Digidexo.com

hudcøliaki øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne


Det virker som det er ingen kur, men du kan få noen lettelse fra tørre øyne. Det er noen kortsiktige rettsmidler og narkotika for å gjøre øynene dine føler meg mye bedre. Hvis du har kronisk tørre øyne syndrom, er det første du vil ønske å gjøre snakke med legen din for å sørge for at det er et øye og synsforstyrrelse og ikke en autoimmun tilstand. Mange menn og kvinner over 40 opplever tørre øyne, og særlig kvinner i overgangsalderen. Det kan også skje noen ganger i løpet av svangerskapet. Det er noen ganger forårsaket av fysiske og hormonelle endringer vi gå gjennom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

For å få litt lindring av tørre øyne, kan legen anbefale at du legger fisken til kosthold som er rikt på omega 3 fettsyrer, eller ta omega 3 tilskudd. To anbefalte fisk er laks og torsk. Krabbekjøtt er bra også.

Avstå fra å gni øynene ettersom dette irriterer dem og gjør tilstanden verre. For å bidra til å spre fuktigheten du har i dine øyne, kan du blinke med vilje og raskt.

I ditt hjem kan du prøve en luftfukter. Jeg har funnet en fontene i stuen var fint å se på og holder fuktighet i luften.

drukket alkoholholdige drikker har en tendens til å dehydrere kroppen din. Det er viktig å drikke ekstra vann med en alkoholholdig drikke for å redusere virkningene. Hvis du elsker å drikke så lære å elske vann også.

Hvis du trenger umiddelbar lindring fra verkende øyne, kan du prøve å fukte en vaskeklut med varmt, ikke varmt vann og legg den over øynene og nesen og pust i fuktighet som det vil også trenge øyelokkene. Endre den til en annen varm en når den er avkjølt.

Mange voksne også bruke teposer plassert i varmt vann, presset ganske tørr og la seg ned med dem over øynene.

Hvis du er ute og reiser, bære over disk øyedråper merket "kunstige tårer".

Hvis øyet tørrhet vedvarer, er det et medikament på markedet som hjelper. Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som øyedråper eller andre legemidler som brukes til å kontrollere tørt øye syndrom.

Hint

 • Ikke bruk noen kontakt vann for å fukte øynene da det inneholder kjemikalier som kan ytterligere irritere dine delikate øye membraner.
 • Lange timer foran datamaskinen kan anstrenge øynene dine. Hviler i et mørkt rom med en varm klut eller øyemaske vil lindre ubehaget.
 • Ikke bruk dråper til rødhet eller kløende øyne, da de kan bare irritere dine allerede smertefulle tilstanden.
 • Ikke bruk noen vegetabilske skiver som de kan dryppe juice og svi øynene dine.

Dietter for cøliaki

Cøliaki er et fordøyelsesforstyrrelse der forbruket av gluten utløser en immunsystem-reaksjon som skader tynntarmen og skaper en manglende evne til å absorbere noen næringsstoffer. Symptomer på cøliaki inkluderer magesmerter, oppblåsthet og diaré. Gluten er et protein som finnes i hvete, rug, bygg og triticale, en hybrid av hvete og rug. Å effektivt behandle og administrere cøliaki, avskaffe alle former for gluten fra kostholdet ditt.

Unngå Gluten

Hvete, bygg og rug, tre av korn som inneholder gluten, er svært utbredt i våre mat kilder. Gluten finnes i brød, pasta, frokostblandinger, kaker, kjeks, paier, kaker, bakverk, sauser og sauser. Selv korn som ikke naturlig inneholder gluten --- som quinoa, amaranth og bokhvete --- kan være forurenset med protein under fangst og foredling. Det er best å kjøpe korn fra matprodusenter som sertifiserer deres produkter er glutenfri.

Kjøtt

Proteinkilder som kjøtt, fjærkre, fisk og sjømat er trygge valg for personer med cøliaki. Men det er viktig å sikre at disse matvarene ikke blir utsatt for gluten under forberedelse. Panering og mange marinader inneholder gluten og bør unngås med mindre du kjenner dem å bli glutenfri.

Gluten-Free Mel

Mange mel er tilgjengelige som ikke naturlig inneholder gluten, som ris, potet, mais og soya mel. Disse produkter kan brukes for matlaging og baking. I tillegg er det nå flere matprodusenter som spesialiserer seg på å produsere glutenfrie versjoner av matvarer. Sjekk din dagligvarebutikk eller en helsekostbutikk for et utvalg av glutenfrie matvarer.

Andre glutenfri mat

All frukt og grønnsaker er naturlig fri for glutin og er trygge for personer med cøliaki. De fleste meieriprodukter er også gluten-fri, som er de fleste soya-baserte matvarer. Men det er viktig å sørge for at maten ikke blir utsatt for gluten under forberedelse eller foredling. Les etikettene nøye; flere og flere matprodusenter er om hvorvidt deres mat er glutenfri eller foredlet i et glutenfritt miljø.

Hvordan få sand ut av et barns øyne

Det er lett for barnet å få en flekk av sand i øyet under en tur til stranden eller spilletid i sandkassen. Den vanskeligste delen kan overtale henne til ikke å gni øyet som gjør vondt til du kan komme til unnsetning. Rask handling kan dra ut splinten og returnere barnet til spilletid.

Hvordan få sand ut av et barns øyne

Sett barnet på fanget. Forsiktig tak i de øvre øyevippene på den berørte øyet og trekke lokket litt fremover, vekk fra øyet. Hvis barnet gråter, bare trekke øyelokket ut av veien kan tillate tårene å skylle ut splinten.

Åpne berørte øyet, ved hjelp av fingertuppene på begge hender. Ta en slurk vann for å rense munnen, og deretter bruke tuppen av tungen din forsiktig slikke berørte øyet, fra indre til ytre hjørnet, for å løsne splinten. Tungen overflaten er myk og fuktig nok til å komme i kontakt med overflaten av øyet uten å irritere den.

Plasser barnet på fanget, med forsiden opp. Plasser en åpen, ren flaske vann mot innsiden hjørnet av øyet; duskregn vann fra vannflasken i øyet samtidig oppmuntre barnet til å blinke. Hold rene vev mot det ytre hjørnet av øyet for å fange opp vannet.

Ta barnet til en vannfontene eller toalettet vasken. Vask hendene, deretter cup ene hånden under rennende vann og oppmuntre barnet til å hvile de berørte øyet i håndflaten og blinke raskt, lar vannet skylle over øyet.

Bruk en lommelykt til å inspisere øyet. Hvis du kan se flisen, prøv igjen å skylle det bort med vann. Hvis du kan se flisen og det vil ikke flytte, kanskje flisen være en snev av glass. Ta barnet til legevakten.

Hint

 • En irritert øye kan føle som om flisen er der fortsatt lenge etter at det er borte. Hvis du har skylt ut øyet, gi den en time for å hvile før de bestemmer om flisen er der fortsatt.
 • Lær barnet ditt, så snart han er gammel nok, til å utføre de ovennevnte manøvrer og advare ham å aldri gni øyet hvis det er en flekk på den. Rubbing kan kjøre en flekk i øyet overflaten og gjøre alvorlig skade.
 • En kul vaskeklut kan berolige en irritert øye.
 • Ikke la barnet gni øyet.
 • Ikke forsøk å bruke en vev, vaskeklut, eller noe annet å tørke ut øyet.
 • Ikke bruk kommersielt øyedråper eller væske foruten rent vann for å skylle øyet.
 • Ikke nøl med å få barnet legevakt hvis hjemmetjenesten ikke løser problemet raskt. Øyne er for viktig til å risikere.

Hvordan Sett øyedråper i et barns øyne

Putting øyedråper i din sprelle, kan nervøs barns øyne være vanskelig. Men du kan gjøre denne prosessen enklere. Ikke bare vil du slutte å kaste bort medisiner ved å følge disse trinnene, kan du også redusere belastningen på alle som er involvert i denne oppgaven.

Hvordan Sett øyedråper i et barns øyne

•  Har barnet la seg ned på ryggen. Det er meget viktig at barnet beveger seg så lite som mulig. Eldre barn kan foretrekke å stå og holde hodet tilbake. Du kan også ha barnet holde hodet tilbake og hviler mot et møbel, for eksempel en sofa eller seng.

Fortell barnet ditt å lukke begge øynene. Det beste er om barnet ikke er skjeling, men denne prosessen vil fortsatt fungere selv om barnet er skjeling.

Plasser en dråpe i hjørnet av øyet og da har barnet ditt åpne øynene. Fallet vil automatisk kjøre inn i ditt barns øyne når øyet åpnes. Ikke la barnet ditt til å gni seg i øynene.

Gjenta denne prosessen for hver dråpe som trengs for hvert øye.

Hint

 • Denne prosessen kan benyttes for voksne.
 • Ikke la tuppen av dropper berører øyet. Dette kan spre bakterier og bakterier, som forårsaker infeksjoner.

Koffeinfri Tea & cøliaki

Koffeinfri Tea & cøliaki


Personer som lider av cøliaki tåler ikke gluten som gir aroma og tekstur til mange matvarer (brød spesielt). Celiac.com rapporterer at én av 133 amerikanere lider av denne tilstanden. Men mange glutenfrie, koffeinfri te er tilgjengelig.

Te og en glutenfri diett

En glutenfri diett krever unngå noe (inkludert te) inneholder eller avledet fra hvete (inkludert kamut og spelt), bygg, rug og triticale og noen ganger havre. Gluten er lagt til noen matvarer (selv te) for smakstilsetning, stabilisering eller jevning.

Hvor befinner Gluten-Free koffeinfri te

Mange te produsenter tilbyr koffeinfri, glutenfrie te i sine produktlinjer. Pass på at te er fullt merket med ingredienser og sier "glutenfri" på boksen. Du kan kjøpe koffeinfri, glutenfrie te online eller lokalt i de fleste dagligvarebutikker og helsekost butikker. Sjekk etikettene nøye.

Se opp for flavored te

Ifølge GlutenFreeQuestions.com, kaffe og te "ikke inneholder gluten i sine rene former." Flavored koffeinfri te kan ha gluten lagt til som en enhancer, men rene koffeinfri te vanligvis ikke inneholder gluten. Te drikke blander ofte inneholder gluten ingredienser.

Koffeinfri Gluten-Free Teas

Bigelow tilbyr en liste over glutenfrie te, inkludert Earl Grey Decaf, engelsk Teatime koffeinfri og grønn te koffeinfri. Celestial Seasonings tilbyr også en linje av disse te, inkludert koffein fri urtete, Koffeinfri Honey Kamille grønn te og Kina Pearl Koffeinfri hvit te.

Om Rooibos Tea

Rooibos, en te som kommer hovedsakelig fra Sør-Afrika, er naturlig koffein gratis. Det er laget av en plante, ikke en te blad. Rooibos te er akseptabelt for cøliaki lider, men sørg for å lese nøye hver te etikett.

Creamers og søtstoffer

Noen te drinkers liker å legge melk, fløte eller andre meieriprodukter til sine te, men mange Cøliaki lider er også laktose intolerant. Også noen søtstoffer inneholder gluten. Det kan være lurt å undersøke naturlige te søtstoffer som Stevia.

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd


Friske øyne har kontinuerlig beskyttelse tilbys av en film av tårer som bevarer behagelig, klar visjon. Tørre øyne er forårsaket av unormal væskeproduksjonen i tårekjertlene og kan forekomme hos menn eller kvinner i ulike aldre. Ifølge Mayo Clinic, tørre øyne er forbundet med flere mulige medisinske tilstander. Tørre øyne ledsaget av verkende ledd kan være en indikasjon på en tilstand som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt eller lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en immunsykdom som i første omgang påvirker kjertler og slimhinner i øyne og munn som skiller ut fuktighet. Tørr, brennende og kløende øyne som føles som om det er sand eller grittiness i dem er en av de fremste symptomer på sykdommen. Tilleggs Sjøgrens syndrom symptomer inkluderer hevelse, stivhet og smerter i leddene.

Ifølge Mayo Clinic, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle Sjøgrens syndrom, og det er mer vanlig diagnostisert hos personer over 40 år Sjøgrens syndrom er ofte i utgangspunktet behandles med medisiner for å behandle symptomer som øyedråper til å smøre øynene, NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre leddsmerter, eller medisiner som cevimeline som kan øke spytt og tåreproduksjon. Rivekanal operasjon er også mulig å lindre tørre øyne.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at den skadde immunsystem til å skape kaos på resten av personens kropp. Sykdommen er karakterisert ved leddsmerter, hevelse, varme og rødhet som forekommer på begge sider av kroppen. I tillegg kan reumatoid artritt påvirke andre deler av kroppen, slik som tårekanalene (forårsaker tørre øyne).

Ifølge Mayo Clinic, er RA mellom to og tre ganger mer sannsynlig hos en kvinne enn en mann og oftest oppstår mellom 40 til 60. Det finnes ingen kur for RA; Imidlertid, kan medikamentene anvendes for å lindre smerte, minimalisere leddskader og tak i immunsystemet. Andre behandlinger inkluderer fysioterapi og kirurgi for å reparere leddene som er skadet.

Lupus

Det er fire typer lupus inkludert legemiddelindusert, neonatal, discoid lupus erythematosus, og den vanligste formen, systemisk lupus erythematosus. Sykdommen kan være mild eller alvorlig og forårsake symptomer som leddsmerter og tørre øyne ledsaget av endringer i vekt, tretthet, feber, utslett i form av en sommerfugl over kinnene og nesen, håravfall og munnsår.

Lupus behandlinger er ofte basert på individuelle symptomer. NSAIDs, kortikosteroider og antimalaria medisiner er vanligvis brukes til å bekjempe sykdommen og lindre leddsmerter og ubehag. Aktuelle medisiner kan brukes til å behandle hudutslett og pasienter med mer aggressive former av sykdommen kan trenge sterkere medisiner eller høyere doser.

Årsaker til mørke sirkler under et barns øyne

Grunnleggende årsaker

Mørke ringer under et barns øyne kan bare bety at barnet er trøtt eller at han har gnidd øynene ofte forårsaker en irritasjon av huden og blodårene i huden rundt øynene. Men ofte er det en medisinsk grunn. Vanligvis har årsaken til den mørke sirkler å gjøre med nesegangene eller bihuler for barnet.

Tett nese

Når er overbelastet et barns nese, kan dette legge press på venene under øynene, slik at disse årer synlig mørkere i fargen og større. Denne mørke viser gjennom huden i form av mørke ringer. Fargen på det blå, unoxygenated blod i disse venene er det som gir den mørke sirkler sin dyp blå farge. Mørke ringer vises ofte når et barn lider av sesongmessige allergier eller er å ha en annen allergisk reaksjon som forårsaker lunger. En annen type nese problem som kan føre til mørke ringer under øynene er store adenoids som blokkerer barnets nese passasjer.

Sinus Pressure

Press fra lunger i bihulene kan også føre til press på venene rundt øynene, forårsaker mørke sirkler. Bihulebetennelse kan forårsake uttalt sirkler som varer i flere dager på grunn av det konstante presset fra slim blokkerer bihulene.

Skin Tone

Jo lettere hudfarge av barnet, vil de mer merk mørke ringer være. Mens et barn med en mørk hudfarge kan ha forstørret årer under øynene, kan de ikke være lett synlig.

Genetikk

I noen tilfeller kan mørke ringer under et barns øyne være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot større årer under øynene.

Tegn og symptomer på cøliaki i Kids

Cøliaki sykdom er en tilstand karakterisert ved en immunologisk reaksjon overfor proteinet gluten. Gluten finnes i korn som bygg, rug og hvete. Gluten finnes i de fleste bearbeidet mat. Når et barn med cøliaki spiser en matvare med gluten, reagerer immunsystemet ved å angripe slimhinnen i tynntarmen, som består av millioner av ørsmå, mikroskopisk villi. De villi er ansvarlig for å absorbere næringsstoffer og vitaminer fra inntatt mat. Uten villi, vil kroppen bli mangelfull i essensielle næringsstoffer og vitaminer som trengs for å opprettholde god helse og for å opprettholde en forsvarlig vekst. Noen barn viser ikke mange symptomer, og noen vil bare begynne å vise symptomer etter en stressende situasjon.

Fordøyelsessymptomer

Cøliaki kan føre til hyppige magesmerter. Lider vil ha hyppig diaré, og deres avføring kan være usedvanlig stygg luktende. Noen barn kan også ha episoder av oppkast og de kan ha en dårlig appetitt.

Fysiske tegn

Barn med cøliaki kan miste muskelmasse og kroppsvekt. De kan også ha en oppsvulmet eller oppblåst mage. De kan også vokse i et saktere tempo og være små for alderen. De kan utvikle munnsår og utslett og kan ha muskelkramper.

Atferdsmessige tegn

Barn med cøliaki kan virke svak og sliten. De kan også være enormt irritabel.

Komplikasjoner

Barn med cøliaki kan utvikle anemi skyldes jernmangel. Barn med cøliaki kan også ha utviklingsmessige forsinkelser som følge av underernæring. Dessuten kan deres vekst bli hemmet. Det er mulig at barn med cøliaki utvikle rakitt, som er et ben lidelse forårsaket av kalsiummangel. Barn med cøliaki ofte utvikle laktoseintoleranse.

Årsaker

Den konkrete årsaken til cøliaki har ennå ikke bestemt. Ifølge Barne Health nettsted, påvirker cøliaki ca 1 av hver 133 personer i USA Barn som har familiemedlemmer med cøliaki har en 5-10 prosent sjanse for også å ha tilstanden.

Diagnose og behandling

Cøliaki er vanligvis diagnostisert hos barn i alderen 6 måneder og 2 år siden det er når de begynner å prøve ut nye matvarer som inneholder gluten. Men noen kan bli diagnostisert mye senere hvis symptomene er sporadisk. Cøliaki er også en gang feildiagnostisert som laktoseintoleranse av inflammatorisk tarmsykdom. En gastroenterolog bør være i stand til å tilby en skikkelig diagnose etter å ha undersøkt et utvalg av tynntarmen innhentet via en biopsi. Cøliaki er en kronisk tilstand som ikke kan kureres. Imidlertid kan det behandles ved å avstå fra å spise gluten.

Cøliaki & Gluten Free Foods for Toddler

Cøliaki er en tilstand som ofte går udiagnostisert, spesielt hos småbarn. Det kan være en alvorlig tilstand hvis venstre ubehandlet på grunn av skaden den kan gjøre for å tarmkanalen. Når behandlet, er forbedring ofte sett på så lite som noen få dager. Hvis du tror din pjokk har cøliaki, er det viktig å se barnelege for en riktig diagnose.

Definisjon

Cøliaki er en tilstand som gir en mat følsomhet for gluten. Gluten finnes i hvete, rug og bygg, som er i de fleste brød, pasta og cookies. Når småbarn er diagnostisert med cøliaki og spiser gluten, fører det til en immunreaksjon i tynntarmen som skader overflaten av det. Dette hindrer kroppen fra absorberende visse næringsstoffer og fordøye mat som normalt.

Symptomer

Se etter disse symptomene i din pjokk. Han vil ha konsekvent løs avføring som lukter dårlig. Du vil ha problemer med å få din pjokk å spise. Hun vil virke klengete og generelt ulykkelig. De fleste småbarn som har cøliaki er vanligvis diagnostisert som har til mistrivsel. Med andre ord, vil hun ikke være økende på riktig måte. Hun vil også trolig klage over en konsekvent magesmerter. Andre symptomer er oppkast, tretthet og irritabilitet.

Diagnose

Diagnostisering av cøliaki er vanligvis vanskelig i småbarn. Symptomene er generelle, og tilstanden er vanligvis diagnostisert som andre medisinske forhold. Hvis du eller legen din mistenker cøliaki, typisk en blodprøve er utført. Nøyaktighet i å oppdage cøliaki med disse testene har blitt mye bedre de siste årene. En annen metode som brukes for å bekrefte diagnose er å bruke et endoskop for å undersøke tarmvevet og se etter skader.

Behandling

Cøliaki er uhelbredelig, men du effektivt kan administrere din pjokk sykdom gjennom kosten. Han vil trenge å spise en glutenfri diett. Dette må være en livslang endring. Din smårolling kan ikke bare unngå gluten inntil hennes symptomene bedres. Gluten er ikke et essensielt næringsstoff for pjokk helse. Som et spørsmål om faktum, er det meste funnet i bearbeidet mat. Det er en god idé å møte med en kostholdsekspert for å hjelpe utdanne deg om skjulte kilder til gluten. Din smårolling vil også sannsynligvis trenger ekstra vitaminer i utgangspunktet. Han kan trenge ekstra medisinsk terapi for å få veksten tilbake på sporet hvis symptomene var alvorlige.

Diet

Glutenfrie matvarer blir lettere å finne i vanlige dagligvarebutikker i dag. Glutenfrie matvarer inneholder frukt, grønnsaker, kjøtt uten panering og oster. Melk, egg, ris og fisk er også gluten-fri. Mange elementer som vanligvis inneholder gluten har nå glutenfrie varianter. Se etter mat laget med mais, ris eller soya mel. De er vanligvis merket glutenfri. Du kan finne glutenfri pasta og brød. Du kan finne glutenfrie kylling nuggets og fiskepinner.

Hovne øyne hos barn

Ifølge eyecaresource.com, er hovne øyne en vanlig foreteelse, og barn er svært utsatt for det fordi de ofte gni øynene, som igjen bringer med seg bakterier som kan være irriterende.

Effekter

I tillegg kan barna ha hevelse i ansiktet, rødhet i øyet og utslipp.

Årsaker

Det er mange årsaker til hovne øyne hos barn, inkludert konjunktivitt, allergier og Sties.

Identifikasjon

For å identifisere årsaken til hevelse i barnets øye, vil en lege undersøke familiens historie og spørre om hendelsene som ledet opp til utbruddet av tilstanden. En fysisk undersøkelse og blodprøver vil også bli gjennomført.

Behandling

Behandlinger for hovne øyne hos barn inkluderer medisinert øyedråper, decongestants og antihistaminer.

Forebygging / løsning

For å forhindre øye hevelse, bør barn unngå å berøre eller gni øynene. Hvis tilstanden er forårsaket av allergier, tar medisiner for å hindre symptomer er effektiv.

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse beskriver cøliaki, en autoimmun tilstand, som en tilstand som påvirker tynntarmen der en person ikke kan fordøye mat som inneholder gluten. Gluten er proteinet som finnes i matvarer som hvete, rug og bygg. I tillegg til brød og kaker, glutenholdige produkter inkluderer salatdressinger, supper, bearbeidet mat, medisiner, vitaminer og leppepomade, slik at folk med cøliaki må være forsiktige med alt som kommer i kontakt med munnen. Fordi denne tilstanden fører til malabsorpsjon, må mødre kunne identifisere tegn og symptomer på cøliaki i babyer.

Babyer mottakelige for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun sykdom, ikke en gluten allergi, og babyer med en familiehistorie med cøliaki har en genetisk predisposisjon for sykdommen og bør overvåkes for tegn og symptomer. Ifølge universitetssykehusene Rainbow Babies & Children Hospital, i tillegg til en genetisk disposisjon, barn med Down syndrom, Turners syndrom og anemi har en større risiko for å utvikle cøliaki. Babyer som er flaske matet er mer sannsynlig at lider av cøliaki fordi mange formler inneholder hvete. Får morsmelk ofte vise tegn og symptomer på cøliaki når de begynner å spise fast føde.

Diaré

En av de primære tegn og symptomer på cøliaki i babyer er kronisk diaré. Dette skjer fordi de ikke er i stand til å absorbere næringsmidler som inneholder korn. For å overvåke hvorvidt babyer har cøliaki, bør foreldrene se hvor mye avføring de produserer etter en fôring. Hvis babyer opplever diaré, bør foreldrene snakke med legene om endring av type baby formel de er fôring deres spedbarn. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan avføring vises blek eller fet og avgi en stygg lukt.

Magesmerter og oppblåsthet

Tegn og symptomer på cøliaki i babyer inkludere et mangfold av mageproblemer, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Spedbarn kan oppleve magesmerter, oppblåsthet og oppkast etter inntak av formelen og barnemat som inneholder gluten produkter.

Vekst og vekt

Cøliaki i babyer kan påvirke deres vekst. Symptomer omfatter tynning bein, anemi, vekttap og hemmet vekst. Babies 'vekst påvirkes fordi de ikke kan absorbere næringsstoffer som fett, protein, vitaminer og mineraler. Foreldre bør søke lege hvis de merker at deres babyer er å miste vekt og er svak eller sløv.

Irritasjon

Irritasjon er en Nonfood relaterte symptom på cøliaki i babyer. Fordi de ikke får de næringsstoffene de trenger eller opplever smerte, babyer er konstant irritert og gråter på grunn av sin fysiske tilstand. Foreldre bekymret for helsen til sine babyer trenger å ta dem med til legen umiddelbart for å få en diagnose og få nødvendig behandling.

Slik Cure Puffy røde øyne på en baby

Babyer har ofte røde og puffy øyne etter fødselen på grunn av trykket på ansiktet og hodet fra å reise gjennom fødselskanalen. Dette avtar vanligvis innen en dag eller så av fødselen. Allergi er ofte skylden for kløende, røde og puffy øyne. I tilfelle at barnet er litt eldre og opplever røde og puffy øyne, her er noen enkle behandlinger for å prøve.

Slik Cure Puffy røde øyne på en baby

Behandling av rødt, Puffy Eyes

Cuddle babyen som om du mater ham en flaske. Du bør være i stand til å kontrollere barnets armer bedre på denne måten. Han vil ikke like dette, så du må sørge for at du holder på slik at barnet ikke blir skadet.

Hvis du bruker en saltoppløsning, sette et par dråper inn i barnets berørte øyet (s). Ha en vev hendig å tørke opp noen drypp. Dette kan ta noen forsøk før du lykkes.

Hvis du bruker Johnsons baby vask såpe, få en kopp og tilsett 1 ts. av såpen med omtrent 1 kopp vann. Bland sammen.

cradling babyen som om fôring, bruker dråpetelleren for å vaske øyet med fortynnet såpeløsning. Påfør flere dråper i øyet (e) som er røde og puffy. Denne baby shampoo er "rive-free", så det vil være trygt å bruke på baby.

Prøv forsiktig å bruke en kald komprimere på barnets øyne for å roe dem.

Hint

 • Hvis du ser noen utflod fra øyet, er dette et tegn på en øyeinfeksjon. Du bør ta barnet til legen for å få antibiotika øyedråper.

Hva er behandlingen for cøliaki-Related nevropati?

Cøliaki sykdom er en tilstand karakterisert ved en autoimmun reaksjon på matvarer som inneholder proteinet gluten. I noen tilfeller, næringsopptak vanskeligheter forårsaket av lidelse utløse en form for nerveskader eller nevropati.

Fakta

Ifølge National Foundation for Celiac Awareness, kan personer med cøliaki oppleve skader på det perifere nervesystemet, som omfatter alle nerver som ikke finnes i ryggmargen eller hjernen. Denne type skade kalles perifer neuropati.

Symptomer

Symptomer på cøliaki relatert perifer neuropati inkluderer prikking, nummenhet, smerter, tap av følelse, muskelsvakhet, brenning og mangel på kroppsbeherskelse.

Behandling

Den viktigste form for behandling for celiac-relatert nevropati er kontroll av primær sykdom. For å kontrollere cøliaki, må pasientene unngå all mat som inneholder gluten.

Symptomlindring

Tilleggs lindring av symptomer på cøliaki-relatert nevropati kan oppnås av smertestillende medikamenter, meditasjon, hypnose eller akupunktur.

Gluten-holdige matvarer

Glutenholdige matvarer inneholder korn som bygg, hvete, rug, bulgur, spelt, triticale, matzo måltid, Kasha og Khorasan hvete andre korn som er naturlig glutenfrie --- inkludert quinoa, bokhvete og amaranth --- er ofte forurenset av gluten under kommersiell foredling.

Betraktninger

Cøliaki kan ikke kureres, og selv små mengder gluten kan utløse symptomer i en cøliaki pasient.

Hvordan ta vare på tørre øyne

Hvordan ta vare på tørre øyne


Er øynene dine tørre, kløende, røde og brenner? Over-the-counter kunstige tårer gir bare midlertidig lindring. Med riktig stell og ernæring, vil øynene dine skape naturlige tårer etter behov.

Hvordan ta vare på tørre øyne

•  Husk at tårene er bygget opp av tre lag: et lipid (fettstoffer) lag, et midtre vandig (vann) lag og et indre lag av mucin, som sprer tårer over overflaten av øyeeplet når blinke.

Ta omega-6 fettsyrer (finnes i agurkurt, solbær frø og nattlysolje) og omega-3 fettsyrer (finnes i fiskeolje) for å gjenopprette lipid laget av øyet. Dette holder tårer fordamper så raskt. Supplement med 50 mg vitamin B6 for å forbedre utnyttelsen av disse fett i kroppen.

Forbedre mucin lag ved å ta vitamin A. Gode kilder til vitamin A blant annet gulrøtter, yams, søtpoteter, meloner og fiskeolje. Også anbefalt er uten konserveringsmidler vitamin A dråper.

Drikk rikelig med vann for å forbedre den midtre vandig lag av tårefilm.

Ta vitamin C, som kan bli utvannet når øye irritanter føre øyet til vann.

Vurdere å ta tilskudd av glukosamin sulfat i tilfeller av tørrhet knyttet til hornhinneskade. Dette vil bidra til å bygge seg opp på hornhinnen. Følg instruksjonene, eller ta 500mg tre ganger om dagen.

Hint

 • Tørre øyne kan være forårsaket av en allergisk reaksjon. Hvis du har vært eksperimentere med ny hud eller hårpleieprodukter, avslutte bruken og se om tørrhet avtar.
 • For å bidra til å forhindre tørre øyne, kan du prøve å blinke oftere, unngå smog og røyk, og å redusere eller opphør øyesminke bruk.
 • Vurder å bruke luftfuktere hjemme.
 • Hvis tørrhet vedvarer, spør øyelegen om medisinske prosedyrer som kunstig tåreinnsatser, eller metoder for å plugge væske renner, inkludert punktal okklusjon, laser kirurgi og kauterisering.
 • Følgende medisiner kan forårsake øye tørrhet: antihistaminer, atropin, diuretika, decongestants og slimhinneavsvellende øyedråper, diazepam, valium, elevil, cytostatika, niacin, og glaukom øyedråper.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan behandle tørre øyne syndrom

Hvordan behandle tørre øyne syndrom


Tørre øyne syndrom resultater fra en utilstrekkelig mengde eller kvalitet av tårer smøre øyet. Det kan føre til konstant smerte fra øyeirritasjon, samt en sand eller kornete følelse. Ubehandlet kan dette syndromet føre til arrdannelse eller sår på hornhinnen, og tap av syn.

Hvordan behandle tørre øyne syndrom

•  Gå til din øyelege hvis du opplever en og annen brennende følelse i øynene i tider med lav luftfuktighet, høy forurensning, en vedvarende og smertefull gritty følelse, eller senket toleranse for kontaktlinser.

Les om hvilken type tørre øyne syndrom som du har. Avhengig av årsaken, kan tørre øyne syndrom behandles som et midlertidig problem eller som en livslang sykdom som krever langvarig behandling.

Vær oppmerksom på at i de tidlige stadier, kan symptomene komme og gå. Noen ganger symptomene er verre i morgen, minske etter hvert som dagen går.

Hold deg unna støv, pollen og tobakksrøyk, noe som kan forverre dette syndromet.

Snakk med legen din om å bruke kunstige tårer eller salver for midlertidig lindring. Nye typer øyedråper, hormonbehandling og antibiotika er ofte foreskrevet.

Husk å informere din øyelege om eventuelle andre medisiner du tar. Medisiner kan være ansvarlig for mer enn halvparten av alle tilfeller av tørre øyne.

Tenk permanent nedleggelse av rive duct eller punktal okklusjon hvis din er en vedvarende tørt øye syndrom. Punktal okklusjon lar deg beholde din egen naturlige tårer uten bry eller bekostning av stadig erstatte tear film med kunstige tårer.

Spør om Punctum plugger, den minst krenkende for de langsiktige løsninger for å tørre øyne syndrom. En liten, myk silikonplugg, på størrelse med et sesamfrø, er nonsurgically innsatt i den naturlige punktal åpning. Det er gjort svært raskt og kan gi umiddelbar lindring.

Hint

 • Noen former for tørre øyne syndrom fordel fra plassering av små plugger i kanalene som drenerer tårer fra øyet. For alvorlige former, spesialbriller kalt fuktkammer briller kan være slitt.
 • Med langvarig bruk, kan kunstige tårer faktisk forstyrre øyets naturlige produksjonen av tårer og føre til ytterligere forverring av tilstanden, vaske bort naturlig infeksjon-kampene tear film på øyet.

Hvordan kurere såre øyne

Hvordan kurere såre øyne


Alle får dem fra tid til annen - sliten, såre øyne. Men hva kan du gjøre for å gjøre øynene dine føler seg bedre når umiddelbar søvn er ikke et alternativ? Her er noen ideer for å gi øynene dine en sårt tiltrengt pause.

Hvordan kurere såre øyne

Undersøke arbeidsstasjonen

Kontroller datamaskinen satt opp. Er skjermen satt opp for riktig visning, ca to meter fra dine øyne? Har du å slå opp for å se på skjermen? Toppen av skjermen bør ikke være høyere enn nivået på øynene dine.

Bruk en papirholder til å henge på dokumenter som du må se mens du skriver. Papirholderen skal være i samme høyde og avstand som skjermen. Dette hindrer klosset craning av nakken din som du prøver å skrive.

Se etter gjenskinn kommer gjennom en nærliggende vindu som kan være årsaken dine såre øyne. Å ha en solfylt vindu på kontoret er en klar fordel, men du må kanskje konfigurere kontoret slik at den lyse vinduet er på siden av arbeidsstasjonen, ikke foran eller bak.

Hold kontorbelysning samme lysstyrke som dataskjermen.

Ta pauser fra datamaskinen eller annet arbeid om hvert 20. minutt. Hvis du glemmer, sette en timer for å minne deg. Prøv dette 20/20/20 tips for å redusere belastningen på øynene: hvert 20. minutt, se 20 meter i 20 sekunder.

Annet Hjelp for såre øyne

Gi øynene dine en pause fra kontakter. Hvis du har ubehag i øynene, og du er en kontaktlinse bæreren, vet du hva du skal gjøre: ta dem ut. Ta på deg brillene for en dag eller så, og se om øynene dine føles bedre neste dag.

Prøv naturlige tårer som du kan kjøpe over disk på et apotek. Disse produktene vil ta ut rødhet og stoppe kløe.

grave gjennom din makeup bag. Enhver gammel mascara eller øyenskygge i det som kan føre til irritasjon eller infeksjon i dine øyne? Sørg for at du kaste ut gamle sminke, uansett hvor mye du elsker skyggen.

Prøv noen grønn te (på dine peepers). Påfør varme teposer på øynene for å lindre irritasjon.

Se en øyelege hvis såre øyne vedvarer. Synet ditt kan være i endring og såre øyne kan også være et symptom på synsproblemer.

Planlegg en årlig øye eksamen. Øynene dine er for viktig til å overlate til tilfeldighetene.

Hvordan å trøste en sår, kløende øyne

Såre og kløende øyne kan være så irriterende at de kan holde deg fra å arbeide, sosialt samvær eller får den søvnen du trenger. De kan også signalisere en infeksjon, allergi eller skade, slik at tilstanden bør behandles umiddelbart.

Hvordan å trøste en sår, kløende øyne

•  Finn ut om du har allergier. Hold styr på hva som gjør øynene såre og kløende. Unngå irritanter. Hvis tilstanden blir kronisk, kan du se en allergolog.

Bruk kaldt vann for å skylle ut øynene dine. Et annet alternativ er å sette en kald komprimere over begge øynene. Bruk en våt vaskeklut for komprimere.

Sett i øyedråper. Over disk øyedråper som kunstige tårer kan bidra til å redusere kløe og sårhet. Bøy hodet bakover og trekk nedre øyelokk ned. Drypp en dråpe eller to i hvert øye. Følg instruksjonene om frekvens.

Lukk øynene dine og legg en skive agurk over hver eneste en i 10 minutter. Den kjølige agurk berolige dine øyne. Lukke og hviler øynene hjelper også redusere sårhet.

Ta en pause fra TV eller datamaskin. Ser på en dataskjerm hele dagen kan føre til såre øyne. Ta jevnlige pauser kan hjelpe.

6. Ta ut kontaktene dine. Iført kontaktlinser i løpet av dagen kan tørke øynene dine, noe som gjør dem tørr og kløende. Gi øynene dine en vanlig pust i bakken.

Kontroller for infeksjoner. Noen infeksjoner, for eksempel konjunktivitt, kan trenge å bli behandlet med antibiotika øyedråper. Hvis du har utflod fra øynene eller problemer med synet bør du oppsøke lege.

Hint

 • Unngå å gni øynene dine. Dette kan føre til ytterligere irritasjon.

Hvordan diagnostisere kronisk tørre øyne

Hvordan diagnostisere kronisk tørre øyne


Tårer beskytte øynene fra sykdom og smøre øyet. En reduksjon i mengde eller kvalitet på tåreproduksjon later øynene tørr, ubehagelig og mottakelig for smitte. Forårsaket av alder, visse sykdommer og visse medisiner, er kronisk tørre øyne en behandle medisinsk tilstand. Gå til legen din dersom du opplever kronisk øye ubehag eller problemer med overdreven gråt eller blinker.

Hvordan diagnostisere kronisk tørre øyne

Suspect kronisk tørre øyne hvis du opplever en hyppig følelse av brenning, stikking eller skrape i begge øynene. Følsomhet for lys og hyppige smerter er symptomer på et tørt øye problem.

Merknad hvis du oppleve økt øye irritasjon fra røyk, vind og kontaktlinser. Hvis du har hyppige tretthet i øynene og tåkesyn etter å lese eller på slutten av dagen, kan kronisk tørre øyne være ditt problem.

diagnostisere tørre øyne hvis du ofte føler sand eller et fremmedlegeme er i øyet, men en undersøkelse viser ingen fremmedlegeme. Vær trygg på din diagnose hvis du opplever trevlet slim i eller rundt øynene eller har en konstant strøm av tårer fra øynene dine.

Spør legen din om kronisk tørre øyne hvis du opplever problemer med øynene etter å ha tatt p-piller, antihistaminer eller etter du begynner overgangsalder. Søke behandling for kronisk tørre øyne etter diagnostisering av sykdommer som Sjøgrens syndrom, rheumatoid artritt eller kollagen vaskulære sykdommer. Disse forholdene påvirker kroppens evne til å gjøre tårer.

Besøk din fastlege eller øyelege hvis du opplever hyppige smerter eller langvarig tegn og symptomer på tørre øyne, inkludert rød, irritert eller trette øyne, redusert tåreproduksjon, problemer med å lukke øynene eller overdreven blinke. Søk profesjonell behandling for å korrigere symptomer på kronisk tørre øyne.

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen


Databruk, spesielt for lange perioder, kan føre til en tilstand der øynene ikke kan generere nok tårer til å forbli smurt. Resultatet er at øynene dine føler skrapete, irritert og smertefull. Du kan unngå "tørre øyne" ved å ta forholdsregler.

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvil øynene med jevne mellomrom. Øynene dine slappe av når du ser på noe langt borte, så hvert 20. minutt eller så ser ut et vindu eller bare lene deg tilbake og se på tvers av rommet i et minutt eller to.

Blink ofte for å øke tåreproduksjon og redusere tåre fordampning. Den gjennomsnittlige blink rate er tolv blinker per minutt. Men mens du arbeider på datamaskinen gjennomsnittlig rate ubevisst synker til fem per minutt. Bevisst blinke noen få sekunder.

Bruk kunstige tårer å smøre øynene. Det er mange over-the-counter merker tilgjengelig som du trygt kan bruke mens du arbeider på datamaskinen. Påfør regelmessig.

Installer en luftfukter i nærheten av datamaskinen. Tørr luft vil føre til at tårene til å fordampe raskere, så hold fuktighetsnivået i hjemmet eller på kontoret komfortabel. Hvis du ikke har en luftfukter, for å plassere boller med vann ut rundt datamaskinen legge fuktighet til miljøet.

bruker briller når du arbeider på datamaskinen. Kontaktlinser har en tendens til å tørke ut mens du stirrer på skjermen. Myke kontaktlinser, som flyter på hornhinnen, faktisk absorbere tårer forårsaker øynene dine til å tørke ut enda raskere.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne


Tørre øyne kan være forårsaket av mange ting. Tøffe værforhold med sterk vind, kan oppvarming eller air condition i ditt hjem / kontor eller bare ren utmattelse alle føre til tørre øyne. Visse medisiner som antihistaminer, decongestants, beroligende medisiner og høyt blodtrykk piller kan føre til tørre øyne. Tårer som dekker hornhinnen i øyet bidrar til å beskytte og berolige øyet. Alle hjem rettsmidler nedenfor hjelper å berolige ubehag av tørre øyne, samt erstatte fuktighet i øynene dine.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

•  Lukk øynene og legg en varm, fuktig vaskeklut over øynene dine. Hold den på i ca 5 til 10 minutter, re-fukte med varmt vann etter behov. Dette bidrar til å åpne tilstoppede talgkjertlene i øynene, og dermed gjenopprette fuktighet.

Skjær friske skiver av agurk å plassere på hvert øyelokk. Dette er en av de hjem rettsmidler der du må legge seg ned og lukk øynene. Hold agurkene over lukket øynene så lenge som mulig. Agurkene bidra til å slappe øynene og stimulere fuktighet.

Sett varmt vann i en bolle og tilsett 2 til 3 dråper lavendelolje. Ta 2 bomull baller og dypp dem inn i denne omrørte blanding. Klem ut overflødig væske og plassere en bomullsdott på hver av dine lukkede øyelokkene. Lavendelolje bidrar til å erstatte den tapte oljen i dine tørre øyne.

Brew litt te. Sett 2 bomull baller inn i den varme te og suge dem godt. Når mettet med te, plassere en bomullsdott på hvert øyelokk. La teposer på dine tørre øyne i ca 5 minutter.