Digidexo.com

smerter som strømmer ned armen

Øvelser for nakke smerter som stråler nedover ryggen av Arm

Smerter som stråler overalt vanligvis innebærer nerver. En nerve kan bli klemt, klemt eller skadet, forårsaker nakkesmerter til å reise ned på baksiden av en arm. Faktisk, hvis du har denne type flytting smerter, spesielt hvis det kommer plutselig, få medisinsk tilsyn med en gang. Hvis det er grunn til en mer alvorlig sak som en svulmende disk, må du ta kontakt med en medisinsk faglig før du setter opp et treningsprogram. På den annen side, hvis din kroniske nakkesmerter ikke er maskering noe mer alvorlig, det er øvelser som kan bidra til å lindre symptomene.

Isometriske hals øvelser

Prøv isometriske nakke øvelser for å avlaste stramme muskler, stivhet og smerte. Isometrisk betyr ingen bevegelse av muskelen. Du faktisk bruker motstand fra dine egne hender. Boken, alles Sports Medicine, tyder på at du gjør dette i 6 totalt retninger. Plasser begge hendene på pannen og presse hodet mot hendene. Gjør dette også når du trykker hodet nedover mot gulvet. Deretter satte en enkelt hånd på siden av hodet og motstå. Gjør dette på den andre siden. Plasser begge hendene bak ryggen på hodet og motstå. Endelig motstå som din tur hodet til høyre og deretter til venstre. Gjør disse øvelsene en gang eller to ganger om dagen.

Riktig Neck Posture

Øve skikkelig nakke holdning. Sitte høyt i en stol, og sørg for at skuldrene ikke er avrundet fremover eller bakover. Du ønsker nakken stablet direkte på toppen av skuldrene. Plasser en finger på haken og trykk forsiktig tilbake å gi deg selv litt av en dobbel hake. Hold i 3 til 5 sekunder, slappe av, og gjenta. Gjør dette 3-5 ganger. Du kan gjøre mer avanserte versjoner av denne øvelsen ved å ligge ned eller bruke en liten ball bak nakken (http://www.necksolutions.com/neck-exercises.html). I tillegg er det enheter for å styrke og riktig nakke holdning.

Strekninger

Strekk halsen minst en gang om dagen. Nakkemusklene blir lei av å holde hodet oppe hele dagen. Prøv denne 5 minutters rutine for daglig lettelse (på slutten av dagen er ideelt). Slipp høyre øre mot høyre skulder og hold i 5 til 10 sekunder. Bringe hodet tilbake opp og slippe det venstre øret mot venstre skulder. Deretter slippe haken mot brystet og hold. Til slutt ser opp mot tak taket og. Unngå en full hals roll fordi forlenge nakken for langt tilbake kan skade diskene og forårsake betennelse.

Andre teknikker

Vurdere assistert stretching, trekkraft, eller inversjon. Å gjøre noen av disse krever en annen opplært person eller utstyr for å hjelpe deg. Fysioterapeuter, kiropraktorer, og ortopediske spesialister kan enten utføre bestemte strekninger eller vise deg hva enheter og utstyr til bruk for trekkraft og inversjon. Du kan kjøpe nakken trekkraft enheter som forsiktig vil løfte hodet opp og forlenge halsen. Inversjon tabeller er hevdet å lindre anspente muskler, fjerner giftstoffer og forbedre oksygen.

Øvelser for barn som ønsker å gå ned i vekt

Trening er en viktig partner til et fornuftig kosthold for alle som ønsker å gå ned i vekt. Barn som får inn i vanen med trening vil ha den første fordelen av å miste vekt og den langsiktige fordelen av å bo passform for livet.

Varme opp og kjøle ned

Skadeforebygging er er avgjørende for å lykkes med et treningsprogram, og en skikkelig oppvarming og nedkjøling vil hjelpe på dette området. Starte og avslutte hver treningsøkt med fem til ti minutter av lys aktivitet som strekker seg, marsjerte på plass, gå hopping knekt og kne heiser. Varigheten av det varme opp og kjøle ned bør reflektere varigheten og intensiteten på treningsøkten.

Cardio

Barn som flytter, vil gå ned i vekt. Turgåing, løping, sykling og skating er gode eksempler på cardio trening som barna kan gjøre når som helst fitness eller evne nivå. Prøv en rekke cardio øvelser for å se hvilken som barna foretrekker. Lekeplassen spill som fotball, basketball, og tag er gode måter å få cardio i uten å tvinge problemet. Ustrukturert tid på lekeplassen teller også som barn flytter fra et lekeområde til et annet. De som er nye for fokusert trening vil ønske å starte sakte og gradvis bruke mer tid på å delta i cardio aktiviteter.

Styrke

Styrketrening bygger muskler og brenner fett. Små barn bør ikke løfte tunge vekter, men kan likevel innlemme dette aspektet av øvelsen inn i rutinen. Lunges, knebøyninger, sit-ups, crunches, push-ups, og leg-heiser alle gir styrketrening fordeler uten vekter. Som barna blir eldre og sterkere, vekter er et effektivt tillegg til et treningsprogram. For å unngå ulykker, vekter og styrke øvelser bør gjøres to til tre ganger i uken. Unngå å arbeide de samme muskelgruppene to dager på rad.

Familie Livsstil

Den viktigste oppgaven for barn er en del av hverdagen og er et familie livsstil. Trening må være noe der hele familien er investert. Arbeid det inn i daglige rutiner ved å gå sammen til skolen, butikken, eller en venns hus. Velg aktiviteter alle kan nyte sammen, for eksempel fotturer, organisert idrett, eller sykling. Lag familiens utfordringer som hvem som kan ta flest skritt på en dag, som kan sykle rundt blokken på kortest tid, eller som kan skyte flest lay-ups på basketballbanen.

naturlige matvarer som hjelper deg ned i vekt

naturlige matvarer som hjelper deg ned i vekt


Når du har bestemt deg for å gå ned i vekt, kan det være utfordrende å endre matvaner. En del av å miste vekt er å endre ditt daglige kosthold for å inkludere sunnere matvarer og inkluderer mindre sunt. Heldigvis finnes det matvarer som er ikke bare sunt, men også hjelpe deg å miste vekt. Innlemme dem i kostholdet ditt kan bidra til å øke vekttap og gi essensielle næringsstoffer samtidig.

Green Tea

Grønn te er høy i koffein, og antioksidanter som kalles katekiner, som både fart på stoffskiftet og øke fettforbrenningen. Skifte morgenkaffen med en servering av alle naturlige grønn te kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål ved å øke stoffskiftet og holde kroppen brenner det maksimale antall kalorier i løpet av dagen. Koffein fungerer også som en appetitt suppressant, hjelper du føler deg mindre sulten så du inntar færre kalorier.

Egg

Egg er en god kilde for protein, men som samtidig er overraskende lav i kalorier. På grunn av det høye proteininnholdet, egg holde deg mett lengre enn å spise et karbohydrat-fylt frokost med samme kaloriinnhold. Magen din fordøyer karbohydrater raskt, men fordi protein er fordøyd saktere, det holder blodsukkeret skyter eller bunnen, noe som gir en jevn tilførsel av energi som vil bidra til å holde deg fra overspising.

Salat Greens

Salatgrønnsaker kan være et måltid eller en matbit, og er naturlig lav i kalorier. En kopp baby spinat er bare trettifem kalorier, men er høy i jern, kalsium, vitamin A og fiber. Kale er også en ernæringsmessig-tett salat grønn, som kan brukes som en side eller retter som pasta, ris og steke. På grunn av sin lave kalori-innhold, kan du spise store mengder av det for å fylle magen uten å øke tall på skalaen.

Epler

Et eple om dagen kan ikke holde legen borte, men det kan bidra til å holde pounds off. Epler er høy i fiber, som kan hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. Å spise et eple som mellommåltid før måltider kan hjelpe deg å redusere antallet til kalorier forbrukt på måltidet, som kan oversette til en slankere midje. Epler kan spises i skiver som snacks, lagt til salater eller kokt med kanel for å lage en velsmakende pålegg for lav-fett frossen yoghurt. Epler inneholder også vitamin A, C og jern, som alle er viktige for metabolsk støtte og vekttap.

Hvordan få ut en Splinter uten smerte som er inni huden din

Splinter er en smertefull plage som kan forårsake infeksjoner dersom de ikke fjernes ordentlig. Fjerne en splint kan være smertefullt og vanskelig; Men det er en gjør-det-selv-fjerning metode som kan gjennomføres uten å påføre smerte. Denne metoden er sikker og lett å fullføre. Prøv dette hjemme bøte og smertefull splinter fjerning vil være en saga blott.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ss. natron i en liten bolle.

til akkurat nok varmt vann til skålen for å danne en pasta.

Bruk en ren skje til å blande ingrediensene.

Plasser en liten mengde av pastaen på det området av huden som dekker splint.

Dekk det berørte området med et plaster.

La plaster på over natten, eller til pastaen har tørket helt.

Fjern plaster fra området. Den splint skal stikke ut av huden. Bruk en pinsett for å fjerne den.

Tips og advarsler

 • Hvis man ikke har natron tilgjengelig, kan melet anvendes som en erstatning. Hvis du bruker mel, sørg for å legge en dash av salt.
 • Sørg for å søke legehjelp, hvis du har vært ute av stand til å fjerne splinten etter syv dager.

Hvordan bruker jeg CPAP on Foreign elektriske strømmer?

Hvordan bruker jeg CPAP on Foreign elektriske strømmer?


Hvis du er på Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) terapi, kan reise med maskinen utgjøre noen utfordringer. Hvis du besøker et land som ikke bruker samme standard spenning og utløp konfigurasjonen du har hjemme, må du få riktig adapter slik at du kan plugge inn din CPAP maskin uten å skade den. Det tar litt planlegging, men det er egentlig ikke vanskelig å sørge for en god natts søvn uansett hvor i verden du er på vei.

Bruksanvisning

Sjekk med en reiseguide for det landet du planlegger å besøke for å se hva standardspenninger og type kontakt kan brukes der.

kjøper riktig plugg adaptere for de landene som du reiser.

Hvis nødvendig, velges CPAP maskin fra 120 volt inngang til 240 volt inngang. Noen maskiner justere denne automatisk; noen krever at du snu en liten bryter på baksiden av maskinen.

Koble CPAP maskinen i adapter.

Plugg adapteren til stikkontakten.

Slå på CPAP-maskin.

Tips og advarsler

 • Nå nylig gjort CPAP maskiner automatisk justere for 120 volt (spenningen som brukes i Nord-Amerika) eller 240 volt (spenningen som brukes i store deler av resten av verden), så alt du trenger å gjøre er å sørge for at plug adapter er konfigurert riktig.
 • Hvis du planlegger å bo i et land i en lengre periode, kan det være lurt å vurdere å bestille en strømforsyning for CPAP-maskin som er laget spesielt for det landet. Sjekk med produsenten av maskinen din for tilgjengelighet.
 • Hvis du ikke er sikker på at du kommer til å ha pålitelig effekt på reisemålet, kan du få et adaptersett som gjør at maskinen til å kjøre av et batteri eller annen likestrømskilde.
 • Hvis du reiser til flere land, kan du spare penger kjøpe kjøpe multcountry adaptersett som har alle mulige type kontakt kan du trenger.
 • Selv om mange av de nyeste CPAP maskiner justerer automatisk for spenning, ikke alle gjør. Kontroller at du sjekke om maskinen din justerer for spenning, og hvilke skritt du må ta for å sette den på riktig spenning.
 • Hvis maskinen din ikke kan kjøre på forskjellige spenninger, trenger du en spenningsomformer for å bruke det trygt i andre land. Ikke prøv å bruke maskinen med en spenning det er ikke laget for å akseptere; gjøre det utgjør en risiko for skader på maskinen din.
 • Hvis du finner din adapter fungerer ikke i uttaket, ikke prøv å tvinge den eller modifisere det på noen måte. Få en ny plugg adapter som passer ordentlig i stikkontakten.

Informasjon om Mat som tømmer Fat

Å skylle fett tar en forståelse av hvordan kroppen din fungerer. Å spise og drikke riktig støtter effektiviteten av kroppens funksjon og gir mulighet for kroppens stoffskifte å øke, og dermed, brenne fett mer effektivt.

Typer

Begynn med mager protein, minst 8 gram per dag. Dette bidrar til å bygge og reparere vev og muskler som bidrar til å øke metabolismen. Spis rikelig med grønnsaker og frukt, alle regnbuens farger. Dette vil støtte kroppen med naturlige enzymer, vitaminer og mineraler, og vil hjelpe med væskeansamlinger. Bruk krydder som kanel, sennep, cayenne og ingefær --- de bidra til å brenne kalorier.

Side Note

Vær oppmerksom på vanninntaket. Drikk åtte 8 oz glass eller opptil 1/2 din vekt i gram. Dette vil bidra til å skylle systemet for toksiner og la kroppens funksjon for å kjøre glatt. Legg 1/2 sitron til 8 oz vann og varme for å støtte leveren --- leveren spiller en viktig rolle i stoffskiftet. Konsumere mer grønnsaker enn frukt en dag som frukt inneholder mer sukker.

Betraktninger

Vær snill mot deg selv. Mental støtte spiller en rolle i din generelle helsetilstand og evne for kroppen å gjøre jobben sin. Unødvendig stress fra verbal negativitet hemmer et stabilt miljø for kroppen å fungere og gi gode resultater.

Forebygging

Forbruker tilstrekkelige mengder vann og protein kan skape vannretensjon, som i sin tur skaper en svak lymfesystemet. Hvis lymfesystemet ikke klarer å bære avfallet vekk effektivt, akkumulerer avfallet i fettcellene forårsaker cellulitter.

Betydning

Spis sunt ved å spise hele matvarer når det er mulig: (. Dvs. quinoa, brun ris, spelt) magert kjøtt, grønnsaker, frukt, belgfrukter, nøtter, frø, omega fettsyrer og komplekse karbohydrater. Fôring kroppen din næringsrike matvarer vil hjelpe med å opprettholde helse.

Hvordan bruke Healing Touch til å håndtere smerte

Hvordan bruke Healing Touch til å håndtere smerte


Det finnes mange teknikker som brukes i Healing Touch for å kontrollere smerte. Faktisk, smertereduksjon og avslapning er de to vanligste rapporterte resultatene av Healing Touch intervensjon. Det som følger er flere metoder for å bruke energi healing for å redusere smerte.

Bruksanvisning

Bruk en smerteskala for å vurdere kundens smertenivå før og etter behandling. En enkel rekke skala fra 0 (ingen smerte) til 10 (verst tenkelige smerten) vil gi et subjektivt mål på fremgang.

Administrer smerte fra leddgikt, benbrudd, senebetennelse eller leddskader ved å utføre ultralyd. Hold dine første to fingre og tommel sammen forestille en stråle av energi som strømmer ned i håndflaten og mellom fingrene. Hold motsatt hånd bak området som behandles som du holder din topp hånden beveger seg på tvers av behandlingsområdet.

Prøv Laser teknikk for nerve kanalen smerte eller å bryte opp sta energiblokker. Punkt én eller alle fingrene på problemområdet. Tenk deg en pulserende lys som strømmer fra fingeren (e) og trenge dypt inn i din klient. Dette er en kraftig prosedyre og bør bare brukes en kort stund.

Forsøk på å redusere lokaliserte smerter gjennom Pain Drain teknikk. Plasser venstre hånd på eller over smertefulle området med høyre holdt nede og bort fra kroppen. Hold stillingen inntil klienten føler lettelse eller området er fritt for lunger. Slå hendene plassere din høyre hånd på eller over problemområdet med venstre hånd holdt i luften. Tenk deg energi som strømmer ned venstre og høyre arm og inn i området til bekymring.

Utfør Hands in Motion når du administrerer generelle smerte bekymringer. Denne metoden består av å pusse begge hendene ned og bort fra kroppen i jevne kontinuerlige bevegelser over problemområdet til lindring er filt. En vanlig metode er å flytte hendene ned og ut som om du tegner et juletre.

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær, og derfor er matvarer som brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Sommer introduserer en endring i varme (Yang / kontraktiv) og så, til lys og vannholdig mat (Yin / ekspansiv). Mat er energi (Ch'i). Mennesker er Ch'i. Livet er Ch'i.Ancient prinsipper for balanse, yin og yang, guide matvalg og forberedelse. I dagens energi og miljø landskapet, er det viktigere enn noensinne å prøve å kjøpe lokalt, økologisk dyrket mat. Det er også stadig vanskeligere i møte med landbruks-oppdrett.

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals

Passerer Into Summer

•  Støtt makrobiotiske menyer med ingredienser for alle årstider. Hele korn, supplert med tang, grønnsaker, fisk, alle slags frø og viltvoksende urter tjene som et utgangspunkt for endring av ferske, regionale matvarer. Drikk rent vann eller grønnsaksbuljong. Det er relativt enkelt å justere en makrobiotisk diett til skiftende vær. Som varme dager fortsetter, spise ferske, lokalt og økologisk dyrket frukt og grønnsaker. Kjøle agurk, salat, gulrøtter og mye mer er Sommer favoritter. Nyt salater, salsa og kalde supper, høste sommerens dusør på Yin.

Balance Sommervarmen med vannaktig frukt, kjøling om sommeren grønnsaker, som lindre hva som skjer når kroppen opplevelser for mye varme, føler folk stressa, noe som gjenspeiler Yang contractive natur. Kjøling matvarer balanse med Yin vidstrakte kvalitet. Så, kjøling frukt og grønnsaker, friske salater er i orden. Generelt er mat ikke oppvarmet så ofte som i vinter og høst.

Velg Sommer grønnsaker og frukt som er lokale for din region er akseptable makrobiotiske diett standarder. Prøv en Summer salsa med lokale, økologiske tomater, sorte bønner, koriander, avokado (hvis lokale), limesaft, mais og alt annet kreativiteten antyder. Tjene over brun ris eller spinat nudler. Chill før servering.

Erfaring og utforske de endringene som følger passasje fra en sesong til den neste. Sommer matvarer representerer det mangfoldet som makrobiotiske spise nyter og reflektere hvordan Nature etablerer balanse. Med sommervarmen kommer kjøling råvarer fra den gode jorden. Sommeren er makrobiotiske spise på sitt høydepunkt.

Prøv denne sommeren Øvelse: (Noen Summer Styrking makrobiotiske Tips, Fra sesongvariasjon: fra Ilanit Tof) 36 åndedrag for å gjenopprette vitalitet. Hold hendene under armene - som om du klemmer deg selv - fingertuppene vil hvile på den ytre kanten av skulderbladene og tomlene på brystet. Tenk på deg selv som et smil. Pust ut, tenker på din energi som strømmer ned forsiden av kroppen din til tærne. Når du føler for å puste inn igjen (det kan være en pause) tror av energien som strømmer opp din tilbake til der nakken møter bunnen av hodeskallen, deretter puster ut igjen som energi skyller over hodet og ned på forsiden. Gjenta inntil 36 ganger. (

Hint

 • Kjøpe økologisk når det er mulig.
 • Begynn en Yoga praksis, eller Tai Ch'i
 • Tenk meditasjon, er makrobiotiske spise en livsstil.
 • Du kan begynne en hage å høste dine sesongens ferske matvarer.
 • Juster til makrobiotiske diett gradvis.
 • Ta kontakt med en helsepersonell før du starter en ny diett regime.

Hvordan avlaste Arm Pain

Enten arm smerter skyldes repeterende bevegelser, overdrive eller direkte traumer, kan det være upraktisk eller ødeleggende. Fordi du stadig bruker armene i løpet av dagen, er smerte vanskelig å ignorere. Heldigvis kan noen enkle hjem behandlinger bidra til å lindre smerten. Ved første tegn på ubehag, kan du prøve disse trinnene før du fortsetter å bruke armen normalt. Hvis ingenting hjelper, bør du oppsøke lege.

Bruksanvisning

•  Identifiser kilden til arm smerter. Skrive, spille et instrument, eller hagearbeid kan føre til en smertefull repeterende bevegelser skade. Tennis eller golf idrettsutøvere er utsatt for belastningsskader, som er de som har arbeidet med sine hender for en levende. Direkte traume, slik som et fall, kan forårsake brudd eller en smertefull forstuing i armen.

Hvis du har en repeterende bevegelser skade, stoppe bevegelsen umiddelbart. For alle typer arm smerter, holde armen i ro så mye som mulig. Hvile før armen smerte ikke lenger plager deg.

Påfør en ispose til den smertefulle delen av armen.

Heve armen. Mens du sitter, kan du bruke en pute i brysthøyde. Mens du går og beveger seg rundt, bruker en slynge.

Bruk mild massasje til nakke og skuldre. Arm smerte kan noen ganger være forårsaket av strekk i andre deler av kroppen.

Før gjenoppta noen aktivitet, endre ergonomi arbeidsområdet eller opplæring området .. Hvis armen smerte er forårsaket av hunching skuldrene og bøye albuene som du skriver, kan du bruke en kontorstol som gjør at du kan lene deg tilbake fra tastaturet og slappe armene mens du jobber. Hvis bowling forårsaker din arm smerter, prøv en lettere ball.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke er i stand til å fullstendig stoppe aktiviteten som forårsaker smerte, ta hyppige pauser. Bare ta en smertestillende hvis foreskrevet av legen din, eller hvis smertene er distraherende. Det er best å overvåke smerten nøye, for å se om det er bedre, i stedet for å blokkere det ut. Øvelser kan hjelpe arm smerter. Men hvilken type trening bestemmes av årsaken til smertene dine, så se en fysioterapeut.
 • Aldri la arm smerter gå ubehandlet i mer enn tre dager. Hvis disse tipsene ikke gi lindring, gjøre en avtale for å se din lege umiddelbart. Ikke la ispose på i mer enn 20 minutter om gangen. Sterke smerter som stråler ned i venstre arm kan være et signal om at du har et hjerteinfarkt. Ring 911 hvis du opplever denne type arm smerter.

Hva er behandlingen for slitasjegikt i nakken?

Cervikal spondylose, ofte referert til som osteoartritt, er degenerasjon av halsskjøter. Spondylose oppstår når leddene fasetter i ryggraden degenerert. Degenerasjon av fasetter oppstår når omgivelsene brusk bryter ned på grunn av den normale aldringsprosessen.

Anti-inflammatoriske medisiner

Behandling av tidlig spondylose kan inkludere anti-inflammatoriske medisiner og over-the-counter smertestillende medisiner som ibuprofen. Iført en cervical krage kan bidra til å redusere irritasjon i de omkringliggende nerver.

Muskelavslappende

Hvis spondylose unnlater å avta med anti-inflammatoriske medisiner, min muskelavslappende være foreskrevet for å redusere stress rundt fasett.

Injeksjoner

Noen personer med mer alvorlige tilfeller av livmorhals spondylose kan kreve spinal injeksjoner av kortikosteroid.

Traction

Der medisiner ikke klarer, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Komplett sengeleie i et sykehus samt trekkraft av ryggraden kan bidra til å redusere presset på de omkringliggende nerver.

Kirurgi

Når alt annet svikter, eller cervical spondylose utgjør ytterligere problemer som svakhet, eller smerter som stråler nedover armene, kan kirurgi være nødvendig.

Chiari en misdannelse Symptomer

En Chiari misdannelse oppstår når skallen din er for liten til å romme hjernen, og hjernen begynner å stikke ut av skallen og inn i ryggmargen. Chiari type 1 er den voksne formen av tilstanden, og det vanligvis begynner å vise symptomer i slutten av tenårene eller tidlig 20-årene. Den vanligste måten å diagnostisere tilstanden er anvendelsen av en fysisk undersøkelse og et MRI-avbildning test. Tilstanden er oftest behandlet ved hjelp av kirurgi.

Smerte

Med Chiari type 1 de vanligste smerte symptomer føles som om de har sin opprinnelse i nakken. Smerten kan være konstant og verkende, og kan i hovedsak påvirke bunnen av nakken. I noen tilfeller kan du oppleve smerter som stråler ned skuldrene og inn i armene, men disse er midlertidige opplevelser som kan være ubehagelig, men kortvarig.

Samordning

Noen av symptomene på Chiari type 1 involvere dine grunnleggende koordinasjonsevne. Du kan finne det vanskelig å gå til tider på grunn av en manglende evne til å opprettholde balansen. Du kan begynne å utvikle en ustø tempo til din gangart som vil gjøre deg vises ukoordinert. Dine mer raffinerte motoriske ferdigheter kan også bli påvirket som din hånd-øye-koordinasjon. Det kan være vanskelig for deg å plukke opp gjenstander, eller hvis du gjør plukke opp noe, kan du finne det vanskelig å holde på den. Griper på gjenstander i bevegelse kan være ekstremt vanskelig, om ikke umulig i noen tilfeller.

Sensations

Som smerte involvert med Chiari type 1 fortsetter, vil det gå videre til neste nivå av nerve smerte og begynner å krible. Du kan begynne å føle en prikkende følelse i hender eller føtter som ville være lik en rekke små nåler pricking på huden din. Du kan også oppleve tilfeldige svimmelhet, og du kan også finne det vanskelig å snakke, og du kan begynne å snakke utydelig tale.

Kveles

Som Chiari type 1 fremskritt og utvikler du kan finne deg selv i stand til å kontrollere musklene i halsen. Du kan begynne å utvikle problemer med å svelge. Du kan til og med begynne å kvele når du svelger, eller du kan begynne å føle kvalme og erfaring oppkast som du prøver å svelge.

Sleep Apnea

Chiari type 1 kan forårsake symptomer som ligner på søvnapné. Du kan begynne å føle deg søvnig på dagtid eller ute av stand til å fokusere og det er fordi du ikke lenger å sove gjennom natten. Pusten din er å stoppe mens du sover, og dette hindrer deg fra å falle inn i en dyp og forfriskende søvn. Det bør bemerkes at søvnapné kunne være en indikasjon på mange forskjellige forhold, og at søvnapné ikke nødvendigvis indikere tilstedeværelse av Chiari type 1.

Hvordan finne Triggerpunkter for Skulder

Hvordan finne Triggerpunkter for Skulder


Små klumper eller buler i musklene i skuldrene kan produsere smerte symptomer i skulderen. Disse små områder av tetthet, kjent som en knute muskel- eller triggerpunkter, forekommer i muskelen eller fascia, den tynne tildekning av de interne strukturer i kroppen. Når triggerpunktene er plassert i skulderen, kan de også forårsake smerte som stråler ned i armen eller tilbake og opp i halsen og hodet. Finne disse punktene er det første skrittet til lettelser i smerte og utstrålende symptomer de kan skape.

Bruksanvisning

•  Varm opp skulder med milde glide slag. Glir åpen hånd på tvers av muskelen som går fra skulderleddet til halsen mot sentrum av legemet, å anvende mild flaten trykk. Deretter fortsetter tilbake til skulderbladene med forsiktig fingertrykk for å opprettholde kontakt med huden. Gjenta 3-5 ganger. Fortsett til muskelen mellom skulderblad og ryggsøyle, og gjenta oppover gliding slag mot halsen tre til fem ganger. For selvhjelp, kan mild fingertrykk utføres mellom skulderledd og nakke.

Slipp generell muskulatur stramhet med å elte massasje slag. Begynn nær skulderleddet der muskel bulk begynner. Gripe en seksjon av muskelen og presse med mild trykk, omtrent som elte brøddeig. Fortsett til du kommer til nakken. Gjenta 3-5 ganger. Endre elting slag for området mellom skulderbladene og ryggen ved å bruke tommel og fingertupper, være forsiktig så du ikke klemmer muskelen eller huden.

Glide fingertuppene langs musklene i skulderen med lett til moderat trykk til knyttede eller stramme muskel områdene ligger. Muskel tetthet har en hardere følelse enn avslappede muskler.

Utfør lett til moderat enkel press i en sirkulær bevegelse for å bidra til å oppdage områder av tetthet og triggerpunkter. Et triggerpunkt vil føles som en liten klump eller bunting av muskelen som, når trykket, vil produsere smerte eller en utstrålende smerte sensasjon som projiserer inn i et annet område av kroppen. Hvis du har problemer med å finne triggerpunkter, prøv moderat tommeltrykk, øker i press til du finner punktene.

Fortsett fingertupptrykkteknikker i hele skulder og nakke området.

Tips og advarsler

 • Bare lett til moderat fingertrykk er nødvendig for å lokalisere triggerpunkter.
 • Det kan være flere triggerpunkter eller knyttede muskler områder som ligger innenfor skulderen.
 • Kunnskap om skulder strukturer er viktig for å unngå skader. For mye press på skjøten eller bendel, for eksempel, kan føre til økt smerte eller skade på skulderen.

Er det Leg Pain Med en Cervical klemt nerve?

Er det Leg Pain Med en Cervical klemt nerve?


En cervical klemt nerve eller cervical radikulopati kan være forårsaket av en herniated plate eller stenose (innsnevring) i spinalkanalen i nakken. Symptomer vanligvis forårsake nummenhet, svakhet og utstrålende smerter i skulder og armer, men ikke beina.

Identifikasjon

Lumbale (korsryggen) klemt nervene er mer sannsynlig å forårsake isjias smerter som skyter nedover beina. Cervical smerte påvirker reflekser i skulder og armer. Det er imidlertid mulig at man også kan ha lumbar smerte sammen med en livmorhals klemt nerve, som kan være utstrålende ned benene.

Typer Symptomer

Det er syv halsvirvler. Klemte nerver i den femte cervical ryggvirvlene kan gi smerter og nummenhet i skulderområdet. Smerter i den sjette nakkevirvler stråler ofte ned til biceps til håndleddet og tommelen.

Andre typer symptomer

En klemt nerve i den syvende nakkevirvler regionen kan føre til lammelser og smerter som stråler nedover armen til langfingeren. Enhver klemt nerve i det åttende cervical ryggvirvlene regionen kan føre til smerter og nummenhet i den lille finger eller hånd.

Effekter av behandlinger

Gjenopprette fra en klemt cervical nerve krever hvile, anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, is, massasje og trening. Kirurgi kan være nødvendig for flere strukturelle problemer som cervical stenose.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en klemt nerve i nakken. Gjenopprettingstiden er betinget av aggressivitet av behandlingen.

Hvordan bruke Healing Touch til å lindre hodepine

Hvordan bruke Healing Touch til å lindre hodepine


Healing Touch er ofte brukt for å gjenoppleve smerte fra kroniske tilstander som migrene, sinus og spenningshodepine. Denne energien basert intervensjon har vist seg effektiv, med lettelse som vanligvis oppstår i løpet av minutter. Lær flere hodepine teknikkene nedenfor.

Bruksanvisning

Bruk en smerteskala for å vurdere kundens smertenivå før og etter behandling. En enkel rekke skala fra 0 (ingen smerte) til 10 (verst tenkelige smerten) vil gi et subjektivt mål av lettelse.

Klargjør for behandling ved sentre deg selv og bli i harmoni med din klient. Stå bak klienten og visualisere energi som blir trukket opp fra jorden gjennom ryggraden og sprer seg i hele kroppen. Når du føler deg rolig flyt av energi, går du videre til neste trinn.

Begynn ved å skanne din klients energi med palmer i hendene bevege seg rundt deres hode, skuldre og ned de ytre rygger av kroppen sin. Prøv å ane hvor deres energifelt begynner.

Sjekk for smerte toppene ved behandling av migrene. Disse rygger i energifeltet kan forlenge 20-40 meter fra hodet og vanligvis tar 20 minutter å fjerne. Smerte rygger kan føle seg varm, varm, trafikk og noen ganger føre til en vibrasjon eller følelse av smerte i healerens hender. Diffuse smerter mønet ved å bevege hendene gjennom kanten av pigg. Sakte jobbe din vei mot klientens kropp til lindring er filt.

Fjern kundens spenningshodepine ved børsting begge hendene ned og bort fra hodet og nakken i glatte kontinuerlige bevegelser til du lindre smerten. En vanlig børsting metoden er å flytte hendene ned og ut som om du skulle tegne et juletre.

Bruk Pain Drain teknikk for vedvarende smerte. Plasser venstre hånd på eller over hodet med høyre holdt nede og bort fra kroppen. Hold stillingen inntil klienten føler lettelse eller du føler det smertefulle området fri for lunger. Slå hendene plassere din høyre hånd på eller over problemområdet med venstre hånd holdt i luften. Tenk deg helbredende energi som strømmer ned til venstre og høyre arm og inn i området til bekymring.

Unn sinus hodepine ved hjelp av ultralydteknikken direkte over sinus området. Hold dine første to fingre og tommel sammen. Tenk deg en stråle av healing energi som strømmer ned i håndflaten og mellom fingrene. Hold motsatt hånd bak hodet som du holder din topp hånden beveger seg over bihulene til du lindre smerten.

Revurder din klient energifelt ved rescanning klienten og se etter uvanlige opplevelser (bankende, pulserende, prikking og varme). Hodet bør nå føler at resten av deres energifelt.

Klem Neck Pain

Klem Neck Pain


En av de vanligste årsakene til nakkesmerter er en klemt nerve, ifølge Nathan Wei MD på Arthritis-Treatment-and-Relief.com.

Identifikasjon

Spineuniverse.com identifiserer de vanligste årsakene til en klemt nerve i nakken en herniated plate i ryggen eller en skade i nakken som fører til en nerve å bli klemt.

Størrelse

Nathan Wei MD sier at det ikke er uvanlig for en klemt nerve å forårsake smerte som stråler nedover armen, øresus og smerter i ansiktet. Mange av de nervene som styrer disse områdene er i nakken.

Hjem Behandlinger

Ifølge SpineUniverse.com noen hjemme rettsmidler for nakkesmerter søker vekslende varme og kalde komprimerer til området, ta en varm dusj eller bad eller ligge ned med et håndkle under nakken.

Lege Behandlinger

Hvis en klemt nerve ikke vil gå bort en lege kan forskrive smertestillende medikamenter og foreslå fysioterapi.

Betraktninger

Klemte nerver som varer lenger enn et par dager bør sjekkes ut av en lege som det kan være mer alvorlige nerveproblemer som forårsaker klemt nerve.

Carpal Tunnel Syndrome Symptomer

Carpal tunnel syndrom påvirker 2 til 3 prosent av verdens befolkning, og er mer vanlig hos kvinner enn menn. For å avgjøre hvorvidt du har carpal tunnel, vurdere de vanlige symptomer assosiert med denne smertefulle funksjonshemming. Smerte involvert med carpal tunnel varierer fra person til person, men det er skjerpende for alle som møter den.

Nummenhet og kribling

Du vil føle en lammende følelse eller en kriblende "pins og nåler" effekt i din tommel, pekefinger, langfinger eller ringfinger. Pinky er sjelden involvert. Følelsen skaper et ønske om å riste hendene for å bli kvitt symptomene.

Utstrålende smerter

Carpal tunnel syndrom avanserer til smerte som stråler opp armen så høyt som skulderen din og fra håndleddet ned til fingrene.

Tap av Blood Flow

En reduksjon i blodstrømmen fører hendene til å slappe av og føle seg kald å ta på.

Klossethet

Evnen til grep gjenstander er svekket med carpal tunnel syndrom, og du vil ofte plukke opp en gjenstand og ha den gli ut av hendene dine.

Verking

Smerten av carpal tunnel syndrom kan føre til at du gjeng skuldrene i et forsøk på å lindre symptomene i armer og hender. Resultatet er en verkende i skuldre og nakke.

Natt Pain

Når musklene er avslappet, gjør det den lille tunnelen som omgir de berørte nerve å utvide. Om natten når kroppen din er mest avslappet, er smerten av carpal tunnel alvorlig, ofte nok til å vekke deg fra en dyp søvn.

Hvordan Styrk Solar Plexus Chakra

Hvordan Styrk Solar Plexus Chakra


Solar Plexus chakra er knyttet til vårt ego (eller følelser) som reagerer på tanker av bekymring, angst, spenning eller frykt. Ligger like over navlen, påvirker dette chakra integriteten til vår hud, fordøyelsesorganer, mage, bukspyttkjertel, lever og endokrine kjertler. Det som følger er energi teknikker utformet for å lade Solar Plexus chakra.

Bruksanvisning

•  Sitt i en behagelig stilling og sentrere deg selv. Visualisere energi som blir trukket opp fra jorden gjennom ryggraden og sprer seg i hele kroppen. Neste bilde en stråle av helbredende energi som strømmer ned hodet og gjennom kroppen din. Når du føler deg rolig flyt av energi, går du videre til neste trinn.

Bilde deg selv i en vakker felt der solstrålene bringe helbredelse varme til kroppen din. Fokus på Solar Plexus chakra og forestille seg en gyllen ball av sollys fylle området og energigivende hele kroppen. La pleie lys til å gå hvor du kan føle smerte eller sykdom. Fortsett denne øvelsen i 10 til 20 minutter å merke seg eventuelle endringer som du føler.

Stimulere chakra punktene i dine hender og føtter. Med håndflatene vendt opp press forsiktig til det første metacarpal bein under tommelen (midtveis opp thenar eminense) og begynner å massere med urviseren. Gjenta denne fremgangsmåten med hver fot lokalisere det punkt hvor kilebenet møter bein fragmenter (i midten av sålen).

Øv puste. Sitt i en komfortabel posisjon og konsentrere deg om din naturlige pusterytme i ca 5 minutter for å roe sinnet ditt. Når du er klar, kan du sende den mentale kommandoen "Get Out!" til noe negativt som du holder i Solar Plexus chakra. Se dine negative følelser som blir båret bort som du kraftig puster. Gjenta til alle uønskede følelser er fjernet fra kroppen din.

Prøv "Aw" mantra trening. Finn en behagelig stilling og begynner å messe Aw mantra (uttales som i "kjernen"). Når du er andpusten, inhalerer dypt og gjenta mantraet å finne en tone som resonerer i Solar Plexus chakra.

Symptomer på en Cervical Disc Injury

Nakkesøylen består av syv ryggvirvler i halsen skilt fra hverandre ved hjelp av plater, som gir demping mellom benene. Disse platene kan utarte grunn av plate sykdom eller gjennom normal slitasje gjennom flere tiår, eller de kan bli skadet plutselig. Cervical herniated plater fra disse årsakene er vanlige tilstander som behandles av ryggraden spesialister, ifølge SpineHealth.com. Den herniated plate presser på eller klyper en cervical nerve, forårsaker ulike typer symptomer.

Generelle symptomer

Generelt, symptomer på en cervical skiveskade inkluderer skarp smerte eller matte smerter i nakken, mellom skulderbladene og i armen, noen ganger ned til fingrene. Visse bevegelser av halsen kan forverre smerte. Noen ganger pasienten føler nummenhet eller prikking i armen. Folk ofte forvirre cervical skiveprolaps med andre lidelser, som for eksempel rotator cuff skade eller carpal tunnel syndrom.

De vanligste skadene

Cervicalcolumna nivåer er identifisert ved nummer. De to vanligste cervical skader skive påvirker C6 og C7 nerverøtter. Disc skade påvirker C6 nerve root kan føre til svakhet i biceps og håndledd, sammen med nummenhet, prikking eller prikkende, og smerter som stråler til tommelen. Disc skade påvirker C7 nerve root kan forårsake smerte, svakhet, prikking eller prikkende, og nummenhet i triceps (musklene på baksiden av overarmen og underarmen) stråler ned til hånden.

Andre Mulige skader

Cervikalskive skade kan også påvirke C5 og C8 nerverøtter. Skader som påvirker C5 nerve root kan føre til skulder smerter og svakhet i ryggen muskelen i overarmen, mens skade på C8 nerve root kan forårsake nummenhet, prikking og smerter som stråler nedover armen til lillefingeren. Når C8 nerve rot er berørt, kan personen merke svakhet når du prøver å gripe et objekt med hånden.

Spinal Cord Compression

En cervical herniated plate kan føre til kompresjon av ryggmargen, en mer alvorlig tilstand. Symptomer kan inkludere en vanskelig gangart, problemer med å bruke hendene for motoriske ferdigheter, som å kneppe en skjorte eller skrive, og prikking nedover overkroppen som kan spre seg inn i bena.

Behandling

En cervical herniated plate vanligvis ikke krever kirurgi for å bli frisk. En lege kan anbefale non-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller paracetamol for å lindre smerte, sammen med fysioterapi. Fysioterapi kan innebære mild stretching og annen trening, varme, massasje, ultralyd og lav vekt trekkraft.

Degenerativ Neck Pain

En serie av segmenter utgjør ryggen og nakke. Segmentene har tre ledd - en plate og to fasetter. På midten av 20-årene, har fasetter og ledd slitt mot hverandre nok til å starte degenereres. Degenerative plate sykdom (DDD) er den viktigste årsaken til at folk opplever nakkesmerter.

Symptomer

Symptomer på DDD inkludert nakkesmerter, nummenhet, prikking og smerter som stråler ned skulderbladene inn i armene.

Funksjoner

Med 60, alle har noen bevis for DDD, men det trenger ikke alltid føre til smerte eller symptomer.

Diagnose

Legen kan diagnose DDD ved å utføre en fysisk eksamen for å måle omfanget av bevegelse, bestiller røntgen og eventuelt foreslå en CT scan eller en MR for å sjekke om plate ruptur.

Behandling

Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden og vanligvis begynner med ikke-kirurgiske alternativer som fysioterapi og trening. Kirurgi er noen ganger berettiget dersom ikke-kirurgiske alternativer mislykkes.

Fun Fact

Noen mennesker finner forskjellige posisjoner kan enten forårsake eller lindre episoder av nakkesmerter.

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?


Symptomene på en svulmende plate i halsen kan være smertefullt. Legen din kan anbefale en rekke behandlinger som vil bidra til å gjøre disse symptomene gå bort og hjelpe din utvinning.

Svulmende Disc

En svulmende plate i nakken skjer når en av gummiaktig plater mellom dine nakkevirvler herniates. Sentrum av platen presser ut gjennom kanten på platen og legger press på nærliggende nerver.

Symptomer

Symptomer på en svulmende plate i halsen er smerter i nakken, spesielt når du flytter den. Du kan også føle smerte over din skulder blad eller smerter som stråler nedover armen til hånden din.

Ikke-invasive behandlinger

Anti-inflammatoriske medisiner kan behandle symptomene på en svulmende plate, som kan forsiktig fysioterapi. Immobilisering av nakken kan også gi lindring.

Kirurgi

Hvis ikke-invasive behandlinger ikke gjør de symptomene forsvinner, så kirurgi er et behandlingsalternativ. Den svulmende plate kan fjernes av en kirurg.

Betraktninger

Ifølge Chicago Institute of Neurosurgery and Neuroresearch, vil nesten 95 prosent av pasienter har symptomer på en svulmende plate i halsen gro uten behov for kirurgi.