptomer på lungekreft

Ifølge Mayo Clinic, lungekreft forårsaker flest dødsfall i USA av alle typer kreft. Mer enn 90 prosent av lungekreft kan forebygges ved å slutte å røyke, og andre risikofaktorer inkluderer eksponering for radon, asbest og passiv røyking. Symptomene på lungekreft ofte gå ukjent fordi de kan ligne på mindre alvorlige forhold, som kan føre til forsinkelser i behandlingen.

Hoste

En forverring av en eksisterende hoste eller en ny hoste som ikke går bort er et symptom på lungekreft.

Blod

Hoster eller spytter opp lyse rødt blod er et tegn på lungekreft som kanskje ikke vises før sykdommen har kommet, ifølge Mayo Clinic.

Pustevansker

Kortpustethet eller pipende pust uten fysisk anstrengelse kan skyldes redusert lungekapasitet som følge av lungekreft.

Brystsmerter

Brystsmerter er et tegn på lungecancer som kan forårsakes av trykket fra en tumor på eller mot lunge- og brysthulen.

Vocal Problemer

Ifølge Mayo Clinic, kan en hes stemme eller kløe i halsen være et tegn på lungekreft på grunn av redusert luftmengden i lungene.

Pleuravæske

Pleuraeffusjon er en opphoping av væske i brysthulen og kan være forårsaket av kroppens reaksjon på lungekreft eller ved metastaser i pleurahulen.

Metastasering

Et tegn på lungekreft er metastaser til andre steder, og lungekreft ofte sprer seg til hjernen, bein, lymfekjertler, lever og binyrer.

Lungekreft og ernæring

Millioner av dollar går til kreft forskning hvert år, og koblingen mellom ernæring og lungekreft har vært gjenstand for mange studier. Hva du spiser kan ha en direkte effekt på risikoen for å få kreft, din evne til å bekjempe den, og sjansen for utvinning.

Forebygging

The National Cancer Institute og American Society for kreft har begge retningslinjer for ernæring som kan bidra til å redusere risikoen for lungekreft. Noen forslag er åpenbare: ikke røyke eller bruke tobakk og opprettholde en sunn vekt. Andre anbefalinger er mer spiss: spis et plantebasert kosthold som inneholder bønner og helkorn, og har mer enn de vanlige fem porsjoner om dagen av frukt og grønnsaker har vist seg å redusere risikoen for lungekreft. Også, var mer sannsynlig å utvikle sykdommen, så unngå disse vitaminer hvis du røyker mannlige røykere som tok betakaroten kosttilskudd.

Funksjon

Forskjellige elementer av kroppens kampen mot kreft redusere pasientens appetitt. Ofte ens smak kan endre seg, og Lung Cancer guidebok anbefaler å unngå matvarer med sterke smaker, og holde seg til basisvarer som kylling buljong, mild ost, peanøttsmør, og egg. Hvis lukt komme til deg, kan spise maten kald hjelpe, fordi det slipper ut mindre duft enn når varm. Også suge på harde drops under behandling kan hjelpe kvitte seg med en dårlig smak i munnen som kan utvikle og føre til mangel på matlyst.

Effekter

En av de hyppigst rapporterte bivirkningene av cellegift og stråling er kvalme, og sjeldnere, oppkast, som kan forstyrre en pasient får riktig ernæring. Dr. Tina St. John, i hennes Lung Cancer Guidebook, ikke anbefaler å spise to timer før eller etter en behandlingsrunde. Boken forteller også at ingefær kan bidra til å forhindre kvalme, bør kullsyreholdige drikker bør unngås under behandling, og inntak av små mengder av kalde eller frosne ting, som is chips eller sorbeter, kan bidra til å roe følelsen av kvalme.

Betraktninger

Pasienter som lider av avansert lungekreft kan ha en rekke ernæringsrelaterte bivirkninger fra sykdommen eller behandlingen, inkludert vekttap. Forstoppelse, oppblåsthet, kvalme, oppkast, manglende evne til å svelge, og følelsen av at man er for full til å spise alle kan oppstå når kjemper avansert sykdom. The Roswell Park Cancer Institute i New York anbefaler at avanserte kreftpasienter spise noe de er i humør for, erkjenner at fet mat kan ytterligere opprørt magen. Det foreslår å spise små, hyppige måltider med mye protein, og sørg for å være inntak av nok væske.

Recovery

Hvis du er ferdig med cellegift eller stråling og legen gir deg en optimistisk prognose, er din største ansvar nå for å helbrede. Vekttap eller gevinst, noen ganger ekstrem, er en vanlig bivirkning av kreftbehandling, så ofte en pasient trenger å prøve og komme tilbake til en sunn vekt. Snakk med din lege eller sykepleier om spesifikke kosthold anbefalinger, og spør om kosttilskudd kan være en god ide for deg. The National Cancer Institute opprettholder en omfattende nettside om spesifikke retningslinjer for lungekreft overlevende. Se Referanser for en kobling.

Tidlige tegn på lungekreft

Lungekreft er ganske smertefri før det er på et avansert stadium. Når symptomene begynner, er det vanligvis for sent til behandling. Lungekreft er vanligvis ikke diagnostisert før det er ganske avansert på grunn av det faktum at offeret kan rett og slett tror de lider av en vanlig luftveisinfeksjon, og bestemmer deg for ikke å søke legehjelp. Røykere spesielt kan ignorere deres forverring "røykhoste", uten hensyn til skiltene som skjer med dem. Dessverre, kan dette vise seg å være en fatal feil. Når tegn og symptomer på lungekreft vises, er det vanligvis på grunn av det faktum at det har spredning til andre organer.

Signs

Smerte kan være til stede når du puster eller ler, og offeret kan tro at han har lungebetennelse eller pleuritt når, faktisk, har han avansert lungekreft som har mest sannsynlig spredt andre steder i kroppen. Tegn inkluderer: hoste opp blod eller rust-farget slim; tap av appetitt og vekttap sammen med trøtthet; heshet av stemmen og utbruddet av tungpustethet; kortpustethet (SOB); og hyppige utbrudd av lungebetennelse, bronkitt og feber.

Risikofaktorer

Røykere er i risiko for å få lungekreft, selv om å slutte å røyke nå reduserer risikoen. Andre risikofaktorer inkluderer: annenhånds sigarettrøyk; eksponering for asbest; puste usunne nivåer av partikler over en periode tid som når du lever i en smog fylte byen; og eksponering for kreftfremkallende stoffer på arbeidsplassen eller der du bor.

Avanserte Symptomer

Gulfarging av det hvite i øynene og huden kan være tydelig; dette kalles gulsott. Andre avanserte symptomer inkluderer: smerter i bein; svakhet eller nummenhet i armer og ben sammen med svimmelhet; massene som vises under huden (epidermis) på grunn av spredning av kreft gjennom lymfeknutene i nakken over kragebeinet; hevelse i ansikt og hals; og hurtig vekttap.

Innledende tester

På din avtale vil du gjennomgå en rekke tester som brukes for å avgjøre om, faktisk, du har lungekreft eller om det er noen andre klage. Bryst røntgen, CT, sputum cytologi (spytt eller slim testing) er de første testene. På positive innledende testing, vil offeret gjennomgå mer nøyaktige tester for å fastslå hvor stor svulsten (én eller flere) er og hvor langt den har spredd seg.
Når lungekreft har avansert, ofte påvirker det andre organer. Dessverre offeret, uvitende om den faktiske årsaken være lungekreft, søker hjelp for at klagen i stedet. Grundig testing avslører ofte den virkelige årsaken for sent for effektiv behandling.

Expert Insight

Ifølge Helse-Alliansen, "Bare om lag 15 prosent av lungekrefttilfeller er funnet i den tidlige fasen, før kreften har spredd seg til nærliggende lymfeknuter eller andre steder. Er 5-års overlevelse for personer med lungekreft 60 prosent hvis det er ingen bevis for kreft i lymfeknutene på tidspunktet for kirurgi "(se Ressurser).

Hva prosent av oksygenmetning er normalt?

Oksygen er avgjørende for livet. For mennesker for å virke riktig, må oksygen være tilstede i tilstrekkelige mengder i hele kroppen. En persons oksygenmetningsnivå måler mengden av oksygen som transporteres i blodet. Et tall som faller for lavt kan signal katastrofale konsekvenser. Det er derfor sykehusene overvåke oksygenmetning sammen puls og blodtrykk når man skal avgjøre en pasients tilstand.

Fakta

Blodet transporterer oksygen i hele kroppen takket være hemoglobin, et jernholdig protein i de røde blodcellene. Hemoglobinmolekyler kan bære opptil fire oksygenmolekyler. Den prosentandelen av oksygen som føres med blod gir metningsnivå.

For eksempel, hvis en hemoglobinmolekylet bærer tre oksygenmolekyler, er hemoglobin bærer bare 75 prosent av sin totale kapasitet. I en større blodprøve, kunne 1000 hemoglobinmolekyler bære opp til 4000 oksygenmolekyler. Hvis bare 3920 oksygenmolekylene blir transportert, som er lik 98 prosent av den totale kapasitet. Det betyr at blodets oksygenmetning nivå er 98 prosent.

Betydning

Hvis en persons oksygenmetning nivået er for lavt, betyr det utilstrekkelige mengder oksygen er nå vitale organer og celler i kroppen. Dette kan føre til respirasjonssvikt og possiblly død.

Mens ideelle nivåer kan variere avhengig av den enkelte, oksygenmetningen nivå for en ung, frisk voksen har en tendens til å falle mellom 95 og 100 prosent. Respirasjonssvikt faktisk kan sette i når oksygenmetningen nivået synker til 90 prosent. Som ikke etterlater mye avvik mellom normal og muligens dødelig, så det er viktig for leger og sykepleiere til å overvåke pasientens oksygenmetning til enhver tid.

Testing

En nøyaktig og enkel måte å måle oksygenmetning nivåer er gjennom pulsoksymetri. Et pulsoksymeter er et lite klipp som festes til pasientens finger. Oksymeteret skinner to lyse lys, en rød og en infrarød, gjennom fingeren for å måle blodet oksygen nivåer. Det gjør den ved å analysere fargen på den arterielle blod. Oksygenrikt blod er lyse rødt. For å si det arterielle blod bortsett fra det omgivende vev, måler oksimeter forandringen i den totale farge i koordinasjon med det bankende puls.

Betraktninger

Pulsoksimetre krever en sterk regelmessig puls å registrere en nøyaktig oksygenmetning lesing. Personer med kalde hender og føtter kan noen ganger ha svake pulser i sine ekstremiteter, som fører til unøyaktige målinger.

Misforståelse

Til tross for noen feilaktige rapporter, er nøyaktigheten av pulsoksimetre ikke påvirket når pasientene har anemi, sigdcelleanemi eller bilirubin i blodet.

Sun Ginseng behandling for lungekreft

Sun Ginseng behandling for lungekreft


Vestlige onkologer har begynt å jobbe komplementær og alternativ medisin, herunder urtemedisin, i sine behandlingsprotokoller. Ginseng er et kosttilskudd som japanske og koreanske forskere anerkjenner som bedre mental og fysisk funksjon hos kreftpasienter. En 2009 kinesisk studie antyder at forbindelser i solen ginseng, en varme bearbeidet form av asiatisk (Panax) ginseng, kan bidra til å bekjempe sykdommen selv, selv stealthy, sta lungekreft.

Effektive Forbindelser i Ginseng

Ginseng inneholder forbindelser som kalles ginsenosides. I sol ginseng, forsterker varmebehandling aktiviteten av spesifikke ginsenosider. Den kinesiske studie funnet at, når de kombineres med lavdose kjemoterapi, den ginsenoside Rg.3 undertrykket tumorcellevekst og hindret veksten av nye blodkar for å forsyne tumorer i mus som ble injisert med en human lungekreft. Musene som gjennomgikk kombinasjonsbehandlingen levde lengre og hadde bedre livskvalitet, fant studien. Til kinesiske forskere, foreslo dette at lignende forskning bør gjennomføres med mennesker.

Quality of Life

Den koreanske studie administreres Verdens helseorganisasjon Livskvalitet Assessment og General Health Questionnaire til kreftpasienter i begynnelsen av den dobbeltblinde, placebokontrollert studie. For noen pasienter, de administreres solen ginseng i 12 uker; resten fikk placebo. De som fikk solen ginseng rapporterte bedre livskvalitet basert på de samme skalaer, sammenlignet med de som fikk placebo i stedet. Til de koreanske forskere, foreslo dette at mer forskning på solen ginseng og dets potensielle positive effekter på kreftpasienter var hjemlet.

Ginseng Fights Cancer

En studie publisert i den japanske Journal of Clinical Oncology rapporterte at ginseng signaler kreftceller til ødelegge seg selv, en prosess som kalles apoptose. Den studie rapporterte videre at ginseng kan gjenopprette normal intercellulær kommunikasjon, noe som reduserer muligheten for tumorvekst.

Ginseng for General god helse

Du kan kjøpe solen ginseng som kosttilskudd. Ginseng er hevdet å ha anti-inflammatorisk, anti-aldring, stimulerende og immun-støttende egenskaper. Noen mennesker tar det for å forebygge kreft. Det kan ikke skade å legge ginseng til kosthold, med legen din støtte og veiledning.

I tillegg er ikke stedet

Komplementær og alternativ medisin, inkludert tradisjonell asiatisk urtemedisin som bruk av ginseng, kan være nyttig for pasienter kjemper kreft, selv lungekreft, som er notorisk vanskelig å behandle delvis fordi symptomene vanligvis ikke oppstår før godt inn i utviklingen av sykdommen . Likevel bør disse modaliteter brukes i tillegg til etablerte Western-behandlinger som kjemoterapi, strålebehandling og kirurgi - ikke i stedet for dem.

Finnes det en kur for lungekreft?

En i hver 13 menn og videre i hver 16 kvinner anslås å utvikle lungekreft. Vanligvis oppstår etter fylte 45 ifølge American Cancer Society. De fleste (80 til 90 prosent) lungekreft hører til den ikke-småcellet lungekreft kategori. Den andre kategorien av lungekreft er småcellet lungekreft.

Størrelse

Lungekreft kan behandles, og hvis den er fanget i de tidligste stadier, kan bli kurert. Men tre av fem personer som er diagnostisert med sykdommen dør innen ett år. I 2008 ble det registrert 215 020 amerikanske pasienter diagnostisert med nye tilfeller av lungekreft i USA, og 161 840 døde av lungekreft.

Funksjoner

Kirurgi gir lungekreftpasienter best sjanse for å overleve. Avhengig av beliggenhet, størrelse og i hvilken grad den lungekreft har spredd seg, er det tre alternativer kirurgiske. En pneumonectomy fjerner en hel lunge. En Lobektomi fjerner en lobe fra en lunge og en kile reseksjon fjerner bare en liten del av en lunge. Når en pasient gjennomgår kirurgi for lungekreft, vil legen fjerne noen lymfekjertler for laboratoriet for å finne ut om kreften har spredd seg.

Identifikasjon

Stråling er et annet behandlingsalternativ for lungekreft. Vanligvis ekstern stråling er foretrukket, men noen ganger brachyterapi som blir valgt. Denne behandlingen setter inn det radioaktive materialet direkte inn i tumoren.

Typer

Små lungekrefttilfellene kan noen ganger bli ødelagt ved hjelp av radiofrekvens ablasjon, fotodynamisk terapi eller kjemoterapi. Disse behandlingene noen ganger er kombinert med kirurgi eller stråling. Lungekreft reagerer også godt, når fanget i de tidlige stadiene, til noen nye stoffer som Avastin, Tarcera og Eribitux.

Advarsel

I 2004, $ 9.6 milliarder ble brukt på behandling av lungekreft i USA, og i 2007, melder National Cancer Institute at $ 226 900 000 ble brukt til å finansiere forskning for å finne kurer for sykdommen. Siden 90 prosent av tilfellene av denne ledende dødsårsaken i USA var på grunn av røyking, offentlig utdanning innsats for å forebygge røyking er virkelig saker av liv og død.

Alternativ behandling for lungekreft

Lungekreft er en av de mest alvorlige krefttyper. Ifølge Mayo Clinic omtrent 90 prosent av tilfellene er forårsaket av røyking, så kreft i lunge er dermed en av de enkleste å forebygge. I noen tilfeller kan du velge å bruke alternativ medisin, enten som en frittstående behandling når andre har feilet eller sammen med konvensjonell medisin, for å behandle denne sykdommen.

Bruk

Alternativ medisin er ofte brukt når andre behandlingsalternativer har mislyktes, og for noen mennesker er det en primær metode for behandling. Hvis det brukes sammen med konvensjonell behandling, kalles det komplementær medisin.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, American College of Chest Physicians sier at yoga, akupunktur, hypnose, massasje og meditasjon er de mest effektive former for alternativ lungekreft terapi.

Effekter

Alternative behandlinger kan gi deg en større følelse av velvære, som sitt hovedmål er å holde deg sunn og sterk nok til å bekjempe kreft.

Betraktninger

Du bør diskutere alternative og komplementære behandlinger med legen din for å finne ut er en eller flere er det riktige valget for deg. Hvis de er, vil du og legen din bestemme de beste typer for deg.

Integrative Therapy

Alternativ behandling er ofte tilbys i integrerende terapi, som kombinerer konvensjonell behandling, for eksempel kjemoterapi, med alternativ behandling, slik som ernæringsmessig støtte og forskjellige former for smerte støtte. Fokuset er å behandle deg, ikke bare sykdommen.