Digidexo.com

Epididymitt Behandling

Hvordan å behandle epididymitt med urter hjem rettsmidler

Hvordan å behandle epididymitt med urter hjem rettsmidler


Epididymitt er betennelse i området bak testikkelen der sperm er lagret. Denne tilstanden kan være mild til svært smertefullt og pungen kan bli hovne, varmt å ta på og rødt. Det oppstår vanligvis brått, men i sjeldne tilfeller kan det være kronisk. Den er forårsaket av infeksjon.

Bruksanvisning

lindre og helbrede så Palmetto. Saw Palmetto er en urt som utøver kraftige fordeler ved hele reproduktive system. Det er especillay gunstig for mannlige kjønnsorgan og specificially epididymitt.

Kjør en varm sitz bad med dråper av einer bær for å lindre symptomer på infeksjon assosiert med epididymitt.

Treat epididymitt med Pulsatilla. En tørket medisinsk urt fra pasqueflower har blitt brukt til å behandle reproduktive lidelser hos menn og kvinner. Det er nå under intens studie for behandling av epididymitt.

Cure epididymitt med guaiacum. Guaiacum er en familie av tropiske amerikanske trær. En av dens komponenter, guaiakol, brukes til behandling av gonorrheal epididymitt.

Bruk Thua å behandle epididymitt. Thua, et tre som heter gråtende red cedar, er også effektiv mot epididymitt forårsaket av gonoré infeksjoner.

Hvordan behandle epididymitt

Når du har smerter i pungen, du sannsynligvis har epididymitt --- en infeksjon eller betennelse i lang kveilet slange festet til den øvre delen av hver av testiklene inni pungen. Siden epididymitt påvirker testiklene, kan det føre til sterilitet; hvis du tror du har det, søke behandling raskt.

Bruksanvisning

Hvordan behandle epididymitt

•  Sørg for legebehandling. Legen din vil foreskrive medisiner så snart du føler hevelse i pungen, ømhet i en testikkel og sårhet og hardhet i den andre testikkelen. Hvis legen mener en bakteriell infeksjon har forårsaket din epididymitt, han vil forskrive antibiotika for å behandle den underliggende årsaken. Spør legen din for å godkjenne eventuelle over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner kan det være lurt å ta for smertene. Med medisiner, vil smertene avta mellom en og tre dager etter at behandlingen starter. Imidlertid kan din epididymitt ikke fullstendig helbrede for uker eller måneder.

Unn underliggende infeksjoner. Epididymitt resultater fra urinveisinfeksjoner, prostatitt, seksuelt overførbare sykdommer (STD) som gonoré eller klamydia eller soppinfeksjoner. I tillegg kan epididymitt oppstå hvis du har en sykdom som heter Henoch-Schoenlein purpura, noe som kan føre til hevelse i leddene og utslett.

Bo i sengen. Legen kan anbefale at du holder deg i sengen til dine epididymitt symptomene avta eller i to til tre dager. Plasser en ispose eller en liten pose med is innpakket i et håndkle på området i ca 20 minutter en gang i timen for å lindre smerte og hevelse. I tillegg satt en sammenrullet håndkle under pungen å heve den mens du hviler. Dette vil også lindre smertefulle symptomer.

Unngå anstrengende aktivitet til symptomene forsvinner. Lifesteps.com anbefaler å unngå samleie for en måned etter at symptomene har gitt seg. Hvis du har til å gjenoppta normale aktiviteter, slitasje truser i stedet for boksere, eller slitasje en atletisk støtte for å lindre ubehag.

Du må kanskje kirurgi hvis du har kronisk epididymitt. Legen kan utføre en epididymectomy --- fjerning av den betente delen av epidiymitis via et lite snitt i pungen. Men stopper en bilateral vasektomi din sæd og væske fra reiser gjennom bitestikkelen. Begge prosedyrene oppstå på poliklinisk basis og under lokalbedøvelse. I tillegg kan de kirurgiske prosedyrer føre til sterilitet.

Hvordan behandle epididymitt i villmarken

Bitestikkelen er et rør i pungen. Epididymitt er en betennelse i dette røret, forårsaker stort ubehag.

Bruksanvisning

Identifisere tegn og symptomer på epididymitt: rødhet og hevelse i pungen, smerte eller ubehag i pungen, og mulig feber. Disse tegn og symptomer vil øke gradvis.

Støtt pungen med en jock stropp eller en improvisert jock stropp laget av en trekantet bandasje eller en bandanna.

Begrense pasienten til sengeleie - enhver aktivitet vil være svært smertefullt.

Påfør kalde omslag til pungen.

Administrer aspirin, ibuprofen eller paracetamol for å hjelpe til med feber og smerter.

Evakuer til et sykehus umiddelbart - antibiotika vil være nødvendig for å bli frisk.

Tips og advarsler

  • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Er epididymitt smittsomt?

Er epididymitt smittsomt?


Ifølge University of Illinois Medical Center, er epididymitt generelt ikke smittsomt, men kan følge en smittsom seksuelt overførbar sykdom.

Bakgrunn

Epididymitt er en infeksjon i bitestikkelen, noe som er et rør som ligger på baksiden av testikkelen der sperm pass.

Symptomer

Potensielle symptomer på epididymitt er rød, varm hud på pungen; hoven eller øm testikkel eller lysken; testikkel smerter som føles verre under en avføring; feber og frysninger; utflod fra urinrøret; smerte eller brenning med vannlating; smerte med sex; klump i en testikkel; lavere abdominal eller bekken ubehag; eller blod i sæden, ifølge University of Michigan Health System.

Årsaker

Bakterielle infeksjoner, inkludert urinveisinfeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer eller prostata infeksjon kan forårsake epididymitt. Andre mulige årsaker er soppinfeksjon, Henoch-Schoenlein purpura (en sykdom med utslett og hevelser i ledd), prostata fjerning, en medisinsk prosedyre som påvirker urinveiene eller en hjertemedisin som heter amiodaron.

Behandling

Behandling for epididymitt er vanligvis antibiotika.

Forebygging

For å hindre epididymitt, holde penis og pung ren, bør du oppsøke lege omgående hvis du har brennende når du tisser eller utflod fra penis og bruke kondom med sex.

Botemidler for epididymitt

Epididymitt er en tilstand der bitestikkelen - et rør som forbinder testikkelen og sædlederen som lagrer sperm - blir hovne, forårsaker smerte og hevelse. Tilstanden oftest utvikler grunn av seksuelt overførte sykdommer som gonore og klamydia, men det kan også være forårsaket av E. coli og andre bakterieinfeksjoner. Menn og gutter i alle aldre kan utvikle epididymitt, men det er mest vanlig mellom 19 og 35. Behandlingen er vanligvis ganske enkel.

Antibiotika

Epididymitt er forårsaket av en infeksjon som kan behandles med antibiotika. Legen din vil sannsynligvis foreskrive en antibiotikakur varer i minst 10 dager. Du vil sannsynligvis begynne å føle seg bedre i løpet av noen få dager etter behandlingsstart, men det er viktig å fullføre alle medisiner for å hindre smitte fra å komme tilbake. I alvorlige tilfeller kan legen gi antibiotika via en injeksjon eller intravenøst.
Ofte foreskrevet antibiotika for epididymitt inkluderer ciprofloxacin, doksycyklin, ceftriaxone, ofloksacin og trimetoprim-sulfametoksazol. De fleste medisiner er godt tolerert, men du kan oppleve noen milde bivirkninger som kvalme og diaré.
Hvis infeksjonen utviklet som et resultat av en STD, din seksuelle partner eller partnere vil også kreve antibiotikabehandling. Hvis de ikke får behandling, kan de bli re-infisert med STD og mulige komplikasjoner kan utvikle seg.

Drenering

I alvorlige tilfeller av epididymitt, kan en pus-fylt sac danne på eller i nærheten av testikkelen. Når dette skjer, er vanligvis nødvendig drenering av puss. For å drenere puss, er en nål settes inn i sac for å tillate fluidet å bli drenert ut.
I verste tilfeller, når betingelsen ikke er umiddelbart behandles, kan det være nødvendig å fjerne hele eller en del av epididymitt kirurgisk.

Rest

Menn som har epididymitt må ta det med ro når du gjenoppretter fra infeksjonen. Pass på at du hviler - helst i sengen - for å tillate kroppen å bekjempe infeksjoner og helbrede. Hvis du er i smerte eller ubehag på grunn av hevelse, prøve å bruke kjøleelementer til pungen. Du kan også ta over-the-counter smertestillende midler, for eksempel paracetamol og ibuprofen.

Epididymitt Infeksjon

Bitestikkelen er røret plassert på toppen og baksiden av testiklene. Bitestikkelen lagrer sperm mens den modnes. Når bitestikkelen blir betent eller hovne, er tilstanden kalles epididymitt. Hvis betennelsen blir verre, kan det også påvirke testiklene. Epididymitt kan påvirke menn i alle aldre, men det er mer utbredt hos menn mellom 19 og 35 år.

Årsaker

Den vanligste årsak til epididymitt i eldre menn og barn er en bakteriell infeksjon som skyldes blæren eller uretra. I seksuelt aktive menn yngre enn 35, den vanligste årsaken til epididymitt er en seksuelt overført sykdom som gonoré. Et stoff som kalles amiodaron ---- brukes i behandling av arytmi ---- kan også føre epididymis å bli opphisset. Kjemisk epididymitt er en tilstand som er forårsaket av tilbakestrømning av urin i bitestikkelen. I sjeldne tilfeller kan forhold som soppinfeksjoner, tuberkulose og syfilis, også forårsake epididymitt. Du har større risiko for å utvikle epididymitt hvis du ikke er omskåret, seksuelt promiskuøse eller du har en historie med urinveisinfeksjon.

Symptomer

De vanligste symptomer på epididymitt er økt følsomhet i testiklene, mild feber og frysninger. Andre symptomer kan være hoven pung, bekken eller magesmerter, lyskesmerter, smertefull ejakulasjon, smertefull vannlating, klump i testikkel, urethral utflod, smerte i testiklene forsterket av avføring og blod i sæd. Naturen av symptomene avhenger av årsaken til epididymitt.

Komplikasjoner

Når betennelse i bitestikkelen når testiklene, er tilstanden kalles epididymo-orchitis. Behandlingen for epididymo-orkitt er den samme som for epididymitt. Annen komplikasjon av bitestikkelen inkludere kroniske epididymitt, pus-fylt scrotal abscesser, testiklene krymper, scrotal fistel og infertilitet i sjeldne tilfeller.

Behandling

En kombinasjon av anti-inflammatoriske medikamenter og antibiotika som ciprofloksacin og doksycyklin er den mest effektive behandling for epididymitt. Sengeleie, heve pungen, og bruke is til det berørte området bidrar også til å redusere betennelse. Amiodarone-indusert epididymitt kan behandles ved å redusere dosen av amiodaron. Antibiotika virker kanskje ikke i tilfelle av kroniske bitestikkel eller bitestikkelen forårsaket av tuberkulose. I et slikt tilfelle tilfeller kan kirurgisk fjerning av bitestikkelen være nødvendig.

Forebygging

Du kan forhindre epididymitt forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer ved å praktisere sikker sex; bruker kondom når det er mulig og begrense deg til en seksuell partner om gangen. Hvis du er diagnostisert med epididymitt, må din seksualpartner også testes for å unngå fremtidig overføring av en STD. Du bør også unngå sex før bitestikkel betennelse går unna.

Tegn på epididymitt

Epididymitt er betennelse i epididymis, en oppkveilet struktur festet til den øvre del av hver hann testis som lagrer og bærer sperm. Epididymitt kan være smertefullt, men det er ikke livstruende. Selv om det er mest vanlig hos menn mellom 19 og 35, kan menn i alle aldre har det. Det er mange årsaker og tegn på epididymitt.

Infeksjon

En av årsakene til epididymitt er en infeksjon, som vanligvis er bakteriell og fungal sjelden. Infeksjoner kan være et resultat av en seksuelt overførbar sykdom som gonoré eller klamydia. Prostata eller urinveisinfeksjoner kan også føre til bakterielle infeksjoner i bitestikkelen. Kirurgi eller fremgangsmåter i hvilke en urinkateter eller omfang er satt inn i penis kan introdusere bakterier som kan resultere i infeksjon.

Tegn på epididymitt forårsaket av infeksjon inkluderer testikkel smerte, hevelse, ømhet, frysninger og feber som kan vare opptil seks uker, en klump på testikkelen, rødhet, blod i sæd, en utflod fra penis, ubehag i underlivet og forstørrede lymfeknuter i lysken.

Forstørret prostata

Hvis en forstørret prostata hindrer strømmen av urin, forårsaker urin til å forbli i blæren, er risikoen for blæreinfeksjoner øket og dermed risikoen for kontrahering epididymitt.

Ikke-smittsomme årsaker

Virus kan forårsake epididymitt, som kan traumer til testiklene, for eksempel et fysisk slag. Urin reflux kan også føre til betennelse, som kan en ruptur av sædledere som kan lekke sædceller væske inn i omkringliggende vev. Noen sykdommer, som tuberkulose, kan utløse epididymitt. Hvorvidt tilstanden er forårsaket av en infeksjon, er en av de vanligste tegnene på epididymitt at bare en testikkel vil bli berørt.

Idiopatisk Årsaker

Den medisinske profesjon innrømmer at noen ganger epididymitt er "idiopatisk", som betyr at årsaken er ukjent. Tegnene på ikke-infeksiøs og idiopatisk epididymitt er lik de som er forårsaket av infeksjon, men uten feber og frysninger. Uavhengig av årsak, kan epididymitt være smertefullt, irriterende og deprimerende, spesielt når det skaper ubehag under samleie.

Behandling

Konsultere legen din når tegn på epididymitt oppstå. Hvis det er forårsaket av infeksjon, vil leger foreskrive antibiotika. Uansett hva årsaken er, anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen, som er tilgjengelig over disk, er nyttig for å redusere betennelse og smerte. Når du ligger i sengen om natten, tåle vekten av pungen ved å rulle en myk badehåndkle og plassere den mellom bena under betente deler. I løpet av dagen, bære en jock stropp eller to par jockey shorts for å støtte testiklene. Påfør enten en is pose eller varme fra en varmeflaske eller elektrisk varmepute til det betente området. Bruk kulde eller varme, avhengig av hva som gir mest komfort. Alltid tømme blæren før du løfter tunge gjenstander. Drikk rikelig med væske og få masse hvile. I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Forhold og symptomer på epididymitt

Epididymitt er en potensielt smertefull tilstand som kan påvirke de mannlige testiklene og pungen. Å diagnostisere tilstanden en lege ville ta en blodprøve, en STD screening som innebærer en prøve av sæd og en ultra-lydbilde test for å hjelpe utelukke andre tilstander som for eksempel en vridning av andre rør i pungen.

Identifikasjon

Innenfor pungen er det et rør som kalles bitestikkelen som lagrer og transporterer sperm fra testiklene til penis. Når bitestikkelen blir infisert det er en tilstand som kalles epididymitt. Den vanligste årsaken for epididymitt infeksjonen er seksuelt overførbare sykdommer. I enkelte andre tilfeller kan epididymitt kan være et resultat av en bakteriell infeksjon som ikke er en STD. Tilstanden er vanligst hos seksuelt aktive menn mellom 20 og 40.

Effekter

Ett av symptomene på epididymitt er en tilstand som kalles orchitis der berørte testikkel begynner å hovne opp fra infeksjon. Andre symptomer inkluderer en varm og øm følelse i pungen, smertefulle utløsninger under samleie, en testikkel klump, generell smerte i buk og bekken regioner, en hyppig og presserende behov for å urinere ofte ledsaget av smertefull vannlating og testicular smerte som vanligvis lokalisert til en testikkel eller den andre, og kan noen ganger føles verre når du flytter tarmer. Smerten innledning involvert i epididymitt er normalt plassert på baksiden av pungen nærmere den side av det berørte testikkel.

Potensial

Noen av de avanserte symptomer på epididymitt kan være merkbar og ubehagelig. Mannen kan oppleve overdreven svetting, spesielt om natten, og dette svetting kan ledsages av natt frysninger, kan det være blod blande med sæd, kan det være en hvit eller rosa utflod fra penis som er normalt ikke klart før senere stadier av epididymitt og det kan også være en feber.

Forebygging / løsning

Den vanligste formen for behandling for eventuelle STD, inkludert epididymitt, er et kurs av antibiotika medisiner. Det er mulig at det kan være en lettelse fra symptomer etter bare et par dager med å ta medisinen, men det er viktig å ta alle foreskrevet medisiner som infeksjonen kan somle i en mild form og deretter tilbakefall hvis det ikke er helt eliminert ved behandling.

Betraktninger

Epididymitt er navnet på tilstanden som det skjer utenfor testikkelen. Hvis tilstanden går over i testikkel da det er referert til som epididymo-orkitt. Symptomene er stort sett de samme som de symptomer på epididymitt, og behandling foreskrevet av en lege vil også være den samme. Hvis epididymitt ikke behandles så vil det bli det som er kjent som kronisk epididymitt.

Hva er behandlingen for epididymitt?

Epididymitt er betennelse i bitestikkelen, en kveilet rør på baksiden av testiklene som lagrer og bærer sperm. Symptomer kan inkludere lyske smerte, hevelse, feber, frysninger, tunge følelsen testiklene, blod i sæd og utflod fra urinrøret. Epididymitt er mest vanlig blant 20-39 år gamle menn.

Årsaker

Epididymitt er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer som gonoré og klamydia, tuberkulose, den hjertemedisin amiodaron, urin i epididymisand andre forhold som nedbrutt infeksjoner.

Antibiotika

Epididymitt er behandlet med antibiotika for de fleste årsaker inkludert seksuelt overførbare sykdommer eller en annen infeksjon. Du og din seksualpartner begge trenger antibiotikabehandling.

Drenering

Hvis en abscess, eller lomme av puss, danner i det berørte området legen din kan ha behov for å tømme den for å kurere epididymitt og hindre smitte.

Hjerte Medicine

Epididymitt forårsaket av hjertemedisiner amidarone behandles ved å senke dosen av hjertemedisin eller skifte til en annen medisinering.

Kirurgi

Kirurgi kan være nødvendig å fjerne en del av alle av epididymis dersom betingelsen er alvorlig nok, eller hvis smerte fortsetter etter behandling.

Alternatives

Egenomsorg behandling av epididymitt inkluderer sengeleie, og hever pungen mens du ligger nede, iført en atletisk supporter, bruke kaldt til pungen og avstå fra sex før helbredet.

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Perifer neuropati behandling narkotika

Millioner av amerikanske lider av perifer neuropati. Smerten kan være så alvorlig at mange rett og slett ikke kan leve normale liv. Det er imidlertid medikamenter som kan brukes for å lindre symptomene.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er perifer nevropati forårsaket av nerveskade. Dette resulterer i prikking og brenning, vanligvis i hender og føtter.

Anti-depressiva

Ifølge drugs.com, anti-depressiva som Cymbalta, som påvirker to nevrotransmittere i hjernen, serotonin og noradrenalin, viser effekten ved behandling av lidelsen.

GABA

Legemidler som Lyrica påvirker GABA (gamma-aminosmørsyre) i hjernen, er direkte relatert til å sove. Medisiner berolige nervene og bidra til å lindre nevropatisk smerte.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter som opioider brukes også til å behandle nevropati, men har sterk avhengighet potensial, samt bivirkninger. Disse medikamentene kan bli brukt til alvorlig smerte, men disse effektene bør vurderes.

Anti-convulsants

Nøyaktig hvordan anti-convulsant narkotika arbeid er uklart. Det er derfor antatt at de blokkerer natriumkanaler i hjernen, noe som senker aktiviteten til nerveceller. Disse stoffene kan også holde smerte signaler fra å nå andre deler av hjernen, i henhold til emedtv.com.

Tips

Uansett hvilken medisin pasienten og legen bestemmer deg på, er opplæring om sykdommen nøkkelen før pasienten begynner noen medisiner regime.

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons


I Parkinson-pasienter sove problemer kan manifestere på grunn av medisiner, søvnforstyrrelser og Parkinsons sykdom symptomer. Dessverre er mellom 60 til 90 prosent av personer med Parkinsons sykdom rammet, ifølge Northwestern University Parkinsons sykdom og Movement Disorders Center.

Søvnforstyrrelser assosiert med Parkinsons

REM (Rapid Eye Movement) søvn atferdsforstyrrelse, preget av mennesker som lever ut sine drømmer i søvne, kan bidra til søvnproblemer, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Stiftelsen bemerker også at Parkinson-pasienter er også mer sannsynlig å ha obstruktiv søvnapné, en tilstand der luftstrømmen blir avbrutt mens han sov.

Symptomer

Dreven søvnighet på dagtid og nikker av i løpet av dagen er symptomer på søvnløshet.

Medisinsk behandling

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, kan legen foreskriver en ekstra dose av anti-Parkinsons sykdom medisin, for eksempel en dopaminergisk middel om natten, noe som kan være tilstrekkelig til å indusere søvn hos mennesker med Parkinsons sykdom. Andre medisiner som jobber med søvnforstyrrelser inkluderer over-the-counter medisiner som difenhydramin.

Enheter

Hos personer med søvnapné, en ansiktsmaske og CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskin kan brukes til å åpne luftveiene og bedre søvn.

Forebygging / løsning

Søvnforstyrrelser kan forebygges på Parkinson-pasienter ved å senke væskeinntak før søvn, ved å unngå sentralstimulerende midler om natten og ved å holde konsekvent søvn tidsplaner. Trening i løpet av dagen kan også bedre søvn om natten.

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling


Nevropati er en progressiv lidelse som kan føre til intens, invalidiserende smerter. Leger kan foreskrive medisiner som tilbyr liten eller ingen lindring, og når disse medisinske behandlinger mislykkes, kan du se etter alternative behandlinger. Homøopatisk medisinen kan prøves alene eller i kombinasjon med andre former for behandling.

Hva er homeopatisk medisin?

Homeopatisk medisin har eksistert i over 200 år. Bruksområder omfatter behandling av sykdommer og tilstander ved å bruke stoffer som fremkaller lignende symptomer hos friske mennesker. Pasienter tar disse stoffene i utvannet mengder inntil kroppen utvikler en toleranse for dem. Når dette skjer pasienter kan deretter ta disse stoffene i mindre utvannet former.

Homeopatisk behandling og nevropati

Flere homeopatiske stoffer kan lindre nerve smerte av nevropati inkludert Aconitum som tilbyr avlastning for skyting smerter, belladonna som lindrer smerter som kommer plutselig, og hypericum som lindrer smerter i fingre og tær.

Andre symptomer

Andre symptomer på nevropati kan også svare på homeopatisk behandling. Cantharsis kan gi lindring til prikking og brenning, mens Mag Phos kan stoppe muskel kramper og spasmer.

Betraktninger

Homeopatiske midler er regulert på samme måte som over-the-counter (OTC) narkotika, bortsett siden homøopatiske produkter inneholder lite eller ingen aktive ingredienser, har de ikke gjennomgår det samme sikkerhetstesting som resept og nye reseptfrie legemidler.

Advarsel

Ikke bruk homøopatiske midler i stedet for foreskrevet medisinsk behandling. Alltid informere legen din om homøopatisk behandling du bruker.

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser


Vanlige symptomer på nevrologiske lidelser eller sykdommer i nervesystemet, inkluderer mangel på koordinasjon, dårlig balanse og problemer med å kommunisere. Behandlinger for nevrologiske lidelser arbeide for å redusere disse symptomene. Behandling for nervesystemet lidelser kommer i mange former, for eksempel terapi, medisiner og kirurgi.

Betydning

Nevrologiske sykdommer kan true en persons uavhengighet, noe som kan føre til depresjon. Behandlinger for nevrologiske lidelser øke en persons evne til å være uavhengig, noe som reduserer risikoen for depresjon.

Fysioterapi

Fysioterapi (PT) fokuserer på å forbedre muskelstyrke, balanse og koordinasjon. PT kan kreve en resept fra legen din.

Speech Therapy

Tale terapi kan hjelpe en person med et nervesystem lidelse å kommunisere bedre. Tale terapi kan også hjelpe mennesker med nevrologiske lidelser som har problemer med å tygge eller svelge mat.

Medisinering

En mangel på dopamin i hjernen kan forårsake neurologiske forstyrrelser. Reseptbelagte medisiner som øker dopamin produksjon, som cardidopa og selegilin, kan være nyttig i behandling av nevrologiske sykdommer.

Kirurgi

I operasjon, leger ødelegge hjernevev av den berørte del av hjernen. Kirurgi er imidlertid ikke lenger er en vanlig metode for behandling på grunn av antallet av medikamenter som effektivt kan behandle nevrologiske lidelser.

Betraktninger

Behandlinger for nevrologiske forstyrrelser, avhenger av hvilke nevrologisk lidelse en person har. Eksempler på neurologiske forstyrrelser innbefatter cerebral parese, Parkinsons sykdom, neuropati og Behcets sykdom.

Alternativ behandling for en utstå Disk

Alternativ behandling for en utstå Disk


Ved første smertene kommer og går raskt. Det er bare en krampe i armen eller beinet. Gradvis det kommer oftere og for en lengre tid. Til slutt skyter smerter nedover beinet, eller armene er smertelig nummen. Selv om smerten føles i benet eller armen, det faktisk er baksiden som er ute av klask og forårsaker problemet. Du har sikkert fått en svulmende, eller utstående, disk, noen ganger også referert til som en herniated disk, men teknisk som er litt verre situasjon.

Hvordan får en stikker Disk Do?

Middelaldrende og eldre personer, spesielt de som er involvert i anstrengende fysisk aktivitet, er mer sannsynlig å få en utstående disk. Det kan også være forårsaket av et traume av noe slag, for eksempel en bilulykke eller løfte noe tungt. Sitter feil i lange perioder kan også føre til en. Ifølge Bonati.com, kan en rekke av medfødte betingelser også forårsake en.

Hva er de tradisjonelle behandlinger?

Anbefalt behandling er vanligvis åpen ryggoperasjon, med en viss risiko, sykehusopphold og en lang rekonvalesens tid. Hvis du ikke vil at noen del av denne, hva annet kan du gjøre? Nonsurgical, konservativ behandling bør være det første kurset av handlingen tatt, med unntak av noen ekstreme tilfeller (Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du har problemer med vannlating eller å ha avføring, eller hvis du har nummenhet rundt kjønnsorganene).

Behandlinger for å gjøre hjemme

Alle disse hjem behandlinger, foreslått av Spine-Health.com, er et godt sted å starte før du bruker mye penger og tid på det neste nivået av behandlinger.
• Hvile og unngå aktiviteter som forverre symptomene dine er de første linjene i angrep fordi mange utstående disk problemer vil løse, gitt tid. Det er viktig å unngå aktiviteter som forverre symptomene dine.
• Over-the-counter smerte og betennelse medisiner, inkludert paracetamol, aspirin, ibuprofen og naproxen kan hjelpe.
•? Is og varme programmet kan være svært nyttig i å lindre smertefulle symptomer på en utstående disk. Ved å bidra til å slappe av musklene i ryggen, kan is og varme applikasjoner lindre muskelspasmer og gi betydelig smertelindring.

Behandlinger utenfor hjemmet: Semi-Professional

Disse semi-profesjonelle behandlinger er foreslått av BiscupSpineInstitute.com for neste nivå av angrepet:
• Vann terapi har blitt en av de mest populære formene for trening for ryggraden problemer.
• Kjernetreningsprogrammer, inkludert Pilates og Yoga, er også anbefalt.
• Low-impact aerobic condition og personlig trening kan hjelpe.
• Avstivning for å begrense bevegelse og funksjon av et område av ryggraden som er smertefullt kan gi det området tid til å gro.
• Gyrotonic, en form for gjenoppretting av normal bevegelse og justering av rygg og ledd, er en annen nyere alternativ.

Behandlinger utenfor hjemmet: Profesjonelle

Følgende er noen forslag til BiscupSpineInstitute.com for profesjonelle behandlinger:
• Massasje og massotherapy hjelp til fysisk slipper kjemikalier i blodet, slik at normal sirkulasjon og funksjon for å gå tilbake.
• fysioterapi og lumbale stabiliseringsøvelser kan stabilisere korsryggen muskler. Sterkere, velbalansert muskler å minimere risikoen for skade på nerver og disken.
• Spinal manipulasjon, som vanligvis foretas av kiropraktikk og osteopatisk leger, har tilbudt hjelp til mange pasienter.
• Traction er en av de eldste formene for behandling for rygg og nakkesmerter. Trekkraft kan være tilgjengelig til en kiropraktor eller fysioterapeut kontor.
• Akupunktur er en gammel orientalsk medisinsk teknikk som brukes til å behandle en rekke smertefulle tilstander.
• Medisiner som kan være foreskrevet er ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs); oral steroid medisiner, inkludert Prednison og Medrol; narkotiske smertestillende medikamenter, nyttige for alvorlig, kortsiktig smertebehandling (kort sikt fordi de er vanedannende); muskel relaxers, som brukes til å behandle kramper i ryggmuskulaturen; og
epidural steroid injeksjoner av kortison, administreres direkte i området for nerver.

Motor Neuron Sykdommer alternativ behandling

Motor Neuron Sykdommer alternativ behandling


Motor neuron sykdommer (MND) er en gruppe av nevrologiske lidelser som avbryter overføring av signaler fra hjernen til reseptorene i hjernestammen og ryggmargen. Amyotrofisk lateral sklerose (Lou Gehrig sykdom) er den vanligste MND. Det finnes ingen spesifikk behandling for MND, ifølge The National Institute of nevrologiske sykdommer og slag. Selv om det er ingen kur for MND, noen alternative behandlinger er effektive i behandling av symptomer.

Fysioterapi

Fysioterapi og rehabilitering kan hjelpe MND pasienter bedre holdning, hindre felles immobilitet og treg muskelatrofi, ifølge ninds.

Trening

Lav-effekt trening slik turgåing, svømming og sykling kan styrke musklene og forbedre kardiovaskulær helse hos pasienter med MND. Tøyningsøvelser redusere muskelkramper og bidra til å forhindre muskelkramper, ifølge Mayo Clinic.

Ergoterapi

Ifølge Mayo Clinic, er ergoterapi brukes til å hjelpe pasienter med MND lære å bruke hjelpemidler (som sperreortopedi rullestoler) for å håndtere symptomene.

Speech Therapy

Snakke og svelge bli vanskelig i senere stadier av MND. Tale terapi brukes til å forbedre muskel koordinering av munnen og tungen, ifølge BBC Health.

Ernæring

Når MND påvirker musklene som er involvert i å svelge, bør kostholdet endres for å gjøre å spise lettere for pasienten, ifølge Mayo Clinic. Forbruker lett å svelge mat reduserer risikoen for kvelning eller inhalering matrester ned i lungene.

Rådgiving

MND ikke direkte svekke pasientenes personlighet, minne eller annen kognitiv funksjon. Men MND pasienter ofte bli deprimert eller engstelig som de mister kroppsfunksjoner, ifølge Mayo Clinic. Psykologisk rådgivning hjelper pasienter takle sine følelser om sykdommen.

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?


Reflex Sympatisk Disorder (RSD) er en nevrologisk lidelse som påvirker nerve reseptorer og forårsaker ufattelige smerter. Leger ofte behandler RSD og medfølgende Sympatisk Uavhengig Pain (SIP) ved å midlertidig slå av smertereseptorer, som ofte ikke fungerer. En siste utvei er å plassere pasienter i koma for å tilbakestille deres nervesystem.

Historie

Begrepet RSD ble først brukt i det medisinske feltet i 1946, men legene er fortsatt blandet om sin behandling. To separate kliniske studier-løpet hvor pasientene ble benyttet i medisinsk indusert koma-ble foretatt i Tyskland og Mexico i radikale forsøk på å behandle dem og lære om sykdommen.

Expert Insight

Den koma er utformet for å starte på nervesystemet, men det er ikke en umiddelbar løsning, sier Robert Schwartzman, MD, leder av nevrologi ved Drexel University College of Medicine. Han har forsket RSD i 30 år, og henviser pasienter til behandling i Tyskland.

Betraktninger

Behandlingen er en siste utvei, og er kostbart. I 2009 rapporterte en pasient totale utgifter til å være så mye som $ 50.000. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjenner ikke denne behandlingen, slik forsikring er ikke sannsynlig å dekke det.

Time Frame

Koma pasienter bruker opptil fem døgn under behandling. Pasienter rapporterer generelt en langsom bedring.

Advarsler

Ketamin, det stoff som brukes til å indusere koma, er også en gate medikament. I løpet av koma, leger regulere mengden av medikamentet gitt til pasienter og langsomt avvenne dem fra den.

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati


Perifer nevropati er en nevrologisk lidelse som involverer skadet sensoriske nerver i ekstremiteter. Symptomer inkluderer prikking, svie, muskelatrofi eller nummenhet. Mens det er ingen kur, er det noen lovende nye utbygginger i behandling av perifer neuropati.

Behandlingsmålene

De primære målene for behandlingen er å behandle symptomer og redusere risiko for ytterligere skade for å fremme regenerering av perifere nerver. Siden perifer neuropati ofte påvirker diabetikere, bør riktig glukose styring også tas opp.

Gabapentin

Ifølge Kathy Brooks-Rock, RN, BSN, kan dette antikonvulsive medikament øke nivåer av y-aminosmørsyre (GABA) i hjernen og hemmer frigjøring av norepinefrin, dopamin og serotonin, nevrotransmittere mistenkt for å utløse smertereseptorer.

Pregabalin

Denne forbindelsen er kjemisk lik gabapentin, men er bedre absorbert. Siden mindre av stoffet er nødvendig for å oppnå sammenlignbare smertestillende effekter, er det mindre fare for uønskede bivirkninger på sentralnerve-systemet.

Alpha Lipoic Acid

Ifølge en studie publisert i 26 mars 2003 utgaven av Diabetes Care, intravenøs kosttilskudd med antioksidanter alpha liponsyre betydelig reduserer smerte forbundet med diabetisk nevropati grunn til å forbedre glukosemetabolismen.

Bilde Energy Therapy (PET)

PET bruker infrarødt lys til å stimulere nerve regenerering ved å stimulere nitrogenoksid utgivelse, som slapper av kapillærene og øker blodsirkulasjonen.

Aktuell behandling for neuroma

Aktuell behandling for neuroma


En neuroma er en godartet nervevev vekst. Morton neuroma er en vanlig og smertefull form for neuroma som slår en nerve i en pasients fot mellom den tredje og den fjerde tå tå.

Mortons neuroma

Ifølge Mayo Clinic, kan personer med Mortons neuroma oppleve en brennende skarp smerte i tåballen, og de kan utvikle brennende, stikkende og nummenhet i tærne.

Ice Massasje

Personer med Mortons neuroma kan bruke en is massasje som en aktuell behandling. Pasienter kan fryse en plast eller papir kopp vann og rulle den over smertefulle områder av foten tre ganger per dag.

Sko

Mortons neuroma syke kan oppleve smertelindring hvis de bruke sko med ekstra dybde og et bredere tå boksen. Pasienter kan også ha bue støtter i deres sko og dekker en neuroma med en spesiell pad for å redusere stress på et berørt nerve.

Andre behandlinger

Leger kan injisere kortikosteroider i en neuroma å lindre smerte og hevelse. Leger må kanskje kirurgisk fjerne en neuroma vekst hvis andre behandlinger er ikke effektive.

Årsaker

Morton neuroma utvikles vanligvis i respons til nerveskader eller trykk eller irritasjon på en nerve. Personer med høyhælte eller tettsittende sko, joggere og personer med en historie med unormale foten bevegelser har en økt risiko for å utvikle Mortons neuroma.