Digidexo.com

Slimhinner Barometrisk trykkendringer

Fysiske virkningene av Barometrisk trykkendringer

Fysiske virkningene av Barometrisk trykkendringer


Skiftende værforhold føre til at lufttrykket, eller lufttrykk, å endre. Endringer i barometertrykk kan utløse visse effekter i kroppen, som for eksempel hodepine, smerter og plager, og allergisymptomer. Lider av disse sykdommer kan fortelle deg at når været forandrer seg, kan deres ubehag nivået stige.

Migrene

Endringer i den lokale barometertrykk kan utløse migrene for migrenepasienter, eller migrenepasienter. Det er utført studier som viser en direkte sammenheng mellom lufttrykket endres og migrene hodepine frekvens. En gruppe forskere ledet av Dr. Galina Mindlin av Jefferson Medical College i Philadelphia gjennomført en slik undersøkelse og fant at hyppigheten av migrene øker når barometertrykket var på vei oppover.

På den annen side, den kanadiske Klimasenter gjennomført en tilsvarende undersøkelse i 1981 som viste at migrenepasienter opplevd hodepine episoder når barometrisk trykk var falt. Senteret sitert andre værforhold som årsaker i forbindelse med fallende barometertrykk, for eksempel økende vind og fuktighet og raske temperaturendringer

Selv om resultatene fra slike studier konflikt, kan vi trekke den konklusjon at migrene kan utløses av en slags endring i barometertrykk, enten opp eller ned, kombinert med andre værforandringer.

Leddgikt

Nesten hver og en av oss har hørt anekdotiske bevis fra noen med leddgikt som hevder at endringer i været la sin leddgikt smerte til å blusse opp. Resultater fra en studie av Dr. Timothy E. McAlindon av Tufts-New England Medical Center i Boston nå gir vitenskapelig bevis for at været kan faktisk påvirke nivået av smerte oppleves av leddgikt.

Barometrisk trykkforandringer var assosiert med økning i knesmerter i studiedata. Selv om han er forsiktig med å si at været har ennå ikke vist seg å forårsake smerte, Dr. Sam Lim, en revmatolog ved Emory University School of Medicine i Atlanta, medgir en direkte sammenheng mellom vær endringer som inkluderer barometrisk trykkforandringer og økt leddgikt smerte.

Allergisymptomer (Vasomotor rhinitt)

Noen mennesker lider av allergi-lignende symptomer som nysing, rennende nese og lunger som om de var allergisk mot pollen eller noen annen substans uten faktisk å være allergisk mot noe. Denne tilstanden er kjent som vasomotorisk rhinitt.

Ifølge Dr. Patricia Wheeler og Dr. Stephen Wheeler ved University of Louisville School of Medicine i Kentucky, kan pasienter ikke si forskjellen mellom reelle allergier og vasomotorisk rhinitt med mindre de er testet. Selv om det er uklart hva som faktisk forårsaker disse symptomene, kan de bli forverret av, blant andre faktorer, endringer i barometertrykk.

Behandling for vasomotorisk rhinitt er vanligvis aktuell, med pasienter som bruker nesespray og salver i nesegangene.

Barometrisk trykk og hormoner

Barometertrykk, enten stiger eller stuper, ser ut til å ha betydning for medisinske tilstander som involverer hormoner.

Babyer blir født

Flere spedbarn blir født når barometrisk er lav. Ifølge en studie utført av Tokyo Medical University Department of Obstetrics and Gynecology, er det en tendens til at en gravid kvinnes fosterhinnen til å sprekke når barometertrykket er lavt. Når barometertrykk er i endring, enten går opp eller ned, det er flere leveranser.

The Connection

Dette tyder på at barometertrykk kan faktisk ha en innvirkning på en gravid kvinnes hormoner. Ap er kontrollert av forskjellige hormoner og det autonome nervesystemet og kan bli påvirket av vær og vind.

Ménières

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til episoder av vertigo, tinnitus (ringing i ørene), varierende hørselstap og trykk i øret. Når atmosfæriske trykkforandringer, kan symptomene blir verre, ifølge Alec N. Salt, Ph.D., førsteamanuensis ved Washington University School of Medicine.

Frigjøring av hormoner

Trykkfølsomme systemer i kroppen er involvert i å opprettholde normal blodvolum. Disse systemene frigi hormoner som påvirker funksjonen av nyrene og bestemmer hvor mye væske er beholdt eller utgitt i en kropp, som regulerer en persons generelle blodvolum.

Følsomhet

Det kan tenkes, selv om ikke vitenskapelig bevist, at øret er følsomme for hormoner som forverre symptomer som går sammen med Ménières. Forskning fortsetter å gjøres på hvordan barometrisk trykkendringer påvirker øret og hvordan væske balansere hormoner påvirker øret.

Barometrisk trykk og Helse

Mange har hevdet å være i stand til å "forutsi" nærmer regnskyll ved å observere smerter i ulike deler av kroppen, spesielt i ledd og bein. Det har vært antydet at variasjoner i barometertrykk kan være årsaken til dette fenomen.

Om Trykk

Barometertrykk er definert ved National Weather Service som mengden av trykk som utøves mot en flate av vekten av luften i atmosfæren. Denne atmosfæretrykk blir målt ved et barometer, derav betegnelsen "barometertrykk".

Trykkendringer

Folk møter barometrisk trykkforandringer ved høye og lave trykk systemer beveger seg gjennom et område, eller når de reiser fra lave høyder til store høyder. Den enkleste måten å fortelle om barometertrykk vil drastisk endre seg i ditt område er hvis umiddelbar uvær har blitt spådd; stormer indikerer at områder med lavt lufttrykk beveger seg gjennom.

Effekter på kroppen

Barometrisk trykkendringer kan ha liten til stor effekt på eksisterende medisinske tilstander av noen mennesker, som for eksempel leddgikt. De med hevelse eller betennelse rundt leddene kan føle sine smerter og smerter forverret når lufttrykket faller. Luft kan også bli fanget i bihulene berørt av allergi; Når lufttrykket avtar, kan trykket fanget inne føre til enda mer smerte.

Barometertrykk Hodepine

Bortsett fra vanlige smerter og leddsmerter som følge av lavt lufttrykk, er folk også kjent for å oppleve migrene som synes å være relatert til været. Når lufttrykket utenfor kroppen endres, blodårene inne en tendens til å reagere ved å utvide eller entreprenørselskap, forårsaker hodepine.

Forebygging / løsning

Forstå været er en måte å håndtere utbruddet av økt smerte eller migrene. Ved å bruke prognose informasjon, kan folk ta forebyggende medisiner på forhånd og unngå triggere som rødvin og sjokolade for å redusere nivåer av smerte forårsaket av barometrisk trykkforandringer. Pasientene bør også rådføre seg med legen sin om å ta noen ekstra anti-inflammatoriske medisiner for å lindre trykkrelaterte smerter.

Hva er effekten av barometrisk trykk på Revmatoid Artritt?

Hva er effekten av barometrisk trykk på Revmatoid Artritt?


Det gamle ordtaket går at mennesker med leddgikt kan forutsi været basert på sine smerter og plager. Mange pasienter med revmatoid artritt vil være enige i at deres symptomer forsterkes ved endringer i barometertrykk.

Expert Opinion

Johns Hopkins Health varsler forteller leserne om at kaldt, fuktig vær har størst innvirkning på leddgikt smerte.

Betennelse

Ifølge WrongDiagnosis.com, er revmatoid artritt symptomer utløses av endringer i barometerlufttrykket som forårsaker kroppens vev til å hovne opp, og legger til betennelse allerede hovne ledd og økende smerter.

Nerver

Pasienter med revmatoid artritt opplever økt følsomhet i nerveender, forårsaker reaksjoner på endringer i barometertrykk.

Fibromyalgi

MayoClinic.com rapporterer at fibromyalgi, en sykdom som er ofte relatert til revmatoid artritt, er også påvirket av endringer i barometertrykk.

Forebygging / løsning

The Arthritis Foundation anbefaler at RA-pasienter som er følsomme for været kan lette smerte med at-home behandlinger som over-the-counter smertestillende medikamenter og varmeputer.

Good News

Selv om noen RA-pasienter kan oppleve økt smerte med barometrisk trykkendringer, har det ingen effekt på utviklingen av sykdommen, og vil ikke føre til varig skade på leddene.

Barometrisk trykk & Knee Joint Pain Forebygging

Kneleddet er ofte plaget med leddgikt, særlig ettersom vi blir eldre. Brusk som dekker kneledd slites sakte bort, utsette bein og forårsaker smerter som felles trekk. Lider av leddgikt og andre kne smerter har ofte hevdet at deres smerte er verre før et anfall av dårlig vær, og studier har vist at dette er sant. Å vite noen enkle forebyggende tiltak kan hjelpe folk som lider av knesmerter for å unngå ytterligere smerter på grunn av barometrisk trykkendringer.

Være oppmerksom

Se værmeldinger. Se etter områder med lavt trykk ledes din vei. I studier Jose Verges, MD, fant at pasienter med ulike typer leddgikt og slitasjegikt i særdeleshet, opplevde økt leddsmerter når Lufttrykket var lavt. Hvis du ser lavtrykk som kommer, gjør deg klar til å hindre noen knesmerter.

Medisiner

Flere over-the-counter medisiner har vist seg å hjelpe med leddgikt. Den mest effektive av disse er ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel Tylenol, Motrin, ibuprofen, Aleve, og aspirin. Sjekk med legen din om dosering og mulige bivirkninger, men sørg for å ha disse på hånden for de lavt trykk dager. Det er best å ta dem før fronten kommer, som smerte medisiner bør alltid være i systemet og jobbe før smertene blir faktisk for mye.

Hold varm

En felles klage av folk som lider av leddgikt smerte er at "kald kommer inn i leddene." Dette er spesielt sant når det er både kaldt og fuktig. Når du ser en kaldfront som kommer med regn, tar dine forholdsregler for å ha et teppe til å dekke knærne, en varmepute, og noen Icy Hot eller annen salve. Også være klar til å suge dem knærne i et varmt bad. Pass på å ikke utsette knærne til noe mer kaldt og fuktig enn nødvendig, og holde knærne varme om natten, når leddgikt smerte kan være på sitt verste.

Årsaker til Oftalmologisk Migrene

Oftalmologisk migrene er en lite kjent form for migrene. Oftalmologiske eller okulær migrene kalles tause migrene, fordi de kan forekomme med eller uten hodepine er til stede. De kjennetegnes ved en visuell forstyrrelse som opptrer på det ene øyet. Mange oftalmiske migrenepasienter (personer som har migrene) beskrive migrene som om de kikket gjennom et sprukket glass vindu. Andre migrenepasienter beskriver sin visuelle feltet som å ha en Forstørrings- blind spot (scotoma), blinkende lys (scintillations) eller forvrengt syn (metamorphopsia) med bølgete eller hakkete linjer. Dessverre har leger ikke fullt ut forstå årsakene til oftalmisk migrene.

Teoretiske Årsaker

Gjeldende hypoteser for årsaker til oftalmiske migrene inkluderer en vaskulær krampe eller periodisk innsnevring i blodårene som ligger bak øynene, endringer i blodtilførselen til deler av hjernen som er ansvarlig for syn, problemer innenfor nervebaner eller kjemi i hjernen. Ifølge Dr. Todd Troost, en anerkjent ekspert på området migrene, familien predisposisjon for denne spesifikke type av migrene er "lik den som er forventet i alle pasienter med migrene innledes med visuell aura". Han mener at disse typer migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn.

Generelle Triggers

Dr Jeff McDougall antyder oftalmiske migrene kan være forårsaket av kroppens nevrologiske respons på triggere som "medisiner, hormonelle endringer, blinkende lys eller kjemikalier i matvarer." De fleste forskere er enige med McDougall; bevis har knyttet følgende miljø og hormonelle faktorer for å utløsende oftalmiske migrene: tap av søvn eller avvik fra normal søvn tidsplaner; premenstruelle endringer; p-piller; vær eller barometrisk trykkendringer; sterk parfyme eller lukt; Strobe, blinkende eller skarpt lys

Mat og drikke Triggers

Mat og drikke triggere ser ut til å være mer individualisert enn de miljømessige og hormonelle utløsere blant oftalmiske migrenepasienter. Triggere knyttet til denne type migrene er: alkoholbruk; kunstige søtstoffer (spesielt aspartam); koffein; stress eller spenning; kjemikalier som finnes i mat (fargestoffer eller konserveringsmidler, for eksempel MSG eller nitrater); tyramin, en aminosyre (finnes i rødvin, alderen ost, røkt fisk, kylling lever, fiken og kalkun); peanøttsmør; meieri; og enkelte andre matvarer som sitrusfrukter, sjokolade, skalldyr, nøtter eller gjæret eller syltet mat.

Natrium

Det er antatt at natrium kan påvirke de væskenivåer og presset i hjernen. Den nåværende antakelse er at fjerning av salt fra kosten til en oftalmisk migraineur kan redusere antallet av oftalmiske migrene. I en mye omtalt studie av New England Journal of Medicine, kalt DASH-Sodium Trial, ble det påvist at de som reduserer deres totale forbruk av natrium vil redusere antall hodepine de opplever. Det har ikke vært en oppfølgingsstudie med bare oftalmiske migrenepasienter som testes, fordi oftalmisk migrene er en relativt sjelden sykdom, og dermed gjør det vanskelig å studere. Imidlertid er leger advarer pasienter med ulike typer migrene, inkludert øyen migrene, å kutte ned på saltinntak.

Stress

Stress er en tilknyttet risikofaktor med oftalmiske migrene. Den kroppens stressrespons fører til en rekke endringer i hormoner i kroppen. Disse kan endre søvn og menstruasjonssykluser, forstyrre væskebalansen og føre til humørsvingninger. Det er en link mellom oftalmiske migrene og depresjon. Gjennom bruk av avspenningsteknikker, tilstrekkelig hvile og meditasjon, stress-reduksjon oppstå.

Forebygging

Unngå triggere er den beste forebygging mot utbruddet av migrene, inkludert øyen migrene. I noen individer, triggere er vanskelig å fastslå. Det er nyttig å holde en migrene journal for å registrere utbruddet av migrene, miljøfaktorer, medisiner, hormonelle endringer og nivåer av stress som er erfarne. Omtaler dette tidsskriftet selv og med en lege for å hjelpe avgrense triggere.

Betraktninger

Oftalmologisk migrene er i motsetning til andre typer migrene, ved at de først og fremst rammer øynene. Denne spesielle type migrene varer vanligvis 15 minutter til flere timer; Men i sjeldne tilfeller skaden til det visuelle feltet kan være permanent. Som med andre typer migrene, er den personen som opplever denne type migrene ofte utmattet ved avslutningen av opplevelsen. Under oftalmisk migrene og umiddelbart etterpå, resten som er vist å gi noen fordel for migrenepasienter. Oftalmologisk migrene kan være farlig, fordi de påvirker din visjon og dermed gjøre en utsatt for ulykker. Varsle legen din hvis dette er en ny symptom for deg eller om disse typer migrene forekommer med økende frekvens.

Er Fuktighet Bad for Arthritis Pain?

Hvis du noen gang bruke tid med mennesker som har verkende, leddgikt ledd, har du kanskje hørt deres værmeldinger basert på hva leddene vondt i kroppen sin. Er det noe sannhet i dette, eller er det alt i deres sinn?

Typer leddgikt

Revmatoid artritt er forårsaket av slimhinnen i leddene blir betent. Dette kan føre til leddskade, tap av funksjon og kroniske smerter. Osteoartritt er forårsaket av brusk i leddene bryte ned, noe som fører til ben-on-ben-kontakt og forårsaker smerte, stivhet, vanskeligheter med å bevege eller totalt tap av bevegelse.

Værforholdene

En studie utført av Universitetet i Groningen i Nederland (publisert i desember 1985 "Journal of Rheumatology") konkluderte med at værforholdene har en innvirkning på symptomer, men de påvirker ikke selve sykdommen.

Vanskelig å studere

En faktor forskere vurdere er subjektivitet av smerte. Ber folk om å dømme sine smerter på en skala fra 1 til 10 er typisk, men to personer kan ikke vurdere sin smerte på samme måte. Dette gjør det vanskelig å finne vitenskapelige bevis om hvorvidt været påvirker alvorlighetsgraden av symptomene.

Sesongmessige endringer

Alvorlighetsgrad av symptomer kan endres med årstidene, og symptomene er vanligvis verre i sommermånedene. Nevrofysiologi og Rheumatology forskere i Nederland tror dette kan være delvis på grunn av mengden av tid brukt innendørs i løpet av vinteren, hvor klimaet er kunstig kontrollert.

Virkningen av fuktighet

Pasienter som bor i fuktige områder opplever ofte mer alvorlige symptomer, sannsynligvis på grunn av barometrisk trykkendringer. Bor i tørre områder vil lindre de fleste av disse endringene og redusere deres frekvens.

Barometertrykk & Back Pain

Barometertrykk & Back Pain


Mange tror været endringer kan påvirke ryggsmerter, men bevisene er anekdotiske. Leger og forskere er i ferd med å undersøke om barometrisk trykkendringer, forårsaket av innkommende vær, gjør ryggsmerter svinge.

Hva er barometrisk trykk?

Barometertrykket er vekten av atmosfæren, eller luft, målt som vekst og fall av et barometer. Atmosfære varierer etter været og hvor du er trykk ved havnivå er høyere; press på en fjelltopp er lavere.

Lufttrykk og Været

Barometertrykk også stiger eller faller avhengig av innkommende vær. Hvis et lavtrykksystem (vått vær) kommer, faller barometeret; med nærmer høytrykkssystemer (tørt vær), stiger trykket.

Undersøkelse om Vær og Pain

Det samme kan være tilfelle for ditt nivå av ryggsmerter. I en 1995 undersøkelse gjort av professor Robert Jamison of Brigham og kvinner Pain Management Center i Boston, ble et spørreskjema gitt til 557 mennesker i byer med ustabilt vær, som Boston, og byer med stabile værmønstre, som for eksempel San Diego.

Resultatene fra undersøkelsen

Resultatene, publisert i Harvard University Gazette 26. september 1995 indikerte smerte nivåer av de spurte ble påvirket av endringer i innkommende vær, ikke eksisterende vær. Professor Jamison mener bevisene, mens du fremdeles anekdotiske, synes å indikere ryggsmerter og leddsmerter nivåer reagerer mer til barometertrykk enn eksisterende vær.

Lufttrykk og leddsmerter i Rats

En annen studie, koble lavtrykk og kunstig indusert leddsmerter hos rotter, ble publisert i International Journal of Biometeorology i 2003. Dr. juni Sato, som bidro til Japan-baserte studien, bemerket at rotter utsatt for et lavt trykk, lav -Temperatursensor miljø viste tegn til leddsmerter ikke observert i en gruppe kontrollrotter.

Tendinose Healing

Tendinose er også kjent som kronisk senebetennelse, en betennelse som fører til en nedbryting av sener (fibre som forbinder muskelen til beinet) og vedvarende smerter. Mange standard og alternative kosttilskudd og behandlingsmetoder er tilgjengelige for deg å bidra til å behandle tilstanden. Arbeide med helsepersonell med erfaring i behandling av denne kronisk tilstand kan være en fin måte å utforme en effektiv langsiktig behandlingsregime som integrerer flere strategier

Standard narkotika

NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), enten i over-the-counter eller reseptbelagte styrke, kan lette smerter og betennelser.

Lidokain injeksjoner behandle smerte og inflammasjon. Dette kan også brukes lokalt for å skape en lammende følelse som blokkerer smerte.

Kortikosteroider gi hurtigvirkende lindring av smerter og betennelser. Gjentatte injeksjoner kan svekke senen. En alternativ prosess, iontoforese, trekker topikalt steroid kremer inn i huden gjennom en mild elektrisk strøm.

Felles terapeutiske behandlinger

Massasje kan løsne trange områder og gi smertelindring. Fleksibilitet og styrke øvelser sammen med fysioterapi kan forbedre spekter av bevegelser og øke muskel-sene enhetens evne til å absorbere mer kraft. Ultralyd benytter høyfrekvent lyd for å varme områder av kroppen og øker blodtilførsel. Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bruker strøm til å lindre smerte.

Kosttilskudd

Vitaminene A, C og E fremme helbredelse og redusere betennelse. Ta internasjonale enheter 15.000 daglig, 250-500 milligram to ganger daglig, og 1000 til 1500 internasjonale enheter 1-3 ganger daglig henholdsvis. Essensielle fettsyrer, som de fant i fiskeolje eller nattlysolje, redusere betennelse; ta fra 400 til 800 milligram daglig. Kalsium og magnesium fremmer helbredelse av bindevev og muskler. Ta henholdsvis daglig 1500 milligram og 750 milligram.

Urte og homeopathic behandlinger

Følgende urter alle handle på betennelser og smerte. Bromelain, 250-750 milligram tre ganger daglig mellom måltidene. reduserer hevelser. Ta curcumin, 200 til 400 milligram tre ganger om dagen, mellom måltider. White willow te inneholder salicin, en tilsvarende del av aspirin. Bruk 2-3 teskjeer i vann og drikke tre ganger om dagen. Unngå denne behandlingen hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller ta blodfortynnende medisiner. Drikk tre kopper lakris te daglig, men unngå denne urten hvis du har høyt blodtrykk eller hjertesvikt.

Aktuelt homøopatiske midler for denne tilstanden omfatter arnica krem, calendula officinalis, hammelis virginiana, Aconitum napellus, og belladonna. Du kan bruke tre til seks ganger om dagen.

Interne rettsmidler bør tas som anvist på etiketten. Byronia behandler smerter som forverres i kulde og forbedrer med varme. Phytolacca behandler smerter som føles verre i varmen. Rhus Gift er best for tendonosis som føles verre i morgen. Rhododendron er mest effektiv når barometrisk trykkendringer i været forverre symptomene.

Barometertrykk & Joint Replacements

Felles erstatning er kirurgi som fjerner en skadet ledd og erstatter den med en ny. Noen ganger folk som har felles problemer, som for eksempel leddgikt, erfaring leddsmerter når værforholdene endring. Leddsmerter fra barometrisk trykkendringer kan kreve felles erstatning for langsiktig lettelse.

Barometertrykk

USA Today beskriver barometertrykk som vekten av atmosfærisk luft trykke nedover på Jorden. Dette trykk varierer med temperatur og høyde. Barometre brukes til å måle dette lufttrykket, noe som gir den sitt navn.

Vær og leddsmerter

Endringer i lufttrykket i forbindelse med vått vær kan påvirke trykkfølsomme nerver i leddene og forårsake smerte, ifølge Dr. Javad Parvisi i en Sciencedaily artikkelen.

Skadede Skjøter og barometrisk trykk

Pasienter med alvorlig leddgikt eller skadede ledd føler barometer endringer spesielt sterkt fordi disse leddene har en tendens til å inneholde mindre beskyttende brusk.

Joint Replacement

Mens anti-inflammatoriske medisiner kan lindre leddsmerter midlertidig, Dr. Parvisi sier at felles erstatning kan tilby den beste muligheten for langsiktig lettelse for pasienter med alvorlige felles forverring.

Prosedyre

En total leddprotesekirurgi innebærer å installere en ny metall ball-and-socket protese for å erstatte den opprinnelige leddet og lindrer smerte, ifølge American Academy of ortopediske kirurger.

Barometrisk trykk Endre og Helse

Barometrisk trykk Endre og Helse


Endringer i været kan muligens påvirke mange biologiske organismer, inkludert menneske. Faktisk verifiserbar bevis for dette mangler, selv om enkelte fysiologiske endringer i kroppen gi tilslutning til de potensielle effektene været har. Barometrisk trykk spiller en integrert del i været forandrer seg.

Barometertrykk

Når en vær-ekspert snakker om områder med høyt og lavt trykk, er dette i referanse til barometrisk trykk i en bestemt region, ifølge National Weather Service. Disse trykkvirkninger er et resultat av endringer i luften. Høytrykkssystemer er bygget opp av tunge luftmolekyler, mens lavtrykkssystemer er fylt med lettere eller mindre tette molekyler. Mens det menneskelige legeme er utstyrt for å tilpasse seg endringer i atmosfæren, kan visse fysiologiske responser være mer merkbar enn andre.

Air Density

Lufttettheten er i stadig endring, selv om de fleste av disse endringene finner sted på en gradvis rate, ifølge National Weather Service. Temperaturnivåer har en betydelig innflytelse over lufttetthet. Varmere temperaturer er forbundet med høye barometertrykk på grunn av virkningene av varme på luftmolekyler. Jo høyere temperaturen er, jo raskere disse molekylene beveger seg og jo mer trykket de utøver. Lave barometrisk trykknivåer involverer avkjølte luftmolekyler, som gjør dem mindre aktive.

Trykkendringer

Endringer i barometertrykk indikerer færre eller flere luftmolekyler er til stede i atmosfæren. Flere luftmolekyler betyr mer oksygen, som er et element i kroppen avhengig av for god helse. Færre luftmolekyler betyr mindre oksygen for kroppen å bruke. Som et resultat, kan en persons pustefrekvens endres etter hvert som atmosfærisk trykk endring, ifølge NOVA. En del av kroppens inhalering prosessen er avhengig av atmosfæretrykket for å presse luft inn i bryst regionen. I praksis kan lave lufttrykk krever mer arbeid fra legemet for å trekke luft inn i brystet.

Fysiologiske endringer

Selv om det er lite avgjørende bevis på effekten av barometrisk trykkforandringer på helse, enkelte fysiologiske endringer i kroppen skjer i respons til endringer i temperatur, ifølge velværetilbud. Som svar på kalde temperaturer, kroppens blodkar tendens til å begrense, forårsaker hjerte til å gjøre mer arbeid. Betydelige fall i trykket kan forårsake hull i tennene inne i kroppen fylles med luft, noe som kan føre til muskel og leddsmerter.

Forhold

Migrene og leddgikt er to forhold som vanligvis forbindes med endringer i barometertrykk. Som kroppens tendens til å fylles med luft foregår i lavt trykk eller kjøligere forhold, kan satsene der muskler og bein tilpasse variere. Dette kan føre til muskelvev og leddene for å bevege seg inn unaturlige stillinger som resulterer i smerte ofte forbundet med artritt. En studie gjort i 1981 av den kanadiske Klimasenter funnet fallende trykknivåer, høy luftfuktighet og temperaturer var de mest vanlige triggere for migrenepasienter.

Menneskelig Følsomhet for barometrisk trykk

Menneskelig Følsomhet for barometrisk trykk


Leddgikt har lenge hevdet at deres verkende ledd kan prognosen regnet godt før det lokale meteorolog. Forskning viser at nøkkelen til denne kroppen kunnskap er effekten av endringer i barometertrykk.

Hva er barometrisk trykk?

Weather.com definerer barometrisk trykk som "vekten utøves av luften rundt oss." Endringer i barometertrykk vanligvis indikerer endringer i været.

Common Factor

Forskere har fastslått at endringen i været --- ikke nødvendigvis den type været i seg selv --- er det som påvirker oss fysisk. Dermed gjør enten en økning eller reduksjon i barometertrykk selv følte.

Trykkfølsomme ledd

USA Today siterer Dr. John Parenti, direktør for Ortopedi avdeling ved Geisinger Medical Center i Danville, Pennsylvania, spekulerer at «[t] he nerveender på leddene har reseptorer som kan forstand trykkendringer."

Motstridende forskning

Selv om mange anekdotiske bevis eksisterer om virkningene av vær på kroniske plager, er forskerne delt om hvorvidt ubehag medfølgende værforandringer er bare psykisk eller faktisk fysisk.

Variabilitet i Effects

En ting forskere kan enes om er at været påvirker oss på en rekke måter. Dr. George Urban, førsteamanuensis direktør for Diamond Headache Clinic i Chicago, bemerker at effekten av barometertrykk ikke kan knyttes til noen bestemt type pasient.

Hvordan virker barometrisk trykk påvirker menneskekroppen?

I mange år har effekten av barometertrykk på kroppen blitt studert og omstridt. Det har alltid vært anekdotiske bevis tyder på sammenhengen mellom lufttrykk og aches og smerter. Lider av leddgikt og eldre ofte tyder på at de vet når det er i ferd med å regne, som deres leddene begynner å verke. I tillegg er mange som lider av migrene og hodepine hevder deres tilstand forverres når barometertrykket faller. Mens det finnes studier som tilbyr konkrete bevis på sammenhengen mellom lufttrykk og en økning i smerte, mange ortopediske leger mener også at det finnes en tilkobling.

Studier på Pain

En studie utført i Japan i 2003 tilbyr noen av de mest overbevisende bevis knytter et fall i barometertrykk og en økning i smerte. I studien ble rotter kunstig gitt betennelse i føttene. Deretter ble noen av musene plassert i et kammer der barometertrykk falt, og noen holdt seg på normal barometertrykk. Rottene som ble eksponert for lavere barometertrykk utstilt ytre tegn på smerter i føttene (Chan). Denne forskningen tyder på at når barometertrykket faller, vev utvide. Utvidelsen av vev i og rundt leddene forverrer nervene, forårsaker smerte.

Migrene og Sinus Hodepine

En barometrisk trykk endringen også har en innvirkning på hodepine, særlig sinus hodepine. Når barometrisk trykkforandringer, for eksempel i et fly eller før en storm, gass i bihulene og ørene er på et høyere trykk enn de av den omkringliggende luften. Lufttrykket forsøker å utjevne, forårsaker smerte i ansiktet og ørene. De som lider av kronisk bihulebetennelse eller er forkjølet har de fleste problemer, som luften blir fanget i bihulene og ikke er i stand til å utligne. Selv om mange mennesker som lider av migrene klager over at symptomene øker under storm, er det lite som tyder på at dette er tilfelle.

Virkningene av barometrisk trykk på ledd og muskler

Virkningene av barometrisk trykk på ledd og muskler

Tidligere generasjoner lagt merke til at endringer i været, i noen form, gjorde det vanskelig å bevege seg. Det var vanlig å høre slike mutte som "leddgikt falt for et besøk" eller "min lumbago sier været er i endring" eller at alder var å klandre. Det meste, hadde de ingen anelse om at ioner eller endre lufttrykket var å komme til dem.

Disse folkene var ikke galt. De var på sporet av noe stort. Med fremskritt i forskning, diagnostikk og behandling, er det faktum at et levende vesen kan være en vær barometer ikke en vill idé. Medisinske bevis nå rygger dette opp!

Levende og pustende Barometre

Endringene i temperatur, særlig når raske eller uventet, gjør spiller en rolle i den fysiske velvære, diagnostisering og behandling av noen medisinske hendelser. Brenne ofre og pasienter med høy feber tendens til å få lindring fra kjøle tepper. Epidemier spres raskere når raske endringer i været forekomme.

Det er flere dokumenterte studier over de siste seks tiårene som brukte klimaet i Tyskland, Sveits og Norge for å vise toppene i sykdom i vintermånedene januar, februar og mars. Resulterende data indikerer at så kalde luftmasser avgjort på plass over disse områdene, var det et hopp i antall influensautbrudd.

Lufttrykk og Pain

I årene siden disse studiene, mennesker dukket opp for å overgå det beste av meteorologer i værvarsling. Dette er sant fordi væsken som omgir leddene våre er spesielt følsomme for endringer i barometertrykk.

Når trykket dypper ned, kan kroppen din føler vekten i luften, lukte regnet kommer og begynne å oppleve mindre mobilitet. Endringen i barometertrykk forårsaker betennelse i fluidet som omgir leddene. Dette resulterer i ulike nivåer av smerte.

Hva skjer når barometertrykket begynner å stige? Har smertene forsvinner når barometeret når et visst spesielt punkt? Når smerten av betennelse tar tak, er det ikke kommer noe snart.

Ikke Skyt Messenger

Ulike pre-eksisterende forhold kan kombinere når betennelsen setter inn, skaper en leddgikt situasjon - og fra det punktet, det er ikke et stort sprang å gjenkjenne påvirkning været har på både akutte og kroniske tilstander - særlig de som er knyttet til leddgikt.

Bortsett fra de dokumenterte endringer i fødselstall og sperm teller Forekomsten av lungebetennelse, bronkitt og influensa økt markert. For vårt formål, lungebetennelse, bronkitt og influensa er av spesiell merknad.

Personer som er astmatisk er mest sannsynlig å utvikle seg til en av de tre store. De har luftveiene som er innsnevret og så betent så ofte at lungene og systemer som støtter dem er betydelig svekket. Årvåkenhet er en livslang kamp og deres verden er full av pollen teller, dårlig luftkvalitet og tørr støvete luft i boarealer.

Værskader Sensitiviteter

Livet er en svingdør for de mennesker som er været sensitive. Smerten fra betennelse i ledd, muskler og nerver kan heve til punkter utover evnen til å takle.

Noen av forholdene forholdene som involverer ledd og muskler som reagerer på endringer i barometertrykk nivå inkluderer disse kroniske, noen ganger ødeleggende, sykdommer:

Leddgikt - inkludert revmatoid artritt og slitasjegikt
Ryggsmerter - spesielt nedre ryggsmerter
Fibromyalgi - nerve og muskel tilstand
Scar smerte - spesielt arr nylig helbredet
Trigeminusnevralgi - nerve og felles engasjement
Hodepine - inkludert migrene og klynger
Stemningslidelser - depresjon når barometertrykket faller, og mani når det stiger

Revmatiske betingelser

Revmatologer behandling av pasienter med noen av de kroniske forholdene som er nevnt ovenfor, rutinemessig råde dem til å unngå visse værforhold som forverre eller forbedre sine ubehag, spesielt følgende seg.

Noen av disse tre lett forverres når været endringer for bedre eller verre - eller det er en endring, men svak, i barometertrykk:

Muskelkramper øke når en trening eller sport begynner uten fordelen av en tidligere varm opp, spesielt i kalde omgivelser.

Systemisk lupus erythematosus, best kjent som lupus, blir alvorlig når forverret. Indre organer kan inflame uten noen plausibel grunn. Den kjedeligste av solskinn har evnen til å aktivere lupus. Lupus pasienter må bruke solkrem sjenerøst og bruke klær for å dekke hodet, armer og ben.

Oppmuntring til omplassering til et varmere, mindre invasive, klima er ofte den eneste løsningen for lupus pasienter.

? Reynaud fenomen følger forhold som er

inflammatory in nature, yet derive from the constricted blood that
is not able to reach fingers, toes or the nose. Discolored fingers
or toes are one incident that betrays the presence of Reynaud's.

Unusual temperatures are the culprit and, although weather is
the major catalyst, it is not the only one. A simple act like
removing food from the freezer or cooking over a hot stove is
enough to cause a plethora of problems.

Hva er slimhinner?

Slimhinner kan bli funnet i mange deler av kroppen der utvendig møter interiøret. Dette betyr at områder som nese, munn, lunger og andre steder. Dette bidrar til å la vev fungere skikkelig ved å holde dem fuktige.

Formål

Slimhinner skiller ut slim for å beskytte membraner og holde dem fuktig. De skal også beskytte kroppen ved å holde ut partikler eller skape en barriere mot skadelige syrer.

Slim

Slimet er et stoff som er laget av slimhinner. Det er en tykk, gummy og glatt stoff som hjelper kroppen til å fungere, avhengig av beliggenheten. For eksempel, i nesen hindrer det støv og partikler fra å komme inn i kroppen.

Bihuler

Sinus er luftlommer inne i hodet ditt. Det er åtte plassert i kinnene, under øynene, bak og mellom øynene, på baksiden av nesehulen, og i pannen. De er også foret med slimhinner.

Cilia

Cilia er mikroskopiske hår som linje sinus hulrom. De hjelper klare slim unna.

Mage

Magen er et annet område foret med slimhinner. Denne slim utskilt av membranene hjelper strøk innsiden og beskytter magen fra fordøye sitt eget vev.

Virkningene av den høye Barometriske Presset

Virkningene av den høye Barometriske Presset

Lufttrykket er energien som utøves av vekten av luftmolekyler. Selv om molekylene er usynlige, de tar opp plass, og de har vekt. Når luften komprimeres den er under høyt trykk. Lufttrykket måles i millibar eller inches av kvikksølv ved hjelp av et barometer.

Høy og lav

Når lufttrykket er høyt, lufttrykket i et område som er høyere enn trykket i den luft som omgir den. Høyt barometertrykk betyr vanligvis at godt vær er på trappene, og det vil være klar himmel og kjølige temperaturer. Når trykket er lavt, storm, regn og varmere vær er på vei.

Leddsmerter

Når barometertrykket er høyt folk som er leddgikt er tilbøyelig til å oppleve mindre leddsmerter enn når det atmosfæriske trykket er lavt. Høyt lufttrykk og lav luftfuktighet er de beste værforhold for noen som lider av leddsmerter, ifølge Journal of Rheumatology. Robert Jamison av Brigham and Women Hospital sin Pain Management Center foretok undersøkelser om vær og fysiske endringer og smerter i kroppen. Han konkluderte med at endringer i barometertrykk gjør forårsake smerte. Høyt trykk avtar leddsmerter og lavt trykk øker smerte.

Vær-følsomhet

Endringer i lufttrykket påvirker oksygennivå, særlig for dem som er vær-sensitive. Noen mennesker opplever hodepine som kan være forårsaket av barometertrykk. Noen forskere teoretisere at blodårene i hodet kontrakt eller utvide for å kompensere for endring i lufttrykket. Når blodkar endre størrelse, det påvirker flyten av blod, og kan resultere i hodepine. Når lufttrykket går opp eller ned det kan også forårsake øresmerter og sinus fakkel-ups.

Allergier

Når lufttrykket er lavt og luftfuktigheten er høy, våt mold utgivelser spores. Når trykket går opp og luftfuktigheten er lav, tørre muggsopp slipper sine sporer, som kan forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker.

Behandling for en migrene forårsaket av en barometrisk trykk Change

Hvis du noen gang har lidd gjennom en migrene, vet du hvor elendig de kan gjøre deg. Folk opplever migrene med ulike symptomer som nummenhet, auraer og ekstrem følsomhet for lys og lyder. For noen er migrene utløses av sjokolade, andre ved MSG eller menstruasjon. Andre lider av migrene forårsaket av en endring i barometertrykk. Slike personer kan ha nytte av flere behandlinger eller teknikker som kan hjelpe lindre symptomene.

Medisinering

Mange som lider av hyppige migrene er foreskrevet medikamenter som Midrin eller Imitrex som utvider blodkar. Slike medisiner redusere symptomer som lysfølsomhet, kvalme og smerte. Triptaner er ofte foreskrevet for dem som opplever alvorlig migrene. Medisiner i denne klassen har også merkenavn som Axert og Zomig.

Endring i Miljø

Værrelaterte hodepine kan være noe lettet av en endring i miljøet. De som bor nær elver kan finne at en spasertur langs vassdraget bidrar til å avlaste trykket av en migrene skyldes en endring i barometertrykk. Hvis du ikke har tilgang til en elv, kan du prøve en luftfukter eller ioniser, men bare hvis du bor i et tørt klima. Hvis du bor i et fuktig klima som Sør, trenger du ikke ønsker å øke fuktigheten i luften.

Slapp

De fleste mennesker som lider av migrene - noen form for migrene - finner ut at du ligger nede i et mørkt rom hjelper ofte lindre smerte, kvalme og overfølsomhet for lys og lyder. Plassere en varm vaskeklut over øynene tilbyr noen lettelse, som gjør muskelavspenningsøvelser som dyp pusting, yoga og meditasjon.

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene


Barometertrykket er vekten luften utøver over et angitt område. Trykket varierer, avhengig av en rekke faktorer slik som temperaturen, mengden av luftmolekyler i området hvor fort de er i bevegelse, og hvor ofte de kolliderer. Barometertrykk kan påvirke kroppen vår på mange forskjellige måter. Det kan påvirke våre ledd, vår pust og selv vår kroppens behandling av oksygen. Lavtrykk kan ha flere ulike effekter på våre ører.

Tap av hørsel

Lav barometertrykk kan midlertidig føre til tap av hørsel. Ettersom trykket på utsiden av kroppen avtar, ikke lenger har trykket på innsiden av legemet motstanden som holder den på plass. Trykket deretter presser utover, og dette er mest tydelig i ørene. Den ytre press påvirker bein i det indre øret og gjøre det vanskeligere for dem å oppdage luft vibrasjoner som oversette til lyd. Dette vil forbli inntil trykket er utjevnet.

Popping Sound

Legemet vil forsøke å utjevne trykket inne i kroppen med trykket utenfor kroppen, noe som ofte fører til en eller flere høyt smellende lyd inne i øret. Ear popping kalles barotraume og er et resultat av øretrompeten åpning for å lindre lufttrykket. Øretrompeten er en ventil som eksisterer mellom svelg og indre øret som prøver å utjevne kroppspress. Svelger eller gjesper bidrar til å forenkle denne prosessen, og høy lyd er overflødig luft forlater gjennom øretrompeten.

Ear Damage

Dersom Øretrompet ikke er i stand til å utjevne trykket inne i kroppen med barometertrykket utenfor, kan øret bli skadet som den kraft av trykket på innsiden av øret skader trommehinnen. En perforering er mulig at kan føre til alvorlig tap av hørsel, og kirurgi kan være nødvendig for å reparere skaden. Dette er mer vanlig hvis du er plutselig i en lavtrykks miljø og har en kald eller infeksjon. Den betennelse og overskytende fuktighet i bihulene og øretuben gjøre det vanskeligere for ventilen til å åpne, og kan resultere i skade øret.

Hvordan avlaste Sinus og Nasal smerter forårsaket av barometrisk trykk

Hvordan avlaste Sinus og Nasal smerter forårsaket av barometrisk trykk


Personer som lider med sinus problemer er stadig kjemper mot naturkreftene for å holde sine nesegangene åpne. Ifølge CBS News, er 70 prosent av folk som lider av migrene lomme hodepine påvirket av barometertrykk endring rett før det regner eller noen fronten beveger seg i. Disse lomme hodepine kan være ødeleggende og forårsake begrensning til en persons normal daglig aktivitet. Lindrende sinus og nasal smerter forårsaket fra barometertrykk kan gjøres med medisiner og en neti pott.

Bruksanvisning

Bruk Medisinering

•  Bruk en kombinasjon av en over-the-counter decongestant og en anti-inflammatorisk narkotika (ibuprofen, aspirin, eller naproxen) for å lindre sinus press og smerter forårsaket av barometertrykk endring.

Ta den anbefalte dosen av hvert medikament ved de første tegn til sinus smerte. Drikk rikelig med vann med disse medikamentene for å unngå dehydrering og for å oppmuntre overflødig slim å utvise fra kroppen.

Snakk med legen din dersom smertene ikke avtar mens du tar disse stoffene eller hvis smertene vedvarer i mer enn 3 dager, siden smerter og press kan være et resultat av en bihulebetennelse eller en mer alvorlig problem.

Bruke naturlig rettsmidler

Hold en vaskeklut under rennende varmt vann, deretter vri den ut før fortsatt er fuktig nok til å holde varmen.

Legg deg ned på ryggen og plasser varm komprimere over din øyne og nese. Oppdater vaskeklut med varmt vann hver gang det blir kult.

Bruk en neti potten for å vanne sinus hulrom, avslappende, beroligende og beroligende det. Du kan kjøpe en neti pott fra et apotek eller supermarked. Bruk som anvist.

Barometrisk trykk og depresjon

Barometrisk trykk og depresjon


Søvnløshet, føler "blå" eller lavt, og mangel på energi er alle symptomer på depresjon. Endringer i barometertrykk er involvert med været forandrer seg - mange av disse er knyttet til depresjon.

Funksjoner

En dråpe i barometertrykk forut ofte værforandringer som kalde fronter og stormer, sier USA Today, mens høyt trykk resulterer ofte i solfylte dager. Forholdet mellom lufttrykk og depresjon er mye mer kompleks.

Expert Insight

A 2004 studie publisert av det kanadiske Psychiatric Association fant at plutselige endringer i barometertrykk var assosiert med økt akuttpsykiatriske besøk. Selvmord - depresjon mest alvorlig symptom - var årsaken til noen av disse.

Typer

Mangel på sollys er en stor skyldige for Seasonal Affective Disorder (SAD), rapporterer Mayo Clinic. Dermed kan lavt barometertrykk bidra til denne typen depresjon ved å tillate mer sollys for å bli blokkert av overskyet himmel i vintermånedene.

Betraktninger

En regnstorm på grunn av et fall i barometertrykk kan resultere i en etterfølgende "drop" i humør når noen holder seg innendørs for å unngå regn, men dette dårlig dag kan ikke vare. Mengden av tids symptomer på depresjon er til stede er en viktig faktor å vurdere når undersøke sammenhengen mellom vær og psykologi.

Historie

En kobling mellom lufttrykk og depresjon har vært ansett for tusenvis av år. Den kanadiske Psychiatric Association rapporterer at de gamle greske legen Hippokrates gang kommenterte at varme og kalde vinder rammet stemninger av sine pasienter.