Digidexo.com

helvetesild og alkohol

Hjem rette for Helvetesild Pain

Hjem rette for Helvetesild Pain


Helvetesild er forårsaket av et virus, det samme som forårsaker vannkopper. Det vanligvis kommer år etter å ha vannkopper. Den manifesterer seg som et utslett som viser seg på den ene side av legemet, og det kan faktisk spredt rundt fra baksiden til fremsiden av kroppen. Det fører til mye smerte og følsomhet, og det kan ta uker å helbrede, så noen hjem rettsmidler thatl hjelpe lindre smerten er ganske velkommen.

Medisiner og tilskudd

En enkel smertestillende, som for eksempel ibuprofen eller paracetamol, kan bidra til å lindre smerten forbundet med helvetesild. Et antihistamin, for eksempel difenhydramin, kan også hjelpe til med kløe kan oppstå.

Ranunculus bulbosus, som finnes i de fleste helsekost eller naturlig butikker, kan være nyttig for helvetesild. Vitamin C er også anbefalt til en høy dose, 2000mg to ganger daglig. Du kan også prøve 400 enheter av vitamin E to ganger daglig. Citrus bioflavonoider er også anbefalt, ett gram to ganger daglig. Vitamin B-kompleks kan bidra i gjenoppbyggingen av nerveceller, og det kan også bidra til å avlaste stress, siden stress kan være en vesentlig årsak til helvetesild. Hvis du kan senke stressnivået, kan du mest sannsynlig forkorte bout med helvetesild.

Lysin og Selen kan også tas for å hjelpe til med helvetesild, og du finner dem på alle helsekost butikk i tillegg.

Din lokale helsekost / natur butikken kan være til hjelp for deg i å finne andre mulige løsninger, men selvfølgelig bør eventuelle medisiner du tar være under ledelse av din lege.

Aktuelt rettsmidler

Hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion kan bidra til å berolige kløe fra blemmer. Du kan også gjøre opp en blanding av knust aspirin og og to spiseskjeer med alkohol; gni denne blandingen på utslett eller blemmer, og dette burde gi deg litt hvile fra irritasjon. En annen blanding er en halv kopp eple cider eddik i to kopper vann. Klapp dette på området med en bomullsdott, og dette bør gi noen trøst. Aloe vera, honning og purre juice kan blandes til å spre på utslett. Bland natron og vann å spre på området. Prøv å blande yoghurt og sinkoksid å sette på utslett; alle disse blandingene kan bidra til å berolige din smerte eller kløe. Du kan selv prøve rett vitamin E olje eller goldenseal.

Prøv å bruke en kul komprimere et par ganger hver dag. Du ønsker kanskje å suge i badekaret, i kaldt vann; Aveeno gjør en havremel bad som kan være beroligende og avslappende. Cornstarch kan brukes i stedet for den havremel, i tillegg.

Andre rettsmidler

Legge til en metode for stress lettelse, for eksempel yoga eller meditasjon, kan bidra til å forkorte dine helvetesild. Tillat deg selv å hvile, så resten vil bidra til å øke immunsystem, slik at den kan bekjempe infeksjonen. Hold deg unna mat som har høye mengder av aminosyrer; disse inkluderer sjokolade eller nøtter.

Past behandling for Helvetesild

Helvetesild er et sviende utslett forårsaket av samme virus som vannkopper. Moderne medisin har medikamenter for behandling av symptomer, men det er mange behandlinger fra det siste som kan brukes på utslett. Ingen av disse er sannsynlig å ha farlige bivirkninger, men alltid sjekke med en lege før du bruker noen hjemme rettsmidler.

Aspirin Soak

Knus to aspirin til pulver og rør med to spiseskjeer med aceton neglelakkfjerner. Bruk en bomullsdott til DAB på utslettet flere ganger om dagen, unngå folder i huden der det kan ikke tørr. Ikke bruk denne behandlingen hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre.

Apple Cider Eddik

En av de mange bruker av eple cider eddik er i beroligende kløende utslett. Bland like mengder av eple cider eddik med vann, og suge en ren bomullsklut i løsningen. Vri ut duken og gjelder for utslett.

Calamine Lotion

Calamine lotion er en gammeldags rette for klør og hudirritasjon. DAB den på rett, eller tynn med en liten mengde rubbing alkohol, men sørg for å bruke Calamine, ikke Caladryl.

Aloe Vera

Lag en hjemmelaget lotion ved å kombinere like deler aloe vera gel, rå honning og purre juice. Gjelder for utslett flere ganger daglig etter behov.

Pear Juice

En av de få gammeldagse løsninger for å bli tatt internt er pære juice. Drikk en kopp pære juice hver morgen. Den koffeinsyre i saften er antatt å være en naturlig antiviral.

Hva er behandlingen for Helvetesild vabler?

Utslettet som danner fra varicella-zoster virus som er ansvarlig for helvetesild, påvirker overkroppen området og ansiktet. Væskefylte blemmer kan bryte åpne og skorpe over under et utbrudd av helvetesild. Utslettet er kløende og kan være svært smertefullt. Behandling er tilgjengelig for å lindre smerte og redusere spredningen av viruset.

Pain Relief

Ifølge Mayo Clinic, kan legen forskrive disse muntlige medisiner og aktuelle smertestillende for å lindre smerten av helvetesild blemmer. Trisykliske antidepressiva er foreskrevet for å behandle stemningslidelser som depresjon sammen med kroniske smerter. Fibromyalgi og helvetesild dra nytte av disse medikamentene.

Narkomane som oksykodon er noen ganger foreskrevet for helvetesild og blemmer når smertene er alvorlig.

Numbing agenter som lidokain brukes i kremer eller gels å behandle blemmer fra helvetesild. Denne medisinen skal ikke brukes hvis blemmene er brutt. Lidokain kan være farlig hvis det brukes uten veiledning av en lege. Overdose er mulig hvis medisinen er brukt over et stort område av kroppen eller hvis for mye blir absorbert direkte inn i blodbanen.

Antivirale

The Mayo Clinic anbefaler også antivirale medikamenter i behandling av helvetesild blemmer for å hindre spredning av viruset til andre områder av kroppen. Disse medikamentene kan også forebygge forekomsten av en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi. Denne tilstanden fører til smerte for å fortsette etter at blemmene har grodd. Smerten kan være kronisk og langvarig.

Antivirale medisiner kan også forkorte tiden at viruset er aktiv i kroppen. Disse medikamentene er effektive hvis de blir startet tidlig. Antiviralia skal begynne innen 72 timer etter utseendet på utslett.

Aktuelt Hjem Behandlinger

Calamine lotion gir en kjølende og anti-klø middel for helvetesild blemmer. Den blemmer kan tørkes opp raskt med en aluminium acetate medisinering. Dette avlaster oser og kløe som oppstår med blemmer.

Den blemmer må holdes rene for å unngå bakterieinfeksjoner. En bakteriell infeksjon av helvetesild blemmer forårsaker en tilstand som kalles appelsinhud. Se etter at huden blir varm å ta på og veldig søt. Kontakt legen din umiddelbart hvis du merker disse symptomene med helvetesild blemmer. Antibiotika brukes til å behandle denne bakterielle infeksjonen.

Knust aspirin i rubbing alkohol kan bidra til å tørke helvetesild blemmer også. Påfør lim til området flere ganger om dagen for å lindre kløen og tørke opp sårene etter Holistisk Online, et nettsted dedikert til folk rettsmidler og sunn fornuft tilnærminger til forhold og behandling.

Hjem Relief for Helvetesild

Helvetesild skyldes herpes zoster (også kjent som varicella zoster), viruset som forårsaker vannkopper. Alle som har hatt vannkopper er utsatt for helvetesild, som viruset ligger latent i systemet og kan dukke opp i voksen alder. Helvetesild forårsaker smertefulle, kløende røde blemmer over et område av huden som kan blusse opp i en til tre uker av gangen. Heldigvis er det at-home rettsmidler du kan bruke til å kontrollere smerte og kløe assosiert med denne tilstanden.

Før Blisters

Før et utslett og blemmer faktisk vises, kan du oppleve smerte og ømhet som vanligvis varer i tre dager til en uke før blemmer begynne å danne. Den beste måten å lindre smerten før blemmer satt i er å bruke over-the-counter smertestillende midler, for eksempel Tylenol eller Advil. Også ifølge Mother Nature.com, vil øke din vitamin C og B-kompleks kosttilskudd styrke ditt immunforsvar mot virus og bidra til å gjenoppbygge ødelagte nerver, som helvetesild virusangrep nerveceller, årsaken til det meste av smerter forbundet med tilstand.

Når Blisters Set In

Det kan virke bakvendt, men forlater blemmer alene kan være den beste tingen å gjøre, og bruke kremer og salver kan faktisk bremse hudens naturlige helbredelsesprosessen. Men rubbing isbiter på området kan berolige kløe og smerte.

Påfør Calamine lotion på huden rundt det berørte området. Hold lotion i kjøleskapet til du er klar til å bruke det, som svalende lotion vil bedre lindre smerte.

Hvis smertene av vabler er rett og slett for intens, kan du bruke en aktuell, smertestillende lim som vil bidra til å lette smerten. Ta to eller tre aspirin tabletter, knuse dem grundig og bland med 1 til 2 ss. rubbing alkohol for å danne en lime. Bruk den forsiktig til blemmer. Men hvis blemmer er åpne og utbrudd, gjelder ikke denne blandingen, som alkohol vil bare føre til mer smerte og svie.

Prøv å ta en "stivelse" bad for å lindre smerten og hjelpe deg å slappe av før sengetid. Kjør et kjølig bad --- ikke varmt, så varmen vil irritere blemmer --- og legge en håndfull av maismel eller kolloidalt havremel til mix. Suge så lenge som nødvendig for å hjelpe midlertidig lindre smerten.

Ha alltid blemmer tørr og motstå fristelsen til å klø dem. Av og bearbeid dem med hydrogen peroxide eller en antibiotisk salve hvis de synes å være å bli smittet. Men Neosporin og neomycin, to vanlige antibiotika salver, fungere som hud allergifremkallende og kan forårsake mer smerte hvis det legges til blemmer; hudleger anbefaler å bruke Polysporin eller erytromycin i stedet.

Hva er bivirkningene av Mixing Alkohol og Lyrica?

Lyrica er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av fibromyalgi, nervesmerter, helvetesild, og kan kombineres med andre medisiner for å behandle anfall. Det er noen bivirkninger forbundet med bruk av Lyrica, spesielt når det brukes sammen med alkohol.

Identifikasjon

Lyrica er et smertestillende medikamenter og en anti-convulsant. Det binder de områder av hjernen som bidrar til å redusere kramper, angst og smerte.

Effekter

Lyrica skal ikke blandes med alkohol. Alkohol kan øke effekten av Lyrica, som svimmelhet eller tretthet. Lyrica og alkohol kan trykke ned på sentralnervesystemet, og kan bremse puste når de kombineres.

Effekter

Kombinere Lyrica med andre medisiner som muskel relaxers eller alkohol kan øke sine sederende effekt. Dette kan føre til ekstrem trøtthet, og du kan være ute av stand til å utføre oppgaver som krever at du skal være helt våken.

Effekter

Lyrica kan påvirke din evne til å utføre visse oppgaver som krever årvåkenhet for eksempel kjører bil eller bruker maskiner. Alkohol vil øke denne effekten, så det er viktig å avstå fra alkohol mens du tar denne medisinen. Ikke utføre oppgaver som krever årvåkenhet, før du vet hvordan Lyrica vil påvirke deg.

Advarsel

Lyrica kan forårsake allergiske reaksjoner. Hvis du opplever elveblest, kløe, pustevansker, hvesende pust og hevelse i lepper, tunge eller svelg, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon og kan kreve øyeblikkelig legehjelp.

Aktuelle tiltak for Helvetesild

Den reaktiverte vannkopper viruset er årsak til helvetesild senere i livet. Den varicella-zoster virus forblir latent i kroppen i mange år og reaktiverer i senere år å utvikle seg til helvetesild. Tilstanden er ofte smertefulle og, i de fleste tilfeller frembringer et rødt utslett som vanligvis påvirker torso og overkroppen området. Utslettet produserer blemmer som kan klø og bryte åpen under et utbrudd av helvetesild.

Aktuelt Pain Relief

Lidokain, tilgjengelig i gel eller salve form via resept, hjelper behandle smerter forbundet med helvetesild utslett. Imidlertid kan lidokain forårsake alvorlige problemer hvis for mye blir brukt. Sørg for å følge legens anbefalte dosering ved bruk av lidokain kremer og geleer. Denne medisinen er også tilgjengelig i en patch som leverer en bestemt dose til området.
Fordi lidokain kan bli absorbert inn i blodet, det er potensial for dødelig overdose. Av denne grunn, må du være forsiktig når du søker lidokain til større områder av kroppen som er berørt med helvetesild utslett. Bruk aldri medisiner uten samtykke og veiledning av en lege. Ikke påfør medisiner hvis de helvetesild har produsert blemmer som har blitt ødelagt.

Urter

Lakris rot brukes til å behandle en rekke forhold, blant annet helvetesild. Lakris rot kan kokes til en te å konsumere muntlig eller det kan brukes direkte til utslett. Lakris fungerer også som en anti-inflammatorisk urt som vil minske smerten etter et par dager med søknaden.

Aloe vera gel påføres direkte på utslettet gir smertelindring. Påfør gelen flere ganger om dagen for smertelindring eller etter behov.

Hjem Rettsmidler

Ett hjem rette alternativet for helvetesild ville være å knuse to aspirin tabletter og bland dem med to spiseskjeer med rubbing alkohol løsning. Påfør blandingen direkte til utslett. Etter at utslettet har grodd, hvis smertene fortsetter, legg en knust aspirin til to spiseskjeer med håndkrem og gjelder for det smertefulle området.
Et annet alternativ er å fortynne en halv kopp eple cider eddik med to kopper vann og gjelder for utslett. Bruk en fuktet ansikt klut til å bruke løsningen.

Capsaicin

Capsaicin, et utdrag hentet fra chili peppers, kan irritere huden. Denne salven skal ikke brukes på åpne blemmer. Men når blemmer er grodd, kan capsaicin avlaste de resterende smerter i kroppen. Bruk bare en liten mengde av kremen fordi det kan irritere huden din.
Ved søknad capsaicin på huden, bruk hansker og vær forsiktig å ikke bruke kremen til andre områder av huden. Vann kan ikke lindre den brennende følelse om kremen påføres sensitive områder. Bruk olivenolje å nøytralisere brenne.

Hjem rette for Helvetesild Outbreak

Herpes zoster virus som forårsaker vannkopper kan finne sin vei inn i nervene og slumrer, nye år eller tiår senere som helvetesild. Helvetesild produserer kløe, et sviende utslett, og noen ganger sterke smerter langs nerver berørt. En lege kan forskrive medisiner, eller du kan finne lindring med en av disse hjem rettsmidler.

Hjemmelaget Aktuelt rettsmidler

Listen over hjemmelaget hud rettsmidler er nesten uendelige, selv om det er lite vitenskapelig forskning for å sikkerhetskopiere dem. De fleste er usannsynlig å ha farlige bivirkninger, men sjekk med legen din før du bruker.

Knus to aspirin til et pulver, og bland med 2 ss. av neglelakkfjerner. Rør sammen, og gjelder for det berørte området med en bomullsdott flere ganger om dagen. Ikke erstatning paracetamol eller andre smertestillende midler, og sørg for at neglelakkfjerner inneholder aceton. Ikke prøv dette midlet hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre, og pass på å ikke bruke den til folder i huden som kanskje ikke tørke helt, siden det kan irritere utslett.

Apple cider eddik er en annen gammel hjem middel som kan berolige utslett. Bland like deler av eple cider eddik med vann. Suge en ren bomullsklut i løsningen. Vri ut før like fuktig, og gjelder for det berørte området etter behov.

En annen folkemedisin er pære juice. Pæresaft inneholder koffeinsyre, antas å virke som en naturlig antiviral. Drikk en kopp pære juice hver morgen.

Andre forslag inkludert dabbing på en pasta av natron og vann, eller en blanding av yoghurt og sinkoksid. Bland like deler av aloe vera gel, purre juice og rå honning for å gjøre en beroligende lotion, eller prøv 1/2 kopp usaltet smør blandet med en spiseskje av gurkemeie pulver.

Over-the-counter behandlinger

Calamine er en prøvd-og-sann rette. Bruce Thiers, MD med Medical University of South Carolina i Charleston, sier: "Du kan bruke det rett på eller blande litt rubbing alkohol med det." Dr. Thiers advarer imidlertid at det er viktig å sikre at det er Calamine lotion, og ikke Caladryl, som inneholder antihistaminer som kan føre til en reaksjon.

I "The Doctors Book of Home Rettsmidler II," Dr. Leon Robb antyder at lysin, en aminosyre, kan også hjelpe. Han sier selv om det ikke har vært forskning spesifikt på helvetesild, kan lysin bidra til å minske spredningen av herpes zoster. Skaff lysin i kosten gjennom melk, poteter og kylling, men for å få det beløpet som trengs for å hjelpe helvetesild, legge et kosttilskudd. Ta tre daglige doser på 500 til 1000 mg hver under et utbrudd. For å bidra til å forhindre utbrudd, tar 1000 mg om dagen.

Andre behandlinger

Science ennå ikke vet sikkert hva som forårsaker helvetesild utbrudd, men indikasjonene er dårlig ernæring eller stress kan være triggere. Mange av forslagene for å forebygge eller lindre helvetesild gjelder også for god helse generelt: rikelig med hvile, et sunt, balansert kosthold, og vitamin eller mineraltilskudd når det er nødvendig, spesielt B-kompleks vitaminer.

Håndtere stress kan bidra til å redusere smerte. Tilbring tid med en favoritt hobby eller et kjæledyr for å hjelpe slappe av og ta tankene bort smerten. Teknikker som dype pusteøvelser, selvhypnose, eller yoga kan også bidra til å avlaste stress.

Lettelse for Helvetesild Kløe

Helvetesild er en viral tilstand forårsaket av varicella zoster-virus eller varicella-virus. Ifølge American Academy of Dermatology, omtrent 20 prosent av personer som har hatt vannkopper vil utvikle helvetesild på et tidspunkt i livet sitt. Vanlige symptomer er et kløende utslett, blemmer og smertefull eller sensitiv hud. Feber og influensalignende symptomer kan også være til stede. Helvetesild kløe og smerte forsvinner vanligvis i løpet av få uker. I sjeldne tilfeller kan symptomene vare i måneder eller komme tilbake. Lettelse for helvetesild kan involvere både medisinske og hjem rettsmidler for å oppnå optimale resultater.

Hjem Rettsmidler

Bruk kald klut komprimerer å lette kløe og sensitiv hud. Naturlig fiber slik som bomull komprimerer bør betraktes for å redusere irritasjon. Luke-varme bad vil bidra til å gi lindring fra kløe og smerte. Vurdere å legge en kopp kolloidalt havremel til badevannet for å berolige huden. Kolloidalt havremel betyr bare finmalt havre, og de kan kjøpes på de fleste stoff butikker, eller gjort hjemme ved sliping hel havre i en food prosessor.

Over-the-counter medisiner

Prøv over-the-counter kremer og oral medisin for å redusere kløe og smerte. Calamine lotion kan brukes på utslett for å hindre kløe og bidra til å helbrede blemmer. Antihistaminer, som vanligvis brukes for allergier, ofte gi kortsiktig lindring for kløe. Aloe vera gel kan også brukes til å lindre og helbrede huden. Sats på rene / naturlige aloe vera som noen kommersielt solgte geleer inneholder alkohol som kan ytterligere irritere huden.

Reseptbelagte legemidler

Snakk med en lege om resept styrke medisiner for alvorlige symptomer. Hvis en helvetesild utbrudd er fanget tidlig (innen få dager etter symptomdebut), kan en antiviral serum administreres for å øke hastigheten helbredelse og hindre overdreven kløe og smerte. Kortikosteroider kan også være foreskrevet for å lindre hevelse, kløe og smerte. Kortikosteroider kan gis muntlig eller ved injeksjon, men langvarig bruk anbefales ikke da bivirkninger som humørsvingninger, høyt blodtrykk, øyeproblemer og kalsium tap kan oppstå.

Avslapping

Unngå stressende situasjoner som dette kan forverre kløe, smerter og utslett forbundet med helvetesild. Øve alternative avspenningsteknikker som meditasjon, yoga og tai-chi kan bidra til å minske helvetesild symptomer hos noen mennesker. Ifølge National Center for gratis og alternativ medisin, kan tai-chi selv bidra til å forhindre helvetesild utbrudd hos eldre individer.

Advarsler

Hindre sekundære bakterielle infeksjoner ved å unngå å skrape på blemmer og utslett. Det kan være gunstig å dekke hendene med bomullshansker om natten for å unngå riper under søvn. Denne teknikken er spesielt nyttig med små barn. Helvetesild behandlinger bør gjøres under tilsyn av en lege for å unngå alvorlige helvetesild komplikasjoner som øyeproblemer eller nevrologiske skader som kan påvirke hørselen, balanse og muskelkontroll.

Holistisk Remedy for Helvetesild

Helvetesild, ellers kjent som herpes zoster, er en sykdom som rammer millioner av mennesker, fra unge voksne til eldre. Dette viruset som forårsaker tilstanden resulterer i en avslapnings av små, smertefulle blemmer. Disse blemmer, som kalles vesikler, til slutt revne og bli skorper. Det er også rødhet, kløe og hevelse involvert, og helvetesild må behandles for å forhindre eventuelle senere komplikasjoner.

Easy Holistisk rettsmidler

Mens det finnes medisiner på markedet tilgjengelig for helvetesild, det er billigere hjemmelagde helhetlig rettsmidler som kan være like effektive. En av disse bruker to knust aspirin blandet med 2 ss. rubbing alkohol for å lage en lime. Rubbing denne blandingen på lesjonene tre ganger om dagen sies å lindre smerten.

For å lindre kløen, kombinere en del rubbing alkohol til 3 deler Calamine lotion, en liten bit av fenol og mentho og bruke kontinuerlig til vabler skorpe over.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler som behandler helvetesild inkluderer aloe vera gel, rå honning og purre juice. Kombiner ingredientsl og gni over blemmer flere ganger om dagen. Unn blemmer som er infisert med hydrogen peroxide.

Et annet middel bruker en blanding av natron, vann, vitamin E olje, eple cider eddik og peppermynte te. Spre denne blandingen på huden direkte eller på en klut brukes som et kaldt omslag.

Kommersielle Holistisk rettsmidler

Når blemmene er på stammen av kroppen, prøv Ranunculus bulbosus, noen ganger kalt St. Antonius nepe. Det letter smerte og kløe som er forårsaket av selv den minste bevegelser. Ranunculus bulbosus kan enkelt kjøpes på de fleste helsekostbutikker. De fleste butikker har denne urten i kapselform, som er tatt muntlig to til tre ganger per dag.

Andre rettsmidler inkluderer Apis og mezereum. Apis, som brukes når de viktigste symptomene er hevelse og svie, kan finnes i form av en anti-klø krem ​​på de fleste apotek. Mezereum kan brukes når smertene er alvorlig, når det er brune skorper dannes på huden, eller når det er varig smerte selv etter at lesjonene er borte. Mezereum er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker, og er tilgjengelig som en aktuell salve eller kapsel.

Dette er de etter populære rettsmidler for helvetesild, men når du besøker helse butikken, spør om det er andre å vurdere.

Hva er behandlingen for Helvetesild med akupunktur?

Helvetesild oppstår når et virus som kalles varicella zoster - viruset som forårsaker vannkopper - blir aktiv igjen i voksen alder etter å ha ligget i dvale i mange år. Bare personer som har hatt vannkopper i det siste er utsatt for helvetesild. Nylig akupunktur, brukt i tusenvis av år som en del av tradisjonell kinesisk medisin, har fått frisk oppmerksomhet som en potensiell behandling for helvetesild.

Symptomer

Symptomene på helvetesild inkluderer et utslett med et utbrudd av blemmer på områder som lår, lyske, mage, skuldre, hodebunn, øye, hode eller ansikt. Smerten fra helvetesild kan være ødeleggende og vare alt fra en uke til en måned. Mens smertene avtar vanligvis som blemmer avta, i noen tilfeller kan det bli vedvarende, en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi.

Årsaker

Et immunsystem kompromittert av immunsuppressive legemidler, kan kreft behandlinger eller stress gi en åpning for varicella zoster virus å reaktivere og forårsake helvetesild. Personer over 50 år og de med svekket immunforsvar har økt risiko for å utvikle helvetesild.

Former Akupunktur

Fem hovedformer akupunktur brukes til å behandle helvetesild: øreakupunktur, empirisk punkt akupunktur, lokalbehandling, behandling basert på involverte kanaler og behandling basert på sykdomsfremkallende faktorer.

Behandling Basics

De typer og antall nåler som benyttes i akupunktur for å behandle helvetesild, vil avhenge av både utøveren og form for behandling. Men et felles element for behandling er at nålene, en gang satt inn, typisk forbli på plass i 30 minutter. Anbefalt antall behandlinger varierer avhengig av alvorlighetsgraden av helvetesild utbrudd.

Diett

Under behandlingen, junk mat, fet mat, brus, krydder, alkohol, rødt kjøtt og noen raffinerte matvarer og sukker bør unngås, siden noen utøvere mener disse matvarene kan føre til betennelser og forsinke healing.

Begrensninger

Risikoen for postherpetisk nevralgi øker med alderen og med forsinkelser i å søke behandling. I eldre eller svekkede pasienter kan akupunktur ikke tilby så mye nytte.

Hvordan Stopp Pain Fra Helvetesild

The Mayo Clinic definerer helvetesild som "en virusinfeksjon som forårsaker en smertefull utslett." Helvetesild generelt dannes som et band av blemmer innpakning fra midten av ryggen til den ene siden av brystet og brystbenet. De kan imidlertid forekomme hvor som helst på kroppen. Smerte er ofte overveldende. Blemmer forårsake kløe og svie som kan gjøre daglige aktiviteter ganske vanskelig. Ulike metoder for smertelindring kan hjelpe deg å takle de ofte ødeleggende symptomer.

Bruksanvisning

Bruk en våt klut til det berørte området eller suge i et kjølig bad for å berolige den brennende følelsen. Hold deg kjølig og holde seg borte fra fuktige områder.

•  Bland ½ kopp eple cider eddik med 2 kopper vann. DAB løsningen på helvetesild i en oppadgående bevegelse ved hjelp av en bomullsdott.

Knus to aspirin tabletter og kombinere med 2 ss. av alkohol. DAB lim på det berørte området for lettelse.

Dryss kolloidalt pulver inn i et varmt bad for å lindre kløe og irritert hud. Dette kan kjøpes på de fleste ernæringsmessige butikker.

Kombiner aloe vera gel, purre juice og rå honning og gjelder for helvetesild for å gi beroligende lindring av kløe og smerte.

Lag en kul komprimere ved hjelp av bakepulver og vann. Påfør med en klut til de berørte områdene.

Gni Calamine lotion på helvetesild. Dette vil redusere kløe og redusere smerte.

Bruk over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen, naproxen, og muntlig antihistaminer for å redusere smerte.

Be om en resept smertestillende medikamenter fra legen din for sterke smerter som ikke kan lindres gjennom flere konservative tiltak. Narkomane og lammende stoffer vanligvis foreskrevet for smerte og kløe.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Multippel sklerose og Helvetesild vaksine Cure

Multippel sklerose (MS) rammer mer enn 250.000 mennesker i USA, men en kur fortsatt ukjent. MS forskere identifisert en overraskende sammenheng mellom viruset som forårsaker helvetesild og autoimmun sykdom, multippel sklerose. Men konsekvensene av denne koblingen ikke helt forstått. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, kan vaksinen for helvetesild tilby palliativ fordeler til pasienter med multippel sklerose og åpne dørene til videre forskning.

Effekter av Demyelinisering

Multippel sklerose angriper hjernen og ryggmargen. Immunsystem celler demyelinate eller fjerner den beskyttende, fatty myelin skjede som dekker nervene. Det som gjenstår er plaketter eller Screlose. Myelin skjede har nå avbrudd og rent, raskt nerveoverføringer ikke forekommer. Optikusnevritt, smerte, manglende koordinering, parestesier, og svimmelhet kan skyldes demyelinisering.

The Virus Connection

Hva gjør den helvetesild viruset og multippel sklerose har til felles? Forskere mener at det kan være en sammenheng mellom helvetesild viruset og senere utvikling av multippel sklerose. I april 2007 utgaven av "The Journal of Neurology," Sotelo et al fant helvetesild viruset i pasientens blod under et MS-anfall. De mener at når en multippel sklerose pasient har en oppblussing av symptomer, spiller dette viruset en rolle.

Effekter av Helvetesild Virus

Helvetesild er faktisk det samme viruset som vannkopper. Normalt folk har vannkopper en gang som barn, og da har nok immunitet for å unngå å bli syk igjen. Imidlertid kan viruset dukke opp igjen i voksen alder som helvetesild. Helvetesild resulterer i et utbrudd av blemmer på en flekk på huden. Helvetesild kan være svært smertefullt og en feber kan følge den. Alvorlige tilfeller av helvetesild kan kreve sykehusinnleggelse. Det er interessant å merke seg er at vannkopper-virus forblir i kroppen for alltid i nervecellene. Det finnes ingen kur for vannkopper; Men nyutviklede vaksiner bidra til å hindre det, og antivirale behandle det. Tanken er at hvis en vannkopper eller helvetesild vaksine kan også behandle viruset, så kan det hjelpe multippel sklerose symptomer, også. Tilstedeværelsen av viruset i en MS pasient som har en oppblussing av symptomer er slående.

Teorier / Spekulasjoner

Den MS Association rapportert at pasienter som fikk antivirale medikamenter som valcyclovir og acyclovir hatt en reduksjon i sykdomsaktivitet. På grunn av nedgang i aktive hjerneskader som tyder på forverring av sykdommen, kan legene snart være å bruke disse antivirale midler til behandling av MS-pasienter.

Potensiell

Kliniske studier er i gang ved hjelp av helvetesild antivirale og vaksine, er det usannsynlig at de vaksiner som vi kjenner dem er de unnvikende løsninger til MS kur. Imidlertid er mulighetene for en bedre forståelse av multiple sklerose 'etiologi sterk. Har helvetesild viruset faktisk føre til multippel sklerose? Ingen bevis ennå ikke er produsert. Men denne latente virus i nervecellene som fungerer i tandem med en multippel sklerose eksaserbasjon tilbyr ledetråder for forskere å forfølge nye behandlinger og til slutt en kur.

Alkohol og migrene

Selv om roten årsaken til migrene hodepine er ukjent, kan alkohol virke som en trigger som setter av disse smertefull hodepine. Hvis du lider av migrene, og har spørsmål om triggere og ditt nivå av alkoholforbruket, snakk med legen din.

Hva er en migrene?

Migrene er hodepine som kan vare i en periode på noen timer eller dager. Symptomene kan uskadelig migrene lidende, som kanskje må legge ned i et mørkt rom før hodepinen har passert. Kvalme og oppkast er bivirkninger av alvorlig migrene.

Migrene og utløsere

The Mayo Clinic sier at årsaken til migrene hodepine er ukjent. Stimuli i personens miljø kan fungere som triggere. Stress, skarpe lys, intens fysisk anstrengelse, eller visse lukter som parfyme kan bringe på en migrene hodepine. Triggere er forskjellig fra individ til individ.

Alkohol som en Trigger

Alkohol er en vanlig trigger hos migrenepasienter. The Mayo Clinic påpeker at øl og rødvin er spesielt vanlige gjerningsmennene. Ifølge en studie publisert av National Library of Medicine, rapporterte over en tredjedel av migrenepasienter at alkohol tidvis utløst hodepine. Hvis en bestemt alkohol har utløst en migrene i det siste, er pasienten rådes til å unngå å drikke det igjen.

Migrene og rødvin

En studie publisert av Alaska Science forumet fant ut at det ikke var alkohol innhold rødvin som forårsaket migrene, men den røde vinen selv. Studien konkluderte med at kjemikalier som siver ut av de røde druene under gjæring er sannsynlig bak hodepine.

Snakk med legen din

Snakk med legen din dersom du er bekymret for sammenhengen mellom alkohol og migrene. Han vil hjelpe deg undersøke alle mulige forbindelse, snakke med deg om alkoholforbruk, og bidra til å utvikle strategier for å unngå migrene.

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?


Alkohol kan påvirke metabolismen av medikamenter på flere måter. Det kan redusere metabolismen av andre legemidler, eller det kan øke metabolismen av andre legemidler. Alkoholbruk kan slå noen stoffer til giftige stoffer. Nyrene imidlertid ikke metabolisere midler, men snarere å filtrere mange stoffer ut av blodet. Nyresvikt kan føre til narkotika for å bygge opp i kroppen. Du bør alltid diskutere dine reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler med lege eller apotek dersom du drikker alkohol eller har nyresvikt.

Grunnleggende om Drug Metabolism

Leveren metaboliserer næringsstoffer slik som proteiner og karbohydrater, så vel som alkohol, og mange medikamenter. For å metabolisere midler for å bryte ned i enklere molekyler. Legemet kan bruke disse molekyler enklere, eller den kan fjerne dem ut av kroppen, for eksempel gjennom nyrene, forbrenner Leveren stoffer ved å gjøre enzymer. Ulike enzymer forbrenne ulike stoffer. Ved å påvirke måten leveren fungerer og enzymene det gjør, kan medikamenter forstyrre hverandre stoffskifte på flere forskjellige måter.

Effekter av alkohol på Drug Metabolism

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA) lister opp fire måter alkohol kan samhandle med andre legemidler:

1) Et enzym som metaboliserer alkohol kan også metabolisere et annet medikament. Tilstedeværelsen av alkohol i blodet kan redusere metabolismen av det andre stoffet.
2) Kronisk alkoholbruk kan aktivere enzymer som metaboliserer andre rusmidler.
3) Kronisk alkoholbruk kan også aktivere enzymer som slår narkotika inn skadelige stoffer.
4) Alkohol kan øke effekten av andre beroligende medisiner og narkotiske stoffer.

Den fjerde effekten ikke gjelder for metabolismen av andre legemidler. Men de som bruker alkohol bør holde det i bakhodet hvis de tar beroligende midler eller narkotiske smertestillende som morfin.

Betydningen av Redusert Drug Metabolism

Enzymet aldehyd dehydrogenase forbrenner det meste av alkoholen inntas av tilfeldige brukere. Å ha en drink av alkohol kan hindre aldehyd dehydrogenase fra metabolizing andre stoffer. Den reduserte metabolisme av et annet stoff kan forårsake at narkotika å bygge opp i blodet. Buildup kan forårsake bivirkninger og symptomer på overdose. For eksempel, ifølge niaaa og informasjon publisert i apoteker Letter / Forsk Brev (PL / PL), kan en drink av alkohol reduserer metabolismen av trisykliske antidepressiva, øke sine beroligende effekt.

Viktigheten av økt Drug Metabolism

Kronisk bruk av alkohol kan aktivere enzymer som fremskynde metabolismen av enkelte legemidler. Informasjonen i PL / PL bemerker at kronisk drikking kan ha motsatt effekt på metabolismen av trisykliske antidepressiva som sporadisk drikking. Ved å øke forbrenningen av disse stoffene, kan kronisk bruk av alkohol forårsake behovet for høyere doser for å få riktig terapeutisk effekt.

Nyresvikt

Nyrene fjerne overflødig væske, mineraler og avfall fra blodet. Der leveren forbrenner mange legemidler, nyrene fjernes de fleste medikamenter og deres metabolitter fra blodet og sende dem ut av kroppen i urinen. Hvis nyrene begynner å svikte, da det gjør deres evne til å fjerne stoffer og deres metabolitter fra blodet. Disse stoffene kan bygge seg opp i kroppen, sammen med de andre skadelige stoffer nyrene normalt fjernes. Den nyresvikt seg sammen med de stadig høyere nivåer av medikamenter i blodet vil føre til alvorlige symptomer.

Medikamentdosering med nyresvikt

Nyresvikt krever generelt reduserte doser av de fleste medikamenter. Nyresvikt oppstår i grader, fra mild til alvorlig. For de fleste medikamenter, leger justere dosen basert på kliniske mål på nyrefunksjonen. En studie publisert i "American Family Physician" i 2007 gir dosejusteringer for mange legemidler tastet til de mest brukte mål på nyrefunksjonen. Generelt, jo mer alvorlig nyresvikt, desto lavere er dosen av medikamentet.

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Den raske svar

Den generelle barroom tommelfingerregel er at en gjennomsnittlig person kan behandle om en øl eller ett skudd av brennevin hver time. Noe mer enn det og alkohol samler i blodet og rus oppstår. Men, selv om det generelt gjelder for alle, flere forskjellige faktorer bidrar til den hastigheten som alkohol metaboliseres i kroppen, fra kjønn og størrelse til genetikk og hyppigheten av drikkevann, noe som gjør enhver hastighet som er litt annerledes. Innholdet i magen og helse og effektiviteten av leveren, hovedorganet i alkohol metabolisering, vil også bestemme frekvensen.

Alkohol i magen

Alle matvarer og drikkevarer som forbrukes begynner å gå inn i blodstrømmen i tynntarmen, så naturligvis en full mage vil redusere frekvensen ved hvilken alkohol når blodet. Selv om dette vil gjøre virkningene av alkohol mer gradvis, øker også den tiden inntil alkohol er effektivt metabolisert. Matvarer med høy fettinnhold, eller kombinasjoner av ulike typer mat, som karbohydrater og protein, øke tiden det tar for alkohol for å la magen og bli absorbert. Og skjønt leveren gjør det meste av arbeidet metaboliserende alkohol, gjør prosessen begynner i magen med et enzym kalt ADH. Kvinner har mindre ADH aktivitet i magen, noe som betyr mer av alkoholen når blodet.

Alkohol og leveren

Når alkohol når blodet det generelt metaboliseres til en rate på 0,015 blod alkohol konsentrasjon (BAC) hver time. Men, fordi BAC er et mål for andelen, vil det ta flere drikker for å gjøre et større individuell nå en gitt alkoholkonsentrasjon i blodet, og mengden av alkohol som blir metabolisert til å opprettholde en hastighet på 0,015 per time vil også være større.
Om lag 10 prosent av alkohol forlater kroppen gjennom pusten, svette og urin. Nesten alle av resten metaboliseres av leveren. Den vanlige drivstoff for leverceller er fettsyrer, men i nærvær av alkohol i leveren vil endre sin diett for å hindre en skadelig oppbygging av alkohol som ville skade på andre celler og organer. Det finnes bevis på at normal alkoholinntak gjør prosessen mer effektiv til et punkt, og skaper en toleranse, men i det lange løp, endrer metabolizing alkohol permanent leverceller og reduserer deres evne til å utføre normale funksjoner samt metabolizing alkohol . Oppbyggingen av ubrukte fettsyrer kan føre til cirrhose, eller fettlever, og til og med leversvikt.

Alkohol Effekter på leveren

Alkohol kan ha dyptgripende virkninger på den menneskelige leveren. To alvorlige sykdommer, hepatitt og skrumplever, er nært knyttet til drukket alkoholholdige drikker. Begge disse forhold kan utvikles når en person drikker tungt eller selv i moderate mengder. Hepatitt er et begrep som beskriver en betennelse i leveren; cirrhose er en arrdannelse av leveren som kan utvikle seg fra hepatitt samt andre årsaker.

Leveren

Leveren er en av de vanskeligste arbeids organer i kroppen, og utfører en rekke funksjoner. Blant de viktigste oppgaver leveren har er behandlingen av næringsstoffer, produksjon av galle til hjelp i fordøyelsen av mat, rensing toksiner slik som medikamenter, alkohol og andre farlige stoffer fra blodet og produserende midler som hjelpemiddel i clotting of blod. Leveren har vist seg å ha evnen til å regenerere seg selv, men virkningene av alkohol etter hvert slites ned leveren, forårsaker skade som i mange tilfeller kan ikke reverseres.

Alkoholisk hepatitt

Prosessen med å bryte ned alkohol i leveren resulterer i inflammasjon. Dette kalles alkoholisk hepatitt, og kommer med symptomer som kvalme og oppkast, feber og tretthet. Som cellene i leveren blir ødelagt, vil den enkelte med denne formen for hepatitt oppleve smerter i magen, munntørrhet, tørste og vektøkning. Andre symptomer inkluderer en gulfarging av øyne og huden kjent som gulsott og tap av appetitt.

Komplikasjoner fra Hepatitt

Hvis en leveren ikke er i stand til å filtrere rester igjen fra gamle røde blodceller som kalles bilirubin, så stoffet vil bygge opp og innskudd i det hvite i øynene og i den enkeltes hud. Dette er det som kalles gulsott og det ender opp med å gi disse områdene en gulaktig farge. Når en lever påvirkes negativt av alkoholisk hepatitt, kan det ha problemer med å fjerne farlige giftstoffer fra kroppen. Når giftstoffer som for eksempel ammoniakk, som danner under fordøyelsesprosesser, ikke kan utrydde av leveren, og hjerneskader kan oppstå. Dette er kjent som hepatisk encefalopati og kan føre til forvirring, personlighetsendringer og i verste tilfeller, koma og død.

Skrumplever

Cirrhose beskriver arrdannelse i leveren, noe som skjer når vevet blir gjentatte ganger skadet. En årsak til skrumplever er å drikke alkohol, med alkoholisk hepatitt hvert å kunne utvikle seg til skrumplever. Som vev i leveren blir arrete, er det mindre friskt vev igjen å utføre arbeidet i leveren. Skrumplever kan endelig føre til leversvikt fordi leveren er i gang i stand til å fungere. Skrumplever viser ofte ingen symptomer før den har blitt avansert. Noen av symptomene som manifesterer seg tretthet, tendensen til å blø og lett får blåmerker, opphopning av væske i mageregionen, og et tap av matlyst. Hevelse i bena kjent som ødem og kvalme kan også forekomme.

Skrumplever Komplikasjoner

Skrumplever kan skade leveren til et punkt der hepatisk encefalopati kan utvikle seg som det gjør i tilfeller av alkoholisk hepatitt. En tilstand i leveren kalles portal hypertensjon kan skje når den store blodåre som leverer blod til organet påvirkes av tilstedeværelsen av arrvev fra cirrhose. Dette kan gjøre det vanskeligere for blodet å strømme gjennom venen. Mindre årer i regionen kan bli bedt om å ta på blodet som ikke kan passere gjennom denne portalen blodåre. Når disse mindre fartøyene kan ikke lenger ta det økte presset, de kan sprekke og føre til alvorlige mengder blødning i leveren. Skrumplever også har vært kjent for å øke risikoen for leverkreft.

Alkohol leverskader Symptomer

Heavy alkoholforbruk har vært kjent for å forårsake en rekke helseproblemer. Ikke bare kan du bli mentalt avhengig av alkohol, kan kroppens organer lider omfattende skader. Kanskje et av de mest utsatte organer til alkoholmisbruk er leveren.

Leverfunksjon

Leveren utfører en rekke kritiske funksjoner for kroppen din. En av de viktigste jobbene det har er rensing av giftstoffer. Leveren behandler blodet og fjerner giftstoffer enten ved direkte nøytralisering (kjent som fase 1) eller ved å produsere kjemikalier som bryter ned giftstoffer (fase 2).

Alkohol Effekter

Alkohol utløser Fase 1 detox, som gjør alkohol til en nøytral kjemisk men produserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for kroppen, spesielt leveren vev. De kan bare fjernes av antioksidanter. Moderate mengder av alkoholinntak har noen reell effekt på leveren hvis nok anti oksidanter er i systemet. Det behandler alkohol som en gift akkurat som alt annet og fjerner den fra blodet. Imidlertid, hvis for mye alkohol er i blodet, leveren kan ikke kontinuerlig nøytralisere den eller kontrollere de frie radikaler. Alkoholen kan begynne å skade leverceller.

Væskeansamling

Et tegn på mulig alkoholisk leversykdom er samlingen av fluider i tarm hulrom. Dette kalles ascites. Det er forbundet med levercirrhose, som når levervev er erstattet med arrvev. Ekstra væske som normalt vil bli behandlet av leveren begynner å renne over og samle nær tarmen.

Gulsott

Gulsott er gulfarging av hud, spesielt rundt øynene. Det som skjer når gamle, røde blodceller ikke er skikkelig filtrert ut av kroppen. Disse blodceller har et biprodukt kalt bilirubin at leveren normalt brytes ned. Bilirubin er ansvarlig for gulning. Med en feil leveren, vil bilirubin forbli i systemet og ikke passere gjennom galleveiene og inn i tarmen.

Hallusinasjoner

Med avansert leverskade, kan hjernen lider hallusinasjoner grunn av hepatisk encefalopati. Dette skjer når de giftige stoffer i blodet som normalt behandles av leveren gjøre veien inn i hjernen. Skjelvinger og uro kan også være forbundet med disse symptomene.

Symptomer og årsaker til alkoholisme

Alkoholisme er en sykdom hvor en avhengighet til alkohol vanligvis fører til negative situasjoner. En person som lider av alkoholisme må hele tiden drikke, og uten hjelp fra sine kjære eller rehab programmer, vanligvis ikke kan bryte ut av syklusen av drikking og anger.

Denial

Den største symptom på alkoholisme er den lidende ikke tro at han faktisk har et problem eller avhengighet, til tross for frykt for sin kjære. De fleste alkoholikere benekte at de lider av sykdommen.

Drikking Symptomer

Når en person drikker alene og / eller i hemmelighet; ikke er i stand til å moderere mengden alkohol hun bruker; føler seg tvunget til å drikke; skjuler alkohol hjemme eller på jobb; og lider av abstinenssymptomer når edru; hun kan være lider av alkoholisme.

Sosiale Symptomer

Når en person har hukommelsessvikt og / eller tap av bevissthet, mister interessen for hobbyer eller aktiviteter, får irritabel når du går uten alkohol og har problemer med nære relasjoner, disse er noen av advarsel tegn på alkoholisme.

Årsaker

Menn er i flertall kvinner 2 til 1 som alkoholikere. Selv om det er ingen konkrete forskning beviser en genetisk eller biologisk disposisjon for alkoholisme, noen forskere mener det kan være en sammenheng.

Faktorer

Traumer, depresjon, lav selvfølelse, stress og angst er alle miljøfaktorer som kan føre til alkoholisme. Barn med alkoholholdige foreldre er mer sannsynlig å bli alkoholikere selv.

Tegn på Closet Alkoholisme

Tegn på Closet Alkoholisme


Et skap alkoholiker er en som skjuler hans drikking vane ved å gjøre det privat. Selv om skapet alkoholikere ta flotte tiltak for ikke å bli fanget, er det flere kjennetegn som gir dem bort.

Hiding

Et skap alkoholiker kan holde alkohol i usannsynlige steder, for eksempel på badet, garasjen eller under sengen.

Løgn

En streng med inkonsistente løgner kan være tegn på noen som prøver å dekke opp skapet hennes drikking vane. Ofte hun forteller historier ikke samsvarer.

Disappearing

Et skap alkoholiker kan forsvinne i perioder med ingen forklaring. Selv kjære og venner vet ikke hvor de har gått.

Angst

Et skap som drikker kan bli engstelig for tilsynelatende ingen grunn i det hele tatt. Det kan ha vært en stund siden han var i stand til å lure seg unna for en drink, og, som et resultat, kan han vise tegn på angst og irritabilitet.

Lateness

Noen som er et skap alkoholiker kan vise en kronisk mønster for å komme fram til steder, som for eksempel arbeid, sent, og finne unnskyldninger for å dra tidlig.