Digidexo.com

veggedyr felle

Felles veggedyr

Felles veggedyr


Flere arter av veggedyr eksisterer, som alle lever av fugl eller pattedyr blod. Når folk snakker om en oppblomstring av bed bug infestations i USA, men de henviser til den felles bed bug, eller Cimex lectularius. Etter en periode på ca 30 år med virtuelle utryddelse i Nord-Amerika, har denne blod sucker dukket opp igjen, og er raskt blitt en svøpe av huseiere, hoteller, sykehus og andre institusjoner.

Kjennetegn

Ligner på tre flått, voksen seng bugs er vingeløse, flate, brune insekter som vokser til ca 1/4 cm lang. Etter fôring på blod, kroppen sin langstrakt og endring i farge til en lilla rød. Aktiv hovedsakelig om natten, veggedyr tilbringe dagslys timer klemt fast i små sprekker, særlig i madrasser, hodegjerde og seng rammer.

Resurgance

Bed bugs har levd med mennesker i århundrer, og ble nevnt i klassisk skriftlig dateres tilbake til Aristoteles. Fremskritt innen hygiene og innføring av plantevernmidler som DDT talt eliminert bed bug populasjoner i USA etter andre verdenskrig. Flere faktorer, som for eksempel en økning i internasjonale reiser og endringer i moderne pest kontroll praksis, har til sammen føre til at insektet tilbakekomst.

Identifisering og behandling

Bare noen mennesker utvikler fysiske karakterer fra bed bug biter, så er det ofte nødvendig å se etter andre tegn på et angrep, hovedsakelig blod flekker eller mørkere flekker fra bed bugs 'ekskrementer. Sterkt infested områder vil utstråler en identifiserbar musky lukt. Bed bugs er så spenstig det er vanskelig å kontrollere et angrep uten å kalle en profesjonell. Skadedyrkontroll fagfolk vil be beboerne til å rydde vekk rot der feilene lett kan skjule.

Hvordan Folie Veggedyr

Hvordan Folie Veggedyr


USA opplever en alarmerende oppblomstring i seng bug infestations, ifølge en felles kunngjøring av Centers for Disease Control og Prevention (CDC) og US Environmental Protection Agency. Klager om veggedyr har overveldet offentlige helsemyndigheter i de senere år. Bed bugs overfører ikke sykdommer, så utgjør ingen betydelig helsetrussel. Men disse blodsugende parasitter kan forårsake utslett, kløe i huden og alvorlige allergiske reaksjoner. Bed bugs er resistente mot sprøytemidler, noe som gjør behandlingen vanskelig. Offentlige helsemyndigheter advarer mot hjem rettsmidler og over-the-counter kontroller for veggedyr. Den aksepterte råd inneholder en lang liste over hva du ikke bør gjøre.

Bruksanvisning

Støv overflater regelmessig med mat-grade kiselgur. Kiselgur er en ikke-giftig plantevernmiddel som ikke utgjør noen trussel for mennesker eller husdyr, men kan være svært effektivt for insekt kontroll.

Fokusere. Selv om de kan reise 100 meter i en natt, bed bugs tendens til å holde seg innenfor åtte meter av hvor folk sover. Begrense de mest grundige kontroll innsats til soverommet.

Fjern rot der veggedyr kan skjule. Bed bugs gjemmer seg om dagen under vaskerom hauger, papirbunkene eller annet rot på soverommet. Fjerne rot vil hjelpe i bed bug kontroll.

Støvsug regelmessig og grundig. Madrasser, sengetøy og tepper må holdes rene. Også vakuum gardiner, møbler og sprekker og sprekker rundt sengen som er mest utsatt for bed bug infestation. Hold alle disse områdene grundig rengjort og støvsugd. Demonter seng og hodegavl å komme inn gjemmesteder. Kast vakuumposen i en utenfor søppel beholdere straks etter bruk.

Fjern gjemmesteder i vegger og tapet ved å reparere og tette sprekker og hulrom.

Vask og tørk sengetøy og klær i varmt vann. Temperaturer på over 113 grader Fahrenheit for å drepe veggedyr.

Bruk pute, madrass og boks våren vedlegg til felle bed bugs. Bruk zip-on deksler til å fange og drepe veggedyr samt å identifisere angrep.

Avstå fra å bruke over-the-counter (OTC) plantevernmidler. Tigge feil er resistente mot nesten alle plantevernmidler som er registrert for bruk mot dem, sier CDC. Overforbruk av OTC behandlinger og hjem rettsmidler kan fremme mer motstand, og kan være ineffektivt og kostbart.

Unngå plantevernmiddel misbruk. Ut av frustrasjon, folk noen ganger forsøke å kontrollere veggedyr med plantevernmidler som ikke er beregnet for innendørs bruk i boliger. Dette er en ekstremt farlig praksis. Hvis du må bruke kjemiske kontroller, leie en profesjonell exterminator som er ekspert i sengen bug ledelse og kjemikalier som er effektive for bruk i ditt område.

Tips og advarsler

 • For tiden er det over 300 produkter er registrert av EPA for bruk mot veggedyr - de aller fleste har etter hvert vist seg ineffektiv. EPA anbefaler å konsultere en pest ledelsen profesjonell for å få hjelp på hva kjemisk behandling kan være effektiv i ditt område.

Hva kan jeg putte på min ark for å slå tilbake Veggedyr?

Hva kan jeg putte på min ark for å slå tilbake Veggedyr?


Veggedyr (Cimex lectularius) er små, parasittiske insekter som vanligvis hjemsøke madrasser, sofaer og klær. De overlever ved fôring av blod av mennesker eller andre varmblodige dyr. Deres biter forårsake mild irritasjon, men er som regel ufarlig. Selv om nesten helt utryddet på 1940-tallet, har veggdyr opplevd en renessanse de siste tiårene.

Biologi og Habitat

Den allestedsnærværende felles Veggedyr er den arten beste tilpasset infesting menneskelige miljøer. En voksen Veggedyr er omtrent 5 mm lange og 3 mm bred, flat og oval-formet, med en rødbrun farge. Vanligvis mest aktive rett før daggry, biter en Veggedyr sine ofre ved hjelp av to rør, en som injiserer spytt inneholder bedøvelse og en annen for å trekke blod. Offeret ikke vanligvis føle den første bit og bare realiserer det som et resultat av bittet er kløende natur, som oppstår på grunn av en allergisk reaksjon på Veggedyr s bedøvelse.

En madrass er et ideelt sted for en Veggedyr infestation grunn av sine folder og mørke områder, samt sin nærhet til mennesker. Veggdyr er lett spres med mennesker sover i forskjellige senger og transporterer dem på klær eller sengetøy. Av denne grunn hotell eller motellrom er spesielt gode steder for Veggedyr infestation.

Steam

Mange hjem damprensere kan brukes til å fjerne veggdyr, men det er viktig å sørge for at en "tørr steam" funksjonen er tilgjengelig for å unngå soaking madrassen, som i det lange løp kan oppmuntre til spredning av veggedyr. Når tørr dampende en madrass, være spesielt oppmerksom på folder eller flaps hvor veggdyr er mer sannsynlig å leve. Det kan ta flere behandlinger av damp for å fjerne et angrep.

Herbal rettsmidler

Behandlinger med lavendel, timian, tea tree og eukalyptus oljer har vært brukt til å forsøke å drepe veggdyr på en naturlig måte uten sterke kjemikalier. Selv om det ikke er bevist at disse oljene virker, mange rapporterer at de har sett en reduksjon i antall biter de mottar etter påføring en essensiell olje til sin madrass. En vanlig måte å bruke disse oljene er å fortynne en liten mengde hver i vann olje før sprøyting det på befengt madrass. Ved hjelp av essensielle oljer ufortynnet har vært kjent for å irritere huden, så det er viktig at det brukes med måte.

Profesjonell rengjøring

Den mest effektive måten å fjerne veggdyr er ved å konsultere en profesjonell utgassing selskap. De vil være profesjonelt trenet og har tilgang til behandlinger som ikke er tilgjengelige for allmennheten. Når du velger en fumigator bør du sjekke for å sikre at de har tilstrekkelig ansvarsforsikring, og ber om at de garanterer suksess for sitt arbeid. Selv med profesjonell behandling tar det ofte mer enn ett program for å fjerne en Veggedyr infestation.

Forebygging

Det er noen dag-til-dag forholdsregler du kan ta for å redusere sjansen for veggdyr blir spredt til ditt hjem. Hvis du bor på et hotell hvor du mistenker at det kan være veggdyr (det er alltid verdt å sjekke madrassen før du seng ned), holde klærne av sengen. Noen klær som er igjen på en infisert seng risiko plukke opp veggdyr. Dernest holde kofferter lukket når de er på hotellrommet, som veggdyr er i stand til å klatre inne åpne kofferter. Til slutt, i tilfelle du er bitt, informer hotellet ledelsen slik at de kan flytte deg til en ny plass og behandle rommet.

Hvordan Kill Veggedyr Med en Home Treatment

Hvordan Kill Veggedyr Med en Home Treatment


Selv om veggdyr ikke overføre sykdom, parasitter påvirker søvnen din, bidrar til negativ mental helse og kan føre til allergiske reaksjoner, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Veggdyr skjule ikke bare i madrasser, men også på kommoder, bak tapet, på hodegjerder og rotete områder. Eliminere veggdyr i hjemmet krever tålmodighet, men det er mulig å oppnå uten bruk av plantevernmidler.

Bruksanvisning

•  Inspiser ditt hjem for veggdyr å verifisere hvilke områder som krever behandling. Veggdyr er identifisert med mørke flekker på soveområder, som kan bli knust feil eller avføring. Tunge infeksjoner er preget av en stygg, muggen lukt, bemerker Ohio State University.

Kombiner en kopp rubbing alkohol og en kopp vann i en sprayflaske. Spray synlige bedbugs. Fjern døde insekter ved å tørke dem opp med toalettpapir og spyle dem.

Strip sengetøy fra madrassen. Plasser den i vaskemaskinen og vask det ved en temperatur på minst 120 grader Fahrenheit, som anbefalt av Mayo Clinic. Tørre sengetøy på den varmeste innstillingen mulig. Også vaske og tørke klærne på den varmeste innstillingen.

Støvsug tepper og seng madrass. Steam-vaske gulvene etterpå. Unngå damp-rense madrassen, som overflødig fuktighet er umulig å fjerne fra din egen seng.

Plasser madrassen i en glidelås madrasstrekket. Sørg for at dekselet på sengen for ett helt år å effektivt felle og drepe eventuelle gjenværende bedbugs.

Sett nonwashable elementer i en plast lukkbar pose. Sett posen inne i en varm bil for en dag. Alternativt, avhengig av været, bare la posen utenfor i kulde. Veggedyr kan dø ved temperaturer under 32 grader Fahrenheit.

•  Kast ut madrassen når det er hull i stoffet. Veggedyr kan ha lagt egg i madrassen, noe som gjør hjemme behandlinger vanskelig.

Tips og advarsler

 • Kvitte deg med vakuumposen for å hindre reinfestation.
 • Det tar minst fire dager med kuldebehandling for å drepe bedbugs.
 • Ikke ta med sengetøy og klær til renseri. Du risikerer å utsette etableringen til veggdyr.

Hvordan virker en person får veggedyr?

Hvordan virker en person får veggedyr?


Bed bugs, de usmakelige og skjemmende blodsugere, er funnet i alle land på alle kontinenter. Deres tilstedeværelse ble sterkt redusert i utviklede land i løpet av de siste 50 til 60 år, men de har nylig gjort et comeback. Mer pest enn helsefare, de reiser uoppdaget fra sted til sted på en rekke måter.

Historie

Bed bugs ble introdusert til den nye verden av de tidlige kolonister som fraktet dem til Amerika ombord gamle seilskuter. De var utbredt i Amerika og Canada, men indianar landsbyer lider ikke av smitten. Samtidige undersøkelser avdekket at opp til en tredjedel av alle boliger i noen byer var tilfluktssteder for disse skadedyr. I lavinntektsområder nesten 100 prosent av hjemmene ble infisert. Nesten alle i begynnelsen av det 20. århundre hadde sett eller blitt bitt av en seng bug.

Typer

Det finnes flere typer av veggedyr. Den felles husholdning bed bug er den som finnes over hele verden. Den tropiske bed bug er funnet i varmt klima som Florida og søke fjørfe og flaggermus. Det treffende navnet bat bug angrep flaggermus primært, men vil ikke slå ned et måltid av blod fra en menneskelig vert innenfor sin rekkevidde. Den meksikanske kylling bug er stort sett funnet i Nord-Amerika, og velger sine ofre fra innenlandske fugler og fugl på fjørfe gårder. Låvesvale bugs invadere svelge reir og lever av disse fuglene, men vil bosette for menneskeblod når fuglene migrerer.

Generelle fakta

Bed bugs reise fra ett sted til et annet på en rekke måter. Deres liten størrelse - 4 til 5 mm for en voksen - tillater dem å gjemme seg i små sprekker i bagasjen, madrasser, nye og brukte møbler elementer og til og med barnets Duffel bag som han bringer hjem fra college. De varierer i farge fra blek til dyp rødbrun. Bed bugs reprodusere formeringsevne og det er hardføre nok til å tilpasse seg de fleste miljøer. Du finner dem i penthouse og flophouses og overalt har de tilgang til varmblodige verter.

Misforståelse

Noen misoppfatninger om veggedyr inkluderer den falske troen på at de kan hoppe og fly. De gjør ingen av delene. De bare krype fra sine gjemmesteder som madrass folder, putevar og sengetepper, injisere en bedøvelse og anti-blodpropp spytt inn i vanligvis sover offeret og lever av blod. Selv om de er et stort problem at de ikke er antatt å bære eller overføre humane sykdommer. Deres biter la små renner, men ikke forårsaker noen reell skade eller sykdom.

Forebygging / løsning

For å hindre infestation av seng bugs må du først registrere sin tilstedeværelse. Søk etter små blodflekker fra knuste insekter, avføring og tegn på biter på armer, ben og andre kroppsdeler. Bestem nøyaktig arter ved å konsultere en exterminator som også kan ta de nødvendige tiltak for å utrydde skadedyr. Nøye rengjør alle bed elementer regelmessig for å drepe voksne og egg. Steam rengjøring av tepper kan kvitt dem av bugs som bor der. Generelt god hygiene kan lindre bed bugs og hindre re-angrep. Vær nøye med å følge alle anvisninger når du bruker noen plantevernmidler.

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr


Ideen om bugs i sengen din er nok til å gjøre noen vri seg, men uten skikkelig utryddelsesmetoder, vil sengen ikke være det eneste stedet med bugs. Veggdyr er forbigående insekter som finner sitt neste hjem gjennom nært hold og høy befolknings omsetning, for eksempel militære køyer, herberger og hoteller. Disse skadedyr kan overleve i flere måneder uten mat og skjul i fordypningene av dine møbler, madrasser, gardiner og klær. Utholdenhet og allsidighet av veggedyr gjør ditt beste alternativ behandling som benytter en flerlags tilnærming til utryddelse.

Bruksanvisning

•  Vask alt mulig i ditt hjem. Vaske alle dine klær, tepper, tepper og gardiner i temperaturer 120 grader Fahrenheit eller høyere vil drepe de fleste bedbugs. For ekstra grad, tørk alle elementene på høy varme i 20 minutter i tørketrommelen å utrydde eggene.

Støvsug hjemmet grundig og fjern eventuelle rester eller overskytende oppbevaringsbokser. Veggdyr tendens til å gjemme seg i rotet. Støvsuging langs sprekker, gulvbord og vindu behandlinger vil bidra til å fjerne noen av veggdyr og deres egg. Tømme vakuum innholdet i en plastpose, segl eller tie toppen og kaste posen ut umiddelbart for å hindre re-angrep.

Spray et plantevernmiddel. The Environmental Protection Agency (EPA) registrerer over 300 produkter som er bevist å drepe bedbugs. Avhenger av størrelsen og alvorlighetsgraden av infestasjon den mest effektive produktet. De fleste plantevernmidler er tilgjengelig gjennom noen store Oppussing eller jernvarehandel i skadedyr delen. Ikke-kjemiske plantevernmidler innebære feller, rov biologiske organismer og hagearbeid teknikker, disse er vanligvis ikke effektiv i å eliminere veggdyr fra et hjemmemiljø på grunn av pest størrelse, forplantning rate og skala. En profesjonell exterminator er nyttig for de situasjoner hvor en hel hjem er fullstendig infisert. Forstår at mange produkter eller en profesjonell Exterminator kan kreve at du fraflytte ditt hjem for et par dager under utgassing.

Frys bedbugs. Frysing veggdyr er et effektivt alternativ hvis du bor et sted med et klima konsekvent under 32 grader Fahrenheit. Ta med elementer utenfor og henge dem fra klær linjer eller grener. Lean møbelputer og madrasser mot ditt hus eller et tre for å maksimere den kalde luften eksponering. La dine elementer utenfor i minst fire dager for å drepe bedbugs. Hvis du bor i varm tilstand, velger en annen metode for utryddelse.

Tips og advarsler

 • Merke noen møbler du fjerner med et skilt som sier, "Har Veggedyr." Dette vil hindre at andre uvitende infesting hans hjem.
 • Påfør antibakteriell salve og bandasjer til å bite merker på små barn for å unngå riper og infeksjon.

Historien om veggedyr

Historien om veggedyr


Cimex lectularius, bedre kjent som veggedyr, er små insekter som lever av blod av mennesker. De synes å ha bebodd jorden selv før tidenes morgen mannen. Gjennom historien har de vist seg å være en forferdelig plage og ekstremt vanskelig å utrydde. Når antatt å være under kontroll i utviklede land, har veggedyr nylig gjort en ikke-så-velkommen comeback i byer over hele verden.

Tidlig historie

Det antas at veggedyr oppsto i huler i Middelhavsregionen av verden, fest på blod av flaggermus. Når menneskene begynte å bebo disse hulene, skadedyr fant dem som en like egnet blodkilde. Imidlertid, fordi huleboere flyttet fra sted til sted ofte, viste de seg å være et upålitelig og inkonsekvent mat tilførsel for insekter. Det var ikke før tidlig etablering av landsbyer og byer som bugs 'tilstedeværelse ble en bemerkelsesverdig problem.

Vekst av Civilization

Som sivilisasjonen vokste, infestation av seng bugs vokste. Skadedyr kan spores tilbake til Asia og Europa så tidlig som 1400-tallet. Noen kulturer mente at feilene hadde medisinsk verdi. I Egypt ble potions laget av blod-suckers og gitt til de syke å drikke. Grekerne og romerne ville brenne insekter å fjerne igler fra kroppene deres.

American History

Manifest logger forteller om seilere klager om seng bug infestation ombord sine europeiske skip underveis til Amerika. På grunn av omfanget av problemet, ble reisende til slutt bedt om ikke å ta med sengetøy med dem på deres reise. Insektene imidlertid gjort sin vei over havet og inn i hjemmene til de nye bosetterne. Dokumentasjon av deres eksistens i den nye verden strekker seg tilbake til det 17. århundre. Ved det 20. århundre, veggedyr var så fremtredende at de ble ansett som en av de tre øverste husholdning skadedyr. Noen byer hadde angrep i så mye som 1/3 av alle boliger.
Bed bugs var et vanlig problem frem til andre verdenskrig. På 1950-tallet ble DDT og andre plantevernmidler introdusert som hjalp bekjempe tøylesløs infestation. Snart viste det seg at veggedyr var nesten foreldet i utviklede land. I 1970 ble det bestemt at DDT og mange andre plantevernmidler var skadelig for mennesker, og de ble senere forbudt av den amerikanske regjeringen.

Resurgence

I løpet av det siste tiåret har det vært en markant økning i seng bug infestation over hele verden. Det er mange faktorer som antas å bidra til denne oppblomstringen. Moderne insektmidler synes å være mindre effektiv på å kontrollere veggedyr, og nåværende skadedyrkontroll prosedyren har flyttet til en mer agn orientert tilnærming for å drepe maur og kakerlakker. Disse agn feller ikke tiltrekker veggedyr eller andre blod-fôring skadedyr.
Reiser over hele verden har blitt mer vanlig i dagens samfunn. Disse feilene kan få haik på bagasjen, klær og sengetøy. I urbane, lavere klasse områder ser det er det en høyere forekomst av oppblomstring, muligens på grunn av en høyere rate av deler rom og flytte frekvens.
Mange mennesker under 50 år har aldri sett en seng bug. De vet ikke hvordan de skal identifisere dem, heller ikke de mener å inspisere sine hjem, hotellrom eller eiendeler før det er for sent. Voksne kvinner kan produsere mer enn 200 egg i løpet av livet, noe som gjør tidlig deteksjon viktig for å forebygge et angrep.

Forebygging / løsning

Inspisere omgivelsene i hjemmet ditt, og hvor som helst du kan sove er det første skrittet mot å holde bed bugs i sjakk. Den ovalformede insekter, mens bare omtrent 1/5 tomme, er synlige for det blotte øye. De er flate og brune før fôring og lubben og mørk rød når den er full. Bed bugs er nattaktive og generelt gjemmer seg om dagen i foldene av madrasser og sengetøy, sprekker i vegger, sprekkene av møbler, bak gulvlister og til og med bak bakgrunn.
Hvis du mistenker at du har et problem med veggedyr, bør du kontakte en hederlig pest-kontroll selskapet umiddelbart. I tillegg til sprøyting lav-lukt plantevernmidler, vil de mest sannsynlig foreslå at du vaske alt sengetøy, kast eller dekke madrassen og boksen våren, vakuum og deretter forsegle alle sprekker og hull i tre, og muligens demontere seng rammer og møbler.

Hva er behandlingen for veggedyr naturlig?

Hva er behandlingen for veggedyr naturlig?


Hvis du har en liten seng bug infestation, kan flere naturlige behandlinger drepe dem. Men veggedyr er vanskelig å bli kvitt. Disse midler er ikke alltid den mest effektive på massive angrep; derfor er det noen ganger bedre å bruke naturlig rettsmidler i kombinasjon med plantevernmidler eller profesjonell skadedyrkontroll.

Støvsuging og rengjøring

Støvsuging og rengjøring er viktig for å unngå bed bugs, men du kan ikke bli kvitt alle bed bugs på denne måten. Rengjøring og støvsuging regelmessig vil hjelpe til, spesielt i infiserte områder, for å gi veggedyr færre steder å gjemme seg og redusere mengden av egg liggende rundt. Seal hull og rør, samt sprekker for å holde bugs ut av huset.

Rydder opp rot er et godt alternativ også. Det er viktig å ikke flytte noen elementer fra en infisert plass til en som ikke er infisert, som kan bære bugs over. Du kan alltid plassere disse elementene i en plastpose og flytte dem over på den måten. Det er også effektivt å skrubbe og vaske alle flater med en stiv børste hvor de kan gjemme seg, som skuffer og skap, for å løsne egg. Ved hjelp av en kraftig vakuum for å fjerne veggedyr fra sprekker og hulrom er også nyttig.

Steam Rengjøring

Damprengjøring er en mer effektiv måte å drepe de fleste veggedyr. Disse insektene er svært følsomme for varme i alle stadier av deres utvikling. Ekstrem varme, som vanligvis er noe over 120 grader Fahrenheit, vil drepe dem. Dekke alle de områdene som er infisert, inkludert madrasser. Ofte felle vil damp rene etter å ha brukt plantevernmidler og andre metoder.

Selv om damp rengjøring er ganske effektive, er det fortsatt noen ulemper. Når du bruker en damp renere på en madrass, absorberer det fuktighet og holder den fra å komme i kontakt med bugs. Temperaturen i damperen ikke alltid er høy nok til å drepe insekter; derfor sørge for at dampbåten går opp til en høy temperatur. En annen ulempe er at noen av delene er skadet når du bruker damprengjøringsmetode. Tremøbler er et godt eksempel fordi det er lett ødelagt når damp brukes til det.

Kiselgur Soil

Kiselgur jord er en ikke giftig pulver som brukes til støv i sprekker og hulrom der det er mistanke om bed bug aktivitet. Denne typen jord er i utgangspunktet består av fossilt encellede alger som er knust opp. Jordsmonnet har mikroskopiske taggete kanter som skjærer noen insekter krypende over det, noe som får dem til å blø i hjel. Disse taggete kanter er for små til å skade deg eller noen kjæledyr. Påfør deretter jord hvor det er seng bugs, som for eksempel under sengen din, og spre inne eller under madrassen. Sug opp og på nytt hver dag.

Eksponering for varme og kalde temperaturer

La ting som er befengt utendørs. Dette er en type av naturlig behandling som gir personer blandede resultater. Det fungerer for noen, men er ikke effektiv for andre. Den vanligste grunnen til at dette ikke fungerer er fordi varme eller kulde ikke kan fordeles over elementer jevnt. En annen grunn er at det ikke alltid er kald eller varm nok utenfor. Bed bugs krever ekstrem varme eller temperaturer under null.

Madrass og pute dekker

Madrass og pute dekker er ofte brukt for å bidra til å unngå veggedyr. Disse typer vinyl eller stoff encasements er forskjellig fra standard madrasstrekk fordi de zip rundt madrassen, noe som betyr at ingen seng bugs komme inn eller ut av madrassen. De som allerede er i madrassen vil til slutt dø fordi de ikke har noe å overleve ut av. Fordi de kan leve en stund uten fôring, kan de ta 6 til 18 måneder å helt dø ut inni madrassen. Pillow dekker generelt har de samme funksjonene. Selv pute dekker hindre veggedyr i fremtiden, er det også viktig å vaske putevar regelmessig.

Stoff og vinyl encasements er tilgjengelig. Stoffet er mer behagelig å sove på i forhold til vinyl og vil ikke rive like lett, men det er dyrere og kan få farget. Vinyl er lettere å vaske, men kan være mindre behagelig å sove på, og kan også ha en bit av en plast-lignende lukt i begynnelsen.

Hvordan Kill Veggedyr i madrassen Med kulde eller varme

Hvordan Kill Veggedyr i madrassen Med kulde eller varme


Siden bruk av kjemiske DDT ble forbudt, har veggedyr blitt et stort problem. Profesjonelle felle, insektsdrepende spray og god husholdning er alle effektive for å kontrollere angrep. Ekstrem varme og kulde kan bidra til å drepe Veggedyr angrep i madrasser som er vanskelig å rengjøre og ellers må kastes.

Bruksanvisning

Debugging Madrasser

Strip alle senger fra madrassen og bag det. Vask alt av sengetøy ved en minimumstemperatur på 120 grader Fahrenheit og tørk det på middels til høy varme i en tørketrommel for minst 10 til 20 minutter.

Pakk madrassen helt i et ark plast eller Visqueen. Sørg for at den er tett bundet med tau og fullt dekket før du flytter den til et behandlingsområde som å dra madrassen ut pakket kan forlate veggdyr i tepper og føre til en reinfestation.

Plasser innpakket madrass utenfor hvis været er varmt. Alternativt, hvis været er kaldt, legg den i en liten, lett oppvarmet plass. Omgivelsestemperaturen må være ca 120 grader Fahrenheit. Presse sonden termometer gjennom plasten for å overvåke den indre temperatur. Det må være mer enn 120 grader Fahrenheit for å drepe bedbugs.

Sett opp flere varmeovner for å øke varmen, hvis du bruker et lukket rom, for eksempel en garasje. Jo varmere i rommet kan gjøres, jo bedre.

La madrassen innpakket i det varme område og overvåke den indre temperatur i minst 24 timer. For å sikre varmen når hele madrassen, snu det minst en gang i løpet av prosessen.

Kill veggdyr med kaldt ved å forberede madrassen på samme måte som du gjorde i trinn 1 til 3. Velg å plassere madrass i et område som vil ligge under 34 grader Fahrenheit. La plast madrass-dekket i det kalde område i minst fire dager for å sikre at alle de veggedyr og egg er døde.

Tips og advarsler

 • Det tar lengre tid å drepe en Veggedyr infestation med en kald behandling.
 • Hold varmeovner borte fra madrassen eller brennbare stoffer for å unngå en brann.

Rettsmidler for å bli kvitt veggedyr

Rettsmidler for å bli kvitt veggedyr


Bed bugs gjemme seg i sprekker i møbler, venter på å mate på blod. Deres bite later røde nupper, og forårsaker kløe og allergiske hudreaksjoner hos noen mennesker. Hvis du oppdager de eple-frø store feil i dine møbler, iverksette tiltak umiddelbart for å kontrollere smitten. Det er flere, ikke-giftige rettsmidler for å bli kvitt veggedyr.

Gjøre Klesvask

Hvis du finner veggedyr, er første skritt for å fjerne all sengetøy, inkludert puter og slip dekker fra møblene. Vask elementene i 140 grader Fahrenheit vann med vaskemiddel og tørk dem på høy varme. Hvis du oppdager veggedyr i kofferten etter å bo på et hotell, vaske alle klærne som var i kofferten så snart du kan. Du vil også være lurt å støvsuge ut kofferten. Inntil du er ferdig med grundig rengjøring hjemme, holde de rensede elementer i tette plastposer for å holde insekter ute.

Vacuum Alt

Å fjerne og drepe en god del av dine veggedyr, hell 1/2 kopp boraks pulver på gulvet og støvsug den opp. Dette får boraks i vakuum pose slik boraks kan drepe bugs når du støvsuger. Nå, støvsuge grundig. Ikke bare gjør ditt gulv; bruke vedlegg for å komme inn sprekker, bak bilderammer og utsalgssteder, inni skuffer og langs vindusrammer. Når du er ferdig, brenner vakuumposen for å sikre veggedyr og eggene deres blir ødelagt.

Steam Rengjøring

Siden du ikke kan vaske store elementer som madrasser og polstrede stoler, er en damp renere nødvendig. Varmen dreper insekter og deres egg. Bruk damp renere på den kraftigste innstillingen og gå over din seng, tepper, sofa og stoler. Det heller ikke skade å ta et pass over din gardiner og persienner.

Seek and Destroy

Det er på tide å gå etter de siste holdouts. Du trenger en klebrig felle, tørkepapir, en hårføner og noen spillkort. Plasser klebrig felle under der du jobber og holde en papirhåndkle i hånden som du gå langs vinduskarmene, vegg og tak molding, seng rammer og andre sprekker der veggedyr kan skjule med kanten av spillekort. Som spillekort skyver ut bugs, fange dem i papirhåndkle og la noe ekstra falle til klebrig felle. Når du har fått flere veggedyr i papirhåndkle, bruke hårføner på papirhåndkle til å drepe bugs. De på den klebrige fellen vil dø uten ekstra hjelp fra deg.

Forebygging

Kjøp en madrass cover designet for å holde ut veggedyr. Dekselet forsegler madrassen slik veggedyr ikke kan finne et sted å gjemme seg. Bruk drivning å tette alle sprekker og løse eventuelle veggen sprekker slik at feilene ikke kan komme inn. Bed bugs liker ikke lukten av sedertre olje, så tørke et tynt lag med olje rundt ditt hjem og møbler kan bidra til å avskrekke bugs . Å gi hjemmet ditt en grundig støvsuging på en jevnlig basis hjelper også.

Hvordan tiltrekke Veggedyr

Veggdyr er en kløende plage som trives på kroppsvarme og blod, ofte invaderer seng og møbler til å forårsake søvnløse netter. De kan være vanskelig å oppdage, selv om du kjenner tegn, så lære hvordan å tiltrekke dem er en verdifull metode i deteksjon og eventuell utryddelse. Hvis din hjemme er moden med de vilkår som tiltrekker veggedyr, kan du finne deg selv med en kløende infestation som er vanskelig å bli kvitt.

Bruksanvisning

•  Inspiser ditt hjem for forhold som kan oppmuntre veggdyr å bosette seg. De har en tendens til å trives på varme og er tiltrukket av rotete områder hvor de kan hekke og skjule. De kan også skjule i veggen sprekker og madrass sprekker.

Sett opp en Veggedyr skjerm, som vil avgi blodmåltid agn for å trekke dem inn i en felle. Sjekk skjermen og felle regelmessig for å avgjøre hvorvidt du har et angrep.

Inspiser pet sengetøy og møbler. Fordi veggdyr begjærer varme og menneskeblod, vil de bli tiltrukket av de stedene hvor du og ditt kjæledyr tilbringer lange perioder av gangen sovende.

Konfigurer C02-aktiverte skjermer i rom hvor du tilbringer mye tid. Disse skjermene slipper karbon varmeutslipp som etterligne menneskelige kroppsvarme og tiltrekke bedbugs. Disse skjermene varierer i pris fra $ 5 til $ 1000.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker en C02 overvåkingssystem, kan du ofte kjøpe disse gjennom pest utryddelse selskaper. De vil komme og samle inn prøver for å analysere og diagnostisere Veggedyr problem før tilbyr løsninger.
 • Forlate en Veggedyr infestation ubehandlet kan føre til allergier, infeksjoner og sykdom.

Hva er forskjellen mellom Veggedyr & Flått?

Hva er forskjellen mellom Veggedyr & Flått?


Ingen ønsker å ha til å identifisere en skapning som akkurat ferdig suge hans blod, men dette vil være nyttig i behandling av bittet og i behandling av en potensiell infestation. Flåtten og sengen bug er ofte forvirret, men å vite deres fysiske og livsstilsforskjeller kan være til enorm hjelp når det gjelder tid til å fjerne dem fra hjemmet ditt.

Body Shape

Det er en tydelig forskjell i kroppsform mellom seng bugs og flått. Flått har bare ett enkelt kroppssegment, til hvilken benene er festet. De er sac-formet og ikke har segmentert organer, som andre edderkopper og insekter. Bed bugs, men har segmentert kroppsdeler. Du vil merke en tydelig midje skille mellom hodet og thorax, den delen der blodet blir lagret. Dette er spesielt merkbart når noen av artene har nylig matet.

Legs

Flått er medlemmer av edderkopp-familien. Som sådan, er de klassifisert med edderkopper og skorpioner. Alle disse dyr har åtte ben. Å kalle en hake en "bug" ville være å misidentify det, som edderkoppdyr og teger er fra forskjellige familier. Bed bugs, men er teger. Som de fleste andre teger, veggedyr har seks bein. Vær forsiktig så du ikke å telle termin munnen deler av bed bug som ben, som de ikke er. Hvis feilen ikke gå på dem, de er ikke ben.

Sykdom

Selv om mange mennesker tror at alle blodsugende skapninger bære sykdom, dette er ikke alltid tilfelle. Flått er notoriske smittebærere, spesielt av Lyme sykdom. Lyme sykdom manifesterer først som et hudutslett, som kan følge med leddgikt felles smerte og kan føre til hjerte blokkering i noen tilfeller hvis venstre ubehandlet i mer enn seks uker. Heldigvis, men det finnes behandlinger tilgjengelig. Også heldigvis, er veggedyr ikke kjent for å bære noen menneskelige sykdommer.

Livsstil

En annen enkel forskjell mellom flått og bed bugs er deres livsstil. Mens flått vil kreve en rekke gjennom hvert stadium av livet, veggedyr ikke. Når en hake fester, vil det generelt være knyttet til den har hatt sin fyll eller fjernes. Det vil da gå av for å morph eller rase. Bed bugs vil bare mate om natten og deretter trekke seg tilbake til sine skjulesteder før neste kveld. Av denne grunn er det mulig å ha en seng bug infestation og aldri finne en på deg.

Hvordan behandle Veggedyr Utslett

Veggdyr er skadedyr som kan skjule i madrassen og kommer ut om natten for å mate. De er veldig flinke til å skjule, og det er vanskelig å utrydde dem. En Veggedyr utslett kan være svært smertefullt. Behandling av utslett kan vanligvis gjøres med over-the-counter medisiner, men i tilfelle av en infeksjon eller alvorlig reaksjon må du kanskje oppsøke lege. Det er også viktig å utrydde bugs.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på Veggedyr biter. Når veggdyr bite, avgir de en kjemisk smertestillende i spytt, slik at du ikke kan føle dem suger blodet ditt. Du kan ikke ha noen reaksjon før den kjemiske slites av ca tre dager etter bittet. Etter det, kan du oppleve intens kløe. Se etter store røde flekker på huden din. Du kan også få elveblest, ifølge Mayo Clinic. Andre symptomer å se etter er blemmer, hvite hevet flekker og pus fylte sekker.

Påfør kortison krem eller Calamine lotion for å lindre kløen. Den kortison krem ​​kan gnis hele veien inn i huden. Calamine lotion er en rosa krem ​​påføres lokalt, men ikke gnidd inn. Prøv begge vekselvis, som man kan fungere bedre enn den andre.

Ta en muntlig antihistamin for å lindre kløe og forhindre en allergisk reaksjon. Orale antihistaminer er tilgjengelig på apotek. De er effektive, men kan også gjøre deg søvnig.

Sug i en balje med vann og jord-up havregryn å stoppe kløe. Grind to kopper havregryn i en blender. Hell dem i varmt bad vann og suge i ca fem minutter.

Ikke klø dine biter. Biter kan åpne opp og bli smittet fra neglene. Se en lege hvis biter synes å ha pus i dem og vil ikke gro, eller hvis du har en alvorlig allergisk reaksjon.

Se etter bedbugs å bekrefte årsaken til utslett. Veggdyr har en distinkt søt lukt og la brun-røde blodflekker på ark. De fell huden mens fôring, så se etter smuldrete lys brune skrotter på din ark. Du kan også finne sine skinn i vegger, madrasser og møbler. Veggdyr bør drepes så snart som mulig, helst av en profesjonell exterminator. Vask alt sengetøy og klær. Du ønsker kanskje å kaste bort din madrass hvis det er der smitten oppsto.

Kan du drepe veggedyr?

Kan du drepe veggedyr?


Bed bugs er på marsj. Soverommet ditt kan se ut og føle deg ren, men det betyr ikke at du er fri fra disse ekle knipetang. Bed bugs elsker varme, koselige steder å avle, fôr og formere seg. Deres favoritt områder rommene senger, sofaer og tepper, men de lykkelig trives på klær, i garderober og bak noen annen krok eller krok i hjemmet. Når de er etablert, eliminere dem er svært vanskelig. Ja, du kan drepe veggedyr, men du må være forberedt på å jobbe hardt for å bli kvitt dette insektet.

The Bed Bug Life Cycle

I ideelle forhold, kan bed bugs har en livssyklus på så lite som en måned. Hunnen legger mellom ett og 12 egg om dagen og kan legge opptil 200 egg i hennes levetid. Eggene er belagt med et klebrig stoff som hjelper dem til å feste seg til overflaten som de er lagt. De nyklekkede bugs kalles nymfer og kaste deres hud fem ganger før de blir modne veggedyr. De nyfødte veggedyr lever av blod mellom hver molt, men kan overleve i flere måneder uten å faktisk fôring.

Bed Bug Bites

En vanlig oppfatning er at, fordi veggedyr lever av blod, kan de overføre blodbårne sykdommer til mennesker; men dette er usannsynlig. Kløende flekker, rødhet eller utslett er de vanligste symptomene på insektsbitt. Noen mennesker har ikke noen reaksjon, og fordi feilene bite mens du sover, aldri engang vet at de har blitt bitt. Andre mennesker har allergiske reaksjoner og trenger antihistaminer eller kortikosteroider for å lindre kløe eller antibiotika hvis de biter bli smittet.

Killing veggedyr

Slå opp termostaten vil ikke drepe veggedyr; temperaturen må være på ca 120 grader C i alle områder av huset. Dette vil være nesten umulig uten spesialutstyr. Konvensjonelle bug spray og pulver synes ikke å ha noen effekt på veggedyr og anses ineffektiv i kampen mot dem. Støvsuging fjerner noen bugs og er en anbefalt løpet av handlingen, men denne metoden ikke drepe bugs eller fjerne dem alle.

Metoder

Du kan kutte ned på mengden av veggedyr rundt i huset i en rekke måter. Holde overflater, gulv og til og med garderober og skap fri for rot kan fjerne potensielle yngleplasser. Vask sengetøy og andre tekstiler inkludert putetrekk og klær ved temperaturer høyere enn 113 grader C hvis mulig; Dette vil drepe veggedyr på disse elementene. Vakuum tepper, tepper, møbler og madrasser grundig, og kast støvsugerposen nøye. Du kan bruke insektmidler hvis de oppgir at de er egnet for bruk mot veggedyr.

Oppløsning

Den eneste sikre måten å drepe veggedyr er å ringe i profesjonelle felle. En rekke metoder er tilgjengelige, avhengig av plasseringen og omfanget av smitten. Varme blir damping, utgassing, feller til og med feildeteksjons hunder anvendt i kontrollen av disse er vanskelige å utrydde insekter. Selv med alle disse tiltakene på faglig disposisjon, oppfølgingsbesøk er viktig for å bli kvitt hele huset av problemet.

Hva er Veggedyr lover og forskrifter?

Hva er Veggedyr lover og forskrifter?


Veggdyr, mer formelt kjent som cimex lectularius, er en vanlig plage i byene. Tenkte å være avtagende, New Jersey Li rapporter som på midten av 2000-tallet, har befolkningen i dette insektet gått opp med en faktor på 500. Både New York og New Jersey har Veggedyr forskrifter som forsøker å angripe og ødelegge Veggedyr infestation.

Problemet

I urbane områder, spesielt i multi-unit boliger som hoteller og boligblokker, veggdyr er et betydelig problem. De er vanskelig å oppdage, men bite menneskelige ofre i midten av natten, når de beiter på menneskeblod. De kan være bærere av skadelige bakterier og bite seg selv kan bli smittet. Som et resultat, har New York og New Jersey passert strenge Veggedyr lover.

Forskrifter

New Jersey vedtatt omfattende Veggedyr forskrifter i 2009. New Jersey loven er lik lover vedtatt i New York City og andre storbyområder med høye konsentrasjoner av leiligheter. Den grunntankene i forskriften er at alle borgere skal være utdannet på veggdyr, hvordan du finner dem og hva de skal gjøre. Dette skal gjøres gjennom å sende ut av hefter som må bli anerkjent av leietaker og utleier både ved å sende en post-betalt konvolutt tilbake til regjeringen, sier de har mottatt og forstått informasjonen. Hvis innkallingen ikke er sendt tilbake, da staten forutsetter at utleier og leietaker har forstått materialer og er dermed kunnskapsrik av loven.

Utleiere

Utleiere må under New Jersey og New York lov, ta utbedringstiltak mot enhver Veggedyr infestation. Leietakere kan saksøke hvis en exterminator holder utleier ansvarlig for angrep gjennom hans uaktsomhet. Utleiere må ha en vanlig tidsplan for inspeksjoner av felle med all utryddelse gjort mine lisensierte fagfolk. Exterminators deretter kan fakturere utleier. Hvis utleier nekter å betale, så sender exterminator en begjæring til delstatsmyndighetene i New Jersey hvor utleier er så sitert og er muligens utsatt for bøter.

Utrydding

I New Jersey og New York, gårdeiere og hotelleiere må også iverksette tiltak for å stanse årsakene til Veggedyr infestation. Hull må tettes opp. Gulvlister må opprettholdes i god orden. Det samme gjelder for eiere av private boliger. Veggedyr angrep som kan spores til et bestemt område, må behandles umiddelbart av fagfolk på bekostning av eieren eller utleier.

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox


Sovner og bli et måltid for en parasitt er ikke noe folk flest tenker på før du lukker øynene. Veggedyr er nattaktive dyr som bor i sengene, og mate ut av blodet, av sine uvitende verter. Profesjonell utryddelse er det beste forsvar mot veggedyr; Men noen hjemme rettsmidler er effektive for å redusere eller eliminere bed bugs. Klorin, slik som Clorox, er en måte å administrere og bidra til å eliminere en uønsket Veggedyr infestation.

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox

Bruk en lommelykt til å inspisere madrass, boks våren og under møbler for å bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Voksen veggedyr er rødbrunt og en flat, oval form. Voksne vokse til å bli 4mm til 5mm i lengde. En Veggedyr har en segmentert magen, noe som gjør dem vises bundet. Veggedyr tilstedeværelse kan videre identifiseres med avføring de gjør i form av rødbrune flekker på vertens madrass. Veggedyr molt. eller kaste sin hud. Disse skinnene vil se ut som små, gjennomsiktige insekter som kan bli funnet rundt og i møbler.

Fjern så mange unødvendige elementer fra området som mulig. Elementer som magasiner, papirer og bokser av avfall er steder veggdyr skjul og bør bli kastet ut hvis mulig.

Trekk skuffer fra kommoder og fjerne boksen våren og madrass fra sengen rammen. Lean boksen våren og madrass mot en vegg.

Vask sengeteppet, tepper, ark og noen vaskes klær inne kommoder med vaskemiddel, varmt vann og Clorox, hvis mulig. Clorox gjør en farge-safe blekemiddel for fargede tekstiler. Sørg for vaskeperiode brukes på innstillingen slik at elementene vil agitere lengst. Tørk alle elementer i den høyeste varmen stoffet vil tolerere. Dette sikrer opphevelse av enhver voksen veggdyr, nymfer og egg.

Støvsug madrassen grundig med slangen vedlegget å komme seg rundt knapper, varme og pute topper på madrassen. Vakuum rundt boksen springs, spesielt hvis det er hull i stoffet som dekker undersiden av boksen våren; dette er et perfekt skjulested for bedbugs. Hvis revet materiale er hinsides reparasjon, deretter fjerne den helt.

Grundig støvsuge innsiden og utsiden av alle kommoder, night stands og andre møbler. Rist ut noen nonwashable klær elementer som var i dresser.

Plasser nonwashable klær i søppelsekker. Lå pose klær på bakken, fjerne så mye luft som mulig ved å rulle vesker og klær som en sovepose og knytte posen av. Dette kan ta mange poser, men vil kvele eventuelle veggedyr som rømte vakuum. La elementene bagged i minst 48 timer.

Støvsug teppet, spesielt der sengen og madrassen var, under hodet og fot-boards og under andre møbler.

Fjern posen fra støvsugeren, eller tømme den avtakbare beholderen i en plast søppelpose, binde den av og forkaster den i en søppelbøtta.

Kombiner like deler av Clorox blekemiddel og varmt vann i en bøtte. Fyll sprayflaske med blandingen og sett munnstykket til "spray". Bruk gummihansker for å unngå irritasjon av hendene fra Clorox.

Bruk en vaskeklut, soaking det i bøtte med Clorox blandingen og vred den ut. Tørk av eventuelle vaskbare flater i rommet, spesielt innsiden av kommoder og dresser skuffer, baseboard og lysarmaturer. Ikke altfor mette, spesielt på utvendige flater av ting, som Clorox kan skade eller visne overflater av noen møbler ferdig.

Bruk sprayflaske å spre Clorox mix på madrassen og boksen våren grundig; spesielt under knapper, varme og pute topper. Ikke bruk rett blekemiddel på madrassen. Bleach er en irriterende på huden selv når den er tørr.

.

Spray Clorox blandingen på og under boksen våren. Dette betyr vanligvis ikke kommer i kontakt med huden mens du sover, og vil sannsynligvis ikke gi noen hudirritasjon.

La madrassen og boksen våren tørke. Hvis stoffet ble fjernet fra undersiden av fjær bruke plastfolie for å dekke det eksponerte spiralfjær, sikrer den med stifter plassert ikke mer enn 1 cm fra hverandre.

Sett madrass, boks våren og eventuelle andre ting tilbake der de hører hjemme når det hele er helt tørre. Sett de rengjorte gjenstandene tilbake i skuffer og remake sengen med den nylig renovert sengetøy. Etter 48 timer kan de poser med klær skal åpnes, og elementene plassert tilbake i kommoden.

Hint

 • Hyppige sengetøy endringer hjelpe til med kontroll av veggedyr. Vask alltid sengetøy i varmt vann med Clorox, hvis mulig. Hver gang arkene få fjernet bruke en lommelykt til å inspisere sengetøy og madrass etter tegn på reinfestation. I de tilfeller av ukontrollert angrep der hjemme rettsmidler ikke fungerer, må en exterminator konsulteres for skyld helsevern.
 • Mens veggdyr kan forårsake en rekke hudirritasjon problemer, inkludert eksem og allergisk reaksjon, så kan også Clorox hvis de brukes feil. Bruk ikke ufortynnet blekemiddel på en madrass. Tørr blekemiddel er like irriterende på huden som våt blekemiddel.

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr


Selv om mange forbinder veggdyr med uhygieniske forhold, de blodsugende insekter også kan være til stede i rene hjem. Alt de trenger for å leve er en varm vert og rikelig med gjemmesteder. Ofte bedbugs inn i ditt hjem ved å haiket en tur i kofferten etter et hotellopphold. Hvis du kjøper nye puter fra en butikk befengt med veggdyr, dine nye kjøp også kan huse gnagerne. For å hindre en Veggedyr infestation, skikkelig sjekk din puter før du bruker dem.

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

•  Inspiser puta for bedbugs. Se etter flate, rødbrune insekter som er på størrelse med en appleseed. Husk at nyklekkede veggdyr er vanskeligere å få øye på fordi de er fargeløse.

Se etter flekker av blod på utsiden av puten. Blodflekker kan tyde på at veggdyr ble knust. Se etter mørke flekker, som er avføring av veggedyr.

Undersøk din pute og putevar for lysebrune skinn. Veggdyr kaster sine skins opptil fem ganger før de er fullt utvokst.

Hold puten nær nesen og lukte det. Hvis du oppdager en muggen, søt duft, kan det tyde på at puta er tungt investert med veggdyr.

Tilbake puta til butikken eller kaste det ut om det er hull i den. Når veggdyr komme inn i puten, de er vanskelig å kontrollere og bli kvitt.

Sjekk kroppen for Veggedyr bitemerker hvis du allerede bruker din nye pute. En rad eller klynge av kløende, røde nupper på huden din kan tyde på det er veggdyr i puta. Bites er mest sannsynlig å vises på armer, hender, hals og ansikt.

Hint

 • Plasser en pute protector over din nye pute. En putebeskytter forsegler fullt opp og dekker puta, holde veggdyr ut av det. Noen bedbugs som allerede finnes på puten ikke klarer å komme seg ut og mate og vil til slutt dø.

Faktaark om Veggedyr

Veggedyr er små, flate insekter som får sitt navn fordi de skjuler i senger i løpet av dagen. Disse skadedyr er svært vanskelig å utrydde når de flytter inn i ditt hjem.

Identifikasjon

Veggedyr er en rødbrun farge og vokse til omtrent på størrelse med et eple frø, ifølge Mayo Clinic. Når de kommer ut av skjul om natten, bite de mennesker, får næring fra blodet.

Betydning

Veggedyr biter er kløende renner, ofte røde med en mørk flekk i midten. Disse biter oppstår ofte i klynger og ofte vises på ansikt, hender og nakke.

Forebygging / løsning

Bli kvitt veggdyr er nesten umulig uten profesjonell hjelp, ifølge Mayo Clinic. Ved å dekke huden din når du sover, kan du forhindre biter siden veggdyr ikke graver seg inn klær. De fleste insektmidler er ubrukelig mot veggdyr.

Felles Tarmparasitter

Felles Tarmparasitter


Rundormer, virvelløse organismer som varierer i størrelse fra 0,04 inches til lenger enn 3 meter, føre til at noen av de vanligste parasitt infeksjoner hos mennesker. Dårlige sanitærforhold og upassende hygienepraksis bidrar sterkt til spredning av smitte. Rundorm infeksjoner er mer utbredt i varme eller tropisk klima, selv om folk i alle klima kan være smittet. Symptomene på parasitt infeksjoner varierer avhengig av hvilken type orm.

Ascaris

Den Ascaris rundorm fører til en felles menneskelig parasittinfeksjon kalt ascariasis. Ifølge University of Maryland Medical Center, ca 1 milliard mennesker over hele verden lider av denne sykdommen. Det smitter folk når de komme til å svelge Ascaris egg. Eggene klekkes til larver i tynntarmen. De reiser gjennom lungene og deretter inn i halsen, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, der verten svelger dem tilbake til tarmen. De utvikler seg til voksne ormer i tarmsystemet, legger egg som passerer fra kroppen gjennom avføringen. Infiserte mennesker kan se ormer eller blod i avføringen. Andre symptomer på infeksjon omfatter hoste og kortpustethet, magesyke eller smerter, mangel på energi og vekttap.

Hakeorm

Ancylostomiasis, eller hookworm infeksjoner, påvirke om lag 25 prosent av verdens befolkning, ifølge University of Maryland Medical Center. CDC forklarer at smittede mennesker passerer hookworm egg ut av kroppen gjennom avføring og i jorda. Eggene, som utvikler seg til larver, vent i jorda etter en passende vert. Infeksjon oppstår når en person skritt på larvene i sine bare føtter. Parasittene hule gjennom huden og inn i blodbanen. Blodet bærer larvene til lungene og luftrøret; verten svelger parasitter ned i tarmen. Larvene, som modnes til halv-tommers ormer, feste seg til tarmveggen og lever av vertens blod. Infiserte mennesker lider av et kløende utslett på det punktet av oppføring, samt magesmerter, appetitt og vekttap, hoste, tungpustethet og andre pusteproblemer.

Pinworms

Tynne hvite rundormer kalt Enterobius vermicularis forårsake Barnemark infeksjoner. Ifølge min Cleveland Clinic, pinworms er den vanligste typen av rundorm parasitt i tempererte klima. De infisere opp til en tredjedel av barna i enkelte deler av USA. Pinworms, som ofte finnes i barnehager og skoler, inn i kroppen når eggene er inge. Eggene holde seg til mat, tappekran håndtak, dørhåndtak og tellere. Barn blir smittet når de berører et forurenset objekt og deretter plassere sine fingre i munnen. Pinworms bor i tykktarmen og endetarmen. Kvinnelige ormer gå ut av kroppen gjennom anus for å legge egg på huden rundt. Infiserte barn opplever intens kløe som forstyrrer vanlig søvn.

Forskjeller mellom Veggedyr & Chiggers

Forskjeller mellom Veggedyr & Chiggers


Chiggers og veggdyr er insekter med biter som kan gjøre livet surt. Selv om både insekter fest på menneskeblod, mange viktige forskjeller mellom de to skadedyr eksisterer. Den mest effektive måten å unngå veggdyr og chiggers er å lære hvordan du kan identifisere dem, slik at du kan holde ut av deres måte. Dessverre er det svært vanskelig å kontrollere begge typer kryp.

Identifikasjon

Veggedyr er rødbrune insekter som lever innendørs. De har en oval form og vokse til størrelsen av et eple frø, ifølge Mayo Clinic. Tro mot sitt navn, veggdyr søke seng rammer, spiralfjærer og andre kriker og kroker av sengen. Veggedyr er generelt funnet i hoteller, hjemløse og sykehus. Chiggers er en larvestadiet av Trombiculidae midd. Slike organismer er meget liten, 1/150 av en tomme i diameter, i henhold til Missouri Institutt for konservering. De bor ute på steder med høye ugress, høyt gress og fuktige områder med lav voksende busker.

Bites

Veggedyr biter ligne på de renner at andre bitende insekter forårsake. Slike biter er kløende og rød med en mørk flekk i midten. Veggedyr biter vanligvis dukker opp i klynger eller linjer. De oftest vises på hender, ansikt, armer og nakke. Chigger biter først vises som små røde flekker. De deretter vokse i størrelse som kløe blir mer intens. Chigger biter vanligvis vises på føtter, ankler og lyske.

Unngåelse

For å unngå chiggers, bruke lange bukser og unngå sandaler mens du er ute i skogen. Myggmidler og picaridin vil også stoppe chiggers fra bite deg. Ta et varmt og såpe bad umiddelbart etter at du har vært utsatt for å kutte ned kløe tid. Du kan også kjøpe over-the-counter plenen behandling som vil drepe chiggers i området rundt huset ditt. Dessverre, unngå veggdyr er mye vanskeligere hvis sengen din er infisert. Veggdyr gjemmer seg om dagen og kan overleve i flere måneder uten å spise. The Mayo Clinic foreslår å ansette en profesjonell exterminator å kvitte seg med et angrep.

Komplikasjoner

Verken Veggedyr eller chigger biter bære noen langsiktige konsekvenser. Selv om veggdyr kan teknisk være vektorer for blodbårne sykdommer etter fôring på en infisert person, sier Mayo Clinic ingen bevis finnes for at veggdyr overføre sykdom av noe slag.