Digidexo.com

barnet er redd for løs tann

Hvordan å ikke være redd for tannlegen

Hvordan å ikke være redd for tannlegen


Med høyt øvelser, store stoler og sterilt miljø, de fleste barn er forståelig nok redd for tannlegen. Som voksenlivet nærmer seg, i stedet for dissipating, frykt for tannlegen utvikler seg ofte til en nøye bevoktet hemmelighet. Voksne som frykter tannlegen tendens til å unngå mye nødvendig helsesjekk og deres oral helse, forårsaker problemer som uunngåelig fører dem til tannlegen. Hvis du er redd for å gå til tannlegen, følger noen tips for å gjøre din fobi en ting fra fortiden.

Bruksanvisning

•  Få henvisninger. Spør dine slektninger, kolleger og venner for anbefalinger. Forklar at du er redd for tannlegen, og trenger noen som er mild, tålmodig, snill og ikke-dømmende.

konfrontere din frykt. Ha en hjerte-til-hjerte snakke med deg selv og innrømme at tennene dine er sannsynligvis ikke det verste tannlegen har sett. Til tross for dine tvil, vil tannlegen ikke rekyl fra undersøke munnen. Også vurdere at kanskje tennene er ikke ille som du tror de er. Gi deg selv en pause.

Forhindre ytterligere tannråte. Ta forebyggende tiltak for å forbedre din tannhelse. Puss tennene to ganger per dag, bruker tanntråd etter hvert måltid, og kutte ned på mengden godteri og sukkerholdige matvarer som du spiser. Du vil kanskje ikke være i stand til å fikse tennene uten tannlege hjelp, men du kan sørge for at de ikke får noe verre.

Planlegg rutine avtaler. Ideelt sett bør du se tannlegen en gang hver 3-6 måneder. Kanskje frykten for tannlegen stammer fra det faktum at du har unngått å gå så lenge at du har latt tannråte og hulrom komme ut av kontroll. Hvis du begynner å gå til tannlegen regelmessig vil han ta forebyggende tiltak for å sikre bedre tannhelse. Dette kan bare bety periodisk renhold og mindre kontroller i fremtiden og mindre sjanser for store arbeid.

Diskuter alternativer for smertebehandling. Hvis du må ha store arbeidet, forklarer tannlegen at du har en fobi; du kan være i stand til å velge mellom en lokal bedøvelse og blir avlivet. Sørg for å ærlig avsløre eventuelle medisiner, vitamintilskudd, narkotika eller alkohol du tar, slik at han er klar over potensielt skadelige interaksjoner.

Hvordan Ikke være redd for å snakke med dine tenåringer om avholdenhet før ekteskapet

Hvordan Ikke være redd for å snakke med dine tenåringer om avholdenhet før ekteskapet


Snakk! Snakk! Talk, aldri slutte å snakke med barna om avholdenhet talk uten å sende blandede meldinger, fordi blandede meldinger ikke fungerer, lærer avholdenhet for dine barn, og også ha mot til å stå opp for det som er rett, kan du være rusfrie i et forhold, men det fungerer bare når både folk godtar det.

Bruksanvisning

Hvis du virkelig elsker dine barn, ta deg tid til å bygge en positiv, forhold til dem, er åpen kommunikasjon så viktig og gjøre morsomme ting sammen, bygge et sterkt forhold til tenåringen din, du bare har dem i noen år, så sørg hvert minutt teller.

Først utdanne deg selv, og la tenåringene vet at det finnes mer enn 20 forskjellige kjønnssykdommer som har blitt identifisert, unngå å la dine unge tenåringer hoppe inn i dating scene for tidlig, fortelle dem å være barn så lenge som mulig, merke noen endring i sin holdning, til mange feil vil bli gjort hvorfor dating når du er for ung, er portforbud også en nødvendig del av å gi beskyttelse til tenåringen din. Ikke bare snakk, men også lytte, lytte med et åpent sinn, og ikke vær redd for å finne tid hver dag for å holde kontakten med tenåringen din.

Mange tenåringer tror at hvis de har oral sex-men ikke samleie at de ikke kan fange en STD. Dette er ikke sant. Mange kjønnssykdommer kan spres via oral sex. Tjuefem prosent av seksuelt aktive tenåringer vil ha kontrahert en seksuelt overførbar sykdom, og de fleste vil ikke engang vet det !, så. Ikke vær redd for å fortelle din tenåring til å velge Avholdenhet som måten å gjøre det beste fremtid, fri fra bekymringer, skyldfølelse, seksuelt overførbare sykdommer, la dem vite at de kan ha et sunt forhold og liker å være en tenåring. Så snakke opp i dag og det vil gjøre en annen i ditt unge ett liv.

Tips og advarsler

 • Kjønnssykdommer påvirke menn og kvinner i alle aldre og bakgrunn
 • Kina opplever en epidemi av syfilis
 • lære om ulike typer kjønnssykdommer og effekter på kroppen hos både kvinner og menn

Hvordan å ikke være redd for å fly

Hvordan å ikke være redd for å fly


Den flyskrekk er en psykologisk fobi som kan være forårsaket av en blanding av andre frykter, for eksempel en frykt for høyder, frykt for flyulykker, flyskrekk over vann eller klaustrofobi. Frykt kan også bli bedt om av tidligere traumer. Vender opp til din frykt og overvinne det vil tillate deg å reise med fly, en av de raskeste og mest populære former for reiser, uten å bekymre deg.

Bruksanvisning

•  Lær å takle angst og nervøsitet. Presse magen ut og ta lange, dype åndedrag gjennom nesen. Bilde fylle opp lungene dine fra bunnen ut. Pause på slutten av pusten inn, før sakte puster ut. Gjenta dette så mange ganger som nødvendig for å roe deg.

Øv avslappende på musklene. Mange spent opp som de sitter i et fly sete, noe som gjør dem mer ubehagelig. Når du føler at musklene spenner, ta kontroll og slappe av dem. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel og i kontroll.

Besøk en flyplass. Mange flyplasser tilbyr turer i området, noe som gjør at du kan gå rundt som om du var i ferd med å reise, blant annet sjekke inn og venter i avgangshallen. Du vil også få lov til å se fly ta av fra en visning galleri. Dette kan bidra til å roe ned nervene, så det vil vise deg hva du kan forvente.

Bestill en kort flytur. Pakk noen bagasjen og sjekke inn som normalt. Når du går om bord i flyet, snakk til luft mannskapet om din frykt og be om å se pilotene. De fleste flyselskaper vil tillate dette før takeoff. Flybesetningen vil se på deg, så husk å roe deg selv og forbli avslappet, å huske at flyet vil være over på et blunk.

Distraher deg selv. Ikke se filmer eller lese bøker om flyulykker. Ta ting for å distrahere deg på flyet. Dette vil stoppe fantasien fra å gå inn i overdrive, gjør din frykt synes rasjonell. Hvis dette skjer, minn deg selv på at flyskrekk er en irrasjonell frykt.

Hvis frykten ikke blir noe bedre, snakk med en profesjonell med erfaring på dette feltet. Din flyplassen eller lege kan være i stand til å foreslå rådgivere de har jobbet med i det siste.

Tips og advarsler

 • Husk at før sin første flytur, folk flest er redd for å fly. Når du har tatt av og er i luften, kan du finne din frykt smelte bort, og du kan nyte reisen. Vurder å bruke et avslapnings produkt som Kalms eller Rescue Remedy før du flyr. Disse inneholder urteblandinger laget for å slappe av sinnet, som kan være svært nyttig. Sjekk alltid med legen din før du tar noen medisiner.

Hvordan kan jeg overvinne å være redd for høyde Roller Coasters?

Hvordan kan jeg overvinne å være redd for høyde Roller Coasters?


For de som kan håndtere dem, kan berg-og dalbaner gi en fantastisk flukt gjennom induserte følelser av vektløshet, en vindskjev følelse av treghet og hastigheten som reiser du. Dessverre for andre, kan berg-og dalbaner vise seg å være en enorm kilde til trusler på grunn av høyden og hastigheten som en vandrer som rytter. Heldigvis, visse metoder tillate en person til å overvinne denne frykten og til slutt dra nytte av den gleden som berg og dalbaner kan bringe.

Bruksanvisning

•  Identifiser hvordan ditt liv vil forbedre når du overvinne frykten. Benytte seg av berg-og dalbaner kan gi nye muligheter til å bånd med venner eller positivt påvirke din frykt for høyder generelt. Dette kan tjene som din motivasjon for å jobbe gjennom frykt.

Ta små skritt i begynnelsen. Hvis du har en frykt for høyder generelt, prøv å stå på toppen av en bygning og ser ned uten bevegelse. Bo der til angsten forsvinner. Gjenta denne prosessen til det ikke lenger er den første utbruddet av angst.

Forsøk på å sitte på en berg og dalbane, enten ved å delta på et fylke rettferdig eller en lokal fornøyelsespark. Dette kan kreve mentalt psyching deg opp før ombordstigning. Du kan også ta med en venn for oppmuntring.

Innse at du er trygg og ingen skade ble gjort mens du sykler. Du kan være mentalt utslitt etter denne første turen, men lage en plan for å komme tilbake og ri den igjen, hver gang erkjenne hvordan irrasjonelle frykten er. Etterhvert vil du bli ufølsom til høyden, og kan lære å nyte ri alle slags berg-og dalbaner.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler deg tappet eller overveldet av opplevelsen, ta en dag eller to av. Kontroller at du er mentalt i stand til overfor din frykt hver gang du forsøker å for å sikre en mer positiv opplevelse.
 • Også, ikke vær redd for å skrike. Det kan gi en god utgivelse mens du sykler.

Hvordan du declutter Når du er redd for å gjøre det

Når rotet blir slik et problem at du er innestengt av rot og prøver å kvitte seg med ting fører til at du angst og følelse av håpløshet, er det på tide å tenke på at du kan ha et problem med tvangsmessig hamstring. Samlemani er en lidelse der en person får en overdreven mengde av ting som ser ut til å være ubrukelig og er psykisk ute av stand til å forkaste dem.

Bruksanvisning

Søk hjelp fra en mental helse profesjonell som spesialiserer seg på tvangslidelser og tvangsmessig hamstring. Hvis rot i hjemmet ditt er så omfattende at du ikke kan takle det, og det fører til at du angst, kan du ha nytte av behandlingen.

Face din frykt. Prøv å forstå hvorfor du er redd for decluttering. Lag en liste over alle grunnene som holder deg fra å kaste ut overflødig ting. Kanskje er du redd for å kaste ut viktige papirer ved et uhell eller bli kvitt noe du kan trenge en dag.

•  Finn en grunn til å declutter. Det kan være så enkelt som du bare dona € ™ t ønsker å leve som dette lenger, eller så komplisert som du ønsker å holde fra å bli kastet ut fra hjemmet ditt. En grunn til å declutter kan være motiverende.

Forstå at decluttering er en prosess som vil ta tid. Du wonâ € ™ t være i stand til å declutter ditt hjem i bare én dag, en helg, eller enda en uke.

Stopp bringe mer rot i ditt hjem. Nye oppkjøp vil bare legge til rotet problem.

6. Begynn i det små. Begynn med rommet, område eller type rot som vil føre til at du minst angst. Stabler av gamle klær eller papirarbeid er gode kandidater fordi det kan være lettere å erkjenne at disse elementene er utdatert og ikke nødvendig.

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket


Nyctophobia, eller frykt for mørket, fører enkeltpersoner til å oppfatte fare og oppleve angst i mørke områder, overbevisende dem til å sove med et lys på eller unngå å gå ut om natten. Mens en frykt for mørket kan påvirke en person til enhver tid, er det mest vanlig hos små barn, som ennå ikke kan skille fantasi fra virkelighet. I de fleste tilfeller kan mørkreddhet raskt overvunnet med riktig støtte.

Hvordan man skal håndtere å være redd for mørket

Barn

•  Snakk med barnet om hans frykt for mørket og lytte nøye til hva han har å si. Forklar hva frykt er og understreker at det er normalt og midlertidig. Dette hjelper barnet føler seg trygg og forsterker ideen om at du forstår hva han går gjennom.

To Remain tålmodig og rolig når du arbeider med ditt barns frykt for mørket. Ikke overdrive situasjonen, erte barnet eller avvise frykt som "dum". Barnets frykt er reell, selv om sitt objekt er det ikke.

Unngå å fortelle barna at et monster, som Boogeyman, vil få dem hvis de ikke oppfører seg. Små barn ofte tror på monstre og kan ikke skille utsagn som dette som en spøk.

Begrens ditt barns TV-visning til alderstilpassede alternativer. Bilder fra nyhets viser for voksne og eldre barn og til og med tegneserier rettet mot ungdommer kan være urovekkende for små barn. Bøker bør også velges for aldershensiktsmessig å unngå skremmende bilder og saksområdet.

Etablere en avslappende sengetid rutine for barnet ditt. Unngå TV og stimulerende bøker. I stedet leste en beroligende historie, spille myk musikk eller bruke tid på å snakke rolig med barnet ditt.

Unngå å gi troverdighet til ditt barns frykt for mørket. For eksempel, i stedet for å fortelle barnet ditt vil du sjekke skapet eller under sengen for monstre, vise barnet at bare hans eiendeler er i disse områdene.

Gi barnet ditt med sikkerhetselementer. Disse kan omfatte en favoritt teppe eller leketøy eller en nattlampe. Sikkerhets eks hjelpe et barn føler seg bemyndiget til å møte frykten.

Snakk med barnets lege hvis frykten varer lenger enn noen få uker til tross for din innsats for å hjelpe barnet å overvinne den. Informer legen om eventuelle situasjoner eller hendelser som kan påvirke barnets frykt, slik som skilsmisse, død av en kjær eller kjæledyr, et trekk eller fødselen av en ny baby.

Voksne

Lær om nyctophobia. En forståelse av fobi er et viktig skritt i å overvinne den. Informasjon om nyctophobia og dens behandling er tilgjengelig på nettet, se referanse og ressurs seksjoner.

Identifisere mulige årsaker til din frykt for mørket. Disse kan inneholde store hendelser i livet, som for eksempel tapet av en kjær, frykt for en voldelig hendelse, som et innbrudd, eller angst forårsaket av en skremmende bok eller film. Avgjøre om denne frykten er grunnlagt i logikk.

Praksis avspenningsteknikker, som for eksempel dypt pusteøvelser eller meditasjon. Bruke disse ferdighetene til å slappe av når du begynner å føle deg engstelig i et mørkt rom.

Etablere en avslappende nighttime rutine. Unngå TV-programmer og bøker som inneholder upsetting materiale. I stedet fokuserer på aktiviteter som rolig og slappe av deg, slik som bønn eller meditasjon, lytte til beroligende musikk eller ta et varmt bad.

Snakk med legen din eller en mental helse profesjonell hvis frykten ikke blir bedre med livsstilsendringer. En lege kan vurdere tilstanden din og anbefale behandlingstilbud, for eksempel eksponeringsterapi eller anti-angst medisiner.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

Hvordan sjekke en barnets hår for lus


Symptomer på hodelus inkluderer hyppige head-skrape og / eller den plutselige tilsynekomsten av flass-lignende hvite flekker i håret. Du kan motta et notat fra ditt barns skole rapporterer at en annen klasse medlem har et tilfelle av hodelus. I alle disse tilfellene, bør du undersøke barnets hode for lus.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

•  Pass på at det er tilstrekkelig belysning når du sjekker barnets hode for lus. En sterkt opplyst bad eller en lommelykt vil hjelpe deg å oppdage eventuelle lus eller egg.

•  Begynn på nakken (nederst) i nakken og jobbe deg oppover. Lus og egg kan være hvor som helst på hodet, men de foretrekker varmere steder å gjemme seg. Den nedre hårfestet er et bra sted å starte.

Bruke enten fingrene eller en hale kam, sakte del håret ned på midten, fra kronen til nakken. Sjekk den delen for egg på håret (små hvite flekker festet til håret) eller voksen lus. Eggene vil bli godt festet, og bør bare kunne fjernes ved skraping av håret med fingerneglene.

Når den første delen er sjekket, del håret enten til venstre eller høyre for den opprinnelige delen i svært små seksjoner. Sjekk denne nye avskjed for egg og voksne lus.

Gjenta denne prosessen gjennom hele baksiden av hodet, betaler ekstra oppmerksomhet til varmere flekker på nakken, hårfestet og nær ørene.

6. Når hele bakre delen av hodet er ferdig, skilles barnets hår fra kronen til den fremre hårfestet og gjenta prosessen for den fremre av håret.

Hvis lusa finnes på barnets hode behandling må gis umiddelbart.

Ta ditt barns klær som de har på seg og alt sengetøy på barnets seng. Vask umiddelbart eller barnet ditt vil risikere en annen eksponering. Alle materialer som jakker, luer, skjerf, pute eller teppe som barnet kan ha kommet i kontakt med vil bli infisert og må vaskes.

Vask hendene grundig når klærne er i vaskemaskinen.

Gå til stoffet butikken og kjøpe en lus sjampo. Følg instruksjonene som gis med produktet.

Hvis du har andre barn i huset sjekke dem for lus også. Hvis du mistenker at du kan være infisert ha noen sjekke deg eller bruke lice sjampo bare for å være trygg.

12. Være vedvarende. Behandlingen kan måtte gjentas før lus eller egg er helt drept.

Hint

 • Bruk et forstørrelsesglass. Det vil gjøre lus lettere å se.

Slik Care for en ny tann Delvis

Slik Care for en ny tann Delvis


Tannleger anbefaler ofte en dental delvis, eller partielle proteser, hvis du mangler tenner. Manglende tenner har flere ulemper enn du kanskje tror. Ifølge Quality Dentistry, kan store hull føre til de gjenværende tennene til å flytte, noe som resulterer i skader på munn vev. Dessuten skjeve tenner er vanskeligere å rengjøre enn rette tenner er, noe som kan føre til tannråte og tannkjøttsykdom. Partielle proteser fylle ut ditt smil, støtte dine lepper og kinn og forbedre din tale. Omsorg for partials er litt forskjellig fra vanlig tann omsorg. Riktig rengjøring og lagring er nøkkelen til å holde dine partials ser og føler deg bra.

Bruksanvisning

Rengjøring

Fjern delvis og skyll av eventuelle matrester med rent vann.

Fukt protesen pensel og påfør protesen renere.

forsiktig børste proteser med pensel for å fjerne fast-on matrester, og rengjør apparatet. Gjenta denne prosessen minst to ganger om dagen eller når det er nødvendig.

Fyll en kopp med en protese-soaking løsning og plassere delvis i løsningen over natten. En delvis igjen ut vil tørke ut og miste sin form.

Andre Care

Spis et sunt, velbalansert kosthold. Riktig ernæring er en nøkkel til sunne tenner.

La tannlegen din vet umiddelbart hvis din delvis protese er sprukket, mangler en tann eller avskallet.

Ta med partiell protese i for tannlegen å justere hvis det blir ubehagelig. Løse eller stramme partials kan føre til sår og irritasjon.

Hint

 • Mild oppvaskmiddel kan også brukes til å rense partielle proteser.
 • Det er viktig å holde resten av tennene dine rene samt proteser. Puss tennene minst to ganger om dagen og bruke tanntråd.
 • Proteser med metallspenner kan anløpe hvis dynket i vann eller en soaking løsning. Snakk med tannlegen din om den beste måten å lagre dine partielle proteser over natten.
 • Prøv aldri å reparere proteser selv. En feil justering kan føre til ubehag og sår på innsiden av munnen.

Hjem rettsmidler for en abscessed tann

En tann abscess er en samling av puss som er forårsaket av en bakteriell infeksjon i roten av en tann eller i tannkjøttet rundt tooth.A alvorlig og nådeløse bankende tannpine er symptom på en abscessed tann.

En abscess vil ikke gå bort av seg selv uten skikkelig behandling fra en kvalifisert tannlege. En rotfylling eller utvinning av den infiserte tannen kan være nødvendig. Men mens profesjonell omsorg er et must, kan hjem rettsmidler bidra til å lindre smerte og ubehag forbundet med en abscess til du kan få se din tannlege.

Alkaline Pain Relief

Et alkalisk munnvann løsning kan bidra til å ødelegge bakterier og lindre abscess smerte. Du kan gjøre løsningen ved å blande en kvart teskje av kaliumkarbonat i et halv-glass vann. Det kan ta tre eller fire behandlinger over en periode på et par timer før smerten avtar.

Teposer og Tea Tree Oil

Pakking abscessed området med brukte kjølt teposer i ca 20 minutter hver annen time kan effektivt lindre smerte og irritasjon.

Et annet nyttig stoff er olje av tea tree, som har naturlige egenskaper som kan desinfisere tannen samt roe bankende og ubehag. Det kan være like effektivt å bruke en tannkrem ekstrakt av tea tree olje.

Clove Oil

Fedd olje er en naturlig smertestillende og antiseptisk. Den bakteriedrepende egenskaper i fedd olje gjør det effektivt for å lindre tannsmerter, tannpine, såre tannkjøttet og munnsår. Ved søknad fedd olje for å lindre tannpine, bruker du en bomullspinne eller en svært liten del av oljet papir og plassere den direkte på eller i tannen. Tillat den fedd olje til å absorbere inn i abscessed området.

Fedd olje er en viktig ingrediens i mange dental produkter og medisiner, inkludert, munnen vasker. Tannleger bruker ofte fedd olje og sink oksid som et midlertidig alternativ til rotfyllinger terapi.

Hjem rettsmidler for en infisert tann

Hjem rettsmidler for en infisert tann


Tennene er vanligvis en av de sterkeste deler av kroppen. De bryter ned maten, hjelpe våre organer behandle den. Men kan tennene også føre til uutholdelig smerte hvis de blir smittet. Hvis du har en hard tid å komme inn til tannlegen, kan du gjøre noen ting for å lindre smerten.

Salt Rinse

Du må kanskje skylle tannen ut og fjerne bakterier. Ved hjelp av varmt eller kaldt vann kan faktisk forverre tann smerter og er ikke anbefalt. Men skylle området med varmt saltvann vil bidra til å rydde området. Løs opp 2 til 3 ts salt i et glass lunkent vann. Denne løsningen har et generelt beroligende følelse og arbeider for å rengjøre området omkring tannen, så vel som tannen selv.

Cold Therapy

Akkurat som med en hvilken som helst smerte og hevelse, kan isen gi lindring. Ice arbeider for å nummen området. Gjelder ikke isen direkte på tann, men. I stedet, pakker det inn i et håndkle og trykk den mot kinnet på siden med tann smerter. Dette vil kjøle ned området tregere og tryggere. Et annet triks er å ta en isbit og gni den mot området mellom tommel og pekefinger på siden av verke inntil området blir nummen. Nervene i denne delen av hånden går langs den samme veien som de i tennene, så dette kan arbeide for å redusere smerte signaler hjernen mottar.

Andre metoder

Fedd olje kan kjøpes over disk og arbeider mot tannpine. Plasser en dråpe på den berørte tann for å redusere smerte. Oljen bidrar også til å bekjempe infeksjoner. Andre holistisk rettsmidler inkluderer bruker en til to dråper vanilje ekstrakt på tann. Også tygge guava treet blader, hvitløk eller løk. Til slutt, holde seg borte fra all sukker og tobakk. Sukker forverrer smertene, og tobakk irriterer tannkjøttet.

Herbal rettsmidler for en infisert tann

Herbal rettsmidler for en infisert tann


En tann infeksjon er enten referert til som en periapical abscess, som oppstår fra inne i tannen papirmasse, eller en periodontal abscess, som oppstår fra de omkringliggende vev og bein. Ifølge curetoothdecay.com, tann infeksjoner oppstår fra bakterier eller fra en utenlandsk stoffer som kommer inn i tannen fra en intern eller ekstern kilde. Urtemedisiner er tilgjengelig for å fjerne infeksjonen og lindre verkende og hevelse.

Bruk Tea

For en tann som nettopp har begynt å banke og hovne opp, tyder myhomeremedies.com den eldste rette for en tann infeksjon og smerter, som er å plassere en tørr tepose over din infisert tann for et par timer. Teposen vil bidra til å trekke ut infeksjon før den forverres. Det doesnâ € ™ t rolle hva slags te du bruker, men grønn te er en anti-inflammatorisk. Drikke grønn te, eller swishing den rundt munnen, kan også bidra til å lindre smerten.

Plasser Urter på tann

Andre urter som du kan plassere direkte på infeksjon i et par timer inkluderer papaya, som er en naturlig anti-inflammatorisk; fedd hvitløk; guava blader; Echinacea root; eller fedd olje, som vil forebygge tannråte og lindre smerten, ifølge henriettesherbal.com. Fordi fedd olje er giftig, må du vaske munnen med vann etterpå.

Gurgle med urter

Gargling gjør hva som forårsaker infeksjonen å bli vasket ut av munnen, og det hjelper lindre smerten. Gurglevann med varmt saltvann, som i henhold til paradisenow.net, trekker bakterier ut av tannen og dreper den ved kontakt. Andre gargling muligheter er å blande hydrogen peroxide eller kaliumkarbonat med vann, både som dreper bakterier. Også prøve vanilje ekstrakt, eller gin og vodka, som alle inneholder alkohol. Dette er en sikker måte å drepe bakterier raskt.

Hvor lang tid tar det for en visdom tann å vokse i?

Hvor lang tid tar det for en visdom tann å vokse i?


Visdom tennene, også referert til som tredje jekslene, påvirker hver enkelt på forskjellige måter. Dette inkluderer hvor lang tid det tar for dem å bryte ut, eller blir synlige.

Funksjon

Visdomstennene tjener ikke et bestemt formål. I motsetning til de andre, er de ikke nødvendige for å tygge og svelge. I stedet er de et ekstra sett med jeksler som ofte fjernes for å hindre sannsynlige dental komplikasjoner, inkludert cyster og permanent skade tann.

Time Frame

Av alle tennene, tredje jekslene er den siste til å komme inn. Ifølge American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons, dette vanligvis skjer på 17 år, selv om noen mennesker oppleve dette før eller mye senere. Ikke lenge etter, er visdom tennene trukket ut hvis de ikke bryter ut ordentlig.

Fun Fact

Visdomstennene er fikk sitt navn fordi de er det siste settet med tenner for å komme inn, i en tid da unge voksne har antagelig vokst "kloke".

Homøopatiske midler for en abscessed tann

En abscessed tann er en farlig infeksjon. En abscess er en infisert lomme fylt med puss ved roten av tannen. Til slutt, må denne byllen får profesjonell behandling av tannlegen din som det kan bli livstruende. Men mens du venter på en avtale med tannlegen din, er det noen vanlige homeopatiske midler for å lindre smerten.

Den Teabag Method

En kombinasjon av en tepose og Ibuprofen kan bistå med tidlig debut av en infeksjon samtidig demper smerte. For å kunne bruke dette må være abscess i de tidlige stadier av infeksjonen. Besøk din lokale matbutikk eller apotek for å kjøpe begge produktene. Sørg for at du tar den anbefalte doseringen av Ibuprofen, og plasser deretter tepose inni munnen nær det punktet av smerte. Hvis du vet hvilken tann er infisert, trykker du på tepose mot tannkjøttet av den infiserte tannen. Man kan også plassere en klype salt på bunnen av tannen før plassering av tepose på området.

Grapefruktkjerneekstrakt

Grapefruktkjerneekstrakt spray og kapsler kan kjøpes på helsekostbutikk, og er en stor naturlig kilde til smertereduksjon. En ekstra fordel er grapefruktkjerneekstrakt evne til å bekjempe en bakteriell infeksjon. Denne metoden er kanskje den enkleste og mest direkte. Starte behandlingen ved sprøyting av grapefruktkjerneekstrakt direkte på den infiserte tann. Hvis ønskelig, kan du også ta kapslene på dette tidspunktet å ytterligere bidra til å redusere smerte og infeksjon.

Potassium Carbonate Munnvann

Dette hjem middel er meget effektivt hvis utføres i forbindelse med påføring av et fedd til det infiserte området. Bland 1/4 ts. kaliumkarbonat i et halvt glass vann, deretter swish den i munnen. Skylle munnen 3-4 ganger om dagen vil resultere i reduksjon av smerte forårsaket av infeksjon i roten av abscessed tann.

Tømming av Infeksjon

Hvis du kan se den infiserte lommen rundt tannkjøttet, drenering infeksjonen er et effektivt alternativ. Det første trinnet er å kjærtegne det infiserte området med anisolje, som vil bistå i demper smerte. Vent i ca 30 minutter før du tømmer det infiserte området med en sterilisert rett pin. Hold pinnen direkte i en flamme i 30 sekunder og deretter dytte den infiserte lomme nær tannen din. Følg dette ved å klemme lommen og fjerne pus. Bruk peroxide å skylle munnen etter drenering det infiserte området.

Hvordan slutte å være redd for spøkelser

Hvordan slutte å være redd for spøkelser


Frykten for spøkelser, også referert til som phasmophobia, kan utløses av en ubehagelig erfaring i barndommen eller ved uønskede hendelser i skole eller arbeid. Frykten kan gradvis bygge opp eller plutselig overmanner deg. Selv om en frykt for spøkelser er naturlig, i noen mennesker frykten bli ødeleggende. De kan oppleve angst, dysfunksjon, panikkanfall og en følelse maktesløshet. Enten du opplever phasmophobia som et barn eller en voksen, det finnes behandlinger du kan søke.

Bruksanvisning

For barn

Opprett en anti-ghost potion for et lite barn som frykter spøkelser. Trylledrikk kan være en sprayflaske fylt med vann. Fortell barnet ditt å sprøyte vann når frykten setter inn, og at det vil holde ham trygt. En flaske baby pulver gjør også en god trylledrikk, men kan være litt rotete.

Følg med på TV-programmer og filmer som barnet klokker fordi disse kan bringe på og bekreft frykt. Selv ikke-skumle spøkelses filmer som "Casper, Friendly Ghost" har skumle, spøkelse-lignende tegn i det som kan utløse frykt hos et barn.

Snakk med barnet ditt om spøkelser og forklare at det ikke er noen bevis på at spøkelser finnes. Lag deg en trygg havn som barnet kan komme til for støtte når frykter spark i. Ta barnet på alvor og unngå å gjøre henne føle seg som om hun blir latterlig.

For Voksne

Lær deg å takle din frykt når det setter inn. Lær avslapping og pusteteknikker for å roe deg ned. Late lungene er ballonger og puste dypt gjennom nesen for å fylle dem med luft. Deflatere ballongene ved å pust ut gjennom munnen. Gjenta dette pusteteknikk til angst og frykt slites av.

Gjennomgå hypnoterapi hvis frykten er så intens at det forstyrrer din daglige fungering. Med hjelp av hypnose, er spesialist i stand til å omprogrammere underbevisstheten og lære det å reagere annerledes når din frykt for spøkelser setter inn. Når adressering din underbevissthet sinn, introduserer spesialist nye positive forslag og ideer som du kan bruke en gang bevisst.

utsett deg for energi fobi terapi. Denne form for behandling er sammenlignbar med nål-mindre akupunktur. Denne formen for terapi knytter negative følelser med blokkert energi. Ved å stimulere energipunkter på hudens overflate, er de blokkerte energi utgivelser og frykten borte.

konsultere legen din om medisiner for å hjelpe deg å takle angst som følge av frykten for spøkelser. Anti-angst medisiner og medisiner mot depresjon kan bidra til å redusere følelser av stress og angst. Medisinering vil ikke kurere din frykt, men kan brukes i kombinasjon med terapi.

Hva er kostnaden for å erstatte en tann i gebiss?

Kostnaden for å erstatte en enkelt tann i en protese kan variere mye, avhengig av hvor du bor og om du går til en tannlege, en uavhengig denturist eller gjøre det selv ved hjelp av et kit.

Denturist

Stater hvor denturists er lisensiert er Washington, Montana, Oregon, Idaho, USA, Colorado og Arizona, ifølge National Denturist Association. Hvis du bor i en av disse statene, kan du være i stand til å ta protesen i for en on-the-spot reparasjon. Avgiften er vanligvis $ 50 til $ 100, med $ 75 som gjennomsnittet. Avgiften vil bli lavere hvis du har tannen som brøt ut fra protesen.

Tannlege

I andre stater, kan et besøk til tannlegen være nødvendig. Tannlegen kan ha en tanntekniker og laboratorium der reparasjon kan gjøres. Andre tannleger kan sende protesen til en dental lab eller denturist å erstatte tannen. Dette vil vanligvis føre til høyere kostnader. Kostnaden ved utskifting av en tannlege kan omfatte både hans kostnad for et kontor besøk samt ansvaret for tanntekniker eller denturist som gjør selve reparasjonen. Reparasjonen kan koste mellom $ 75 og $ 150.

Mail Order Repair

For et rimelig alternativ, kan du vurdere postordre protese reparasjon. Avgiften kan være så lavt som $ 39,00. Disse labs som regel kreve at du gir tannen som brøt av protesen. Dersom laboratoriet har å levere den manglende tannen, vil kostnadene bli høyere.

Gjør det selv

Du kan også minst midlertidig fikse protese ved hjelp av en gjør-det-selv reparere kit, som er tilgjengelig fra de fleste stoff butikker. Noen kits har bare en harpiks og lim produkt som du blander sammen og gjelder for tann og gebiss. Disse pakkene pleier å gå for mindre enn $ 10. Andre kits levere limet produkt og flere tenner i forskjellige størrelser og farger. Disse pakkene er vanligvis priset til mindre enn $ 20.

Choices

Hvor du bor og hvem reparasjonen vil påvirke kostnadene for permanent erstatte en tann i en protese. Det er mest prisgunstige i de statene som lisensierer denturists som kan lage og reparere proteser i sin egen lab eller klinikk, uten en tannlege tilsyn.

Hvordan slutte å være redd for å vokse opp

Hvordan slutte å være redd for å vokse opp


Vokser opp kan være veldig vanskelig for noen mennesker på grunn av frykten for å ta på seg mer ansvar som følger med å være en voksen. Mennesket har vanligvis to typer frykt, instinktive og lært. Frykten forbundet med å vokse opp er en lært frykt og kan overvinnes. Men for noen, lærte frykt kan ha ødeleggende effekter, som alvorlig angst eller depresjon. Men vokser opp er en fantastisk ting å omfavne fordi du oppleve nye og spennende ting som bare kommer med voksenlivet.

Bruksanvisning

Endre din oppfatning av det å vokse opp. I stedet for å se på det som en engstelig, overveldende opplevelse, ser på det som en ny og spennende tid i livet ditt. Omfavne de nye mulighetene som du vil ha når du blir eldre. Med alderen kommer også muligheten til å gjøre nye ting som kjøring, stemmegivning og ha en jobb. Kjøring gir deg frihet fra å måtte be foreldrene dine for en tur eller å måtte ta offentlig transport. Stemmegivning gir deg noe å si i hvem som blir valgt inn i regjeringen, og å ha en jobb gir deg penger for å få ting du ønsker.

Ta på seg mer ansvar. Du kan gradvis lette din vei inn i oppveksten ved å legge mer ansvar for ditt liv, litt om gangen. For eksempel, hvis du aldri har hatt en jobb, bør du vurdere å jobbe deltid. Hvis du bor sammen med foreldrene dine, tilbud om å betale en månedlig regning som gassregningen eller bidra til matutgifter. Jo mer du håndtere, jo mindre redd du vil være når du begynner å se at å vokse opp er ikke noe å frykte.

Bli kvitt noe som gjør at du klamre seg til barndommen. Mange mennesker har en spesiell leke eller noe fra deres barndom som er et minnesmerke og har gode minner. Men hvis du har en frykt for å vokse opp, bli kvitt disse elementene kan være nyttig. Pusse opp soverommet ditt til å se mer voksen hvis det fortsatt er dekorert på samme måte som da du var liten. Holde minner deg på at oppveksten vil være morsomt og spennende.

Se en terapeut. Hvis frykten blir overveldende, bør du vurdere å se en terapeut som kan tilby deg verktøy for å håndtere din frykt. Mange ha nytte av å se terapeuter og psykologer når du arbeider med lange frykt, problemer og bekymringer. Frykten for å vokse opp er ikke en instinktiv frykt, og en rådgiver eller lege vil kunne hjelpe deg å forstå din frykt og overvinne den.

Hva bør du gjøre for en abscessed tann?

Hva bør du gjøre for en abscessed tann?


En abscess dannes når immunsystemet reagerer på en bakteriell infeksjon, noe som resulterer i en pool av pus består av levende og døde hvite blodceller, ødelagt bakterier og diverse avfallsproduktene som ikke har noe sted å renne. Abscesser ofte dannes i tannkjøttet, røtter og vev som omgir tannen, på grunn av traumer til munn-området, eller når bakteriene trenger gjennom et hulrom. Ubehandlet kan abscesser spre livstruende infeksjon gjennom kroppen.

Identifikasjon

Identifisere problemet. En abscess presenterer oftest seg gjennom en vedvarende smerte i tannen, etterfulgt av følsomhet for varme og kulde, regional ømhet og kanskje til og feber.

Diagnose

Kontakt din tannlege og beskrive dine symptomer. Han vil sannsynligvis ønske å gjøre en muntlig eksamen for å se etter en abscess.

Drain

Tømme byllen. Byllen kan sprekke og renne av på egen hånd, men det er lurt å ha abscess drenert av tannlegen din for å sikre at alle av infeksjonen er fjernet.

Behandling

Følg tannlegens instruksjoner om tannhygiene. Dette kan inkludere en rotfylling prosedyre eller antibiotika.

Oppfølging

Ha en oppfølging checkup, inkludert dental røntgen, for å sikre abscess ikke har gjort permanent skade. Alvorlige abscesser kan kreve tjenester av en kvalifisert periodontist eller endodontist.

Hva gjør du hvis du er redd for tannlegen?

Dental angst plager mange mennesker. Det kan påvirke folk i varierende grad, alt fra mild angst til høye nivåer av stress og følelsesmessig ubehag før eller under planlagte besøk. Men hvis du unngå å gå til tannlegen på grunn av din frykt, kan alvorlige helseproblemer oppstår, inkludert tannråte og tannkjøttsykdom. Heldigvis, det er visse skritt du kan ta for å prøve og overvinne din frykt for tannlegen.

Konfrontere din frykt

Det første skrittet for å overvinne din frykt for tannlegen er å finne ut hvor det stammer fra. Ifølge Dr. Jerry Gordon, en tannlege og medlem av American Dental Association, er det tre vanlige grunner til at folk frykter tannlegen. Folk frykter det vil være smerte under besøket. De frykter å bli kjeftet for tilstanden deres munn, eller de frykter tap av kontroll under behandlingen.

Når erobre din frykt, er det viktig å huske at tannleger er medisinske fagfolk. Ifølge Bupa nettside, en internasjonal helsetjenester selskap, tannleger er opplært til å håndtere engstelige pasienter. Også, ikke vær sjenert. Husk at du ikke er den eneste personen som opplever angst hos tannlegen.

Finn riktig tannlege

For å hjelpe føler mer rolig hos tannlegen, finne den rette legen. Avhengig av situasjonen, kan du vurdere å se etter en tannlege som spesifikt har spesialisert seg på behandling av nervøse pasienter. Spør venner og familie for anbefalinger. Foreta telefonsamtaler til ulik praksis. Vær åpen om dine bekymringer og se om de kan hjelpe med din situasjon. Hvis mulig, planlegge en avtale for å møte tannlegen før noen tannbehandling er planlagt. Under besøket snakke om dine bekymringer eller bekymringer. Hvis du ikke føler deg komfortabel med tannlegen etter avtale, fortsetter søket til du finner en tannlege som gjør at du føler deg vel.

Behandling Alternativer

Når du er klar til å planlegge en dental prosedyre, bør du vurdere visse behandlinger for å hjelpe deg å slappe av. En enkel metode du kan prøve på egen hånd kalles en distraksjon teknikk. Finn måter å ignorere selve prosedyren ved å lytte til musikk eller lydbøker, konsentrere seg om å slappe kroppen din, eller tenke på noe du ser frem til, ifølge nettstedet Dental Phobia. Behavioral psykoterapi kan også hjelpe lindre angst. I dette kurset for behandling, vil en psykoterapeut lære deg måter å takle din tannlege frykt.

Hvis psykologiske teknikker ikke hjelper, må du snakke med tannlegen din om å bli mildt bedøvet under inngrepet. Du vil fortsatt være våken, men vil føle seg veldig avslappet og sannsynligvis ikke vil huske prosedyren etterpå, ifølge nettstedet, Bupa. For mer alvorlige tilfeller av dental fobi, kan generell anestesi brukes. Men det er større risiko forbundet med det. I høye doser, kan anestesi forårsake puste, blodtrykk og hjertekomplikasjoner.

Hvordan kan jeg slutte å være redd for torden?

Hvordan kan jeg slutte å være redd for torden?


Som med de fleste frykt og fobier, nøkkelen til å overvinne en frykt for tordenvær, eller astraphobia, er å møte det på hodet. I stedet for avstår fra torden og lyn, gjøre så mye som du kan for å lære om hvordan stormer arbeide og søke å eksponere deg selv til så mange du kan til enhver gitt anledning. Det kan være vanskelig til å begynne med, men frykt og angst bør avta med tiden.

Bruksanvisning

Les opp på statistikk og fakta om torden og lyn og torden. Fordyp deg i informasjon om hvor farlig tordenvær er og hva sannsynligheten er for at du noen gang blir skadet av en. Ifølge National Weather Service, rundt 70 dødsfall i året er forårsaket av lynnedslag i USA. Oddsen for at du blir truffet av lyn i ett år er 1 til 750.000. Selv om du kan finne det sørgelig å lese om konsekvensene av å bli truffet av lynet, vil gjøre det desensitize deg til din frykt.

Vurdere tankeprosesser bak din frykt. Når du finner deg selv utsatt for en storm, kan du bruke det du har lært i løpet av din forskning. Selv om du bare bruker denne kunnskapen til å iverksette tiltak for å minske sjansene for å bli truffet av lynet, bør det gå noen måte å redusere angst du føler når møtt med torden og lyn. Også ta deg tid til å tenke på rasjonalitet av din frykt. ff du er i en lukket bygning eller et metall toppet kjøretøy, er det svært lite sannsynlig at du vil komme til noen skade, så analysere det som bekymrer deg så mye.

Utsett deg selv for stormer. Stedet for å gjemme under en dyne med et par hodetelefoner på når du hører en storm nærmer seg, innse det. Åpne gardinene, slår av lyset og se på. Selv om dette kan være tøft i starten, jo mer du gjør det, jo mindre angst og frykter du vil føle deg neste gang en storm kommer.

Lær avslapping teknikker for å bruke når du befinner deg midt i en storm. Øv dype pust stress lettelse øvelser eller ta opp chanting, yoga eller tai chi. Selv om disse vil ikke gå direkte inn din frykt for stormer, vil de tillate deg å takle bedre når du er konfrontert med en mens du jobber mot å ta din fobi.

Hvordan slutte å være redd for edderkopper

Hvordan slutte å være redd for edderkopper


Frykten for edderkopper, også kjent som edderkoppfobi, er en av de vanligste fobier i USA. Ifølge CNN, 25 prosent av alle amerikanske menn og 50 prosent av alle amerikanske kvinner frykter edderkopper. Når du opplever frykt, er kroppens årvåkenhet øker og kjemikalier utgitt som forbereder deg til å enten kjøre bort eller engasjere seg i kamp. Hjertet slår raskere, kan du begynne å svette eller risting og du kan ha en full blåst panikkanfall. For å unngå disse symptomene og forbedre kvaliteten på livet ditt, lære teknikker for å kontrollere din frykt.

Bruksanvisning

•  Unngå å la negative tanker ta over fordi dette gjør din fobi verre; tenke positivt. Når konfrontert med en edderkopp i ditt hjem, minn deg selv på at det ikke er ute etter deg, og at den lever i sin egen verden. Hvis du hele tiden fortelle deg selv at en edderkopp kommer til å angripe deg det bare understreker din frykt.

Practice pusteteknikker så du kan roe deg ned når du har et møte med en edderkopp. Sett deg ned på en stol og plassere tungen på rygger på toppen av munnen, bak fortennene. Pust ut gjennom munnen, fjerne all luft fra lungene. Lytt til lyden av pusten forlater kroppen din. Pust inn gjennom nesen mens sakte teller til fire. Hold pusten i sju sekunder og slipp den gjennom munnen mens du teller til åtte. Hold tungen på de beste rygger av munnen under hele øvelsen. Gjenta dette pusteteknikk fire ganger.

Send deg selv til eksponeringsterapi. Under eksponeringsterapi en terapeut gradvis hjelper deg å overvinne din frykt ved å utsette deg for det. Du kan starte med å tegne en edderkopp og lese om edderkopper. Når du føler deg komfortabel, kan du gå videre til å se på et bilde av en edderkopp og ser på en video av en edderkopp. Når erobret, kan du observere en edderkopp i sitt kabinett fra en avstand og gradvis komme nærmere. Etter hvert er målet ditt er å komfortabelt være i samme rom som en edderkopp eller selv å holde edderkoppen i hånden.

Gjennomgå hypnose for å eliminere din frykt for edderkopper. Hypnoterapi lar deg kontrollere dine følelser når de blir konfrontert med en edderkopp. Terapeut adresser din underbevissthet sinn mens du er under hypnose. I stedet for å ha et panikkanfall, kan hypnose bli trukket veksler på å hjelpe deg å forbli rolig.

Ta anti-angst medisiner hvis frykten er ødeleggende og danner et hinder i livet ditt. Beroligende arbeide raskt når du har et panikkanfall. De slapp deg og roe deg ned. De kan ha negative bivirkninger, som tretthet, depresjon og utydelig tale, og bør derfor kun være en midlertidig løsning. Anti-angst medisiner kan tas i kombinasjon med terapi.