Digidexo.com

smerter i ledd kreft

Prinsipper for Smertestillende bruk i behandling av akutte smerter og kreft Pain

Smerte er en subjektiv opplevelse og smertebehandling krever en omfattende behandling tilnærming og grundig evaluering av pasientens generelle velvære og funksjonsnivå. Flere behandlingstilbud er tilgjengelige for håndtering av smerte, og tilbyr smertelindring for alle typer og nivåer av smerte.

Valget av analgesi for akutt smerte eller Cancer Pain

Smertebehandling bør innledes med den laveste dosen av de tryggeste stoffet tilgjengelig for å oppnå tilstrekkelig smertelindring. Dersom det første stoffet valget ikke lindre smerte, kan et annet medikament tilsettes til terapi, eller en sterkere smertestillende middel kan bli igangsatt.

Klassifiseringer av Pain

Akutt smerte er vanligvis forbundet med en definitiv patologi, for eksempel sykdom, traumer, skade eller kirurgi. Symptomene på akutt smerte forsvinner vanligvis når den underliggende årsaken til smertene er leget. Kronisk malign smerte, inkludert kreftsmerter, smerte er assosiert med potensielt livstruende tilstander.

Mål for Smertebehandling

Målene for smertebehandling i alle typer smerte inkluderer avtagende smerte, øke funksjon og gjenopprette den generelle livskvaliteten. I tillegg bør det passende smertestillende middel gi effektiv smertelindring med færrest mulige bivirkninger.

Non-opioidanalgetika

Paracetamol, aspirin og ikke-steroide antiinflammatoriske midler anses førstelinjebehandling på grunn av sin effektivitet og sikkerhet i behandling av mild til moderat smerte.

Opioide analgetika

Opioidagenter er neste nivå av behandlingen og er effektive for smerte som ikke lindres av paracetamol, acetylsalisylsyre eller NSAIDs. Opioidagenter presentere flere bivirkninger enn andre klasser av smertestillende midler.

Kombinasjon Farmakologisk behandling

Verdens helseorganisasjon anbefaler å behandle smerte, særlig smerte forbundet med kreft, med kombinasjonsbehandling med opioider og NSAIDs, med eller uten psykologisk intervensjon eller andre ikke-farmakologiske terapi. Dette gir ofte effektiv smertelindring samtidig minimere de negative effektene knyttet til hver enkelt klasse av smertestillende midler.

Urter for Smerter i Leg & Calf

Urter for Smerter i Leg & Calf


Fra gnagende smerte ved plutselig krampaktig smerte, kan verkende ben og calfs forårsake mye ubehag og søvnløse netter. Noen årsaker til smerter i benet og kalv området kan bli forlenget vanskelig posisjonering, vitaminmangel eller ikke drikker nok vann. Fordøyelse og usunne matvaner er også mulige årsaker til denne typen smerte. Urtemedisiner kan hjelpe motvirke disse smerter og spasmer og lette smerter i hvis tatt på riktig tidspunkt.

Yarrow Juice

Ryllik plante dyrkes i solfylte områder og steder hvor det blir en god mengde vann. Yarrow vokser opp til 2 meter høy og bares attraktive blomster kranier som besitter hvite stråler og har gule flate sirkulære plater eller plater inni dem. Yarrow er anti-inflammatorisk og har snerpende tanniner som hjelper i å reparere skadet vev i kroppen som en ekstern applikator. Yarrow hjelper i herding kutt, sår, brannsår og sår samt hovne og inflammatorisk hud. Når det tas oralt, det øker appetitten, øker fordøyelsen og hjelper i healing hovne organer internt. Den har en krampeløsende kvalitet som hjelper til med spasmer, kramper og andre ben og kalv smerter.

Arnica

En godt kjent urt mye brukt over hele verden for sine medisinske verdi, er arnica en aromatisk flerårig plante med en basal rosett av 4-8 blader. Stilken er hårete og greiner nå 12-20 inches. Anlegget bærer gylne gule blomster som har en tusenfryd-lignende utseende. Arnica vokser over hele verden i den sentrale nordlige delen av den nordlige halvkule. Blomsten og rhizome av anlegget blir brukt til å utvinne olje som kan brukes som en salve for å gjenoppleve smerte. Den medisinske verdien av Arnica olje helbreder brutt vev, forbedrer blodtilførsel og frekvensen av sirkulasjon i den berørte delen - og dermed svært effektiv i behandling av muskulære blåmerker, forstuinger og muskelsmerter som kramper og spasmer.

Eucalyptus

Preget av sin blåaktig hvite bark, disse høye trær vokser veldig fort og har grønne greiner og løvverk på toppen. Du kan lukte det i luften når du er i nærheten av en eukalyptus treet som konstant blåmerker av bladene trekker duften. Bladene på dette treet brukes til å trekke ut utbedrings eucalyptus olje. De fleste over-the-counter balsamer for forkjølelse bære denne essensielle oljen. Eucalyptus olje er svært nyttig som et eksternt program for smerter i bena, calfs og andre muskler. Det er også bra for revmatiske smerter i ledd og muskler, og for plutselige krampaktig smerter på grunn av vanskelige posisjoner.

Hvordan redusere smerte forårsaket av testikkelkreft

Hvordan redusere smerte forårsaket av testikkelkreft


Smerte forbundet med testikkelkreft - en sykdom hvor ondartede celler har vokst i testiklene - kan være forårsaket av sykdommen i seg selv, eller ved behandling av det. Du trenger ikke å leve med denne smerten. I dag finnes det måter å behandle smerter forbundet med kreft og administrere dine symptomer for å tillate deg å være mer komfortabel under og etter behandlingen.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvem som er berørt. Flertallet av pasientene som er berørt av testikkelkreft er unge, hvite menn under 35 år Mens smerter forårsaket av testikkelkreft kan være ganske alvorlig, sykdommen er blant de mest behandles av kreft.

Kommun din smerte på en skala fra 0 til 10, der «0» betyr ingen smerter og "10" er den mest uutholdelige smerten du kunne føle. Ved å kvalifisere din smerte i form som er lett forstått av leger og sykehuspersonell, kan du hjelpe dem å skape en mer vellykket smerte kontroll diett for deg.

Bo på toppen av smerten ved å holde tritt med dine medisiner. Hvis du tillater smertene blir for intense før du tar neste dose, vil medisinen ikke fungerer så godt.

Ikke bekymre deg for mye om å bli avhengige av smertestillende medikamenter. Mange mennesker lar disse bekymringene til å begrense sin bruk av effektive smertestillende medikamenter og lider mer på grunn av det. Det er svært sjelden for pasienter å bli avhengig av smertestillende medikamenter.

Administrere eventuelle bivirkninger forårsaket av smertestillende medikamenter. Du kan lide av kvalme, oppkast, tretthet eller forstoppelse. Drikk rikelig med væske. En diett av klare væsker kan hjelpe. Ikke bruk en bil eller andre maskiner hvis du finner ut at smertestillende medikamenter gjøre deg døsig.

Gå lett på deg selv. Både smerter og behandlinger forbundet med testikkelkreft kan redusere din energi midlertidig. Reduser dine forpliktelser og justere livsstilen din for å imøtekomme tretthet eller bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Be legen om å gjennomgå smertestillende medikamenter under avtaler etter behandling. Medisiner kan kreve justering som du gjenopprette.
  • Det er din rett til å ha tilgang til umiddelbar omsorg i en nødsituasjon omsorg anlegget når du trenger det, uavhengig av hvor du befinner deg eller forsikring carrier.
  • En viktig del av å kontrollere smerte er å være klar over din totale velvære. Angst og depresjon kan bidra til følelser av smerte hos dem som lider av kreft. De bør bli behandlet hver for seg, hvis det er nødvendig.

Hvordan redusere smerte i bursitt

Bursitt er et resultat av betennelse i bursa. Bursa er sac fylt med væske som er funnet på innsiden av leddene. Bursa puter og smører leddene og når det blir betent, kan flytting være smertefullt. Bursitt oppstår vanligvis i hofte, albue, kne eller skulder. Bursitt kan føre til hevelse, smerter, stivhet, varme over skjøten, og rødhet. Bursitt kan være forårsaket av overforbruk, skade, repeterende bevegelser eller høy aktivitet. Bursitt kan også være forårsaket av gikt, infeksjon eller revmatoid artritt. Du må behandle smerte fra bursitt, eller smerter kan bli kroniske. Det finnes tiltak du kan ta for å redusere smerter i bursitt.

Bruksanvisning

Se legen din. Du trenger en fysisk undersøkelse for å finne årsaken til din bursitt. Legen din vil visuelt inspisere smertefulle ledd for å se etter hevelse eller rødhet, og han vil føle leddene for økt temperatur. Behandlingen vil avhenge av hva han oppdager i eksamen. Legen kan også bestille røntgen og blodprøver.

Ta en over disk medisiner. Over the counter anti inflammatoriske medisiner er effektive i å redusere smerte og hevelse i bursitt. Ikke ta disse medisiner dersom du bruker aspirin eller andre medisiner for å tynne blodet. Spør legen din om å ta betennelsesdempende medisiner.

Spør om steroidinjeksjoner. Steroidinjeksjoner injiseres direkte inn i bursa og kan redusere smerter og betennelser. Disse injeksjoner kan være smertefullt og kan forårsake skade på vev, så diskutere dette alternativet grundig med legen din.

Bruk is. Ice er effektive i å lindre smerte og redusere hevelse. Påfør ispose til dine smertefulle ledd. Hold ispose på i 30 minutter hver 3-4 timer. Ikke legg is direkte på huden din, fordi du kan skade eller fryse huden din.

Bruk en varmepute. Heat er effektiv i lindrende smerte fra betennelse i bursa sac. Hold varmeputen sett på middels og slå den av før du sovner.

Tips og advarsler

  • Prøv en slynge. Hvis bursitt er i armen din, kan du bruke en slynge for støtte. Seilet vil holde armen i å bevege seg, og redusere smerte.
  • Hvis bursitt er ledsaget av sterke smerter i ledd, økt hevelse, feber eller frysninger, ring din lege. Du kan ha en infeksjon i leddet og vil trenge antibiotika.

Om Sakral smerte

Sacrum er en sammensatt av fem ryggvirvlene (S-1 til S-5) som utgjør en triangulær ben som er festet til hoftebenet. Smerter i dette området kan omfatte spente muskler, en svulmende eller herniated disk, spinal stenose og til og med osteoporose. Isjias, som er mer vanlig i korsryggen, kan oppstå i S-en ryggvirvler, men er mindre vanlig i S-2 til S-5 ryggvirvler. Behandling for sakralvirvler smerte kan variere avhengig av en persons tilstand. Men en kombinasjon av hvile, is og rehabilitering øvelser være hjelpe kontroll smerte som sacrum helbreder.

Betraktninger

Smerter i sacrum blir noen ganger kalt sacroiliac joint dysfunction. Kvinner har en tendens til å være mer utsatt for denne sykdommen enn menn fordi deres sacrum er bredere og kortere. Smerte påvirker vanligvis en bestemt side av ryggen og kan sende ned til knærne, ben eller ankler. Ifølge hans Spine-health.com artikkel med tittelen "Sakral Region," ryggkirurg Dr. Peter F. Ullrich jr sier: "Mens den eksakte roten av smerte er vanskelig å fastslå, forstyrrelse av den normale felles bevegelse mellom sacrum og ilium er en sannsynlig kilde av smerte som oppstår fra enten:
--Hypermobility (For mye bevegelse i sacroiliac felles) eller
--Hypomobility (For lite bevegelse i sacroiliac joint). "

Effekter av Rest, Ice and Heat

Sakroiliakalledd dysfunksjon eller hvilken som helst annen sacrum-relatert smerte kan generelt bli behandlet med en kombinasjon av resten, is og varme. Resting hindrer ytterligere skade til sacrum. Resten gir også isen på tide å redusere betennelse og smerte. De fleste leger anbefaler at isen brukes innen de første 48 timene etter utbruddet av en skade. Is fremmer vasokonstriksjon, noe som reduserer inflammasjon smerte ved å begrense strømmen av væske og lymfe blod til området. Isposer kan være effektive som de holder komprimert mot den skadde området. Da hevelsen avtar. Varmeputer av varme bad kan bidra til å øke blod (med sine helbredende egenskaper) strømme til området.

Typer medisiner

Ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) legemidler som naproxen og ibuprofen er ofte brukt til å lindre sakrale smerte før en riktig diagnose er gjort. Ibuprofen er en COX-2 inhibitor. Det bidrar til å hindre COX-2 enzymer fra å produsere for mange prostaglandiner (kjemikalier) som anspore hevelse og smerter i ledd og bein. En lege kan forskrive steroider for de som har mer alvorlige smerter.

Typer øvelser og Massasje

Noen grunnleggende stretching og styrketrening kan gi lindring for sakralvirvler smerte. Mange av disse øvelsene kan gjøres mens du ligger nede, slik som å klemme baken, trykke på ryggen på gulvet eller trekke begge knærne mot brystet. Ulike stående strekninger kan også bidra til å lindre smerte. Trening kan øker blodstrømmen til sacrum samt styrke støtte muskler. Sterkere støtte muskler kan ta belastningen av sacrum og bidra til å lindre smerte. Massasje kan bidra til å redusere arrvev, løsne musklene opp og lindre smerte. En teknikk som kalles friksjon massasje og innebærer gni over leddene i sacrum området. Dette kan gjøres gjennom en lisensiert massasje terapeut.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for healing smerter i sacrum. De med mer alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi pluss rehabilitering. Vanligvis, de som er mer aggressive med behandling tendens til å leges raskere enn de som ikke er det.

Kreft Infrarød Therapy

For mye av historien har folk visst om den helbredende effekten av varme og varme. I dag er forskningen fremmarsj i studiet av Infrarød Therapy, en praksis som bruker varmeenergi for å redusere smerte, og muligens enda bekjempe kreft.

Bakgrunn

Typen av infrarød terapi som vanligvis anvendes for cancer alternative behandlinger kalles Infrarød, eller "FIR". Denne stråling er ikke synlig, men overfører varmeenergi. Denne varmen kan brukes til medisinsk behandling.

Fordeler

Studier har vist at infrarød varme kan benyttes til å redusere smerte. Denne varmen kan være målrettet på spesifikke områder, og kan fremme avgiftning, øke sirkulasjonen og slappe kroppen.

Kreft Effects

Noen mener at infrarød energi kan brukes som en kur i fremtiden, men denne bruken er fortsatt det forskes. Infrarød terapi er kjent for å være en pålitelig behandling for styring av smerte forbundet med kreft og blir brukt sammen med andre kreftbehandlinger.

Infrarøde Kilder

De vanligste infrarøde behandlingskilder bruke spesielle varmelamper, målrettet mot kroppen. Alternativt er varme utstrålende klær og wraps brukes til alle dagbehandling.

Future

Bruk infrarød energi i kreftbehandling fortsetter å bli studert og utviklet, særlig i USA og Japan. Som denne forskningen fortsetter, mange forskere håper en kombinasjon av behandlinger vil snart være tilgjengelig for å bekjempe kreft smertefritt.

Smertefull Muscle & Ledd Sykdommer

Muskel og leddsmerter er vanlige symptomer på mange sykdommer. Disse sykdommene spenner fra det lett å behandle for vanskelige å diagnostisere medisinske mysterier.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er et mysterium; Legene vet fortsatt ikke årsaken eller kur for denne sykdommen. Imidlertid er det en universell symptom på fibromyalgi alvorlig muskel og leddsmerter.

Gikt

Leddgikt er en vanlig tilstand der smerten oppleves i leddene. Denne sykdommen kan være forårsaket av andre autoimmune sykdommer, septisk infeksjon, degenerasjon eller overdrive.

Muskeldystrofi

Muskeldystrofi svekker kroppens muskler ved å erstatte dem med fettavleiringer. Den eneste kjente årsaken til denne sykdommen er genetikk.

Thyroid Disease

Hypotyreose og hypertyreose er begge sykdommer som fører til alvorlig muskel og leddsmerter. Dette er forårsaket av en hevelse i muskler som er festet til benet; Hevelsen kan trykke på nerver som forårsaker smerte.

Kreft

Kreft kan påvirke mange deler av kroppen som forårsaker smerter i disse områdene. Synovial sarcom forårsaker smerte i synovialt vev, inkludert muskel, som linjer leddene.

Slik Cure Menopause Smerter

Akkurat som i begynnelsen av fruktbarhet er preget av utbruddet av menstruasjon, er slutten av fruktbarhet preget av utbruddet av overgangsalder. Det er en normal, naturlig del av aldring i enhver kvinnes liv. Menopause er offisielt utpekt som begynnelsen ett år etter siste menstruasjon og forekommer i gjennomsnitt rundt alderen 51. Det er et bredt spekter av symptomer, noen av dem ganske ubehagelig, som kan følge overgangsalder, inkludert hetetokter, nattesvette, humør husker og smerter i ledd og kropp. Heldigvis kan du gjøre noe for å bidra til å lindre ubehaget ved menopause smerter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din gynekolog eller annen helsetjeneste om den beste behandlingen for dine symptomer. Alle kvinner er forskjellige og reagerer forskjellig på forskjellige behandlinger. Din lege har tilgang til din medisinske historie og kan anbefale hvordan man best kan bekjempe kroppen og leddsmerter forbundet med overgangsalderen.

Få nok søvn. Mangel på søvn --- eller kaste og slå hele natten --- kan bidra til kroppen aches følgende morgen. Menopause kan forstyrre søvnmønster på grunn av hetetokter, nattesvette, blæreproblemer og generell følelse av ubehag. Praktiserer dyp pusting, meditasjon og andre avspenningsteknikker for å redusere stress før sengetid. Unngå koffein, særlig når kvelden nærmer seg, og trening tidlig på dagen, ikke lukke til sengetid.

Start eller opprettholde et treningsprogram. Snakk med din helse-omsorg leverandøren om hvilke typer øvelser du er frisk nok til å engasjere seg i. Prøv å trene minst 30 minutter hver dag. Inkluderer både aerobic (cardio) og anaerob (motstand) øvelser i rutinen. Trene stimulerer blodsirkulasjonen, øker oksygenstrøm, reduserer stress og holder ledd og muskler limber.

Opprettholde en sunn vekt. Etter overgangsalderen, kvinner krever ca 500 kalorier mindre hver dag for å opprettholde sin kroppsvekt enn de gjorde i deres pre-menopausale dager, så vær nøye med kalorier og matvaner. Lagt vekt vil sette unødvendig stress på leddene, noe som resulterer i smerter og plager, så miste overflødig vekt trygt.

Snakk med legen din om hensiktsmessige smerte-lindring medisiner. I mange tilfeller, over-the-counter medisiner som paracetamol eller ibuprofen kan håndtere mange av smerter forårsaket av overgangsalderen. I noen situasjoner, kan legen anbefale resept-styrke smertestillende medikamenter. Hormonbehandling kan også lindre smerter forårsaket av lave hormonnivåer, men du bør fullt diskutere risikoen forbundet med hormonbehandling med legen din før du fortsetter.

Lupus Diagnose og symptomer

Lupus er en immunsystem lidelse som fører til at kroppens eget forsvar lansere angrep mot organer og vev. Mer vanlig hos kvinner enn hos menn, kommer lupus i forskjellige typer. Lupus forårsaker betennelse i ulike steder over hele personen plaget med det. Behandlinger for lupus som nå er tilgjengelig gjør det mulig for mange mennesker med sykdom å leve et normalt liv.

Typer

Det finnes fire typer lupus, men den som er mest sett kalles systemisk lupus. I systemisk lupus, kan hele kroppen til en person bli påvirket av sykdommen. Vanligvis hud, ledd, lunger, nyrer og pasientens blod er involvert når systemisk lupus er tilstede. Discoid lupus er en slags lupus som rammer bare en persons hud, mens legemiddelindusert lupus oppstår når noen tar visse typer reseptbelagte legemidler og avtar når personen slutter å ta medisinen. Neonatal lupus er en svært sjelden form for lupus i nyfødte babyer. Det går ofte bort som barnet vokser.

Symptomer

Symptomene på lupus bokstavelig forskjellig fra person til person, og kan gradvis utvikle eller komme på tilsynelatende over natten. De varierer i intensitet og kan være flyktig eller permanent. Symptomene er avhengig av hvilken av kroppens systemer lupus påvirker. Vanlige lupus symptomer inkluderer leddsmerter og stivhet sammen med trøtthet og feber. Facials utslett som strekker seg over kinnene og nesen og lesjoner som utvikler på huden og blir verre når personen er ute i solen kan oppstå med lupus. Vekttap, vektøkning, tap av hår, kortpustethet, og sår i munnen kan alle være forårsaket av lupus. Personer med lupus ofte lett får blåmerker, har tørre øyne, blir deprimert og opplever brystsmerter. Et annet tegn på lupus er når en persons tær og fingre blir blå eller hvit når de blir stresset eller utsatt for kulde.

Komplikasjoner

Noen med lupus kan være sårbare for en rekke komplikasjoner. Det kan skade nyrene og føre til nyresvikt, som er hvordan de fleste mennesker som dør av lupus slutt bukke under for effektene. Lupus kan angripe sentralnervesystemet og utløse hodepine, svimmelhet og kramper. Blodet kan bli berørt, med anemi og clotting problemer mulig. Hjertemuskelen i lupus pasienter kan bli betent, som kan brysthulen. Lupus gjør folk mottakelige for infeksjoner og lupus synes å øke risikoen for visse kreftformer, som gallegang kreft og lymfom. Kvinner som er gravide og har lupus har en høyere andel av aborter enn de som ikke har sykdommen.

Diagnostiske tester

En komplett blodprosent kan bestilles til slutt avsløre anemi, et symptom i mange tilfeller av lupus. Den senkning test avslører hvor fort blodet synker til bunnen av en spesiell tube, og kan bidra til å identifisere lupus. Urinprøver og en lever og nyre vurdering kan oppdage hvis organer har blitt påvirket. Tester som kan vise om immunforsvaret blir stimulert er ansatt og røntgenundersøkelse sammen med elektrokardiogram kan se etter problemer i lunger og hjerte som kan være forårsaket av lupus.

Kriterier

Fordi symptomene på lupus er så mange og varierte, American College of Rheumatology har spesifikke kriterier for å diagnostisere sykdommen. Hvis noen har 4 av de 11 kriteriene til enhver tid, så lupus er sannsynlig ansvarlig. Disse kriteriene omfatter avslørende ansiktet utslett, et skjellende utslett som ser ut som flekker av hevet hud dekket med skjell, en sol indusert utslett, munnsår, smerter i ledd, nyre plager, nevrologiske problemer som anfall, senket blodverdier, hevelse i hjertets fôr, og tester som viser positivt for autoimmun sykdom.

Blastomycosis Symptomer

Blastomycosis er en sjelden og ikke utbredt infeksjoner sykdom. Ifølge Wisconsin Department of Health Services, er de vanligste forekomstene av blastomycosis funnet i midten av vestlige og sørvestlige USA. Tilstanden er diagnostisert ved hjelp av en kiste X-ray og en biopsi som kan tas fra lungene eller fra utslett som kan vises på huden.

Identifikasjon

Blastomycosis er en soppinfeksjon som oppstår når noen blir utsatt for de Blastomyces dermatitidis sopp. Soppen er normalt inhalert, og det er noen ganger funnet i slike felles elementer som råtnet tre og jord. Tilstanden primært påvirker huden og lungene. Det er en sjelden tilstand som kan skape en rekke symptomer. Det er mer sannsynlig å finne folk med svekket immunsystem som folk som lider av HIV, folk som bare har hatt en større operasjon eller folk som lider av kreft.

Effekter

I utgangspunktet kan det ikke være noen symptomer i det hele tatt. Det er mulig at selv om dette er en luftbåren sopp som er inhalert i lungene at ingen lunge symptomer. Men hvis symptomene vises de normalt vises på huden først. Disse symptomene inkluderer utslett og lesjoner på overflaten av huden ofte i mage eller bekkenområdet. Blære og prostata infeksjoner kan gjøre urinering smertefull eller vanskelig, og det kan også være nyreproblemer som også kan resultere i magekramper og urin problemer.

Potensiell

Hvis venstre ubehandlet selv de mildeste tilfelle av blastomycosis har potensial til å bli farlig. Noen av de avanserte symptomer på blastomycosis inkluderer skarpe brystsmerter, en kronisk hoste som kan være ledsaget av en brunaktig slim, en vedvarende feber som også kan skape en generell følelse av sykdom og svakhet, stivhet og smerter i ledd og muskler og en shortness av pusten etter noen form for kort fysisk aktivitet.

Forebygging / løsning

Hvis blastomycosis forblir i lungene, og viser ingen progressive symptomer, så det kan være noen videre behov for behandling. Tilstanden vil spre seg selv i en kort tidsperiode. Hvis tilstanden viser hudsymptomer, eller lungesymptomer få mer alvorlig, da en lege kan forskrive anti-fungal medisiner for å bekjempe infeksjonen. Hvis tilstanden er i ferd med å angripe nervesystemet deretter en mer kraftig medikament kalt amfotericin B kan benyttes for å stoppe det.

Betraktninger

Hvis blastomycosis behandles så er det en veldig god sjanse for at personen vil oppleve en fullstendig gjenoppretting. En tilbakefall er mulig, men som kan behandles med den samme anti-fungal medisiner som opprinnelig ble brukt til å behandle tilstanden. Hvis et tilbakefall blir mer alvorlig da det kan være en annen årsak, slik som et immunmangel, som ikke tillater kroppen å bekjempe sykdommen. Hvis blastomycosis ikke er behandlet, har det potensial til å bli fatalt.

Post-menopause jern kosttilskudd

Post-menopause jern kosttilskudd


Jern er et mineral kroppen bruker til å produsere hemoglobin --- proteinet i røde blodceller som bærer sårt tiltrengt oksygen i hele kroppen. Iron oppnås ved å spise jernrike matvarer som rødt kjøtt og lever, eller fra jerntilskudd. De fleste har ikke noe problem tidkrevende og beholde nok jern, med mindre de har et blødningsproblem. Noen kvinner som er midt i overgangsalderen og som opplever store mengder blod tap er foreskrevet jerntilskudd. Men når overgangsalderen har stoppet, kan for mye jern i en kvinnes kosthold faktisk være skadelig for helsen hennes.

Jernoverskudd

Omtrent 15 prosent av kroppens jern lagres for fremtidig bruk. Så i tilfelle av postmenopausale kvinner som ikke trenger så mye jern som de vant til, er jernoverskudd noe å se opp for.

Jern overbelastning oppstår når overskytende jern er lagret i organer slik som lever og hjerte. Dette kan forårsake alvorlig skade på begge disse organene, og faktisk sette en postmenopausal kvinne i fare for hjertesykdom. I tillegg til hjertesykdommer, kan jernoverskudd forårsake osteoporose (benskjørhet), artritt, diabetes, skade på leveren, hjernesykdommer, kreft og for tidlig aldring.

Tegn på jernoverskudd

Postmenopausale kvinner bør se etter disse tegn som tyder på muligheten for å ha en jernoverskudd: kronisk tretthet, smerter i ledd, smerter i magen, uregelmessig hjerterytme, manglende interesse for sex, hårtap, endring i fargen av huden, og opphør av perioder.

Hvordan Iron overbelastning kan føre til hjertesykdom

Forskere har funnet ut at jern stimulerer produksjonen av frie radikaler i kroppen. Frie radikaler kan føre til mange kroniske sykdommer som kreft og hjerte-og karsykdommer. Det er antatt at de frie radikaler produserer betennelse i arteriene, inkludert koronar arterier, så vel som de blodårer som gir oksygen til hjertet. Denne betennelsen kan føre til åreforkalkning, der blodårene blir blokkert.

Hjertesykdom og jernoverskudd

Forekomsten av hjertesykdom er mye høyere hos postmenopausale kvinner versus de som fortsatt oppleve perioder. Tilbake på 1980-tallet, begynte forskere å innse at de vanlige menstruasjon pre-menopausale kvinner hadde hver måned, og den resulterende jern tap, var grunnen til disse kvinnene var beskyttet mot hjertesykdom. Frem til dette tidspunktet tenkning var at produksjonen av østrogen var å holde disse kvinnene fra å få hjertesykdom. De nå spekulerer i at etter at en kvinne går gjennom overgangsalderen, kan jern tap stopper og jernoverskudd føre, disponerende disse kvinnene til hjertesykdom og andre kroniske sykdommer.

Det ble også antatt at fallet i hormonnivåene etter menopause forårsaket nivået av HDL-kolesterol til å minske så vel (den gode kolesterol). Men troen er nå at disse kvinnene var forbruk og lagring av for mye jern i sine systemer. Den overbelastning av jern faktisk økte nivåer av LDL-kolesterol (det dårlige kolesterolet) og satt post-menopausal kvinne med risiko for tilstoppede arterier og hjertesykdom.

Jern-rik mat

Folk som er bekymret for jernoverskudd bør unngå å spise eller redusere sitt inntak av følgende jernrike matvarer: svart-rem melasse, gresskarfrø, muslinger, noen form for leveren, østers, blåskjell, biff, reker, sardiner og kalkun. De bør også se opp for jern-forsterkede frokostblandinger, mat og drikke.

Anbefalinger

Jernmangel er sjelden hos postmenopausale kvinner. Så leger nå anbefaler at disse kvinnene ikke lenger ta jerntilskudd. I stedet, når du tar en mult-vitamin, bør de ta en av de "ledende" merkene som ikke inneholder overflødig jern.

Hvis en kvinne er bekymret for nivået av jern i hennes system, eller opplever noen av symptomene på jernoverskudd, kan hun be legen henne til å utføre et serum ferritin og overføring metning test. Denne testen koster ca $ 100 og vil identifisere om kroppen lagrer for mye jern. Behandlingen for jernoverskudd i dette tilfellet er å kvitte seg med overflødig jern ved å tegne blod, unngå matvarer som er rike på jern og stoppe vitaminer med jern eller jerntilskudd.

Hva er fordelene med Omega 3 fiskeoljer for eldre?

Omega-3 fiskeolje kan finnes i fet fisk som laks og er tilgjengelig i en pille supplement. Det er mange fordeler ved å ta fiskeolje som kan forbedre helsen til omtrent alle, men det er noen plusser som kan hjelpe eldre i særdeleshet.

Macula degenerasjon

Aldersrelatert makuladegenerasjon, eller AMD, er en sykdom der makula (et sted i sentrum av netthinnen ansvarlig for sentral visjon) forverres. Sentrale visjon er nødvendig for aktiviteter som lesing eller kjøring. Forbruket av fiskeolje to ganger i uken kan hindre begge typer av denne sykdommen ("våte" og "tørre") ved å forandre fett som kan skade legemet.

Hukommelsestap

Den omega-3 i fiskeolje kan erstatte egenskaper som hindrer celle betennelse, noe som i sin tur bidrar til å opprettholde kognitiv evne. Det er også blitt bevist at omega-3 stammer veksten av kjemikalier som forårsaker betennelse i første omgang, og disse effektene kombinert faktisk øker muligheten for en person å opprettholde hukommelsen som de gamle. Fiskeoljen kan også reduseres risikoen for mentale sykdommer som Alzheimers.

Leddene

Omega-3 har evnen til å gjenopprette ledd og redusere effekten av artritt. I studier med fiskeolje kosttilskudd, har pasienter opplevd en reduksjon i smerte, ømme ledd, og morgenstivhet.

Kreftrisiko

Tar fiskeolje kan bidra til å senke risikoen for alle former for kreft. Dette skyldes at omega-3 kan stanse utviklingen av cancerøse celler ved å hemme deres vekst og kan til og med forårsake død av kreftceller.

Hjertesykdom

Fettsyrene i fiskeolje kan faktisk redusere en persons dårlige kolesterolet og blodtrykket, og kan øke det gode kolesterolet. Fettsyrene også ta seg av en persons hjerte, arterier og vener ved å redusere fettavleiringer.

Ear & Jaw Pain

Øret og kjeve smerter er ofte forbundet, hovedsakelig på grunn av nærhet av øret og kjeven i ansiktet struktur. Kjeven felles, eller kjeve, ligger like foran øret, og smerter i dette området fører ofte øret muskler til å svare og stram. Øre og kjeve smerter kan være et resultat av temporomandibular dysfunksjon (en over-tensing i kjevemusklene), som ofte er forårsaket av tenner sliping. Andre årsaker til øre og kjeve smerter inkluderer spytt kreft (som påvirker kjertler i hals, nakke og munn) og tørre kontakter (en dental lidelse).

Tenner sliping

Tenner sliping, medisinsk kjent som bruxism, er en tilstand der folk biter, Gnash, eller slipe tennene. Dette kan gjøres bevisst eller ubevisst i løpet av dagen og også under søvn, som er referert til som søvn bruxism. Alvorlige tilfeller kan kreve bruk av splinter, munn vakter, atferdsterapi og tannbehandling for å fikse feiljustert tenner. Hvis smertene begynner å spre seg i øret og kjeven, kan dette være et tegn på en kjeve lidelse.

Temporomandibular ledd

Den fremre vegg av øret tjener også som en bakvegg for temporomandibular ledd. Leddene er plassert like foran ørene hvor den nedre delen av kjevebenet tiltrer skallen. De temporomandibular ledd tillater munningen for å åpne og lukke, samt flytte side til side og frem og tilbake. Det er en skive av vev mellom felles ben som gjør det mulig for kjeven for å fungere optimalt.

Kjeve dysfunksjon

Kjeve dysfunksjon er når kjevemusklene bli unormalt spent forårsaker leddene å stivne. Symptomer er hodepine, sprekker eller klikking, stivkrampe, samt smerter rundt øret og langs kjeven. Mens ofte tilskrives tenner sliping, er kjeve dysfunksjon også forårsaket av negl biting, angst, trøtthet og stress. Behandlingen avhenger av bestemt type dysfunksjon, men ofte inneholder smertestillende som for eksempel paracetamol, anti-depressiva (noen også hjelpe slappe muskler), fysioterapi, bruk av en varmepute, og i ekstreme tilfeller kirurgi.

Spytt Cancer

Spytt kreft er en sjelden type kreft som påvirker spyttkjertlene i halsen, nakken og munnen. Årsaken er ikke akkurat klart, men ifølge MayoClinic.com, eksponering for stråling, bruk av tobakk, og en familie historie av sykdommen kan øke ens risiko for å utvikle det. Symptomer inkluderer hevelse i ansiktet og nummenhet, vanskeligheter med å svelge, og en tilbakevendende smerter plasseringen av spyttkjertel. Av de tre par store spyttkjertler, parotid kjertelen - som ligger like foran øret - er mest berørt av spytt kreft.

Behandling omfatter kirurgi, rekonstruktiv terapi, fysioterapi, stråling og kjemoterapi.

Dry Socket

En tørr-uttakene kan være etter ekstraksjon av et fast tann. Den er karakterisert ved den løsner av en blodpropp i et tann-ekstraksjon stedet eller bøssing, som utsetter ben og nerver. Smerte kan stråle ut av kontakten gjennom kjeven og inn i ørene. Behandlingen omfatter bruk av medisinert dressinger, socket spyling og smertestillende medikamenter.

Sykdommer i tynntarmen

Den tynntarmen er røret som forbinder magen til tykktarmen. Den tynntarmen er mye lengre enn den tykktarmen, og er ansvarlig for å absorbere det meste av næringsstoffer fra maten når den passerer gjennom. Flere sykdommer angriper tynntarmen. Andre sykdommer som kan angripe forskjellige deler av kroppen kan også manifestere seg selv i den lille tarm.

Cøliaki

Cøliaki sykdom er et immunsystem lidelse forårsaket av en reaksjon på gluten. Gluten er et protein som finnes i mange matvarer, særlig hvete og korn. Cøliaki sykdom forårsaker redusert absorpsjon og fordøyelse av næringsstoffer i tynntarmen. It symptomer er vekttap og diaré. Behandles vanligvis ved å unngå gluten i kosten, gjenstridige tilfeller av cøliaki krever behandling med medisiner.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en betennelsessykdom i tarmene. Denne sykdommen påvirker slimhinnen i både små og store tarmen. Dens symptomer inkluderer sterke magesmerter, diaré og selv underernæring. Crohns sykdom sprer seg ofte dypt inn i fordøyelses vev og kan forårsake en livstruende situasjon hvis sår trenge helt gjennom tarmvevet. Det finnes ingen kur for Crohns sykdom, men det finnes behandlinger tilgjengelig for å minske symptomene.

Sklerodermi

Sklerodermi er en kronisk autoimmun revmatisk sykdom som kan påvirke den lille tarmen. Det fører til atrofi av muskel lag av tarmvevet og erstatter den med bindevev. Det er forbundet med Malabsorpsjon av næringsstoffer og fører til underernæring hvis venstre ubehandlet. Det finnes ingen kur, men behandlinger sikte på å holde symptomene under kontroll.

Whipple sykdom

Whipples sykdom er en sjelden infeksjonssykdom forårsaket av bakterien Tropheryma wippleii. Det påvirker flere områder av kroppen, men tynntarmen er den mest vanlige organ påvirkes. Tidlige symptomer er smerter i ledd og feber. Senere symptomer kan ikke vises før flere år senere, og kan inkludere magesmerter, diaré, intestinal blødning, foul smelling fet avføring, hovne lymfeknuter og tretthet. Aggressiv antibiotikabehandling og væske erstatning er nødvendig.

Kreft

Kreft i tynntarmen er ekstremt sjeldent. Disse kreft inkluderer intestinal lymfom, leiomyosarkom og adenokarsinom. De fleste kreft i tynntarmen er et resultat av metastase av kreft fra et annet område. Behandling består av kirurgisk fjerning av tumoren, kjemoterapi og stråling for å ødelegge resterende kreftceller. Prognose for de fleste små tarm kreft er ikke bra, da kreft er vanligvis i senere stadier før deteksjon oppstår.

IV Leddgikt medisiner

IV Leddgikt medisiner


Artritt er en gruppe av betingelser som forårsaker smerte i ledd. Over 100 former for leddgikt er identifisert. En av de mest kjente er reumatoid artritt. Revmatoid artritt kan behandles med visse intravenøse medikamenter som bidrar til å endre sykdomsprosessen, redusere smerte, betennelser og langsiktige skader på leddene. De tilhører en gruppe legemidler som kalles biologiske svar modifikatorer eller biologiske.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en kronisk autoimmun sykdom som oftest angriper synovialledd (leddene som knær og ledd i fingrene). En autoimmun sykdom er en der kroppen feilene sine egne vev for fremmedlegemer og monterer et angrep å kvitte seg med det "fremmedlegemer" som fører til betennelser og smerter.

Andre behandlinger

Behandling vil innebære anti-inflammatoriske smertestillende som kalles NSAIDs, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler og noen ganger steroider hvis sykdommen er ganske alvorlig.

IV biologisk respons Modifiers

Biologiske responsmodifiserende eller biologiske brukes bare hvis ingen fremdrift i arbeidet med andre legemidler på grunn av deres potensielle bivirkninger. Biologics forsinke progresjon av sykdommen ved å virke på visse molekyler i celler i leddene som forårsaker inflammasjon og skade på vev. Noen biologiske gis intravenøst ​​på legekontor eller sykehus.

IV Medisinering

Frekvens av IV medisinering avhenger av hvilken du får. For eksempel, etter den første IV infusjon, kan du bli bedt om å komme tilbake etter to uker deretter hver åtte uker etter det. Effekter av noen av disse medikamentene kan ses i inntil to år.

Effekter

IV medisiner for leddgikt kan bremse utviklingen av sykdommen med 40 til 70 prosent, avhengig av hvilken stoffet brukes. Vanligvis, er du sannsynligvis å se resultater etter tre måneder med kontinuerlig forbedring i inntil to år senere; Men, er du sannsynligvis til å begynne å føle seg bedre i løpet av noen uker. Selv om de kan føre til remisjon, disse stoffene er ikke en kur for leddgikt. Reduksjonen i betennelse, smerte og vevsskade kan føre til en betydelig forbedring i kvaliteten på livet ditt som din mobilitet bedres og smertene avtar. IV leddgikt medisiner er ikke førstevalget for behandling av leddgikt på grunn av bivirkninger. Forskere er fortsatt å undersøke de langsiktige virkningene.

Side Effects

Bivirkninger inkluderer alvorlige infeksjoner, luftveisinfeksjoner og tuberkulose.

I kliniske studier med en av disse medikamentene, var en lav forekomst av et syndrom (samling av symptomer) av feberfrysninger, hodepine og generell verkende kropp rapportert ved infusjon. Hvis dette skjer med deg, kan det bli redusert med din lege eller sykepleier bremse hastigheten på infusjonen og gi deg andre legemidler for å motvirke effektene. Hvis bivirkninger er kontinuerlig, og deretter behandling kan stoppes ..

Betraktninger

IV medisiner for leddgikt er ikke å bli tatt hvis du har eller har hatt kreft i den siste tiden, eller har hatt tuberkulose eller noen form for infeksjon. Det blir ofte benyttet med en eller flere andre stoffer for å forbedre effekten. De er ikke å bli tatt hvis du har hjertesvikt eller en demyeliniserende sykdom som multippel sklerose, og du må være rutinemessig overvåkes for infeksjoner, så det er viktig å holde alle leger avtaler.

Katteklo & innvollsorm

Innvollsorm kan føre til mye ubehag og ubehagelige bivirkninger. Mens det er medisinske behandlinger for å bli kvitt disse ekle parasitter, kan du også prøve en naturlig rette som en kur for innvollsorm problemet. Kattens Klo er ett mulig urte rette for disse problemene.

Funksjon

Kattens klo er en urt som kan brukes som et naturlig middel for spesielle plager. Den har iboende egenskaper som inkluderer adaptogenic, anti-mikrobielle, anti-oksidanter, anti-virus, anti-inflammatorisk og anti-tumor. Urten kan være gunstig for mage og tarmproblemer samt leddgikt, diabetes, kreft, herpes, bursitt, allergier, lupus og kronisk utmattelsessyndrom, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center.

Innvollsorm

Innvollsorm kan påvirke ikke bare dyr, men mennesker, så vel. Protozoer og helminthes finnes to typer ormer som kan legge beslag på tarmkanalen. Den encellede protozoer kan ligge inne i tarmen og formere seg. Helminthes, for eksempel bendelorm og rundorm, kan ikke formere seg når de er inne i kroppen.

Symptomer

Hvis du plukker opp en innvollsorm kan du oppleve slike symptomer som kvalme, oppblåsthet, diaré, gass, vekttap, tretthet, svakhet eller oppkast, og du kan passere ormen ut gjennom avføring. Du kan også ha bivirkninger, inkludert forstoppelse, anemi, søvnvansker, sliping av tenner, edginess, irritabel tarm syndrom, smerter i ledd og muskler og allergier.

Katteklo Remedy

Kattens klo bidrar til å kvitte seg innvollsorm ved rensing tarmen. Den kan også brukes i forbindelse med de fleste andre urtene som brukes til behandling av parasittiske ormer. Imidlertid bør gravide ikke bruke kattens klo som det kan ha negative effekter på fosteret. Urten kan ikke brukes mot Giardia, fordi denne type parasitt trives i miljøet at kattens klør skaper i den interne kanalen.

Alternative urte rettsmidler

Hvis kattens klo er ikke lett tilgjengelig eller hensiktsmessig å bruke på innvollsorm, Natural Health and Longevity Resource Center og urte rettsmidler Info foreslå noen andre naturlige behandlinger. Hvitløk --- enten i hel nellik eller muntlig hvitløk kosttilskudd --- kan brukes til å kvitte seg med rundormer, Giardia, trypanosom, plasmodium og Leishmania. Mashed eller Juiced gresskarkjerner er en behandling for rundorm og bendelorm. Etter at du spiser ca 25 gram av frø, er det anbefalt å bruke et avføringsmiddel for å bli kvitt frøene i tarmen. Wormseed er en urt som kan brukes til å bekjempe rundormer, hakeorm og bendelorm. Wormseed te er et levedyktig alternativ behandling. Svart valnøtt nøtteskall er egnet for bekjempelse av innvollsorm, særlig bendelorm. Denne behandlingen kan tas i form av et utdrag, men det er ikke anbefalt for spedbarn eller barn. Konsultere legen din før bruk av noen urte rettsmidler for å sikre et trygt program.

Vanlige årsaker til leddsmerter

Leddsmerter er betegnelsen på ubehag som oppstår på steder hvor to knokler møtes, for eksempel knær, håndledd, ankler eller knoker. Det finnes en rekke mulige årsaker til leddsmerter, ifølge Mayo Clinic.

Gikt

Artritt oppstår når vevet som isolerer eller linjer leddene blir skadet. Det finnes mange typer av artritt, inkludert reaktive, revmatoid, septisk, gikt og osteoartritt, med hver forårsaker smerte i ledd.

Fysiske skader

Når en skjøt er forskjøvet eller presset ut av sin normale stilling på grunn av en kraftig påvirkning eller vridning, vanligvis fører det smerte. I tillegg stammer eller forstuing av leddbånd eller sener eller benbrudd ofte føre til smerter i leddene.

Bone Cancer

Benkreft oppstår når cellene i benene begynner å vokse ukontrollert, forårsaker ben- og leddsmerte. Selv om noen ganger kreft stammer i bein, ofte er det spre seg til dem fra andre organer i kroppen.

Sykdom og infeksjons

Kroniske sykdommer som lupus eller infeksjoner som Lyme sykdom kan føre til smerter i leddene.

Andre betingelser

Osteoporose er en tilstand der bein blir porøse, ofte resulterer i leddsmerter. En annen tilstand som kalles rakitt oppstår når kroppen er ute av vitamin D, forårsaker bein mykhet og leddsmerter.

Svart Mold Sykdom Symptomer

Black mold er en giftig form av mold som er identifisert av sin grønn-svart utseende. Black mold kan bli funnet på våte gjenstander som tak, gulv, isolasjon, tre, panel og gips. Den trives i områder med høy fuktighet eller fuktighet fra vannskader, lekkasjer, kondens eller flom. Black mold kan føre til det som er kjent som svart mold sykdom. Denne sykdommen kan føre til helseproblemer som spenner fra mild til alvorlig, avhengig av lengden på eksponeringen.

Typer

Symptomer på svart mugg sykdom er brutt ned i etapper. Stage en, eller kortvarig eksponering, er assosiert med symptomer som rød, irritert eller kløende hud, nysing, hodepine og kløende, rennende øyne. Trinn to, eller on-and-off langvarig eksponering, har symptomer som inkluderer neseblødning, overdreven og konstant trøtthet, kortsiktig hukommelsestap, utslett og sår, kronisk bihulebetennelse og bronkitt, ørebetennelser og smerter i ledd og muskler. Stage tre produserer mer alvorlige symptomer som langvarig hukommelsestap, blindhet, hjerneskader, kreft, blødende lunger og død.

Betraktninger

Mold er et miljømessig problem, ifølge BioSign Laboratories Corp., som betyr at legene vil ofte misdiagnose symptomer som de av noe annet enn svart mold sykdom. Fibromyalgi, kronisk lunge eller bihulebetennelse, emfysem, astma og tretthet er ofte ansett som årsak til slike symptomer, fordi symptomene på disse plager er lik svart mold sykdom.

Risiko

Symptomer på svart mold kan være en høyere risiko for de med immundefekter og kronisk lungesykdom. Hvis venstre ubehandlet, kan symptomene forbundet med svart mold gradvis bli verre, til slutt fører til nye sykdommer og symptomer, for eksempel en soppvekst i lungene, som kan påvirke hjertet, bein, lunger, hud, øyne, muskler, bihuler eller sentralnervesystemet.

Time Frame

Symptomer på svart mugg sykdom kommer om når en person puster inn muggsoppsporer som har blitt luftbåren. Selv om en person blir kvitt den fysiske formen i hennes hjem, kanskje mikroskopiske muggsporer fortsatt være til stede i luften. Symptomer vil fortsette dersom formen fremdeles er i luften og så lenge fuktighet i området ikke er under kontroll. En luftfiltreringssystem kan bidra til å fjerne sporer fra et hjem. Varigheten av symptomer fra svart mugg sykdom varierer alt fra noen dager til noen uker, avhengig av lengden på mold eksponering.

Behandling

Black mold symptomer på sykdom kan behandles ved å unngå muggsporer og røyk. En lege kan plassere en person på en forstøver (Albuterol inhalator) til å behandle symptomer som kan påvirke lungene hans. Steroider kan også brukes til å behandle mange av symptomene på svart mold sykdom. Hvis en person viser symptomer på svart mugg sykdom, bør han snakke med sin lege om testing og behandling.

Bruker for Sodium Thiosulphate

Den kjemiske forbindelse natriumtiosulfat er fargeløs og luktfri og har en høy oppløselighet. Skjønt stabile i en rekke forhold, betyr natriumtiosulfat ikke fryse godt. Med få negative helseeffekter, er natriumtiosulfat et vanlig kjemikalie som brukes i en rekke innstillinger, inkludert helsevesenet.

Identifikasjon

Fremstilt fra en kombinasjon av flytende avfallsprodukter av natriumsulfid og svovel fargestoff produksjon, kan natrium-tiosulfat fremstilles med en vandig oppløsning av natriumsulfitt med svovel. Fordi det reagerer med jod, kan natriumtiosulfat enkelt måle oksygeninnholdet i vannet.

Ikke-medisinsk bruk

En vanlig de-chlorinator, er natriumtiosulfat en vanlig rengjøringsmiddel for akvarier, svømmebasseng og settefiskanlegg. Natriumtiosulfat er også et fotografi fikser som forhindrer kjemikalier i fotografier fra å bli for mørke og virker som et konserveringsmiddel i fotografier, hindre oksydasjon.

Medisinske bruksområder

Natriumtiosulfat er tatt sammen med kreftbehandling cisplatin, for å bidra til å redusere dens virkning. Gis intravenøst, er denne medisinen også tas som en motgift mot cyanidforgiftning, som det reagerer på cyanid for å danne natriumthiocyanat.

Ifølge Earth Clinic, kan natriumtiosulfat også tas for å bidra til å fjerne tunge kjemikalier og en opphopning av oksidative kjemikalier i leveren. En god redusering av frie radikaler, kan natriumtiosulfat også hjelpe med søvnløshet.

Dosering Informasjon

Doserings kravene varierer avhengig av bruk. The Mayo Clinic sier at for å motvirke effektene av kreft medisiner cisplatin, ta 4g per kvadratmeter kroppsoverflate intravenøst ​​før du tar cisplatin. Ta andre dose på samme tid administreres cisplatin. Tolv g per kvadratmeter kroppsoverflate bør gis over en periode på seks timer.

Advarsel

Ifølge Western Chemical, har natriumtiosulfat en lav toksisitet nivå; Men inges store mengder kan føre til diaré. I tillegg advarer Mayo Clinic at en overdose kan føre til uro, tåkesyn, hallusinasjoner, psykiske forandringer, muskelkramper, kvalme, oppkast, smerter i ledd og øresus.

Fortell legen din dersom du har ødem, hjertesykdom, høyt blodtrykk, nyresykdom, leversykdom eller toxemia av svangerskapet, da disse helsemessige bekymringer kan påvirke natriumtiosulfat effektivitet.

Utbredt Joint Pain

Samlet leddsmerter kan være forårsaket av mange forhold eller av mange ulike typer skader. Smerten kan være mild eller tjene, og det kan påvirke alle aspekter av en persons liv. Fra belastende for ødeleggende, er generelle leddsmerter mer enn bare en smerte.

Betydning

Smerte kan gjøre selv de enkleste oppgaver og daglige bevegelser et ork, eller i noen tilfeller umulig. Bare å få opp og ut av sengen kan være vanskelig, og kan starte en kjedereaksjon av smertefulle twinges som varer hele dagen lang.

Forhold

Revmatoid artritt, osteoporose, lupus, bursitt, gikt, hepatitt, influensa, Lyme sykdom, meslinger, kusma, senebetennelser, feber og Epstein-Barr syndrom kan alle føre til generelle smerter i leddene. Behandle årsaken kan gi lindring.

Forstuing, stammer, pauser

Forstuinger, stamme, brudd og brukket bein kan føre til generelle leddsmerter. Skader fra repetitive bevegelser som carpal tunnel kan også være en årsak.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en misforstått tilstand som kan være ansvarlig for utmattelse, følsomhet for smerte, og samlet leddsmerter. De vanligste symptomene og klagene er konstante smerter i ledd, sener og muskler.

RSD

Reflex sympatisk dystrofi er en nevrologisk tilstand som begynner på en bestemt lem, muskel og ledd, og senere påvirker mange andre kroppsdeler og ledd. Smerte kan begynne akutt eller kronisk, noen ganger varer tiår eller en levetid.

Kreft

Samlet leddsmerter kan være forårsaket av cancer, dens behandling, eller medisiner som brukes til å behandle sykdommen. Noen ganger smertene som følger kreft er ukjent, men det er svært reell og veldig smertefullt.