Digidexo.com

kviselignende kul hodet

Hvordan spare en sprukket tann

Hvordan spare en sprukket tann


Enten det er som et resultat av å spille sport, fører en aktiv livsstil eller en ulykke, kan en sprukket tann oppstå når som helst. Mens det er aldri hyggelig, det er ikke slutten av verden. Her er noen tips om hva du skal gjøre hvis tannen blir chipped.

Bruksanvisning

•  Ikke få panikk. Uansett hendelse forårsaket tannen din til å bli chipped allerede har skjedd. Det nytter ikke å dvele ved det.

Hold deg rolig og ta opptelling. En kul hodet alltid råder i disse prøver nødhjelp. Sørg for at du ikke har andre skader som ellers er mer betydelig. Hvis du gjør det, kan du ringe 911.

Finn tann. Når du finner tannen, inspisere den grad som det er sprukket. Hvis det er forsvinnende liten, må du kanskje å sette opp opp en tid med tannlegen din til å ha tannen glattet slik at kanten er ikke jevne og man risikerer ikke å kutte tungen eller tannkjøttet. Hvis brikken er større eller faktisk hele tannen er gått tapt, umiddelbart rengjøre tann forsiktig i en løsning av melk og vann, og la neddykket i denne væske. Pass på å ikke fjerne noen av nerver eller omliggende vev.

Gå til tannlegen. Konvensjonell visdom sier at den beste muligheten pasienten har for å redde tannen oppstår hvis pasienten kan få til tannlegen innen en time etter ulykken. Når du har kommet til tannlegen, vil han finne det beste løpet av handlingen.

Ikke fortvil! En sprukket, ødelagt eller mistet tann er ingenting som ikke kan fikses sømløst med fremme av dagens tannbehandling.

Hint

 • Når du mottar medisinsk rådgivning, alltid være sikker på å kontakte legen din eller helsepersonell for riktig nøds instruksjon.

Hvordan Kule Face Down Under overgangsalder

Nesten hver kvinne over en alder av 50 år vet hvordan det føles å ha hodet hennes dyttet i en ovn - når det ikke er noen apparater i sikte. Hetetokter er de plutselige følelser av varme som vanligvis spres fra hodet nedover til brystet, forårsaker et rødt ansikt både mot varme og forlegenhet. Det finnes enkle måter å raskt lukke at ovnsdøren og kjøle ned blitsen og ansiktet ditt.

Bruksanvisning

Kjøling av fra en Hot Flash

•  Det første trinnet er å anerkjenne hva som skjer. Hetetokter er navngitt fordi de komme plutselig, øke raskt, og deretter forsvinne. Mange leger tror de er forårsaket fordi kroppen mener det er for varmt, og utvider blodårene i hodet og nakken for å slippe kroppsvarme raskt. Kjøling ansiktet og halsen vil hjelpe innsnevre blodårene og stoppe blitsen. Intervensjon ved første tegn på varme kan ofte redusere intensiteten av blitsen.

Ved første tegn av varme ta en klut og dempe den med kaldt vann. Plasser komprimere på baksiden av halsen, holder den mot huden og over halspulsåren på høyre side av halsen (hvor du kan føle pulsen).

Når komprimere blir varm, umiddelbart erstatte den med en annen kul komprimere. Hetetokter vare et gjennomsnitt på fire minutter, selv om de kan vare så lenge som 15 minutter. Hold erstatte de komprimerer til blitsen er stoppet.

Tørke ansiktet med en kjølig kompress eller baby tørk også hjelper berolige blitsen som vann eller alkohol fordamper av ansiktet, kjøling det.

Tips og advarsler

 • Hindre hetetokter er også en god strategi. Husk at blinker kommer av at kroppen oppfatter at det er for varmt. Kle seg i lysere klær og unngå varme drikker for å holde kroppen din så kjølig som mulig.
 • Hvis hetetokter forstyrrer søvnen, eller du opplever angst og hjertebank med dem, er det best å søke råd fra en lege.

Kule farger for bukseseler

Kule farger for bukseseler


Bukseseler har blitt mer moderne med tillegg av farger. Vel, bukseseler selv ikke er farget; elastiske ringer som holder trådene på plass gi fargen. Disse elastiske ringer vikle rundt spenne på hver tann. Du kan velge mellom mange forskjellige fargealternativer, og har rikelig med anledning til å prøve dem alle. Mange mennesker får sine tannregulering justeres med jevne mellomrom, noen så ofte som en gang i måneden. De kan prøve nye farger på en jevnlig basis.

Eye-veiver Colors

Red er en oppsiktsvekkende farge mot kjedelig hvithet av tannen. Denne fargen er kul for både jenter og gutter, og kan lett match med mange forskjellige antrekk. Det er også en festlig farge for feiringer. Noen andre alternativene inkluderer gull, fuchsia og turkis. For fans av rosa, er fuchsia en mørk og oppsiktsvekkende farge. Turkis er en kul farge for de som foretrekker blå toner.

Lagfargene

Velg farger som feirer favorittlaget. Kombiner lilla og ringblomst for å feire Los Angeles Lakers, eller sort og sølv for å støtte Oakland Raiders. Tenk farger som viser stolthet i en videregående skole eller høyskole team. Du kan også bruke farger i vekslende rekkefølge (f.eks sort-sølv-svart), mens den nederste raden gjør eller dekk ut din øvre tanngard i en farge en uttalelse med en helt annen farge.

Feirende Kombinasjoner

Feirende farger er en kombinasjon av minst to forskjellige farger som representerer en bestemt ferien. For eksempel, er julen en kombinasjon av rødt og grønt. Når jula er over, får Valentinsdag rosa og røde fargede bånd. Deretter forberede påske med en rosa og blå farge kombinasjon og hodet inn den fjerde av juli med rødt og blått. Mulighetene er like grenseløs som fantasien din.

Hvordan forbedre frem hodet holdning

Hvordan forbedre frem hodet holdning


Frem hodestilling oppstår når hodet hviler noen få inches frem til resten av kroppen. Frem hodet holdning kan føre til hode, nakke og skuldersmerter. Langsiktige problemer kan omfatte muskel belastning, skiveprolaps, leddgikt og klemte nerver. Heldigvis, kan du forebygge og reversere frem hodet holdning gjennom holdning ledelse og mosjon.

Hvordan forbedre frem hodet holdning

•  Hold hodet rett over skuldrene, og holde ryggraden rett. Stå med ryggen og hodet mot en vegg for en god idé om hvordan din holdning skal se ut.

Utfør enkle og lette nakke øvelser for å øke styrken i nakkemusklene. Plasser fingeren på haken, deretter bevege hodet vekk fra fingeren uten å vippe opp eller ned. Gjør dette et par ganger hver 20 eller 30 minutter for å forbedre halsen din muskelstyrke.

Plasser dataskjerm selv med siktelinjen. Dette forhindrer at du stirrer ned på en skjerm, og vil hjelpe deg å opprettholde riktig holdning mens du arbeider eller spiller videospill.

Plasser en ryggstøtte pute i bilsete eller stolen på jobb. Når korsryggen støttes riktig, vil hodet og nakken naturlig hvile i riktig posisjon over skuldrene.

Hint

 • Utfør aldri nakke øvelser hvis du har en tidligere skade eller opplever nakkesmerter. Snakk med en lege før du prøver å selv godbit for å hindre mulig skade.

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord


Nakkemusklene jobbe hardt for å holde hodet i oppreist stilling. Sittende bøyd over et skrivebord eller flytter i en stol stammer leddbånd, muskler og ryggrad. En frem hodet holdning kan føre til spenningshodepine, muskelkramper og smertefulle knuter i øvre del av ryggen og nakken. Ryggsøylen er laget for å tåle vekten av hodet når hodet hviler direkte over skuldrene. Opprettholde riktig holdning med riktig verktøy og gode arbeidsvaner.

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord

•  Sitt i en ergonomisk stol med korsryggstøtte og justerbare innstillinger. Juster ryggen til å støtte kurven i korsryggen. Juster setehøyden slik at armene er parallelle med gulvet når du skriver eller type. Bruk en fotstøtte hvis føttene ikke hvile flatt på gulvet. Sitte oppreist mens du arbeider. Ikke slentre mot armlenene eller lene vekten på albuene.

Plasser stasjonære PC-utstyr for komfortabel bruk. Plasser skjermen rett foran deg, og om lag en armlengdes avstand fra ansiktet ditt. Juster skjermens høyde inntil den øverste er på samme nivå som øynene dine. Plasser tastaturet foran deg og musen ved siden av din dominerende hånd.

Bruk en bærbar datamaskin på et skrivebord. Ikke arbeid på en bærbar PC mens du sitter på gulvet, på en sofa eller i sengen. Heve den bærbare datamaskinen med en bunke bøker eller annen støtte slik at toppen av kanten er i øyehøyde. Kobler en ekstern mus og tastatur. For maksimal komfort, feste den bærbare datamaskinen til en dokkingstasjon med en ekstern skjerm.

organisere arbeidsplassen. Ordne verktøy og materialer på skrivebordet for å minimere anstreng og bøyer seg fremover. Hold ting du bruker ofte, for eksempel en telefon, penner og filer, innen rekkevidde på skrivebordet ditt. Plasser mindre elementer i den øverste skuffen.

Bruk en dokumentholder. Plasser den ved siden av dataskjermen, eller mellom skjermen og tastaturet. Sørg for at du kan lese uten å vri halsen eller bøye hodet. Regissere en skrivebordslampe på dokumentene dine slik at du kan lese uten skjeling eller lener seg fremover.

Riktig synsproblemer. Uskarpt syn tvinger deg til å bøye seg fremover for å lese ordene på skjermen. Din optiker kan foreskrive briller designet for dataarbeid. For å eliminere gjenskinn, sette skjermen bort fra lys, dekker lyse vinduer med gardiner og persienner eller legg ved et anti-refleks filter.

Ta hyppige pauser. Slutte å virke i flere minutter hvert 30. minutt. Utfør en rask øvelse mens du sitter, eller stå opp og strekke. Rull nakken fra side til side, trekke på skuldrene eller klemme skulderbladene sammen for å lindre muskelspenninger. Stramme muskler kan trekke skuldrene fremover og hodet ned.

Hint

 • Sterke nakke, rygg og skulder muskler å opprettholde riktig holdning. Vurdere et målrettet treningsprogram for å øke muskelstyrke.
 • Konsultere legen din dersom du har vedvarende smerte eller utvikle muskelspasmer.

Pchnięcie kulą Carpal Tunnel Ćwiczenia

Sporty takie jak pchnięciu kulą i tenisa, a także działania, takie jak wpisywanie może powodować urazy cieśni tunelu. Będzie to często się zdarzyć, gdy istnieje nierównowaga mięśni ręki. Na przykład, pchnięcie kulą gracz zawsze wyrzuca lub oddaje strzał, zginając nadgarstek. Ten projekt wykorzystuje mięśni zginaczy nadgarstka i przedramienia, ale nie prostowników lub rotator mięśni. Należy wzmocnić prostowników i rotator mięśnie złagodzić ból i zapobiec dalszym szkodom.

Zapobiegania i korygowania cieśni nadgarstka

Zespół cieśni nadgarstka jest ból w nadgarstku, które jest spowodowane przez ściśnięcie nerwu, który biegnie wzdłuż osi nadgarstka do przedramienia. Urazy mogą się zdarzyć w pchnięciu kulą, kiedy mięśnie zginaczy w tej dziedzinie są nadużywane i mięśnie prostowników są słabe. Możesz wziąć odciążyć nerwu przez rozciąganie mięśni zginaczy i wzmocnienie mięśni prostowników.

Ćwiczenia rozciągające

Pchnięcie kulą gracze powinni skupić się na rozciągający mięśnie palców i przedramion. Rozciąganie przed i po treningu --- lub "prehabilitiation", według Jeffa Anliker, LMT --- może odgrywać rolę w zapobieganiu cieśni tunelu. Możesz też zrobić odcinki codziennie złagodzić ból nadgarstka tunelu. Pchnięcie kulą gracze muszą się skoncentrować na rozciąganie mięśni zginaczy przedramienia w, znajdują się w dolnej części ramienia, ponieważ rzuca rzut Szczepy te mięśnie. (Zgięcie nadgarstka dłoni jest, gdy palce są zgięte i z powrotem na swoim przedramieniu.) Mięśnie prostowników, znaleziono na górze przedramienia, są używane tylko lekko w pchnięciu kulą, kiedy trzymasz strzał pod brodą przed rzutem.

Aby rozciągnąć mięśnie zginaczy, trzymać swoje ramiona przed sobą i wyciągnąć rękę do tyłu, tak, że palce są skierowane w górę. Następnie zrób pięść i zrobić tym samym odcinku. Poprzez aktywację mięśni prostowników nadgarstka wyciągnąć z powrotem, jesteś delikatnie rozciąganie mięśni zginaczy na spodzie przedramienia. To rozluźnia mięśnie, które są nadużywane, gdy oddanie pchnięciu kulą. Przytrzymaj każdego odcinka na 10 lub więcej sekund.

Ćwiczenia wzmacniające

Doskonały sposób na wzmocnienie nadgarstka do wyrównania obrażeń z pchnięciu kulą jest praktyka obracania przedramienia z skoślawiona do supinacji pozycji. Pronacji jest, gdy ramię jest utrzymywane dłoń w dół; supinacji jest, gdy ramię jest utrzymywane palmą. Umieść przedramię na blacie lub stole z dłonią w dół w skoślawiona pozycji. Delikatnie supinate ramię, obracając go tak, że tył dłoni spoczywa na stole. Tam iz powrotem 10 razy.

Hvordan å være kul om å ha Mandlene Fjernet

Hvordan å være kul om å ha Mandlene Fjernet


Du kom akkurat tilbake fra legen, og de fortalte deg at du må ha mandlene fjernet, noe som kalles en mandlene. Du er bekymret for utvinning tid og selve inngrepet. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å være kul hvis du trenger å ha mandlene fjernet.

Hvordan å være kul om å ha Mandlene Fjernet

•  Snakk med legen din. Sørg for at du forstår hvorfor de er å fjerne mandlene og hva inngrepet innebærer. Vanligvis bruker de narkose for smertelindring (de banke deg ut) under inngrepet.

Snakk med legen din om utvinning tid. Finn ut hvor lenge du vil være på sykehuset for, hvis du er på sykehuset i det hele tatt, og hva potensielle risiko det er. Snakk om hvor lenge du skal være ute av skole eller arbeid, og hvor lenge det vil være før du kan gjenoppta normale aktiviteter.

Finn ut om risikoen. Generelt, risikoer inkluderer komplikasjoner på grunn av generell anestesi og blødning og infeksjon. Mens disse risikoene er frustrerende hvis de oppstår, de er sjelden livstruende.

Plan å spise myk mat for ca en uke til 10 dager etter operasjonen. En av de fine tingene med å få mandlene fjernet er at leger anbefaler søte, frossen mat som iskrem popsicles og slushees å forbedre helbredelse.

Husk at legen din ikke ville anbefale en mandlene med mindre du faktisk trengte det. Sjansen er din helse vil forbedre og du vil føle deg bedre sikt etter å få mandlene ut.

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Hvordan få en Deer Tick hodet ut

Hvordan få en Deer Tick hodet ut


Deer flått, i motsetning til sine større kolleger, skjule enkelt på klær eller kjæledyr. De små skadedyr bære Lyme eller andre sykdommer og sende dem til deg av gravende inn i huden og suger blod. For å fjerne hjort krysser vellykket krever fjerning av hodet. Hjort flått holder standhaftig til deres host så plukke på det kan bare fjerne kroppen. Bruke de riktige teknikker og verktøy for å fjerne flått fra din body.If ikke utføres riktig, kan hodet inni huden og bli infisert.

Hvordan få en Deer Tick hodet ut

•  Hold en pinsett over en vask og hell hydrogen peroxide over dem. Ikke tørk pinsett.

Skyv en av pinsett under flåtten kroppen med den andre pinsett øverst. Knip pinsett sammen der flåtten går inn huden din, unngå oppblåst mage. Klemming flåtten magen kan bare fjerne liket med hodet begravd i huden din.

Trykk på pinsett godt som du sakte trekker flåtten ut. Trekk flåtten rett så hele hodet kommer ut.

Undersøk flåtten etter å trekke den ut for å sikre at hodet fortsatt festet. Du kan oppleve en liten flekk av huden festet til flåtten som normalt betyr at du har fjernet hodet vellykket.

Plasser flåtten i en forseglet pose og lagre i fryseren i to uker. Flåtten kanskje trenger å bli undersøkt senere hvis du utvikle problemer fra flåttbitt.

Vask bite området med såpe og vann. Skyll grundig og tørk. Spre en antibiotisk salve over bittet området.

•  Undersøk bite området for de neste to ukene og kontakt legen din hvis den blir infisert eller et utslett eller sirkel utvikler rundt den.

Hint

 • Sjekk klær for flått spesielt etter å ha gått i høye ugress eller skog i løpet av flåttsesongen.
 • Gi ditt kjæledyr en loppe og krysser bad annenhver uke i løpet av flåttsesongen.
 • Avstå fra å brenne flåtten eller bruke neglelakk for å kvele den.

Er det normalt for nyfødte å miste håret på toppen av hodet?

Hvis barnet ble født med hår, kan du legge merke til i løpet av de første seks månedene av livet at hun mister den. Mesteparten av tiden, dette er helt normal.

Gradvis tap av hår

Ifølge Dr. Alan Greene, babyer har to "avlinger" av hår i sitt første leveår. Noen mister dette håret så gradvis at foreldrene ikke legger merke til det, men det kan skje raskere. Hvis det første settet med babyen håret faller ut før det andre settet vokser i, kan babyen din se helt skallet.

Hårløse flekker

Hvis barnet ditt har bare flekker, kan det være fra å gni hodet på en madrass, bilsete, barnestol eller gulvet, spesielt hvis hun har en tendens til å sitte eller sove i samme posisjon. Babyer kan også miste hår i flekker på hodet på grunn av en head-banging vane. I hvert av disse tilfeller, vil håret vokser tilbake.

Hormonelle endringer

Babyhormonnivået faller etter fødselen, og denne plutselige hormonelle endringen kan føre til hårtap. Dette er den samme grunnen til at mange kvinner mister hår etter fødselen.

Alopecia

Det er svært sjelden at en baby å bli født med alopecia, en tilstand som fører til at immunsystemet til å angripe hårsekkene og er mer vanlig hos eldre barn og tenåringer.

Når skal ringe legen

Mest håravfall i barndom er helt normalt. Hvis barnet mister håret etter at hun er seks måneder gammel, ta den med til barnelege oppmerksomhet for å utelukke eventuelle medisinske tilstander.

Risting hodet Infant ørebetennelse

Risting hodet Infant ørebetennelse


Øret infeksjoner er et vanlig problem hos spedbarn og barn under 3. The American Academy of Pediatrics sier at de fleste barn vil få eller har hatt en ørebetennelse før den alderen.

Funksjoner

Ørebetennelser hos spedbarn skje fordi deres øre eustachian rør er kortere og mer horisontal enn voksne Eustachian rør, affording dem mindre beskyttelse mot mikrobielle inntrengerne.

Årsaker

Infant ørebetennelse er ofte forårsaket av bakterier eller noen ganger virus. Vanligvis vil væsken bygge opp i øret, og deretter bli infisert.

Hode Shaking

Siden spedbarn er ikke i stand til å fortelle deg hva gjør vondt, kan de rister på hodet frem og tilbake på grunn av smerte eller ubehag.

Andre symptomer

Andre symptomer på ørebetennelse kan inkludere fussiness, feber og en baby som er å trekke på ørene. Anytime babyen opptrer uvanlig eller har feber, er det en god idé å ringe legen.

Behandling

Antibiotika er den typiske løpet av behandlingen for et spedbarn ørebetennelse. Babyen kan også må kontrolleres på nytt etter at han er ferdig med alt av medisin.

Hvordan diagnostisere sinus hulrom i hodet

Hvordan diagnostisere sinus hulrom i hodet


Gjentakende hodepine, skarpe smerter i ansiktet eller hodet, en kjedelig verke over tennene, en konstant sår hals, vedvarende dårlig ånde og press under og over øynene dine er alle tegn på bihuleproblemer. Disse symptomene ofte etterligner andre helseproblemer, og det kan være vanskelig noen ganger å finne årsaken til smertene dine. Her er hvordan å diagnostisere problemer med sinus hulrom.

Hvordan diagnostisere sinus hulrom i hodet

•  Lær hvor sinus hulrom er plassert. Mange er overrasket over å høre hvor langt sinus hulrom i hodet forlenge. Det er sinus hulrom i pannen, som ligger over pannen bein på begge sider, som strekker seg opp flere inches, og i noen mennesker, nesten helt frem til kurven på kanten av pannen. Det er også sinus hulrom på hver side av nesen, som strekker seg opp til under øyet, og nesten ned til toppen av kjeven. Selvfølgelig er det også sinus hulrom i nesen, og de strekker seg opp mellom øynene.

Selve størrelsen av sinus hulrom i hodet er grunnen infeksjoner, irritasjon eller andre sinus problemer kan føre til smerter i så mange forskjellige områder av hodet.

•  Vurdere området der du har smerter eller problemer. Er det i nærheten av en sinus hulrom? Hodepine som forekommer i fronten av hodet, med smerter i pannen, er sannsynlig å være forårsaket av sinus problemer. Press over eller under øynene, mellom øynene eller langs kinnbena er også tegn til bihuleproblemer. Selv en smerte som føles lik en tannpine kan faktisk være et tegn på bihuleproblemer.

Kjenn din lomme hulrom. Dette er en av de enkleste måtene å fortelle om du har en infeksjon, en allergisk reaksjon eller annet problem i din lomme hulrom. Ved hjelp av to fingre, lett press på pannen, kinnene og mellom øynene. Hvis du føler ømhet, smerte eller hevelse, er det sannsynlig at du har en bihulebetennelse eller andre problemer med bihulene.

Hvis smertene er i nærheten av kjeven, eller det føles som om du har en tannpine, sammenligne forskjellen i smerte når du berører ansiktet ditt nær sinus hulrom, og når du trykker på tann. Hvis smertene er betydelig større i nærheten av sinus hulrom, er det mest sannsynlig en sinus problem.

Rådfør deg med helsepersonell hvis du har smerter som er i konflikt med dine daglige aktiviteter.

Legg merke til om det er noen slim eller blokkering i nesen din, enten du har en nasal drypp, og om slimet er klart.

Lukk munnen og pust dypt inn gjennom nesen. Er det noen blokkering eller pustevansker inn gjennom nesen? Er det lunger eller slim blokkerer passasjer? Er det klart, men du oppleve en brennende følelse som luften strømmer forbi? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, er det sannsynlig at du har en bihulebetennelse eller andre sinus problem.

Også, selv om det er litt ekkelt, observere fargen på slim. Puss nesen og avgjøre om drypp eller slim er klar, hvit, gul eller grønn. Hvis det er gul eller grønn, er det svært sannsynlig at du har en bihulebetennelse. Normal mucus er klart eller hvitt.

Spor timingen av dine symptomer. Hvis du våkner om morgenen med smerter på den ene siden av hodet eller ansiktet, eller med en sår hals, og smertene avtar etter en varm dusj eller som morgenen utvikler seg, er det en god sjanse du opplever problemer med sinus hulrom i hodet. Slim eller drenering er å samle på siden av hodet eller ansiktet som du har sovet på, og drypper ned i halsen forårsaker irritasjon i løpet av natten.

Hvis symptomene ikke er merkbar i morgen, men blir verre i ettermiddag, kan det oppstå symptomer fra en annen årsak, som for eksempel stress eller sykdom, men det kan også være på grunn av allergi.

Skriv ned dine aktiviteter for dagen i flere dager, sporing hvor du var, hva du gjorde og når symptomene begynte å dukke opp. Hvis bihulene forårsaker smerter etter friluftsliv, eller etter å ha tilbrakt tid med en familiehund, er det mulig du opplever sinus problemer på grunn av allergi.

Hint

 • Nerver går utover hulrom. Hva føles som en tannpine eller kjedelig hodepine kan faktisk være et problem med en sinus hulrom i hodet. Vurder om noen smerter i forsiden av hodet eller i ansiktet kan være grunn av sinus hulrom problemer.
 • Rådfør deg med helsepersonell hvis smertene øker dramatisk eller vedvarer i mer enn en uke eller forstyrrer dine daglige aktiviteter.

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene


Sommer på USAs østkyst betyr lange, varme og fuktige dager hvor det føles som ingenting du gjør er nok til å hjelpe deg med å være kul. Temperaturen stiger over 100 grader i noen steder, som for eksempel Washington, DC og New York City. Mange eldre boliger ble bygget uten air condition, som bare forverrer situasjonen. Men det finnes alternative metoder for å holde seg kjølig, selv om du ikke har en fungerende air condition-systemet.

Hvordan å være kul under Sweltering East Coast sommermånedene

•  Ta en gammel T-skjorte, suge den i kaldt vann i vasken, vri den ut og deretter enten vikle den rundt halsen eller bære den. Hvis du har tenkt på seg den våte T-skjorte, skal du unngå å bruke en som er hvit fordi det vil være gjennomsiktig når den blir våt.

Fyll badekaret med kaldt vann. Det trenger ikke å være iskaldt eller så kaldt at det er ubehagelig å sitte inne i badekar. Start med å fylle karet med lunkent vann eller vann som er mildt kult og se hvordan kroppen din reagerer på å bli nedsenket ved denne temperaturen. Etter at kroppen acclimates til vannet, renne noen ut og fylle karet med vann som er litt kjøligere. Du kan fortsette å gjøre dette for så lenge du vil; du vil forbli tilstrekkelig kult for en stund etter at du får ut av karet.

•  Spre ut tre eller fire håndklær på gulvet og plassere din fan på toppen av dem. Plasser et isblokker foran viften. Juster innstillingen på din fan, slik at det blåser i en retning i stedet for oscillerende. Sitt foran viften i den retningen det blåser. Luften blåser over isen skaper en avkjølende effekt og fungerer som en provisorisk klimaanlegg. Avhengig av hvor varmt det er inne i ditt hjem, må du kanskje endre isblokk ofte. Du kan også gjøre dette om natten, sikter viften til å blåse over isen og mot sengen.

Cook krydret mat - noe basert med karri, rykk eller andre varianter av varme krydder, chilipepper og varm saus vil være nok. Selv om du spiser mat som er hot å smake kan høres ut som en dårlig idé for å holde seg kald, dette er hva folk spiser i områder av verden hvor varmt været er normen, for eksempel Jamaica. Krydret mat stimulere varme reseptorer i munnen, som igjen fører til svette, og når du svetter, kjøler kroppen som svette fordamper. Å spise krydret mat høres ut som en merkelig tilnærming til å holde seg kald, men det fungerer, ifølge en artikkel publisert i Storbritannias "Daily Mail."

Lukk vinduene og trekke for gardinene eller nyanser å holde overflødig sollys skinner gjennom vinduene. Dette vil bidra til å holde innsiden av hjemmet ditt kulere for det meste av dagen, selv om det er ekstremt varmt ute, du kommer til å trenge å åpne vinduene senere på ettermiddagen og bruke provisoriske klimaanlegget som i trinn 3.

Fyll en bøtte med kaldt vann og suge føttene. Dette bidrar til å kjøle deg av umiddelbart, fordi det er to store arterier som kjører ned sidene av anklene; utsette dem for kaldt vann vil avkjøle deg raskt.

Fyll en sprayflaske med kaldt vann, vri munnstykket slik at det er på tåken innstilling og spray deg hvert minutt eller så. Det kalde vannet på huden din vil ikke bare bidra til å avkjøle deg med en gang, men det vil også hjelpe deg å holde kalde lenger som vannet fordamper - mye som hva som skjer når svette på kroppen din fordamper.

Kjøp en over bakken svømmebassenget, fyll den med kaldt vann fra hageslangen og deretter legge om et dusin poser med is å gjøre vannet ekstra kaldt. Når det er ekstremt varmt ute, vil det ikke ta isen lang tid å smelte. Når nesten alle av isen er smeltet, hoppe inn og ha en god suge.

Hint

 • Hvis du føler at du opplever symptomer på heteslag - de er kvalme, oppkast, hodepine, svimmelhet, dehydrering og muskelkramper - må du søke legehjelp umiddelbart. Heteslag kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt etter utbruddet, ifølge MedicineNet.com.

Hvordan Hev hodet av sengen

Hvordan Hev hodet av sengen


Visse medisinske tilstander, som for eksempel kronisk lunger, søvnapné, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller hyppige halsbrann, kan gjøre sover på en madrass parallelt med gulvet ubehagelig. Hvis du lider av GERD, til en anbefaling fra National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer hjelpe lindre symptomene er å heve hodet av sengen. Heve hodet av sengen løfter øvre fordøyelseskanalen, og bidrar til å holde syre i din kanalen flyter nedover mens du sover i stedet for å krype opp og våkner du på grunn av ubehag. Hev hodet av sengen for å lindre andre ubehag, eller for å gi deg mer generell komfort om natten.

Hvordan Hev hodet av sengen

Lim sammen tre blokker ved hjelp av trelim til blokkene er 4 til 6 inches høy.

Fest de tre blokker til bena på hodet av sengen ved hjelp av en hammer og spiker. Dette vil holde sengen sklir av sine stigerør.

Sett en kile støtte under den øverste halvdelen av kroppen din, eller under den øverste delen av madrassen din, hvis din seng design gjør det upraktisk å vippe hele sengen.

Hint

 • Bidra til å redusere reflux symptomer om natten ved å spise din viktigste måltid tidlig på kvelden, og ta en spasertur eller gjenværende oppreist for et par timer etter å ha spist. Unngå nighttime snacks.
 • Ledende en generell sunn livsstil, inkludert å opprettholde en sunn vekt, trene og overvåking medisinske problemer, for eksempel høyt blodtrykk og diabetes, kan bidra til å redusere behovet for en skråstilt seng over tid.
 • Ikke prøv å støtte deg opp med puter om natten. Puter bøye magen på en måte som constricts fordøyelseskanalen, noe som øker risikoen for reflux og andre problemer.
 • Problemer som søvnapné og GERD kan tyde på mer alvorlige helseproblemer, for eksempel hjertesykdom eller høyt blodtrykk. Se en lege og ikke forsøke å behandle deg selv utelukkende hjemme.

Hvordan behandle en klump på hodet

Hvordan behandle en klump på hodet


Hvis du er med noen som blir truffet i hodet, er den første timen viktig å finne ut om klump eller skade er farlig. Enten du behandler hodet klump av et barn, en venn eller et annet familiemedlem, er det viktig å handle raskt og rolig for å finne det beste løpet av handlingen. Selv om de fleste hode klumper ikke krever medisinsk behandling, noen er farlige og trenger rask og umiddelbar behandling. Kjenner faresignalene.

Hvordan behandle en klump på hodet

•  Legg pasienten ned umiddelbart etter hodeskade. Plasser pasienten på ryggen med hodet helt rett og forhøyet litt. Slå av alle lysene i rommet for å slappe av og berolige pasienten.

stoppe blødningen. Legg et stykke gasbind eller klut over hodet såret og trykk til blødningen stopper.

Se etter faresignalene. Hode klumper er farlig når intrakranielt hematom, eller blødning i og rundt hjernen, oppstår. Hvis pasienten har en hodepine som forblir den samme eller blir verre over en time, har problemer med å holde balansen, er oppkast, svimmel, bevisstløs eller opplever alvorlige humørsvingninger, ringe 911 umiddelbart, da disse er tegn på alvorlig hodeskade.

redusere hevelse. Et hode klump oppstår når vevet rundt hodebunnen blir betent. Selv om et hode klump kan se alvorlig, hvis det ikke er ledsaget av noen av symptomene i trinn 3, er hodet klump mest sannsynlig ikke farlig. Fortsett å overvåke hodet klump i løpet av de neste dagene, mens bruk en frossen vaskeklut til klump i 15 minutter en gang i timen for å ta hevelse.

Kontakt lege hvis over de neste dagene, opplever pasienten forvirring, bevisstløshet, alvorlige blødninger, hodepine, eller noen av de faresymptomer i Trinn 3. Behandling kan inkludere reseptbelagte medisiner som kodein for smerte.

Hint

 • Spør pasienten hans adresse og andre kjente spørsmål til. Hukommelsestap og forvirring kan signalisere alvorlige hodeskader.
 • Hvis hodeskade er ledsaget av blødning som ikke vil stoppe, gå til legevakten umiddelbart.

Hva kan være årsaken til plutselig vondt i hodet?

Hva kan være årsaken til plutselig vondt i hodet?


Plutselige dårlig hodepine, noen ganger kalt tordenbrak hodepine eller isøks hodepine, er uvanlig og trenger rask legehjelp, med mindre du nettopp har spist noe kaldt. Årsaker til plutselige dårlige hodepine kan inneholde potensielt dødelige tilstander som hjerneslag eller en sprukket hjerne aneurisme.

Kjemiske endringer

Kullosforgiftning eller høydesyke kan være en årsak til alarmerende plutselige hodepine. Hodepinen er vanligvis kombinert med forvirring og vanskeligheter med å puste.

Sykdom

Sekundære hodepine er plutselige hodepine forårsaket av en annen sykdom som glaukom, epilepsi, meningitt, slag, hjernebetennelse eller kreft.

Skade

Ifølge Mayo Clinic i artikkelen "Thunderclap Hodepine," plutselige intens hodepine på én eller begge sider av hodet kan være forårsaket av de senere hodeskader, hypofysen problemer eller en hjerne aneurisme, som er en hoven blodkar i hjernen.

Temperatur

Spiser veldig kald mat eller drikke en iskald drink kan resultere i en plutselig, intens "iskrem hodepine", men smertene heiser i løpet av 5 minutter. Denne typen hodepine er ikke livstruende, og er lett unngått.

Advarsel

Ifølge Dianne Stafford og Jennifer Shoquist i sin bok, "Migrene For Dummies», kan alle over 50 år som opplever sin første plutselig dårlig hodepine trenger akutt legehjelp.

Tegn på hodet Congestion

Hodet eller nesetetthet er en tilstand som oppstår når mucus (vanligvis kalt snørr) bygger seg opp i luftveiene i nesen og blokkerer passasjen av pusten. Congestion kan ofte bygge opp langt inn i hodet og noen ganger føles som om det er nesten nær ørene. Lunger er forårsaket av mange faktorer, og er et symptom i stedet for en sykdom i seg selv. Men dette symptomet kan forårsake smerte og lidelse på egen hånd. Det er viktig å vite når du kan være overbelastet for å behandle den med riktig medisin.

Luftveisobstruksjon

Er det vanskelig å puste? Føles det som om du puster gjennom noe? Dette kan være fordi du puster gjennom noe. Når du er overbelastet, bygger slim opp i nasal luftveiene. Dette er en forsvarsmekanisme som kroppen bruker når den prøver å hindre at fremmedlegemer, som virus eller bakterier, kommer inn i kroppen. Hvis nesen føles koblet opp, er det mulig at du har hodet lunger.

Slim Discharge

Når for mye slim bygger seg opp i nesegangene, vil det ofte utslipp gjennom neseborene og noen ganger også gjennom halsen og munnen. Dette er en ubehagelig følelse og kan ofte føre til slim svelger eller en rennende nese. Dette symptomet oppstår vanligvis i tandem med generell slim buildup.

Hoste og nysing

Slim buildup hindrer luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Noen ganger kroppen vil forsøke å rense luftveiene ved hoste eller nysing. Selv om du hoster eller nyser er vanlige symptomer på andre sykdommer, de er vanligvis forbundet med hodet lunger og slim buildup generelt.

Hodepine

Hodepine er et vanlig resultat av lunger. Noen ganger slim buildup blir for tungt, eller nasal vev blir for betent og hoven, for nesen for å bli kvitt all overflødig slim. Når dette skjer, vil slim buildup begynne å bygge trykk i hodet som kan føre til hodepine.

Urolig mage

Selv om ikke vanlig, er det mulig for lunger til å føre til en urolig mage. Dette skjer vanligvis når for mye snørr svelges. Selv om det ikke er skadelig, vil svelge for mye ofte føre til en kvalm og urolig mage. Hold en serviett eller lommetørkle rundt når du er overbelastet for å unngå å svelge slimet ved å spytte den ut.

Rettsmidler for hodet Congestion

Leder lunger er ofte forårsaket av en forkjølelse eller influensa. Andre mulige årsaker er blokkert bihuler, allergi, liggende for lenge, mangel på søvn, ikke nok væske eller utilstrekkelig trening. Det er mange måter å lette hodet lunger, og noen naturlig rettsmidler kan bli funnet i våre hjem.

Naturlig rettsmidler

En saltoppløsning nasal kan anvendes i neseborene til å fukte slimhinnene. For å gjøre løsningen mix 1/2 ts havsalt og lunkent vann, påfør i hvert nesebor med dropper eller aspirator.

Drikk dampende væsker og spise krydret mat når lidelse fra hodet lunger. Kombinasjonen av varme og krydder bevirker at nesen å bli tyntflytende. Sinus drenering avlaster trykket i hodene våre forårsaker lunger å avta.

Kok opp en gryte med vann, fjern fra varmen og tilsett noen dråper eucalyptus olje. Sett et badehåndkle over hodet, helle over potten, deretter inhalerer dypt i fem minutter. Dette kan gjøres to til tre ganger om dagen for lunger lettelse.

Løk er en naturlig decongestant. Lukten fra kutte en rå løk kan løsne slim buildup og lindre lunger.

Drikk mye vann for å hindre at slimhinnene blir tørr og seig. Dette fører væske backup og lunger. Ved å drikke mer, membraner holde vassen og holde væsken i bevegelse.

Plasser et par dråper eucalyptus eller peppermynte olje på en bomullsdott. Hold nær nesen og puster dypt. Ikke plasser oljene inni neseborene; dette kan føre til hevelse. Dette bidrar til å lindre symptomene på hodet lunger.

Heat 2 ss eple cider eddik i vann til den begynner å koke. Inhalere damp for å løsne slim

Bruke et rom luftfukter for å lindre symptomer på hodet lunger. Tilsett salt og eukalyptusolje til vannet. Salt bidrar til å fukte og berolige slimhinner. De damper av eucalyptus hjelp til å åpne nesegangene ved å redusere betennelse.

Over-the-counter rettsmidler

Hvis du bruker reseptbelagte medisiner konsultere med en lege før du tar en over-the-counter decongestant. Noen forhold kan bli forverret av ingrediensene i over-the-counter medisiner. Det finnes mange forskjellige merker av slimhinneavsvellende midler tilgjengelig. Decongestants gi lindring ved å redusere betente blodkar i slimhinnen i neseborene. Du kan kjøpe medisiner i muntlig form eller som en nesespray. Nasale decongestants gi lindring raskere enn ved å ta i muntlig form. Ulempen er å bruke en nesespray i mer enn fem dager kan føre til overbelastning å forverres.

Andre tips

Sov med hodet i en opphøyet posisjon til å redusere symptomer på lunger. Begrense forbruket av meieriprodukter og sukkerprodukter. Disse matvarer fremme dannelsen av slim og forverre lunger. Masserer områder rundt nesehulen og templer kan også bidra til å avlaste hodet lunger.

Hva er symptomene på blodpropp i hodet eller Temple?

Hvor som helst der det er vener og arterier, intern blodpropp skjema. Dette inkluderer hodet og tempel. Oftere enn ikke, skjønt, blodpropp vil ha dannet et annet sted og vil ha reist til hodet. En blodpropp i hjernen kan føre til hjerneslag eller død.

Definisjon

Blodlevring er en prosess hvor blodplater og røde blodceller sammen med fibrin, en type protein, danner en klump for å stoppe blødning etter et blodkar er blitt skadet. Skorpedannelse forekommer når denne prosess skjer på overflaten av huden. Intern clotting, som finner sted inne i en blodåre, kan være farlig. Selv om de fleste propper vil bli oppløst av kroppen naturlig, en som fortsetter å dannes inne i en vene eller arterie kan komme til å peke på at den blokkerer blodstrømmen. En blodpropp som dannes i hjernen kalles en cerebral venøs trombose.

Gjennomreise

Blodpropper kan bryte av fra hvor de dannes og reise til andre deler av kroppen, slik som hjertet, hjernen eller lungene.

Årsaker

En blodpropp i hjernen kan være dannet av en hodeskade, når blodet bygger seg opp mellom kraniet og hjernen. Når dette blodpropp, det setter press på hjernen. Disse kalles epidural og subduralt hematom, og de kan føre til døden.

Symptomer

En alvorlig hodepine kan være et tegn på en blodpropp i hjernen. Forvirring, slow-tenkning, personlighetsforandringer, mild lammelse og beslag er også tegn. Korte episoder med omfattende lammelser eller talende problemer kan oppstå.

Behandling og forebygging

Blod tynnere kan tas for å hindre blodpropp fra forming. Aspirin er en over-the-counter blodet tynnere. Blodpropp i hjernen er bekreftet av enten en MR eller CT scan. Når en blodpropp er bekreftet av en lege, skutt en heparin ofte administreres. En annen reseptbelagt legemiddel for å eliminere blodpropp går under navnet warfarin, og er tatt muntlig. Alltid konsultere legen din før du begynner på narkotika diett. Når det er en opphoping av blod på innsiden av skallen, kirurgi kan være nødvendig.

Hvordan bli kvitt en hodet og brystet Cold

Hvordan bli kvitt en hodet og brystet Cold


Virus forårsaker brystet og hodet forkjølelse, også kjent som forkjølelse. Symptomer inkluderer en rennende eller tett nese, nysing, lunger, kløende eller sår hals, mindre hode eller smerter i kroppen, lett feber og trøtthet, og rennende øyne. Forkjølelsesvirus sprer seg i luft bundet rennende dråper, noe som er grunnen til at du må unngå å stå nær noen som har en kald og nysing eller selv snakker. Du kan også ta en kald ved å berøre en overflate infisert med viruset som en syk persons hånd, deretter berøre dine øyne, nese eller munn. Vask hendene ofte for å unngå å bli syk.

Bruksanvisning

•  Få hvile og sørge for at du får nok søvn. Ifølge WebMD, svekker utilstrekkelig søvn immunforsvaret og kan gjøre deg bli syk lenger. Kroppene våre bekjempe infeksjoner med feber og vi får en bedre feber respons om natten når vi sover, melder Diwakar Balachandran, MD, direktør for Sleep Center ved University of Texas MD Anderson Cancer Center i Houston. Utvikle gode søvnmønster ved å gå til sengs og våkne opp på samme tid hver dag. Hvis du kan, bli hjemme fra jobb eller skole når syk. Gjør du det vil gi deg mer tid til å hvile, så vel som minimere risikoen for at du smitte andre.

Unngå å ta antibiotika. Fordi bacteria-- som er behandlet med antibiotika - ikke forårsaker hodet og brystet forkjølelse, vil antibiotika ikke hjelpe. I tillegg til å være ineffektiv, kan antibiotika gi deg diaré, allergiske reaksjoner og øke sjansene for å bli infisert med bakterier som ikke vil svare på antibiotika. Husk at de fleste over-the-counter kulde medisiner har bivirkninger, og at ingen av dem vil gjøre kulden gå bort noe raskere.

Unn de kalde symptomer. Mens du gjør det vil ikke fremskynde utvinning, vil du føle deg mye bedre. Drikk mye væske som vann, juice, klar buljong eller varm sitron vann. Væskene vil rehydrere etter at økt slimproduksjon, og kan bidra til å løsne et stramt hoste og lindre tett nese. Holde rommet ditt varmt og bruke en luftfukter for å avlaste pusten din og tømme nesen midlertidig. Prøv saltvannsnesespray for å lette nesetetthet og gurgle varmt saltvann for å berolige en sår hals. Spis kyllingsuppe. Forskere nå bekrefte dette kan lindre dine forkjølelsessymptomer.