Digidexo.com

rengjøring av gebiss

Gebiss Rengjøring Oppskrift

Proteser er et alternativ til dårlig eller manglende tenner og slitt av mange mennesker. Selv proteser er laget av andre materialer, og ikke faktiske bein og kalsium, er det likevel viktig å ta vare på dem riktig. Rense dem med en løsning for å holde dem hvite er avgjørende i å fjerne mat flekker og / eller tobakk flekker. Kaffe, nikotin og brus er de viktigste årsakene til flekker på proteser.

Rensemidler og Kontra

Det finnes forskjellige typer av rensemidler for forskjellige typer av proteser. Det er viktig å bruke et rengjøringsmiddel som er kompatibelt med materialet av protesen er laget av for å forhindre skade på protese. Det er ikke tilrådelig å bruke hjemmelagde rensemidler på proteser som har en midlertidig mykt fôr eller på partials. Bruk kun legens anbefalinger for midlertidige myke foringer og partials. Kommersielle renset er tilgjengelig, men for komplett gebiss bare er en hjemmelaget protese cleanser like effektive og koster mindre.

Oppskrift

Oppskriften på en protese cleanser inneholder blekemiddel. På grunn av blekemiddel er etsende kvaliteter, ikke bruk på en protese unntatt harpiks proteser.

Bland en teskje blekemiddel med to teskjeer Calgon kalkfilter i 6 gram av kaldt vann. Bland godt. Plasser proteser i løsningen og la den ligge i minst 30 minutter eller helst over natten. Bleke dreper de fleste bakterier som finnes i munnen, og vil bleke tenner samtidig.

Bruk en myk nylon tannbørste og børste proteser under kaldt rennende vann for å fjerne alle spor av rengjøringsmiddel før du legger proteser i munnen.

Sunt tannkjøtt

En anti-bakteriell flytende såpe er det beste for å pusse noen gebiss, liners inkludert. Tannkrem, natron eller andre pulver er for slitende for rengjøring gebiss og vil lage riper i overflaten av protese. Over tid, de ørsmå riper skade overflaten og flekker er vanskeligere å fjerne. Bruk en myk-stritter protese børste i stedet for vanlige tannbørster.

Tannkjøttet trenger rengjøring, også. Pensle tannkjøttet daglig med en myk tannbørste for å opprettholde sunne tannkjøttet. Aldri bære proteser kontinuerlig. Dette er ikke sunt for tannkjøttet. Fjern proteser minst en time hver dag, men over natten er å foretrekke. Massere tannkjøttet mens proteser er ut av munnen til aide i omløp.

Problemer med gebiss Rengjøring & Soft Liners

Problemer med gebiss Rengjøring & Soft Liners


Full og avtagbare partielle proteser må rengjøres daglig, akkurat som naturlige tenner. Protese rensemidler bidra til å fjerne lukt, bakterier, mat farger og flekker. Når det kommer til rengjøring myke liners, rense dem på riktig måte er viktig, og litt vanskeligere enn harde liners.

ADA Godkjent

Ved rengjøring myke liners, er det viktig å huske på å være forsiktig og håndtere dine liners riktig. Proteser av enhver type er skjøre, særlig med myke liners. Noen protese rengjøringsmidler kan ikke bli godkjent av American Dental Association (ADA) og kan inneholde alkohol, blekemidler, whiteners eller skuremidler som kan skade dine myke liners. Problemet med disse typer rengjøringsmidler er at de kan lage riper i overflaten av protese eller slå den rosa delene av protese hvitt. Når du kjøper protese rensemidler, se etter et ikke-slipende rengjøringsmiddel med godkjenningsstempel på produktet fra ADA å bidra til å sikre kvalitet og trygghet for myke liners.

Ikke-slipende

Før du plasserer et ikke-slipende rengjøringsmiddel i vann for å suge de myke liners, bruke lunkent vann. Ikke bruk kokende eller varmt vann. Det kan føre til skade på mykt fôr materiale. Vanlig tannkrem er ikke skånsom nok til å bruke på myke liners. Vær sikker på at protesen renere du velger inneholder ingen slipende ingredienser for å hindre skader og korrosjon på dine myke liners.

Lett er Best

Ta godt vare på proteser med et mykt fôr er litt annerledes enn omsorg for vanlige proteser. Siden fôr er myk, kan mindre mat materialer seg fast i myk liner (frø, for eksempel.) Noe mat produkt laget med frø kan lett sette seg fast i den myke liner og være vanskeligere å rengjøre. Det kan være lurt å plukke maten partikkel ut, men det vil skape et problem. Bruk en mild protese børste med et ikke-slipende rensemiddel på myke liners å fjerne innebygde mat.

De beste rengjørings Løsninger for proteser

De beste rengjørings Løsninger for proteser


Proteser erstatte tenner og gi tann funksjon for folk som har mistet sine tenner. Proteser må vedlikeholdes og rengjøres på en daglig basis, akkurat som opprinnelige tennene. Det finnes mange metoder for renhold som du kan bruke til å opprettholde proteser. Å vite de beste rengjøringsløsninger for proteser kan forlenge levetiden på protesen og holde smilet både lyse og funksjonelle.

Håndsåpe

Fordi proteser blir rengjort når de er ute av munnen, kan du bruke forskjellige rengjøringsmidler som du normalt ikke ville vurdere å bruke for å rense opprinnelige tennene. Du ville ikke vurdere å bruke håndsåpe for å rengjøre tennene i munnen, som smaken ville være svært unappealing, men en mild, såpe uten skuremiddel fungerer helt fint for rengjøring proteser. Alltid grundig skyll protesen etter rengjøring for å fjerne ethvert spor av rengjøringsmiddel før du setter protesen inn i munnen din.

Oppvaskmiddel

Som håndsåpe, kan du også bruke mild oppvaskmiddel til å rengjøre proteser etter at du har tatt dem ut av munnen din for dagen. Du kan rengjøre proteser på samme måte som du ville gjort hvis du var rengjøring en tallerken eller sølvtøy. Suge dem i varmt såpevann og skrubb dem rene med en myk-stritter, ikke-slipende børste. Plasser aldri proteser i varmt vann, men da dette kan føre dem til å deformere.

Eddik

Eddik er en enkel husholdning element som er svært effektiv på å rense skittent eller moderat skitne proteser. Bare utvanne noen grunnleggende destillert eddik i varmt vann og skrubb protesene rent med en myk børste. Ved hjelp av eddik kan ikke anbefales for partielle proteser, men fordi syren kan ha en korroderende virkning på metallpartier av den delvise. Sjekk med tannlegen din før du bruker en eddik løsning på partials.

Baking Soda

Baking soda er en annen vanlig husholdning element som er et effektivt rengjøringsmiddel for bruk på skitne eller snusket proteser. Plasser omtrent 1 til 2 ss. av natron i varmt vann og la protesene suge før du rengjør proteser ved å skrubbe dem lett med en myk børste som ikke vil skade proteser.

Hot Water

I fravær av husholdnings eller kommersielle løsninger, kan proteser rengjøres enkelt med varmt vann og en slipende, myk børste. Det vil ikke få protesene så rent som det ville gjort hvis du skulle bruke en kjemisk eller hushold renhold løsning, men det kan gi deg en viss grad av renslighet av protesene hvis ingen andre alternativer er tilgjengelige. Ikke suge gebiss i varmt vann, men bruker den til å skrubbe bort urenheter. Hvis rengjøring av protesen over en vask, må du alltid fylle vasken med vann for å hindre at protesen fra å bryte i tilfelle det glipper fra din hånd og faller i vasken.

Protese Cleaners

Kommersielle protese rengjøringsmidler er enda en måte å holde proteser fri for flekker og for å fjerne matrester. Det er mange merker og typer av løsninger tilgjengelig for kjøp på narkotika butikker og mange andre utsalgssteder. Se etter en løsning som innebærer en American Dental Association (ADA) logo. Tilstedeværelsen av logoen betyr at produktet er testet og godkjent og sikker for bruk.

Hjem rette for rengjøring proteser

Hjem rette for rengjøring proteser


Mange bruker gebiss, og mens de ikke er laget av ekte tenner, de må rengjøres på en daglig basis. Dessverre, rense dem i en butikk-kjøpte protese løsning hver dag kan begynne å legge opp økonomisk. Hvis du er ute etter en mer økonomisk løsning, for de fleste gebiss, en rengjøring oppskrift med husholdningsprodukter kan gjøres for deres daglige suge.

Basic Care

Etter å ha spist, bør du ta ut protesene og skyll dem. I det minste, skyll dem etter hvert måltid. Du bør alltid suge protesene i varmt vann når du ikke bruker dem. Børst proteser tenner to ganger om dagen med en myk nylon tannbørste. Siden vanlig tannkrem kan være for slipemiddel, tannleger anbefaler å bruke tannkrem spesielt utviklet for proteser. Mange brukere pusser proteser med antibakteriell håndsåpe. Sørg for å skylle grundig.

Rengjøring

Koke proteser og setter dem i oppvaskmaskinen eller mikrobølgeovn til å rense dem er ikke anbefalt. I stedet bør du suge protesene i en protese renere i minst 30 minutter om dagen for å fjerne mest mulig bakterier buildup. Du kan også suge dem over natten, hvis ønskelig.

Hvis du eier komplett harpiks proteser, kan du bruke en protese hjem rette cleanser. Dette er proteser som ikke har metalldeler eller myke liners, men snakke med tannlegen din om du er usikker. Hvis du er positiv du eier harpiks proteser, og bland en teskje av Clorox Bleach, to teskje Calgon kalkfilter (ikke bad såpe) og seks gram vann. Etter bløtlegging protesene i minst 30 minutter, skyll dem grundig i vann fra springen. Bruk en myk nylonbørste til å forsiktig skrubbe vekk eventuelle gjenværende rester.

Riktig pleie og rengjøring av proteser

Mange protese wearers feilaktig tror at siden proteser er ikke ekte tenner, trenger de ikke like mye omsorg som ekte tenner gjør. Men proteser trenger mer oppmerksomhet enn ekte tenner. Proteser er svært skjøre og havnen bakterier i munnen hvis ikke rengjort skikkelig. Det er viktig å følge en streng rengjøring og omsorg diett for å beskytte tannkjøttet og gi proteser lengst.

Børsting

Hver kveld når du fjerner proteser, må du pusse eventuelle løse partikler av mat ut av tennene. Soaking proteser i vann i 10 minutter bidrar til å løsne noen stakk biter, spesielt noen left proteseadhesivene. Bruke protese børste og din protese rensemiddel, forsiktig børste tennene, akkurat som du ville ditt eget. Bruk aldri tannkrem på tannproteser som det kan skade den skjøre tenner. Baking soda er god å bruke, men en over-the-counter protese cleanser er alltid best. Ikke glem å pusse innsiden av munnen din også, og sørg for at protesene er ute hvis du skyller munnen med munnvann. Forlat aldri proteser tørr. Vask aldri proteser i oppvaskmaskin eller kokende vann. De vil bli vridd og ubrukelig.

Soaking

Etter grundig tannpuss og skylling proteser, suge dem i en løsning av en del vann og en del eddik eller aloe vera. Eddik og aloe vera bidrar til å redusere veksten av en soppinfeksjon på proteser.

Vask etter måltider

Skyll protesene under rennende vann etter hvert måltid og aldri bære proteser til sengs. Tannkjøttet trenger tid til å hvile og forynge etter å ha proteser i hele dagen. De får dette hvile i løpet av natten når protesene er i et glass ved siden av sengen og ikke i munnen.

Rengjøring av protese Brush

Suge gebiss pensel i en løsning av en del vann og én del blekemiddel bare en gang i uken for å drepe eventuelle bakterier i børsten.

Rapporterer Feilaktig Fits

Kontakt alltid tannlegen din dersom du opplever noen problemer med proteser. Feil montering kan føre til såre flekker og ytterligere problemer så sørg for at du forteller tannlegen vite om protesene er ubehagelig.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

Når du har små barn hjemme, du nøye kontrollere alt som går inn munnen. Men visste du at mange rengjøring produkter du bruker rundt barna kan inneholde farlige kjemikalier? Heldigvis, kan du lage dine egne alternative rengjøringsmidler fra ingredienser du allerede har rundt i huset. Du vil være å beskytte barna dine, og du vil være å holde jorda renere også.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

•  Bland tre deler vann med en del destillert eddik i en sprayflaske å rengjøre benkeplater. Tilsett noen dråper av blekemiddel for å rengjøre overflater som har vært i kontakt med rått kjøtt, egg eller fisk. For tunge flekker, bland natron og flytende såpe (som Castille såpe) til de danner en deigaktig konsistens.

Bland en del vasking brus (kaustisk type natron) med en del natron å rense ovnen. Tilsett vann inntil blandingen danner en pasta. Påfør lim på innsiden av ovnen, og la det sitte over natten. Fjern blandingen, og skyll godt med vann.

Bland noen ss. natron med vann for å danne en lime å rense mikrobølgeovn. Påfør blandingen til en svamp, og tørk ut mikrobølgeovn. Skyll godt med vann.

Bland 1 2/3 kopper natron med 1/2 kopp flytende såpe og 1/2 kopp vann for å rengjøre bad fliser, badekar og utsiden av toalettet. Deretter tilsett 2 ss. av eddik og raskt bruke blandingen, skrubb og skyll.

Hell en kopp Borax i toalettskålen og la det sitte over natten for å rense et toalett. Neste morgen, bruke en skrubb børste til å skrubbe bollen. Deretter skylle toalettet.

Bland like deler eddik og vann i en sprayflaske å rengjøre vinduer eller andre glassflater. Spray på glassflater, og tørk av med avisen. Avisen vil redusere streker.

Hint

  • Du kan kjøpe trygge og grønne rengjøringsprodukter i tillegg. Sjekk din nabolaget supermarkeder og helse butikker for muligheter.
  • Minimere behovet for renholdere ved å bruke filtre i dine vasker og badekar, støvsuging ofte og tørke opp søl umiddelbart.
  • Som alle rengjøringsmidler, holde disse produktene ut av ditt barns rekkevidde.

Wound Rengjøring & MRSA

Wound Rengjøring & MRSA


Meticillinresistente Staphylococcus aureus eller MRSA er en stamme av Staph infeksjoner som er resistente overfor de fleste antibiotika. Det finnes to typer av MRSA: helsetjenester-assosiert eller HA-MRSA, og community-forbundet eller CA-MRSA. Som navnene antyder, er HA-MRSA ervervet i helsevesenet som sykehus, dialysesentre og sykehjem av enkeltpersoner, mens CA-MRSA-infeksjon oppstår hos ellers friske individer gjennom kontakt hvor som helst i samfunnet. MRSA varierer i sine effekter, som spenner fra milde hudlesjoner til fatale reaksjoner. Nøye rengjøring såret praksis må bli vedtatt for å hindre MRSA-infeksjon og / eller spredning.

Årsak

MRSA skyldes infeksjon med bakterier S. aureus. Ifølge Mayo Clinic, om lag en tredjedel av befolkningen bærer disse bakteriene på huden eller i nesen, men er ikke syk; disse menneskene er sagt å bli kolonisert. Koloniserte enkeltpersoner kan være uvitende om at de bærer disse bakteriene, men de kan gi dem videre til andre. Staph infeksjon oppstår gjennom direkte kontakt med infiserte objekter eller individer eller med koloniserte individer. Hvis en pasient har noen åpne sår som kutt eller åpninger for IVs og katetre, kan bakteriene skriver inn sitt blodet.

Symptomer

Symptomer på MRSA-infeksjon varierer. Infeksjon kan være lokalisert og resultere i kun mindre hudirritasjoner som en kvise eller en abscess. Når staph trenge blodet de kan forårsake symptomer som feber, hoste, frysninger, smerter, brystsmerter og kortpustethet. Ubehandlet, noen av disse symptomene kan bli livstruende, ifølge Medline Plus.

Behandling

MRSA vil noen ganger reagere på visse antibiotika; vankomycin ofte brukes i behandling av staph infeksjon, ifølge Mayo Clinic. I tilfelle av mindre hud-infeksjoner, kan tappes av abscesser være alt som er nødvendig. Sår bør renses og kledd under sterile innstillinger. Når du skifter bandasjer, bør sår være riktig vannes for å fjerne alle brikkene eller fiber fra forrige bind. World Wide Wounds sier at bruk av sølvbelagte dressinger har vist seg å være effektiv mot MRSA.

Antibiotikaresistens

Antibiotika-resistente bakterier, kjent som superbugs, inntreffer av to grunner. Den første er at bakterier utvikler seg, mutere og tilpasse til en langt høyere rente enn vi gjør på grunn av deres korte reproduktive sykluser. Den andre og mer aktuelt årsak er humant overforbruk av antibiotika. I mange år har folk vært å ta antibiotika feilaktig for forkjølelse og flus, som er forårsaket av virus. Vi bruker også antibiotika i våre såper og rengjøringsprodukter. Selv om dette vil drepe mange bakterier ikke vil drepe alle av dem; de som bærer genetiske mutasjoner som gir resistens vil overleve; disse er bakterier som vil bli "foreldre" av etterfølgende generasjoner av bakterier som vil alle nå bærer disse genene for antibiotikaresistens.

Forebygging

De beste former for forebygging er håndvask, ikke dele hygieneprodukter som for eksempel håndklær eller barberhøvler, holde sårene renset og dekket med bandasjer og insistere på at helsepersonell vasker hendene før du tar på deg. For å hindre spredning av MRSA fra en hudforandring til andre områder av kroppen eller til helsearbeideren, bør arbeidere bærer masker, hansker og kjoler under behandlingen.

Symptomer på sykdom etter Oppvarming Duct Rengjøring

Arbeidere og huseiere rengjøring oppvarming kanaler bør ta forholdsregler for å beskytte øyne og luftveier ved iført vernebriller og maske slik at man ikke støter bakterier eller andre allergener. Disse ventilasjonssystemer er enkle oppvekststeder for alle slags farlige muggsopp og smittsomme sykdommer med symptomer som pustevansker, vedvarende hoste og utslett dukke opp et par dager etter en infeksjon vises.

Pustevansker / lungeskade

Muggsoppsporer finnes i oppvarming kanaler, ved innånding, kan presentere en betydelig helserisiko. Ifølge molodsymptoms.org, kan vanligste symptomene på kortsiktig mold eksponering er hodepine, nysing, kløe i huden sammen med rødhet og irritasjon. De personer som er utsatt for giftige mold over en lengre periode (for eksempel de som rene varmekanal systemer for en levende) kan oppleve slike alvorlige symptomer som lungeskade, hoste opp blod, plutselig astma, kronisk bronkitt, smerter i ledd, kort -term hukommelsestap og mange andre.

Økning i allergiske reaksjoner

Folk rengjøring støvfylte oppvarming kanaler over en kort periode kan oppleve en økning i allergiske reaksjoner på støvmidd, pollen eller andre partikler fanget i systemet. Symptomer kan omfatte hudutslett, hoste, lett feber, rennende øyne, og bihulebetennelse. Iført riktig maskeutstyr under rengjøringen reduserer sannsynligheten en allergisk reaksjon på partikler fanget i ventilasjonsanlegg.

Legionellose

Tette ventilasjonsanlegg er yngleplasser for bakterier. Legionellasykdom vokser aerobt i mørke fuktige områder som er typiske for ventilasjonsanlegg og varmt vann maskiner. Arbeidere rengjøring oppvarming kanaler infisert med bakterier (ved innånding) vil oppleve feber, frysninger, muskelsmerter, tap av koordinering og generelt utvikle lungebetennelse. Sykdommen onsets vanligvis mellom to og 10 dager etter eksponering. Uten behandling er sykdommen vanligvis dødelig.

Rengjørings Briller

Innledning

En måte å ta vare på dine briller er ved å rense dem hver dag. Dette forlenger også levetiden av linsene og ramme. Det er viktig å fjerne ansikts oljer, smuss og skitt fra linsene. Med rene linser kan du se mer tydelig, som er den tiltenkte formål briller. Det er produkter som allerede finnes i hjemmet ditt du kan bruke til å rense briller. For litt ekstra penger kan du kjøpe kommersielle produkter.

Rengjøring med produkter i Kitchen

Det første skrittet til skikkelig rengjøring briller er å skylle dem med vann, som fjerner små partikler du gni inn i linsene når du rengjør dem som kan ripe linsene. Noen optikere foreslår at du rengjøre brillene dine med oppvaskmiddel. Disse produktene vanligvis skjære gjennom olje og sot uten å etterlate en film eller et residuum. Ved hjelp av flytende såpe laget for hendene eller kroppen er et annet alternativ, men sørg for at disse produktene ikke inneholder kremer som vil etterlate rester. Med tommelen og pekefingeren gni cleanser inn begge sider av objektivet og rundt hele rammen. Skyll grundig med varmt vann. Hvis du har tid la briller lufttørke ved å plassere dem med riktig side opp. Aldri sette briller med ansiktet ned, da dette kunne forlate riper. Å tørke glassene raskt bruke en lofri bomullsklut. Unngå bruk av papirhåndklær eller toalettpapir. Begge vil forlate partikler på briller. En annen renere å prøve er hvit eddik. Denne rimelige og naturlige væske inneholder eddiksyre, en mild syre som forsiktig skjærer gjennom smuss og olje på linsene og etterlater dem veldig rent. Skyll med vann eller tørk med en bomullsklut.

Over-the-counter produkter

Det er rimelig kommersielle linse rengjøringsmidler og kluter på markedet. Mange brille rengjøringsmidler kommer i form av en nonaerosol sprayflaske. Ved hjelp av disse produktene er enkelt. I de fleste tilfeller kan du bare sprute noen dråper på glassene, gni forsiktig inn med fingrene og skyll av. To produkter som får gode anmeldelser med forbrukerne er Flents Tørk 'N Clear Brille Cleaner og EyeMagine Brille Spray Cleaner. Et annet alternativ er linse våtservietter. Disse produktene er forbehandlet eller premoistened med et rengjøringsmiddel. Alt du gjør er å trekke ut en tørke, rense briller og kaste bort. Macks Lens Wipes og See-Clear Brille Wipes er to eksempler. Wipes er praktiske fordi de er pakket enkeltvis. Dette gjør det mulig å rense briller uten innlagt vann eller flytende såpe. Wipes koster noen få dollar mer enn spray brille rengjøringsmidler. Et annet alternativ er brillerengjøringskluter. Disse er vanligvis myk, lofri og ikke sliper. Noen optikere gi kundene disse kluter når de kjøper par nye briller.

Liver Rengjøring Diet

Leveren fungerer som et organ som samler næringsstoffer, sender ut avfall og produserer galle, som hjelpemidler i fordøyelsen. Leverproblemer kan føre til tretthet, magesmerter, og tap av matlyst. En av de fantastiske elementene i leveren er at i motsetning til andre organer i kroppen det regenerere celler; derfor, ved å gå på en lever rengjøring diett er du i stand til å forbedre din helse. Bruk noen av disse tipsene for å gi leveren en sunn rengjøring.

Fasting Diet

De første dager av en lever rengjøring diett omfatter faste. Av faste, du tillater leveren å fjerne alle sine giftstoffer. Drikke fruktjuice, grønnsaksjuice, vann og kyllingbuljong. Miso suppe er en lett nok suppe til å være i stand til å spise. Prøv å holde deg til fruktjuice som ikke er lastet ned med sukker. Velg en kylling kjøttkraft som er lav i natrium for å unngå oppblåsthet. Avstå fra å drikke alkohol eller koffein mens du rense leveren. Drikk minst 10 glass 8 oz vann for å rense ut systemet. Når du fordøyelsessystemet har fått litt hvile, er du klar til å introdusere fast føde tilbake i måltidet plan.

Solid Foods

Velg mat som inneholder mye fiber som hele korn, fibrøse grønnsaker, belgfrukter og frukt. Spinat, kål, Brussel tuter og grønnkål er stor for å skylle ut giftstoffer. Få plukke fra alle belgfrukter som pinto, svart og marineblå bønner. Hvete brød, fullkorn pasta og havregryn er perfekte fullkorn plukker. Bygge sunne celler ved å spise de levende enzymer i frukt og grønnsaker. Best hvis spises rå, men hvis du har problemer med gassen i grønnsaker som brokkoli deretter lett damp dem.

Andre Foods

Etter flere dager for å være på solid mat diett, innlemme fisk og magert kjøtt til måltidene. Matvarer som rødt kjøtt, stekt mat, meieriprodukter, bearbeidet mat og fet mat bør unngås når du er på denne dietten. Hvis du er vegetarianer, begynne å spise tofu, tempeh, og soya kjøtt alternativer. Mange på denne dietten begynner å føle energi, lys og en generell følelse av velvære. Hold deg på denne dietten i en uke før du går tilbake til vanlig spising rutine. Mange mennesker har oppholdt seg med den i lengre lengder av gangen, fordi de elsker måten det gjør dem føler. Leveren rensing kosthold er ikke ment å være et vekttap diett eller bodde på i en mannsalder. Det er viktig å få kalsium i dietten på grunn av det faktum at det utelater meieri. Ta en daglig multi-vitamin for å sikre at du får riktig ernæring. Forvente den faste delen å være vanskelig. Hodepine, tretthet og hjernen fogginess er noen av de vanligste symptomene, men mange føler de pay-offs gjøre opp for sine smerter. Gi leveren din en sjanse til å forynge seg selv ved å gå på en lever rengjøring kosthold.

Hva er riktig prosedyre for rengjøring Ears?

Rutinemessig rengjøring av øregangen for å fjerne opphoping av voks er en viktig del av personlig hygiene. Mens det er viktig å fjerne overflate voks for å hindre den fra å bli påvirket i det indre øret, også huske at ørevoks er en del av øret naturlige mekanisme for selvrensende. Følg tipsene nedenfor for å holde ørene i tip-top form.

Misforståelse

Det er viktig å merke seg at det finnes en rekke mer trygge og effektive løsninger for rengjøring av ørene enn den vanlige bomullspinne. Faktisk kan sette inn en vattpinne inn i øregangen bare skyve voksen lenger inn i øregangen, noe som gjør det vanskeligere å fjerne og muligens forårsake ytterligere skader eller problemer med hørselen. Som en generell regel bør det indre øret kanalen aldri behandles hjemme. Besøk en lege for å finne ut hvilket øre-rensing alternativet er best for deg.

Løsning Cleanse

En flytende oppløsning slik som vann eller saltvann kan anvendes for å oppløse ørevoks. Ceruminolytic agenter eller voks-oppløsning løsninger kan bli droppet inn i øret med et øye dropper. Etter at oppløsningen er tilsatt til øret, bør ligge på den ene side for å hindre væsken i å renne ut. Oppløsningen bør stå i noen minutter for å trenge inn i voks.

Stream Cleanse

En lege kan bruke en sprøyte eller annet medisinsk utstyr for å innføre en strøm av oppløsningen inn i øret for å bidra til å fjerne voksoppbygning. Ingen enkeltpersoner skal noen gang forsøke å injisere en strøm av vann inn i øregangen ved hjelp av et instrument som for eksempel en Waterpik som det kan forårsake potensiell skade på trommehinnen.

Verktøy

En lege kan bruke en spesiell medisinsk instrument, for eksempel en sugeanordning for å manuelt dypt rense øregangen. Dette er en mer ekstrem måte å rense ut ørevoks og er vanligvis ikke en nødvendig prosedyre med mindre du har en spesielt høy opphoping av voks av hvis man bruker et høreapparat.

Advarsel

En prosess som kalles øret candling, som innebærer innsetting av en parafin belagt stearinlys inn i øregangen og deretter tenne på, er et populært alternativ øre-rensing teknikk. Når lyset er tent, er det ørevoks trukket opp av ørekanalen og samler seg på bunnen av røret parafin. Selv om voksen er trukket ut, er det risiko forbundet med denne metoden, for eksempel brannskader i hodet, halsen eller i ansiktet fra stearinen, og er ikke verdt risikoen.

Retningslinjer for rengjøring påvirket Ørevoks

Ørevoks er en viktig del av det organ som bidrar til å beskytte innsiden av øret. Derfor bør det bare fjernes hvis den danner en plugg, eller blir påvirket, noe som kan forårsake symptomer som øresmerter eller hørselstap. Ifølge Joe Palca, en forfatter av National Public Radio, ca 12 millioner mennesker i året søke behandling for påvirket ørevoks. Heldigvis, det vanligvis kan behandles ved hjelp av hjem behandlinger. Imidlertid kan mer alvorlige tilfeller krever legehjelp.

Rengjøring Ørevoks hjemme

De fleste tilfeller av påvirket ørevoks kan behandles i den komforten av ditt hjem. Prøv å anvende varme babyolje eller mineralolje i øret to ganger daglig i en uke. Hvis du fremdeles føler irritasjon fra påvirket voks, gå til din lokale stoffet butikken og kjøpe over-the-counter øredråper. Øredråper kan hjelpe myke pluggen voks i øret, noe som vil gjøre det lettere å fjerne. Start ved å anvende noen få dråper i de berørte øret. Ifølge medisinsk nettsted, NHS Choices, du bør da ligge på siden i noen minutter med de berørte øret vendt oppover. Dette vil hjelpe øredråper myke opp voksen. Gjenta denne prosessen to til tre ganger om dagen i opptil fem dager. Den påvirket ørevoks vil begynne å myke opp og skal til slutt komme ut av øret.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du ikke har merket noen forbedringer etter en uke med hjem behandlinger og ørevoks er fortsatt påvirket, bør du oppsøke lege. Du bør også planlegge en avtale med legen din hvis du utvikler nye symptomer som feber, vedvarende hørselstap eller alvorlig øresmerter.

Medisinske behandlinger

Legen kan anbefale flere forskjellige medisinske behandlinger for å rense ørevoks. En av de mer populære måter å fjerne påvirket ørevoks er gjennom vanning. Ifølge NHS valg, er det en fremgangsmåte som innebærer å bruke en trykksatt strøm av vann for å fjerne voks oppbygging. Du Legen vil mest sannsynlig utføre denne prosedyren ved hjelp av et verktøy kalt en elektronisk øre irrigator. Dette verktøyet tillater legen å kontrollere mengden av vanntrykket inn i øret. Under prosedyren, legen vil sprute en kontrollert flyt av vann inn i øregangen for å rense ut voksen. Det er normalt smertefri. Men du kan oppleve litt ubehag når vannet blir skjøvet rundt øregangen.

Legen din kan også prøve en teknikk som kalles microsuction å fjerne påvirket ørevoks. Under denne prosedyren, vil legen bruke et mikroskop for å suge ut ørevoks. I tillegg er den aural toalettet annen prosedyre som en spesialist benytter et instrument som kalles Jobson Horne sonden for å fjerne ørevoks, ifølge NHS valg.

Ørebetennelse Rengjøring

Rengjøring er et viktig skritt i å hjelpe deg å komme over smerten og ubehaget ved en ørebetennelse. Det kan gjøre hele forskjellen i hvor raskt du gjenopprette, så lær deg litt om trinnene du kan ta for å sikre at du holde din ørebetennelse ren.

Løsningen

En effektiv løsning for ørebetennelse rengjøring kan være laget av isopropanol og destillert hvit eddik. Eddik er en stor antibakteriell, mens rubbing alkohol også vil desinfisere, bidra til å fjerne overflødig væske og bryte opp blokkeringer.

Ringe og Administrasjon

Bland løsningen i like deler eddik og isopropanol og samle en liten mengde inn i en dropper. Ligge på siden med den infiserte øret vendt opp. Slippe inn tre eller fire dråper eddik-alkohol. Ikke flytt i fem til 10 minutter; deretter sitte opp og samle noen left løsning i en vaskeklut. Deretter bruker du en bomullspinne til å forsiktig fjerne væske eller voks buildup. Gjør dette tre til fire ganger om dagen for varigheten av ørebetennelse.

Tips

For ekstra komfort, spesielt hvis du er i smerte, kan du prøve å plassere en varm klut over øret etter å slippe i løsningen. Dette vil ytterligere bidra til å bryte opp enhver blokkering og kan gjøres mellom behandlingene for smerte. Du kan også ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel Tylenol.

Andre Solutions

Hvis du føler at denne løsningen er ikke å bidra til å rydde opp din infeksjon eller du vil prøve noe annet, er det noen andre at-home rettsmidler forvaltes på samme måte: hydrogen peroxide blandet med litt vann, hvitløk juice, eple cider eddik og grapefruktkjerneekstrakt. Du kan snakke med en farmasøyt eller herbalist å finne en som kan fungere best for deg.

Advarsler

Hvis ørebetennelse eller smerte blir mer alvorlig, bør du oppsøke lege umiddelbart.
Hvis infeksjonen ikke har ryddet opp etter en uke eller så, gå til legen din.

Rengjøring av Inner Ear

Rengjøring av Inner Ear


Det indre øret er det følsomme området ligger i den innerste delen av øret som styrer nerver og regulerer balansen, og er utsatt for oppsvulming på grunn av tilstopping. Problemer knyttet til det indre øret er ofte på grunn av tinnitus, en ringing sensasjon på grunn av ørevoks blokkering eller eksponering for høye lyder, ifølge Mayo Clinic. Indre ører krever nøye rengjøring; øret er følsom for fremmedlegemer og midlertidige hørselsskader kan oppstå hvis det er uforsiktig renset.

Rengjøring av Inner Ear

•  Vask utlevering slutten av pipette med varmt såpevann for å desinfisere verktøyet før du bruker den.

Dypp pipetten inn i mineralolje, og klemme gummi slutten av pipetten til å plukke opp oljen.

Bøy hodet til siden, og klem forsiktig gummi enden av pipetten for å dispensere noen dråper av oljen inn i øret ditt. Hold hodet til siden i noen minutter, slik at mineralolje til å reise gjennom din mellomøret og det indre øret.

Plasser dråper i ørene to ganger om dagen for å myke opp ørevoks buildup, og fylle en ren, gummi-pære sprøyte med varmt vann.

Snu hodet til siden med de berørte øret vendt opp, og trekk øreflippen å rette ut øregangen. Klem gummi-pære sprøyte for å vanne øret, og vippe hodet til den andre siden med den berørte øret vendt ned for å tømme ut vannet.

Pat den ytre delen av øret tørt med et håndkle for å fjerne mineral olje og vann.

Hint

  • Hydrogenperoksid, glyserin eller babyolje er alle egnede alternativer til mykere voks.
  • Kontakt legen din hvis hørselen ikke blir bedre eller hevelse vedvarer etter fem dager med vanning.

Typer Rengjøring Alkohol

Alkoholer er organiske forbindelser med løsningsmiddelegenskaper, fremstilt ved fermentering, destillasjon av råolje og andre metoder. Alkoholer anvendes som brensel, og som komponent av drikkevarer, parfymer og medisinske formuleringer. De blir også brukt som antiseptiske midler og rengjøringsmidler. Tetrahydrofurfuryl, etyl, isopropyl, n-butyl og furfuryl er noen typer av rengjørings alkoholer.

Tetrahydrofurfuryl

Tetrahydrofurfurylalkohol brukes i plantevernmidler og biocid formuleringer, stoff fargestoffer og som rengjøringsmiddel. Ifølge United States Patent and Trademark Office, tetrahydrofurfurylalkohol og den kjemiske forbindelsen limonen er deler av en rengjøring formulering spesielt brukt i elektriske og mekaniske deler for å fjerne flukser, fett, oljer og voks.

Etyl-og isopropyl

Etyl eller etanol og isopropyl er alkoholer vanligvis brukes i stedet rengjøring, melder det amerikanske Environmental Protection Agency i "Guide til Industrial evalueringer for Pollution Prevention og energieffektivitet." Isopropylalkohol blir også brukt som et dehydratiseringsmiddel, et konserveringsmiddel, i kremer og som et laboratoriereagens, i henhold til "Lab Behandling Magazine". Etyl-alkohol er en komponent av hånd desinfiserende geler.

N-Butyl og Furfuryl

N-butyl og Furfuryl alkoholer brukes ofte i industrielle rengjøringsformuleringer. N-butyl alkohol er 9 prosent løselig i vann og løser opp fett, harpiks, lakk og tannkjøtt, ifølge US Environmental Protection Agency. Furfurylalkohol er brukt som en generell renseløsningsmiddel. Furfuryl sin løsemiddel egenskaper kan bli styrket ved moderat oppvarming, noe som bør være lavere enn 167 grader Fahrenheit, når det begynner å fordampe.

Colon & pari Rengjøring

Mennesker som gjennomgår kolon og parasitt rengjøring har vanligvis blitt diagnostisert med en overvekst av candida albicans, en sopp og gjær som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Det sopp overvekst kan føre til en rekke symptomer som migrene, matallergier, hud elveblest og selv visse autoimmune sykdommer (dvs. fibromyalgi). En rengjøring hjelper utrydde overflødig candida overvekst og parasitter (dvs. protozoer og nematoder som pinworms) ved å drepe dem ut gjennom kolon renser, endringer i kostholdet og kosttilskudd.

Typer av kolon renser

Parasitter vanligvis inn kolon etter kroppens naturlige bakterier har blitt erodert av overskudd av candida albicans. Candida produserer også giftstoffer som kroppens forsvar prøve å bekjempe dem. Disse enhetene kan fjernes fra tykktarmen og fordøyelseskanalen ved enten å bruke kolon rensing kits eller colonic vanning. Kolon renset vanligvis inneholder en kombinasjon av urter og matvarer som bidrar til å drepe sopp og parasitter (dvs. Senna og hvitløk). Disse substanser kommer vanligvis i form av pulver eller sirup form og kan blandes med vann. Colonic vanning er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist. Prosessen innebærer spyle kolon med ozonbehandlet vann for å eliminere candida overvekst, parasitter og giftstoffer. Det er fordeler og ulemper til hver type kolon rens. Colonic vanning kan være mer invasiv og skremmende for folk. En person kan ha overfølsomhet for visse matvarer eller urter i kolon rensing kits. Begge kan effektivt fjerne overskudd av candida og parasitter.

Kosttilskudd endringer

Siden candida albicans trives på gluten og sukker, vil du trenger å gjøre endringer i kostholdet for effektiv kolon og parasitt rensing. Dette kan være utfordrende fordi de fleste kommersielle matvarer, som brød, pasta, korn og kumelk, inneholder gluten. Det er best å begrense gluten og sukker inntaket ved å spise mer kjøtt, poteter, grønnsaker, belgfrukter, mandler og glutenfrie korn. Hvete bør spesielt være begrenset som den inneholder høye nivåer av gluten. Hvis du liker brød eller pasta, kan du spise visse erstatning matvarer som brun ris brød eller pasta. Det er også glutenfri og sukkerfrie snacks og frokostblandinger. Etter hvert som symptomene dine bedre, kan du introdusere gluten og sukkerprodukter i dietten din.

Probiotika og Plante enzym kosttilskudd

I tillegg til kolon rensing, kan du ta probiotika og enzymer. Probiotika er "vennlige" bakterier som kan hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier. Disse mikroorganismene kan drepe av candida overvekst og parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen. Plante enzymer kan også drepe overflødig candida og parasitter. Begge disse kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å fjerne overflødig candida og parasitter fra tykktarmen eller fordøyelseskanalen. De med mer alvorlige symptomer kan trenge å bli behandlet for et antall måneder.

Deep Cleaning Vs. Regelmessig Tooth Rengjøring

Deep Cleaning Vs.  Regelmessig Tooth Rengjøring


Alle bør få en tann rengjøring hver seks måneder til et år. Dette inkluderer rengjøring og polering, og er vanligvis ikke altfor smertefullt for pasienten. En pasient som lider av gingivitt eller tannkjøttsykdom kan kreve dype rengjøring, noe som involverer dype skalering og rot planende fra overflaten av tannkjøttet til roten av tannen. Dyp rengjøring er vanligvis anbefalt når tannkjøttet har begynt å trekke vekk fra tennene eller tannsten har samlet på røttene. Ifølge WebMD, dyp skalering kombinert med root høvling er en av de mest effektive måtene å bekjempe tannkjøttsykdom.

Ultralyd Scaling

Den første delen av tradisjonelle rengjørings er fjerning av plakk og tannsten. Plakk er en opphoping av bakterier, syre, mat og spytt. Dreven oppbygging av plakk kan føre til gingivitt, en type tannkjøttsykdom. Tartar består av herdet biter av plakk som holder seg til tennene. Tartar buildup kan føre til at periodontia, der benet rundt tennene blir betent. De fleste tannleger bruker ultralyd verktøy for å rense tennene. Instrumentet vibrerer tennene, banke løs biter av tartar og rusk. Lyden ligner en nervøs hyling eller summing som kan virke høyere siden det er inne i hodet ditt. Instrumentet er avrundet og på ingen måte skarpe. Tiden det tar for å skalere tennene varierer med mengden av plakk og tannsten på tennene.

Hånd Scaling

Etter den innledende skalering, vil tannlegen bruke en buet instrument for å skrape av eventuelle gjenværende tannsten eller plakk. Tannlegen vil skrape langs tannkjøttet, og dette kan skape liten blødning eller ubehag hvis pasienten har sensitive eller betent tannkjøtt.

Polering

Etter fjerning av tannstein og plakk, vil tannlegen bruke en tannkrem med en liten gummikopp som spinner. Pastaen blir tilsatt til begeret og deretter spunnet rundt tennene for å gjøre dem skinnende og glatt.

Fluor

Fluor er påført etter polering for å styrke tennene. Den kommer i ulike smaker. Den fluorid skum eller gel plasseres i tannbrett og plassert over tennene i 30 sekunder. Så eventuelle gjenværende fluor er spytte ut.

Deep Scaling

Dyp skalering er den første del av en dyp rengjøring. Det fjerner plakk og giftstoffer under tannkjøttet. Et verktøy blir brukt til å skrape hele oppbygging og tannsten under tannkjøttet, til bunnen av lommen. Munnen kan bli nummen for denne prosedyren.

Root Høvling

Etter dyp skalering, er root planlegging gjort å glatte roten overflaten, slik at tannkjøttet til å feste seg bedre til røttene som har blitt renset. Det er gjort for å unngå å miste en tann og tann å redusere følsomheten. Root planende gjør det også vanskeligere for plakk å feste til røttene. Avhengig av alvorlighetsgraden og mengden av plakk, kan rengjørings ta mer enn ett besøk å fullføre.

Larver og Wound Rengjøring

Larver og Wound Rengjøring


Mens teknikken har vært brukt i minst et århundre, til nylig leger har blitt reexamining maggot terapi som en alternativ metode å fjerne dødt vev fra sår og sår. I denne behandlingen, er kryp fra den felles grønn-flaske flue sterilisert og brukt til å forbruke vevet før fjerning.

Historie

Sår forbedring på grunn av maggot angrep har vært nevnt så tidlig som det 16. århundre, og ble beskrevet av Baron Dominic Larrey, Napoleons slagmarken kirurg, i 1829. Dette var ikke tilsiktet angrep av vevet, men heller observasjon av naturlig infiserte sår.

Speed ​​of Rengjøring

En studie av Soares et al. i det medisinske tidsskriftet BMJ fant at maggot terapi renset sår en statistisk ubetydelig 2,42 dager raskere enn komparativ hydrogel terapi.

Speed ​​of Healing

Ingen statistisk forskjell i hastigheten for sårheling på grunn av Fluelarver bruk har blitt observert, selv om såret er renset ut raskere.

Kostnad

Den Soares studie fant gjennomsnittskostnadene til å være 40 britiske pounds / dag høyere for maggot terapi løpet hydrogeler, men dette ble funnet å være statistisk ubetydelig tillegg.

Drug Resistance

Mens bruken blant normale pasienter kan være noe bedre enn vanlige behandlinger, er larve behandling et nyttig alternativ til å desinfisere vev som har blitt resistente mot antibiotika.

Lomme Peak Instruksjoner for rengjøring

Den lomme Peak er en topp strømningsmåler er utformet for bruk til å overvåke ytelsen lunge ved å måle den hastighet ved hvilken brukeren kan drive ut luft fra lungene etter inhalasjon et stort ånde. Denne målingen kan informere brukerne og deres leger hvor godt luft beveger seg gjennom lunge luftrom og overvåke endringer i lungekapasiteten. Rengjøring av peak flow monitor på en jevnlig basis er viktig å bidra til å fjerne bakterier og andre bakterier fra enheten, og at den yter godt.

Bruksanvisning

Trekk munnstykket og luftrøret vekk fra hoveddelen av måleren.

Fjern munnstykket fra luftslangen ved å trekke den rett ut.

Vask munnstykket i et par dråper oppvaskmiddel og varmt vann og virvle rundt å rengjøre. Skyll godt og sett til side for å lufttørke.

Sett luftrøret i en blanding av destillert vann og noen få dråper av oppvaskmiddel og virvle rundt for å rengjøre. Skyll godt og sett til side for å tørke.

Koble munnstykket til luftrøret og deretter koble til hoveddelen ved å trykke i en rett bevegelse. Tørk hoveddelen med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Det er beste praksis for å rengjøre meter i løpet av 30 minutters bruk.

Bruk av Pumice for rengjøring av tenner

Bruk av Pumice for rengjøring av tenner


Tannlege laboratorier bruker ulike verktøy og produkter for å rengjøre tennene og kjempe tannkjøtt sykdommer. Alle laboratorier bruker et biprodukt av vulkansk aske for å holde tennene rene. Pimpstein er et produkt som stammer fra vulkansk aktivitet. Vulkansk stein er utført for å skape rengjøring produkter som er relatert til tannarbeid.

Identifikasjon

Pimpstein er hentet fra vulkansk stein og dannet av silica lava som er biprodukt av vulkanutbrudd. Vulkanutbruddet produserer asken som kan kjøles og flyter på vannet slik at lavaen skal samles inn og produsert som et rengjøringsmiddel. Rengjøringsmiddelet kan være i form av en væske, gel eller pulver.

Bruk hos Dental Laboratories

Ved tanntekniske laboratorier og sykehus, er pimpstein et pulver anvendes som et produkt for tannpuss og hvithet, og for å rense tannproteser. Pimpstein ingrediensen kan finnes i andre vanlige rengjøringsmidler, som håndsåpe, kosmetiske rengjøringsmidler og lakker. Som en tannslipende renere, gir pimpstein en dyp rengjøring handling til tenner og fungerer som en agent for å drepe bakterier på tennene før det påvirker tannkjøttet.

Geografi

Pumice finnes i mer enn 50 land, og den største produsenten er Italia. Land som Hellas, Chile, Spania, Tyrkia og USA også produsere pimpstein. Dental selskaper, for eksempel Colgate, kjøpe den rå produkt av pimpstein for å produsere ingrediens i sin produktserie av tannkrem og tenner whiteners.

Bivirkninger

Ifølge Middle-East Journal of Scientific Research, bærer forurenset pimpstein alternative effekter utsette leger og pasienter til ulike bakterier, sopp og hudsykdommer. Hvis en persons tennene er renset med forurenset pimpstein, kan en resultere i sykdom som involverer bekkenet av kroppen og også sårhet i tannkjøttet. Tannteknikere skal sikre at pimpstein er lagret i et kontrollert miljø og brukes før det normale utløpsdato gitt av produsenten.

Fordeler

Når det brukes riktig i en dental laboratorium setting, kan pimpstein komme kundene med dyprens for deres tenner og rengjøring av andre tann elementer. Pumice kjemper også overflate tann bakterier og bakterier som er vanskelig å se med det blotte øye. Fordelene fra rengjøring tennene eller bruke tannkrem med ingrediensen av pimpstein resultater i hvitere og renere tenner.