Digidexo.com

salt erstatning

Er salt erstatning trygt?

Er salt erstatning trygt?


Mange har behov for å redusere saltinntaket på grunn av medisinske eller kostholds forhold. Mens salterstatninger kan virke som en ufarlig måte å redusere saltinntaket, kan det ikke være det beste alternativet for alle.

Sikkerhetsbekymringer

Salterstatninger som er trygt for de fleste friske mennesker. Men kan salterstatninger føre til en tilstand som kalles hyperkalemi, som oppstår når det er for mye kalium i blodet. Denne tilstanden er mest utbredt hos personer med nyreproblemer.

Kaliumklorid

Salterstatninger som inneholder ofte en ingrediens som heter kaliumklorid. Overflødig kalium kan være ekstremt skadelig og potensielt dødelig for personer med hjerteproblemer, nyreproblemer og diabetes.

Case Study

Personer som har nyre-eller leverproblemer bør avstå fra å bruke salterstatninger. En februar 2002 studie publisert i "British Medical Journal" av CJ Doorenbos og CG Vermeij, både indre-nephrologists, bemerket at en 74-år-gamle kvinner som lider av nyresvikt hadde nesten umiddelbare nær-fatale konsekvenser etter å ha tatt en salt erstatning.

Medisinsk Interactions

Folk som tar hjertemedisiner eller diuretika bør også unngå å bruke salterstatninger.

Oppsøk lege

Det er alltid det sikreste alternativet for å spørre lege eller apotek dersom du har noen medisinsk tilstand eller ta noen medisiner som vil føre til en negativ reaksjon med en salt erstatning.

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?


Du har mest sannsynlig har kommet over flere motstridende rapporter på heia av ulike typer salt. Dette kan være spesielt frustrerende hvis du prøver å følge et sunt kosthold eller endre din natrium inntak av medisinske grunner. Heldigvis, utover alle markedsføringskampanjer og krav, velge mellom havsalt og en erstatning er overraskende enkelt.

Sea Salt

Sjøsalt er vanligvis laget av tørking sjøvann. Det er generelt grovere enn bordsalt, og kan ha en annen verdi enn hvit blek farge. De fleste av de krav som havsalt er sunnere enn bordsalt eller salterstatninger som kommer fra det faktum at den inneholder spormengder av andre mineraler igjen fra sjøvannet. Sea salt er også påstått å være sunnere fordi det krever mindre prosessor enn bordsalt og substitutter.

Tabell Salt

Bordsalt er utvunnet fra underjordiske forekomster. Det er generelt finere enn havsalt og helt hvit. Fordi det kommer fra undergrunnen, er det vanligvis raffinert aggressivt for å fjerne spor av andre mineraler. Den inneholder også anti-klumper agenter, som ikke har noen positive eller negative helseeffekter.

Ernæringsmessige verdier

Det er ingen signifikant forskjell mellom de ernæringsmessige verdier av havsalt og bordsalt, ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky. De ekstra mineraler i havsalt er tilstede i slike små mengder at de gjør liten forskjell. Bordsalt er vanligvis forsterket med jod; Men tilsvarende beløp er naturlig tilstede i havsalt. Natriuminnholdet i hver type av salt er identiske.

Salt Substitute

De fleste salterstatninger som er laget av kalium-klorid i stedet for naturlig salt er nært beslektet natriumklorid. Produkter merket lavt natriumsalterstatninger er vanligvis laget av en blanding av det kjente natrium-klorid og kaliumklorid, mens natrium-fri salterstatninger inneholder bare kaliumklorid.

Salt Substitute vs Sea Salt

Samtidig kutte ned på natrium inntak er et sunt valg for folk flest, erstatte havsalt eller bordsalt med salt erstatning er ikke alltid trygt. Siden nyrene er ansvarlig for å fjerne overflødig kalium fra kroppen, kan personer med nyreproblemer ikke kunne trygt spise salterstatninger. Sjekk med legen din for å være sikker på at en kalium-basert erstatning er trygt. Zeratsky, skriving på Mayo Clinic nettsiden, anbefaler et daglig inntak av salt av 1500 til 2300 mg natrium per dag. Mens salterstatninger kan kutte ned på mengden av natrium du spiser, er det sunnere å kutte ned på saltforbruket i stedet for å prøve å erstatte natrium med en erstatning.

Hva er salt erstatning?

Hva er salt erstatning?


Salt, eller natrium-klorid, anvendes for å legge smak til mat. Det er lagt til utallige bearbeidet mat, og familier holde en saltbøsse ved middagsbordet. Når for mye salt er fortært, kan det bidra til helseproblemer som høyt blodtrykk. Det er mange alternativer til salt.

Salterstatninger

Salterstatninger som er laget for å gi en salt favør uten noen ekstra natrium. De fleste er laget av kalium, med andre ingredienser tilsettes, avhengig av merke.

Kalium Risks

Dessverre, det er risiko forbundet med for mye kalium. Hyperkalemi er en tilstand hvor for mye kalium er lagret i kroppen, og det kan være alvorlige.

Smak

Mange hevder at salterstatninger ikke smaker som salt. Det er ofte en bitter ettersmak.

Alternatives

Det finnes mange alternativer til salt som vil legge ekstra smak til maten. Eksperimentere med krydder, eller prøve å legge litt sitronsaft.

Urter

Ingenting bringer ny smak til mat helt som friske urter. Kjøp dem i butikken, eller vokse dem selv på en vinduskarm.

Mrs. Dash

En hel linje med natriumfritt salt alternativer tilbys av Mrs. Dash. Finnes i 14 forskjellige varianter, Mrs. Dash Produktene inneholder ikke MSG. Oppskrifter er tilgjengelige sin hjemmeside.

Hvordan finne en salt erstatning Uten Kaliumklorid

Hvordan finne en salt erstatning Uten Kaliumklorid


Etter hvert som flere og flere mennesker blir lei av de negative effektene av for mye natrium, har matproduksjon industrien reagerte ved å lage salterstatninger. Kaliumklorid er ofte brukt i stedet for natrium-klorid for å legge smak til mat; må imidlertid noen folk begrense inntaket av dette mineralet fordi de står i fare for å utvikle høye nivåer av kalium. Urter, krydder og lav-natrium krydder alternativer er aktuelle alternativer.

Grunner til å unngå Kaliumklorid

Food and Nutrition Board av Institute of Medicine etablert et tilstrekkelig inntak for kalium av 4700 milligram per dag. Tar i mindre enn dette beløpet kan være hensiktsmessig for mennesker i fare for å utvikle høye nivåer av kalium i blodet, eller hyperkalemi, for eksempel de med nedsatt nyrefunksjon eller de som tar medisiner som påvirker kalium regulering. Det er i dag ingen øvre grense etablert, men inntak over 18 gram på en gang kan føre til hyperkalemi hos friske mennesker. Effekter av hyperkalemi er prikking i hender og føtter og muskelsvakhet, og i mer ekstreme situasjoner, uregelmessig hjerterytme og hjertestans.

Typer av salterstatninger

Mange salterstatninger bruke kalium-klorid i stedet for natrium-klorid, fordi det gir en lignende smak. Ofte erstatningene inneholder denne ingrediensen med lite annet. Andre alternativer er markedsført som salt alternativer eller saltblandinger og inneholder mindre natrium enn tradisjonelle bordsalt. Disse produktene er vanligvis blandet med andre krydder slik at natrium er utvannet og kan være et akseptabelt alternativ hvis du bruker bare en liten mengde. Andre salterstatninger bruke en blanding av urter og krydder som ofte finmalt å gi smaken uten natrium eller kaliumklorid. Disse blandingene er det ideelle valget for folk som ønsker å begrense inntaket av natrium og kalium.

Ved hjelp av urter og krydder

Herb og krydderblandinger er det tryggeste valget for å unngå natriumklorid og kaliumklorid. Noen tørket og malt krydder blander som ikke inneholder natrium eller kaliumklorid er markedsført som salterstatninger og kan finnes i krydder midtgangen i dagligvarebutikk. Alternativt kan du lage din egen krydder blanding å legge smak til maten. Prøv hvitløk eller hvitløk pulver, løk pulver, sitron, spisskummen, sort pepper, estragon, oregano eller friske urter.

Alternative muligheter for Flavor

Nutritional gjær, som er en inaktiv gjær som er dyrket på melasse, har en velsmakende nøtteaktig smak, og kan bidra til å legge smak uten natrium. Ernæringsmessige gjær inneholder noe kalium, ca 320 milligram i 2 spiseskjeer. Dette er forholdsvis mindre enn de fleste salterstatninger som inneholder kalium-kloridet, som kan inneholde mer enn 600 milligram kalium på 1/4 ts. Flavored oljer og eddiker er et annet alternativ å legge smak til marinader, dressinger eller dips.

Lav Salt diett for høyt blodtrykk

Pasienter som er diagnostisert med høyt blodtrykk er ofte foreskrevet en lav natrium diett. Redusere mengden salt i kostholdet kan være vanskelig i begynnelsen. Mange av de tilberedte matvarer som vi spiser har mye natrium allerede inkludert i ingrediensene. Legge mer salt til disse matvarene øker bare mengden av natrium som vi spiser hver dag.

Ingrediens etiketter

På en lav natrium diett, er det viktig at du lese etikettene på hver mat som du forbruker. I begynnelsen av en lav salt diett, kan du være uvitende om hvor mye natrium i de matvarer som du regelmessig spiser. Lese etiketter vil åpne øynene til natrium i matvarer og også vise deg de lavere nivåene i lav natrium matvarer.

Se etter andre ingredienser på de etiketter som er salt, for eksempel saltoppløsning, natriumsitrat, mononatriumglutamat, natron og hvitløk salt. Hver etikett bør undersøkes for å finne ut hvor mye natrium eller salt er i maten. Sauser som ketchup, biff saus, sennep, soyasaus og marinader er notorisk høy i natrium eller salt.

Når senke saltinntaket for høyt blodtrykk, er det best å holde seg borte fra bearbeidet eller gravet mat som bacon. Syltede matvarer har også et høyt nivå av natrium samt.

Legge smak uten salt

Det er mulig å holde fast med en lav natrium diett for blodtrykket og har fortsatt smaken i matvarer. Salt er en ervervet smak, og det vil bare ta en kort periode før du mister din smak for det. Legg friske urter for smaken og eksperimentere litt med ulike smakstilsetninger i maten.

Legg sitron og lime til din matlaging å legge en pikant touch til en tallerken. Hvitløk kan pepper, basilikum, dill, rosmarin, salvie, karri og mange andre urter og krydder legge til en zip til din matlaging. Når du begynner å eksperimentere med andre krydder og urter, vil du lurer på hvorfor du hver støttet seg så tungt på salt. Ikke bare vil du ha noen fantastiske nye oppskrifter for familien din, men du vil også bidra til å redusere alles natrium inntak. Disse enkle endringer i din matlaging stil kan ha en dramatisk effekt på blodtrykket.

Salterstatninger

Det finnes flere ulike salterstatninger på markedet som du kan bruke i matlaging. Noen av salterstatninger er laget med urter som kan legge en interessant smak til maten som er nær en salt smak. Andre salterstatninger som er fremstilt med en lavere mengde av natrium-og kalium-klorid. Når du bruker disse salterstatninger, sørg for at du holde et øye med hvor mye natrium du legger til maten. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å ta gode beslutninger om salterstatninger for lavt natrium, høyt blodtrykk diett.

Når du blir vant til å bruke en salt erstatning i matlagingen sammen med friske urter og krydder, vil du finne at maten smaker bedre uten å bli overbelastet med salt. I tillegg vil blodtrykket nytte for det også.

Kan du erstatte Dulse for Salt?

Kan du erstatte Dulse for Salt?


Dulse er så velsmakende, North Atlantic fiskere spise den direkte av steinene før eller etter at det er soltørket. Dulse gjør en deilig salt erstatning og å være rik på vitaminer og mineraler gjør Dulse en sunn tillegg til kosthold.

Historie

Dulse (Rhodymenia palmata) er en rødbrun, spiselig tang dyrket i Nord-Atlanteren og Nordvest-Stillehavet. Dulse dyrkes på større tang og steiner, plukket for hånd under fjære fra juni til september.

Fordeler

Spise dulse har mange helsefordeler, inkludert fremme vakker hud og hår, styrke fordøyelsessystemet, alkalisering blodet og redusere overflødig fett.

Expert Insight

Ifølge Jack Ritchason, Ph.D., ND i sin bok, The Little Herb Encyclopedia, reduserer dulse høyt blodtrykk, viktig hvis du er på en natriumfattig diett for denne tilstanden.

Dosering

Dulse er høy i kalium og lavt natriuminnhold, sammenlignet med salt. Bruk dulse i stedet for salt i all maten, inkludert supper og salater.

Ernæring

Dulse har mest protein av hav grønnsaker ved siden av nori tang, om lag 22 prosent protein og er rikt på vitaminer som vitamin A, B1, B2, B3, B6, inneholder B12, C og E. Dulse også viktige mineraler som jod, kalium , jern, kalsium og magnesium.

Advarsel

Unngå dulse hvis du har skjoldbrusk problemer. Dulse har et høyt jodinnhold, som kan indusere hypertyroidisme.

Rådfør deg med en lege før du spiser dulse hvis du er gravid eller ammer.

Salterstatninger Vs. Sea Salt

Salterstatninger Vs. Sea Salt


Salt er et vanlig tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaken av mange retter, men når det tas i overkant kan det føre til høyt blodtrykk og hjertesykdom. Mange har spioneringen de helsemessige fordelene av hav salter og salterstatninger som en måte å skape et sunnere kosthold. Sannheten er havsalt og salterstatninger har fordeler og ulemper som må veies.

Sea Salt

Salt og havsalt er kjemisk det samme, natriumklorid. Den eneste forskjellen er mens bordsalt har blitt raffinert og de fleste mineraler fjernet, havsalt behandlet litt og er rett og slett fordampet sjøvann er salt rester. Havsalt er mer gunstig enn bordsalt på grunn av sin naturlige mineralinnhold. Det kan inneholde jern, kobber og andre mineraler kroppen trenger som var til stede i sjøen. Disse mineralene er også grunnen til at havsalt kommer i forskjellige farger avhengig av mineral konsentrasjoner.

Kalium Bytter

Salt er krystallformen av natrium-klorid og de fleste salterstatninger lage en lignende krystall, men erstatte natrium med kalium. Kroppen trenger kalium, og det reduserer risikoen for øket blodtrykk, slik at det å foretrekke å standard salt. Eldre mennesker med svekket eller feil nyrer kan utvikle hyperkalemi, økte nivåer av kalium. Hvis nyrene ikke kan behandle overflødig kalium, kan det føre til en uregelmessig hjerterytme, kvalme og en langsom puls.

Herbal Bytter

Mens kalium erstatter prøve å etterligne smaken av salt, urte substitutter komme vekk fra salt smak og erstatte den med sin egen unike smak. Urte substitutter blande ulike krydder for å fjerne blandness fra mat. Urte substitutter har ingen form for salt i dem og deres eneste virkelige faren er hvis noen har allergi mot en av krydder.

Sammenligning

Urte erstatter er det beste valget fordi de ikke har noen effekt på andre enn allergier kroppen. Et annet valg ville være kalium salt erstatning, men bare hvis du er sikker på at nyrene fungerer som de skal. Havsalt er ikke annerledes enn salt unntak mineralinnhold. Havsalt er verre av de tre alternativene for folk på en natriumfattig diett.

Bicarbonate of soda Som Salt Substitute

Bicarbonate of soda Som Salt Substitute


Salt historisk har vært svært ettertraktet som et konserveringsmiddel og smakstilsetningen. Natron er ett element som kan brukes som en erstatning for salt.

Bicarbonate of soda Funksjon

Natron typisk blir brukt i bakervarer for å aktivere og heve deigen slik at den riktige konsistens er oppnådd. Det kan også bli brukt som en farge og smaksforsterker i stekte grønnsaker. Den høye natriuminnhold (800 til 1000 mg per teskje) gjør det mulig salt erstatning.

Ved hjelp av natron

Siden en teskje salt inneholder ca 2400 mg natrium må du bruke 2-3 teskjeer natron for hver teskje salt i oppskriften. Natron er et alkali som motvirker og nøytraliserer syren i en gitt oppskrift.

Betraktninger

Bicarbonate of soda bidrar til å fjerne den sure smaken ofte finnes i visse grønnsaker, sauser og buljonger, så det er ofte brukt som tilsetning til disse rettene.

Advarsel

Natrium kan være skadelig for helsen din hvis det brukes i store mengder. FDA anbefaler å begrense saltinntaket til mindre enn 2400 mg per dag, mens eksperter fastslår at om lag 550 mg per dag er alt kroppen krever. Natrium kan føre til økt puls, høyt blodtrykk, hjertesykdom og slag.

Fordeler med Sea Salt Bath Crystals

Fordeler med Sea Salt Bath Crystals


Havsalt mange fordeler stammer fra saltet mineralsammensetning, inneholdende 92 mineraler av jorden. Sammenlignet med bordsalt, et jodert salt og behandlet bestående av natriumklorid, er havsalt kjent for å inneholde terapeutiske egenskaper for huden samtidig gir smerte og stress. Andre fordeler krever videre forskning; selv så har spa og kursteder brukt havsalt terapi gjennom historien.

Skin Rejuvination

Havsalt er kjent for å fukte huden og finnes i mange skjønnhetsprodukter som kremer og ansiktsskrubb. I et bad suge, havsalt krystaller nytte hele kroppen, mykgjørende og fuktighetsgivende huden din. Sea salt bad, en naturlig antiseptisk, er også terapeutisk i å hjelpe aktuelle infeksjoner. Soaks er funnet å lindre hudsykdommer som psoriasis og for å redusere betennelsen i forbindelse med tørr, flassende hud. Pågående studier utført ved Dødehavet Research Center demonstrere positiv korrelasjon mellom havsalt og hudlidelser.

Pain Relief

Havsalt soaks fremme smertelindring, lettelser muskel- og leddsmerter i kroppen. Tar en havsalt bad etter en anstrengende treningsøkt er gunstig for dine spente muskler. Visse sykdommer som revmatoid artritt, som innebærer leddsmerter, er lettet med regelmessig bruk av Dead Sea salt soaks. Pågående studier gjennom Dødehavet Research Center har vist et fast program med soaks bistå i felles smertelindring. En studie utført i 1982 av Dr. P. Engels på et sanatorium klinikk i Tyskland og publisert i Acta Medica Empirica avslørt revmatisk sykdom ble lettet i 60 pasienter med regelmessig bruk av terapeutiske salter.

Stress og Tension Relief

Soaking i et hav salt bad lindrer stress og spenning. Først soaks fremme fysisk smertelindring, som går langt i å redusere stressnivået. Dernest, soaking i et hav salt bad lindrer følelsesmessig stress. Tar tid for deg selv går langt i å lindre de ytre påkjenninger i livet. Sea salt kan også hjelpe til med søvn regulering og lindre depresjon. Lithium, for eksempel, er en syntetisk salt-erstatning medisiner opprettet for depresjon. I "Vann og Salt, The Essence of Life", forfatteren Dr. Hendel og biofysiker Peter Ferreira demonstrere terapeutisk sammenheng mellom Himalaya krystall salt og sentralnervesystemet funksjon, søvnmønster, konsentrasjonsnivåer og hjerneaktivitet.

Flere fordeler

Andre fordeler med å slikke i havsalt inkluderer økt metabolisme, redusert vannansamlinger og avgiftning. Mens disse fordelene fortsatt trenger videre forskning, har spa og kursteder brukt havsalt teknikker som kroppsinnpakning, havsalt skrubber og thalassoterapi å fremme vekttap og avgiftning i århundrer. Thalassoterapi, en gammel terapi som involverer nedsenking i sjøvann, havsalt og tang stammer fra det greske ordet thalassa. Ytterligere fordeler bære bistå luftveiene, økt sirkulasjon og bedre immunrespons ved å fremme vår egen helbredelsesmekanisme.

Lav Salt diett for personer med høyt blodtrykk

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, krever lite salt (natrium) inntak for å hjelpe i å regulere blodtrykket. En teskje salt inneholder 2300 milligram natrium, som er det maksimale beløpet som skal konsumeres på en lav-natrium diett. Siden de fleste amerikanere spiser mer enn det, kan det noen ganger være vanskelig å bytte til en lav-natrium diett. Men når du blir vant til alternativene i en lav-natrium diett, mat kan smake like bra.

Bearbeidet mat

Unngå bearbeidet mat som eske middager, eske poteter, hermetisert grønnsaker, hermetisk kjøtt, hermetisk supper, kjeks og lettere mat. Alle disse har en mye salt i dem. Hvis du trenger å bruke hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene under rennende vann for å fjerne saltlake som de ble pakket.

Når du spise ute, spise dampede grønnsaker og stekt retter i stedet for stekt mat.

Kjøpe lav natrium produkter på matbutikk. Bruk en salt erstatning eller hvitløk salt i små mengder før du blir vant til mindre salt mat.

Krydder

Substitute krydder i stedet for salt mens matlaging. Mange kombinasjoner av saltfrie krydder er tilgjengelige og utmerket smak.

Ikke bruk krydret salt - det er fortsatt en salt base. Prøv å bruke basilikum, oregano, timian, hvitløk, spisskummen, cayenne pepper, estragon og sitron eller lime juice for å forbedre smaken. For eksempel, frisk selleri smaker mye bedre enn selleri salt. Og når det er mulig, bytte til frosne grønnsaker, som smaker friskt uten salt saltlake av hermetiske grønnsaker.

Bruk kun usaltet smør i stedet for vanlig smør; usaltet kjeks; lav natrium juice; og lage din egen suppe lager i stedet for buljong terninger. Det er utrolig hvor smak the real thing er i motsetning til butikk-kjøpte produkter.

Ikke bruk salt når matlaging ris eller pasta. I stedet, koke ris og / eller pasta i hjemmelagde kjøttkraft og vann med løk og sopp.

Betraktninger

Hvis du fortsatt er usikker, er det viktig å oppsøke lege eller registrert dietetiker for råd om å senke saltinntaket. I tillegg kjøpe kokebøker med lav natrium oppskrifter som er tilpasset og faktisk smake mer smaksrik med forsiktig krydder i motsetning til salt.

Ideelt sett, hvis du følger en lav-natrium diett, du kan bare være i stand til å redusere eller eliminere blodtrykket medisinering. Du kan selv være i stand til å gå ned i vekt og begynne å trene, noe som vil føre til en sunnere livsstil på slutten. Dette er mye viktigere enn å fortsette å spise salt.

Bare skreddersy maten du liker med mindre natrium og du vil følge denne personen diett plan mye bedre, da den vil inneholde mat du liker.

Reaksjoner på Salt Substitute

Reaksjoner på Salt Substitute


I et forsøk på å kutte ned på saltinntaket, kan du ha valgt en salt erstatning, slik som LoSalt, uten å være klar over visse negative nedfall. Salterstatninger er ikke for alle. De har potensial til å skape en negativ reaksjon i visse grupper av mennesker. Dermed tar deg tid til å sikre at du ikke vil lide noen skade fra disse produktene før du velger dem.

Cutting Down On Natrium

Tatt i betraktning at salt substitutter bidra til å kutte ned på natrium forbruk, de tilbyr fordeler til de som ser sitt inntak av natrium. Noen "lavt natrium" salterstatninger ikke helt gjøre unna med natrium, men inneholder det i en mindre dose av natriumklorid. Hvis du ønsker å kutte ned på saltinntak og finner ut at salt substitutter utgjør en risiko for deg, kanskje du kunne erstatte andre urter og krydder som hvitløk, for salt i stedet velger salterstatninger.

Innbytte av Kalium

Mens salterstatninger kuttet ned eksponeringen til natrium, de vanligvis erstatte kaliumklorid for natriumklorid. Kalium har visse gunstige effekter, som for eksempel å hjelpe kuttet ned risikoen for hjerneslag og redusere blodtrykket nivåer. Dermed salterstatninger har den doble effekten av å hjelpe deg å kutte ned på natrium forbruk, samtidig som turer opp din kalium forbruk. Imidlertid kan substitusjon også indusere skadelige reaksjoner i enkelte mennesker.

Nyreproblemer

De som har visse nyreproblemer kan ha et problem å bli kvitt overflødig kalium de har tatt inn fra salterstatninger, som potensielt kan føre til en potensielt livstruende tilstand som kalles hyperkalemi. Dermed, hvis du har noen nyre-relaterte problemer, eller hvis du er på et kurs av medisiner for nyre-relaterte problemer, sjekk med din lege før du velger en salt erstatning.

Andre medisinske tilstander

De med diabetes kan også være i fare for å utvikle hyperkalemi fra eksponering for kalium ved bruk av en salterstatning. Disse pasientene får ofte resepter for diuretika eller for medisiner som hemmere, enten som kan ytterligere forverre tendensen til hyperkalemi. Eldre pasienter med slitasjegikt er også i fare som følge av deres bruk av rusmidler som bekjempe betennelser. Dessuten, disse stoffene har en tendens til å øke kaliumnivået.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

Kalium er en av de mineraler som fungerer som en positiv elektrolytt for å opprettholde vannbalansen i kroppen. Vanlige symptomer på kaliummangel er munntørrhet og ekstrem tørste, svakhet, tretthet og muskelkramper. Lave nivåer av kalium i blodet kan være forårsaket av sykdom, dårlig kosthold eller bruk av diuretika, visse hjerte medisiner eller kortikosteroid narkotika. Heldigvis kan symptomer på kaliummangel behandles med hell ved å følge legens anvisninger nøye.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

•  Få det anbefalte daglige inntaket av kalium, som er 2000-3500 mg uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Idrettsutøvere og gravide kvinner kan trenge mer kalium for å forebygge trøtthet og kontrollere blodtrykket. Flere senior voksne også øke kalium i sine dietter for å senke blodtrykket og risikoen for hjerte-og karsykdommer som følge av inntak av for mye salt.

Unngå overdreven bruk av avføringsmidler og aspirin, som kan påvirke balansen av kalium i kroppen forårsaker uregelmessig hjerterytme og muskelsmerter og svakhet. Sunn nivåer av kalium fremme regelmessig hjerterytme og normal muskelsammentrekninger.

Spis mat med høyt kalium, et mineral som finnes i noen mengde i de fleste kjøtt, frukt og grønnsaker. Bananer, yams, sitrusfrukter, aprikos, vannmelon, svisker, rosiner, dadler, og cantaloupe er alle kalium rik mat. Inkludert melk, hele korn, brokkoli, spinat, asparges, potet skins, gulrøtter, laks, sardiner, og melasse i kosten kan bidra til å øke kaliumnivået også. Kroppen skal få nok kalium hvis du spiser en godt balansert kosthold.

Bruk en salt erstatning som inneholder kaliumklorid, men spør legen din først, som salterstatninger kan være farlig for mennesker som har visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdom. Individer med svekket nyre-funksjonen er i stand til å fjerne overflødig kalium fra legemet. Tilstanden kan ha alvorlige, selv livstruende konsekvenser, mens folk med friske nyrer har som regel ingen problemer med å bli kvitt kroppen av for mye kalium.

behandle symptomer på lavt kalium med OTC narkotika eller reseptbelagte medisiner. Leger anbefaler ikke å ta over-the-counter kaliumtilskudd med mindre pasienter diskutere en riktig dosering på forhånd. Kalium kan bygge opp i kroppen, og ofte folk ta for mye når du prøver å behandle kalium mangler selv. Legen din kan velge å foreskrive en kalium supplement, slik at han kan overvåke kaliumnivået i blodet og se etter eventuelle symptomer på for mye kalium.

Ta alle medisiner som anvist av din lege eller apotek. Spør legen din om andre medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk, som kanskje ikke er så sannsynlig å tømme kroppen for kalium. Diuretika, som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, arbeid ved å hjelpe kroppen i excreting salt og væske. Skiller ut andre viktige næringsstoffer fra kroppen er en vanlig bivirkning.

•  Begrens inntak av alkohol og koffein, som for mye av enten kan føre til elektrolyttforstyrrelser. Alkohol kan også øke bivirkningene av visse medikamenter som er foreskrevet til behandling av lavt kalium.

konsultere legen din for behandling av mulige underliggende medisinske årsaker til kaliummangel. Disse kan omfatte hypertyreose eller en arvelig tilstand som kalles familiær periodisk paralyse, i så fall en person kan lide sporadiske anfall av muskelsvakhet eller lammelser.

Hint

 • Bivirkninger av kaliumtilskudd er diaré, kvalme og oppkast. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og ringe legen din. Forsikre deg om at legen din vet om eventuelle narkotika allergier, nyreproblemer, hjertesykdommer, eller historien om magesår før forskrivning kalium.
 • En diett lav i kalium og høy i natrium kan føre til en økning i blodtrykket. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har kraftig oppkast eller magesmerter, eller svart, tjæreaktig avføring og blod i avføringen mens du tar kaliumtilskudd, da disse symptomene kan være tegn på indre blødninger.

Hvordan forbedre ødem i bena

Leg ødem er et annet begrep for hevelse i beinet. Leg ødem har mange årsaker, som for eksempel hjerte-eller nyresykdommer. En annen årsak til ødem i bena kan være en blodpropp. Væskeretensjon kan også gjøre bena hovne opp, særlig hvis du er på føttene hele dagen. Årsaker til ødem i bena varierer fra godartet til livstruende. Behandlingen er basert på en nøyaktig medisinsk diagnose. Det er viktig at din lege bestemme hva som forårsaker beinet hevelse før du ansette behandlinger for å lindre den.

Hvordan forbedre ødem i bena

•  Planlegg en legetime. Før behandlingen kan starte, må legen din for å vurdere årsaken til ødem i bena. Ikke anta at beinet hevelse er bare et resultat av å stå på føttene i lengre perioder av gangen. Dette kan godt være tilfelle, men kan bare legen gjøre en skikkelig diagnose.

Oppgave bena. Ved å gå eller gjøre små sirkler med anklene, vil du øke blodsirkulasjonen, og dermed bidra til blod og væske at det er veien tilbake til hjertet. Prøv ikke å sitte eller stå i samme stilling over lengre tidsperioder. Flexing leggmusklene hver så ofte kan også være effektivt for å holde blodet sirkulerer.

3 bruke kompresjonsstrømper. Disse strømper presse eller komprimere årer for å hindre tilbakestrømning av blod. Du må måles for kompresjonsstrømper for å sørge for at de er riktig montert. Legen kan ha strømper tilgjengelige på hans eller hennes kontor, eller kan anbefale hvor du kan få tak i dem.

Hev bena når du ligger nede ved å plassere puter under knærne. Ved å heve beina høyere enn hjertet, kan du bidra til å forhindre blod og væske fra pooling og sikkerhetskopiering. Heve bena vil oppmuntre effektiv sirkulasjon og redusere ubehag av hovne ben og ankler.

Unngå salt. Ved å redusere saltinntaket, kan du minimere væskeretensjon som kan bidra til ødem i bena. Det finnes mange alternativer til salt som er tilgjengelige for smaken din mat, for eksempel salt erstatning eller duftende krydder. Prøv å unngå prepackaged matvarer, som mange er høy i natrium. Alltid innlemme frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt fordi de hjelper kroppen din i å bli kvitt overflødig væske.

Opprettholde en sunn vekt. Overvekt kan sette en belastning på bena og årer forårsaker en økning i væskeansamling.

Spør legen din om vanndrivende medisiner ville være passende for deg. En diuretisk er en "vann pille" som bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen. Dette kan dramatisk forbedre ødem i bena og også lavere blodtrykk, som ofte følger sirkulasjonsforholdene i beinet.

Hint

 • Overvåke eventuelle økninger eller reduksjoner i beinet ødem og rapportere dem til legen din. Dette vil hjelpe ham evaluere behandlingseffektivitet.
 • Hvis benet ødem er ledsaget av sterke smerter eller rødhet i leggen, brystsmerter eller kortpustethet, kontakt lege umiddelbart fordi dette kan signalisere en blodpropp.

ADA & Nedsatt Diet

ADA & Nedsatt Diet


Fordi kronisk høyt blodsukker streker nyrene, kan folk med ukontrollerte diabetes utvikler nyresykdom eller nyresvikt. Når nyrene blir syk eller mislykkes, kan legen anbefale en renal kosthold sammen med medisin og muligens dialyse for å hjelpe nyrene fungere bedre. The American Diabetes Association (ADA) tyder på at du ikke gjøre radikale endringer i kostholdet ditt før du snakker med legen din og ernæringsfysiolog.

Lav-protein diett

Å spise en lav-protein diett kan bidra til å forsinke progresjon av nyresykdom etter både ADA og National Kidney Foundation. Fordi endre din protein inntak kan forstyrre blodsukkerkontroll, ikke start en lav-protein diett uten først søker en legens råd. For en lav-protein renal kosthold, redusere inntaket av animalske produkter som kjøtt, egg og ost og høy-protein vegetabilske produkter som belgfrukter og soya.

Legg bulk til måltider med mer grønnsaker. Spis lav-protein brød og pasta. Substitute ekstra ris for noen av kjøtt i din favoritt gryte eller suppe oppskrifter. Du kan finne det vanskelig å få nok kalorier på en lav-protein diett. Hvis du har problemer med å opprettholde en sunn vekt, ta kontakt med en ernæringsfysiolog.

Andre hensyn

Fordi det å ha diabetes setter deg høyere risiko for nyresykdom, ta vare på deg selv og nyrene. Administrere og kontrollere blodsukkeret ditt. En studie utført av National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer funnet en 50 prosent nedgang i nyresykdom hos pasienter som intensivt kontrollerte blodsukkernivået.

Sjekk blodtrykket minst et par ganger i året. Høyt blodtrykk er en ekstrabelastning på nyrene. Holde blodtrykket under 130/80. Ta medisiner som foreskrevet for høyt blodtrykk og spise en diett lav i natrium. Slutt å bruke saltbøsse og årstid maten i stedet med saltfrie urteblandinger. Ikke bruk salt erstatning med mindre legen din, siden mange av dem inneholder kalium, et annet element du må kanskje begrense på renal kosthold. Unngå hermetisk og bearbeidet mat høy i natrium.

Hvis nyresykdom utvikler seg, er det mulig at du vil trenge dialyse eller nyretransplantasjon. Legen din kan foreskrive nye medisiner eller en annen diett mens du er på dialyse eller etter nyretransplantasjon. En ny nyre vil behandle insulin annerledes enn dine gamle syke nyrene, slik at insulinbehovet kan øke.

DIY Pedialyte

DIY Pedialyte


Pedialyte er en elektrolytt drink spesielt utviklet for babyer, småbarn og barn som kan lide av dehydrering oppkast eller diaré forårsaket av sykdom. Denne drikken kan gjøres hjemme med noen få enkle ingredienser.

Fordeler

Making DIY pedialyte hjemme er et billig alternativ til butikk-kjøpte merkevare. En annen fordel er at de fleste av disse ingrediensene kan finnes i skapet så hvis barnet er syk i midten av natten, kan du bruke disse på hånden ingredienser og ikke trenger å forhaste til butikken.

Ingredienser

To liter vann, en teskje natron, sju teskjeer sukker, en pakke flavored, drink mix pulver (usøtet) og en halv teskje salt erstatning er de ingrediensene som er oppført i en oppskrift.

Betraktninger

Din DIY Pedialyte kan blandes opp og frosset på forhånd for tider når barnet er syk. Hvis barnet ditt har blitt oppkast eller har hatt diaré, vil DIY pedialyte hjelpe fylle tapt væske i kroppen. Det er alltid en god idé å ringe barnelege når barnet er syk.

Hvordan å miste Milk Vekt

Å miste vekt etter svangerskapet og mens du ammer kan være vanskelig for noen kvinner. Melk vekt er vanskelig å miste fordi kvinnen er bærer ekstra væske i brystene, og kan selv oppleve kroppslige væskeretensjon. Det er imidlertid flere teknikker som en kvinne kan bruke til å miste melk vekt og å miste vekt fått mens du ammer.

Hvordan å miste Milk Vekt

Prosessen

•  Snakk med legen din om en passende vekttap metode for å miste melk vekt eller til kosthold under amming; tenke ut en plan som vil hjelpe deg å miste mer enn 4,5 pounds i en måned.

Snakk med legen din om å få et vitamintilskudd slik at du får nok kalsium, B6, folat, sink magnesium og andre vitaminer hver dag.

Drikk åtte glass vann hver dag for å rense kroppen for giftstoffer som ellers ville øke væskeretensjon. Avstå fra å drikke brus, cola og drikke med høyt sukker.

amme regelmessig for å brenne opp lagret fett; bruke en brystpumpe for å redusere størrelsen på brystene svellede med overdreven morsmelk.

Sett din bordsalt med en salt erstatning for å redusere væskeretensjon og holde blodtrykket på riktig nivå.

Øvelse tre ganger i uken. Bade, gå en tur, gjør aerobic innendørs eller sykle. Alternative treningsøktene for å forhindre kjedsomhet og å utøve ulike muskler. Tren minst tre ganger i uken i en halv time.

innlemme lav-fett og fettfri matvarer i kostholdet ditt. Konsumere antall kalorier daglig anbefalt av din lege. Bruk en kaloriteller og en mat skala for å sikre at du får tilstrekkelig kalorier og riktig mat porsjoner.

Vei deg en gang i uken og spore den i en journal eller vekt-tap loggen. Ikke mist motet hvis du ikke mister mye vekt alt på en gang.

Hint

 • Ta deg god tid på å prøve å gå ned i vekt mens ammende og husk at når du slutter å amme, er det svært sannsynlig at du vil miste noen flere pounds.
 • Rapid vekttap under amming anbefales ikke; det kan redusere melkevolumet i brystene og gjøre det vanskelig å amme. Ikke redusere kaloriinntaket til under 1500 kalorier per dag; det vil avta de næringsstoffene du mottar og kan påvirke kvaliteten på morsmelken.

Post Gastric Bypass Surgery oppskriften tips

Beslutningen om å gå videre med gastrisk bypass kirurgi er en stor en for å gjøre for mange mennesker som er ute etter en sunnere vekt og et fyldigere liv. Å få operasjonen gjort er bare første skritt. Det er klare livsstilsendringer etter operasjonen for å oppnå vekt mål og vedlikeholde dem for livet. Oppskrifter kan hentes fra eksterne kilder eller ved å endre oppskrifter som vi allerede har av våre favoritt retter. Å designe dine egne oppskrifter, må du huske de grunnleggende ernæringsmessige tips gitt av legen din.

Ernæringsmessige Basics

For å gå ned i vekt på en sunn måte etter gastrisk bypass kirurgi, er det viktig å vedta bedre matvaner. Stikker til et næringsrikt måltid plan og holde seg unna unødvendig småspising er grunnlaget for en post gastric bypass kirurgi diett. Visse retningslinjer ernæring må vurderes når finne gyldige oppskrifter.

Skadede kroppens vev trenger protein for å reparere slitte celler. Kroppen lagrer ikke protein, så det må bli fortært hver dag for å oppfylle kroppens proteinbehov. Finn oppskrifter som optimaliserer magre proteiner som egg, fjærkre, fisk og lav-fett cottage cheese. Du bør spise minst 60 gram protein hver dag og minst en porsjon protein til hvert måltid.

Unngå for mye sukker og fett i oppskriftene etter mage-bypass kirurgi for å redusere risikoen for å utvikle dumping syndrom, en tilstand som oppstår når pasienter spiser en diett som er høy i sukker og fett. Dumping syndrom fører til en rask puls, kvalme, diaré, magesmerter, svette, søvnighet og ørhet. For å unngå dette, bruker mindre enn 10 gram sukker og fett i hver servering av dine oppskrifter.

Eksempel Oppskrift

En oppskrift som inneholder alle tipsene ovenfor er kylling gryte. Den har 21 gram protein og bare 2,5 gram sukker per servering. Ingrediensene er en kopp skinn kyllingbryst skåret i terninger, tre kopper av noe slag av sommeren pasta blanding (inkluderer skjell og blandede grønnsaker), Campbell kremen av kyllingsuppe (bruk 98 prosent fettfritt slag), en kopp strimlet cheddarost, ¾ kopp vann, hermetisk sopp og krydder som smakstilsetning. Hvis du bruker salt, sørg for at det er en salt erstatning.

Start med å forvarme ovnen til 350 grader. Mens du er matlaging pasta blanding (ta hensyn til emballasje for veibeskrivelse), bland alle de andre ingrediensene sammen; redde halvparten av osten til å strø over toppen av gryte. Tilsett krydder til din smak. Bland pasta blanding og de andre ingrediensene sammen og hell i en ildfast form. Spre ut osten over toppen og stek i ca 30 minutter.

Hvordan senke høyt blodtrykk uten medisiner

Hvordan senke høyt blodtrykk uten medisiner


Mange mennesker har høyt blodtrykk, særlig når de blir eldre. Mens medisinering er en åpenbar løsning, du faktisk kan senke blodtrykket uten. Her er noen sunn fornuft ideer som vil arbeide for å senke blodtrykket.

Hvordan senke høyt blodtrykk uten medisiner

•  Reduser saltinntaket. Bordsalt er en dårlig idé, som er høy-natrium innhold bearbeidet mat og snacks. Du kan alltid bruke en salt erstatning for å få den salte smaken.

Unngå koffein. Den koffein stimulerende øker hjertefrekvensen, samt blodtrykket. Du kan finne koffeinfri kaffe, te og brus.

•  Slutte å røyke. Sigarettrøyk er et sentralstimulerende og kan øke blodtrykket. Det finnes også andre usunne konsekvenser av røyking, slik som tjære og nikotin.

Gå ned i vekt. Hjertet ditt har en enklere tid juling når du kaste uønskede pounds.

Beware av narkotika og alkohol. Disse sentralstimulerende midler er dårlig for blodtrykket, fordi de tillater kroppen å holde på natrium.

Håndter stress godt og få nok hvile og mosjon. Dette gjør at kroppen din til å fungere riktig og holde blodtrykket i sjakk.

•  Øv sakte, selv puste før det blir en vane. Få rikelig med sollys i dagen. Du kan bli overrasket over hvor mye disse to tingene bidra til å senke blodtrykket.

Hint

 • Hold natrium inntaket lavt. Du kan overleve med så lite som 200 milligram natrium per dag.
 • Hvis du vanligvis drikker fire eller flere brus eller kopper kaffe per dag, kan du være i fare for å lide abstinenssymptomer, hvis du avslutter koffein cold turkey.
 • Overvåke blodtrykket regelmessig. Du vet aldri når det kan snike seg innpå deg.

Hvordan å senke kolesterolet og blodtrykket naturlig

Kolesterol er et fettstoff som finnes naturlig i kroppen. Det hjelper med hormonproduksjon, fordøyelse og lager vitamin D, alt kroppen trenger. Når for mye kolesterol avleiringer på veggene i blodårene, oppstår blokkeringer, som fører til hjertesykdom. Høyt blodtrykk oppstår når blodårene er for smale og overskytende mengder blod pumpes. Høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt, hjerneslag, nyreproblemer, øye komplikasjoner og åreforkalkning. Disse forholdene må kontrolleres for optimal helse.

Hvordan å senke kolesterolet og blodtrykket naturlig

•  Spis en godt balansert, fettfattig kosthold ved å inkludere mer frukt, grønnsaker og helkorn og mindre fettrik kjøtt - spesielt de med høye nivåer av mettet fett. Også redusere mengden karbohydrater i kosten hvis triglyserider er høy.

Vær spesielt oppmerksom på den totale mengden kolesterol i kosten. Forbruker ikke mer enn 200 mg per dag av kolesterol fra alle kilder.

•  Se hvor mye salt i kosten. Personer med høyt blodtrykk bør ikke ha mer enn 1.500mg av salt daglig. Kontroller hvor mye natrium i maten du kjøper. Bare spise de som lav i natrium for å unngå å gå over den daglige grensen. Finn et salt erstatning til sesongen mat med, så tilslutning til grensen vil bli enklere.

Trening for å øke HDL (bra) kolesterol og lavere triglyserider ved å forbedre kroppens insulinfølsomhet og kontrollere høyt blodtrykk. Start sakte og øke mengden av trening til du er i stand til å gjøre 30 minutter daglig.

Gå ned i vekt for å bidra til lavere kolesterol og blodtrykk naturlig. Selv en 10 prosent reduksjon i vekt vil senke blodtrykket opplesninger. Opprettholde en sunn vekt for å holde blodtrykket stabilt.

Gjør endringer i livsstil. Slutte å røyke og redusere mengden alkohol du drikker. Røyking fører til åreforkalkning, noe som fører til høyt blodtrykk. Forskning har vist at å drikke mindre alkohol kan redusere systolisk blodtrykk opplesninger av 2mm til 4mm og diastolisk blodtrykk ved 1mm til 2mm.

Kontrollstressnivå. Stress øker pulsen, forårsaker blodtrykket til å stige. Praksis mestring og stress ledelse for å lære å takle hverdagens stress. Meditasjon, yoga og avspenningsteknikker er god praksis å ansette for å redusere stress.

Hint

 • Overvåke blodtrykket hjemme. Hjem overvåking vil tillate deg å søke legehjelp ved første tegn på farlig høyt blodtrykk nivåer. Legg olivenolje, en god kilde til enumettet fett, til kosthold for å bidra til lavere kolesterol naturlig.
 • Oppsøk lege hvis blodtrykket opplesninger er over 140/90.

Hjem tiltak for å redusere høyt blodtrykk

Hjem rettsmidler for å redusere høyt blodtrykk hele sentrum rundt deg senke sjansene dine for å få et hjerteinfarkt. Hypertensjon er den medisinske termen for høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er kjent som "silent killer", siden du kan ha det, og ikke skjønner det. Det finnes tiltak du kan gjøre for å styre din egen helse og forbedre sjansene for å leve et sunt og oppfylle liv.

Healthy Eating

Spis en diett rettet mot å redusere høyt blodtrykk. Spise en diett høy i frukt, grønnsaker, hele korn og andre fiberrik mat. Reduser mettet og / eller trans fettinntak. I likhet med et hjerte sunt kosthold, vil en diett som kalles DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) hjelpe deg med å redusere høyt blodtrykk, ifølge både Mayo Clinic og American Heart Association.

Spis fisk minst to ganger i uken. Fisk inneholder omega-3 fettsyrer, som er gunstig for å senke høyt blodtrykk. Laks, sild, albacore tunfisk, sjø-ørret og sardiner er høy i omega-3 fettsyrer.

Spis matvarer kjent for å senke høyt blodtrykk som vannmelon, grapefrukt, hvitløk, papaya og bakte poteter (uten smør og rømme), og drikke en blanding av sitronsaft og vann hele dagen, anbefaler naturlig-homeremedies.com.

Unngå salt mat. Salt mat inkluderer snacks som pretzels og potetgull, hermetisert supper, lettere mat, de fleste rask mat, bearbeidet mat og spekemat. Hvis du spiser hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene av før forbruker dem. Hvis du spiser ute, be om å få mat tilberedt uten ekstra salt. I stedet for matlaging med salt, erstatning krydder og urter.

Gå ned i vekt

Taper, eller kontroll, din vekt. Hvis du er overvektig, gå ned i vekt. The American Heart Association sier at overvekt øker blodtrykket. Denne økte blodtrykket kan føre til klemte arterier, en ledende faktor i hjertesykdom. Gå ned i vekt ved å øke din fysiske aktivitet og spise et hjerte sunt kosthold. The Mayo Clinic sier at for mye vekt rundt midjen din kan øke høyt blodtrykk nivå. Kvinner øker sin risiko med midjen flere enn 35 inches. For menn er det større enn 40 inches.

Stress Reduction

Stress reduksjon
Senk stressnivået. Stress er en ledende faktor i høyt blodtrykk, ifølge American Heart Association. Det finnes en rekke teknikker du kan gjøre.

Begynne å meditere. Sett av noen minutter hver dag i et område hvor du kan være uforstyrret. Innlemme dyp pusting inn i dine daglige meditasjoner for å frigjøre kroppen av stress.

Gjør yoga. Yoga gir deg muligheten til å strekke musklene og samtidig fremme en avslappende tenkemåte. Pusteøvelse er viktig, også.

Fysisk aktivitet. Trening eller fysisk aktivitet, regnes som en naturlig stress reduksjon teknikk. Både American Heart Association og Mayo Clinic fremme fysisk aktivitet som å være avgjørende for å kontrollere din fysiske og mentale helse.

Fysisk aktivitet

Få mer fysisk aktivitet. Trening har vist seg å senke blodtrykket og hjelp i en rekke helsefremmende måter. The American Heart Association anbefaler å få 30 minutter med trening minst fem dager i uken. Øvelsen trenger ikke å være anstrengende å høste resultater. Klippe plenen, raker løv, rengjøring skap og andre husholdnings aktiviteter kan hjelpe. Ifølge Mayo Clinic, vil regelmessig mosjon har du merke resultater i bare noen få uker. Trening er en naturlig stressreduksjon teknikk, også.

Andre sunne livsstil endringer

Unngå, eller begrense alkoholforbruket. Ikke bruk tobakk. Ifølge Mayo Clinic, vet blodtrykket nivå og overvåke den. Overvåke de mengdene av hva du spiser. Bruk porsjonskontroll. Les mat etiketter. Natrium (salt) kan skjules i mange matvarer.