Digidexo.com

asbets ligner tynne tråder

Gjør det selv hormonbehandling

Alle kvinner vil til slutt møte menopause. Hetetokter, søvnløshet, hodepine og humørsvingninger er alle vanlige symptomer, og selv om resept behandling er tilgjengelig, mange kvinner foretrekker å bruke en gjør-det-selv-tilnærming til hormonbehandling.

Overgangsalder og medisiner

Hvorvidt en kvinne står overfor den plutselige tap av hormonproduksjon på grunn av en hysterektomi eller opplever den gradvise nedgangen som forekommer naturlig med alderen, symptomer på overgangsalder er plagsomme og ofte invalidiserende. Den tradisjonelle medisinske svaret har vært resept hormon erstatning behandling med enten et østrogen og progesteron kombinasjon eller med østrogen alene. Syntetiske hormoner ble opprinnelig foreskrevet i et forsøk på å etterligne kroppens egne hormoner og gi beskyttelse for hjerte og andre organsystemer, sammen med lindring av symptomer på overgangsalder. Faktisk kan beskyttelsen ikke være det, og risikoen for cancer kan faktisk være høyere.

Bioidentical hormonbehandling bruker hormon nivået testing og spesielt sammensatte kremer for å erstatte minskende hormonnivået har fått i popularitet, men det har flere store ulemper. Det er tidkrevende, og krever hyppig testing og justering av hormonnivåer. Det kan være dyrt fordi det krever fortsatt et besøk til en spesialisert lege, og reseptbelagte forbindelser må innhentes fra spesifikke apotek og vil sannsynligvis ikke bli dekket av forsikringen. Selv om en god del positive anekdotiske bevis for bioidenticals kan bli funnet, har de ikke vist seg effektive eller sikrere enn konvensjonell behandling først og fremst fordi de ikke har blitt grundig undersøkt i kliniske studier anerkjent av FDA. Følgelig kan mange kvinner velger en selv-behandling tilnærming.

Herbal Behandling med Phytohormones

En kvinne som ønsker å behandle sine egne menopausale symptomer kan prøve en urte tilnærming. Urter kjent for å inneholde phytohormones kan øke naturlig forekommende hormon nivåer. Herbal rettsmidler har blitt brukt i tusenvis av år av innfødte i Asia og Amerika for å behandle symptomer på overgangsalder relatert til østrogen tap, progesteron tap og testosteron ubalanse. Tradisjonell vestlig medisin har vært tregere til å akseptere urte behandling, men det er voksende i popularitet. Urte kosttilskudd kan kjøpes fra helsekostbutikker, selv om mange store dagligvarebutikker, apoteker og lavprisbutikker har nå naturlig rette seksjoner, som ofte bærer populære urte kosttilskudd.

Østrogen tap

Klaseormedrue inneholder fytoøstrogener som samhandler med østrogenreseptorer i livmor og bryst på en lignende måte til naturlige hormoner. Det er nyttig for å lindre menopausale symptomer som hetetokter, angst og irritabilitet, tørr hud og tap av seksuell lyst. Rødkløver ekstrakt er også rik på fytoøstrogener og har vært brukt til å behandle symptomer på overgangsalder relatert til østrogen tap sammen med andre bekymringer på overgangsalder, som bentap og tap av mental konsentrasjon. Ginseng øker ovarial østrogenproduksjonen i tidlig overgangsalder. Det vil ikke være nyttig for kvinner som har hatt sine eggstokkene fjernes kirurgisk eller som overgangsalderen har kommet utover de tidlige stadier.

Progesteron tap

Wild yam besitter diosgenin, som er kjemisk ligner på hormon forløpere. Det har hovedsakelig blitt brukt til å behandle symptomer på progesteron tap som nattesvette, tørr skjede, vektøkning og skyet tenkning. Wild yam er vanligvis tatt i en muntlig form som piller eller flytende ekstrakt. Naturlig progesteron krem ​​inneholder progesteron som er oftest produsert fra ekstrakter av wild yam rot. En liten mengde av naturlig progesteron krem ​​påføres daglig for å tynne områder av huden, slik som indre arm eller mage.

Testosteron Ubalanse

Saw Palmetto er primært brukes til å behandle prostataforstørrelse ved å blokkere testosteron stimulering av prostata vekst; på en lignende måte, kan det blokkere effekten av testosteron ubalanse antatt å forårsake menopausale symptomer, slik som uønsket hårvekst, og hudsykdommer. Damiana har blitt brukt til å forbedre seksuell funksjon og begjær, som er antatt å være relatert til testosteron, og som en styrkende behandling for psykiske lidelser. Den fullstendige virkningsmekanisme er ikke helt forstått, men det tilsynelatende virker delvis ved vasodilatasjon til direkte å stimulere blodsirkulasjonen og øke forbrenningen og nerve funksjon.

Hva er tegn på Roundworm fra avføring?

Hva er tegn på Roundworm fra avføring?


Rundormer er parasitter som kan smitte til mennesker, spesielt barn. Varm, tropisk klima er mer utsatt for rundormer enn kaldt klima. Rundormer variere i størrelse og kan være mikroskopisk eller synlig for det blotte øye. For å hindre rundorm infeksjon, sørg for å vaske hendene før du spiser eller tar munnen, vask hendene umiddelbart etter å berøre jord, vaske og skrubbe råvarer, ikke spise rå, kokt kjøtt, og holde seg borte fra kjæledyr infisert av rundormer. Det finnes flere typer rundorm infeksjoner, hver med en liste over sine egne symptomer.

Ancylostomiasis

Ancylostomiasis er en hookworm infeksjon som skjer når rundorm larver kommer i kontakt med huden gjennom jord eller forurenset avføring. Gjennom huden, invaderer de lungene og til slutt gjøre veien til tynntarmen. Tegn og symptomer inkluderer kolikk, kramper i tarmen, diaré, kvalme og svak magesmerter. Hakeorm kan gå over i avføringen, men fordi de er svært liten, kan det hende du må ha avføringen testet av en medisinsk faglig. Men, se etter blod i avføringen, da dette er et tegn på ormer.

Anisakiasis

Anisakiasis er en anisakid rundorm infeksjon forårsaket av inntak av rå eller kokt fisk og sjømat. Tegn og symptomer er diaré, kvalme, oppkast og sterke magesmerter. Hvis du mistenker at du har anisakiasis, se etter hvit eller gul tråd-lignende ormer omtrent tre centimeter lang ledsaget av blod i avføringen.

Ascariasis

Ascariasis er en rundorm infeksjon som er forårsaket ved å spise mat som har vært dyrket i forurenset jord. Disse larvene luke i kroppen og kan vokse til en størrelse med en blyant. Tegn og symptomer er oppkast, tilstedeværelse av en orm i oppkast eller avføring, sterke magesmerter og rastløshet. Etter minst 40 dager, vil eggene vises i avføringen. Tynne korn av ris-lignende sak i avføringen er et tegn på at rundormer er til stede.

Enterobiasis

Enterobiasis er en Barnemark infeksjon som er forårsaket ved å spise eller drikke matvarer som har blitt forurenset av avføring. Dessverre, kan barnehager og skoler være svært utsatt og barn kan være bærere av larver. De fleste smittede mennesker har liten eller ingen symptomer, men kløe i anus eller vagina kan være tilstede som eggene klekkes der. Pinworms er hvite og er lettest å identifisere i avføringen som de kan vokse opp til en halv tomme lang.

Strongyloidiasis

Strongyloidiasis er en threadworm infeksjon som skyldes vanligvis gå barbent på forurenset grunn. Larvene inn i huden og til slutt gjøre veien til halsen og lungene. De er migrert til tarmen når smittet person hoster og svelger, og vil deretter fortsette å produsere egg. Tegn og symptomer inkluderer brennende smerte i magen, anemi, kvalme, oppkast, diaré og vekttap. Threadworms i avføringen ligner hvite, tynne bomullstråder. Slim i avføringen er også et tegn på threadworm infeksjon.

Trikinose

Trikinose er en rundorm infeksjon som kan inngås ved å spise kokt kjøtt. Larvene gjøre veien til tynntarmen og til slutt lever i muskelcellene. Tegn og symptomer inkluderer liten magesmerter, leddsmerter og såre muskler. Disse ormene kan føres gjennom avføring i live. Rundormer er tynn, hvit eller gul og kan vokse opp til 15 inches lang.

Hva er farene ved gramnegative bakterier?

Hva er farene ved gramnegative bakterier?


Det er mange måter å dele livsformer inn i ulike grupper basert på deres egenskaper. Gram-positive og Gram-negative bakterier er to brede divisjoner av alle bakterier, med den store forskjell mellom de to ligger i strukturen av deres cellemembraner. Mens begge typer kan forårsake infeksjonssykdommer, Gram-negative bakterier er et stort problem for folkehelsen fordi deres cellestruktur som gjør dem resistente mot antibiotika.

Gram Stain

Gramfarging er en måte å skille bakterier inn i to store grupper. Gram-positive bakterier beholder fargestoffet krystallfiolett under fargingsprosessen, dreie purpur, mens Gram-negative bakterier blir rosa under prosessen. Noen bakterier er variabel, og Gram-positive bakterier kan bli Gram-negative bakterier under visse omstendigheter. Forskjellen mellom de to ligger i deres cellemembraner. Gram-positive bakterier har celle en tykk vegg som er hovedsakelig laget av peptidoglykan. Den peptidoglycan sjikt i Gram-negative bakterier er meget tynn, og deres ytterste lag er beskyttet av en membran av lipoprotein-molekyler. Dette betyr at de to typer celler har svært forskjellige egenskaper og reagerer forskjellig på kjemikalier.

Antibiotikaresistens

Den største fare for gram-negative bakterier, er at gramnegative bakterieinfeksjoner ikke svarer til standard antibiotika behandling. For eksempel, Gram-negative bakterier motstå virkningene av penicillin og cefalosporin antibiotika fordi disse virker ved å forstyrre cellevegger, som Gram-negative bakterier mangler. Den ytre membranen av gramnegative bakterier motstår virkningene av mange typer av antibiotika fordi det er ugjennomtrengelig overfor antibiotika. Dette betyr at infeksjoner forårsaket av Gram-negative bakterier er meget vanskelig å behandle.

Sykehusinfeksjoner

Infeksjoner forårsaket av Gram-negative bakterier blir ofte kontrahert i sykehus for, og er en vesentlig årsak til sykehus-relaterte infeksjon og død. Pasienter med svekket immunforsvar er spesielt utsatt, selv om pasienter med sterkere immunforsvar kan og vil kjøpe disse typer infeksjoner. Disse bakteriene overlever i lang tid på overflater og er ofte smitter ved katetre, ventilatorer eller sår. Når inne i kroppen, Gram-negative bakterier vanligvis invadere blodstrømmen, forårsaker infeksjonen. Gram-negative bakterier er ofte involvert i urinveisinfeksjoner og ventilator-assistert lungebetennelse.

Behandling

Fordi Gram-negative bakterier er så motstandsdyktige mot antibiotika, kan behandlingen være vanskelig eller umulig. Det er to antibiotika som ble utviklet på 1940-tallet, kolistin og polymyxin B, som begge er i stand til å behandle infeksjon fra Gram-negative bakterier. Men begge legemidlene har alvorlige bivirkninger, som for eksempel nerve-og nyreskader. Behandling med disse medikamenter kan føre til nyresvikt. Noen stammer av Gram-negative bakterier er også resistente overfor disse antibiotika.

Hva er best: piller, patcher eller Kremer for hormon erstatning?

Hormonerstatningsterapi blir ofte administrert ved bruk av lapper, kremer eller piller. Det har ikke vært nok studier som viser noe som er bedre; derimot, er enhver form for hormonbehandling som hjelper avta symptomene dine godt.

Betydning

Hormonbehandling brukes til å administrere overgangsalder og dens symptomer, slik som hetetokter, endringer i libido, og søvnløshet. Hormon erstatning er ment å gjenopprette en kvinnes østrogen og progesteron.

Typer

Hormonene kan gis gjennom piller, patcher eller kremer.

Identifikasjon

Kremer brukes til noen tynne hudområder, som de indre underarmene. Patches er plassert på et rent område av huden og erstattet en eller to ganger i uken. Pillene er tatt en gang om dagen, eller i henhold til en legens ordre.

Expert Insight

Etter å ha gjort sin egen test med pasienter, Dr. Jane Murray på www.virginiahopkinstestkits.com funnet ut at hennes pasienter ble reagere bedre å patcher og kremer i stedet for piller.

Fordeler

Hormonerstatnings ikke bare også avlaster symptomer på menopause, men også kan hindre bentap, og redusere risikoen for kreft i tykktarmen.

Advarsel

Hormonbehandling kan øke sjansene for å få slag, galleblæresykdom og høyt blodtrykk.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for en hjerneblødning

Hvordan å identifisere risikofaktorer for en hjerneblødning


En hjerneblødning er alvorlig blødning i hjernen. Moderne vitenskap har ennå å løse alle sine mysterier, som ikke alle årsakene til tilstanden er kjent. Men kan vi identifisere de viktigste risikofaktorene som er involvert. Les videre for å finne ut hvordan å identifisere disse faktorene.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for en hjerneblødning

•  Vit at de direkte årsakene til hjerneblødning er traumatiske skader og aneurismer hjernen. Selv om du ikke alltid vil være i stand til å kontrollere disse risikofaktorene, bør du prøve å unngå situasjoner som setter deg i en større risiko for å ha dem oppstår.

Husk at høyt blodtrykk er en av de viktigste risikofaktorene for cerebrale blødninger, akkurat som det er for mange medisinske komplikasjoner. Jo høyere blodtrykk, jo større sjanse har du for å møte denne tilstanden i fremtiden.

Identifisere hvilke lidelser kan føre til en hjerneblødning. De fleste blodsykdommer heve risiko. Vær spesielt forsiktig hvis du lider av hemofili, sigdcelleanemi, leukemi eller et redusert nivå av blodplater.

Hold styr på ikke-blodsykdommer. Leversykdom er assosiert med økt blødningsrisiko. Hvis du har en leversykdom, kan konsekvensene av fysiske hodeskader være dire.

Vær forsiktig med aspirin eller antikoagulerende medisiner. Mange pasienter med hjertelidelser vil ta disse medisiner regelmessig for å tynne blodet deres. På alle kostnader, unngå å ta for mye på en gang, som en hjerneblødning kan føre til.

Vær ekstremt forsiktig under svangerskapet. Av ukjente grunner, graviditet øker risikoen for hjerneblødning. Faktisk vil en kvinne som nettopp har født har en risikofaktor opp til 28 ganger større enn den gjennomsnittlige person.

•  Vær forberedt, som forelder til en prematurt barn, for muligheten for at barnet kan oppleve en hjerneblødning. Det er ingen måte å forutse eller forhindre dette og resultatet er variabel.

Hint

  • Behandling og kontroll av kjente høye risikofaktorer vil redusere sjansene for en hjerneblødning. Følg omsorg retningslinjer for eventuelle lidelser som du er rammet og ikke ta graviditet lett.
  • Faktoren mest i din kontroll er blodtrykket. Redusere blodtrykket og redusere sjansene for at du vil være offer for en hjerneblødning.
  • Bare fordi du er fri for alle de nevnte risikofaktorene, betyr ikke dette at du ikke kan ende opp på sykehuset med en hjerneblødning. Som nevnt, ikke alle årsakene til tilstanden er ennå ikke kjent.

Skalp reduksjon

Skalp reduksjon


Hodebunnen reduksjon, også kjent som alopecia reduksjon, er en kirurgisk prosedyre som utføres av en spesialutdannet plastisk kirurg. Det er vanligvis utført for den kosmetiske behandling av skallethet, men kan også benyttes for rekonstruktiv kirurgi. Som et hår gjenopprett-prosedyren, er skalp reduksjon ofte utført i forbindelse med hårtransplantasjon og noen ganger med en panne løft eller andre kosmetiske inngrepet design for å forbedre den generelle utseende.

Kandidatur

Finn ut om du er en god kandidat for skalp reduksjon før under denne prosedyren. For skalp reduksjon å være effektive må du ha betydelige hår ressurser på sidene og baksiden av hodet. Denne fremgangsmåten virker ved å fjerne deler av hodebunnen som har liten eller ingen hår, og deretter strekking av huden inneholdende god hår for å dekke det området som ble fjernet. Donor hår kan også bli fjernet fra sidene og baksiden av hodet for å bli podet inn i de tynne områder på toppen for å oppnå en mer estetisk tiltalende utseende. Folk som ikke har betydelige hår ressurser på sidene og baksiden av hodet kan ikke være gode kandidater for denne prosedyren.

Lege-pasient forholdet

Velge en lege som du stoler på. Skalp reduksjon kirurgi er vanligvis elektiv kirurgi, så du bør ta deg tid til å finne den beste legen for dine spesielle behov. Stille spørsmål om legens trening og kvalifikasjoner. Spør hvor og når legen fikk sin medisinske opplæring. Dersom graden ble oppnådd en rekke år før, har det vært oppfølging opplæring på de nyeste prosedyrer? Er legen styret sertifisert eller et medlem av spesial organisasjoner som International Society of Hair Restoration Surgery eller American Society of Plastic Surgeons? Hvor mye erfaring har legen har med type prosedyre du vurderer? Kan du se før og etter bilder av tidligere pasienter? Kan du snakke med tidligere pasienter om deres erfaringer? Det er viktig å føle seg komfortabel med legen som skal utføre skalp reduksjon kirurgi. Hvis du ikke er fornøyd med noen av de svarene du får på dine spørsmål, bør du søke en annen lege.

Tran Fordeler og bivirkninger

Tran er hentet fra torsk, som er en kaldtvannsfisk. Den har en høy mengde av omega-3 fettsyre. Dette, sammen med omega-6, er en essensiell fettsyre. Dette betyr at kroppen ikke kan produsere dem, men de er avgjørende for riktig funksjon. Tran kan finnes i form av gel-kapsler eller i form av oljen i seg selv, og det er vanligvis tatt 2-3 ganger daglig. Oljen kan tilsettes til salater, helles over dampede grønnsaker, eller det kan blandes inn i en smoothie. Uansett hvilken form eller preparatet du bruker for tran, det kommer med fordeler og noen bivirkninger.

Betennelse

I løpet av tiden, kan bindevevet i leddene i kroppen blir brutt ned og brytes ned, noe som kan føre til smerter og betennelser. Noen forhold som kan da oppstå er leddgikt, bursitt og senebetennelse. Tran er brukt for å bidra til å bekjempe betennelser, og det hjelper også å smøre leddene, som kan øke omfanget av bevegelse.

Hjerte

Hjertet er en av de sterkeste musklene i kroppen. Den trenger å pumpe blodet gjennom hele systemet, inkludert alle de organer. I løpet av tiden, har det en tendens til å ikke fungere optimalt på grunn av blodårene tettes opp med plakk og blodet blir klissete. Dette er vanligvis et resultat av en fettrik diett og leve et stillesittende livsstil. Tran bidrar til å redusere klebrighet i blodet og hjelper også lavere høye kolesterolverdier.

Barn

Barn kan også ha nytte av tran. De er ofte utsatt for å utvikle infeksjoner i mellomøret. Når kosthold et barn mangler i vitamin A og selen, de har en økt risiko for å få ørebetennelse. Dersom tran brukes i forbindelse med en multivitamin som inneholder selen og vitamin A, kan sjansene for å få et mellomøret infeksjon reduseres.

Psoriasis

Psoriasis er en tilstand som angriper huden. Det kan bryte ut hvor som helst fra hodebunnen helt frem. I denne tilstanden, cellene i huden vokser for fort, noe som fører til røde flekker som kan bli betent, skjellende og kløende. Psoriasis er en autoimmun sykdom som leddgikt, og tran kan brukes til å behandle den.

Blodpropp

Det er noen mennesker som må ta antikoagulerende medisiner for å tynne blodet deres. De omega-3 fettsyrene som finnes i tran avbryte kroppens evne til å danne blodpropper. Tar det i store mengder kan øke risikofaktorer for rammet av slag. Personer som har ekstremt høyt blodtrykk eller som har blødningsforstyrrelser er også i faresonen, og bør ikke ta tran.

Fødselsskader

Tran har også noen andre vitaminer i det som er gunstig for kroppen. Dette er vitamin A og vitamin D. Begge disse bidra til å fremme sunne bein, tenner, negler og hud, men det er et unntak til dette. Hvis det blir tatt tran i store mengder, kvinner i fruktbar alder risikerer sine nyfødte som har fødselsskader på grunn av den høye vitamin A innhold. Store mengder av vitamin A kan også føre til svekket bein og svekke deres vekst.

Hvordan fortelle hvis du har makuladegenerasjon

Aldersrelatert macula degenerasjon (AMD) er en øyesykdom som resulterer i uskarpe sentrale visjon. Den makula er et område i den sentrale delen av netthinnen, ved den bakre del av øyet, og skade på dette området fører til en nedbrytning av det sentrale synet. Makuladegenerasjon har mindre effekt på perifer eller siden, visjonen. "Tørr" makuladegenerasjon er den mest vanlige, og utvikler seg langsomt. "Wet" makuladegenerasjon er mindre vanlig og fører til mer alvorlig synstap.

Hvordan fortelle hvis du har makuladegenerasjon

Lukk det ene øyet og se om den sentrale visjonen i det andre øyet er uskarpt. Med makuladegenerasjon, kan du se bare en grå flekk i sentrum av din visjon mens det omkringliggende visjon er uskarpt eller forvrengt. Gjenta fremgangsmåten med det andre øyet.

Lukk det ene øyet og se på en visning med parallelle linjer, for eksempel bakgrunnsbilde med en foret mønster, foret bærbare papir eller en annen overflate med rette linjer. Hvis linjene vises bølget, eller hvis den sentrale del synes å være en grå flekk eller et hull, kan du ha makuladegenerasjon. Prøv testen med det andre øyet.

Se øyet lege umiddelbart hvis noen av disse testene indikerer sviktende synet på ett eller begge øyne. Legen din vil utføre synsprøver, som kan omfatte ophthalmoscopy, som lar øyet lege for å se inni øyet. Hvis legen ser drusen, eller gulaktig innskudd på baksiden av øyet, kunne han fastslå at du har macula degenerasjon.

Legen også kan gi deg en felles test for AMD, kalt Amster rutenett, et diagram med linjer i en graf mønster og en prikk i midten. Når du ser på midten dot med ett øye lukket, kan linjene rundt prikken være bølgete eller du kan se hva som ser ut som et hull i nettet.

øyet legen kan anbefale at du ser en retinal spesialist for å bekrefte diagnosen makuladegenerasjon.

Legen eller retinal spesialist kan gjøre en fluoresceinangiografi å undersøke netthinnens blodkar rundt makula. I denne testen er et fargestoff injiseres inn i armen din, og bildene er tatt som fargestoff passerer gjennom blodårene i netthinnen.

En annen test er optisk koherens tomografi, en avbildning test som avslører tynne områder i netthinnen eller væske under netthinnen.

Forskjeller mellom Steel cut havremel og Regular Havregryn

Forskjeller mellom Steel cut havremel og Regular Havregryn


Selv om noen kanskje tror at alle havre ble skapt like, en dypere eksamen i de forskjellige variantene som finnes i butikkhyllene i dag kan hjelpe oss med å gjøre et smartere valg, og dermed hjelpe oss med å forbedre vår helse. Selv om de i det hele tatt havre havremel kommer fra de samme fullkorn havre, kan den måten som de er kuttet og behandlet gjøre en stor forskjell.

Steel-Cut Oats vs Regular Havregryn: Utseende

Stål-kutt havre er hele havre (gryn) som har blitt kuttet. De ligner på pellets ofte gis til hamstere. De er robuste, rå og ser ingenting som instant versjon. På den annen side, vanlig (valsede) havregryn ligner tynne, store flak. Når kokt, stål-kutt havre ser ut som vill ris og havregryn ser ut som babymat.

Steel-Cut havre vs Regular Havregryn: Behandlingstid

Begge typer av havre har blitt kuttet. Forskjellen ligger i hvor mye behandling de tåle. Stål-kutt havre er igjen rå, mens havregryn er presset gjennom valser og dampet.

Tekstur og smak

Fordi stål-kutt havre er rå, de er chewier når kokt og har en tydelig nøtteaktig smak. På den annen side, valset havre er forkokte, og dermed gi dem en grøtaktig tekstur, tilsvarende som for babymat. Havregryn mangler nutty smaken av stål-cut, og smaken er heller flau.

Næringsverdi

Selv om stål-kutt havre inneholder mer vitaminer og mineral mens rå, de fortsatt må kokes før konsum, rendering både havre på samme næringsverdi. De viktigste forskjellene mellom havre er tekstur og steketid. Ernæring fakta er tilnærmet identiske. Men disse havre tilby mer ernæringsmessig verdi enn instant versjon. Så hvis ernæring er hva du leter etter, styre unna instant havremel.

Tegn på Intravenøs Drug Abuse

Tegn på Intravenøs Drug Abuse


Intravenøs narkotikamisbruk, kjent som "skyte opp" i slang, innebærer vanligvis heroin, men også andre stoffer kan også gis intravenøst. Heroin misbruk kan oppdages enten gjennom tegn på kroppen av brukeren eller av typiske vanedannende atferd som uberegnelig humørsvingninger, tvangsmessig tyveri og nikker off. Bruk av skitne nåler kan også føre til sammentrekning av hepatitt og HIV, enten som vil presentere ytterligere fysiske symptomer som kombinerer med symptomer på avhengighet.

Fysiske tegn på heroinbruk

Den mest klart tegn på at noen bruker intravenøse medikamenter er tilstedeværelsen av "spor", som betyr små røde merker, pin stikk eller blåmerker, vanligvis på innsiden av albuene, det vanligste stedet å injisere narkotika. Husk imidlertid at disse merkene alene ikke indikerer heroinbruk; diabetikere og andre bruker også nåler for helsemessige årsaker.

En annen fysisk tegn på heroinbruk er svært trange elever i øynene, selv i svakt lys. Dette skjer fordi heroin slapper av musklene i kroppen, forårsaker netthinnen for å lukke.

Atferd

Heroin er et svært vanedannende stoff, noe som betyr at mange mennesker som ikke nødvendigvis ønsker å bruke den fortsette å bruke det fordi de føler et fysisk behov for det. Narkomane som ikke klarer å tilegne seg stoffet lovlig ofte til tyveri for å finansiere sin vane. Noen som er i stadig stjele, låne eller selge ut sine eiendeler, men aldri synes å ha noen penger kan bli avhengige. Heroinavhengige er også utsatt for "nikker off" rett etter en fiks, noe som betyr at de går inn i en somnambulent stat som er ikke akkurat sover eller våken, men som de ikke kan bli vekket.

Symptomer på en Addict

Langsiktige heroinavhengige viser tegn som er mer alvorlige enn de som er nevnt ovenfor. Hard-core narkomane kan miste mye vekt og ser usunn tynn. Deres hud kan ta på seg en lys farge og utstillings redusert turgor, noe som betyr at hvis huden er klemt opp i et høydedrag, pleier det å bo der i stedet tilbake til en jevn tilstand. Generell helse kan lide som følge av heroinavhengighet, noe som resulterer i dårlige tenner, dårlig fordøyelse og andre problemer. Mange av disse problemer kan forverres eller forårsakes av den personlige forsømmelse som ofte er et resultat av avhengighet, i stedet for av medikamentet direkte.

Kan du virkelig være avhengige av sjokolade?

Kan du virkelig være avhengige av sjokolade?


Sjokolade er syndig deilig, men er det virkelig vanedannende? Å spise sjokolade er absolutt en gledelig opplevelse, og de som leter etter enkel komfort eller forfriskning ofte til denne herlige confection. Studier indikerer sjokolade inneholder flere stoffer som er naturlige smertestillende, kan føre til behagelige opplevelser og følelser av årvåkenhet og tilfredshet. Hvis ikke fysisk vanedannende, kan sjokolade være, i det minste psykologisk vanedannende.

Mistenkelige stoffer

Flere kjemikalier kjent for å skape humør endring og fysisk avhengighet er tilstede i sjokolade. Blant disse er teobromin et kjemisk stoff som påvirker nervesystemet, utvider blodkar og fungere som en stimulerende lik koffein. Denne ingrediensen hjelper en til å føle seg mer våken og upbeat. Sjokolade inneholder også fenyletylamin (PEA), et kjemikalie som frigjør endorfiner i hjernen. Endorfiner ligner opiater i deres evne til å produsere en følelse av glede og velvære. Denne effekten bidrar til å forklare sjokolade rykte som en glede stimulator og et afrodisiakum.

Karbohydrater

Nyere studier tyder på det mest vanedannende stoffet i sjokolade kan være sine karbohydrater eller sukker. Det er et kjent forhold mellom spise karbohydrater, inkludert sjokolade og økte serotoninnivået i hjernen. Serotonin hjelper enkeltpersoner føler deg rolig, avslappet og noen ganger også mildt lykksalig eller euforisk. Mangel serotonin kan føre til økt appetitt, irritabilitet, søvnløshet og emosjonelle problemer. I en rapport fra American Heart Association, rapporterte eksperter at enkelte mat cravings kan være forårsaket av en serotonin mangel.

Juryen er fortsatt ute

Mange sjokolade elskere sier de lider av abstinenssymptomer - inkludert hodepine og irritabilitet - når de fornekter seg sin favoritt godbit. "Sjokolade junkies" har prøvd mange mislykkede strategier, fra kjepphest dietter til hypnose, for å hjelpe dem kutte ned, men en bevist kjemisk avhengighet til sjokolade er fortsatt ubekreftet. Flere stoffer forbundet med avhengighet er inkludert i ingrediensene i sjokolade, men mindre ønskelig matvarer som brokkoli inneholder noen av de samme ingrediensene. Ingen har imidlertid stadig blitt fristet til å strekke seg etter en plate av brokkoli etter en romantisk break-up.

Hvordan bekjempe Cravings

Hvis du ønsker å kutte ned på mengden sjokolade du spiser, kan du prøve å finne årsaken til din neste craving. Hvis kjedsomhet er å klandre, prøv å gå, hagearbeid eller tilbringe tid borte fra hjemmet med venner. Fordi reell sult eller lavt blodsukker kan utløse sjokolade krav, har sunne alternativer på hånden for å snack på stedet. Husk, å tillate deg selv en eller to små biter av godsakene en gang i blant er ofte mer realistisk enn helt fjerne sjokolade fra kosten din. De fleste eksperter er enige om at sjokolade (i moderate mengder) er en avhengighet ikke å være fryktet, men nytes.

Naturlige måter å hjelpe menopause symptomer

Menopause er en uunngåelig og ofte ubehagelig del av enhver kvinnes liv. De fleste av de vanligste symptomene på overgangsalder oppstå på grunn av ubalanse i hormonene østrogen og progesteron. Denne ubalansen kan lindres med hormonbehandling (HRT). Men for kvinner som er ukomfortabel med tanken på kunstig endre kjemien i kroppen sin, massevis av alternative og naturlige behandlinger er tilgjengelige.

Urter som inneholder fytoøstrogener

En gruppe plantehormoner som kalles fytoøstrogener er tenkt å være ganske lik den østrogen og progesteron som produseres av eggstokkene. Dermed kan urter som inneholder fytoøstrogener ha en lignende effekt som kroppens egne hormoner.

-Rød Kløver har nylig blitt påvist å være tett på fytoøstrogener, og det blir studert i forhold til sin nytte i behandling av menopause symptomer. Ifølge en artikkel av University of Maryland Medical Center, har urten vist seg å bidra til å redusere hetetokter mens andre studier har vært mangelfulle.

-Dong Quai (Angelica sinensis) er en urt som brukes i kinesisk medisin som lenge har vært brukt til å behandle PMS og overgangsalder symptomer. Men det er ennå ikke klinisk anerkjent i vestlig medisin for å være effektive.

-black Cohosh antas å inneholde fytoøstrogener, men kliniske studier som bekrefter dette er mangelfulle.

Kosttilskudd

Mange av de følgende tillegg er kjent for å bidra til å lindre symptomer på menopause:

Essensielle fettsyrer (EFA): Få tilstrekkelig EFAs i kosten vil bidra til å regulere betennelser, styrke vev helse og bidra til å opprettholde bentetthet.

Kalsium: Tar mellom 1000 og 1500 mg kalsium daglig bidrar til å fremme beinmasse og unngå å utvikle slitasjegikt eller osteoporose.

Vitamin D: Når tatt med kalsium, bidrar vitamin D bygge og opprettholde sunne bein. For kalsium til å bli absorbert inn i kroppen, må vitamin D være til stede.

Magnesium: Magnesium hjelper også kroppen absorbere kalsium og kan også hjelpe med symptomer som hetetokter, angst og nattesvette. Ta halvparten så mye magnesium som du ville kalsium (dvs. 500 til 750 mg daglig) for å få full effekt.

Vitamin K: Tar 45 mg per dag av vitamin K kan bidra til å redusere bentap.

Soy

Soyabønner og mat laget med soya er den rikeste kilden til fytoøstrogener. Soya pulver og piller inneholder høyere nivåer av fytoøstrogener enn soya mat, og dette kan bety at de er mer effektiv på å hjelpe lindre menopause symptomer. Imidlertid har ikke nok forskning vært i stand til å dechiffrere hvis det er fare forbundet med å konsumere dem.

Naturlig progesteron krem

Naturlig progesteron kremer vanligvis inneholder ekstrakter fra meksikansk vill yam, som inneholder et stoff som er antatt å være mye som progesteron. Kremer inneholdende denne progesteron anvendes på tynne områder av huden, slik som innsiden av lårene og underarmer, hvor det kan være lettere å absorbere inn i kroppen. En studie publisert av "Obstetrics and Gynecology" i 1999 bestemt at kremen var mer sannsynlig enn placebo for å redusere hetetokter.

Trening

Forskere publisert en studie i januarutgaven av "Medicine & Science in Sports & Exercise" konkluderer med at kvinner i overgangsalderen som trener mer oppleve mindre angst, stress og depresjon enn kvinner som trener mindre eller ikke i det hele tatt. Psykologiske effekter på overgangsalder kan vare mye lenger enn det fysiske, så det å få minst 30 minutter med mosjon daglig kan være et viktig skritt i å hjelpe avhjelpe virkningene av overgangsalderen.

Hvordan behandle Spider årer med persille

Spider årer er lik åreknuter, bortsett fra mindre og nærmere overflaten av huden. De er vanligvis rød eller blå og ser ut som små tynne tråder av spindelvev på beina og noen ganger i ansiktet. Disse små hovne vener kan noen ganger bli behandlet lokalt. I stedet for å investere penger i over-the-counter behandlinger, lage din egen ved hjelp av urter. Persille er full av vitaminer og mineraler, herunder vitamin C, jern, mangan, kalsium og kalium. Den store mengden av vitamin C er en kraftig antioksidant som stimulerer produksjonen av kollagen og hjelpemidler i celle reparasjon og reproduksjon. Over tid, når den brukes regelmessig, edderkopp årer behandlet med persille vil gradvis avta. Dette er en svært enkel behandling for å gjøre hjemme.

Bruksanvisning

•  Hakk en håndfull fersk persille. Kok persille i en kopp vann i 5 minutter. Slå av varmen, dekk til og la det bratt til lunken.

Sil infusjon. Tilsett 1 dråpe hver av rose og marigold essensielle oljer. Marigold har anti-inflammatoriske egenskaper og er ofte brukt til å behandle edderkopp årer. Roseolje blir brukt til å redusere fine linjer forbundet med aldring. Rose hofter (som roseolje er avledet) er høy i vitamin C, også, som hjelper med celle gjenfødelse.

La infusjonen å sitte inntil kaldt. Gjelde for edderkopp årer bruker bomull baller. Gjør dette daglig i flere måneder, hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Behandle edderkopp årer topically tar tid --- måneder --- for å oppnå de ønskede resultater. For å redusere sjansene for å utvikle edderkopp årer, mosjon og ikke sitte med bena i kryss. Hev føttene minst 30 minutter hver dag. Spis mat høy i vitamin C. Dine sjanser for å utvikle åreknuter er økt hvis du gjør mye av å stå og gå. Opprettholde vekten vil lindre noe press på venene i underkroppen. Eteriske oljer kan finnes på din lokale helsekost eller urte butikken.
  • Åreknuter kan trenge å bli behandlet av en lege. Hvis du føler noen smerte eller ubehag forbundet med åreknuter, bør du kontakte lege.

Vekttap Bruke Adderal

Adderall er et sentralstimulerende ofte foreskrevet for behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, men det er ofte misbrukt som rusmiddel og brukes som et middel til å øke kroppens stoffskifte og gå ned i vekt. Ved hjelp av Adderall uten resept eller for andre enn de som er identifisert av legen din formål er ulovlig og potensielt farlig.

Et ineffektivt Weight Loss Drug

Adderall ble opprinnelig markedsført som en diett pillen i 1960 og 1970, under det generiske navnet amfetamin-dextroamphetamine. Det øker kroppens stoffskifte og undertrykker appetitten, og mange som tar det under resept gå ned i vekt. Men som alle andre narkotika, utvikler kroppen en toleranse for Adderall, og snart brukeren krever større mengder av stoffet for en stimulerende effekt. Plutselige avbrudd i bruk fører til at kroppens stoffskifte å bremse, noe som fører til at kroppen til å få vekt. Dette er den samme grunnen til at mange kokainavhengige er tynne gjennom deres bruk av narkotika og få vekt når de slutter å bruke stoffet.

Celebrity Bekymringer

Publiserte rapporter har indikert at kjendiser har brukt stoffet i snortable form, omtrent som kokain, å bo trim eller gå ned i vekt raskt. Fordi folk unge og gamle etterligne kjendis atferd, medisinske fagfolk er bekymret for at Hollywoods bruk av stoffet vil spre seg. Dette er av spesiell bekymring for unge befolkninger, fordi mange unge mennesker tar Adderall for ADHD, og ​​derfor de og deres venner har tilgang til stoffet.

Etiske Bekymringer og medisinske fare

Legene har foreskrevet Adderall som et middel for vekttap for overvektige pasienter, tegning ramaskrik fra kolleger som sier det er etisk tvilsomt å foreskrive et medikament for noe annet enn sin godkjente formål. Stoffet har vært kjent for å forårsake alvorlige og potensielt dødelige problemer hos pasienter med eksisterende hjertesykdommer, og har vært kjent for å forårsake hallusinasjoner og andre psykiatriske episoder.

Grunnleggende hygiene Dental Instruments

Grunnleggende hygiene Dental Instruments


Oral helse begynner med rengjøring og vedlikehold tennene og tannkjøttet daglig. Gjør reduserer slik at risikoen for sykdommer og dårlig lukt som kommer inn i munnen. Flere virkemidler bør brukes daglig for å rense tennene og tannkjøttet.

Tannbørste

En tannbørste består av et hode av tett grupperte bust, festet til et langt skaft for manøvrering. En tannbørste fjerner mat og plakk igjen på tennene og tannkjøttet. Folk kan enten bruke manuelle eller elektriske tannbørster. Tannkrem benyttes i tandem med tannbørster.

Tannkrem

Tannkrem er tilgjengelig i gele, pulver eller pasta som bidrar til å fjerne plakk på tennene og tannkjøttet. Tannkremen er plassert på børstehårene av en tannbørste. Tannkrem kan inneholde stoffer som kan bleke tennene, styrke tannkjøttet, og avskaffe dårlig ånde.

Floss

Floss er laget ved hjelp av tynne tråder av nylon eller plast. Floss fjerner mat som er fanget mellom tennene, så vel som den lille film av bakterier som dekker tenner. The American Dental Association anbefaler at folk tanntråd daglig.

Munnvann

Munnvann inneholder vann, alkohol og rengjøringsmidler som de viktigste ingrediensene. Munnvann bidrar til å redusere plakk, maske og kontrollere dårlig lukt, bleke tennene, og minimere gingivitt. Tannlegen din kan råde deg til å bruke munnvann daglig avhengig av dine dental behov.

Chigger hudirritasjon

Chiggers er en type midd som bite huden og lever av kjøttet som de vokser i deres larvestadiet. Når de nå full voksenlivet, mate de bare opp fra bakken. Når en chigger biter huden din, det fører til en allergisk reaksjon og irritert kløe i flere dager.

Chigger Bites

Når en chigger biter et menneske, angriper det bare tynne områder av huden, slik som du finner i hudens rynker og skrukker. Den chigger injiserer spytt inn i huden din som den biter.

Spytt Enzymer

Den chigger spytt inneholder et enzym som bryter ned huden din og blir den flytende, ifølge Missouri Department of Conservation. Den chigger feeds deretter på flytende hud, ikke blod som med andre bitende insekter.

Hudreaksjoner

Huden reagerer på chigger bitt ved å opprette en tubelike struktur rundt banen av spytt. Dette røret kalles en stylostome, og det fungerer som et sugerør for fôring chigger og irriterer huden rundt også.

Kløe

Utseendet til en rød welt skjer når stylostome irriterer huden rundt chigger bite. Kløen oppstår på grunn av kroppens reaksjon på spytt og stylostome.

Varighet

Du ville sannsynligvis børste av chigger når du føler kløen. Deretter vil du fortsette å føle en kløe sensasjon for en dag eller to etter bittet skjer, og det vil ta en uke til 10 dager for kroppen å fullt absorbere stylostome og Welt til å forsvinne.

Hvordan Block Lys i Silikon Tubing

Hvordan Block Lys i Silikon Tubing


Silikon er en klasse av slitesterkt, elastisk materiale som har en rekke anvendelser. Silikonslanger er hyppig brukt i biler, akvarier, medisinsk utstyr, vitenskapelig forskning og i ulike kjemiske prosesser. Det foretrekkes for disse oppgavene fordi silisium-oksygen-polymerryggraden gjør den mer holdbar, fleksibelt og motstandsdyktig mot varme og kjemikalier enn de fleste organiske plastmaterialer, som har en karbonhovedkjede. Imidlertid er silikon ofte gjennomskinnelig, noe som betyr lys fra omgivelsene kan påvirke innholdet i produksjonsrøret. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjøre røret ugjennomtrengelig for lys.

Bruksanvisning

Velg riktig Tubing

•  Bestem riktig størrelse og tykkelse for slangen. Hvis du arbeider med materiale som vil være under press, sørg silikonslangen er vurdert for minst 1200 psi. Den ytre diameter av røret bør være omkring to ganger den indre diameteren av røret, med mindre man vil pumping av fluider ved en meget langsom hastighet. For eksempel bør rør med en indre diameter på 1/8 tomme være minst 1/4 tomme bred på utsiden.

Kontroller at oksidasjon er ikke et problem. Silikonslanger er mye mer permeable for gasser enn de fleste plastrør. Dette betyr at oksygen kan komme gjennom røret med relativ letthet og kan reagere med visse væsker som du arbeider med. Med andre ord, kan problemet være oksygen i stedet for lys.

Hvis oksidasjon er et problem, kan det være lurt å se nærmere på temperaturbestandig plast i stedet for silikon. For eksempel er sulfonholdig basert plastrør ofte temperaturbestandig opp til 400 grader Fahrenheit, og er mye mindre gjennomtrengelig enn silikon er. De er også vesentlig dyrere.

Sjekk for å se om kjemisk oksiderer lett ved å se på sin sikkerhetsdatablad (HMS). Hvis du ikke har en datablad, kan du kjøpe en fra kjemisk leverandør. Disse arkene er ofte tilgjengelig for gratis online. Hvis brennbarhets- eller reaktivitet indekser på HMS-databladet er oppført som 2 eller høyere, er det en god sjanse for at din kjemisk oksiderer lett. I dette tilfellet, bør du se nærmere på en kjemikalie- og varmebestandig plast polymer for din slange.

Merk også at silikon er ikke anbefalt for syrer og organiske løsemidler, som kan skade slangen mye raskere enn med andre typer rør.

Få mest ugjennomsiktig silikonslanger du kan kjøpe. Silikon kjølevæske slangen er ugjennomsiktig og kan passe dine behov uten ekstra modifikasjon. Mest silikonslanger er ikke ugjennomsiktig, men kommer med varierende grad av farge og gjennomskinnelighet. Hvis du kjøper rør som har en dyp farge og er ikke gjennomsiktig, vil den blokkere de fleste innkommende lyset. Man kan også få peroksid-herdet, UV-bestandig silikonslanger som kan blokkere høyt energiske UV-stråler som kan skade væsken i røret.

Den blå silikonslanger hyppig brukt i luftlinjer akvarier blokker over 90 prosent av den innkommende synlig og UV-lys og er relativt billig. Dette er en god start for å blokkere lys i silikon tube.

Dekk Tube blokkere innkommende lys

Wrap ett eller to lag av aluminiumsfolie rundt røret. For en 1/4-tommers bred tube, kuttet en rektangulær stripe av aluminiumsfolie ca 2 inches bred og 12 inches lang og nøye vikle den rundt røret. For tynnere eller tykkere slangediametre, kan det hende du må justere bredden på stripe. Når du er ferdig å pakke folien rundt, sjekk folien dekker for hullene.

Dette er den enkleste måte å blokkere i det vesentlige all innkommende lys, og bør arbeide i situasjoner hvor selv små mengder av lys kan skade innholdet i røret. Dessverre er aluminiumsfolie noe delikat og vil ikke fungere for lenge i rør som er utsatt for betydelig bevegelse eller gnagsår.

Hook slangen til ditt apparat. For eksempel, i et akvarium, du vil nå plassere slangen på adaptere for dine pumper og filtre. Hvis det er mulig, gjør dette før du begynner å pumpe væske gjennom systemet. Ta oppmerksom på noen små hull i aluminiumsfolie i endene av slangen eller langs dens lengde etter at du har satt den på plass.

Wrap tape rundt folien. Dette vil bidra til å holde den på plass og gjør folien mer holdbar. Bruk svart elektriske tape hvis røret ikke vil bli utsatt for temperaturer over 175 grader Fahrenheit. Dersom røret kan bli utsatt for høyere temperaturer ved å bruke termiske båndet i stedet.

Vikle båndet rundt endene av folien, og eventuelle bøyninger. Du trenger ikke å dekke folie helt med tape. Bare vikle tape rundt folie-innpakket rør to til tre ganger hver fire til seks tommer.

Kontroller at denne metoden vil fungere for deg. Dette vil fungere i de aller fleste tilfeller der du trenger for å gjøre bestandig silikonslanger lys. I resten av tilfellene, vanligvis situasjoner der røret vil være gjenstand for hyppig vibrasjon eller gnagsår, bør du prøve å male røret.

Male Silikon Tube

gjelder maling tynnere forsiktig til silikon tube. Hell litt maling tynnere på en klut eller papir håndkle og tørk den over overflaten av røret. Dette vil endre overflateteksturen og plastisitet av røret slik at du kan bruke maling til det.

9. Påfør to lag med svart latex maling til røret. Male det første laget og la røret helt tørr før maling på det andre laget. Den fargen av røret skal vises selv, og du bør ikke være i stand til å se den opprinnelige fargen på røret under malingen.

Latex maling er elastisk og vil ikke sprekke lett, selv om det kan bli dårligere etter hvert hvis de utsettes for det ytre miljøet. Det vil også gi en barriere som vil redusere mengden av gass utveksling mellom innsiden av silikonrøret og det ytre miljø.

Spray to eller tre strøk med varmebestandig spraymaling på røret om det vil bli utsatt for høye temperaturer (over 160 grader Fahrenheit) som kan smelte latex maling. La røret helt tørr mellom hvert strøk. Når du er ferdig med å male røret, bør du ikke være i stand til å se noen av den opprinnelige fargen under malingen. Hvis du ser noen flekker eller tynne områder, bruke ekstra maling til dem.

Kontroller maling-belagt rør etter det har vært i bruk for en kort tid for å sørge for at sprekker eller sømmer er ikke utvikler seg i malingen. Dette kan noen ganger skje når røret beveger seg rundt mye eller væske inne er utsatt for press, noe som fører til at røret for å utvide og kontrakt.

Hvordan Profesjonelt Fullfør en Belly Cast

Hvordan Profesjonelt Fullfør en Belly Cast


Å gjøre en gipsavstøpning av din gravide mage gir deg sjansen til å verne om de øyeblikkene i svangerskapet og gi deg og babyen din med en avstøpning som varer livet ut. Magen cast er laget av gips strimler som kan stille og tørre i så lite som bare noen få minutter. Mange støpe kits er tilgjengelig gjennom graviditet og baby-forhandlere med alt du trenger for magen cast. Et ferdig magen cast trenger sliping, glatting, dekorere og grunning for å henge eller sette på skjermen.

Bruksanvisning

•  Lag en glatt overflate på magen cast under støpeprosessen ved å dyppe fingrene i vann etter bruk av flere lag med støpe strimler, deretter gni fingrene over lagene.

Sand magen kastet forsiktig med en slipe skjermen når karakterene er helt tørt.

•  Maling ett eller to strøk av akrylgrunningsmaling til forsiden av buken støpt for å skape en glatt overflate.

Trim kantene av det ferdige magen støpt med skarp saks for rene og glatte kanter.

Bruk strimler av gips på innsiden av karakterene i tynne områder for å styrke stabiliteten.

6. Dekorer det ferdige magen kastet med maling, blekk eller decoupage. Male noen design du velger på magen støpte eller har dine venner og kjære signere skjær ved hjelp av maling penner eller blekk penner. Decoupage fotografier fra svangerskapet som ultralyd og magen bilder.

Påfør et strøk eller to med spray lakk eller lakk for en blank finish.

Tips og advarsler

  • Legg ekstra puss strips til dine bryster, armer eller ben for en større mage cast.
  • Skjær ut magen del av kastet for å lage en dekorativ bolle for barnehagen.

Naturlig Menopause relief Urter

Menopause, mens en naturlig progresjon, kan skape disharmoni i kroppen. Naturlig overgangsalder lettelse fokuserer på innføring av urter i kroppen som vil fremme homeostase og forsiktig øke kroppens naturlige produksjon av østrogen uten skadelige bivirkninger ofte sett i hormonerstatningsterapi.

Evening Primrose

Frøene fra nattlysolje, en vakker liten blomst som blomstrer om natten da visner bort, blir brukt til å lage nattlysolje (EPO). Oljen fra denne urten er rik på gamma-linolensyre (GLA), til en omega-6-fettsyre, som er tenkt å forbedre den generelle velvære. EPO er også en phytoestrogen, muligens promotere produktet av østrogen i overgangsalderen, et hormon som er kraftig redusert i løpet av overgangsalderen. Ta opp til 1200 milligram av nattlysolje daglig standardisert til 20 prosent GLA. For brystsmerter eller kramper i nedre del av magen, forsiktig punktere en EPO gel kapsel og en vitamin E gel kapsel, blande de to ingrediensene sammen, deretter bruke løsningen til berørte områder eller tynne områder av huden, slik som indre håndleddet.

Rødkløver

Med regelmessig bruk, kan rødkløver være en potent --- og mer praktisk --- tillegg til noen naturlig menopause-relief regime. Rødkløver er rikt på alle fire isoflavoner anerkjent for å ha østrogen effekt på kroppen, i motsetning til den mye brukte soyabønne. Gram for gram, inneholder rødkløver minst 10 ganger mengden av isoflavoner enn det som er funnet i soya. Rødkløver har vist seg å fremme og stabilisere hormon-aktivitet i kroppen i løpet av kort tid. Ved bruk av rødkløver for naturlig overgangsalder lettelse, ta en eller to kapsler av standardisert ekstrakt to eller tre ganger daglig. Red-kløver te kan også gjøres ved å bløtlegging ett femtinitti ts av de organiske, tørket urt blader i seks til åtte gram vann i 10 minutter. Drikk te i løpet av dagen etter behov for menopause-symptomlindring.

Ginseng

Ginseng er nyttig i lindrende moodiness, redusert mental klarhet og trøtthet i forbindelse med overgangsalderen. Den urt kan også ha en østrogen virkning på kroppen, selv om den er bedre brukt som en adaptiv forbindelse, i stand til å fremme hormonell harmoni i kroppen. Ginseng kan gi varierende grad av energi avhengig av variasjon av urter som brukes. Ginseng kapsler kan tas på tom mage to eller tre ganger per dag, eller som anvist på supplement emballasjen. En rask og enkel måte å gjøre ginseng-te er å legge to ginseng kapsler til en kopp seks eller åtte gram av kokende vann. Ginger root kan være lagt for smak og tretthet lettelse.

Hvordan å få vekt Spille Sports som tenåring

Det er mye fokus på fedme blant tenåringer. Følgelig er det mye informasjon tilgjengelig om hvordan å gå ned i vekt. Men noen tenåringer har akkurat det motsatte problemet. De kan vokse så fort at kroppene deres bruker all energien som genereres av sitt inntak av kalorier bare for å holde tritt. Resultatet kan bli tenåringer som er for tynn for deres høyde. Økende vekt kan være en reell utfordring for tenåringer som er aktive og deltar i visse idretter, men det kan gjøres på en måte som er både trygg og sunn.

Bruksanvisning

Se din lege for en fullstendig fysisk checkup for å sikre at det ikke er noen medisinsk grunn for din manglende vektøkning. Diskutere eventuelle spesifikk av din situasjon som kan påvirke vekten din, inkludert eventuelle sportslige aktiviteter du deltar i. Pass på at du er frisk nok for de øvelser som vil være nødvendig. Satt et mål mål for vektøkning og diskutere eventuelle forslag legen måtte ha for å sette på vekt.

Juster dine måltidsvaner. Spis fem eller seks mindre måltider fordelt utover dagen i stedet for de tradisjonelle tre måltider per dag. Legg tette, kalori-rik, næringsrik snacks mellom måltidene slik som nøtter, ost eller frisk frukt.

Spis mat fra alle kategorier på næringspyramiden. Konsentrere seg om næringsrike matvarer som frisk frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn, magert kjøtt og magre meieriprodukter. Unngå mat som inneholder mye kalorier, men lav i ernæringsmessig verdi.

Drikk rikelig med vann. Unngå drikker som har tomme kalorier. For variasjon drikke ernærings tung frukt smoothies, frukt og grønnsaker juice og melk shakes laget av lettmelk.

Inkluder vektbærende eller motstand-type øvelser til treningen. Også kjent som anaerob øvelser, disse typer øvelser hjelpe deg bulk opp ved å bygge muskler som er tyngre enn fett, og kan hjelpe deg legge vekt.

Tips og advarsler

  • Vektøkning, akkurat som vekttap, bør skje gradvis for å være sunn. Skyte i ett til to pounds per uke.
  • For å gå opp i vekt en aktiv gutt i tenårene trenger mellom 3500 og 3800 kalorier per dag; en aktiv tenåringsjente krever 2500 til 3000 kalorier per dag.
  • Sørg for å kutte ned på kaloriene når du har nådd målet ditt i vekt, eller du kan utvikle et problem med overvekt.