Digidexo.com

spedbarn røde kinn griner fort

Årsaker til gastroøsofageal refluks hos nyfødte

Gastroøsofageal refluks hos nyfødte er en vanlig tilstand som din lille kan lide. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, "mer enn halvparten av alle barn vil utvikle denne tilstanden i løpet av de tre første månedene av sitt liv." Etter den tid et barn er to, symptomer fra tilstanden vanligvis løse. De mest kjente symptomer på tilstanden årsaken spytter opp (spesielt etter spising), oppkast (i eldre spedbarn), hoste og tungpustethet, irritabilitet (spesielt om natten), ikke å opprettholde vekten, og blod i avføringen.

Årsaker

Når du svelger mat, spiserøret og nedre mage (esophageal sphincter) slapper som du tar i mat. I et spedbarn, er denne refleksen helt umoden. I spedbarn, åpnes spiserør og esophageal sphincter til feil tid. Som et resultat av innholdet fra babyens mage strømme tilbake opp gjennom spiserøret og ut av babyens munn. Ifølge Mayo Clinic, kan luftbobler hjelpe presse matvare innholdet opp, samt din spedbarn å spise eller drikke for fort.

Rap

Rap spedbarn regelmessig under feedings kan redusere ditt barns sjansene for spytter opp ofte eller utvikle luftbobler. Hvis du amme, rape barnet ditt før du bytter mellom bryst. Hvis du flaske fôr, rape spedbarn etter hver to til tre gram. Dette vil bidra til å holde luftbobler fra å bygge opp i den lille magen. Også holde feedings små, og gjøre dem hyppig. Ifølge Mayo Clinic, mate barnet ditt en unse av formel (hvis barnet er flaske matet), eller begrense fôring til ett bryst (hvis ammet). Hvis din lille man spiser for mye, eller ikke burped, kan dette føre til symptomer på GER.

Flaske Nipples

Noen ganger bruker feil størrelse flasken brystvorten når mating med flaske, kan bidra til spedbarn GER. Hvis brystvorten er for stor, kan store mengder melk svelges. Hvis brystvorten er for liten, vil barnet ditt bare svelge i store mengder luft, som kan forårsake luftbobler til å akkumulere i sin buk. Også sjekke om en flaske brystvorte er riktig størrelse, hold flasken opp ned. Bare noen få dråper melk skulle falle ut. Hvis melken driblet raskt, er størrelsen for stor. Hvis melken ikke kommer ut i det hele tatt, er nippelen for liten.

Mate Sitting Up

Prøv ikke å mate babyen i oppreist stilling. Etter at du har matet den lille, sørg for å rape. Holde den lille sitter opp for minst 15 til 30 minutter mens maten begynner å bosette seg. Ifølge Mayo Clinic, ikke sette den lille i en sving, eller leke med barnet ditt. Hvis maten ikke er lov til å bosette seg, er den lille ansvarlig for å regurgitate innholdet i maten.

Advarsel

Varierer sjelden kan symptomene på GER føre til alvorlige komplikasjoner. Men hvis du merker at den lille ikke er i stand til å få vekten nødvendig for deres aldersgruppe, eller de nekter å spise i det hele tatt, dette krever øyeblikkelig legehjelp. Andre årsaker til bekymring puster problemer, for eksempel hyppige anfall av hoste, tungpustethet, eller gisper. Hvis babyen er stadig irritabel, vrir seg i smerte ofte (sine tilbake buer, nakke stivner), spytter opp hele tiden, eller har fortsatt natt oppvåkninger (med gråt og skriking), ta den lille til en barnelege for omsorg. Kontinuerlig GER, kan forårsake blødninger og irritasjon i spiserøret, samt arrdannelse som kan føre til vanskeligheter med å spise.

Diet for Eksem i babyer

Diet for Eksem i babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som forårsaker røde flekker av kløende hud. Det kan være spesielt vanskelig på babyer fordi de ikke klarer å effektivt kommunisere deres ubehag. Mens eksem kan oppstå hvor som helst på kroppen, synes tilstanden vanligvis hos spedbarn på panne, kinn, underarmene, ben, hodebunnen og halsen. Det er flere årsaker til eksem hos babyer, men noen av de vanligste er matallergier som lett kan behandles ved endringer i kosthold.

Finne Trigger

Først må du finne mat allergi eller allergi utløser eksem hos barnet ditt. Hvis barnet ditt er ung og får flaske, er meieri den mest sannsynlige trigger. Mange barn har problemer med melkeprodukter som babyer og må være på soya formel, selv om de har en tendens til å vokse denne allergien. Hvis barnet ditt er allerede på fast føde eller ammet, vil du trenger å gjøre en eliminasjonsdiett. Ta en mat som du eller barnet er å spise og utelate den i minst en uke. Se babyens hud for å se om det er noen ekstra eksem utbrudd. Hvis eliminasjonsdiett ikke avsløre noe, snakk med legen din om å gjøre allergitester.

Utdanning

Når du har funnet mat trigger for eksem hos barnet ditt, må du snakke med barnelege og / eller en kostholdsekspert for å se om noen relaterte matvarer bør unngås. For eksempel vil et barn som er allergisk mot peanøtter noen ganger må unngå erter fordi de er i den samme maten familien (belgfrukter). Dessuten kan helsepersonell lære deg hvordan å lese mat etiketter og identifisere eventuelle andre navn for maten trigger.

Start Eksem Diet

Når du vet trigger og har lært hvilke matvarer for å unngå, ta disse matvarene ut av ditt hjem. Les alle etikettene på matvarene som du kjøper og unngå de utløsende ingredienser. Fortell venner, familiemedlemmer og barn-omsorg leverandører om barnets eksem relaterte diett og be dem om å sørge for at de ikke mate dem mat til babyen.

Andre forholdsregler

I noen babyer, men ikke alle, noen nær barnet må også unngå identifiserte eksem triggere. Matvarer som peanøtter og melk kan bo i og rundt munnen og hendene lenge etter at du har inntatt dem, og hvis du berører barnet, kan føre til en eksem breakout. Advare venner og familie om denne risikoen og spør hvem som helst håndtering barnet å vaske hendene og pusse tennene etter å ha spist disse matvarene.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Å miste et barn er en traumatisk og ødeleggende opplevelse for foreldre og kjære. Du kan føle din sørgende er never-ending som du tenker på livet uten barnet ditt. Det vil alltid være en liten tristhet, spesielt på ditt barns fødselsdag og andre spesielle dager. Men med tiden din sorg bør begynne å lette. Før du vurderer hvordan du skal komme til enighet med din sorg, må du utvikle mestringsstrategier for å hjelpe deg å håndtere det.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

•  Prøv å erkjenne barnets død. Akseptere tapet er langt fra enkelt; Men inntil du innser at ditt barn har dødd, vil du være i stand til å starte sorgprosessen riktig. Sjokk, forvirring og fornektelse er alle vanlige reaksjoner for foreldre som har mistet et spedbarn. Erkjennelsen din smerte så snart som mulig vil hindre deg tapping opp dine følelser og forsinke prosessen, ifølge nettsiden Spør Dr. Sears.

Sett av tid til nær familie og venner. Tilbringe tid med mennesker som er villig til å elske og støtte deg gjennom sorgen vil ta noe av presset av deg. Din kjære kan føles vanskelig å nevne spedbarn frykt for å uroe deg videre. Oppmuntre dem til å snakke om ham og eventuelle minnene de har; snakk kan skade i starten, men det vil snart bli terapeutisk. Å ha kjære du kan snakke med og gråte med, er en viktig del av sorgprosessen.

Opprett et minnesmerke for spedbarn. Holde noe som minner deg om barnet ditt vil tilby deg komfort ikke bare i begynnelsen, men også i årene fremover. En passende minnesmerke kan være en minnebok full av fotografier, en favoritt utstoppa dyr eller ditt barns favoritt teppe, anbefaler Mayo Clinic nettsiden. Å ha noe håndfast å se på og hold vil hjelpe deg å føle seg tettere til barnet ditt.

Forstå din partner er sorg også. Det finnes ingen rett eller gal måte å sørge fordi sorgen påvirker individer annerledes. Å være støttende til noen andre kan føle umulig når du føler deg så trist selv. Imidlertid kan sorg presse et forhold fra hverandre hvis paret ikke forstår at det som fungerer for en partner kan ikke fungere for den andre. For eksempel kan du bli prøver å gå videre ved å stikke til en slags normal rutine. Han kan føle at du har gått for fort og at du ikke føler det på samme måte som han gjør. Akseptere at dere to kan ha motstridende følelsesmessige behov er den beste måten å støtte hverandre gjennom felles sorg, sier Ask Dr. Sears hjemmeside.

Ta en dag av gangen. Du vil sannsynligvis ha gode dager og dårlige, som dine følelser vil være opp og ned for en stund. Tror ikke å ha en dårlig dag etter en kjøre av gode betyr at du gjør noen forbedringer. Ikke press deg selv eller din partner. Sett deg små mål, og gratulere deg selv hvis du oppnå dem. På grunn av tapet, det er ikke å komme tilbake til "normal"; i stedet, vil du både må omstille for å begynne å leve livet ditt igjen. Fortsetter å leve livet ditt er alle en del av å komme til enighet med tap og betyr ikke at du vil glemme barnet ditt.

Gjør en innsats for å ta vare på deg selv. Bivirkninger av sorg inkluderer tap av appetitt, avbrutt søvn og mangel på motivasjon til å gjøre noe. Spise sunt, få litt mosjon og prøver å få en god mengde søvn hver natt vil hjelpe din fysiske og mentale velvære. Å bli syk fordi du ikke tar vare på deg selv, vil bare legge til dine følelser av tristhet.

Bli med støttegrupper. Disse kan være i ditt lokale område, eller på Internett. Møte og snakke til foreldre som har også mistet et spedbarn vil være til trøst for deg. Å se folk med lignende erfaringer forsone seg med sin sorg samtidig huske deres barn vil gi deg håper du kan gjøre det samme. Støttegrupper for spedbarn og barn tap er en verdifull kilde til støtte og informasjon til foreldre.

Hint

  • Husk barnet ditt på dager som hennes bursdag eller årsdagen for hennes død. Merking ditt barns spesielle dager vil hjelpe deg å flytte fra tristhet og sorg til minne, sier Rebecca Klein i en Baby Zone nettside artikkelen.
  • Ikke vær redd for å smile eller le. Folk som elsker eller forstår du ikke vil dømme deg.
  • Snakk om barnet ditt ofte. Huske lykkeligere tider kan skade i starten, men som du sakte komme til enighet med tapet disse følelsene vil endre seg.
  • Tenk om å søke profesjonell rådgivning om du har gjort noen betydelige forbedringer i sorgprosessen innen seks til 12 måneder, anbefaler Mayo Clinic.

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn


Hikke, krampe i mellomgulvet, kan forekomme i alle aldersgrupper, enten spedbarn, barn eller voksen. Membranen muskelen bidrar til å kontrollere pusten. Når en krampe oppstår, vanligvis på grunn av noen gastrointestinal problem som dårlig eller drikker for fort, stemmebåndene stengt for bare et øyeblikk, slik at "hic" lyd. Hikke kan irritere, men de er vanligvis ufarlig for den lidende. Hvis du ser at barnet ditt er opprørt med hyppige hikke, men prøv en rekke teknikker for å lindre hennes problem.

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Burp babyen ofte som han spiser. Dette kan bidra til å forhindre hikke fra utviklings etter fôring, fordi det frigjør luft som barnet kan ha svelget. Hold babyen mot skulderen din og forsiktig klapp på ryggen til du hører ham oppstøt.

Sjekk din tåteflaske. Når du holder full bunn opp ned, bør melken dukke opp jevnt og trutt, ikke bare noen få drypp om gangen. Du kan ha en flaske som gjør at barnet å svelge for mye luft når hun feeds. Eksperimenter med ulike flasker og brystvortene til å velge en som ikke beholde luft.

feed små måltider ofte. Både for mye og for lite mat kan forårsake hikke. La babyen stopper å spise når hun har fått nok; aldri-force feed. Tillate henne å spise så mye som hun ønsker på en gang for å hindre en altfor tom mage.

Ta barnet til hans barnelege hvis hikke blir altfor hyppige og kommer sammen med smerter, oppkast, irritabilitet, nekter å spise eller plutselig gråt. Han kan ha gastroøsofageal reflukssykdom, en komplikasjon av den naturlige tilbakestrømning av mageinnholdet i munnen. Når anerkjent, kan denne sykdommen behandles ved jevning frokostblanding og gjennom medisinering.

Gass Relief for spedbarn

Gass i spedbarn er nesten en uunngåelig del av foreldreskap og noe som oppleves av de fleste babyer. Nyfødte 'fordøyelsessystem er fortsatt forming og problemene som følger av er vanligvis forårsaket av deres modning mage traktater. Omfanget og alvorlighetsgraden av gass er forskjellig i hvert barn og en forelder må lese signalene i deres barns atferd og kroppsspråk for å fastslå om gass, eller noe annet, er årsaken til ubehag.

Grunner for Gas

Det er viktig å se på årsakene spedbarn erfaring gass. Det tar de første 13 ukene av et barns liv for henne fordøyelsen å modne nok til å behandle melk riktig. Nyfødte mangler probiotiske som hjelpemidler fordøyelsen. Luft spiller en stor faktor i årsaken til gass og kan bli fanget, forårsaker smerte og oppblåsthet. Gassen produseres når de tar sin første drink med melk eller formel og er et resultat av fordøye laktose. Luftbobler kan også bli fanget når en baby er sykepleier eller suger, som er grunnen til spedbarn må burped med få minutters mellomrom. Det er også viktig at brystvorten av en flaske passer riktig og ikke slipper inn ekstra luft.

Det er allment antatt at mat en ammende mor forbruker kan velte et spedbarn fordøyelsessystem. Visse matvarer som meieriprodukter, brokkoli eller hvitløk og noen høye sitrusfrukter er kjent for å føre til at gass. En mor som produserer en overflod av melk (hyper-amming), og derfor altfor mye milk, kan også føre til spedbarn gass. For mye av dette høye laktose melk, levert for fort og med for store mengde, i stedet for den næringsrike hind melk antas å føre til at gass.

Rettsmidler for Lindrende Gass i Spedbarn

Ofte barneleger vil anbefale å eliminere visse matvarer for å utelukke muligheten for at mors kosthold forårsaker gassiness. Homeopatiske Gripe vann er ofte gitt til spedbarn med gassproblemer. Dette inneholder naturlige ingredienser for å berolige fordøyelsessystemet og er ofte foretrukket til medisinering. Masserer en babyens mage er også en populær teknikk for midlertidig lindre gass, samt avslappende en baby som kan ha blitt altfor irritabel på grunn av ubehag. Fotball hold er en vanlig metode for fysisk å hjelpe barnet ditt til å slippe gassen. Plasser barnet med ansiktet ned på armene med bena hviler på albuene og haken i hånden, bør trykket på magen forsiktig lindre ubehag. Å gi barnet et varmt bad kan også bidra til å roe et spedbarn, men har også den ekstra fordelen av å hjelpe gasser å utvide og utvise.

Det er viktig å sørge for at barnet er plassert riktig når fôring så han ikke svelge ekstra luft som kan føre til at gass. En sykepleier pute eller støtte er nyttig å sørge for at babyen er komfortabel og hodet ikke er vridd. Å gi et spedbarn en liten mengde sukker vann er også antatt å roe en urolig mage - men ikke mer enn 1 oz.

Skal man gi et spedbarn vitaminer med fluor?

Hvis barnelege er bekymret for at barnet ditt ikke mottar tilstrekkelig ernæring, kan han eller hun anbefaler at du gir en multivitamin med fluor. Multivitaminer har mange viktige mineraler og vitaminer som kan være mangler fra barnets kosthold. Fluor er gitt som en måte å forebygge tannråte. Men det er bekymring for at gi et spedbarn en multivitamin med fluor er ikke trygt.

Typer

Multivitaminer med fluor markedsføres under navn som Poly Vitamin med fluor, Poly-Vi-Flor, Tri-Vi-Flor og Soluvite F. Den er tilgjengelig i både flytende og tygge former. Det vil vanligvis bli foreslått at barnet bli gitt en daglig dose som kan tas med en liten mengde av mat, juice, morsmelkerstatning eller morsmelk.

Farene

Hovedformålet med multivitaminer med fluor er at barnet kan utvikle en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden kan oppstå i løpet av årene at et barn vil utvikle tenner, vanligvis mellom alderen 1 og 4. Det kan forårsake permanent skade på barnets tenner og potensielt andre celler i kroppen. Fluorose oppstår når et barn bruker for mye fluor. Ammende kvinner bør også være forsiktig med å ta en multivitamin med fluor siden fluor kan passere gjennom morsmelk og bli fortært av barnet.

Funksjoner

Sjefen symptom på fluorisis er misfarging på tennene. Du kan legge merke til hvite streker tvers emaljen på spedbarnets tenner. Emaljen kan også føle ru å ta på. Hvis du legger merke til disse, slutte å gi barnet den multivitamin med fluor og kontakte legen din.

Betraktninger

En multivitamin med fluor er vanligvis bare anbefales når mengden av fluor i ditt område drikkevann er ikke tilstrekkelig. Vanligvis 0,6 deler per million eller høyere er en tilstrekkelig mengde og vil ikke kreve at barnet ditt har fluor tilskudd. Din byens vann-avdelingen kan fortelle deg nøyaktig hvor mye fluor finnes i din vannforsyning. Hvis beløpet er tilstrekkelig, vil legen sannsynligvis anbefale en multivitamin som ikke inneholder fluor.

Advarsel

Pass på at du følger doseringen instruksjonene fra legen din dersom du er å gi barnet en multivitamin med fluor. Unngå også å la barnet å bruke tannkrem og tannprodukter med fluor under tilskudd. De bør spesielt unngå å svelge tannkrem. Men fluor bør ikke være helt forbudt siden det ikke forebygge tannråte når det tas til de anbefalte doser.

Hvorfor Spedbarn miste håret?

Hvorfor Spedbarn miste håret?


Nyfødt hårtap opplevd i løpet av de første seks månedene etter fødselen er helt normalt. Ifølge Babycenter, er dette fenomenet kalt telogen effluvium.

Identifikasjon

Ifølge Hva kan man forvente Foundation, en kraftig nedgang i hormoner stopper hårvekst av et spedbarn kort tid etter fødselen. Etter dette begynner telogen effluvium fasen, slik at barnets hår til helt falle ut.

Funksjoner

Dr. Stephen Muething, MD, førsteamanuensis direktør for kliniske tjenester generelt og samfunnet pediatri ved Cincinnati Children Hospital Medical Center sier at noen spedbarn vil produsere en full leder av hår veldig fort, men noen babyer opplever skallethet før sin første bursdag.

Betraktninger

Selv spedbarn hårtap er vanligvis normal, langvarig eller kronisk hårtap hos et spedbarn kan være et tegn på en alvorlig tilstand. Hvis foreldre har bekymringer om at deres baby hårtap ikke kan følgende et normalt mønster, bør en barnelege konsulteres.

Typer Reflekser hos spedbarn

Typer Reflekser hos spedbarn


En nyfødt har mange reflekser som er til stede i alle deler av kroppen for å hjelpe til med å overleve. Ifølge MedlinePlus, disse reflekser er et viktig tegn på nevrologisk utvikling. De fleste spedbarn reflekser forsvinne av den tiden barnet er et år gammel. Hvis spedbarn reflekser er til stede for lenge, hjernen eller nervesystemet skade er ofte mistenkt. Men det er reflekser som driver gjennom hele voksenlivet.

Whole Body Reflekser

Noen reflekser krever hele barnets kropp. Moro refleks oppstår når barnets hode er plutselig forlot ikke støttes, noe som gir barnet en følelse av at han er fallende. Barnet så slenger armene utover som om å fange selv. Tonic Neck oppstår når barnet blir plassert på magen hans. Barnets lemmer vil rette, på hvilken side han er ute, mens motsatt side forblir krøllet. Den Truncal eller Galant refleks som skjer når et spedbarn lavere til midten bak er strøket og babykurver instinktivt mot siden bli klappet.

Reflekser i hender og føtter

Gripe, eller Palmar refleks, oppstår når håndflatene av barnets hånd blir berørt; spedbarn reagerer ved å krølle neven stramt rundt gjenstanden. Toe curling, eller Plantar refleks, er like i at barnet vil krølle foten hennes innvendig hvis den indre delen av sålen strøk. Et spedbarn vil også instinktivt "gå" eller gå hvis hun blir holdt over et flatt underlag og hennes føtter berører den.

Mouth Reflekser

Spedbarn har spesielt sensitive reflekser i og rundt munnen, spesielt før fire måneders alder. Den rooting refleks oppstår når et barns kinn er strøket. Barnet vil snu hodet i den retningen og åpne munnen for å spise. Når barnets munn hekter på nippelen på en flaske eller bryst, vil han instinktivt begynne suging. Denne refleksen blir ofte regnet som en av de sterkeste i en nyfødt, som sikrer at han er i stand til å få den næringen han trenger.

Permanente Reflekser

Mens disse refleksene forsvinner ofte i de første fire til 12 måneder med et barns liv, er det reflekser som strekker seg inn i voksenlivet. Blinker instinktivt i sterkt lys, gjesping når du trenger mer oksygen og hoste når noe blokkerer luftveiene, er noen reflekser som utvikler som et spedbarn og fortsette.

Hva er forskjellen i ernæring for spedbarn enn andre faser av livet?

Hva er forskjellen i ernæring for spedbarn enn andre faser av livet?


I de første 12 månedene en baby vil doble i lengde og tredoble i vekt. En babyens hjerne vil også vokse svært raskt i løpet av denne tiden. Det er viktig å skape gode ernæringsmessige vaner i løpet av spedbarn stadiet av livet, ettersom hva som er eller ikke er inkludert i et barns kosthold kan påvirke ham resten av livet.

Infant - Mindre enn ett år

Spedbarn trenger næringsstoffer mer på denne tid enn ethvert annet trinn på grunn av den raske veksten finner sted inne i spedbarnets kropp. Veksten er en stor bekymring på denne tiden av livet; hvis en baby ikke vokser raskt nok kan han trenger å bruke tid på sykehuset. Spedbarn kan bare fordøye væsker for de første seks månedene. Hvis barnet ikke vil ta morsmelk, bruke en formel og holde en forsiktig se på barnets vekt og høyde for å sørge for at han er økende vekt og vokser som den skal.

Toddler - Mer enn 12 måneder gammel til 3 år

Begynn å mate småbarn hardføre og mer smaksrik mat som fisk og nøtter. Spedbarn utlede næringsstoffer fra tørt, hovedsakelig flytende mat, men nå er det på tide å begynne å eksperimentere med et barns smaksløker. Ta det ett nytt mat om gangen, skjønt, fordi disse typer mat kan forårsake allergiske reaksjoner.

Premature babyer

Preemies er babyer som ikke bo i livmoren for hele perioden for 37 til 42 uker. Som et resultat av disse babyene er mer utsatt for sykdom og vekst defekter. Premature babyer kan være for umoden til å mate direkte fra en flaske eller bryst, så får riktig ernæring og nok væske inn i deres kosthold kan være vanskelig. Premature babyer kan utvikle en tarminfeksjon hvis de drikker for fort; i tillegg, preemies trenger kalsium og fosfor for å hjelpe til med rask vekst.

Fordeler med amming

Morsmelk eller morsmelkerstatning bidrar til å holde spedbarn på riktig vekst spor. Morsmelk er full av protein, fett, immun økte og hormoner. Amming hjelper også utvikle en følelsesmessig tilknytning mellom mor og barn, så vel som fysiologisk og psykologisk utvikling. Amming babyer forebygger fedme og hjelper vokse sunne tenner og sterkere bein også.

Natural Cures for forstoppelse hos spedbarn

Forstoppelse hos spedbarn er ikke bare smertefullt for babyen, men kan være en hjerteskjærende opplevelse for mamma også. Forstoppelse hos spedbarn kan behandles lett med en rekke naturlige botemidler avhengig av symptomer og alder av barnet.

Spedbarn yngre enn 6 måneders alder

Tegn på langvarig eller kronisk spedbarn forstoppelse kan være tørre, rullesteinslignende avføring og anstreng og griner under avføring. Spedbarn forstoppelse ofte starter med overgangen fra flaske eller amming til fast føde, men å bytte fra morsmelk til formel eller fra en type formel til et annet kan også føre til forstoppelse. Hvis barnet diett har nylig endret og plutselig forårsaket forstoppelse, kan dette være et tegn på at det nye kostholdet ikke fungerer for barnet. Soya-baserte formler kan være mer constipating enn melkebaserte formler, men noen kosttilskudd endring kan utløse utbruddet av forstoppelse.

Hvis barnet er yngre enn 6 måneder, bør han være på en all morsmelk eller alle formel diett. Å gi ham et par gram av varmt vann eller juice i en flaske, i stedet for en fôring kan produsere avføring. Denne lille eliminering av formel eller melk i noen timer, kan stimulere tarm å bevege seg. Dette bør bare gjøres av og til for spedbarn yngre enn 6 måneder.

Spedbarn eldre enn 6 måneders alder

En vanlig årsak til forstoppelse hos spedbarn eldre enn 6 måneder er utilstrekkelig væskeinntak. Bytte fra formel eller morsmelk til fast føde vil noen ganger bety at barnet ikke får nok væske. Det kan ta litt tid for barnets fordøyelsessystem til å tilpasse seg fast føde. Øke mengden av vann eller formel lagt til barnets frokostblanding kan redusere sjansen for forstoppelse. Tilbyr ekstra vann eller juice mellom feedings vil gi ekstra væske og kutte ned litt på mengden av fast føde per fôring kan også hjelpe.

For eldre barn, kan øke fiber i spedbarnets kosthold hjelpe for babyer som spiser litt fast føde. Mange spedbarn er opprinnelig startet på ris korn. Ris korn har et lavt innhold av fiber, men bygg og havre korn har mer fiber. Bytte til bygg eller havre frokostblanding kan bidra til å løsne spedbarn avføring. Legge til mer frukt og grønnsaker puréer til frokostblanding kan også hjelpe. For spedbarn som er godt etablert på fast føde, kan finmalte psylliumskall bli stenket på babymat. Ytterligere vann bør legges til maten og spedbarn bør oppmuntres til å drikke mer vann eller juice kompensere for økt fiber i kosten.

De fleste spedbarn korn er beriket med jern, som kan være constipating. Selv om jern er nødvendig i den nyfødte dietten, kan ved hjelp av ikke befestet blanding i flere uker å løse problemet inntil spedbarnet blir justert til den nye diett. En teskje av linfrø olje lagt til formel eller kornblanding daglig kan bidra til å fremme regelmessig avføring ved å smøre fordøyelseskanalen. Linfrøolje er også rik på omega-3 fettsyrer er viktige for utviklingen av babyens hjerne.

Akutt spedbarn forstoppelse

Anstreng og gråt under avføring eller blod på avføringen kan være tegn på akutt spedbarn forstoppelse, og krever umiddelbar oppmerksomhet. Glyserin er et naturlig forekommende stoff som er formulert til suppositorier eller tilgjengelig som mini klyster for spedbarn. Det er satt inn rektalt og stimulerer avføring ved irriterer slimhinnen i mage-tarmkanalen, oftest innen en halv time. Rektal innsetting er svært ubehagelig for barnet og vil trolig føre ham til å gråte når stikkpille er satt inn, men det er svært effektivt i ekstreme tilfeller. Etter innsetting kan suppositoriet mates ut umiddelbart og kan trenge å bli satt inn på nytt for å være effektive.

Tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn

Oppdager tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn kan være vanskelig på grunn av det faktum at spedbarn ikke kan kommunisere sine følelser effektivt nok til den overordnede unntak gråt. Men det er noen merkbar symptomer som dukker opp ofte i, og er felles for, diabetiske spedbarn. På oppdage disse visse symptomer, vil en avtale med barnets barnelege være nødvendig.

Identifikasjon

En overdreven tørste som ikke kan slukkes kan være til stede i barnet ditt sammen med overdreven vannlating. Din kan merke spedbarn er trøtt mesteparten av tiden, og at når han er våken han er ekstremt sulten. Disse er klare tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn og bør sjekkes. En mørk, fløyelsaktig utslett kan være åpenbare på baksiden av barnets hals. Du kan legge merke til den langsomme helbredelse av sår på barnets kropp.

Time Frame

Barnelege vil bestille blodprøver og utføre en enkel urinprøve på hans kontor. Blod vil bli trukket av legens phlebotomist og sendt bort for undersøkelse og testing. Positive resultater vil bestemme barnets behandling.

Typer

Type 1 diabetes er mest sett hos spedbarn og barn, der beta-cellene i bukspyttkjertelen ikke lenger gjøre insulin som kroppens immunsystem har vendt seg mot og ødela dem. Denne typen vil kreve daglig insulin skudd for normal tilværelse. Type 2-diabetes er en type av insulinresistens som påvirker fett, lever og muskel-vevet å være ute av stand til å behandle insulin. Bukspyttkjertelen ikke lenger holder tritt med utgivelsen av insulin når maten er fortært.

Fordeler

Ofre for diabetes kan være lurt å få mer mosjon, se sukker og andre kaloriinntak på en daglig basis, få regelmessig blodtrykkssjekk, ta sin medisin (inkludert en daglig aspirin) og teste sine sukker nivåer hver dag.

Advarsel

Utbruddet av type 1 diabetes er rask. Å se en plutselig endring i det daglige inntaket og utgangs vaner av spedbarn er grunn til bekymring. Bestille en time hos din barnets barnelege på en gang.

Tørr hud Utslett hos spedbarn

Tørr hud Utslett hos spedbarn


Utslett er vanlig hos spedbarn, og nesten aldri har behov for øyeblikkelig lege omsorg. Tørre utslett kan ofte følge med en feber eller fussiness, og er ofte forårsaket av ufarlige viral sykdommer. Utslett som disse vanligvis løse på egen hånd i løpet av få dager. Tilbakevendende utslett, men bør bli sett av barnelege. Hvis utslett er ledsaget av pustevansker, hals innsnevring eller vedvarende oppkast, ta barnet til legevakten for umiddelbar evaluering.

Eksem

Eksem er tenkt å være et resultat av allergi og arvelighet. Det ser ut som en tørr, flassende utslett som kan vare i flere dager. Under mindre alvorlige tilfeller, vises eksem som hvit tørr hud, og i løpet av fakkel-ups huden kan bli rød, irritert og flassing. Eksem oppstår ofte på de indre knær og albuer hos spedbarn, men patcher kan oppstå nesten hvor som helst på kroppen. Noen tilfeller av eksem er midlertidige, og noen kan være tilbakevendende. Eksem er ofte behandlet med 1 prosent Hydrokortison krem ​​som er tilgjengelig over disk. For tilbakevendende tilfeller ta kontakt med barnelege for behandling.

Elveblest

Elveblest er røde renner som spontant kan vises på et spedbarn. De forekommer ofte på overkroppen, og varer vanligvis i noen få minutter til noen timer. Den eksakte årsaken til elveblest er ukjent, men hive utbrudd er ofte knyttet til allergi. Benadryl er en vanlig behandling for elveblest, men det er best å ta kontakt med barnelege før du gir noen form for medisiner til et spedbarn.

Soppinfeksjoner

Soppinfeksjoner kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og vanligvis krever reseptbelagte soppdrepende medisiner for behandling. Tinea eller ringorm, er en tørr utslett forårsaket av en soppinfeksjon. Utslettet ser ut som runde, flate hudirritasjoner som har rosa eller røde skjellende ringer med en klar sirkel i midten. Tinea er smittsomt, så pass på å øve økt håndvask og holde små barn atskilt.

Viral betingelser

Utslett forårsaket av virusinfeksjoner er vanligvis vanlig og ufarlig. Fifth sykdom fører til feber, lyse røde kinn, og en Lacy utslett på bena og overkroppen. Fifth sykdom spres gjennom fuktpartikler som blir pustet ut av en infisert person. Behandling for viral sykdommer er vanligvis basert på lindring av symptomer. Vannkopper forårsaker renner små kløende over hele kroppen, og varer i flere dager til en uke. Denne tilstanden, som de fleste virale sykdommer, er svært smittsom så øve hyppig håndvask og separat små barn.

Seriøse Tørre Utslett

Seriøse tørre utslett er sjeldne, og utslett er vanligvis et symptom på en mer alvorlig tilstand. Petechial eller purpura utslett er ofte røde eller lilla, og kan være svært farlig. Hvis utslettet ikke et øyeblikk forsvinner når du trykker på, er dette et tegn på at du bør oppsøke lege. For å gjøre denne testen, plasserer et glass på babyens hud og trykk. Hvis utslettet ikke lysere, kan dette være en alvorlig utslett. Sykdommer forbundet med denne type utslett inkluderer meningokokkinfeksjon, alvorlig infeksjon eller leukemi.

Slik unngår du at Hypokalsemi - Spedbarn

Kalsiuminntak er svært viktig for babyer. Det er viktig for dem å ha friske bein og tenner og normal muskel og nerve funksjon. Hvis en baby har et lavt nivå av kalsium i blodet, kalles det hypokalsemi. Symptomer inkluderer irritabilitet, muskelrykninger, skjelvinger, skjelvinger, dårlig fôring, og beslag. Her er noen måter å hindre hypokalsemi i et spedbarn.

Slik unngår du at Hypokalsemi - Spedbarn

Under svangerskapet, må moren få en tilstrekkelig mengde vitamin D i kostholdet hennes for å hindre hypokalsemi i hennes spedbarn. Matvarer som er rike på vitamin D er greener (grønne og grønnkål), røde bønner, sardiner og laks (med bein). Meieriprodukter inneholder mest kalsium. Disse produktene omfatter melk, ost og yoghurt. Fremtidige mødre bør sørge for at disse matvarer og drikke er en vanlig del av kostholdet.

Hvis en gravid kvinne ikke har mye kalsium i sin diett, bør hun ta vitamin tilskudd av kalsium. Dette vil sikre at det er en adekvat kalsiuminntak.

Hvis en kvinne er å drikke alkohol mens de er gravide, bør hun slutte umiddelbart. Alkoholisme kan føre til lave plasma magnesium nivå i kroppen eller hypomagnesia. Hypomagnesemi kan føre til hypokalsemi fordi magnesium spiller en rolle i kroppens evne til å opprettholde kalsiumnivået. Kroniske alkoholikere må slutte å drikke alkohol for å forhindre dette magnesium mangel.

Når barnet er født, unngå å mate babyen en høy fosfat diett. En annen årsak til hypokalsemi er forbruket av giftige nivåer av fosfat. Phospate er en ingrediens i vanlig kumelk. En baby skal fôres en lav-fosfat diett som morsmelk eller Similac PM 60/40 formel.

Hvis en baby er i faresonen for hypokalsemi eller har lave nivåer av kalsium i blodet, spør legen hvis barnet trenger intravenøs (IV) kalsiumglukonat. Den IV vil bidra til å opprettholde nivåer av kalsium i barnets blod.

Hint

  • Symptomene på hypokalsemi kan ligne andre sykdommer eller medisinske problemer. Mødre bør oppsøke babyens lege for en diagnose. En diagnose for hypokalsemi er laget ved å teste blod for mengden av kalsium.
  • Hypokalsemi er mer vanlig hos premature og lav fødselsvekt. Det kan også forekomme hos babyer som har en vanskelig fødsel og i babyer av diabetiske mødre.

Tegn og symptomer på streptokokk B hos spedbarn

Strep B, også kjent som Gruppe B streptokokker, er en bakterie som kan vokse i blæren, tarm eller kjønnsorganer av noen voksne. De fleste friske voksne som har denne bakterien viser ingen symptomer, men hvis et spedbarn kjøper denne bakterien, vil hun utvikle strep B-sykdom. Et spedbarn kan komme i direkte kontakt med bakteriene i livmoren eller som hun kommer gjennom fødselskanalen under levering.

Tidlig innsettende symptomer

Symptomer på tidlig-utbruddet strep B-sykdom vanligvis vises innen 12 timer etter fødselen, men kan dukke opp så sent som en uke etter fødselen. Tegn på at en baby har strep B-sykdom inkluderer feber, problemer med fôring og apati. Et spedbarn med en tidlig debut strep B infeksjon kan utvikle sepsis, lungebetennelse eller hjernehinnebetennelse. Disse komplikasjonene kan være livstruende. Tidlig-utbruddet strep B sykdommen er mer alvorlig enn sent innsett strep B-sykdom.

Sent oppstått Symptomer

Spedbarn med sent oppstått strep B-sykdom kan utvise symptomer som feber, problemer med fôring, apati og beslag, alt fra en uke til tre måneder etter levering. Han kan også vise tegn på en øvre luftveisinfeksjon som kan omfatte tett nese og hoste. Hjernehinnebetennelse er en komplikasjon assosiert med sent oppstått strep B-sykdom.

Sepsis

Sepsis, også kjent som "bakteriemi," er en infeksjon av blod, og er en alvorlig komplikasjon av strep B-sykdom. Et spedbarn med sepsis kan ha feber eller en lav og ustabil temperatur, uregelmessig hjerterytme og uregelmessig pust. Huden hennes kan være kald, klam og blek, og hun kan virke irritabel, sløv og floppy. Hun kan spise dårlig eller erfaring oppkast og diaré.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Meningitt, en infeksjon av slimhinnen og væske i hjernen, er en komplikasjon av både i tidlig og sen-utbruddet strep B-sykdom. Et spedbarn med hjernehinnebetennelse kan være irritabel og apatisk. Hun kan gråte utrøstelig og har en høy-pitched skrik. Hun kan ha feber eller lav kroppstemperatur, kan ha en stiv kropp, og hennes soft spot eller fontanels kan synes å bule. Ubehandlet hjernehinnebetennelse kan føre til hjerneskade eller død.

Pnuemonia Symptomer

Lungebetennelse, en komplikasjon av tidlig-utbruddet strep B-sykdom, er en infeksjon i lungene som forårsaker betennelse. Symptomer som hjertebank, tretthet, rastløshet, irritabilitet, feber, hoste, rask pust og problemer med å puste kan observeres i et spedbarn med lungebetennelse. Et spedbarn som har problemer med å puste vil ha blusset nesebor og et synkende brystet som han puster. Et spedbarn med lungebetennelse kan også ha oppkast og diaré.

Diagnose og behandling

Leger vil merke spedbarnets symptomer og gjøre blodprøver for å avgjøre om et spedbarn har strep B-sykdom. De kan også gjøre en Spinal Tap og teste spinalvæske for tegn på bakterier. Hvis et spedbarn har strep B-sykdom, vil hun bli behandlet med intravenøs antibiotika. Meningitt, lungebetennelse og vil sepsis forårsaket av strep B bakterier også behandles med antibiotika.

Forebygging

Kvinner som venter blir rutinemessig testet for strep B bakterier når de er mellom 35 og 37 uker gravid. En mor som har testet positivt for strep B vil bli behandlet med IV antibiotika mens hun er i arbeid for å hindre henne spedbarn fra å få strep B-sykdom. Mødre som går inn i arbeid før 37 uker, hvis fosterblærer har sprukket for flere de 18 timer før levering, som har hatt en tidligere spedbarn med strep B-sykdom eller som har en feber over 100 grader C i løpet av arbeidskraft er også gitt IV antibiotika som et forebyggende tiltak.

Årsaker til kolon polypper hos spedbarn

Kolon polypper hos spedbarn kan stamme fra genetiske forhold. De polypper oppstår når det er en vekst på overflaten av colon, en del av tykktarmen, som oppstår fra tarmveggen. Tykktarmen er ved slutten av fordøyelseskanalen og absorberer vann for å produsere avfallsprodukter, som deretter passerer ut av kroppen.

Mange kolon polypper hos spedbarn er ikke kreft, men andre er eller har potensial til å bli kreft. Polypper er vanligvis flat eller hevet. Flate polypper er ofte hardere, mindre og har en økt sjanse for å bli kreft.

Familiær adenomatøs polypose

Familiær adenomatøs polypose (FAP) er en arvelig tykktarmskreft. Det er ofte en mutasjon av et gen som forårsaker kreft i å utvikle seg i tykktarmen og rektum. Sykdommen kan bli aktiv i barndommen. Symptomer inkluderer blod i avføring, diaré eller smerter i magen, men noen spedbarn viser ingen fysiske symptomer eller problemer med fordøyelsen.

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, oppstår FAP i omtrent en i hver 6000 barn, noe som gjør den til den vanligste genetiske årsaken polypper. For de med FAP, de kan ha hundrevis eller tusenvis av polypper, som kan være dødelig hvis venstre udiagnostisert.

Juvenile polypose syndrom

Juvenile polypose syndrom (JPS) er en arvelig tilstand som påvirker fordøyelseskanalen og kan være tydelig på spedbarn. De med JPS kan eller ikke kan utvikle polypper eller kan ha hundrevis av polypper, som kan eller ikke kan være kreft. De med JPS krever regelmessig oppfølging og koloskopi for å sikre at polypper er fjernet i de tidlige stadier av utvikling for å redusere risikoen for kreft.

Peutz-Jeghers syndrom

Peutz-Jeghers syndrom (PJS) ikke bare omfatter polypper, men også macules, eller endringer i huden pigmentering mest sett på leppene, munnen, neseborene, hender, føtter og kjønnsorganer. PJS innebærer høy kreft rate. Huden pigmentering er normalt ikke tilstede ved fødselen, men kan utvikle seg i tidlig barndom. Noen spedbarn med PJS lider av kramper, oppkast og forstoppelse.

Kolon polypper hos spedbarn og betennelse

Noen kolon polypper utvikle seg på grunn av Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre sykdommer som forårsaker betennelse. I dette tilfellet, polypper er normalt ikke problematisk. Spedbarn med Crohns eller ulcerøs kolitt opplever ofte smertefulle kramper, kvalme og diaré.

Symptomer på kolon polypper hos spedbarn

Mange foreldre til barn med kolon polypper ikke kjenner sine babyer har dem med mindre symptomene er tilstede. Mulige symptomer er blødning fra anus, forstoppelse eller diaré, eller blod i et barns avføring. Ta kontakt med en barnelege hvis barnet ditt opplever noen av disse symptomene, så det kan tyde polypper.

Diagnostisering av kolon polypper hos spedbarn

En lege kan vurdere barnets familie historie og vurdere hennes genetikk å fastslå hvilke markører er til stede for kreft eller andre helsemessige forhold. Det finnes flere metoder for å teste for kolon polypper. Når en lege har mistanke om at et spedbarn har kolon polypper, normalt velger han minimalt invasive prosedyrer først.

En barium klyster innebærer fôring spedbarn en barium løsning før å ta røntgen. Bildene blir tatt av spedbarnets tykktarmen, som vises hvit virkningene av barium. Dersom polypper er tilstede i barnets tarmkanalen, vil de dukke opp på x-stråler som mørke områder.

En sigmoidoskopi er en test hvor et fleksibelt rør med en lett føres inn i barnets rektum. En lege benytter omfanget for å se på en liten del av tykktarmen for å se om kolon polypper er til stede.

En colonscopy tillater legen å se på barnets kolon via aa kamera som er festet til et rør og matet inn i tykktarmen. Anestesi blir brukt for sedasjon under prosedyren. Bildene overføres til en skjerm. Røret har også et verktøy for å fjerne polypper funnet under prosedyren.

En datastyrt tomografi (CT) scan er en maskin som kan lage bilder av barnets kolon. Et fleksibelt rør er satt inn i endetarmen og viser bilder av tarmen på en dataskjerm. Selv om dette er lik en kolonoskopi, kan polypper ikke fjernes under denne testen.

Avføringsprøver brukes til å teste for tegn på kreft, gjennomgå DNA og overvåke endringer i blodet.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Dealing med tap av et spedbarn kan være et ødeleggende slag og en som er vanskelig å overvinne. Når du er et familiemedlem eller en venn av en mor går gjennom en slik forferdelig opplevelse, noen ganger er du ikke helt sikker på hvordan du kan hjelpe. Det finnes ingen ord for å lindre sorgen og sorg moren er sannsynlig opplever, så hvordan vet du at den beste måten å fortsette i en slik situasjon? Det hele starter ved bare å være til stede og lytte. Dette er nøkkelen til å hjelpe en mor med tapet av et spedbarn.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Lend henne et øre for å snakke om sine følelser. Hun kan ikke være åpen for å snakke og det er fint. Men la henne vite at du er tilgjengelig hvis hun ønsker å snakke om hva følelsene hun opplever angående tapet. Mange mødre med spedbarn føler en overveldende følelse av skyld etter tapet av et spedbarn; andre kan føle sinne eller frustrasjon. Uansett hva hun opplever, la henne lufte og få hennes følelser ut.

Tilby deg å hjelpe med tjenesten ordninger. Tapet av et barn påvirker selv de som ikke var knyttet til ham, så arrangere en tjeneste er bare så mye mer vanskelig for moren. Tilby din hjelp på alle mulige måter; fra planlegging til å arbeide direkte med begravelsesbyrået å informere familiemedlemmer og venner om tjenesten detaljene til shopping for en begravelse kjole for den avdøde spedbarn, noen byrde du kan ta av til mor hjelper henne gjennom denne prosessen.

hindre henne fra å bli overveldet med godt wishers. Ofte, etter tapet av et barn, familie, venner, kolleger og naboer føler behov for å hjelpe på noen måte de kan. Imidlertid kan en vanlig strøm av besøkende gjør en sørgende mor føle seg enda mer overveldet. Sett opp besøker timer for alle som ikke er familie og hold deg til den. Den sørgende moren vil trenge tid til å hvile, ta opp på ærender og prøve å finne en måte å plukke opp bitene.

tilbud om å gå med henne til en støttegruppe for sørgende foreldre. En støttegruppe er en fin måte å lære å leve med sorgen og hvordan å overvinne det, særlig for foreldre som sliter med tapet av et spedbarn. Imidlertid kan hun føler motvillige til å gå alene. Tilbud om å gå med henne. Oppmuntre henne til å fortelle sin historie og bånd med mennesker som opplever de samme følelsene som hun er.

Gi assistanse med andre søsken eller familiemedlemmer. Hvis hun har andre barn eller familiemedlemmer for hvem hun gir vanlig omsorg, tilby å hjelpe henne ut for en stund til hun kommer på hennes føtter. Det kan være utfordrende å arbeide gjennom sorgen over tapet av et spedbarn mens du prøver å riktig omsorg for andre barn på samme tid, som også arbeider gjennom sin sorg om tap. Hvis du kan, ta over noen av hennes foreldreansvar til hun er minst stabil nok til å gjøre det selv, hvis hun er OK med det.

Hvordan å lindre spedbarn eller småbarn av forstoppelse

Forstoppelse er en dessverre vanlig foreteelse for mange babyer og småbarn. Passerer hard, tørr avføring eller ikke klarer å passere dem i det hele tatt er ofte forårsaket av kosttilskudd problemer snarere enn store medisinske tilstander, men de kan være smertefullt for et lite barn. Du kan ofte behandle forstoppelse hjemme, men ring din barnelege om det ikke rydde opp etter et par dager eller hvis barnet har andre symptomer som oppkast.

Øk Hennes Liquids

Hvis barnet ikke drikker nok væske, vil hennes avføring blir for vanskelig å passere. Oppmuntre henne til å drikke mer kan mildne saken og få den i bevegelse. Gi babyen en flaske inneholdende 2 til 4 gram vann ved hver foring, i tillegg til sin normale formel eller morsmelk. Hvis barnet ditt er å spise fast føde, vil mater henne most babymat i tillegg få litt ekstra væske inn i hennes diett. Gi en pjokk en kopp eller flaske med vann i løpet av hvert måltid, og minne henne å drikke av den. Gi henne eple eller sviske juice hvis vannet ikke synes å gjøre en forskjell.

Mate henne mer Fiber

En diett lite fiber er en vanlig årsak til forstoppelse. For et spedbarn som fortsatt fôring utelukkende på formel eller morsmelk, snakke med barnelege din før innføring av nye matvarer. Mate eldre babyer bygg, hvete eller kli frokostblanding i stedet for ris korn. Serve eldre babyer og småbarn høy-fiber matvarer som mashed fersken, most greener eller hele hvete pasta. Kutte ned på fôring barnet lav-fiber matvarer som ost og bananer, som har en bindende effekt. Prøv å strø linfrø inn i babyens eplemos eller frokostblanding for en ekstra boost av fiber.

Lette angsten

En baby forstoppelse bør ikke være forårsaket av angst, men det kan være roten til en pjokk Pooping problemer. Som en pjokk begynner å bli klar over potte, kan hun bli skremt om utsiktene til å bruke toalettet og presser ut noen del av henne. Hvis du har begynt pottetrening, back off for noen uker eller måneder. Selv om du ikke har begynt å trene, forklare henne hvordan pooping fungerer og hvorfor det er viktig å presse avføring ut. En pjokk som allerede er forstoppet kan også være redd for å bæsje fordi det gjør vondt. I dette tilfellet, gi henne rikelig med væske og høy-fiber matvarer, og hjelpe henne slappe av ved å distrahere henne med bøker og spill etter måltider.

Prøv Medisiner

Stikkpiller og avføringsmidler bør være siste utvei for behandling av forstoppelse hjemme, og du må ringe legen din før administrering av medisiner til barnet ditt. Han kan anbefale en over-the-counter oral avføringsmiddel eller krakk mykner for et barn. Sjekk at den typen du kjøper er beregnet for bruk hos barn. Selv om de skal bare brukes i unntakstilfeller, glyserin stikkpiller er et annet alternativ. En stikkpille er spesielt nyttig hvis det er satt inn i barnets endetarm rett når hun begynner å vise tegn på at hun trenger å gå.

Hint

  • Alltid snakke med babyer lege hvis du har noen spørsmål om dosering beløp.
  • Alltid elske og trøste din baby eller smårolling når de ikke er i stand til å ha sin avføring.
  • Si din pjokk det tar tid for deg å ha avføring, og du gjør alt du kan for å hjelpe dem.

Hvordan du skal behandle spedbarn eller småbarn med en farlig høy feber

Har barnet ditt noen gang hatt en svært høy feber, og du ikke har visst hva jeg skal gjøre?
Vennligst les videre her:

Hvordan du skal behandle spedbarn eller småbarn med en farlig høy feber

Feber kan ofte være svært farlig for et lite barn. Vanligvis er en "høy feber" betraktet som en kroppstemperatur over 100,5 grader. Normal kroppstemperatur varierer 96,8 til 100,4. Ofte høy feber er kroppens normale reaksjon på en infeksjon, og er ofte forårsaket av forskjellige virus. Imidlertid kan bakterieinfeksjoner være vanskelig å oppdage, og det er viktig å søke legehjelp umiddelbart hvis barnet utvikler følgende symptomer:

Barnet kan oppleve en endring i normal atferd, dvs. apati, fussiness, vil ikke slutte å gråte, eller har ingen interesse i å spise. Hvis barnet ditt ikke er i stand til å holde væsker eller faste stoffer ned og kaster opp, dette er ikke et godt tegn. De står i fare for dehydrering, spesielt når de ikke er i stand til å urinere eller defekt.

Hvis de opplever pustevansker, eller hjertefrekvensen blir uvanlig fort, dette er også et symptom på en farlig høy feber.

Noen barn opplever ofte en slags utslett på hele eller deler av kroppen, eller "flekker", som også er i respons til en feber.

I noen sjeldne tilfeller hvis feberen er veldig høy, kan et barn oppleve det som kalles "en febril anfall" eller kramper; noe som kan være svært farlig.

Før søker legehjelp, er det godt å gi et barn et kjølig bad, for å prøve å få ned kroppstemperaturen. Vannet skal være lunkent; ikke kaldt, og de bør svare ved å fortelle deg at det føles godt for dem. Men hvis etter badet sitt temperaturen begynner å stige igjen, er det på tide å søke legehjelp.

Feber så høyt som 102-103 grader bør behandles umiddelbart av en medisinsk faglig. Hvis denne hendelsen i løpet av natten, bør barnet tas til legevakten. På sykehuset, vil en lege vurdere barnet visuelt, og vil ofte utføre ulike tester for å sørge for at de ikke lider av en mer farlig sykdom, som for eksempel hjernehinnebetennelse. De kan ta en urinprøve for å sørge for at de ikke har en infeksjon, eller en strep skjerm, for å være sikker tonsillitt eller strep hals er ikke problemet.

Før søker legehjelp, er det godt å gi et barn et kjølig bad, for å prøve å få ned kroppstemperaturen. Vannet skal være lunkent; ikke kaldt, og de bør svare ved å fortelle deg at det føles godt for dem. Men hvis etter badet sitt temperaturen begynner å stige igjen, er det på tide å søke legehjelp.

Feber så høyt som 102-103 grader bør behandles umiddelbart av en medisinsk faglig. Hvis denne hendelsen i løpet av natten, bør barnet tas til legevakten. På sykehuset, vil en lege vurdere barnet visuelt, og vil ofte utføre ulike tester for å sørge for at de ikke lider av en mer farlig sykdom, som for eksempel hjernehinnebetennelse. De kan ta en urinprøve for å sørge for at de ikke har en infeksjon, eller en strep skjerm, for å være sikker tonsillitt eller strep hals er ikke problemet.

I tillegg er noen infeksjoner å ikke vises med en gang, og kan være vanskelig å oppdage. Det er viktig å se barnet ditt nøye og gå tilbake til legen eller legevakten om de har symptomer tilbake.

Etter innledende behandling hos lege, er det ikke anbefalt å gi et lite barn aspirin. De bør gis Tylenol eller ibuprofen, inntil feber reduseres helt tilbake til det normale.

Hint

  • Ta en høy feber svært alvorlig, og ikke nøl med å gå til sykehuset.

Hjem rettsmidler for tett nese på spedbarn

Nasal kongestion er et vanlig problem for spedbarn som vanligvis ikke er forårsaket av en infeksjon. Selv ikke et alvorlig problem, kan en tett nese være problematisk for foreldrene og kan hindre barnet fra å spise eller sove godt. Prøv disse hjem rettsmidler for å hjelpe den lille puste lettere.

Saltvann nesedråper

Saltvann nesedråper er en enkel måte å bryte opp tett nese. Du kan kjøpe disse på apoteket eller du kan lage din egen. For at dine egne saltvann nesedråper, bare bland 1/2 ts salt i en kopp varmt vann. Ved hjelp av en medisin dropper eller pære sprøyte, plasserer en dråpe i hvert nesebor. Forsiktig sug inntil klart. Du kan gjenta denne prosessen, men kun bruke en dråpe om gangen for å unngå kvelning. Vær forsiktig under denne prosessen.

Hold det kjølig

Tørr luft er svært skjerpende til et spedbarn nesegangene. I vintermånedene er det en god idé ikke å holde hjemmet for varmt. Sytti grader Fahrenheit er den perfekte temperaturen for å holde babyen varm uten å tørke ut hans nese passasjer.

Bruk en luftfukter

En luftfukter er en enkel måte å hjelpe barnet å puste lettere ved å fukte hans nesegangene og løsne slim. Pass på å holde luftfukteren ren og alltid endre filteret på en jevnlig basis. Unnlate å opprettholde din luftfukter kan forverre barnets lunger og føre til ytterligere problemer.

La spedbarn sove i skrått

La babyen sove i en tilbøyelig posisjon bidrar til å fremme nasal drenering. Dette gjør det lettere for barnet å puste gjennom nesen. Du kan gjøre dette ved å sette noe under den ene enden av sengen hans. Ikke sett noe direkte under babyen din til å støtte ham opp. Noe lagt til babyens barneseng øker sin risiko for krybbedød.

Aldri røyke rundt babyen din

Sigarettrøyk er irriterende for en spedbarnets nesegangene. Dette øker hevelse og fører til en tett nese. Passiv røyking er også farlig for spedbarn på andre måter. Aldri røyke rundt babyen. Hvis du røyker, vask hendene og skifte klær før du holder din baby.

ADHD Behandling i Spedbarn

ADHD er en tilstand der sinnet har problemer med å opprettholde fokus og er ofte ledsaget av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest identifisert hos eldre barn, kan mange ganger yngre spedbarn og småbarn viser ADHD atferd. Mens Mayo Clinic anbefaler at barn under seks år ikke bør ta farmasøytiske medisiner for ADHD, er det noen måter å behandle ADHD hos små barn naturlig.

Reduser medieeksponering

Barn begynner å bli utsatt for media i svært ung alder, som TV, radio, videospill og filmer. Ifølge en Seattle Childrens Hospital studie, kan redusere hyppigheten av medier i livene til barn betydelig redusere ADHD atferd. Spedbarn og småbarn blir nå støttet opp ved siden av TV-apparater til å se offentlig tv-programmering og tegneserier, som viser høyt, i rask bevegelse. Ved å begrense barns eksponering til media, kan ADHD atferd og symptomer reduseres.

Eliminere utløse mat

Noen matvarer og tilsetningsstoffer kan føre barna til å reagere symptomatisk, viser atferd og handlinger som ligner ADHD atferd, for eksempel hyperaktivitet, distractability og manglende evne til å fokusere. Fjerne disse utløse mat, ifølge Dr. Ben F. Feingold i sin studie med reaktive matvarer, kan forbedre atferd i både barn og voksne. Noen av de verre utløse mat og tilsetningsstoffer i mat er raffinert sukker, kunstige sukker, konditorfarge, nitritt og nitrat, hvete produkter og meieriprodukter.

Legg Omega fettsyrer

Omega-fettsyrer kan finnes i visse oljer, slik som linfrø eller hempseed oljer, og har vist seg å forbedre motor og neural funksjon, så vel som forbedring av hvor godt kroppens systemer arbeider. Du kan legge disse oljene i en frukt smoothie eller juice til å gi til et barn for ung til å akseptere det gjennom munnen. Sjekk med din barnelege om hvilke olje ville være best for barnet ditt.

Sensorisk Destimulation

Noen spedbarn og småbarn med ADHD symptomer svarer godt til sensorisk destimulation, som innebærer teknikker som børsting og massasje for å slappe av barnet. Børsting er gjort ved hjelp av en ekstremt myk ergoterapi børste, som er forsiktig gnidd inn i huden i noen minutter i løpet av dagen. Massasje er også nyttig, men må gjøres ved hjelp av en svak touch siden de fleste barn med ADHD symptomer er ekstremt følsomme for berøring.

Music Therapy

Legge beroligende klassisk musikk til barnerommet kan bidra til å roe ned sitt system, og kan bidra til å redusere ADHD atferd hos både barn og voksne. I stedet for å spille pop eller rock i ditt hjem eller bil, spiller klassisk musikk av Mozart eller Beethoven, som vil slappe av barnets nerver.