Digidexo.com

svømming Flag

Hva er en Red Flag Advarsel i Florida?

Hva er en Red Flag Advarsel i Florida?


Delstaten Florida har to veldig ulike røde flagg advarsler. Florida Department of Forestry bruker røde flagg advarsler for å varsle beredskaps og arealforvaltning personell til en økt risiko for skogbranner. At systemet er lik National Weather Service i Brann Vær Watch. På strendene, men røde flagg er en del av en statewide enhetlig strand sikkerhet flagg system som er ment å varsle strand goers til farlige surfe og vannforhold.

Funksjon

Florida bruker et system av fargede flagg for å advare svømmere, surfere og andre strand brukere av farlige vann og surfe forhold. Lokale kystmyndighetene fly et rødt flagg på stranden for å la folk få vite at det er farlig å gå i vannet på grunn av høy surfe og / eller sterk strøm. Hvis stranden er stengt for publikum, funksjonærer fly to røde flagg, det ene over det andre. Den nederste røde flagg er trykket med en hvit "ingen svømming" symbol som består av en krysset sirkel over et stilisert svømmer.

Historie

Ifølge Department of Environmental Protection nettside, kan de mange forskjellige systemer av flagg advarsler i bruk i ulike kystsamfunn være forvirrende for folk som reiste til forskjellige strender. I 2002 passerte Florida delstatsforsamlinger en endring i Florida Kystloven av 1970. Blant annet endringen oppnevnte DEP å utvikle og implementere et standardisert system av advarsel flagg for offentlige strender med badevakter. I 2005 ble Kystloven endret igjen for å utvide flagget program til noen offentlig strand som viser advarsel flagg. Fra denne dato, må enhver offentlig strand som viser advarsel flagg bruke flagg som samsvarer med uniform flagg system. Floridas guvernør Jeb Bush undertegnet loven ble signert i lov 8. juni, 2005.

Typer

Flagget varslingssystemet består av fem fargede flagg. I tillegg til de to røde flagg, inneholder settet ett flagg hver i grønn, gul og lilla. Et grønt flagg betyr lave fareforhold med rolig farvann, men svømmere bør utvise forsiktighet. Et gult flagg er middels fare og advarer mot moderat surfe og / eller strøm. En lilla flagg advarer mot farlig sjøliv.

Distribusjon

2005-loven gir at enhver lokal regjering som gir offentlig tilgang til stranden kan bestille sett med strand advarsel flagg og skilt som forklarer deres betydninger fra DEP gratis så lenge så det er midler i programmet for å gi dem. Byene kan bestille så mange sett med flagg og skilt som trengs for å legge dem ut på hver offentlig strand tilgangspunkt.

Spesifikasjoner

Ifølge spesifikasjonene er utviklet av DEP, må hvert flagg være 29,25 inches høy med 39 inches bred (700 mm med 1000 mm). Spesifikasjonene også nevne Pantone fargestoff for hver farge, og angir materialet som flaggene må gjøres.

Stry Department Red Flag Alert

National Weather System utsteder Red Flag advarsler når værforholdene gjør skogbranner sannsynlig. Florida Division of Forestry er den eneste statlig organ som går utover NWS Brann Weather Watch / Red Flag Advarsel med sin egen Red Flag varsler. DOF utsteder en Red Flag Alert når værforholdene, inkludert lav luftfuktighet, tilgjengelige ressurser brann og den naturlige fuktigheten i vegetasjon kombineres for å skape et sterkt potensial for skogbranner.

Hvordan ta Puls priser i svømming

Hvordan ta Puls priser i svømming


Pulsen er måling av ganger at hjertet slår per minutt. Å vite hva pulsen er mens resten og etter fysisk trening kan bestemme din generelle egnethet nivå. Svømming er en flott kardiovaskulær trening som styrker muskler, forbedrer den generelle helse og er morsomt. For å måle endring i hjerterytmen, ta pulsen før og etter fysisk trening.

Hvordan ta Puls priser i svømming

•  Plasser indeksen og midtre fingrene på palm side av håndleddet på den andre hånden under tommelen. Trykk til du kan føle din hjerterytme.

Bruk en vanntett klokke og telle hjerteslagene i 20 sekunder. Ganger dette tallet med tre for å se hvor mange slag per minutt. Dette er din hvilepuls.

Svøm ønsket mengde runder for treningen. Stoppe, ta et par åndedrag og gjenta trinn 1 og 2. Dette er pulsen etter trening.

Hint

  • Bestem din maksimale hjertefrekvens å sette et mål for generelle egnethet. For voksne er en makspuls 220 minus alder. Så for en 30-åring, er den maksimale hjertefrekvensen 190. Når du tar pulsen etter trening, og det er i nærheten av din maksimale hjertefrekvens du presser kroppen din til maksimal sats.

Fordeler med svømming for barn med lærevansker

Fordeler med svømming for barn med lærevansker


Svømming har lenge vært brukt som terapi for mennesker i alle aldre og ferdigheter. Det er spesielt nyttig som et pedagogisk hjelpemiddel for barn med lærevansker, slik at de kan fokusere på den utfordrende oppgaven med å koordinere sine organer for å svømme så vel som å være morsom og god trening.

Autisme

Undervisning et barn med autisme å svømme tilbyr mer enn kognitive og fysiske fordeler. Det har også enorme sikkerhetsfordeler. Ifølge KSHB-TV, er drukning en av de viktigste årsakene til dødsfall blant barn med autisme. Svømming er en utmerket måte å utvikle de motoriske ferdighetene til en autistisk barn, ifølge funksjonshemninger nettstedet Special Needs Foreldre, og ikke bare de store musklene i barnet, men også cerebrale ferdigheter for en samordning. Som autistiske barn er ofte ekskludert fra lagidretter, gir svømming en sosial uttak der et barn kan bygge selvtillit og sosiale ferdigheter.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Barn med ADHD med hyperaktivitet (ADHD) har ofte grenseløs energi, så svømming kan tilby den perfekte utløp. Olympiske svømmemesteren Michael Phelps led av ADHD som barn, og var ikke i stand til å sitte stille i klassen. Som et alternativ til ADHD behandling Ritalin, viste Phelps til svømming for å dempe sin hyperaktivitet og fant raskt, slik han husket å "Sports Illustrated", at prosessen med å trene og konkurrere hjalp ham med å finne fokus i tillegg.

Down syndrom

Svømming er en flott måte å hjelpe barn med Downs syndrom holde seg aktiv. Det er først og fremst en individuell idrett, og så en Down syndrom barn kan gjøre det uten å føle seg presset til å konkurrere med andre barn eller føler selvbevisst i et team. Svømming kan også gi behandling for en Down syndrom barn, slik at han kunne slappe av mens han nyter følelsen av å flyte i vannet. Det er ingen grunn til et barn med Down syndrom kan ikke bli en utmerket svømmer. Den Down Syndrome International
Svømming Organisation (dsiso.org) har satt opp over hele verden konkurranser.

Hva er bivirkningene av uttømming av østrogen?

Hva er bivirkningene av uttømming av østrogen?


Østrogen uttømming oppstår når kroppen ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormonet, som skjer for en rekke grunner. Mange kvinner opplever en nedgang i østrogenproduksjonen i overgangsalderen, som forekommer naturlig i alderen 45 og 55 i gjennomsnitt, ifølge Christiane Northrup, kan MD Kvinner opplever også menopause før fylte 40, som kalles eggstokksvikt, og kvinner som har sine eggstokkene fjernet vil oppleve et plutselig fall i østrogennivået.

Hetetokter

Hetetokter er et vanlig symptom på overgangsalder og oppstår på grunn av uttømming av østrogen. Følelsen av kroppsvarmen kan være ødeleggende for noen kvinner. De som opplever et plutselig fall i østrogen kan oppleve sterkere og mer alvorlige hetetokter, ifølge University of Maryland Medical Center.

Vaginal Tørrhet

Vaginal tørrhet er en ubehagelig symptom på fallende østrogennivå. For kvinner går gjennom overgangsalder, dette skjer også når libido er redusert etter overgangsalderen. Disse symptomene kan forsvinne etter en tid, i henhold til University of Maryland Medical Center.

Fatigue

Trøtthet forekommer i noen kvinner opplever østrogen uttømming. Et tap ambisjons oppstår også med trøtthet hos disse kvinnene. Kvinner som opplever søvnløshet på grunn av hetetokter og nattesvette er sannsynlig å føle utmattet. Tretthet kan også være et symptom på depresjon.

Depresjon

Humørsvingninger er vanlig i kvinner i overgangsalderen, men depresjon er sannsynlig i de senere stadier, når østrogennivået er på sitt laveste, ifølge Christiane Northrup, er en alvorlig psykisk tilstand som kan bli hjulpet med hormonbehandling MD depresjonen.

Hodepine

Kvinner som opplever et fall i østrogen kan ha hodepine, mental fogginess og svimmelhet. Kvinner som går gjennom naturlig overgangsalder vil fortsette å gjøre østrogen, men i mye lavere mengder, ifølge Dr. Northrup.

Hvordan å miste vekt Svømming en Mile a Day

Hvordan å miste vekt Svømming en Mile a Day


Svømming en mil om dagen kan øke din vekt-tap innsats. Kombinere svømming med en sunn diett for å miste vekt på riktig måte. Helsepersonell anbefaler vekttap på en eller to pounds per uke. Antallet pounds du vil miste avhenger av hvor mye du veier nå, hvor mye du trenger å miste, og hvor mange kalorier du spiser per dag.

Hvordan å miste vekt Svømming en Mile a Day

•  Bestem hvor mange pounds du trenger å miste, og har planer om å kaste en kilo i uken. Spør legen din for en sunn vekt rekkevidde. Velg en vekt som er håndterbart innenfor dette området.

Forvent å brenne rundt 300 kalorier for hver kilometer du svømme. Dette tallet varierer, avhengig av hvor mye du veier og hvor fort du svømme. En person vant til svømming kan ta 30 til 40 minutter å svømme en kilometer. For noen nye til bading eller ute av form, vil det ta lengre tid.

Beregn hvor lang tid det vil ta å miste ett pund. Uten å begrense kostholdet ditt, kanskje en 150-kilos person miste ett pund i litt mer enn 11 dager. I en uke, vil du miste omtrent 2100 kalorier.

Pass på at du ikke spiser for mye. Beregne hvor mange kalorier du inntar hver dag, sammenlignet med hva som er anbefalt for din alder og helse. De fleste mennesker trenger et sted mellom 2000 og 2500 kalorier. Du er ikke sannsynlig å gå ned i vekt hvis du spiser mer enn det.

Bestem hvor mange kalorier du trenger å kutte fra kostholdet ditt. Å miste ett pund i uken, svømming en mil om dagen vil ikke klippe det. Du må kutte ut en ekstra 1400 kalorier (3500 kalorier per pund minus 2100 kalorier forbrent ved å svømme en mil om dagen i en uke). I løpet av en uke, må du kutte 200 kalorier om dagen for å eliminere 1400 kalorier. Det vil si at størrelsen på en middels stor snack. Så, hvis den anbefalte kaloriinntak er 2000 kalorier, tar sikte på å spise 1800.

Hint

  • Svøm sakte i begynnelsen hvis du bare starte opp.
  • Spise næringsrike snacks for å holde energien oppe mens miste vekt.
  • Ikke begrense din diett med mer enn noen få hundre kalorier per dag.

Hvordan få Ears Unplugged fra svømming

Hvordan få Ears Unplugged fra svømming


Ørene kan føle seg tett etter å ha brukt mye tid i vann, spesielt hvis du har svømt under vann. Plugget i ørene forårsaket av svømming kan være mer enn bare en plage. Hvis venstre ubehandlet, kan ører som har blitt plugget bli infisert. Hvis dine ører bli plugget, er det noen spesielle teknikker for å avhjelpe tilstanden.

Hvordan få Ears Unplugged fra svømming

Gravity

•  Tørk øret og området rundt øret med et badehåndkle.

Vipp øret som er koblet mot skulderen din.

•  Ta tak i flik av øret som er plugget.

Trekk øreflippen ned. Vann bør begynne å sildre ned av året. Fortsett å trekke ned på lobe inntil øret er ikke lenger plugget.

Øredråper

Tørk øret med et badehåndkle.

Bøy hodet så plugget øret peker oppover.

Legg om fem eller seks øredråper inn i plugget øret.

La hodet på skrå i ca 30 sekunder til ett minutt, slik at dråpene har en mulighet til å jobbe.

Hint

  • Kontakt lege dersom øret er plugget i flere dager eller du oppdager rødhet, hevelse eller smerter i øret. Dette kan være tegn på en infeksjon.

Hvordan legge til Chili Powder til måltider for å hjelpe med ventrikkeltømming

Hvordan legge til Chili Powder til måltider for å hjelpe med ventrikkeltømming


Cayenne pepper har mange helsemessige fordeler som tempe hodepine, senke kolesterolet og rensing av tarmkanalen. Cayenne pepper er annerledes enn chilipulver. Chili pulver gjør maten varm med ingen helsemessige fordeler eller gastrisk tømming. Cayenne pepper ligner i farge og varme, men vil gi de resultatene du er ute etter i assistere gastrisk tømming. Cayenne pepper er svært varme, så å lette varmen prøve å blande det drikke eller mat.

Hvordan legge til Chili Powder til måltider for å hjelpe med ventrikkeltømming

•  Legg en halv teskje av Cayenne pepper til din drink med måltidet. Legge til cayenne pepper til melk kan hjelpe med varmen. Hvis du foretrekker vann, tilsett en spiseskje med sitronsaft for å lette smaken av pepper. Hvis det er for varmt, justere mengden pepper etter kvart teskje per åtte gram av væsker.

Dryss en halv teskje av Cayenne på maten. Dette vil endre smaken av maten. Tilsett pepper i en liten del av måltidet slik at du kan nyte den vanlige smaken av måltidet etter cayenne justering. Cayenne hjelper med eliminering av avfall slik forbli hydrert og drikke de anbefalte åtte glass vann.

oppnå full magetømmingen ved å følge Master Cleanse (se Resource). Formålet med rens eller magetømming er å rense kroppen for giftstoffer som sitter i tarmen i dager eller uker. Som et resultat kan du gå ned i vekt som en kortsiktig vekttap verktøy. The Master Cleanse er også kjent som Lemonade Diet eller Maple Syrup Diet.

Hint

  • Dersom rå cayenne pepper er for ubehagelig å svelge prøve kajennepepper piller. Mens det kan fortsatt være noen brennende følelse i magen først det vil ikke være så ubehagelig.

Hva skyldes Leg Cramps Mens Svømming?

Hva skyldes Leg Cramps Mens Svømming?

Introduksjon

Hvert år folk dør i innsjøer, hav og selv svømmebassenger på grunn av leggkramper. En etappe krampe kan gjengi en person hjelpeløs mellom sin smerte og sin immobilisering makt. Uansett om du er en sterk svømmer eller ikke, kramper er en viktig ting å huske på når det gjelder svømming sikkerhet.

Musklene

Når du svømmer du føre til at musklene til å jobbe, for som de trenger oksygen. Uten oksygen, vil musklene bli trett raskt og vil bygge opp en løsning som kalles melkesyre.

Melkesyre

Melkesyre er ofte funnet i matvarer som du spiser, spesielt mat med høyt kalsium. Som du svømme, vil at melkesyre i kroppen akkumuleres i musklene som du bruker mest. Under normale forhold, når oksygen i muskelen, og bidrar til å oksidere melkesyre, noe som får den ut av muskelen. Men når det ikke er nok oksygen kan komme til muskel, blir muskelen overveldet av syre og kramper.

Forebygging

Den beste måten å forhindre svømming kramper er gjennom trening og regelmessig mosjon. Jo mer du trener en muskel, jo lengre tid tar det for melkesyre å bygge opp på innsiden av det. Regelmessig trening hjelper ved å forbedre blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen. Jo bedre sirkulasjon du har, jo raskere og større mengde oksygen du kan bære gjennom blodet til musklene dine. Jo mer oksygen blir levert til muskelen, kan jo raskere melkesyre oksyderes og fjernes.

Hvordan bruke tamponger Mens Svømming

Hvordan bruke tamponger Mens Svømming


Hvis du har mensen på en dag du har tenkt å bade, kan du ikke bruke et bind. Imidlertid kan en tampong redusere risikoen for lekkasje i bassenget, noe som kan være uhygienisk og pinlig.

Bruksanvisning

Kjøp tamponger i henhold til din menstruasjonsblødningen. Hvis du har en tung periode, bør du få super tamponger, som er laget større for tyngre strømmer. Hvis du har annen flyt på ulike dager i menstruasjonen, kan du kjøpe en pakke med assorterte størrelser.

Ta tamponger med deg for å bade. Satt i en splitter ny tampong rett før du kommer inn i bassenget eller innsjøen. Bruk riktig størrelse for din kropp og menstruasjonsblødning. Hvis du bruker en størrelse mindre enn normalt, vil det være lettere å fjerne etter bading. En størrelse for stor kan være ubehagelig og vanskelig å fjerne. Hvis du ikke vanligvis bruker tamponger, og har problemer med å sette dem, påfør en liten mengde smøremiddel på spissen for å gjøre det gli inn lettere.

Hold et øye med badedrakt når du svømmer for å se etter tegn til lekkasje. Hvis du ikke setter inn tampongen riktig, kan det skli ut, og du kan lekke.

Sett din tampong så snart du er ferdig svømming. Hvis du synes det er vanskelig å fjerne, har det ikke vært nok blodstrømmen, og det er trygt å la det inn til det absorberer mer blod.

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?


En svømming hjerneslag involverer bevegelse av musklene i armer og ben, noe som fører til at svømmeren å spole fremover, ifølge nettstedet Target Woman. Men, påpeker den amerikanske Svømming Coaches Association at andre muskler, inkludert de som ligger i bagasjerommet, er også grunnleggende i løpet av svømmebevegelser.

Under butterfly, som utviklet seg fra brystet slag, svømmere holde sine skuldre i tråd med overflaten av vannet, og gjør arm- og benbevegelser sammen, ifølge Target Woman.

Flere muskler brukes til å utføre sommerfuglen slag, inkludert musklene i bagasjerommet, ben og armer, i henhold til de amerikanske Svømming Coaches Association.

Bagasjerom

De store muskulaturen i underkroppen, stammer fra brystet og ryggen og satt inn på overarmsbenet, er involvert i butterfly og andre svømmeteknikk. Ifølge American Swimming Coaches Association, disse inkluderer de store adductors, latissimus dorsi, de Teres store og pectoralis major, blant andre.

Ifølge forfatteren Blythe Lucero, i "Masters Svømming: En Manual", er sommerfuglen slag mer avhengig av de store musklene i bagasjerommet enn alle andre muskler i armer og ben.

Armer, underarmer og håndledd

Arm muskler er svært viktig under butterfly fordi de gir en bro mellom stammen og underarmen og håndleddet muskler. Ifølge forfatteren Ian McLeod, de viktigste arm muskler involvert under butterfly er brachiallis, biceps og triceps brachii. I underarmen, mentiones han flexor og extensor carpis, pronator Teres og palmaris Longos, extensor digitorum og brachioradialis.

Håndleddet flexors oppretthåndleddet i en nøytral til svakt bøyd stilling, under slaget.

Legs og Feet

I motsetning til de andre svømmestiler, under butterfly beina beveger seg i samklang, også kalt "delfin kick". Ifølge Ian McLeod begynner fremdrift med sammentrekning av Iliopsoas og rectus femoris, som fungerer som hip flexors. Rectus femoris også fungere som knes extensors, ans er tilknyttet bevegelsen startet i quadriceps muskelgruppe. De gluteous musklene fungerer i restitusjonsfasen av bevegelsen. Ifølge Ian McLeod, astronemius og soleus er foten muskler også involvert under butterfly.

Hva er fordelene med svømming for Cerebral Parese barn?

Cerebral parese (CP) er en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelse og muskel koordinering. Et vanlig symptom på CP er muskelstivhet. Det finnes ingen kur for cerebral parese, men det finnes flere typer behandling. Behandlinger som hjelpemiddel i kampen muskelstivhet omfatte fysioterapi, Botox-injeksjoner og reseptbelagte medisiner. En annen behandling som hjelper med muskel tetthet er svømming.

Svømming som terapi

Under riktig veiledning, er svømming praktisk talt en risiko-fri form for terapi for barn med cerebral parese. Et svømmebasseng gir et ideelt miljø for CP-pasienter. Oppdriften av vannet lindrer stress normalt plassert på muskler av tyngdekraften. Vannet gir også barnet en finere utvalg av bevegelse og koordinering, slik at barnet en sjanse til å bygge muskler og forbedre koordineringen. Plus, er følelsen av vann på kroppen bra for nevrologiske utvikling.

Sikker Miljø

Svømming anses tryggere enn fysioterapi fordi i motsetning til land terapi, er det ingen harde overflater i bassenget for barnet å falle og skade seg på. Så lenge det er en kvalifisert svømmetur terapeut i vannet sammen med barnet ditt, vil vannet vise seg å være et trygt miljø. Et barn med CP må aldri stå i et svømmebasseng uten tilsyn av voksne.

Vanntemperatur

Varmt vann er det mest gunstig for barn med cerebral parese fordi varmt vann slapper stive muskler. Kaldt vann kan ha en frysing effekt på muskelkramper, noe som gjør oppgaven med svømming vanskelig. Alltid være sikker på at temperaturen på vannet er varmt når utnytte aktiviteten av svømming for terapeutiske formål.

Fordel av Flippers

Å ha et barn ha svømmeføtter mens svømming kan øke terapeutiske fordeler. Flippers gi et barns spark mer kraft, slik at barnet kan fokusere mer på hans overkroppen slag, og dermed øke overkroppen styrke. Starter med en mindre størrelse flipper og utvikler seg til en større størrelse flipper er best. Flippers bør ordentlig passe en barnets fot.

Building Confidence

Det endelige målet med å bruke svømming som terapi for barn med cerebral parese er å øke selvstendighet. Økende et barns uavhengighet kan øke barnets selvtillit. Å ha god selvtillit kan hjelpe et barn å nyte en mer tilfredsstillende barndom.

Red Flag Rules & Healthcare

Red Flag Rules & Healthcare


The Federal Trade Commission utstedt et regelverk som er kjent som "Red Flags Rule" i november 2007 som ville kreve spesifiserte bedrifter og organisasjoner til å utvikle skriftlige identitetstyveri forebyggende planer som skulle beskytte forbrukerne ved å oppdage faresignaler, eller røde flagg. FTC sier at Red Flags Regel gjelde for finansinstitusjoner og kreditorer, som kan inkludere helsepersonell.

Helsepersonell som "kreditorer"

Ifølge FTC, "definisjonen av" kreditor "er bred og omfatter bedrifter eller organisasjoner som jevnlig leverer varer eller tjenester først og tillate kundene å betale senere", slik som helsepersonell. Leger som godtar forsikring eller tillate betaling planer for pasienter anses som "kreditorer."

Medisinsk identitetstyveri

The Red Flags regel er utformet for å beskytte enkeltmennesker mot identitetstyveri, spesielt medisinsk identitetstyveri i helsesektoren. Ifølge American Medical Association, "medisinsk identitetstyveri oppstår når noen bruker en persons navn og noen ganger andre deler av sin identitet ... uten at personen viten eller samtykke til å få tak i eller lage falske påstander for medisinske tjenester eller varer."

Red Flags Definert

Røde flagg er definert som mistenkelig aktivitet eller tegn som kan foreslå identitetstyveri. Helsepersonell bør ta til etterretning varsler eller meldinger fra forbrukeropplysningsbyråene, mistenkelige dokumenter eller former for personlig identifisering eller uvanlig aktivitet angående en pasient konto.

Krav

FTC erkjenner en viss fleksibilitet for helsepersonell så lenge de grunnleggende kravene er oppfylt, som inkluderer skriftlig identifikasjon av den slags røde flagg som er relevante for den enkelte praksis og et klart system for å oppdage og hindre dem.

Hvordan finne ut om du har en Pharmacy Red Flag

Hvordan finne ut om du har en Pharmacy Red Flag


The Red Flag-systemet ved helseinstitusjoner, inkludert apotek, er et nettbasert system som forteller institusjonen informasjon om dine tidligere resepter. Systemet overvåker vanligvis hvor ofte du kjøper en bestemt type medisiner samt dosering. Selv om det hevdes å være et brudd på en persons privatliv, kan den Red Flag-systemet brukes til å fange reseptbelagte rusmisbrukere og medisinsk identitetstyveri. Apotek har lov til å nekte kjøp hvis de føler at personen er å kjøpe for mye av det samme foreskrevne medisiner.

Bruksanvisning

Se inn din medisinske historie. Hvis du tar en foreskrevet sett av narkotika hver måned eller har gitt personopplysninger til et apotek, er sjansen større for at du er røde flagget.

•  Gå til en hederlig apotek og be om en dose på din vanlige foreskrevne medisiner. Hvis du får medisiner månedlig, gå før regelmessig planlagt besøk. Dette vil øke sjansene for å finne ut om du er flagget.

Hvis apoteket nekter deg medisiner, så du er Red Flagget, som de ville ha å konsultere en online system som sporer når din neste dose bør gis.

Svømming & Acne

Svømming & Acne


Det finnes flere forskjellige teorier om hvordan svømming påvirker huden din. Noen mennesker opplever at å ta en dukkert gjør sin akne tørke og rydde opp raskt, mens andre synes det irriterer huden enda mer. Det finnes forskjellige aspekter ved svømming som vil påvirke huden på en annen måte, og i de fleste tilfeller er hver person påvirkes forskjellig avhengig av tilstanden og følsomhet av hennes hud.

Bassenger og Skin

Mange tror at klor nivåer i et basseng er det som påvirker huden mest, om det påvirker dem positivt eller negativt. Mengden av klor i et basseng faktisk har svært liten effekt på huden din hvis den holdes på riktig pH-balanse. Det er ikke uvanlig at huden din føles tørr etter bading, men det er mest sannsynlig på grunn av å være i vannet for en lang periode med tiden.Vannet nedbryter og går i oppløsning dine naturlige oljer og kan også gi små utslett sammen med tørr hud. Hvis huden din er ekstremt følsom, er det sannsynlig at huden din vil tørke opp raskere etter at du får i bassenget.

Bassenger og Acne

Akne er forårsaket av en opphopning av bakterier, smuss og olje. Svømming i lange perioder vil ofte tørke opp olje og vaske bort skitt, og klor vil drepe bakterier i huden din, så det er hva det er designet for å gjøre i vannet. Det følger da at svømming i et klorbasseng bør tørke opp og rydde opp akne.

Men svært tørr hud ofte bidrar til akne for mange mennesker. Tørker ut huden din vil få den til å øke oljeproduksjonen for å gjenvinne, og all olje bygge opp på grunn av tørrhet kan bidra til ytterligere akne.

Klor og Acne

Klor er et naturlig, kraftig element som mest effektivt blir kvitt e. Coli-virus, et virus forårsaket av bakterier som ofte finnes i skitne bassenger som ikke er filtrert. Det bryter ned fett og celler av bakterier for å gjøre dem ufarlige. Akkurat som det så effektivt dreper bakterier, er det ofte tenkt til å drepe bakterier som forårsaker akne.

Beskyttelse

Du kan enkelt beskytte huden din fra å bli svært tørr mens svømming, selv om det har merkbart hjulpet din akne. Det er viktig å holde huden fuktig enten det er klart eller ikke. Hvis huden din er irritert og tørr etter bading, holde det ekspandert til slough bort overflødig klor som kan bli dynket i og rense og fukte med akne-spesifikke produkter i morgen og kveld.

Regulere Din Pool

Riktig klorerte bassenger har en pH-nivå som er mellom 7 og 8. Overdreven klor vil mest sannsynlig irritere huden din, avhengig av din hudtype. Noen vil rett og slett ha tørrere hud enn normalt, og folk med akne vil trolig se det midlertidig klart opp og muligens føre til mer kviser senere, avhengig av tørrhet i huden og huden deres oljeproduksjon. Det er ingen bevis for å gi full støtte til hvorvidt klor vil skade huden din, eller bidra til å eliminere akne. Det avhenger bare av hudtype og hvordan den reagerer.

Svømming og urinveisinfeksjoner

Svømming og urinveisinfeksjoner


Hvis du opplever en smertefull, ubehagelig urinveisinfeksjon (UVI), er det mulig at din dag ved bassenget hadde noe å gjøre med det. UVI oppstår når bakterier passerer gjennom urinrøret og reiser opp i blæren eller nyrer å formere seg i urinveiene. I 2007, forskere ved Yale University fant at oppstrøms svømming av bakterier kan faktisk transportere E. coli i urinveiene, noe som resulterer i infeksjon. Det betyr noe som utsetter deg for bakterier der nede har potensial til å føre til dette ubehagelig infeksjon. Hvis du ikke er forsiktig med bading rutine, kan en uønsket UTI snart følge etter.

Betraktninger

Hvis du tilbringer mye tid i et svømmebasseng, innsjø eller hav, kan bakterier i vannet samle seg i badetøy og begynne å reise gjennom urinrøret, der de kan formere seg og trives. Mange badedrakter er laget av stoffer som skaper et fuktig miljø hvor bakterier lett kan vokse og trives, særlig i de varme sommermånedene.

Symptomer

Mange mennesker som opplever en UTI varsel smerter og ubehag i urinveiene, en hyppig behov urinere, en stygg lukt i urinen, blod eller puss i urinen, feber eller en brennende følelse mens urinering.

Forebygging

Den gode nyheten er at du ikke trenger å slutte å svømme for godt. Bare håndkle tørking vil ikke fungere, men hvis du kan ta bort den varme og fuktige miljøet bakterier liker å vokse i, vil du ha tatt et stort skritt for å beskytte deg selv. For å gjøre dette, sørg for at du skyller av i en dusj og skifte til en tørr badedrakt etter at du får ut av vannet. For å bidra til å forhindre UVI og opprettholde en sunn urinveiene, drikke rikelig med væske, inkludert usøtet tranebærjuice, som kan hjelpe å skylle ut bakterier i urinveiene.

Behandling

Hvis du opplever symptomer på en UTI, gå til din helse-omsorg leverandøren umiddelbart. Legen din vil sannsynligvis ha en urin kultur undersøkt og hvis hun oppdager en overvekst av bakterier i urinen, vil hun sannsynligvis foreskrive en muntlig antibiotika. Hun kan også gi deg urin-tract-smertestillende piller for å hjelpe deg å håndtere symptomene.

Advarsel

Bare fordi du har vært i et basseng betyr ikke at var den primære årsaken til din UTI. UVI kan skje med alle som er seksuelt aktive, gravide kvinner, menn med prostata sykdom, og alle som lider av andre allergiske eller aktuelle reaksjoner. Uavhengig av årsak, American Academy of Family Physicians anbefaler å søke behandling så tidlig som mulig for å sikre at smitten ikke sprer seg til nyrene, som kan føre til farlige komplikasjoner.

Blære Tømming Problem

Blære tømming problemer er vanligvis forårsaket av en overaktiv blære, og kjennetegnes av en plutselig trang til å urinere, ifølge Mayo Clinic. Dette helse problemet kan også forårsake episoder av ufrivillig vannlating (også kalt inkontinens). Ifølge Mayo Clinic, kan folk utvikle blæretømmingsproblemer som de gamle. Behandlingsalternativer inkludert atferdsmodifikasjons, reseptbelagte medisiner og kirurgi kan gi lindring.

Blære Medisiner

Reseptbelagte medisiner som Ditropan og Oxytrol slappe blæren og redusere urin haster, og inkontinens, ifølge Mayo Clinic. Disse medikamentene er vanligvis brukes i forbindelse med atferdsmodifikasjon.
Bivirkninger kan være tørrhet i øyne og munn. Fordi drikker mer vann kan forverre bivirkninger, kan legen anbefale å suge hardt godteri eller sukkerfri tyggegummi for å fukte munnen.

Behavior Modification

Atferdsendringer kan være effektive, ifølge Mayo Clinic. Legen kan anbefale å eliminere alkoholholdige og koffeinholdige drikker, som forverres trang til å urinere symptomer. Fordi forstoppelse er et vanlig problem blant personer med blæretømmingsproblemer, bør du spise mer fiber.
Også, kan legen din introdusere blæretrening. Denne terapien innebærer venter på å urinere når du føler trang. I begynnelsen vil du utsette vannlating i ca 10 minutter. Etter hvert vil du jobbe deg opp til tre til fem timer, ifølge Mayo Clinic.

Botox-injeksjoner

Alvorlige tilfeller av overaktiv blære kan behandles med botulinumtoksin. Denne medisinen blir injisert inn i det påvirkede området, som lammer musklene og reduserer inkontinens. Botox-injeksjoner siste om seks måneder. Behandlingen bærer risikoen for å gjøre blæretømmingsproblemer verre og brukes vanligvis som en siste utvei.

Kirurgisk intervensjon

Pasienter som ikke responderer på annen behandling kan vurdere kirurgiske alternativer. Målet med operasjonen er å bedre blæren evne til å lagre urin, noe som reduserer følelsen av at det haster.
Sakral nervestimulering, et kirurgisk inngrep, innebærer å implantere en tynn ledning nær nerver i blæren. Legen bruker en enhet til å føre til elektriske impulser i blæren (ligner en pacemaker i hjertet). Tråden drives av et lite batteri.

Svømming & Vertigo

Svømming & Vertigo


Vertigo har flere årsaker, alt fra relativt godartet problemer som et hode kaldt at midlertidig svekker hørselen til alvorlige tilstander som multippel sklerose og intercranial blødning. Du kan oppleve svimmelhet som en følelse av bevegelse. Enten du beveger deg i miljøet (kalt subjektive vertigo), eller miljøet beveger seg rundt deg (kalles objektiv vertigo).

Svømmere kontoer

Medisinsk litteratur bemerker at vertigo symptomene øker med alderen. Svømmere skriver i en amerikansk Masters Svømming Forum beskriver alvorlige vertigo symptomer mens du svømmer, spesielt i urolig sjø. En svømmer rapportert å ha "en hard tid å finne luft" og kvalme i mer enn åtte timer. Men yngre svømmere beskriver langvarig svimmelhet også, "å være fryktelig kvalm og svimmel" i flere timer, og med samme tilknytning til åpent vann svømming.

Noen Sannsynlige årsaker

Omfattende medisinsk litteratur på svømming relatert vertigo eksisterer, men mer enn én lege har kommentert på vanskeligheten av å fastsette den eksakte årsaken. Dette er fordi det er mange mulige årsaker. Albert Seltzer skriver at svimmelhet kan skyldes "kaldt vann inn i ørene, og ... forårsaker refleks aktivitet" (en rask og ufrivillig motorisk respons). Andre md har merket den samme sannsynlige årsaken.

Rough Vann og Open Water

Svømmere og leger har konstatert foreningen av vertigo og kaldt vann inn i ørene. Flere anekdotiske rapporter fra svømmere videre knytte problemet med tøffe farvann, åpent vann eller en kombinasjon av begge deler, og har registrert at det begynte som sjøsyke. Leger som skriver på svømming relatert vertigo har ikke bemerket denne foreningen, men har merket foreningen av vertigo og bading i forurenset vann. Infeksjoner relatert til bading relatert vertigo er "svømmer øre."

Behandling

Ofte svømme-relaterte infeksjoner (svømmer øre), gå bort av seg selv. Hvis de ikke gjør det, medisinske behandlinger inkluderer drenering øret, antibiotika øredråper og administrasjon av et kortikosteroid - samme type steroid ofte brukt for revmatoid artritt eller sports-relaterte skader.

Forebygging

Swim-relaterte vertigo kan ha flere årsaker, men svømmere vidt enig i at å bruke øreplugger kan forhindre problemet. Andre svømmere bemerket at å redusere saltinntaket også synes å hjelpe.

Fordeler med Svømming med Protese Legs

Fordeler med Svømming med Protese Legs


Protese ben er ofte brukt av personer som enten ble født uten en hel etappe, eller som opplevde tap av ett eller begge bena på grunn av traumer eller sykdom. De fleste standard protese ben er ikke vanntett, men det er mulig å svømme med protese ben. Vanntett protese beskyttere er kommersielt tilgjengelige - disse vanligvis ligger tett over protesen for å sikre en vanntett vakuum segl. Alternativt kan spesialiserte svømmeproteser oppnås.

Mental Velvære

Tapet av en eller flere ekstremiteter kan være en ødeleggende og demoraliserende opplevelse for enhver person. Imidlertid er muligheten til å svømme med kunstige lemmer en stor tillit booster og øker en persons følelsesmessige velvære og selvtillit tro. Selv en person som sliter med å gå på protese ben kan være i stand til å svømme med hell. Svømming er en aerobic form for trening, som i seg selv øker en persons følelse av velvære og selvforsyning.

Muscle Tone

Fordi svømming er en ikke-vektbærende treningsform, det er en utmerket form for idrett for personer med bruk av kunstige lemmer kan gjøre andre former for trening - for eksempel jogging, for eksempel - smertefulle, vanskelige eller rett og slett umulig. Derfor, en svømmer med protese ben har en mulighet til å bruke svømming som et middel til å forbedre den generelle muskel tone og tilstanden til hele kroppen, uten å sette utilbørlig press på sammenhengen mellom protese ben og kjøtt.

Fart

Moderne protese ben er vanligvis lettere i vekt enn gjennomsnittet menneske ben, og derfor en svømmer med protese ben har en vektfordel, noe som kan føre til en hastighet fordel i svømmebassenget. Tyngre mennesker generelt bevege seg saktere gjennom vannet, og må utøve relativt mer energi for å bevege seg med samme hastighet som en lettere person. Derfor kan svømmeren med protese ben være i stand til å svømme raskere.

Skadevirkninger av lang eksponering for varmt vann svømming

Skadevirkninger av lang eksponering for varmt vann svømming


Svømming casually i varmt vann i en liten mengde tid er avslappende og kan også føle luksuriøse. Det eneste problemet er at du er svømming i motsetning til å sitte i en liten kar ved siden av bassenget. Svømming er akkurat som alle andre øvelse som gjør at du svetter og øker pulsen. Svømming i varmt vann er som å kjøre i varmt vær, som setter ekstra stress på kroppen din og kan føre til alvorlig sykdom.

Hva Warm Water Does

Mens du svømmer, blir kroppen kvitt varme gjennom huden din. Hvis vannet er varmt - 80 til 90 grader Fahrenheit - det er vanskelig for kroppen å kvitte seg med det varme. Dette kan føre til muskelkramper, som er ufrivillige sammentrekninger av musklene dine. Med musklene ikke fungerer som den skal, kan du oppleve problemer som alvorlig som lungesvikt. Du kan også utvikle en uregelmessig hjerterytme fordi hjertet ikke pumper effektivt.

Varme Cramps

Svømming i varmt vann kan forårsake varme kramper i hver muskel i kroppen din. Musklene mest berørt er vanligvis armene, kalver, mage og rygg. Varme kramper er ufrivillige muskelkramper og vare lenger enn en typisk etappe eller side krampe mens du kjører. Muskler som opplever varme kramper føles fast å ta på. Varme kramper krever at du å komme ut av vannet og hvile i noen timer eller til kramper stoppe. Drikke og massere området.

Heteslag

Heteslag er en svært alvorlig og livstruende sykdom som du kan oppleve fra lang eksponering for varmt vann. Symptomer inkluderer en høy feber over 104 grader Fahrenheit, forvirring, personlighetsforandring, rask hjerterytme, følelse ør, kvalme, besvimelse, ingen svette og koma. De som opplever heteslag trenger umiddelbar hjelp for å forhindre organsvikt, hjerne, skade og død. Mens du venter på medisinsk hjelp, bør de som hjelper ut satt den personen som lider i en skyggefull, luftkondisjonerte miljø. Det anbefales å plassere kalde kluter på dem, sprøyting dem med kaldt vann og gi dem kaldt vann å drikke.

Heteslag

Heteslag er en mildere form av en heteslag, men det kan bli verre. Symptomer inkluderer ekstrem svetting, muskelkramper, trøtt, svak, kvalm, svimmel eller svak; opplever blekhet og kald, klam hud; og en høy feber over 104 grader Fahrenheit. Symptomer som disse krever at du å komme ut av vannet for å senke kroppstemperaturen. Finn en kjølig miljø, sprute deg selv med kaldt vann og drikke kaldt vann. Fjern eventuelle ekstra klær som er fange varme.

Svømming Sikkerhets Fakta

Svømming Sikkerhets Fakta


Svømming er utmerket trening, arbeidende muskler du ikke engang visste eksisterte. Og hva kan være mer forfriskende enn å hoppe inn i en iskald svømming hull på en varm sommerdag? Svømming kan være en morsom aktivitet, men det er viktig å forstå svømming sikkerhet.

Svømmeundervisning

Den sikreste svømming av alt er informert svømming. Dersom du har liten erfaring i vannet, eller har aldri tatt noen svømmetimer, kan det være på tide å gjøre det. Organisasjoner som Røde Kors og YMCA tilby svømmeundervisning for folk i alle aldre, spedbarn og oppover.

På Pool

Når bading i bassenget, alltid ta hensyn til badevakt. Kjør aldri i bassengområdet. Gulvet er ekstremt glatt og hardt. Et fall på en våt betong gulv kan føre til noen alvorlige skader. Ta hensyn til tallene malt på siden av bassenget, noe som indikerer dybden av vannet. Aldri dykke i ethvert område, men den dype enden. Du kan skade hodet og nakken. Å spille i vannet er gøy, men aldri skyve eller trekke noen under overflaten, eller klamre seg til noen av halsen. Dette er ekstremt farlig atferd, og kan lett føre til drukning.

På Lake

Svømmebassenger er fin, men innsjøer kommer med lyder og bilder fra naturen. De kommer også med et annet sett av farer. Det er mye vanskeligere å fortelle dybden på vannet i en innsjø. Bunnen er ikke malt i en lys reflekterende farge som et svømmebasseng er. Hvis du planlegger å dykke, bør du først finne ut om vannet er dypt nok og klar for noen store steiner eller andre hindringer. Det er smart å ha noen form for vann sko når du svømmer i en innsjø. Knust glass er et felles trekk ved mange strender, som er skarpe steiner og fiskekroker. Når båtliv, er det lovpålagt at barn bære redningsvest. Voksne bør også bruke dem.

På Beach

Hvis du er svømming på et hav strand, er det avgjørende at du er klar over strømninger og generelle vilkår for vannet. Bruk sunn fornuft, og observere hva andre svømmere gjør. Offentlige strendene har ofte bøyelinjer markerer avstand fortid som du ikke bør bade. De markerer også farlige områder. Hvis det ikke er noen markører, ikke svømme for langt. Husk at uansett hvor langt ut du svømme, må du svømme hele veien tilbake også.

Vær på vakt mot undertows og riptides, som begge er sterke sjøsida strømninger. Hvis du føler vannet bærer deg tilbake til havet, ikke sliter i vannet. Du vil raskt bli lei. I stedet, svømme parallelt med stranden før du er ute av den nåværende. Deretter returnere til land. Ikke overanstrenger seg.

Flyte Devices

Det er mange flyteutstyr tilgjengelig for barn og voksne. De spenner fra strengt praktiske - redningsvester - strengt moro, som nudler, slanger og flytende matter. Nudler og slanger er ingen erstatning for en redningsvest, og bør ikke brukes som sådan.