Digidexo.com

subutex tabletter

Hva er Subutex tabletter brukes til?

Subutex er en reseptbelagte medisiner som kommer i tablettform. Det er et legemiddel som brukes for behandling av opioid avhengighet og avhengighet. Dette medikament er ment for å brukes sammen med en hel behandlingsprogram for narkotisk avhengighet. Det blir ofte brukt til å behandle folk som er avhengige av oksykodon og heroin. Medisinen er klassifisert som et opioid partiell agonist-antagonist. Det fungerer ved å feste seg til reseptorer i nervesystemet og hjernen for å stoppe abstinenssymptomer oppstår.

Primær bruk

Den primære bruken av Subutex tabletter er å behandle personer som er avhengige av opioider. Noen eksempler på opioider inkluderer narkotika som oksykodon og heroin. Medisinen virker ved å ikke tillate symptomer på tilbaketrekning til å skje. Dette fungerer på grunn av det faktum at en av medisinering komponenter (buprenorfin) er også en slags narkotisk. Denne medisinen er ment å være bare en del av en mer omfattende behandling.

Usage

Subutex tabletter er ment å bli plassert på undersiden av tungen, og deretter fullstendig oppløst. Dette legemidlet er beregnet for å administreres på en daglig basis. Det er ikke ment å bli slukt. Dersom det svelges, da medisinen gjengis helt ineffektivt. Du må bruke din anbefalte dosering beløp. Det er nyttig å ta tablettene til omtrent samme tid hver eneste dag.

Vanlige bivirkninger

Tar Subutex tabletter tidvis kan gi bivirkninger. De vanligste bivirkningene av denne medisinen inkluderer svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme, kaster opp, og forstoppelse. Hvis noen av disse bivirkningene blir verre med tiden, eller vedvare i lang tid, må du snakke med legen din om situasjonen.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av Subutex-tabletter er sjeldne, men kan skje. Hvis du opplever disse alvorlige effekter, må du søke medisinsk nødhjelp så snart som mulig. Disse inkluderer humør eller mentale endringer (som depresjon), grunne og langsom pust, abdominal eller magesmerter, endringer i synet, huden eller øynene blir gulaktig (også kjent som gulsott), og mørkere farge på urinen.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner på Subutex tabletter er uvanlig. Imidlertid bør du opplever denne type reaksjon, må du få øyeblikkelig medisinsk hjelp i tilfelle det kunne føre til noen skadelige konsekvenser. Noen tegn på allergisk reaksjon på Subutex-tabletter er ekstrem svimmelhet, problemer med å puste, kløe, hevelse, og hudutslett.

Abstinenssymptomer

Subutex tabletter er ment å forhindre symptomer på narkotiske uttak oppstår. Disse symptomene er stivhet i muskler, skjelvinger, og ekstrem stemning eller mentale endringer (som irritabilitet og angst). Subutex arbeider for å stoppe disse skiltene skjer. Hvis du opplever noen av dem en eller annen måte, må du straks melde din lege.

Hva er Subutex brukes til?

Hva er Subutex brukes til?


Subutex (eller buprenorfin) er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle narkotiske avhengighet og avhengighet. Det er en langtidsvirkende opiater som ligner på kodein, heroin og morfin. Subutex faller under behandling klassen kategorier av Analgetika, sentralnervesystem Agents, narkotiske avhengighet eller analgetika Symptomer og forebygging av opiater Drug Abuse.

Intent

Subutex er bare ment å være en del av en omfattende behandling for narkotikaavhengighet og utvinningsstrategi.

Effekter

Subutex virker ved å feste til ulike reseptorer i hjernen og nervesystemet i et forsøk på å avverge abstinenssymptomer som kan oppstå i en person som har stoppet narkotiske bruk.

Fordeler

Subutex er generelt foretrukket av leger for pasienter som bruker denne typen medisiner for første gang, da det ikke inneholder tilsetningsstoffet Naloxon som er i Suboxone.

Advarsel

Selv Nalokson ble opprinnelig tilsatt for å hindre misbruk av Suboxone, kan det provosere symptom tilbaketrekning eller resultere i en umiddelbar tilbaketrekking hvis det brukes feil.

Sublingualt Dosering

Subutex blir hovedsakelig administrert i form av en pille, som er plassert under tungen for å oppløse (ikke svelges).

Dosering og administrasjon

Subutex tabletter kommer i enten en 2 mg eller 8 mg base av buprenorfin, og doser endre mellom 12 til 16 mg per dag.

Bivirkninger av Imitrex tabletter

Imitrex er merkenavnet av stoffet sumatriptansuksinat, foreskrevet for å behandle migrene hodepine (med eller uten aura). Produsert av GlaxoSmithKline, har medisinen mange mulige bivirkninger, men de fleste er uvanlig.

De vanligste bivirkningene

I kliniske studier var den vanligste bivirkningen av Imitrex tabletter var unormale følelser i huden som nummenhet, prikkende, prikking en brennende følelse. Disse virkninger har oppstått i nesten halvparten av gruppene.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger inkluderer tetthet i brystet, nakkesmerter, svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme og flushing.

Mindre vanlige bivirkninger

Bivirkninger av Imitrex tabletter som vanligvis forekommer i færre enn fem prosent av brukerne inkluderer magesmerter, angst, problemer med å svelge, døsighet, tørr munn, kjeve smerter, muskelsmerter og svette.

Sjeldne Effects

Bivirkninger som er rapportert, men er svært sjelden inkluderer ømme bryster, og en reduksjon eller økning i blodtrykket.

Advarsel

Sjeldne, men farlige bivirkninger som bør rapporteres til lege umiddelbart inkluderer kortpustethet eller astma, blodig diaré, kraftige magesmerter, uregelmessig puls eller tåkesyn.

Bivirkninger av Lamisil tabletter

Lamisil brukes til bekjempelse av soppinfeksjoner. Dette kan være ringorm, fotsopp, sopp i negler eller tånegler, og jock kløe. Det er bivirkninger som kan være tydelig mens du tar Lamisil.

Bivirkninger - The Cream og løsning

Selv om sjeldne, noen ganger kremen og løsningen kan føre til brenning, tørrhet, kløe og utslett.

Visjon

Av og til tablettene har forårsaket endringer i synet. Dette resulterer fra endringer av linsen og retina.

Liver Disease

Lamisil tabletter kan føre til leverskader. Hvis pasienten opplever tap av matlyst, tretthet eller kvalme Dette kan være tegn.

Hudreaksjoner

Laminere kan føre til pasientens hud for å utvikle et utslett. Produktet bør seponeres på dette punktet.

Redusert evne til å bekjempe infeksjoner

Det er viktig å slutte å bruke Lamisil hvis en annen infeksjon begynner. Lamisil kan forstyrre kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.

Andre Drugs

Lamisil kan samhandle med ulike rusmidler. Forsiktighet bør utvises hvis på andre typer medisiner.

Hvordan å oppløse nyre steiner med Beelith Tabletter

Hvordan å oppløse nyre steiner med Beelith Tabletter


Ifølge "nyrestein Guide Medical," kalsiumoksalat nyrestein har vist seg å løse seg opp når det utsettes for magnesiumoksyd i kombinasjon med vitamin B6. Dette er ingrediensene i Beelith tabletter. Mens disse ingrediensene kan være nyttig når en pasient lider av kalsium oksalat nyrestein, de er helt ineffektivt på å behandle andre typer nyrestein. Derfor er det viktig at en pasient får en riktig diagnose fra en lege før behandling av nyrestein hjemme med Beelith tabletter.

Hvordan å oppløse nyre steiner med Beelith Tabletter

•  Ta en Beelith tablett en gang daglig på tom mage. Drikk minst åtte oz. av vann med Beelith tablett.

Unngå å spise i 60 minutter etter å ha tatt Beelith tablett. Drikk 4-6 oz. av juice hvis magesyke oppstår.

Besøk en lege hvis smertene ikke dramatisk avta etter 48 timer. Komplikasjoner som ureter blokkering kan oppstå hvis nyrestein ikke oppløses. Derfor ser en lege for å sikre at riktig behandling er oppnådd.

Hva er Ciprofloxacn tabletter brukes til?

Ciproflaxacin er en sterk antibiotika som brukes for usedalvorlige bakterieinfeksjoner som er potensielt dødelig. Ciproflaxacin er en klasse av antibiotika som er kjent som en fluoroquinolone og markedsføres under forskjellige navn. Det har en tendens til å ha milde bivirkninger, men kan føre til skader på nervesystemet og kan også føre til ruptur. Det er brutt ned i leveren og kan øke styrken av alle andre legemidler som blir brutt ned i leveren så vel.

Bruk av ciproflaxacin

Ciproflaxacin er et antibiotikum som er eneste FDA-godkjent for bakterielle infeksjoner når alle andre antibiotika har mislyktes.

Ciproflaxacin og antibiotikaresistens

En årsak til dette svært begrenset bruk av stoffet er at det bidrar til å hindre utvikling av stammer av bakterier som er resistente mot stoffet, som gjør det mer sannsynlig å være vellykket som en "narkotika siste utvei."

Ciproflaxacin og legemiddelinteraksjoner

Bruk av ciproflaxacin tabletter er også begrenset fordi den kommuniserer med mange medisiner, inkludert reseptbelagte legemidler og naturmidler.

Godkjente forhold hos voksne

Ciproflaxacin tabletter er godkjent for urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner, leddinfeksjoner, smittsom diaré, tyfoidfeber og lavere luftveisinfeksjoner.

Godkjente forhold hos barn

Ciproflaxacin tabletter er bare godkjent for barn for kompliserte urinveisinfeksjoner forårsaket av E. coli og for innånding av miltbrann.

Bivirkninger av Panafcortelone Tabletter

Bivirkninger av Panafcortelone Tabletter


Panafcortelone er et medikament som blir brukt til å behandle symptomer på betennelse i kroppen. Panafcortelone er i en gruppe medisiner som kalles kortikosteroider. Denne medisinen er en menneskeskapt versjon av hormonet kortisol som produseres av binyrene. Som med alle medisiner, kan bivirkninger oppleves mens du tar Panafcortelone tabletter. En lege bør konsulteres før du tar denne medisinen.

Funksjon

Denne medisinen brukes for å redusere eller forhindre symptomene på inflammasjon i forskjellige deler av kroppen forårsaket av skade eller en rekke forhold. Tegn på betennelse inkluderer rødhet, hevelse, smerte, kløe eller ømhet. Ifølge emedical.com, "Panafcortelone undertrykker også kroppens forsvar som er ansvarlig for betennelse i autoimmune sykdommer, der forsvarscellene angriper kroppens eget vev." Panafcortelone går betennelsesceller og blokkerer betennelsesreaksjonen. Det bare hindrer eller reduserer symptomer, betyr det ikke kurere dem.

Short-Term bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med kortvarig bruk av Panafcortelone er kvalme, anoreksi, oppkast, økt appetitt, diaré eller forstoppelse og oppblåst mage eller irritasjon. De fleste bivirkninger knyttet til kortsiktig bruk vil forbedre eller løse seg selv med tiden.

Long-ERM bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig bruk av Panafcortelone er oppblåsthet og avrunding av ansiktet, hodepine, svimmelhet, vektøkning, væskeansamlinger, uregelmessig menstruasjon, ekstra hårvekst, lett blåmerker, økt svetting, angst, tåkesyn og alvorlige mage eller intestinal smerte. Tar mer enn anbefalte doser av denne medisinen øker risikoen for negative bivirkninger.

Bruksområder

Panafcortelone tabletter har mange bruksområder. Denne medisinen brukes til å behandle visse tilstander som alvorlig eller kronisk astma, alvorlige allergier, leddgikt, hudproblemer, inflammatoriske tarmsykdommer, autoimmune sykdommer og kreft.

Advarsler

Kvinner som ammer bør ikke ta denne medisinen som det kan gå over i morsmelken. Det kan ikke være trygt å ta denne medisinen hvis en person har høyt blodtrykk, glaukom, epilepsi, tuberkulose, hjertesykdom eller magesår. Panafcortelone tabletter bør ikke brukes av personer som har kjent allergi mot prednison eller prednisolon, det viktigste virkestoffet i Panafcortelone. Allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, symptomer på høysnue eller pustevansker.

Mest effektiv slanking tabletter

Slankepiller har vært en mani i verden i mange år. Nylig, men forbedringene som er gjort på type og effekter av piller har revolusjonert bransjen. Slankepiller vanligvis kommer i tre typer: legemidler som øker din energi, tabletter som demper appetitten og piller som hemmer fordøyelsen eller absorpsjon. Ved utvikling av en strategi for vekttap, bør du oppsøke legen din først. Din generelle helse kan påvirke din evne til å gå ned i vekt.

Energi og metabolisme

En av de mest populære slanke hjelpere tilgjengelig i dag er også en av de sunneste. Grønn te er tilgjengelig i flere former, som en daglig pille å bli tatt to ganger om dagen omtrent en time før du spiser, så varm te og som et supplement i kalde drikker. Grønn te er populært fordi det ikke har bivirkninger.

Skjoldbrusk pasienter, i særdeleshet, må være forsiktig når de velger vekttap hjelpere. Studier har vist at grønn te synes å være trygg for personer med skjoldbrusk forhold. Lynn Moss, MS, RD, sier, "Grønn te har potensial til å akselerere metabolisme - som kan bidra til vekttap litt -. Uten overstimulating binyrene"

Appetitt undertrykkelse

Hvis du vurderer en appetitt suppressant pille, er Dexatrim et produkt som, til tross for å måtte endre sin formel et par ganger, har overlevd denne bransjen i flere tiår. Det tilbys i flere former, for eksempel Dexatrim Max og Dexatrim Max2O (en effervescing tablett). En vurdering med Dexatrim er koffein. Hvis du reagerer dårlig på koffeinholdige produkter, se etter Dexatrim Natural Ingen Koffein, som tilbyr de samme urte kosttilskudd.

Noen mennesker som har tatt Dexatrim rapporterer at det ga dem en nervøs følelse. Det er nyere produkter som anmeldere hevder ikke har denne bivirkningen.

Hva du bør ta avhenger av hvor mye vekt du gi til vurderinger og til å koste. Alle disse produktene har de samme grunnleggende ingrediensene og er ikke godkjent av FDA.

Du kan også prøve å drikke vann for å kontrollere appetitten. Legg noen grønne bladgrønnsaker eller et eple, og du har kjøpt deg en time eller så før du blir sulten igjen. Trening også vil bidra til å undertrykke appetitten.

Fat-stopper

Den tredje kategorien for vekttap piller er fett blocker. Alli er dagens navn i fettopptaket. Godkjent av FDA, det fungerer ved å blokkere lag 25 prosent av fettet du spiser, holde kroppen fra absorbere den. Ifølge selskapets hjemmeside, fungerer Alli ved å påvirke enzym som er involvert i fett sammenbrudd. Den mest vanlig rapporterte bivirkningen er endringer i avføringsvaner.

En annen populær blocker er Proactol. Mens ikke godkjent av FDA, hevder nettsiden sin for å ha kliniske data som støtter produktet. Nettstedet sier også dette produktet vil absorbere 28 prosent av det totale fettinntaket og har ingen bivirkninger.

Betraktninger

Mens det er tre forskjellige kategorier for slankepiller, mange kombinere ingredienser for å arbeide på flere måter. For eksempel vil Grønn te med Hoodia handle ikke bare å øke stoffskiftet, men også undertrykker appetitten.

Det er mulige bivirkninger med alle bilag avhengig av din helse. Det er viktig å være klar over mulige interaksjoner. Det beste løpet av handlingen for deg er å se deg lege og arbeidet med en plan for vekttap. La legen din vet at du er interessert i å ta en diett pille for å hjelpe deg slik at du kan unngå eventuelle problemer eller interaksjoner.

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

Metoprolol succinate er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk. For folk som er på en medisin regime som inneholder dette stoff, kan det være nødvendig å plukke dette stoffet ut av et sett av piller. For eksempel, hvis du del pillene dine ut for hele uken, og da legen endrer dosen mengde eller hyppighet av stoffet, må du kanskje fjerne eller erstatte piller.

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

•  Se på fargen på pillen. Metoprolol succinate tabletter er hvite. Dette gjelder uansett om du tar den generiske versjonen eller navnet merkevare versjon av stoffet.

Kontroller formen. Disse piller enten er rund eller oval spiss, avhengig av dosen. Du kan sjekke din resept for å finne ut hvilken form pillen vil bli. 25mg og 200mg piller er oval, mens 50mg og 100 mg piller er runde. Men hvis pillene er utvidet utgivelse, vil de være oval for 50mg og 200mg piller, og runde for 25mg og 100mg piller.

•  Undersøk belegg. Alle Metoprolol succinate tabletter må film belagt. I tillegg vil de ha et avtrykk som varierer i henhold til produsenten og doseringsmengde. For eksempel, 25mg forlenget frigivelse pille fremstilt av Sandoz Pharmaceuticals, Inc vil bli merket med E281 på den ene side av pillen.

Legg merke til stillingen. Alle 25mg tabletter må være dobbelt scoret, noe som betyr at det er scoret på begge sider. Alle andre dosering beløp er enkelt scoret.

Hint

  • Hvis du er i tvil om hva pillen er Metoprolol succinate tablett, ta alle dine piller på apoteket. Hun vil være i stand til å vise deg den riktige pillen.

Slik bruker Nitroglycerin tabletter for utbruddet av hjerteinfarkt

Nitroglycerin tabletter, samt spray og patcher, brukes ofte når et hjerteinfarkt synes tydelig. Medisinen virker å slappe av de ulike blodårene i hjertet slik at blodstrømmen er tilstrekkelig gjenopprettet. Det sikrer også at hjertet får forsvarlig oksygen. Dette bidrar til å lindre smerten som er ofte forbundet med hjerteinfarkt, som er mer ofte referert til som angina.

Slik bruker Nitroglycerin tabletter for utbruddet av hjerteinfarkt

•  Lag en legetime for å be om en nitroglyserin tablett resept.

sender til tester som kan være nødvendig for å sikre at stoffet kan tas trygt. Disse testene kan omfatte, men er ikke nødvendigvis begrenset til, til en blodprøve kontrollere de røde blodlegemer.

Ta nitroglyserin tabletter bare som foreskrevet av lege.

Sitt eller legge ned når et hjerteinfarkt er mistenkt. Ikke under noen omstendigheter, ta del i noen farlig aktivitet som kjøring, gå opp eller ned trapper eller bruker farlige maskiner eller delta i noen form for anstrengende aktivitet hvis et hjerteinfarkt er mistenkt.

Plasser en eller flere nitroglyserin tabletter, som foreskrevet, under tungen før de oppløses. I mellomtiden, unngå å drikke eller svelge noe, inkludert spytt.

Gjenta dosering av nitroglyserin tabletter hvis brystsmerter ikke er redusert eller eliminert i løpet av en halv time.

Kontakt lege eller legevakt hvis brystsmerter ikke avtar eller blir verre når som helst.

gjenkjenne de mulige bivirkninger av nitroglyserin. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til tretthet, tåkesyn, svimmelhet, blackout, hodepine, tørr munn og kvalme. Rapportere bivirkninger av langsiktig tåkesyn av blackout til en lege så raskt som mulig.

Bær nitroglyserin tabletter til alle tider. Det er viktig at de er lett tilgjengelige bør brystsmerter oppstå.

Hint

  • De usikre på om de er allergisk mot nitroglycerin bør be om en allergi test før du tar stoffet.
  • Kontroller at nitroglyserin tabletter ikke vil samhandle med noen medisiner som blir tatt for et annet helseproblem.
  • Butikken nitroglyserin tabletter ved romtemperatur eller litt under romtemperatur. Hold dem borte fra varme og åpen ild.
  • Beskytt medisinen ved å holde den i sin originalemballasje, tett tillukket.
  • Nitroglycerin tabletter er ikke trygt for kvinner som er gravide eller de som ammer.
  • Oppbevar medisiner unna barn.
  • Ikke ta medisiner som er mer enn 1 år gammel. Kaster dem og be om en ny resept.
  • Kast medisiner i henhold til akseptable OSHA standarder.

Ingredienser av vitamin C tabletter og deres reaksjon på syrer

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en viktig, vannløselig vitamin som har en viktig funksjon i immun helse. Folk trenger ikke produsere sin egen askorbinsyre, så det er best absorbert i kroppen gjennom ulike frukt og vegetabilske kilder. Du kan også kjøpe C-vitamin i tablettform som enkelte kosttilskudd eller som del av en mulivitamin kompleks.

Ingredienser på vitamin C tabletter

De fleste supplement former av vitamin C inneholder L-formen av askorbinsyre, som er hevdet å være bedre utnyttet av kroppen. Tabletter kan også inneholde bindemidler, for eksempel maisstivelse, og cellulose.

Bruker for vitamin C

Den mest vanlige bruken av vitamin C er for behandling og forebygging av en vitamin-mangel kalt skjørbuk. Vitamin C kan også brukes til å øke immunitet og hjelpe til behandling av forkjølelse, selv om disse anvendelser ikke er underbygget av Food and Drug Administration.

Funksjoner

De fleste matvarer inneholder L-formen av askorbinsyre. Når matvarer moses eller Juiced, konverterer L-formen til D-form av askorbinsyre. Askorbinsyre er en svak syre. Det vil si, det er ikke lett dissosieres i vann. Maisstivelse er en polymer som finnes i korn kjerner, og består av hundrevis av glukosesukkermolekyler. Cellulose er også et plantemateriale, men består av tusener av glukosemolekyler. Cellulose er funnet i naturlige kilder som alger, grønne planter og bakterier.

Effekter av Syrer

I en tidlig 1951 studie, F. Alm forskningsgruppe ved det svenske institutt for næringsmiddelforskning Preservation funnet at en 5 prosent oppløsning av eddiksyre kunne oksydere askorbinsyre til dehydroaskorbinsyre syre i forskjellige frukter og grønnsaker i løpet av en to timers tidsrom. Syrer svakere enn eddiksyre, slik som melkesyre, tok lengre tid for oksidasjonsprosessen kan utføres. Bruk av vann til frukt og grønnsaker ikke oksidere askorbinsyre. Denne undersøkelsen konkluderes at syrer med en lavere pH-verdi (en høyere surhetsgrad) enn askorbinsyre ikke kunne brukes til å konservere frukt og grønnsaker inneholdende vitamin C.

Vitamin C tabletter kan også inneholde fyllstoffer som maisstivelse og cellulose, som begge typer polymeriserte sukker. Både mais-stivelse og cellulose kan bli funnet i forskjellige planter og matvarer. I nærvær av syrer, slik som hydrocholoric syre, polymeriserte sukker brytes ned til mindre molekyler. Således saltsyre som finnes i magesekken bidrar degradere polymerer, letter fordøyelsen.

Fordeler

Den svakt sure kvalitet av askorbinsyre gjør det nyttig for å bevare matvarer, og som et reduksjonsmiddel i løsninger som brukes for å utvikle film.

Helsemessige fordeler av fiskeolje tabletter

Selv om du ikke spiser fisk, kan du likevel høste de helsemessige fordelene ved å ta fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje tabletter inneholder to fettsyrer som brukes av kroppen din, kalt dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA), som gir fordeler, inkludert å redusere symptomer på visse kroniske sykdommer og beskytte helsen til dine indre organer. Vurdere denne informasjonen fra National Library of Medicine og University of Maryland Medical Center om de helsemessige fordelene av fiskeolje tabletter.

Fosterutvikling

Hvis du tar fiskeolje tabletter mens du er gravid, kan barnet dra nytte av bedre utvikling av hjernen og synet.

Skin

Kløe og flassing fra tørr eller betent hud forårsaket av været, eksem eller dermatitt kan reduseres ved å ta fiskeolje tabletter.

Hjerte

Tilskudd av fiskeolje kan dra ditt hjerte ved å senke blodtrykket og øke ditt nivå av det gode kolesterolet.

Bone Strength

Bein kan bli sterkere og mindre utsatt for osteoporose hvis du tar fiskeolje tabletter, spesielt for kvinner som har nådd overgangsalderen.

Pain

Fiskeolje tabletter kan redusere betennelse i leddene som resulterer fra leddgikt, redusere smerte og ubehag.

Mental Helse

Tar fiskeolje tabletter kan hjelpe deg til å redusere symptomer på depresjon, irritabilitet og tretthet.

Herbal kolon rensing tabletter

Herbal kolon rensing tabletter er ofte en del av et omfattende avgiftning program. Tablettene inneholder avføringsmiddel urter som oppmuntrer skånsom og rask eliminering av avfall fra fordøyelseskanalen. De som tar disse tablettene kan oppleve forbedret fordøyelsesfunksjon, vekttap og en følelse av letthet. De med tidligere fordøyelses forhold bør unngå kolon rensing tabletter med mindre under tilsyn av helsepersonell. I tillegg kan kolon rensing urte tabletter forstyrre medisiner og andre urter.

Typer

Herbal kolon rensing tabletter kan bestå av ett eller flere urter og varierer i styrke, størrelse og dosering.

Størrelse

Tablet størrelse varierer avhengig av potens og inkludering av inaktive ingredienser som bindende og fargestoffer, vanligvis i snitt ca 1000 mg.

Effekter

Herbal kolon rensing tabletter oppmuntre fordøyelseskanalen å eliminere avfall raskt i myke, velformede avføring. Tabletter kan omfatte krakk-bulking materialer som løselig plante fiber og stimulerende urter som Senna (Cassia senna) eller Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana).

Time Frame

Disse tablettene blir ofte brukt som en del av et omfattende avgiftning program som varer to til fire uker.

Betraktninger

Noen urte rensing tabletter inneholder plantesammensetninger som kan harmløst flekker på slimhinnen i tykktarmen (melanosis coli) hvis det brukes i lengre perioder. Økt bruk kan også redusere kroppens evne til å eliminere avfall naturlig.

Advarsel

Forbrukerne bør konsultere en kvalifisert helsepersonell før bruk hvis opplever en gastrointestinal tilstand. Herbal kolon rensing tabletter kan redusere absorpsjonen og effektiviteten av mange reseptbelagte medisiner. De kan også samhandle med andre potente urter som bearberry (Arctostaphylos uva Ursi) og lakris rot (Glycyrrhiza glabra), noe som resulterer i dehydrering og elektrolyttforstyrrelser.

Hva er fordelene med å ta havet tare tabletter?

Hva er fordelene med å ta havet tare tabletter?


Havtang, også kjent som tang, har lenge vært sies å være en naturlig middel for en rekke sykdommer. Fordelene ved havet tare er udiskutabel, men det er spørsmål om omfanget av dens effektivitet. Pakket i en rekke formuleringer og doser, er havtang allment tilgjengelig og relativt sikkert for bruk i de fleste. Den inneholder næringsstoffer og mineraler som kan supplere kostholdet og forbedre helse.

Fakta

Ifølge allstarhealth.com, er tare "et hav grønnsak" som er relatert til brunalger. Den vokser i nesten alle de store verdenshavene. Flere varianter av tare eksisterer, inkludert rockweed, Laminaria og blæretang, de tre vanligste typer havet tare brukes i kosttilskudd. Sea tare kommer i flytende og pulver former, men tabletter og kapsler er fortsatt den mest populære supplement valg.

Funksjoner

Sea tare gir en rekke viktige vitaminer og mineraler. I artikkelen "De mange ukjente fordeler av tare," forfatteren S. Wagner sier tare "er mer viktig for kroppen vår enn den gjennomsnittlige personen vet." Blant de verdifulle mineralene havet tare forsyninger er jod, salt, jern, kalium, fosfor og kalsium. Vitaminer havtang forsyninger inkluderer vitamin A og niacin, sammen med en sunn dose av protein. Som en svært alkalisk stoff, kan havet tare også bidra til å gjenopprette de optimale pH-nivåer i kroppen.

Fordeler

Fordi det er en utmerket kilde til jod, kan havet tare forbedre skjoldbrusk-funksjon, og potensielt øke metabolismen og energi og redusere vektøkning. Jod, kalsium og andre mineraler i havet tare er lett absorberes av kroppen, hjelpe på fordøyelsen og korrigere relevante mineral mangler. Noen eksperter på naturlig healing feltet mener havet tare kan ha flere fordeler, blant annet økt immunitet og forbedret hjernens utvikling. Anekdotiske bevis støtter osteoporose forebygging og lindring av impotens og anemi, men disse effektene har ikke blitt offisielt dokumentert.

Betraktninger

Jodinnholdet av havtang kan forårsake en kraftig virkning på skjoldbruskkjertelen, spesielt når havtang forbrukes i store mengder. Personer med skjoldbrusk forhold eller en historie med skjoldbrusk problemer bør konsultere lege før du prøver noen tare-basert produkt. Sea tare tabletter og andre tareprodukter kan potensielt samhandle med andre naturlige kosttilskudd og reseptbelagte eller over-the-counter medisiner, så ta kontakt med lege, apotek eller naturlig helse ekspert før blanding kosttilskudd og / eller medisiner.

Advarsel

Enkelte grupper ikke svarer godt til tarebaserte produkter. Sea tare kosttilskudd er kjent for å forårsake kvalme og / eller diaré hos noen mennesker. Dersom du opplever negative effekter, anbefaler allstarhealth.com at du vil slutte å bruke eller bytte til en lavere dosering supplement. Gravide eller ammende kvinner bør unngå havet tare kosttilskudd, som deres sikkerhet i slike situasjoner ikke har blitt testet.

Herbal Tabletter for Weight Loss

Urte vekttap tabletter har en naturlig løsning på problemet med vekttap. Disse produktene er laget av naturlige ingredienser og kan hjelpe kroppen i en rekke måter å gå ned i vekt effektivt. Mange anser urteprodukter for å være en sunnere løsning for vektproblemer enn sine kjemiske kolleger, men det er fortsatt nødvendig å bruke forsiktig når du bruker en urte vekttap tablett.

Appetittdempende

Mange urte vekttap tabletter er appetitt-suppressant produkter. En appetitt-suppressant hjelpemidler i vekttap ved å hjelpe pasienten inntar færre kalorier, noe som vil resultere i vekttap. Det er en ulemper til urte appetittdempende, skjønt. Vekttap bare oppstår mens tablettene brukes med mindre det er et forsøk på å forandre spiseatferd og øke utøve samtidig.
Det er også fare for avhengighet med disse produktene. Herbal appetittdempende midler kan være like avhengighetsskapende som narkotika brukes til å undertrykke appetitt.

Herbal Fat brennere

Det er ingen erstatning for et godt kosthold og trening når det kommer til vekttap, men forskere har oppdaget at noen urter hjelpe kroppen brenne fett raskere, og kan være en stor hjelp i vekttap. Grønn te er en av de urtene som har fått mye oppmerksomhet de siste årene.
Citrus aurantium kan kjøpes som et supplement, og har vist seg å være en naturlig metabolisme booster uten noen av bivirkningene er vanlige i fettforbrennende urteprodukter. Folk som lider av høyt blodtrykk er i stand til å bruke denne urte supplement uten noen økning i hjertefrekvensen.
Ephedra er en urte vekttap tablett som selges som et løft for stoffskiftet. Det har vist seg å være farlig for noen pasienter fordi det øker hjertefrekvensen betydelig. Du bør ikke bruke disse produktene uten å diskutere bruken med legen din.

Urter som et hjelpemiddel til vekttap

Urte tabletter bør aldri brukes som eneste metode for vekttap. En god, sunn diett og mosjon skal brukes i forbindelse med disse urte hjelpemidler. En urte appetitt-suppressant kan være svært nyttig i å få startet på et sunt kosthold. En appetitt suppressant bør være en del av et sunt kosthold og en endring i atferden som førte til vektøkning. Urte appetitt suppressant bør bare brukes en gang gode matvaner er etablert og kan opprettholdes uten noen urte hjelp.
Grønn te og andre urte fett brennere kan også fungere som et hjelpemiddel til et sunt kosthold og mosjon. Mange mennesker leter etter en magisk urte vekttap tablett som vil føre til at pounds å falle av uten innsats i det hele tatt. Det er ikke en. Hardt arbeid og dedikasjon til å endre gamle vaner er alt det tar å gå ned i vekt vellykket og holde den av.

Sjekk ingrediens etiketter

Når du bruker noen urte vekttap tabletter, sjekke ingrediensene for å være sikker på at du vet hva du setter i kroppen din.

Bivirkninger av Acai tabletter

Bivirkninger av Acai tabletter


Acai tabletter er et naturlig supplement som kommer fra acai bær, en frukt som er dyrket i regnskogen i Amazonas. Acai har blitt populært som en antioksidant kosttilskudd og for vekttap, energi og fordøyelse. Selv om naturlig, bør alle supplement evalueres for sin sikkerhet og mulighet for bivirkninger eller reaksjoner til å kombinere det med andre medikamenter.

Historie

Acai har blitt utrolig populært de siste årene, selv om det har blitt høstet av Amazon stammene i århundrer. Jeremy og Ryan Svart startet den nåværende trenden da de oppdaget sunne fordelene av å drikke acai juice mens i Brasil. Brødrene begynte å lage et pulver av acai fordi frukten er for forgjengelig i sin naturlige tilstand å transportere. I det siste tiåret har flere selskaper begynt behandlingen acai i juice konsentrat og piller til å selge som kosttilskudd.

Fordeler

En studie i "Journal of Agriculture and Food Chemistry" i 2006 viste at acai inneholdt betydelige mengder av fettsyrer og antioksidanter. Antioksidanter er viktig for sunn funksjon av vårt immunsystem, hjerte, hud og fordøyelse. Acai bær har også den ernæringsmessige fordeler av omega-3 fettsyrer, som er viktig for å fremme god helse og nyttig for å redusere betennelse. Omega-3 er oftest tenkt som kommer fra laks eller tunfisk, men acai er en av de få planter som inneholder fordelaktige mengder av fettsyren.

Effekter

Av og til acai kan ha milde bivirkninger, som kvalme, diaré, urolig mage og dehydrering. Selv om sjeldne, kan denne typen reaksjon skje fra å ta for mye acai, i likhet med hva som skjer når du spiser for mye frukt. Også kan kjemiske tilsetningsstoffer i noen av de mindre kvalitet acai tabletter forårsake bivirkninger snarere enn effekter fra den faktiske bær.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og internasjonalt anerkjente ernæringsmessige myndighet, anbefaler fem porsjoner med antioksidant frukt om dagen og foreslår en 500 mg per dag tilskudd av acai å være en trygg mengde, ifølge Oprah.com. Men noen utøvere foreslå så mye som 1000 til 4000 mg om dagen kan tas uten bekymringer.

Forebygging / løsning

For å unngå bivirkninger fra acai tabletter, ta bare det anbefalte daglige beløpet. Hvis du er usikker på hvor mye du skal ta, sjekk med din helse-omsorg leverandøren.

Prisen gjenspeiler vanligvis kvalitet i kosttilskudd - men ikke alltid. Sjekk ingrediensene, og kjøpe bare ren acai tabletter. Bare fordi en etikett inneholder ordet "naturlig", det garanterer ikke at alt i pillen er bra for deg. Kjøpe tablettene fra en helsekostbutikk med et kunnskapsrikt personale, en hederlig online selger eller fra en naturlig apotek.

Drikk rikelig med vann når du tar acai tabletter for å unngå dehydrering.

Linfrø tabletter Vs. Fish Oil

Linfrø tabletter Vs.  Fish Oil


Linfrø tabletter og fiskeolje er både rik på omega-3 fettsyrer. Ifølge forskning utført av Omega-3 Research Institute, disse syrer fremme sunn hud, hår og negler. De er også avgjørende for riktig hjernen fungerer, og tilskudd med omega-3 fettsyrer har blitt brukt til å effektivt behandle depresjon. Omega-3 fettsyrer i linfrø tabletter er avledet fra planter, mens fiskeolje --- som navnet antyder --- får sin fettsyrer fra animalske kilder. Som et resultat gir hver av disse bilag med den fordeler og ulemper.

Fordeler

Omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø tabletter og fiskeolje har vist seg å redusere blod triglyseridnivåer og redusere risikoen for hjerteinfarkt. De kan også bidra til å redusere risiko for slag, bremse utviklingen av athersclerotic plaketter, administrere høyt blodtrykk og lindre leddstivhet som kan komme med revmatoid artritt. Forskning sitert av Omega-3 Research Institute konkluderer med at personer med Alzheimers sykdom, diabetes, kreft eller ADHD alle kan ha nytte av omega-3-tilskudd.

ALA, EPA og DHA

Alfa-linolensyre (ALA) er omega-3 fettsyre som finnes i linfrø. Dette fettet blir omdannet i leveren til eikosapentaensyre (EPA) og deretter decosahexaenoic acid (DHA), to omega-3 fettsyrer som er viktig for helse og trivsel. Det er imidlertid viktig å merke seg at nyere forskning utført av National Institutes of Health viser at denne konverteringen er mindre effektiv enn tidligere antatt. Undersøkelsen konkluderte med at ALA er en mindre enn optimal kilde av EPA og DHA i dietten.

Fiskeolje er en naturlig kilde for EPA og DHA. Forbruker fiskeolje tillater kroppen å enkelt høste full nytte av disse fettsyrene, som ingen konvertering er nødvendig.

Kvikksølvforurensning

Mye av fisken i våre hav er forurenset med kvikksølv, og som et resultat, har den amerikanske Food and Drug Administration utstedt advarsler om forbruket av fisk. Kvikksølv er en nervegift og kan føre til alt fra nyreproblemer til nedsatt kognitiv funksjon. Når du velger fiskeolje som kilde for omega-3 fettsyrer, løper du risikoen for inntak av kvikksølv med supplement. Linfrø tabletter, på den annen side, er kvikksølv.

Bivirkninger

Når det tas i høye doser, kan omega-3-tilskudd føre til økt risiko for blødning. Som et resultat, anbefales det at det utvises forsiktighet når du tar disse kosttilskudd med blodfortynnende. I tillegg kan fiskeolje gitt en fishy smak.

Alternatives

Fiskeolje og linfrø tabletter kommer med ulemper. En overbevisende alternativ til disse kosttilskudd er gyllen alger. Denne alger er oppdrettet, ikke høstet fra sjøen, og som et resultat, vil det ikke føre kvikksølv risiko tilstede med fiskeolje. Enkelte selskaper tilbyr golden alger som er en direkte kilde til både EPA og DHA; dette gjør det bedre enn linfrø tabletter, som kroppen ikke trenger å foreta ALA konvertering for å få disse to verdifulle omega-3 fettsyrer.

Cranberry Juice Vs. Tranebær tabletter for urin Helse

Urin helse er en viktig sak for alle. Kvinner er mer utsatt enn menn for å lide av en urinveisinfeksjon (UVI). Mange kvinner og menn søke lindring ved å drikke tranebærjuice eller ta tranebær tabletter.

Hva er en uti?

En UTI oppstår når skadelige bakterier, vanligvis E. coli, gjør sin vei opp i urinrøret og inn i blæren. De skadelige bakterier forårsaker betennelse i urinveiene. Dette inkluderer urinrøret, blæren, urinleder (rørene som forbinder blæren med nyrer) og nyrene.

Symptomer på UVI

Vanlige symptomer er en brennende følelse når du tisser, trang til å urinere ofte, magesmerter, kvalme og feber.

Hvordan hjelpe Cranberries?

Cranberries bidra til å balansere pH i blæren. Dette korrigerer syre / alkalisk balanse, noe som bidrar til å begrense veksten av skadelige bakterier. Tatt som et forebyggende tiltak, er det tenkt at tranebær gjør slimhinnen i blæren sleip, hindrer skadelige bakterier fra å ta tak og forårsaker en infeksjon.

University of British Columbia Study

En studie ved University of British Columbia, Canada, har vist at tranebær juice og tranebær tabletter er effektive måter å opprettholde urinveiene helse. De fant også at juice var litt bedre enn tabletter.

Som er bedre, Juice eller tabletter?

For å opprettholde urinveiene helse, tabletter er en kostnadseffektiv og praktisk valg. De er et godt valg hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, men ønsker sine fordeler. For lindring av symptomer, og tranebærjuice blitt funnet å være mer effektive. Hvis du liker smaken, er juice den foretrekke alternativet. Men hvis du finner juice å være ubehagelig, tabletter er fortsatt et levedyktig valg for å opprettholde din urinveiene helse.

Hva gjør inntak av fiskeolje tabletter Do?

Legge til en fiskeolje supplement til ditt daglige kosthold, kan gi en utmerket kilde til Omega 3 fettsyrer. Disse fettsyrene har mange helsemessige fordeler, spesielt for hjertet og hjerte-karsystemet.

Identifikasjon

Fiskeolje er vanligvis avledet fra tunfisk, makrell, laks og torsk. Sammen med Omega 3 fettsyrer, inneholder fiskeolje EPA og DHA. Disse fettsyrer spiller en viktig rolle i utvikling av hjernen og nervesystemet.

Fordeler

Fiskeolje tabletter er viktig for å beskytte mot hjertesykdom og kan bidra til å redusere mengden av fett avsatt i arteriene. Daglig inntak av fiskeolje kan også redusere risikoen for å utvikle brystkreft, tykktarmskreft og mange andre.

Forebygging / løsning

Fiskeolje kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. Det kan også bidra til å redusere post-partum depresjon.

Betraktninger

Fiskeolje er gunstig for dem som lider av inflammatoriske tilstander som leddgikt og lupus. Tar fiskeolje tabletter daglig kan bidra til å forbedre felles helse og redusere smerter og betennelser. Fiskeolje kan også være gunstig for dem som lider av depresjon og ADHD.

Advarsel

Hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander eller hvis du tar reseptbelagte medisiner, er det viktig å diskutere det med legen din før du legger fiskeolje til kosthold. Dette kan bidra til å unngå interaksjoner eller uønskede bivirkninger.

Salt Tabletter & Exercise

Når noen øvelser, svetter de. Svette består ikke bare av vann, men også salt tapt gjennom huden. Salt er en viktig del av balansen i den menneskelige kroppen. For mye salt kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk. Ikke nok salt kan føre til dehydrering. Tilsatt salt er anbefalt under trening for utholdenhetsutøvere, og noen ganger i varmt vær. Det er ikke anbefalt for den gjennomsnittlige trening. Salttabletter er en praktisk måte å gjeninnføre salt i blodet når det trengs, men de bør ikke tas av alle.

Ulempene ved salttabletter

Ved hjelp av salttabletter som et supplement under trening har noen ulemper. De har blitt kjent for å forårsake oppkast og kvalme. Enda viktigere, natrium finnes i salttabletter, hvis tatt alene, vil gjøre en idrettsutøver tørst. Dehydrering under trening kan få alvorlige konsekvenser, inkludert forvirring og kramper, og kan også føre til koma eller død. Hvis salt erstattes under trening bør det være fra en sportsdrikk, snarere enn bare tabletter, som sportsdrikke vil også erstatte tapt vann. Hvis kvalme er ikke et problem, kan tabletter og sportsdrikke brukes sammen.

Heat

Salttabletter er ofte brukt av idrettsutøvere for opplæring i varme forhold, når mer svette er tapt. De salttabletter brukes i forbindelse med vann eller sportsdrikke, ikke som en erstatning. En profesjonell trener må ha tilsyn med bruk av salttabletter i varmen. Treneren må snakke med en lege og få alle fakta før anbefale salttabletter for en praksis.

Utholdenhetstrening

Utholdenhetsutøvere må legge til salt til vanninntaket mens du trener. Dette bør også gjøres via sportsdrikke og muligens salttabletter, ikke bare tabletter alene. Utholdenhetsidretter omfatter maraton, triatlon, og profesjonell idrett. Utholdenhetsutøvere må sjekke med sine trenere og leger for å finne ut hvor mye salt og vann de trenger mens du konkurrerer. De trenger også å spise et sunt, karbohydrat-rik måltid natten før en hendelse, og legge til ekstra bordsalt til måltidet.

Ekstra Salt

Den gjennomsnittlige personen vil ikke svette nok under trening til å trenge å erstatte eventuelle salt. Den beste måten for den gjennomsnittlige personen å opprettholde riktig balanse av salt og vann i blodet er å spise et sunt kosthold. Vann er viktig under trening og bør skiftes ut, men salttabletter er ikke nødvendig. Alle med spørsmål bør snakke med en lege.