Digidexo.com

creon bruksområder

Eddik & Peroxide bruksområder

Peroxide og eddik (sammen med oransje olje og natron) er en del av den nåværende trenden å bruke naturlig helse, skjønnhet og rengjøringsprodukter. Disse produktene er miljøvennlige på tre måter. For det første er de laget naturlig uten bruk av farlige kjemikalier. For det andre, de er vanligvis mindre etsende og farlig enn sine syntetiske motstykker. Sist av alle, har de ikke bryte ned i skadelige rester.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er H2O2, som er svært nær vann (H2O), og den lett brytes ned til vann og oksygen. Det ser også ut som vann, men den oppfører seg rolig annerledes. Pure peroxide er etsende. Den slags forbrukere vanligvis kjøper er 3 prosent peroxide og 97 prosent vann. Det er solgt i brune flasker fordi sollys kan bryte det ned. Peroxide forekommer naturlig når vannet blander seg med ozon (O3), og det er også produsert i det menneskelige legeme ved de hvite blodcellene.

Hydrogenperoksid bruksområder

Peroxide dreper bakterier. Det er ofte brukt som desinfeksjonsmiddel på kutt eller skrubbsår. Tannleger anbefaler å skylle munnen med peroxide - noen ganger utvannet halvt om halvt med vann. Kokker bruke den til å desinfisere skjærebrett og benkeplater. Hydrogenperoksid er en utmerket desinfeksjonsmiddel som brytes ned til vann og oksygen.

Eddik

Eddik er hva som skjer når vinen blir utsatt for oksygen. Navnet stammer fra det franske uttrykket for sur vin: ". Vin aigre" Det er en viktig del av mange retter, spesielt i Europa, Asia, Midtøsten, og den indonesiske og filippinske retter kjent som "adobo." Det har blitt funnet i egyptiske urner som har blitt datert til rundt 3000 f.Kr..

Eddik bruksområder

Eddik er mest brukt til å legge tang og smak til matvarer og er en viktig ingrediens i sushi ris. Det brukes også for å bevare matvarer i en smakfull måte - for eksempel pickling agurker og kål. Eddik har også vist seg å redusere kolesterol, triacylglycerol og glykemisk indeks. Det øker metthetsfølelse (følelsen av å være full) som bidrar til å kontrollere matinntaket. Eddik er en utmerket miljøvennlig renere. Det er spesielt bra for å fjerne mineralforekomster fra glass, speil og kaffemaskin.

Aktuelt Testosteron Cream bruksområder

Aktuelt Testosteron Cream bruksområder


Testosteron er et hormon som trengs av både menn og kvinner. Menn trenger testosteron for å holde kjønnsorganer sunt og å opprettholde mannlige egenskaper som dypere stemme og større muskler. Kvinner trenger hormonet sammen med østrogen og progesteron for å regulere fruktbarhet sykluser og holde seksuell funksjon normalt. Erstatning terapi kan være muntlig eller aktuelle. De aktuelle programmer er med fløte, depotplaster eller gel. Testosteron er i hovedsak brukes til å behandle lave nivåer hos menn, men det er flere andre bruksområder, alle rettet mot å lindre symptomer på tap av testosteron eller øke sexlysten eller mannlige egenskaper.

Hormon Replacement hos menn

Testosteron aktuell gel brukes til å behandle symptomer på lavt testosteron hos menn som ikke produserer nok naturlig testosteron. Symptomer på lavt testosteron inkluderer redusert seksuell lyst og seksuell funksjon. Menn kan også ha lav energi og depresjon. Tap av muskeltonus er også et symptom. Menn med lavt testosteron har mer skjør bein og deres stemmer er ikke så dypt. Testosteron gel virker ved å forsyne testosteron å erstatte testosteron som normalt produseres i kroppen.

Menopause Relief

Kvinner kan bruke aktuell testosteron krem ​​for å minske symptomer på overgangsalder ved å bygge opp testosteronnivå i kroppen. Søknad kan være effektive i å øke libido hos kvinner. Aktuelle programmer av testosteron kan også lindre menopausal kvinnens tørr og tynn hud. Kvinner kan bli avløst av vaginal betennelse og tørrhet assosiert med hormonelle endringer.

Vulva Lichen Sclerosis

En hudsykdom som heter lichen sclerosis kan dukke opp i hvilken som helst del av kroppen. En form kan forekomme i vulva-området og vagina. Huden blir skinnende, tynn og hvit. Symptomene er kløe og smertefulle sprekker. Behandling vanligvis er aktuelle steroider eller en lav-oksalat diett, men aktuelle testosteron og progesteron kremer har også vist seg effektive.

Kvinne til Mann Ufrivillig barnløshet

Kvinner som ønsker å endre sitt kjønn til hann bruk testosteron terapi. Denne terapi hjelper i å indusere og vedlikeholde maskuline sekundære kjønnskarakteristika. Hormonet må administreres på en jevnlig basis for å opprettholde de samme egenskapene. Daglige doser av aktuelle testosteron kremer i små doser brukes. Noen av egenskapene inkluderer økning og mønster endringer i hårvekst, endring av kroppsfett stillinger, dypere stemme, økt muskulatur, og økning i sexlysten.

Behandling for kvinner med lav Sex Drive

En anvendelse for topisk testosteron er i behandling av kvinner som har kronisk lavt seksuelt begjær. Selv kvinner som ønsker å bli gravide ikke kan være i stand til å bruke den aktuelle hormonet, mens andre kan bli hjulpet i å oppnå en mer normal libido. Denne bruken av testosteron har ikke blitt bevist effektive vitenskapelig, og forskning pågår.

Zeolitt bruksområder

Zeolitter er en særlig allsidig mineral som strekker seg til mange bransjer. Mens visuelt attraktivt, zeolitt tilbyr også et variert utvalg av applikasjoner basert på dens kjemiske struktur. Dermed dette mineralet er ettertraktet av amatører så vel som industri. Zeolitt er klassifisert av en streng formel som definerer forholdet mellom dets oksider (Se referanse 1). Mineralet er ofte dannet i grotter og vulkaner og er strukturert på en slik måte at andre mineraler og stoffer til å oppholde seg i sine hulrom.

Samlere

Inkludert zeolitt i en stein og mineral samling er en populær bruk av dette mineralet (Se referanse 1). Zeolitter har en viss grad av sjeldenhet som gjør dens tilstedeværelse i en samling verdifull. I tillegg er mineral ganske attraktiv og viser komplekse mønstre og former.

Avgiftning

I flytende form er zeolitten ofte brukt til å fjerne giftstoffer og metaller fra kroppen (se referanser 2 og 3). Den selges som kosttilskudd, ikke et rusmiddel, og utgir seg for å styrke immunforsvaret. Noen mener at zeolitt har en antiviral nytte og dermed er det noen ganger brukt for å forhindre forkjølelse eller influensa symptomer. Andre lignende bruksområder inkluderer reduksjon i symptomer assosiert med allergi og for å bidra til å balansere pH-verdier for mer sunt levesett. I landbruket er zeolitt noen ganger lagt til dyrefôr for å fjerne skadelige elementer som setter dyr.

Ionebytte

Ionebytting er en spesiell egenskap ved silisiumoksid konstruksjon av zeolitt (Se referanse 1). Denne prosessen har en rekke bruksområder, men er oftest funnet i funksjonaliteten av vann myknere. Når den brukes som et filter, zeolitt-feller kalsium i vann og erstatter den med natriumioner. Dette fjerner de kvaliteter av hardt vann og distribuerer mykt vann gjennom et hus eller bygning.

Lukt Fjerning

På samme måte som zeolitt kan utveksle kalsium for natriumioner, kan den også gjør det motsatte. Den unike kjemiske struktur kan benyttes for å fange ioner som produseres av lukt og andre giftstoffer, og for å la luft eller en annen substans gjennom filteret uten dem. Zeolite er ofte brukt til å rense byen vann før den distribueres til publikum.

Akvarier

Ulike produkter er tilgjengelige for akvarier som benytter zeolitt for å behandle vannet (se referanse 1). Siden akvariet vann er følsomme for lukt, misfarging og forurensning, forbedrer zeolitt opplevelsen for både fisk og eier. Ammoniakk er en spesielt vanlig toksin i akvarier og kan lett fjernes ved zeolitt.

Medisinske bruksområder for Zeolite

Medisinske bruksområder for Zeolite


Zeolitter er et mineral opprettes når smeltet lava kjøles av sjøvann. Den brukes for avgiftning av menneskeblod. Zeolite er for tiden markedsført i pulver og flytende form, men ifølge flere kilder, inkludert zeolitefacts.org, er flytende Zeolite ineffektiv siden liquifying mineralet benekter sin negativ ladning. Det er den negative ladningen, når det forbrukes, tiltrekker det positivt ladede molekyler, for eksempel tungmetaller, skadelige kjemikalier og giftstoffer-i blodet. Ifølge NaturalNews.com, er Zeolite fremstår som en viktig del av kampen mot kreft, hjertesykdom og andre medisinske tilstander.

Feller Skadelige Metaller

Ifølge Dr. Howard Peiper, Zeolite feller skadelige metaller som bly, kvikksølv, arsen og kadmium. Disse metallene har vært knyttet til visse kreftformer og hjertesykdom. Ved å senke nivåene av disse metaller i kroppens blodstrømmen zeolitt kan også redusere risikoen for kreft.

Fremmer sunn pH-nivå

Zeolite hjelper også balansere kroppens pH-nivå. Too-lave pH-verdier kan føre til en forutsetning for kreft, senket hjerneaktiviteten, depresjon, angst, hallusinasjoner, paranoia, vrangforestillinger og sløvhet. Zeolite bidrar til å bringe kroppen mot en mindre syrlig pH-nivå (7,35 til 7,45 er normalt) redusere de mulige effektene av disse forholdene.

Antioxidant

Zeolitt virker som en antioksidant, men på en annen måte som de fleste. Zeolitt feller, deaktiverer og eliminerer frie radikaler. De fleste antioksidanter bare felle de frie radikaler.

Andre medisinske bruksområder

Zeolitt reduserer bivirkningene av stråling og kjemoterapi; øker kroppens antioksidantnivåer; stabiliserer immunsystemet; stopper akutt og kronisk diaré.

Shaklee bruksområder

Shaklee bruksområder


I flere tiår har Shaklee primært vært identifisert med kosttilskudd produkter. Shaklee har imidlertid utviklet seg til å omfatte mer enn bare vitaminer. Fra vektkontroll produkter, til hudpleie-og skjønnhetsprodukter, til hjemmetjenesten produkter som fremmer interne helse, ytre og miljørettet helsevern, har Shaklee mange bruksområder.

Ernæring

Shaklee hevder å være nr 1 naturlig ernæring selskap i USA. Det har tilbudt ernæringsprodukter for mer enn 50 år. Shaklee tilbyr et produkt som kalles VIVIX, som brukes til å bekjempe mobilnettet aldring. Vitalizer er en næringsrik vitamin supplement for voksne som ikke spiser nok frukt og grønnsaker i kosten. Shaklee tilbyr også en komplett linje av 100 prosent naturlige multivitaminer og kosttilskudd for barn og spedbarn. Babyer kan også dra nytte av Shaklee linje av baby pleie produkter som inkluderer baby vask, lotion, bleie utslett krem ​​og massasjeolje.

Vekt

Shaklee tilbyr sin egen linje av vekttap produkter for de klar til å bryte slanking syklus. Navnet på dette produktet er Cinch. Cinch er formulert for å holde muskler du har, brenne fett du ikke trenger og hjelpe deg å miste uønskede inches. The Cinch Starter Kit kommer med shake mikser, kosttilskudd, snackbarer, te mikser, en guide og programvare, shaker kopp, skritteller og et målebånd. Shaklee tilbyr også et utvalg av Cinch måltid erstatning og snackbarer.

Beauty

Hudpleie bør være viktig for alle. Shaklee tilbyr en linje av hudpleieprodukter under navnet Enfuselle. Mer enn 50 års forskning har gått inn i utviklingen av denne terapeutiske hudpleiesystem. Ensurelle inkluderer Vital Repair + og en blanding av syv antioksidanter som inkluderer Vitamin E, A, C, Pantenol, Grape Seed Extract, superoksyddismutase og beta glucan. Produktene inkluderer rensemidler for huden, neutralizers å regulere pH, reparasjon serumer å bidra til å eliminere rynker og fine linjer, kremer, kroppspleieprodukter og hårpleieprodukter.

Hjem

Shaklee tilbyr også rengjøringsprodukter for hjemmet. Pakkene er tilgjengelig som inkluderer en rekke rengjøringsprodukter. Kjøkken produkter inkluderer oppvask væske samt oppvaskmaskin såpe og håndsåpe. For tøyet, Shaklee tilbyr klesvask såpe, tøymykner, tørketrommel ark, vaskerom boost og flekkfjerner. For renere vann i ditt hjem, Shaklee tilbyr også vannfilter mugger og refill filtre. Bestwater er en produktlinje gjennom Shaklee som inkluderer benkeplate og undervanns vann filtrering systemer for å filtrere ut urenheter i vannet.

Gode ​​bruksområder for Bakterier

Bakterier er encellede mikroorganismer som finnes overalt på jorda. Til tross for det faktum at noen bakterier er patogener som infiserer mennesker og andre organismer, kan noen bakterier være ganske nyttig.

Historie

Bakterier har vært brukt i tusenvis av år i produksjonen av mat. Ost, sylteagurk, soyasaus, surkål, eddik, vin og yoghurt er alle eksempler på nytten av bakterier.

Kjemiske bruksområder

Bakterier er brukt i den kjemiske industrien til å ta legemidler og agrichemicals. Siden de blir lett og raskt, kan de benyttes i molekylær biologi, genetikk og biokjemi.

Andre bruksområder

Forståelsen av bakterier gjør at feltet bioteknologi til å produsere insulin, vekstfaktorer og antistoffer i den medisinske industrien.

Probiotika

Noen bakterier, for eksempel acidophilus, betraktes som "brukervennlige". Mange arter av bakterier lever i våre tarmer, fremme god fordøyelse og immun helse.

Fremtidig bruk

Bioremediation er avfallet-behandling av giftige forurensninger av bakterier, for å slå skadelig kloakk til ufarlige stoffer. Biologisk skadedyrbekjempelse er en miljøvennlig måte å beskytte avlinger, med liten eller ingen effekt på mennesker, dyreliv, eller pollinatorer og andre nyttige insekter. Bakterier kan også brukes til å hjelpe oss å produsere elektrisitet uten fossilt brensel.

Guarana Seed Extract bruksområder

Guarana Seed Extract bruksområder


Guaraná kjerneekstrakt er en vanlig ingrediens i mange energidrikker og vekttap te. Den har en lang historie med bruk i Amazonas for behandling av flere forhold. Guarana er en relativt sikker kilde til energi, fordi dens energigivende evne kommer fra koffein.

Origin

Guarana er en eviggrønn klatreplante som vokser i den brasilianske regnskogen i nedre Tapajós og lavere Madeira regioner av Amazon. Frukten ser mye som en menneskelig øye når moden. Den overliggende rød hud og intern frukt deler vidåpne når moden, avslører den svarte frø i midten. Denne funksjonen er hva fødte den lokale myte at guarana faktisk kommer fra bakken der en ung gutt ble drept.

Fordeler

Komplementær helse utøvere tror at guarana frø kan bidra til å øke atletisk ytelse, lindre trøtthet, og oppmuntre vekttap hos overvektige mennesker. I Brasil er Guaraná brukes sammen med flere andre urter for et afrodisiakum. Mens forskerne ikke har gjennomført forsøk for å studere denne bruken, den generelle befolkningen i Brasil mener det fungerer.

Tradisjonelle bruksområder

Folk i Amazonas har tradisjonelt brukt guarana frø som både en drink og en medisin. Medisinsk, er Guaraná brukes til behandling av diaré og artritt, så vel som til behandling av tretthet og redusere sult. Guarana er også brukt for å behandle hodepine som stammer fra menstruasjon og en overflod av alkohol.

Dosering

Ifølge Dr. Alan Gaby, co-forfatter av "The Natural Pharmacy," Guaraná te er utarbeidet ved å legge ¼ til ½ teskje knuste frø til 1 kopp kokende vann. Vannet bør kokes i ti minutter før du drikker. Det kan tas opp til tre ganger om dagen for maksimalt utbytte. Denne te kan være gunstig for både energi og vekttap. Dr. Gaby sier at koffein er kjent for å stimulere nervesystemet, og øke metabolic rate.

Guaraná kan også bli funnet i supplerende piller. Den vanlige doseringen for Guaraná kosttilskudd er 1200 milligram per dag.

Andre kilder til Guaraná inkluderer energidrikker som SoBe og Brawls, samt prepackaged urtete.

Bivirkninger

Den medisinske samfunnet har uttrykt en viss bekymring over bruken av Guaraná seed extract, fordi inntak av for mye koffein kan forby mengden og kvaliteten på søvn hver natt. Forbruket av energidrikker og piller har vokst enormt de siste årene, noe som har forlatt mye av befolkningen sliten, minkende effektivitet på skolen og på arbeidsplassen.

Andre bivirkninger som er felles for Guaraná skjelver, søvnløshet, angst, hjertebank og hyppig vannlating.

Guaraná bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner.

Lactobacillus bruksområder

Lactobacillus er en "gode" bakterier som finnes i menneskelig urin, genital og fordøyelsessystemet, ifølge WebMD. Det er også funnet i matvarer som er blitt fermentert, slik som yoghurt, samt i kosttilskudd. Lactobacillus hjelper kroppen bekjempe sykdomsfremkallende organismer, bryte ned maten og absorbere næringsstoffer.

Fordeler

Arten Lactobacillus acidophilus produserer anti-mikrobielle stoffer som acidophilin, bakteriocin, acidolin og lactocidin. Det er også en kilde til laktase og vitamin K, ifølge Mayo Clinic. Vaginal stikkpiller av Lactobacillus acidophilus er blitt vist ved flere undersøkelser for å være effektiv mot bakteriell vaginose. En annen art, Lactobacillus GG, ble vist seg å være trygt og effektivt i studier for behandling av diaré hos spedbarn og barn. The Mayo Clinic også uttalt at Lactobacillus acidophilus kan hjelpe i behandlingen av vedvarende eller kronisk diaré.

Andre bruksområder

Lactobacillus har blitt brukt til å behandle betennelse i tykktarmen, irritabel tarm syndrom (IBS) og Crohns sykdom, ifølge WebMD. Andre typer infeksjoner, for eksempel vaginal gjær og urinveisinfeksjoner, har også blitt behandlet med Lactobacillus. Noen barnehager har brukt Lactobacillus å forebygge luftveisinfeksjoner hos barn. Lokalt, har Lactobacillus også blitt brukt til å behandle slike hudsykdommer som akne, feber blemmer og canker sår. Det har også blitt brukt til å styrke immunforsvaret og for laktoseintoleranse, elveblest, høyt kolesterol og Lyme sykdom.

Dosering og sikkerhet

Ett til 10 milliarder levedyktige (levende) Lactobacillus bakterier tatt i doser på daglig basis er som regel tilstrekkelig. Styrke av ingredienser variere mellom produkter, så følg produsentens instruksjoner for dosering. Når det brukes i henhold til anbefalte doser, bivirkningene av Lactobacillus er få, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Abdominal gass eller ubehag er den vanligste bivirkning, men vanligvis oppløses ved fortsatt bruk.

Eterisk olje Typer og deres bruksområder

Eterisk olje Typer og deres bruksområder


Eteriske oljer er funnet naturlig og deres komponenter bidra til å beskytte planter fra sykdom og insekter. Disse oljene også hjelpe plantene vokse i hele sin levetid. Oljene er hentet fra planter ved damp destillasjon, noe som gjør dem svært konsentrert og nyttig i massasje og aromaterapi. Det finnes mange typer av essensielle oljer som kan lindre ulike plager som smerte, depresjon og tretthet.

Typer

De 10 essensielle oljer som vurdert av National Association for Holistisk Aromaterapi er peppermynte, eukalyptus, ylang-ylang, geranium, lavendel, sitron, Clary salvie, tea tree, roman kamille og rosmarin. Eteriske oljer er også laget av grønnsaker, urter og krydder. Hvis du kjøper oljer med lukt du finner ubehagelig vil du ikke dra nytte av de aromatiske effekter.

Bruksområder

Eteriske oljer gir lindring av smerte, stress, depresjon, ømme muskler, gnaget hud og andre hudproblemer. De er gunstig for avslapping og blodsirkulasjon. Eteriske oljer kan bli massert på huden, innånding eller svelging. Aromaterapi er ofte brukt av profesjonelle massører, men det finnes mange bøker på markedet som lærer innledende ferdigheter.

Merker

Innkjøp essensielle oljer kan være forvirrende fordi det er så mange merker å velge mellom. Noen har Young Bo essensielle oljer, Mountain Rose Urter og SomaTherapy. Kjøp oljer fra leverandører som selger i mørke glassflasker i mindre størrelser. Oljer forverres raskt i plast og kan også svekke plastflaske selv. Merker som annonserer en bestemt grad av olje bør unngås da det ikke er sentralt organ som regulerer og karakterer kvaliteten av essensielle oljer.

Innkjøp

Eteriske oljer kan kjøpes for så lite som en dollar. Hvis du bruker Google shopping funksjonen og søk etter eteriske oljer, vil du bli presentert med mange typer. Sørg for å lese publiserte vurderinger som noen oljer er ikke ren eller kan inneholde kjemikalier.

Medisinske bruksområder for Duct Tape

Medisinske bruksområder for Duct Tape


Duct tape er kanskje en av de mest allsidige materialer noensinne er laget. Mens mange anser dens bruk i medisin for å være legende og myte, det er voksende forskning som tyder på at dette limet stripen kan faktisk ha livreddende egenskaper. Det har blitt brukt for kutt og skrubbsår samt hudirritasjoner. De medisinske bruksområder for duct tape fortsette å vokse etter hvert som flere mennesker kommer til å akseptere det som en levedyktig stop-gap behandling for akuttbehandling.

Vorte behandling

Nyere medisinske studier har funnet at duct tape kan være en effektiv behandling mot plantar warts. Leger som arbeider for Madigan Army Medical Center i Tacoma, behandlet Washington et tverrsnitt av pasienter med plantar vorter ved å ha dem gjelder stykker av duct tape til vorte hver dag. Vorter ble effektivt behandlet i 85 prosent av tilfellene, noe som gjør et sterkt argument for duct tape å være en mer effektiv behandling enn vanlig praksis å fryse vorte med flytende nitrogen.

Fattigmanns Sutur

Duct tape gjør en effektiv sutur i en krisesituasjon. I Forbes 'artikkel, "The Other Greatest verktøy noensinne," David M. Ewalt beskriver de medisinske egenskapene til duct tape. "Noen akutt medisinsk tekniker håndbøker engang beskrive hvordan du bruker duct tape til å lukke opp suger bryst sår som skudd." Duct tape fungerer som en midlertidig sutur, lukke såret til bedre medisinsk behandling kan gis.

All Purpose Livet Saver

Duct tape ble også brukt av Apollo 13 astronautene i sin nær fatale måneferd. Ifølge Octanecreative.com, et nettsted med informasjon fra NASAs egne poster, astronautene brukte tape for å skape luft scrubbere for deres svekkede oksygentilførsel, som holdt mennene i live lenge nok til å konstruere en redning.

Arnica Salve bruksområder

Arnica Salve bruksområder


Apotek hyllene er ofte rotete med aktuelle preparater beregnet på å kurere smerter og plager. Mange av disse produktene inneholder kjemikalier og få naturlige ingredienser. De som foretrekker å bruke et middel som vokser i naturen kan velge å bruke Solblom. Arnica kan kjøpes i en salve, salve, krem ​​eller skjær som skal brukes direkte på huden.

Origins

Den arnica anlegget forekommer naturlig i fjellene i Sibir og Europa, og er dyrket i Nord-Amerika. Anlegget modnes til en høyde på 1 til 2 meter og produserer gul-oransje blomster som ligner daisies. Disse blomstene, som kan måle 2 til 3 inches tvers, blir tørket eller brukes friskt i Arnica forberedelser. Arnica er også en del av homeopatiske midler i fortynnet form.

Aktive ingredienser

Arnica blomster inneholder aktive anti-inflammatorisk og smertestillende komponenter, og kan ha antibiotiske egenskaper. Arnica kan også stimulere kroppens eget immunsystem, slik at kroppens egne helbredende egenskaper til å arbeide sammen med medisin.

Bruksområder

Arnica salve påføres lokalt for å redusere smerte og hevelse. Midlertidige lidelser som insektbitt, blåmerker, smerter og forstuinger og selv sprukne lepper kan alle bli behandlet med arnica. Den salve kan også bidra til å lindre symptomer assosiert med langsiktige tilstander som leddgikt, akne, muskler og brusk smerter, og smertefulle åreknuter. Arnica medisinske egenskaper er derfor omfattende og går tilbake flere århundrer. Faktisk har arnica blitt brukt på denne måten siden 1500-tallet.

Forholdsregler

Arnica bør ikke tas internt unntak som anvist i homeopatiske preparater som inneholder ingen påviselig mengde arnica. Langvarig bruk av arnica kan føre til hudirritasjoner som eksem. Arnica salve eller andre aktuelle preparater bør ikke brukes på skadet hud. Det regnes som usikre for gravide eller ammende kvinner til å søke arnica huden. De med en ragweed eller relatert allergi bør sjekke med sin lege før du bruker arnica, siden en lignende allergisk reaksjon kan skyldes bruk av arnica.

Waterpik bruksområder

Waterpik bruksområder


Den tingly følelsen av vann sprutet på tennene og tannkjøttet kontinuerlig oppdateres og renser munnen. Denne revolusjonerende måte å opprettholde munnhygiene ble oppfunnet i 1962 av en ingeniør, John Mattingly, og en tannlege, Gerald Moyer. Bare fem år senere, the Water Jet kom inn for å bruke. Den Waterpik som vi kjenner i dag flosses, børster og utfører utallige andre munnhygiene funksjoner.

Tenner

Den vanligste grunnen til å bruke en Waterpik er å rengjøre tennene. Den Pik kan brukes som et flosser og også en børsten, skyting vann ved varierende styrker mellom og på toppen av tennene. Fluor eller munnvann også kan legges i små mengder til Waterpik å friske munnen mens du bruker maskinen.

Tannkjøttet

Med tannkjøttsykdommer florerer gjennom mange munner, Waterpiks er perfekt for ikke bare hjelpe i utvinning av sykdommen, men også opprettholde en munn der irritasjon og betennelse ikke kan skje. Bruke Pik langs tannkjøttet hver dag massasje det, fjerner rusk og holder den sunn.

Tongue

De fleste synes det er ubehagelig å trykke på en tannbørste til baksiden av munnen for å rense hele sin tunge, og det kan ofte føre til en brekningsrefleksen å skje. Ved hjelp av en Waterpik er et godt alternativ til dette som det ikke inspirere brekningsrefleksen så mye, og er i stand til å rense hele tungen uten harde skrape bevegelse av en tannbørste.

Andre bruksområder

Waterpiks er et effektivt middel for å fjerne tonsiliths, også kalt mandel steiner. Denne oppsamlingen av harde gjenstander laget av bakterier, matrester og døde celler i mandlene er ikke bare en årsak til dårlig ånde, men også kan være ubehagelig for dem som lider av dem. Peker vannstråle med steinene fjerner dem og renser det omkringliggende vevet. Waterpiks også holde fyllinger rent og hindre hulrom. Legge munnvann til velge på en skånsom innstillingen er en måte å etterbehandling av tannpleie uten å måtte gurgle vaske selv. Saltoppløsning kan også plasseres i maskinen og Waterpik kan brukes for lindring fra sinus trykk.

Menneske bruksområder for Bag Balm

Menneske bruksområder for Bag Balm


The Dairy Association opprinnelig utviklet Bag Balm i 1899 for bruk på ku jur etter melking å berolige irritasjon og chaffing. Mange mennesker bruker nå denne salven også. Mens FDA ennå ikke har godkjent Bag Balm for bruk på mennesker, kan du nå finne den klassiske grønne blikkboks emballasje, som skildrer en ku, i mange store narkotika butikker.

Tørre hender og føtter

Brukes som en fuktighetskrem for healing tørre og sprukne hender og føtter, er Bag Balm også gunstig som et hjem behandling for eksem og psoriasis som er rimeligere enn over-the-counter og reseptbelagte alternativer. Noen bruker det på sine føtter i tillegg til å lindre lukt.

Mindre kutt, skrubbsår og brannsår

Bag Balm lindrer smerte fra mindre kutt, skrubbsår, skrubbsår og brannsår, samtidig som den beskytter såret og fremme helbredelse. Syersker og quiltere, for eksempel holde Bag Balm hendig å lindre og helbrede stukket fingertuppene. Personer som lider av solbrenthet har også brukt Bag Balm for sin beroligende, beskyttende og helbredende fordeler. Likeledes, mange foreldre bruker Bag Balm for å berolige sine barnerumpe og lindre bleieutslett. Tilsvarende, det hjelper lindre liggesår hos mennesker i alle aldre.

On The Face

Foruten fuktighetsgivende tørr hud i ansiktet, hjelper Bag Balm klare kviser. Det er også et populært alternativ middel for sprukne lepper. (Bare ikke bruke det på håret, eller vil du ha en hard tid å vaske det ut.)

Saddle sår

Enten ri en hest eller sykle, saddle sår er en fare for det kall. Bag Balm er en kjær behandling blant hest ryttere og syklister likt. Bag Balm kan både forebygge og behandle salen sår, og har selv blitt inspirasjon for en sykling lag dannet i 1999, "Team Bag Balm" fra Oregon.

Mekanisk / Industrial Glidemiddel

Mennesker har oppdaget en tilsynelatende endeløs rekke bruksområder for Bag Balm - verken på dyr eller seg selv, men på deres verktøy og maskiner. Bag Balm er ansett som et effektivt glidemiddel som er bra for huden, i motsetning til den bærende kraften smøremidler ellers tilgjengelig. Jegere noen ganger pelsen deres bullet shell foringsrør med Bag Balm for enklere omlasting, og tilbake i andre verdenskrig, allierte tropper stasjonert i Nordpolen smurte den på sine våpen for å holde dem korroderer.

Medisinske bruksområder for Eddik & Baking Soda

Medisinske bruksområder for Eddik & Baking Soda


Hjem rettsmidler kan være enkle og effektive behandlinger som ofte har en økonomisk fordel. Natron og eddik er stifter i mange husholdninger, og ikke-giftig for mennesker og miljø. Hvite og eple cider eddik har mange av de samme helbredende egenskaper, men mange finner eple cider eddik for å være mer spiselig. Skyll munnen grundig når inntak eddik på en jevnlig basis for å unngå langvarig kontakt med tannemaljen.

Interne bruksområder for Eddik

Apple cider eddik har vært brukt i århundrer. Nettstedet Apple Cider Eddik Fordeler melder at Hippokrates var en av mange for å skape et helse elixir av eple cider eddik og honning. Spesielt når laget fra hele epler, naturlig inneholder den antioksidanter og mange vitaminer og mineraler som støtter sunn vekttap. Det kan også redusere virkningene av artrittisk smerte, allergier, astma og kramper; lavere blodtrykk og kolesterol; støtte bein helse og tarm regularitet; forebygge diabetes; og forhindre eller tilby hjelp for halsbrann og hodepine. Denne listen er ikke eksklusiv, så de helsemessige fordelene er enorme. Hvis du finner smaken uoverkommelige, prøve å legge akkurat nok druesaft å forbedre smaken, og holder en krukke av blandingen i kjøleskapet for en rask "fix" i løpet av dagen

Ekstern Bruker for Eddik

Full styrke eple cider eddik kan redusere kroppslukt når den brukes til under armene, og både hvit og eple cider eddik lindre solbrenthet og andre brannskader, hemorroider, vorter, flass, insektsbitt og åreknuter. Spe med vann og bruk for akne kviser, eksem og fotsopp. Fukt en bomullsdott med vann og eple cider eddik for å bidra til å stoppe neseblødning ved å trykke på nesen, og slippe en blanding av eddik og vann eller dråper rubbing alkohol i øret for å bekjempe ørebetennelser. Prøv å blande eple cider eddik med eggehviter og olivenolje for en naturlig leddgikt liniment, og en blanding av eddik med løk juice velig blekner pigmentflekker i løpet av to uker.

Interne bruksområder for Baking Soda

Baking soda har lenge vært anerkjent for sine tannbleking agenter, og kan brukes direkte til tennene med fingeren. Bland med et glass vann og skyll for å bekjempe dårlig ånde. Mange synes at det gir sikker og effektiv lindring av halsbrann eller andre magebesvær.

Eksterne Bruker for Baking Soda

Påfør natron til armhulene for en sikker og effektiv lukt absorpsjon ingrediens. Du kan legge den til i badevannet som et hjelpemiddel til å rense olje og svette; bruke den med sjampo for å fjerne rester fra styling produkter; fortynne med vann og eksfoliere huden din; og bruke som en fot suge. Det er også effektiv på inngrodd skitt på hendene, og kan brukes til å suge muntlig apparater som proteser og tannholdere.

Ulike bruksområder for Baking Soda

Baking soda er kjent for å ha mange bruksområder. Det er ofte funnet i kjøleskap, bakervarer oppskrifter og vaskerom. Natron, også kjent som natrium-bikarbonat, er i stand til å nøytralisere sure og alkaliske stoffer. Dette gjør den til et naturlig deodorizer og nyttig på mange andre måter.

Personlig Pleie

Baking soda er en flott, naturlig alternativ til kjemikalier i personlig pleie elementer. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med urter for tryggere produkter. Bruksområder inkluderer tannkrem, deodorant, bad suge, munn oppfrisker og hud skrubb. Muntlig apparater som for eksempel proteser og reguleringer, kan også bli dynket i natron og vann for sikker rengjøring.

Rettsmidler

Du kan bli overrasket over å finne at natron kan også brukes til å behandle og forebygge helseproblemer. Det kan brukes som et antacid, for å behandle insektbitt, for hodebunnen problemer, og som et håndrensemiddel.

Rengjøring

Natron er mest kjent for sin evne til å bidra til å fjerne lukt ren og rundt huset. Den kan også brukes som et lim for å skrubbe kjøkken / bad overflater, ren kaffe / te potter, polsk sølvtøy, rene børster / kammer og rengjøre ovnen. Ganske enkelt å plassere natron på steder kan ha en stor deodorizing effekt, og ikke bare i kjøleskapet. Søppel boksene er alltid behov for luktfjerning, og en enkel dryss i bunnen av pannen før du legger kull vil redusere lukt. Baking soda kan også bli stenket ned søppel salg for å fjerne lukt.

Andre bruksområder

Det er mange andre måter å bruke natron, inkludert å slukke branner, ren frukt og grønnsaker, og som tilsetning for septik-systemer. Når brukt som et lim (blandet med vann) til frontruter, vil natron frastøte regn.

Terapeutiske bruksområder for B12

Terapeutiske bruksområder for B12


Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er et essensielt næringsstoff for mange ulike deler av kroppen. Det hjelper i metabolizing av fett, proteiner og karbohydrater, er involvert i forming nevrotransmittere, og er integrert i sammensetningen av DNA, som er det genetiske materialet i cellene. Det er en grunnleggende næringsstoffer som hver person trenger i kostholdet. I tillegg til alt av vitamin B12 fordeler for kroppen, det er faktisk terapeutiske bruksområder for vitamin B12.

Hjertesykdom

Vitamin B12 kan benyttes som en terapeutisk behandling for forebyggelse av hjertesykdommer. Det fungerer ved å redusere nivået av en aminosyre som kalles homocystein. Denne aminosyren bidrar til økt risiko for hjertesykdom. Per Jeffrey A. Tice, MD, i en studie publisert i Journal of American Medical Association i 2002, er bevisene for gunstige effektene av vitamin B12 på hjertesykdom mye høyere enn andre kosttilskudd som fremmes for hjertesykdom forebygging.

Alzheimers sykdom

Vitamin B12 er noen ganger tatt for å forebygge eller behandle Alzheimers sykdom. Noen pasienter som lider av Alzheimers kan faktisk være lider av en vitamin B12 mangel. Hvis vitamin B12 er konsumert i terapeutiske doser, som er avhengig av behovene til den enkelte, kan den ha reelle fordeler for nevrologiske systemet.

Depresjon

Vitamin B12 har lenge vært spioneringen som viktig i å regulere hjernen kjemikalier som behandling og forebygging av depresjon. Den regulerer også humør og generelle følelsen av velvære. Grunnen til at vitamin B12 har en så kraftig innvirkning på depresjon er at det kan aktivere BH4, et stoff som aktiverer nevrotransmittere serotonin og dopamin. Disse nevrotransmittere regulere humøret.

Reproductive Health

Vitamin B12 kan brukes til å behandle reproduktive helsespørsmål, spesielt infertilitet. Det kan anvendes terapeutisk til å behandle både menn og kvinner. Som den spiller en rolle i cellereplikasjon, kan høye doser av vitamin B12 øke sædkvalitet hos menn. For kvinner som lider av ufruktbarhet, kan ta vitamin B12 tillate dem å bli gravid ved å øke utviklingen av nytt vev, og også ved å fremkalle eggløsning.

Electron Microscope og bruksområder

Electron Microscope og bruksområder


Elektronmikroskop bruker svært energiske elektronstråler til å produsere en elektronisk forstørret bilde for ekstremt detaljert observasjon. De har mye høyere forstørrelse strøm enn en vanlig lysmikroskop, forstørrelses opptil to millioner ganger. De brukes mye av forskere over hele verden i mange bransjer, og er avgjørende for mange fortsatt vitenskapelige utviklingen og funn.

Bakgrunn og bruksområder

Elektronmikroskop kan foredle både biologiske og uorganiske materialer og blir ofte brukt til å undersøke celler, mikroorganismer, metaller, krystaller og biopsiprøver. Imidlertid må prøvene sees i et vakuum, og er vanligvis ultra-tynn og farget med fargestoffer for bedre visning. Denne type mikroskop kan avdekke et bredt utvalg av informasjon om en prøve inkludert morfologi, krystallografisk informasjon, sammensetningsinformasjon og topografi. Det er mulig å studere de små detaljene i en celle. Elektronmikroskop er verdifulle verktøy i medisinske og biologiske felt, samt for materialforskning. Nesten ethvert vitenskapelig felt kan utnytte elektronmikroskop. De er mest brukt i biologi, medisin, kjemi, og etterforskning.

Transmisjonselektronmikroskop

Den transmisjons-elektronmikroskop (TEM), den opprinnelige form av elektronmikroskop, bruker en høy spenning stråle av elektroner for å danne et bilde av en prøve. De elektroner som utsendes av en elektronkanon blir akselerert, konsentrert og sendt gjennom en delvis gjennomsiktige prøven. Strålen deretter kommer ut fra prøven og bærer informasjonen til objektivlinsen, der forstørrelsen oppstår. Fotografiske opptak av bildet kan også oppstå ved å utsette filmen direkte til bjelken. TEMs kan gi informasjon om morfologi inkludert størrelse, form og anordning av partikler. De kan også relé krystallografisk informasjon, slik som arrangementet av atomer og deres grad av orden, så vel som sammensetningsinformasjon, inklusive de relative forhold av elementene og forbindelsene eller defekter i områder så små som noen få nanometer. En TEM kan bidra til å bestemme duktilitet, styrke, reaktivitet, smeltepunkt, hardhet, ledningsevne og elektriske egenskaper.

Scanning Electron Microscope

I motsetning til TEM, hvor elektronene bære hele bildet, scanning elektronmikroskop (SEM) gjør et bilde ved hjelp av elektronstrålen som skanner prøven over et rektangulært område. Kjent som rasterskanning, mistet elektronstråleenergi som den avsøker hvert punkt på prøven. Dette tapt energi konverterer til varme, lys og sekundærelektron utslipp. Displayet kartene disse varierende intensiteter inn et bilde stole på overflaten prosess snarere enn overføring. Mens en SEM gir et bilde med en litt lavere oppløsning, kan det bulk prøver av mye større prøver, opp til flere centimeter i størrelse, og kan produsere gode representasjoner av 3-D figurer. I likhet med TEM, kan en SEM videresende informasjon om morfologi, komposisjon og krystallografiske informasjon. Men de er begrenset til å se på preparatet i områder av en mikrometer og grader av ordre på enkeltkrystallpartikler større enn 20 mikrometer. I tillegg kan en SEM også gi informasjon om topografi, eller overflateegenskaper og tekstur, ned til noen få nanometer.

Creative Bruksområder for Yoghurt

Creative Bruksområder for Yoghurt


Yoghurt inneholder "gode" bakterier som kalles probiotika. Probiotika hjelper fordøyelsen og immunforsvar. Yoghurt inneholder også animalske proteiner, kalsium, kalium, magnesium og vitaminer B-2 og B-12. Mens det er bevist at å spise yoghurt fremmer generell helse og velvære, er det mange uventede aktuelle bruksområder for yoghurt.

Acne

Bruk yoghurt for å bekjempe akne. Gni 1 ts. vanlig yoghurt på en fersk-vasket og tørket ansiktet som om å bruke fuktighetskrem. Tillat for yoghurt å fullstendig absorbere inn i huden din. Med kontinuerlig bruk, vil huden føles strammere og urenheter skal forsvinne.

Gjær infeksjon

Behandle en gjær infeksjon med yoghurt i stedet for kostbare over-the-counter medisin. Coat en tampong med vanlig, upasteurisert, usøtet yoghurt før innsetting. Hold tampongen i for et par timer og gjenta prosessen. Bruk yoghurt dyppet tamponger i opptil fem dager, eller til symptomene forsvinner. Skylling regelmessig med en blanding av yoghurt og vann kan også bidra til å bekjempe en gjær infeksjon.

Flass

Kurere flass oppbygging med yoghurt. Vask håret og bruk en kopp vanlig yoghurt til hodebunnen din. La yoghurten til å suge inn i hodebunnen i 15 minutter og skyll grundig. Gjenta prosessen over flere dager, og flass skal forsvinne.

Tånegl sopp

Fight tånegl sopp med yoghurt. Gni vanlig yoghurt på en infisert tånegl. La yoghurten suge inn spikeren over natten. Gjenta yoghurt søknaden før soppen er borte.

Solbrenthet Treatment

Avlaste smertefulle solbrenthet ved å bruke 1/2 kopp vanlig yoghurt direkte på det forbrente området. Bland aloe vera inn i yoghurt for å hjelpe smertelindring.

Urte bruksområder for nordamerikanske Nettles

Urte bruksområder for nordamerikanske Nettles


Folk rettsmidler, per definisjon, er ikke noe nytt. I århundrer har folk funnet medisinske og kulinariske bruksområder for planter helt eller delvis. Som vitenskapen utforsker botaniske egenskaper av tradisjonelle medisiner, det avslører hvordan og hvor godt visse planter adressere forhold i menneskekroppen, samt oppdage nye bruksområder for dem. I tillegg til å være spiselig, er brennesle brukes til å behandle en rekke plager, fra kviser til astma.

Distribusjon

Forskjellige planter har heller generelle begrepet «nesle" knyttet til deres navn. Mellom 30 og 45 arter av nesle eksisterer i slekten Urtica, mens andre, som tre nesle eller usant nesle, tilhører ulike slekter. Om seks store arter bebo Nord-Amerika, med Urtica dioica er mest utbredt. Kalt svie eller bull nesle, lever det fra Mexico til Canada, med unntak av Florida i USA, og den kanadiske territoriet Nunavut.

Beskrivelse

Brennesle kan vokse høyere enn 6 meter og har påpekt, saw-toothed bladene vokser av en sentral stilk, som er dekket med fine hår. Ved berøring av bar hud, hår forårsake kløe brodd som de blir innebygde og giftstoffer, blant annet maursyre og histamin, gå inn i huden. Urtica ferox, en art native til New Zealand, har vært dødelig for minst ett humant, så vel som til hester og hunder. Brennesle produserer hengende klynger av små gul-grønne blomster.

Ernæring

Den amerikanske Forest Service sier at brennesle er veldig næringsrik, da den inneholder protein og fiber, og tørket nesle har ernæringsmessige aminosyrer. Anlegget krever minimal prosessering, vanligvis damping, tørking eller koking, for å kvitte det med sine stikkende egenskaper. Selv om klassifisert som en urt, er dens kulinariske bruk mer som en grønn. Den kan brukes for å gjøre øl eller som en erstatning for spinat i oppskrifter. Det er ikke uvanlig i franske oppskrifter.

Medisin

Nettle behandler akne og eksem, innvollsorm, diaré og urinveisinfeksjoner, leddsmerter, gikt og anemi. Moderne medisin har blitt mer åpne for bruk av urter som komplementære heller enn alternativ behandling, sett på effektene av brennesle på leddgikt, benign prostata hyperplasi (BHP), allergier og håravfall. Raintree Nutrition siterer dokumentert forskning på bruk av brennesle for behandling av smerter, allergier, anaphylatic sjokk, betennelser, kramper, lunger og høyt blodtrykk, blant annet. Det kan også øke melkeproduksjonen hos ammende mødre.

Forberedelse

For kulinariske bruk, kan unge nesle blader bli dampet eller kokt. Både blader og røtter blir brukt til medisinske infusjoner, som involverer bløtlegging plantedelene med andre ingredienser i vann eller olje. Det er best å høste plantene tidlig, som de yngre bladene er best å bruke for matlaging og er å foretrekke for medisin, også. Du kan bruke de unge plantene helhet, mens de er fortsatt bare seks inches eller så i høyden.

Forholdsregler

Nettle har en rekke medisinske bruksområder, noe som betyr at den har et tilsvarende utvalg av potensielle farer. Sjekk alltid med din lege før du bruker noen urtepreparater, men det er noen å merke seg spesielt med brennesle. Den har vanndrivende egenskaper, og bør ikke brukes på lang sikt uten medisinsk tilsyn. Det kan senke blodtrykket og puls, så det kan virke mot sin hensikt indisert hos personer med hjertesykdommer. Gravide kvinner bør unngå brennesle, da det kan påvirke menstruasjonssykluser og kan føre til spontanabort.

Medisinske bruksområder for Ryllik Plants

Medisinske bruksområder for Ryllik Plants


Yarrow har en lang og godt dokumentert historie av effektive medisinske bruksområder. Dette flerårig Wildflower, Achillea millefolium, vokser i enger og tørre områder over hele Nord-Amerika, selv om det er fra Europa opprinnelig.

Historie

Yarrow botaniske navnet stammer fra Achilles, den greske helten som angivelig brukt ryllik å trofast sårene til sine soldater.

Funksjoner

Wild ryllik vanligvis har hvite blomster, mens hage varianter kan være rosa, fiolett, rød eller gul. Bladene er fjærlett, og anlegget er ganske duftende.

Funksjon

Yarrow fremmer blodpropp og induserer svette. Det har vist anti-inflammatoriske egenskaper også. Over 120 kjemiske forbindelser har blitt oppdaget i denne felles ugress.

Fordeler

Drikk ryllik te når du har feber å svette det ut. Dryss ryllik blader og blomster i badstuen og inhalere den velduftende damp.
Tygg en frisk ryllik blad hvis du har en tannpine.
Ryllik te er anbefalt for kvinner å hjelpe til med menstruasjonsforstyrrelser i mange varianter.
Påfør ryllik te til huden for å hjelpe til med utslett.

Advarsel

Ikke ta store doser av ryllik, som kan forårsake hodepine eller svimmelhet. Unngå å ta ryllik mens hun var gravid. Ikke ta internt i lange perioder av gangen. Thujone, en komponent av ryllik, regnes som giftig.