Digidexo.com

tranebær sunt

Hvordan bruke tranebær for et sunt hjerte

Hvordan bruke tranebær for et sunt hjerte


Tranebær er en flerårig plante som produserer lyse røde bær som er kreditert med mange helsefordeler. De høye nivåene av antioksidanter og fytokjemikalier er anbefalt for mange forhold, blant annet hjertesykdom. Den potensielle effekten av å senke kolesterolet og forbedre sirkulasjonen er av spesiell interesse i å opprettholde et sunt hjerte.

Bruksanvisning

Få sunt med Cranberries

•  Spis tyttebær å få antioksidanter som trengs for å bidra til å forhindre hjerte-og karsykdommer. Antioksidant egenskap av tyttebær er tenkt for å forhindre oksidasjon av LDL og redusere mengden av kolesterol i blodstrømmen.

Øke nivået av polyfenoler i kostholdet ditt med bruk av tranebær. Mange forskere er enige om at polyfenoler som finnes i tyttebær er verdifulle i å forbedre hjertefunksjon, spesielt hos pasienter med høye nivåer av kolesterol.

Bruk tyttebær å øke antioksidantnivået i systemet ditt. Antioksidanter er næringsstoffene som er kjent for å nøytralisere de egenskaper som forårsaker celleskade er kjent som oksidativt stress.

Legg tørkede tranebær til din favoritt frokostblanding som en velsmakende måte å få fordelene av tranebær kosttilskudd.

Drikk en 8-oz. glass tranebærjuice opp til tre ganger om dagen for rapporterte hjerte-sunn fordeler. Anbefalte beløpene varierer.

Finn andre næringsstoffer i tyttebær som vitamin C, kostfiber, mangan, vitamin K og minimal kalorier. Disse næringsstoffene arbeider i forbindelse med de polyfenoler til å støtte kardiovaskulær helse.

Spis tørkede tranebær løpet drikke juice når det er mulig. Frøene og huden av frukten tilveiebringe mest mulig nytte av de antioksidanter som finnes i tranebær.

Piff opp livet med Cranberries

Bruk av ferien sesonger å introdusere gleden av å spise tyttebær ved å lage din egen sunt hjerte oppskrift av tranebærsaus.

Skyll en 12-oz. pose med ferske eller frosne tyttebær og legg til side.

Kok opp en kopp fersk appelsinjuice, 1 ts. finhakket frisk ingefær, 1 ts. hakket appelsinskall og 1/4 ts. kanel i en mellomstor kjele på høy varme.

Legg tyttebær til kokende væske.

Reduser varmen til middels og fortsette matlaging i 10 minutter.

Legg 1/2 kopp knust ananas og 1/2 kopp honning til blandingen.

Ta kasserollen av varmen og la den avkjøles.

Tips og advarsler

 • Få friske tyttebær mellom oktober og desember. Tranebær kan fryses for et år eller mer uten tap av næringsstoff verdi.
 • Tørkede tranebær er tilgjengelig året rundt på de fleste dagligvarebutikker eller helsekost butikker.

Tranebær piller og nyresykdom

Tranebær piller og nyresykdom


Urinveiene omfatter nyrer, blære, urinlederne og urinrøret. Opprettholde et sunt urinveis hindrer nyresykdom ved å bidra til å sikre riktig funksjon av nyrene. Tranebær piller er kjent for å forebygge infeksjoner i urinveiene, og hjelpe i forebygging av nyresykdom.

Forebygging av nyresykdom

En av årsakene til nyresykdom eller eventuelt nyresvikt er spredningen av en alvorlig urinveisinfeksjon. Denne infeksjonen kan reise opp i urinveiene i nyrene, noe som fører til alvorlige komplikasjoner, ofte uopprettelig og livstruende. Tranebær piller har vist seg å være effektiv i å opprettholde optimal helse urin skrift, og bidra til sunn nyrefunksjon.

Slik fungerer det

Ifølge Cranberry Institute, er det tilstedeværelsen av proantocyanidiner (PAC) som hemmer adhesjonen av forskjellige bakterier, deriblant E. coli, til urinveiene. Tranebær piller inneholder tranebær ekstrakter, leverer rikelig PAC sammen med alle de antioxidant fordeler av tyttebær. PAC i tranebær piller sikre riktig nyre funksjon gjennom opprettholdelsen av et sunt urinveiene. PAC også hindre dannelse av nyrestein.

Pill vs Juice

Den anbefalte mengden av tranebær juice for optimal nyre helse varierer fra 3 til 4 kopper per dag. Tar tranebær piller for å avverge nyresykdom er mye enklere. Avhengig av produsenten, kan en pille en dag være lik opp til seks kopper tranebærjuice. I tillegg inneholder en servering av tranebærjuice ca 7g sukker. Optisk for piller i stedet for juice sikrer en full dose av tyttebær uten tilsetning av sukker til systemet.

Kjemper E. Coli

E. Coli er en bakterie som forårsaker ulike forhold, blant annet urinveis og nyre infeksjoner. Den Worcester Polytechnic Institute sluppet en studie indikerer at forbindelsene er tilstede i tranebærjuice og piller faktisk endre strukturen av E. Coli fra stenger til kuler, som hindrer festing til cellene.

Forebygging fremfor behandling

Cranberry piller er mer effektive i å hindre nyresykdom stedet for å behandle nyre-sykdom. Mens studiene indikerer at tranebær piller har en antibiotisk virkning på urinveiene, er de mindre effektive i å reversere skade. For å behandle en eksisterende infeksjon, må tranebær piller bli brukt i forbindelse med antibiotika for å behandle nyre-sykdom.

Studer det motsatte

The University of Alabama i Burmingham utgitt en studie på effekten av tranebær piller på urinveiene av ryggmargsskade pasienter. Deres resultater, i motsetning til resultatene fra andre studier, viste ingen forskjell i mengden av bakterier som finnes i urinen mellom deres kontroll og behandlingsgrupper, og dermed gjør tranebær piller ineffektive i å beskytte mot nyresykdom.

Hvordan bruke tranebær for Anti-Aging

Hvordan bruke tranebær for Anti-Aging


Fighting aldringsprosessen krever mer enn bare bekymring over rynker og tørr hud. Koordinering, hukommelse, hjertesykdommer og ulike sykdommer er alle påvirket av den generelle tilstanden til kroppen din. Tranebærjuice inneholder viktige næringsstoffer for å støtte kardiovaskulær helse og bekjempe visse infeksjoner og sykdomsprosesser som forverrer aldring.

Bruksanvisning

•  Drikk tranebærjuice for å forhindre eller redusere forekomsten av tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Tyttebær har en ingrediens som hindrer visse bakterier, for eksempel H. pylori, fester seg til veggene i urinveiene; Dette reduserer sjansene for smitte til satt i. Sunn urin funksjon er avgjørende i kampen mot aldring.

Utforsk fordelene med anti-oksidanter som finnes i tyttebær. I mange år har forskere påvist behovet for anti-oksidanter for å bekjempe hjertesykdommer. Opprettholde et sunt hjerte-systemet er en stor anti-aging verktøy.

Vurdere å spise tørkede tranebær som en anti-aldring taktikk mot nevrologiske skader. Studier har vist at regelmessig daglig inntak av noen form for tranebær supplement har potensial for å redusere effekten av aldring på hjernen.

angrep matbåren patogener før de kan påvirke fordøyelsessystemet ved et daglig inntak av tranebærjuice. Noen forskere tror tyttebær kan ha en antimikrobiell virkning som hemmer veksten av E. coli, en vanlig bakteriell infeksjon.

Boost effekten av at årlig influensavaksinasjon med bruk av tranebærjuice eller konsekvent legge tørkede tranebær til frokostblanding eller salater. Den anti-oksidanter i tyttebær antas å styrke kroppens immunsystem til å motvirke aldringsprosessen, reduserer potensialet for entreprenør sykdommer, som influensa.

Hold tennene lenger, og tannkjøttet sunnere med de anti-aging effekt av tranebærjuice. Resultatene viser at det samme næringsstoff som forhindrer adhesjon av spesifikke bakterier til urinveiene er effektiv i å holde hulromsdannende bakterier fester seg til tennene.

Tips og advarsler

 • Mens behandle kroppen din på innsiden med kosttilskudd tranebær produkter, vurdere bruk av fuktighetsgivende og oppstrammende produkter som inneholder tranebær for sunn hud.
 • Få din daglige tilførsel av tranebær som en pakke, konsentrere seg, juice, te, fersk eller frossen bær.
 • Noen studier har vist at kombinasjonen av tyttebær og medisiner som Warfarin kan være potensielt farlig. Sjekk alltid med legen din eller apotek om mulige interaksjoner hvis du tar noen medisiner. Doseringen kan være nødvendig å justere på grunn av virkningen av de tranebær.

Hvordan spise sunt når du reiser i en bil

Hvordan spise sunt når du reiser i en bil


Bil reise trenger ikke å bety å spise usunn mat og økende vekt for deg og din familie. Inkludert sunne snacks og nøye planlegging fremover vil tillate deg å fortsette din sunn spising diett som du cruise langs i bilen.

Bruksanvisning

Pakking for din Road Trip

•  Planlegg hva du skal spise. Etter at du pakke klær og andre reiser nødvendigheter, er det på tide å planlegge din bil snacks og spise stopp på turen. Det er altfor lett å stoppe når det passer markeder og gatekjøkken når du er sulten. Få en liten kjøler klar med en ispose. Denne kjøligere vil holde det meste av snacks og drikke.

Kjøp fersk frukt og grønnsaker som er prepackaged. Kjøpe rå nøtter og et utvalg av tørket frukt. Rosiner, tørkede tranebær og aprikoser er svært næringsrik og vil gi deg energi mens du kjører. Legg noen epler og appelsiner som de kan bo unrefrigerated i noen dager. Laste opp dine sunne snacks, og du er klar til å rulle.

Planlegg måltid stopper. Start dagen med en sunn frokost som inkluderer protein, frukt og hele korn toast. Når lunsj tid kommer at du kan stoppe på en fast food sted. Disse gatekjøkken har mange salater og sunne sandwicher å velge mellom. Ignorer pommes frites, store hamburgere og stekt mat.

Munch hvis du blir trøtt. Hvis du finner deg selv får trøtt mens du kjører, har en oransje eller noen av dine nøtter og tørket frukt. Hold deg hydrert med vann. Tygge sukkerfri tyggegummi holder deg opptatt og varsling. Hvis du fortsatt føler deg sliten, komme ut og strekke.

Velg et sted for middag som tilbyr gode, sunne valg av mat. Spis en stor salat, kylling eller fisk, og erstatte grønnsaker for potet eller ris. Hvis du ønsker en dessert, har noen av tørket frukt eller et eple. Siden du har spist sunt hele dagen, kanskje en frossen yoghurt kan være en godbit.

Tips og advarsler

 • Når du har sunne og lett tilgjengelige snacks, vil du strekke seg etter dem. De vil gi deg energi, og vil være snill mot midjen din. Hvor fint å komme hjem fra turen samme vekt som da du begynte.
 • Unngå bekvemmelighet markeder unntatt for depotstopp. De har mange informasjonskapsler, godteri og kaker spredt over å friste de sultne og slitne reisende.

Hvordan få et sunt leveren

Hvordan få et sunt leveren


Leveren er et av de største og viktigste organene i menneskekroppen. Den har mange funksjoner, blant annet rensing giftstoffer fra kroppen og blodet. Men på grunn av denne virkning, kan giftstoffer og fettsyrer akkumuleres i leveren. Skylle ut dette avfallet gjennom riktig kosthold og trening kan bidra til å holde leveren sunn.

Bruksanvisning

Hvordan få et sunt leveren

Skyll leveren din med mye vann, mer enn de anbefalte åtte til 12 glass om dagen hvis du kan. Drikk sunn juice. Grapefrukt, tranebær og granateple juice er kjent for sin evne til å skylle giftstoffer ut av kroppen. Imidlertid har grapefruktjuice alvorlige interaksjoner med visse medisiner og urter så snakk med legen din først.

Ta avgifte kosttilskudd og te. Detox te, tilgjengelig på helsekostbutikker, hjelpe rense leveren og avgifte kroppen. Russisk Kombucha er en slik te. Det er en søt te gjæret med bakterier og gjær som er bra for kroppen og forbedrer leverens evne til å filtrere giftstoffer. Milk Thistle er en annen te som spyler giftstoffer ut av leveren. Du kan kjøpe melk tistel kosttilskudd fra en helsekostbutikk. Eller, brygge melk tistel te og tilsett 1 ss av peppermynte blader for å styrke dens virkninger.

Spis sunn mat som grønnsaker, frukt, hele korn og magert kjøtt. Disse hjelper leveren din fungerer ordentlig. Mat med høyt fett, sukker eller salt er vanskeligere på leveren og bør unngås.

Øvelse å ytterligere rense kroppen. Giftstoffer lagres i fettcellene, og mosjon bidrar til å eliminere fett og skylle ut giftstoffer når du svetter. Yoga, turer og pusteøvelser fungerer godt for folk som er rensing ut sine leveren.

Unngå alkohol og narkotika som sliter på leveren. Alkohol, narkotika, reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler kan alle skade leveren.

Tips og advarsler

 • Enkelte urter kan skade leveren, og selv urter oppført her kan være skadelig ved høye doser er tatt. Se Ressurser for mer informasjon. Unngå infeksjoner som hepatitt samt miljøforurensning eller røyk, som alle kan være hardt på leveren din.

Hva er de helsemessige fordelene av tranebær piller?

Cranberry er viden kjent for sin helsemessige fordeler for kroppen din. Blant annet er tranebær en kraftig antioksidant. Tranebær piller gir et alternativ til tranebær juice, tranebær konsentrert pulver eller selve bærene. Tranebær piller hjelpe kroppen din danner et kraftig forsvar mot frie radikaler.

Tranebær piller Hindre urinveisinfeksjoner

Tranebær piller brukes som et alternativ å kurere urinveisinfeksjoner. Medisinsk forskning er mangelfulle med hensyn til hvor effektive tranebær piller er på herding urinveisinfeksjoner. I 2002, på Experimental Biology konferansen, seks frivillige drakk en 8-oz. servering av tranebærjuice cocktail. Tranebærjuice cocktail forhindret E. coli fra "stikker" til blæren celler i urinen. Effektiviteten av tranebærjuice - sammenlignet med tranebær piller - for behandling av urinveisinfeksjoner er for tiden under vurdering.

Kraftig Antioksidant

Tranebær piller har kraftige antioksidantegenskaper som ødelegger frie radikaler. Frie radikaler er sykdommer som stammer fra kosthold og miljø. Tranebær piller har en stor mengde vitamin C og andre næringsstoffer som fremmer et sunt immunsystem. Forskning utført av United States Department of Agriculture viste at tyttebær inneholder en av de høyeste kilder til antioksidanter i alle matvarer.

Tranebær piller fremme hjertet helse

Tranebær piller inneholder store mengder flavonoider. Disse flavonoider forhindre plakk og LDL kolesterol fra å bygge i arteriene. Denne "dårlig" kolesterol bygge opp kan føre til åreforkalkning, noe som fører til slag og hjertesykdom.

Effekter av Cranberry piller

Tranebær piller bidra til å opprettholde helse og velvære ved å bli kvitt liket av sykdomsfremkallende bakterier. Tranebær piller inneholder rensende midler som frakter toksiner til leveren, hvor de skilles ut fra kroppen.

Tranebær piller og kreft

Tranebær piller kan hjelpe deg i kampen mot kreft. Forskning blir gjennomført for å fastslå effektiviteten tranebær piller har i bekjempelse av kreft. Det er foreslått at tranebær piller kan hjelpe bremse veksten av kreftceller på grunn av sine sterke antioksidant egenskaper.

Sunt kosthold for barn

Sunt kosthold for barn

Alle er klar over at barn må spise riktig og holde seg aktiv til å lede sunt liv, men hva som er "sunt"? Å velge riktige typer og mengder av frukt, grønnsaker, korn og proteiner er viktig for å sikre et næringsrikt kosthold for barnet ditt.

Gjøre deg kjent med Food Pyramid

Selv om de fleste voksne er kjent med United States Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden, en guide for et sunt kosthold, få vet at USDA har også en mat pyramide for barn. Denne guiden er en forenklet versjon av den voksne næringspyramiden, og veileder barna i sunn og trygg å spise og trene vaner. I tillegg til å illustrere hva slags mat barna bør spise, pyramiden illustrerer også hvor mange elementer fra alle gruppene barn bør sikte på å konsumere daglig.

Forstå Pyramid form

Selv om næringspyramiden gang var sammensatt av eske regioner har guiden blitt endret til å representere mengden av matvarer som bør forbrukes bedre. Næringspyramiden, både for voksne og barn, er nå sammensatt av seks fargerike seksjoner, hver og en i skyggen av diagonale linjer. De seks seksjoner ta opp en unik mengde plass på pyramiden, noe som indikerer at barn bør spise mer av enkelte typer mat enn andre. De seks seksjoner på pyramiden representerer korn, frukt, grønnsaker, kjøtt og bønner (protein), meieriprodukter og oljer.

Spise riktig mengde Hver gruppe

Ifølge barnas versjon av næringspyramiden, bør barn som mål å konsumere minst 6 gram av korn daglig; av disse, bør 3 gram være fra hel-hvete kilder. I tillegg bør barn å spise omtrent 2 1/2 kopper grønnsaker og 1 1/2 kopper frukt daglig. Hvis over en alder av åtte, bør barn spise tre kopper melk, og barn som er mellom to og åtte bør spise to kopper melk. Til slutt, er barn rådes til å spise 5 gram protein fra kjøtt eller bønner om dagen. Overall, barn bør sikte på å konsumere bare 1800 kalorier om dagen.

Velge riktig mat for hver gruppe

Selv om enkelte produkter er en del av de seks atskilte seksjoner --- for eksempel, er smør et melkeprodukt --- næringspyramiden bidrar til å differensiere hver type mat. Guiden antyder at for å oppnå optimal helse, bør barn forsøker å konsumere en rekke grønnsaker av forskjellige farger. I tillegg er de retningslinjer foreslår at mer enn halvparten av kornene forbrukes bør være hel hvete i motsetning til hvit melprodukter. I tillegg er olje nå en mat-gruppen, som forskere tror at disse produkter er gode for hjerne og hjerte utvikling, men pyramiden råder barn å konsumere oljer laget av fisk, grønnsaker og nøtter bare.

Trening som en del av et balansert kosthold:

I tillegg til å spise et utvalg av sunn mat, illustrerer næringspyramiden også viktigheten av trening og fysisk aktivitet som en del av et næringsrikt og sunt kosthold. Mens trening er ikke mat, det gir en måte å gi fra seg unødvendige kalorier og forynge kroppen. Barn rådes til å delta i fysiske aktiviteter, blant annet ridning sykler, rulleskøyter, løping, spille sport, stretching og trapper i minst 45 minutter daglig.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

Dagens overflod av høy-fett, høy-natrium matvarer og stillesittende former for underholdning, for eksempel dataspill, utgjør en stadig større trussel for barns kardiovaskulær helse. Uten sterk veiledning i hjerte-sunn livsstil, barna er i faresonen for fedme, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Alle disse forholdene øker sannsynligheten for hjertesykdom. Lær hvordan du kan holde ungen hjerte sunt ved å tilby en diett som støtter kardiovaskulær helse, oppmuntre aktiv lek og lære barna sunne måter å håndtere stress.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

•  Begrens ditt barns eksponering for matvarer som kan skade sirkulasjonssystemet. Begrense sitt inntak av mettet eller transfett (finnes i frityrstekte matvarer som donuts og pommes frites), som bygger opp på arterieveggene og begrense blodstrøm. Begrense salt eller sukker, som kan skade blodårene, understreker hjertet og fører til hjerte-og karsykdommer så tidlig som tenårene. Senk ditt barns inntak av bearbeidet mat.

Tilby barnet ditt mer hjerte-sunn mat. Serve grønnsaker, bønner og belgfrukter og hele korn, som inneholder kolesterol-reduserende fiber. Serve matvarer som inneholder hjertevennlige omega-3 fettsyrer: kaldt vann fisk som laks og sild, valnøtter, linfrøolje og befestet egg. Bruk brød sprer seg og salatdressinger beriket med plantesteroler og stanols, som finnes naturlig i alle planteføde og blokkere kolesterol absorpsjon.

Oppmuntre barnet til å gjøre kardiovaskulær trening. The European Youth Heart Study, publisert i 22. juli 2006 utgaven av The Lancet, fant at barn trenger en times aktivitet om dagen for hjertesykdommer. (Studien oppdaget at den tidligere retningslinje av 30 minutter var ikke nok.) Oppmuntre barnet til å gjøre aerobic, gymnastikk, eller å hoppe tau, sykle eller gå kjører med hunden. Ta med barna til parken hvor de kan løpe og klatre, besøke det lokale bassenget for en svømmetur eller gå på en sprek tur. Spille familie spill som kickball, fangst, baseball, volleyball og basketball.

Hold barna borte fra sigarettrøyk, noe som kan føre til høyt blodtrykk og til og med koronar hjertesykdom. Barn, hvis hjerter er fortsatt utvikling, er spesielt sårbare. Unngå å røyke eller la gjestene røyke i huset. Lære barna om farene ved røyking. Hvis du røyker, la barna vite hvis du prøver å slutte og forklare hvorfor.

Lær metoder for å takle stress. For barn står overfor familiens økonomiske vanskeligheter, foreldrenes samlivs belastning eller andre forstyrrelser, stress er et veldig reelt problem. Hvis ikke behandles, stress kan føre til høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme og selv angina. Snakke åpent om stressende problemer å hindre barnas fantasi fra overdriver problemet og fjerne følelse av hjelpeløshet. Lær dine barn alderstilpasset stress management teknikker. For et lite barn, som kan være å lese tegneserier. For en tween eller tenåringer, kan det være å ta opp en avslappende hobby.

Hint

 • Vær en god rollemodell for hjerte helse. La barna se deg spise riktig, trene regelmessig og å håndtere stress på sunne måter slik at de lærer hvordan du gjør det på en dag-til-dag basis.
 • Hvis du mistenker at barnet ditt har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller annen kardiovaskulær tilstand, ta kontakt med fastlegen din for diagnose og behandling.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Et sunt immunsystem hjelper bekjempe infeksjoner og virus, og vil bidra til å holde barna syke så lite som mulig. Det er ikke vanskelig å bygge et sunt immunsystem i barna. Innlemming riktig mat og daglig aktivitet vil hjelpe barna til å ha den sunneste immunforsvaret mulig.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Trene for å bygge et sunt immunforsvar

•  Gå en tur eller en lett joggetur hver dag. En 15-minutters spasertur hver dag er en enkel måte å holde immunforsvaret i form.

Gjør push-ups tre til fire dager i uken. Prøv å gjøre tre sett av fem og øke litt hver uke.

gjøre sit-ups tre til fire dager i uken. Tre sett med 15 er en godt utgangspunkt, og deretter jobbe opp til mer som du blir mer komfortabel. Du trenger ikke å få maks; du bare prøver å få en lys, full-body workout for å holde kroppen frisk.

Sørg for å få tilstrekkelige mengder av hvile og søvn. Det er viktig å la kroppen hvile etter trening, og aldri overdrive det. Mens kroppen hviler, utgivelser det immun-styrke stoffer og lader.

Å spise for å bygge et sunt immunforsvar

Spis matvarer med probiotika. Disse er stor i bekjempelse av influensa virus og kan bli funnet i kosttilskudd og noen få matvarer. Yoghurt, miso suppe, juice, soya drikkevarer, og gjæret og ugjæret melk er alle kilder til probiotika.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Blåbær og granatepler er lastet med antioksidanter som bidrar til å bygge sunt immunforsvar. Andre frukter, slik som fersken, epler og appelsiner, har sterke mengder vitamin C, og er perfekt for ditt immunsystem. Shitake sopp vil bidra til å øke antall hvite blodlegemer, og brokkoli og tomater har også rikelig med sunne vitaminer.

innlemme omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. De forårsaker kroppen til å stimulere cytokiner, som brukes ved slukking av infeksjoner. Laks, valnøtter, kamskjell, blomkål, kål, reker, torsk, tunfisk, soyabønner, tofu, og grønne grønnsaker alle har høy kilder til omega-3 fettsyrer.

drikke seks til åtte glass vann om dagen. Det er alltid sunt å bli hydrert i løpet av dagen. Vann hjelper bære vitaminer og næringsstoffer gjennom kroppen og skyller ut avfalls.

Unngå mat som svekker dine hvite blodceller. Sukker og koffein kan forårsake tonn skade på immunsystemet, samt dehydrerer kroppen din.

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt


Snike frukt og grønnsaker i måltidene sine, og sette et godt eksempel ved å spise sunt selv. En godt balansert kosthold fremmer en sunn kroppsvekt og selvbilde; energi; evnen til å fokusere; og reduserer sannsynligheten for kroniske livsstilssykdommer. Iverksette tiltak for å legge grunnlaget tidlig i livet og sette et sunt mønster for dine barn.

Hvordan Foreldre kan få sine barn til å spise sunt

•  Lær barna sunne matvaner fra en ung alder, slik at de har god helse gjennom hele livet. Det er lettere å lære barn å spise sunt enn det er å bryte dem av usunne matvaner. Gi dem en god start.

Ha familiens måltider på en jevnlig basis. Ved å prioritere familiens måltider, barna ser frem til å ha frokost eller middag. Det er beroligende og de kan lære av eksempelet du angir. Spis sunn mat som frukt og grønnsaker og barnet ditt vil mest sannsynlig gjøre det også.

Involver barna i måltid planlegging og kokeprosessen slik at de er mer sannsynlig å spise maten de bidrar til å forberede seg. La dem sette på bordet. Gjør handleliste ved hjelp av dine barn. Oppmuntre dem til å inkludere deres favoritt grønnsaker og frukt, og ta dem til dagligvarebutikk med deg.

Unngå å oppbevare usunn snacks i huset. Aksje opp på sunn snacks som epleskiver, fullkorn kjeks, lys popcorn og gulrot pinner. Hold litt snacks i bilen og på lett å nå hyllene i huset slik at sunne alternativer er alltid innen rekkevidde.

Gjør frukt smoothies for dine barn, og legge frukt til deres frokostblanding. Barn kan ikke alltid ønsker å spise frisk frukt, men du kan snike dem inn i sitt kosthold ved å lage smoothies og ved å legge dem til deres frokostblanding.

Vær kreativ med grønnsaker. Makulere og bland dem inn i supper, sauser og stuinger. Bake elementer med grønnsaker i dem som gulrot muffins og zucchini brød. Serverer en rekke grønnsaker med dip som barna liker å dyppe maten deres. Gjøre å spise grønnsaker en morsom opplevelse.

Sunt kosthold for IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en vanlig tilstand som kjennetegnes av kramper, oppblåsthet, forstoppelse, magesmerter og diaré. Mens IBS ikke forårsake permanent skade på tarmen, kan det være ganske ubehagelig. IBS kan vanligvis kontrolleres gjennom endringer i kostholdet. Nedenfor vil du oppdage hvordan å tenke ut en strategi for et sunt IBS kosthold.

Hold deg unna problemet mat

Alkohol, sjokolade, melkeprodukter, kunstige søtningsmidler, fet mat og koffein er kjent for å forverre IBS. Det er også viktig å merke hvis matvarer som forårsaker gass gjøre symptomene verre. Bønner, kål, brokkoli og blomkål er gjerningsmennene, samt tyggegummi og drikker gjennom et sugerør, ifølge Mayo Clinic. Hvis det er nødvendig, holde en matdagbok for å identifisere problemet matvarer.

Økning Fiber

Gradvis legge fiber til kosthold for å høste positive fordeler. Mat som inneholder solide mengder fiber inkludere havre, hele korn, brokkoli, tomater, popcorn, kikerter, søtpoteter, gulrøtter, bønner, linser, frø, nøtter, tomater, epler, pærer og søtpoteter. I tillegg til disse matvarene, kan du også ta fibertilskudd. Noen mennesker foretrekker kosttilskudd fordi de forårsake mindre oppblåsthet og gass. De kan også hjelpe med diaré. Legg supplerende fiber i kostholdet ditt gradvis, og husk å drikke vann for å minimere ubehagelige bivirkninger.

Monitor Meieriprodukter

Systemet kan ikke tolerere melk på grunn av IBS. Hvis dette er tilfelle, erstatning yoghurt for melk. Spis små mengder meieriprodukter og spise dem med andre matvarer for å redusere sine effekter. Du kan også vurdere å bruke et enzym som bryter ned laktose, sier Mayo Clinic. Prøv å eliminere melk fra kosten i flere dager for å se om dette forbedrer din IBS. Hvis den gjør det, kan du finne erstatning kalsium i yoghurt, brokkoli, ost, tofu, spinat og grønnkål.

Et sunt kosthold for Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en del av inflammatorisk tarmsykdom familie av sykdommer. Mens det er lik Crohns sykdom, er det klassifisert som en egen tilstand. Ulcerøs kolitt kan hjelpes ved å følge en sunnere livsstil, inkludert en mer ernæringsmessig kosthold. En spesiell diett, kalt spesifikk karbohydrat diett, kan gjøre underverker i de med UC. Men det finnes andre metoder som kan hjelpe dine symptomer gjennom kosthold og ernæring i tillegg. Spise sunt og fjerne junk food, kan bearbeidet mat og tarm irritanter føre til færre symptomer og en reduksjon i lengden på symptomer.

Specific karbohydrat diett

Denne diett for UC-pasienter som har spesialisert seg på å holde sukrose, laktose og korn av dietten. Ved å fjerne ting som kan vokse gjær og bakterier, kan det hjelpe tarmen og pasienten har mindre irritasjon. Mange ting er ikke tillatt på diett, men du er fri til å spise frisk frukt og grønnsaker, ferske eller frosne kjøtt, fisk, egg, fjærkre, naturlig ost, yoghurt og tørr curd cottage cheese. Matvarer som er laget med bearbeidet eller konservert mat står høyt på listen over godkjente elementer. Naturlig, hjemmelagde, og flere "rene" matvarer er oppmuntret. De med hager som har tilgang til fersk eller frossen-ferske matvarer vil ha færre symptomatiske hendelser å håndtere.

Fjerne melk fra Diet

Ifølge "100 Q & A om Crohns sykdom og ulcerøs kolitt" av Andrew S. Warner, MD og Amy E. Barto MD laktoseintoleranse er et vanlig problem i de som har UC. Dette kan føre til mange av de inflammatoriske tarmsymptomer de opplever, inkludert diaré, kramper og oppblåsthet. Holde melk og melkeprodukter ut av dietten kan føre til færre symptomer. Laktoseintoleranse kan testes med en pusteprøve hos legen din kontor hvis du tror dette kan være årsaken til noen av dine symptomer.

Matvarer som kan forårsake diaré

Mange UC lider oppleve kronisk diaré. Unngå viktige matvarer som har en tendens til å forårsake diaré som koffein (sjokolade, kaffe, te), isen kalde drikker, meieriprodukter og rå grønnsaker. Koffein kan sparke opp systemet for å gjøre tarmen arbeidet mer. Iskalde drinker er tilbøyelige til å gi tarm kramper, mens melkeprodukter og rå grønnsaker kan gjøre diaré forverres. Å holde drikke kjølig, men ikke iskald, fjerne melkeprodukter og rå grønnsaker og unngå koffein kan føre til færre diaré opplevelser

Sunt kosthold for doms

Fôring barnet ditt et sunt kosthold vil bidra til å gi henne en produktiv start i livet. Sunn mat under barndom gir barnet ditt med næring nødvendig for riktig hjernens utvikling og vekst. Babyer bør begynne å spise hele matvarer når de viser tegn til beredskap. For eksempel er babyen klar når hun er i stand til å sette seg opp på egen hånd og svelge mat uten problemer. Gi barnet ditt en sugekopp med rent vann når hun er i stand til å holde en kopp på egen hånd.

Bryst eller Formel Feeding

Mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning for de første seks månedene av livet. Ifølge Verdens helseorganisasjon, er amming anbefales som nummer én valg av matvarer for spedbarn i minst de første seks månedene. I tillegg har WHO sier også morsmelk kan være et godt supplement til et sunt kosthold opp til alder 2. Morsmelk gir spedbarn med protein, karbohydrater og alt de trenger. En liten dråpe morsmelk inneholder millioner av levende hvite blodceller. Hvite blodceller bekjempe infeksjoner og bakterier i kroppen. Brystmelk inneholder også vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer. De fleste kvinner velger å amme sine babyer for ett år, men noen lang tid er bra.

Når amming ikke er mulig, er det nest beste alternativet å mate babyen formel. Se etter en god næringsstoff tett formel som inneholder fettsyren DHA. Denne fettsyren bidrar til å bygge opp en sunn hjernen.

Seks måneder-Tid for grønnsaker og korn

Ved seks måneders alder de fleste babyer er klar til å begynne å spise moste grønnsaker. Du kan lage din egen babymat med en food prosessor, eller du kan kjøpe babymat. Det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom, inkludert organisk babymat. Begynne å mate babyen grønnsaker først, slik at han vil få en smak for grønnsaker i stedet for søt frukt. Begynn med å innføre en type grønnsak hver uke og se etter mat allergi tegn som diaré eller utslett.

Ikke bland grønnsaker. Noen ganger må du flytte til en annen grønnsak for en stund til barnets fordøyelsessystem modnes. Første start matvarer inneholder gulrøtter, erter, grønne bønner, squash, søtpoteter og andre grønne grønnsaker. Noen foreldre velger å gi sine barn ris frokostblanding med morsmelk lagt. Dette er også en flott første start mat, men igjen må du bare gi barnet fast føde av noe slag når han er klar.

Ni måneder-Tid for Frukt

Etter at du har vært fôring babyen grønnsaker for et par måneder kan du begynne å gi henne most frukt. Frukt inneholder også vitaminer, mineraler er nødvendig for vekst. Prøv å være balansert når du gir den lille frukt slik at hun fortsatt liker grønnsaker. De samme reglene gjelder når det kommer til frukt. Begynn med én type frukt om gangen og se etter allergier. Første start frukt inkluderer fersken, jordbær, honningmelon, druer, vannmelon, blåbær, bringebær og nektariner. Sørg for at alle matvarer er most. På dette tidspunktet kan du også være i stand til å begynne å mate babyen fingermat. Dette vil avhenge av individuelle beredskap og hvor mange tenner barnet ditt har. Start forsiktig og være forsiktig for å unngå kvelning.

12 måneder-Bring på kjøtt, poteter, hele korn og fisk

Ved 12 måneder gamle, bør barnet være klar til å bli avvent mashed babymat alle sammen. Barnet bør kunne begynne å spise mer voksen matvarer som du spiser som fisk, egg, hele korn, kalkun, kylling og grønnsaker. Igjen begynner sakte å introdusere nye matvarer og se for allergier. Noen mødre velger å fortsette å pleie sine barn utover ett år, og dette er helt greit hvis begge spedbarn og mor er innhold å gjøre det. Det er ingen bestemt alder for avvenning.

Sunt kosthold for Child Development

Et sunt kosthold for barns utvikling starter med følgende næringspyramiden. Ved å forstå næringspyramiden, og hva det representerer, kan du gi en sunn mat for barnet ditt. The United States Department of Agriculture endret næringspyramiden i 2005 for å hjelpe amerikanske oss spise sunnere. USDA også gitt ut en spesiell versjon av næringspyramiden for barn. Sammen med å spise sunt, er et barns utvikling påvirkes i stor grad av hvor mye trening han får.

Kontroll av diett

Start ved å sørge for at barnet er å spise tre måltider om dagen. Ta en titt på mat regelmessig spist og merke hvis de er friske elementer eller behandlet. Eliminere bearbeidet eller rask mat fra et barns kosthold vil sørge for at hun får de sunne næringsstoffene hun trenger for riktig utvikling uten tilsatt salt og fett som ofte finnes i bearbeidet og rask mat.

Kidshealth.org finner en balansert kosthold er en som inkluderer alle matvaregrupper hver dag. De fem mat grupper er korn, grønnsaker, frukt, melk og melkeprodukter og kjøtt, bønner, fisk og nøtter.

Hele korn og meieriprodukter

Opprette sunne og morsomme måltider er en måte å oppmuntre barna til å spise sunt. The Child Development Institute mener det er opp til foreldrene å være kreativ og flink å inkludere sunn og næringsrik mat i sine barns kosthold. Noen elementer er sunnere enn du kanskje tror, ​​for eksempel frossen yoghurt, smoothies laget med frisk frukt og juice og meieriprodukter.

Ifølge theparentzone.com, korn er den beste næringsrik mat for barn som de bistår ditt barns utvikling. Hel hvete brød og pasta bør inngå i barns kosthold.

Meieriprodukter er viktig for å gi kalsium for riktig vekst av tenner og bein. Sammen med korn, de er de andre mest essensielle næringsstoffer for å hjelpe til med barnets utvikling og vekst.

Spise en balansert kosthold

Et balansert kosthold oppfordrer barn til å være mer fysisk aktive, fremmer riktig vekst, forbedrer lære ferdigheter, opprettholder riktig vekt og bygger sterke bein og muskler. Sørge for at barn får porsjoner av alle deler av næringspyramiden daglig gir dem en balansert kosthold for å oppnå dette. Et barn fra 4 til 8 år bør spise 4 til 5 gram korn daglig. Han bør også spise en 1/2 kopp grønnsaker daglig. Den foreslåtte daglig inntak for frukt for et barn fra 4 til 8 år er en 1/2 kopp daglig sammen med to kopper melk eller andre kalsium-rik mat. Barna bør også spise 3 til 4 gram av proteiner daglig for å oppnå en balansert diett.

Ved å utdanne barnet om et sunt kosthold og ernæring i tidlig alder, vil hun lære om og forstå viktigheten av å spise sunt fra starten. Dette setter henne opp for å lage god mat beslutninger senere i livet.

Hvordan gjøre barna spise sunt

Med stort utvalg av godteri, fettete og bare usunn mat der ute, er det ingen overraskelse at barn i dag heller ville ting deres ansikter med godteri og godbiter enn friske frukter og grønnsaker. Som foreldre er det vår plikt å sørge for at våre barn har et balansert kosthold og riktig ernæring som deres voksende organer trenger. Selv om dette kan vise seg å være en vanskelig oppgave - her er noen tips for å gjøre det lettere å få barna til å spise sunt.

Hvordan gjøre barna spise sunt

Kontroller mat og drikke høres morsomt. Navn på mat kan være off-putting og høres rett og slett uappetittlig. Prøv navngi mat etter deres favoritt super helten, tegnefilm eller kjendis. For eksempel, en "Hannah Montana Smoothie" eller en "Iron Man gryte."

Gjør den spesiell. En grunn Ungene liker disse usunn snacks er fordi de er delikatesser kan de bare ha som en spesiell godbit. Hvis du gjør de sunne valgene høres ut som en belønning eller behandle så vel, ville de ubevisst akseptere dem som behandler også.

utdanne dem. Noen ganger er den beste måten å kommunisere med barna dine til å være så ærlig og direkte som mulig. Vi gir dem ofte mindre kreditt for hvordan forståelse de kan være, og om du kunne kombinere ærlighet med hva som appellerer til dem, kan du bli overrasket over de vellykkede resultatene. For eksempel forklare den voksende gutten hvordan han ville trenge å spise sine grønnsaker hvis han ønsker å være sterk som en brannmann.

maskere det. Hvem sier at du må fortelle barna hva som er i fantastisk smoothie eller i overraskelse pie? Finne kreative måter å blande i disse greenene med flere morsomme-farget godbiter.

Oppmuntre dem til å prøve den. Mye av tiden, gjør barna ikke engang vet hva maten smaker like før de bestemmer seg for at de ikke liker det. Gi dem et valg av ulike typer sunn mat og presentere dem i flere kreative måter.

Still et godt eksempel. Selv om det ikke kan virke som det er barna alltid se på og prøver å etterligne voksne. Hvis du viser dem at det å spise sunt er den voksen ting å gjøre, akkurat som de ikke kan vente med å bruke sminke og hæler, dette også kan bli kult å dem.

Hint

 • Matlaging sammen og shopping for ingredienser med barna vil bidra til å oppmuntre dem til å spise sunnere.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Hvordan spise sunt på en landskamp part

Hvordan spise sunt på en landskamp part


Superbowl partier er ikke akkurat kjent for sine sunne matvalg. Chili. Nachos. Pizza. Chips. Øl. OK, innrømmer-ha jeg disse tingene en gang i blant er ikke en stor avtale. Men selv om du tjene standard matvarer på din Bowl party-du kan i det minste tilby sunne alternativer også.

Og servering er den enkle delen. Hva hvis du er på en landskamp fest og du er gjesten? Her er noen tips for å gjøre valg som ikke har å kompromittere din sunt kosthold-eller livlinjen.

Hvordan spise sunt på en landskamp part

•  Spis litt noe før du reiser. En kopp suppe, en liten salat, kan enda en smoothie gå en lang vei for å hindre uansvarlig munching.

Ta med en sunn rett til festen som et fruktfat, grønnsaker og dip eller lav-fett chips og dip. På den måten kan du i det minste finne noe å spise som ikke vil blåse din sunn spising vane.

Det er OK å nyte. Hvis du har sunne matvaner mesteparten av tiden, en dag for å ikke bry deg om hva du spiser er ikke til å kompromittere din helse. Problemet er hvis du spiser sånn hele tiden.

Hvis du bestemmer deg for å prøve noen av godbitene-du trenger ikke å gå ut av kontroll. Hvis du balansere de matvarer med sunne alternativer-du vil ikke bli helt sabotere din sunt kosthold.

Hint

 • Hvis du bestemmer deg for å spise bare sunn mat, det er ikke nødvendig å ringe oppmerksomhet til det på festen; du kan gjøre det diskret. Hvis du gjør et stort nummer av det, det er alltid en mulighet for dine venner kan prøve å presse deg til å spise mat som du ikke ønsker å spise.

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Menyene er ikke bare en fin måte å spare penger mens innkjøp av mat, men de kan også hjelpe til med vekttap. Når du tar deg tid til å skrive en sunn meny hver uke, sikrer du at du bare kjøpe mat, og lage oppskrifter, som er riktig for din vekttap programmet. Hvis du aldri har skrevet et vekttap menyen før, er det noen grep du kan ta for å sikre din meny er sunt, og som vil hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Hvordan lage et sunt vekttap Meny

Forsknings dine daglige ernæringsmessige mål. Hver person er forskjellig og trenger en annen mengde næringsstoffer hver dag. Heldigvis er det fantastiske nettsider som Calorie Connect som gjør det lett å lære om hva kroppen din trenger. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og svare på noen spørsmål om vekt, høyde og alder, og du vil få en detaljert liste over de næringsstoffene du bør spise hver dag. Du får også tilgang til en hendig tidsskrift som gjør det enkelt å holde orden på den daglige treningen og de næringsstoffene du forbruker.

Plan å ha tre måltider og tre snacks hver dag. Mange gjør den feilen å kutte snacks ut av deres kosthold når du forsøker vekttap. Dette er en oppskrift på katastrofe. Snacks bidra til å holde deg på sporet og sikre at du ikke overspiser på måltidene.

Consult ernæring nettsider for å hjelpe deg å velge sunne matvarer. Hvis du lurer på hvorvidt en bestemt mat er sunt, det er online nettsteder som lister den ernæringsmessige verdien av matvarer. For eksempel, viser The Daily Plate nettstedet tusenvis av forskjellige matvarer, selv merkevarer. Bare skriv inn navnet på mat eller produktet, og du vil raskt lære dens ernæringsmessige verdi.

Legg fullkorn side retter og fargerike frukter og grønnsaker. Hele korn er avgjørende for vekttap. Hele korn er lastet med fiber som bidrar til å holde deg full og også bidra til å fjerne fett fra kroppen. Fargerike frukter og grønnsaker er lastet med næringsstoffer og er også lav i fett og kalorier.

Velg menyelementer som er fylling og tilfredsstillende. Et vekttap menyen bør være utformet for å hjelpe deg å holde deg på sporet. En måte å gjøre dette på er å oppsøke mat som holder deg full og fornøyd. For eksempel vil høy fiber snacks feste med deg lenger enn en sukker fylt candy bar. Det kan ta noen uker å finne ut hvilke matvarer holde deg full og fornøyd, men det er viktig å finne mat som du er fornøyd med eller vekttap programmet vil ikke lykkes.

Hint

 • Den ernæringsmessige verdien av restaurant elementer kan også bli funnet på nettet, noe som gjør det enkelt å innlemme en natt ut i et vekttap menyen.
 • Ikke sulte deg selv ved å hoppe over måltider når du prøver å gå ned i vekt.

Hvor fort kan en person miste vekt sunt?

Hvor fort kan en person miste vekt sunt?


Raskt vekttap er målet for nesten alle overvektig person. Du ønsker å gå ned i vekt, og du ønsker å gjøre det nå. Men dette kan være det verste du kan gjøre. For varig vekttap, mister på en langsom, jevn fart er den beste veien å gå.

Fakta

Ifølge Mayo Clinic, er den beste og sikreste målet om vekttap 1 til 2 kg. en uke. Du er mer sannsynlig å miste når du ikke forlenge målet ditt inn i noe urealistisk, og mer tilbøyelige til å holde vekten av hvis du mister den sakte og jevnt.

Effekter

Steady vekttap på 1 til 2 kg. en uke er mest sannsynlig å bli tap som pinne. Du er mindre sannsynlig å sprette tilbake og sette vekten tilbake på, og kroppen din vil ha mer tid til å tilpasse seg den nye størrelsen. Hud har mer tid til å krympe og er mer sannsynlig å være stram, ikke krøllete. Du har også mer tid til din nye spise stil å bli en vane, i stedet for bare noe du gjør for å miste vekt.

Misforståelse

Noen mennesker tror at jo mindre du spiser, jo mer vil du tape. Dette er langt fra sant. Hvis du ikke spiser det minimum som kreves for at kroppen skal fungere, kan du gå inn i det som kalles "sult-modus". Det er der kroppen din tror det ikke får nok mat så den prøver å henge på hver kalori den har. Spise mer, til en viss grad, kan føre til at du mister mer. Bestem en sunn kaloriinntak for vekttap, og sørg for å spise det hver dag.

Advarsel

Crash dietter eller sult dietter kan ikke bare bremse vekttap, kan de være farlig for helsen din. Kroppen din trenger en viss mengde mat for å fungere hver dag. Sjekk med legen din før du prøver noen vekt-tap plan, og legge ut din diett plan for hans godkjennelse.

Expert Insight

Ifølge Centers for Disease Control, et sunt tap på 1 til 2 kg. en uke er en endring i livsstil og matvaner, og er mer sannsynlig å resultere i varig vekttap uten å få de pounds tilbake. Redusere kaloriinntaket eller øke din calorie brenne av 500 til 1000 kalorier per dag er den beste og tryggeste måten å oppnå dette målet.

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?

Hvor mye vekt er sunt å gå ned hver måned?


The South Beach Diet og vegetarisk kosthold er diett moter. Slankepiller kan også gjøre deg å miste vekt raskt. Hvem sier miste vekt raskt er en god ting? Å miste vekt sakte og effektivt, som skilpadde vinne den velkjente rase, er den beste tilnærmingen til vekttap. Å miste flere pounds hver måned er det mer sunn tilnærming, til langsiktig vekttap snarere enn Shedding mye vekt svært raskt.

Lav månedstotalen

Ifølge Mayo Clinic en person bør først konsultere helsepersonell før du hopper på diett bandwagon. En dieter bør finne ut de beste metodene for å miste vekt. De anbefaler også at en potensiell dieter ta det sakte mens miste vekt. The Mayo Clinic sier at en person skal miste ett til to pounds en uke. Legge det opp for en måned, for en anbefalt total vekttap på 4-8 totalt pounds.

Fat

The Mayo Clinic sier at en persons slanking mål bør være å miste fett, ikke vann, hver måned. En kilo fett, ifølge Mayo Clinic, inneholder 3500 kalorier. Det betyr at en person måtte brenne av 3500 kalorier mer enn han forbruker å miste en eneste kilo fett.

Total vekt

The Centers for Disease Control (CDC) sier at selv om en person mister bare fem til ti prosent av total kroppsvekt, dette er veldig bra for kroppen. Det er også bra for den generelle helsen og kan redusere blodtrykket, kolesterolnivået og blodsukkeret.

Livstids Plan

Ifølge Mayo Clinic og CDC, en person som ønsker å kosthold bør prøve å ikke gå ned i vekt raskt ved å utnytte kjepphest dietter. I stedet gjør slanking del av en samlet levetid plan, ved først å miste den ønskede vekten. Deretter hevder at vekttap og sunt syn ved å spise sunn mat, trene og ved generelt å leve en sunn livsstil.

Sunn Plan

The Mayo Clinic sier til følge en enkel regel: ved å skjære 500 kalorier om dagen av din totale kaloriforbruk, kan du miste den ønskede vekten. Gjøre regnestykket, 500 kalorier om dagen, multiplisert med sju dager i uken, tilsvarer 3500 kalorier. Etter denne enkle råd, vil du miste målrettet en kilo fett hver uke.

Langsom og jevn

Vekttap kommer ned til tid og engasjement. Å miste vekt raskt er veldig mye som kaninen kjører for alt det er verdt. Han mister rittet fordi han brenner seg ut. Dette er hva som skjer når en person forsøker å miste for mye vekt for fort - han brenner ut. CDC rapporterer at folk som slanker seg for fort regel ende opp med å få all vekten tilbake. Husk skilpadde: Langsom og jevn vinner løpet.

Konklusjon

Å miste en til to pounds en uke er et stort vekttap mål. Start med å snakke med legen din for å få hans veiledning. Planlegging langsiktige vekttap mål vil vare livet ut. Fire til åtte pounds en måned er oppnåelig med riktig kosthold og trening, men 20 pounds en måned er nesten umulig, og vil sjelden holde av.

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt


Å miste £ 15 raskt mange mennesker risikerer langsiktige skader på kroppen sin gjennom ekstrem faste, sletting, og andre drastiske vekttap systemer.

Å miste £ 15 raskt og sunt du må gjøre noen hardere valg og umiddelbare endringer. Med denne vekttap system vil du lære sunne vaner som vil holde vekten av og forlenge, ikke forkorte din levetid.

Følg denne vekttap systemet steg for steg og gjør deg klar for noen resultater.

Hvordan å miste £ 15 raskt og sunt

En finne din idealkroppsvekt.

Din ideelle kroppsvekt kan være lett med flere verktøy (se nederst på denne siden) ved å skrive inn din høyde, vekt, alder og kjønn. Dette kan bidra til å holde deg fra å misbruke et vekttap system ved å forfølge en usunn kroppsbilde eller mål. Sett denne idealvekt som mål og holde det i bakhodet. Hvis £ 15 for tap er fortsatt i orden, har du en jobb å gjøre.

2 Beregn ditt daglige kaloribehov.

Multipliser kroppsvekten din med 14. Dette er ikke eksakt, men det er nært nok for denne vekttap systemet i utgangspunktet. Til slutt når du når din idealvekt må du multiplisere kroppsvekten med 14 hvis du er inaktiv (mindre enn 3 aerobic ukentlige treningsøkter) og 17 hvis du er veldig aktiv (4-5 ukentlige treningsøkter.)

3 Start en food journal.

Dette er nøkkelen til enhver vekttap system. De mest vellykkede vekttap systemer alle har du holde styr på alt som går inn i munnen din. Det vil bli lettere når du blir vant til det. Ideen er å spise nok til å fylle ditt kaloribehov fra trinn 2. Lag tre kolonner i din journal: mat, tid, kalorier.

Ikke tell porsjoner. Telle kalorier. Du kan bruke en vekt overvåkere poeng system hvis du ønsker (se relaterte artikler), men for denne vekttap system alt du trenger er kalorier. Hvis du når kalorikvote, slutte å spise.

Begrens deg til frukt, grønnsaker og fullkorn.

Dette er for den første delen av programmet. Husk, vi prøver å miste 15 pounds fort. Du kan legge tilbake i magert kjøtt gradvis når de 15 kilo er borte. Fullkorn vil ha hele korn (hel havre, etc.) som er oppført i de to første ingrediensene. Spis så mye av dette som du vil, til du når ditt kalorigrensen. Fullkorn pasta eller brun ris med bønner kan være en het stift for deg. Bønnene vil holde protein nivå opp slik at du ikke mister muskelvekt. (Se flere tips om dette i tips nedenfor).

DRINK 8, 8-oz. Glass vann per dag.

Lag en graf diagram og sette den på kjøleskapet ditt. Gjør deg selv holde opp dette vannet kvote. Dette vekttap systemet vil øke fettforbrenning og kroppen toksin fjerning. Vann vil bidra til å spyle systemet og holde sult ned.

Gi deg selv 20 minutters aerobic 3-5 ganger per uke.

Dette vil holde pulsen opp, få musklene jobbe og reparere, begynner kroppen å bryte ned og brenne fett, og øke stoffskiftet for lang hale. Sykle til jobb og du har dine treningsøkter satt. Bare sørg for å få en målsone hjertefrekvens for nesten femten minutter av treningen minst. Dette vekttap systemet er bygget på to prinsipper som alltid fungerer: redusere kalorier, øke mosjon.

DO CORE styrkeøvelser 2-3 ganger i uken.

Ditt mål er å ha fem totalt treningsøkter minst per uke i første omgang. Kjernen styrkeøvelser kan være crunches og pushups, eller toning pilates eller Medium vekter med høye reps. Dette vekttap systemet bygger muskelmasse for å holde deg frisk på lang sikt.

** Se flere tips og advarsler under på å miste £ 15 raskt og sunt. Hvis du følger denne vekttap programmet, vil du miste 15 kg på bare noen få uker, og være i stand til å holde den av lang sikt.

Hint

 • Bare kjøpe mat for ditt kjøleskap og skap som du vil tillate deg selv å spise.
 • Når du nå 15 kg. tapt, begynne å introdusere små godbiter og belønninger til kabinettet. Bare holde seg innenfor kalorigrensen.
 • Få crunchy grønnsaker som selleri og gulrøtter for å dempe munchies.
 • Hvis du ikke kan håndtere bønner for protein, kun består av 6 oz. deler av svært magert kjøtt.
 • Ikke hopp over vannet!
 • Ikke hopp over trening!
 • Ikke hopp tidsskriftet!
 • Hvis du har en hjertesykdom eller diabetes aldri forfølge enhver større endring før konsultere med din lege.
 • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte profesjonell medisinsk tilsyn og veiledning.