Digidexo.com

stimulere binyrer

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd


Kroppen har to binyrene, som ligger på toppen av nyrene, som spiller en viktig rolle i det endokrine systemet. De er ansvarlig for å produsere og utskille en rekke nødvendige hormoner, inkludert kortisol, adrenalin, adrenalin, noradrenalin, og andre. Binyrene også spille en viktig rolle i metabolismen av karbohydrater og blodsukker regulering. I tider med mye stress eller fysisk tvang, kan binyrene bli svekket og deres produksjon redusert, noe som kan ha en negativ effekt på din generelle helse. Mens mange resept og over skranke medisinering kosttilskudd eksisterer for å bidra til å øke adrenalin produksjonen, ved å følge disse trinnene er det mulig å stimulere binyrene uten tilskudd.

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Få minst 20 til 30 minutter med moderat trening hver dag. Aerob trening som gåing stimulerer binyrene og lindrer stress.

Unngå stress så mye som mulig. Langvarig anfall av fysisk og følelsesmessig stress som følge av arbeid, relasjoner, økonomi, og sykdom kan stamme binyrene. Hvis du befinner deg i en altfor stressende situasjon, iverksette tiltak for å lindre problemet, eller fjern deg fra de stressende omstendigheter.

Unngå alle kilder til koffein, alkohol og tobakk. Disse stoffene har negative toksiske effekter på binyrene, forårsaker dem til å jobbe hardere. Ved å fjerne disse stoffer, vil binyrene være i stand til å fungere mer effektivt.

Konsumere rikelig med frisk frukt og grønnsaker daglig, for å gi binyrene den nødvendige mengden av næringsstoffer de trenger for å fungere. Grønne bladgrønnsaker, rik på betakaroten, er viktig når du prøver å stimulere binyrene, som er hele korn.

Spis tre måltider i uken bestående av tunfisk, laks, eller dypt vann hav fisk. Disse næringsstoff tett proteinkilder inneholder Omega-3 fettsyrer, som stimulerer immunsystemet.

Unngå mat som plasserer unødvendig belastning på binyrene som rødt kjøtt, svært bearbeidet mat, sukker, brus, hvitt mel, fett, stekt mat, skinke og svinekjøtt. Ved å fjerne disse tingene fra kosten din, vil dine binyrer kunne fungere på full kapasitet.

Opprettholde en sunn vekt for din høyde. Dette vil hjelpe kroppen din tåler tider med nød når de oppstår, og hindre unødvendig taxing av binyrene på grunn av overvekt problemer.

Hint

 • Gjør deg kjent med tegn og symptomer på adrenal sykdommer som Cushings og Addisons, og kontakt lege hvis du tror du kan lide av en adrenal lidelse.
 • Studer det daglige anbefalte ernæringsmessige retningslinjer for å støtte en sunn endokrine og immunsystem, og bruke det din ditt daglige liv.

Hvordan Wake binyrer med urter og vitaminer

Binyrene er antistress organer. De er en del av det endokrine systemet ligger rett over nyrene. Binyrer slipper hormoner for vitalitet i kroppen. Dette paret av organer støtter fysiske og kjemiske prosesser som skaper og bruker energi. Dette er spesielt viktig når du arbeider med stressende situasjoner. Men binyrene lidelser utvikles fra for lite eller for mye hormon. En reduksjon i binyrebarkfunksjonen ofte resulterer i svimmelhet, slapphet og svakhet. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan lavt blodtrykk eller lavt blodsukker utvikle. Svake binyrene kan senke kroppstemperaturen. Binyretretthet blir også en mulighet. Men det finnes ulike naturlige måter å perk opp de henger energibeslutningstakere.

Hvordan Wake binyrer med urter og vitaminer

Vitamin / Herb Therapy

•  Bruk vitamin B-kompleks og vitamin B5 (pantotensyre). Ta 100 mg vitamin B-komplekset to ganger om dagen. Ta 100 mg vitamin B5 tre ganger om dagen. Pantotensyre er nødvendig for riktig funksjon binyrene.

Ta 4.000 til 10.000 mg vitamin C med bioflavinoids, dele dosene utover dagen. Dette kosttilskuddet kan lade binyrer.

Bruk koenzym A som anvist på etiketten for å redusere stress. Ta 30 mg daglig av koenzym Q10 myke gels som en omfattende antioksidant som frakter oksygen til hver kjertel.

Bruk vitamin E for å få oksygen til det cellulære nivå. Ta som anvist på etiketten.

Bruk tradisjonell kinesisk medisin urt Astragalus rot i te eller ekstrakt skjemaet. Følg avtrekks instruksjonene på produktet. Ekstrakter er mer effektive fordi de er sterkt konsentrert.

Bruk solhatt ekstrakt som anvist på etiketten eller bratte 1 ts. av granulert rot for en halv time i en kopp kokende vann. Sil og ta så te tre til seks ganger daglig. Echinacea er en antitoxin som fordriver urenheter i blodet.

Bruk 1 ts. hakket Panax ginseng. Bratt i en kopp kokende vann i 15 minutter. Ta så te fire ganger om dagen. Hvis du foretrekker, kjøpe en god Siberian ginseng tonic i stedet. Ta 2 til 4 g av tonisk hver dag i mer enn 60 dager.

Konsumere Hawthorne, Gotukola, Kava ​​Kava, Valerian eller johannesurt te når følelsen stressa. Ikke drikk mer enn tre kopper om dagen.

Hint

 • Ekstrakter fremstilt av friske urter beholder mesteparten av fordelene med anlegget.
 • Spis matvarer som har germanium, et kraftig sentralstimulerende for immunforsvaret funnet i hvitløk, løk, perle bygg og shitake sopp. Spis frisk frukt og grønnsaker. De mørkegrønne blad de har de fleste vitaminer og mineraler.
 • Tren regelmessig, men moderat for å lindre stress og stimulere binyrene.
 • Rådfør deg med helsepersonell før du bruker de medfølgende forslag, spesielt hvis du tar medisiner. Være kresne på hvilke urter du vil bruke. Husk at ekstrakter inneholder alkohol, som kanskje ikke er bra for alle.
 • Ikke bruk solhatt når du har autoimmun lidelse, Astragalus når du har feber, eller Ginseng når du har hjertesykdom, høyt blodtrykk, eller hypoglykemi.
 • Anbefalinger omfatter avholdenhet fra produkter giftige til binyrene, som alkohol, koffein og tobakk. Hold deg unna junk food.

Hva er Tester for binyre funksjon?

Klinisk taler, binyretretthet er staten som resulterer når laboratorietester som måler binyrefunksjon komme tilbake innenfor normale grenser, men du har symptomer på under aktiv binyrefunksjon. Det er ikke helt en sykdomstilstand, men det er ikke en tilstand av normal funksjon, heller. Binyrene fortsatt produserer hormoner og signalstoffer de er ment å produsere, men de gir ikke det løftet som trengs når stress streik. De har tappet ut på et høyere baseline, slik at det tar mer for å sparke opp nivåene.

Når binyrene beskattes til det punktet hvor de ikke lenger svarer til de påkjenninger i livet, føles nervene som de er på kanten. Dette er et resultat av ujevn kortisolnivå og forstyrrelser i kortisol produksjonssyklusen. I dette økt tilstand kroppen er programmert til å reagere bokstavelig talt på et blunk, også kjent som fight-or-flight.

Det finnes ulike måter å teste binyrefunksjonen: blodprøver, binyrene tester, urinprøver, spyttprøver og adrenal spørretester.

Spytt Hormone Testing

Spyttprøver innebære å samle spyttprøver i bestemte intervaller over 24 timer som gir øyeblikksbilder som presenterer svingningene i adrenal hormoner. Spytt hormon testing måler mengdene av ulike hormoner i spytt i stedet for i ditt blod eller urin. Flere studier bekrefter testens nøyaktighet på adrenal indikerer hormonnivået i cellene, og det er det eneste test som måler dem i denne metoden.

Den beste måten å finne ut adrenal hormonnivået er å bruke spytt test som måler kortisolnivå flere ganger per dag. Det er så enkelt som å bære rundt noen små rør og på angitte tider av dagen, spytter inn i en av rørene og deretter recapping det. Prøvene vanligvis ikke trenger å være nedkjølt og kan sendes per post til laboratoriet anbefalt av spytt kit produsent.

24-timers urin Kortisol Test

Den 24-timers urin Kortisol test er tiltak hormoner som utskilles i urinen i løpet av en 24-timers periode. Dette lab test kan være en indikator på produksjonen av flere binyrene steroidhormoner inkludert Kortikosteroider, aldosteron og kjønnshormoner. Selv om laboratoriet spekter av hva som anses normale nivåer er for bred til å være av stor verdi i å diagnostisere alle, men de mest alvorlige tilfellene av adrenal dysfunksjon, dersom den hormonelle produksjonen er i bunnen 1/3 av "normal" rekkevidde, binyretretthet fatigue kan være relativt sikkert.

Blodprøver

Det er blodprøver for å måle sirkulerende nivåer av adrenal hormoner aldosteron og kortisol, og andre til å måle kjønnshormoner knyttet til adrenal funksjon. Men, i sin natur, blodprøver røpe bare nivåene av hormoner som sirkulerer i blodet og ikke oppgi dem inne i vev, eller potensielt tilgjengelig til vev. Men når blodprøver og urinprøver tolkes sammen av en trent utøver, et bilde av din binyrefunksjon kan settes sammen, spesielt når informasjonen blir brukt i forbindelse med klinisk presentasjon og medisinsk historie.

ACTH tester

ACTH Challenge Test bidrar til å evaluere adrenal reserver og reaksjonsevne, og dermed kan bidra til å oppdage binyretretthet. I denne testen blir utgangsnivået av sirkulerende kortisol først målt. Så et stoff som binyre Corticotrophic hormon (ACTH) som stimulerer binyrene produksjonen av hormoner injiseres. Etter utfordringen substans er gitt, den sirkulerende kortisol blir målt for å se hvor godt binyrer var i stand til å svare på stimuleringen. En normal reaksjon er at blodkortisolnivåer til minst det dobbelte. Når kortisolnivå ikke dobbel eller stige bare litt, kan binyretretthet bli mistenkt.

Spørreskjema

Adrenal spørreskjemaet er lett å ta, og har vist seg å være svært nyttig i en klinisk setting. Når den brukes i forbindelse med noen av de ovennevnte tester, er det også svært nøyaktig i diagnose. Jo mer objektiv svarene, vil de mer verdifulle resultatene være. Adrenal spørreskjema testen ikke bare bidrar til å fastslå graden av adrenal dysfunksjon, men gir også informasjon og innsikt i den nåværende tilstanden.

De fleste adrenal spørre er tatt på et nummer eller poengsystem. For eksempel, i tall som varierer fra null til tre, der null er minst tre, og er mest vanlig. Etter å ha lest hver setning, ville antallet mest hensiktsmessig plasseres i feltet. Det totale poeng eller tall vil da være bestemt og bidra til å etablere alvorlighetsgraden av tilstanden. Spørreskjemaet kan dekke fag som: tegn og symptomer, predisponerende faktorer, kosthold, energimønstre, skjerpende faktorer og lindrende faktorer.

Tegn på en svak binyre System

Binyrene er små, omtrent på størrelse med en valnøtt, men den jobben de gjør i kroppen din er alt annet enn liten. Binyrene er ansvarlig for å produsere hormoner, inkludert kortisol, østrogen og testosteron, som er nødvendig for optimal helse. De har også frigjøre adrenalin i tider med umiddelbar stress eller fare, for eksempel når du kjører i frykt. Binyrene jobbe i metabolismen av karbohydrater og regulering av blodsukkeret. Hormoner skilles ut av binyrene har en stor effekt på hvordan din tenker og føler. En svak adrenal system kan føre til en rekke helseproblemer.

Svakhet og apati

Stress er en del av vår hverdag. Noen stressfaktorer kan være noe mindre, mens andre er alvorlige. Kroppen vår kan bli satt under psykisk stress fra urolige familieforhold eller forhold på jobben. Jobbkrav kan sette fysisk stress på oss. Skade og sykdom også understreke kroppen. I en farlig situasjon, binyrer at våre organer for å unnslippe. Siden hovedformålet av binyrene er å gi kroppen mulighet til å håndtere noen av disse stressfaktorene, vil en adrenal system som er redusert i funksjon alvorlig påvirke vår helse. En svekket adrenal system kan være indisert ved generell svakhet og apati. Andre symptomer kan være blodsukkerforstyrrelser, hodepine, hukommelsesproblemer, svimmelhet og mat cravings.

Addisons sykdom

Selv om det er sjelden, en alvorlig underaktiv cortex, som er den ytre del av binyrene, kan resultere i en tilstand kjent som Addisons sykdom. Indikasjoner på denne tilstanden er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, tap av matlyst, humørsvingninger, en reduksjon i mengden av kroppshår og manglende evne til å håndtere stress. Ytterligere symptomer inkluderer en følelse av å være kald og en mørkere i huden rundt albuer, arr, knær, hud forkjølelse, munn og palme bretter.

Adrrenal Reduction

Mange tar kortison for sykdommer slik som astma og artritt. Dessverre er mange legemidler har bivirkninger, spesielt når det tas i løpet av en lang tidsperiode. Slik er tilfellet for de som tar kortison terapi, som binyrene vil krympe i størrelse. Blødninger, infeksjoner og svulster kan også forårsake problemer med binyrene.

Komplett binyresvikt

Dårlige vaner som røyking, alkoholmisbruk og narkotikamisbruk er kjent for å forårsake komplett binyresvikt. Tuberkulose og hypofysesykdom kan også forårsake binyresvikt.

Forslag til Sunn binyrene

For friske binyrene (samt gode generelle helse generelt), spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, dypt hav fisk, hvitløk og løk. Unngå fett, bearbeidet mat, sukker og sukkerholdige drikkevarer og stekt mat. Alkohol, koffein og tobakk er giftig for binyrene. Uavklart stresset bør behandles og løses, da dette langvarig sykdom kan alvorlig svekke binyrene system.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Leptin er et protein hormon som regulerer energiinntak og energiforbruk, skjermer metabolisme og appetitt og påvirker kroppsvekt. Leptin forteller hjernen at kroppen har spist nok. Dette hormonet utskilles hovedsakelig av adipose eller fettcellene i kroppen --- desto større er mengden av fett, er det mer leptin produsert. Selv om overvektige mennesker ikke ser ut til å svare på leptin, utløser dette proteinet reduksjon av matinntaket og dermed tap av kroppsvekt på folk som ikke er overvektige.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Hvordan Stimulere Leptin Response

•  Vurder å bruke glukokortikoider. Cortisol, også kalt hydrokortison, er den mest avgjørende glukokortikoid funnet hos mennesker og stimulerer produksjonen av leptin. Det resulterer i en tilsvarende reduksjon i mengden av mat konsumert og følgelig en lavere kroppsvekt.

Spør legen din om du bruker insulin. Produksjonen av leptin følger økninger i insulin som svar til spising. Omvendt følger leptin reduksjon reduksjon i insulin under en fasteperiode.

Vurder å bruke østrogen, som det stimulerer produksjonen leptin i fettvev hos mennesker. Østrogenbehandling resulterer også i reduksjon av matinntak og kroppsfett. Mens østrogen har denne effekten, er testosteron mer passiv, med leptin begrense sin produksjon.

Spør legen din om muligheten for å bruke hexosamines. Hexosamin biosyntesen utløser økt leptin utgivelse i menneske subkutane adipocytter, cellene som utgjør fettvev, som lagrer energi som fett.

Spis et karbohydratrikt måltid. Et måltid som omfatter karbohydrater induserer høyere nivåer av leptin i forhold til et fettbasert måltid.

Hint

 • Alltid be om legens råd før de bestemmer seg på noen av disse alternativene. Legen din kan forskrive et bestemt produkt eller kan presentere deg med andre alternativer.
 • Overvektige mennesker synes ikke å svare på leptin; utløser leptin respons kan fungere bare hvis du er av normal eller lav kroppsvekt.
 • Bruken av de ovennevnte produkter for å stimulere leptin responsen er fremdeles i en tidlig fase. Selv om eksperimenter med gnagere og et selektert utvalg av personer som bruker kjemikalier som er nevnt ovenfor gitt positive resultater, de er fortsatt å bli bekreftet gjennom flere eksperimenter.

Hva er årsakene til høy binyre nivåer?

Hva er årsakene til høy binyre nivåer?


Menneskekroppen har to små pyramideformede binyrene, en over hver nyre. Disse kjertlene produserer adrenalin, noradrenalin, kortisol, dopamin, androgener, østrogen og aldosteron. I noen tilfeller kan nivåene av disse hormonene øker dramatisk.

Trussel

Kroppens "fight or flight" respons er utformet for å svare på en truende situasjon med et rush av adrenalin. Utbrudd av energi og styrke kan drivstoff en rask flukt eller en defensiv angrep.

Stress og tretthet

Binyrene vil frigi kjemikalier for å gi støtte i tider med stress eller tretthet. Den kjemiske støtte er utformet for å gi energi og utholdenhet til å fullføre oppgaven.

Trening

Høyintensiv trening vil sende signaler til binyrene å frigjøre adrenalin i blodet.

Alkohol

Acetaldehyd er en organisk forbindelse som dannes under forbrenningen av alkohol som stimulerer frigjøring av adrenalin og dopamin. Generelt er nivået av acetaldehyd for lav til å forårsake en reaksjon. Men asiater er genetisk følsomme for denne forbindelsen, som er folk som tar narkotika disulfiram (Antabuse).

Svikt

En binyrene som har vært under en lengre periode med stress vil etter hvert gå inn i en utmattelse fase der sine nivåer raser nedover. Før du gjør det, vil binyrene gå gjennom en hyper fase, utskiller høye nivåer av adrenalin hormoner.

Feokromocytom

Feokromocytom er den medisinske termen for svulster på den sentrale delen av binyrene, kalt binyremargen. Disse svulstene kan føre til høye nivåer av adrenalin som skal produseres. Pheochromocytomas kan forårsake død fra ekstremt høyt blodtrykk.

Nyre og binyre Disorder Symptomer

Nyre og binyre Disorder Symptomer


Mange forskjellige lidelser kan påvirke binyrene og nyrene, hvorav noen kan være dødelig. Erkjennelsen av tegn og symptomer på nyre og binyre lidelser kan bidra til å hindre komplikasjoner og etablere en effektiv behandling plan.

Betydning

Ifølge nih.gov, noen 23 millioner voksne lider av kronisk nyresykdom. Omtrent 13335 amerikanere lever med binyrene forhold som Addisons sykdom, rapporterer wrongdiagnosis.com.

Identifikasjon

Symptomer på nyresykdom ofte ikke vises før sykdommen har kommet og kan omfatte ødem, kløe og blodig eller skummende urin. Binyre lidelser som Addisons sykdom kan føre til mørkere hud, vekttap, kvalme og alvorlig salt cravings.

Komplikasjoner

Nyre infeksjon kan forårsake sepsis og nyresvikt, mens kronisk nyresykdom kan føre til elektrolytt og hormonelle ubalanser. Venstre ubehandlet, kan Addisons sykdom føre til binyrebarksvikt, natrium tap og amenoré.

Årsaker

Nyresykdom er oftest forårsaket av høyt blodtrykk eller diabetes, ifølge emedicinehealth.com. Addisons sykdom vanligvis resultater fra en autoimmun tilstand, men kan også være forårsaket av tuberkulose, amyloidose eller kirurgisk fjerning av binyrene.

Advarsel

I noen tilfeller kan nyre og binyre forhold forårsake livstruende helsemessige kriser. Hvis du opplever symptomer på nyre infeksjon, for eksempel baksiden av flankesmerter, oppkast eller ekstrem tretthet, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Farger som stimulerer babyer

Farger som stimulerer babyer


En baby miljø stor grad kan forbedre sin utvikling, selv ved barndom, ifølge barnelege Dr. William Sears. Hver av de fem sansene kan fremme læring, inkludert syn. Faktisk kan visuell stimulering utgjøre den mest betydelig innflytelse på babyens utvikle nervesystemet. Så det er viktig at foreldre velger farger og mønstre som stimulerer vekst og skape den rette blandingen av komfort og stimulering.

Svart-hvitt Stripes

I motsetning til en voksen, er en baby netthinne ikke fullt utviklet ved fødselen. Pastell eller dempede farger er derfor sannsynlig å dimme til netthinnen er modnet. Det er fortsatt viktig, men for foreldre å gi babyer med visuell stimulering som støtter hjernecelle helse, syn og læring. Kontrasterende farger leverer de sterkeste visuelle signaler til en babyens hjerne, hjelper hjernen og øynene til å utvikle raskere. De fargene som vises mest frimodig til en baby er svart og hvit, og stripete mønstre gir størst kontrast. Tepper, sengetøy og leker som har svart-hvite striper er ideelle for en baby soverom. Bøker, leker og lekematter i kontrastfarger av lys og mørke kan også brukes for ekstra stimulering.

Dristige farger

I tillegg til tilbehør i sort og hvitt, bør foreldrene også bruke sterke farger for å stimulere babyens hjernens utvikling. Orange er angivelig en farge som fremmer følelser av optimisme, mens gul antas å stimulere tenkning. På samme måte kan rød fremkalle entusiasme, og leker i disse lyse fargetoner vil bidra til å trekke en baby oppmerksomhet. Mens dristige farger er ikke anbefalt for soverommet vegger, kan de bli innarbeidet i en dekorere ordningen med aksenter. Lekerom kan også lyse farger, og ett alternativ for foreldre er å male en vegg i en dristig nyanse av rødt samtidig som de tre andre mer nøytrale.

Pasteller og Nøytrale

Overstimulering kan oppstå med babyer som er overdrevent utsatt for striper og lyse farger. Fordi resten er nødvendig for optimal utvikling, bør soverom gi den rette blandingen av stimulering og komfort. Pastell veggen farger med lyse aksenter kan hjelpe foreldre oppnå dette delikat kombinasjon. Blå og grønne pasteller, for eksempel, er ofte forbundet med følelser av ro og stillhet. Kan brukes nøytrale farger som krem ​​og beige for vegger og tepper. Disse fargene kan da bli modigere med røde, gule og oransje grense eller møbler for å gi stimulering når babyen er våken.

Anbefalte Colors

Dave Munger, en forfatter av "Cognition Daily," rapporterer at babyer har preferanser for bestemte farger. Selv spedbarn ikke kan skille mellom farger, kan babyer på 2 måneders alder normalt skille mellom de fleste farger. Som sådan, Munger indikerer at blå og lilla er vanligvis babyer favoritter, med greener, gult og rødt blir mindre foretrukket. Dette kan være viktig når foreldre velger barnehage dekorere ordninger, som foretrukne farger vil trekke en baby øye, mens andre kan føre til en baby å bli masete eller grinete.

Matvarer som stimulerer fett brenner hormoner

Det er visse matvarer som stimulerer fettforbrenningen hormoner. Dette kan være spesielt nyttig for folk som prøver å gå ned i vekt raskt. Hvis du prøver å gå ned i vekt på den sunneste måten mulig, for så å spise mat som ikke bare næringsrik, men også hjelpe deg å forbrenne mer fett, er nøkkelen.

Tofu

Tofu er høy på protein og inneholder stoffer som hjelper systemet i å stimulere fettforbrenning hormoner.

Epler

Epler både stimulerer fettforbrenning hormoner i kroppen din og er høy i fiber. Begge er utmerket for vekttap.

Spinat

Spinat er en vitamin-rik mat som også inneholder visse elementer for å hjelpe kroppen i å simulere fettforbrenning hormoner.

Sennep

Spicy brun eller gul sennep har stor fettforbrenning egenskaper. Sennep gjør en stor fettforbrenning krydder.

Coffee

Kaffe kan stimulere fettforbrenning hormoner i kroppen din, men bør kun tas i små mengder.

Hvordan å gjenoppbygge binyrer

Binyretretthet er en tilstand hvor binyrene blir overarbeidet til utmattelse. Når under stress, binyrene utskiller adrenalin, kortisol og glykogen å hjelpe heve puls, anspente muskler, øker pust og treg fordøyelse å forberede seg til å kjempe eller flykte. Men denne tilstanden er ment å være midlertidig, så hvis stress er nådeløs da binyrene blir overarbeidet og binyretretthet oppstår. Symptomer er tretthet, apati, depresjon, vektøkning, søvnløshet, lav libido, en ufokusert sinn og humørsvingninger. Men med riktig ernæring, hvile og stresskontroll, kan du holde kortisolnivå ned og gjenopprette sunn adrenal funksjon.

Hvordan å gjenoppbygge binyrer

Reduser stress i livet ditt ved å delegere arbeid og unner deg selv massasje, varme bad, morsomme filmer, en tur i parken, eller annen aktivitet du finner avslappende og behagelige. Helbrede noen følelsesmessig vondt kan du fremdeles har fra fortiden.

•  Gå til sengs ved 22:00 og sove til 9 am, hvis mulig, fordi i løpet av disse timene binyrene jobbe hardest for å reparere kroppen. Får mye søvn gjør at kortisolnivå å holde seg lav og binyrer å fullt hvile.

Spis frokost innen en time for å komme opp å gjenopprette blodsukkernivået etter bruk av glykogenlagrene om natten. Spis regelmessig gjennom hele dagen for å forhindre at blodsukkeret faller og spiking, som legger mer stress på binyrene, og gjør ditt kveldsmåltid den letteste av dagen. Drikk et glass vann med en halv teskje havsalt med frokost til lett øke blodtrykket (lavt blodtrykk er svært vanlig hos de som lider av binyretretthet).

Konsumere fersk, hel, økologisk mat uten kunstige farger, kjemikalier, konserveringsmidler eller hormoner. Spis rikelig med rå grønnsaker samt rå nøtter og frø, som inneholder fettsyrer som er viktig for binyrene funksjon. Hvert måltid, spesielt frokost bør bestå av noen proteiner som kjøtt, fisk eller egg for å jevne ut blodsukkeret, som også kan bidra til hindre koffein og sukker cravings.

Unngå koffein, sukker (inkludert for mye frukt), enkle karbohydrater som hvitt mel, pasta og ris, og stivelsesholdige matvarer som poteter. Det er fristende når energien er lav for å ta en pick-me-up som kaffe, brus, en smultring eller en candy bar, men når sukker eller koffein høye fades, vil blodsukkeret være lavere enn noensinne. Begrense høy kalium matvarer som bananer, dadler, fiken, rosiner og grapefrukt.

Ta en god multi-vitamin daglig for å optimalisere binyrene funksjon. Mineraler som magnesium gir energi for dine binyrer; kalsium og andre spormineraler som sink, mangan, selen, jod og gi en beroligende effekt på kroppen; og alle vitaminer og mineraler vil bidra til å redusere kortisol utgang.

Hint

 • De fleste bør begynne å føle seg bedre i et par uker og være tilbake til normalt etter to til tre måneder. Hvis du ikke ser en forbedring, gå til legen din.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

Human Growth Hormone (HGH) er en kjemisk naturlig produsert av kroppen, spesielt i utviklings barn. En rekke forskjellige medisinske tilstander, men kan forstyrre produksjonen av HGH, endrer måten barnet vokser og utvikler seg. Med hjelp av legen din, kan du stimulere Human Growth Hormone i barnet ditt naturlig.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

•  Snakk med ditt barns barnelege om veksthormon injeksjoner. Disse injeksjoner, gitt daglig, er den beste måten å bekjempe HGH-mangel, selv om de skal aldri gis med mindre foreskrevet av lege.

Sørg for at barnet får minst 8 til 10 timer med god søvn hver natt. Studier viser at HGH produksjonen er høyere når kroppen sover, i løpet av søvn som kommer etter dyp søvn. Hvis barnet ditt våkner regelmessig eller ikke sove godt, kan det påvirke HGH utgivelsen.

Gi barnet ditt med nok muligheter for trening. Barnet ditt trenger ikke å ha en bodybuilder fysikk, men trener på et moderat nivå kan bidra med utgivelsen av HGH.

4 Før barnet ditt en diett med riktige mengder protein. Hvis barnet ditt er en kresen i matveien, kan det være lurt å bruke kosttilskudd for å sørge for at han får de riktige næringsstoffene.

Har barnet ditt testet for andre hormonmangler og medisinske forhold. Noen ganger er et barn som ikke vokser vel ikke mangel på HGH, men i andre hormoner som gjør det vanskelig for kroppen å bruke HGH.

Hint

 • Aldri forandre ditt barns livsstil uten først å konsultere lege. Sørg for at du følger legens retninger hvis du trenger å gi barnet injeksjoner eller kosttilskudd.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

Binyre sykdommer refererer til et sett av forhold som påvirker binyrene i kroppen. Binyrene er plassert over nyrene og produserer hormoner som frigjøres i blodet. Noen adrenal sykdommer inkluderer Addisons sykdom, som er en form av adrenal mangel og Cushings syndrom, noe som innebærer en overproduksjon av hormonet kortisol. Det er flere tester som brukes av leger for å teste for adrenal sykdommer samt overvåke tilstanden din.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

•  Gjør en avtale med legen din. Hvis han mistenker du kan lide av en sykdom som påvirker binyrene, kan han bestemme seg for å sende deg til en endokrinolog for testing.

La legen for å måle hormonnivået ved å ta en blod-eller urinprøve. En blod og urin panel kan se om hormoner skilles ut av binyrene, inkludert hydrokortison, ACTH, adrenalin, og aldosteron, er i en normalområdet.

Spørre om en ACTH utfordring test for å sjekke for adrenal sykdommer. Under denne testen, er hormonet ACTH injisert inn i kroppen. Det bør være en økning i adrenal hormon-utgang, som er overvåket gjennom blod og urinprøver. Hvis ikke, kan dette tyde på en adrenal sykdom, så som Cushings syndrom.

Gjennomgå imaging studier. Avbildningsstudier kan vise tumorer, forkalkning, eller en overvekst som kan påvirke funksjonen til glanden. Tester som kan bestilles av legen din inkluderer en abdominal x-ray, IV skanning av nyrer med fargestoff og en MRI.

Hint

 • Informer legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du tar mens du går gjennom testing for adrenal sykdommer. For eksempel kan hydrokortison legemidler som brukes til å behandle leddgikt påvirke blodarbeidsresultater.

Støtter binyrer viktig Thyroid?

Binyrer, også kjent som "kjertlene i stress," kan bli dysfunksjonell før noen skjoldbrusk problemet kan bli oppdaget. Dysfunksjon i binyrene endrer skjoldbrusk funksjon.

Identifikasjon

Funksjonell medisin utøvere tror det er en direkte sammenheng mellom binyrebarkfunksjonen og skjoldbruskkjertelen, og eventuelle endringer i hypothalamus-hypofyse-binyre-skjoldbrusk-gonadal aksen er ansvarlig for trivsel for de andre. Når binyretretthet (binyrer 'manglende evne til å produsere viktige hormoner som kortisol og DHEA) setter inn, skjoldbruskkjertelen dysfunksjon ofte utvikler seg til hypotyreose.

Betraktninger

For å bestemme stadium av adrenal dysfunksjon, anbefales det å måle spyttkortisolnivå. Denne testen er ofte viktig siden det bestemmer stadium av adrenal utmattelse. Uten å vite om kortisolnivået er utladet eller forhøyet, kan en adekvat behandling ikke forskrives.

Årsaker

Unormale kortisolnivå kan utvikle seg over en lengre periode eller i en relativt kort periode, etter å ha fått flere stressfaktorer. Bruk av legemidler, dårlig kosthold og livsstilsvaner bidrar alle til en unormal kortisol utgang. Til å begynne med er det en forhøyet kortisol utgang som til slutt vil begynne å avta, og blir tømt, noe som fører til adrenal utmattelse.

Forebygging / løsning

Behandling varierer i henhold til scenen av adrenal dysfunksjon. Det vanligvis innebærer å kontrollere blodsukkernivået, bruk av adaptogens, stressmestring, balansering DHEA og kortisol nivåer, redusere mat og miljømessige allergener, redusere betennelse, øker cellulær energiproduksjon, kiropraktikk manipulasjon, inntak av vitaminer og mineraler (vitamin C, B-kompleks, folsyre, kalium, sink, jern, kobber) og adrenal kjertelekstrakter.

Misforståelse

Mange konvensjonelt utdannede leger anerkjenner ikke binyretretthet som en tilstand, og vurdere serum teste den eneste gyldige metode for å måle kortisolnivå. Denne testingen viser total svikt i kortisolnivå (Addisons sykdom) eller ekstrem økning av kortisolnivå (Cushings syndrom). Likevel forskningsstudier viser at binyretretthet og moderate langsiktige økninger av cortisol er langt mer vanlig enn Addisons sykdom og Cushings syndrom.

Binyre Kjertel bivirkninger

Binyre Kjertel bivirkninger


Det er mange handlinger som mennesker som har binyretretthet tar i sin innsats for å helbrede. De betaler oppmerksomhet til ernæring, stress og søvn, og mange av dem tar adrenal glandulars. Selv adrenal glandulars kan være trygt samlet og gir mange fordeler når en person bruker dem riktig, kan de innebære noen bivirkninger.

Definisjoner

Folk som tar adrenal glandulars gjør det fordi de har binyretretthet, som involverer de to binyrene som sitter på toppen av nyrene og som er en del av det endokrine systemet. Adrenal tretthet kommer som et resultat av mange faktorer, og en av de største av disse er forlenget eller alvorlig stress. Mange tror at binyrene glandulars, som er tørkede utdrag fra binyrene (vanligvis fra storfe, eller ku, kilder), tilbyr en effektiv korttidsbehandling for binyretretthet.

Bivirkninger

Bivirkninger som involverer adrenal glandulars er mye mindre vanlig enn de som pasienter opplever når du tar reseptbelagte syntetiske adrenal medisiner. Eventuelle negative reaksjoner kan rett og slett være resultatet av å ta for høy dosering av adrenal glandulars, i så fall en person reduserer dosen av adrenal glandulars eller opphører å ta den. Det er imidlertid noen vesentlige bivirkninger som er mulig med adrenal glandulars.

Stimulering Effect

Når folk har binyretretthet, er en nøkkel symptom nådeløs tretthet. Et tegn på bedring er økt energi, og binyrene glandulars kan bidra til å øke energi som binyrer helbrede. Imidlertid kan adrenal glandulars også lage for mye av en god ting i form av en stimulerende effekt på personens kropp. Det ser ut til at jo mer alvorlig personens adrenal tretthet, er det mer utsatt for denne bivirkning som oppstår.

Tilbaketrekking og Toleranse

Etter at folk begynner å ta adrenal glandulars og de opplever mer energi, kan de være forvirret å finne at energien synker og tretthet avkastning. Dette kan skje fordi kroppen begynner å kreve høyere doser av adrenal glandulars for å frembringe den samme effekt --- kroppen kan bygge opp en toleranse for doseringen. På samme beskjed, kan kroppen bli avhengige av adrenal glandulars, som fører en person til å oppleve abstinenssymptomer og forverring adrenal utmattelse symptomer når hun slutter å ta adrenal glandulars.

Binyre Symptomer

Hvis binyrene får mer terapi fra binyrene glandulars enn nødvendig, kan ulike bivirkninger oppstår, inkludert søvnløshet og irritabilitet sammen med tretthet. Hvis du tar adrenal glandulars skaper en alvorlig nok ubalanse, kan en faktisk binyrebarksvikt oppstå. Dette er en livstruende situasjon med alvorlig binyreinsuffisiens og at det derfor krever øyeblikkelig legehjelp. Andre symptomer som kan oppstå når du tar adrenal glandulars inkluderer hjertebank og angst.

Løse bivirkninger

Det er best å gå forsiktig når du tar adrenal glandulars og til å betale nær oppmerksomhet til kroppens reaksjoner på disse kosttilskudd. Hvis en person gjør erfaring hva synes å være bivirkninger av å ta adrenal glandulars, bør han ta kontakt med helse utøveren, som kan gi spesifikke råd. Det er også best å jobbe tett med en helse-utøveren når du tar adrenal glandulars og når du arbeider mot adrenal utvinning.

Hva Stimulerer FSH?

Hva Stimulerer FSH?


Follikkelstimulerende hormon (FSH) stammer i hypofysen, der det skilles ut av celler som kalles gonadotrophs. Mens det er ikke essensielt for å opprettholde livet, er FSH nødvendig for reproduksjon. FSH, arbeider sammen med andre hormoner, stimulerer eggstokkene og testiklene til å begynne eggløsning og sperm produksjon, henholdsvis. Når en kvinne blir gitt FSH, fører det super-eggløsning, noe som resulterer i modning av flere follikler. Produksjon av FSH er stimulert av signaler mottatt fra hypotalamus.

Gonadotropin Releasing Hormone

Gonadotropin frigjørende hormon (GnRH) er gjort i hypothalamus og har rollen som stimulerer hypofysen til å frigjøre gonadotropiner, som inkluderer Leutenizing hormon (LH) og FSH. Når frigjort, LH og FSH reise til gonadene, hvor de i sin tur fremskynde produksjonen av testosteron hos menn og østrogen hos kvinner. Disse kjønnshormoner hemme produksjonen av GnRH, langsom frigjøring av flere FSH i en negativ feedback-system.

Inhibins og Activins

En inhibin er et glykoprotein sammensatt av en alfa-underenhet og beta-underenhet. Det finnes forskjellige typer av beta-underenheter, som fører til dannelse av forskjellige typer av inhibins, avhengig av hvilket beta-underenheten er forbundet med alfa-underenhet. Underenhetene er sammen med disulfidbindinger, og inhibins tjene en regulerende rolle ved å undertrykke utskillelsen av FSH. De beta-underenheter kan også kombineres med hverandre, danner et annet produkt som kalles activin. Siden det er forskjellige typer av beta-underenheter, er det også forskjellige typer activins; typen er diktert av den spesielle kombinasjon av beta-underenheter. Activins tjene til å stimulere FSH sekresjon.

Vitenskapelige bevis

En studie publisert i "Annals of New York Academy of Science" i september 2001 sett på hvordan menneskelige foster hypofysen cellene svart på ulike biologiske midler. Hypofyse-cellekulturer (PCC) ble satt opp og inkubert med et antall midler, inkludert activin og inhibin. Resultatene viste at activin økt sekresjon av FSH, mens inhibin nedsatt sekresjon.

Eksterne Sentralstimulerende

FSH produksjonen i kroppen din kan bli stimulert eller svekkes av visse medisiner. Medisiner som kan øke FSH nivå inkluderer cimetidin, et stoff som brukes til å redusere mage syre; clomiphene, som brukes for å stimulere eggløsning; og digitalis, et medikament gitt til noen hjertepasienter. På den annen side, p-piller, hormonbehandlinger og fenotiaziner, medisiner som brukes til å behandle alvorlige psykiske og emosjonelle lidelser, kan ha motsatt effekt, redusere din FSH nivå.

Hvordan virker koffein stimulere appetitten?

Koffein og Blood Sugar

Koffein hever blodsukkernivået i kroppen. Dette påvirker ofte hormonene adrenalin og glykogen, som ofte fører til følelsen av å være veldig sulten. Folk ofte nå for en candy bar eller noe søtt å tilfredsstille denne sult. Dette er den viktigste måten koffein stimulerer appetitten. For mye koffein har vært knyttet til overvekt fordi folk har en tendens til å overspise.

Koffein og Appetite

Når du drikker for mye kaffe, det stimulerer kroppens ønske om høyere kalorier og sukker. Kroppen får dette behovet oppfylt gjennom å spise ris, poteter, frukt, brød og søtsaker. Disse mat er høy i karbohydrater. Ikke bare det, kan overdreven koffein gjøre deg nervøs og utløse følelsesmessig stress. Dette stresset noen ganger fører til overspising for komfort. Stress skaper også en fight-or-flight respons som utløser kroppens behov for mat, derav økt appetitt.

Koffein og Stress

De på dietter oppfordres til å kutte ned på koffein forbruk. Ofte drikker for mange kopper fører til nervøs følelse og lavt blodsukker. Dette øker kortisol, stress hormon Økningen i kortisol utløser ofte hypoglykemi, en annen betegnelse for lavt blodsukker. Forhøyede nivåer av kortisol i løpet av en periode øke mengden av fett avsatt i magen.

Hvordan stimulere Hunger for muskelvekst

Sette på pounds du har mistet eller ønsker å legge til din ramme gjennom daglig vedlikehold av kroppen din og holde deg opptatt med å gjøre ting du liker. Å leve en mer aktiv livsstil og å være mer sosial kan gå langt i å stimulere sult. Hensikt å stimulere sult ved å trene daglig. I motsetning til det mange tror, ​​fremmer trening sult, og når du er ferdig hjelper ordentlig med vektøkning.

Hvordan stimulere Hunger for muskelvekst

Finn eller få venner som liker å spise. La dem velge restaurant, og gå ut å spise et par ganger i uken. Pirkete eaters har en hard tid for seg selv, men i en sosial kontekst vil spise bare skyldes påvirkning. Legg merke til hvordan de lukter og lyder påvirke din sult refleks.

Øvelse moderat tre ganger i uken. Omgå din personlighet type og hva som holder deg motivert. Plan på fotturer, trene i treningsstudioet, svømming, tar en kampsport klasse, gjør pilates, eller hva slår deg som interessant og engasjerende.

Legg ved å løfte vekter opp til tre ganger i uken for å bygge muskler. Fokus på volum, ikke repetisjon. Bryte ned muskel bør stimulere magen til å kreve protein for å bygge den opp igjen.

Ta en yoga klasse for å stimulere alle dine kjertler og organer og få kroppen i riktig justering. Se inn en Bikram yoga klasse i ditt område, noe som er spesielt bra for kroppen balanse og i sin tur stimulere skikkelig sult.

Hold protein snacks på deg, og spiser ofte. Spise mindre måltider stimulerer magen og får den brukt til å motta mat.

Hvordan stimulere Testosteron

Testosteron er ikke bare nyttig for å takle fotballspillere og premie jagerfly. Det er kongen av hormoner hos menn, hovedansvarlig for mange ting i kroppen som regulerer sexlysten, opprettholde mannlige egenskaper som fysisk styrke og kroppsfasong, styrende sperm produksjon og kvalitet samt forming personlighetstrekk fra idrettsutøvere til poeter. Det spiller også en rolle i selvsikkerhet og kreativitet - to verdifulle kvaliteter. Stimulering av den er enkel.

Hvordan stimulere Testosteron

Diet hensiktsmessig å stimulere testosteronproduksjonen. Protein er bra, men bør være koblet sammen med høy karbohydrat og lite fett inntaket også. Disse vitaminene må være en del av dietten: vitamin A, B6, vitamin C, bor, sink og forgrenede aminosyrer enten tatt gjennom mat eller kosttilskudd. Også få gode fettstoffer i kosten, noe som betyr enumettede og omega-3 og 6 flerumettet fett.

tog i morgen. Testosteronnivå er generelt høyere i morgen ifølge studier. Testosteron er også økt etter en motstand trening trening eller vektløfting, fordi muskelmasse som blir jobbet frigjør testosteron.

Gjør multi-felles øvelser når du arbeider med vekter som knebøy og henge rengjøring. Det frigjør mer testosteron enn isolerte bevegelser. Har også en kort hviletid mellom settene, selv om det betyr å redusere mengden av vekten - hviletid skal være om ett minutt. Det er en catch 22 fordi høyere vekt fører også til mer testosteron, så hold vekten opp så høyt som mulig med korte hviletider. Husk, tid under spenning som må ligge mellom 40 og 70 sekunder.

Opprettholde en sunn vekt. Som folk blir eldre og mer overvektig, testosteron nivåer begynner å slippe. Trening for å få mager muskel og fett tap.

Bruk sunne alternativer for testosteron injeksjoner, gels eller andre erstatninger. For å bygge muskler bruker kreatin monohydrat. For vitalitet og energibruk multivitaminer og for sexlysten bruke noe legen anbefaler.

Øv selvkontroll og stressmestring. Stress fører til kortisolproduksjon og som fører til lavt testosteronproduksjon. Høyt blodtrykk fra stress og andre årsaker også senker testosteron.

Hint

 • Testosteron pigger etter tunge treningsøkter så ta masse protein etterpå å utnytte.
 • Unngå å drikke i overkant. Testosteron er lavere i drinkers enn det er i ikke-drikkere.
 • Noen mulige bivirkninger av testosteron boostere - aggressivitet, selvmordsatferd, Alzheimers sykdom, høyt blodtrykk, nyreskader, prostatakreft, kviser, hårtap og mer. Testosteron boosters bidra til å bygge muskler raskere og hjelpe vinne løp, men annet enn at det er dårlige nyheter med mindre lidelse fra svært lave nivåer av testosteron i så fall kontakt med en lege før du bruker dem.
 • Unngå medisiner ikke avgjørende for personlig helse. Mange medisiner reduserer hormonproduksjon, som ofte fører til lav sexlyst.

Måter å stimulere hårvekst

Vi har alle sett reklame fremme ulike produkter som hevder å øke hårvekst. Det er et behov for produkter som disse fordi hårtap påvirker millioner av mennesker over hele verden. De fleste forbinder håravfall med middelaldrende voksne, men faktum er at det kan skje med hvem som helst alder. Det er mange måter vi kan oppmuntre naturlig og sunn hårvekst.

Unngå Kjemikalier

En av de enklere måter å fremme hårvekst er å begynne å lese ingrediensene på din sjampo og balsam flasker. Mange er ikke klar over alle kjemikalier som finnes i våre sjampo og balsam i dag. Grunnleggeren av Lamas Beauty International, Peter Lamas, hevder at: "Hvis du ser på ingrediensene i mainstream sjampo og ingrediensene til din oppvaskmiddel, de er i hovedsak det samme." Ikke rart menn og kvinner lider av hårtap. Du bør unngå sjampo og balsam som inneholder petrokjemiske vaskemidler og sodium lauryl sulfate fordi disse kjemikaliene er ekstremt hardt på håret ditt og ta sin naturlige oljer. Denne lille endringen vil ha en enorm innvirkning på håret vekst.

Klor Filtrering

En annen enkel ting du kan gjøre for å hindre tidlig håravfall og stimulere hårvekst er å installere en dusj filter som hindrer klor fra å komme gjennom dusjhodet. Mange byer bruke klor for å drepe ulike bakterier som finnes i den offentlige vannforsyningen. Mens klor er flott for sterilisering, er det ikke bra for hodebunnen og huden. Dette kjemikaliet har muligheten til å stoppe hårvekst når absorbert på en jevnlig basis.

Trimming

Mens endre din sjampo og balsam og installere en dusj filter vil bidra til å få håret vokse igjen, er det fortsatt et par andre måter du kan hjelpe din hårfestet. En av de enkleste måtene å fremme hårvekst er å ha håret trimmet på en jevnlig basis. De fleste menn ikke sliter med dette, men mange kvinner har en tendens til å la håret vokse ut og glemmer trimming det. Når du klippe av døde ender, vil håret begynner å vokse og se sunnere.

Vått hår

Vått hår er mer utsatt for brekkasje. Du bør ikke børste håret når det er vått. Bruk i stedet en hakke eller kam og forsiktig jobbe gjennom det. Hårføning også vil hemme hårveksten. Det er best å vente til håret er litt fuktig og deretter blåse tørke den på den laveste innstillingen.

Hvordan stimulere hårvekst hos kvinner

Håravfall hos kvinnen kan resultere i en rekke grunner, inkludert stress, mangel på næring og menopause. Fordi håravfall er mindre vanlig hos kvinner, er det ofte en pinlig problem som kvinner ønsker å behandle umiddelbart. Prøv en av de mange måter å bidra til å stoppe håravfall og stimulere til ny ny hårvekst.

Hvordan stimulere hårvekst hos kvinner

•  Endre kostholdet ditt ved å øke inntaket av protein og redusere mengden av raffinert sukker du spiser.

Ta vitaminene C, B og E hver dag eller ta en multivitamin som inneholder alle disse vitaminene, som er nødvendige for hårvekst.

Masser hodebunnen hver dag når du vasker håret. Masserer øker blodgjennomstrømningen, som stimulerer hårsekkene.

lindrer stress og sinne ved å prøve meditasjon eller lange turer. Stressende følelser kan holde håret i å vokse.

Søk råd hos en fastlege eller annet helsepersonell. Hvis legen bestemmer årsaken til hårtap er hormonell i naturen, kan hun foreskrive et hormon utskiftningsplan.