Digidexo.com

slutte å telle kalorier ned i vekt

Hvordan slutte å telle kalorier

Hvordan slutte å telle kalorier


Telle kalorier tjener bare som en langtekkelig chore som kan forstyrre din innsats for å miste vekt. Videre kan kaloritelling ikke være nøyaktig når du spiser mat tilberedt med flere ingredienser. I stedet for å fokusere på stive kalori restriksjoner, forenkle kostholdet ditt ved å gjøre sunne valg som fører til gradvis vekttap.

Hvordan slutte å telle kalorier

•  Lær hva en servering størrelse ser ut. Mat deler har blitt større med årene og en bagel kan tilsvare to porsjoner. En sunn porsjon pasta består av ½ kopp. En servering av kjøtt ser omtrent samme størrelse som en kortstokk.

Spis av mindre retter. Studier viser at når folk spiser fra en stor tallerken, de forbruker mer kalorier på at måltid enn de som tilbys på en liten tallerken.

Legg opp på frisk frukt og grønnsaker består hovedsakelig av vann. Deres høyt fiberinnhold hjelper deg til å føle full. Tenk produsere et ubegrenset mat i kostholdet ditt.

Spis næringsstoff tett mat. For eksempel, når du tenker på meieriprodukter, velge fettfattig yoghurt løpet frossen yoghurt. Fettfattig yoghurt gir mer kalsium enn frossen yoghurt, som får mesteparten av sine kalorier fra sukker.

Ha en sunn frokost hver dag. Folk som hopper over frokosten binge oftere på høyt kalori snack matvarer.

Velg hele korn over raffinert korn. Hele korn inneholder høyere mengder fiber, som gir bulk og hjelpe stabilisere blodsukkeret. Snack matvarer tilberedt med raffinert mel kan gjøre blodsukkeret krasjer, forårsaker en topp i sult nivåer før neste måltid.

Strek magert kjøtt og fjærkre i løpet fett-laden rødt kjøtt. Fett gir ni kalorier per gram, mens protein gir bare fire kalorier per gram. Spis hvitt skinn kylling eller kalkun.

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt


Telle kalorier for å gå ned i vekt kan være en langtekkelig og utfordrende prosess, men det kan være svært effektiv. Nøkkelen er å forstå at det er 3500 kalorier i 1 pund av kroppsfett. Du kan spise 3500 overflødige kalorier og få en kilo kroppsfett eller brenne 3500 kalorier mer enn du spiste og miste en halvkilo. Å vite at antallet vil tillate deg å forstå hvordan du kan manipulere denne enheten av energi (kalt en kalori) å arbeide i din favør.

Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt

Telle Away Pounds

•  Finne ut hva din grunnleggende metabolic rate er. Se Ressurser for en link til en grunnleggende metabolic rate kalkulator. Dette er antall kalorier du forbrenner hver dag når du gjør ingenting. For å få vekt, spiser mer kalorier enn din BMR. For å gå ned i vekt, spiser færre kalorier enn din BMR.

Kvinner: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)
Menn: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Finn ut hvor mange pounds du har tenkt å tape og hvor mange kalorier du trenger å spise for å oppnå målet ditt. For eksempel ønsker du å miste 5 pounds av fett. Du må opprette en kalori underskudd på 17.500 kalorier totalt (3500 kalorier • 5 pounds). Hvis din BMR er 1500, vil du brenne 10 500 kalorier hver i uken gjør ingenting.

La oss nå si at du i stedet spise 1250 kalorier per dag i den samme uken. Multipliser 1250 med 7, og vil du ha konsumert 8750 kalorier. Trekk fra 8750 fra 10.500, og du får et underskudd på 1750 kalorier brent i en uke. Siden 3500 kalorier tilsvarer en kilo, betyr en 1750 underskuddet du mistet en halv kilo i uken ved bare å spise smart (uten trening). At de 26 pounds i året. Med dette tempoet, vil du nå målet ditt i 10 uker.

Legg en øvelse plan til denne formelen hvis du ønsker å øke hastigheten på vekttap. Hvis du velger å gå i 30 minutter om dagen, vil du brenne ca 250 kalorier. Bruk en pulsklokke for mer nøyaktige målinger. Hvis du gjorde dette for syv dager i uken, vil du brenne en annen 1750 kalorier. Legg øvelsen kalorier (1750) med lavt kaloriinntak (1750), og det er 3500 kalorier. Ett pund gått på bare en uke.

Start forsiktig. Til å begynne, bare holde en food journal over hva du spiser og hvor mange kalorier du forbrukes. Få en følelse for hvor mange kalorier du spiser i en gjennomsnittlig dag. Få vant til å finne ut kalorier for alt du spiser. Mange restauranter tilbyr nå ernæringsmessig info for sine menyer, noe som gjør jobben enklere. Sakte marsj ned ditt daglige kalorigrensen i løpet av et par uker til du når ditt daglige kalori mål (1750 til 1500 til 1250, for eksempel).

Hold styr på alle dine kalorier hver dag. Hold styr på hvor mye du spiser og hvor mye du forbrenner med trening. Hvis du mister ganske mye i vekt, må du beregne din BMR tilsvarende for å holde deg på sporet.

Hint

 • Sikker vekttap er omtrent 1 til 2 pounds per uke.
 • Spis balanserte måltider (grønnsaker, protein, hele korn).
 • Spis mat med høyt vann og fiber innhold og litt sunt fett å bo fyldigere lenger.
 • Grønnsaker fylle deg opp med svært få kalorier.
 • Ikke sulte deg selv (BMR underskudd større enn 250 til 500 kalorier per dag). Du vil bli skrubbsulten og ende opp gorging.
 • Lav kalori diett kan gi lavere energi, tretthet og hodepine, så spiser små måltider hele dagen lang.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner på denne eller noen annen diett / treningsprogram.

Ned i vekt når du slutter å røyke

Stoppe å røyke for godt er en stor prestasjon. Det tar utrolig selvdisiplin og viljestyrke. En av downfalls av å slutte å røyke er vektøkning som vanligvis følger. Frykt ikke. Det er mulig å faktisk gå ned i vekt når du slutter å røyke.
Vektøkning etter røykeslutt sigaretter skyldes i hovedsak det faktum at nikotin er en appetitt suppressant. Når du ganske røyking, mange folk begynner å spise mer. Også sigaretter øker stoffskiftet litt, og de brenner ca 150-250 kalorier per dag avhengig av den enkelte røyker.
Alle av årsakene til vektøkning når slutte å røyke kan nullified av en liten know-how og samme type selvdisiplin og viljestyrke som fører deg til å slutte å røyke i første omgang.

Ned i vekt når du slutter å røyke

•  Finn ut hvor mye kalorier du trenger å spise i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved å bestemme din Basal Metabolic Rate (BMR). Din BMR vil fortelle deg hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en gjennomsnittlig dag.

Tell kalorier på en daglig basis. Du trenger en bærbar PC for å holde tritt med maten du spiser i løpet av dagen og en kalkulator for å legge opp de forskjellige typer kalorier du tar inn. Dette kan virke kjedelig, men det vil hjelpe, og som du blir vant til å gjøre det , vil du finne at det blir mye enklere å gjøre.

Trening er like viktig som næring når det gjelder å miste vekt når du slutter å røyke. Øvelsen vil øke stoffskiftet og tillater deg å spise litt mer mat, mens på samme tid brenner kalorier. Enhver type trening vil være bra for deg og bidra til å holde pounds off, selv om vekttrening i forbindelse med kardiovaskulær trening er den mest effektive.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Vann har flere viktige funksjoner når det gjelder å hjelpe deg å miste vekt. Vann er en appetitt suppressant, som kan være den viktigste i denne diskusjonen. Også inntak av vann faktisk hindrer kroppen i å holde på vann. Du bør drikke 6 til 8 glass vann per dag. Brillene bør inneholde minst åtte gram vann.

Prøv å unngå alkohol så mye som mulig. Du trenger ikke å helt gi opp alkohol, men du bør prøve å kutte ned. Alkohol inneholder en stor mengde kalorier, og de er faktisk ubrukelig kalorier. Også drikker for mye alkohol kan føre til et tilbakefall fordi det er en sterk sammenheng for de fleste mellom alkohol og røyking.

Unn deg selv hver gang en stund til en slem matbit eller et stort måltid som kanskje ikke passer inn i din diett planer. Dietter fungerer ikke hvis du ikke kan holde seg til dem. Behandle deg selv til tider vil ikke blåse opp midjen din, men det vil holde deg glad og bidra til å holde deg å spise sunnere.

Hint

 • Space ut dine glass vann så jevnt som mulig utover dagen. Spis frokost så raskt som mulig når du våkner. Frokost setter fart på stoffskiftet og bidrar til å holde det gående hele dagen. Du kan finne kaloriinnholdet i de fleste matvarer på nettet hvis de er ikke inneholder FDA ernæringsmessige etikettene på dem. Også de fleste restaurantene har nå den ernæringsmessige informasjon om sine matvarer tilgjengelige enten på nettet eller som en brosjyre på restauranten.
 • Unngå å spise rett før du går til sengs. Stoffskiftet er tregere når du sover, og du trenger tid for kroppen å begynne å brenne noen av kalorier før du går i dvale.

Vil du ned i vekt raskere Watching kalorier eller fett?

Med alle dietter som finnes i dag, er det vanskelig å vite hvilken som er bedre. Noen hevder at så lenge du se dine karbohydrater, vil du gå ned i vekt uansett hvor mange kalorier du forbruker. The Atkins diett er et godt eksempel på dette. Andre sier at en lav-fett diett er svaret. Til slutt, virker det som en lav-kalori diett er den beste tilnærmingen for de fleste, men ikke for alle.

Kalorier Vs. Fat

Det virker som, basert på de fleste eksperter 'og ernæringsfysiologer oppfatning, ser kalorier - noen kalorier - i motsetning til å bare kutte fett i kosten er den mest effektive måten å gå ned i vekt raskt. En studie, finansiert delvis av det nasjonale hjerte, lunge og blod Institute (NHLBI), viser at det er mulig å velge en diett som fungerer for deg. Når vi redusere våre kalorier, og legg til litt kostfiber, bør vekttap være uunngåelig. "Dr. Elizabeth G. Nabel, NHLBI direktør, uttalte:" Så lenge folk følger et hjerte-sunn, redusert calorie diett, det er mer enn en ernæringsmessig metode til å oppnå og opprettholde en sunn vekt. "

Dr. Alice H. Lichtenstein, professor i ernæring ved Tufts University i Boston, uttalte, som sitert i en New York Times artikkel publisert i september 2002: "Redusere fett alene er ingen garanti for vekttap Du må kutte kalorier eller øke fysisk aktivitet. . "

Du lurer kanskje på hvorfor en diett som Atkins, som ikke er basert på å kutte kalorier, har blitt så populært da. Grunnen er fordi selv i en høy-protein, høy-fett diett som Atkins, gjør du faktisk kutte kalorier, selv om ufrivillig. Hver gang du begrense noen store næringsgruppe i den grad at Atkins gjør med karbohydrater, er du sannsynligvis til å gå ned i vekt, først og fremst fordi du vil ha konsumert færre kalorier. Også, mat med høyt fett og protein fordøye tregere, som vil gjøre at du føler deg fornøyd lenger. Når du føler deg tilfreds, vil du ikke spise så mye.

Betraktninger

Du må holde et par ting i bakhodet hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt ved å bare se på kalorier. For eksempel, er det lett å undervurdere hvor mange kalorier du spiser. For for deg å gå ned i vekt se dine kalorier, må du telle hver kalori du forbruker. Mange synes dette ikke bare altfor tidkrevende, men også utrolig kjedelig. Slik at de ender opp med å kutte hjørner, noe som nesten alltid resulterer i mer kalorier forbrukes enn de har beregnet med sine "ballpark tall." Dessuten er data som konkluderte med et århundre siden hva mengde energi fett, protein og karbohydrater har, ikke er riktig. Som rapportert av nettsiden til Daily Mail i England, Dr. Geoffrey Livesey, en uavhengig ernæringsfysiolog som tidligere jobbet for Medical Research Council menneskelige ernæring forskningsenhet, sier, "I mange år har vi vært undervurderer antall kalorier i enkelte matvarer med så mye som 25 prosent. Avhengig av maten blir spist, kroppen din kan være å få langt mer eller mindre kalorier enn det er faktisk forbruker. " Fat har tydeligvis 8,7 kalorier per gram, ikke 9; protein 3.2, ikke 4; og karbohydrater 3.8, ikke fire.

Likevel har fett mye mer kalorier enn de to andre. Dette betyr at hvis du spiser en lav-fett diett, og er en av de som hater å telle kalorier, kan du gå ned i vekt raskere ser fettinntaket.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier


Den oppadgående trenden i vekt og fedme blir stadig mer alarmerende i samfunnet. Med folk forbruker mer kalorier og leve stadig mer stillesittende livsstil, er waistlines utvide og vektrelaterte helseproblemer er nådd epidemiske proporsjoner. Til tross for utallige kjepphest dietter som dukker opp, telle kalorier er fortsatt den mest effektive måten å trygt å miste vekt, og er også den mest bærekraftige på lang sikt. Et sunt mål å satse på er 1 til 2 pounds av vekttap per uke. Kombinere kaloritelling med trening vil resultere i den mest effektive vekt miste regime.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

•  Finn ut hvor mange kalorier du skal forbruke for dagen. Dette vil avhenge av flere faktorer, for eksempel hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt og hvor mange kalorier du brenner gjennom fysisk aktivitet. Generelt bør kvinner ikke inntar færre enn 1200 kalorier per dag og menn bør ikke forbruke færre enn 1800 kalorier per dag.

Skriv ut ditt måltid plan for neste uke. Du kan alltid justere den senere hvis det er nødvendig, men det er godt å ha en grunnleggende plan for å begynne med. Planlegg å ha minst tre måltider og to snacks. Føler fratatt mat vil gjøre miste vekt mye vanskeligere. Sørg for at du får nok av hver matvaregruppe, spesielt fett og protein, som vil bidra til å holde deg mett og mett.

Bruk en journal, regneark eller andre planner du velger å spore ditt daglige inntak. Husk å holde styr på noen ekstra snacks og drikkevarer, inkludert brus og juice.

Skriv ned del størrelsen du spiser til hvert måltid og snack. Måle eller veie maten når det er mulig å få en eksakt kalori teller. For pakket elementer, se matens ernæring etiketten. Du kan også vurdere å investere i en kalori telling manual for caloric informasjon.

Beregn din totale kaloriinntak på slutten av hver dag. Prøv å plass kalori forbruk jevnt utover dagen.

Hint

 • Husk å ta med sporadisk behandler i menyen din plan.
 • Hold lav kalori snacks, for eksempel selleri eller luft-poppet popcorn på hånden når du prøver å gå ned i vekt.
 • Sjekk alltid med en lege før du tar fatt på noen vekttap eller diett plan.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier


Det er en misforståelse som har eksistert i flere tiår, og det går noe sånt som dette: For å gå ned i vekt, må du telle kalorier eller følge en diett. Så folk revolusjonere hele deres spise plan, gå for de lavest kalori elementer eller følge noen diett, og stoppe når de ikke kan stå det lenger. Snart deres favoritt mat - og ekstra pounds - komme tilbake med en hevn. Det trenger ikke å være slik. Ved å følge disse fem trinn, kan du gå ned i vekt uten å telle kalorier - eller kjører selv gal.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Fem trinn for å miste vekt på den enkle måten

Gjør din favoritt mat en prioritet: Vent: Betyr ikke dette gå mot alt dietter si? Ja, og det er derfor det fungerer. Men dette er ikke å si at du bør spise bare junk food. I stedet vil du identifisere dine absolutte favoritter og inkludere dem i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du elsker iskrem, har en liten scoop hver dag. Men hvis du ikke liker cookies, ikke spise dem; de er ikke verdt kalorier. Du vil bli overrasket over hvor få kalori-rik mat du faktisk liker. Når du finner en måte å fornuftig inkludere slike matvarer i kostholdet ditt, vil behovet for å overspise naturlig spre, og du kan gå ned i vekt med letthet.

La magen ta ledelsen. Dette trinnet er mye enklere enn å telle kalorier. I stedet, spise når du er sulten og stoppe når du begynner å føle deg mett. La oss starte med sult først: Sørg for at du faktisk er sulten når du spiser, og ikke vente til du er skrubbsulten. Alltid spørre deg selv om du er mista sult for kjedsomhet eller stress. Når du begynner å spise, ta deg tid til å nyte måltidet, og se opp for det øyeblikket når du begynner å føle deg mett - det er på tide å stoppe! Hvis du venter til du er fylt, har du sannsynligvis allerede spist for mye.

•  Spis frokost. Hvis du ikke pleier å spise noe i morgen så starter nå. Studier viser at folk som spiser frokost veier mindre enn folk som ikke gjør det. Årsaken er at folk som hopper over frokosten får skrubbsultne senere i dag og kompensere ved overspising. Hvis du ikke er sulten til frokost, deretter begynne i det små med litt frukt eller kornblanding. Ofte folk ikke er sulten til frokost fordi de spiser for mye på dinner og sent på kvelden. Fikse det ved å holde natta måltid petite.

Gjør sunne bytteavtaler. Til hvert måltid, tenke på hvor du kan enten legge sunn mat eller swap mindre næringsrik elementer for mer næringsrike alternativer. For eksempel legge litt frukt til din morgen frokostblanding og grønnsaker til pasta middag. På sandwich, bytte hvitt brød for hele korn brødet. Denne måten, du er ikke å gjøre store endringer i kostholdet ditt, du er bare lære å lage maten du elsker bedre.

Aktiver livet ditt. Mens spise mindre er nøkkelen til å miste vekt, mosjon er viktig å holde den av. Hvis du har mislyktes i å prøve å få en time på treningsstudio, kan du prøve å gjøre livet ditt mer aktiv ved å se etter muligheter for å flytte hele dagen lang. Har du en 10-minutters pause på jobb i morgen? Gå for en rask spasertur. Bor i nærheten til å fungere? Prøv å gå eller du sykler der. Det er alltid lommer av tid i dag du kan fylle med fysisk aktivitet; du trenger bare å være på utkikk etter dem.

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier


Med det nye året mange mennesker ønsker å gå ned i vekt og å telle kalorier er en god måte. Det er en prøvd og sanne metoden. Men sammen med kaloritelling bør du inkludere noen form for trening i livet ditt. Turgåing er en utmerket øvelse uten altfor store anstrengelser. Bare husk jo raskere du går jo flere kalorier vil du forbrenne.

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

•  Først, de fleste eksperter mener at en diett på 1500 kalorier om dagen vil la deg løs vekt. Du bør ikke prøve å kutte alt av kalorier på en gang, kan du prøve å senke dem hver dag, og på slutten av noen få uker kaloriinntaket vil være der du ønsker å være. Hvis du begynner å spise lavere kalori mat vil du også være i stand til å spise større mengder mat, og samtidig senke kaloriinntaket.

To andre, vil du finne det er bedre å spise flere små måltider hver dag, i stedet for tre store. Hvis du spiser bare tre måltider vil du finne du er mer sulten på måltider og har en tendens til å spise for mye. Du må lære å spise frukt og grønnsaker, magert kjøtt og low carb matvarer. Husk selv når kosten kroppen din trenger fortsatt en viss mengde fett for å forbrenne energi.

I tillegg må du beregne mengden kalorier du tar i hver dag og og prøve å anslå kalorier du brenner fra trening for å se om du har mistet vekt. Normen er ca 60% av kaloriene blir brent av. Hvis du ikke faller i dette området, kan det hende du må kutte ned på kalorier og justere spise.

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier


Å miste vekt enkelt handler om å telle kalorier. Avhengig av høyde og vekt, folk allerede brenne et visst antall kalorier om dagen bare fra vanlige kroppsfunksjoner og normal beveger seg rundt. Ved å gjøre regnestykket og telle kalorier, er det ikke vanskelig å gå ned i vekt enkelt.

Hvordan å miste vekt lett å telle kalorier

•  Å miste vekt lett å telle kalorier, først finne ut hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag uten trening. Hvis du er en kvinne ta din vekt ganger ti pluss din faktiske vekten. For eksempel hvis du veier 140 kg, 140 x 10 tilsvarer 1400. Take 1400 pluss 140, noe som tilsvarer 1540 Du trenger 1540 kalorier om dagen for å gå i balanse uten noen aktivitet. Menn, ta kroppsvekten din ganger ti og deretter legge to ganger vekten din. Både menn og kvinner kan legge til en annen 20 til 30 prosent for regelmessig aktivitet i løpet av dagen å gjøre ting som hverdagsgang, renhold, og fungerer.

Bruk multiplikasjon å telle kalorier. Telle kalorier er også en enkel måte å gå ned i vekt ved å multiplisere vekten din med et aktivitetsnivå. Hvis du er stillesittende, telle kalorier ved å multiplisere vekten din med 14. En £ 100 inaktiv person bryter selv ved å forbruke 1400 kalorier om dagen. Hvis du er moderat aktiv, multiplisere vekten din med 17. Så brenner en £ 100 moderat aktiv person 1700 kalorier om dagen. Hvis du er veldig aktiv, multiplisere vekten din med 29. For eksempel, hvis du veier 100 pounds vil du forbrenne 2900 kalorier om dagen. Beregning av kalorier for å gå ned i vekt er enkel matematikk. Spis mindre enn Total forbrenning hver dag, og du vil miste vekt lett.

Bruk enkle tillegg til å telle kalorier. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Hvis du brenner 3000 kalorier om dagen og spiser 3500 kalorier om dagen, har du 500 ekstra kalorier hver dag som vil dukke opp på din skala som vektøkning. Gjør dette i sju dager, og vil du ha fått en halvkilo. Hvis du spiser 2500 kalorier om dagen og brenne 3000 kalorier om dagen, bør du miste ett pund i uken. Det er enkelt å gå ned i vekt enkelt ved hjelp av matematikk og telle kalorier.

Spor trening kalorier og legge disse forbrente kalorier til din totale daglige kalorier. For eksempel, hvis du trene på et treningsstudio, treningsapparatene vil vanligvis fortelle deg hvor mange kalorier du har forbrent. Hvis ikke, bare gjøre et Google-søk. Hvis du brenner 500 kalorier på trapp-stepper, legge kalorier til din totale daglige beløpet. Hvis du brenner totalt 2000 kalorier om dagen med trening, og bare spise 1500 kalorier, bør kroppen din mister 500/3500 pund. Det er 1/7 av en halvkilo. Trening er en fin måte å forbedre din helse og å miste vekt lett.

Hvor mange kalorier bør jeg ha hver dag for å gå ned i vekt?

Antall kalorier du forbruker vil påvirke om du opprettholde din nåværende vekt, ned i vekt eller opp i vekt. Kalorier, sammen med et par andre faktorer, kan justeres for å hjelpe deg å miste vekt effektivt.

Reduser Totals

Før du prøver å målrette antall kalorier du forbruker daglig til en standardskjema, ta lager av hva du nå spiser. For å gå ned i vekt med en hastighet på en til to pounds per uke, vil du ønsker å redusere ca 500 av kalorier per dag fra det du nå spise fordi et pund består av 3500 kalorier. En god måte å ta opptelling av din nåværende kaloriinntak er å spore spise i en uke før du foretar justeringer. USDA tilbyr gratis tracker som vil telle kalorier og andre vitaminer, fett og næringsstoffer på deres My Pyramid området. Andre nettsteder som The Daily Plate og My Calorie Counter sporings gratis også.

http://www.mypyramidtracker.gov
http://www.thedailyplate.com/
http://www.my-kalori-counter.com/

Øke aktiviteten

En annen måte å redusere det totale antall kalorier kroppen din absorberer er å øke aktiviteten, som brenner kalorier. Du kan øke din aktivitet med tradisjonell trening som vektløfting, jogging eller aerobic, eller rett og slett innlemme aktivitet i din daglige rutine. For eksempel, ta trappen i stedet for heis, gå en tur til lunsj, parker bilen lenger vekk fra butikken inngangen eller gå av bussen stopper noen kvartaler tidlig. En 150-kilos person vil brenne et gjennomsnitt på 150 kalorier i en times gange. Hvis du pare det med å spise bare 350 færre kalorier per dag, vil du være på vei til å miste ett til to pounds per uke.

Målrette Kalorier

Etter at du har tatt lager av din normale kaloriinntak og begynt å redusere dine egne kalorier, ta kontakt med noen standard diagrammer for hva kaloriinntaket bør være. Dette tallet er litt forskjellig for alle på grunnlag av kjønn, høyde, vekt, alder og daglig aktivitetsnivå. Du kan koble din egen informasjon inn i kalkulatoren gitt i referansene under. De fleste voksne prøver å gå ned i vekt vil falle mellom et ideal om 1,500-2,500 kalorier, men dette vil variere mye basert på de ovennevnte faktorene. Som du kaste pounds, revurdere de anbefalte kalorier, så du vil trenge færre kalorier når du har mistet en betydelig mengde vekt.

Få Kalori Bang for pengene

Folk refererer ofte til alkoholholdige drikker som "tomme kalorier" fordi de inneholder kalorier, men ikke næringsstoffer. Andre matvarer som søtsaker og stekt mat er like i at deres kalori teller er høy, men deres ernæring verdien er lav. Foods høy i fiber, protein og hele korn vil holde deg følelsen mer fornøyd samtidig gir kroppen din med mye behov for vitaminer og næringsstoffer og er lavt i kalorier. Matvarer som frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn, magert kjøtt, bønner og små porsjoner av nøtter alle faller inn under denne kategorien. Pass på å sjekke sine kalori verdier sammen med andre nivåer av næringsstoffer på ernæring data stedet.

Er det bedre å se Fat eller kalorier for å gå ned i vekt?

Når matvarer er høyt markedsført som "lite fett", er det lett å bli fanget opp i den misforståelse at å kutte fett i en diett vil føre til vekttap. Det er faktisk opprettholdelsen av et kaloriunderskudd som til slutt vil føre til varig vekttap.

Ikke alt fett er dårlig

Selv om en lav-fett diett kan tilby mange fordeler, blant annet en forbedret følelse av velvære, ikke alt fettet må reduseres. Faktisk kan sunt fett som fiskeolje hjelpe til generell helse og til og med vekttap.

Calorie Defecit

Nøkkelen til å miste vekt er å ha kroppen forbrenne mer kalorier enn det tar. Dette kan gjøres ved å finne et anslag over den gjennomsnittlige kalori behov, og telle kalorier du spiser for å skape et underskudd.

Typer Kalorier

Vekttap er ikke så enkelt som å trekke kalorier du brenner fra kaloriene du spiser, men. Kalorier avledet fra høy ernæring matvarer som grønnsaker og magert kjøtt vil være mye mindre sannsynlig å bli lagret som fett enn kalorier fra sukker og bearbeidet mat.

Balanse

Det er ikke å telle kalorier alene eller ser fett som vil føre til vekttap, men heller holde hvert av disse områdene i moderate mengder. Spise fettfattig mat kan forbedre helse, men vil ikke direkte føre til vekttap. Å miste vekt gjennom kalori kontroll vil ikke automatisk bedre helse.

Vekttap Aids

En flott måte å øke en kalori underskudd er å delta i lett trening på daglig basis. En times aktivitet kan brenne hundrevis av kalorier, noe som gjør opp for eventuelle feil i en diett.

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt


Enten du drikke med måte eller overdrevet, kan konsumere øl at du skal føle stillesittende, svak og mer sannsynlig å ønsker usunn, bearbeidet mat. Ifølge alkoholproblemer og løsninger, selv om kalorier fra øl er ikke signifikante i vektøkning, de forårsaker cravings for større mat porsjoner og usunn, fet mat valg. Med hjelp av en støttegruppe, venner eller familie, kan du slutte å drikke og gå ned i vekt gjennom riktig kosthold og mosjon.

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

•  Fjern alle øl fra hjemmet for å hindre at trangen til å komme hjem fra en stressende dag på jobb og ha en øl. Bytt ut de alkoholholdige drikkevarer med næringsrike drikker som juice eller vann.

Finn en hobby å gjøre i helgene eller etter jobb. Å ha en hobby gir deg et annet alternativ i tillegg gå til happy hour eller sitter foran TV-en og drikke øl. Hobbyer som golf, yoga, matlagingskurs, bokklubber og flere aktiviteter tillate deg å møte venner som kan flytte ditt sosiale liv borte fra å drikke.

Drikk med måte. Selv om det kan være urimelig å avskåret deg selv fra å drikke øl hele sammen, noe som begrenser din drikker når du går ut med venner kan redusere sjansene for hjerte-og karsykdommer, ifølge American Heart Association (AHA). AHA anbefaler ikke mer enn to drinker per dag for menn og en drink for kvinner. Lære å kontrollere deg selv og drikke i moderate mengder vil hjelpe den generelle vekttap prosessen og din helse.

lage og gjennomføre et treningsprogram regelmessig. Selv om kosthold og spise sunt er viktig, er like viktig for vekttap øvelsen. Cutting tilbake drikker øl kan kutte kalorier og hjelpe deg å miste vekt, men å være aktiv og trene er nødvendig også. USA Fysiske aktivitet Retningslinjer anbefaler fire til fem dager per uke med aerobic aktivitet i 30 minutter om dagen.

Finn en venn som er villig til å trene med deg og holde deg på sporet mot dine vekttap mål. Trene med venner og kollegaer gir deg en ekstra motivasjon i helgene eller etter jobb for å hoppe happy hour og traff gym.

Spis næringsrik mat og innlemme dem i kostholdet ditt. Hele korn brød, frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler og er lav i fett. Overflødig drikking kan skape usunne dietter på grunn av krav til bearbeidet og fettrik mat. Ikke bare vil det hjelpe deg å trimme ned din midje størrelse, vil næringsrik mat hjelpe deg å bli mer energisk.

Hint

 • Hvis det blir vanskelig å eliminere drikke øl, søke profesjonell hjelp for å hjelpe deg å begynne å slutte.

Hvordan vite hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Hvor mange kalorier bør jeg spise for å gå ned i vekt? Glad du spurte. Noen vekttap systemet vil bestå av å øke kaloriforbrenningen, og redusere kaloriinntaket. Det er den eneste formel som forårsaker vekttap. Så, for å lage din egen vekttap system, alt du trenger å gjøre telle kalorier og trening. Denne artikkelen tar for seg kalorier siden av ligningen.

Hvordan vite hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

•  Vei deg naken.

Dette vil gi deg din nåværende kroppsvekt og et startnummer for kalorier. Jo mer du veier, jo flere kalorier kroppen din trenger å opprettholde den vekten.

multiplisere vekten din med 14.

At antallet er basert på en mye mer komplisert beregning at folk flest rett og slett ikke vil gjøre. Dessuten, som du mister vekt i noen vekttap system du ønsker å justere kaloriene riktig.

Trekk fra 5%.

Sunn vekttap oppstår stadig overtid på grunn av endringer i livsstil. Trekke 5% av av kaloriinntaket ditt beveger deg i den retningen.

Gjenta disse trinnene til du kommer til en sunn vekt.

Hvis du sjekke selv hver uke, og du har mistet flere pounds, justere kaloriinntaket ned. Så, hvis du veide 180 kalori behov vil være 2520. Trekk fra 5% og du får 2394. Øk trening nivå, og du vil miste vekt. Hvis du mister 5 pounds så caloric behov er 2450 så redusere inntaket til 2327 en dag. Hvis du miste 15 pounds og komme ned til 165 dine vedlikeholdsbehov er i ferd er i ferd med 2310, og bør du spise 2194 for å gå ned i vekt mens du trener.

Se tips og advarsler på denne vekttap SYSTEM NEDENFOR.

Hint

 • Dette vekttap systemet krever kaloritelling. Få en food journal og skrive ned alt du spiser.
 • Som med alle vekttap systemer, frukt og grønnsaker, fiberrik mat, komplekse karbohydrater og lite fett retter er avgjørende for din vekttap.
 • Noen vekttap system bør forfølge i nært samråd med legen din.
 • Diabetikere vil ha spesifikke krav som må være ivaretatt.

Hvordan brenne 500 kalorier om dagen for å gå ned i vekt

Hvordan brenne 500 kalorier om dagen for å gå ned i vekt


Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, vet du at trening kommer til å være en av de mest fordelaktige bidrag mot dette målet. Trening trenger ikke å komme bare i de tradisjonelle former som vi vanligvis tenker på, som for eksempel lange timer på treningsstudio eller aerobic klasser. Trening kan også komme fra husarbeid eller å gå.

Hvordan brenne 500 kalorier om dagen for å gå ned i vekt

Brenner kalorier

Gå jogging. En hourlong jogge kan brenne omtrent 584 kalorier. For å gjøre jogging morsommere, verve selskap av en venn.

Swim. Mange treningssentre, som for eksempel YMCA, gi svømme tid for voksne i morgen eller natta. Svømming runder for en time kan brenne 511 kalorier.

Sjekk ut aerobic. Høy effekt aerobic kan brenne 511 kalorier på bare én time. Hvis du har barn, kan du gjøre dette før de våkner opp eller etter at de går til sengs.

Sett på Rollerblades. Dette er noe morsomt som du kan gjøre med familien. Rulleskøyter i en time kan brenne en heidundrende 913 kalorier.

Dance. Dans til musikk kan være morsomt for hele familien også. I en time, kan dans til fartsfylt musikk brenne omtrent 654 kalorier.

Fullfør at husarbeid og brenne 864 kalorier. Gjør den ultimate housecleaning rutine og høste fordelene. Ikke bare vil du ha et rent hus, men du vil brenne kalorier også.

Hint

 • Kaloritellingen som er gitt er basert på en person som veier rundt 160 pounds. Selvfølgelig, hvis du veier mer, antall forbrente kalorier vil øke.
 • Alltid konsultere med helsepersonell før du starter noen ny øvelse regiment. Hvis du opplever smerte under trening, stoppe umiddelbart.

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?


Før du kan finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt, må du vite hvor mange kalorier kroppen din trenger på en daglig basis. Mens USDA anslår gjennomsnittlig kaloriinntak for kvinner og menn på 2000 og 2500, henholdsvis beregningene som bestemmer kaloriinntaket involvere flere faktorer enn bare kjønn. Hvor mye du veier, alder og aktivitetsnivå avgjør hvor mange kalorier kroppen din trenger.

Funksjon

Kroppen din trenger kalorier for å gjøre de mest grunnleggende funksjonene. Selv stillesittende mennesker krever en anstendig mengde kalorier. Mens kalorier kan virke som fienden for de som prøver å gå ned i vekt, i virkeligheten, kalorier er det som gjør det mulig for deg å forfølge din idealvekt. Ved inntak av for få kalorier, kan du ikke ha den energien du trenger for å få den kroppen du ønsker. Vanligvis anbefales det at du spiser minst 1200 kalorier per dag. Et bedre estimat er å finne din basal metabolic rate (BMR) for å bestemme minimum av kalorier du bør spise for å gå ned i vekt.

BMR

Det er tre faktorer som bestemmer den totale mengden kalorier kroppen din trenger hver dag: din BMR, aktivitetsnivå og den termiske effekten av mat. Din BMR er det minimum av kalorier kroppen din trenger hvile, for å utføre funksjoner som pusting og pumpe blod. Bestem din BMR ved hjelp av følgende regnestykke: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Menn, derimot, kan du bruke denne beregningen: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). Du bør ikke spise færre kalorier enn din BMR.

Typer Kalorier

Kalorier som finnes i maten kommer fra fett, proteiner og karbohydrater. Ett gram protein eller karbohydrat er lik 4 kalorier, mens 1g fett er lik 9 kalorier. Kalorier du forbruker bør inneholde en balanse av hver av de tre typene kalorier. Når kosten, er det spesielt viktig å ha et balansert måltid, for å gi kroppen din med nok næringsstoffer. USDA Food Guide Pyramid foreslår du forbruker ca 45 til 65 prosent av kaloriene fra karbohydrater, 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier fra fett, og 10 til 35 prosent fra proteiner.

Når man skal spise

Hvor ofte du spiser er nesten like viktig som hva du spiser. For å maksimere din metabolisme, spise 05:56 små måltider hver dag. Vanligvis frokost og lunsj bør være din største måltider på dagen, når du fortsatt har en god del igjen i dag for å brenne av kalorier. I tillegg bruker det meste av fett tidligere på dagen, for å unngå å lagre det på kroppen din.

Tips

Mens slanking, må du følge nøye med på alt du spiser. Vurdere å holde en journal. Referere til online kalkulatorer som kan hjelpe deg å avgjøre hvor mange kalorier er i maten du spiser, samt hvor mye kalorier du kan brenne gjøre visse aktiviteter. Se opp for skjulte kalorier, slik som de som finnes i drinker, store porsjoner og ekstra snacks.

Hvor mange kalorier om dagen bør du spise for å gå ned i vekt?

Alle er gjort på en annen måte, så det er ingen universell mengde kalorier som du kan spise hver dag for å gå ned i vekt. For å vite hvor mange kalorier du bør spise en dag, må du kjenne kroppen din ganske godt. Når du beregne din metabolic rate og forstå din fysiske aktivitet, så kan du begynne å beregne hvor mange kalorier du bør spise. Men selv når du gjør dette, ta litt øvelse i betraktning, da dette vil hjelpe deg å miste vekt på en raskere og sunnere måte.

Gjennomsnittlig kaloriinntak

De fleste mennesker spiser ca 2000 til 2500 kalorier om dagen, men færre eller mindre kan være nødvendig, avhengig av hver person. Det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du bør spise hver dag. Kjønn, alder, høyde, vekt og fysisk aktivitet er alle viktige faktorer du må vurdere. Ideen bak å miste vekt er å spise mindre kalorier om dagen enn kroppen din trenger for simple living. Dette kalles din Basal Metabolic Rate (BMR).

Basal Metabolic Rate

BMR er den hastigheten som du forbrenner kalorier mens du utfører daglige funksjoner som å sove og puste. Dette er de kalorier kroppen din trenger bare å legge ned hele dagen. Dette er den største faktoren i å forstå hvor mange kalorier du trenger å spise for å vedlikeholde, få eller miste vekt på en sunn måte.

Det finnes flere forskjellige formler som brukes til å beregne BMR siden den er basert på en rekke faktorer, slik som alder, kjønn, vekt og høyde. Du kan gå på nettet og finne en BMR kalkulator som vil gjøre denne beregningen for gratis. Her er en nøyaktig formel som er mye brukt.

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kg) + (5 x høyde i cm) - (6,8 x alder i år)

Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kg) + (1,8 x høyde i cm) - (4,7 x alder i år)

Når du finner din BMR, du kommer til å ønske å ta din daglige aktivitet i betraktning for å få en mer nøyaktig lesing. Bruk denne formelen:

Aktivitet Multiplier
Stillesittende = BMR X 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv = BMR X 1.375 (lett trening / sport 1-3 dager / uke)
Mod. aktiv = BMR X 1.55 (moderat trening / sport 3-5 dager / uke)
Veldig aktiv = BMR X 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager / uke)
Ekstr. aktiv = BMR x 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller 2X dagers opplæring, dvs. maraton, konkurranse etc.)

Her er et eksempel for å gjøre ting mindre komplisert:
-30 År gammel kvinne
-150 Pounds

5'6 '' Ingen trening

BMR = 655 + (9,6 x 68kg) + (1,8 x 167,64 cm) - (4,7 X 30 år)
655 + (652,8) + (301,752) - (141) = 1468
Aktivitet Multiplier = 1468 (BMR) x 1,2 (stillesittende) = 1762

Denne personen bruker 1762 kalorier om dagen for rutinemessig vedlikehold.

Hvordan å miste vekt

Nå er det den enkle delen. For å gå ned i vekt, må du innta færre kalorier om dagen enn din BMR. Ca 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo kroppsvekt. Så hvis du ønsker å miste 1 kilo i uken, bør du spise 500 færre kalorier hver dag. En person som har en BMR av 1762 bør spise ca 1262 kalorier om dagen hvis hun ønsker å gå ned i vekt.

Du kan også øke aktiviteten din rate å hjelpe deg å miste vekt. En person som spiser 500 færre kalorier om dagen kan også legge til en treningsøkt rutine som brenner ytterligere 500 kalorier om dagen. Dette vil hjelpe deg å miste vekt raskere og opprettholde en sunn livsstil. Du bør ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen uten å konsultere lege først.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Du må opprette et underskudd på kaloriinntaket for å gå ned i vekt. Det er ikke vanskelig å beregne hvor mange kalorier en dag du trenger å gå ned i vekt. I utgangspunktet trenger du å gjøre noen enkle matematiske ligninger. Det er mange kalori kalkulatorer som kan bli funnet på World Wide Web også, hvis du ikke stoler på dine matematiske evner.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Caloric Effect

•  En kalori er i utgangspunktet et mål for varmeenergi. Når maten du har spist er brent, og deretter frigjør den en viss mengde varme eller energi. Den energimengde det frigjør avhenger av typen av mat konsumert. Jo flere kalorier som er i en bestemt mat, da mer energi vil bli frigjort som den brennes. 3500 kalorier er lik £ 1.

Hvis du ønsker å gå ned ca ett pund per uke, deretter redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier om dagen. Du kan også velge å trene for å brenne av disse 500 kalorier om dagen.

•  Det minste daglige kaloriinntak er forskjellig for hver enkelt, siden alle har en annen kroppssammensetning og aktivitetsnivå. Noen retningslinjer har blitt satt av American College of Sports Medicine (ACSM). De anbefaler ikke mindre enn 1200 kalorier per dag for kvinner og ikke mindre enn 1800 kalorier per dag for menn.

Tom Venuto, en av verdens beste kroppsbyggere og fitness modeller og forfatter av Brenn fettet Feed Muscle, skriver at du må gi opp hele konseptet med slanking på svært lite kalorier for å gå ned i vekt.

Harris-Benedict formel

Denne formelen bruker faktorer av høyde, vekt, alder og kjønn for å finne ut BMR (basal metabolic rate), noe som gjør det en nøyaktig beregning for å bestemme kalori behov. Denne ligningen er ganske nøyaktig i alt, men den ekstremt muskuløse eller ekstremt overvektig person.

Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner for alle dine daglige kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse, temperaturkontroll, sirkulasjon, respirasjon, celle gjenoppbygging og alle andre metabolske prosessen som drives av kroppen din hver dag. Det inkluderer ikke trening.

Beregn din BMR med følgende formel

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kilo) + (5 x høyden i centimeter) - (6,8 x alder i år)
Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kilo) + (1,8 x høyde i centimeter) - (4,7 x alder i år)

Merk: 1 tomme tilsvarer 2,54 cm

1 kg equals 2.2 pounds

Når du vet din BMR, beregne TDEE (totale daglige energiforbruket) ved å multiplisere din BMR med en av følgende aktivitets faktorer.

Stillesittende lik BMR ganger 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv tilsvarer en BMR ganger 1.375 (lett trening / sport 1 til 3 dager per uke)
Moderat aktiv lik BMR ganger 1,55 (moderat trening / sport 3 til 5 dager pr uke)
Veldig aktiv lik BMR ganger 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager per uke)
Ekstremt aktiv lik BMR ganger 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller to ganger om dagen trening, maraton, fotball camp, konkurranser).

Resultatet av denne formelen gir deg antall kalorier som du kan spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. For å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier enn din resulterer TDEE.

Et eksempel på en 30-år gammel kvinne som veier 176 pounds og 5'6 "høy og moderat aktiv vil være:

655+ (9.6 x 80) + (1,8 x 168) - (4.7 x 30)
665 + 768 + 302-141 = 1594 kalorier per dag.

Nå multiplisere BMR av 1594 av en aktivitetsfaktor for å oppdage TDEE:

Hun trenger 1594 x 1,55 = 2470,7 kalorier per dag for å opprettholde sin tidligere vekt.

Hint

 • En sunn måte å starte din vekttap plan er å starte med de kaloriene som kreves hvis du var bare 5 eller 10 pounds mindre enn du er nå. For eksempel, hvis du for tiden veie 250 pounds, og deretter estimere kalori behov i 240 pounds. Begrense deg selv for strengt gjør det vanskeligere for deg å opprettholde et vekttap plan. En fornuftig plan reduserer kaloriinntaket, mens på samme tid holde det tilstrekkelig for kroppens behov. Etter hvert som du blir mer aktiv, vil du forbrenne mer kalorier fortsatt. Det er bare lettere for deg å bli mer aktiv enn det er å gjøre uten mer mat for å oppnå samme reduksjon i kalorier. Det er virkelig bedre for helsen å brenne fett enn å sulte den.
 • Når kaloriinntaket er for lavt, da muskelmasse er brutt ned til energi, begynner metabolic rate å slippe etter 3 dager med å spise svært lite kalorier, og du risikerer ernæringsmessige mangler, tretthet, irritabilitet og treghet. Også sette deg selv opp til å gjenvinne fett hvis du plutselig begynner å spise igjen som du hadde tidligere. Prøv ikke å redusere kaloriinntaket med mer enn 1000 kalorier under vedlikehold. Du bør forsøke å redusere kalorier gradvis fordi et plutselig fall kan føre til en demping av stoffskiftet. Et sunt vekttap målet er å miste mer enn 1/2 til 2 pounds per uke. Å miste mer enn 2 pounds per uke kan gjøre det vanskelig å holde vekten av permanent. Du bør aldri kutte ned til færre enn 1200 daglige kalorier uten tilsyn av helsepersonell. Før du starter noen vekttap plan eller ernæringsmessige plan for å gå ned i vekt, er det anbefalt at du konsultere legen din.

Hvor mange kalorier per dag får lov til å gå ned i vekt?

For å gå ned i vekt, må en person bruke mer kalorier hver dag enn de tar inn. Dette vil føre til at kroppen til å brenne kalorier som har blitt lagret i fettceller, som igjen vil føre til at personen til å gå ned i vekt. Å vite hvor mange kalorier en dag du bør spise og brenne vil tillate deg å gjøre realistiske mål for vekttap reisen.

Numbers

Ett pund er lik omtrent 3500 kalorier. Selv om den gjennomsnittlige person expends rundt 2000 kalorier om dagen gjennom regelmessige aktiviteter og kroppsfunksjoner, mange mennesker forbruker mer enn 2000 kalorier om dagen, noe som gir kroppen mer enn den trenger, og forårsaker kroppen til å lagre ekstra kalorier som fett i magen og andre steder. For sikker miste 1 til 2 pounds en uke, bør du spise 500 til 1000 kalorier mindre om dagen enn du expend, enten ved å spise mindre eller trene mer, eller gjøre begge deler.

Spise mindre

Teknisk sett trenger du ikke å spise mindre mat for å gå ned i vekt, bare færre kalorier. Dette kan oppnås ved å spise kalorifattig eller intet kalorifattig næringsmidler. Mange matvarer som du spiser regelmessig, for eksempel ost, majones, brus og snacks, har lav-kalori versjoner, eller kan erstattes med sunnere, lavere kaloriinnhold alternativer som frukt, grønnsaker og vann. Ikke forby deg fra å spise den maten du liker, men kutte ned på hvor mye og hvor ofte du spiser dem, slik at du bare spiser ca 1500 kalorier om dagen hvis du ikke trener.

Trene mer

Du bør seriøst vurdere å gjøre daglig utøve en del av din vekttap plan. Ikke bare vil trene føre til at du forbrenner flere kalorier hver dag, påskynde vekttap, men det vil også tillate deg å spise litt mer hvis kutte ned kostholdet beviser utfordrende for deg. Siden du vanligvis brenne 2000 kalorier om dagen, kan trening føre til at du forbrenner 2200 kalorier om dagen, noe som betyr at i stedet for å spise 1500 kalorier kan du spise 1700 og fortsatt regne med å miste en kilo i uken.

Unntak

Mens 2000 kalorier er estimert kaloriinntak for den gjennomsnittlige person, de fleste av oss er ikke gjennomsnittet. En mer nøyaktig beregning av hvor mange kalorier du forbrenner på en dag kan bli funnet ved å besøke de Centers for Disease Control hjemmeside. Ved å få et bedre inntrykk av hvor mange kalorier du allerede brenne på en dag, kan du lage en mer nøyaktig beslutning om hvor mange kalorier du skal spise og brenne, avhengig av dine vekttap mål.

Resultater

Ved å holde styr på hvor mange kalorier du expend på en dag, og være sikker på å spise 500 kalorier mindre hver dag enn du expend, kan du forvente å miste ett pund i uken. Å spise 1000 kalorier mindre om dagen enn du expend kan resultere i å miste 2 pounds en uke. Vennligst ikke prøv å miste mer enn to pounds en uke; ikke bare er det farlig for helsen din, men å miste vekt for raskt resulterer ofte i å få vekten tilbake snart etter å ha nådd et vekttap mål.

Hvordan øke metabolismen til å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt raskt

Hvordan øke metabolismen til å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt raskt


Stoffskiftet er hva som styrer måten kroppen din forbrenner kalorier og resultater i heller du opp i vekt raskere enn de fleste. Det finnes måter å øke stoffskiftet slik at du kan gå ned i vekt raskere.

Hvordan øke metabolismen til å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt raskt

En bygge muskler og spiser mer protein

Mer muskelmasse forbrenner mer kalorier da kroppen fett gjør. Når du går på en krasj diett hvor du er under dine kalorier for dagen du er mer sannsynlig å brenne muskelmasse først da kroppsfett. Tap i muskel kan redusere stoffskiftet. Så en jevn workout rutine som hjelper deg å bygge en sterk kropp og spise rikelig med protein rik mat som forbrenner mer kalorier fordøye kan hjelpe deg å få en slankere du da en krasj diett ville. Siden du er mer sannsynlig å få vekten tilbake etter en krasj diett på grunn av redusert muskelmasse.

spise flere mindre måltider hele dagen og drikke mer vann

Spise mindre måltider gjennom dagen vil bidra til å holde stoffskiftet kommer til å brenne kalorier deretter hoppe over måltider. Dessuten trenger kroppen vann for kroppen å forbrenne kalorier og hvis du er dehydrert og kroppen din kan redusere metabolic rate. Å drikke iskaldt vann forbrenner mer kalorier deretter varmere vann. Så legge til noen isbiter i drinker. Spis næringsrik snacks og måltider i løpet av dagen som nøtter, hele korn, og magert kjøtt i stedet for å spise tre store måltider. Legge krydder til måltider legger vesentlig for brenning av kalorier som har en effekt opp til ca 30 minutter eller mer. Så legger krydder til måltider kan hjelpe rev opp stoffskiftet.

Intens Aerobic og Cardo Exercise

Trappe opp dine aerobic øvelser for å få stoffskiftet i gang. Intense Cardo øvelser kan mer en masse kalorier og kan hjelpe deg å miste vekt raskere enn bare en treg tempoet gange. Legge intense øvelser til noen trening vil gi deg maksimale resultater i kaloriforbrenningen. Så hvis du liker å gå, deretter legge jogge spruter til din walking rutine for å øke stoffskiftet.

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt


Selv om du har tenkt å overvåke din diett, trene regelmessig og alltid velge sunn mat, faktisk å sette disse planene ut i praksis i hverdagen kan være ekstremt vanskelig. Dine utfordringer med vekttap kan være spesielt frustrerende hvis du har noen stor begivenhet som et bryllup eller gjenforening truende på din umiddelbare horisonten. Ifølge Web MD, men å ha et mål som ser bra ut på en spesiell hendelse kan være en stor motivator for sliter dieters. Hvis du spiser riktig mat og trene regelmessig, kan du miste tre eller flere pounds per uke og fortsatt være sunn.

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt

En spiser mellom 1050 og 1200 kalorier per dag. Dr. Michael Dansinger forklarer at dette er det minste antallet kalorier du må forbruke per dag for ikke å skade stoffskiftet og sende kroppen inn i sult-modus. Begrense kaloriinntaket ditt kan hjelpe deg å miste minst to pounds per uke.

trener minst en time per dag. Mens friske mennesker kan trene 20 minutter per dag, og forventer å opprettholde vekten, må de som håper å ta av pounds raskt øke graden av trening. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. En time per dag av øvelsen skal hjelpe deg å miste minst ett pund per uke, avhengig av hvor mye ekstra fett du har.

Begrens salt og stivelse. Dette vil bare hjelpe deg å miste mer vekt i utgangspunktet, men hvis du begrense natrium og stivelse du redusere væskeretensjon. Du kan miste opptil fem pounds av væske på denne måten.

Minimer tilsatt sukker og animalsk fett fra kjøtt og meieriprodukter. Kosten er interessert i raske vekttap bør spise hovedsakelig frukt og grønnsaker. Du kan legge eggehviter, soyaprodukter, skinn fjærfe bryster, fisk, nonfat meieriprodukter og 95 prosent magert kjøtt for protein og energi. Prøv å unngå bearbeidet, tilberedt mat, som er høy i natrium og tilsatt sukker.

Hold en dagbok der du skriver ned alt du spiser og hvor mange kalorier du forbruker. Du bør også ta opp din treningsplan. Holde en matdagbok vil du føle deg ansvarlig for maten du spiser og hindre deg fra å jukse på kostholdet ditt.

Drikk rikelig med vann. Ifølge Web MD, vannet spyler giftstoffer fra systemet og gjør at du føler fyldigere raskere. Vann kan også holde deg fra følelsen sulten mellom måltidene.

Tømme hus usunn mat. På denne måten vil du ikke bryte din diett impulsivt. Hvis du får et sug etter noe midlertidig utenfor grensene, er du mindre sannsynlig å hengi hvis du trenger å ta en tur til markedet for å gjøre det.

Plukk opp en ny hobby. Holde opptatt vil hindre deg fra å spise ut av kjedsomhet. Du kan også velge en hobby som involverer øvelsen, som tennis eller ridning. Du er mer sannsynlig å trene regelmessig hvis du finner en måte å gjøre det morsomt og interessant for deg selv.

Spis fennikelfrø, ingefær, persille, peppermynte, ananas og yoghurt med honning i en til tre dager før den store begivenheten. Ifølge American Dietetic Association talskvinne Dawn Jackson Blatner, vil disse matvarene hjelpe deg til å redusere oppblåsthet og gjøre magen føles flatere. Selv om dette kan faktisk ikke hjelpe deg å permanent ned i vekt, vil det gjøre at du ser tynnere for en begrenset periode.

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt


Kalorier er et mål på energi. De fett gram trykt på siden av en eske representerer hvor mange kalorier som leveres av fett. Når du teller fett gram du teller kalorier. Kalorier blir også ekstrahert fra proteiner og karbohydrater. Energien anskaffet fra matvarer blir brukt av kroppen din for funksjoner som er nødvendige for liv; Men når du forbruke mer kalorier enn kroppen bruker på en dag, det overskytende energien lagres for senere bruk. Dette er hvordan du opp i vekt over tid. Begrense kaloriinntaket til et tall som er mindre enn det kroppen bruker vil føre til vekttap. Vær på vakt, men av å sette kaloriinntaket for lavt. Kroppen din trenger minst 1200 til 1800 kalorier per dag for å holde seg frisk.

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt

Sett en kalori mål. Kalori målet bør ikke være lavere enn 1200 for en kvinne eller 1800 for en mann. Sett din kalori målet litt høyere hvis du trener på en jevnlig basis. Juster målet ditt hvis du føler deg trøtt eller sulten. Senk kaloriinntaket fra fett, og velge sunt fett når du spiser dem; for eksempel fisk, avocado og muttere. Bær rå nøtter eller et stykke frukt med deg i løpet av dagen. Bruk disse sunne snacks i stedet for brus, kaffe eller sukkerholdige energidrikker.

2 log kalorier hver gang du spiser. Bruk fett gram trykt på ernæring etiketten for å fullføre loggen. Multipliser antall fett gram av ni. Din totale er omtrentlig antall kalorier fra fett. Bruk en kalori diagram å logge rå mat. En kalori diagram vil gi deg et anslag over hvor mange kalorier er i en servering av rå mat. For eksempel, tre rå aprikoser forsyne kroppen med 50 kalorier og ikke fett. En kopp tørkede aprikoser gir 310 kalorier og 1 g fett. Ett stykke blåbærpai tilbyr 107 g fett og mer enn 2000 kalorier. Vær på vakt mot matvarer som setter deg over ditt daglige kalorigrensen i en servering. Erstatte kaken med en kopp fersk blåbær inneholder 1 g fett og 80 kalorier.

Totalt kaloriloggen. Hold en logg for et par dager uten å endre ditt vanlige kosthold. Dette vil gi deg en idé om hvor mye du forbruker hver dag. Begynne å gjøre justeringer til din diett på den tredje dagen av loggen. Bytt ut fete måltider med vegetabilske-tung entrees. Bytt ut fete snacks, for eksempel chips, med frisk frukt.