Digidexo.com

uke 40 gravid lakser olje

Ulike bruksområder for Castor Oil

Castor olje er hentet fra castor frø. Det er en veldig blek gul væske med anti-inflammatorisk og anti-oksiderende egenskaper. Det har vært brukt i århundrer for å behandle forskjellige hudlidelser, så vel som forstoppelse, og har vært brukt for å indusere arbeidskraft. Den har en sterk og ganske ubehagelig smak, men kan svelges. Det kan også brukes eksternt.

Indusere Ap

Castor olje stimulerer tarmer å tømme, og mange mener at den også kan brukes til å stimulere livmoren til å tømme. Vanligvis 2-6 timer etter å ha drukket en lakserolje og juice cocktail, vil en gravid kvinne har diaré og deretter begynne sammentrekninger. Noen oppskrifter på lakserolje cocktail er: 2 gram lakserolje blandet med 2 gram konsentrat av appelsinjuice som er etterfulgt av ett eller to glass vann; 2 gram lakser olje blandet med et stort glass juice; og 3 ts lakser olje blandet med et glass juice og en teskje natron for å gjøre en musserende cocktail.

Facial Cleansing

Ricinusolje også brukes til dyp rens porene i ansiktet. De med fet hud rådes til å blande 30 prosent lakserolje med 70 prosent solsikkeolje; de med balansert hud rådes til å ha en 20 prosent til 80 prosent forhold; og de med tørr hud får beskjed om å blande 10 prosent lakserolje til 90 prosent solsikkeolje. Glatt og massere oljeblandingen over ansiktet til porene er mettet.

Påfør en ren varm vaskeklut, varmt nok til å åpne porene, over ansiktet og holde den der til den er avkjølt. Når avkjølt, tørk av oljen vekk forsiktig med vaskeklut, skylle den under varmt vann. Gjenta denne prosedyren flere ganger til all oljen er tørket bort.

Avføringsmiddel

Castor olje stimulerer tarmene å tømme. Folk bruker det som et avføringsmiddel ved å ta en teskje av lakserolje i morgen for å stimulere sine tarmer. Det kan tas med juice å kutte den bitre smaken uten negativ innvirkning de avføringsmiddel effekter. Folk rådes til ikke å ta lakserolje sammenhengende i mer enn tre dager.

Hudbehandling

Sammen med rensing av huden, kan lakserolje brukes til å behandle hudirritasjoner som solbrenthet, skrubbsår, akne, tørrhet, byller, vorter, strekkmerker, leverflekker, fotsopp og betennelse. Påfør lakserolje til de berørte områder ved hjelp av en bomullsdott eller, for store områder, et ubleket bomullsklut; vikle det å holde på over natten. For svært små områder, bruke lakserolje på gasbind del av en bandasje.

Lakserolje kan også anvendes for å behandle rynker, da den bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Bruk den forsiktig over rynkete huden med en bomullsdott, spesielt rundt øynene.

Stye Treatment

Castor olje er anti-bakterielle komponenter har blitt funnet å være effektiv mot styes --- infeksjoner på øyelokket olje glands. Behandl stye med en svært liten dråpe av ricinusolje direkte 2-3 daglig.

Leddgikt og stølhet Remedy

Castor olje er anti-inflammatoriske egenskaper blir brukt til å lindre leddgikt ledd, nervebetennelser og såre muskler. Vanligvis er en liten bomullsdott dynket med lakserolje, og deretter påført på den syke ledd eller muskel. Dekk puten med plastfolie og legg en varmeflaske eller varmepute på plast-dekket bomullsdott i ca 45 minutter til en time daglig.

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene


Over tid lungene mister sin elastisitet, på grunn av saken sakte akkumuleres i dine lunge porene. Pineapple antas av enkelte eksperter for å hjelpe rense og tone disse porene, samt bidra expell innvollsorm gjennom enzymet bromelin. Vi anbefaler å lese "Hvordan forstå en ananas Fast" og konsultere legen din før du begynner dette raskt.

Bruksanvisning

•  Spis ferske ananas, så mye som du ønsker, for tre hele dager. Dette kan gjøres hurtig i opp til 10 dager, men et minimum på tre er neccesary å oppnå noen resultater.

Drikk malurt te eller ingefær te også. Du kan også inkludere fiken, rå mandler, og hele gresskarfrø i kostholdet ditt. Disse matvarer er også antatt å være fordelaktig lunge matvarer, men skal kun brukes moderat, og i tillegg til, ikke som en erstatning for, ananas.

Drikk et avføringsmiddel te eller spise frosne lakser olje kapsler om morgenen og kvelden på den tredje dag, og hver dag du raskt utover det, å bidra til å eliminere avfall. Prøv en kapsel i starten, og hvis det ikke er nok, kan du prøve to.

Bryte din raskt ved å spise appelsiner eller lett dampede gulrøtter for å forberede kroppen din for tyngre mat.

Vent minst seks timer etter å ha spist appelsiner eller gulrøtter før han flyttet til noen rå eller dampede grønnsaker. Du kan gå tilbake til din normale diett neste dag, men prøv å unngå tunge, vanskelige å fordøye mat i begynnelsen.

Tips og advarsler

 • Ananas rask er utmerket for alle som har noen form for innvollsorm, siden enzymet bromelin, promenent i ananas, ødelegger bendelorm og de fleste andre ormer. Det ødelegger enda ormen larver, før de kan klekkes.
 • Inkluder noen lys yoga og pusteøvelser under fort. Tenk på din lungene helbredelse i løpet av denne fort.
 • De snerpende kvaliteter ananas vil løsne og klare slim og giftstoffer som dannes i de porøse vevet i lungene, slik at lungene bedre oxygenate blodet ditt, og forbedre din hele velvære. Andre snerpende frukt fungerer på en lignende måte, men i tradisjonen av denne raske, ananas er ansett for å være spesielt bra for lungene.
 • Gravide og barn bør ikke rask.
 • Rådfør deg med helsepersonell før du går på dette raskt, spesielt hvis du har diabetes, hjertesykdom, ulcerøs kolitt, eller epilepsi; hvis du er under 18 eller undervektig; eller hvis du er på medisiner.

Matvarer for å forbedre Memory

Å spise sunt er en av de beste måtene å forbedre din generelle helse. Maten vi spiser ikke bare bidra til sunne muskler og bein, men kan gi beskyttelse mot kreft og andre sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes. Personer som spiser mindre bearbeidet mat har en tendens til å ha bedre helse og mindre problemer med fedme. Velge matvarer å forbedre hukommelsen kan være utfordrende til du vet hva du skal se etter.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker er grønnsaker som er knasende og full av minne-hjelpende næringsstoffer. Disse inkluderer blomkål, brokkoli, rosenkål, kål og bock choy. Ifølge Joy Bauer, RN, CDN, disse grønnsaker bedre hukommelse. Aldersrelatert hukommelsestap kan faktisk bli reversert ved å spise disse typer grønnsaker. I en studie utført av Harvard Medical School blant kvinner med aldersrelatert hukommelsestap, ble det funnet at det å spise cruciferous grønnsaker bidro til bedre hukommelse enormt.

Grønne bladgrønnsaker

En annen type grønnsak som kan bidra til å forbedre hukommelsen er grønne bladgrønnsaker. Ifølge Joy Bauer, grønne bladgrønnsaker inneholder spinat, Collard og sennep greener, grønnkål og sveitsiske Chard. I den tidligere nevnte Harvard Medical School studie ble det funnet at grønne bladgrønnsaker kunne forbedre og med reversere hukommelsesproblemer.

Folic Acid

Spise mat rik på folsyre hjelper også med minne. Folsyre - også kjent som foliate - kan finnes i hele korn korn, linser, svarte bønner, soyabønner, brokkoli og Black Eyed Peas.

Fytokjemikalier

Fytokjemikalier finnes i frukt og grønnsaker som er fargerike. Disse inkluderer bær av nesten alle slag; rød, svart og lilla druer; aubergine; rød løk; rødbeter; rød og lilla kål og plommer. Ifølge Joy Bauer, fytokjemikalier bidra til å eliminere frie radikaler som finnes i blodsystemet, og kan bidra til å reversere aldersrelatert hukommelsestap. Spise mat rik på fytokjemikalier kan også hindre hukommelsestap.

Fisk

En annen mat for å forbedre hukommelsen er fisk. Ifølge Joy Bauer, omega 3 olje som er funnet i fisk kan bidra til å unngå nedgang i minnet. Men en risiko i å spise fisk er kvikksølvforgiftning, noe som faktisk kan skape minneproblemer. Som et resultat av dette er det anbefalt at fisken bare bli konsumert to til tre ganger per uke og bare en gang per uke for gravide kvinner.

Hvordan behandle kviser og Blackheads

Hvordan behandle kviser og Blackheads


Akne er en vanlig hudsykdom som rammer over 85 prosent av tenåringer. Mange voksne har acne problemer også --- det er anslagsvis 25 prosent av mennene og 50 prosent av kvinner utvikler akne i sitt voksne liv.
Akne kan deles inn i to kategorier: kviser og whiteheads / hudormer. Kviser oppstår når en pore brister og den omkringliggende huden blir infisert, danner en rød kul. Whiteheads og hudormer er hud follikler som har blitt fylt med talg og døde celler.
Du kan behandle kviser og hudormer med over-the-counter medisiner som inneholder benzoylperoksid. Hvis akne vedvarer, kan det hende du trenger å se en hudlege.

Bruksanvisning

•  Unngå å berøre ansiktet ditt. Det kan være vanskelig å motstå, men ikke plukk på kvisene dine eller hudormer. Du kan spre bakterier eller øke sjansene for arrdannelse hvis du gjør.

Vask ansiktet hver dag. Vask ansiktet med en mild ansiktssåpe for å vaske av sminke, bakterier, olje og døde hudceller. Du kan finne et bredt utvalg av rensemidler på ditt lokale apotek. Du bør bruke et rengjøringsmiddel spesielt for sensitiv hud hvis huden blir irritert lett.

Bruk benzoylperoksid. Påfør et tynt lag med benzoylperoksid krem ​​til ansiktet ditt hver dag for å bryte opp bakterier og døde hudceller tetter porene. Du kan kjøpe akne medisiner som inneholder benzoylperoksid på ditt lokale apotek. Benzoyl peroxide produkter som fungerer best med mild til moderat tilfeller av akne.

Bruk en krem eller gel med 2,5 til 5 prosent benzoylperoksid en eller to ganger om dagen. Hvis akne ikke rydde opp i 4 til 6 uker, kan du bruke en krem ​​med 10 prosent benzoyl peroxide. Vær forsiktig om: benzoylperoksid kan irritere huden din. Hvis huden din er sensitiv, kan du bruke en lavere konsentrasjon av kremen en gang om dagen.

Prøv Retin-A. Retin-A fungerer spesielt godt mot whiteheads og hudormer. Den er tilgjengelig med en resept fra lege, men du kan også finne over-the-counter løsninger på ditt apotek. Retin-A bør brukes med forsiktighet, skjønt. Det kan tørke ut huden din, gjøre huden mer følsom for sollys, og forårsake skade på gravide kvinner.
Hvis du velger å bruke Retin-A, snakk med legen din først og deretter bruke ekstra solkrem for å beskytte huden din. Det er veldig viktig å snakke med legen din hvis du er en kvinne som kan være gravid eller planlegger å bli gravid.

6. Ta antibiotika. Hvis akne er alvorlig, snakke med legen din og få en resept på et antibiotikum som behandler kviser og hudormer. Disse antibiotika (for eksempel tetracyklin og erytromycin) dreper bakterier som fører til whiteheads, og kan være svært nyttig mot hovne og røde kviser. Antibiotika er tilgjengelig på resept og kan brukes lokalt eller tatt muntlig. Sørg for å drikke rikelig med vann dersom du tar antibiotika for å behandle akne.

Bruk Accutane. Roaccutane er et kraftig medikament som brukes til å behandle alvorlig cystisk akne. Det er kun tilgjengelig på resept, og du bør bare bruke Accutane hvis legen din anbefaler det. Roaccutane forårsaker forskjellige bivirkninger og kan være svært skadelig for fosterets utvikling hos gravide kvinner. Kvinner som ønsker å ta Accutane må kanskje bruke to former for prevensjon for å sikre at de ikke gravid.

Tips og advarsler

 • Vask putevar hver uke. Bakterier og olje i ansiktet ditt kan bli overført til din putevar, som i sin tur kan bli overført tilbake på huden din. Sørg for å vaske putevar ofte å bøte på dette problemet.
 • Unngå oljebasert sminke og kremer. Oljebaserte produkter kan føre til tilstoppede porer. Bruk vannbaserte produkter i stedet.

Mest effektive naturlig behandling for vorter

Vorter kan være irriterende, skjemmende, og selv smertefulle hvis de er på et sted hvor de får ofte snagged. Vorter er forårsaket av flere av humant papilloma virus (HPV), og er svært smittsom. De forsvinner ofte spontant innen et par år med å vises. Men hvis man er plager deg, og du ikke vil at legen din til å brenne, fryse, eller klippe den av, forslag til naturlig behandling florerer.

Vanlige vorter

Selv om vanlige vorter kan oppstå hvor som helst på kroppen din, er du mest sannsynlig å se en på ditt ansikt, hender, armer og knær. Som du vet om du noen gang har søkt på internett etter en løsning, er råd rikelig, og foreslåtte hjem behandlinger varierer fra rimelig å risikabelt. De fleste er imidlertid godartet og kan ikke skade å prøve. Det er vanskelig å forutsi lang av en eksisterende vorte, og de ofte forsvinner uten noen behandling i det hele tatt. Waiting, da ville være en enkel og ofte effektiv behandling.

Prøv å nekte vorte oksygen. Denne behandlingen innebærer dekker vorte med duct tape, førstehjelp tape, eller klar neglelakk. Den dekker er igjen på daglig, med periodiske kontroller for å se om vorten har begynt å se flyttbar. En ofte sitert studie ved Madigan Army Medical Center i 2002 hevder at duct tape fungerer om lag 85 prosent av tiden til å fjerne vorter.

Apple cider eddik ofte fremstår som en kur for vorter i folkemedisin litteratur. Bruk den til vorte, ikke skyll av, og gjenta for uansett hvor mange uker det tar for vorte å endre på farge og fjernes. Mange forskjellige stoffer er anbefalt for bruk i dette på samme måte. Vitamin A eller E, innsiden av bananskall, aloe vera, jod, knust hvitløk, lakser olje og natron, løk juice, tea tree olje og oregano olje er noen eksempler.

Plantar warts

Plantar warts oftest oppstår på bunnen av føttene og tærne. De ser mer ut som hvite hard hud, men er øm å ta på, og kan være ganske smertefullt å gå på. Den gode nyheten er at de er lite sannsynlig å spre seg til andre deler av kroppen din. Duct tape og eple cider eddik er mest anbefalt som naturlig behandling for plantar warts. Pass på å ikke grave seg ned i kjøttet når du prøver å bli kvitt plantar vorter, som du kjører risikoen for å smitte området.

Genital warts

Se en lege. Disse myke, fuktige vekster finnes overalt i underlivet er seksuelt overførbare, og svært smittsomt, ifølge Resept for Nutritional Healing. Genital warts kan også overføres til en baby under fødselen. Enkelte typer av genitale vorter er forbundet med cervical cancer. Ikke prøv hjem behandlinger - gå til legen din.

Hvordan bli kvitt Ringorm i Minutter

Hvordan bli kvitt Ringorm i Minutter


Ringorm, eller dermatophytosis, er en soppinfeksjon som vises på huden som en sirkulær, hevet rødt utslett. Soppen ligner på hva som forårsaker fotsopp. Ringen vil ofte vises skjellete, og det kan være svært kløende og vanskelig å bli kvitt. Mens ingen rette klarner ringorm fra huden din i løpet av minutter, vil mange av de rettsmidler tilgjengelig tømme ringorm raskt og tar bare noen minutter å tilberede og bruke. I de fleste tilfeller kan du unngå en tur til hudlege ved å behandle ringorm hjemme.

Bruksanvisning

•  Prøv en over disk anti-sopp krem. Påfør kremen sjenerøst med en bomullspinne for å unngå å smitte fingertuppene. Dekke området med en plastisk bandasje. Endre bandasjen og på nytt kremen minst hver åttende time, eller hvis bandasjen blir våt. Ringorm reagerer vanligvis til denne behandlingen innen en uke. Selv når utslettet tørker opp og begynner å flasse av, fortsette å bruke anti-sopp krem ​​for ytterligere to uker for å hindre gjentakelse.

Bruk en bomullsdott eller bomullsdott å bruke klar neglelakk over det berørte området. Påfør polish noen få timer i to til tre dager før utslettet tørker opp og flasser av. Vattpinne området med neglelakkfjerner og varmt såpevann for å fjerne polish før reapplying.

Tørk av tea tree olje med en bomullsdott på huden for å unngå forurensning. Ringorm skal forsvinne innen en uke. Tea tree olje kan brukes på ringorm noen få timer.

Påfør eddik til blistery utslett noen få timer for omtrent en uke. Ringorm vil tørke opp og bli flassete. Når ringorm flasser av, gjelder anti-sopp krem ​​to ganger om dagen for ytterligere to uker for å unngå en gjentakelse.

Castor Oil for Joint Pain

Castor Oil for Joint Pain


Castor olje kan brukes til å lindre leddsmerter og andre typer sårhet ved å opprette en lakserolje pakke og plassere den på det såre området, i henhold til noen helhetlig medisin utøvere.

Om Castor Oil

Castor olje er hentet fra castor bønne plante frø, som vokser i pods. Anlegget, som også er kjent under sitt botaniske navn, Ricinus communis, og blir noen ganger kalt Ricinus, har en tendens til å vokse godt i solrike og varme klima. Frøene, som ligner oppsvulmede biller, og selve anlegget, faktisk er giftig; spise en enkelt frø kan gi deg en urolig mage. Spise en rekke frø kan føre til hjerte-problemer. Imidlertid kan lakserolje opprettes trygt fra frø fordi giftige element, ricin, som er mest konsentrert i castor bean plantens frø, er vannløselig og er utelukket fra olje under produksjon, i henhold til den kanadiske regjeringens giftige planter Informasjon System.

Store mengder lakserolje er importert til USA og Europa hvert år. Oljen blir for det meste brukt industrielt, herunder blir brukt som et smøremiddel og for å gjøre visse trykksverter. Bare én prosent av lakserolje som er laget i USA blir brukt i medisinsk behandling, ifølge Purdue Institutt for hagebruk og landskapsarkitektur, men lakserolje kan være i stand til å bidra til å avlaste visse typer smerte.

Castor Oil and Pain Relief

Ifølge en fersk Huffington Post kommentarer av trener Stefan Aschan, som grunnla Styrke 123 treningsprogram, har lakser olje behandlinger vært i stand til å redusere skade helbredelse tid.

Nonprofit forening for forskning og opplysning (ER), grunnlagt av holistisk medisin utøveren og påståtte synske Edgar Cayce i 1931, foreslår å bruke en lakserolje pakke, sammen med en varmepute, for å forbedre sirkulasjonen og gi lindring for smerter og plager, inkludert joint smerte.

For å opprette en lakserolje pakke, brett et 12x18-in. stykke ull flanell i tre tykkelser, legg den i en gryte og mette den med lakserolje. Plasser pakningen på det området som opplever leddsmerter, dekk med plastfolie og et håndkle til å absorbere overflødig olje, og deretter bruke en varmepute. ARE foreslår forlater flokken på i omtrent en og en halv time, og bruke det i tre dager på rad for å avlaste bli med smerter eller annet ubehag.

Selv bruker lakserolje for å behandle mindre smerter er allment ansett som et alternativ medisin tilnærming, har noen medlemmer av det medisinske fellesskapet undersøkt lakserolje helbredende effekter. I 1994, en revidert versjon av William A. McGarey, MD bok "The Oil som helbreder: en lege suksess med Castor olje behandlinger" ble publisert, analysere case-studier der lakserolje ble brukt til å helbrede medisinske problemer.

3 Dag Tuna Diet for raskt vekttap

Spiser bare tunfisk i tre dager for å gå ned i vekt raskt kan fungere for deg hvis du er en frisk voksen. Men den føderale Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler å begrense forbruket av lys tunfisk til 12 gram per uke for å redusere forbruket av metylkvikksølv. Inntak av for mye kvikksølv fra sjømat kan føre til kvikksølvforgiftning. Se Resources for detaljer om hva slags sjømat er lavere i kvikksølv. Gravide kvinner og små barn er motet fra å spise albacore tunfisk, som er høyere i kvikksølv, og rådes til å spise mer enn 12 gram av lys tunfisk en gang per uke.

Ernæring

En kopp lys tunfisk på boks i vann og tappet for væske er ca 179 kalorier, og har 39 gram protein, ifølge NutritionData.com. For at mengden av tunfisk, det er ingen fett, ingen trans-fett, ikke sukker og ca. 521 mg natrium.

For de fleste friske voksne, proteinbehovet er halve persons kroppsvekt i gram. For eksempel vil en person veier 150 pounds, trenger ca 75 gram protein per dag. Idrettsutøvere eller personer som utfører arbeid med svært høye fysiske krav kan være nødvendig å forbruke mer: 0,8 gram i stedet for 0,5 gram protein per kilo kroppsvekt.

Crash dietter

De fleste mennesker slår til krasje dietter for å slippe vekt raskt for en spesiell hendelse som for eksempel et bryllup, high school reunion, eller kanskje som en konkurranseutøver for å gjøre en bestemt vektklasse (som i bryting eller boksing).

Farene ved krasj slanking ligger i å eliminere hele grupper av matvarer. Spiser bare tunfisk i tre dager betyr at du vil få mer enn nok protein, men ingen fiber eller andre viktige vitaminer og mineraler som finnes i frukt, grønnsaker, belgfrukter, meieriprodukter og hele korn.

EPA Advarer forbrukerne om Kvikksølv i tunfisk

Tunfisk inneholder også metylkvikksølv, og EPA anbefaler å spise ikke mer enn seks gram av albacore tunfisk og opptil 12 gram av lys tunfisk per uke. Gravide kvinner er motet fra å spise albacore tunfisk helt. Metylkvikksølv eksisterer i nesten alle matvarer som det er funnet i sjøvann. Var du å spise tre dager med tunfisk, kan du lett overstige EPA anbefaling. EPA anslår seks gram tunfisk er et måltid og 12 gram for å være ca to måltider.

I stedet for krasj slanking, spise en balansert diett av magert kjøtt, fjærkre, fisk, belgfrukter, magre meieriprodukter, hele korn, frukt og grønnsaker.

Mat Stamp Informasjon for North Carolina

Mat Stamp Informasjon for North Carolina


Mat og Nutritional Services (FNS) er United States Department of Agriculture (USDA) etaten som forvalter nasjonens maten hjelpeprogram. Som av 1 oktober 2008, programnavnet var endring fra Food Stamp Program til Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP). The North Carolina Mat og Nutritional Services programmet administreres av North Carolina Department of Social Services (DSS). De ansatte bestemmer valgbarhet og forvalter den føderale programmet på statlig nivå.

Husholdning

Bestemme sammensetningen av søkerens husstand er en viktig del av vurderingen av mathjelp valgbarhet. Inntekts- og ressurs grensene er etablert i henhold til antall personer i en husholdning. I noen situasjoner kan flere mennesker som bor i samme bolig bli klassifisert som separate husholdninger. Forholdet mellom de enkeltpersoner til hverandre og på hvilken måte de kjøper og tilberede måltider er viktige faktorer for å bestemme husholdningenes sammensetning.

Inntekt Terskler

Bruttoinntekt er en faktor i å bestemme valgbarhet. DSS vil be om følgende informasjon for alle husholdningsinntekt: bruttobeløp, inntektskilde, frekvens for innbetaling og lønning. En DSS representant bekrefter den ved å kontakte kilden til betaling eller bedømme lønn dokumentasjon. DSS samler denne informasjonen for å bekrefte at søkeren ikke overstiger de fastsatte inntektsgrenser. Som av 1 oktober 2009, er det brutto månedsinntekt grense for en familie på fire $ 2389. Grensene er forskjellige for søkere som er Work First Family Assistance (WFFA) eller Supplemental Security Forsikring (SSI) mottakere.

Ressurser Terskler

En søkers eiendeler er også en faktor i å bestemme matvarehjelp valgbarhet. Søkeren må videreformidle tellbar informasjonsressurs for alle medlemmer av husstanden. Sjekke kontoer, sparekonto, aksjer, obligasjoner og båtene er tellbar ressurser. Et hjem eller land som søkeren eier ville ikke betraktes som en tellbar ressurs. Den FNS tellbar ressurser grensen er $ 2000 per husholdning. Hvis minst ett av medlemmene i husholdningen er en senior eller deaktivert, er grensen økt til $ 3.000.

Distribusjonsmetode

Mottakerne vil motta sine North Carolina FNS fordeler elektronisk. En elektronisk Benefit Transfer (EBT) konto er åpnet for mottakeren ved aksept. Det elektroniske systemet erstatter papir matkuponger som ble utstedt i det siste. Mottakeren vil motta et elektronisk kort som vil tillate henne å få tilgang til FNS fordeler. Kortet blir brukt på samme måte som en debetkort. Kortet er akseptert av autoriserte USDA forhandlere. Dette inkluderer de fleste dagligvarekjedene.

Arbeid Krav

Den personlige ansvar og Work Opportunity Avstemming Act of 1996 (Welfare Reform Act) tillater North Carolina for å kreve at ikke-yrkesaktive voksne uten barn som ikke forsørger oppfylle visse kriterier for å motta matkuponger. Arbeidsledige mottakere i alderen 18 og 49 uten avhengige barn må være tilgjengelige for arbeid eller en arbeidstreningsprogram. Arbeidsledige mottakerne uten avhengige barn som ikke tilfredsstiller dette kravet er bare berettiget til å motta tre måneder av matvarehjelp. Velferds Reform Act kravet frafalles hvis mottakeren er engasjert i arbeidsaktiviteter for 20 timer per uke, er gravid, eller som ligger med en mindreårig barn under 18 år.

Jeg er en uke gravid, hvordan er My Baby Økende?

Jeg er en uke gravid, hvordan er My Baby Økende?


Med mindre en kvinne er i påvente av å være gravid, kan hun gå gjennom de første ukene uvitende om de endringene som skjer i hennes skjød. Det er ikke uvanlig å oppdage staten for å bli gravid et sted rundt seks ukers svangerskap eller mer. Leger vanligvis ikke be om å se en kvinne frem til slutten av første trimester, eller rundt uke 12, mens jordmødre vanligvis planlegge første besøk rundt uke åtte.

Conception

Om 11 til 14 dager etter den første dagen i en kvinnes menstruasjonssyklus, er et egg frigjøres fra eggstokken. Det reiser ned egglederne til livmoren. Conception oppstår når egget blir befruktet av en sædcelle.

Før Conception

Ernæring og miljømessige faktorer spiller en rolle i vellykket befruktning. Når en kvinne ønsker å bli gravid, bør hun unngå koffein, alkohol, narkotiske stoffer, nikotin, og noen farmasøytiske medisiner. Ta en god prenatal vitamin for å bedre prenatal helse og spise en balansert diett.

Tegn på graviditet

Ømme bryster, tretthet og kvalme er vanlige symptomer i tidlig graviditet. Økende nivåer av graviditetshormonet humant choriongonadotropin, ofte kalles hCG forårsake disse symptomene. På dette punktet barnet er i fosterstadiet og opplever rask celledeling. Graviditet er vanligvis ikke bekreftet før etter første uteblitte menstruasjon.

Behandling av akne mens gravid

Behandling av akne mens gravid


Akne kan utløses av en svingning i hormonnivået, og kvinner som er gravide er spesielt utsatt for utbrudd. Selv om over-the-counter behandlinger kan klare opp akne raskt, mange av disse produktene inneholder kjemikalier som du kanskje ikke ønsker å bruke mens du bærer et barn. Heldigvis er det naturlig rettsmidler for akne som kan tømme huden din under svangerskapet.

Baking Soda Exfoliant

Baking soda er sterkt alkalisk, noe som gjør det til et fantastisk exfoliant for huden. Natron hjelper også drepe av Candida bakterier, som kan føre til akne som ikke svarer til over-the-counter behandlinger. For å bruke natron som en exfoliant, kombinere to ss. natron med en ts. vann og massere det forsiktig på et fuktig ansikt. Etter 30 sekunder av masserer natron på huden, skyll godt med vann. Du kan bruke en natron exfoliant scrub opp til to ganger per uke.

Apple Cider Eddik Toner

Apple cider eddik er svært sure og bør brukes på huden etter natron exfoliant. Hudens overflate er naturligvis surt, og for å opprettholde regulering av oljene i huden, må den syre mantelen av huden være intakt. Påføring eple cider eddik på huden er en fin måte å reacidify huden. Suge en bomullsdott eller bomullsdott med eple cider eddik, og bruke det på ansiktet. Du kan bruke eple cider eddik på huden hver dag.

Tea Tree Oil Spot Treatment

Tea Tree olje har vist seg å være like effektiv ved behandling av akne som benzoylperoksyd, men uten de uønskede bivirkninger som kan følge med den. Tea tree olje vil drepe av akne-forårsaker bakterier, og kan bidra til å redusere rødhet og betennelse i huden. For å bruke tea tree olje det må fortynnes. Sug en bomullsdott i vann, og legge til én til to dråper 100 prosent tea tree olje til det. Bearbeid bomullspinne mot akne blemishes. Du kan bruke tea tree olje opp til tre ganger per dag.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol


Å ha høye nivåer av kolesterol i blodet kan øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Den første måten å behandle høyt kolesterol er ved å spise sunt og regelmessig mosjon. Legge linfrø eller linfrøolje, rik på sunne omega-3 fettsyrer, til kosthold kan være en effektiv måte å senke farlig høyt kolesterolnivå.

Bruksanvisning

•  Kjøp en liten flaske med linfrø olje som ditt første kjøp av tillegget. Finne ut hvor mye du bruker i 1 til 2 uker og fylle den etter behov. Linfrøolje blir harsk svært raskt.

Hold linfrø olje i en ugjennomsiktig beholder i kjøleskapet for å hindre den fra spoiling. Lyset bevirker oljen til å bryte ned og bli mindre effektiv. Kast oljen vekk hvis du legger merke til det har en sterk, ubehagelig lukt.

Bruk 1 ss. av linfrø olje hver dag til å behandle høyt kolesterol symptomer. Bland olje med et stort glass med juice eller kombinere det med en del av cottage cheese. Proteinet i cottage cheese binder seg til olje og gjør det lettere for kroppen å absorbere.

Nyt en salat dressing laget med linfrø olje for en velsmakende måte å behandle kolesterol problemer. Bruk like deler av linfrø og olivenolje, tilsett sennep og litt ferskpresset sitronsaft. Rist godt og kle din greener for en sunn tillegg til måltidet.

Grind hele flaxseeds i en kaffekvern og legge innholdet i brøddeig, frokostblanding eller yoghurt. Linfrø i denne formen gir høye konsentrasjoner av essensielle fiber i kostholdet ditt, samt gi kolesterolsenkende egenskaper. Oppbevar ubrukte bakken flaxseeds i kjøleskapet eller fryseren.

Øvelse flere ganger hver uke for å bidra til å senke kolesterolet. Linfrøolje kan bidra til å redusere dine tall, men vil ikke gjøre det alene. Kardiovaskulær trening kan forbedre kolesterol og generell helse.

Spis fet mat med måte når du bruker linfrø olje. En ss. av linfrø olje kan inneholde opptil 130 kalorier. Redusere mengden fett i kosten er en god måte å bidra til å redusere høyt kolesterol nivåer.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du legger linfrø olje til rutine for å hindre skadelige interaksjoner med kolesterolsenkende medisiner.
 • Ikke bruk linfrø olje til matlaging. Oljen er svært følsom for varme og vil bryte ned.
 • Ikke bruk linfrø olje hvis du er gravid eller ammende en baby. Linfrøolje kan føre til endringer i hormoner og kan prøve å indusere menstruasjon.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

 • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
 • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Leger foreskrive progesteron tilskudd for pasienter som prøver å bli gravid og lider av amenoré (ingen menstruasjon) og for pasienter som lider av tilbakevendende abort på grunn av mangel på progesteron.
Hos pasienter som lider av amenoré, leger bruker progesteron dosering for å manipulere nivåene av progesteron i en kvinnes kropp, slik at det er et fall i nivået. Denne nedgangen i progesteron utløser endometrium (slimhinnen i livmoren) til å kaste, og dermed forårsaker menstruasjon.

Lave nivåer av progesteron kan føre til spontanabort hos pasienter som lider av tilbakevendende graviditet tap. En tilstrekkelig mengde av progesteron er nødvendig for å skape et sunt miljø som en voksende baby kan feste. For disse pasientene kan en lege foreskrive progesteron for å hjelpe etableringen av et sunt livmor miljø.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Amenoré

•  Besøk en spesialisert lege for vurdering og behandling instruksjoner. Legen kan forskrive en naturlig form for progesteron for å stimulere menstruasjon.

Ta medisiner som anvist. Legen kan foreskrive en muntlig eller vaginal form for progesteron. Imidlertid kan legen også anbefale en 5 til 10 mg daglig injeksjon i 5 til 10 dager.

Hvis legen foreskriver den muntlige progesteron, ta medisinen gjennom munnen, en gang om dagen, i 10 dager. Legen kan foreslå å ta en 400 mg pille på kvelden.

Hvis legen foreskriver vaginal gel form av progesteron, gjelder den foreskrevne mengde (vanligvis 45 til 90 mg) én gang annenhver dag (eller som anvist). Legen kan gi opptil seks anvendelser av behandlingen.

Gjentatte spontanaborter

Besøk en ufruktbarhet ekspert for en evaluering inn i årsaken til spontanabort. Legen vil anbefale en rekke tester for å utelukke andre årsaker. Hvis han oppdager lavt progesteron nivå som en potensiell årsak, vil han mest sannsynlig foreskrive progesteron støtte.

Test for eggløsning ved hjelp av basal kroppstemperatur kartlegging eller en over-the-counter ovulation Predictor kit. Legen vil mest sannsynlig anbefale begynner behandlingen ved tidspunktet for eggløsningen.

Når eggløsningen skjer, begynner å ta den foreskrevne mengden av progesteron, som foreslått av legen, en eller to ganger daglig. Legen kan anbefale å ta 100 til 200 mg piller enten muntlig eller vaginalt.

Fortsett behandlingen som instruert av legen. Hvis graviditet ikke oppstår og menstruasjon begynner, avvikle progesteron før neste syklus. Dersom graviditet oppstår, kan legen anbefale progesteron støtte til tolvte uke av svangerskapet.

Hvordan bli gravid med PCOS uten piller

Hvordan bli gravid med PCOS uten piller


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS), den ledende årsak til infertilitet, påvirker en kvinnes reproduktive syklus gjennom fluktuerende hormoner som produseres av hypofysen.

Mens årsaken til PCOS er ukjent, antyder den nyeste forskningen sterke bånd til et overskudd av insulin. Insulin fremstilles i bukspyttkjertelen og tillater kroppen å bruke sukker inntak for energi. Høye nivåer av insulin bidra til en økning av androgener (også kjent som mannlige hormoner) og unormalt høy follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). Dette abnormitet fører ofte sjeldnere eggløsning eller manglende eggløsning alle sammen.

For en kvinne med PCOS som håper å bli gravid, er regelmessig eggløsning målet. Mens de fleste reproduktive endokrinologer behandler sine pasienter med type 2 diabetes medisiner som heter metformin (Glucophage), det er naturlige måter å kontrollere insulin nivåer.

Hvordan bli gravid med PCOS uten piller

•  Begrense eller eliminere alle enkle karbohydrater. Høy-karbohydrat dietter kan alvorlig øke insulin nivåer, og kvinner som lider av PCOS er vanligvis spesielt følsomme for disse insulin toppene. Noen leger anbefaler en lav-karbohydrat diett, men begrenser karbohydrater kan ha andre helsemessige konsekvenser, som for eksempel høyt kolesterol og økt risiko for hjerte-og karsykdommer. Enkle karbohydrater - som frukt juice, kjeks, godteri, kake og andre bearbeidede matvarer - bryte ned for raskt i kroppens fordøyelsessystemet og forårsake et plutselig sveve i blodsukkernivået. Et komplekst karbohydrat, på den annen side, har mer fiber, noe som senker fordøyelsen og bidrar til å regulere insulin nivåer og holde blodsukkeret konstant. Multigrain brød, frokostblandinger, pasta, bønner og brun ris er noen gode alternativer å velge når vi leter etter en kompleks karbohydrat. Vær oppmerksom på fiber innhold; jo mer fiber, jo langsommere fordøyelsen. Inkludert protein med karbohydrater vil også senke hastigheten på fordøyelsen.

Vær konsekvent med trening. En vanlig treningsprogram er helt avgjørende for noen med PCOS, spesielt hvis vektkontroll er en kamp. Leger anbefaler at en kvinne med PCOS bør engasjere seg i minst 30 minutter med trening tre til fire ganger per uke. Begynn sakte og jobbe opp til et behagelig tempo som du kan opprettholde i 30 til 45 minutter. Hvis du er konsekvent, har mosjon og vektkontroll vist seg å bedre regulariteten i menstruasjonssykluser, noe som vil øke sjansene for graviditet gjennom regelmessig eggløsning.

•  Oppsøk en ekspert. Kosthold og mosjon vil vesentlig bedre sjansene dine for å bli gravid med PCOS, men du også ønsker en reproduktiv endokrinolog på din side. En reproduktiv endokrinolog spesialiserer seg på hormonsykdommer, menstruasjonsproblemer, infertilitet og / eller graviditet tap. Hormoner direkte påvirke din evne til å bli gravid, så gjør at hormonene dine fungerer som de skal er avgjørende. En reproduktiv endokrinolog vil mest sannsynlig gjøre en rekke blodprøver for å bestemme din nåværende hormonnivåer, og kan deretter diskutere den aktuelle handlingsplan.

Spor dine menstruasjonssykluser. Som ditt kosthold og mosjonsvaner forbedre, mange ganger, vil menstruasjonssykluser begynner å bli regulert. Hvis sykluser har alltid vært inkonsekvent og nesten umulig å forutsi, holde en oversikt over når de begynner, og bemerker lengden på hver syklus. Dette vil også hjelpe din reproduktive endokrinolog som hun hjelper deg å fastsette en plan som er riktig for deg.

Hint

 • Hvis du aldri har trent regelmessig før, sjekk med legen din før du deltar i et treningsprogram. Når du er klarert til trening, begynne sakte og forsiktig.

Kan du få DNA-tester gjort mens du er gravid?

Kan du få DNA-tester gjort mens du er gravid?


Usikkerhet om far til et ufødt barn kan være stressende og upsetting til en gravid kvinne. To tester, tilgjengelig under svangerskapet, kan avgjøre far til det ufødte barnet.

DNA-testing

DNA-testing sammen prøver av DNA fra et barn og en voksen for å fastslå farskap. Testene kan utføres under svangerskapet eller etter fødselen av barnet.

Chorionic Villus Sampling (CVS)

Under en CVS, bruker en lege en ultralyd for å lede en tynn nål eller rør gjennom magen eller inn i skjeden og gjennom livmorhalsen til å samle et utvalg av chorion villi. Ifølge American Association graviditet, er chorion villi festet til veggen av uterus, og inneholde identiske DNA for fosteret. CVS er generelt utført mellom uke 10 og 13 i svangerskapet.

Fostervannsprøve

Utført i andre trimester, typisk mellom uke 14 og 20, tester en fostervannsprøve en prøve av fostervannet, samlet ved å sette inn en tynn nål gjennom en kvinnes mage og livmor. En ultralyd blir brukt i løpet av testen for å lede nålen.

Risiko og bivirkninger

Ifølge AmericanPregnancy.org, CVS og fostervannsprøve både innebærer en økt risiko for spontanabort på grunn av deres invasiv natur. Andre bivirkninger er spotting, kramper og smitte fra en CVS, og lekkasje av væske og irritasjon på stikkstedet fra en fostervannsprøve.

Advarsel

Snakk med legen din for å sikre riktig DNA-testing og / eller anbefalinger basert på din individuelle tilfelle. En lege samtykke er nødvendig for en CVS eller fostervannsprøve når det brukes til DNA-testing.

Anbefalt Vekttap Beløp per uke

Å miste en eller to pounds en uke gjennom regelmessig mosjon og et sunt kosthold støtter langsiktig vektkontroll. Du vil miste flere pounds samlet og holde dem av lenger.

Mens kortsiktig krasj slanking kan ta av pounds raskt, brenner mer kalorier enn forbrukes er den eneste god måte å miste vekt på lang sikt, og opprettholde en sunn vekt trygt og vellykket, ifølge Medline Plus Medical Encyclopedia, en tjeneste av USA National Library of Medicine og National Institutes of Health.

Start

Siden £ 1 har 3500 kalorier, må du redusere matinntaket med 500 kalorier om dagen for å miste ett pund i uken. Du må spise 1000 færre kalorier om dagen for å miste to pounds en uke.

Etter din vekt-tap målet er nådd, kan matinntaket økes til et nivå som tillater varig vektkontroll, forutsatt at du holder treningen, sier Medline.

Start din plan for å miste en eller to pounds en uke med en forpliktelse til å trene og spise ernæringsmessig balanserte måltider. Begynn med å trene, og deretter legge til en mat plan. Sett deg små mål i begynnelsen. Tilgi deg selv og begynne på nytt hvis du går av sporet.

En ernæringsfysiolog eller trener kan hjelpe deg å holde fokus og motivasjonen oppe. Sjekk inn med din helse utøveren eller lege før du starter, spesielt hvis du er gravid eller har en medisinsk tilstand.

Trening og kosthold spilte nøkkelroller i betydelig vekttap rapportert av to grupper av menn og kvinner som deltar i en 1997 National Weight Control Registry studie utført av forskere ved University of Pittsburgh School of Medicine. Forskernes funn er rapportert i American Journal of Clinical Nutrition, "et beskrivende Study personer for vellykket på langsiktig vedlikehold av betydelig vekttap," ML Klem, RR Wing, MT McGuire, HM Seagle og JO Hill, Vol 66, Pages 239-246, 1997, copyright av American Society for Clinical Nutrition, Inc.

Deltakerne gikk ned i vekt etter et etablert program eller med sin egen diett. Foruten vekttap, rapporterte de å ha mer energi, bedre humør, mer selvtillit, mer bevegelsesfrihet, og generelt bedre helse. De fortalte også forskere som tar vekten av var lettere enn å holde den av.

Støtt din forpliktelse med et program av øvelser rettet til din fysiske størrelse og alder, og en mat plan som omfatter veiledning om del kontroll. For best resultat, bør det samlede programmet ta opp de følelsesmessige aspektene av endring, fokus og motivasjon.

Forplikte seg til dine mål ved å gi slipp på selvødeleggende tanker, tro og antagelser. Dyrker bevissthet hjelper deg å fokusere mosjon og unngå overspising.

Mål

Oppnåelige mål er konkrete og målbare. Enten du ønsker å kaste overskytende pounds av den neste store ferie, kuttet daglig matinntak, eller beholde trener, målene er mindre skremmende hvis du bryter dem ned i mindre milepæler.

Nå målene dine ved å bo i øyeblikket og å være klar over hva du gjør når du gjør det, enten det er det ene beinet heis eller en matbit på en gang.

Trening

Regelmessig og hyppig trening forbrenner overflødig kroppsfett, øker metabolismen, bygger nytt muskelvev, reduserer stress, forbedrer blodsirkulasjonen, og oppfordrer helse og velvære.

Bygge utholdenhet, holde motivasjonen oppe, og reduserer risikoen for skader ved å velge lavmælt, lav-effekt trening når du starter, i henhold til "The Wellness Guide til livslang Fitness," av Timothy P. Hvit, Ph.D., og redaktørene ved University of California i Berkeley Wellness Letter.

Turgåing er trygt og praktisk. Aerob trening styrker hjertet og lungene. En kilometer gikk eller løp forbrenner ca 100 kalorier. Vær forsiktig med trening som påvirker leddene, advarer online trener Jorge Cruise, forfatter av "åtte minutter i morgen."

Cruise bok skisserer en steg-for-steg vekt-tap diett av lav innvirkning styrketrening ved hjelp av manualer, en matte og en stol. Boken tilbyr en forenklet mat plan valg, med kapitler som dekker følelser, engasjement og motivasjon.

Styrking kjerne eller magemusklene er viktig å unngå stress på korsryggen. Mild trening som tai chai eller chi gong er kjerne strengtheners.

Folk i rullestol som ønsker å kaste pounds kan dra nytte av aerobic øvelser. The University of Iowa Health Care Center for Disabilities and Development foreslår trinse og styrketrening, roing, sittende aerobics, vektløfting, og konkurranseidrett som rullestol basketball, volleyball eller racing.

Eating

Tygge små biter forbedrer sakte fordøyelsen mens dyrking bevisst spise. Dette hjelper deg å holde jordet, fokusert og motivert.

Betraktninger

Sørg for vekttap er trygt for deg ved å sjekke med din helse utøveren eller lege.

Slutt å gjøre noen øvelse som fører til en skarp smerte hvor som helst i kroppen din.

Klar treghet, angst og uønskede tanker gjennom mental chanting, bønn en bekreftelse, resitere et dikt, eller fortelle din indre barnet om "Den lille lokomotivet som kunne". Historien gjentar setningen, "Jeg tror jeg kan." Endre det til "Jeg vet jeg kan," antyder motivasjonsekspert Douglas M. Yeaman, forfatter av "The Power of Commitment."

Hvordan å behandle hypertensjon når gravid

Gravide kvinner med hypertensjon er delt inn i to grupper - (. Gestational hypertensjon) de som hadde høyt blodtrykk før de ble gravid (kronisk hypertensjon) og de som utviklet høyt blodtrykk fordi de ble gravid behandling av hypertensjon under svangerskapet er annerledes enn ved behandling av høyt blodtrykk utsiden av svangerskapet. Hovedmålet under behandling av gravide kvinner er å hindre alvorlige komplikasjoner som kan true mor og barn, slik som svangerskapsforgiftning, hjerteproblemer under fødsel, langsom fostervekst, for tidlig fødsel, morkakeløsning og dødfødsel. Leger generelt tilbyr følgende behandlinger.

Hvordan å behandle hypertensjon når gravid

Se legen din regelmessig og diskutere alle alternativer. Å være klar over hva som kan skje hjelper deg å bestemme hvilken behandling alternativer som er best.

•  Vurder sengeleie for gestational hypertensjon. Selv om resultatene er blandet, i tilfeller der det er problemer med blodstrømmen gjennom morkaken, begrense din aktivitet gir flere fordeler. Verve hjelp av venner og slektninger for å hjelpe til med oppgaver du ikke lenger er i stand til å gjøre.

Ta lav dose aspirin på 60 mg daglig. Noen leger mener pasienter med kronisk hypertensjon nytte av dette.

Ta kort sikt blodtrykk medisiner hvis blodtrykket er svært høy (150 over 100 eller flere). Narkotika oftest foreskrevet er Labetalol (en betablokker), vedvarende utgivelsen nifedipin (en kalsiumkanalblokker), umiddelbar løslatelse nicardipin (en kanal blocker), eller Hydralazine. Dersom en av disse ikke vil kontrollere blodtrykket ditt, er noen ganger brukt diazoksid å umiddelbart lavere blodtrykk.

Velg langsiktige reseptbelagte legemidler for behandling som har til å fortsette i uker eller måneder. Mest brukt for gravide kvinner med hypertensjon, er Labetalol anses å være tryggere for bruk under graviditet. Andre medikamenter som kan brukes for langsiktig bruk er Methyldopa eller nifedipin (en langtidsvirkende kalsiumkanalblokker).

6 Vent foreslåtte tester. En ultralyd bør gjøres på 16 til 20 uker, slik barnets vekst kan evalueres. De fleste leger gjør en "ikke-stresstest", og fostervann indeks eller en biofysisk profil hver uke mot slutten av svangerskapet. Hvis barnet ser ut til å være i faresonen, vil legen din vil overvåke tettere og kan levere tidlig; ellers, de fleste kvinner med ukomplisert svangerskaps hypertensjon har normal leveringstid på full sikt.

Hvordan å miste buk vekt på en uke

Hvordan å miste buk vekt på en uke


Ni og nitti prosent av personer ned i vekt fra deres mageregionen før vekttap skjer i en annen del av kroppen, ifølge WebMD. Vurdere hvor mye magen vekt du ønsker å miste i en uke, og holde deg motivert ved å opprette et mantra. For eksempel å gjenta setningen: "Jeg vil se og føle seg frisk i en uke," kan inspirere ditt engasjement for vekttap.

Hvordan å miste buk vekt på en uke

Opprett et vekttap plan - og være realistisk om din evne til å følge den. For eksempel, hvis iskrem er en svakhet, tillate deg selv en spiseskje en natt slik at du ikke overstadig på det midt i uken. I tillegg skissere et sunt kosthold og mosjon plan som du kan følge hver dag.

Spis fullkorn og magert kjøtt som laks, nøtter, korn og magre stykker av okse. En diett rik på hele korn og magert kjøtt kan hjelpe kroppen din mobilisere fett butikker, bemerker WebMD. Riktig kosthold kan få fett aktiv og brenning.

Trim karbohydrater fra kostholdet ditt. Raffinerte matvarer, inkludert hvitt brød og pasta, heve blodsukkernivået og bidra til fett bygge opp og bli lagret. Hvis du må spise brød, ta hensyn til servering størrelse - ett stykke brød er vanligvis en porsjon brød.

Spis enumettet fett i moderate mengder. Disse inkluderer avacados, soyabønner, oliven og raps olje, nøtter og frø. Mens noen enumettet fett har helsemessige fordeler for hjertet ditt, er de fortsatt fett og kan være høy i kalorier.

Utfør vektløfting øvelser to dager i uken, cardio tre dager i uken og noen type strekker rutine som yoga. Du kan gjøre en forskjell i magen vekt med trening, som brenner kalorier umiddelbart, mens du oppretter en rutine som du bør holde seg til når uken slutter.

Hint

 • Legg ut bilder av personer som jobber ut og spise sunt på kjøleskapet for å minne deg på å være sunn.
 • Hvis din svakhet er rask mat, kjøre en rute som ikke lar deg trekke inn i en fast food-restaurant enkelt.