Digidexo.com

byll over tannrota og smerte i bihulen

Over-the-counter Erstatter darvon

Over-the-counter Erstatter darvon


Millioner av amerikanere lider av smerte på en daglig basis. Gradene av smerte varierer så mye som de medisiner som brukes til å behandle dem. Ansvarlige leger er nøye med å foreskrive sterkere smertestillende medikamenter til bare sine pasienter som lider av sterke smerter. Sterke smertestillende, for eksempel narkotika, bære en risiko for misbruk og avhengighet. Noen leger foreskrive medisiner sterkere enn nødvendig. Darvon er en av disse medikamentene.

Darvon

Darvon er merkenavnet for den kjemiske propoxyphene, et opioid smertestill utgitt i 1957 I starten var stoffet antas å være sterkere enn aspirin, men ikke så vanedannende eller berusende som narkotiske medisiner som morfin. Men propoxyphene viste seg å være vanedannende, og pasienter raskt bygget en toleranse for det, som krever høyere doser.

Selskapet som produserte darvon, Eli Lilly og Co, senere innrømmet at standard 65 mg dose darvon var ikke mer effektiv enn to aspirin, ifølge Teen OTC og reseptbelagte narkotikamisbruk nettside. Dette, sammen med darvon avhengighet potensial og det faktum at det var i de 10 øverste misbrukt legemidler, førte til sin amerikanske forbudet av FDA på 19 november 2010.

Det er flere over-the-counter erstatter for behandling av milde til moderate smerter som darvon var tiltenkt. Det ble imidlertid høyere doser av Darvon brukt til alvorlig smerte. Øke styrken sin over-the-counter erstatter ikke oppnå dette lettelse. Å se en lege er den sikreste og mest effektive måten å behandle smerte.

Aspirin

Forutsatt din smerte er mild til moderat, kan aspirin lett brukes i stedet for darvon. Som med alle medisiner, pass på å ikke ta aspirin hvis du er allergisk mot det, eller tar medisiner som samhandler med den. Dette kan føre til farlige og noen ganger fatale resultater. Gå til legevakten eller ringe 911 umiddelbart hvis du opplever problemer med aspirin. Du må heller ikke blande aspirin med annen-over-the counter smerte medisiner som ibuprofen eller paracetamol.

Ibuprofen

Ibuprofen, en vanlig smertestillende medisiner, inkluderer splitter-navn som Advil og Motrin. Ifølge Drugs.com, er det et ikke-steroid anti-inflammatorisk legemiddel, eller NSAID. Det reduserer hormonene som forårsaker betennelse og smerte. Når medikamentet anvendes for mild til moderat smerte, dets bivirkninger inkluderer øke sjansen for utvikling av hjertesykdom og slag, spesielt ved forlenget bruk. En annen plagsom bivirkning av ibuprofen er dens virkninger på mage, hvor det ofte forårsaker ubehag og antas å forårsake intestinal blødning som kan være problematisk.

Paracetamol

En annen over-the-counter erstatning for darvon er paracetamol, også kjent som Tylenol. Dette stoffet er bruk versus aspirin og ibuprofen er kontroversielt. Akkurat som dem, paracetamol potensielle bivirkninger som kan være ganske alvorlig. Denne smertestillende middel har ikke mulighet for å skade magen eller kardial system, men det kan skade leveren. Som de fleste medisiner er filtrert av leveren, drikke rikelig med væske og regelmessig å se en lege er avgjørende.

Smerte rettsmidler for Helvetesild

Den viktigste forsvarslinje mot helvetesild smerte er å kontrollere viruset med antivirale medikamenter mens administrere kortikosteroider for å redusere nerve betennelse og skade (helvetesild påvirker nerver direkte). Andre smerte kontroll metoder inkluderer både aktuell og inge analgetika; for noen mennesker, kan mer involvert smertebehandling være nødvendig, særlig hvis smertene forbundet med helvetesild ikke rydde opp sammen med utslett (postherpetisk nevralgi).

Antivirale midler og kortikosteroider

Antivirale legemidler som acyclovir, Valacyclovir og famciclovir er element av helvetesild behandling som er rettet mot årsaken til symptomene: varicella-zoster virus (VZV). Kombinere antivirale medikamenter med kortikosteroider er et effektivt og viktig smerte-lindring teknikk som, ifølge Mayo Clinic, kan redusere ens sjansene for å utvikle postherpetisk nevralgi.

Analgetika

Avhengig av alvorligheten av smerte en person erfarer under aktive helvetesild utbrudd, vil forskjellige analgetika anvendes. For de som opplever milde til moderate smerter, over-the-counter smerte lindring kan være hensiktsmessig, mens de som opplever sterke smerter kan være foreskrevet narkotiske (opiat-holdig) smertestillende midler, ifølge Seth John Stankus, MAJ, MC, et al .

Aktuelt Relief

Aktuelt lettelse for helvetesild inkluderer administrasjon av Calamine, capsaicin og lidokain patcher. Calamine kan administreres mens helvetesild sår er fortsatt åpen, mens capsaicin bør brukes etter at de har begynt å fjerne, ifølge Stankus, et al.

Postherpetisk nevralgi

Når helvetesild smertene vedvarer etter at utslettet har ryddet opp, kan en rekke ekstra tiltak iverksettes for smertelindring. Disse inkluderer, ifølge Mayo Clinic, bruk av tricylic antidepressiva og antiepileptika, perifer og spinal nerve stimulering (med elektroder), og kortikosteroid injeksjoner sammen med fortsatt bruk av narkotiske smertestillende midler og lidokain patcher.

Reseptbelagte narkotikamisbruk For kroniske smerter

Bruk av reseptbelagte medisiner for kroniske smerter starter ganske uskyldig. De fleste begynner å bruke disse medisinene på grunn av en svært konkret behov. Noen mennesker kan slutte å bruke disse medisinene lett, mens andre kan utvikle en avhengighet, og fortsette å misbruke stoffet utover sin medisinske verdi.

Typer Pain Medicine

Over-the-counter smerte medisin som Advil, Tylenol eller Aleve kan misbrukes, men er sjelden vanedannende. Andre smerte medisiner som er opiat-baserte pleier å være psykisk eller fysisk vanedannende. Noen eksempler er Hydrocodone, Oksykodon, Vicodin og Darvocet. Bruk av disse legemidlene for lengre perioder av gangen, eller uten smerter, tyder på reseptbelagte narkotikamisbruk.

Bruk eller misbruk

Avhengighet er forventet med mange smerte medisiner, og legen din kan foreslå alternative behandlingsformer for å hjelpe deg å gjenopprette. Hvis misbrukt, kan disse medikamentene ha en negativ effekt på fordøyelsesorganer, hjerte og nerver. Når legen fjerner deg av dine smertestillende medikamenter, er det på tide å slutte å bruke dem. I noen tilfeller kan du ikke føle forberedt på å slutte å bruke og ansikt abstinenssymptomer. Fortsatt bruk som utvikler seg til misbruk krever profesjonell konsultasjon fordi din kropp og sinn ikke kan avklare smerte fra avhengighet.

Søker hjelp

Det er mulig å slutte med å bruke smertestillende medisiner. Reseptbelagte narkotikamisbruk trenger ikke å være relatert til kroniske smerter. Tar reseptbelagte legemidler for nonmedical, fritidsbruk er også vurdert misbruk. Hvis du ikke kan slutte å bruke disse stoffene på egen hånd, finne en profesjonell rådgiver til å hjelpe deg. Det er nødvendig å se en lege for andre narkotika behandlinger som suboxone eller narcan behandling.

Potensial for Relapse

Kronisk smertebehandling har mange faktorer som påvirker suksessen. På ethvert stadium av utvinning, kan en person tilbakefall tilbake til selvmedisinering. Dette er en vanlig reaksjon i behandling av avhengighet, men å utvikle et system med støtte for nøkternhet vil øke sannsynligheten for å bo edru.

Bivirkninger av overmedication

Fortsetter å misbruke reseptbelagte smerte medisiner kan føre til psykiske lidelser, risting, svetting, hjerteproblemer og død. De første abstinenssymptomer er midlertidige. Omgir deg med støtte i utvinning er avgjørende for å få slutt på fornærmende syklus. Det er viktig å behandle smerte symptomer bortsett fra abstinenssymptomer. Aktivering av en avhengighet med fortsatt medisiner kan øke de negative bivirkninger av stoffet.

Darvocet og brennende smerte

Darvocet og brennende smerte


For noen grunner som er kjent, og andre som ikke kan reseptbelagte narkotika som Davocet forårsake en brennende smerte eller følelse i enkelte brukere. Hvis dette skjer, bør pasienten få snakke med sin lege eller apotek for å bestemme den beste måten å behandle denne bivirkningen.

Darvocet

Darvocet er et narkotisk smertestillende. Sin generiske navn er hydromorfon, og den inneholder paracetamol og propoksyfen napsylat. Ifølge All Pharmacy Medicines nettside, er det "et opioid analgetikum også kjent som et narkotisk smertestillende, noe som lindrer milde til moderate smerter ved virker inn på sentralnervesystemet."

Statistikk

Selv om dens primære formål er å lindre smerter, noen pasienter klager over en brennende smerte eller brennende følelse når du tar stoffet. Den eHealthMe nettstedet har utarbeidet statistikk for disse bivirkningene. Nettstedet påpeker at 0,11% av Darvocet brukere klager av en hud brennende følelse. Disse brukerne er i alderen 40 år eller eldre. Kjønns makeup er 80% kvinner og 20% ​​menn. Fremdeles andre pasienter klager over en brennende smerte i andre områder (som brystet og halsen). Gjøre opp 0,32% av Darvocet brukere, 88% av kvinnene og 12% av menn rapporterer denne klagen.

Årsaker til Burning

Årsaken til huden-brennende følelse er ennå ikke kjent. Det er vanligvis ingen rødhet eller hevelse på stedet av klagen. Årsaken til brenning i halsen er lettere å konstatere. Dr. Michael Picco, Mayo Clinic gastroenterolog, attributter brystet og halsen brenning til gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller halsbrann. Noen ganger, til syre som er ment å leve i magen ryggen opp og irriterer spiserøret og forårsaker smerte.

Behandling av smerte

Spør din lege om den beste måten å behandle den brennende smerte eller følelse. Noen leger kan foreslå en syrenøytraliserende. Andre kan foreslå avvikling av medisinering.

Andre bivirkninger

I tillegg til den brennende smerte, kan Darvocet forårsake andre symptomer. Noen pasienter opplever hud kløe, forstoppelse, brystsmerter, kortpustethet, kvalme, oppkast, munntørrhet, svimmelhet eller tretthet. Darvocet kan være vanedannende. Bare den pasienten som resepten ble skrevet bør ta medikamentet. Tar flere piller enn anbefalt, eller ta dem oftere enn anbefalt, bør unngås.

Botemidler for leddgikt kneet smerte

Kne leddgikt, noe som kan være et potensielt invalidiserende tilstand i alvorlige former, resulterer fra sammenbrudd og nedbrytning av leddbrusk fôr kneleddet. Som kne leddgikt utvikler seg, smerte nivåer generelt øke, og knefunksjon generelt avtar. Det finnes behandlingstilbud utformet for å administrere, og noen ganger kurere, kne leddgikt smerte.

Smertestillende medikamenter

Det finnes en rekke smertestillende medikamenter tilgjengelig for å behandle leddgikt kneet felles smerte. Disse medikamentene spenner fra grunnleggende over-the-counter smerte formuleringer som paracetamol-baserte smertestillende midler til mer kraftige reseptbelagte medisiner som opiater / narkotiske baserte formuleringer. I milde til moderate tilfeller av kneet leddgikt, gir smerte legemiddelhåndtering vanligvis betydelig og noen ganger fullstendig smertelindring. Mer alvorlige tilfeller av kneet leddgikt som produserer alvorlige nivåer av smerte er generelt mindre mottakelig for smertestillende medikamenter ledelse og generelt krever mer invasive typer behandling som kneprotesekirurgi.

Leddinjeksjoner

Kneleddet injeksjoner er ofte brukt til å behandle alvorlige tilfeller av kneet leddgikt som ikke tilstrekkelig svare på mer konservative former for behandling. En kneleddet injeksjon består normalt av å injisere en liten mengde av kortikosteroid (vanligvis kortison) direkte inn i kneleddet, hvor medisinen bidrar til å redusere svelling og irritasjon av kneleddet kapsel, som i sin tur bidrar til å redusere smerte og kneet, i et stort antall tilfeller, eliminere knesmerter helt. Kneleddet injeksjoner, men sjelden gi langvarige knesmerter lettelse; gjentatte injeksjoner er vanligvis nødvendig.

Knee Osteotomi

Noen ganger kan en smertefull, leddgikt kneleddet kan rekonstrueres i stedet erstattet, noe som kan, ofte, i stor grad redusere eller helt eliminere leddgikt knesmerter. Et kne osteotomi, som innebærer fjerning av en kile eller kiler av bein fra rundt et kneledd, tillater et kne for å bli rekonstruert og festes til en mer anatomisk riktig stilling, bidrar til å utjevne trykkbelastning på tvers av kneleddet. I tilfelle av alvorlig artritt kneet, kan et kne osteotomi rotere områder av sunnere, lavere-degradert kneleddet brusk inn i hovedvektbærende område av kneleddet, som bidrar til å forbedre funksjonen og redusere, og i noen tilfeller eliminere, artrittisk kneet smerte.

Massasje

Masserer en smertefull, leddgikt kneleddet kan bidra til å redusere, og i milde tilfeller eliminere, knesmerter og forbedre kneleddet funksjon. Det er svært vanlig for en leddgikt kneleddet å utvikle innstramming og krampe i muskler og myke vev rundt felles, som har en tendens til å øke kneet felles smerte og begrense bevegelsen. Massasje bidrar til å øke blodtilførselen til disse musklene og myke vev, noe som bidrar til å redusere muskelspenninger og redusere (og noen ganger eliminere) knesmerter.

Joint Replacement

I tilfeller av alvorlig kne leddgikt, kan total kne leddproteser skal utføres, som er operasjoner utviklet for å rekonstruere ødelagte knær som bruker kunstige implantat materialer. Kneprotesekirurgi er svært effektiv på å gjenopprette kneleddet mobilitet og funksjon og eliminere kneet leddsmerter. Total kneleddet erstatning er den eneste form for behandling som fjerner fullstendig leddgikt prosessen fra en kneleddet.

Vil Varm avlaste leddgikt smerte?

Leddgikt er en medisinsk tilstand preget av betennelse i leddene. Det fører til smerte, hevelse og stivhet i det berørte området, så vel som rød hud og varme. Ifølge MedicineNet.com, leddgikt påvirker mer enn 300 millioner mennesker rundt om i verden, inkludert menn, kvinner og barn. Det er mange måter å behandle leddgikt, og varmen kan være nyttig for å håndtere smerte og betennelse forbundet med det.

Unn leddgikt med Heat

Du kan bruke varme terapi for å behandle leddgikt smerte. Denne type behandling kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen i det berørte området og slappe av muskelvev, noe som gjør deg mer komfortabel. Ta et varmt bad er en måte å bruke fuktig varme i behandling av smerte. Prøv soaking i et varmt bad i 20 til 30 minutter eller til og gå for en svømmetur i et oppvarmet basseng.

I stedet for fullt fordype kroppen i vannet, kan du finne noen smertelindring ved å plassere oppvarmede vaskekluter på smertefulle områder. For denne behandlingen, fukt en vaskeklut eller lite håndkle og sett den i mikrobølgeovnen i et par sekunder. Vær forsiktig, men ikke å gjøre det for varmt, da risikerer du å brenne huden din hvis temperaturen er for høy. Alternativt kan du plassere våte kluter på den smertefulle området og deretter sikte en varmelampe på det å varme kluten.

Hvis du foretrekker å bruke en tørr varmekilde, kan du kjøpe en varmepute og plassere den på det smertefulle området. Du kan finne disse som klut-dekket pakker med gel stoff inni. Du varmer pakkene i en mikrobølgeovn for å varme dem og plassere dem på huden din, etter å sørge for at de ikke er varmt nok til å brenne deg. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe en varmepute som drives av elektrisitet. Du kan koble den til og plassere den på huden din mens den varmes opp eller etter at den er blitt tilstrekkelig varm. Mange av disse varmeputer har temperaturjusteringshjul for ekstra komfort.

Hvis du ønsker en all-over varmebehandling for smerter, bør du vurdere å tilbringe litt tid i en badstue --- et rom der et høyt nivå av varmen opprettholdes mens luftfuktighet kontrolleres. Badstuer kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen til leddene, noe som kan bidra til å lindre smerte og stivhet. De kan også bidra til å slappe muskler, sener og leddbånd. Snakk med legen din før du bruker en badstue for å behandle smerte, men som noen mennesker ikke tåler de høye temperaturene veldig godt.

Sinus smerte rettsmidler

Sinus smerte er forårsaket av bihulebetennelse, noe som kan være en av de mest ubehagelige og smertefulle tilstander som påvirker ansiktet og hodet. Bihulebetennelse oppstår når sinus membraner bli betent og hoven, forårsaker mucus å buildup i ansiktet. Det overskytende mucus årsaker trykk og smerte å bli følt i kinnene, i pannen og rundt øynene. Dessuten kan tette bihuler resultere i forferdelig lomme hodepine.

Ikke-medisinske behandlinger

Drikke mye vann kan bidra til å vanne ut overflødig slim slik at det kan renne riktig, lindre ansikts press. Også, inhaling damp fra en varm dusj eller en bolle med veldig varmt vann kan hjelpe slimet avløp og kan hjelpe leksjon sinus smerte. Dessuten kan det være nyttig å holde varme, fuktige kluter på de berørte områdene av ansiktet. I tillegg kan en neti potten brukes til å skylle ut nesegangene.

Medisiner for å behandle Bihulebetennelse Symptomer

Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen eller Tylenol kan lindre sinus smerte. Også, over-the-counter slimløsende midler kan bidra til å lindre sinus trykk. Enkelte individer kan oppleve at saltvann nesespray også hjelpe kontroll symptomer. Dessuten kan nasale kortikosteroider som Nasonex eller Flonase også hjelpe. Reseptbelagte medisiner kan være foreskrevet når over-the-counter alternativene ikke er effektive.

Medisiner for å behandle årsaken til Bihulebetennelse

Ofte sinusitis er forårsaket av en bakteriell infeksjon. Således vil antibiotika være nødvendig for å behandle tilstanden, noe som igjen vil lindre smerte på sin påvirker. Noen ganger sinusitt kan være forårsaket av allergi eller en annen type inflammasjon. I dette tilfellet kan kortikosteroid piller eller nesespray være foreskrevet for å redusere betennelse.

Hvordan bli kvitt tannpine smerte

Hvordan bli kvitt tannpine smerte


Bakterier som lever i munnen, fôring på sukker og stivelse fra maten som du spiser, kan skape plakk på tennene. Til slutt, kan dette plakett spise gjennom emaljen på tennene, noe som gjør dem mer følsom og utsatt for skader. Tannverk smerte fra en skadet tann kan variere fra mild til alvorlig, og det kan være til stede når du spiser eller drikker. Hvis du har en alvorlig tannpine, bør du ringe tannlegen for å gjøre en nødsituasjon avtale. I mellomtiden er det noen ting som du kan gjøre på egen hånd for å hjelpe bli kvitt tannpine smerte.

Børste og Floss

Tannpuss og tanntråd tennene etter hvert måltid eller mellommåltid er spesielt viktig hvis du har en tannpine. Mat kan få fast i mellomrommene mellom tennene, som kan gjøre tann smerter verre. Mat fast mellom tennene kan også føre bakterier for å danne som kan gjøre tannråte verre. Skylle munnen med varmt vann regelmessig gjennom hele dagen kan bidra til å lindre tann smerter også.

Smertestillende

Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen og aspirin kan bidra til å lindre smerter forårsaket av en tannpine til du kommer til din tannlege kontor for behandling. Følg doseringsanvisningen som foreskrevet av produsenten. Snakk med legen eller apoteket om å ta over-the-counter smertestillende medikamenter hvis du allerede tar reseptbelagte medisiner. Aldri satt over-the-counter smertestillende direkte mot tann eller tannkjøtt eller tygge over-the-counter smertestillende. Dette kan føre til irritasjon eller brenne vevet rundt tannkjøttet.

Aktuelt Treatment

Aktuelt antiseptiske midler som inneholder benzokain kan hjelpe behandle tann smerter på kort sikt når det påføres direkte til de berørte tann og tannkjøtt. Følg alltid produsentens anvisninger, og ikke bruke aktuelle behandlinger mer enn foreskrevet av produsenten. Naturlig fedd olje kan også bidra til å avlaste tannpine smerte, ifølge Mayo Clinic.

Snakk med din tannlege

Du bør ringe tannlegen din når du først legger merke til en tannpine for å sette en avtale for å få det sjekket ut. Tann smerter er det første tegnet på et hulrom, og hvis du kommer til tannlegen din i tide, kan han være i stand til å hindre ytterligere skade på tann. Mayo Clinic anbefaler å se din tannlege umiddelbart hvis du har tegn på infeksjon som hevelse, smerte når du bite ned, rødt tannkjøtt eller stygg smake utflod som kommer fra din tann eller rundt tannkjøttet. Smerter som vedvarer i mer enn en dag eller to, eller er ledsaget av feber, problemer med å svelge eller puste bør behandles umiddelbart også.

Hva er årsakene til smerte på føttene Heels?

Hva er årsakene til smerte på føttene Heels?


WrongDiagnosis.com lister femten forskjellige årsaker til hæl smerter. Forstå årsaken til hæl smerter er viktig å bestemme hvordan å behandle tilstanden og, hvis mulig, lindre smerte.

Plantar Fasciitus

Plantarfascien er et band av vev som starter på hælen og går langs bunnen av foten. Som en person blir eldre, mister plantarfascien sin elastisitet, slik at hælen til å absorbere mer støt fra gang og få tynnere, forårsaker smerte. Spesifikke øvelser kan gi lindring; i sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Achilles senebetennelse

Achilles senebetennelse er en smertefull betennelsestilstand i akillessenen. Det kan være ødeleggende. Pasienter vanligvis opplever smerte og ømhet i hælen når du går eller med brå bevegelser.

Heel Spurs

Hælspore er utvekster på hælbeinet. Hælen spur ikke forårsaker smerte, men betennelse i vevet rundt den gjør.

Fedme

Fedme kan føre til hæl smerte ved å legge for mye press på hælen.

Vanlige behandlinger

Vanlige behandlinger for hæl smerter inkluderer tøyningsøvelser, iført bue støtter, ved hjelp av over-the-counter smerte medisin, og hviler tegnet foten når det trengs.

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte


Det kan være svært vanskelig å fungere når du er konstant opplever ekstrem smerte. Det kan være like vanskelig å forholde seg til noen av de bivirkningene som følger med mange intense smerte rettsmidler. Det er noen naturlige metoder for å redusere smerte som kan føre til færre av disse upraktisk bivirkninger. Konsultere legen din før du prøver nye urter for å sikre at de ikke vil samhandle dårlig med medisiner eller forårsake allergi.

Aktuelt rettsmidler

Det første trinnet i å lindre din ekstrem smerte naturlig er å bruke noen naturlige aktuelle rettsmidler. Capsaicin, den aktive ingrediensen i chilipepper, har vært brukt i flere over-the-counter smerte rettsmidler. Denne behandlingen fører til en brennende følelse som over tid kan bidra til å redusere styrken på smerten. Mentol har likeledes blitt benyttet i mange medisinske topiske analgetika. Denne plante-avledet naturmedisin kan kjedelig din smerte når den brukes direkte til kilden. Arnica kan finnes i skjemaet olje eller krem ​​for å hjelpe med muskel, blåmerke, og forstuing smerte ved å forbedre blodsirkulasjonen til det punktet av skaden. Alle disse tre naturmidler kan kjøpes på en naturlig varer butikken og kan påføres rikelig på den smertefulle området. Prøv arnica første til å bringe kroppen oppmerksomhet til området, etterfulgt av mentol for å døyve smerten. Hvis smertene er fortsatt overveldende, bruker capsaicin i et forsøk på å sløve dine smertesensorer i den regionen. (Se Referanser 2, ressurser 2)

Urter og Næringsstoffer

Det er mange urter og næringsstoffer som kan tas internt for å forbedre din smerte-relaterte symptomer. Etter at du har forsøkt å lindre smerten eksternt, kan du prøve noen av disse naturlige stoffer for å hjelpe. Bromelain er et enzym som kan hentes ut fra ananas. Den har tilsvarende anti-inflammatoriske egenskaper å ibuprofen. Aspirin ble opprinnelig produsert fra barken på den hvite geitrams, og denne urten kan tas på egen hånd i pilleform. Feverfew har ofte blitt brukt til å hjelpe med migrene som det kan forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelser i kroppen. Noen urter har bestemt smerte-lindring bruker: skullcap, for eksempel, kan hjelpe med hodepine og arbeidskraft sammentrekninger, hjelper yucca med osteoporose og leddgikt, og lavendel lindrer leddsmerter og revmatisme. Du kan ta disse urter som du prøver å helbrede din smerte eksternt. De kan bli funnet på den lokale naturlige varer butikken i passende dose mengder. (Se referanser 1 og 2)

Homøopatiske midler

Noen av de verste smerte i legemet kan komme fra baksiden og ryggraden. Her er noen homeopatiske midler som kan bidra til å lindre dette uutholdelig smerte. Natrum muriaticum, eller bordsalt, bør brukes hvis du har ryggsmerter der ryggen er ekstremt smertefullt eller mørbanket. Denne smerten kan føre til at du føler deg svak, nummen, og halt, og det kan være ledsaget av kramper og sprengning ledd. Sepia kan brukes hvis du føler en hamring smerter i ryggen sammen med svakhet og tretthet. Hvis du opplever en forverring av symptomene når du sitter eller under kalde og fuktige kvelder, kan sepia være riktig middel for deg. Endelig bør calcarea fluorica brukes hvis du har en stiv og verkende rygg mesteparten av tiden, sammen med en brennende og sliping smerter i ryggraden. Det rette er også hensiktsmessig hvis smertene har kommet fra en skiveprolaps, leddgikt, eller bein spurs. Disse midler kan brukes hver dag på 30c doser (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) og testet i flere uker for å se om symptomene bedres. (Se Resources 1)

Selvterapi for håndleddet smerte

Håndleddet smerte er vanligvis forårsaket av en skade. Vanlige tilstander knyttet til håndleddet smerte inkluderer forstuinger, tårer, frakturer, stamme, senebetennelse og carpal tunnel. Leddgikt kan også lider av håndleddet smerte. Sammen med medisinsk behandling anbefalt av legen din, kan du slå til noen hjemme rettsmidler for å lette håndleddet smerte.

Wrist Splinting

Avhengig av din tilstand, kan spjelking være den beste metoden for å behandle din håndleddet smerte hjemme. Splinter holde håndleddet urørlig for å unngå ytterligere skade på området, samt å redusere eventuelle nummenhet eller prikking i huden.

Du kan kjøpe en håndleddet skinne på apotek; vil de vanligvis koster mindre enn $ 30. Du slip splint over hånden din og pakk det tett for å holde håndleddet immobile. Mange lider bære håndleddet splinter om natten eller når de gjør aktiviteter, som å skrive, som forverre symptomene.

Over the Counter

Tenk over-the-counter smerte medisiner som Ibuprofen eller paracetamol, så lenge legen din godkjenner. Disse noly bare lindre smerte, men redusere betennelse.

Styrking bein vil hjelpe i det lange løp. Få nok vitamin D og kalsium hver dag. Matvarer som inneholder en høy mengde av disse vitaminer inneholder melk, ost og grønne bladgrønnsaker. Hvis du ikke får nok fra kostholdet ditt, kan du ta et supplement.

Ergonomiske Devices

Ergonomiske versjoner av enhetene du har til å bruke ofte - for eksempel tastaturer og mus - kan bidra til å ta stress fra håndleddet og lindre hva smerten du kan føle deg mens du utfører visse oppgaver. Du bør også ta regelmessige pauser når du skriver.

Vrist og ankel smerter

Vrist og ankel smerter


Enten du har lidd en idrettsskade eller er usikker på årsaken, vrist og ankel smerter kan sette en reell bulk i din daglige rutine. Denne typen smerte kan stoppe de fleste fysiske aktiviteter, og inntil skikkelig ivaretatt, kan det føre til ytterligere skade.

Ankel Pain

Smerter i ankelen er vanligvis beskrevet som generelt ubehag, skarpe eller bankende og er ofte forbundet med hevelser. Ankelen kan skade mens resten med smerter som viser betydelig økning i stående, eller ved å rotere foten. Muskler og sener kan også være øm å ta på.

Årsaker

Ifølge University of Maryland Medical Center, er ankel smerter ofte forårsaket av skade som en forstuing, eller leddgikt, urinsyregikt og infeksjon. Pseudogout og gikt er begge tilstander hvor enten urinsyre eller kalsium er deponert i leddene. Alle disse årsaker kan produsere smerte, hevelse og rødhet.

Vristen Pain

Vristen er området på toppen av foten, mellom ankelen og tærne, der lissene på skoene ville hvile. Ubehag kan variere fra en kjedelig verke, svie eller skyting til stikkende smerter og er vanligvis forverret av ineffektiv bue støtte i fottøy. Området kan også vise hevelse, rødhet og være smertefullt å ta på.

Senebetennelse & Flat Feet

Senebetennelse kan føre til vristen smerter og er ofte et resultat av en påkjenning, minor degenerasjon eller en ruptur av senen. Hvis du er en ivrig turgåer eller løper, kan du oppleve senebetennelse. Ifølge Penn State Hershey Medical Center, er Pes Planus også en gjerningsmann av vristen smerte. Pes planus er når buen eller vristen kollapser til poenget med å berøre bakken; Det er referert til som flat fot. Dette er en vanlig tilstand der buen utvikler aldri i ungdomsårene eller faller når folk nå sine 60- og 70-tallet.

Forebygging / Løsninger

For å forebygge skader, slitasje sko som passer ordentlig, og hvis du spiller sport, sørg for at de er designet for den aktuelle idretten. Varm alltid opp før og kjøle seg ned etter noen fysisk aktivitet, og strekke seg for å holde musklene løs og smidig. Gå ned i vekt og bygge muskler for å redusere belastningen på leddene og redusere risikoen for skader.

I tilfelle en ankel eller vrist skade, er det noen innledende skritt du kan ta for å lindre smerte. Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen sammen med en kald kompress kan redusere smerte og hevelse. Holde foten hevet for å redusere blodstrømmen og stans fysisk aktivitet til smerten forbedrer vil hindre ytterligere skade. Hvis utbruddet av smerte er plutselig og alvorlig, følger en skade eller du har åpenbare hevelse eller feber, må du kontakte en medisinsk faglig for behandling.

Hvordan å tolerere smerte

Hvordan å tolerere smerte


Milde til moderate smerter er en faktor i mange menneskers daglige liv. Hva skiller er måten de velger å tolerere deres smerte. Noen kan velge medisiner mens andre velger mer naturlige måter å håndtere. Smertene dine trenger ikke å lamme deg eller forstyrre dagen hvis du kan finne en smertetoleranse teknikk som fungerer for deg.

Bruksanvisning

•  Ta dype åndedrag. Tar skarpe pust inn og deretter puste ut sakte kan hjelpe deg med å tolerere smerte før den avtar. Den mest vanlige bruken av pusteteknikker er av en fødende kvinne; hun ofte vil puste gjennom smerten av en sammentrekning for å tåle det.

2 Fokuser på noe annet. Smerte kan bli tolerert når du finner et objekt i rommet, og fokusere på det gjennom smerten. Om objektet er en armatur eller et stykke kunstverk, med fokus på noe annet enn smertene dine kan hjelpe deg med å tolerere det.

La en forbannelse ord slip. Studier fra Keele University i England viser at smertetoleransen øker med bruk av banning. Så ikke føler seg dårlig hvis du trenger å forbanne med den skarpe angrep av smerte; banning kan godt hjelpe deg med å stå smerten.

Bruk medisiner som ibuprofen å tåle smerte. Aldri ta mer enn anbefalt mengde, og ta det bare så mye og så ofte du trenger det. Smertestillende medikamenter vanligvis tar rundt tretti minutter å gå inn i full effekt.

Snakk med en lege hvis smertene ikke avtar over tid. Smerter i kroppen er ofte tegn på noe galt, så hvis din smerte er mer enn de vanlige smerter og plager av levende, se en lege for å utelukke eventuelle større problemer som for eksempel fibromyalgi.

Hvordan velge Over the Counter Pain Medicine

Hvordan velge Over the Counter Pain Medicine


Velge riktig smertestillende medikamenter når du har det vondt kan være overveldende. Et blikk på radene av boksene på apotek hyller later folk flest klør seg i hodet i forvirring. Hvis du forstår hvordan smertestillende medikamenter virker, og de forskjellige typer tilgjengelig, er denne oppgaven enklere. Den eldste, mest kjente smertestillende medikamenter er aspirin. Fra forskning gjort på denne lille pillen komponenter, paracetamol og NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) ble utviklet. Av disse tre, må du bestemme hva slags smerter du kjemper og nøyaktig hvordan du vil angripe problemet. Dette gjør velge rett over-the-counter smertestillende medikamenter en enkel prosess.

Bruksanvisning

•  Kjenn typer over-the-counter smertestillende medikamenter som tilbys. Det er tre typer av over-the-counter smerte (OTC) medisiner: aspirin, paracetamol og NSAIDs. Aspirin kjemper smerte, reduserer feber og har anti-inflammatorisk egenskaper. Paracetamol brukes for smertelindring. NSAIDs håndtere smerte, redusere feber og er anti-inflammatorisk. Anti-inflammatoriske legemidler arbeide for å redusere hevelse og er nyttig i tilfeller av leddgikt, gikt og leddsmerter.

Forstå hvordan OTC smertestillende medikamenter virker. Aspirin og NSAIDs virker på samme måte, og behandle de samme symptomene. Disse OTC sin redusere feber, redusere smerte og er anti-inflammatorisk. Paracetamol hjelper mot smerte. Hvis musklene er såre fra å trene, ville det beste valget være paracetamol eller aspirin. Hvis du lider av leddgikt eller urinsyregikt, ta et NSAID for sine anti-inflammatoriske egenskaper. For å redusere feber og generell smerte, alle reseptfrie smertestillende medisiner er fine. Hvis du reduserer feber i et barn, men velger paracetamol eller et NSAID. For hodepine, er paracetamol det beste valget.

Snakk med legen din. Hvis du har andre medisinske tilstander eller er forvirret om hvilken type OTC smerte medisin er best for deg, snakk med legen din. Han eller hun kjenner den fullstendige historien og kan gi deg de beste rådene.

Behandle smerte. Mange OTC smerte medisiner gir ekstra styrke versjoner. Hvis din smerte er sterk, bør du vurdere å ta en høyere dose via den ekstra styrke motstykke av smertestillende medikamenter. Vet også at hvis du kjemper leddgikt, leddsmerter eller en dårlig hodepine, er en langvarig produktet et bedre valg enn å ta en ny dose hver fire til seks timer. For vanlig bruk, men alltid ta den minste dosen mulig.

Forstå kontraindikasjoner. Les etiketter og vet om eventuelle medisiner du er i dag før du bruker reseptfrie legemidler. Noen legemidler fungerer ikke med andre, og vil føre til at du har negative bivirkninger hvis de tas sammen. I ekstreme tilfeller kan du overdose. Hvis du har spørsmål, snakke med lege eller apotek.

Tips og advarsler

  • Når du tar OTC smertestillende medikamenter, må du huske å følge nøye doseringsanvisningen. Det er bivirkninger og risiko hver gang du tar en medisin. Hvis smertene dine er ute av kontroll, ring din lege. Ikke gi aspirin til et barn eller tenåring utvinne fra vannkopper eller influensa.
  • Hvis du opplever elveblest, hevelse i munn eller hals, problemer med å puste eller smerter i brystet når du tar smertestillende medikamenter, søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart.
  • Sjekk alltid med en lege før ftaking noen medisinsk råd eller før du tar medisiner.

Felles smerte lindring medisiner

Leddsmerter kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet slitasjegikt, revmatoid artritt, skader og overforbruk. Det finnes en rekke medisiner som brukes til å behandle leddsmerter, hvorav noen er tilgjengelig over-the-counter og andre ved resept. Hver bærer sin egen risiko og fordeler som må veies nøye av lege og pasient for å unngå uønskede bivirkninger.

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler

NSAIDs, eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, er et populært valg for felles smertelindring. De virker ved å redusere produksjonen av smertefremkallende kjemikalier som kalles prostaglandiner og lettelser betennelser i kroppen. Legemidler i denne klassen inkluderer ibuprofen, naproxen, aspirin og ketoprofen.
Over-the-counter NSAIDs er spesielt effektiv i behandling av betennelse-relaterte smerter av revmatoid artritt, men de er også anbefalt som en smertebehandling alternativ for slitasjegikt og inflammatoriske leddlidelser. Bivirkninger kan være magesyke, fortynning av blod og dyspepsi. Ifølge medicinenet.com, kan langvarig bruk eller høye doser av NSAIDs føre til mer alvorlige effekter, for eksempel mage blødning, hjerteinfarkt og nyresvikt.

Cox-2-hemmere

Cox-2-hemmere er en mer selektiv medlem av NSAID familie som fungerer ved å blokkere Cox-2 enzymet produksjonen i kroppen. De generelt føre til færre gastrointestinale bivirkninger enn de mindre selektive over-the-counter NSAID på grunn av en manglende cox-2-enzymer i mage-tarmkanalen. Legemidler i denne klassen inkluderer Celebrex, Vioxx og Bextra, men bare Feire er tilgjengelig i USA.
Bivirkninger av Cox-2-hemmere er lik de av reseptfrie NSAIDs og inkluderer gass, urolig mage og diaré. Alvorlige effekter er rapportert, og inkluderer økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag, magesår perforering og død, som fører til tilbaketrekking av både Vioxx og Bextra fra det amerikanske markedet i 2004.

Opiater og opioider

Opiater er stoffer som stammer fra opiumsvalmuen som virker ved direkte påvirker sentralnervesystemet og virker på smertesentrene i hjernen og ryggraden. Morfin, hydrokodon, kodein og oksykodon fall i denne kategorien.
På grunn av sin svært vanedannende natur, er opiater vanligvis reservert for smerte som ikke svarer til andre behandlinger. De blir ofte brukt som en postoperativ smertestillende for felles operasjoner og til å behandle alvorlige smerter forbundet med avansert leddgikt og urinsyregikt.

Paracetamol

Paracetamol er en av de mest brukte medisiner for leddsmerter. Det går under merkenavnet Tylenol, men er til stede i en rekke forberedelser.
Paracetamol virker ved å øke smerteterskelen i områder av hjernen som er ansvarlig for smerteopplevelse. Den mest alvorlige fare forbundet med paracetamol er risikoen for leverskade når det tas i høye doser eller med alkohol. Når det tas som anvist, er forekomsten av bivirkninger generelt lav.

Aktuelt smertestillende medikamenter

I tillegg til oral medisiner, er det en rekke av topiske preparater beregnet på å behandle leddsmerter forbundet med leddgikt. Bengay, Icy Hot og Tiger Balm er blant de mest populære medisiner i denne klassen.
De aktive ingrediensene i de fleste aktuelle smertestillende midler er metylsalisylat, et stoff som ligner på aspirin. Capsaicin --- et sammensatt avledet fra Cayenne Peppers --- er en annen vanlig aktiv ingrediens i mange over-the-counter smerte salver, for eksempel Capsaicin HP.

Hvordan diagnostisere Aspergillosis

Hvordan diagnostisere Aspergillosis


Aspergillose er en infeksjon forårsaket av en sopp av slekten Aspergillus. Det er vanlig, og rammer vanligvis åpne områder i kroppen, spesielt hulrom i lungene, som følge av tidligere sykdommer. Av og til, aspergillus vil også spre seg til bihulene og øregangene. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere aspergillose.

Hvordan diagnostisere Aspergillosis

•  Se etter en aspergilloma på en kiste X-ray. Dette er en ball som består av sopp fiber, blodpropp og hvite blodceller som dannes i bihulene og lungene.

Merknad en gjentatt hoste opp blod. Dette kan være alvorlige eller livstruende i sjeldne tilfeller. Mer vanlig blir imidlertid den aspergilloma forårsaker ikke noen symptomer. En aggressiv form for aspergillose i lungene forårsaker ofte brystsmerter, hoste, pustevanskeligheter og feber.

Se etter tegn på aspergillose på andre områder. En infeksjon i øregangen forårsaker kløe og noen ganger smertefulle. En flekk på puten kunne opprettes fra avtapping over natten. Aspergillose i bihulene forårsaker lunger og av og til smerter og utflod. Aspergillose kan også forårsake en allergisk reaksjon i huden og slimhinnene.

Søk etter tegn på en dypere infeksjon av Aspergillus. Disse kan være alvorlige og inkluderer blodpropp, feber, frysninger, delirium og sjokk etterfulgt av nyre, lever og respirasjonssvikt. Denne formen for aspergillose kan fort bli fatal.

bekrefte diagnosen ved å ha et laboratorium detektere Aspergillus i infisert vev.

Kronisk Sinus Pain Treatment

Bihulebetennelse, kan bihulebetennelse, allergier, forkjølelse, nesepolypper og selv om stress forårsake ekstrem, kronisk sinus smerter og press. For mange, å finne en behandling som lindrer eller botemidler denne sykdom kan bety forskjellen mellom å leve et lykkelig, sunt liv og leve i elendighet.

Nesespray

Mange mennesker som lider av kronisk sinus smerte avhengige av nesespray som inneholder saltvann eller cayenne pepper for å lindre sine symptomer.

Sinus Cleansing

Sinus rensing er en av de enkleste - og mange opplever, mest effektive - behandlinger tilgjengelig for å lindre kronisk sinus smerte. For maksimal lettelse, bør bihulene renses daglig.

Akupressur

En lisensiert acupressurist kan være i stand til å manipulere korrelere punkter i kroppen for å lette smerter i bihulene. Akupunktur er også tilgjengelig som en sinus behandling.

Sinus Massasje

Noen massasje terapeuter er opplært i en spesialisert sinus massasje teknikk for å lindre sinus smerter og press.

Medisinering

Over-the-counter medisiner som ibuprofen, naproxen, aspirin eller paracetamol kan bidra til å kontrollere smerten. Antihistaminer eller decongestants kan også hjelpe hvis smertene stammer fra allergi, en kald og / eller lunger.

Kirurgi

Til syvende og sist, kan kirurgi være nødvendig for å lindre kroniske sinus smerte. Siden det er en komplisert og delikat kirurgi - kombinert med en lang, smertefull utvinning - kirurgi bør brukes som en siste utvei når alle andre alternativer har mislyktes.

Hva er behandlingen for Sinus Hodepine?

Det finnes ulike behandlinger for lider av sinus hodepine. Symptomene på en sinus hodepine er en verkende smerter i bihulene, som er det området av pannen, kinnben og neseryggen. Noen ganger kan smertene også oppstå i tennene. Når du bøyer deg ned, forverres vanligvis smerten.
Den mest effektive måten å bli kvitt en sinus hodepine er å behandle den underliggende bihulebetennelse eller betennelse.

Medisiner

En behandling er bruk av antibiotika. For bakteriell sinusitt, vanligvis et antibiotikum er foreskrevet for 10 til 14 dager, og er tilstrekkelig til å utrydde infeksjonen. Med kronisk bihulebetennelse, kan legen forskrive tre til fire uker antibiotika. Når infeksjonen klarner opp, vil sinus hodepine gå bort. Men inntil det skjer, decongestants og antihistaminer kan også brukes for å lindre symptomene.

Neseskylling

Sletting av nesegangene er en annen metode til å lindre ubehaget av sinus hodepine, og kan utføres på en rekke måter. En form for nasal vanning er varme kompresser, som når den brukes til bihulene, stimulere bevegelsen av ørsmå hår i nesehulen, og dermed løsne opp slimet og fjerne det fra bihulene. Andre måter å hjelpe klare nesegangene er over-the-counter saltvannsnesespray, luftfuktere og damp.
En neti potten, også kalt en "nese bidet," kan brukes til å vaske slim ut av bihulene. Varm saltvann er plassert i den lille potten og du helle det ned hvert nesebor mens du vipper hodet. Ifølge en artikkel publisert på Brown University nettsted ved å bruke en neti pott for nasal vanning kan være mer effektive enn medisiner, og hvis du trenger medisiner, gjør behandlingen mer effektiv jo bedre renslighet av bihulene.

Kosttilskudd og urter

Det er flere kosttilskudd og urter som kan hjelpe med sinus hodepine. De kan bidra til å redusere betennelse i bihulene og også bidra til å forhindre forkjølelse, som noen ganger føre til infeksjon. Eksempler er bromelain, quercetin, probiotika, eukalyptus og sinupret. Urter og kosttilskudd kan føre til bivirkninger, og kan samhandle med medisiner, så sjekk med legen din hvis du ønsker å bruke dem.

Hvordan å behandle Bihulebetennelse med homeopati

En naturlig og effektiv måte å behandle Bihulebetennelse er med homeopati. Bihulebetennelse oppstår når bihulene er infisert og inflammed. Over 40 millioner amerikanere håndtere Bihulebetennelse hvert år. Nedenfor er noen effektive Homeopatiske medisiner som kan brukes til å behandle Bihulebetennelse og dens vanlige symptomer.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Bryonia om bevegelse av hodet forårsaker sinus smerte eller hvis du lider av en konstant tørst eller ofte føler seg dehydrert.

Ta homøopatisk medisin som kalles Kali Bichromium hvis du lider av bihulebetennelse som er sammen med en tykk gul eller grønt slim.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Hepar sulphuris hvis nesen er sår og blokkert og din Bihulebetennelse også synes å forverres med kald luft eller med tøffe værforhold.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Belladonna hvis du er i den første fasen av en bihulebetennelse, og lider en høy feber og føler også en konstant, bankende smerter i bihulene.

Hvordan å bandasje en Boil

Hvordan å bandasje en Boil


En byll oppstår når huden blir infisert og fyller med pus. Du kan vanligvis behandle en byll hjemme ved å få det til å åpne med en varme komprimere. Når pus begynner drenering, kan du begynne å bruke bandasjer. Du må imidlertid forberede området før påføring av bandasjen så koke fortsetter å renne, holder seg ren og ikke blir infisert.

Bruksanvisning

•  Fortsett å bruke en varm komprimere. Du vil koke å være åpen og ikke lukke opp igjen. Så bruker du varm komprimere i tre dager etter at koke har åpnet, sier Dr. Rodney Basler, en hudlege ved University of Nebraska College of Medicine. Bare plassere en ren, varm vaskeklut over området i minst 20 minutter tre ganger om dagen.

Rens huden før du bandasjerer den. Du ønsker ikke noe skitt eller bakterier å komme inn i området. Dermed må du vaske området med en antibakteriell såpe og varmt vann minst tre ganger om dagen.

Påfør en over-the-counter antibiotisk salve til området for å redusere risikoen for infeksjon. Følg instruksjonene på flasken. Ikke glem å gjøre dette etter at du har vasket området.

gjelder bandasjen forsiktig til det berørte området. Alltid sette bandasje på området etter rensing det og bruke salven å beskytte den mot smuss og bakterier. Du kan bruke hvilken som helst bandasje stor nok til trygt beskytte området.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å vaske sengetøy, håndklær og vaskekluter som har kommet i kontakt med en person med byller.
  • Ring legen din dersom du har diabetes og utvikle en byll.
  • Ring lege hvis byll ikke åpner opp etter en uke med å bruke varm komprimerer.
  • Kontakt lege hvis din byll er ledsaget av smerter eller feber.
  • Søk medisinsk hjelp hvis området rundt byllen er hovent og utvikler røde streker eller andre hud misfarging.