Digidexo.com

sedona metoden historie

Når Sedona metoden ikke vil fungere?

Når Sedona metoden ikke vil fungere?


Det er mange personlige utviklingsstrategier som omhandler å gi slipp på følelsene. Sedona Method er en type mental prosess som har hevdet å være i stand til å hjelpe folk gi slipp på noe uønsket i sitt liv. Hvis prosessen ikke fungerer, det er andre strategier som kan iverksettes.

Historie

Historien forteller at en mann ved navn Lester Levenson var ganske syk og ble sendt hjem for å dø i en alder av 42 i år 1952. Han bestemte seg for at han ville finne ut hvordan å kurere seg selv og den metoden som han kom opp med forlenget livet hans en annen 42 år, frem til 1994. Praksisen han kom opp med ble senere kalt Sedona metoden, som han lærte til elev Hale dwoskin, som markedsføres prosessen gjennom seminarer og bøker. Sedona Method har angivelig blitt lært opp til over 60.000 mennesker.

Fordeler

Sedona Method har hevdet å være i stand til ekstremt forbedre åndelige, følelsesmessige og mentale helse, og å bidra til å styrke virkelig kjærlig og sunne relasjoner. Det hevder å øke din generelle følelse av indre fred og trivsel, og for å skape konstant og ekte lykke i livet til tross for noen tidligere eller nåværende omstendigheter. Sine støttespillere sier det kan hjelpe deg til å skape suksess i verden sammen med en følelse av tilfredshet.

Eksempel

Her er et eksempel på fremgangsmåten. Fokuser på en følelse av at du har. Stille og svare deg selv spørsmålet: Kan jeg la denne følelsen gå? Så spør: Ville jeg? Til slutt, du stiller spørsmålet: Når? I henhold til metoden, det spiller ingen rolle om du svarer ja eller nei, må du bare fortsette videre gjennom spørsmålene. Du deretter gjenta trinnene over og over før følelsen har mindre av en hold over deg.

Alternatives

Det finnes mange alternative metoder for å håndtere eller å gi slipp på følelsene dine som er beskrevet i boken "Glad for No Reason" av Marci Shimoff. En prosess som man stiller en annen serie med spørsmål til deg selv. Når du opplever en følelse som forårsaker du en negativ effekt, spør du: "Kan jeg bevise at denne følelsen er sant utover skygge av tvil?" For eksempel kan du tenke: "Jeg vil aldri bli en god musiker," og så spør du deg selv spørsmålet. Hvis du ikke kan bevise det (og vanligvis kan du ikke), deretter prøve spørsmålet på en annen tanke. Du kan ikke være i stand til å bevise noen av dine tanker eller følelser, men til slutt kan du slå seg ned på en som føles mer ekte og positiv.

Hvis du gjør en vane av å vise takknemlighet for de tingene som du har, så det kan gjøre deg mindre sterkt om de negative områder av livet ditt. Dette kan oppnås ved å bruke ti minutter om dagen å skrive en liste over hva du er takknemlig for, først i morgen.

Du kan finne det nyttig å være en del av en støttegruppe. Du kan enten finne en gruppe som allerede er i gang eller starte en opp på egen hånd. I en gruppe, kan hver deltaker dele sine følelser og bli oppløftet av de andre medlemmene. Andre metoder som kan hjelpe med en overflod av negative følelser er økt mosjon, bedre kosthold, bidrar med veldedige formål, og tilbringer mer tid rundt familie og venner.

Advarsel

Mens mange psykologer og andre leger er raske til å foreskrive depresjon medisiner, anbefales det at du prøver flere naturlige metoder først. Dette vil redusere bivirkninger, avhengighet og potensial. Som blir sagt, kan en alvorlig psykisk tilstand krever medisinering og hvis du føler et tap av kontroll over dine følelser som fortsetter i mer enn et par måneder, er det best å se en profesjonell.

Hvordan få den Sedona metoden for Free

I over 30 år har folk satt Sedona metoden i praksis i hverdagen for å lindre negativ energi og indusere et skifte i bevisstheten mot høyere bevissthet og motivert levende. Denne praksisen har blitt godkjent av noen av landets ledende motiverende høyttalere og forretnings guruer, som Chicken Soup for the Soul skaperen, Jack Canfield og skuespiller Muriel Hemingway. Du kan sette den samme praksis i kraft i livet også med gratis prøve innhold.

Bruksanvisning

•  Åpne nettleseren og søk etter Sedona Method. Ta opp sitt offisielle nettsted. Registrer deg for et medlemskap gjennom nettstedet.

Last ned video og MP3-innhold direkte fra sitt nettsted. Du vil også motta gratis DVD-innhold i posten.

Kontakt en Sedona Training Førsteamanuensis i ditt område for å lære mer om hvordan du kan få Sedona Method materialer for gratis. De kan også invitere deg til å bli med i en lokal gruppe eller å begynne å trene med dem.

Besøk din lokale biblioteket og sjekke ut bøker om Sedona Method. Sjekk biblioteket korktavle for å se om det er noen planlagte Sedona Method møter oppført der. Deltar på et møte er en fin måte å møte andre og få gratis informasjon om programmet.

Sjekk ut Freecycleorg og andre gratis bok swap programmer for å se om det er folk som ønsker å kvitte seg med sine gamle Sedona Method arbeidsbøker for gratis. Du må kanskje kjøre for å plukke opp materialene, eller betale frakt og håndtering.

Bla gjennom annonser i lokalavisen og nettannonse kroen som Craigslist.com for folk som er interessert i å gi bort sine Sedona Method materialer.

Søk verksted salg og boken kretser i loppemarkeder. Fra tid til annen kan du finne esker med gamle bøker leverandørene vil gi bort bare for å få dem av deres hender.

Tips og advarsler

 • Ikke fall for noen prøver å reel deg inn i et alternativt program. ake sikker på at det er offisielle Sedona Method materiale.

Full beskrivelse av Sedona Method

Sedona Method er en praktisk teori rettet mot å lære å kontrollere dine tanker og følelser og unngå negative holdninger. Det er blitt et svært populært program for personlig utvikling siden 2003 publiseringen av Hale dwoskin bok "The Sedona metoden."

Historie

Sedona Method ble opprinnelig unnfanget i 1952 av en kritisk syk New York fysiker heter Lester Levenson. Desperat å overvinne en terminal diagnose, Levenson sa han kom til den erkjennelse at han kunne kurere seg selv ganske enkelt ved å slippe alle negative følelser og følelser. De neste 22 årene så Levenson fortsette å øve og finpusse sin teori som kulminerte i den offisielle utviklingen av Sedona metoden i 1974. To år senere møtte Levenson Hale dwoskin, en ung mann som søker et svar på en rekke selvbevissthet spørsmål. De to ble gode venner og dwoskin tilbrakte de neste 18 år på å lære metodens techiques. To år etter Levenson død i 1994, grunnla dwoskin Sedona Training Associates, en organisasjon viet til å spre budskapet om hans mentor lære. I 2003 dwoskin utgitt boken The Sedona Metode: din nøkkel til varig lykke, Suksess, Peace & følelsesmessige velvære.

Fakta

Sedona Method er ikke en religiøs bevegelse eller gruppe. Morselskapet, Sedona Training Associates, ledet av Hale dwoskin, synspunkter og presenterer seg som en pedagogisk organisasjon fokusert på å hjelpe enkeltpersoner og bedrifter oppdage fred, tilfredshet og suksess gjennom utnyttelse av metodens teorier. Selskapet er en blomstrende enhet, som produserer seminarer, retretter, individuell trening og ekstra undervisningsmateriell som CDer, DVDer, bøker, MP3 og nettbaserte kurs.

Metode

Sedona Method lærer at "slippe" alle negative tanker, følelser og følelser er i kjernen av å finne fred, suksess og lykke. Faktisk, "slippe" er et ord som vil forbli konstant forkant i sinnet av enhver person som deltar i metodens kurs eller lære. Rådene er at enhver følelse eller handling ikke basert på kjærlighet er en negativ følelse og dermed et hinder for å oppnå sine ønsker eller mål. Noen av metodens kursene lærer at bedring og nyvunne suksess kan og vil være nesten momentant. Sedona Method er ganske lik i tilnærming til den populære bok og film av Rhonda Byrne, "The Secret", og er i stor grad basert på prinsippene om loven om tiltrekning. Det er en gammel teori fokusert på ideen om at enkeltpersoner og samfunnet vil få igjen det som de fokuserer og tenker på mest. Teorier om "The Secret" og "The Sedona Method" er så sammenvevd at Hale dwoskin var en av de største bidragsyterne, eller "lærere", i både boken og filmen.

Spekulasjoner

Det er alltid en sunn dose skepsis sprayet mot noen selvhjelpsprogram eller motiverende organisasjon. Noen vise Sedona metoden som bare en annen svindel designet for å lirke dollar bort fra enkeltpersoner desperate etter lykke og suksess i livet. Men mange utøvere av metoden hevder den har flyttet sitt liv raskt til et sted for fred og godhet - et mål de er glade for å ha betalt noen pris for å nå.

Effekter

Sedona Method er fakturert som en teknikk som viser hvordan du oppdage en naturlig evne til å gi slipp på uønskede og opprivende følelser. Den består av en rekke spørsmål spørre deg selv, som fører til en bevissthet om hva du føler i øyeblikket, og en evne til å bare "slippe" vonde følelser.

Er Sedona Method eller Slipp Technique bedre?

Selvhjelpsprogrammer kjent som The Sedona Method og The Release Technique er forbausende like. Faktisk, bør de være, for hver springer ut fra læren til en mann. Likevel er kursene markedsføres og drives av to forskjellige selskaper og to unike lærere. Hvor likt er de som er mer gunstig, og er en mindre kostnadskrevende enn den andre?

Historie

Release Technique og The Sedona Method, på mange måter, er ett og det samme. Hver er avledet fra læren til Lester Levenson, den opprinnelige utvikleren av Sedona Method. Han kjempet Release Technique som et viktig element i The Sedona Method. Ved Levenson død i 1994, en av hans proteges, Hale dwoskin, grunnla Sedona Training Associates og begynte fleshing ut The Sedona Method inn i forbrukerprodukt vi kjenner i dag. I mellomtiden, en annen av Levenson er understudies, Larry Crane, valgte å utvikle og markedsføre en annen tilnærming til The Sedona metoden kalt The Release Technique.

Likheter

Begge kursene forbli tro mot Levenson hovedkonsept: at ved å lære å frigjøre negative følelser og følelser, kan enkeltpersoner oppnå fred, velstand og lykke. Release Technique, markedsført av Crane, er ikke vesentlig forskjellig fra The Sedona Method. Og det samme kan sies vice versa. Hovedretten av hver består av en stor samling av lyd-CDer, arbeidsbøker og annet materiale til en kostnad på flere hundre dollar. Dessverre, forsøker å finne ut noe som er "bedre" er i stor grad en subjektiv innsats. Noen mennesker liker Big Macs og andre Whoppers. Det er bare et spørsmål om smak, som bare kan bli virkelig vurdert av erfaring.

Forskjeller

En vesentlig forskjell kan være i presentasjon av læren. Tilhengere av hvert kurs, noen av dem legger ut sine meninger på nettfora som nettstedet Personlig utvikling for smarte mennesker, sier at Cranes Release Technique ser ut til å være litt mer action-orientert og resultater drevet. I motsetning er Sedona tilnærmingen ofte mer subjektive og laid back. Med andre ord, som tilrettelegger av The Release Technique, har en tendens Crane å presse enkeltpersoner mot direkte prestasjon og møtet av faktiske mål. Samtidig er hans motstykke med The Sedona Method, Hale dwoskin, noe mindre skingrende, søker i stedet for å flytte enkeltpersoner til et sted hvor de lærer å slutte å hindre sine liv. Faktisk en subtil forskjell, men et skille likevel.

Kostnad

Mens kostnadene for både primær kurs spenner inn i hundrevis av dollar, Crane grunnleggende studie materiale i The Release Technique er noe rimeligere. Prisene er kjent for å svinge over tid, men The Release Technique er vanligvis rundt $ 100 billigere. Hvert selskap har også en jevn strøm av seminarer og retretter i forskjellige byer rundt om i verden. Kostnaden for disse hendelsene er relativt sammenlignbare mellom de to enhetene.

Personlig service

Ifølge selskapets hjemmeside, personer som kjøper Release Technique motta løpende og ubegrenset gratis telefon mentoring. De med spørsmål om teknikken er invitert til å utnytte et gratisnummer når de ønsker personlig assistanse med hjelp av kurs for vekst oppfyllelse. Sedona Method tellere med noe lignende kalt Worldwide Releasing fellesskap, tilgjengelig 24/7. I mellomtiden er Larry Crane kjent for ofte å være personlig tilgjengelig, via telefon, for individualiserte, gratis konsultasjoner. Sedona Method ikke publisere dette som et alternativ med sin leder, Hale dwoskin.

Sedona Method Vs. Release Technique

Som selvhjelp industri skyter fart, er folk som blir til mer alternative og komplementære løsninger for ulike helsemessige forhold, som angst, depresjon og stress. Sedona Method og utgivelsen teknikken er to relativt nye prosesser der enkeltpersoner kan la gå og gå videre.

Historie

Release Technique, eller Sedona metoden, ble utviklet av Lester Levenson etter at det ble oppdaget at han led av en terminal helsetilstand. Gitt en grim prognose, Levenson dro hjem og fokusert på hans problem. Hans problem bare skjedd å gjøre ham ulykkelig, og det var da han forsto hva som var galt: Han manglet lykke i livet hans, selv om han sterkt ønsket det. Tross alt, vi ønsker alle lykke. Vi alle ønsker det, og dette ønsket er hva, Levenson trodd, holder oss tilbake. Desire avler lidelse, fordi vi merke til mangelen på hva det er vi ønsker. Han antok at hvis vi fjernet negativ tanke på ønske fra oss selv (eller noen negativ tanke), kan vi oppnå våre drømmer og mål. Når han fjernet et ønske om å være lykkelig og bare lot seg å være lykkelig, forbedret tilstanden hans og han ble helbredet. Levenson konkluderte med at all lidelse og dårlig skjebne skyldes negativ tanke, og slipper fra det negative tanker vil bety emosjonell frihet. Levenson student Larry Crane, grunnleggeren av Release Technique, begynte å dele teknikk med verden. En annen student, Hale dwoskin, gikk på å utvikle Sedona Method, alt fra de samme læresetninger Levenson. Foreløpig har tro på Levenson vært innbrudd i to fraksjoner: Cranes Release Technique og dwoskin er Sedona Method.

Sedona metoden og Release Technique

Sedona Method ble etablert av dwoskin. Metoden er ment å hjelpe folk bli klar over sine følelsesmessige forbindelser til hendelser, gjenstander, tanker og atferd gjennom en rekke spørsmål. Disse spørsmålene hjelper den enkelte forstå deres emosjonelle avhengighet av negative tanker og deretter tillate den enkelte å gi slipp på de negative tankene. Release Technique ligner på Sedona metoden i at både teknikker utnytte en rekke spørsmål, meditasjon og puste prosesser. Teknikken fokuserer også på en prosess som kalles å banke, der en person kraner visse områder av kroppen for å lindre stress og angst. Ved å bruke tappeprosessen, kan enkeltpersoner få umiddelbar lindring fra spenninger som kan føre dem til å falle tilbake på gamle negative mønstre.

Begge teknikkene har en rekke CD-er for salg, som kan hjelpe en person lære teknikkene fra grunnleggerne.

Sammenligning

Det er liten forskjell mellom de to teknikkene, annet enn som utviklet kurset. Men som med en prosess, er det opp til den enkelte å avgjøre hvilken teknikk som fungerer bedre for dem eller hvilken organisasjon appellerer til dem mer. Begge hjelpe den enkelte til å finne og erkjenne negative tankemønstre, som kan holde dem i en stillestående mønster.

The Sedona Method for Releasing Emosjonell Tension

Gi slipp på uønskede følelser og frigjøre følelsesmessige spenninger er målet for Sedona Method, også kjent som Lester Levenson Release Technique. Levenson utviklet teknikken da, etter å ha blitt fortalt at han hadde bare seks måneder igjen å leve, skjønte han at hans følelser var forårsaker alle hans problemer. Han levde i ytterligere 42 år, og lærte sin teknikk til mange studenter. En student var Hale dwoskin, som nå lærer Release Technique som Sedona Method.

Trinnene i Sedona Method

The Sedona Method er en prosess med å stille enkle spørsmål som er utformet til å henvise deg til opplevelsen av å gi slipp og ikke lenger holde på følelser du ikke vil. Ifølge dwoskin, hensikten med prosessen er å få din egen frihet og klarhet, og det spiller ingen rolle om din følelse er berettiget, langvarige, eller høyre.

Det første trinnet i Sedona Metoden er å fokusere på hva du ønsker å føle seg bedre om, og deretter la deg virkelig legge merke til hva du føler i øyeblikket. Velkommen følelsen og la det være hva det er.

Når du er i kontakt med hva du føler, er det andre trinnet for å spørre deg selv ett av følgende tre spørsmål: "? Kan jeg la denne følelsen gå Kunne jeg bare la denne følelsen være her Kan jeg ønsker denne følelsen?" Disse spørsmålene bare spørre om det er mulig for deg å ta denne handlingen. Med et minimum av tanken, svarer ærlig med et ja eller nei.

Det tredje trinnet er å spørre deg selv ganske enkelt: "Enn Jeg Er jeg villig til å slippe taket?" Svarer du nei, eller hvis du er usikker, spør deg selv: "Ville jeg heller ha denne følelsen, eller ville jeg heller være gratis?"

Selv om svaret er fremdeles nei, er det fjerde trinnet til å spørre deg selv: "Når" Dette spørsmålet er en invitasjon for deg å gi slipp på følelsen akkurat nå. Den eneste gangen du kan gjøre noe med måten du føler er i øyeblikket.

Det femte trinnet er å gjenta de fire første trinnene så ofte du trenger før du føler deg fri for målrettede følelse.

Betraktninger

Dwoskin sier at du vil trolig slippe taket litt mer på hvert trinn i prosessen. De første resultatene kan være subtile, men hvis du fortsetter, vil du merke større resultater. Med et gitt emne, kan du oppleve at du har lag med følelser å arbeide gjennom, men noe du gir slipp på er borte for godt. Selv om prosessen er enkel, hvis du ønsker mer inngående hjelp, se Sedona Method selvfølgelig tilgjengelig fra Sedona Training Associates.

Sedona Method of Letting Go

Sedona metoden er en enkel teknikk som lærer enkeltpersoner til å mestre sin naturlige evne til å gi slipp på negative og uønskede følelser - med mål om å finne klarhet og fremme starten av helbredelsesprosessen.

Fordeler av Sedona Method

Når praktisert, kan du dra nytte av de mange fordelene av Sedona Method. Noen av fordelene inkluderer klarhet, indre fred, økt produktivitet, mot stress, sunnere relasjoner, frihet fra frykt, åndelig vekst, og helbredelse av uløste traumer.

Fremgangsmåten er enkel å lære og kan påføres i dagliglivet.

Fire måter av Letting Go

Ifølge Sedona.com, omfatter de fire første måter å tilnærme seg prosessen med å la gå først tillater deg selv å slippe uønskede følelser umiddelbart og la de undertrykte følelser i underbevisstheten din fordrive. Akkurat som å gi slipp på ting og gi dem muligheten til å slippe, kan du gjøre det samme med følelser - slipp dem og la gå. Den andre måten innebærer innbydende følelse; bare la følelsene være. Den tredje måten er dykking i midten av følelse eller følelser. Dype og sterke følelser er bare på overflaten. Dykking i sin kjerne vil tillate deg å oppdage stillhet og fred. Den fjerde måten er den holistiske slippe av alle sider av en tro eller problem. Dette betyr at du bør legge merke til at dine følelser er definert av det motsatte. Med andre ord, hvis du føler deg trist, er tristhet definert av det motsatte, eller føler seg lykkelig. Sedona Method mener at hvis du velkommen både følelser og det motsatte - den lykke og sorg, for eksempel - både følelser vil oppløse og la deg gratis.

Fifth Way of Releasing

Den femte måten er det nyeste tilskuddet til metoden for å slippe taket. Ifølge den femte måte, er den personen som du er nå, eller tilstedeværelse som du har, den personen du alltid har vært og alltid vil være. Tilstedeværelsen at du har dermed dikterer hvordan du opplever alle følelser og hendelser.

Din tilstedeværelse kan også bli referert til som viten fordi det er erkjennelsen av intet som lar deg fullt oppleve ting. Din tenkning, når påvirket av din tro med falske referanser av oss selv, er bare begrenset og vil gradvis forsvinne. Hva overflater er din direkte bevissthet om hva som er her og nå. Tenkning blir mer reflekterende og blir naturligvis justert til selvbevissthet. Dette vil skinne gjennom i tankene dine så klart resonnement. Det er gjennom full aksept og viten som en autentisk kan frigi eller la gå.

Sedona Method

Sedona Method


De fleste mennesker har dem, pent opp følelser, følelsesmessige utbrudd, sinte tanker og ukontrollert stress. Folk i USA er ivrige forbrukere av selvhjelpssystemer, noe som gjenspeiles av de store seksjonene om dette emnet i bokhandler og biblioteker. Mange av disse programmene krever komplekse programmer som er vanskelig for noen mennesker å forstå, administrere, eller fortsette på lang sikt. Ett system, Sedona Method, utgir seg for å være annerledes --- slik at en mer enkel teknikk.

Hva er det?

Sedona metoden er en enkel, lett-å-lære teknikk som viser enkeltpersoner hvordan å tappe inn i deres naturlige evne til å gi slipp på smertefulle og uønskede følelser. Mennesker med interesse for personlig utvikling eller selvforbedringsprogrammer er ofte allerede klar over denne metoden og dens fordeler. Lester Levenson først opprettet denne "gi slipp" -konseptet, men det var hans student, Hale dwoskin som utviklet og raffinert programmet. Den første klassen skjedde i Sedona, California i 1974, og det er nå en vellykket Internett-bedrift som fremmer bøker, CDer og DVDer.

Slik fungerer det

Sedona Method hjelper enkeltpersoner gjenkjenne sine følelser og fjerne dem de ikke vil ha. Dette hjelper brukerne eliminere emosjonelle bekymringer, løse negative følelser og finne klarhet i det øyeblikket de er i. Letting go av disse følelsene er å frigjøre og tillater en følelsesmessig healing prosess for å begynne. Dette fører til bedre relasjoner, mindre stress og eliminering av dårlige vaner. Brukere hevder å føle seg bedre, gjøre klokere beslutninger, være mer i kontroll og generelt se en bedre livskvalitet.

Forskjellen fra andre programmer

Selv om målet til de fleste programmene er frigjøringen av sinnet fra negativitet, gjør Sedona Method det uten å gjøre folk avhengige av en ukentlig terapeut. Enkeltpersoner er bemyndiget til å gjøre ting på egenhånd uten å snakke med noen for motivasjon. Denne personlige motivasjon kan bli tappet inn som behovet oppstår, og før den har en sjanse til å skape uønskede effekter. Personen som trenger hjelp er både pasient og terapeut, individuelt avklare hva som er nødvendig for å helbrede.

Kritikk

Noen mener at Sedona metoden er litt mer enn en vanlig selvhjelpsprogram. Det er sett på som en form for skjult overtalelse, ved hjelp av bildet av definerte teknikker for å påvirke enkeltpersoner til å kjøpe dyre bøker, CDer og seminarer. Det er også kritisert for å markedsføre seg som en "enkel" program, mens det krever en stor bok og 20 CD-er for å lære.

Konklusjon

Utgivelsen av negativitet i livet er en naturlig opplevelse som mange bruker hver dag uten å vite det. Sedona Method utdanner folk til å sette den evnen under deres kontroll og hjelpe dem føre en mer positiv, konstruktiv og lykkelig liv.

Hvordan Slipp Bruke Sedona Method

Hvordan Slipp Bruke Sedona Method


Tenk deg livet ditt være i stand til å gi slipp på din begrensende tro og mønstre. Tenk deg å bringe rikdom, indre fred og sunnere relasjoner i livet ditt. I 1952 oppdaget Lester Levenson at hans tilknytning til hans følelser var årsaken til en dødelig sykdom. Han fortsatte med å oppdage en utgivelse teknikk for å gi slipp på uønskede følelser, noe som fører til et liv i større lykke og oppfyllelse. Metoden er basert på premisset om at følelser er bare følelser og ikke fakta, og derfor kan la gå. Det er fire skritt til Sedona Method.

Bruksanvisning

Bestemme å slippe følelser. Du må bestemme at du vil slippe følelsene du går gjennom. Visualisere holde den følelsen i hånden. Grep det tett og rull den rundt i hånden. Visualisere å holde på den følelsen som et objekt som du enkelt kan slippe. Føler vedlegget til objektet, og deretter visualisere slippe dette objektet som en refleksjon av følelser du er villig til å slippe taket.

Velkommen og la følelser som du ønsker å la gå. Fokuser på hva du ønsker å føle seg bedre om. Målet er å ønske velkommen følelse og være klar over den følelsen.

Dykking inn i kjernen av følelser. Spør: "Hva ser jeg?" Ifølge Hale dwoskin, nåværende lærer av Sedona Method, finnes ingenting i kjernen, bare fred og stillhet. Følelsene er på overflaten. Og følelser på overflaten er lett å la gå.

Holistisk slippe er det fjerde trinnet. Emosjonelt baserte problemer holdes sammen og definert av motsetninger. Innbydende begge sider eller motsetninger av følelser, i motsetning til å klamre seg til ett og motstå den andre, skaper en situasjon der følelser kan oppløse, etterlot seg en klar og tom plass innenfor å tillate nye opplevelser.

Tips og advarsler

 • Slippe å bruke Sedona metoden kan brukes til å håndtere alt fra avhengighet til vekttap.

Mindre Dyre Sedona Method Teknikker

Sedona Method er et selvhjelpsprogram utviklet for å hjelpe enkeltpersoner oppnå, i henhold til sin
eget slagord, "varig lykke, suksess, fred og følelsesmessige velvære." Selv om metoden er i besittelse av mange ivrige tilhengere, kan kostnadene ved programmet materialer og seminar oppmøte varierer fra hundrevis til tusenvis av dollar. Er det nødvendig å betale store summer for å finne fred og emosjonell velvære? Hvilke andre programmer gir samme nytte for liten eller ingen kostnader?

Følelser Anonym

Det primære fokus i Sedona metoden er å lære folk hvordan de skal, i henhold til programmets egen ordgyteri, "release og slipp" negative følelser, tanker og følelser for å skaffe seg lykke og fred. Medlemmene av Emotions Anonymous (EA) peker sin oppmerksomhet mot nøyaktig samme mål; men enda bedre, er programmet helt gratis. Mens en kurv er gått på møter for donasjoner, medlemmer og deltakere vanligvis setter ikke mer enn en dollar eller to for å dekke kostnadene for leie plass, kaffe og grunnleggende materialer. Fellesskapet består av individer som kommer sammen på ukentlige møter for å diskutere, og lære å arbeide gjennom, negative tanker og emosjonelle mønstre. En spesielt viktig element av følelser Anonymous er tradisjonen med medlem hjelpe medlem finne en vei til tilfredshet. Etablert i 1971, er EA en 12-trinn utvinning program uten religiøs tilhørighet. Programmets primære hensikt er å hjelpe enkeltpersoner leve fruktbare liv mens de lærer å overvinne problemene så forskjellige som depresjon, sinne, ødelagt eller anstrengte forhold, sorg, angst, lav selvfølelse, panikk, unormal frykt, bitterhet, sjalusi, skyldfølelse, fortvilelse, trøtthet, spenning, kjedsomhet, ensomhet, tilbaketrekking, obsessive og negativ tenkning, bekymring, tvangshandlinger og en rekke andre følelsesmessige problemer. Det er ingen grunn til å gjøre avtaler eller kjøpe noen materialer. Bare se opp tid og sted for den nærmeste EA møte og delta. Nye medlemmer og de som bare ønsker mer informasjon er alltid velkommen. Ikke vær sjenert. 12-trinn møter er alltid veldig uformell og behagelig.

Ledig 12-Step Program

Anonyme Alkoholikere (AA) er bestefaren til alle 12-trinns utvinning programmer. Grunnlagt i 1935, mer enn 17 år før prinsippene i Sedona metoden begynte å forme, har AA forvandlet millioner av liv og påvirket prinsippene for mange personlig vekst og utvinning programmer. Oppriktig, hvis en person er interessert i å forbedre sitt liv gjennom implementering av Sedona metoden, sannsynligvis betyr det han søker etter en lykke og suksess i livet som mangler. Det er også målet for hvert 12-trinn utvinning program i tilværelsen; og det er bokstavelig talt dusinvis av dem. Deprimert Anonymous, Domestic Violence Anonymous, Anorexics & Bulimikerne Anonym, Anonyme Gamblere, Nikotin Anonym, Workaholics Anonymous, Sex Addicts Anonymous, hver og en av dem helt gratis. Nesten alle problem som kan bli besvart av Sedona metoden sannsynligvis har en tilsvarende 12-trinns program til nytte.

Mens hver utvinning programmet fokuserer på en bestemt besettelse eller avhengighet, er den underliggende håp om hvert å løse følelsesmessige forstyrrelser og ulykkelighet som utløser negativ tenkning og ødeleggende atferd.

Lokale diskusjoner

Hvis du arbeider på livet suksess gjennom en 12-trinns program er noe du ikke er helt i stand til å takle akkurat nå, bør du vurdere å søke etter folk med lignende interesser i byen din. Nettsteder som meetup.com gi oppføringer av interessante, spesialiserte grupper som samles for å bygge nettverk og diskutere et mylder av fag. Det er ganske lett å finne lokale folk som møtes jevnlig for å dele samtale om Sedona metoden og noen utvalg av selvhjelp og åndelige programmer.

Historie: Anestesiologi

Historie: Anestesiologi


Historien om anestesiologi er sammensatt. Fra tidlige tider har mennesket lett etter en måte å lindre smerte og å gjennomføre omfattende medisinsk arbeid på en pasient uten å forårsake intense smerter. Bedøvelsesmidler er også viktig under operasjoner. Pasienter som er våken vil tendere til å bevege seg når smerte streik, noe som reduserer presisjonen av kutt og utforskende kirurgi. Forskere har jobbet med utviklingen av vitenskapen om anestesiologi for mer enn fem tusen år.

Historie

Eksperter mener at vitenskapen om anestesiologi ble født i forhistorien, selv før brannen ble oppdaget og hjulet ble oppfunnet. Kapsler av opiumsvalmuen har blitt funnet i gamle Sumeria og andre ruiner dateres så langt tilbake som 4200BC. Innen år 1100 f.Kr., hadde opium blitt et viktig verktøy for kirurger. Dette ble dokumentert i skriftlige kilder er funnet på Kypros. Kina og India begynte å bruke opium rundt 500 e.Kr., selv om disse sivilisasjonene var allerede bruker andre stoffer, herunder cannabis, for å indusere stupor.

Typer

I antikken var det i utgangspunktet tre typer anestesi brukt: narkotika (som reduserer spenninger og føre til en generell følelse av velvære), anodynes (smertestillende) og sovemidler (som forårsaker søvn). Bruken av disse tre typer av stoffer avhang av hva som var tilgjengelig til en bestemt lege, i stedet for den type av prosedyre som skal utføres.

Identifikasjon

Tidlig i Europa, leger brukt en rekke urter for å bedøve sine pasienter. Mandrake, Datura inoxia og henbane var spesielt populære. Den største ulempen med disse urtene er at en høye doser av noen av dem kan føre til dødelig forgiftning, mens en dose som er for lavt vil ikke være nok til å gi noen bedøvelse lettelse. På grunn av dette, dødsfall på grunn av overdoser var vanlig. Ved det 13. århundre, begynte europeiske forskere eksperimenterer med opiater, som de var, i hvert fall tilsynelatende, mindre farlig. Italienske legen Theodoric Borgognoni var instrumental i innledningen av "svamp-metoden", der en fille dynket i stoffer som morbær juice eller opium ble holdt over pasientens nese å indusere bevisstløshet.

Betraktninger

Den neste store gjennombruddet i historien om anestesiologi kom tidlig i det 19. århundre, da britiske legen Henry Hill Hickman begynte å eksperimentere med bruk av lystgass. Det var imidlertid i odontologi hvor de viktigste forbedringer i bruken av karbondioksid ("ler gas") ble laget. Ved midten av det 19. århundre, ble hundrevis av tannleger å bruke gass til å behandle pasienter. Dette førte leger til å undersøke bruk av lignende stoffer - som dietyleter - både i odontologi og kirurgi. Begrepet anestesi ble skapt rundt denne tiden, så vel i et brev fra lege Oliver Wendell Holmes til en stipendiat forsker.

Effekter

Lokalbedøvelse ble ikke brukt før mot slutten av det 19. århundre. Frem til den tid, alle operasjoner og medisinske prosedyrer, men mindre, ble gjort under narkose. Den første lokalt bedøvelsesmiddel var kokain, brukt i oftalmisk kirurgi i 1884. Andre leger brukte en blanding av salt og is (som har en tendens til å brenne huden, og kan ikke brukes i nærheten av ansiktet) eller fordampede etylklorid påføres i form av en spray. Prokain, et tryggere alternativ til kokain, ble introdusert i 1905.

Hva er metoden for dobbelttrådet DNA testing?

Hva er metoden for dobbelttrådet DNA testing?


DNA-testing er en biokjemisk teknikk som forskere bruker til å nøyaktig identifisere et individ basert på hennes genetiske makeup. DNA-testing selskaper bruker denne metoden for å tilby en rekke tjenester, inkludert farskap testing, fødselspermisjon testing og siblingship testing. Denne teknikken er svært følsom og er i stand til å skille mellom personer med en høy grad av nøyaktighet. I 7 mars 1985 utgaven av '' Nature, "Sir Alec Jeffreys og hans team ved University of Leicester først beskrevet hvordan DNA-testing kan gi en" individuell spesifikk DNA fingeravtrykk "for hjelp i menneskelig genetisk analyse.

Historie

Deoksyribonukleinsyre (DNA) er en dobbel-strandet molekyl, ligner på en vindeltrapp, som finnes i alle kjerneholdige celler. James D. Watson og Francis Crick først foreslo dobbel-helix modell av DNA i 25 april 1953 utgaven av '' Nature. ' De to DNA-tråder er sammensatt av fire byggesteiner, kjent som nukleotider, som basepar på en komplementær måte. Det er rekkefølgen av baser langs en enkelt streng av DNA som gir opphav til den genetiske koden.

Innhenting av en DNA-prøve

Innhenting av en kvalitet DNA-prøve er et viktig skritt i enhver DNA test. Kilder av DNA fra en person inkluderer hår celle, hudcelle eller blodprøver. Den metoden som er mest brukt av DNA-testing selskapene å skaffe DNA-prøver er munnpinne. For eksempel, forvalter DNA Diagnostic Centre sine kunder med totalt fire buccale vattpinner som ligner vanlige bomullspinner. Kundene blir bedt om å gni vattpinner på innsiden av kinnene for å samle celler.

Short Tandem Repeat Profiling

Korte tandemrepetisjoner (STR) er repeterende enheter av nukleotider som er typisk 2-5 nukleotider i lengde. Disse repeterende enheter er ved siden av hverandre langs en DNA-tråd, og kan variere fra to til 16 gjentas i individer. Når et individs DNA blir mottatt av et laboratorium, er deres arrangement og antall STR analysert ved hjelp av polymerase kjedereaksjon (PCR), og dette er kjent som STR profilering. Dette er den mest brukte teknikken for formålet med DNA-testing.

Visualisering av STR Profiler

Visualisering utføres ved gel-elektroforese eller kapillær elektroforese. Gelelektroforese utnytter den negative ladningen av DNA-molekyler for å diskriminere mellom forskjellige størrelse DNA-fragmenter. De DNA-fragmenter som beveger seg mot den positive ende av et elektrisk felt med mindre fragmenter bevege seg raskere. Fragmenter blir deretter visualisert ved farging av en gel med etidiumbromid eller en sølvforbindelse. Under kapillær elektroforese, er fluorescensmerkede DNA innsatt i et lite glassrør og deretter utsatt igjen for et elektrisk felt.

Betraktninger

PCR er en teknikk som brukes for å forsterke mengden av genetisk materiale in vitro, så vel som brukes for å løse de enkelte STR profiler. Fordelene med å bruke STR profilering er at et individs STR profil er unik for ham, selv i tilfelle av søsken. Det eneste unntaket til dette er i tilfelle av eneggede tvillinger som deler 100 prosent genetisk identitet. En ulempe ved denne teknikk ligger i det faktum at den teknikker nøyaktighet avhenger sterkt på kvaliteten av DNA-prøven tilgjengelig.

Hva er de ulike metodene for Childbirth Levering?

Hva er de ulike metodene for Childbirth Levering?


Hvert år blir mer enn 4 millioner barn er født i USA, og 130 millioner barn blir født hvert år rundt om i verden. Mens fødselen av et barn er en gledelig anledning, kan det også være en veldig stressende opplevelse. Foreldre, spesielt de som er nye til leverings erfaring, kan slite med å velge riktig leveringsmåte. Naturlig, medisinert og keisersnitt er de tre grunnleggende metoder for fødsel. Til syvende og sist, den beste leveringsmåte avhenger av individuelle behov og preferanser.

Natural Levering

Naturlig fødsel inkluderer alle vaginal fødsel leveranser som ikke involverer medisiner. Naturlige fødsler som involverer alternative fødselsmetoder, som bruk av yoga og akupunktur for å bekjempe smerte, blir stadig mer populært i USA. Vann fødsler støttes nå i nesten 250 amerikanske sykehus og i 70 prosent av alle fødsel sentre.

Når en vordende mor bestemmer seg for å ha en naturlig fødsel, hun deretter må velge en levering anlegget. Naturlige fødsler kan skje på sykehus, fødsel sentre eller hjemme. Mens leger er på hånden for de som velger å levere på et sykehus, fødsel sentre tilbyr en hjemmekoselig setting der sertifisert sykepleier-jordmødre levere babyer. Fødsel sentre best tjener friske kvinner som har lav risiko svangerskap. For de som foretrekker komfort i hjemmet, homebirth, vanligvis under oppsyn av en jordmor, er et annet alternativ.

Medisinert Levering

Medisinert fødsel er et annet alternativ for de som ønsker å kjedelig eller eliminere smerten ved fødsel. Medisinere vanligvis innebærer bruk av smertestillende, eller, i spesielle tilfeller, narkose. Analgetika blir administrert intravenøst ​​gjennom en IV drypp settes inn i en blodåre eller muskel etter arbeids har startet. Dosen og tidsperioden for analgetisk bruk påvirke hvor sterkt et spedbarn vil reagere på medisiner. Som et resultat av analgetika, kan nyfødte behov for oksygen på grunn av pustevansker, eller fødes søvnig og ute av stand til å suge. Alle disse bivirkningene er forbigående og ikke har en langsiktig effekt på spedbarn.

Selv om bruken av generell anestesi kan være fristende fordi det eliminerer smerte, har den en rekke negative bivirkninger. Tang er nødvendig i leveranser av kvinner under narkose fordi de er ofte ute av stand til å bistå i barsel prosess. Oppkast mens under narkose kan føre til puste komplikasjoner eller død. I tillegg narkose lett passerer morkaken og går inn i fosterets sirkulasjon raskt, forårsaker grogginess hos nyfødte. Likevel, for mødre som lider av blodpropp lidelse eller som har hatt tidligere ryggoperasjon, eller i tilfelle av fosterets nød, eller i tilfelle en akutt keisersnitt, blir nødvendig narkose levering av en seteleie baby.

Keisersnitt

Keisersnitt er en type medisinert levering som blir nødvendig i tilfeller av kompliserte fødsler. Hvis en baby er i nød, er for store til å passere gjennom bekkenet, ikke i hodet-ned-stilling, eller for tidlig, er et keisersnitt ofte brukt. Beslutningen om å utføre et keisersnitt vanligvis er ikke gjort før etter arbeidskraft begynner og er en siste utvei på grunn av muligheten for komplikasjoner for både mor og barnet. Hvis moren allerede har hatt ett keisersnitt, har metoden blitt brukt for alle fremtidige leveranser for å unngå risikoen for uterusruptur som er forsterket med gjenta keisersnitt prosedyrer. Men i juli 2010, American College of Fødselsleger og Gynekologer gitt nye retningslinjer som sier at "vaginal fødsel etter keisersnitt (VBAC) er en trygg og riktig valg for de fleste kvinner som har hatt en tidligere keisersnitt."

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn


På et tidspunkt i tid, kan et barn bli møtt med et medisinsk nødstilfelle. Dessverre, foreldre er ikke alltid til stede eller i stand til å bli nådd. Som et resultat av medisinske fagfolk må være i stand til å oppnå så mye informasjon som mulig fra barnet selv. Informasjon - inkludert allergier, tidligere sykehusbesøk og operasjoner - er alle viktige aspekter i å gi et barn med best mulig behandling. Medisinske fagfolk må bruke sine ressurser - inkludert datasystemer - og snakke med barnet på en enkel måte.

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn

Bruk sykehusets datasystem. Sjekk om barnet noensinne har vært i denne spesielle sykehus før. Dette vil ikke gi deg en komplett up-to-date historie, men kan gi deg innsikt i allergier, tidligere sykehusinnleggelser, operasjoner og akuttmottaket besøk.

•  Sjekk barnets eiendeler. Se gjennom en bok bag eller liten pung barnet kan ha blitt bærer. Se etter diabetikere eller medisinsk advarsel kort, for eksempel.

Se etter identifikasjon armbånd. Barn med kroniske eller livstruende tilstander er sannsynlig å bære en medisinsk varsle armbånd. Dette armbåndet vil gi deg livreddende informasjon.

Snakk med barnet. Et barn kan huske visse medisinske hendelser i hans liv. Foreldre kan også ha instruert sine barn med hensyn til visse medisinske tilstander, og hva han skulle fortelle leger og sykepleiere. Spør barnet om han har noen arr eller om han noen gang husker å være i et sykehus. Spør ham hva vondt sist gang han besøkte et sykehus.

Bruk vilkår og forklare ting på en måte som et barn vil forstå. Når vi leter etter allergier, spør barnet om det er noen matvarer som foreldrene hennes sier hun ikke kan spise fordi det kan gjøre henne syk. Når jeg prøver å finne ut tidligere skader, be et barn om hun kan ha hatt en støpt på kroppen hennes tidligere, og hvor.

Hint

 • Hvis mulig, prøv å nå familiemedlemmer. Familiemedlemmer kan gi deg den mest nøyaktige informasjon om et barns medisinske historie. Dersom en skade oppstår på skolen, spør barnets chaperon hvis han brakte noen poster at skolen har i sine arkiver.

Den raskeste metoden for å miste Belly Fat

Ulike faktorer påvirker din evne til å miste sta magen fett. Men med tålmodighet og en konsekvent rutine, kan du raskt kaste uønskede pounds og forbedre kroppen din image. Det finnes måter å raskt bli kvitt magefett. Og disse metodene ikke involverer å sulte deg selv eller trener seks timer om dagen. Ved å gjøre endringer lett og enkel livsstil, kan du raskt forvandle kroppen din og tone magemusklene.

Endre matforbruk

Å bli kvitt magefett rask, nøye vurdere dine spisevaner og ser etter måter å gjøre forbedringer. For eksempel, overspising og overindulging i sukkerholdige godbiter bidrar til overmål abdominal vekt. Reduser dine daglige kalorier og erstatte sukkerholdige drikkevarer og snacks med vann og kalorifattig snacks (frukt, rå grønnsaker og yoghurt). Redusere inntaket av fet, stekt og rask mat kan også forvandle din midtseksjon. Å spise mer enn 1.500mg natrium per dag kan lindre væskeretensjon, som spiller en rolle i abdominal vekt.

Bli aktiv

Løse for å få aktive og opprettholde en aktiv livsstil. Være aktiv innebærer ikke nødvendigvis å trene flere timer om dagen. Enkle aktiviteter som gange eller lett jogging kan raskt brenne fett og kalorier, og redusere abdominal vekt. Komme i form innebærer minimum 90 minutter trening i uken, vanligvis tre 30-minutters økter i uken. I tillegg til hyppige cardio trening, toning trener (crunches, pilates, løfter benet) brenne flere kalorier og stram magemusklene. Dette resulterer i et tynnere og mer definert midtseksjon.

Sunn fordøyelseskanal

Dårlig fordøyelse kan føre til en rekke fordøyelses helsemessige bekymringer som forstoppelse og oppblåst mage. En lav-fiber diett er den primære skyldige, og dette kan resultere i en større del av magen. Hvis du raskt vil miste bule, forbruker mellom 20 og 35g fiber om dagen. Fiber-rik mat inkluderer hele korn, bønner, nøtter, rå og kokte grønnsaker og frukt. Tar en fiber supplement kan også gi daglig servering. For å bedre fordøyelsen og lindre forstoppelse eller oppblåsthet, drikke minst 64 oz. vann om dagen for å holde tarmkanalen hydrert, og opprettholde en regelmessig mosjon rutine å oppmuntre normale tarm sammentrekninger.

Hva er Bates-metoden?

Bates-metoden er oppkalt etter øyelege William H. Bates (1860-1931), som populariserte en metode for å forbedre synet ved omskolering måten enkelt brukt øynene hennes. Han publiserte "perfekt syn uten briller" i 1920 "The Bates Method for bedre syn uten briller" (1940) er fortsatt i print og mye lest.
Dr. Bates mente at synet kan forbedres ved å gjøre ting som å prakke øynene, soler dem mens de var lukket og redusere psykiske belastninger. Han hadde mange støttespillere og kritikere.
Den britiske forfatteren Aldous Huxley, hans mest kjente supporter, lærte sin metode og hevdet synet kraftig forbedret som han skrev om i "The Art of Seeing" i 1942.

Identifikasjon

Bates-metoden er en teori om at synet kan forbedres ved å redusere psykiske belastninger og kopiering vaner av mennesker med sunt syn. Dr. Bates lærte sine pasienter hvordan å palm øynene ved å dekke dem med hendene for å skape et svart felt for å skape mental avspenning. Han rådet dem til sol sine lukkede øyne til å forbedre deres helse. Han har også lært dem å "swing" deres øyne ved å stå og svaiende kroppen og hodet fra side til side for å la øynene til å også flytte på en måte å redusere stirrer.
Bates-metoden har blitt bearbeidet av andre eyecare lærere og det fortsatt blir undervist av folk som sier de har hjulpet mange å forbedre synet dramatisk.

Betydning

Ideen om at en person kan gjøre noe for å forbedre øyelidelser som nærsynthet, langsynthet, astigmatisme (når formen på øyeeplet er langstrakt, og skaper ufullkomne syn) og presybia (en manglende evne til å lese fine print tett) er revolusjonerende.
Bates-metoden har rutinemessig blitt kritisert av mainstream vestlige øyeleger som gir råd som ikke får riktig optiker er uklokt.
De fleste øyeleger mener at ingen øye øvelser eller noe kan gjøres for å korrigere ufullkommen syn annet enn kirurgi eller iført korrigerende linser.

Fordeler

Det er mange mennesker som sier at de har forbedret sitt syn ved å bruke Bates-metoden. Ettersom det er mange varianter av det, er det lett å se hvorfor sine kritikere ikke er så lett å overbevise.
De typiske teknikker av Bates-metoden omfatter prakke, soler øynene, og ved hjelp av noen form for svingende eller "skiftende" øynene som en vanlig øye vane. Staring er motløs og i noen tilfeller, kinesiske akupressurpunkter også lært å redusere psykiske belastninger.
Slik syn er både objektiv og subjektiv, kan forbedring være i øyet som ser. En person kan plassere en tallverdi på hennes syn på 20/30 eller 20/20, men forbedringene kan også være så subjektive som en tro at ens evne til å lese mat etiketter er blitt bedre eller at nattsynet har blitt bedre.

Funksjoner

I dag er Bates-metoden har vært vanlig undervist som en omskolering av måten man bruker øynene for å se. Redusere psykiske belastninger er vektlagt, som er metoder for å bruke prakke øynene flere ganger om dagen for å indusere avslapning.
Varianter av svingende er også lært, der sitter foran en datamaskin, kan man bevege hodet frem og tilbake, fra side til side, holde øynene på skjermen, som en måte å hindre stirrer. I Bates-metoden, ble et fast blikk likestilles med håndheving usunn øye vaner. Soler var kontroversielt: Utgangspunktet Dr. Bates rådet folk til å se på solen direkte. Senere ledet han pasienter til å holde øynene lukket.

Advarsel

Under ingen omstendigheter bør noen bruke den gammeldagse metoden for soler som rådet folk til å se direkte på solen. Dette kan skape permanent skade på netthinnen i øyet.
Hvis du har noen øyesykdommer, arbeide med din øyelege. Hvis du er interessert i å lære Bates-metoden, kan du kontakte en lokal øye pedagog som har mange års erfaring og som kan gi en liste over vellykkede kunder.

Hvordan få tilgang din medisinske historie

Hvert sykehus som noen gang har behandlet deg, har en medisinsk registrering av at behandling. Kompilere alle de medisinske poster i en enkelt fil eller dokument, og du har en medisinsk historie. Med mindre en person har bare blitt behandlet i en enkelt medisinsk anlegget siden fødselen, vil dette kreve at du kontakter og hente medisinske poster fra flere kilder.

Bruksanvisning

Gjør deg klar

•  Utarbeide en liste over alle medisinske fasiliteter som har gitt deg med behandling. Sjekk for å se om noen av disse øvelsene har solgt eller fusjonert med andre praksiser. Kontaktinformasjonen kan ha endret seg fra den gang tjenestene ble gitt. En komplett liste over medisinske fasiliteter bør inneholde klinikker, sykehus, kiropraktorer, apotek, tannleger og terapeuter, blant andre.

Kontakt hvert sykehus hvor du har blitt behandlet, og be din journal. Ifølge Health Insurance Mobilitet og Accountability Act, er pasienter tillatt eksemplarer av platene sine, selv om den fysiske posten er eiendommen av klinikken. Den medisinske anlegget er lov til å kreve en rimelig avgift for innredning kopien.

Organiser dine individuelle medisinske poster i en medisinsk historie. Kronologisk rekkefølge er vanlig, og starter med fødselen og fortsetter til de mest aktuelle medisinske behandlinger.

Tips og advarsler

 • Be om medisinske poster så snart som mulig etter behandling. Dette holder historien så oppdaterte som mulig og hindrer glemme om en behandling.
 • Papirjournalen kan være bulking og upraktisk. Innlegging av informasjon fra de medisinske fasilitetene i en enkelt datastyrt database gir en mer portabel historie. Kommersiell dataprogramvare og selv Internett lagringsmuligheter finnes. Medisinsk flash-stasjoner, tilgjengelig med ambulanse mannskaper, akuttpersonell og andre medisinske fagfolk også blir nå markedsført.
 • Passere din medisinske historie videre til etterkommere som kan ha nytte av denne kunnskapen.
 • Oppretthold sikkerhetskopier av din medisinske historie. En papir medisinsk historie kan bli ødelagt i en brann eller flom. Oppbevar sikkerhetskopien på et sikkert sted vekk fra den primære lagringsstedet. Sikkerhetskopier av elektroniske medisinske historien bør lagres på stedet og utenfor området for å hindre tap av data fra elektroniske problemer så vel som fysiske katastrofer.
 • Hvis den medisinske historie er lagret på Internett sørge personvernpolitikken til leverandøren beskytte dine rettigheter.

Hvordan lage en medisinsk historie

Hvordan lage en medisinsk historie


Husker du alle de forholdene du har blitt behandlet for, eller siste gang du hadde en stivkrampe skutt? Hvis ikke, vil skape en personlig medisinsk historie hjelpe deg å holde styr på helseinformasjon. En personlig helsejournal forbedrer sikkerheten og kvaliteten på omsorgen du mottar. Når du er involvert i oppgaven med å holde nøyaktig oversikt når du møter kroniske sykdommer, kan den medisinske posten være en ekte livredder.

Bruksanvisning

•  Lag et diagram ved hjelp av et regneark eller tekstbehandlingsdokument som inneholder navn, fødselsdato, og blodtype.

Legg informasjon om narkotika og matallergier, familie sykdommer og kroniske sykdommer, hvis det er aktuelt. List alle medisiner som du tar sammen med sine bivirkninger og varighet av bruk.

Skriv ned navn og kontaktinformasjon av leger, apotek, kriseomsorgs og forsikringsselskaper.

Dato din siste legebesøk, testresultater og helseundersøkelser. Ta med en kort beskrivelse av hver prosedyre.

Be om en kopi av noen test eller prosedyre rapporter følgende dine legebesøk. Skann kopien inn i en digital rekord, eller lagre filen sammen med andre rapporter. Lagre kopier av medisinske regninger og forsikringskrav, så vel.

Tips og advarsler

 • Hold styr på dine livsstilsvaner, inkludert søvn, trening, spising, drikking og røyking.
 • Opprettholde en ukentlig helse journal for en mer grundig helsehistorie.
 • Men du velger å organisere din personlige medisinske posten, oppbevar den på et sikkert sted i en brannsikker safe eller en passordbeskyttet digital fil.

Historie Odontologisk

Historie Odontologisk


Odontologi, vitenskapen om å bruke tann informasjonen til å identifisere en avdød person, begynte så tidlig som i det første århundre e.Kr. Siden den gang har dette fagfeltet vokst til å bli anerkjent over hele verden av organisasjoner som American Board of Forensic Odontologen. Det er nyttig både i bevis kriminelle i retten og i å identifisere ofre for naturkatastrofer.

Ancient History og middelalderen

Den tidligste registrering av en person blir identifisert basert på tannundersøkelse dateres tilbake til 66 e.Kr., da Neros mor aksepterte leder av Lollina Paulina som bevis på hans død basert på misfarging av tennene. Den tidlige praktisering av odontologi er nevnt igjen i historisk informasjon fra middelalderen. Denne gangen ble det dental poster brukes til å identifisere John Talbot, en soldat som ble drept i slaget ved Castillon.

Tidlig amerikansk historie

Den første kjente bruken av odontologi i den nye verden skjedde da tannlege og revolusjonerende Paul Revere identifisert den ellers ugjenkjennelig kroppen av Dr. Joseph Warren basert på en tannbro han hadde konstruert for ham to år tidligere. Odontologisk bevis ble først akseptert i retten ca 75 år senere i Webster-Parkman saken, der juryen ble presentert med rester av tannfyllinger fra offerets lemlestet kroppen.

Mid-1900

Praksisen med odontologi gjort noen av sine mest betydelige fremskritt i løpet av midten av det tjuende århundre. To odontologer (Welty og Glasgow) utviklet et system der tann poster kunne analyseres raskt ved et system av kort som brukes på en datamaskin. Denne oppfinnelsen betydelig avansert odontologisk prosessen og gjør den både mer presis og enklere å bruke. Denne prosessen ble deretter videreutviklet som det ble brukt til å identifisere restene i en rekke store katastrofer.

Nye bruksområder for odontologi

Odontologi har blitt brukt til å gjenkjenne ofrene for arrangementer som World Trade Center angrep i 2001, der tennene ofte var den eneste delen av kroppen som overlevde ødeleggelsen. Mens fingerprinting er fortsatt den foretrukne metode for å identifisere ofre, har odontologi vist seg å være svært nyttig i mange tilfeller. Det har blitt anerkjent offisielt av American Board of Forensic Odontologen.

Behov for Future Fremskritt

Praksisen med odontologi har plass til avansement på flere nivåer. For eksempel, dental poster er bare nyttig når forskerne har en rimelig gjetning om hvem tennene kan tilhøre. For eksempel må rettsmedisinske spesialister som ønsker å identifisere restene av et organ fra en flyulykke først innskrenke listen over ofrene fra navnene på folk som gikk ombord i flyet. Som denne vitenskapen bedres, kan rettsmedisinske forskere kunne sammenligne dental poster på samme måte som de sammenlignet fingeravtrykk.

Den beste metoden for å fjerne Bee Stingers

Ulike typer av bier og andre insekter brodd som en metode for egenbeskyttelse. Honningbier forlate sin stinger i deres offer. Det finnes flere effektive metoder for å fjerne en bie stinger. Den beste metoden har et tidselement: Jo raskere sentreringsrøret er fjernet, jo bedre. Dette skyldes det faktum at stingeren kan fremdeles slipper giften etter å ha blitt løsnet fra bie seg selv. Prøv å fjerne stinger innen de første 15 sekunder etter å ha blitt stukket, hvis mulig.

Skraping

Hvis en bie har stukket deg, og du kan se stinger fortsatt festet til huden din, kan du fjerne stinger ved å skrape den av. En tynn, flat gjenstand er best for dette. Prøv å bruke et kredittkort eller førerkort. Dersom det vil ta for lang tid å hente en flat, plast objekt, kan du også skrape stinger av med neglen. Etter fjerning, legger en kald klut eller litt is på området for å redusere hevelse og smerte. Du kan også prøve en aktuell antihistamin krem ​​eller oral medisin for å hjelpe med ubehagelige symptomer.

Trekke

En annen metode for å fjerne en bie stinger er å trekke det ut. Honningbier lar ikke bare deres stinger implantert, men også en del av deres abdomen (som er festet til stinger). Bare ta tak i den synlige delen av magen og stinger mellom tommel og pekefinger, og raskt riv det ut av huden din. Følg opp med de samme typer behandlinger som er nevnt i avsnittet om skraping.

Emergency Intervensjon

Tiden det tar mellom stikket blir administrert og stinger blir fjernet er nøkkelen til å redusere ubehagelige bivirkninger. I en tilsvarende, men enda mer avgjørende måte, de som er allergisk mot bistikk må reagere raskt for å unngå farlige komplikasjoner. Hvis du får problemer med å puste, kvalme, kramper, betydelig hevelse, hodepine og / eller svimmelhet etter en bie stikk, ring 911 for øyeblikkelig hjelp. Allergi mot bier kan forårsake livstruende reaksjoner. Adrenalin brukes ofte til å reversere en allergisk reaksjon på en bie stikk. Dette kan bli administrert i form av en injeksjon av offeret eller av en annen person. Hvis du har kjent allergi mot stikk, bære en nødsituasjon brodd kit med deg til enhver tid. Fjern stinger så raskt som mulig, administrere en injeksjon og ringe krisepersonell for å følge opp situasjonen.