Digidexo.com

Heshet Tambocor

Hva er Heshet?

Heshet er endringen av talekvalitet der noen stemme blir squeaky, harde eller sprukket. Heshet er forårsaket av noen form for skade eller irritasjon i stemmebåndene.

Symptomer

Symptomene på heshet inkluderer problemer med å snakke eller synge, har en stemme som høres hes eller har ingen stemme i det hele tatt. Mer alvorlige symptomer som trenger spesiell oppmerksomhet er vanskeligheter med å svelge og svelg.

Årsaker

Hes er forårsaket av allergier, røyking, gastroøsofageal refluks (også kjent som GERD) og laryngitt. Det kan også være forårsaket av tilstander slik som kreft i larynx eller Parkinsons sykdom.

Diagnose

Heshet er vanligvis diagnostisert når en lege undersøker pasientens hode og nakke. Hvis dette ikke er nok til å stille en diagnose, leger vil bruke en fiberoptisk omfang (dvs. en lang tent tube) for å vise stemmebåndene.

Behandling

Behandling av heshet kan inneholde antibiotika (hvis heshet er forårsaket av en bakteriell infeksjon) eller medisiner som lindrer symptomene på gastroesophageal reflux eller allergi hvis de er årsakene. Hvis stemmebåndene har blitt brukt for mye, kan hvile stemmen også være effektive i å lindre heshet.

Forebygging

Heshet kan forebygges ved å slutte å røyke, endre kosthold (hvis det er forårsaket av GERD) eller unngå stress på stemmebåndene ved hjelp av en mikrofon.

Hva er årsaken til Heshet hos barn?

Hva er årsaken til Heshet hos barn?


Heshet, hevelse på stemmebåndet som fører til forvirret tale, er vanlig hos barn. Flere ting kan være årsaken til heshet, fra forkjølelse til et barns astma medisiner. Evaluer ditt barns situasjon nøye før de søker behandling.

Forkjølelse og influensa

Barn blir ofte utsatt for situasjoner der det er lett å fange en kald, som går på skole og spille med grupper av venner. Følgelig, forkjølelse og influensa sammen utgjør den vanligste årsaken til barnets heshet. Fordi hevelse i halsen er et vanlig symptom på forkjølelse og flus, vil stemmebåndene forstørre, forårsaker unormale vibrasjoner. Forkjølelse og influensa er vanligvis ikke alvorlig, så du trenger ikke å bekymre deg med behandling av heshet på grunn av en slik grunn; den heshet bør etter hvert avta.

Vocal Cord Knuter

Noen ganger ekstra vev vokser på et barns stemmebåndene. Dette vevet begrenser vibrasjonene fra stemmebåndene, som fører til heshet. Barn kan utvikle stemmebånd knuter fra overforbruk av stemmebåndene, inkludert handlinger som omfattende roping, skriking eller hoste. Resten er en adekvat behandling for stemmebånd knuter; oppmuntre barnet til å være stille som et middel for utvinning.

Nakkeskade

Ulike skader nakke kan skade stemmebåndene, forårsaker heshet. Hvis en nakkeskade stimulerer heshet, kan det være en indikasjon på en alvorlig skade. Et barn som har heshet oppstår fra denne grunn bør se en lege så snart som mulig. Behandlingen for heshet på grunn av en nakkeskade, avhenger av typen og alvorligheten av skaden.

Allergier

Noen allergier forårsake stemmebåndene til å bli betent. Hvis ingen annen grunn for heshet er klart, kan det være en indikasjon på at barnet har allergi. Barnet bør se en lege for å diskutere allergier. Dersom barnets heshet skyldes en allergisk reaksjon, kan medisiner hjelpe lindre heshet.

Inhalatorer

Barn med astma kan være utsatt for heshet. Dette er på grunn av inhalerte steroider fra inhalatoren som produserer en plagsom bivirkning av å øke størrelsen på et barns stemmebåndene. Til tross for alvorlighetsgraden av astma å være en mer betydelig problem enn barn heshet, skal barnet ikke slutte å bruke hennes inhalator bare på grunn av heshet. Dersom barnet eller foreldrene er overmåte opptatt av heshet, kan tale terapi være den riktige løsningen.

Bivirkninger av Tambocor & høye triglyserider

Flekainid acetat, selges under merkenavnet Tambocor den, brukes til å behandle uregelmessig hjerterytme, og opprettholde en normal hjerterytme. Høye triglyserider kan bidra til herding av blodårene og kan være et tegn på andre alvorlige forhold.

Vanlige bivirkninger

Tambocor fører ofte forstoppelse, tap av matlyst, kvalme og oppkast, svimmelhet, hodepine, hudutslett, tåkesyn, depresjon eller angst.

Alvorlige bivirkninger

Tambocor har vist seg å faktisk øke sjansen for dødelig arytmi hos pasienter med strukturell hjertesykdom som en historie med hjerteinfarkt eller venstre ventrikkel dysfunksjon, samt pasienter med ventrikulær arytmi.

Endring av navn

Tambocor gikk off-patent 10. februar 2004 og er nå kommersielt tilgjengelig under handelsnavnene Almartym, Apocard, Ecrinal og Flécaine, samt å være tilgjengelig i generisk form.

Triglyserider

Triglyserider er en type fett som finnes i blodet. Kalorier som ikke brukes under et måltid blir til triglyserider og brent mellom måltidene som energi. Når flere kalorier blir spist enn brent, muligheten for høye triglyserider øker.

Effekter av høye triglyserider

Høye triglyserider kan bidra til herding eller fortykkelse av blodårene, som kalles aterosklerose, noe som kan øke risikoen for slag, hjerteinfarkt og hjertesykdom. Høye triglyserider kan ofte også være et tegn på andre hjertesykdommer, hypotyreose, lever- eller nyre forhold eller type 2 diabetes.

Hva er årsakene til Dry Hacking Hoste & Heshet?

Hva er årsakene til Dry Hacking Hoste & Heshet?


De fleste mennesker på et tidspunkt i livet vil ha en tørr, hakkende hoste og heshet. I mange tilfeller din hes stemme kan være forårsaket av en tørr, hakkende hoste. Hvis ett symptom ikke er forårsaket av den andre, kan den hes stemme indikerer at begge symptomer stammer fra et problem i strupehodet.

Tørr hoste og hes stemme

Tørr hoste er ofte ledsaget av en hes stemme. En hacking hoste kan skade strupehodet, orgel ligger på forsiden av halsen, som manipulerer banen og volumet på stemmen. Når strupehodet er skadet kan det gjøre stemmen høres tynn. Av denne grunn, kan årsakene til en tørr, hakkende hoste ofte være grunnen til at du har en hes stemme også. Imidlertid er det også noen tilstander som direkte påvirker strupehodet.

Tørr hoste

En tørr hoste forårsaker en hes stemme kan være forårsaket av en rekke forhold. Forkjølelse og influensa både forårsake hoste. Allergi kan forårsake en tørr hoste. Dette er alt på grunn av en økning i produksjonen av histaminer av immunsystemet. The University of Maryland Medical Center sier at røyking kan også føre til en hoste. Hvis hes stemme er forårsaket av en hoste, behandle hoste og årsaken til hoste bør også behandle din stemme ved å la strupehodet tid til å gro. En hoste forårsaket av disse symptomene er ofte behandlet med over-the-counter hoste medisinering. Hvis dette ikke lykkes, kan reseptbelagte medisiner være nødvendig.

Laryngitt

Hvis du nettopp har fikset en forkjølelse eller influensa, og du finner deg selv lider av en fornyet hoste og hes stemme, kan dette være på grunn av laryngitt. Laryngitt refererer til en infeksjon i strupehodet som fører til at orgelet til å hovne opp, noe som gjør stemmen hes. Laryngitt kan være forårsaket av forkjølelse eller influensa, men kan også være forårsaket av en bakteriell infeksjon, bronkitt og lungebetennelse. Andre symptomer assosiert med laryngitt er feber og hovne kjertler i nakken. Hvile stemmebåndene og bruke en luftfukter for å øke fuktigheten i luften kan bidra til å redusere betennelse i laryngitt.

Reinke ødem

Ifølge britiske allmennpraksis magasinet Pulse, tunge røyking eller unnlatelse av å hvile stemmen når lider av laryngitt kan resultere i Reinke ødem-ødem i Nord-Amerika-der strupen sveller på grunn av væske buildup. Dette gjør stemmen hes og forårsaker en tørr hoste fordi det er ingenting som skal forskyves fra halsen ved å hoste.

Betraktninger

Som den beste måten å behandle en hes stemme er å hvile den, vil en tørr hoste gjør utvinning vanskelig. Jo mer en tørr hoste skader strupehodet ditt den saktere din stemme vil gå tilbake til sin opprinnelige tone. Snakk med legen din dersom begge symptomene vare i mer enn to uker.

Heshet hos barn

Heshet hos barn oppstår når noe negativt påvirker deres stemmebåndene. De vanligste årsakene til heshet hos barn er forkjølelse og influensa. Det er mer vesentlige årsaker, inkludert traumer og noen sjeldne sykdommer. Hvor lenge du bør vente med å ta barnet til legen er avhengig av barnets alder og generelle helse. Heldigvis finnes det mange naturlige måter å forebygge og behandle heshet hos barn.

Identifikasjon

Du bruker stemmebåndene til å snakke. Det er to stemmebåndene i halsen som beveger seg sammen og vibrere når du gjør det. Alt som negativt påvirker stemmebåndene fører til en hes stemme. Heshet er støy som er gjort når noe ikke tillater stemmebåndene til å vibrere normalt. Heshet hos barn gjør sin stemme høres hardt og breathy.

Normale Årsaker

De vanligste årsakene til heshet hos barn er forkjølelse og influensa, som skaper betennelse og hevelse på stemmebåndene. Kronisk overforbruk av stemmebåndene fra høyt roping, gråt, skrek eller svært høyt snakker kan også føre til heshet hos barn. I disse tilfellene, ikke-kreft massene kalt stemmebånd knuter utvikle seg på stemmebåndene, som gjør stemmen høres hes. En annen grunn til heshet hos barn er en allergisk reaksjon på pollen eller støv.

Betydning

Traumatiske årsaker til heshet inkluderer intubasjon (problemer når barnets pusterøret er plassert), fôring tube plassering, forbruk av syre eller gift, fødsel traumer og alvorlige bilulykker. Ytterligere betydelige årsaker til heshet hos barn inkluderer stemmebånd lammelse og cyster i sine talebokser. I noen få tilfeller kan heshet være et tegn på at barnet ditt har en sjelden sykdom som involverer barnets hjerne eller nerver.

Tidsramme

Hvis barnet ditt er ellers frisk, kan du vente til hun har hørtes hes i fire måneder før planlegging av et besøk til barnelege, selv om mange barneleger anbefaler å vente bare fire uker. Du bør ta et nyfødt barn som har en historie med brystkirurgi eller andre medfødte sykdommer (de som finnes fra fødselen) til legen for umiddelbar undersøkelse. Ethvert barn som har plutselig heshet eller opplever vanskeligheter med å puste eller svelge fra enhver form for nakke traume bør også vurderes umiddelbart.

Forebygging / løsning

Jo mindre barnet ditt snakker, jo raskere vil stemmen hans tilbake til det normale. Du kan oppmuntre barnet til å slutte å snakke for en stund ved å lage et spill ut av verbale former for kommunikasjon, som å lage håndsignaler for uttrykk som "kan jeg" eller "gi meg." Du kan også prøve å gi ham en blokk og blyant for å kommunisere. Har barnet ditt unngå hvisking, som det stammer stemmebåndene mer enn normal tale. Du kan gi barnet pastiller for å berolige og fukte strupen. Sukkerfri sitron dråper (som kan kjøpes på apoteket) også fungere godt.

Heshet Remedy

En hes hals kan være en mindre irriterende tilstand. Dette kan være forårsaket av noe fra en tett nese til en bakteriell infeksjon. Hvis en hes hals varer i mer enn tre dager, bør du kontakte din primære omsorgsperson for å se om det er noe alvorlig. Tegn på noe mer enn en hes hals inkluderer muskelsmerter, høy feber og hoste opp blod. Ellers en hes hals bør bli bedre med noen egenomsorg rettsmidler.

Gurgle

Gargling er bra for en hes hals hvis du kan gurgle uten gagging. Det lindrer en vond hals og hjelper skjære gjennom noen slim. Legg ½ teskje salt til en kopp veldig varmt vann. Gargling med salt vann vil berolige halsen din og drepe bakterier. Ved hjelp av antiseptisk munnvann som gurglevann dreper bakterier som kan forårsake en infeksjon. Sett ¼ kopp munnvann i en liten kopp og gurgle med det. Ikke del denne koppen med hvem som helst for å hindre spredning av bakterier. Også, ikke drikker munnvann direkte fra flasken da dette vil forurense flasken.

Varme væsker

Drikke åtte 8-unse glass ikke-koffeinholdige væsker en dag mens lider av en hes hals. Varme væsker som kaffe, te eller varm saft er best å roe en hes hals. Varm væske behandling er lik anvende varme pakker til skader på utsiden av kroppen. Det bidrar til å lindre hevelse og smerte. En gammeldags rette er å blande en spiseskje honning med 1 ss eplecider eddik i 8 gram av varmt vann. Nipp til dette midlet sakte. Hvis det begynner å kjøle, varme den opp i mikrobølgeovn. Bruk dette midlet ofte inntil heshet går unna.

Andre rettsmidler

Ta smertestillende for smertene. Disse inkluderer aspirin, paracetamol eller ibuprofen. Ikke gi aspirin til barn under en alder av 19. De kjører en høy risiko for Reyes syndrom når gitt aspirin. Sengeleie later energi til å bekjempe infeksjonen. Også holde nesegangene klart ved å bruke decongestants med pseudoefedrin. Følg anvisningen på pakken når du tar decongestants. Saltvann nesespray kan gi umiddelbar lindring til nesetetthet. Relief fra saltvann spray er bare midlertidig. Også bruke en luftfukter om natten på soverommet. Dette vil holde halsen fuktig og hjelpe til med helbredelsesprosessen.

Er Heshet et tidlig tegn på lungekreft?

Er Heshet et tidlig tegn på lungekreft?


Lungekreft er en alvorlig medisinsk tilstand som ofte er dødelig. Denne sykdommen kan ha mange tegn og symptomer assosiert med det. Det er best å kjenne igjen disse symptomene så snart som mulig for å søke rask legehjelp.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen tidlige symptomer på lungekreft, fordi de fleste tegn forekommer når sykdommen allerede har tatt effekt og er i sin avanserte stadier. Heshet er en av de vanligste symptomene på lungekreft, og i noen tilfeller, den tidligste symptom som vises.

Symptomer

Noen symptomer på lungekreft inkluderer kortpustethet, piping i brystet, brystsmerter, skjelettsmerter, hodepine, hoste opp blod og kronisk hoste.

Expert Insight

Ifølge Mayo Clinic, hvis en pasient mener at heshet eller andre symptom kan være et tidlig tegn på lungekreft, bør de ta kontakt med sin lege umiddelbart for å sjekke om denne sykdommen.

Diagnose

Å diagnostisere lungekreft, leger ta notat av ulike symptomer, samt gjennomføre en rekke tester som inkluderer en lunge biopsi, røntgen av lungene og undersøker slim fra lungene.

Forebygging og løsning

Ikke røyke, unngå passiv røyking og kreftfremkallende, testing hjem for radon, spise et riktig kosthold, og unngå alkohol kan redusere sjansene for lungekreft.

Botemidler for Heshet forårsaket av Mold

Allergiske reaksjoner forårsaket av eksponering for muggsopp kan føre til heshet, en abnormitet som fører til at stemmen til å høres breathy, skurrende eller anstrengt. Heshet oppstår når stemmebåndene bli irritert og betent, ofte resulterer i ubehag og mild til alvorlig hals smerter. Flere hjem rettsmidler kan bidra til å lindre symptomene på heshet, men i tråd med ordtaket om at en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen, begrense eksponering for mold er det beste løpet av handlingen.

Behandling Symptomer

Ifølge US Library of Medicine og National Institutes of Health, er heshet resistent mot medisinsk behandling, og derfor best behandles via hvile og tid. Tilstanden er forverret av gråt, skrek og overdreven snakke, hviske eller synge, de offentlige etater merke. I motsetning til det mange tror, ​​vil gargling ikke hjelpe, men en vaporizer kan gi lindring. For å holde stemmen din sunn, American Academy of Øre - anbefaler Head and Neck Surgery at du drikker rikelig med vann, hvile stemmen og avstå fra å røyke. Personer med langvarige eller gjentatte anfall med heshet bør se en otolaryngologist for fullstendig undersøkelse av øre, nese og hals.

Hindre Tilbakefall

Både innendørs og utendørs muggsopp inneholder allergener og ofte produsere muggen lukt som kan forårsake irritasjon i øyne, nese og hals, ifølge American Academy of Allergy Asthma & Immunology. Hvis formen er luftbårne, holde seg innendørs så mye som mulig når spore teller er høy. The National Allergi Bureau vedlikeholder og skjermer pollen- og mugg-telling stasjoner over hele USA, og daglige tellinger er ofte publisert i lokale aviser på været siden. For innendørs mold, foreslår Environmental Protection Agency finne kilden til mugg og fjerner den. Kvitte hjemmet til mold krever eliminere kilder til fuktighet som mold trenger for å overleve. EPA-anbefalte tiltak for å redusere innendørs luftfuktighet inkluderer lufting fuktighetsgivende kilder til utsiden og økende ventilasjon i hele hjemmet. I tillegg til heshet, bemerker EPA at langvarig eksponering for muggsopp kan føre til alvorlige helseproblemer, spesielt for spedbarn og små barn.

Behandling for Heshet

Heshet er en tilstand preget av vanskeligheter med å produsere normale nivåer av lyd når du snakker. Det er vanligvis et resultat av problemer med strupehodet eller stemmebåndene. Årsakene til heshet varierer fra mindre til alvorlig medisinsk, og behandlinger for tilstanden variere i henhold til alvorlighetsgraden av den underliggende kilden av symptomer.

Self-Care Options

Ifølge American Academy of Øre, er den vanligste årsaken til heshet er akutt betennelse i strupehodet, en tilstand som kalles laryngitt, som typisk oppstår som et resultat av vokal belastning eller misbruk, øvre luftveisinfeksjon eller forkjølelse. Behandling for denne tilstanden innebærer hvile stemmen din lenge nok til å tillate noen betennelse å forsvinne. Til tross for den vanlige oppfatningen, vil gargling gjøre noe for å hjelpe dine symptomer. Snakker i en hvisking er også ineffektiv og kan faktisk føre til større belastning på stemmebåndene enn å snakke normalt. Du kan også forårsake utilsiktet skade ved konstant eller gjentatte ganger å tømme din hals. Motstå all fristelsen til å heve stemmen, selv om du bare har tenkt å gjøre det midlertidig. Strai stemmen din videre etter laryngitt er allerede til stede kan føre til utvikling av utvekster på overflater av stemmebåndene.
Hvis du er en røyker, må du stoppe i det minste midlertidig, og marihuana er ikke mindre skadelig for din tilstand enn tobakk. Hvis du har en kald kombinert med heshet, holde seg borte fra decongestants, som har en tendens til å tørke ut overflater av stemmebåndene. Også unngå kaffe og antihistaminer. Hvis du tar antidepressiva, kan deres tørke tendens forverre symptomene dine. For å få lindring fra denne og andre kilder til stemmebånd ubehag, drikke rikelig med væske og bruke en luftfukter når det er mulig.

Ved å søke medisinsk behandling

Hvis du følger disse retningslinjene egenomsorg, forbedrer akutt laryngitt gjerne av seg selv i løpet av få dager. Hvis heshet varer i mer enn to uker, eller hvis du har problemer med å svelge eller puste, se en øre, nese og hals spesialist (otolaryngologist) for en full undersøkelse. Ta med barnet ditt på en eksamen hvis heshet varer i mer enn én uke eller er ledsaget av siklende. Hvis barnet ditt er tre måneder gamle eller yngre, se en lege umiddelbart.

Behandling av bakenforliggende årsaker

Legen din vil prøve å finne kilden til din tilstand. Mulige årsaker inkluderer udiagnostisert allergi eller bronkitt, godartede polypper eller cyster på stemmebåndene, nerveforstyrrelser knyttet til Parkinsons sykdom eller slag, direkte skade av stemmebåndene, og ukontrollert gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller laryngofaryngeal reflukssykdom (LPRD). Når en diagnose er gjort, kan legen enten behandle den underliggende årsaken til heshet, eller henvise deg til en spesialist bedre egnet til å håndtere saken. For eksempel vil utvekster på stemmebåndene krever kirurgisk fjerning fulgt av spesiell terapi for å omskolere stemmen din.

Hvordan naturligvis behandle Heshet

Hvordan naturligvis behandle Heshet


Using stemmen din er som regel årsaken til heshet. Roping, sang, og over clearing hals hoste kan også føre til heshet.

Stemmebåndene kan også være irritert fra kjemikalier røyk og sigarettrøyk, og dermed fører til heshet.

Her er noen naturlig rettsmidler om hvordan å behandle eller kurere heshet.

Bruksanvisning

•  Ta en pause.

Tar nok tid så mye som trengte å hvile stemmen din er det beste botemiddel. Silence vil bidra til å gjenopprette stemmebåndene. Så, for mellomtiden stole på penn og papir for å stemme ut tankene dine og hvile stemmen din.

Pust inn dampen fra en varm dusj er også en god behandling for behandling av heshet. Du kan også puste inn dampen fra en matlaging ris.

Drikk varm calamansi juice. Limesaft ville gjøre også siden begge er sitrus og er veldig like.

Klem 3 -4 calamansi frukt på en varm kopp vann. Legg en -2 ts sukker eller etter smak.

I tillegg til trinn 4, kan calamansi frukt også bli varmet og gni forsiktig på halsen din, re-varme etter behov. (Dette er hele frukten, trenger du ikke å åpne frukten. Bare varme den på mikrobølgeovn, varmt nok til å bli følt på halsen din.)

Ta litt suppe til å behandle din heshet hvis en kald forårsaket det. Varmen vil skape fuktighet.

Også ta en hvitløk supplement vil hjelpe tynne slimet. Du kan hakke en hanske av fersk hvitløk, men hvis du hater hvitløk lukt som vil nøle på pusten, er tillegget et godt alternativ.

Drikk ingefær-te.

Ingefær-te kan også hjelpe på å behandle heshet. Det er bruk i Filippinene som en morgen te, spesielt i provinsene og behandler heshet, kulde og hoste.

Tips og advarsler

  • Unngå å drikke kald drikke. Og hold deg unna koffein og alkoholholdige drikker.
  • Ta litt hoste suppressant. Det vil hjelpe deg å kontrollere hoste, forårsaker mer skade på stemmebåndene.
  • Se legen din hvis heshet vedvarer i mer enn en uke.

Slik unngår du at Heshet

Slik unngår du at Heshet


Du vet du haver et mildt tilfelle av heshet når stemmen din høres unormalt under taler. Din stemme er sannsynlig å høres anstrengt eller skurrende når du lider av heshet. Heshet er vanligvis forårsaket av stemmebånd belastning og kan lett forebygges ved å unngå visse aktiviteter.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke så snart som mulig. Røyking er den fremste årsaken til heshet i både menn og kvinner. Når du slutter å røyke, er din talestemmen sannsynlig å gå tilbake til det normale.

Hold deg godt hydrert. Hvis halsen er tørr, så du kan utvikle heshet. Drikk rikelig med vann hele dagen. Også, unngå å drikke noen av stoffene som inneholder alkohol eller koffein.

Hold stemmen nivå. Høyt snakker og roping kan føre en person til å bli hes. Prøv å ikke snakke for høyt eller for ofte for å unngå heshet.

Sjekk din diett. Noen mennesker opplever at visse matvarer vil utløse en episode av heshet. Krydret mat har blitt funnet å forverre stemmebåndene.

Slutt å snakke hvis du er hes. Hvis du vil fortsette å gjøre dette vil forverre tilstanden. Hvis du må snakke, snakke med lav stemme og holde samtaler kort.

Tips og advarsler

  • Å bli utsatt for passiv røyking kan også føre til en person til å bli hes. For å unngå dette, holde seg borte fra røykfylte klubber og barer.
  • Du kan få profesjonell hjelp hvis du opplever heshet. Noen mennesker finner vokal trening nyttig.
  • Noen former for heshet er ikke forebygges. Dette er tilfellet for lider av laryngitt.

Ting å gjøre for å hjelpe med heshet

Ting å gjøre for å hjelpe med heshet


Heshet er en endring i kvaliteten av stemmen. Stemmen kan høres skrapete, husky eller skurrende, eller det kan være vanskelig å gjøre noen lyd. Kortsiktig heshet kan utbedres hjemme; hvis det ikke blir bedre i et par uker, eller hvis du har problemer med å puste, bør du oppsøke lege.

Årsaker til Heshet

En hes stemme kan være forårsaket av en rekke ulike faktorer. Vanlige årsaker er sykdommer som forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner, svelg eller strupehode kreft, overbruk av stemmen, allergi og kronisk hoste, spesielt fra røyking. Andre, mindre vanlige bidragsytere kan være inntak eller puste visse kjemikalier, nerve skade på stemmebåndene eller en underactive skjoldbruskkjertelen.

Hjem Rettsmidler

Forbli så stille som mulig. Snakker, spesielt hvisking, setter press på stemmebåndene og kan forsinke helbredelsesprosessen. Hvis du er en røyker, slutte å røyke eller kutte ned til stemmen din blir helbredet; dette kan være et godt tidspunkt for å prøve å sparke en vane for godt. Drikk varm, beroligende væsker som te med honning eller varmt vann med sitronsaft. Bruk en luftfukter, og hvis du har en kald eller allergi, unngå decongestants, som tørker ut stemmebåndene og gjøre heshet verre.

Professional Treatment

Hvis heshet varer lenger enn to uker, er ledsaget av siklende, pustevansker eller smerter ved svelging, se din lege. En laryngoskopi tillater legen å undersøke din strupehode ved hjelp av et speil på baksiden av halsen din for å fastslå om det er hevelse eller knuter. En hals kultur vil finne ut om det er en infeksjon i halsen. Neck røntgen, CT og blodprøver kan gis for å utelukke alvorlige sykdommer. Behandling foreskrevet av legen din vil avhenge av faktorer som forårsaker din heshet.

Forebygging

Hvis du røyker, sluttet. Røyking, spesielt hvis ledsaget av tung drikking, fører til en rekke sykdommer som ofte preget av kronisk heshet. Vask hendene ofte for å unngå forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner. Varm opp stemmen din før du kjefter på den store fotballkampen eller synge. Ta godt vare på kroppen din ved å spise sunn mat, trene og drikke mye vann.

Hvordan fikse Heshet i stemmebåndene

Hvordan fikse Heshet i stemmebåndene


Heshet, til tross for sin sak, har mange behandlinger. Du må først finne ut hvor mye det påvirker livet ditt, før du går å ha den behandlet. Hvis det er konstant og forstyrrer andre ting, bør du definitivt bli sett av en lege eller en otolaryngologist. En otolaryngologist er en stemme spesialist og vil hjelpe deg med å identifisere den behandling som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

•  Planlegge en avtale med din fastlege. Årsaken til heshet kan skyldes sykdom. Hvis det ikke er det, kan legen din henvise deg til en otolaryngologist, som er en lege som har spesialisert seg på tale og språk. Du bør se en otolaryngologist, hvis heshet vedvarer i over tre uker.

Ha stemmebåndene undersøkt. Noen ganger lesjoner, som kan være godartet eller kreft, vokser på stemmebåndene og forstyrre tale - gjør du høres hes. Det kan også være cyster, polypper eller knuter på stemmebåndene. Undersøkelse av stemmebåndene er gjort flere forskjellige måter, inkludert å bruke et speil, fiberoptiske instrumenter, og noen ganger en spesiell belysning.

Treat cyster, polypper og knuter slik at din otolaryngologist antyder. Dette kan gjøres gjennom mikrokirurgi, og i kombinasjon med taletrening. Behandlingen vil være avhengig av årsaken til heshet. Mange pasienter rett og slett avstå fra å snakke for en periode for å la sine stemmer til å helbrede.

Herbal rettsmidler for Heshet & Acid Reflux

Hvis du har en hes hals, mage syre i halsen, tungpustethet, hoste, astma, smerter ved svelging, svart avføring, brystsmerter, eller kronisk bihulebetennelse, kan det hende du har acid reflux. Selv om endringer i kosthold og konvensjonell medisinering er ofte brukt til å ende acid reflux, noen ganger urtemedisiner kan ta vare på mindre eller mindre hyppige tilfeller av acid reflux.

Hva er Acid Reflux?

Acid reflux, også kjent som halsbrann eller Gastro reflukssykdom (GERD), oppstår når naturlig forekommende magesyre kommer opp i spiserøret og halsen. Om 10 til 20 prosent av amerikanerne lider av acid reflux. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til spiserørskreft, der anslagsvis 15.000 amerikanere vil dø i løpet av ett år.

Konvensjonell behandling for acid reflux inkluderer kosttilskudd endringer, vekttap, reseptbelagte medisiner, og noen ganger kirurgi.

Forsiktig

Sure oppstøt kan være en alvorlig sykdom; derfor før selv behandling, ta kontakt med din lege. Hvis din acid reflux vedvarer tross følge legens ordre og prøver naturmidler, søke råd hos en spesialist.

Ingefær og fennikel

Ginger root absorberer magesyre og er ofte selges i kapselform i helsekostbutikker. Vanligvis er én kapsel tas daglig, etter å ha spist. Du kan også spise et stykke kandisert ingefær når du føler acid reflux begynnelsen.

Fennikel frø har lenge vært brukt for fordøyelsesproblemer. Anetol, som finnes i fennikel, kan midlertidig slutte spasmer som sender syre opp i halsen. Å medisinere med fennikel, grundig tygge og svelge en halv teskje fennikel frø etter et måltid. Du kan også ha nytte av å drikke fenikkel te.

Kanel

Lenge ansett som et syrenøytraliserende, kan kanel bidra til å avlaste magen syrer. Hjelp kanel sammen ved å sette den på en liten toast, som også kan bidra til å absorbere magesyre.

Urtete

Retten urte te kan redusere syre i magen, og dermed redusere symptomene på acid reflux. Å lage en te, bland sammen like mengder av lavendel og anisfrø og legg en teskje av blandingen i en kopp. Kok 2 ½ kopper vann og hell kokende vann i koppen. La det sitte i minst tre og opp til fem minutter. Sil teen; tilsett honning som smakstilsetning og søtningsstoffer, hvis ønskelig. Opp til åtte gram av denne te kan konsumeres morgen og kveld.

Et annet populært middel for acid reflux er sikori te. For å gjøre det te, koke en ½ kopper sikori rot i minst fem og opp til 10 minutter. La den avkjøles og drikke.

Rettsmidler for Heshet for Singers

Rettsmidler for Heshet for Singers


Forkjølelse, sår hals og overdreven snakke, synge og shouting alle påvirker stemmebåndene, forårsaker stemmen din til å høres skurrende og anstrengt. Vanligvis er denne midlertidige bivirkning, skjønt irriterende, er ufarlig. For utøvere, spesielt sangere, en ubehagelig, ukontrollert stemme kan være karriere-ødeleggende. Hvile stemmen din, drikke rikelig med væske og prøver noen andre hjem rettsmidler kan lindre halsen og hjelpe deg å gjenopprette med en gang.

Hvil Your Voice

Unngå å synge, snakke og fjerne din hals til stemmen din er tilbake til det normale. Når du begynner å føle deg bedre, forsiktig varme opp stemmebåndene ved å nynne i 5 til 10 minutter om gangen. I løpet av de neste dagene, gradvis bygge opp til mer utfordrende vokale øvelser, men stopper umiddelbart hvis halsen føles anstrengt eller stemmen din høres hes.

Drikk Høyre Fluids

Drikk så mye væske som mulig, men unngå melke, koffein, alkohol og sitrus drikker, som disse drikkene føre til dehydrering eller irritasjon, eller produsere slim.

Bruk en luftfukter

Innånding av damp infused med essensielle oljer, som eucalyptus eller peppermynte, vil berolige halsen din og øke luftfuktigheten i det området. Hvis du bor i nærheten av havet, vil du nyte lignende fordeler ved innånding havbrisen.

Ta Lozenges

Mange utøvere anbefaler pastiller med honning, mentol og eukalyptus, spesielt Haller Mentho-Lyptus, Ricola, Vocalzone og Slippery Elm. Hoste drops berolige og frakk skadet folder i stemmebåndene.

Ta vitamin C

Vitamin C bidrar til å kjempe mot kalde bakterier, som kan få fart på utvinningen. Du kan ta vitaminer eller spise frukt og grønnsaker for å få den nødvendige beløpet. Den anbefalte daglige behovet er 60 milligram, men du bør doble dette beløpet under utvinning.

Rettsmidler for Heshet

Rettsmidler for Heshet


Laryngitt oppstår når strupehodet blir hoven eller irritert, forårsaker stemmen din til å bli hes eller skurrende, eller å gå helt bort for en kort tid. Laryngitt varer vanligvis ca to uker, og er ofte forårsaket av acid reflux eller et virus som for eksempel forkjølelse. Tilstanden kan være ledsaget av en sår hals eller en mild feber, avhengig av årsaken, men du kan vanligvis behandle laryngitt hjemme.

Vocal Rest

Hvil stemmen for å gi din strupehodet tid til å gro. Ikke hviske, da dette fører til stemmebåndene til belastningen. Snakke rolig og unngå å snakke høyt eller roping. Laryngitt kan føre til fullstendig tap av stemmen din; Hvis dette skjer, må du ikke forsøke å snakke til stemmen din kommer tilbake.

Hydrate

Tørre stemmebånd kan føre til stemmen din til å høres hes, så drikk rikelig med væske. Unngå koffein, alkohol, som har et tørkeeffekt. Drikk rikelig med vann, varm urtete og juice. Hydrat halsen ved å suge på godteri og halspastiller. Gurglevann saltvann flere ganger om dagen.

Reduser Nesetetthet

Belastet nesegangene føre til at halsen for å holde seg tørr, forårsaker laryngitt. Enkel nesetetthet ved hjelp av en saltvann spray daglig. Ikke ta decongestants, da disse medisinene gjør nesegangene og hals for tørr.

Tørt miljø

Tørr varme kan også forårsake laryngitt, særlig om vinteren. Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til luften. Puste i varm damp fra en dusj eller varm te kan også fukte strupen, og nesegangene.

Acid Reflux

Laryngitt er noen ganger forårsaket av sure oppstøt, og er ofte det første symptomet på gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD. Ta syre reducers å minske symptomene på laryngitt. Kontakt legen din hvis din laryngitt ikke forsvinner i løpet av to uker eller blir et kronisk problem.

Betraktninger

Røyking tørker halsen og skader din strupehodet. Unngå å røyke hvis du lider av en hes stemme. Unngå passiv røyking også.

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Stemmebåndene er tale musklene i halsen, og som alle musklene i kroppen, kan de bli forstuet og anstrengt, under sang. Varmer dem opp med lette øvelser, for eksempel strekke, puste og skalaer, vil slappe av og forberede dem for å synge.

Whole Body Stretch

Stretching kroppen først vil slappe av nakke, rygg og brystmuskulaturen, noe som åpner for bedre pust og pusten kontroll. Begynn med "rag doll." Bøye seg fremover i livet, la armene og hodet henger løst, deretter forsiktig svinge fra side til side som en "filledukke", gjør dette et par ganger. Deretter stå opp høye, armene langs siden, ta et dypt åndedrag som du heve armene over hodet. Reach for taket, deretter sakte puster ut mens bringe armene til sidene.

Lip Roll --- The Buzz

Denne øvelsen varmer lepper og svelg. Pust ut gjennom rynket leppene mens du oppretter en lyd som en motorbåt, gjør det et par ganger. Deretter må du gjøre buzz lysbilde mellom toner. Basen tone, opp en fjerde, og tilbake til basen i C-dur, (gjør-fa-do). Høres ut som "ee" eller "oo". Flytt opp et halvt trinn hver gang til D, G og E. Dette tvinger god pust støtte.

The Fifth Slide Warm-Up Scale

Neste er den femte lysbilde warm-up. Begynn på den femte tonen med stavelsen "wee" og skyv ned til basen, (så-do), i C-dur igjen. Gjenta på de samme toner med "zoo", deretter flytte opp et halvt trinn og gjenta, "wee-zoo." Fortsett å flytte opp i halve trinn.

Fem toneskalaen Warm-Up

Begynn på den femte tone og ned ved trinn til basen: så, fa, mi, re, gjør. Først gjøre stavelsen "na" og deretter "nei", "noh" og "noo" flytte opp et halvt trinn og gjenta skalaen på hver stavelse. Flytt opp et halvt trinn med hver rapport. Følger det med en synkende arpeggio: do, se, mi, gjøre på stavelsen "nah." Gjenta på "nei", "nee", "noh" og "noo", deretter fortsette å gå opp halve trinn og gjenta på hver stavelse igjen.

Oktav Slide Warm-Up

Bruk Buzz og begynne på basen notat; skyv opp en oktav og tilbake ned til basen: gjør, gjør, gjør. Repeat "oo," flytte opp et halvt trinn, gjør buzz, og "oo". Fortsett opp halve trinn. Utført på riktig måte en god oppvarming vil forberede deg for din sang praksis.

Fordeler og konsekvenser

Oppvarming av stemmebåndene forbereder dem for anstrengende aktivitet. Stemmebåndene er som muskler, de trenger blod flyte, avslapping og luft som strømmer glatte over dem, for å forberede dem for sang. Plus, varme-ups trene stemmebåndene og styrke dem for en sterkere stemme. Skade på stemmebåndene som en forstuing eller belastning kan forekomme, noe som kan føre til hevelse og heshet hvis du tvinge dem til å synge før de er varme.

Unormal adamseplet

Unormal adamseplet


En unormal adamseplet kan bety en rekke ting. Unormalt store eller hovne Adams Epler kan enten være en kortsiktig eller langsiktig karakteristisk for en rekke forhold, alt fra kreft til puberteten. Noen mennesker kan forvirre en øm eller smertefull adamseplet, eller klump i halsen type følelse, med betente thyroids. Menn som er født med større Adams Epler enn andre vanligvis har visse kvaliteter og egenskaper i deres stemmer. Å vite de endringene som skjer i puberteten og tider med sykdom, samt andre forhold som for eksempel kreft, kan bidra til å identifisere hva som fører til en manns adamseplet å være unormal.

Thyroid

Betente thyroids kan påvirke hvordan adamseplet føles ved berøring. Det klump i halsen følelse når en person er syk kan føre til ubehag ved svelging, og kan gi en illusjon av at det er adamseplet som er vondt. Imidlertid er Adam eplet koblet til skjoldbruskkjertelen, som er kilden for smerte i stedet for Adam eplet verket. Thyroids er ansvarlig for å produsere hormoner og spesielle immun-forsvar celler som hjelper kroppen til å bekjempe infeksjoner. Hvis thyroids er hovne, deretter som vanligvis betyr at kroppen kjemper en sykdom.

Unormalt store Adams Epler

Siden menn med unormalt stor Adams epler har også større stemme bokser, deres stemmer er dypere enn menn med mindre Adams epler og stemme bokser. Større Adams epler bety mer plass i stemmen boksen for stemmebåndene i strupehodet til å strekke. Når stemmebåndene vibrerer, er det en dypere tonehøyde forbundet med lydbølgene som kommer fra stemmebåndene. Menn med større Adams epler, og dermed talebokser, er også antatt å ha potensial til å bli bedre sangere og vokalister enn de uten større stemme bokser ..

Second adamseplet

Noen beskriver ett av tegnene på de tidlige stadier av skjoldbruskkjertelkreft som å ha utseendet av et sekund adamseplet. Skjoldbrusk kreft oppstår hos kvinner fire ganger så mye som hos menn, og dreper ca 1400 amerikanere årlig. Ved første, klump, som utgjør den andre adamseplet, er smertefri og beveger seg opp og ned når du svelger, omtrent som den virkelige adamseplet. Andre symptomer kan være hoste opp blod, problemer med å svelge fast føde, heshet, vedvarende hoste, og smerter som stråler til kjeven og øret.

Pubertet

Adamseplet generelt begynner å utvikle seg og stikker i løpet av de senere stadier av puberteten for unge menn. For noen kan Adam eplet vokse raskere enn andre deler av kroppen, slik det skal vises større enn normalt. Men som utfolder pubertet, vil andre utviklingen tillater kroppen å fange opp, noe som gjør Adam eplet vises proporsjonal med størrelsen av halsen og resten av kroppen. Når unge menn stemmer knirker, er det fordi adamseplet og stemmen boksen går gjennom en vekstperiode.

Legend of Origins

Adamseplet kalles dette på grunn av historien om Edens hage. Ifølge historien, Adam, det første menneske, spiste et stykke frukt, angivelig et eple fra treet til kunnskap om godt og ondt. Den stykke frukt ble sittende fast i halsen.

Koblingen mellom Pravastatin og muskelspasmer

Koblingen mellom Pravastatin og muskelspasmer


Pravastatin, som også selges under merkenavnet Pravachol, er et medikament som er foreskrevet for å senke kolesterolet. Som med alle reseptbelagte medisiner, det er bivirkninger og risiko forbundet med det. Selv om sjeldne, kan noen mennesker oppleve muskelproblemer som svakhet, smerte eller krampe. Hvis dette skjer, må du ta kontakt med legen din umiddelbart for å avgjøre om du bør slutte å ta medisinen.

Definisjon

Pravastatin er en klasse av lipidsenkende medikamenter ofte kalt "statiner". Andre statin narkotika inkluderer Crestor eller Lipitor. Prevastatin er en HMG-CoA-reduktase (hastighetskontrollerende enzym) inhibitor, noe som betyr at den effektivt forsinker bruk av kolesterol i kroppen. Den forbyr konvertering av HMG-CoA til mevalonate. Ved å ta det muntlig, kan du effektivt lavere totalkolesterol.

Fordeler

Pravastatin brukes til å senke kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom. Det kan være foreskrevet for de som har plakk i arteriene, betennelse og en historie med hjerteinfarkt, ifølge Stacy Freiss, en farmasøyt på The Medicine Shoppe i Colorado Springs, Colorado. Hun sa at hun mener at det er effektivt for å redusere kolesterol, men ikke så effektiv som Lipitor eller Crestor. Men for de som ikke kan tolerere andre statin narkotika eller som ikke trenger å redusere sine kolesterol som drastisk, er pravastatin et godt alternativ.

Bivirkninger

Vanligvis bivirkningene fra denne medisinen er hodepine og halsbrann, ifølge Medline Plus sponset av National Institutes of Health. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer: feber, reduksjon i energi, kvalme, tap av appetitt, muskelsmerter eller svakhet, elveblest, kløe, achiness, heshet, pustevansker og mer. Muskelspasmer er ikke så vanlig som muskelsmerter eller svakhet, ifølge Freiss.

Muskelkramper

En muskelspasmer er når skjelettmuskulatur (e) kontrakter på egen hånd uten din kontroll. Alle de statinene ha potensiale til å forårsake muskelsymptomer, ifølge Freiss. Pravastatin kan bidra til en alvorlig medisinsk tilstand der skjelettmuskel vev er skadet, ifølge Cigna. Dette kan til slutt føre til nyresvikt. Symptomene kan være muskelsmerter, svakhet, kramper, feber, influensalignende smerter i kroppen eller unormalt farget urin (mørk). Rabdomyolyse, er nedbrytningen av skjelettmuskelvevet, kan også forekomme.

Statin narkotika og muskelsymptomer

Det er en link mellom statin narkotika og muskelsmerter, ifølge Mayo Clinic. Høye doser av dem kan forårsake statin myopati. Med denne tilstanden, er musklene påvirket av smerte og ømhet. Når du slutter å ta statin narkotika, bør denne tilstanden rydde opp i flere uker. På den annen side kan fortsatte bruk av statinene føre til mer alvorlig tilstand - rabdomyolyse. Ifølge Freiss, er pravastatin den minst sannsynlige av statinene å forårsake muskel bivirkninger.

Grunner for en forstørret lever og milt

Flere lidelser kan føre til en forstørret lever og milt, en tilstand som kalles hepatosplenomegaly. De underliggende sykdommer som resulterer i hepatosplenomegali arves metabolske sykdommer kjennetegnet ved enten ikke produserer nok av en av enzymer som er nødvendig for å behandle lipider, eller de enzymer man har ikke fungerer skikkelig. Åtte lidelser er kategorisert som lipid lagring sykdommer, selv om ikke alle resultat i hepatosplenomegaly. Denne artikkelen vil ta bare med de som gjør det.

Funksjon

Lipider er fett-lignende stoffer som er en del av membraner som finnes i og mellom cellene og i myelin skjede som strøk og beskytter nervene. Lipider omfatter oljer, fettsyrer, voks, steroider som kolesterol, og østrogen, og andre beslektede forbindelser. Normalt kroppens enzymer konvertere disse lipider i mindre komponenter som gir energi for kroppen. Når disse enzymer ikke fungerer på riktig måte, i stedet for å bli omdannet de lagres som fett. Overdreven lagring kan forårsake permanent cellulære og vevsskade, spesielt i hjernen, det perifere nervesystemet, lever, milt og benmarg.

Identifikasjon

Fire metabolske forstyrrelser resultere i både en forstørret lever og milt: Gaucher sykdom, Niemann-Picks sykdom, Farber sykdom og Sandhoff sykdom (Variant AB). Disse sykdommer har ikke herder. Alt som kan tilbys, generelt, er støttende terapi.

Gaucher

Gaucher sykdom er en mangel på enzymet glucocerebrosidase, noe som fører til fatty materiale å "samle i milt, lever, nyrer, lunger, hjerne og benmarg," ifølge nettsiden til National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes (ninds) . Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "leverfunksjonsfeil, skjelettlidelser og bein lesjoner som kan forårsake smerter, alvorlige nevrologiske komplikasjoner, hevelse i lymfeknuter og (noen ganger) tilstøtende ledd, oppblåst mage, en brunaktig farge til huden, anemi, lavt antall blodplater, og gule flekker i øynene, "i henhold til instituttet. Selv om det rammer begge kjønn like, er det mest vanlig i de av Ashkenazi jødisk avstamning. Det er tre subtyper. Type 1 og type 3 reagerer på behandlinger som kan forbedre livskvaliteten, men det er ingen kur. Type 2 lider vanligvis dø før fylte to.

Niemann-Picks

Ifølge ninds, er Niemann-Picks en gruppe lidelser "forårsaket av en opphopning av fett og kolesterol i cellene i leveren, milten, beinmarg, lungene, og hos noen pasienter, hjernen. ... Et karakteristisk kirsebær-rød halogen utvikler rundt sentrum av retina i 50 prosent av pasientene. " Det er fire underkategorier, typer AD. Type A, den mest vanlige, forekommer hos spedbarn som sjelden lever lenger enn 18 måneder når de kontrakt sykdommen. Denne type "forekommer oftest i jødiske familier." Type B er en juvenile utbruddet skjema. Sammen med hepatosplenomegaly, symptomer også inkludere "ataksi, perifer neuropati, og lungeproblemer at fremgangen med alderen, men hjernen er vanligvis ikke berørt." Disse barna kan leve inn i voksenlivet, men ofte trenger oksygen på grunn av lungeproblemer. Typer C og D kan utvikle når som helst og vanligvis forårsake omfattende hjerne engasjement. Det er ingen herding og behandling er kun støttende.

Farbers

Ifølge ninds, denne sykdommen forårsaker "en akkumulering av fettholdig materiale i leddene, vev og i sentralnervesystemet." Denne sykdommen vanligvis begynner i tidlig barndom, men kan oppstå senere i livet. Spedbarn som erverver sykdommen vanligvis dø før fylte 2. Symptomer kan inkludere "oppkast, leddgikt, hovne lymfeknuter, hovne ledd, leddkontrakturer (kronisk forkorting av muskler eller sener rundt leddene), heshet, og xanthemas, som tykkere rundt leddene som sykdommen utvikler seg. " Barn som utvikler hepatosplenomegaly, vanligvis dø innen seks måneder. Kortikosteroider brukes til å kontrollere smerte og benmargstransplantasjon eller kirurgi er gjort for å redusere granulomer (betent vev).

Sandhoff

Sadhoff er en alvorlig form for Tay-Sachs sykdom. Ifølge ninds, overflater sykdommen i en alder av ca seks måneder. Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "progressiv forverring av sentralnervesystemet, motorisk svekkelse, tidlig blindhet, merket skremmeeffekt for lyd, spastisitet, muskelrykninger (sjokklignende sammentrekninger av en muskel), kramper, macrocephaly (en unormalt forstørret hode) og kirsebær -Rød flekker i øyet. Andre symptomer kan være hyppige luftveisinfeksjoner, bilyd i hjertet, dukke-lignende ansiktstrekk. " Det er ingen behandling. Anfall kan kontrolleres med anti-krampe medisiner, men barn vanligvis dør av luftveisinfeksjoner etter alder tre.