Digidexo.com

sinus ved øret

Hjem rette for Blokkert Sinus

Blokkerte bihulene oppstår når ostium, eller sinus åpning, blir blokkert eller når slimet ikke renne så raskt som det er produsert i sinus hulrom. I hvert fall blokkert bihulene kan forårsake alvorlig press og smerte som kan gjøre det umulig for deg å fungere på ditt beste. Heldigvis, kan flere hjem rettsmidler gi umiddelbar lindring. Selv om disse er effektive, bør du oppsøke lege for å finne ut om dine blokkerte bihulene er et resultat av en mer alvorlig infeksjon.

Oil of Oregano

Olje av oregano er en eterisk olje destillert fra vill oregano planter. Den har anti-inflammatorisk, soppdrepende og antibakterielle egenskaper som hjelper lindre blokkerte bihulene ved å styrke kroppens immunsystem. Kjøpe olje av oregano fra din lokale helsekost butikk eller fra en online urte forhandler. Rør 2-3 dråper olje av oregano i en kopp frukt juice hver dag for å åpne bihulene. Ikke bruk olje av oregano hvis du er allergisk mot basilikum, mynte eller timian.

Steam Innånding

Steam innånding vil raskt tømme nesegangene og lindre sinus press i hodet ditt. Kok en kopp vann. Fjern fra varmen og hold hodet om 12 til 15 inches over potten. Inhalerer dampen i ca 10 minutter.

Legg 3-4 dråper eucalyptus olje til kokende vann for en ekstra blokkert sinus hjem rette. Ifølge University of Maryland Medical Center, har eukalyptus potente antibakterielle egenskaper som gjør det til et effektivt slimløsende.

Legg 3-4 dråper tea tree olje til gryte med kokende vann for en annen hjem middel. Tea tree olje er en antibakteriell, antiviral og soppdrepende eterisk olje som kan bidra til å lindre blokkerte sinus symptomer.

Echinacea

Urten echinacea stimulerer hvite blodproduksjonen i kroppen og driver de nye hvite blodlegemer til raskt å reise til infiserte områder av kroppen. Kjøpe økologisk Echinacea te fra en online urte forhandler eller lokale helsekost butikk. Drikk tre kopper te daglig for å lindre symptomene dine.

Onion

Skrell og terninger en løk. Så, hold det nær nesen og lukte det. Dette vil føre til at nesen til å kjøre og åpne opp bihulene.

Diett

Nipp massevis av varme væsker, for eksempel supper og buljonger, i løpet av dagen. Dampen fra væsker vil åpne opp bihulene mens væsker vil bidra til å fortynne slim i nesen.

Legg Chili Peppers og andre varme krydder til hvert måltid. Krydret mat umiddelbart føre til bihulene for å drenere og nesen til å kjøre, noe som over tid vil bli kvitt forurensninger forårsaker dine blokkerte bihulene.

Double Ear & Sinus infeksjoner

Nese, ører og hals er alle koblet og kan ofte påvirke hverandre. Å ha en lomme og ørebetennelse samtidig er veldig typisk hvis man blir stående ubehandlet.

Fakta

På grunn av det faktum at den lomme hulrom er så nær det indre øret, kan en hvilken som helst trykk, lunger og infeksjon lett spre seg over hele det område av hodet.

Årsaker

Hvis en person utvikler en bihulebetennelse og etterlater det ubehandlet, vil infeksjonen sakte spredt over hele hodet inn i andre områder som ører, hals og til og med hjernen. De vanligste årsakene til infeksjonen er allergi, forkjølelse og miljøspørsmål.

Behandling

Et dobbelt øre og bihulebetennelse må behandles med antibiotika for å foreskrevne effektivt drepe av infeksjonen. Tar en over-the-counter decongestant vil også være nyttig for å redusere hevelse assosiert med infeksjon.

Forebygging

Behandle sinus eller øret lunger med en decongestant ved første tegn. Bygge opp immunforsvaret ved å sove minst åtte timer i natt, drikker seks 8-oz. glass vann per dag og spise et sunt kosthold rikt på fullkorn, frukt og grønnsaker.

Komplikasjoner

Hvis en dobbel øre og bihulebetennelse går ubehandlet kan det føre til livstruende problemer fordi det kan spre seg til brystet eller hjernen. I denne sjeldne tilfelle en person vil måtte legges inn på sykehus og behandlet.

Medisiner for Sinus Drenering

Sinus drenering oppstår når bihulene skape ekstra slim til å håndtere allergi, forurensing og forkjølelse. Dette lunger bygger opp og tykner, og skaper en rennende nese og bihuler press.

Symptomer

Symptomer på sinus drenering inkluderer trykk og hevelse i sinus hulrom, som er plassert over kinnben og bak øynene. Andre symptomer er rennende nese, nysing og post-nasal drypp.

Relief

Lettelse for sinus drenering kommer i mange former; Men det vanligste er over-the-counter medisiner. Over-the-counter medisiner behandle lunger, smerte og hevelse assosiert med sinus drenering.

Non-Medicated nesespray

Ikke-medisin saltvann nesespray har blitt bestemt å være den sikreste sinus drenering rette tilgjengelig. Det er ikke noe mer enn saltvann som tilbys i en container som gjør det mulig å få løsningen inn i sinus hulrom. Saltvann spyler overflødig sekret ut av bihulene, som hindrer smitte og gir lindring fra trykket.

Medisinert nesespray

Medisinert nesespray tilbyr de mest umiddelbare resultater. Medisinen i sprøyte reduserer hevelse i slimhinnen i nesehulen og tørker opp overflødig sekret.

Antihistamin

Orale medikamenter som tilhører gruppen antihistamin, slik som difenhydramin og klorfeniramin, redusere sinus drenering ved å redusere mengden av slim i bihulene. Disse medikamentene faktisk hjelpe rennende nese symptomer.

Decongestants

Dekongestanter bidra til å avlaste trykket lomme lunger og ved å redusere mengden av blod som flyter. Men disse medikamentene ikke hjelpe med rennende nese symptomer.

Sinus congestion rettsmidler Uten Antihistaminer

Sinus congestion kan være forårsaket av en rekke årsaker: infeksjon, forkjølelse, influensa eller allergi er primære årsaker. Det er nok av over-the-counter medisiner tilgjengelig for å hjelpe til lunger lettelse, men de kan forårsake uønskede bivirkninger som tretthet, grogginess og en manglende evne til å konsentrere seg, for å nevne noen. Prøv noen naturlig hjemme rettsmidler først.

Vann

Sinus congestion kan quelled ganske enkelt ved å drikke rikelig med vann daglig. Tett nese skyldes tykt slim som forårsaker hevelse i sinus hulrom. Vann hjelper fortynne det, forårsaker det å tynne ut og derfor gjør utvisning mye enklere. Det kan også skylle ut giftstoffer og bakterier som bidrar sterkt til lunger.

Steam

Steam kan åpne opp bihulene og fremme drenering. En av de mest effektive metodene er å sitte i et dampbad. En altomfattende blast av damp kan åpne opp nesegangene og luftveiene til lungene for å løsne opp slim. Hvis du ikke har tilgang til et dampbad, kan du lage din egen med en varm dusj. Bare lukke døren og slå på vannet så varmt som mulig. Får ikke i dusjen når vannet er ekstremt varmt eller du kan brenne huden din. Inhalerer dampen fra dusjen dypt for å åpne bihulene. Slå ned temperaturen på vannet i svært varme og ta en dusj. En varm dusj eller bad kan også hjelpe behandle lunger.

Hvitløk

Hvitløk er en urt som har både antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Den har en meget potent lukt som kan åpne opp bihulene. Det er noen forskjellige alternativer for å bruke hvitløk som en sinus congestion rette. Du kan ta hvitløk kosttilskudd supplement piller eller bruke hvitløk til matlaging formål. Dette kan hjelpe bihuleproblemer internt. Det andre valget er å hogge opp noen nellik, legg i en bolle med kokende varmt vann, og inhalerer aromatisk damp.

Se en lege

Hvis du har alvorlig sinus lunger som påvirker hverdagen, kan det være nødvendig å se en lege. Hjem rettsmidler er flott å prøve først, men hvis de ikke hjelper, kan søke råd fra en medisinsk faglig. Når nesetetthet er kronisk, kan det hende du trenger antibiotika for å utrydde smitte, kortikosteroider for betennelse eller allergivaksinering dersom allergener er den skyldige.

Hvordan øret lys fungerer?

Prosessen med Ear Candling

Øret lys er faktisk ikke lys i den sanneste forstand. De er faktisk stykker av klut eller papir som er belagt i voks og rullet inn i en hul sylinder eller kjegle form. De inneholder ikke en veke.
Når du bruker et øre stearinlys, pasienten legger vanligvis ned på den ene siden på et helt flatt underlag, med den blokkerte øret peker mot taket. Den side av hodet er vanligvis beskyttet av en papirplate eller aluminiumskakepanne med et hull kuttet med det den. Den vertikale øre stearinlys er satt inn gjennom hullet i den beskyttende anordning, og inn i ørekanalen. Den øvre enden av lyset blir så tent og tillatt å brenne inntil lyset er bare noen få inches lange.

Hvordan Ear Candles Work

Tilhengere av øret lys er generelt de som praktiserer alternativ medisin. Utøvere sier at lysene trekke komprimert voks ut av øret med undertrykk. Trykket, som opprettes når flammen suger luft gjennom stearinlys sin hule sentrum, trekker voks fra øret og inn i lyset. Mange si at, etter at lyset er slukket, kan det ekstraherte voks sees på innsiden av lyset.

Farene ved øret lys

De fleste medisinske fagfolk si at øret lys fungerer ikke, og at de kan også være farlig. Faren for det meste stammer fra det faktum at en tent objekt blir holdt i nærheten av ansiktet i et utvidet tidsrom. Men å sette lyset inn i øret kan føre til membran perforasjon og andre skader på mellomøret. Voks også kan dryppe fra lyset inn i øret. Disse legene hevder også at enhver voks funnet i et øre stearinlys etter bruk er ingenting mer enn voks som har dryppet fra stearinlys. Grunnen til at mange leger hevder at øret lys fjerner ikke voks er fordi komprimert ørevoks er svært vanskelig. Enhver vakuum som ville være i stand til å fjerne voks på denne måten vil også kunne forårsake alvorlig skade øret.

Behandlinger for Sinus sykdom

Sinus sykdom, eller bihulebetennelse, påvirker millioner av mennesker over hele verden hvert år. Selv om årsaken til symptomene kan variere, er resultatet ofte det samme: lunger, bihuler trykk, sår hals og tørr nese. Hvis den ikke behandles raskt, kan bihulebetennelse utvikle seg til en ekkel infeksjon.

Årsaker

Allergi: Utendørs triggere inkluderer ragweed, gress, høy, blomster og mold. Innendørs allergi triggere inkluderer mold, kjæledyr dander, støv og enkelte potteplanter.

Tørr nese: Vintermånedene er spesielt tørr, og innendørs varmeovner forverre tørrhet og øke sjansen for ekstra slim buildup.

Smal nesehulen: De som er født med en smal nasal passasje er mer sannsynlig å utvikle tilbakevendende bihulebetennelse.

Time Frame

Utendørs allergi påvirke noen mennesker i løpet av våren og andre i høst, avtagende etter den første frosten; atter andre forårsake symptomer hele året. Så lenge allergenet er til stede, kan lider av innendørs allergi har sinus problemer året rundt.

Medisinske behandlinger

Over-the-counter (OTC) og reseptbelagte behandlinger inkluderer:
• Nasal saltvann spray
• Decongestant
• Slimløsende
• Kortikosteroid (nasal, muntlig eller injeksjon)
• Paracetamol eller Ibuprofen

Alternative behandlinger

Hjem rettsmidler som har vist effektive inkluderer:
• Nasal vanning (f.eks neti pot)
• luftfukter
• Dampbad
• Hydration (dvs. drikke rikelig med væske)
• Leder høyde om natten

Andre behandlinger

Hvis OTC, resept og alternative behandlinger ikke klarer å levere nødhjelp, kan mer drastiske tiltak for å korrigere alvorlig eller tilbakevendende bihulebetennelse:
• Antibiotika (kun for bakterieinfeksjoner)
• Immunterapi (dvs. allergivaksinering)
• Kirurgi

Om Skader forårsaket av rette håret

Om Skader forårsaket av rette håret


Håret er sårbar for varme og kjemikalier. Sin helse avhenger av en rekke faktorer. Ernæring, hygiene og søvn hele påvirke helsen til håret vårt. Varme og kjemikalier kan brukes til å rette frizzy hår eller glatte flisete tupper. Men er du forårsaker mer skade enn godt ved å gjøre disse tingene? Svaret er yes.Therefore, er det viktig å være klar over den potensielle skaden du kan gjøre for håret ditt ved å rette den.

Typer

Hår kan rettes hjemme eller på en salong. Salonger bruke kjemiske behandlinger for å rette håret på en semi-permanent basis. Hårføner og rettetang jern i salonger og hjemme blir brukt ofte, og med daglig. Hår kan bli blåst rett ved hjelp av en børste og hårføner. En raskere metode er å bruke en rettetang. Kjemiske behandlinger tendens til å bli brukt til å rette krøllete hår mens rette strykejern og fønefunksjon er mer sannsynlig enn kjemikalier som skal brukes på annen måte rett eller bølget hår.

Effekter

Bruk av varme og kjemikalier kan føre til at håret blir tørt, siden fuktighet er tatt ut av håret av dem. Tørt, sprøtt hår er mer sannsynlig å bryte forårsaker flisete tupper. Den uheldige resultatet kan bli skadet eller til og med brent hår. Sannsynligheten for disse negative effekter kan oppstå er større for permanentkrøller, bleket eller annen kjemisk behandlet hår siden dette setter en ekstra belastning på den.

Betraktninger

Når du velger en hårføner eller rettetang, se etter de som bruker ionisk teknologi. Disse enhetene glatte og flate håret med minimal statisk. Dessuten bør rette strykejern være flat for at varmen skal fordeles jevnt. Keramiske rettetang er å foretrekke siden de har en non-stick varmeflate.

Forebygging / løsning

Rette strykejern og fønefunksjon bør brukes riktig og med måte. Før du bruker en rettetang jern, sørg for at håret er tørt, godt betinget og belagt med et varmebeskyttende stylingprodukt. Dette kan være en leave-in balsam, krem ​​eller spray. Strykejernet bør ikke være svært varmt. Anvende varmen til små deler av håret, en av gangen. Beveg strykejernet sakte ned til enden av håret og forsiktig løsne det fra jern. Det du er misfornøyd med utfallet av en seksjon, kan du gå gjennom hele prosessen på nytt for denne delen, men ikke på noe tidspunkt bør jern stopp på en hvilken som helst del av håret ditt.

Advarsel

Skader på skjellaget er irreversible. Det samme gjelder for hår som er brent. Klimaanlegg, kremer og masker er forebyggende tiltak. Flisete tupper kan ikke være un-split. Derfor kan opprettholde sunn håret gjør det mindre utsatt for skader på grunn av varme eller kjemikalier.

Hvordan diagnostisere Pilonidal Sinus

Hvordan diagnostisere Pilonidal Sinus


En pilonidal sinus er en grop i den sakrale regionen som inneholder løs kroppen hår og kommuniserer med utvendig. Det er en vanlig lidelse som oppstår etter puberteten, og er sjelden hos pasienter over 40 år gammel. En pilonidal sinus er en ervervet lidelse forårsaket av effekten av kjønnshormoner på pilosebaceous kjertler. En hårsekken mottar overflødig keratin og senere brister, produsere sinus.

Bruksanvisning

•  Gjennomføre en fysisk undersøkelse for å finne en pilonidal sinus. En follikulitt kan være alt som er synlig hvis den oppdages tidlig. En fanget hår kan tidvis bli sett kommer fra natal kløft. Dette forårsaker en immunreaksjon og påfølgende infeksjon.

Finn fremmedlegemer som for eksempel en fugl fjær å være årsaken til en pilonidal sinus i sjeldne tilfeller.

Observer de vanligste presenterer symptomer som smerte med utflod. En pilonidal sinus vises vanligvis som en smertefull masse i sacrococcygeal regionen. De fleste pasienter har en infisert byll sporing langs en hårsekken etter når de søker medisinsk hjelp.

Gjør diagnostisering av en pilonidal sinus ved å identifisere en epithelialized hårsekken. Det vanligvis kan palperes under huden i den sakrale regionen som en dyp kanalen kjører mot hodet. En veiene kjører vekk fra hodet kan indikere perianal sepsis.

Kontroller for andre vanlige manifestasjoner av en pilonidal sinus. Pasienten som vanligvis har flere åpninger langs midtlinjen eller sekundære åpninger ovenfor midtlinjen gropen.

Tegn og symptomer på en Lymfekreft ved Ear

Tegn og symptomer på en Lymfekreft ved Ear


Kreft er en alvorlig medisinsk tilstand karakterisert ved unormal vekst av celler. Lymfekreft er en bestemt type kreft som påvirker lymfeknutene. Lymfom, i likhet med mange andre krefttyper, har en høy kur rate hvis fanget tidlig. På grunn av dette, er det viktig å være oppmerksom på tegn og symptomer, og å se legen din dersom du tror du kan ha kreft. Tegn og symptomer på en lymfom ved øret er de samme som for andre former for lymfom med noen mindre unntak.

Hevelse

Med lymfom, kan hevelse oppstå i noen av lymfeknutene, ansikt, nakke, armer, ben eller mage. Med en lymfom ved øret, dette hevelse vil trolig manifest i ansiktet, men kan forekomme i noen av disse områdene.

Smerte

Personer med lymfom ved øret kan oppleve smerter i mageregionen, bein og ansikts nerver, smerter etter å ha drukket alkohol og hodepine.

Øreinfeksjoner

Gjentakende ørebetennelser resistente mot antibiotika kan være et tegn på lymfom ved øret som det påvirker kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.

Andre symptomer

Andre symptomer er kløe, vekttap, blod i avføring eller oppkast, uforklarlig tungpustethet eller kortpustethet, vanskeligheter urinering, utmattelse, feber, kramper og nattesvette.

Forsiktighetsregler

Hvis du har noen av disse symptomene, bør du oppsøke lege umiddelbart. Den tidligere kreft blir diagnostisert, jo mer behandles det er.

Hvordan ha Sinus Surgery

Hvordan ha Sinus Surgery


Akutt og kronisk bihulebetennelse som ikke responderer på konvensjonell medisinsk behandling krever bihulekirurgi for å løse problemet. En trygg og vanlig prosedyre, fjerner bihulekirurgi blokkeringen i bihulene for å gjenopprette normal funksjon. Lær hva du kan forvente før du gjennomgå bihulekirurgi.

Bruksanvisning

Finn et øre, nese og hals spesialist (ØNH) i ditt område. Spør venner og familie for anbefalinger eller snakke med din primære omsorg lege og be om en henvisning.

Forvent det ENT for å ta en detaljert historie om dine bihuleproblemer, inkludert informasjon som hyppighet, varighet, mistenkt årsak og tidligere behandlinger.

Vet at ØNH bruker diagnostiske tester for å fastslå de medvirkende faktorene ansvarlig for din lomme problemer. Testene omfatter CT, blodprøver (for en mulig allergi) og lukte tester. Røntgen gir ikke et klart bilde av Sinus og er generelt unngås.

Forstå at det er tre grunnleggende sinus kirurgi prosedyrer og kirurgi valgt for deg er basert på årsaken til sinus problem. I en funksjonell endoskopisk bihulekirurgi, er et endoskop brukes til å åpne opp de eksisterende lomme passasjer å drenere slim bygge opp. Når drenert, bihulene tilbake til normal funksjon. Denne fremgangsmåten er den mest vanlige, og har en 90 prosent herdehastighet. Bildestyrt kirurgi er også et alternativ, reservert for kronisk bihulebetennelse lider. Ved hjelp av et endoskop og fiberoptiske rør, kirurger navigere gjennom sinus ved å se en skjerm. De bruker små verktøy plassert inne et lite snitt for å åpne opp bihulene og drenere slim (vanligvis gjør et snitt i sinus). Det tredje alternativet - og minst brukt - er Caldwell-Luc prosedyre. Vanligvis utføres på personer som har en malignitet, gjør denne operasjonen et snitt i overkjeven ved molar å nå bihulene. Kirurgen forbinder sinus maxillaris med nesen ved å lage et snitt, og dermed forårsaker påvirket slim å renne ut av nesehulen.

Innse at sinus kirurgi er vanligvis en poliklinisk prosedyre med mindre det oppstår komplikasjoner.

Gjenopprette fra bihulekirurgi hjemme ved å hvile. Forvente å ha noen pakking og en bandasje under nesen for å fange lyset blod som vanligvis følger bihulekirurgi.

Tips og advarsler

 • Bruk en luftfukter og salt skylling (som foreskrevet av legen din) for å holde nesegangene fuktig etter operasjonen.
 • Overvåke drenering som kommer fra nesen. Ring legen din dersom du merker uvanlig drenering som kan tyde på infeksjon.
 • Kjenn risiko forbinder med bihulekirurgi. Risikoer det alltid følge prosedyrer som bruker anestesi. Snakk med anestesilegen og gi ham en komplett historie for å unngå problemer. Forstå at sinus kirurgi prosedyrer komme svært nær hjernen. Selv om svært sjelden, kan hjernen bli punktert, forårsaker fluid å lekke inn i nesen. Denne klare væske lekkasje kan føre til hjernehinnebetennelse, så overvåke drenering etter operasjonen.

Ear Channel Pain

Ear Channel Pain


Øret kanalen, også kalt "øregangen," er en smal åpning som fører til trommehinnen. Øregangene hjelp i å høre og bidra til å beskytte mer delikate øret strukturer som ligger utenfor trommehinnene. Øregangen smerter har mange årsaker og bør diagnostiseres og behandles.

Årsaker

Øre-kanaler er følsomme for allergier, rusk, vann, fremmedlegemer og hudsykdommer. Vanlige årsaker til øregangen smerte inkluderer noe i øregangen, hudirritasjon i eller rundt øregangen eller sinus irritasjon.

Infeksjon

Ytre øregangen infeksjoner kalles svømmer øre eller otitis externa. Ifølge Cigna.com, kan øregangen infeksjon utvikle seg dersom vann, smuss, sand eller annet rusk inn øregangen. Ørebetennelser forårsake betennelser, smerter og stinkende utflod.

Skin

Psoriasis er en vanlig hudlidelse som rammer det ytre øret og øregangen. Psoriasis på øret fører til tørr, rød og flassende hud. Øreflippene og kanal kan bli kløende og smertefull. Psoriasis bør vurderes av en hudlege.

Bihuler

I mellomøret er et rør koble sinus til øret. Selv om dette området er bak trommehinnen, sinus press, infeksjoner og slimete kan forårsake øregangen smerte. Sinus press eller slimete kan strekke trommehinnen, forårsaker irritasjon. Sinus-relaterte smerter fører til en kjedelig øreverk ledsaget av en følelse av trykk eller fylde.

Ørevoks

Ørevoks - en naturlig antistoff og insektmiddel - er produsert for å beskytte ørene. Ørevoks, hvis igjen til sin egen naturlige prosessen, fører sjelden problemer. Forsøk på å rense ørene med bomullspinner kan presse ørevoks dypere i øregangen forårsaker else. Ørevoks toppelse forårsaker midlertidig hørselstap, øre fylde, trykk og smerte.

Løsning

Ifølge Cigna.com, forsiktig skylle øret kanal - ved hjelp av en pære sprøyte - med en halv og en halv løsning av varmt vann og hvit eddik hjelper infeksjon og betennelse. For øregangen smerte, dekker øret med en varm vaskeklut eller oppvarming pad.

Hvordan behandle kroniske Hikke

Hikke er fysiologiske reflekser som innebærer ufrivillige sammentrekninger av pustemuskulaturen. Slike sammentrekninger er ledsaget av en brå nedleggelse av glottis under innånding som deretter produserer ulike "hic" lyd. Hikke kan være akutt eller kronisk. En akutt hikke er den vanlige type hikke som varer en kort (mindre enn 2 dager). En kronisk hikke på den annen side, er en sjelden lidelse der repeterende krampaktig inspirasjons foregå med i en periode på 2 dager eller lenger. Det er mange faktorer som kan utløse th utbruddet av hikke, inkludert plutselig spenning eller frykt, drikker store mengder brus og alkohol, spise eller svelge for fort, svelger luft og øsofagitt eller betennelse i spiserøret på grunn av gastroøsofageal refluks.

Hvordan behandle kroniske Hikke

•  Ta noen potente medikamenter for dine kroniske hikke. Alvorlig hikke kan behandles med reseptbelagte medisiner inkludert beroligende klorpromazin (Thorazine) og diazepam (Valium), muskelavslappende baklofen (Lioresal), benzodiazepiner, krampeløsende medikament metoklopramid (Reglan) og krampestillende medisiner fenytoin (Dilantin).

konsultere legen din om nasogastrisk (NG) tube. Denne typen medisinsk utstyr brukes av leger for kroniske tilfeller av hikke. Hvis magen er oppblåst på grunn av mengden av luft inni den, vil legen sett deretter tynn og fleksibel slange fra nesen ned i magen (nesesonde). Røret vil hjelpe slippe ut innestengt luft som vil gi lindring på oppblåst mage og stimulerer iden av halsen på samme tid - lettelser opp dine kroniske hikke. Røret blir deretter fjernet så snart de hikke opphøre å forekomme.

Spør legen din om carotis sinus massasje for å stoppe kroniske hikke. Carotis sinus massasje innebærer bruk av milde slag på carotis sinus ligger i halsen like under vinkelen på kjeven. Denne typen massasje bør kun utføres av legen din - ikke noen gang prøve å gjøre det selv for å unngå komplikasjoner. Under massasje, vil legen be deg om å legge seg ned og forlenge halsen. Massasjen utføres ikke på begge sider av halsen, slik at du vil bli bedt om å snu hodet vekk fra området som er å bli massert. Legen vil deretter forsiktig palpere din carotis sinus, og ser på elektro monitor samtidig å overvåke hjerterytmen. Hvis hjerteslagene dine ikke viser noen endringer på sin rente, er fast trykk deretter brukt på carotis sinus ved hjelp av milde sirkulære bevegelser. Etter å gjøre massasje på den ene siden av halsen, legen vil gjenta samme prosedyre på den andre siden.

Snakk med legen din om andre prosedyrer som passer for ditt tilfelle. Nerve blokk er en prosedyre som innebærer injeksjon av en bedøvelse for å blokkere phrenic nerve (nerven som lette sammentrekninger av mellomgulvet) og stoppe vedvarende hikke. Denne prosedyren er ofte siste utvei og blir vanligvis ikke gitt unntak for svært alvorlige tilfeller av hikke som er svarer til andre behandlingsmetoder.

Hint

 • Dersom du opplever hakking som varer i mer enn to dager og hindrer deg i å spise eller sykluser av søvnen din, kan du gå til legen din med en gang.

Candling Positivt og ulemper

Candling Positivt og ulemper


Under øret candling, bruker en utøver en kjegle laget av bomull eller lin stoff dekket med herdet voks. Etter å ha plassert en papiroppsamlingsplate med et hull over øret, plasserer han den nederste spissen av kjeglen gjennom åpningen i platen og inn i øret, og tenner en flamme ved den øvre ende av konusen. Som kjeglen brenner ned, fanger den beskyttende plate smeltet voks og fallende aske. Mye kontrovers omgir behandling, og du bør vurdere fordeler og ulemper før oppsøke en øre candling behandling.

Sinus Press

Meranda Thomas, en estetiker som utfører øret candling på et velværesenter og spa i Rochester, New York, sier at candling trekker giftstoffer og urenheter ut av øregangen og kan løsne opp blokkeringer som forårsaker sinus press.

Øre Problemer

Nettstedet altMD.com viser mulige fordelene ved øret candling som lindring av svømmer øre og øresmerter, reduksjon av øresus, redusert smerte av en rift i trommehinnen, og utlignet trykket i øret.

FDA, men uttrykker bekymring for at pasienter vil unnlate å søke legehjelp for forhold som sinus ørebetennelse, hørselstap, kreft eller TMJ lidelser, i stedet tenker at de har en mindre tilstand som øret candling kan løse.

Et annet problem med candling er at stearinen ble funnet hos noen pasienter og rsquo; ørene etter øret candling. I et tilfelle mottok en kvinne en liten perforering i membranen av øret og mild hørselstap. Selv etter en måned, pasienten & rsquo; hadde s hørselen ikke forbedret. Dette er en av de risikoene folk bør vurdere.

Beroligende

En produsent, Colonial Ear Candles, sier at kunder som brukte øret lys til å behandle barn med ADD og ADHD har rapportert gode resultater. Selskapet tar seg ikke å gjøre påstander om hvordan virkelig gunstig behandling er av denne grunn, men mener resultatene kan være relatert til den avslappende naturen av behandlingen. Noen pasienter nyte prosessen av å føle den varme røyken i øret og lytte til knitrende av stearinlys.

Avgiftning

Nettstedet altMD.com viser til påstander om at åpningene i hodet er tilkoblet, slik at vakuumet som øret candling skaper å tømme hele systemet som væsker flytte gjennom membraner av øret. Nettstedet, som gir råd til de som søker alternative velvære metoder, anbefaler øret candling som en naturlig måter å redusere mindre problemer knyttet til øret eller hodepine. AltMD mener også at folk som har hatt øret candling kan oppleve forbedret lymfatisk flyt. Lymfesystemet renser kroppen for giftstoffer.

En studie utført av Spokane Øre, nese og hals Clinic, viste imidlertid at øret candling ikke skapte undertrykk i øregangen som kan fjerne ørevoks og giftstoffer.

FDA advarsler

FDA advarer at barn, babyer, har høy risiko for komplikasjoner fra øret lys. Liten øregangen størrelse betyr at voks fra stearinlys enkelt kunne koble øregangen. Også, siden barna bevege seg mye, de er mer sannsynlig å bli brent av fallende aske og varm smeltet voks.

I februar 2010 utstedte FDA advarsler til tre produsenter av øret lys siterer manglende godkjenning av produktet, manglende registrering av produksjonsanlegg, og fravær av et rapporteringssystem for komplikasjoner med øret lys.

Hvordan virker en Ear Candle Clean øre?

Hvordan virker en Ear Candle Clean øre?

Hva er øret lys?

Øret lys er hul lys brukes til rydding voks i øret. Den ene enden er satt inn i øret, og den andre enden er tent Lyset er igjen å brenne i 15 til 45 minutter, eller til det er 2 til 4 inches av stearinlys igjen.

Dens Purpous

Brukerne sier at lysflammen benytter undertrykk til å trekke eller suge voks, giftstoffer og gjenstander ut av øret, sinus hulrom og hjerne. Men dette er ikke mulig, på grunn av det faktum at øregangen ikke åpner seg inn i hjernen. Også en studie utført av The Spokane Øre, nese og hals-klinikken fant at øret lys fungerer ikke, og ikke skaper undertrykk i øret.
Hvis en øre stearinlys gjorde skape nok undertrykk til å trekke voks og urenheter fra øret, ville det trolig sprekke trommehinnen.

Advarslene

I oktober 2007, Food and Drug Administration utstedt en uttalelse som varsler brukerne om farene ved øret lys. Denne rapporten fremgår at brukerne var i fare for alvorlige brannskader og øret skade.
A 1996 undersøkelsen kalt øre stearinlys: Effekt og sikkerhet funnet ut at noen øre, nese og hals leger hadde pasienter med brannskader, øregangen hindringer fra stearinen, og perforerte trommehinnene fra å bruke øret lys.

Hvordan ta vare på dine øyne og ører

Evnen til å høre og evnen til å se er kanskje de to mest verdifulle sanser av menneskekroppen. Det er naturlig for hørsel og syn til å vokse svakere jo eldre du blir. Men i mellomtiden, er det noen tiltak som kan iverksettes for å bevare hørselen og synet så lenge som mulig.

Bruksanvisning

•  Få de riktige næringsstoffene. Det er faktisk noen næringsstoffer og antioksidanter som er gunstig for øye helse. Noen av disse inkluderer sink, selen, lutein, lykopen og zeaxanthin. Disse kan bli funnet i supplement form, og også i røde pigmenterte frukter og grønnsaker som tomater, grapefrukt og vannmelon.

bruker briller. Når du går utenfor og det er enda et snev av sollys, bruke solbriller. Dette kan bidra til å redusere øynene eksponering for ultrafiolett stråling. Også bruke vernebriller når du håndterer noen form for makt utstyr der rusk kan bli sparket opp. Noen eksempler på dette ville være å kjøre en luke eater, en push klipperen, en motorsag eller noen form for elektroverktøy.

Rengjør ørene. Dette kan gjøres ved øret candling. Ear candling er en prosess der en hul kjegleformet stearinlys laget av parafin eller bivoks er forsiktig inn i øregangen. Det er tent og deretter varmen fra røyken reiser nedover lyset og inn i øret. Da slapper sinus og nesehulene, forårsaker kroppen til å utvise ørevoks og giftstoffer.

Skru ned musikk. Ørene kan ta en pounding ved å lytte eller spille høy musikk konsekvent. Dette er særlig tilfelle i et lukket område som en liten garasje eller en bil. Slår også ned volumet på øretelefonene som dette er en veldig direkte lyd som kommer inn i ørene.

Dekk ørene. Hvis du blir utsatt for gjentatte høye lyder som våpen går av, eller hvis du driver høyt maskiner, bruke hørselsvern. Dette er også tilfellet hvis du tilfeldigvis jobbe i en fabrikk der det er maskiner som kjører hele tiden.

Tips og advarsler

 • Hvis du jobber på et lager, noen ganger støynivået kan ikke virke veldig høyt. Men det er fortsatt en god idé å bruke hørselsvern er at du er utsatt for denne støyen i lange perioder av gangen.

Ear Coning Instruksjoner

I oldtidens Egypt, øre koning, også kjent som øret candling, ble brukt til å hjelpe en høre gudene. I folkemedisinen og alternativ medisin, er øret innkoning brukes til å fjerne ørevoks og giftstoffer fra en persons kropp, som fører til bedre helse.

Lage og bruke en Ear Cone

Øret kjegle eller øre stearinlys er ikke et stearinlys, som de fleste ville tendens til å tro. Øret kjegle utseende er ofte beskrevet som en "sukkerspinn stick" på grunn av sin form. Konusen er fremstilt av ubleket bomull som er blitt dyppet i parafin eller bivoks, og formet til en konisk form. Noen ganger essensielle oljer, slik som roseolje, tilsettes til voksen før dyppingen. Den endelige lengde av et øre konus kan være så lang som 12 inches.

Fremgangsmåten for øret koning er ganske enkel. Den personen som skal motta behandling ligger på hans eller hennes side, mens øret Candler (den som utfører koning) beskytter øret ved å plassere en papptallerken eller aluminium pie plate over øret. Denne beskyttelse har et hull i midten og konusen er plassert akkurat på innsiden av øret. Koningskompenseringsinn blir brukt til å hjelpe øretrompeten (røret som forbinder mellomøret til baksiden av halsen for å hjelpe med drenering) åpne opp og tillate drenering. Kjeglen er tent og brent før om 4 til 6 inches forbli; Dette beskytter følsomme indre øret. Øret Candler deretter fjerner konusen og Ofte vil vise pasienten residuet som ble trukket fra øret. Øret koningsvinkel økten kan vare opp til 45 minutter, og de fleste sesjonene vil bruke to kjegler per øre.

Øre Candlers anbefaler at et øre koningsvinkel sesjon bør inneholde tre økter satt tre til sju dager fra hverandre hver 2-3 år for å opprettholde øret helse.

Fordeler og ulemper ved Ear Coning

Folk som har hatt en koning prosedyre gjort oppleve en uvanlig riktignok behagelig følelse som slapper. Koningskompenseringsinn smelter ørevoks og skaper et vakuum, som fjerner giftstoffer som har akkumulert i øretrompeten. Folk ofte at hørselen blir bedre etter behandling. De fleste hevder å høre en popping eller sprakende samt noen varme i løpet av prosessen, men det skader ikke pasienten.

Ear koning skaper en sunn atmosfære i ørene, sinus hulrom og hals. Coning kan også regulere øret press, og dermed lindre hodepine, post nasal drypp og bihulebetennelse. Det kan også bidra til å gjenopprette en persons likevekt.

Det er de som kaller øret coning en pseudovitenskap og stat at koning ikke skaper nok varme til å smelte ørevoks og heller skape et vakuum for å trekke ut giftstoffer. Disse menneskene oppgir at residuet som er vist på røret er noe mer enn de brente partikler av kjeglen selv. Det har ikke vært noen medisinske studier som til de eksakte fordelene ved øret koning.

DIY: Ear Candles

Alternative leger prise øret candling som en tryggere og mer effektiv metode for å fjerne ørevoks enn bomullspinner eller øregangen vanningsanlegg. Et øre stearinlys er en smal hult rør som vanligvis er laget av musselin belagt med bivoks og parafin eller soya. Øret stearinlys plasseres forsiktig inn i øregangen, og den andre enden er tent Etter hvert som lyset brenner, er det blitt antatt at brannen skaper lett sug inne i den hule delen av lyset, og varmen mykner voks på innsiden av øret.

Historie

Ear candling har vært praktisert siden 2500 f.Kr., ifølge Cheryl Ashby, CCT De gamle egypterne brukte bivoks-baserte rør for øret candling, og bevis indikerer at øret candling ble også praktisert i deler av Asia.

Forholdsregler

Ifølge EarCandling.com, ved hjelp av en øre stearinlys er en sikker prosedyre når utført av en sertifisert øret tannpleier eller spesialist. Fordi prosedyren skal utføres av en annen person, hvis du kommer til øret stearinlys hjemme, bør du få noen til å hjelpe deg. Husk også at hvis du har noen alvorlige øre problemer, bør du først konsultere med en medisinsk faglig som om øret candling er trygt for deg. Ear candling innebærer en åpen flamme; ta vare for å sikre at øret lys du bruker ikke flasse eller ask, da dette kan starte en brann.

Du bør være klar over at mange leger er skeptiske til øret candling, og hevder at prosedyren ikke fungerer, og i noen tilfeller kan føre til øret skade. Ifølge Lisa Roazen, MD, trykket som kreves for å fjerne ørevoks fra øregangen måtte være så sterk at det ville skade trommehinnen. Roazen trekker også en rekke tester for øret candling fremgangsmåten, som alle viste at den eneste voks tilstede inne lyset var fra lyset i seg selv, ikke øret. Men mange hevder at praksisen reduserer sinus press, oppfordrer til en rolig, meditativ sinnstilstand, og kan helbrede ringing i ørene. En annen forklaring på den måten er verker er at røyken og varmen fra lyset løsne og tørr ørevoks, slik at det å senere faller ut naturlig.

Velge en Candle

Fordi det er en rekke øre stearinlys typer å velge mellom, bør du starte med å undersøke og teste øret lys du har tilgang til. Håndverket messer, alternative healing butikker og håndverksbutikker ofte bære øret lys. Du kan også kjøpe øret lys online (se Ressurser). Pass på at du velger stearinlys som du mener vil sikkert møte dine behov. Ifølge EarCandles.net, parafin stearinlys etterlate rester inne i øret og kan gjøre mer skade enn godt.

Placement

Ifølge EarCandling.com, bør du først ha ørene undersøkt av helsepersonell, for å sikre at du ikke har noen infeksjoner eller andre helsemessige problemer som kan bli forverret ved øret candling. Når du er klar til å fortsette, bør du legge deg på din side, helst med en fast pute under hodet. Har din assistent plassere øret stearinlys i øret. Den smale enden bør gå langt nok inn i øregangen at lyset står stivt rett, men ikke så langt at du opplever ubehag. Andre råd er å sitte oppreist med stearinlys i øret i en vinkel. Når lyset er godt på plass, tenne den andre enden, eller lyset kan bli tent første til å sørge for at det brenner skikkelig. Flammen skal forbli rolig og konsekvent som lyset brenner. Du kan høre noen liten knitrende eller popping lyder. Når lyset har brent halvparten av sin lengde, fjern stearinlys, slukke den, og gjenta prosessen. Hvert øre candling økten bør bruke 02:58 stearinlys per øre og varer tretti minutter til en time.

Tegn på en Sphenoidal bihulebetennelse

Bihulebetennelse - også kjent som bihulebetennelse - er betennelser i lomme passasjer ligger innenfor skallen. De fire sinus områdene er frontpartiet, maxillaris, ethmoid og sphenoid. Sphenoid sinus ligger rett bak begge øynene. En infeksjon innenfor denne sinuspassasje fører til en rekke karakteristiske tegn og symptomer i det infiserte individ.

Aspekter

Sphenoid sinus, som de andre tre lomme passasjer, er hule deler i skallen. Når vevet fôr sinus hulrom blir betent av bakterier, virus eller irriterende stoffer som enkelte forurensende stoffer eller visse sopp, sveller det i størrelse, hindrer bihulene drenering passasjer. Bakterier blomstrer i det lukkede rom, forårsaker ytterligere betennelse og symptomer forårsaket av en bihulebetennelse.

Typer

De to typene sphenoidal bihulebetennelse er akutt og kronisk. Akutt bihulebetennelse er vanligvis forårsaket av en virusinfeksjon som invaderer lomme passasjer og begynner i løpet av kort tid med alvorlige symptomer. Kronisk sinusitt opptrer over en lengre tid, med vedvarende men mildere symptomer, og er forårsaket av en bestemt gruppe bakterier.

Akutte symptomer

Den mest vanlige tegn på akutt sphenoidal bihulebetennelse er en skarp hodepine plassert bak øynene - noen ganger bare bak det ene øyet - og som strekker seg tvers over toppen av hodet. Hodepinen forverres når den enkelte legger seg ned eller bøyer hodet under brystet. Personen kan også ha en feber, uskarpt eller dobbelt syn, og slim drenering.

Kroniske symptomer

En kronisk sphenoidal bihulebetennelse kan inkludere rennende nese, men det vanligste symptomet på denne typen bihulebetennelse er en vedvarende, moderat hodepine lokalisert over hele forsiden av hodet.

Behandling

Effektive sphenoidal bihulebetennelse behandlinger fokus på drenering overbelastet lomme passasjer og bekjempelse av mikrobiell infeksjon. Rhinologika brukes for å fremme drenering, mens visse antibiotika, slik som amoksicillin, blir brukt til å redusere inflammasjon. Personer med kronisk bihulebetennelse kan være nødvendig å bruke nasal steroid spray, slik som Flonase eller Beconase, for å hindre tilbakevendende infeksjoner.

Hvordan unngå Stamming

Hvordan unngå Stamming


Stamming er en tale tilstand som er preget av repetisjon og forlengelse av ord, stavelser og lyder. Disse faktorer kan føre til avbrudd av normal tale strømmen. Forskerne vet ikke helt forstå årsakene til stamming, men det antas å være assosiert med familiens historie. Ifølge The Stamming Foundation, gutter er mye mer sannsynlig enn jenter å oppleve lidelse. Ingen kur ennå finnes for stamming, selv om det er flere måter som lider kan redusere den.

Hvordan unngå Stamming

•  Hold munnen lukket før du vet nøyaktig hva du ønsker å si. En måte som å unngå stamming er ved rett og slett ikke å snakke før du har planlagt ut nøyaktig de samme ordene. Før verbalizing, tror. Husk at det er å foretrekke Tenk før dine ord i stedet for etter.

Visual før du snakker. Før du snakker, gjøre et forsøk på å tydelig visualisere skrivemåten av et ord du ønsker å si. Envision hvor mange bokstaver er i ordet, hvor lenge ordet er og hvordan akkurat det er ment å bli uttalt.

Gjør noen oppvarmingsøvelser. Når du vet at du sannsynligvis nødt til å gjøre en masse prat, kan det være nyttig å gjøre noen varme-ups på forhånd. En øvelse for å prøve innebærer å gjenta den "lange vokalen" høres flere ganger, sakte og forsiktig, for ca ett minutt. Lytt til stemmen din som du deltar i denne øvelsen. Etterpå opplest et dikt eller novelle som du liker. Gjør en innsats for å puste lett og begynne nye setninger forsiktig. Holde det gående i omtrent fem minutter.

Talk i en langsom måte, med stamming, en av de største farene snakker raskt. For å unngå stamming, snakke langsomt uten rushing. Tvinge deg selv til å snakke bare kan føre til mer stamming.

Ta dype åndedrag. For å forberede seg til å si et ord som er spesielt vanskelig eller som gjør deg ukomfortabel uansett grunn, holde deg rolig, ta en stor pust og fokus på enunciation og klarhet.

Syng din tale. Selv om det kan høres litt dumt, synge ut dine ord kan også hjelpe deg med å unngå stamming. Dette er effektivt i å ta fokuset bort fra å snakke, og i stedet, setter den på sang. Singing ordene setter mindre fokus på dem, og i stedet setter fokus på den generelle meldingen.

Hint

 • Hvis du tror at du har å stamme, men ikke ønsker å gjøre det så merkbar, vurdere hvisket dine ord i stedet. Dette kan mildne den noen ganger harde stamming lyd.
 • En annen måte å gjøre stamming mindre tydelig er ved å tygge noe i munnen mens du snakker, enten det er en mint eller tyggegummi. Dette kan gi munnen en treningsøkt i riktig ord uttale.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Det virker som ørebetennelser er en nødvendig del av barndommen. Mest alle foreldre har opplevd den masete baby trekke på ørene eller pjokk som ikke kan sove fordi ørene vondt og vet de vil være å gjøre en planlagt tur til barnelege. Legen din vil lett finne ut om barnet ditt har en ørebetennelse med en otoskop. Du kan også kjøpe et hjem otoscope som er enkel å bruke og kan hjelpe deg å avgjøre om midnatts tur til legevakten er nødvendig, eller hvis du kan vente til i morgen for å ringe legen din.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Trekk øreflippen opp og mot baksiden av hodet ved å ta tak midt på øreflippen. Dette vil bidra til å rette ut øregangen slik at du kan se helt til trommehinnen.

Forsiktig plassere sonden slutten av otoscope inn i ørekanalen. Ikke tving sonde inn i kanalen eller skyve det utover sin naturlige form. Hvis barnet ditt sier det er smertefullt deretter tilbake sonden ut noen.

•  Se gjennom øyet stykke på otoskop for å se inn i øret. Normale ører er hakket og vil ha en grå farge, en lysrefleksjon og litt voks.

Sammenlign barnets trommehinnen til bilder på din otoscope instruksjonshefte. Hvis du ser noen unormal rødhet, en opphoping av væske bak trommehinnen, pus eller et hull i trommehinnen, bør du kontakte ditt barns lege umiddelbart.

Hint

 • For å bli kjent med ser på et normalt sunt øre og en infisert øre tar praksis. På barnets vanlige legebesøk spørre legen din om du kan ta en titt inni øret hennes, slik at du kan se hva et sunt øre ser ut. Har treneren legen du på hva den normale øret ser ut i forhold til en infisert en.
 • Det er viktig å merke seg at kun en lege med sin opplæring og høyere kvalitet otoscope faktisk kan diagnostisere en øreinfeksjon å bestemme behandling barnet trenger.
 • Sørg for å lese dine Otoskoper instruksjoner fullt før bruk. Hvert merke av otoskop kan ha små forskjeller i sine retninger for bruk.
 • Selv om med otoskop du ikke ser tegn på en infeksjon barnet ditt kan fortsatt ha en ørebetennelse. Hvis barnet ditt viser symptomer på en ørebetennelse som smerte eller trekke ved øret tar henne med til legen umiddelbart.