Digidexo.com

brock tråd

Ornithine fordeler

Ornitin er en unødvendig aminosyre, som betyr at det er naturlig produsert av kroppen. Syntetisert fra arginin, en annen aminosyre, er ornitin anvendes i ureasyklusen. Den primære fordelen med ornitin er at det hjelper konvertere giftig ammoniakk til urea (også kjent som karbamid), en rensende organisk forbindelse og avfallsprodukt skilles ut i urinen. Denne prosessen fjerner også overskytende nitrogen fra kroppen.

Mangler

Som kroppen produserer ornitin, mangler av dette næringsstoffet er lite sannsynlig hos friske mennesker. I tillegg er ornitin oppnås gjennom å spise kjøtt, fisk, egg og melk. Folk som spiser et vegansk kosthold kan ha lave nivåer av ornitin, som kan underernært enkeltpersoner, gravide, barn som opplever en vekst sprute eller de som nylig lidd et alvorlig traume.

Bygge muskler

Den vanligste anvendelse for ornitin kosttilskudd er kjent for sine muskelbyggende fordeler, sammen med dets evne til å fremme produksjon av veksthormoner og insulin. Mens det har vært noen bevis for disse fordelene i testing på dyr, er det ikke tilstrekkelig støtte bevis for disse ornithine fordeler i mennesker. En studie på mennesker med Bucci et al. (Se Ressurser) indikerte at ornitin kan øke veksthormon og insulin produksjon når supplert på 13 gram daglig, noe som er 3 gram høyere enn maksimal anbefalt dosering. Men som ornitin ikke er kodet for i DNA, har det ingen rolle i proteinsyntesen, noe som gjør påstander om at det kan bidra til å bygge muskler tvilsomme i beste fall.

Leverfunksjoner

Høye doser av ornithine kosttilskudd har vært show å dra leverfunksjon, spesielt hos dem som lider av skrumplever (se sitat av Stauch et al. I Resources). Disse dosene ble administrert så høy som 18 gram per dag.

Eldre

Ornitin har vært show å ha flere fordeler for eldre. En studie av Brocker et al. (Se Ressurser) viste at tilskudd på 10 gram om dagen kan redusere muskel degenerasjon knyttet til aldring, styrke appetitt, fremme sunn vektøkning og bidra til en generell følelse av velvære hos eldre mennesker.

Andre fordeler

Ornitin kan fremskynde utvinning etter kirurgi eller fra infeksjoner, brannsår, traumer og kreft behandlinger. Ornitin kan også gi mer energi via dens rolle i syntetisering av tre andre aminosyrer som brenselceller: prolin, citrullin og glutaminsyre.

Bivirkninger

Anbefalte ornithine supplement doser er fra 5 til 10 gram daglig. Høyere doser ofte forårsake gastrointestinale plager. Ornitin blir ikke rapportert å forårsake andre bivirkninger, det er heller ikke kjent for å ha noen farlige interaksjoner. Fordelene kan manifestere lettere når ornithine kosttilskudd er tatt i forbindelse med arginin kosttilskudd. Sjekk alltid med legen din før du starter en ornitin supplement diett.

Hvordan redusere Anstrengte

Noen helseeksperter anslår at 70 til 100 millioner amerikanere bruker datamaskiner. Av disse er om lag 30 prosent klage over øyeplager, tåkesyn eller andre øyet relatert ubehag. Progressive opthamalogists erkjenner at mens korrigerende linser er viktig, tar jevnlige pauser, gjør spesifikke øye øvelser, sette opp en ergonomisk arbeidsstasjon og ernæring alle kan redusere belastningen på øynene. Hvis du har grønn stær, grå stær eller macula degenerasjon, ta kontakt med din opthamalogist først. Ved århundreskiftet, William H. Bates, MD (1865 - 1930), en opthamologist, publiserte The Bates Method For bedre syn uten briller. Den palming teknikk han beskrev har vært brukt før, og siden hans bok ble utgitt. Tidligere, Aldous Huxley, i Art of Seeing, beskriver hvordan han gikk fra å være lovlig blind til å forbedre synet fra øyet øvelser. Her er noen praktiske måter å redusere belastningen på øynene, spesielt i et kontormiljø.

Hvordan redusere Anstrengte

•  Opprettholde faste årlige fysiske og synsundersøkelser som et forebyggende tiltak. Hvis du har grønn stær, grå stær, makuladegenerasjon, årlige eksamener er viktig. Hvis du er så nærsynt at du risikerer netthinneavløsning av alvorlig slitasje på øynene, spør din øyelege hvilke symptomer du skal se etter. En vanlig en er å merke hvis det vises en svart gardin faller og visjon din plutselig blir avskåret av den. Hvis du kontakter din opthamologist eller gå til legevakten raskt, kan synsnerven normalt reattached.

Etablere en ergonomisk arbeidsstasjon. Sørg for at datamaskinen har en LCD (liquid crystal display) skjerm i stedet for den eldre CRT (katodestrålerør) som kan skape mer gjenskinn og bidra til mer belastning på øynene. Ideelt sett føttene hviler flatt på gulvet, og skjermen er ca 15 til 20 grader lavere enn siktelinjen. Skjermen bør være ca 20 inches bort fra dine øyne.

Endre dataskjermen innstillingene for å redusere belastningen på øynene. Sett oppdateringshastigheten til minst 75 Hertz og oppløsningen til 0,28 mm eller mindre. Prøv å jobbe på en datamaskin med en skjerm med en diagonal lengde på minst 19 inches. Tenn ditt verksted riktig. Øyeplager kan oppstå hvis du jobber i en dim plass. Lys i rommet, slik at det er om lag tre ganger lysere enn skjermen din er. Unngå skinner en bordlampe direkte på skjermen som det vil skape for mye gjenskinn.

Flytt øynene dine. Blink oftere som du jobber foran datamaskinen. Øv på spillet "se nær, se langt" flere ganger om dagen. Se bort fra skjermen til en bokhylle eller langt veggen på kontoret, eller enda bedre, stå å strekke mens du skuer ut gjennom et vindu til det fjerneste punktet du kan gjøre ut. Arbeide dine ytre øyemusklene ved å bevege øynene fjern og nær som pauser i løpet av dagen vil ikke holde dem fast.

Practice "color day" ved å velge en lys farge en dag og tar spesielt merke til det som du ser det i løpet av dagen. For et hjem prosjekt, lage en Brock streng ved å sette flere små til større størrelse perler i lyse farger langs lengden av en 10 til 12-fots lengde på strengen. Tjore tauet inne i ditt hjem eller kontor hvor du enkelt kan se det fra å sitte på sofaen eller i stolen på jobb. Blikk opp på Brock strengen flere ganger om dagen, slik at øynene dine til å bevege seg fra en brightly-farget streng til den neste. Ikke press øynene.

Bruk prakke å slappe av øynene. Sitter komfortabelt i en stol, gni håndflatene sammen for å skape varme i hendene. Lett cup øynene med håndflatene, ikke berøre øyelokkene eller øyne i det hele tatt. Forblir i flere minutter. Hvil et par minutter mer, øynene lukket. Palming er omtalt i både Dr. Bates 'og Huxleys bøker.

•  Øv god ernæring ved å konsultere en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for spesifikke retningslinjer. Hun kan råde tar vitaminene A, C, E, selen og sink som disse er alle antioksidanter som beskytter alle celler. Lutein, som finnes i tomater, har blitt studert for deres øyne beskyttende støtte. Det finnes kommersielle vitaminer beregnet for øye helse. Konsultere en medisinsk faglig for å få råd.

Bead & String Eye øvelser for exotropia

Perle og streng øye øvelser er tilgjengelige for personer med exotropia eller "vandrende øye." Exotropia er når øyet eller øynene ikke slår inn når du fokuserer fra fjernt til nært. En bedre måte for å forklare exotropia er at det ene øyet synes å bli sittende fast i en ytre stilling. Mildere tilfeller eksisterer av vandrende øye, der den ene eller begge øynene beveger seg utover, men ikke bli sittende fast. Dette kalles exophona. Hvis ett eller begge øynene vandre mot nesen, og tilstanden kalles esotropia.

Exercise

Personer som har exotropia har problemer med konvergens. Konvergens er rett og slett et problem å få begge øynene til å fokusere på objekter som er i nærheten. Den beste perle og streng trening for personer med exotropia er "Brock String" øvelse. Denne enkle øvelsen bruker en 4-fots streng og tre store forskjellige-fargede perler. Kulene er plassert en-fot fra hverandre på strengen med en rørsløyfe i den ene enden for å feste til en stasjonær gjenstand.

Prosessen

Når kulene er blitt bundet til strengen, og festet til et stasjonært objekt, som for eksempel et dørhåndtak, er en stol som er lagt rundt fire meter fra døren. Den enkelte sitter i stolen, og holder enden av den bøyde streng til spissen av nesen.

Begynn øvelsen ved å fokusere på den første perlen. Når fokus er fullført, vil en "X" danner med perle sett som sentrum. Når første perlen har kommet i fokus, gå til neste perle. Gjenta fremgangsmåten for den endelige perle.

Det er viktig å gjenta øvelsen i minst fem omdreininger. Hensikten er å redusere tiden det tar å fokusere på hver perle før du flytter til neste.

Tilpasninger

Det er flere tilpasninger til "Brock String" eye øvelse: strengen kan være lengre; knapper eller boret ping pong-baller kan brukes; beveger kulene nærmere nesen; flere perler kan bli lagt; hoppe perler når du fokuserer; legge fargede prikker eller bokstaver på kulene som et samlingspunkt; legge rytme mens fokus.

Vision Training Instruments

Vision Training Instruments


Vision trening utstyr varierer fra en blokk brev diagram limt på en enkel Popsicle pinne til en forseggjort rotasjon trener koster tusenvis av dollar. Vision trening utstyr brukes til å forbedre visuell komfort, brukervennlighet og effektivitet. Treningsprogram kan også endre hvordan en pasientprosesser eller tolker visuell informasjon. Vision trening er vanligvis gjort under tilsyn av en optiker eller annen optiker.

Tre hovedsynsproblemer

Okulær motorisk dysfunksjon, accommodative dysfunksjon og kikkert fusjon dysfunksjon er de tre hovedtyper av problemer som er adressert gjennom visjon trening. Okulær motorisk dysfunksjon er preget av dårlig øyebevegelser kontroll, uberegnelig overnatting og ustø fiksering. Utilstrekkelig perseptuelle motor og visuell integrering motor kan også være til stede. Accommodative dysfunksjon er vansker med ens evne til å forandre øyets fokus å se objekter på ulike avstander. Binocular fusion dysfunksjon er vansker med konvergerende øynene, eller snu dem innover, og divergens av øynene, flytte dem utover. Noen visjon trening utstyr vil overlappe i målretting hvert av disse tre områdene.

Ocular Motor Vision Training Instruments

Rotator: En roterende disk brukes til å trene øye hånd koordinasjon. Rotator kan være på et stativ eller bord. Den kan varieres i hastighet og retning for å øke utfordringen.

Tachistoscope: En elektronisk enhet som blinker et bilde for en kort periode. Den tachistoscope brukes til å trene øynene til å arbeide sammen.

Visuell sporing Bøker: arbeidsbøker som inneholder sider med okulær labyrinter. Labyrinter brukes til å utvikle glatte kontinuerlige øyebevegelser.

Marsden Ball: En svampete ball på en streng merket med bokstaver. Den brukes til å forbedre visuell persepsjon og visuelle motoriske ferdigheter, øye - hånd koordinasjon, sporing, diskriminering, visuell hukommelse og romlig orientering.

Imøtekommende dysfunksjon Vision Training Instruments

Flippers: Plastikk holder med fire objektiver av to forskjellige styrker. Brukes til å forbedre fleksibiliteten fokusering av øynene.

Hart Charts: Hver hart diagram er et sett med to kort, hver Viser 10 kolonner og 10 rader med bokstaver. En av de kort er i en mindre skrift og er håndholdt. Den andre er satt opp på en vegg i minst 6 meter fra pasienten. Pasient praksis skiftende fokus fra fjern til nær.

Stereoscope: Et instrument med kikkerter okularer der pasienten ser inne for å vise to lysbilder av det samme objektet. Ett lysbilde er sett av høyre øye og ett lysbilde er sett av det venstre øyet. Den brukes til å trene kikkerten accommodative fleksibilitet.

Fusjons dysfunksjon Vision Training Instruments

Cheiroscopic Tegninger: Sporing gjort på en subjektiv vinkel å trene pasienten til å bruke begge øynene og ikke undertrykke nondominant øyet.

Polaroid Vectograms: To gjennomsiktige kort, hver med det samme bildet; høyre øye ser ett kort og venstre øye ser den andre gjennom polariserte linser. Når begge øynene jobber sammen, blir bildet sett tredimensjonalt. Utvalget av konvergens og divergens av øynene styrkes.

Stereoskop: definert ovenfor; når du trener fusjons problemer stereoskop brukes spesielt for undertrykkelse eliminering, samtidig visjon trening, og for å eliminere unormal retinal korrespondanse.

Brock String: En 10--20 fot hyssing med tre fargede baller hver atskilt med 12 inches. Det vanligste problemet som er jobbet videre med Brock strengen er konvergens insuffisiens, eller problemer med å fokusere øynene sammen på nær avstand.

Hva Foods Hjelp med Stress

Hva Foods Hjelp med Stress


Hvis du føler deg stresset på jobb, kan det være noe du drakk. Ifølge Stress Relief Handbook, koffein kan bidra til å øke produksjonen av en stress-forårsaker hormon kalles kortisol. I tillegg kan alkohol være en dempende hvis de spises i store mengder, og sukker kan la deg følelsen drenert etter en innledende høy. For å bekjempe disse effektene, spise mat som lette stress som grønne grønnsaker, bær, kylling, kalkun og hele korn.

Grønnsaker

Grønne grønnsaker som spinat, brokkoli, grønnkål, grønne grønnsaker, romanosalat, rosenkål, grønn paprika, erter og grønne bønner inneholder kalium og B-kompleks vitaminer. Dette er viktig i etableringen av serotonin, en stemning som øker kjemiske. I et intervju med trener og ernæringsfysiolog Bob Greene, identifiserer Dr. Rovenia Brock kikerter og rød, oransje og gul paprika som stress-reduserende matvarer som inneholder vitamin A, vitamin C og folat. Disse bidra til å forbedre energi og revitalisere celler skadet av stress.

Bær

Blåbær inneholder en høy konsentrasjon av vitamin C, vitamin E, mangan og fiber. De inneholder også antioksidanter som hjelper kroppen rense seg med urenheter, og bidra til å redusere kolesterol. Fiberinnholdet i blåbær hjelper også fremme sunne avføring. Jordbær er en god kilde for folat, kalium fiber, vitamin C og mangan. De har også næringsstoffer kalt fenoler som er anti-inflammatorisk og bidrar til å bekjempe kreft. Bjørnebær har et fiber som kalles pektin - også funnet i epler - som kan bidra til lavere kolesterol.

Kylling og kalkun

Kylling og kalkun kan bidra til å avlaste stress fordi begge inneholder tryptofan, en essensiell aminosyre som regulerer nervesystemet funksjoner som hvile, søvn og avslapning. Tryptofan hjelper også regulere appetitten og heve humøret. Selv om tryptofan er også funnet i rødt kjøtt, nøtter, frø og tunfisk, den har en høyere konsentrasjon i kylling og kalkun, og er kilden til den søvnige, innhold føler noen mennesker får etter en Thanksgiving måltid.

Helkorn

Hele korn har fått mye oppmerksomhet på grunn av en rekke helsemessige fordeler. Ifølge helkorn Council, hele korn redusere risikoen for slag og hjertesykdom, bedre vektkontroll og hjelpe kroppen å opprettholde sunnere blodtrykk nivåer. Noen vanlige hele korn er brun ris, havregryn, hel havre og bygg. Brun ris er et godt eksempel på en hel korn som kan bidra til å redusere stress fordi i motsetning til hvit ris, betyr det ikke øker blodsukkeret og føre til svingninger som kan bidra til høyere stressnivå.

Typer av latex allergi

Mer enn 40.000 dagligdagse produkter inneholder lateks. Latex eksponering er ikke noe du kan helt unngå. Noen ganger kan det være i produkter som du aldri ville mistenke, for eksempel truse slangen, sokker, bind og selv lotteri skrapelodd. For de uheldige nok til å lide av en lateksallergi, er det viktig å vite hvordan det kan bli diagnostisert, og hva du skal gjøre når du får en allergisk reaksjon.

Diagnostisering lateksallergi

Det er tre måter å diagnostisere lateksallergi: blod, hud og patch-tester. Det er mulig å bli sensibilisert lateks uten å ha noen symptomer. Ifølge P. Brock Williams, en klinisk professor ved University of Missouri-Kansas City School of Medicine, som skal sensitivisert er som "å gå på tynn is"; det kan utvikle seg til en lateksallergi eller forårsake umiddelbare overfølsomhetsreaksjoner som helst. Den eneste måten å finne ut om du er sensibilisert for latex er å få testet, slik at du kan stoppe allergi prosessen ved å begrense latex eksponering. Folk som jobber i det medisinske feltet eller har et yrke som krever dem til å ha daglig kontakt med lateks bør bli testet for latex allergi og overfølsomhet før de "faller gjennom at isen."

Det er tre typer av latex allergi, kategorisert etter ulike allergiske symptomer: Irriterende kontakteksem, allergisk kontakteksem og umiddelbar allergisk reaksjon.

Irriterende Contact Dermatitis

Dette er teknisk sett ikke en allergi. Det skjer vanligvis når man ofte bruke gummihansker for en lang periode, forårsaker at huden for å utvikle tørrhet, rødhet, noen ganger kløe og brennende følelse. I gamle dager, det pleide å bli kalt "husmor utslett", som det var knyttet til gummihansker slitt for å vaske gryter og panner.

Allergisk kontakteksem

Dette skjer når du er allergisk mot lateks eller andre kjemikalier som tilsettes latex under produksjonsprosessen. Symptomene inkluderer hudutslett og ubehagelige opplevelser som ligner på de av irritasjonsmoment kontakt dermatitt, selv om de kan bli forsinket i opptil 48 timer etter at du kommer i kontakt med latex og kan spre seg til andre deler av kroppen også.

Umiddelbar Allergisk reaksjon

Dette er også kjent som latex overfølsomhet eller Type 1 Reaction og er den mest alvorlige og sjelden form for latex allergiske reaksjoner, som skjer når du er allergisk mot lateks proteiner. Symptomene varierer fra elveblest, alvorlig kløe, nysing, tungpustethet, tett nese, kløende og rennende øyne, til astma. Den mest livstruende symptom på allergisk latex overfølsomhet, derimot, er et anafylaktisk sjokk som inkluderer svimmelhet, tap av bevissthet, en hoven puste passasje og hjertesvikt.

Hvordan svare

Det finnes ingen kur eller vaksine for å hjelpe deg å bygge latex motstand. Det beste du kan gjøre, er derfor å unngå latex eksponering. Hvis allergiske reaksjoner oppstå, her er visse ting du bør gjøre:

For irritasjonsmoment kontakt dermatitt, bruke fuktighetskrem eller hudkrem for å utslett flere ganger om dagen. Noen helhetlig eksperter anbefaler å sette våt havregryn på utslett en gang om dagen, og la den på plass for et par timer. For allergisk kontakteksem, bruke noen dråper marshmallow leaf skjær eller Oregon drue skjær til utslett et par ganger om dagen bør bidra til å rydde dem opp. Hvis du har ekstremt kløende utslett som raskt spredte seg, men kan du trenger for å få resept steroid krem ​​fra legen din. Hvis du opplever type 1 reaksjon, gå til sykehuset eller ringe 911 umiddelbart når et alvorlig symptom streik. I tillegg bør du la din familie, venner og kolleger være klar over din lateksallergi.

Hvordan forbedre Synet Med Øvelser

Hvis du for tiden bruker briller eller kontaktlinser, er det flere sunne fornuft øye øvelser som fungerer de ytre musklene som beveger øynene. Som du utfører disse øye øvelser, opprettholde en avslappet holdning som spenninger og stress i ansiktet har en negativ effekt på synet, som Aldous Huxley påpeker i sin klassiker, "The Art of Seeing." Dr. William Bates (1865-1930) i "Bedre syn uten briller," gir flere øvelser designet for å styrke øynene og forbedre synet over tid. Øvelsene nedenfor er tilpasninger av hva både Huxley og Bates detaljer i bøkene sine.

Bruksanvisning

•  Begynn med prakke øvelser for å redusere spenninger i øynene. Sitter komfortabelt i en stol og gni hendene sammen for å skape varme mellom dem. Forsiktig cup dem over øynene dine uten å berøre eller trykke på øynene i det hele tatt. La hendene der i 2 til 3 minutter. Senk hendene og hvile i flere minutter mer.

Som en måte å opprettholde både godt syn for nærlesning og for å se langt unna, ta deg tid til å bevisst flytte øynene mellom disse to ytterpunktene. Sett opp fargerike gjenstander på lengst veggen borte fra skrivebordet på jobben. Flere ganger om dagen blikk opp fra datamaskinen og se på den røde boken på hyllen på langt veggen, eller enda bedre, se om du kan skille fargen på bladene utenfor vinduet. Gjør dette flere ganger om dagen for å unngå å miste avstand visjon.

Lag en Brock streng. Det du gjorde i trinn over kan gjøres enda mer åpenbart med en Brock streng. String flere fargerike mindre til større store tre eller plast perler på en hyssing eller liten tau som måler 10 til 15 fot. Perlene kan være fordelt hverandre hver 10 til 12 inches fra hverandre. Hvis du er ambisiøs, gjør to Brock strenger og tack hver og en på motstående vegger slik at de møtes på lengst veggen.

Stå minst 15 meter unna Brock strenger. Blikk på perle nærmest deg og beveger øynene til motsatt perle på den andre Brock-tråd. Deretter beveger øynene til den første Brock-tråd og fortsette slik at øynene dine er skanning, hoppe frem og tilbake mellom begge strenger.

Ved enden av begge Brock strenger, pause og begynne på nytt. Gjenta dette flere ganger i ca 5 minutter. Rest. Gjenta denne skanning minst to ganger om dagen.

Test din nyvunne okulær styrke i den virkelige verden. Når du kjører eller bare gå, øve skanningen du gjorde med Brock streng. Blikk på postkassen på høyre side og deretter til den grønne bakeri skilt på venstre deretter til telefonen ved enden av gaten. Dette er den normale skanning øye mønstre av mennesker med 20/20 visjon.

Tips og advarsler

  • Dette er de generelle øye øvelser som passer for de fleste, og de er ikke laget for å erstatte vanlige medisinske undersøkelser eller behandling hvis du har alvorlige problemer med synet. Rådfør deg alltid med øyelege hvis du merker en tydelig endring i synet ditt.

Dekstrometorfan for Pain

Dekstrometorfan er en over-the-counter antitussive medisiner som vanligvis finnes i kaldt, hoste og influensa medisiner inkludert Robitussin DM, Tylenol Cold medisiner og Vick Nyquil. Det er tradisjonelt brukt for å midlertidig lindre hoste knyttet til luftveisinfeksjoner. Imidlertid undersøkelser utført ved University of Florida funnet at høyere doser av dekstrometorfan er nyttige ved behandling av smerte forbundet med fibromyalgi.

Slik virker det

Hos pasienter med fibromyalgi, dekstrometorfan er rettet mot det sentrale nervesystemet og reduserer virkningene av en type smerte referert til som "windup" smerte ved fibromyalgi spesialister. Denne typen smerter kan stamme fra noe så lite som en berøring på skulderen og utstråle over hele kroppen, og øker i intensitet. Smerten blir signalisert med smertereseptorer kalt N-metyl-D-aspartat (NMDA) reseptorer, ifølge Janice Brock Wallace bok "Alt om Fibromyalgi." Dekstrometorfan verker av forstyrre dette signalet.

Dosering

Den typiske dose for dekstrometorfan å lindre hoste er 20 til 30 milligram per dose, opp til 60 til 120 milligram per dag, ifølge Center for Substance Abuse Research. University of Florida forskere testet dekstrometorfan effekt på smerter forårsaket av både varme og mekanisk stimulering. De fant at doser på 60 milligram var effektivt mot varme stimulert smerte, men 90 milligram ble pålagt å behandle smerter forbundet med repeterende mekanisk stimulering.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av dekstrometorfan inkluderer svimmelhet, tretthet, kvalme og oppkast, magesmerter, uro og nervøsitet. Ved høyere doser er anbefalt for behandling av smerte, er tap av hukommelse mulig. Noen pasienter kan også oppleve et utslett, som bør rapporteres til lege umiddelbart, da det kan være et tegn på allergisk reaksjon. Tegn på overdose inkluderer hallusinasjoner, rask puls, pustevansker og kramper. Søk medisinsk hjelp hvis du har mistanke om overdose.

Andre typer smerte

En studie utført av Department of Pharmacology ved Universitetet i Oslo, Norge, indikerte at dekstrometorfan kan også være anvendelige ved behandling av diabetisk nevropatisk smerte i en enkelt dose på 270 milligram. Men effekten variert drastisk blant forsøkspersonene, og var fast bestemt på å være nyttig bare hos pasienter som kan oppleve en smertelindrende effekt uten vesentlige bivirkninger. En studie utført ved St. Johns Hospital i Livingston, Skottland, indikerte at 40 milligram av dekstrometorfan gitt med preoperative medisiner og tre ganger per dag etter operasjonen kan lindre postoperativ smerte og redusere dosen av morfin nødvendig.

Advarsel

Tar mer enn anbefalt dose av dekstrometorfan kan øke risikoen for alvorlige bivirkninger. The Center for Substance Abuse Forskning advarer om at høye doser og misbruk av dekstrometorfan kan forårsake giftig psykose, en tilstand som forårsaker ekstrem forvirring og en manglende evne til å få kontakt med virkeligheten. Pasienter bør diskutere bruk av dekstrometorfan som smertestillende med sin lege og ikke forsøke å medisinere seg selv.

Hva gjør Testosteron?

Testosteron er en av de mest viktige hormoner i kroppen og har spesiell betydning i vekst og modning av mannlige organene. Testosteron har en hånd i mange prosesser, herunder reproduksjon, utvikling av seksuelle preferanser og minne lagring.

Funksjoner

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet, og konsentrasjonen i livmoren bestemmer hvilke kjønn et foster vil utvikle seg til. Senere i livssyklusen til menn, spiller hormonet en stor rolle i å skape de primære kjønnskarakteristika.

Creation

Testosteron er laget av menneskekroppen ut av kolesterol gjennom en serie trinn som er kjent som biosyntese. Hormonet produseres gjennom biosyntesen i mannlige testiklene, mens mye mindre mengder er skapt i eggstokkene av kvinner.

Effekter

Testosteron er det hormonet som styrer kjønnsorgan utvikling og modning av den mannlige kroppen gjennom sin vekst, men spesielt i puberteten. Produsert i testiklene, letter testosteron sædproduksjonen.

Betraktninger

Testosteron styrer både aggresjon og sexlyst hos menn, og en mangel på testosteron kan være årsaken til visse psykiske lidelser. Syntetiske versjoner av testosteron kjent som anabole steroider er ofte brukt av kroppsbyggere for sine muskelbyggende egenskaper.

Morsomme fakta

Et interessant aspekt av testosteron er at det er tungt involvert i personlighet og stemninger. Psykologer ved Brock University of Ontario oppdaget at selvtillit og testosteronnivå er knyttet sammen og påvirker hverandre, noe som indikerer en toveis forhold mellom hormon og et individs personlighet.

Definere Akutt Care Sykehus

Definere Akutt Care Sykehus


En akutt pleie sykehus er et anlegg som tilbyr kirurgisk og medisinsk pasientbehandling for enkeltpersoner står overfor en uventet alvorlig medisinsk problem som krever umiddelbar utredning og behandling. I denne fasen av sykehuspasienter får diagnose og behandling plan.

Definisjon

Akutte sykehus har akuttmottaket fasiliteter som har medisinsk og helsefaglig personale med kompetanse på en rekke medisinske fagområder for å møte behovene til pasientene. Sykehus i dag definerer akutt sykehusbehandling som når "en pasient blir behandlet for en kort, men alvorlig episode av sykdom."

Fasiliteter

Dette Connecticut Office of Health Care Tilgang sier at akutt pleie sykehus gi "en kortsiktig sykehus som har anlegg, medisinsk personell, og alle nødvendig personell for å gi diagnose, omsorg og behandling av et bredt spekter av akutte tilstander, inkludert skader."

Diagnoser

Pasienter som får akutt sykehusbehandling kan presentere med medisinske, psykologiske, eller rusproblemer. Andre eksempler på opptak diagnoser inkluderer brukne bein, galleblæren sykdom, magesmerter og lungebetennelse.

Mål

Store mål for akutt sykehus omfatter diagnose og stabilisering av pasienten. Brock Slabach, Senior VP of National Rural Health Association, sier akutt pleie sykehus "gi både institusjon og polikliniske tjenester med mål om å ivareta pasienten så snart pasienten anses stabil.

Betraktninger

Vanligvis akutte sykehusinnleggelser tilby korttidsopphold for pasienter. Etter diagnose pasientene får henvisninger til de medisinske spesialister for å få noen ekstra legehjelp. En annen komponent til akutt sykehus omsorg omfatter utslipp planlegging dersom ytterligere behandling viser seg nødvendig etter sykehusopphold.