Digidexo.com

asosheyal oil

Fish Oil Cure for Migrene

Fish Oil Cure for Migrene


Fiskeolje er påstått å behandle en rekke sykdommer, og en fersk undersøkelse tyder på fiskeolje kan ha nytte dem som lider av migrene.

Migrene er en vanlig lidelse, men folk flest ikke opplever hyppige angrep. For de som lider av konstant migrene, mainstream behandlinger ofte ikke fungerer. Derfor er flere og flere migrene lider seg av alternative behandlinger som fiskeolje.

Hva Er Fish Oil?

Fiskeolje er en kilde for naturlig forekommende omega-3 fettsyrer som finnes i fisk. Omega-3 fettsyrer er essensielle for optimal helse, og fiskeolje inneholder to typer fettsyrer, EPA og DHA, som er tenkt å være fordelaktig.

Fiskeolje fått følgende etter studier av Alaskas inuitter konkluderte med at deres kosthold, tungt på fett fra fisk, sel og hval, var knyttet til den lave forekomsten av hjerteinfarkt. Studiene konkluderte med at høyt inntak av omega-3 fettsyrer spilt en rolle. Senere forskning indikerte at omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Det amerikanske Food and Drug Administration enig. Det gjør at kosttilskudd som inneholder fiskeolje til å bære et merke som sier "støttende, men ikke avgjørende forskning viser at inntak av EPA og DHA omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom."

Store studier

Forskere har gjennomført mer enn et dusin medisinske studier som ser på effekten av fiskeolje forbruk for dem som lider av migrene, men funnene har vært blandet. En 1986 studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition rapportert at omega-3 fettsyrer bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av alvorlig migrene. En nyere University of Cincinnati studie av 15 pasienter med migrene støttet de samme funnene; ni av 15 individer viste reduksjon i frekvens og alvorlighetsgrad av migrene hodepine, mens inntak av fiskeolje.

I 2001, derimot, cephalalgia, en medisinsk publikasjon, utgitt det som da var den største undersøkelsen av fiskeolje effekt på migrene. Studiet av 167 personer som lider av tilbakevendende migrene fant at forbruket av fisk ikke førte til betydelig reduksjon i enten alvorlighetsgrad eller hyppigheten av test fagenes migrene.

I 2004, nevrokirurg Dr. Joseph Maroon studerte fiskeolje effekter på sine pasienter, som ble behandlet for ikke-kirurgiske rygg smerter som degenerative disk sykdom. Maroon spurte sine pasienter til å prøve fiskeolje kosttilskudd i stedet for anti-inflammatoriske medisiner, og han publiserte resultatene av sin forskning i april 2006 utgaven av Journal of Surgical Neurology. For to uker, Maroon pasienter tok 2400 milligram fiskeolje per dag og gradvis minsket deres bruk av anti-inflammatoriske legemidler. Etter to uker reduserte pasienter fiskeolje forbruket til 1200 milligram per dag. Etter en måned, Maroon kartlagt sine pasienter. Av de 125 som svarte på undersøkelsen, 60 prosent rapporterte redusert leddsmerter og 59 prosent svarer at de sluttet å ta anti-inflammatoriske legemidler helt.

Behandling av Migrene

Hvis du bestemmer deg for å behandle migrene med fiskeolje, være trygg på at stoffet er relativt trygt å konsumere i store mengder. Den amerikanske regjeringen har ikke satt en standard for daglig inntak av omega-3 fettsyrer, men legene tyder på at et sunt kosthold bør inneholde minst 5 gram av stoffet daglig (omega-3 kan finnes i andre enn fisk matvarer).

The American Heart Association anbefaler to porsjoner fisk per uke. En 4-oz. servering av laks inneholder ca 1,5 gram fiskeolje. Hvis du velger å bruke fiskeolje som kosttilskudd, er standard daglig dose 1 ts.

Kjøp fiskeoljeprodukter sertifisert til å være fri fra betydelige nivåer av kvikksølv, giftige organochlorines og PCB. Også sjekke for å se om fiskeolje har konserveringsmidler i den. Hvis ikke, må du være klar over at fiskeolje kan harskne på enkelte punkt.

Olive Oil Treatment Prosedyre for hodelus

Hodelus er svært smittsomt, spesielt blant barn. Disse små, vingeløse insekter legge sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. De kan være svært vanskelig å se, noe som gjør fjerne dem spesielt vanskelig. Selv om kjemisk-baserte sjampo er et populært middel for lus fjerning, ville noen foreldre foretrekker en mer naturlig måte å fjerne lus. Olivenolje har vært spioneringen som en stor kvelningsmiddel av leger og spesialister, som det er bevist å drepe lus og gjøre nit fjerning mye enklere.

Identifikasjon

Catching lus på sitt tidligste stadium kan være avgjørende i behandling som angrep kan skje ganske raskt. Hvis du ikke ser noen faktiske feil, identifisere at lus er til stede kan være vanskelig. Se etter overdreven hodet skrape og røde irritasjoner på baksiden av halsen. En oppsamling av flass kan også være en indikasjon på at lus er truende. Gjøre en grundig hodesjekk på barnet ditt, på jakt etter små nits følges hårstrå. Skall er tan farget og er på størrelse med en smule, så omhyggelig kontroll er avgjørende. Ta ekstra tid til å se bak ørene og over hårfestet i nakken da disse er hot spots for egglegging.

Olive Oil & Lice

Leger og spesialister både har vært å anbefale bruk av olivenolje som et alternativ behandling for å bekjempe lus i mange år. En uformell test ble gjort av Harvard School of Public Health der forskerne plassert seks lus bugs i olivenolje, og seks lus bugs i en tom beholder. Etter 2 timer, fant de at lus i olivenolje hadde omkommet, mens lus i den tomme beholderen levde i 18 timer. Selv om dette var bare en test, uten formelle funn, mange eksperter på feltet mener olivenolje å være en effektiv kvelningsmiddel, og har hatt stor suksess i sin behandling mot hodelus.

Behandling

På grunn av sin evne til å kvele lus, olivenolje kan brukes på forskjellige måter å behandle denne sta tilstand. En behandling alternativ er å liberalt slukke håret med olivenolje til den er mettet. Dekke hodet med en dusj cap og la olivenolje til å sitte i 8 timer. Sove med olivenolje er en god måte å fordrive tiden. Et annet alternativ som ikke krever så mye tid er å skape din egen lice sjampo. Tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje til en liten mengde vanlig sjampo. La sjampo mix på håret i 30 minutter under en dusj cap. Etter enten behandling, vask håret grundig for å fjerne alle spor av olivenolje. Vær oppmerksom på at det kan ta noen sjampo for å oppnå dette.

Gre

Det neste avgjørende skritt i behandling av lus er nit fjerning. Den mest praktiske måten å oppnå dette på er gjennom gre. Denne prosessen kan virke skremmende, men det er den viktigste del av behandlingen, og bør utføres på riktig måte for å være effektive. Gre mens håret er vått vil gjøre fjerning mye enklere. Dette kan gjøres samtidig som olivenolje behandling er fremdeles i håret, etter skylling eller den ut. Før du begynner å gre, er det nyttig å dele opp håret i seksjoner. Bruk en lusekam eller kam som tenner er tett sammen, og forsiktig gre gjennom. Etter hvert slag, skyll kammen ut i en kopp med vann. Denne prosessen vil tillate deg å se om du skal fjerne nits. Hvis du ser små, brune prikker flytende i koppen, så du er vellykket.

Oppfølging

Riktig oppfølging behandling er avgjørende med lus. På grunn av insekter 'sykliske natur stadig legge egg, er det viktig å fjerne hvert eneste nit. Dersom mengden av nits som du ser i koppen ikke synes å være avtagende etter hvert kam-through, gjenta olivenolje behandling. Gre er en integrert del av prosedyren. Sørg for å følge opp med daglige kam-throughs opp til en uke etter et utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann med ingen nits etter en kam gjennom.

Almond Oil Cure for slapp hud under øynene

Siging av huden under øynene er på grunn av et tap av elastisitet og kollagen. Dette er en naturlig bivirkning av aldring, når tyngdekraften fører til tap av kollagen og elastin. Andre faktorer er røyking, graviditet eller vektøkning eller tap. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å hjelpe avverge den naturlige prosessen eller å endre den.

Almond Oil Ingredienser

Mandelolje er en utmerket kilde for ombygging og nærende hud som har mistet sin tekstur og elastisitet. Den har en rikelig tilførsel av vitamin E og D, kalsium og magnesium. I tillegg, mandler har høye nivåer av fett. Mandelolje er fjernet fra mandelkjerner. Fargen mandelolje er lys gul.

Fordelene ved Almond Oil

Pure mandelolje er et utmerket hjelpemiddel i å reparere sagging hud som har mistet sin fuktighet. Den regulerer fuktighetsabsorberende prosessen mens kontrollere vanntapet, samtidig som porene tettes til. I tillegg kan mandelolje minske mørke sirkler under øynene, redusere virkningene av kløen tørr hud og utslett, sprukne lepper helbrede, lindre muskelsmerter og hindre den generelle aldringsprosess av huden.

Almond Oil Recipe For Sagging huden under øynene

Det er en effektiv hjemmelaget mandelolje oppskrift for å hjelpe sig under øynene og forsyne fuktighet til huden. Ingrediensene er: 2 ts. søt mandelolje, 2 ts. tran, 2 ts. vann, 1 ss. lanolin, 1 ss. Comfrey blader eller røtter. Smelt mandelolje og lanolin i et vannbad. Tilsett vann. La den avkjøles før blanding i comfrey og tran. Glatt 1/2 ts. av blandingen over ansiktet i jevnt, tynt lag. Gni i godt nok slik at det ikke er visuelt bevis for rester. La det stå i fem til ti minutter. I stedet for å gni den av med en vaskeklut, forsiktig skylle med hendene for å oppmuntre glatthet og aktiverer fuktighetsgivende agent for å bli mer effektive.

Bruk av Tea Tree Oil for Lus

Lus kan være en pinlig problem, og en som må behandles umiddelbart. Lus kan spres raskt og kan være et reelt problem i skoler og barnehage. Flere personer er å snu til alternative metoder for behandling for enkle forhold som lus.

Generell informasjon

Tea tree olje er et utmerket valg for behandling av lus på grunn av sin naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det er trygt og effektivt, og er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker eller den organiske delen av enkelte dagligvarebutikker. Du kan velge å bruke tea tree olje til å behandle din lus problem snarere enn medisinert sjampo, som kan inneholde plantevernmidler. Du kan også bruke den som et middel for beskyttelse mot tilbakevendende lus.

Olje Kjøpetips

Pass på at du kjøper olje, som er 100 prosent ren og organisk. Det bør ikke være noen tilsetningsstoffer til oljen. Du kan finne god tea tree olje på din lokale helsekost butikk. Du kan også gjøre online kjøp av olje, men det anbefales å unngå å gjøre dette fordi du vet aldri hva du får eller hva kvalitet du får. Unngå å kjøpe produkter med tea tree olje i dem; heller, kjøpe en stor flaske med ren eterisk tea tree olje.

Bruke Oil

Du kan blande noen dråper tea tree olje i sjampo du allerede bruker, eller bland det inn i en flaske uparfymert sjampo. Den foreslåtte dosering vil være 05:56 dråper tea tree olje til åtte til 10 gram av såpe. Tea tree olje er sterk, så prøv å ikke bruke for mye. Litt går en lang vei. Prøv å blande den med baby shampoo, slik at du har en mild sjampo for å fukte håret og hodebunnen med. For ekstra beskyttelse og behandling, bruke samme dosering til din conditioner.

Du kan også blande åtte dråper tea tree olje med en halv kopp extra virgin olivenolje. Massere blandingen dypt inn i hodebunnen og dekke hodet med et håndkle. La blandingen stå i 30 minutter. Vask oljen ut av håret grundig og tilstand som normalt.

Du kan legge til et par dråper av oljen til din vaskemiddel og andre vaskemidler å desinfisere og beskytte hele huset. Hvis utbruddet ikke blir bedre etter noen dagers behandling, kontakt lege.

Er Fish Oil bra for Fibroids?

En rekke medisinske behandlinger

Livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som utvikler seg i en kvinnes livmor som noen ganger føre til betydelig blødning, smerte og ubehag. Kirurgiske behandlinger for alvorlige tilfeller omfatter hysterektomi, eller fjerning av livmoren, og myomektomi, eller fjerning av fibroid. En nyere og mindre invasiv teknologi kalt uterina embolisering innebærer å kutte av blodtilførselen til fibroid, ifølge University of Maryland Medical Center. Leger foreskrive smertestillende medikamenter, hormonbehandling eller p-piller for å behandle mindre alvorlige livmor fibroids.

Fish Oil Forbruk kan hjelpe

Fiskeolje er høy i omega 3-fettsyrer, som er viktig for mange kroppsfunksjoner. Ifølge SafeMenopauseSolutions.com, tar Omega 3 tilskudd eller øker forbruket av mat som laks, som er rike på Omega 3 kan hjelpe til med behandling av fibroids. Fiskeoljer bidra til å redusere betennelse, ifølge Lifesource Vitaminer.

Bottom Line

Søk profesjonell lege for behandling av livmor fibroids. Legen din kan forskrive medisiner for å kontrollere din fibroids, eller i alvorlige tilfeller kirurgi kan være nødvendig. Mens du snakker med legen din, spør om ernæringsmessige endringer, inkludert forbruket av fiskeolje, som kan hjelpe din tilstand.

Er Fish Oil Okay for Kids?

Er Fish Oil Okay for Kids?


Fiskeolje, en kilde til Omega-3 fettsyrer, har en imponerende liste med helsemessige fordeler for voksne. Noe forskning tyder en fordel for barn også. Det kan imidlertid hende du lurer på om det er et trygt supplement for å gi til barnet ditt.

Fish Oil

Fiskeolje kosttilskudd består av to omega-3 fettsyrer; docosahexenoic (DHA), og eicosapentenoic syre (EPA). Fiskeolje kosttilskudd er ofte avledet fra dypt hav bolig fisk som tunfisk og laks.

Sikkerhet

Ifølge Royal Children Hospital, Melbourne, er fiskeolje anses å være et trygt supplement for barn. De gjør forsiktig at mens det er noen rapporterte fordeler for læring og atferd, særlig hos barn med ADHD, ikke studier som ikke viser konsekvent bevis på supplement effektivitet.

Fiskeolje og ADHD

Dr. Barry Sears medforfatter av en studie på høye doser av renset fiskeolje for barn, og han rapporterer at studieresultatene indikerer at fiskeolje kan motvirke ADHD hos barn. Dr. Sears indikerer også at bruk av høye doser fiskeolje kosttilskudd, i forbindelse med medisiner, kan være fordelaktig i å korrigere den økende epidemi av barndommen ADHD.

Potensielle bivirkninger

Fiskeolje forbruk kan føre til magesyke, kvalme, utslett og en fishy ettersmak, spesielt i høye doser. Fiskeolje er også ansett som en anti-koagulant så det ikke bør tas sammen med andre blodfortynnende midler.

Betraktninger

Ikke alle fiskeolje kosttilskudd er de samme, med noen som er mer effektive enn andre. Hvis du vurderer en fiskeolje supplement for ADHD barn, bør du diskutere det med din barnelege først.

Riktig Fish Oil Doser for barn

Fiskeolje er et utdrag selges i de fleste helsekostbutikker over hele landet. Det selges vanligvis i et supplement eller flytende form, og er rike på EPA og DHA, to fete oljer. En studie gjennomført av American Dietetic Association rapportert at syrene i fiskeolje bidra til å redusere fettavleiringer i blodårene. Oljen kan også redusere risikoen for utvikling av artritt og visse kreftformer, inkludert bryst, colon og prostata cancer, og kan redusere risikoen for visse lærevansker. Fiskeolje kan administreres til barn som en del av et sunt, balansert kosthold.

Snakk med en barnelege

Før du starter et fiskeolje diett med barnet ditt, er det viktig å først snakke med en barnelege om fordelene av fiskeolje forbruk. Legen vil hjelpe avgjøre om fiskeolje er riktig for barnet ditt, og vil informere deg om eventuelle ekstra risiko eller komplikasjoner av å ta ekstraktet. Barnelege vil også bestemme riktig dosering av fiskeolje for barnet ditt.

Kjøpe retten Fish Oil Vare for barnet ditt

Selv om fiskeolje er tilgjengelig i flytende form, kan et daglig tilskudd er lettest for barnet ditt å konsumere, som supplement kan være kamuflert i andre matvarer eller forbrukes raskt uten noen langvarig smak. Mange bedrifter produserer flavored fiskeolje kosttilskudd, inkludert ville bær, appelsin, jordbær og kirsebær flavored kosttilskudd.

Ta Fish Oil Daily

Lær barnet ditt å ta fiskeolje hver dag, helst på samme tid for å sikre konsistens. De fleste leger anbefaler barn får 450-500 mg fiskeolje om dagen, selv om nøyaktige beløpene vil variere og bør bestemmes av en barnelege. Barn blir instruert om ikke å ta mer enn 1000 mg av ekstrakt en dag uten kyndig veiledning, da dette beløpet kan forårsake ubehag i magen og allergiske reaksjoner.

Coconut Oil Cure for IBS

Hvis du har lidd av irritabel tarm syndrom (IBS), vet du dette pinlig lidelse kan virkelig påvirke liv. Det kan være smertefullt og ubehagelig. Hvis du har lidd i stillhet i årevis, kan du være glad for å vite at en kur for dine symptomer kan være så enkelt som et lite supplement fra en søt frukt. Kokosolje kan være lindring du har ventet på.

Hva er IBS?

IBS er kontinuerlig eller tilbakevendende smerte i tykktarmen. Den er preget av enten diaré eller forstoppelse, kramper, gass og oppblåsthet. Symptomene kan være pinlig og livet endring. Mange mennesker som lider av IBS har problemer med å spise ute i det offentlige eller gå ut i offentligheten etter å ha spist. Symptomene på IBS kan komme sammen plutselig, og hvis et bad er ikke i nærheten, kan det resultere i stor forlegenhet.

Når en person lider av IBS symptomer besøker deres familie lege eller gastroenterolog, mange tester vanligvis utføres for å utelukke andre årsaker til symptomene, slik som Crohns sykdom eller cøliaki. IBS er ofte diagnostisert av gastroenterologer når de ikke klarer å gi noen andre diagnoser. Årsaken til IBS er ukjent, selv om mange leger mener det er et resultat av stress, kosthold, hormonell ubalanse og en altfor følsom nervesystemet eller skjoldbruskkjertelen.

De positive effektene av Coconut Oil

Kokosolje er full av essensielle fettsyrer, og sunt mettet fett bidrar til å lette fordøyelsesproblemer. Kokosolje øker også kroppstemperatur, øker metabolismen, trekker trygt giftstoffer fra lagringssteder og gir deg energi. Det er også nyttig i healing skjoldbruskkjertelen, som er nesten alltid en faktor i irritabel tarm syndrom

Kokosolje dreper bakterier, virus og sopp. En person som lider av IBS symptomer kan finne lettelse når du tar daglige tilskudd av kokosolje, som vil rense, polsk, styrke og ernære kolon vev, gjenopprette riktig avføring. Balansen i tarm-miljø vil bli gjenopprettet.

Hvordan ta Coconut Oil

Kokosolje er tilgjengelig i tablettform eller flytende form og kan kjøpes på nettet eller gjennom helsekostbutikker. Det anbefales å ta tre til fire spiseskjeer om dagen av 100 prosent økologisk virgin olje av kokos. Hvis du tar tabletter, 03:57 om dagen er anbefalt. Kokosolje kan også brukes som en erstatning for vegetabilsk eller rapsolje ved matlaging og bør lagres ved romtemperatur.

Coconut Oil Treatment for Colitus

Coconut Oil Treatment for Colitus


Kolitt er en smertefull lidelse der vevet rundt den store og tynntarmen blir irritert og betent. Selv om tilstanden kan behandles ved hjelp av antibiotika og medisin, en fersk undersøkelse fastslått at kokos olje assists i å redusere smerte og øke utvinning ganger for pasienter som lider av kolitt. Dette er fordi kokosnøttolje er en god kilde for essensielle omega og fete oljer, som inneholder naturlige helbredende karakteristikker.

Hva er kolitt?

Kolitt er en serie av inflammatoriske og auto-immune tilstander som påvirker den gastrointestinale vev, inkludert vevet rundt den store og tynntarmen. Lidelsen er klassifisert av leger som en IBD, eller inflammatorisk tarmsykdom.

Symptomer på kolitt

Pasienter som lider av kolitt generelt opplever en gradvis innsettende diaré som ofte inneholder spor av blod. Pasienter kan også oppleve smerte, abdominal ømhet, depresjon, hurtig vekttap og tretthet. Det kan også være en økning i leddsmerter, økt hyppighet av avføring og feber. Slim eller blod i avføringen eller rektal blødning er også indikasjoner på at en pasient kan lide av kolitt. Selv om noen former for kolitt resultat i forstoppelse eller diaré, kan mange pasienter opplever også avføring som vises normalt, så dette er ikke alltid en veiledende symptom.

Diagnostisering av kolitt

Leger er i stand til diagnose kolitt ved å teste en pasients krakk for blod, eller ved å ta et røntgenbilde av tykktarmen. Koloskopi og sigmoidoskopi er også prosedyrer som kan indikere kolitt. I tillegg kan en lege bestille en krakk kultur eller blodprøve, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. En høy-senkning eller SR, blir også brukt til å indikere akutt irritasjon forårsaket av kolitt.

The Role of Coconut Oil i behandling kolitt

En fersk studie funnet ut at kokosolje kan hjelpe i lindrende pasienter med mange av symptomene på kolitt, inkludert dårlig fordøyelse og plutselige avføring. Oljen virker også for å redusere betennelse, reduserer smerte og minimere irritasjon. Forskere har også funnet at oljen fremmer en raskere tilheling og reparasjon tid for gastrointestinal vev. Mange homøopatiske leger mener fiskeolje, probiotika og urte medisiner kan behandle kolitt, da disse inneholder medium-chain triglyserider, en viktig energikilde for kroppen.

Flere fordeler

Har også blitt brukt kokosolje til å effektivt behandle Crohns sykdom. Forskere har studert effekten av kokos olje på pasienter som lider av fordøyelses forhold siden tidlig på 1980-tallet. Forskere tror oljen inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som berolige og regulerer fordøyelseskanalen. I tillegg er olje vist seg å ha antimikrobielle egenskaper som dreper skadelige mikroorganismer som ellers kan forårsake kronisk intestinal inflammasjon.

MRSA behandling med Tea Tree Oil

En MRSA-infeksjoner er en type staph infeksjon resistente overfor meticillin. Det er offisielt kjent som en meticillinresistente Staphylococcu aureus, som kan være ervervet gjennom samfunnet (CA-MRSA) eller på et sykehus (HA-MRSA). Fordi denne stamme av bakterier er svært motstandsdyktig mot en rekke antibiotika og tilpasser seg stadig blir mer resistente, er mange mennesker og forskere søker alternative metoder for å hanskes med infeksjon, herunder bruk av tea tree olje.

MRSA-infeksjoner

Mellom 20 til 30 prosent av befolkningen bærer staph bakterier på huden eller i deres nesegangene. Mange er kolonisert med bakterier som lever på kroppen, men kan aldri bli infisert. Som et resultat, kan det andre uforvarende komme i kontakt med bakterier som fører til alvorlig infeksjon. Du kan anskaffe MRSA gjennom et kutt, sår, kateter eller innånding. Skin abscesser er svært vanlig, men dersom MRSA smitter blodet, kan bein eller hjertesykehusinnleggelse være nødvendig. Hvis du har en bekymring om en byll, feber, influensalignende symptomer eller utslett som ikke vil gå bort kontakte legen din for en skikkelig diagnose.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er også kjent som Melaleuca Alternifolia. Tea tree olje er en aktuell olje som har antimikrobielle egenskaper, ifølge Mayo Clinic. Det har blitt brukt til å bekjempe akne, kontakteksem og fremme hud helse. Den brukes som en alternativ medisinsk kilde i mange kulturer på grunn av sine medisinske egenskaper. Tea tree olje tas oralt kan være giftig. Aldri forbruke olje. I sjeldne tilfeller noen pasienter utvikler en allergi mot tea tree olje. Alltid konsultere legen din dersom symptomet blir verre eller nye symptomer oppstår.

Søknad

Ved hjelp av te-tre-olje på huden og som en nasal salve har vist seg vellykket i å drepe bakterier MRSA og utrydde kolonisering. Det kan brukes på og rundt området for hudirritasjon. Det kan være irriterende for faktiske lesjoner, men kan brukes til koker å hjelpe drepe bakterier utviklings. Noen nyere metoder utviklet ved Manchester Metropolitan University bruker tea tree olje med gjær og andre essensielle oljer for å mer effektivt bekjempe kolonisering. Mer forskning må gjennomføres om emnet for å gi definitive retningslinjer.

Forskning

Mens Mayo Clinic sier at tea tree olje er effektivt i bekjempelse av MRSA-bakterier, det bare gir det en "C" klasse for påtegning fordi det fortsatt er uklart vitenskapelige bevis. Mens de første rapportene og anekdotiske bevis tyder sterkt på at det er noe gunstig om tea tree olje, er Mayo Clinic venter på mer forskning før du oppgraderer denne oljens evne til adekvat bekjempe MRSA. Forskningen ved Manchester Metropolitan University er også lovende, men det trengs mer forskning for å bekrefte resultatene og avgrense prosedyrer og dosering. Du bør vurdere tea tree olje som et supplement til riktig medisinsk diagnose og resept.

Doctor Care

En MRSA staph infeksjon er ikke noe å ta lett på. En person kan få alvorlig syk og septisk svært kort tid etter å pådra seg smitte. Du bør alltid se etter tradisjonelle antibiotika medisiner for å utrydde MRSA hvis du har en infeksjon. Tea tree olje kan være effektive i å forebygge gjentakelse eller spredning av smitte til andre. De som har jobbet med en MRSA-infeksjon i det siste kan finne tea tree olje et smart valg i forebygging for å redusere hyppigheten antibiotika er nødvendig. Dette er viktig fordi jo oftere du tar antibiotika, jo høyere motstand MRSA kan ha til dem. Legen din kan gjøre de riktige tester og gi deg råd om riktig behandling plan.

Hvordan virker Coconut Oil hjelpe til med vekttap?

Oversikt

Kokosolje

Kokosolje

Oppdage Coconut Oil Fordeler

De mange mennesker som bruker kokosolje på en daglig basis, inntak av 2 til 3 spiseskjeer per dag, rapport høster flere fordeler av det. Økt energinivå, mykere hud, sunnere hår og en reduksjon i sukker og carb krav. Mens det er flere produkter på markedet som kan gjøre de samme krav, hva er det som setter kokosolje bortsett fra dem?

The Coconut Oil Difference

Alle oljer har kjeder av fettsyrer. Mens de fleste har det som kalles LCTs, eller langkjedete triglyserider, har kokosolje mcts, eller medium chain triglyserider. Så hvordan fungerer dette oversette til vekttap? LCTs er ikke så lett fordøyelig, men i stedet er lagret i cellene som fett. Mcts, som er i kokosolje, er fordøyd før de går dypt inne i fordøyelseskanalen. Som de brenner opp raskt, kan de ikke bli lagret som fett. Selv om kokosnøttolje har et høyt kalori-innhold, er de kalorier som er raskt brukes som energi og ikke er lagret. Spise fett i løpet av dagen (2 til 3 spiseskjeer av kokosnøttolje) resulterer i en metthetsfølelse, noe som er en stor fordel til ett kosten eller kontrollere vekten. Ifølge Bruce Fife, naturopathic lege, og forfatter av "The Coconut Oil Miracle" (2004), har kokosolje også vært vist i studier for å øke thermogenesis av kroppen, noe som øker kroppens stoffskifte, brenner mer kalorier.

Ikke alle like

Den vekttap nytte av kokos olje ikke bare komme med inntak av det. Dens inntak må kombineres med en riktig diett som skjærer ned på bearbeidede matvarer og sukker. Det er en forskjell i kokos oljer, også, og hvis du velger å begynne å ta det daglig sørg for å bruke virgin kokosolje, som det ikke har blitt behandlet. Behandlingen tar bort mange av de ernæringsmessige fordeler.

Flere fordeler

Mens økt energi og vektkontroll er ofte nok til å overbevise folk om å begynne en kokos olje diett, er det lagt fordeler som har blitt rapportert fra inntak av det. Hudproblemer, som utslett, skrubbsår og brannsår, som ikke har svart til andre former for behandling, helbrede og visne med gjentatt inntak av kokosolje. Sprukne lepper, tannpine og sår hals har også dratt nytte av direkte kontakt med kokosolje. Hva i kokosolje er knyttet til disse fordelene? Den primære MCT i kokosolje kalles laurinsyre. Laurinsyre er også funnet i morsmelk, og ifølge Dr. Mary Enig, en doktorgrad og ernæringsfysiolog som har deltatt i og anmeldt mange studier på kokosolje, den har antiviral og antibakterielle egenskaper og bidrar mye til helse og velvære (se Ressurser). Kokosolje er en naturlig substans som inneholder det høyeste beløpet av laurinsyre, ved siden av mors melk.

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil


Pinjekjerner olje har dukket opp som et vekttap hjelpemiddel, og med god grunn. Pinjekjerner er av høy kvalitet proteiner og inneholder aminosyrer, og furu nøtteolje fungerer som en appetitt suppressant. Fettet i furu nøtteolje oppfordrer utgivelsen av et hormon som kalles Cholecystokinin (CCK), som undertrykker appetitten. Dette ble avsluttet i en studie publisert i lipider i helse og sykdom, og referert av National Institute of Health. Å vite at furu nøtteolje kan fungere som en naturlig appetitt suppressant, det finnes måter å bruke den til å hjelpe til med vekttap.

Pine Nut Oil og pinjekjerner

Det finnes flere forskjellige måter å legge furu nøtteolje til ditt daglige kosthold. Den enkleste måten er å kjøpe ren furu nøtteolje, og toppen av salater. Det kan være lurt denne salaten å være en pre-måltid forrett, som den samme studien nevnt ovenfor også hevdet at de høyeste appetitt undertrykke effekter skjedde 30 minutter etter inntak av furu nøtteolje.

Duskregn pinjekjerner olje på salaten, eller spise en håndfull pinjekjerner minst en halv time før et måltid. Rå pinjekjerner kan også legges til salat. Pinjekjerner pesto er ofte sett på mange restaurantmenyer, eller du kan lage din egen ved sliping pinjekjerner i en jeksel eller liten food prosessor. Bruk pesto på hele hvete eller glutenfrie kjeks, eller toppen av noen varm pasta.

Kosttilskudd

En annen måte å inkludere furu nøtteolje i kosten er gjennom kosttilskudd. Furu nøtteolje kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek eller helsekostsentre. Pass på å følge instruksjonene for riktig dosering på etiketten.

Mens du legger pinjekjerner til maten kan legge krydder, husk at den beste måten å bruke det for vekttap er å konsumere det, i noen form, 30 til 60 minutter før et måltid. Du kan bruke pinjekjerner eller furu nøtteolje opp til tre ganger per dag. Hvis du bruker kosttilskudd, følg dosering informasjon på etiketten.

Forholdsregler

Hvis du har en allergi mot peanøtter eller tre nøtter, for eksempel valnøtter, pekannøtter, mandler og andre, må du være forsiktig med å spise pinjekjerner. Pinjekjerner er et tre nøtt, så sjansen for at du ville være allergisk mot dem er betydelig høy. For å være sikker, må du ta kontakt med din lege eller allergolog før du prøver pinjekjerner. Mens peanøtter ikke regnes et tre nøtt, hvis du har en allergi mot dem er det en 30 til 60 prosent sjanse for at du også har, eller vil utvikle en allergi mot tre nøtter, ifølge Dr. Scott Sicherer, forsker ved Jaffe Food Allergy Institute.

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?


Kokosolje har fått tilnavnet "lav-fett fett." Det blir ikke lagret i kroppen som andre fettstoffer. Det bryter i stedet ned til å bli energi kroppen kan bruke. Dens helsemessige fordelene er mange, og daglig spise eller matlaging med kokos olje kan forbedre den generelle helsen til kroppen din.

Daily Intake

Tropiske Tradisjoner (se referanser seksjon) anbefaler å spise 3,5 ss. av kokos olje daglig. Hvis du ikke er i vanen med å spise det ved skjeen hver dag, kan du prøve et mye mindre beløp for å gi kroppen din tid til å justere. Du kan bryte opp 3,5 ss. i mindre mengder som du kan spise i løpet av dagen.

Måter å få din daglige Coconut Oil Intake

Kokosolje er lett å inkludere måltider og snacks. Erstatt usunne oljer når du lager mat med kokosolje. Oljen vil ikke bryte ned ved oppvarming som noen oljer gjør.

Til frokost, kan du bruke den til å lage egg og kjøtt. Det er også en stor sukker eller fløte erstatning for enten te eller kaffe. Til lunsj kan kokosolje brukes som dressing på salater, som du kan nyte med et glass kokos vann. En kokos smoothie er en annen deilig måte å få din daglige anbefalte dosen av kokosolje.

Til middag kan kokosolje brukes til å forberede stek eller sautee retter og selv å lage pommes frites. Bytt ut smør på grønnsakene med kokosolje. Faktisk, kan du erstatte noen høye-mettet fett som smult med kokosolje. Selv om kokosnøttolje er en mettet fett, det har færre kalorier og fettinnholdet lett omdannes til energi i stedet for lagret fett.

Helse Fordeler

Kokosolje kan forbedre mange organ og systemfunksjoner. Det kan hjelpe deg å miste vekt ved å påskynde stoffskiftet. Kokosolje forbedrer kroppens fordøyelsessystemet, og det kjemper virus og bakterier. Diabetikere kan bruke kokosolje for å kontrollere deres blod-sukker nivåer. De som lider av osteoporose kan bruke kokosolje for å styrke bein. Den kan også brukes som en balsam for å vokse og reparere skadet hår.

Coconut Oil & Metabolism

Coconut Oil & Metabolism


Det er mange kokos oljer på markedet, men ikke alle av dem har de samme helseegenskaper. Kokosolje har vært gjenstand for mye forskning. Det har vist seg å ha flere helsefordeler, inkludert muligheten til å øke metabolic rate.

Virgin Coconut Oil

Virgin kokosolje er laget av fersk kokos kjøtt, og ikke går gjennom mange av de prosessene som andre kokos oljer tåle. Det er ingen kjemikalier eller høye temperaturer som benyttes ved denne oljen, slik at de friske egenskaper av kokosnøttolje, beholdes.

Det er viktig å forstå at raffinert kokosolje ikke bør brukes for vekttap. Denne oljen gjennomgår en bleking og luktfjerningsprosess som utarmer mange av kokos-oljens sunne fordeler, herunder forstyrrelser i fettsyre balanse av oljen. Dette raffinert olje vil ikke øke metabolismen.

Fett eller karbohydrater

Kokosolje har mindre kalorier enn andre oljer, og mindre fett. Kroppen bruker faktisk kokosolje annerledes enn det gjør andre olje. Fordi kokosolje er mer som et karbohydrat enn fett, kroppen faktisk bruker kokosolje til å produsere energi.

Metabolic Rate

Kokosolje er laget av middels kjede fettsyrer, som er lett absorberes inn i kroppen. På grunn av dette, hjelper kokosolje for å øke den metabolske hastighet. De middels kjedefettsyrer i kokosolje lagres ikke som andre fettstoffer, men brennes hurtig som energikilde.

Bruce Fife, forfatter av "The Coconut Oil Miracle," heter det at "kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist." Dette er fenomenal nyheter for folk som ønsker å øke sin metabolisme.

Hypotyreose

I et intervju på Webmd.com, sier Fife at typer oljer som finnes i kokosolje stimulerer stoffskiftet. Han anbefaler også bruk av kokosolje av folk som lider av hypotyreose. Hypotyreoidisme er en tilstand som reduserer metabolisme, noe som gjør vekttap ekstremt vanskelig.

Kokosolje kan bidra til å øke hastigheten på metabolismen av disse pasientene og hjelpe dem ned i vekt. Fife sa at mange av disse menneskene kan faktisk føle prosessen med sitt stoffskifte endring. "Noen mennesker med lav skjoldbrusk funksjon forteller meg at de føler seg varm og kroppstemperaturen stiger en eller to grader etter å ha spist kokosolje."

Vekttap

En studie fra McGill University i Canada viste at utskifting av alle oljer i den daglige kosten med oljer som kokos olje kan resultere i en betydelig mengde vekttap. En person kan miste opptil 36 pounds i ett år uten å endre kostholdet. Det er imidlertid viktig å merke seg at kokosnøttolje kan føre til vektøkning dersom det er over-spist, på samme måte som en hvilken som helst sunn mat.

Olive Oil & Lemon Flush for Weight Loss

En en-dags olivenolje og sitron flush fremmer en sunn fordøyelseskanal og vekttap. Etter flush, kan du innlemme de samme essensielle ingredienser i din dag-til-dag liv for å holde fordøyelseskanalen ren. Dette kan føre til varig vekttap og et sunnere hjerte.

Olive Oil

Olivenolje er høy i monosaturated fett. Dette er en god fett sammenlignet med mettet fett, og kan føre til vekttap og sunnere fordøyelse. Ifølge Food and Drug Administration, monosaturated fett er hjertet sunt og lavt kolesterol. Det er også mer tilfredsstillende enn mettet fett, som smør, som kan hjelpe deg å spise mindre. Dette er en av de viktigste metodene olivenolje fremmer vekttap når inkludert i en sunn diett. Denne friske olje kan også redusere nivået av insulin i kroppen og tillate cellene å frigjøre mer fett som deretter kan fjernes. Bruk økologisk, 100 prosent extra virgin og uraffinert olivenolje fordi det er ren og inneholder alle de sunne egenskaper.

Lemon

Sitron er en syrlig sitrusfrukter. Den har antibakterielle egenskaper og hjelpemidler i fordøyelsen. Det er en viktig ingrediens i mange lever og fordøyelses-veis flush. De sure enzymer i sitroner utløse fordøyelsen. Sett en skvett av sitronsaft på tungen, eller slikke en sitron. Denne økte spyttsekresjon er et signal om at fordøyelsessafter blir aktivert. De antibakterielle midler rense fordøyelseskanalen. Sitroner er også høy i vitamin C. Vitamin C i kroppens celler kjemper opphopning av overflødig fett, så sitron er nyttig i å fremme vekttap.

Flush

Den olivenolje og sitron flush er utformet for å rense leveren og fordøyelsessystemet og oppfordrer vekttap. Du trenger kvart kopp extra virgin olivenolje og en frisk sitron. I løpet av dagen spiser bare rå frukt og grønnsaker og drikke rikelig mengder vann (ideelt ca 10 kopper). En time før sengetid, klem frisk sitron å gi ca to spiseskjeer sitronsaft. Bland sitronsaft med en kvart kopp olivenolje og drikke blandingen. Etter flush, gjenoppta normal sunn mat. Ta 2 ss extra virgin olivenolje med en klemme av sitron juice nattlig for fortsatt helsefordeler.

Coconut Oil Detox

Coconut Oil Detox


Med den nåværende popularitet av detoxes og renser, kan det være vanskelig å finne den beste formelen for å opprettholde vitaminer mens vaske bort giftstoffer. Detoxing med kokosolje er en sunn førstevalg i rensing alternativer fordi det er en kraftig, sikker metode full av sunne fettsyrer. Eiendommene gir naturlig energi mens avgifte systemet.

Fordeler med Coconut Oil

Kokosolje inneholder fettsyrer som leder for leveren i stedet for rett til kroppen lagring hvor fett lagres. Dette betyr at det er perfekt for en avgiftende rens fordi det gir den energien kroppen din trenger mens rensing giftstoffer i kroppen vev. Du kan finne kokosolje i alle helsekost butikk.

Vilkår for Coconut Detox

Mens kokosolje har mange helsebringende egenskaper for alle forhold, det er fire hovedgrunner folk flest bruker det:

Candida er en systematisk epidemi som har mange negative bivirkninger. Fordi kokosolje ikke har noe sukker eller karbohydrater, det hjelper kroppen kvitte seg med giftstoffer og hjelper avskrekke sukker cravings.

Soppinfeksjoner: Ringorm og skrittsopp stammer fra en ubalanse mellom en kroppens naturlige bakterier og sopp. Kokosolje er en soppdrepende stoff, derav det bidrar til å fremme en naturlig soppvekst.

Digestive: Når fordøyelsessystem er ubalansert, kan man oppleve Irritabel Bowl syndrom eller en urolig mage. Kokosolje er gunstig i å gjenopprette systemet.

Virus: Virus kan bekjempes med kokos olje på grunn av dens laurinsyre egenskaper.

Hvordan detox med Coconut Oil

Ved hjelp av kokos olje er den enkleste og mest effektive metoden for detoxing kroppen din. Bare ta 2 ss. kokosolje for å erstatte matinntak om morgenen, etterfulgt av 1-2 ss. for resten av dagen. Du kan ta maksimalt 14 ss. per dag opp til en uke. Sørg for å drikke mye vann.

Bruk organisk, ekstra rå virgin kokosolje for å sikre maksimal sunne egenskaper og fordeler. Hvis du ikke liker kokos oljens tastel, legge den til vann, yoghurt, sitronsaft eller oppløst havsalt. Det kan være lurt å lage en shake eller en drink blanding med vann for å hjelpe det gå ned jevnt.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger som enkelte opplever mens du bruker kokos olje som en rens for første gang kan være hodepine eller svimmelhet. Dette kan unngås ved å forbruke kokosolje hver dag for et par uker før start av detox for å hjelpe systemet bli brukt til olje, og det er egenskaper.

Har Fish Oil Hjelp sirkulasjonsproblemer

Fiskeolje kosttilskudd er laget av vev av fet fisk som makrell, tunfisk, laks og sild. En av de viktigste bestanddeler er omega-3-fettsyrer. Dette er gunstig for helsen på en rekke måter; de reduserer betennelse, bidra til å redusere skadelige kolesterolnivået, redusere leddsmerter, redusere risikoen for hjertesykdom og bedre blodsirkulasjonen.

Årsaker til dårlig sirkulasjon

Skade på sirkulasjonssystemet kan forårsaket av frie radikaler, giftstoffer i kroppen, dårlig ernæring, røyking, dårlig absorpsjon av næringsstoffer og høyt alkoholinntak. Vanlige symptomer på dårlig sirkulasjon inkluderer: kortpustethet eller pust, manglende utholdenhet, manglende evne til å konsentrere seg, prikking eller nummenhet i hender og føtter, lav energi og uregelmessig varme rytme. Dårlig sirkulasjon kan føre til en rekke helsemessige problemer, inkludert artritt, diabetes, angina, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, høyt nivå av LDL-kolesterol og hjertesykdom.

Fish Oil

Fiskeolje er kjent for sin evne til å forbedre blodsirkulasjonen. Dette er på grunn av det høye innholdet av omega-3-fettsyrer. Legemet anvender omega-3-fettsyrer for å produsere hormoner, cellemembraner og for transport av fettløselige næringsstoffer i hele kroppen.

Omega-3 fettsyrer

Fiskeolje forbedrer blodsirkulasjonen fordi som omega-3 fettsyrer er absorbert av kroppen, forbedre de integriteten og funksjon av blodkar. De reduserer også faren for dannelsen av blodpropper, forbedre strømmen av blod, lavere LDL-kolesterolnivåer (skadelig kolesterol), øke nivået av HDL-kolesterol (godt kolesterol), reduserer risikoen for hjertesykdommer og redusere inflammasjon.

Daily Intake

Det er ingen anbefalte daglige kvoter for fiskeolje i kosten eller som et supplement. Hvis du tar fiskeolje som et supplement i tablettform, ernæringseksperter foreslår at du tar 1000 til 2000 mg per dag. Hvis du er å skaffe fiskeolje fra å legge fisk i kostholdet ditt, bør du spise fet fisk minst to ganger hver uke. Andre kilder til kosttilskudd omega-3 fettsyrer inkluderer linfrø og valnøtter.

Bivirkninger

Bivirkninger fra fiskeolje er sjeldne, men kan inkludere halsbrann, kvalme, dårlig ånde og diaré. Hvis du opplever disse bivirkningene bør du slutte å ta fiskeolje / omega-3 og kontakte lege umiddelbart.

Statiner Vs. Fish Oil

Statiner Vs.  Fish Oil


Statiner og fiskeolje er populære tilnærminger til bedre kolesterol-og triglyseridnivåer i kroppen vår. Mens de har forskjellige fordeler, kan de jobbe sammen for å forbedre den generelle hjerte helse.

Statiner

Statiner som Lipitor og Crestor stoppe leveren fra å gjøre mer kolesterol. Dette hjelper medisiner lavere LDL kolesterol nivåer, beskjedent lavere triglyseridnivåer og heve HDL-kolesterolet.

Bivirkninger av statiner

Som de fleste medisiner, statiner manifest visse bivirkninger, som muskelsmerter, kvalme og diaré. Vanligvis symptomene lindre når kroppen blir vant til medisinen.

Fish Oil

Som statiner, kan omega-3 fettsyre som finnes i fiskeolje også ha nytte hjerte helse ved å senke blod triglyseridnivåer. Den type fettsyre tilstede i fiskeolje omfatter eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).

Bivirkninger av fiskeolje

Høye doser av fiskeolje kan forårsake blødningsproblemer. Andre bivirkninger er kvalme, raping og en urolig mage.

Kombinasjon

Fiskeolje kan hjelpe statiner fungere bedre, ifølge University of Maryland Medical Center. Snakk med legen din om de potensielle fordelene og komplikasjon før du tar tran eller annen type supplement.

Krill Oil Vs. Fish Oil

Krillolje og fiskeolje kapsler kan bli funnet på de samme helsekostbutikker, og de koster omtrent det samme. Men, er det spesifikke fordeler til hver som bør vurderes basert på dine helsebehov.

Hva er Krill?

Krill er et rekelignende dyr i krepsdyr familie som fungerer som mat for livet i havet som hvaler, seler og pingviner. De bare vokse til å bli et par inches lang, og de er fanget kommersielt for bruk som agn og i akvarier.

Krill Oil

Krillolje og fiskeolje og fiskeolje inneholder eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer, som virker mot betennelse og bremse oppbygging av plakk i arteriene. I motsetning til fiskeolje, inneholder imidlertid krillolje astaxanthin - et pigment krill har som et resultat av å spise fytoplankton. Astaxanthin er en antioksidant.

Antioxidents

Antioksidanter er tatt for å beskytte våre organer fra ustabile molekyler som kalles frie radikaler. Astaxanthin blokkerer tilgang til disse frie radikaler til hjernen, øyne og nervesystemet.

Fish Oil

Fiskeolje, som krillolje, er tatt for sine omega-3 fettsyrer. Fiskeolje er lik krillolje ved at den har eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer. Fiskeolje er solgt som kosttilskudd i helsekostbutikker og dagligvarebutikker i form av en gel kapsel.

Hvorfor noen foretrekker Krill Oil

Hvis du er interessert i å ta en vanlig antioksidant, deretter krillolje kan være det beste valget fordi den inneholder færre kalorier. Fiskeoljekapsler er ca 150-160 kalorier per kapsel. Det kan være for mange ekstra kalorier hvis du er på en streng diett eller prøver å gå ned i vekt. Krillolje kapsler inneholder kun 10 kalorier. I tillegg vil den fishy lukt eller raping som kan komme med fiskeolje ikke skje med krillolje.

Er Almond Oil Påvist å regrow Eyebrows?

Er Almond Oil Påvist å regrow Eyebrows?


Estetisk, øyenbryn rammer inn ansiktet eller gjøre en uttalelse ved å hjelpe til ansiktsuttrykk. Fra et praktisk ståsted, hjelper de holde støv og rusk ut av øynene. Mandelolje kan hjelpe til etterveksten sparsom eller thinning brynene.

Årsaker til Øyenbryn Loss

Hormon ubalanser, medisiner, arrdannelse eller traumer, eller mangel på næringsstoffer kan føre til øyenbrynene til å kaste uvanlige mengder hår. Alopecia areata, en autoimmun sykdom som består av midlertidig flekkvis håravfall, oppleves med om lag 1 prosent av befolkningen, ifølge American Osteopathic College of Dermatology.

Hvordan håret vokser

Hår består av to hoveddeler: et protein aksel over hodebunnen, og en rot i hårsekken under hodebunnen. Blodsirkulasjonen foregår næringsstoffer til follicle å produsere hårvekst ifølge HairFollicle.com. Hårsekken kan krympe og slutte å produsere, slik at håret faller ut og utseendet av skallet eller tynning.

Hva er Almond Oil?

Mandelolje er en eterisk olje stammer fra frø av mandeltreet eller aprikostreet, ifølge Encyclopedia.com. Den brukes i matlaging eller som en aktuell fuktighetskrem for hår, hud og negler.

Fordeler

Mandelolje inneholder vitamin E, vitamin D, magnesium og kalsium, som alle er nødvendige for sunn hårvekst og follikkelstimulerende stimulering.

Hvordan det brukes

Mangel på blodstrømmen kan krympe hårsekken. Sørg for øyenbrynene får tilstrekkelig blodtilførsel, oksygen og næringsstoffer, direkte og indirekte, ved å massere mandelolje inn øyenbrynene to ganger daglig. Også, senke hodet under hjertet kan bringe mer blod til området for å løse problemet.