Digidexo.com

gul sirkel r�d ring utslett

Hvordan diagnostisere en ring utslett på Face

Diagnostisering ring utslett eller ringorm er ikke vanskelig. Infeksjonen blir det navnet fra runde ringer av rødhet som vises på forskjellige deler av kroppen. Mens du kan kurere de fleste tilfeller bruker over skranke medisiner, hvis symptomene vedvarer i minst to uker, bør du søke legehjelp. De som er i kontakt med store grupper av mennesker står i fare for å sende den videre til andre.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere en ring utslett på Face

•  Ta en nærmere titt på utslett. Du vil legge merke til små eller store ringer på ansiktet eller andre deler av kroppen din. Disse ringene omringer sunn hud. Ring utslett er forårsaket av en sopp, og du kan behandle det ved hjelp av medisiner som finnes på din lokale stoffet butikken.

Andre symptomer på ring utslett inkluderer hevet ringer rundt sunn hud eller flate flekker i huden. Mange ganger ring utslett vil klø.

Hvis du er i kontakt med andre som har ring utslett, så sjansene for å utvikle det er økt. Mulige steder for infeksjon omfatter garderober, skoler, sykehus og bygninger med lite ventilasjon.

Overvåk helse. Hvis, under behandling, utvikler du en høy feber eller vedvarende hodepine, bør du gå til lege for videre testing.

Når en diagnose er gjort, bør du holde områder infisert ren. Ta medisiner som Chotrimazole, Miconazale eller Terbinafin. Disse medikamentene kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken. Konsulter lege hvis ytterligere medisinering vil være nødvendig.

Tips og advarsler

 • Alltid vaske klær og andre gjenstander etter å ha arbeidet for å hindre ring utslett sprer seg.
 • Vask hendene ofte i løpet av dagen.
 • Tørk av treningsutstyr før du trener.
 • Hvis du har et svekket immunforsvar, kan ring utslett spredt eller blir verre. Søker legehjelp anbefales hvis symptomene vedvarer i mer enn to uker.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Ernæring av en søt potet og en hvit potet

Alle poteter er ikke skapt like. Mens potetene er generelt kategorisert i henhold til deres hudfarge - rød, hvit, gul - de er også kategorisert etter smak, er den mest fremtredende forskjellen mellom en søt potet og en hvit potet.

Typer av søtpoteter

Over 400 typer av søtpoteter dyrkes rundt om i verden som varierer i farge fra rosa til mørk rød på utsiden og oransje til gult på innsiden.

Typer av hvite poteter

Den mest populære hvite potet i USA er Russet potet. Hvite poteter har hud som varierer fra gul til rød og innsiden farge varierer fra myk hvit til mørk gul.

Ernæring av Søtpoteter

Søtpotet er den mest næringsrike av alle grønnsaker, basert på kostfiber, naturlig sukker og komplekse karbohydrater, protein, vitamin A og C, jern og kalsium.

Ernæring av hvite poteter

Hvite poteter er fettfritt, lav i natrium, og høy i vitamin C og fiber. Hvite poteter er også høy i stivelse. Hvite poteter er rangert som den nest mest næringsrik grønnsak.

Porsjonsstørrelser

En enkelt porsjon størrelsen av en potet er en liten potet med huden på, rundt på størrelse med en liten neve.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.

Krakk Color hos barn

Brown er den universelle fargen for avføring. Enhver annen variant av denne nyansen kan forårsake bekymring for foreldrene. Før overreagerer, vurdere ditt barns kosthold, den vanligste årsaken bak misfarging. Er det noen matvarer eller medisiner som kan bidra til misfarging? Mesteparten av tiden, er årsaken godartet. I sjeldne tilfeller, men hvite, grønne, gule eller røde avføring kan være et tegn på et medisinsk problem.

Gul til hvit avføring

Forbruk av mye melk kan slå et barns avføring en gulaktig til hvitaktig fargetone. Visse medisiner for mageproblemer som Pepto-Bismol kan endre fargen på avføringen. Dersom avføringen lukter felling og frem fettete, kan det være et tegn på cøliaki, en sykdom karakterisert ved intoleranse for gluten, som finnes i næringsmidler som inneholder hvete og andre kornsorter.

Grønn avføring

Spise grønne elementer kan noen ganger slå avføring fra brun til grønn. Dette inkluderer konditorfarge eller grønne bladgrønnsaker som spinat. Grønn avføring kan også forekomme med utskillelsen av jern i avføringen. Når den kombineres med en flytende struktur, kunne det et tegn på diaré.

Svart avføring

Godartede grunner for mørk, svart-farget avføring inkluderer å spise sort lakris, blåbær eller druejuice. Dessverre, kan det også være et tegn på indre blødninger fra magen området som magesår. Andre grunner bak svart avføring inkluderer jerntilskudd og noen ganger legemidler som inneholder bismuth subsalicylate.

Røde Krakker

Røde mat fargestoffer slår vanligvis avføring rødt. Matvarer med mat fargestoffer kan endre barnets avføring. Frukt og grønnsaker som rødbeter og tyttebær kan også farge avføringen. Hvis du legger merke til røde striper, dette symptom på blødning stammer fra nedre mage-tarmkanalen. En anal fissur er den vanligste årsaken. Et vanskelig avføring er ofte skylden. Små mengder av blod i avføring kan være normalt for barn.

Advarsel

Hvis barnet ditt virker syk, hvis det er ingen forklaring på endringen i avføringen farge eller hvis du rett og slett bekymret, ta kontakt med ditt barns barnelege. Ta en prøve av barnets avføring for analyse. Iført hansker, løst plassere lag med plastfolie over toalettet. Etter at du har samlet avføringen, legg den i en plastpose som kan lukkes. Legen vil teste prøven for tegn på allergi, infeksjoner og fordøyelsesproblemer. Han vil også se etter blod.

Symptomer på gulsott

Symptomer på gulsott


Gulsott er forårsaket av for mye bilirubin, som er et kjemikalie i hemoglobin. Bilirubin, som er kort, og bygger seg opp i kroppen når leveren er å ha problemer med å behandle røde blodceller når de brytes ned. Det er få symptomer på gulsott, men de er svært fremtredende.

Hudforandringer

Huden vil vises gult til oransje. Det hvite i øynene kan også bli gul.

Avføring og urin Endringer

Avføringen av noen med gulsott kan se lysere eller bleke farget. Urin kan bli mørkere og selv se brun.

Grunner

I løpet av den første uken av livet, er det ikke uvanlig for en baby å få gulsott, som vanligvis går unna. Det kan imidlertid oppstå i alle aldre på grunn av hepatitt, skrumplever, blodsykdommer, galle duct blokkeringer, infeksjoner og medisiner.

Tester

Bortsett fra de åpenbare symptomer på gulsott, er det diagnostisert gjennom testing. Blodprøver kan oppdage forhøyede nivåer av bilirubin.

Behandling

For nyfødte gulsott, Bili lys, en type lysbehandling, brukes til å behandle tilstanden. Behandlinger for andre årsaker til gulsott vil fokusere på årsaken til problemet, for eksempel en blokkert galle duct.

Hva er behandlingen for en sta Ringorm?

Sopp som forårsaker ringorm vokser i varme, fuktige steder som garderober, svømmebassenger og hudfolder. Det er en svært smittsom infeksjon og sprer under hud-til-hud kontakt eller dele håndklær, klær eller sportsutstyr. Ringorm infeksjon resulterer i en rød, kløende og noen ganger rundt-ringed utslett på huden og hodebunnen. Noen ganger infeksjonen kan være ganske vanskelig å bli kvitt, men det finnes flere alternativer for behandling for selv de mest gjenstridige av ringorm.

Forebygging

En ringorm infeksjon som hardnakket nekter å helbrede, kan gjøre dette rett og slett fordi infeksjonen er gitt ideelle forhold for overlevelse. Re-infeksjon er også svært sannsynlig i tilfelle av ringorm. Den beste måten å behandle en sta ringorm infeksjon er å øve gode forebyggende metoder. Unngå varme og fuktige miljøer som garderober og svømmebassenger kan gå en lang vei. Infeksjonen overlever ikke like sterkt i kjølige, tørre steder. Også, dusjing og sjamponering godt etter svette og iført løs bomull klær i stor grad bidra til å unngå spredning. For å unngå ny infeksjon, slitasje sandaler eller sokker hele tiden, vaske klær i veldig varmt vann og ikke bruke håndklær før infeksjonen er borte.

Home Care

Mens forebyggende metoder og tid bør drepe enda sta ringorm infeksjoner, kan noen ringorm trenger medisinsk hjelp. Aktuelt, over-the-counter kremer fungerer veldig bra mot ringorm når direkte brukes til rene, tørre legioner opp til en tomme rundt grensen sin. Disse kremer krever vanligvis to eller tre uker før bruk fullt herding infeksjonen.

Medisinsk assistanse

Hvis hjemmesykepleien ikke bli kvitt ringorm, så er det viktig å gå til en lege raskt for å unngå spredning eller kompliserer infeksjon. En lege kan identifisere hvilken sopp kan ha forårsaket infeksjonen i første omgang for å bedre utrydde de mest gjenstridige infeksjoner. Det er mest sannsynlig at en lege vil foreskrive en sterkere topikal krem ​​for å behandle en bestemt sopp. Leger noen ganger foreskrive kortikosteroider for å hjelpe med kløe, men dette kan forverre infeksjonen hos noen pasienter. Alvorlige infeksjoner eller siver legioner vil kreve kirurgisk drenering; omfattende infeksjoner kan kreve en pasient for å ta en soppdrepende pille.

Betraktninger

Hvis tilstanden er igjen for lenge på huden, pasienter risikerer å ikke kunne stole på aktuelle kremer for å fikse det. I stedet vil dyrere legebesøk og resepter være nødvendig for å bli kvitt infeksjonen. Også, hvis infeksjonen kommer inn eller starter i hodebunnen, er det viktig å gå til en lege umiddelbart. Ringorm i hodebunnen kan føre til hårtap. Ringorm av spiker er langt vanskeligere å herde enn infeksjoner i hud og hodebunn. Oral soppdrepende medisiner vil være nødvendig for å hjelpe bli kvitt infeksjonen, noen ganger for lengre perioder av gangen. Ringorm angriper proteinet under neglen. For å være fullt ut herdet, vil spikeren trenger for å vokse helt tilbake.

Symptomer på Tarmparasitter i Humans

Det finnes to typer av tarmparasitter, helminths og protozoer. Helminths er vi hva vi vet er som bendelorm, pinworms, og rundormer. Protozoer er Giardia og Cryptosporidium. Folk kan leve med parasitter i mange år uten å vise noen symptomer, men når de ser ut, kan de være alvorlige.

Vanlige symptomer

De mest merkbare symptomer på tarmparasitter er diaré, kvalme, og perianal (kløe i ytre anal området) kløe.

Mindre symptomer

Noen mennesker kan oppleve symptomer som rennende nese, rastløshet, eller blemmer på munnen. Andre har opplevd allergi type symptomer (nysing, kløe), hodepine, økt appetitt, og ekstrem trøtthet.

Andre symptomer

Andre symptomer kan være leddsmerter, kronisk tretthet, og auto immun mangler (som stadig å bli syk).

Alvorlige symptomer

Hvis parasittene går ubehandlet, kan en person oppleve illeluktende avføring, diaré, influensalignende symptomer, tap av matlyst, magekramper og gass, slimete og blod i avføring, utslett og kløe, og selv passerer ormer i avføringen.

Effekter

Innvollsparasitter kan forårsake intestinal hindringer og blokkere nødvendige næringsstoffer. Folk kan også lider med mental kapasitet og lider intestinal blødning.

Behandling

Hvis du mistenker at du har en tarmparasitt, er det viktig å søke legehjelp til riktig diagnose som parasitt er bebor tarmen for riktig behandling.

Er Dark Brown en normal farge for Krakk?

Mørkebrun farget avføring er i størrelsesorden normale farger for menneskelige avføring. Krakk farge påvirkes av en persons kosthold og galle nivåer. En pasients krakk farger kan endres på grunn av blødning i fordøyelseskanalen eller maten pasienten bruker.

Normal avføring Colors

Ifølge Michael Picco, MD, av Mayo Clinic, normal menneskelig avføring farger inkluderer alle nyanser av brunt eller grønt.

Lys avføring

Personer med lys-farget, leire-farget eller hvit avføring kan mangle normale galle nivåer i deres avføring og de kan ha en hindret gallegang. Anti-diaré narkotika og medisiner med vismut subsalicylate kan forårsake lys avføring.

Gule Krakker

Avføring med en gul farge, kan stygg lukt og greasiness inkluderer overskudd av fett og kan være forårsaket av en malabsorpsjon problem i tarmen. Cøliaki pasienter kan ha gule avføring etter at de konsumerer gluten.

Svart avføring

Personer med blødning i øvre fordøyelseskanalen kan ha svart-farget avføring. Svart avføring kan også skyldes bruk av vismut subsalicylate eller jerntilskudd.

Røde Krakker

Rød-farget avføring kan være et tegn på blødning i nedre mage-tarmkanalen. Red-fargede matvarer eller mat fargestoffer kan også resultere i avføring som er røde.

Hva er risikoen for kaliumbicarbonat?

Kaliumhydrogenkarbonat er et stoff som hjelper kalium mangel problemer. Kalium er et viktig mineral som kroppen trenger for å regulere hjerterytmen.

Bruk

Kaliumbicarbonat brukes til å behandle midlertidig lavt kaliumnivå på grunn av diett utilstrekkelighet eller sykdommer som forårsaker lavt kaliumnivå.

Betraktninger

Risiko tilskrives kaliumbicarbonat bruk er hjerterytmeforstyrrelser, magesmerter, oppkast, svakhet, forvirring, mørke eller unormal avføring, utslett, angst og prikking i hender eller føtter.

Funksjon

Kaliumbikarbonat er en elektrolytt som leder kalium i blodet når nivåene er lave.

Administrasjon

Ta kaliumhydrogenkarbonat med mat eller melk for å minske magesmerter og drikke et glass vann med hver dose.

Advarsel

Kaliumbicarbonat krever ikke en resept, men diskutere bruken med legen din dersom du lider av nyresykdom, Addisons sykdom, magesår, eller kolitt. Ikke bruk kaliumhydrogenkarbonat hvis du er gravid eller ammende. Mulige interaksjoner kan oppstå hvis du bruker kaliumhydrogenkarbonat med aldosteron blokkere, ACE-hemmere eller kaliumsparende diuretika.

Slik installerer Kwikee Elektriske Steps

Slik installerer Kwikee Elektriske Steps


Kwikee elektriske trinn brukes til å bedre tilgjengeligheten i og ut av RVs. Selskapet benytter den nyeste teknologien og produksjonsteknikker, og som et resultat, har vokst til toppen produsent av trinnene for reisetrailere, femte hjul, buss, campingbiler og varebiler. Mange av disse bilene kommer med trinnene som allerede er installert. Men hvis du trenger for å sette elektriske skritt i som drives av en dørbryter og strømbryter, er det mulig å håndtere installasjonen selv.

Bruksanvisning

Hold ledningsnettet "svart plast vevstol. Pakk elektrisk tape rundt det, avstand det 10 til 12 inches hverandre.

Koble ledningsnettet fra RV batteriet i fire-veis kontakt som ender på elektrisk trinn.

Installer trinnet hvis det ikke allerede er montert. Instruksjonene er inkludert med de skritt monteringsbraketter.

Bær brun ledning fra selen til døren bryteren. Fest den til bryteren via den blå kontakten.
Hvis det er løse ledninger, knytte dem med wire bånd for å holde dem ute av veien.

Gå under bilen panseret. Bruk en lommelykt til å lyse opp området tilstrekkelig. Træ de gule og hvite ledningene fra selen, sammen med den ene enden av 16 gauge (følger ikke med), gjennom brannmuren og inn i kupeen på passasjersiden. Du kan gjøre dette ved å bore et hull for ledninger eller ved å sette ledningene gjennom eksisterende gummimaljen rundt speedometer kabelen.

Finn et sted på dashbordet for å bore en 15/32-tommers diameter hull. Dette er hvor du vil plassere styringsbryter. Sjekk for å se om det er nok plass bak hull for å montere bryteren før du borer. Bor hullet, men ikke montere bryter.

Route begge de hvite ledningene til det punktet der du skal montere strømbryteren. Skjær dem så de er bare litt lengre enn nødvendig. Bruk 1/4-tommers blå kvinnelig push for å koble terminalene. Sikre løse ledninger med wire bånd.

Installer styringsbryter gjennom hullet fra baksiden. Skru i ansiktet plate.

Træ den gule ledningen til RV sikringsblokk. Klippe det til den lengden. Ta den oransje ledningen på 5 amp sikringsholderen og klippe det halvveis over sløyfen. Sett en 1/4-tommers mannlige trykk på terminalen og krympe det. Berøre den andre fører til den gule ledningen, gjennom en blå rumpe-kontakt. Sette elektrisk tape rundt denne forbindelse å sikre det. Rute ledningen til tenningssikringsblokken (se etter IGN merking). Du kan også koble den til en annen terminal, så lenge det er varmt bare når tenningen er startet.

Gå tilbake under bilens panser. Bringe den andre enden av den hvite 16 gauge fra bryteren til bilbatteriet. Trimme de røde og hvite ledninger til lengde, så det er ingen slakk.

Slice den oransje ledningen på de resterende 5 amp sikringsholderen halvveis over sløyfen. Sette en 5/16-tommers ring terminal på én avledning av sikringsholderen og krympe det. Bruk en blå rumpe-kontakt for å koble den andre bly og hvit ledning. Teiper opp forbindelsen med elektrisk tape.

Grip 20 amp sikringsholderen. Skjær wire loop halvveis over sløyfen. Crimp en gul 5/16-tommers ring terminal til en leder fra selen til den røde ledningen. Bruk en gul rumpe-kontakt. Teiper opp forbindelsen.

Fest de hvite og røde ledninger til batteriterminalen positive enden.

Gå til Kwikee elektriske trinn. Plukk opp den fireveis Packard-stil kontakten som er knyttet til ledningsnettet. Fest den til kontakten på det trinnet kontrollenhet. Koble til batteriet på RV.

Test trinnene. Lukk døren med overstyring gå av. Trinnet skal kaste opp. Åpne døren for å sørge for at det strekker seg. Når døren er åpen, slå på bryteren. Trinnet bør holde lengre når døren er lukket igjen.

Tips og advarsler

 • Ta på vernebriller for beskyttelse før du installerer Kwikee elektriske trinn.
 • Bruk alltid riktig ledning lengde, farge og størrelse.
 • Vent til de elektriske trinn trekkes helt før du åpner døren. Trinnene kan bli delvis fast, forårsaker skade.
 • Stick "Forsiktig" klistremerke på utsiden av kjøretøyet ved siden av de elektriske trinn.

Stadier av veggedyr

Stadier av veggedyr


Ingen liker tanken på en seng bug infestation. Imidlertid kan disse små inntrengerne bli funnet, i overflod, over hele verden. En gang i et hjem, invaderer de varme, mørke områder (som senger), søker etter varmblodige skapninger å forsyne sine daglige måltider. Når invasjonen starter, starter en kjedereaksjon av avl og har potensial til å komme ut av hånden raskt.

Egg

I løpet av hennes levetid, har en typisk kvinnelig bed bug kapasitet til å legge 300-500 egg, typisk med en hastighet på om lag fem per dag. Sengene er ofte førsteklasses steder for egglegging, som kvinner foretrekker å sette eggene i mørke sprekker og grove, ujevne overflater. Disse små egg (omtrent 1/25 av en tomme) vil klekkes etter et gjennomsnitt på ti dager.

Nymph Stage

Fersk klekket bed bug larver er kjent som nymfer. Når de først luke, disse små skapningene er en blek beige farge. Ved klekking, vil nymfer umiddelbart begynne å lete etter mat. Nymfer vil dø raskt hvis de ikke lykkes i å finne en blod vert. De vanligvis finne et måltid i de mennesker som deler sin plass. Etter fôring, nymfene utvikle en rødlig farge og begynner sine vekststadier.

Molting

I løpet av larvefasen vil veggedyr vanligvis tar et blodmåltid hver 24. time. Som de fortsetter å spise og vokse, kaster de sine exoskeltons å gjøre plass til de nye exoskeletons under. Denne veksten prosessen er kjent som molting. Forbi nymfe stadiet, vil veggedyr gå gjennom ytterligere fire stadier av molting før de blir fullverdige voksne.

Voksen

Etter noen uker med fôring og molting, larver blitt fullvoksen voksen veggedyr. Når veggedyr kommer til voksne stadiet, kan de være overraskende fjærende, og til å leve i flere måneder uten en eneste blodmåltid. I ideelle forhold, er de kjent for å være solid og trives i lange perioder av gangen, perpetuating en ond sirkel av fôring og reproduksjon som kan være et mareritt å utrydde.

Ayurvedisk behandling for Ringorm

Ayurvedisk behandling for Ringorm


Ringorm (tinea) er en svært smittsom soppinfeksjon i huden sykdom identifisert av betennelse i huden av en mørkere rød-ring utslett. Lesjonen sprer seg i et sirkulært mønster. Kalt dadru i ayurvedisk medisin, behandlingsmetoder er urte og kosttilskudd rettsmidler.

Urte pastaer

Ayurvedic healing bruker urte pastaer søkt på ringorm lesjon. Sennepsfrø og neem blader eller ekstrakt anbefales. Bade i vann tidligere kokt i neem blader to ganger om dagen i minst en uke.

Aktuelt balsamer

Hvis ringorm returnerer etter fullført behandling, er aktuell balsamer Paradai eller Darughna direkte brukes til ringorm lesjon.

Kronisk forebygging

For å hindre tilbakevendende ringorm, fortsett med ayurvedisk urtemedisiner i minst en uke. God personlig hygiene er nødvendig for å hindre tilbakefall og smitte.

Naturlig mat diett

Hold deg til en frukt-basert diett for den første uken. Senere, spise grønnsaksupper som inneholder spinat, reddiker og gulrøtter med grovbrød. Grønne salater kan inntas med minimal bruk av krydder. Kosttilskudd restriksjoner under behandling er sjokolade, sure eller konserverte matvarer, te og kaffe.

Unngå kløe

Kløe forverrer ringorm, noe som resulterer i utbrudd og blødning når huden er tørr. Påfør kokosolje til det infiserte området for å holde huden fuktig og rå papaya juice å kjøle ned huden.

Jod hjem rettsmidler for et hudutslettJod er et grunnstoff som finnes i havet. Den brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander, inkludert jod mangel. Ofte brukt som en antiseptisk å rense huden før medisinske eller kirurgiske prosedyrer, er det også brukes til å behandle ulike hudsykdommer. Selges som anstrøk av jod, det er billig og kan brukes hjemme.

Skjemaer

Full-jod styrke bør ikke brukes direkte på huden på grunn av risikoen for irritasjon eller brenning. Jod skjær er en blanding av jod og et aceton / alkoholoppløsning. Det er billig å kjøpe, og kan sikkerhets brukes på huden din. De-fargelegges jod er et annet alternativ som er en klar jod tinktur løsning.

Ringorm

Ringorm er en overfladisk soppinfeksjon i huden. Utslettet ser ut som rosa, runde ringer og kan dukke opp hvor som helst på kroppen din. Påfør en liten mengde jod tinktur direkte til ring utslett. La det lufttørke, ikke dekke den med en dressing. Jod tinktur bør påføres tre ganger per dag. Forbedring bør sees innen en uke. Hvis behandlingen ikke er vellykket eller du er ikke sikker på om du har ringorm, bør du kontakte lege.

Skrubbsår

Anstrøk av jod kan brukes til å behandle mindre hud skrubbsår. Rengjør du området forsiktig med varmt vann og såpe. Påfør jod tinktur til området og la det lufttørke. Dette holder skrubbsår frie for bakterier og gir raskere tilheling.

Diabetiske fotsår

Diabetiske fotsår har vist forbedringer med bruk av jod-programmer to ganger om dagen. På grunn av risikoen for unormale helbredende mønstre relatert til diabetes, bør du kontakte legen din før du starter jod tinktur hjem behandlinger. Jod behandlingen blir noen ganger brukt i forbindelse med andre behandlinger sår.

Keloid arr

En keloid er en hevet samling av arrvev som vokser på huden. De er forårsaket av en underliggende hudinfeksjon. Keloid arr varierer i størrelse og vanligvis strekke seg utover kantene av den opprinnelige infiserte området. De er ikke smittsom og kan være kløende eller anbud. Påfør jod tinktur til keloid arr en gang om dagen og la det lufttørke. Forbedring bør sees i løpet av fem dager. Hvis forbedringer er ikke sett eller om arret forverres, må du kontakte legen din.

Forholdsregler

Ved bruk av anstrøk av jod for huden healing, vil det flekker på huden en brungul farge. Ikke bruk jod hvis du har en historie med jod-relaterte allergiske reaksjoner og aldri ta det internt. Sørg for å varsle legen din om din tilstand forverres.

Kosthold & Normal Krakk Color

Krakk kommer i en rekke farger, ifølge Michael Picco, MD av Mayo Clinic. Endringer i avføring farge kan være forårsaket av medisiner, kosttilskudd endringer eller medisinske problemer. Fargen er også påvirket av mengden av galle i avføringen. Denne væsken er ansvarlig for bearbeider fett i kroppen, og blir kjemisk forandret av enzymene i næringsmidler. Men det er årsaker til å bli skremt av avføringen farge.

Grønn Krakk

Når avføringen er grønn, er maten beveger seg svært raskt gjennom tarmen, noe som betyr at maten ikke har tid til å bryte ned. Matvarer som kan forårsake grønn avføring inkluderer grønne bladgrønnsaker og kosttilskudd som jern, ifølge Mayo Clinic. Grønn avføring forsvinner vanligvis av seg selv og legehjelp ikke er vanligvis nødvendig.

Hvit Krakk

Hvis det er en hindring i tarmkanalen mens fordøye, kan hvitt eller leire-farget avføring forekomme. Medisiner som Pepto Bismol og legemidler for diaré kan føre til denne typen avføring, ifølge Mayo Clinic. Dette problemet forsvinner vanligvis av seg selv, og legehjelp er vanligvis ikke nødvendig.

Gul eller illeluktende avføring

Dersom det er for mye fett i avføringen, kan det bli fet i utseende, gult og lukter dårlig. Dette kan være et tegn på et problem med absorpsjon i fordøyelseskanalen, som cøliaki, ifølge Mayo Clinic. I disse tilfellene er det viktig å kontakte legen din for en vurdering.

Svart Krakk

Svart avføring kan være et tegn på gastrointestinal blødning. Men dette kan også være forårsaket av kosttilskudd eller Pepto Bismol. Konsultere legen din dersom avføringen er svart i fargen.

Bright Red Krakk

Lys rød avføring kan indikere blødning i tarmen, ifølge Mayo Clinic. Men det kan også være forårsaket av matvarer som rødbeter, tyttebær eller drikke Kool-Aid. Konsultere legen din for å utelukke helsemessige komplikasjoner.

Krill Oil Versus fiskeolje

Krill Oil Versus fiskeolje


Krillolje og fiskeolje er to lignende kosttilskudd. Begge inneholder de samme fettsyrene som er tenkt å redusere hevelse og lavere kolesterol. Men ifølge WebMD, er utilstrekkelig om effektene og fordelene av krillolje bevisene.

Krill Oil

Krillolje er olje utvunnet fra krill, rekelignende dyr. Krillolje har de fettsyrer som finnes i fiskeolje, som omega-3, DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre). Krillolje brukes til å behandle høyt kolesterol, PMS (premenstruelt syndrom), høyt blodtrykk, depresjon, hjerneslag og kreft.

Side Effects

Bivirkninger av krill olje kan inneholde dårlig ånde, halsbrann, urolig mage, kvalme og løs avføring. Det er kontraindisert hos de som er allergisk mot sjømat og for pasienter som skal til operasjon, siden det kan øke risikoen for blødning.

Fish Oil

Fiskeolje er laget av olje av makrell, sild, tunfisk, kveite, laks, tran og hval eller selspekk. Fiskeolje inneholder omega-3 fettsyrer, DHA og EPA. Den brukes til å behandle hjerneslag, hjertesykdom og høye triglyserider.

Side Effects

Bivirkninger av fiskeolje inkluderer dårlig ånde, halsbrann, kvalme, løs avføring, utslett og neseblod. Tar fiskeolje på måltidene eller frysing kapslene kan redusere bivirkninger. Det er kontraindisert hos noen allergisk mot sjømat eller forventer å gjennomgå en operasjon.

Betraktninger

Det er viktig å snakke med legen din om du tar noen kosttilskudd, som de kan ha interaksjoner med andre medisiner. For mye fiskeolje kan øke risikoen for slag og redusere effektiviteten av immunsystemet.

Hvordan å slutte å motta Telefon Bøker & The Yellow Pages

Hvordan å slutte å motta Telefon Bøker & The Yellow Pages


Ikke du hater å komme hjem etter jobb og finne en annen to-kilos telefonboken venter på deg på døren din? Du gjorde ikke be om det, heller ikke du be for de siste tre telefonen bøker du kastet i søpla. For ikke å nevne de fire Gule Sider bøker du har stuet bort i bøttekott som ikke har vært åpnet i to år.

Hvis du ikke bruker disse bøkene, hvorfor ikke velge å ikke motta dem til du trenger en?

Bruksanvisning

•  Besøk YellowPagesGoesGreen.org hjemmeside.

Fullfør kort UTMELDINGS skjemaet til å slutte å motta telefonkataloger (Hvite Sider og Gule sider). Skriv inn navn og adresse (telefonnummer er ikke nødvendig), og de ansatte på Gule Sider Goes Grønn vil kontakte telefonkatalogen organisasjoner på dine vegne informere dem om din forespørsel.

Ring følgende kontakt tallene direkte, hvis du ikke føler deg komfortabel å gi ut din hjemmeadresse.

AT & T / Yellow: 800.792.2665
Verizon: 800.888.8448
Dex: 877.243.8339
Gul Bok: 800.373.3280 eller 800.373.2324

Når du trenger en ny telefonboken, hvite sider eller Gule sider / Yellow Book, ringe til tallene i trinn 3 og lage din forespørsel.

Tips og advarsler

 • Den beste telefonboken erstatning tjenesten er Googles gratis telefonbasert GOOG-411 service. Ring 800.GOOG.411 og følg instruksjonene. Verve Gule Sider Goes Grønne tjenester kan ikke stoppe hver telefonboken vises på døren din. Hvis du fremdeles får dem, ringe til kontaktnumrene over og gjøre forespørselen i person.
 • Det er lurt å holde minst ett Gule Sider katalog for nødhjelp.

Hvordan resirkulere papir

Hvordan resirkulere papir


For hvert tonn papir som er resirkulert, 17 trær leve. Du kan resirkulere mest papir, herunder hvit kontorpapir, avispapir og mixed-farge papir, gjennom en lokal curbside resirkuleringsprogram.

Bruksanvisning

Sjekk med ditt fylke avdeling for offentlige arbeider for å finne ut om lokale curbside resirkuleringsprogrammer og samfunnet drop-off sentre, eller se under "Recycling" i gule sider. Også ringe 1 (800) CLEANUP for statlig informasjon om resirkulering.

separate papir inn i tre grupper: hvit kontorpapir, avis, og mixed-farge papir. De fleste curbside programmer vil samle det på denne måten.

Resirkuler alle hvite kontorpapir (vanligvis fra laserskrivere eller kopimaskiner) sammen. Sørg for å fjerne wrappers de kommer i. Dette er en lavere grad av papir og kan ikke resirkuleres med den hvite kontorpapir og bør resirkuleres med miksede farger papir.

Ta aviser, og plassere dem i brune poser, som kan resirkuleres med aviser, eller tie dem i bunter med hyssing (en naturlig fiber). Fargede reklameinnstikk kan også resirkuleres med aviser. Sørg for å fjerne gummi band, plast og alt som ikke er papir.

Plasser alle mixed-farge papir sammen. Dette inkluderer alt fra magasiner til søppelpost. Stifter trenger ikke å bli fjernet. Fjern alle plast klistremerker, medlemskort og alt som ikke er papir.

Kontakt American Forest & Paper Association for mer informasjon om resirkulering av papir.

Tips og advarsler

 • Noen samfunnet resirkuleringsprogrammer lar deg resirkulere gamle telefonen bøker enten på fortauskant eller en gang i året når de nye kommer ut. Sjekk med din kommune resirkuleringsprogram for mer informasjon.
 • Karbonpapir, papir som er voks belagt eller farget med olje eller mat, vev, sanitære produkter, termisk fax papir, juice bokser, fastfood wrappers, Dyremat Posene er ikke resirkulerbare hvis ingenting.

Hvordan bli en Healthcare Konsulent

Hvordan bli en Healthcare Konsulent


Noen ledere cringe når de hører ordet "konsulent". Det betyr ofte noen vil kritisere deres arbeid med intet ansvar for å løse problemet. Gode ​​konsulenter, derimot, serverer en stor rolle i mange bransjer. Healthcare gir seg til mange konsulentarbeid. Leger, sykepleiere og selv terapeuter kan ofte overgang fra direkte pasientbehandling i anerkjente karrierer som helsetjenester konsulenter. Uansett banen, noen trinn er nøkkelen til å bli en helsekonsulent.

Bruksanvisning

Bli en Healthcare Konsulent

Gevinst erfaring i feltet. Helsevesenet er veldig bred, så det er viktig å utvikle en spesialitet område. Hjemmesykepleien, sykehus og sykehjem er alle områder av spesialitet. Spesialiteter kan også utvikles relatert til yrket. Sykepleiere kan rådføre seg om de behov som sykepleiere har knyttet til pasientbehandlingen eller dokumentasjon. Leger kan rådføre seg om de pågående tiltak for å redusere malpractice premier og hvordan du kan unngå malpractice krav. Mange som har mange års helsetjenester erfaring, men dona € ™ t besitter en profesjonell medisinsk lisens, kan rådføre seg av de administrative forhold knyttet til helsesektoren.

Utvikle en markedsføringsplan for konsulentvirksomheten. Markedsføring planer er ofte gjenstand for tilgjengelige midler til å gjennomføre en markedsføringsplan. All markedsføring planer bør innlemme en tilstedeværelse på Internett. Skape en interaktiv nettside som har oppslagstavler for de ivrige etter å diskutere temaer knyttet til consultantâ € ™ s spesialitet. Kontaktinformasjon er avgjørende også. Sørg for at alle henvendelser blir returnert ASAP.

Lag et nettverk av eksperter. Å være konsulent doesnâ € ™ t bety at en person har alle svarene. Det betyr imidlertid at en god konsulent vet hvor du skal finne svar. I løpet av årene, konsulenter møter folk som har kompetanse i samsvar eller direkte pasientbehandling som kan være nyttig når konsultere med klienter. Skape relasjoner med eksperter, og gi hjelp til dem når du blir bedt. De vil komme godt med.

Bygg en potensiell kundelisten. Dette kan komme fra en rekke steder. Gule Sider gi oppføring av flere helseorganisasjoner. Helsetjenester handel organisasjoner som National Association of Home Care har oppføringer tilgjengelig. I de fleste tilfeller vil konsulenter trenger å bli et medlem. Noen organisasjoner kan forby deling av lister. Det er viktig å være kreativ om å finne potensielle kunder.

Skriv i helsesektoren consultantâ € ™ s spesialitet. Lokalaviser ofte tillate lokale innbyggere til å skrive i op-ed seksjoner. Redaktører kan også spørres om å skrive en bestemt artikkel for en avis. Det er viktig å spørre avisredaktører annerledes enn magasinet redaktører. Aviser har vanligvis en raskere behandlingstid, og artikkelen emner er tid sensitive. Magasiner har redaksjonelle tidsplaner med bestemte emner som er omtalt på bestemte tider i løpet av året.

Bli med interessegrupper. Konsulenter er vanligvis så vellykket som deres evne til å bygge nettverk. Interessegrupper tillate flere nettverk å trekke fra for potensiell nettverksbygging. Kreftforeningen, for eksempel, ville være nødvendig for noen konsulent arbeider med onkologer på en jevnlig basis. Internett har åpnet opp tilgangen til interessegrupper. Mange grupper har styrene tilgjengelig på nettet hvor konsulenter kan svare på innlegg og vise sin kompetanse og få nye kunder.

Hvordan få Bevis på graviditet for Medicaid

Hvordan få Bevis på graviditet for Medicaid


Få bevis på svangerskapet er nødvendig å innhente Medicaid assistanse. Selv om du kanskje har oppdaget graviditeten gjennom en graviditetstest hjemme, er dette ikke tilstrekkelig bevis for Medicaid kontor. Hvis du ikke har råd til en graviditetstest på legens kontor, er det en annen løsning.

Bruksanvisning

Finn din lokale graviditet krisesenter. Du kan vanligvis finne disse oppført under abort alternativer i samfunnet Gule Sider.

Ring krisesenteret nærmest deg for å spørre om en avtale eller walk-in timer.

Be om en graviditetstest etter å ha snakket med en av krisesenter rådgivere. Denne graviditetstest virker på samme måte som en graviditetstest hjemme.

Les resultatene med rådgiveren. Hvis resultatene er positive, om et bevis på graviditet skjema for Medicaid fra rådgiveren.