Digidexo.com

betennelse ikorsrygg msm pulver

MSM Bulk Typer

MSM Bulk Typer


Methyl sulfonyl metan (MSM) finnes naturlig i tomater og melk. I disse matvarer, men konsentrasjonene er for små til kommersielt bruk for kosttilskudd. Opplysning MSM av høy renhet er kjemisk indusert, og identisk med MSM finnes i naturen. Etter at den kjemiske prosess produserer kommersielt MSM, er det renset gjennom destillasjon og krystallisasjon.

Destillert MSM

Med MSM kosttilskudd er produsert ved hjelp av en kjemisk synteseprosess av to råstoffer, dimetylsulfoksid og hydrogenperoksid. Reaksjonen skaper et nytt molekyl: MSM. Etter at den kjemiske reaksjon, er en rensing av prosessen som brukes til å fjerne urenheter. Destillasjon er foretrukket for fremstilling av høyrent MSM, siden varme er den beste kilde for å separere forbindelser av deres respektive kokepunkter.

Krystallisert MSM

Krystallisert MSM koster mindre som en prosess, men øker risikoen for urenheter forurenser det endelige produktet MSM. Krystallisering avhenger både kvaliteten av vann som brukes i krystalliseringsprosessen og kvalitetsstandarden anvendes i industrien. Krystaller per definisjon inneholde occlusions der vannbaserte urenheter kan være fanget. Konsekvent produkt formulering og strenge produksjonsrutiner kan i stor grad beskytte mot slik forurensning, men MSM fra Kina og India er mistenkt som en kilde til flere urenheter.

Powder

Pulverisert MSM selges i bulk som krystall-lignende flak eller granulat. MSM pulver kan blandes i dyrefôr, og forbrukes av mennesker oftest ved å blande inn noe som maskerer MSM bitterhet. MSM pulver fra kvalitet merkenavn som Jarrow formler, Nature Made og Country Life er den beste garanti for å få ren supplerende MSM.

Kapsler

Bulk MSM er mest utbredt i kapselform. Kapslene har fordelen av en presis dose. Kapsler også beskytte MSM pulver inne, slik at MSM har et vanninnhold på mindre enn 0,1 prosent., Møte KFT (Karl Fischer Titrering) standard. Kapsler beskytter også mot den bitre smaken av MSM.

Hvordan finne en vellykket Fungal Nail Treatment

Hvordan finne en vellykket Fungal Nail Treatment


Finne en vellykket Fungal spiker behandling er mye lettere i dag enn år siden, men dette er vanskelig å kurere, påvirker soppinfeksjon opptil 8% av den voksne befolkningen. Det finnes mange typer ufarlige sopp i vårt miljø, men den typen som invaderer neglene kan føre til elendighet og forlegenhet til personen å måtte forholde seg til det.

Fungal spiker infeksjon er egentlig heter Onchomycosis eller Ringorm av neglen og kan påvirke finger eller tå negler. Årsakene er ikke alltid kjent, men noen forslag de er, Candida overvekst i kroppen, nedsatt immunforsvar, familiehistorie, gjentatte traumer til spiker, trange sko, varme, fuktige forhold som hindrer luft fra å komme til føtter, gå barbent i offentlig basseng og vann områder, (selv om det ikke er svært smittsom) og dårlig blodsirkulasjon.

Hvordan finne en vellykket Fungal Nail Treatment

Eliminere årsakene til spiker sopp

Endre kosthold er det første stedet å begynne å eliminere forholdene Den trives i og å hjelpe i behandlingen av spiker sopp. Minimer eller kutte ut sukker, pop, alkohol, dårlige karbohydrater, og fettete junk mat. Legg mer rå grønnsaker, dyrkede probiotiske matvarer som yoghurt, Kifer, dyrkede grønnsaker, rå kokos, linfrø, og anti fungal urter og te.

Hold Nails Arkivert Down

Fil neglene ned for å holde soppen sprer seg dypere inn i neglesengen, gjør dette at anti sopp behandling for å jobbe i vanskelig tilgjengelige området under neglen, også.

Sug hånd eller Feet Nails Ofte

Soaking neglene rammet av sopp i Epsom salter, MSM svovel pulver, eller hvit eddik, har vist seg å være en svært effektiv Fungal spiker behandling. Hvis du ikke kan få de andre tingene, bare bruke Epsom salter som de er ganske nyttig alene. Suge dem i det varmeste vannet du kan stå minst en gang om dagen, men soaking dem oftere kommer til å fremskynde helbredelsesprosessen. Sett Epsom salter sammen med svovel pulver rett på neglene å være mest effektive og tørk grundig etter at de suge. De vil være tørr, og du kan gni litt organisk kokos olje på for fuktighet, som er en utmerket naturlig anti sopp.

Sopp elsker fuktige, varme områder så prøv å holde føttene i friluft så mye som mulig. MSM pulver er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Wear Bomull sokker

Bomull sokker er best for luftsirkulasjon som spiker sopp trives på fuktighet. Det er bomull fukttransporterende sokker som er utmerket for å la luften komme til føttene og holde fuktigheten i sjakk. Endre sokker etter hver suge å unngå spredning av spiker sopp. Også holde føttene eller hånden vår fra under dyna når du sover for å lufte dem ut. Ta en eldre par sokker og klipp ut tå området hvis føttene blir for kaldt å være ute hele natten.

Bruk Anti Fungal Behandlinger

Det er mange anti fungal neglebehandlings pulvere, spray og kremer på markedet for spiker sopp som kan benyttes på de sopp negler. De naturlige de inkluderer svovel pulver, Borax eller natron. Prøv å bruke sandaler så mye som mulig, slik at luft kan komme til føttene regelmessig.
Andre vellykkede anti fungal behandlinger inkluderer Eucalyptus olje, Vicks Vapor Rub, Tea Tree olje, olje av Oregano, og grapefruktkjerneekstrakt. Vær forsiktig med spray og salver som inneholder kjemikalier som langvarig bruk av disse kan skade leveren.

Få de siste Vellykket Fungal Nail Treatment av Laser

Den siste Fungal spiker behandling kom ut i 2008 og har en høy andel av suksess. Den smertefri laser metoden tar ca en halv time og faktisk trenger gjennom neglen. Behandlingen er ikke dekket av forsikringen, og er dyrt, så dette kan ikke være det beste alternativet for mange mennesker, men forhåpentligvis vil bli rimeligere i fremtiden.

Hint

  • Unngå å bite eller plukke på neglene som det kan gjøre soppen verre.
  • Sørg for at din salong steriliserer manikyr eller pedikyr utstyr.
  • Alltid bære flip flops eller sandaler på offentlige steder.
  • Unngå neglelakk og kunstige negler.
  • Dette er ikke ment å ta råd fra en lege.
  • Artikkelen er eiendom jseven; må tilbake knyttet til forfatter som skal kopieres. 3/30/10

Fordeler ved å bruke MSM for Acne

MSM (methylsulphonylmethane) er en naturlig forekommende næringsstoff som kan finnes i matvarer og i våre egne kropper, men noen ganger trenger vi å supplere vår egen produksjon av det eller inntak, for å bidra til å gi huden vår en lysere, sunnere glød og kan brukes til å rydde opp akne utsatt hud.

Acne Treatment

Den menneskelige kroppen ikke generelt produsere nok MSM å behandle akne. MSM, når det tas oralt eller brukes som en aktuell salve, kan hjelpe med å kontrollere akne betennelser og smerter av slike utbrudd samt nedtoningen huden din.

Dose

MSM er tilgjengelig i pulver, flak, aktuell, gel og kapsel form. Når den brukes for akne, er 2000 mg nødvendig per dag, men ikke ta mer enn angitt på flasken eller tube MSM, med mindre regissert av legen din eller legen.

Sunn Approach

MSM er en av de sikreste kosttilskudd som du kan ta ut på markedet i dag. Det er vanligvis ikke mange bivirkninger av å ta MSM med mindre du tar for mye, og da kan du oppleve mild kramper, hodepine eller diaré.

Soft Skin

MSM mykgjør huden din, gir det elastisitet, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer i huden din celleveggene. MSM gir hudcellene permeabilitet for å absorbere gode næringsstoffer og utvise giftig avfall fra dem.

Aminosyre

MSM støtter svovelholdige aminosyrer, noe som gjør kroppen bedre i stand til å reparere, helbrede og opprettholde helsen til huden din, forebygge akne og gir deg en ren, ren hud glød.

MSM for Joint Pain

MSM for Joint Pain


Statistikk fra Centers for Disease Control and Prevention anslår så mye som 30 prosent av USAs befolkning rapporterte felles smerte symptomer innen en 30 dagers periode i 2006 Som et resultat, har mange slått til naturlige kosttilskudd som et middel for smerte symptomer. MSM er et supplement stoff som brukes til å støtte bein strukturer og lindre ubehag.

MSM

MSM --- methlysulfonylmethane --- er en type biologisk svovel som finnes i planter og dyr. Menneskekroppen bruker den til å produsere en rekke viktige kjemikalier som hormoner, antistoffer og enzymer. MSM er også en viktig komponent i fremstillingen av bindevev i hele kroppen. Naturlige kilder av svovel kan fås fra grønnsaker, melk, frukt og kaffe; Men mye av MSM i kroppen er ødelagt av dagens mat bearbeidingsmetoder. På grunn av sin rolle i industrien bindevev, er MSM fremmet som en felles smertelindring rette.

Leddsmerter

Leddsmerter problemer kan utvikle seg fra tidligere skader eller utfører repeterende bevegelser, eller de kan være relatert til forhold som leddgikt og slitasjegikt. Forverrede bein strukturer kan skyldes stoffskifteproblemer der behov for næringsstoffer mangler i kostholdet. Betennelse og tap av brusk materialer kan også spille en rolle i en felles forverring prosessen. Under disse omstendigheter, kan fortsatt bruk av felles ytterligere forverre smerte symptomer og bein forverring. Som MSM er en viktig materiale innen bindevev, er det tilgjengelighet under bein metabolisme prosesser er nødvendig for friske bein vedlikehold og reparasjon.

Funksjon

Bein metabolisme prosesser krever en viss blanding av materialer for å være til stede for å fungere normalt. MSM arbeider for å forbedre syntese av materialer som glukosamin og chondroitin innen stoffskifteprosessene. Kollagen er et annet materiale som essensielt i dannelsen av ben og brusk strukturer. MSM materialer gir en nødvendig basisbestanddel for de proteinene som benyttes i fremstillingen av kollagen. Den samlede effekten av MSM på beinmetabolisme kan arbeide for å redusere betennelser, redusere leddsmerter og ytterligere styrke bein metabolisme effektivitet.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med MSM inkluderer kvalme, hodepine og diaré. Kvinner som er gravide eller ammende rådes til å unngå MSM som det er ukjent om dens effekter er skadelig for utvikling av fostre. Allergiske reaksjoner er mulig med noe narkotika eller supplement medisinering. Personer som opplever kortpustethet, elveblest eller utslett bør slutte å ta MSM. I noen tilfeller kan enkeltpersoner oppleve søvnproblemer, forstoppelse eller urolig mage. Symptomene kan avta med tiden; men hvis de vedvarer legehjelp kan være berettiget.

Betraktninger

Mens det er en rekke krav med hensyn til fordelene ved å behandle MSM leddsmerter, er det ingen bevis for å støtte disse kravene. I motsetning til farmasøytiske medisiner, trenger supplement narkotika ikke motta finansiell støtte som trengs for å gjennomføre omfattende forskning forsøk. Som kosttilskudd er avledet fra naturlige materialer, kan de ikke bli patenterte under ett kommersielt selskap, så det er lite eller ingen incitament for farmasøytiske selskaper å forske deres effekter. Farmasøytiske legemidler er strengt regulert for å sikre sikkerhet og kvalitet, mens supplement narkotika er ikke. Som et resultat, kan MSM produktkvalitet varierer fra merke til merke.

MSM for divertikulitt

Methylsulfonylmethane (MSM) er et svovel supplement som er nyttig i mange forhold, inkludert de som involverer betennelse og smerter, som for eksempel leddgikt, migrene, muskelkramper, forstoppelse, astma og fordøyelsessykdommer som divertikulitt.

Divertikulitt

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, er divertikulitt betennelse i diverticula; små svake flekker i slimhinnen i tykktarmen som danner poser.

Supplement

Natural Health and Longevity Resource Center sier at MSM gir støtte til muskler, leddbånd og sener.

Effect

MSM gir lindring fra betennelse og smerter ved å fjerne giftstoffer og væske fra cellene i kroppen din, og senke cellenes press, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center. Det tillater også næringsstoffer og vann trenger inn i cellene.

Mat Kilder

Alternativer til MSM kosttilskudd inkluderer mat kilder som hvitløk, linser, solsikkefrø, yoghurt og soyabønner, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center.

Dosering

Natural Health and Longevity Resource Center sier at den anbefalte daglige dosen er mellom to og seks tusen milligram.

Betraktninger

Natural Health and Longevity Resource Center viser at MSM er ikke anbefalt for personer med nyre forhold på grunn av sin effekt på metabolismen.

Forskjellen mellom metionin & MSM

Forskjellen mellom metionin & MSM


MSM er en av mange kosttilskudd markedsført som å være gunstig for helsen. Ifølge forskning biokjemiker Robert M. Herschler, Ph.D., gir MSM lettelse for en rekke forhold fra fordøyelsesproblemer til slitasjegikt på grunn av sin svovelinnhold. Svovel er et vesentlig element som kreves av kroppen, og mens det er sant at MSM kan være kilden for svovel, kropps allerede blir alt svovelet den trenger fra aminosyren metionin.

Metionin

Metionin en essensiell aminosyre som kreves av kroppen for proteinsyntese. Kroppen kan ikke produsere metionin selv; i stedet det er absorbert fra høy-protein matvarer som fisk, kjøtt og meieriprodukter. Metionin viktigste funksjon er som en kilde for svovel, et element viktig for mange metabolske prosesser. Ifølge Dr. Michael Lam, MD, er methionin som brukes til å syntetisere cystein og taurin i kroppen. Disse svovelholdige proteiner hjelper kroppen eliminere giftstoffer, bygge muskler og vev, redusere betennelse og støtte det kardiovaskulære systemet.

Methylsulfonylmethane (MSM)

MSM er også kjent som metylsulfonylmetan, metyl-sulfon eller dimetylsulfon. MSM Guide angir at MSM er syntetisert kjemisk ved hjelp av dimetylsulfoksyd og hydrogenperoksyd og inneholder 34 prosent svovel på vektbasis. Selv om det sies å være en kilde for kost svovel, Quackwatch fremgår at mesteparten av svovelet i MSM ikke absorberes av kroppen i det hele tatt. De har også oppmerksom på at mens det er ingen RDA for svovel, på grunn av høy-protein diett for mange amerikanere, ville det ikke være mulig å være svovel mangelfull uten å være veldig underernært.

Forskjeller

Metionin og MSM har forskjellige kjemiske strukturer og arbeide annerledes i kroppen. De biokjemiske mekanismene for MSM er dårlig forstått. Metionin er delt opp i mange essensielle forbindelser, kan herunder metabolitten SAM (s-adenosyl metionin), som er viktige i funksjonen av leveren. MSM er klinisk bevist for å lindre symptomene forbundet med slitasjegikt, men data om sine øvrige helseeffekter er stort sett anekdotisk. MSM er ikke vesentlig for funksjonen av legemet, selv om det kan ha en viss anvendelse som et anti-inflammatorisk supplement.

Ytterligere Betraktninger

For folk som spiser lav-protein diett, Dr. Micheal Lam, MD, anbefaler metionin kosttilskudd med en dose på mellom 500 og 4000 mg per dag. MSM Guide bemerker at doser av MSM mellom 1500 og 6000 mg har blitt undersøkt i kliniske studier, og at pasienter har fått opp til 100 g per dag uten syk effekter, men det gir ikke en standard anbefalte doseringen. Web MD sier at det ikke er nok vitenskapelig forskning for å støtte bruk av MSM for de fleste av forholdene det er anbefalt for.

Hva er de helsemessige fordelene av Barley pulver?

Bygg inneholder B-vitaminer, vitamin E og folinsyre, sammen med fiber, niacin og jern. Bygg er gunstig for generell helse og som et hjelpemiddel i en rekke helsemessige forhold. Innhenting av bygg i pulverisert form gir enklere inntak av større mengder.

Intestinal Protection

The fiber i bygg pulver beskytter mot hemorroider og kreft i tykktarmen. Barley pulver også fremmer veksten av fordelaktige bakterier i tarmen. Når den vennlige bakterier bryter ned fiberen i bygg, smørsyre, er propionsyre og eddiksyre opprettet. Smørsyre beskytter kolon, mens propionsyre og eddiksyre brennstoff muskel-og leverceller.

Senker kolesterol

Barley pulver er høy i beta glucan, noe som senker kolesterol. Beta-glukan stimulerer produksjonen av leveren galle som fjerner kolesterol fra kroppen. Jo mer galle produsert, desto mer kolesterol ryddet og fjernet via avføring.

Hjertesykdom

Barley pulver kan avverge hjertesykdom ikke bare fordi det senker kolesterolnivået, men også fordi det kan hindre åreforkalkning. Åreforkalkning er fortykkelse av arterieveggene. Den niacin i bygg pulver avbryter prosessen og forhindrer blodceller fra å klumpe å danne klumper.

Type II Diabetes

Barley pulver er en god kilde for magnesium. Magnesium har en direkte effekt på mengden av glukose og insulin produsert og frigjort i kroppen. Barley pulver forebygger type II diabetes. For de som allerede har diabetes, er bygg pulver gunstig for å opprettholde stødigere blodsukkernivået og for å redusere behovet for insulin.

Andre betingelser

Bygg kan også hjelpe med astma, gallestein og leddgikt. Det tilbyr postmenopausal kvinner beskyttelse mot brystkreft og hjertesykdom. Barley pulveret er laget av bygg, som er et fullkorn. Høyt inntak av fullkorn reduserer tungpustethet og betennelse assosiert med astma, spesielt hos barn. Stimulering av galle fra beta glucan i bygg pulver hjelper oppløse gallestein. Kobberet i bygg pulver bidrar til å produsere lysyl-oksydase, et enzym som er nødvendig for fremstilling og reparasjon av kollagen og elastin. Kollagen og elastin er bunnen av blodårer, ledd og bein. Det høye fiberinnholdet i bygg pulver reduserer en kvinnes risiko for brystkreft og hjertesykdom, spesielt hvis hun er postmenopausal og bruk av hormonbehandling.

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver


De helsemessige fordelene av gurkemeie pulver har vært kjent i århundrer. Nylig har forskere avdekket hvordan gurkemeie pulver fordeler helse. Den spennende nyheten om at curcumin, det viktigste bestanddel av gurkemeie, har ekte sykdomsbekjempelse evner bør føre til utvikling av mer potente curcumin forbindelser som kan bidra til å bekjempe en rekke sykdommer. Nylig oppdaget forskere hvordan curcumin i gurkemeie oppfører seg på cellenivå for å gi helsemessige fordeler - informasjon som ikke tidligere er kjent.

Historie

Gurkemeie er mye brukt som krydder i sørasiatiske oppskrifter. Gurkemeie helsemessige fordeler inkluderer bruk som en styrkende for en rekke forskjellige sykdommer som inkluderer sårheling, hjelpe fordøyelsen lidelser, som et anti-inflammatorisk og som en anti-bakteriell.

Fordeler

Funn av de helsemessige fordelene av gurkemeie er ikke annet enn gode nyheter. Utvikling av sykdomsbekjempende forbindelser fra naturen kan eliminere skadelige bivirkninger som kommer fra syntetiske farmakologiske stoffer. Naturlig helse entusiaster har allerede oppdaget hvordan gurkemeie kan føre til bedre helse.

Potensial

Forskere har studert de helsemessige fordelene av gurkemeie pulver i årevis, oppdager at curcumin som finnes i gurkemeie øker immunitet og reduserer cytokin (en markør for betennelse) nivåer i kroppen. Resultatene av forskningen gjør gurkemeie pulver attraktivt til bruk i en lang rekke sykdommer, blant annet hjertesykdommer forebygging, Alzheimers sykdom, diabetes og kreft. En nyere studie viser at curcumin i gurkemeie går inn i cellene i kroppen og "induserer segmentell bestilling i membranen," opptrer som et farmasøytisk legemiddel.

Funksjoner

Gurkemeie kremer, omslag, te og melk fylt med gurkemeie pulver kan brukes til healing. Gurkemeie kapsler kan også kjøpes for å benytte seg av de helsemessige fordelene av curcumin i gurkemeie pulver.

Advarsel

Det er trygt å bruke gurkemeie pulver til sine potensielle helsemessige fordeler. Høyt inntak av gurkemeie kan forårsake mage opprørt. Ingen andre negative effekter har blitt funnet ved bruk av gurkemeie pulver til fordel for helse. Fortell legen din hvis du bruker gurkemeie pulver kosttilskudd.

Goldenseal rot pulver Fordeler

Goldenseal rot pulver Fordeler


Goldenseal, også kjent som gul rot, oransje rot, indisk gurkemeie og øye rot, er en innfødt nordamerikanske plante som har en rekke bruksområder i alternativ og urtemedisin. Først brukt av indianere for å behandle pil sår og sår, har goldenseal root en tonic effekt på mange systemer i kroppen, særlig slimhinnene. Enten tas i kapselform eller tilført i kokende vann, gir goldenseal rot pulver flere helsemessige fordeler.

Luftveiene

Goldenseal reduserer betennelse og bidrar til å fjerne slim fra både luftveier og fordøyelsessystem. Spesifikke forhold som kan adresseres inkluderer bihulebetennelse, laryngitt, faryngitt, forkjølelse og influensa og betennelse i mandlene.

Fordøyelsessystemet

For de som lider av fordøyelsesproblemer som magesår, kolitt, gastritt og andre inflammatoriske tilstander, kan goldenseal rot pulver vise seg nyttig. I tillegg kan goldenseal forbedre leverfunksjonen og fordøyelsen og stimulere appetitten.

Genito-urinveiene

Goldenseal stimulerer ufrivillig muskler, noe som gjør den ideell for behandling av tunge perioder. Under fødsel, det øker effektiviteten av sammentrekninger. Når den brukes som en fuktighetskrem eller douche, kan vaginale infeksjoner som trost forbedre. Urt anti-bakterielle egenskaper bidra til å redusere betennelse og infeksjon i blæren.

Sirkulasjons / Nervesystemet

Goldenseal fungerer som en tonic og beroligende for nervesystemet, som produserer en beroligende effekt. Det senker også blodtrykket og forbedrer blodsirkulasjonen, noe som hjelper behandle åreknuter og hemorroider. Ifølge American Botanical Council, synes goldenseal å redusere LDL-kolesterolet.

Utvortes bruk

Når den brukes som munnvann, forbedrer goldenseal munnen infeksjoner og sår hals. Komprimerer lotion eller kan hjelpe irritert eller infisert hud, inkludert eksem og ringorm. Øredråper som inneholder goldenseal berolige øreverk. Kombinert med rosevann eller kamille, behandler det konjunktivitt og andre øyet betennelser.

Forsiktighetsregler

Goldenseal rot pulver bør ikke brukes under graviditet. Hvis du tar andre medisiner eller har en alvorlig medisinsk tilstand, snakke med legen din før du tar dette eller andre naturmidler. The Food and Drug Administration (FDA) har ikke vurdert disse påstandene.

Hva er Gurkemeie pulver som brukes for?

Gurkemeie pulver har vært brukt i tusenvis av år i mange forskjellige kulturer. Den brukes for en rekke medisinske formål inkludert betennelse og smertelindring. Gurkemeie kan også brukes i mat, kroppsprodukter og håndverk.

Natural Food Coloring

Gurkemeie pulver er ofte brukt som en naturlig konditorfarge i elementer som ost og smør.

Mosquito Repellent

Blandet med citronella eterisk olje, gurkemeie har vist seg å være effektive mot mygg.

Dying Silk

Historisk har gurkemeie blitt brukt til å farge silke, spesielt for buddhistiske munker.

Food Additives

Gurkemeie er ofte brukt som et tilsetningsstoff i pickles, kaker, popcorn, frokostblandinger og sauser.

Anti-inflammatorisk

En pasta laget av gurkemeie pulver kan være en effektiv lindring for betente ledd og muskler.

Advarsel

Gurkemeie har vist seg å forårsake milde livmor sammentrekninger, og bør kun brukes under veiledning av helsepersonell utøveren når du er gravid.

Bruk av Neem Pulver

Bruk av Neem Pulver


Neem pulver er en tørket og malt ekstrakt laget fra deler av neem treet (Azadirachta indica). Dette treet er medlem av mahogny familien som er innfødt til og ekstremt vanlig i India og Pakistan. Det har blitt innført i mange andre klima rundt om i verden, inkludert Karibia og Midtøsten. Neem er enten løvfellende eller eviggrønne, avhengig av beliggenheten, og er kjent for sine mange medisinske bruksområder.

Loppe og Insect kontroll

Pulverisert neem bladene er støvet på dyr som en loppe kontroll produkt. Dette utnytter de naturlige insektmidler i neem treet. Samme kvalitet gjør det til et effektivt insektmiddel når de blandes inn i huden lotion.

Soppdreper

Neem pulver er effektiv mot en rekke sopp, inkludert de som forårsaker fotsopp, ringorm, og tarmproblemer, samt flere gjær-lignende sopp, i henhold til 1992-bok, "Neem: A Tree for å løse globale problemer", som er en rapport fra et panel av styret on Science and Technology for International Development National Research Council.

Antibiotika Effects

Den samme rapporten viser at neem olje har blitt vist i studier å ha en undertrykkende effekt mot visse stammer av Staphylococcus og salmonellabakterier. Det betyr imidlertid ikke påvirke mange andre vanlige bakterier som E. coli eller lungebetennelse. Det er uklart hvorvidt Neem pulver har de samme gunstige virkning.

Anti-virus Effects

Det er allment antatt, særlig i India, at neem har antivirale egenskaper. Foreløpige vitenskapelige studier har vist noen antivirale egenskaper, blant annet hemming av Hepatitt-B, sier utviklingsminister National Research Council rapport.

Pain Relief

Kliniske studier, sier rapporten, har vist at neem ekstrakter er effektive smertestillende, som reduserer smerte, antipyretika, som reduserer feber, og anti-inflammatoriske, som reduserer betennelse. Noen av de anti-inflammatoriske stoffer har blitt patentert som legemidler.

Herbal behandlinger for Betennelse

Betennelse er et symptom på mange sykdommer og tilstander, og kan påvirke nesten en hvilken som helst del av kroppen. Ledd, hud, muskler og organer kan alle bli betent, forårsaker smerte og ubehag. Herbal rettsmidler er et alternativ for dem som ikke kan eller ikke ønsker å ta medisiner. De fleste naturmidler ikke er FDA-godkjent, så du bør alltid sjekke med legen din før du bruker noen urte stoffet til å behandle betennelse.

Anti-inflammatorisk urter

Flere urter har anti-inflammatorisk egenskaper, og de fleste har ikke de ubehagelige og noen ganger farlige bivirkninger av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som vanligvis brukes til å behandle betennelse. Det er over et dusin urter som brukes til å behandle betennelse, men tre av de mest brukte urter er gurkemeie, ingefær og boswellia.

Tradisjonell kinesisk og ayurvedisk medisin har både brukt gurkemeie å lindre leddgikt smerter og betennelser i århundrer. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) dyr og laboratorieprøver har tilbudt noen bevis for at gurkemeie kan være et effektivt anti-inflammatorisk. NCCAM utfører ytterligere tester på mennesker å bestemme gurkemeie sin helsemessige fordeler. Gurkemeie har få bivirkninger, selv om NCCAM advarer om at høye doser eller langvarig bruk kan forårsake fordøyelsesbesvær. Personer med galleblæren forhold bør ikke ta gurkemeie som det kan forverre tilstanden.

Ingefær er en anti-inflammatorisk urt som har blitt brukt over hele verden for matlaging og medisinske formål. De anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper av ingefær har ikke blitt grundig undersøkt, men NCCAM studerer disse effektene. Det er svært få bivirkninger forbundet med ingefær, selv i langvarig bruk. Pulverisert ingefær kan forårsake mage-tarmbivirkninger, slik som oppblåsthet, kvalme, halsbrann og gass, i enkelte individer.

Boswellia ekstrakt kommer fra harpiksen som finnes i barken av Boswellia treet. Det har vært brukt i kinesisk og ayurvedisk medisin med gode resultater. Som de fleste urter, er det svært få bivirkninger forbundet med boswellia, men noen mennesker kan oppleve magesmerter, diaré, halsbrann, kvalme eller utslett.

Former for antiinflammatoriske Urter

Gurkemeie underjordiske stengler er tørket og knust til et fint pulver. De fleste helsekost og holistisk helse butikker selger gurkemeie i en rekke former, inkludert te, kapsler og flytende ekstrakter. Pulverisert gurkemeie blandet med varmt vann for å lage en lime kan bidra til å avlaste betennelse fra hudsykdommer, som eksem.

Ingefær er svært lett å få tak. Det er best å kjøpe ingefær fra holistisk medisin forhandlere eller helsekostbutikker for å sikre et kvalitetsprodukt. Den underjordiske stengler av ingefær planten er tørket og solgt som en hel rot, tabletter, kapsler, flytende ekstrakter og te.

Boswellia ekstrakt kan finnes på de fleste helhetlig helsekostbutikker. Det er vanligvis solgt i tablett eller kapselform, men noen forhandlere kan tilby flytende og te versjoner. Boswellia er ofte blandet med andre urter, for eksempel ingefær og hellig basilikum, for å øke sin anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper.

Healing Fordeler med MSM

Healing Fordeler med MSM


De hyppige tilbakekalling og skadelig bivirkninger av tradisjonelle medisiner er bare et par av grunnene til at mange forbrukere søker alternative eller komplementære kosttilskudd for behandling. De er organiske i naturen og arbeide med kroppen naturlig å fremme helbredelse. Dessuten er omfattende informasjon tilgjengelig via internett og andre kilder for å hjelpe forbrukerne lage kvalitets beslutninger om deres helse. For eksempel kan en pasient med astma, allergi eller leddgikt være tilbøyelig til å prøve MSM (Methylsulfonylmethane), etter å ha lest om dens egenskaper og effektivitet.

Astma

Astmapasienter kan oppleve betennelse i luftveiene og har ekstreme problemer med å puste. Fluid kan også bygge opp i lungene og sette deres helse i fare. MSM bekjemper disse sykdommer ved å forebygge og redusere betennelser og kontrollert tilførsel av væske. Følgelig er lungekapasiteten økes og pusting er enklere.

Allergier

"Achoo" er en vanlig lyd som vi hører når vi eller noen andre nyser. Oftere enn ikke, er det en reaksjon på et allergen i det omgivende miljø. Allergener varsle immunsystemet som et fremmedlegeme har invadert kroppen og bør ødelegges. Stoffer som MSM kan motvirke allergener. Svovelet i MSM styrker celleveggen, detoxifies cellene og eliminerer frie radikaler. Denne fremgangsmåten bidrar til å fjerne allergenet fra kroppen raskt.

Gikt

Artritt forårsaker betennelse og stivhet i leddene. Kalsium innskudd bygge opp og mye smerte lidd mens du utfører rutineoppgaver. Leddgikt er vanlig hos eldre, men kan plage både unge og gamle. Svovel i MSM er nyttig for å redusere betennelse, bryte opp kalsium betennelse, og forbedre fleksibilitet og elastisitet. Svovel er naturlig produsert av kroppen og er avgjørende for bindevev helse.

Om MSM Fordeler

MSM, metylsulfonylmetan, er en forbindelse som er markedsført som en naturlig kilde for svovel for et diett-supplement. Mens noen leger som naturopathic leger og kiropraktorer hensikt sine fordeler, dens effekter er under tvist.

Osteoporose

I en klinisk studie, pasienter med osteoporose som tok MSM hadde mindre smerte enn de som ikke gjorde det. De hadde også bedre funksjon i sine sammenføyninger. På samme tid, kan forskere ikke finne noen anti-inflammatoriske virkninger av MSM.

Allergier

MSM har også vist seg å lindre symptomer hos personer som lider av sesongmessige allergier.

Blære Fordeler

Forskere er for tiden utforsker fordelene ved MSM for personer med interstitiell cystitt, en betennelse i blæren. I dyrestudier har MSM vist seg å være nyttig for den tilstanden.

Snorking

En spray laget av MSM har vist seg å bidra til å redusere støynivået og alvorlighetsgraden av snorking.

Andre Exploration

MSM blir nå etterforsket som en mulig behandling for tilstander som kreft og forstoppelse.

MSM Behandling for leddgikt

Metyl sulfonyl metan, eller MSM, er en kjemisk forbindelse som forekommer naturlig i mange matvarer. Det er relatert til dimethylsulfoxyd (DMSO) som har vært en langvarig hjemme bøte for leddgikt. Ifølge NYU Langone Medical Center, bryter DMSO ned i MSM i kroppen som har ført medisinske forskere til å stille spørsmål om MSM kan være å foretrekke behandling for leddgikt.

Kilder

MSM er en svovelforbindelse som finnes i sjømat, kjøtt, kaffe, sjokolade, melk, frukt, hvitløk, løk og andre grønnsaker. MSM er også tilgjengelig som et supplement. Du kan kjøpe den i kapselform, som pulver, væske eller hudkrem. Det er ofte funnet i kombinasjon med to andre leddgikt kosttilskudd, glukosamin og chondroitin. En studie ved University of Maryland Medical Center rapporterer at 6000 mg MSM gitt smertelindring til personer med leddgikt i kneet og hadde ingen syke bivirkninger.

Sikkerhet

Siden MSM er et stoff som finnes i mat, er det tenkt å være trygg selv i høye doser. Ingen negative bivirkninger er kjent, men det er ikke kjent om MSM er trygt å administrere til gravide kvinner eller barn. Det er ikke kjent om MSM samhandler med andre medisiner. Du bør snakke med legen din før du tar MSM kosttilskudd dersom du bruker reseptbelagte medisiner.

MSM Kremer

Det er ikke klart om MSM kan lett absorberes gjennom huden som DMSO kan. Kremer og lotion som inneholder MSM kan ikke være effektiv. Hvis du bruker DMSO krem ​​for å få MSM, bør du være forsiktig. DMSO er et kjemisk biprodukt som kan inneholde urenheter. Ikke bruk industrial-grade DMSO. Ikke ta DMSO internt da dette kan føre til alvorlige bivirkninger. Mulige bivirkninger av DMSO omfatter svimmelhet, kvalme, diaré, oppkast, hodepine og irritasjon av huden.

Bruk

Mye kontrovers omgir anvendelse av MSM. Det har ikke vist seg å være effektiv, selv om den har støtte i befolkningen som leddgikt behandling. The Arthritis Foundation anbefaler at du kjøper MSM fra en etablert og anerkjent selger og foreslår at du starter med en dose på 500 mg to ganger daglig og øke mengden til du ser en effekt. Det kan ta opp til to måneder for å se resultater. Ved høyere doser, kan du oppleve magebesvær eller kramper som kan lindres ved å senke dosen. Hvis du ønsker å bruke DMSO, anbefaler Arthritis Foundation du ber legen din for en medisinsk karakter kilde fordi industriell karakter er ofte tilbys til allmennheten.

Hvordan å redusere betennelse

Hvordan å redusere betennelse


Kroppen din reagerer på vevsskade og infeksjon med en betennelsesreaksjon utviklet for å gjenopprette de involverte nettstedet til normal tilstand. Selv om omfanget av reaksjonen er forskjellig, er betennelse fundamentalt den samme enten det utvikler seg på grunn av en bump på leggen eller en livstruende infeksjon. Betennelse fører til forutsigbare tegn og symptomer, inkludert rødhet, varme, hevelse og smerte. Redusere betennelse lindrer disse tegn og symptomer, som er nyttig hvis du opprettholde en smertefull skade eller lider av en kronisk inflammatorisk sykdom. Fysiske tiltak og medisiner tjene som den primære mekanismer for å redusere betennelse.

Hvordan å redusere betennelse

•  Påfør en ispose til smertefulle skader på eller nær hudens overflate, slik som forstuinger, tøyninger, blåmerker og mindre brannskader. Ice fungerer også bra for å lindre betennelser i forbindelse med en leddgikt blusse opp eller bursitt. La icepack i stedet for 20 til 30 minutter; gjenta hver to til tre timer. Blodkar i skadet område innsnevrer i respons til den kalde temperatur, som fører til reduksjon av hevelse og smerte komponenter av den inflammatoriske reaksjon. Fortsett å anvende is til 1-3 dager, avhengig av alvorligheten av skaden og den tilhørende smerte og hevelse.

Fjern eventuelle inflammatoriske triggere; dette er ikke på langt nær så komplisert som det høres ut. Betennelse normalt utvikles i respons til en fysisk trigger, som kan være en skade, bakterier eller en fremmed substans. Så lenge avtrekkeren fortsetter, fortsetter den inflammatoriske reaksjonen fullt gjennomløp. Omvendt, fjerne trigger reduserer betennelse. For eksempel, hvis du faller av sykkelen og skrape hendene og knærne, må du rengjøre alt av skitt og rusk ut av sårene for de inflammatoriske reaksjoner på disse nettstedene for å avta. Tilsvarende, hvis du utvikle en inflammatorisk hudreaksjon som svar på en kjemisk i miljøet, vaske den fornærmende stoffet av huden din og unngå videre kontakt er avgjørende for å lindre betennelser.

Hvis legen foreskriver et antibiotikum, soppdrepende, antiparasitic eller antivirale medisiner, ta alle medisinen som anvist. Disse medikamenter hjelpemiddel ved fjerning av bor inflammasjons triggere, inkludert bakterier, virus, sopp og parasitter. Som din infeksjonen forsvinner, løser tilhørende betennelsesreaksjonen.

Begynn en kort behandling med et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID, hvis det er nødvendig. Alle medisiner i denne gruppen redusere betennelse ved å forstyrre den intrikate kjemiske signalisering er nødvendig for å opprettholde en betennelsesreaksjon. Over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproxen natrium; er det flere andre reseptbelagte NSAIDs. Den anti-inflammatoriske handlinger av disse medikamentene ansvar for sine smertestillende effekter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som foreskrevet av legen din for kroniske inflammatoriske tilstander. Pågående betennelse karakteriserer flere vanlige sykdommer, inkludert revmatoid artritt, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, psoriasis og kronisk obstruktiv lungesykdom. Reduksjon av inflammasjon beviser vitale å styre organ og vev ødeleggelse assosiert med slike sykdommer. Kortikosteroider såsom prednison og kortison, og andre immunsystem regulatorer forblir bærebjelker for behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer.

Hint

  • Bruk is til en skade så snart som mulig etter at det oppstår for å minimere hevelse og inflammasjon.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden din; pakk den inn i et håndkle hvis du ikke har en ispose tilgjengelig.
  • Ring legen din eller gå til nærmeste akuttmedisinsk anlegget hvis tilstanden din forverres.
  • NSAIDs kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinal blødning og en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Gjennomgå advarsel på over-the-counter NSAIDs og bruke bare som anvist. Kontakt legen din hvis du har spørsmål om hvorvidt det er trygt for deg å ta en av disse medikamentene.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Symptomer på akutt betennelse i mandlene

Når diagnostisert med akutt betennelse i mandlene, er du lider av en plutselig betennelse i mandlene på grunn av en viral eller bakteriell infeksjon. Mye som kronisk betennelse i mandlene, denne formen for tilstanden bringer med seg en rekke uønskede symptomer.

Sår hals og smerte

For folk flest, betennelse i mandlene forårsaker symptom på en sår hals på grunn av en hevelse i mandlene. Dette er ofte ledsaget av en viss grad av smerte eller problemer med å svelge, og kan også utløse heshet eller tap av stemmen.

Misfarging

Hvis du skulle åpne munnen, sammen med betennelse, vil mandlene ofte vises rød eller spettet med små, hvite flekker.

Feber og hodepine

En lavgradig feber, kjører hvor som helst mellom 99 og 101 grader C, er et annet vanlig symptom på betennelse i mandlene. Noen ganger er denne feber også forbundet med et tilfelle av "kroppstemperatur" og periodisk hodepine.

Hevelse

Mens flertallet av mennesker som lider av betennelse i mandlene står overfor en betennelse i mandlene, er det ikke uvanlig at kjertlene rundt halsen og opp i kjeven til også å oppleve noe hevelse.

Magesmerter

Selv om ikke et vanlig symptom hos voksne, noen barn med betennelse i mandlene også lider av en viss grad av magesmerter.

Behandling

Hvis du er plaget med en viral form for betennelse i mandlene, egenomsorg tiltak er egentlig det eneste alternativet for behandling. Dette er på grunn av motstands virus har til medisiner, kan så varme væsker og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å forenkle den tilhørende smerte og andre symptomer. Med bakteriell form, et antibiotikum, som penicillin, brukes til å behandle infeksjonen, men du kan også være lurt å vurdere å ansette egenomsorg tiltak for å bidra til å avlaste noen av dine symptomer.

Hjem rettsmidler for betennelse

Betennelse kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, inkludert underliggende sykdommer som nyresykdom eller leddgikt. Betennelse kan også være forårsaket av dehydrering, blære infeksjon eller de sene stadier av svangerskapet. Forstuinger og stammer er enda en grunn for betennelse. Imidlertid kan lindre betennelser oppnås ganske enkelt ved hjelp av hjemme rettsmidler.

Blære og nyre Betennelse

Hvis du lider av blære eller nyre betennelse, drikke rikelig med tranebærjuice før infeksjonen og betennelsen har gått bort. Cranberry juice er en naturlig antibiotika, og har fordeler fremfor vanlige antibiotika som noen ganger selv forårsake andre infeksjoner, som for eksempel gjær infeksjoner.

Ginger

Ginger (Zingiber officinalis) besitter de samme medisinske egenskaper som NSAIDs som ibuprofen, som er godt kjent som en anti-inflammatorisk narkotika. Ginger undertrykker prostaglandiner i kroppen som aktiverer inflammatoriske responser. Ingefær brukes også for sin antinausea, smertestillende og sukker-moderer effekter i kroppen.

Pomegranate Juice

Drikk tre åtte-unse glass granateplejuice hver dag for lindring av generell betennelse. Den anti-inflammatoriske effekten av granateple polyfenoler arbeide for å redusere hevelse ved å krympe vev som er mettet med overflødig væske.

Quercetin

En anti-inflammatorisk forbindelse og histamin-inhibitor, quercetin forekommer naturlig i visse frukter og grønnsaker, og er et kraftig fytokjemikalier eller næringsstoff. Gode ​​kilder til quercetin inkluderer brokkoli, rød og gul løk, røde druer, hvitløk og epler. Legge til mer frukt og grønnsaker til din diett som inneholder dette fytokjemikaliene forbedrer inflammatoriske problemer.

Cold Water

Hovne og betente ankler er snart avhjelpes ved å dyppe dem i en bøtte med kaldt vann i noen minutter. Det kalde vannet krymper vev, noe som gir rask lindring til anklene når du har vært på føttene for lange eller har blitt sittende nede for lenge samler væsker. En rask spasertur er en god måte å få blodsirkulasjonen i gang og for å fjerne overflødig væske fra kroppen som forårsaker hevelse.

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte


Kronisk blindtarmbetennelse er forskjellig fra akutt blindtarmbetennelse både i alvorlighetsgrad av symptomer og hyppigheten av diagnose. Subtilitet av kroniske vedlegg-betennelse symptomer kan gjøre en betimelig diagnose vanskelig. Bevissthet om symptomene er avgjørende for forebygging av alvorlige eller livstruende problemer.

Vedlegg

Vedlegget er en smal rør som strekker seg fra tykktarmen. Dette 3 1/2-tommers orm-lignende vedheng kan ha noen infeksjon-kampene evner, men det er ikke en viktig kroppsdel.

Vedlegg Problemer

Blindtarmbetennelse, både akutt og kronisk, oppstår når det er betennelse i vedlegget. Røret kan bli blokkert med avføring eller slim, som fører til betennelse og infeksjon.

Symptomer

Hvis du lider av kronisk blindtarm betennelse, kan du ha en generell følelse av ubehag. I tillegg til følelsen fatigued, kan du ha generell følelse av ubehag i magen, spesielt i de lavere eller sentrale deler av magen. Mild kvalme og mild magesmerter kan også forekomme, som strekker seg over måneder med tid, i stedet for dager (i motsetning til symptomer på et influensavirus).

Kronisk Appendisitt

Du kan være tilbøyelig til å avfeie den mildt smertefulle symptomer på kronisk blindtarm betennelse. Ignorerer den pågående, subtile symptomer kan føre til utbredt tarminfeksjon og muligens død, hvis ikke fanget og behandles i tide.

Behandling for kronisk betennelse

Kronisk blindtarm betennelse er vanligvis ikke behandles gjennom kirurgi, som med akutt blindtarmbetennelse. I stedet, leger vanligvis behandle kronisk blindtarm betennelse med kraftige antibiotika. Imidlertid, hvis de antibiotika ikke klarer å eliminere infeksjon, kan kirurgisk fjerning av tillegget være nødvendig.