Digidexo.com

homeopatisk medisin mot saridiose

Homeopatiske medisiner mot depresjon

Depresjon påvirker utallige mennesker fra alle aldersgrupper, kjønn og bakgrunn. Lider av depresjon ofte trenger profesjonell medisinsk hjelp for å behandle sine depresjoner og komme tilbake til å være seg selv. Homeopati er bra for de som foretrekker en mer naturlig tilnærming til behandling av depresjon.

Homeopati

Homeopati er bruk av medisiner formulert ved hjelp av naturlige ingredienser. Homeopati bruker ikke kunstige ingredienser, i motsetning til mer tradisjonelle medisiner.

Fordeler

Homeopatiske medisiner er vanligvis lettere for pasienter å slutte å ta. De har også en minsket risiko for å forårsake avhengighet. Dette gir pasientene en bedre sjanse til å slå depresjon uten bivirkninger.

Behandlinger

Den homøopatisk rute har en tendens til å følge en tradisjonell behandling tilnærming. Både administrere medisiner for å kompensere for nevrotransmitter ubalanse. I tillegg til medikamenter, er andre behandlinger som veiledning ofte brukt.

Alternativer

Det finnes ulike homeopatiske alternativer, avhengig av symptomene som blir opplevd. Noen midler er bra for de som føler seg svak, mens andre er mer gunstig for depresjon på grunn av sorg eller tap.

Betraktninger

Selv om homøopatiske behandlinger vanligvis ikke føre til alvorlige bivirkninger, er det viktig å diskutere noen ny behandling med legen din. Effektiviteten av enkelte produkter kan variere, slik at etikettene bør bli sett på nøye.

Homeopatiske medisiner for vekttap

Homeopatiske medisiner kan støtte din vekttap innsats ved å hjelpe deg med å håndtere symptomene som gjør vekttap vanskeligere for deg. De kan hjelpe deg lettere følge et sunt kosthold og treningsprogram. Enda viktigere, er de trygge og ikke har produsere bivirkninger forbundet med resept eller over-the-counter vekttap medisiner.

Homeopati

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler og er oftest tatt som små runde piller kalt pellets, som får lov til å oppløse under tungen. De er tilgjengelige i forskjellige styrker, kalt potenser, og som individuelle eller kombinasjonspreparater. Homeopatiske medisiner er trygge å bruke sammen med andre medisiner, men du bør diskutere eventuelle rettsmidler eller medisiner du tar med helsepersonell. Homeopatiske medisiner for vekttap fokus på å stimulere stoffskiftet slik at du forbrenner mer energi, adressering fordøyelsesproblemer og forbedre eliminering. Homeopatiske medisiner kan også ta opp de følelsesmessige problemer som kan føre til dårlig mat valg. Faktisk, homeopatiske medisiner er unik blant vekt-tap produkter når de adressere emosjonelle og mentale komponenter av problemet.

Overspising

Folk overeat for en rekke årsaker, og i en rekke situasjoner. Hvis du finner ut at du er opphisset og nervøs, og spising roer deg ned, du er en kandidat for Coffea cruda; bruke en 12X eller 6C potens dose tre ganger om dagen for ikke mer enn tre dager. Hvis du spiser for å dempe følelser av spenning, nervøsitet, frykt eller angst, en dose 30X eller 9C Ignatia kan tas hver morgen og gjentatte på ettermiddagen, for ikke mer enn fem dager. Hvis trykt sinne som ligger bak din overspising, kan du bruke en dose 30X eller 9C Staphysagria om morgenen og sent på ettermiddagen for opptil fem dager; dette midlet er spesielt nyttig for folk som har vektproblemer kompliseres av fornærmende eller undertrykkende relasjoner. Hvis du begjærer søtsaker, prøv Argentum NITRICUM; typiske dose er en pellet av 30X eller 9C potens, to ganger hver dag for maksimalt én uke. Lycopodium er også effektiv for cravings for søtsaker; ta en dose av 30C potens pellets.

Fysiske symptomer

Noen vekt problemer stede med karakteristiske fysiske egenskaper også. Hvis du har problemer med å holde appetitten under kontroll, kan Calcarea carbonica være riktig middel for deg. Folk som svarer godt til Calcarea Carbonica finne spising roer nervene. De har også problemer med dårlig fordøyelse, og kan ha cravings for egg og varm mat. Den vanlige dosen av dette midlet er tre daglige doser på 12X eller 6C potens for maksimum en uke som du starter en ny diett. Hvis du svarer med irritasjon når noen advarer deg mot å spise for mye, eller gjør kommentarer om matinntaket, så Antimonium crudum kan være riktig middel for deg. Du kan også ha en belagt tunge og har hyppig diaré og raping. Den vanlige dosen av dette midlet er en morgen og sen ettermiddag dose av 30X eller 7C potens tatt for maksimalt fem dager.

Homeopatisk medisin og behandling av Hvite prikker på Face

I 1790, tysk ortodokse legen Dr. Samuel Hahnemann tok en kur for malaria, selv om han ikke har denne alvorlige tilstanden. Dager senere utviklet han symptomene forbundet med denne sykdommen. Homeopatiske medication-- der pasienter blir helbredet for ulike sykdommer eller plager ved hjelp av ingredienser som kan forårsake de samme symptomene - utviklet fra Hahnemann. Homeopatiske midler er noen ganger brukt til å kurere hvite flekker som kan være et symptom på vitiligo eller pityriasis alba.

Pityriasis alba

Pityriasis alba er en form for eksem som produserer lys flekker på huden. Det forekommer oftest hos barn i alderen 3 til 16 år gammel og er ikke en permanent sykdom. Denne sykdommen er vanligvis behandles med aktuelle medisiner og cortisones, men sistnevnte bør ikke brukes i mer enn tre uker på grunn av sin tendens til å tynne ut huden.

Albitin er en homeopatisk medisin noen ganger foreskrevet for å pityriasis alba pasienter. Det er en muntlig behandling produsert under Homeopatiske Pharmacopeia av USA. Den inneholder ingredienser som Arsenicum IOda, scabiosa og svovel. Sørg for å lese alle ingrediensene på pakken for å sørge for at du ikke er allergisk mot noe før du tar Albitin. Når du tar Albitin, bland 20 dråper i vann to ganger om dagen og spiser før du spiser. Bruk denne behandling i 20 dager.

Vitiligo

Vitiligo, også kalt leucoderma, er en tilstand som forårsaker hvite usammenhengende flekker å utvikle. Denne sykdom er ansett som en autoimmun lidelse der kroppens melanocytter (pigmentproduserende celler) blir ødelagt av kroppens antistoffer. Det er ikke smittsom og kan kjøre i familien. Det er 33 kjente homøopatiske midler for vitiligo eller leucoderma. Arsen album, et slikt middel, kommer fra det metalliske grunnstoffet arsen og er noen ganger brukt til å behandle matforgiftning. Andre løsninger kan inkludere arsen sulph flavus, Baryta carbonicum og Baryta muriaticum.

Finne en Homeopat

En homeopat, eller lege av homeopati, vil foreslå en løsning basert på symptomer. Rettsmidler kan være i en pille eller flytende form. Pass alltid på å spørre legen din om ingrediensene i medisinen hun foreskriver. For å finne en homeopat, søke etter organisasjoner som Nord American Society of Homøopater. Mange av disse nettstedene vil tilby en konsultasjon skjema du kan fylle ut på nettet for å finne et legekontor.

Om homeopatisk medisin for spedbarn og barn

Homeopatiske medisiner har eksistert i århundrer som et alternativ behandling for en rekke sykdommer, smerter og andre problemer. Mange foreldre opplever at disse medisinene kan hjelpe sine barn uten å måtte bruke potensielt skadelige kjemisk baserte legemidler.

Bruksområder

Homeopatiske medisiner kan brukes til å hjelpe spedbarn og barn som lider av noe som ubehag av tenner og kvalme til andre fysiske og selv emosjonelle og atferdsmessige forhold.

Typer

Homeopatiske medisiner er tilgjengelige i pille, pulver eller flytende form for å gjøre dem enkle å administrere til en baby eller barn i alle aldre.

Ingredienser

Homøopatisk medisinene er bygget opp av forskjellige urter, grønnsaker og mineraler i forskjellige kombinasjoner, avhengig av den spesifikke sykdommen eller problemer.

Side Effects

Det vanligvis ikke er noen uønskede bivirkninger til homeopatiske medisiner, som dosering er ekstremt lav. Dette er bare forutsatt at barnet ikke har en allergi mot noen av innholdsstoffene.

Advarsel

Homeopatiske medisiner bør ikke brukes til å behandle alvorlige forhold, med mindre under råd og veiledning av en lege. Sjekk med din barnelege før administrering av noen form for medisin dersom du har noen spørsmål om bestanddelene.

Hvordan virker homeopatisk medisin?

Homeopati

Homeopati er definert ved "Merriam Webster Dictionary" som "et system av medisinsk praksis som behandler en sykdom, spesielt ved administrasjon av liten doser av et middel som ville hos friske personer som produserer symptomer som ligner de av sykdommen." Måten at homøopatiske midler fungere er å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv med sine mekanismer naturlig forsvars.

Natural Response

Når kroppen utsettes for små mengder av urter og andre stoffer som etterligner symptomene på lidelsen den opprinnelige, sender ut legemet antistoffer for å løse problemet. Fordi det homeopatiske eksponeringen er så svak, betyr det faktisk ikke forårsake noen symptomer slik at kroppens reaksjon er rettet mot det underliggende problemet. Dette er grunnlaget for den medisinske teorien om at lignende behandlinger vil kurere lignende sykdommer og plager. For eksempel vil en person som har allergier som forårsaker kløende øyne og rennende nese gis en utvannet form av et tillegg som forårsaker kløende øyne og rennende nese. Således, reagerer kroppen som forårsaker den naturlige produksjonen av et antistoff for kløende øyne og rennende nese.

Gjenta Doser

Homeopatiske midler er ofte giftig og lett å produsere; derfor er de ofte billigere enn strengere medisiner. Imidlertid, fordi de er fortynnet, er det vanskelig å vite om homøopatisk formelen kommer til å være effektive. Når du tar homeopatiske medisiner, ta små doser ofte til medisinen begynner å virke. Dette sikrer at kroppen har nok tid til å svare og at symptomene er alvorlige nok til å spørre kroppens naturlige respons.

Homeopatisk medisin for å hjelpe Sinuses Drain

Sinus er kamrene i hodet bak nesen og øynene. De er ansvarlig for å produsere slim, som stopper bakterier kommer inn i luftveiene. I løpet av tiden, kan bihulene blir blokkert og køkjøring. Når dette skjer, er det noen homøopatiske tilnærminger som kan brukes til å hjelpe dem renne.

Neti Pots

Neti potter få fylt med varmt saltvann. Du plassere tuten i ett nesebor, tips hodet sidelengs og la vannet skylle ut bihulene.

Krydder

Wasabi og chili pulver er to veldig varmt krydder. De er spist eller pustet inn for å hjelpe unclog sinus hulrom.

Te

Det finnes ulike te som brukes til å hjelpe renne bihulene som har sitron, peppermynte i dem.

Øret lys

Øret lys er hul og kjegleformet. De blir forsiktig plassert inn i ørene og tent De oppstå varme billow ned lyset og inn i ørekanalen. Dette bidrar til å eliminere ørevoks, og det bidrar også til å drenere bihulene.

Rettsmidler

Det er også noen homeopatiske medisiner som er utledet fra naturlige stoffer som brukes til å rense bihulene. Noen av disse inkluderer Bichom, Kali, Gelsmium og Hepar Sulph.

Homeopatisk medisin for høyt blodtrykk

Homeopatisk medisin kan senke blodtrykket uten så mange bivirkninger som reseptbelagte medisiner. Mange typer av homeopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk inngår endring personlige atferd og opprettholde disse endringene å være effektiv på å senke blodtrykket til et sunt nivå. Folk som vurderer å bruke homeopatisk medisin for å senke blodtrykket bør først snakke med sine leger, siden noen metoder kan være kontraindisert med andre medisinske behandlinger eller medisiner.

Funksjon

Funksjonen av homeopatisk medisin for høyt blodtrykk er å unngå medisiner som kan ha alvorlige bivirkninger, for å minske kostnadene for reseptbelagte blodtrykk narkotika og for å forbedre den generelle helsen.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, er ernæring den mest effektive homøopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk når det inkluderer en lav-salt og lav-fett diett, eliminere alkoholholdige og koffeinholdige drikker, og drikke minst 64 oz. vann daglig.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, har alternativ medisin for å senke høyt blodtrykk som praktiserer daglige pusteteknikker og akupunktur blitt tilpasset for Vest-bruk fra østlige kulturer (se Ressurser nedenfor).

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, kan homøopatiske midler som inkluderer fysisk aktivitet som yoga, tai chi, qigong, stretching og moderat aerob trening arbeide så effektivt som resept blodtrykk narkotika.

Typer

Homeopatisk medisin for høyt blodtrykk kan inneholde urter og kosttilskudd som koenzym Q10, omega-3 fettsyrer, L-arginin og L-taurin som har effekter på blodårene som ligner på blodtrykket medisiner.

Fordeler

Urter og kosttilskudd er tilgjengelig i over-the-counter i helse-butikker. Akupunktur og pusteteknikker kan redusere stress og føre til et lavere blodtrykk.

Advarsel

Kosttilskudd og urter i helse-butikker kan ikke være tydelig merket for dosering eller den riktige måten å bruke dem. Homeopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk bør ikke brukes i stedet for en legens råd eller i stedet for blodtrykk legemidler foreskrevet av en lege.

Homeopatisk medisin for hjerteproblemer

Homeopatisk medisin som brukes for hjerteproblemer kan bidra til å behandle hjertesykdommer og risikofaktorer som forårsaker hjertesykdom uten færre bivirkninger sammenlignet med reseptbelagte medisiner. Folk tenker å bruke homeopatisk medisin for hjerteproblemer bør først snakke med sine leger fordi noen urter og kosttilskudd kan være kontraindisert med visse medisiner eller hatt kontakt medisinske tilstander som for eksempel graviditet.

Funksjon

Hensikten med å bruke homeopatisk medisin for hjerteproblemer er å unngå reseptbelagte medisiner som kan ha alvorlige bivirkninger, for å redusere kostnadene for reseptbelagte hjerte medisiner, og for å forbedre den generelle helsen ved å bruke det som er gitt av naturen.

Hvitløk

Ifølge Direktoratet for Healthcare Research and Quality, har noen studier funnet at hvitløk har en positiv kortsiktig effekt på å senke kolesterolet, noe som kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Linfrø

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kan linfrø eller linfrøolje blandes med vann og kan senke kolesterolet og forebygge hjertesykdom.

Soy

Soya brukes som et supplement eller spises som en mat kan senke kolesterol og høyt blodtrykk, som kan redusere risikoen for komplikasjoner av hjertesykdom og hjertesvikt.

Grape Seed Extract

Druekjerneekstrakt er tatt i pilleform og kan brukes til å behandle aterosklerose, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, og sirkulasjonsproblemer, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Rødkløver

Blomstene av rødkløver planten kan spises, gjort til te eller tas som et supplement i pilleform og kan behandle høyt kolesterol, som er en årsak til hjertesykdom.

Advarsel

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kan fiber i linfrø føre til forstoppelse og redusere kroppens evne til å absorbere andre medisiner. Urter og kosttilskudd kan forårsake interaksjoner med reseptbelagte medisiner, og kan ikke være egnet for gravide kvinner eller kvinner som ammer.

Om Thuja homeopatisk medisin

Thuja homeopatiske medisiner kommer fra grener og blader av thuja treet, som inneholder Thujone olje. Utvannet former thuja kan svelges internt og brukes for en rekke sykdommer og plager, både fysisk og psykisk. Tanken bak å bruke thuja som et homøopatisk medisin er at den inneholder små mengder av det samme stoffet som forårsaker symptomer på en sykdom, og når de to spiller sammen, vil kroppen helbrede seg selv.

Historie

Thuja ble først brukt som et homøopatisk medisin ved tidlige engelske nybyggere og indianere, som brukte utdrag av treet for å behandle gikt, hoste, malaria og revmatisme.

Funksjon

Thuja homeopatisk medisin brukes oftest til å behandle fysiske forhold som luftveisproblemer, menstruasjonsproblemer, ekstern genital plager, vorter, astma og hodepine. Det er også brukt i behandling av depresjon, vonde drømmer, søvnløshet og irritabilitet.

Typer

Avhengig av tilstanden til det er behov for, kan Thuja bli administrert i form av en pille, krem ​​eller væske.

Betraktninger

Når den brukes som et homøopatisk medisin, thuja fortynnet i vann, og kan miste noen virkestoffet som trengs for terapeutisk verdi.

Advarsel

Store mengder ufortynnet thuja olje kan være giftig og forårsake alvorlige bivirkninger ved svelging internt, herunder død.

Hvordan redusere Operation hevelse med homeopatisk medisin

Postoperativ hevelse er vanlig og kan forventes etter at du har hatt invasiv kirurgi. Selv om legen din er sikker på å gi deg anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende, kan det være lurt å bruke homeopatisk medisin for å redusere hevelse. Homøopatisk medisin konsentrerer seg om å bruke utvannet, naturlig forekommende stoffer for å behandle fysiske og følelsesmessige symptomer på sykdom. Arnica er en av de mest kjente og brukte homeopatiske urter for å redusere postoperativ hevelse.

Bruksanvisning

•  Pass på at legen din har en liste over alle medisiner du tar, både før operasjonen så vel som de du er foreskrevet rett etter operasjonen. Homeopatiske midler kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd kan du bruke.

Bruk Solblom, en urt som blomsten ser ut som en tusenfryd, for å redusere drifts hevelse. Arnica er tilgjengelig oralt som en te, en drikkbar skjær eller en tablett. Aktuelle preparater inkluderer kremer, salver og grøtomslag. Den type arnica du velger kan avhenge av hvilken type operasjon du har hatt og hvor hevelse ligger. Omslag kan brukes til hevelse i bena, eller som en generell anti-inflammatorisk hvis du ikke klarer å holde maten ned etter operasjonen. Svelling forårsaket av traume kan bli behandlet med en enkel dose av formulering 200C (høy dose). 200C betyr at det er en del arnica til 100 ^ 200 deler vann. Følg opp med en 30C dose Arnica tre ganger om dagen før hevelsen har gitt seg.

Ta Staphysagria, en urt som ofte forbindes med beroligende folk som er nervøse eller har seksuelle problemer, for å redusere hevelse i ansikt, hals og kjertler i nakken. Staphysagria kan kjøpes på naturlig mat butikker og er tilgjengelig i tabletter og væsker. Begynn med en lav dose av ca 3C eller 6C, opp til tre ganger daglig, og øke til større doser hvis garantert av legen din.

Redusere hevelse rundt øynene, eller hvis du har hatt åreknuter fjernes, med Ledum palustre. Ledum palustre kalles også myr te eller Labrador te og kan tas oralt i tabletter eller gjennom en infusjon (te). Begrens inntaket av myra te til tre 4-unse glass daglig for å unngå hodepine. Ledum palustre brukes i kombinasjon med arnica kan være mer effektivt enn Ledum alene.

Tips og advarsler

  • Homepathy kan være forvirrende hvis du er en første gang bruker. En guide som ABC Homeopati kan hjelpe deg gjennom detaljert informasjon om styrke til å forhindre utilsiktet overdosering (se Ressurser).

Medisin mot depresjon

Medisin mot depresjon


Ifølge National Institute of Mental Health, lag 9,5 prosent av USAs befolkning omhandler depresjon. Etter at tilstanden har blitt diagnostisert, er det ulike medisiner som kan være foreskrevet for å lindre symptomene ofte forbundet med depresjon.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva (TCA) er en vanlig form for medisinsk behandling for depresjon. TCA omfatter noen av de eldste medisiner tilgjengelig for behandling av depresjon og inkluderer stoffer som Vivactil, Adapin, Elavil og Norpramin. TCA arbeid ved å øke tilstedeværelsen av to viktige nevrotransmittere --- --- serotonin og noradrenalin i hjernen. Begge kjemikaliene er knyttet til regulering av humør og følelser. Fordi TCA har flere bivirkninger enn de fleste andre antidepressiva på markedet, er de sjelden den første type narkotika vurderes for behandling.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), er en annen vanlig foreskrevet medisiner mot depresjon. Disse medikamentene utgjør noen av de mest populært foreskrevne medisiner, inkludert Zoloft, Prozac og Paxil. SSRI arbeid ved å hindre gjenopptak av serotonin tilbake inn i nerveceller i hjernen, noe som resulterer i en økt mengde av serotonin i systemet, noe som bidrar til å minske de store symptomer assosiert med depresjon.

Monoaminoksidasehemmere

Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) er en annen vanlig form for antidepressiv medisin. Ofte foreskrevet MAO-hemmere inkluderer Nardil, Marplan og Parnate. MAO-hemmere arbeide på samme måte TCA ved å øke mengden av både serotonin og norephinephrine i hjernen; Men MAO-hemmere har færre bivirkninger enn TCA, noe som gjør dem et mer populært resept valg.

SNRI

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) er lik SSRI. SNRI skiller seg i at de ikke bare blokkere gjenopptak av serotonin, men også hindre gjenopptak av norepinefrin. Dette øker tilgjengeligheten av både kjemikalier i hjernen for å bidra til å regulere og øke stemningen. Vanlig foreskrevet SNRI inkluderer Cymbalta og Effexor.

Herbal

Noen pasienter kan være lurt å prøve en mer naturlig tilnærming til behandling av depresjon, eller å supplere medisiner med naturmidler. Vanlige medisinske urter brukes til å løse depresjon inkluderer ginkgo (ginkgo biloba), johannesurt og sibirsk ginseng. Før du bruker urtemedisiner, er det imidlertid viktig at du snakker med legen din for å sikre at urtene ikke vil forstyrre andre medisiner du tar.

Hvordan kjøpe homeopatisk medisin

Homeopati brukes over hele verden og har vært i praksis siden 1790. I USA er homeopati ansett som et alternativ medisin, men i andre deler av verden, er det en vanlig praksis. Homeopati er basert på tre prinsipper: likt kurerer likt, minimal dose, og den eneste rette. Prinsippene er lik de som anvendes i konvensjonelle allergibehandlinger. En del av det som gjør homeopatisk medisin attraktivt er det er ingen bivirkninger.
Ideelt sett, for å kjøpe et homøopatisk middel, vil du se en homøopatisk lege og få den rette fra ham. Men kanskje homøopatiske leger ikke er tilgjengelig i ditt område. Så hvis du er interessert i å prøve homøopatiske midler, må du kanskje finne dem selv. Hvis dette er tilfelle, kjøpe et middel handler også om å velge riktig middel. Denne artikkelen vil forsøke å hjelpe deg å finne homøopatiske midler, samt veilede deg i det grunnleggende å velge en løsning. Men vær oppmerksom på at selve volumet av rettsmidler som gjør det umulig å hjelpe deg å velge riktig middel i bare én artikkel. Sjekk våre referanser og ressursseksjon for mer informasjon.

Bruksanvisning

Kjøpe homøopatiske midler

•  Lag en liste over dine symptomer. Sett deg ned i et rolig sted hvor du kan konsentrere deg. Begynn fra toppen av hodet og sakte jobbe deg ned, samle symptomer --- emosjonelle følelser også telle. Har du en hodepine? Hvis ja, hvor kommer verke starter vanligvis? Hvor intens er det? Være så detaljert i oppføringen din symptomer som du kan. Med homøopatiske midler, vil det være ulike løsninger for de forskjellige typer hodepine.
Gå ned lengden på kroppen din, og bemerker noe fysisk, mental eller følelsesmessig som skjer mens du opplever din tilstand. Det er viktig å vurdere når problemet først oppsto. Kom den på etter en bestemt stress? Betyr det trøbbel du mer om natten enn om dagen? Har din tilstand gjør deg spesielt følsomme for miljøet --- for lys eller kulde, for eksempel? Tenk alt fordi homeopati ser ut til å behandle hele pasienten i form av hans miljø.

Skille mellom akutte symptomer og kroniske seg. Du kan kreve ett middel for noen kronisk tilstand og en egen rette for det som er i dag, eller midlertidig, skrantende deg --- de akutte symptomer. Bestem hvilken tilstand (e) du søker å behandle med homeopati.

Sammenlign dine symptomer med hva de rettsmidler behandle. Du kan gjøre dette på to måter:
Metode 1: Gå på nettet og finne et program som tar dine symptomer som input. For eksempel, er et program tilgjengelig på ABCs of Homeopathy nettstedet, hvis kobling er gitt nedenfor. Bare følg programmets ledetekster, fylle dine symptomer fra listen din.
Metode 2: Enten gå til en online homeopati selger (se homøopatiske midler under) eller prøv din lokale organisk matbutikk (som Whole Foods). Disse stedene vanligvis selger homøopatiske midler. Uansett vil de rettsmidler vanligvis grupperes basert på den primære symptom. Ikke desto mindre, vil det vanligvis være mer enn ett middel for det symptom. Hver rette vil videre liste opp andre symptomer forbundet. Les gjennom til du finner den som passer best til din liste over symptomer.

Sammenlign nettsteder. Sammenligne dem til din lokale butikker. Det er mange, mange rettsmidler tilgjengelig, og du kan finne at ikke alle bærer dem alle. Så hvis du ikke finner en løsning som ser ut til å virkelig passer dine symptomer, prøv å søke flere steder. Hvis du fortsatt ikke kan finne en løsning, prøver den som kommer nærmest. I sammenligne rettsmidler, må du sammenligne din mening av en "skarp" hodepine til at av noen merking rette. Som sådan, er metoden for å velge ikke så eksakt vitenskap som er blod arbeid. Så du må kanskje prøve mer enn ett middel før du finner riktig middel. Dette kan være sant selv om du ser en homøopatisk lege som han også må veie ordene du bruker for å beskrive dine symptomer med de av rette.

Velg dosen som best passer din tilstand. Generelt, kroniske tilstander ta en mye lavere dose enn de akutte tilstander. Og mens det kunne synes bakover, jo høyere tall (for eksempel 200X), desto lavere er dosen. Dette betyr at en 6X middel er en høy dose. 30X er en vanlig dosering.
Nå bestille eller kjøpe middel som virker riktig for deg.

Revmatisk feber Alternativ Homeopatiske medisiner

Revmatisk feber er en sykdom som oppstår etter strep hals på grunn av manglende behandling eller ineffektiv behandling. Sykdommen rammer vanligvis barn mellom 5 og 15, men det kan skje igjen senere i livet i 20-årene og 30-årene. Behandling av revmatisk feber med tradisjonell medisin inneholder antibiotika og betennelsesdempende medisiner. Homøopatisk medisin tilbyr et alternativ til tradisjonell medisin for revmatisk feber.

Ved hjelp av homeopatisk medisin

Homøopatisk medisin behandler hele kroppen og oppfordrer til en naturlig reaksjon av kroppen som vil kurere sykdommen er under behandling. En homøopatisk utøveren vil bestemme riktig medisinering basert på symptomene på sykdommen sammen med temperament og emosjonelle tilstanden til pasienten. Behandlingene vil føre til sykdomslignende symptomer hos friske mennesker. Når disse medikamentene blir gitt til syke pasienter, produserer kroppen et healing respons.
Du kan velge å rådføre seg med en homeopathic utøveren eller bruke egenbehandling. Revmatisk feber kan føre til alvorlige komplikasjoner, og bør behandles av en profesjonell homeopathic utøveren. Betennelsen skyldes revmatisk feber kan føre til skade på hjertet og lungene hvis den ikke behandles riktig.

Behandlinger

Du vil bli behandlet med arsenicum hvis revmatisk feber fører til angst og ekstrem rastløshet.
Din homøopatisk lege vil anbefale anacardium når smertene er intense i brystet som indikerer smerte i hjertet.
Andre behandlinger for revmatisk feber i homøopatisk medisin inkluderer Aconitum, arnika, kaktus, bryonia, belladonna, Drosera, Gelsemium, kalmia, Nux vomica, rhus tox, salisylsyre og Eupatorium perfoliatum. Den medisinske navnet for homøopatisk kaktus er kaktus grandiflorus og er avledet fra natt blomstringen cereus kaktus. Du bør aldri blande medisiner i homøopatisk medisin. Bruk kun én metode om gangen for å behandle en sykdom.

Dosering

Styrken av medisin som du vil motta i homøopatisk medisin avhenger av tilstanden. Kroniske tilstander mottar en dose som er høyere potens enn en tilstand som er ny. Din homeopathic utøveren vil bestemme riktig dose til å behandle revmatisk feber. Din følsomhet for behandlinger er også en avgjørende faktor i å velge riktig dosering.

Høyere potens medikamenter blir vanligvis gitt i lave doser og ikke på en daglig basis. Andre medisiner med lavere potenser kan gis hvert par timer.
Homøopatisk lege vil overvåke dine symptomer og øke eller senke styrken og doseringen etter behov i henhold til hvordan du utvikler og følelse.
Du vil ta din homeopatiske medisiner før symptomene på revmatisk feber stoppe helt. Først når tilstanden avkastning vil du ta en ny dose. Selv om bare én dose stopper dine symptomer, er at alle medisiner som du vil bli pålagt å ta.

Forsiktig

Alltid diskutere bruk av alternativ medisin med legen din eller oppsøke en lisensiert homøopatisk lege før du bruker disse medikamentene. La legen din vet om alle medisiner og kosttilskudd du bruker. Uønskede interaksjoner kan føre til. Ved utilsiktet overdose samtale Gift på 1-800-222-1222 eller 911 for å få hjelp.

Typer av homeopatisk medisin for nyresvikt

Nyresvikt er en vanlig og farlig sykdom med konsekvenser som påvirker alle andre organer i kroppen. Milde mangler i nyrefunksjonen kan være uten symptomer, men når sykdommen fremskritt, kan det føre til mange alvorlige symptomer som anfall, vevsødeleggelse, gastrointestinal blødning og koma. Komplett nyresvikt krever rutine dialyse før transplantasjon operasjonen kan utføres. Homøopatisk medisin har hatt suksess i behandling av nyresykdom - en sykdom som mainstream medisin gir ingen kur.

Fakta

Ifølge National Kidney Foundation, mer enn 26 millioner amerikanere har enten nyresykdom eller står i fare for å utvikle nyresykdom. Ubehandlet nyresykdom fører til kronisk nyresvikt (CRF), også kjent som kronisk nyresvikt. Imidlertid kan den underliggende årsaken til nyresykdom variere. Hypertensjon og diabetes er vanlige bidragsytere, men genetikk, kronisk infeksjon, lupus og nyrestein er andre årsaker til nyresykdom.

I Encyclopedia of Homeopathy, bemerker Dr. Andrew Locke, "Homøopater mener at god helse kommer fra en likevekt mellom sinn og kropp, som blir vedlikeholdt av en" vital kraft "som regulerer kroppens selvhelbredende evner."

I motsetning til homeopati, ikke moderne, konvensjonell medisin ikke kurere nyresvikt. Narkotika, nyretransplantasjoner og nyre dialyse prosedyrer er ikke definitive botemidler. Narkotika bare forsinke fullstendig fiasko mens dialyse og transplantasjon bare fungere som erstatning for normal sunn funksjon av nyrene. Homeopati har imidlertid medisiner som behandler skadede nyrer. Medisinene stimulere kroppens immunsystem til å reparere nyrene.

Fremgangsmåter for behandling

Der på to dominerende tilnærminger til homeopatisk medisin: den klassiske og komplekset. Den klassiske homøopatisk tilnærming behandler sykdommer med et enkelt middel som samsvarer med pasientens "iboende konstitusjonelle type og symptombilde." På den annen side, homøopatisk utøvere anvender generelt komplekse tilnærming, ved hjelp av flere løsninger for å behandle alvorlige plager og symptomer assosiert med nyresvikt.

Dr. Harshad Raval, MD Homeopati, i Gujarat, behandler India kronisk nyresvikt ved bruk av dette komplekset homøopatisk tilnærming. Hans valg av virkemidler avhenger av grundige medisinske tester og grundig pasient analyse, tar hensyn til en rekke variabler, inkludert men ikke begrenset til pasientens medisinske bakgrunn, symptomer, personlighet og mentale tilstand.

Rettsmidler for nyresvikt

Homeopatiske medisiner - referert til som rettsmidler - som behandler nyresvikt varierer avhengig av pasienten og rubrikkene (forhold) forbundet med rette. Det er imidlertid noen vanlige rettsmidler som homøopatiske leger bruker ofte fordi de rettsmidler 'rubrikkene adresse kardinal symptomer på nyresvikt.

Følgende er noen av de vanligste legemidlene og rubrikkene de dekker som er assosiert med nyresvikt: Ammonium carb er rubrikkene er hyppig og smertefull vannlating, hvit, blodig, sparsom, grumset eller illeluktende urin, mental treghet og trøtthet. Apis Mel rubrikkene er generelle ødem eller hevelse, nyrebetennelse og undertrykkelse av urin. Arsen alb sin rubrikkene er vanskelig urinering, uremi, nefritt, sparsom og brenning eller ufrivillig vannlating.

Aurum Met rubrikkene er smertefulle oppbevaring av urin og urin med slimete som sediment. Belladonna er rubrikken er betente nyrer. Berberis 'rubrikkene er hypertensjon, nyre (nyre) steiner, mørk gul eller grønn urin og nervesmerter som kommer fra nyrene. Cannabis ind sin rubrikken er urinveisinfeksjoner. Cantharsis 'rubrikkene er ømhet i nyre områder, renal kolikk og nefritt (nyrebetennelse). Chelidonium er rubrikkene er hyppige natt vannlating, rikelig urinering og blek hvit urin. Cicuta sin rubrikkene er hyppig vannlating, kraftfull vannlating, oppbevaring av urin og kramper. Colocynthis 'rubrikken er kramper i nyrene.

Cuprum Aas sin rubrikkene er dårlig nyrefunksjon, smertefull vannlating og misfarget urin. Cuprum møtte sin rubrikkene er sengevæting, undertrykkelse av urin, klart vannaktig urin, hyppig vannlating av illeluktende, seig urin og skyting smerter i urinrøret. Glonoine sin rubrikkene er hyppige natt vannlating og nyrebetennelse. Helonia sin rubrikkene er nyrebetennelse, albumenous (hvit) urin, anemi, irritabilitet og sløvhet. Juniper rubrikkene er væskeansamlinger og tyngde i nyrene regionen. Kali carb sin rubrikken er nyrestein, og det er generelt middel for sykdommer i nyrene.

Opium er rubrikkene er uremi (en form for blodforgiftning), generell ødem, svart avføring, hvit urin, undertrykkelse av urin, hevelse i brystet, slimete urin, uremisk kramper og treghet i kroppen. Fosfor 'rubrikkene er nyre hevelse, ekstrem tretthet, uremi og grumset urin med sediment. Plantina sin rubrikkene er røde skyet urin og treg, men hyppig vannlating. Sanicula sin rubrikkene er blære irritasjon, nyrestein og nyrebetennelse. Solidago er rubrikkene er nyrer føler oppblåst, ømme nyrer og problemer med vannlating. Terebinthum sin rubrikkene blir misfarget urin, nyrebetennelse og urinveisbetennelse. Urea 's rubrikkene er generelle ødem (hevelse på grunn av væskeansamlinger) og svakhet.

Dr. AS Chatterjee, en homøopatisk lege i Calcutta, India, har funnet ut at urea er en av de beste medisinene som brukes i behandling av nyresvikt, mens Dr. Rajneesh Kumar Sharma av Homeo Cure og forskningssenter i Uttaranchal, sier India at toppen løsninger for behandling av denne sykdommen er opium og APIer mel.

Fordeler med Homeopati

Alle stadier av nyresvikt kan ha nytte av homeopati, og med ende stadium nyresvikt når dialyse er overhengende. Også har homøopatisk medisin fordeler etter en nyretransplantasjon drift ved å redusere sjansene for donor avvisning. Avhengig av alvorlighetsgraden av nyresvikt, kan homeopatiske medisiner fremme nyre oppreisning. Dette betyr at vellykket behandling av nyresvikt med homeopati kan eliminere behovet for livslang behandling som konvensjonell medisin krever.

Kostnaden for homøopatiske midler er bare en brøkdel av prisen for allopathic medisin (ikke-homøopatiske medisiner som farmasøytiske legemidler). Dette gjør homøopatiske midler et levedyktig valg i behandling av nyresykdom av seg selv eller sammen med konvensjonell medisin.

Resultater av homeopatisk medisin

Før 1980-tallet, kliniske studier testing fordelene av homøopatiske midler var sjeldne. Fortsatt i dag, er vitenskapelig forskning i et omfang som kan sammenlignes med store farmasøytiske testing sjeldne. Derfor er de angitte krav fra homeopatisk medisin i behandling av nyresvikt har ikke blitt mye bevist i henhold til standard vitenskapelig studie.

Imidlertid har små prøvelser og utfallet basis praksis, slik som de av Dr. Harshad Raval og Dr. Rajneesh Kumar Sharma, viste verifiserbar utbytte av homeopatiske midler som brukes i behandling av nyresvikt. I sin januar 2009 artikkelen «New Hope for nyresvikt eller nyre Pasient i Behandling av Homeopati," Dr. Harshad Raval rapporterer at i de 10 årene før 2009, hadde sin praksis sett mer enn 2200 nyresvikt tilfeller. Langsiktig pasienten oppfølging av disse pasientene har vist at 25 til 40 prosent av pasientene ble kurert.

Medisinsk Advarsel

Nyresvikt er en kompleks sykdom assosiert med mange sykdommer og sykdommer. For eksempel, hypertensjon ofte følger med nyresvikt. The National Kidney foundation stater, "Hypertensjon fører CKD [kronisk nyresykdom] og CKD forårsaker hypertensjon." Dette gjør nyresykdom en farlig tilstand som må behandles av en kvalifisert medisinsk faglig. Pasientene må selv ikke foreskrive virkemidler i et forsøk på selv godbit. Dette er syk anbefales. En trenet homøopatisk lege skal fastsette hvilke rettsmidler for å behandle nyresvikt etter riktig diagnose og grundig pasient analyse.

Med homeopatisk medisin som med allopathic medisin, kosthold er en integrert del av behandling av nyresvikt. Pasienter som lider av denne tilstand, må følge en streng diett reduserende natrium og protein og styring av kalium, kalsium og fosfor. Den foreskrevne diett omfatter også et høyt kaloriinntak sammen med vitaminer og essensielle aminosyrer.

Om homeopatisk medisin

Homøopatisk medisin er en form for komplementær medisin som ble utviklet av Samuel Hahnemann 1796.

Bakgrunn

Det grunnleggende prinsippet om homøopatisk medisin er at "likt kurerer likt." Utøverne mener at naturlige ingredienser, vanligvis plante- og mineralekstrakter, som skaper et sett av symptomer hos en frisk person vil også kurere de samme symptomene i en syk person.

Forberedelse

Preparer bruker alkohol eller destillert vann for å fortynne naturlig rette, og deretter lar det herde i flere uker. Etterpå blir blandingen anstrengt å lage en "grunntinkturen" eller full styrke rette.

Dosering

Grunntinkturen fortynnes med alkohol og destillert vann for å lage forskjellige doser, som er tatt som væsker eller små piller. To skalaer er brukt til å måle homøopatisk doser, desimal-skalaen (målt i Xs; 1X = lav potens og 400X = høyeste potens) og centesimal skalaen (målt i Cs; 1C = laveste potens og 200C = høyeste potens).

Sikkerhet

The Federal Drug Administration har regulert homeopatiske medisiner siden 1938, så de regnes som trygge.

Tilgjengelighet

Homeopatiske medisiner er allment tilgjengelig på helsekostbutikker og markeder. Du trenger ikke resept for å kjøpe dem. Fortell din lege og apotek dersom du bruker en homøopatiske medisiner, som de kunne samhandle med andre legemidler.

Om Online grader i homeopatisk medisin

Om Online grader i homeopatisk medisin


Online grader i homeopatisk medisin er å gjøre den alternative vitenskapen om homeopati tilgjengelig for mennesker i alle samfunnslag. En håndfull av akkrediterte universiteter tilbyr online grader i homøopatisk medisin, og med salg av homøopatiske legemidler øker med 12 prosent til 15 prosent per år, er det sannsynlig å være mer online kurstilbud som kommer.

Historie

Homeopati er ideen om Samuel Hahnemann, en tysk lege og forsker i det 18. århundre. Han begynte å skrive essays om hans teorier arbeider med homeopati i 1796, men ordet homøopati ikke komme på trykk før 1807. Den første homeopatiske Skolen ble grunnlagt av en gruppe av Hahnemanns studenter i begynnelsen av det 19. århundre. I dag er mange universiteter tilbyr alternative helse studieprogrammene som inkluderer kurs i homeopati. Selv om homøopatisk medisin har sine røtter i tidlig vestlig medisinsk forskning, regnes det som et alternativ medisin og er mye debattert i det vitenskapelige samfunn.

Funksjoner

Online grad programmer i homøopati er organisert på skjønn av institusjonen. Noen skoler tilbyr en vanlig klasse tidsplan; andre lar elevene en akselerert ferdigstillelse av én klasse om gangen. Et eksempel kan være Everglades University, som lar studentene til å fullføre én klasse per måned og hovedfagsstudenter to klasser per måned før du går videre til neste kurs.

Funksjon

Karrierer tilgjengelige for homeopatisk medisin online grad holdere kan omfatte: professor, ernæringsfysiolog, kokk, massasjeterapeut, rehabilitering rådgiveren og alternativ medisin utøveren. Studerer homeopati online er et praktisk alternativ for å arbeide voksne som er interessert i å endre karriere, eller bare avgrense sine ferdigheter.

Typer

Online institusjoner tilbyr både lavere og høyere i homøopati; noen tilbyr også online kurs uten en erklært grad. Everglades Universitetet leverer en Bachelor of Science grad i alternativ medisin, som inkluderer kurs i homeopati. The Institute of Classical Homeopathy serverer studenter ved å tilby etterutdanningskurs forske skrifter av Dr. Hahnemann i dybden. De også utforske filosofien bak homøopati og arbeidet til andre klassiske utøvere som bruker homøopati.

Time Frame

En grad i homøopatisk medisin er ofte kombinert med en alternativ medisin grad. De fleste grad gi programmer tilbyr tradisjonelle fire-årig. Ved fullføring av programmet studentene er kvalifisert til å søke om sertifisering gjennom Rådet for Homeopatiske sertifisering. Prosessen med sertifisering er involvert, noe som krever en søknad, to eksamener og en muntlig intervju. Noen stater har Health Freedom lover som tillater homeopater å øve uten lisens. Sjekk med statlige myndigheter for å finne ut hvor staten står.

Homeopatisk medisin for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en kronisk inflammatorisk tilstand som er karakterisert ved alvorlige utbrudd av diaré. Kosthold spiller en nøkkelrolle i å kontrollere IBS, og kan suppleres ved å ta visse homeopathics - holistiske medisiner som er omfattet av sukker og ekstrakter eller planter, og formet til små pellets. Disse pellets er tatt noen få om gangen og oppløst under tungen. I alvorlige, akutte forhold, ta 03:59 pellets hvert 15. minutt inntil symptomene bedres. Alle disse homeopatiske medisiner for IBS kan bli funnet på alle helsekost butikk.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM er svært nyttig for IBS som er ledsaget av angst og oppblåsthet.

Dyvelsdrek

Dyvelsdrek kan være gunstig for å behandle symptomer på IBS som gass og vannaktig avføring.

Colocynthis

Colocynthis er nyttig for behandling av smerte av IBS, som for eksempel kramper av diaré.

Lilium tigrinum

Lilium tigrinum er nyttig for behandling av IBS når hemorroider er involvert.

Lycopodium

Lycopodium er nyttig i behandling av fordøyelses symptomer på IBS, som halsbrann og kvalme.

Homeopatisk medisin for å få Taller

Vi er alle født med en genetisk predisposisjon for hvor høy vi kan faktisk vokse. Det betyr ikke at vår fremtid høyde er helt ute av vår kontroll. Riktig kosthold spiller en stor rolle i å nå kroppens maksimale høyde potensial. I tillegg til riktig ernæring, kan noen være interessert i alternativer til å oppnå maksimal vekst. Hvis du er interessert i homøopatiske midler for å gjøre deg høyere, det er kosttilskudd tilgjengelig.

Om Homeopati

Ifølge en National Health Interview Survey, 3,9 millioner voksne og 900.000 barn brukt homøopati i 2006. Homeopati er en hel medisinsk tilnærming brukes for velvære og forebygging, samt behandling av sykdommer og tilstander. Hovedprinsippet i homeopati er "likt kurerer likt", som sier at en sykdom kan kureres ved et stoff som gir lignende symptomer hos friske mennesker. Et annet nøkkelelement i homeopati er prinsippet om fortynning. Dette prinsippet sier at jo lavere dose av medisiner, jo større sin effektivitet.

Homeopatiske medisiner for Growth

Det er noen homeopatiske kosttilskudd som hevder å gjøre deg høyere. Et slikt supplement er Høyde-Vekst Plus. Ifølge sin nettside, inneholder Høyde-Vekst Plus alle naturlige hormoner og næringsstoffer som er spesielt utformet for å fremme sunn vekst. De hevder forventet vekst på 1 til 5 inches innen et år. En 16-måneders forsyning av homeopatisk middel vil sette deg tilbake rundt $ 300.

En annen populær homøopatisk supplement er Heightex. Hver kapsel med Heightex inneholder Baryta Carb, Sileca og kalsium fosfat. Heightex kan bli funnet på mange homeopatiske butikker og kjører omtrent $ 25 for en månedlig forsyning.

Hvis du ikke finner Heightex, flere av de aktive ingrediensene er tilgjengelig på homøopatiske butikker også.

Advarsel

The United States National Institute of Health utstedt følgende forholdsregler for de som vurderer homeopatisk medisinsk behandling:

Ikke bruk homøopati som en erstatning for bevist konvensjonell omsorg eller å utsette å se en lege om et medisinsk problem.

Se etter publiserte forskningsstudier på homeopati for helsetilstanden du er interessert i.

Hvis du vurderer å bruke homeopati og bestemmer seg for å søke behandling fra en homeopat, spør om opplæring og erfaring av utøveren du vurderer.

Kvinner som er gravide eller ammende, eller folk som tenker på å bruke homeopati til å behandle et barn, bør rådføre seg med helsepersonell.

Fortell helsepersonell om eventuelle komplementær og alternativ praksis du bruker.

Øve homeopatisk medisin Online

Ifølge en New York Times artikkel publisert på 10/6/20009, er fremtiden for helsetjenester på nettet. Men selv som forbrukere forsøke å fritte ut helseinformasjon på nettet, per oktober 2009, bare ca 266 000 homeopater tilbyr online konsultasjoner --- og deres praksis har en tendens til å være lokalisert utenfor USA.

Homeopati og Internett

Homøopatisk medisin har viet fans. Ved begynnelsen av det 20. århundre, homøopati blomstret sammen med hjørnedrugstores, eliksirer og urte forbindelser. Som tidene har forandret seg, det som en gang var en populær form for medisin i Amerika har blitt mye mindre kjent. Skriv inn Internett: Cyberspace er unik i å gjøre verden mindre. Selv de mest obskure praksis kan bli funnet gjennom en Internett-søk.

Vurderer Øve Homeopati Online

Samuel Hahnemann, grunnleggeren av homeopati, vil mest sannsynlig bli sjokkert over praksisen med homøopati over Internett. En purist, forfektet han praktisering av homeopati som skal utføres via spesielle metoder. Men akkurat som med de fleste praksis, har tilpasning og innovasjon spiller inn.

En av de viktigste prinsippene i homeopati er fokuset på å behandle "hele mennesket". Homeopati er en individualisert system av medisin .--- ordet "homeopati" (homeo + pathos) betyr "lignende sykdom." På grunn av dette konseptet, har mange homeopater vært tilbakeholdne med å omfavne Internett-teknologi og praksis homeopatisk medisin på nettet. Å se en pasient i person kan gi avgjørende innsikt i kresne riktig rette valget. Lukt, for eksempel, er ikke noe som kan bli plukket opp over Internett.

. Men som en online homøopatiske Internet leverandøren stater på sin nettside, "Avstand konsultasjon skiller seg ikke fra personlig konsultasjon så langt som metode er opptatt av er det nødvendig å beskrive med presisjon hva øyet ikke kan se Et fotografi av personen er nyttig;. Det ville gi et inntrykk av pasientens utseende, hans / hennes uttrykk. " Internett-teknologi fortsetter å forbedre og på grunn av denne utviklingen, vil flere homøopater stadig dra nytte av disse verktøyene, og tilbyr elektroniske tjenester.

Slik starter - Online Homeopatiske Practice

Først være en kvalifisert homeopat. Case-ta online vil presentere unike utfordringer som en nykommer vil være lurt å unngå.

Øve på nettet krever smarte bruken av Internett-teknologi, så la oss se på noen nyttige verktøy:

En rimelig rask Internett-tilkobling. Internett er kjent for fart. Hvis det tar potensielle kunder minutter å laste opp informasjonen på nettstedet ditt, kan det stave tapte kunder. Sørg for at destinasjonssidene åpne opp lett. Unngå store grafikkfiler på nettstedet ditt.

Vurdere å inkludere en ansvarsfraskrivelse og en klar beskrivelse av din online service.

Utvikle et spørreskjema til hjelp i høringsprosessen. Dette vil gi mer tid til direkte fokus for kontakt.

Vurder å bruke en online chat-tjenesten, slik at kundene kan følge opp med e-post eller lett komme utøveren. Tenk over dette:
Providesupport.com
Skype.com
Craftysyntax.com - tilbyr gratis åpen kildekode chat programvare
Livezilla.com - tilbyr freeware pratekanaler

Webkameraer tilbyr muligheten for en visuell forbindelse og er inkludert i nyere datamaskiner. De kan også kjøpes for så lite som $ 29.99. Hvis du ønsker en rask start på rådgivning på nettet, bør du vurdere å registrere deg med en online rådgivende tjeneste som Liveperson.com eller Hpathy.com, som tilbyr homøopater en online programvareplattform for å tilby online konsultasjoner.

Hvordan lindre ryggsmerter med homeopatisk medisin

Homeopatisk medisin er en av de mer vellykkede metoder for å behandle og lindre ryggsmerter med mer naturlige metoder. Nedenfor er noen av de mer vellykkede homeopatiske medisiner for behandling av ryggsmerter.

Bruksanvisning

For ryggsmerter som er forårsaket av en skade, eller ryggsmerter forårsaket av alvorlige blåmerker som gjør det vanskelig å lage, ta homøopatisk medisin er kjent som Arnica Montana.

For ryggsmerter som er i nedre del av ryggen, eller forverres når du er i sittende stilling, ta homøopatisk medisin som kalles Aesculus.

For ryggsmerter som er preget av stivhet og er lettet gjennom skånsom trening, ta homøopatisk medisin som kalles Rhus Gift.

For ryggsmerter som er stiv og påvirker den øvre del av rygg og nakke området, ta homøopatisk medisin er kjent som Cimicifuga racemosa.

For ryggsmerter som har massevis av muskelkramper og er lettet av varme, ta homøopatisk medisin er kjent som Magnesia Phosphorica.