Digidexo.com

Kan fiskeolje forebygges grått hår

Hvordan fiskeoljer forebygge hjerneslag

Typer Strokes

Det finnes to typer hjerneslag. Den vanligste typen er en iskemisk hjerneslag, som utgjør mer enn 80 prosent av slag. Noen vanlige årsaker til hjerneinfarkt er blokkeringer i arteriene som forsyner hjernen og blodpropper som dannes i hjertet. Blokkeringer i arteriene som forsyner hjernen er forårsaket av innsnevring av blodårer på grunn av plakk. Blodpropp kan sette seg fast i disse trange arterier kutte av blod de leverer alle sammen. Blodpropper i hjertet form som et resultat av hjerteinfarkt, hjerteklaffuregelmessigheter, og uregelmessig hjerterytme. Propper i hjertet er den vanligste årsaken til en iskemisk hjerneslag.

Den andre typen er en slag hemoragisk slag. Dette oppstår når en blodåre i hjernen brister og blør i det omkringliggende hjernevev, legger press på hjernen. Det er to typer av hemoragisk slag. Intracerebral blødning skjer i hjernen og bevirker blødende å forekomme inne i hjernen. Subaraknoidalblødning skjer når plasseringen fartøyet som brister i nærheten av overflaten av hjernen og blod fyller området som omgir hjernen.

Effekter av fiskeolje på Stroke

Det har vært flere studier på fiskeolje og hjerneslag. Harvard School of Public Health gjorde en 12-årig studie av 43 671 menn til å se hvordan fiskeolje påvirket hjerneslag. Denne studien ble publisert i Journal of American Medical Association 25. desember 2002 I løpet av denne 12-års perioden, 608 av deltakerne i studien hadde slag. Mennene fikk spørreskjemaer for å fullføre om sine kostvaner på flere intervaller i løpet av studien. Det ble funnet at menn som spiste fisk minst en gang i måneden var 44 prosent mindre sannsynlighet for å ha en iskemisk slag enn menn som spiste fisk sjeldnere enn en gang i måneden.

En 14-årig studie gjort av forskere ved Harvard Medical School og Brigham and Women Hospital viste at fiskeolje hadde også en effekt på kvinner og hjerneslag forebygging. Denne studien viste at kvinner som spiste fisk fem ganger i uken hadde 52 prosent mindre sjanse for å ha en ishemic slag enn kvinner som ikke gjorde.

Begge disse studiene viste at fiskeolje forbruket minsker sjansen for å ha en iskemisk slag, men har ingen effekt på risikoen for å ha en hemoragisk hjerneslag. Siden hemoragisk slag bare står for 17 prosent av alle slag, tar fiskeolje gjør redusere risikoen for slag generelt.

Fiskeolje forebygger hjerneslag fordi den inneholder omega 3 fettsyrer. Disse syrene forhindre iskemisk slag på 2 måter. Omega 3 fettsyrer bidra til å redusere mengden av LDL (dårlig kolesterol) i kroppen din. Dette er det kolesterol som er ansvarlig for plakk i arterier. Når blodårene blir smalere ved plakk, de er mer sannsynlig å bli blokkert av blodpropp.

Omega 3 fettsyrer også hjelpe tynne blodet. De syrer holde blodplater fra klumper sammen mens blod strømmer. Dette minsker risikoen for dannelse av blodpropper.

Kan fiskeolje hjelpe bekjempe rynker?

En av de mange påståtte helsemessige fordeler av fiskeolje er sunnere hud. Rik på omega-3 fettsyrer, er fiskeolje et naturlig supplement, og jevnlig inkluderer det i kosten kan føre til mykere, mer ungdommelig utseende hud. EPA --- eikosapentaensyre --- en fettsyre som finnes i fiskeolje, er spesielt gunstig for huden, sier organicfacts.net.

Fordeler

EPA har vist seg å motvirke synlige tegn på aldring ved å holde huden smidig og bidrar til å fjerne rynker. Inntak av fiskeolje på en daglig basis gir systemet med fettsyrer som EPA, som bidrar til å reversere virkningene av aldersrelatert hudskader så som rynker rundt øynene og munnen, og under øynene sagging. EPA virker ved å begrense visse kjemiske reaksjoner som kan forårsake hudskade.

Eiendommer

Fiskeolje har fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper. De fettsyrer som finnes i fiskeolje er effektive i behandling av rynker, fordi deres naturlige fuktighetsgivende egenskaper bidra til å beholde vann og holde huden myk og fuktig. Rynker er mer sannsynlig å utvikle på tørr hud, så det følger at fiskeolje forebygger tørrhet og forsinkelser utbruddet av rynker ved å holde huden fuktig.

Vanlige hudsykdommer

Fiskeolje kan brukes til å behandle rynker og en rekke andre hudlidelser. Blant hudsykdommer som kan effektivt behandles med fiskeolje er psoriasis, akne og eksem.

Kan vi forebygge sykdom og sykdom ved å ta vitaminer?

Selv om vitaminer ikke kan sette en stopper for all lidelse, de er svært gunstig for helsen. Det er mye uenighet blant medisinske fagfolk på effektivitetsnivå av vitaminer og mineraler. Imidlertid er det kjent at vitaminer gjør til en viss grad forbedre fysisk helse og forhindre visse betingelser. De bør aldri bli avhang som eneste kilde til næring eller medisiner, men det er sant at vitaminer kan bistå i å forebygge sykdom og sykdom.

Kreft

Ifølge Prevention magazine "Healing med vitaminer: Den mest effektive vitamin og mineral behandlinger for Everyday helseproblemer og alvorlig sykdom," halvparten av krefttilfeller kan forebygges med inkorporering av visse vitaminer. Vitamin C, E selen, beta-karoten og folsyre arbeid for å beskytte kroppen mot kreft. Vitamin C beskytter celler, og opprettholder et sunt immunsystem. Vitamin E og selen gi ytterligere beskyttelse av celler, med selen som beskytter det indre av celler og vitamin E beskytter utsiden. Beta-karoten hjelpemidler i å bremse utviklingen av forstadier celler og kan til og med reversere celleskader. Folsyre, eller vitamin B9 og beskytter cellene mot kreft.

Depresjon

Depresjon kan være forbundet med vitaminmangel, og tilskudd kan være nyttig. B-vitaminer holde følelser sunn og ha en positiv effekt på depresjon. Alvorlig mangel på C-vitamin kan også bidra til depresjon. Vitamin C øker immunforsvaret, som ofte er svak i en deprimert person.

Aldring

Frie radikaler er skadelige molekyler i miljøet som stjeler elektroner fra kroppen og forårsaker den til alder. Disse frie radikaler finnes overalt i miljøet, blant annet i sollys og forurensning. De er umulig å unngå helt.

Osteoporose

Osteoporose er nedbryting og svekkelse av bein som kan føre til brudd. For å bygge og opprettholde bentettheten, kalsium er et must. I tillegg til å gi kalsium, er vitamin D nødvendig for kalsium-absorpsjon. Magnesium er nødvendig for vitamin D til å bli aktive i systemet for å hjelpe absorpsjon av kalsium. Disse vitaminer og mineraler jobber sammen for bein helse og forebygging av osteoporose.

Håravfall

Den gjennomsnittlige person mister ca 100 hår per dag. Hvis håret tapet overstiger dette antallet, særlig hos kvinner, kan vitamin tilskudd hjelpe. Kroppen vil ikke vokse nytt hår uten jern. Jern er viktig for sunn hårvekst, men det må være sammenkoblet med vitamin C for maksimal absorpsjon. Biotin, folat og sink er andre næringsstoffer som må være tilstede i systemet for å holde håret vokser regelmessig.

Hvordan kan aids forebygges i Afrika?

AIDS er et syndrom definert av visse sykdommer, infeksjoner og kreft som kan oppstå år etter en HIV-infeksjon, så kjemper spredningen av HIV er et must å bekjempe AIDS-epidemien. Store veldedige og humanitære organisasjoner som Bill og Melinda Gates Foundation har fokusert på å bekjempe HIV infeksjon og andre forhold i Afrika, og som i 2008 antall nye HIV-infeksjoner har endelig vist tegn til å avta. Hindre AIDS i Afrika vil kreve mye arbeid i utdanning og vitenskapelig forskning, men fremgangen fortsetter å bli gjort i kampen mot aids-epidemien.

Membran Forskning

Forhindre hiv i enhver populasjon har vist seg å være en vanskelig oppgave. Studier ser lovende ut, men i å tilby førsteklasses metoder for å beskytte enkeltpersoner mot hiv-smitte. I Afrika, kvinner utgjør en stor del av befolkningen som er høy risiko, fordi det i mange afrikanske land en kvinne kan stå overfor store konsekvenser for å nekte å delta i seksuell aktivitet med sin mann eller selv ber for ham å bruke kondom. Forskning viser lovende resultater når det gjelder bruk av membraner av kvinner, som er små skålformede enheter som brukes til å fange sæd i et forsøk på å forebygge graviditet. Foreløpige undersøkelser viser at membraner kan også bremse eller stoppe hiv kommer inn i vagina, noe som gir afrikanske kvinner muligheten til å bruke profylaktiske i et forsøk på å beskytte seg mot viruset.

Nipple Guard Forskning

En annen gren av forskning om forebygging av HIV-smitte har vært fokusert på å gi hiv-positive kvinner muligheten til å amme sine babyer trygt. I mange deler i Afrika, er rent vann (som er nødvendig for å formelen feed) meget vanskelig å komme forbi. Dette fører til mange HIV-positive mødre til å ta et valg mellom å se sine barn sulte i hjel eller utsette barnet til HIV. For å bidra til å forhindre mor-til-barn smitte gjennom amming, er to forskning retninger blir utforsket: medisinering moren og barnet gjennom amming, og bruk av brystvorte skjold for å fjerne viruset fra morsmelk. Medisinen forskning gjør at mor til å fortsette å ta anti-HIV-medisiner som hun fikk under graviditet mens du ammer, eller gir barnet de samme anti-HIV-legemidler hver dag inntil barnet er avvent. Brystvorten skjold forskning bruker en brystvorte vakt slik som de som brukes for å hindre smerter i brystvortene fra babyens tenner; i tilfelle av denne forskningen vakten inneholder en liten mengde av bomull fuktet med ikke-giftig natrium-dodecyl-sulfat (SDS) som virker som et desinfeksjonsfilter for morsmelk. Mens SDS er ikke giftig for mennesker, har det vist seg å drepe HIV ved kontakt.

Sex Utdanning

En av de største Banes til HIV-forebygging er avholdenhet kun sex utdanningsprogram. Statistikk har vist avholdenhet bare programmene ikke bare ikke fungerer som et middel for å hindre spredning av HIV, men i enkelte regioner, inkludert USA og Afrika, har disse programmene faktisk vist seg å gjøre problemet verre. Avholdenhet bare programmer pleier å falle tilbake på religiøse figurer som fordømmer sex, og nekter å lære om viktigheten av kondombruk. Lærere har en tendens til å tro at å lære folk om kondombruk og sikker sex vil bare oppfordre dem til å engasjere seg i umoralsk oppførsel, forlater dem uforberedt på farene ved å ha ubeskyttet sex. Utdanningsprogrammene i Afrika har begynt å undervise om bruk av kondomer og andre beskyttelsesmetoder, mens peker ut at den eneste måten å være 100 prosent sikker er å øve avholdenhet.

Kan fiskeolje Hjelp My Back?

De fleste amerikanere har jobbet med noen form for ryggsmerter på et eller annet tidspunkt. Faktisk, ifølge Medline Plus, omtrent 8 av 10 personer vil oppleve ryggsmerter på et tidspunkt i fremtiden. Symptomer på ryggsmerter avhengig av kilden til smerte og dets plassering på ryggraden. Dårlige løfte vaner, som arbeider ved en datamaskin hele dagen og en stillesittende livsstil kan føre til ryggsmerter. Uansett årsak, kan alternative behandlinger bidra til å smøre leddene og redusere sjansene for å oppleve ryggsmerter.

Tester og eksamener

Besøk en ryggrad spesialist hvis du opplever ryggsmerter som fortsetter utover flere dager, er svært smertefullt eller får andre symptomer. En ryggraden vil avholde en grunnleggende eksamen og stille spørsmål. Ryggraden spesialist vil prøve å finne roten årsaken til ryggen din smerte og skreddersy en behandling plan for å hjelpe deg med å håndtere smerte og helbrede riktig. Fysiske og nevrologiske undersøkelser kan også være nødvendig. Andre tester, som for eksempel røntgen eller MR, kan være nødvendig for å diagnostisere roten problemet med ryggen din smerte.

Fiskeolje kosttilskudd

Dr. Joseph Maroon, en spesialist i degenerative ryggraden sykdom og en nevrokirurg ved University of Pittsburgh Medical Center i Pittsburg, Pennsylvania, fant positive resultater for bruk av fiskeolje for å hjelpe behandle kronisk lav rygg og nakkesmerter. Dr. Maroon understreket viktigheten av å bruke tryggere alternativer til smertestillende medikamenter, og gjorde det klart at vanlige smertestillende kan ha skadelige bivirkninger.

Maroon ga 250 forsøkspersoner et spørreskjema for å fullføre etter at de begynte fiskeolje som tilskudd å merke noen bivirkninger og kliniske forbedringer. Fagene ble gitt ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) i tillegg til fiskeolje kosttilskudd. For to uker, forbrukes deltakere 2400 mg omega-3 fettsyrer per dag. Hver fiskeolje dose besto av 850 mg EPA 200 mg DHA, og inneholdt 180 mg av andre omega-3s.The fiskeolje tilskudd varte omtrent 75 dager, og 60 prosent av respondentene opplevde mindre samlet smerte; 59 prosent sluttet å ta deres smerte medisin. Ingen bivirkninger ble nevnt, og 88 prosent av deltakerne hadde et sterkt ønske om å fortsette å bruke omega-rik fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje er omega-3 fettsyrer (EPA og DHA) har kraftige anti-inflammatorisk aktivitet som kan redusere smerter og betennelser.

Totalt sett resultatene av studien viser at omega-3 fettsyrer er like effektive som ibuprofen i avtagende ryggsmerter.

Akupressur eller akupunktur

Andre behandlinger finnes for å behandle ryggsmerter. Både akupressur og akupunktur ble utviklet i Kina. Å helbrede kroppen, utøvere fokus på blokkeringer din energi kraft, heter Chi eller Qi kanaler eller meridianer. Blokkerte Chi-kanaler kan føre til sykdom, for eksempel ryggsmerter. Fine nåler brukes i akupunktur. Akupressur utøvere bruker sine fingre, albuer og tommelen for å finne den eksakte Chi flekker. Ta kontakt med din alternativ helse utøveren for mer informasjon om hvordan disse terapi kan bidra til å avlaste ryggen din smerte.

Massasje

Noen tilfeller av ryggsmerter kan skyldes overforbruk og muskel belastning; derfor kan massasjeterapi hjelpe frigjøre spente muskler og redusere smerte og muskelbetennelse. Kontakt din lokale massasjeterapeut for mer informasjon.

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?


"Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er nummer én arbeidsplass skade i Amerika," sier Charles N. Jeffress, USAs assisterende utenriksminister Labor. Som spesialister i muskel- og skjelettsystemet, kiropraktorer har kunnskap og trening for å forebygge slike skader.

Identifikasjon

Kiropraktorer først må identifisere dårlig utformet arbeidsområder og risikable arbeideren aktiviteter. Et arbeidsmiljø som ikke er ergonomisk orientert påkjenninger kroppen på måter som kan resultere i muskel-skjelettskader, som kan arbeide-relaterte aktiviteter utført på feil måte, eller med dårlige formen.

Oppløsning

Når risikoer er identifisert, kan kiropraktorer anbefaler arbeidsgivere og pasienter på hvordan man kan forbedre arbeidsforholdene for å støtte kroppen mer effektivt. Ergonomiske løsninger og riktig kroppen innretting minske risikoen for skader.

Forebygging

Kiropraktorer kan tilby behandling av aktuelle skader på en måte som også forbedrer muskel tone og balanse til bedre vakt mot fremtidige problemer. Råd om justering og holdning også bidra med forebygging av skader i løpet av arbeidsdagen.

Kan fiskeolje Caplets Nedre høyt kolesterol?

Kan fiskeolje Caplets Nedre høyt kolesterol?


Som vi alder, leger bryr seg mer og mer om våre kolesterolnivået - spesielt høyt LDL kolesterol eller lavt HDL kolesterol. Studier viser disse cholesterols relatere til arteriell plakk buildp og økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Senke kolesterolet og opprettholde lave nivåer er et fokus for millioner av amerikanere, særlig ettersom de kommer inn midt alder. Foruten nye reseptbelagte medisiner og ser på hva du spiser, er det flere alternativer. Fiskeolje, høy i Omega 3 fettsyrer, er en av dem.

Fordeler

Humane studier har vist trial regelmessig bruk av fiskeoljer med omega 3 fettsyrer og triglyserider redusere LDL-kolesterolnivåer, så vel som å forsinke oppbygging av aterosklerotisk plakk. Det kan også redusere risikoen for hjerteinfarkt, unormal hjerterytme, og slag - og derfor til slutt død.

Fiskeoljer er høy i omega 3-fettsyrer. Amerikanerne forbruker 10 ganger mer omega 6 fettsyrer enn de gjør omega 3 fettsyrer. Omega 6-ere er "dårlig" fett som bidrar til høyere kolesterol og arteriell plakk innskudd.

Den tradisjonelle løsningen til høyt kolesterol har vært å senke omega 6 inntaket. Men fordi omaga 3s - de "gode" fettsyrer - konkurrere med omega 6-ere til å bli aktive metabolitter i kroppen, kan en annen løsning være å øke omega 3 nivåer over omega 6 nivåer. Selvfølgelig ville senke omega 6-ere og øke omega 3 fettsyrer bli enda sunnere.

Kosttilskudd kraftigere enn medisin

En University of Pennsylvania studie fant at høyt kolesterol pasienter på en diett av fiskeolje kosttilskudd og rød gjæret ris så kolesterol reduserer lik og noen ganger større enn pasienter som bruker foreskrivende kolesterolsenkende medisiner - såkalte statiner.

Imidlertid ble pasientene gitt de naturlige kosttilskudd også undervist om livsstil, inkludert senke fettinntaket til mindre enn 25 prosent av sine daglige kalorier og oppfordret til å trene i 30 til 45 minutter minst fem ganger i uken.

Tillegget pasientene så en 42 prosent nedgang i LDL-kolesterolet, sammenlignet med en 39 prosent nedgang i de pasienter som tar Zocor, en resept statin. Triglyserider sank 29 prosent blant pasienter som tar fiskeolje og rød gjæret ris, og bare 9,3 prosent blant de Zocor brukere.

Advarsler

Fiskeolje kosttilskudd er ikke uten risiko. Fiskeolje kan øke blødningstendens med hjerneblødning eller slag. Også, som med de fleste fiskeprodukter, fiskeoljer er i faresonen for å ha kvikksølv - en alvorlig gift.

Fordi fiskeolje kan redusere blodtrykket, kan folk med lavt blodtrykk ønsker å styre klar. Imidlertid kan personer med høyt blodtrykk nytte.

Til slutt, eksperter advarer om at markedet for naturlige kosttilskudd er i stor grad uregulert. Forbrukere bør handle smart å sikre at de får god kvalitet på produktene i samsvar med de som brukes i studier.

Og selvfølgelig, før du starter en fiskeolje regiment, er det best å oppsøke lege.

Kan fiskeolje Årsak ben smerter?

Hva er Fish Oil?

Fiskeolje er en form for omega-3 flerumettede fettsyren - som vanligvis finnes ikke bare i fisk, men også visse typer grønnsaker. Det er ikke en syre naturlig produsert av den menneskelige kropp, og dermed krever forbruk å oppnå.

Fish Oil Bruk og behandling

Omega-3 fettsyrer har vært knyttet til mange helsefordeler. Chief blant dem er dens bruk som et supplement mot hjerte- og karsykdommer. Pasienter med koronar hjertesykdom er anbefalt av American Heart Association for å konsumere 1 g av omega-3 flerumettet fettsyre en dag, vanligvis i form av fiskeolje. Den optimale mengde er selvfølgelig bestemt av kroppsmasse.

Fiskeolje er også blitt funnet å være effektive forebyggende behandling for visse former for kreft, inkludert prostata og brystcancer.

Allergiske Reaksjoner

Til slutt, med hensyn til hvorvidt eller ikke fiskeolje kan forårsake ben smerter, vil det avhenge av hvorvidt eller ikke brukeren har en allergisk reaksjon.

Fiskeolje allergier, mens ikke livstruende, har mange irriterende symptomer, inkludert feber, influensaliknende symptomer, kroppsfrysninger, ryggsmerter, brystsmerter, uvanlige livstegn, urolig mage og mange andre. Leddsmerter, slik som de som finnes i beinet, er ikke utelukket.

Skulle din bruk av fiskeolje forårsake ubehagelige symptomer, ville det være best å kontakte din lokale lege for lege.

Kan Honey forebygge allergi?

Studier viser ingen vitenskapelige bevis som støtter påstanden om at honning hindrer allergier, og bare anekdotiske bevis kan finnes fra folk som hevder allergi forebygging av honning. Mange naturforskere og naturmedisinere hevder honning hindrer allergi, men uten vitenskapelig bevis for å støtte disse påstandene, er det vanskelig å si sikkert om denne tilnærmingen vil fungere for deg og din familie.

Scientific Study

En studie gjort i 2002 av University of Connecticut Health Center viste honning for å være noe bedre enn placebo på å forebygge allergi - 36 mennesker ble enten gitt rå honning eller sirup blanding laget for å smake som honning. Studien konkluderte med at det var ingen forskjell mellom de tre gruppene.

Betraktninger

En studie gjort i New Orleans ved Xavier University gjorde viser positive resultater, men studien var uformell.

Advarsel

I 2006 ble en 19 år gammel kvinne skal ha opplevd anafylaksi etter inntak av honning inneholder en rekke plante pollen, ifølge den franske medisinske tidsskriftet "Allergie et Immunologie."

Immunterapi

Prosessen med inntak av honning - eller en hvilken som helst annen substans som - som en gradvis vaksine for kroppen mot allergener kalles immunterapi.

Botulisme

Honning inneholder mer enn pollen - det inneholder også bakterier. Noen av bakteriene kan forårsake spedbarn botulisme. The Mayo Clinic advarer at spedbarn under 12 måneder gamle ikke bør ta honning.

Kan Vaksinasjoner forebygge sykdom?

Kan Vaksinasjoner forebygge sykdom?


Smittsomme sykdommer har plaget mennesker og andre dyr så lenge det har vært liv på jorda. Selv om vi kaller noen forhold som sykdommer (alkoholisme, osteoporose eller emfysem for eksempel), er infeksjonssykdommer forårsaket når mikroskopiske organismer inn i kroppen og påvirker visse systemer. Polio påvirker muskler, små pox påvirker huden, og tuberkulose angriper lungene og bein. Hindre slike infeksjoner eller herding dem etter infeksjon oppnås med vaksinasjoner.

Immune System

Kroppen har et immunsystem til å bekjempe og avverge invaderende mikrober. Når et virus eller bakterier celle kommer inn i kroppen, vil det bli mottatt av immunsystemceller. Disse immunceller fester og angripe mikroben slik at den ikke kan reprodusere og spre smitte.

Anerkjennelse

Immunsystemet gjenkjenner celler som tilhører i kroppen og mikroorganismer som ikke gjør det. På denne måten immunforsvaret angriper ikke blod eller muskelceller. Men når en meslinger virus, for eksempel, kommer inn i kroppen, reagerer immunsystemet til det ukjente og begynner sin angrep på infeksjon.

Naturlig vaksinasjon

Kroppen har en naturlig måte å vaksinere verket. Når visse barnesykdommer infisere kroppen, kan det ta immunsystemet litt tid til å overvelde infeksjon og eliminere den. Dette skyldes at immunsystemet ikke umiddelbart gjenkjenne de infiserer mikrober i tid til å reagere, slik at mikrober reprodusere og spre seg gjennom kroppen. Meslinger, kusma, vannkopper og andre barne sykdommer er resultatet. Men immunsystemet er vanligvis bare lurt en gang. Når det lærer egenskaper og identitet smitte, vil immunsystemet husker det frem til død. Dette er hvorfor disse barnesykdommer bare infisere en gang og sjelden, om noensinne, igjen.

Vaksiner

Vaksine narkotika gjøre det samme naturlige vaksiner gjøre, men på en kontrollert og produsert måte. Flere alvorlige og livsfarlige sykdommer er ført inn i kroppen med en vaksinasjon. Disse sykdommene, men slik som polio, små pox, difteri, kolera, stivkrampe og tyfus, er svært svake stammer av infeksjonen. Kroppens immunsystem er i stand til å overvinne infeksjoner raskt, men i prosessen lærer å gjenkjenne organismen. Når en forsterket stamme av sykdommen infiserer legemet senere, reagerer immunsystemet umiddelbart og ødelegger den gjenkjente infeksjon.

Begrensninger

Det er et gammelt ordtak det er ingen kur for forkjølelse. Andre sykdommer med ingen kjent vaksine er AIDS, Ebola og visse typer influensa, bare for å nevne noen. Den komplikasjon i vaksinering mot disse sykdommene er det virus eller vaksine er meget komplisert og i stand til å skjule seg fra immunsystemet. Lære å bryte forkledning og skape en vellykket vaksine innebærer utrolig mye forskning og mange års laboratoriearbeid og testing.

Hvordan kan jeg forebygge astma utløst av Sawdust?

Astma er en lungelidelse. Astmaanfall er kan være forårsaket av en rekke støv og allergener, inkludert sagflis, kjæledyr dander og pollen. Når kroppen reagerer på irriterende som forårsaket angrepet, kan den berørte persons luftrom bli betent og hoven, forårsaker pustevansker.

Det er mulig å forhindre at noen astmaanfall ved å identifisere årsaken til angrepet før angrepet starter. Når årsaken til angrepet er blitt identifisert, kan astmasyke ta tiltak for å unngå elementer som utløser deres astma ved å erstatte elementer med ikke-irriterende substitutter eller iført munnbind for å unngå å puste i irriterende.

Bruksanvisning

Forhindre Astma utløst av Sawdust

•  Unngå irriterende. Hvis din astma utløses ved å puste i sagflis, unngå steder der sagflis er ofte til stede, eller som brukes er en god måte å redusere sjansene for lidelse et astmaanfall.

Hvis du må skrive inn et område der sagflis brukes, prøve å begrense eksponeringen ved å bo i områder med god luftstrøm og holde avstand fra irriterende.

Bruk en erstatning. Hvis du har astma som utløses ved eksponering for sagflis og du vanligvis trenger sagflis for noe, bør du se etter mulige alternativer til å bruke. Sagflis kan noen ganger være erstattet med små oppkuttede stykker av gummi-up eller pellets.

Bruk en maske. Astmaanfall blir ofte utløst ved å puste i allergen. Hvis du har til å komme i kontakt med allergenet, bære en kirurgisk maske eller en klut foran munn og nese for å unngå å puste inn avtrekkeren.

Dette er ikke en idiotsikker metode for å hindre astma angrep, men det kan bidra til å redusere eksponering for sagflis som kan føre til angrepet.

Pass alltid på å ta alle lege-foreskrevet medisin for din tilstand. Manglende doser av forebyggende medisiner kan øke sjansene dine for å lide et astmaanfall når de utsettes for irritanter.

Som med alle helsetilstand, jo bedre fysisk form du er i, jo mindre berørte vil være ved et astmaanfall. Hvis lungene dine er friske og du kan puste dypt uten å bli omstendelig mens du utfører vanlige oppgaver og aktiviteter, er du bedre rustet til å håndtere astmaanfall og eksponering for irritanter som kan føre til astmaanfall.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen kur for astma. Ideene som presenteres i denne artikkelen kan bidra til å unngå å utløse astmaanfall, men bør ikke anses som medisinske råd.

Hvor mye fiskeolje til å ta per dag?

Omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje har blitt brukt til å fremme kardiovaskulær, gastrointestinal og mental helse. Hvis brukt riktig, kan fiskeolje vise seg å være et kosttilskudd rik på næringsstoffer som er viktige for helsen.

Fordelene av fiskeolje

The Office of Kosttilskudd og National Institutes of Health publisert en oppsummering av hovedfunnene til fordelene av Omega-3 fettsyrer og helse. Rapporten er omfattende, men indikasjonene er sterke at fiskeolje har en rolle å spille i å forebygge hjerte-og karsykdommer.

Hvor mye bør du ta

Hvis du spiser fet fisk minst to ganger i uken bør du ikke trenger å ta et supplement. Hvis ikke, Livestrong artikkel "Hvorfor ta fiskeolje tabletter" anbefaler 100 mg / dag eller 1 g / dag dersom du har koronar hjertesykdom.

Før du tar fiskeolje

Rådfør deg med din lege. Legen din vil være i stand til å skreddersy hvor mye fiskeolje som ville passe best inn i din vanlige daglige kosthold og vise seg å være det mest gunstig for din spesiell grunn for å ta den.

Fiskeolje kosttilskudd Fordeler

Vet du at det er en enkelt supplement som kan senke blodtrykket, redusere risikoen for hjerteinfarkt, støtter et sunt sinn og bidra til å støtte sunn barns utvikling? Disse fordelene kommer fra å ta fiskeolje kosttilskudd.

Folk tar fiskeolje kosttilskudd for en rekke årsaker. Noen mener at fiskeolje forebygger tilstander som Alzheimers eller nyresykdommer. Andre mener at fiskeolje kosttilskudd vil hjelpe alt fra premenstruelt syndrom til sesongmessige allergier. Mens fiskeolje kosttilskudd er fortsatt under forskning, har ingen av de ovennevnte plager vist seg å bli hjulpet ved å ta fiskeolje. Men det er mange grunner til å ta fiskeolje kosttilskudd kan være sunt for deg.

Nøkkelingredienser

Fiskeolje kosttilskudd inneholder viktige elementer som kalles omega-3 fettsyrer, som er gunstig for kroppen på mange måter. De inneholder både DHA og EPA, som finnes naturlig i fet fisk kilder som laks, tunfisk, ansjos, steinbit, kveite, sild, makrell og hvitfisk. Som den menneskelige kroppen ikke produserer ikke disse viktige kjemikalier, må omega-3 fettsyrene inntas fra fisk kilder eller ervervet gjennom kosttilskudd, ved å ta fiskeoljekapsler.

Hjerte Helse Fordeler

Kanskje den mest fantastiske sett med resultater på de positive effektene av fiskeolje kosttilskudd involvere sine fantastiske effekt på hjertehelsen. Flere studier har produsert tilstrekkelig bevis for at DHA og EPA i form av fiskeolje kosttilskudd lavere blodtrykk og triglyseridnivåer, redusere risikoen for uregelmessig hjerterytme og langsom oppbygging av plakk i arteriene. Fiskeolje forbedrer også de virksomme egenskaper av blodkar og er forbundet med en senket hvilepuls. Ifølge Mayo Clinic forskningsanlegg i Rochester, Minnesota, tar fiskeolje kosttilskudd har til slutt vist seg å redusere risikoen for hjerteinfarkt, unormal hjerterytme, slag og plutselig hjerterelatert død.

Svangerskapspenger

På grunn av økt risiko for blødninger, tar høye doser av fiskeolje kosttilskudd under graviditet anbefales ikke, og noen kosttilskudd bør overvåkes av legen din. Likevel, tatt i moderate mengder, fiskeolje kosttilskudd har flere fordeler for moren og hennes ufødte eller ammer spedbarn.

Fiskeolje kosttilskudd tatt under svangerskapet kan bidra til å fremskynde utviklingen av barnets immunsystem. Fiskeolje kan også positivt påvirke riktig funksjon av hvite blodlegemer. Som DHA har vist seg å være viktig for en sunn graviditet, er det ofte lagt inn i prenatal vitaminer samt barnemat og formler for å støtte hjernen og øye utvikling etter at barnet er født. Ifølge undersøkelser utført ved Mayo Clinic, har spedbarn som har fått DHA gjennom sin mor under svangerskapet er vist å ha høyere problemløsende evner.

Mental Helse Fordeler

Som å ha lave nivåer av omega-3 fettsyrer har vært knyttet til depresjon, har noen studier blitt gjennomført for å se om supplere omega 3 med fiskeoljekapsler vil hjelpe. Resultatene viste at det tas regelmessig, kan fiskeolje kosttilskudd redusere selvmordsatferd. De ble også vist seg å forbedre symptomer på både postpartum og barndommen depresjon.

Avrunding ut fordelene som fiskeolje kosttilskudd kan ha på mental helse, tyder bevis for at de kan selv bidra til å forbedre symptomer på schizofreni, samt å hjelpe ADHD-relaterte problemer som for eksempel en manglende evne til å konsentrere seg, og en tendens til å være hyperaktive og impulsive.

Bivirkninger

Selv om fiskeolje kosttilskudd klassifiseres som trygge av Food and Drug Administration, spør legen din om de er riktig for deg. På grunn av potensiell økning i blodsukkernivået, diabetikere eller de som er i faresonen for unormal blødning, bør man vise forsiktighet når du tar fiskeolje kosttilskudd. Gastrointestinale plager er vanlig når du tar fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd bør ikke tas av barn med mindre rådet av en lege.

Er fiskeolje kapsler bra for deg?

Fiskeoljekapsler er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Disse essensielle næringsstoffer er en viktig del av en sunn livsstil. De tilbyr en rekke fordeler og svært få sjanser.

Fordeler for hjertet

Fiskeolje kan senke blodtrykket, redusere kolesterolnivået, og forhindre hjerteinfarkt. Det har blitt godkjent av Food and Drug Administration som en potensiell forebyggende for koronar hjertesykdom.

Fordeler for Brain

Fiskeolje kosttilskudd kan forebygge eller redusere mange psykiatriske og kognitive lidelser, inkludert ADD, lærevansker, depresjon, demens, og noen former for psykose.

Fordeler for leddene

Fiskeolje er blitt populært som en komponent av naturopathic behandling planer for revmatoid artritt. Den anti-inflammatoriske egenskaper fiskeolje kan lindre leddsmerter.

Andre fordeler

Forskere undersøker fiskeolje potensielle evne til å forebygge kreft, astma, diabetes, inflammatorisk tarmsykdom, osteoporose og makuladegenerasjon.

Risiko

I svært høye doser, kan fiskeolje kosttilskudd øke risikoen for slag og noen typer hjertesykdom. Lav kvalitet fiskeolje kosttilskudd kan inneholde miljøgifter som PCB og kvikksølv.

Negative effekter av fiskeolje

Negative effekter av fiskeolje


Fiskeolje er tatt av mange, mange grunner. Det kan bidra til lavere triglyserider, og enda lavere blodtrykk. For noen er det bra for å forebygge hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Det kan også bidra til å lette smerter av revmatoid artritt eller menstruasjonssmerter. Noen studier tyder på at det kan også redusere noen av symptomene på Attention Deficit Hyperactivity Disorder hos barn. Likevel, med alle disse fordelene, og mer, er det noen negative bivirkninger med å bruke fiskeolje som kan gjøre denne behandlingen noe for å unngå for noen mennesker. Mange av bivirkningene er milde og inkluderer dårlig ånde, halsbrann eller kvalme. Men noen av bivirkningene av fiskeolje kan være litt mer alvorlig.

Blødning

I høyere doser, kan fiskeolje gjør det vanskelig å stoppe blødning. Hos dem som allerede har en hard tid med blødende problemer dette kan skape et svært alvorlig problem. Ikke begynne å ta fiskeolje kosttilskudd før du har snakket med legen din dersom du har et problem med dette allerede, da det kan gjøre det verre.

Kolesterol

Blodprøver kan være nødvendig å teste dine nivåer av LDL, det dårlige kolesterolet, hvis du tar fiskeolje kosttilskudd i høyere doser eller for lengre perioder av gangen, som fiskeoljer kan øke LDL nivået raskt hvis ikke overvåket. Dette er ganske vanlig i de som tar fiskeolje regelmessig, og bør ikke være et problem med mindre LDL nivået blir for høyt.

Immune System

Når du tar fiskeolje kosttilskudd, kan det bremse immunforsvaret ned og hemme kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Dette er spesielt alvorlig for de som allerede har svekket eller nedsatt immunforsvar, eller som tar andre medisiner som også svekke deres immunsystem. De med forhold som lavere immunsystemet forsvar, som HIV / AIDS, ikke bør ta fiskeolje.

Forverring betingelser

De som allerede har visse vilkår bør ikke ta fiskeolje, som det kan gjøre din tilstand eller symptomer på det verre. Depresjon og bipolar lidelse kan både bli verre mens du tar fiskeolje kosttilskudd, som kan diabetes og høyt blodtrykk. Hvis du allerede har en tilstand, bør du rådføre deg med lege eller apotek før du starter en fiskeolje supplement diett for å sørge for at du tar det trygt.

Interaksjoner

Enkelte andre medisiner kan samhandle med effektiviteten av fiskeolje, så de som tar p-piller bør ikke ta en fiskeolje supplement. Høyt blodtrykk medisiner, samt noen vekttap kosttilskudd kan også samhandle med fiskeolje. Hvis du har noen bekymringer om interaksjoner som din nåværende medisiner eller kosttilskudd kan ha med fiskeolje, så bør du snakke med legen din før du starter en fiskeolje regime.

Fiskeolje Risks

Fiskeolje Risks


Fiskeolje besitter mange fordeler. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje hjelpe en rekke forhold fra hjertesykdom og diabetes til depresjon og leddgikt. Dessverre, som med mange andre kosttilskudd, noen uønskede risiko kan eksistere.

En av de vanligste bivirkninger av fiskeolje er dens tendens til å indusere raping, ifølge US National Library of Medicine. Andre gastrointestinale problemer forårsaket av fiskeolje inkluderer halsbrann, magesmerter og diaré. Men når fiskeolje blir tatt sammen med måltider og doseringen økes langsomt, disse bivirkninger kan forebygges.

Forurensning

Fiskeolje kan øke risikoen for eksponering for kvikksølv, dioksiner og andre miljøgifter, ifølge US National Library of Medicine. Disse forurensninger kan være spesielt skadelig for små barn og kvinner som er enten gravide eller ammende. Heldigvis er det mange produsenter ta skritt for å bli kvitt sine olje av forurensninger. Anerkjente fiskeoljeprodusenter, ifølge den amerikanske Graviditet Association, teste sine fiskeoljer ved hjelp av tredjeparts laboratorier for å sikre renhet av deres fiskeolje.

Vitaminmangel

Fiskeolje kan føre til vitamin E-mangel hvis tatt for en lengre periode, ifølge US National Library of Medicine. For å motvirke dette, vil mange produsenter legge vitamin E til sine produkter. Dessverre, hvis inntak ikke overvåkes, kan høye vitamin E-nivåer forekommer.

Vitamin Overdose

Noen fisk som tran inneholder store mengder av vitamin A og D. Disse fettoppløselige vitaminer lagres i kroppen i lengre tidsrom, noe som øker risikoen for toksisitet. NYU Langone Medical Center anbefaler at folk tar fiskeolje kosttilskudd bør sørge for at fiskeolje produsenten har fjernet overflødig vitamin A og D.

Økt sjanse for blødning

Store doser av fiskeolje kan øke sjansen for overdreven blødning, som fører til mulige neseblod og blod i urinen. Fiskeolje kan også samhandle med blodfortynnende medisiner som aspirin og warfarin (Coumadin), som ytterligere øker risikoen for blødning.

Legemiddelinteraksjoner

I tillegg til blodfortynnende medisiner, kan fiskeolje samhandle med andre medisiner. Ifølge US National Library of Medicine, kan fiskeolje øke effekten av glukosenedsettende medisiner som insulin og metformin (Glucophage). På lignende måte kan fiskeolje øke effekten av blodtrykket medisiner. Før du tar fiskeolje, bør du kontakte legen din for å hindre bivirkninger.

Fordelene av fiskeolje Supplement

Fordelene av fiskeolje Supplement


Fiskeolje kosttilskudd er høy i næringsstoffer og essensielle fettsyrer som omega-3 fettsyrer. The University of Maryland Medical Center sier omega-3 fett spesielt redusere betennelse og spiller en avgjørende rolle i hjernens utvikling og funksjon. Omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeoljer har også andre fordeler, som for eksempel å redusere leddgikt og forbedre helsen til hud og hår, bare for å nevne noen.

Sunn hud

Sunn hud er en av de mest merkbare fordelene ved å ta fiskeolje kosttilskudd. Fett i disse oljene smører og nærer huden fra innsiden og ut. Dette kan øke hudens evne til å gjøre kollagen. Kollagen er en av de fibre som er ansvarlig for å gi huden dens glød og elastisitet. Fettsyrene har også en anti-inflammatorisk effekt på huden, noe som resulterer i mindre kviser kviser og tørr hud. Oljene bidra til å balansere og helbrede huden.

Joint Health

De fettsyrer som finnes i fiskeolje kosttilskudd også bidra til å forbedre felles helse. The National Institute of Health sier omega-3 fett redusere felles ømhet. Fiskeolje er en rik kilde til disse viktige fettsyrer. Fett smører og nærer leddene i tillegg til å redusere betennelse, noe som hjelper med å minske smerter forårsaket av leddgikt og andre felles forhold. Men effekten er ikke umiddelbar. Du må ta fiskeolje kosttilskudd på daglig basis for å merke resultater.

Heart Health

Ifølge American Heart Association, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje forebygger hjertesykdom. Den anbefaler å spise to porsjoner av omega-rik fet fisk som laks to ganger per uke. En porsjon er ca 3,5 gram. Omega-3 fettsyrer forbedre sirkulasjonen og redusere betennelse, noe som er gunstig for hjertet. Omega-3 fettsyrer finnes i nøtter, frø og andre matvarer, men fiskeolje kosttilskudd inneholder de høyeste nivåene av DHA, som er det mest gunstig for hjertehelsen. Kroppen kan konvertere DHA til andre typer omega fettsyrer som EPA og ALA. Hver type omega-3 fett har forskjellige egenskaper og fordeler.

Problemer med å ta fiskeolje

Problemer med å ta fiskeolje


Fiskeolje piller er laget av fisk rik på omega-3 fettsyrer. Tunfisk, makrell, laks, kveite og torsk er noen eksempler. Ifølge National Institutes of Health, disse fettsyrene har en rekke fordeler som å senke blod triglyserider og kolesterol, forbedre hjernens funksjon, bevare synet, lindre tørre øyne, senke blodtrykket og forebygge menstruasjonssmerter. Imidlertid er noen potensielle problemer forbundet med inntak av fiskeolje.

Fordøyelsesproblemer

Folk snakker fiskeolje vanligvis rapporterer fordøyelsesproblemer. Noen av disse bivirkningene er en fishy smaker rap, fishy ånde, halsbrann, urolig mage, kvalme, diaré og oppblåsthet. Du kan redusere eller forhindre disse symptomene tre måter. Oppbevar fiskeoljekapsler i fryseren og ta dem mens de er fortsatt frosset. Dette bremser deres bryte ned uten å redusere mengden absorbert i kroppen. Deretter begynner med en mindre dose enn anbefalt av legen din og gradvis jobbe deg opp til den foreskrevne mengde. Til slutt, ta fiskeolje piller rett før et måltid, slik at maten kan bufre reaksjoner som forårsaker bivirkninger.

Blødning og Stroke

Høye doser av fiskeolje kan øke risikoen for slag, blod i urinen og neseblod. Dette skjer på grunn av virkningen fiskeolje har på blodplater ved å hindre dem fra å feste seg til hverandre, noe som bremser koagulasjonstid.

Legemiddelinteraksjoner

Som med alle supplement, kan fiskeolje samhandle med visse typer reseptbelagte og reseptfrie legemidler. P-piller, fett blokkere som Xenical og Alli, høyt blodtrykk piller og anti-clotting medisiner kan negativt samhandle med fiskeolje kosttilskudd. Fat stopper redusere effektiviteten av fiskeolje ved å redusere dens absorpsjon. Andre typer av stoff samhandle med fiskeolje for å forårsake mer alvorlige bivirkninger som forårsaker høyt blodtrykk medisiner for å senke blodtrykket for mye. Noen urte kosttilskudd er potensielt farlig når det tas med fiskeolje piller på grunn av sin effekt på blodpropp prosessen. Noen av disse urter er ginko, rødkløver, ingefær, hvitløk og tumeric. Av denne grunn er det viktig at en lege overvåke bruken av alle over-the-counter supplement og reseptbelagte narkotikabruk.

Vitaminmangel og toksisitet

Tar fiskeolje kan redusere mengden av vitamin E i kroppen over tid. Av denne grunn, noen merker av fiskeolje inneholder vitamin E. Hvis vitamin E tilskudd er også tatt som en del av en daglig multivitamin, for eksempel, kan dette føre til toksisitet. Fordi vitamin E er fettløselige, kroppens fettceller lagre overflødig. Det er viktig å følge nøye med på alle kosttilskudd og supplerende kilder til de fettløselige vitaminer, som er vitaminene A, D, E og K.

Medisinske fordelene av fiskeolje

Kulturer som inkluderer fisk i sitt vanlige kosthold --- eksempel indiansk, Alaska og asiatiske populasjoner --- har lenge vært kjent for sin lav risiko for hjertesykdom, hjertesvikt og kreft. Nå vet vi hvorfor: fiskeolje er den mest effektive kilden til omega-3 essensielle fettsyrer, som er avgjørende for optimal helse.

Omega-3

Omega-3 fettsyrer --- spesielt eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) --- er nødvendig for optimal helse, men kroppen kan ikke produsere dem på egen hånd. Den eneste tilstrekkelig kilde til omega-3 er fiskeolje, som andre matvarer som utgir seg for det --- som valnøtter --- faktisk inneholder alfa-linolensyre som kroppen må konvertere til omega-3 fettsyrer. Dessverre, ikke kroppen ikke alltid gjøre en effektiv jobb på denne konverteringen. Legge fiskeolje til kosthold gir omega-3 du trenger.

Kardiovaskulære fordeler

Fiskeolje fremmer hjerte helse, som det hindrer hjertesykdom og reduserer risikoen for hjerteinfarkt. Det gjør den ved å senke dårlige kolesterolet --- slik som kolesterol assosiert med animalsk fett --- og øke den gode typen kolesterol, HDL.

Nevrologiske fordeler

Fiskeolje er DHA er den mest rikelig fettsyre i hjernen som kroppen ikke kan produsere av seg selv. Det er viktig i foster og spedbarn modenhet hjernen og fremmer optimal hjernen fungerer i alle aldre.

Fiskeolje kan også forebygge Alzheimers. De med Alzheimers har lave nivåer av proteinet LR11, men Greg Cole ved UCLA Alzheimer Disease Research Center har oppdaget at DHA fremmer produksjonen av LR11. Ikke alle er enig --- en 18-måneders studie av Dr. Joseph Quinn ved Oregon Health and Science University fant at DHA kosttilskudd ikke vise seg å være en effektiv behandling for Alzheimers.

Men i en annen studie av 485 eldre personer med mild hukommelsestap, Dr. Quinn oppdaget DHA hjelper de med mild hukommelsestap. Og da denne type hukommelsestap rammer flere eldre individer enn Alzheimers sykdom, kan fiskeolje hindre flertallet av hukommelsestap på grunn av alderdom.

Cancer Prevention

Fiskeolje reduserer også risikoen for kreft ved å dempe produksjon av unormale celler. Den forsinker veksten av tumorer og hindrer svulster fra å spre seg. Det hindrer også kakeksi --- det vil si at svakhet og underernæring kreft årsaker. Kakeksi, snarere enn kreft selv, dreper 40 prosent av kreftpasienter, som betyr fiskeolje potensielt kan lagre eller forlenge livet til 40 prosent av kreftpasienter.

Fôr Kilder

Kosten kilder av fiskeolje inkluderer laks, ørret, sild, sardiner, og østers.

Time Magazine Dr. Andrew Weil, i sin artikkel "Hvorfor jeg fortsatt ta min daglige Fish Oil," skriver at å ta fiskeolje kosttilskudd kan være sunnere enn å spise fisk, fordi kosttilskudd gir renset olje som ikke inneholder noen av de skadelige substances-- -f.eks som kvikksølv --- noen ganger funnet i fisk.

Fiskeolje kosttilskudd kan finnes i de fleste dagligvarebutikker og alle helsekost butikk.

Fordelene av fiskeolje under svangerskapet

Mange fødselsleger og jordmødre anbefaler fiskeolje kosttilskudd for kvinner i alle faser av svangerskapet. Fiskeolje er en utmerket kilde til omega-3-fettsyrene DHA og EPA, som er avgjørende for å opprettholde helsen til både mor og baby. Den typiske vestlige dietten er mangelfull i omega-3 fettsyrer, så kosttilskudd med fiskeolje er ofte nødvendig i løpet av svangerskapet.

Brain Development

Hjernen er i stor grad sammensatt av DHA, den viktigste av de omega-3-fettsyrer. Alvorlig mangel på DHA kan føre til en merkbar økning i forekomsten av mental retardasjon og lærevansker. Kvinner som tar fiskeolje kosttilskudd under svangerskapet er mer sannsynlig å føde barn med høyere IQ og lengre oppmerksomhet spenn. Denne positive effekten er merkbar minst gjennom 4 år.

Eye Development

I tillegg til den avgjørende rolle som DHA spiller i hjernens helse, er det også avgjørende for en god utvikling av netthinnen i øyet. Øyet gjennomgår raske utviklingen mellom den tredje trimester av svangerskapet frem til midten av barnets andre leveår. Fiskeolje kosttilskudd under svangerskapet kan bidra til å sikre en god utvikling av barnets øyne ved å gi dette viktig næringsstoff.

Svangerskapsforgiftning Forebygging

Svangerskapsforgiftning (også kjent som toxemia eller graviditet induserte hypertensjon) er en farlig syndrom som rammer nesten én av ti svangerskap i USA. Forskning, inkludert en 1995 studie ved Swedish Medical Center i Seattle, har indikert at pre-eclamspia prisene er lavere hos mødre som supplere med omega-3 fettsyrer under graviditet. Siden toxemia er den ledende årsaken til mors død og for tidlig fødsel, kan fiskeolje tilskudd redde liv.

For tidlig fødsel

Fiskeolje kosttilskudd kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel, en graviditet komplikasjon som kan ha en tragisk eller katastrofale utfall. Noen prenatal ernæringseksperter mener at omega-3 mangel faktisk kan være en underliggende årsak til prematur-fødsel epidemien. Kosttilskudd med fiskeolje er spesielt viktig for kvinner som har høy risiko for tidlig fødsel.

Maternal Fordeler

Graviditet tar en toll på en mors naturlige reserver av DHA og EPA. Uten tilskudd, kan hennes egen kropp blir kritisk lavt i disse viktige fettsyrene, sette henne på et høyere risiko for å utvikle en rekke kroniske sykdommer. Fiskeolje kan bidra til å forebygge eller behandle fødselsdepresjon ved å gjenopprette DHA og EPA til mors hjerne. Heldigvis fordelene av fiskeolje fortsette under postpartum fase og alle stadier av amming.