Digidexo.com

nesemusling trykk i hodet

Tegn på hodet Congestion

Hodet eller nesetetthet er en tilstand som oppstår når mucus (vanligvis kalt snørr) bygger seg opp i luftveiene i nesen og blokkerer passasjen av pusten. Congestion kan ofte bygge opp langt inn i hodet og noen ganger føles som om det er nesten nær ørene. Lunger er forårsaket av mange faktorer, og er et symptom i stedet for en sykdom i seg selv. Men dette symptomet kan forårsake smerte og lidelse på egen hånd. Det er viktig å vite når du kan være overbelastet for å behandle den med riktig medisin.

Luftveisobstruksjon

Er det vanskelig å puste? Føles det som om du puster gjennom noe? Dette kan være fordi du puster gjennom noe. Når du er overbelastet, bygger slim opp i nasal luftveiene. Dette er en forsvarsmekanisme som kroppen bruker når den prøver å hindre at fremmedlegemer, som virus eller bakterier, kommer inn i kroppen. Hvis nesen føles koblet opp, er det mulig at du har hodet lunger.

Slim Discharge

Når for mye slim bygger seg opp i nesegangene, vil det ofte utslipp gjennom neseborene og noen ganger også gjennom halsen og munnen. Dette er en ubehagelig følelse og kan ofte føre til slim svelger eller en rennende nese. Dette symptomet oppstår vanligvis i tandem med generell slim buildup.

Hoste og nysing

Slim buildup hindrer luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Noen ganger kroppen vil forsøke å rense luftveiene ved hoste eller nysing. Selv om du hoster eller nyser er vanlige symptomer på andre sykdommer, de er vanligvis forbundet med hodet lunger og slim buildup generelt.

Hodepine

Hodepine er et vanlig resultat av lunger. Noen ganger slim buildup blir for tungt, eller nasal vev blir for betent og hoven, for nesen for å bli kvitt all overflødig slim. Når dette skjer, vil slim buildup begynne å bygge trykk i hodet som kan føre til hodepine.

Urolig mage

Selv om ikke vanlig, er det mulig for lunger til å føre til en urolig mage. Dette skjer vanligvis når for mye snørr svelges. Selv om det ikke er skadelig, vil svelge for mye ofte føre til en kvalm og urolig mage. Hold en serviett eller lommetørkle rundt når du er overbelastet for å unngå å svelge slimet ved å spytte den ut.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

Med mer enn 26 millioner amerikanere lider av migrene, de farmasøytiske selskapene tjener enorme inntekter på medisiner ment for å behandle, og selv forebygge migrene. Noen av disse medikamentene har risikable bivirkninger eller kan være vanedannende når det brukes i lengre perioder av gangen. Andre migrene medisiner er ikke veldig effektivt, eller kan skape rebound hodepine når det brukes ofte. Hvis du lider av migrene, vil du kanskje vurdere å prøve å lette din migrene med andre virkemidler før nå for en flaske medisinering.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

•  Finn ut om varme eller kalde omslag bidra til å lindre smerten fra migrene. I noen tilfeller kan du finne at verken varm eller kald gjør mye for å hjelpe din smerte og ubehag. Prøv å bruke en varm pakke for en stund. Hvis det virker ineffektive, gi en kald pakke en prøve. Du vil sannsynligvis finne at en fungerer bedre enn den andre i å gi en viss grad av komfort.

Ta den dag fri fra jobb eller skole når du er på høyden av din migrene. Legge seg ned å hvile ofte gjør en migrene mer utholdelig. Stående fot, eller kan være uutholdelig når lider av migrene. Hviler i sengen kan lindre noen av trykket og mest uutholdelig smerte forbundet med det felles migrene.

Limit lyd og visuell stimulering så mye som mulig. Lys og lyder er ofte tortur når du har en migrene hodepine. Slå av lyset i rommet der du hviler. Prøv å ikke ha TV på eller musikk å spille, slik at du ikke er plaget av lyd og lys. Spør alle i huset for å være så stille som mulig for et par timer mens du forsøker å gjenopprette fra din migrene.

Prøv en dråpe eller to av essensielle olje av lavendel for å hjelpe deg å slappe av under en migrene. Lavendel har avslappende egenskaper som kan gjøre det mulig for deg å unngå å spenne muskler i hodet og nakken. Det er viktig å anerkjenne den potensielle starten på en migrene for å kunne bruke dette midlet før hodet smerte er i full kraft. Når du begynner å føle deg hodepine, trykk i hodet, ubehag i nakke og skulder muskler, nå for lavendelolje.

Bruk hjem massasje for å hjelpe til med å gjøre din migrene litt mer utholdelig. Prøv å massere templer med hendene. Dette kan noen ganger hjelpe til å eliminere noen av de verste smerte eller trykk. Hvis din migrene er assosiert med nakke og skuldersmerter, spør noen som er med deg hjem til forsiktig melding nakke og skuldre.

Hint

  • Ikke prøv noe alternativ behandlingsmetode eller kosttilskudd før du rådføre deg med din lege.

Macrobid bivirkninger

Macrobid er en resept antibiotika som brukes til å behandle blæren og urinveisinfeksjoner forårsaket av bakterier. Macrobid dreper bakterier ved å forstyrre de kjemiske prosesser i bakteriene. Det er tatt muntlig i pilleform og er vanligvis foreskrevet for å bli tatt to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Som med alle antibiotika, er det viktig å ta all medisin foreskrevet, selv om symptomene forsvinner i løpet av noen få dager. Ikke etterbehandling et kurs av Macrobid kan tillate infeksjonen å gå tilbake.

Nevrologiske symptomer

Døsighet og svimmelhet er kjente bivirkninger av Macrobid, og selv om de er ingen indikasjon på et problem, bør brukerne være forsiktig før de vet hvordan medisinen påvirker dem. Noen nevrologiske bivirkninger av Macrobid kunne bety et problem, og bør rapporteres til en lege. Disse inkluderer bisarre eller uvanlige oppførsel, nummenhet eller en kriblende følelse i fingre og tær, og en følelse av økt trykk i hodet.

Gastrointestinale symptomer

Mild kvalme og oppkast sammen med et tap av matlyst er ofte rapportert av folk tar Macrobid, men de trenger ikke bety en mulig komplikasjon. Men du bør informere legen din dersom du opplever kraftig diaré, blodig avføring eller magesmerter og kramper mens du tar Macrobid.

Sykdom Symptomer

Noen bivirkninger av Macrobid er lik de fleste opplever når de har vanlige sykdommer som en forkjølelse eller influensa. En feber eller frysninger kan forekomme hos noen mennesker, men det er ingen grunn til bekymring. Imidlertid bør en kronisk hoste og generell sykdomsfølelse eller ubehag rapporteres til legen din.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Macrobid inkluderer mild hoste og mild til moderat hodepine. Disse bivirkningene er ikke en indikasjon på et problem, men bør rapporteres til legen din hvis de blir belastende.

Andre alvorlige bivirkninger

Noen andre bivirkninger av Macrobid kan bety et problem som må rapporteres til legen din i tilfelle behandling er nødvendig. Disse omfatter et inflammed bukspyttkjertel, som er karakterisert ved en øket puls, mage ømhet og kvalme og oppkast; brystsmerter; kortpustethet; og gulsott.

Hva er noen av symptomene på hetetokter?

De fleste kvinner opplever hetetokter når du går gjennom overgangsalder. Ifølge Mayo Clinic, så mange som tre av fire kvinner lider av disse plutselige bølger av varme. Symptomer på hetetokter varierer i alvorlighetsgrad fra en person til den neste. Noen kvinner har hetetokter så alvorlige at de forstyrrer normale aktiviteter, mens andre opplever svært milde symptomer.

Heat

Det vanligste symptomet på hetetokter er varme. En plutselig følelse av varme sprer seg over overkroppen, ansikt og nakke. Varmen kan være mild eller svært intens, og er ofte ledsaget av en følelse av trykk i hodet. Under en varm flash, ansikt, hals og øvre bryst har ofte en blussende utseende som ligner rødmende. Den rødmende kan også spredt over armene og røde klatter kan vises.

Nattesvette

Når hetetokter skje om natten, blir de kalt nattesvette. Disse kan være alvorlige nok til å avbryte en god søvn. Det er ikke uvanlig for en kvinne å våkne i løpet av en natt svette og finne henne natt klær og sengetøy gjennomvåt av svette.

Andre vanlige symptomer

Andre vanlige symptomer på hetetokter inkluderer en plutselig rask hjerterytme og overflødig svette, særlig over overkroppen. Noen kvinner opplever en kjølt følelse som hot flash passerer.

Mindre vanlige symptomer

Noen kvinner opplever en følelse av tretthet med hetetokter. Dette kan være delvis på grunn av søvnmangel assosiert med nattesvette, og overgangsalder generelt. Svakhet og en svak eller svimmel følelse noen ganger oppstå under en varm flash.

Frekvens

Hetetokter varierer i hyppighet og varighet. Noen kvinner opplever flere en dag, mens andre kan ha bare noen få hver måned. Noen kvinner aldri oppleve hetetokter. Selv om de fleste hetetokter avta i løpet av noen få minutter, kan de vare så lenge som 30 minutter.

Betraktninger

Symptomer på hetetokter kan oppstå når som helst på dagen eller natten. Selv om de kan være svært ubehagelig og irriterende, trenger hetetokter ikke krever medisinsk behandling med mindre de er alvorlige nok til å forstyrre normale aktiviteter.

Symptomer på en Beef bendelmark

Beef bendelorm infeksjoner resultere fra å spise biff som er blitt forurenset av bendelorm egg eller larver. Mange folk ikke opplever noen uvanlige symptomer når infisert med en bendelorm. Du kan finne indikasjoner på infeksjon, men hvis du vet hva du skal se etter.

Larve Bendelorm infeksjon

En larve vil føre til ulike symptomer enn en voksen bendelorm fordi det kan reise gjennom blodårene til forskjellige steder i kroppen. Symptomer inkluderer magesmerter, feber, lungesmerter, hoste, gulsott, kramper, følelse av trykk i hodet og til og med blindhet.

Voksen Bendelorm infeksjon

Når symptomene er erfarne, de inkluderer manglende evne til å absorbere næringsstoffer, svakhet, magesmerter, kvalme, uforklarlig vekttap, diaré og mangel på matlyst. Infiserte mennesker kan også legge merke til ormen segmenter eller egg i avføringen.

Langsiktig Infeksjon

Folk som har blitt infisert med en bendelorm i lang tid kan vise mer alvorlige symptomer. Disse inkluderer cyste formasjon, klumper, vitaminmangel, høy feber, kramper, betennelse i tarmen, svimmelhet og bakterieinfeksjoner.

Behandling

Legen din kan enkelt behandle bendelorm infeksjon med en anti-parasittiske narkotika, som vil drepe bendelorm. Han kan også også foreskrive kortikosteroider og flere anti-parasittiske medisiner for å behandle cyster og andre skader forårsaket av ormen.

Fun Fact

Ifølge medisinsk nettsted Merck.com, kan bendelorm bli opptil 30 meter lang.

Sinus hulrom Infeksjoner

Hvert år tusenvis av mennesker opplever infeksjoner av sinus hulrom, en tilstand oftere referert til som bihulebetennelse. Kjenne tegn på en bihulebetennelse kan hjelpe behandling av smertefull tilstand flytte sammen raskere.

Infeksjon

Sinus arbeid i nasal luft og membran-system, som produserer slim. Dette slimet passerer gjennom nese og svelg, plukke opp støv, bakterier og bakterier. Når forsvar av bihulene blir svekket, begynner de å tillate bakterier og bakterier for å angi dem, ofte blir smittet.

Symptomer

Symptomene på en bihulebetennelse er hodepine, smertefullt trykk under øyet området som føles som en hodepine, rennende nese, gul eller veldig tykt slim. Det er vanligvis også en enorm følelse av trykk i hodet som kan bli verre når hodet er oppreist.

Årsaker

De fleste bihulebetennelse er forårsaket av bakterielle infeksjoner, men de kan også være forårsaket av forurensende stoffer, allergier og virus.

Behandling

Fordi de fleste bihulebetennelse er forårsaket av bakterier, er en lege besøk og en resept på antibiotika vanligvis nødvendig for vellykket behandling. Noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe administrere symptomer inkluderer å bruke en varm komprimere på den infiserte sinus, drikke varm væske, hvile og holde passasjer klare ved å blåse nesen.

Komplikasjoner

Selv om det er sjeldent, kan noen tilfeller av sinusitt strekker seg inn i hjernen eller øyne, forårsaker skader på disse organer. Andre komplikasjoner som bronkitt, kronisk hoste eller astma kan skyldes drypp av slim fra den infiserte sinus.

Mold og Svimmelhet

Ifølge en 1999 studie gjort ved Mayo Clinic, nesten alle kronisk bihulebetennelse var forårsaket av mugg infeksjoner. Disse soppsporer er alle rundt oss, og noen form kolonier i fuktige steder i husene våre. Utvidet eksponering for muggsopp kan gjøre deg syk.

Hva er mugg?

Mold, en form for sopp, er mikroskopiske organismer. Disse parasittene feste til fuktig organisk materiale for å få næringsstoffer som trengs for å overleve. Muggsporer, reproduksjonsorganene av sopp, kan forårsake allergiske reaksjoner, og noen studier tyder på at de kan selv produsere muggsoppkolonier i kroppen og forårsake bihulebetennelse.

Mold forurensning

Når et hus er forurenset, produserer giftig svart mold flyktige muggkolonier som vokser i fuktige kjellere, i takrenner og på bad rundt utett toaletter og utette rør. Personer utsatt for giftig mold ofte opplever svimmelhet.

Symptomer på Mold Infeksjon

Symptomer utstilt ved personer utsatt for giftig mold omfatter svimmelhet, tretthet, luftveisproblemer, og trykk i hodet. The Mayo Clinic Rapporten slår fast at 94 prosent av pasienter med kronisk bihulebetennelse hadde muggkolonier i sine bihulene.

Forebygging / løsning

For å unngå toksiske mold forurensning som kan forårsake svimmelhet, eliminere fuktighet forårsaket av rør lekkasjer. Rene takrenner ofte og stoppe grunnvann sigevann ved å drenere vannet vekk fra huset.

Livsstilsendring

Ikke spis mat som inneholder mugg, som sopp, tørket frukt, og alderen oster. Bære en maske når formen antallet er høyt. Bruk et klimaanlegg for å fange muggsporer, og bruke en avfukter for å eliminere fuktighet.

Sure Fire botemidler for bakrus

Sure Fire botemidler for bakrus


Å bli kvitt en bakrus er ingen enkel oppgave. Gjennom årene har folk kommet opp med merkelige og uvanlige metoder for å lindre hodepine, kvalme og tretthet som kan komme etter en natt med tung drikking. Men de fleste helseeksperter er enige om at bakrus kan kun kureres med noen grunnleggende egenomsorg taktikk, ikke en magisk pille eller kur-all supplement.

Spis noe

Spise kan være det siste som virker tiltalende etter å ha våknet opp med en bakrus, men mat kan være en god måte å absorbere alkohol fortsatt igjen i kroppen etter en natt med drikking. Egg, i særdeleshet, har blitt sies å være en god bakrus mat. Egg inneholder cystein, som kan hjelpe leveren sammenbrudd giftstoffer fra alkohol. Hvis maten gjør kvalmen verre, prøver å spise en svært liten del av noe lett fordøyelig som frukt eller hele korn brødet.

Drikke

Det er allment kjent at drikking tørker kroppen. Det er en god ide å drikke ett glass vann for hver alkoholholdige drikke fortært, men en bakrus krever også rikelig med væske. Siden kroppen mister mineraler og salter fra å behandle alkohol, drikke en flaske av en sportsdrikk eller elektrolytt-forbedret vann for å hjelpe fylle og hydrate celler. Urtete, for eksempel peppermynte eller ingefær, kan også bidra til å berolige en urolig mage og lette symptomer på kvalme.

Epsom Salt Bath

En Epsom salt bad er en enkel og effektiv måte å redusere symptomer på bakrus, spesielt hodepine. Epsom salt hjelper slappe hovne blodårer og kan trekke giftstoffer ut av huden. Tømme et par kopper Epsom salt inn i et varmt bad og suge i minst 20 minutter. Denne bakrus middel kan også ha en beroligende virkning på oppblåsthet eller trykk i hodet.

Sleep

Når alt annet svikter, er søvn en av de beste måter å kurere en bakrus. Faktisk, kan tid og hvile helt lindre bakrus symptomer. Hvis det er mulig, sette fri fra jobb eller husarbeid før symptomene er borte. Påfør en kald komprimere til hodet og slå av mobiltelefoner og TV i noen timer. Anstrenge seg for å få ting gjort i stedet for å hvile vanligvis bare gjør en bakrus verre.

Overgangsplager: hetetokter og Legs

Hetetokter er en vanlig foreteelse i overgangsalder. Tre av fire kvinner opplever hetetokter med overgangsalderen. Medisiner og behandling er tilgjengelig for å redusere alvorlighetsgraden av hetetokter.

Hetetokter i bena

Hetetokter i bena med overgangsalder er store eller små flekker av varme som blusser opp under huden. Lengden av tid som den varme flash-varer varierer.

Andre symptomer

Andre symptomer når opplever en varm flash inkluderer trykk i hodet ved utbruddet av den varme flash; varme (som kan føle seg veldig intens) som spres gjennom ansiktet og overkroppen; en blussende utseende med rød, kløe og blotchiness av huden i ansiktet ditt, øvre bryst og hals; og svette, rask hjerterytme, og en kjølt sensasjon som hot flash avtar.

Årsaker

Den eksakte årsaken er ikke kjent. Imidlertid, tegn og symptomer peker på faktorer som påvirker funksjonen av kroppens termostat --- hypothalamus. Hypotalamus regulerer grunnleggende prosesser og kroppstemperatur. Reduksjonen i østrogen i overgangsalderen kan også forstyrre hypothalamus funksjon, som fører til hetetokter.

Risikofaktorer

Ikke alle kvinner opplever hetetokter. Risikofaktorer som øker sjansene dine for å oppleve hetetokter inkluderer røyking, fedme, fysisk inaktivitet, og etnisitet.

Komplikasjoner

Søvnproblemer er ofte oppleves med overgangsalderen. Å våkne opp på grunn av hetetokter og nattesvette er ofte opplevd. Over tid kan dette føre til kronisk søvnløshet. Hukommelsesproblemer, kan angst og depresjon oppstå hvis søvn problem er forlenget.

Terapi

Hormonbehandling er vanligvis foreskrevet for moderate til alvorlige hetetokter. Østrogenbehandling er den mest effektive av den hormonelle behandlingen for hetetokter. I noen tilfeller kan leger foreskrive progesteron terapi.

Hvilke vitaminer må tas for å redusere hodepine?

Hodepine har en rekke årsaker. Spenninger og stress er 2 av de mest hyppige grunnene folk får hodepine. Sinus er en annen; de forårsaker trykk i hodet og ansiktet. Migrene påvirker mange, forårsaker mye smerte og angst. Vitaminer kan være en måte å bidra til å redusere antallet og alvorlighetsgraden av hodepine, spesielt migrene. Sørg for å diskutere kosttilskudd du tar med legen din fordi du tar for mye av enkelte vitaminer kan ha uønskede bivirkninger.

B Complex Vitaminer

Vitamin B-2, også kjent som riboflavin, har vist seg lovende i nedad migrene smerte og frekvens. B-2 er nødvendig for kroppen å absorbere visse næringsstoffer, for eksempel jern og vitamin B-6. Du kan også finne B-2 i maten du spiser, for eksempel egg, melk, brokkoli, beriket korn og brød. Vitamin B-6 hjelper fremstillingen serotonin i hjernen og er også effektiv i reduksjon av hodepine. Vitamin B-12 bidrar til å eliminere såkalte "hjernetåke" eller mangel på konsentrasjon som i sin tur kan forårsake hodepine å oppstå fra spenningen av å ikke være i stand til å fokusere på arbeidet.

Magnesium

Hvis du har lite magnesium, kan du lider av hodepine, spesielt migrene. Siden magnesium hjelper blodårene til å slappe av som letter blodstrømmen, er hodepine holdt i sjakk. Du kan være lav i magnesium på grunn av visse kosttilskudd problemer, for eksempel for mye kaffe, sukker, natrium, alkohol og visse Colas. Andre ikke-kosttilskudd elementer forårsaker en magnesiummangel vil være høy svette, narkotika, kroniske smerter og diuretika. Inntak av 400 mg magnesium tre ganger om dagen kan bidra til å eliminere hodepine.

Kalsium

Foruten å være bra for skjelettet og for å forsinke utbruddet av osteoporose, slapper kalsium musklene, gir bedre blodstrøm gjennom kroppen og bidrar til å forebygge hodepine. Mange hodepine stammer fordi blodårene er innsnevret. Ved å roe musklene rundt blodårene, kan du hemme spasmer oppstår.

Fiskeolje kosttilskudd

God for hjertet, fiskeolje kosttilskudd inneholder omega-3 fettsyrer og bidra til å redusere betennelse. Fiskeolje vil arbeide med magnesium og kalsium for å gi en vanlig nedgang i antall hodepine du har. Matvarer med omega-3 fettsyrer inkluderer sardiner, tunfisk, makrell og laks.

Bioflavonoider

Bioflavonoider er antioksidanter som gir absorpsjon av vitamin C som fremmer sunn blod fartøy vegger og forbedrer blodsirkulasjonen. God sirkulasjon gjør blodstrømmen enklere, så hodepine frekvens avtar. Du kan finne bioflavonoider i visse matvarer og drikke, for eksempel tyttebær, selleri, brokkoli, grønne bønner og svart te.

Spinal hodepine behandling

En rotere hodepine, også referert til som et innlegg dural punktering hodepine (PDPH), oppstår når cerebrospinal fluid er fjernet fra kroppen. Cerebrospinal fluid bidrar pute hjernen. Ved å fjerne noe av væsken i hjernen ikke er fullstendig støttet, noe som fører til smertefull hodepine. Det tar seks til åtte timer for spinalvæske til å regenerere. Men hvis det er en lekkasje på stedet av den Spinal Tap (trelast punktering), vil kroppen være å spille catchup til lekkasjen er stengt. Flere behandlinger finnes for spinal hodepine, inkludert hvile, hydrering, medisiner og blod patcher.

Symptomer

Det er flere symptomer på en rygg hodepine. Disse symptomene vil også være til stede i andre typer hodepine, slik som migrene. Hvis du opplever dem innen 24 til 48 timer etter en ryggmargsprøve, da de er forbundet med en spinal hodepine.

Mild til alvorlig hodepine er kjennetegn symptom på at en person opplever. Hodepinen forverres når personen står vertikalt (stående eller sittende). Hodepinen blir bedre når du ligger nede. Svimmelhet og kvalme oppstår ofte med en spinal hodepine. En persons visjon kan også endres, for eksempel å bli uskarpt.

Blood Patch

En blod lapp vil ofte utføres ved intervensjon er nødvendig for å behandle en spinal hodepine. For å utføre en blod plaster, må en lege å først trekke blod fra pasienten. Da blodet er satt inn rundt området der rygg springen oppstått. Blodpropp, noe som bidrar til å redusere eller stoppe lekkasje av spinalvæske. Dette gjør at hullet i ryggmargen til å lukke uten å lekke spinalvæske.

En 2006 artikkel av Dr. Robert Gaiser, publisert i Current Opinion i anestesiologi, gjennomgått litteratur om spinal hodepine. Han fant at 72 prosent av disse hodepine løst etter 7 dager uten intervensjon. Leger er ofte nølende til å utføre blod flekker på grunn av risikoen for infeksjon. Det er en risiko for infeksjon helst en Spinal Tap, er epidural eller blod patch utført.

Dessverre er det ingen strenge retningslinjer for når en blod patch bør administreres. Det er en leges personlige preferanser. Noen leger vil bruke en blod patch etter 24 timer. Andre vil vente flere dager til en uke før administrering én.

Medisinering

Ulike medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe med spinal hodepine. Smertestillende midler brukes vanligvis. En lege kan fortelle en pasient å bruke en over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, acetominiphen eller naproxen. Reseptbelagte smertestillende midler, for eksempel narkotika, kan godkjennes av en lege. Migrene medisiner, for eksempel sumatriptan, kan også være foreskrevet for å gi lindring.

Rest

Fastsettelse er en av de beste tingene en person kan gjøre når lider av en spinal hodepine. Når i denne stilling (supine) er det mindre trykk mot hodet, slik at hjernen til å bli bedre støttet. Det overveldende flertallet av leger vil ha en pasient bruke dette som et første alternativet for behandling. De fleste spinal hodepine vil rydde opp etter 24 til 48 timer med sengeleie.

Hydration

Kroppen reproduserer cerebrospinalvæsken den mister fra en Spinal Tap. Til riktig gjøre dette, trenger kroppen å være hydrert. Noen som ikke er riktig hydrert kan ikke reprodusere spinalvæske like lett, og dermed spinal hodepine kan vare lenger. En kombinasjon av sengeleie og drikke væske, helst vann, kan bidra til å bidra i gjenoppbyggingsprosessen.

Botemidler for en spenning hodepine

Spenningen hodepine er en av de mest vanlige typer av hodepine. De forårsaker en vedvarende, kjedelig smerte hvor som helst fra undersiden av halsen til bunnen av hodet på baksiden. Hodepinen er forbundet med triggerpunkter, som er følsomme områder i nakkemusklene. De som lider av spenningshodepine vanligvis føler en smertefull bankende eller en følelse av trykk rundt hodet. Heldigvis botemidler for spenningshodepine er tilgjengelig.

Medisinering

Spenningshodepine er vanligvis ganske mild og kan kureres med over-the-counter medisiner som aspirin, Tylenol eller Motrin.

Amitriptyline er en resept antidepressiva brukes til å hindre utbruddet av spenningshodepine. Det må tas daglig, ikke bare når en hodepine vises.

Paracetamol, en resept smerte medisin som inneholder kodein, fungerer godt for spenningshodepine. Det er nødvendig å ta en full dose når hodepinen starter og deretter ta en ny dose flere timer senere hvis hodepinen ikke har sunket.

Trening

Spenningen hodepine forekommer oftere hos personer som ikke regelmessig trening. Så for å unngå spenningshodepine, prøv jogging, turgåing, svømming, sykling eller annen aerob trening. Det er ikke kjent hvorfor trening lindrer spenningshodepine og hindrer deres utbruddet. Det kan være at trening lindrer spenninger og stress, som er viktige faktorer i å starte spenningshodepine. I tillegg til å hjelpe med hodepine, trening også vil ha nytte av en persons generelle fysiske helse.

Avslapping

Ulempen med å trene er avslappende. Relaxation bidrar til å lette spenning og stress, som i sin tur forhindrer at spenningshodepine starter. Ta en tur eller ta en pause fra rutine. Få en massasje, spesielt en nakke og skuldermassasje. Slapp av i et varmt bad. Alle disse avslapping teknikker kan hindre en spenningshodepine.

Eliminere Stress

Depresjon, spenninger og stress er triggere for spenningshodepine. Unngå stressende miljøer og situasjoner når det er mulig. Lær noen puste og avspenningsøvelser å gjøre under stressende situasjoner for å unngå utbruddet av spenningshodepine. Besøker en rådgiver eller psykolog kan hjelpe. Mennesker som er deprimerte oppleve mer hodepine, så se en lege hvis du har en alvorlig depresjon.

Diary

Noen spenningshodepine lider har funnet en kur for sin hodepine gjennom journalføring eller dagbok. Legg merke til hvor og når hver hodepine oppstår, hvor alvorlig det er og hvor lenge det varer. Legg merke til noe du tror kan ha utløst hodepine. Etter nok oppføringer, vil et mønster dukke opp, og det kan avsløre hva som utløser for å unngå, slik som sinne, stress, dårlig holdning mens du leser, anstrengte øyne eller sult.

Perilymph Fistel Behandling

Inne i øret, er det en liten membran som kalles den ovale eller runde vindu som skiller det indre øret, som er fylt med væske, fra mellomøret. En rift i denne membranen er forårsaket en perilymph fistel. Det skyldes først og fremst ved hodetraumer, selv om forandringer i trykk i hodet (for eksempel de som påløper under dykking) og øreinfeksjoner er mulige gjerningsmannen. Behandling er henvist til enten sengeleie eller, i alvorlige tilfeller, kirurgi.

Symptomer

Balanse problemer, forårsaket hovedsakelig av mellomøret trykkendringer som påvirker det indre øret, er det viktigste symptomet assosiert med en perilymph fistel. Disse balanse problemer kan være ledsaget av svimmelhet, svimmelhet, kvalme og noen ganger oppkast. Tinnitus, eller øresus, kombinert med et tap av hørsel, kan forekomme. Anstrengende øvelser og en økning i høyde kan forverre symptomene og bør derfor unngås inntil fistel er reparert.

Medisinsk og Hjem Behandling

Enkelt sengeleie, sammen med å holde hodet hevet, er det første anbefalte metode for behandling av en perilymph fistula. Avhengig av alvorligheten av fistula, kan denne behandlingen etterfølges i 5 til 7 dager som vanligvis fører til fullstendig helbredelse. Hvis en oppfølging eksamen avslører fistel fortsatt å være til stede, kan kirurgi bli foreslått å reparere den. Hvis flyr, bruker ørepropper hjelper fordi de reduserer svingninger i trykket i øret. Noen medikamenter kan bli anbefalt, for eksempel beroligende diazepam, mer kjent som valium, og lorazepam.

Kirurgi

De fleste leger foretrekker å utføre kirurgi bare hvis symptomene ikke rydde opp etter en måned, mens andre foretrekker å utføre kirurgi bare hvis den underliggende årsaken til fistula er på grunn av traumer eller kirurgi, ifølge Troy Callender, MD, i en artikkel på Baylor College of Medicine nettsted (se lenke i Referanser).

Kirurgi innebærer vanligvis å utforske mellomøret og leter etter en klar væske i vinduet nisjer. Å få en tilstrekkelig visning av fistelen seg selv kan kreve en rekke spesialiserte teknikker, slik som Trendelenburg, indre halsvene kompresjon og valsalva. Selv om en fistel ikke blir funnet, tetting vevet med enten fascia (bindevev), fett, løs areolar vev eller perichondrium (bindevev rundt brusk) anbefalt, som fistelen kan bare være for små til å se.

Ventilasjonsrør

En annen form for kirurgisk behandling er bruk av en ventilasjonsrøret. Refererer en 2003 utgaven av "Otology & Neurotology," Timothy Hain, MD, på Svimmelhet-og-Balance.com sier at ventilasjonsrør, noe som reduserer trykk og bevegelse av trommehinnen i mellomøret (trommehinnen), er nødvendig for å lindre effektene forårsaket av en fistel eller annen skade (se lenke i Resources).

Endoskopisk Guidet Reparasjon og Shunts

En annen form for kirurgi inkluderer fistel reparasjon styrt av et endoskop (ikke anbefalt på grunn av begrenset siktelinjen), og bruk av en shunt. Ifølge en 2006 artikkel finnes i "Journal of Nevrokirurgi", en shunt kan være fordelaktig i de med lammende hodepine, svimmelhet og tinnitus forårsaket av perilymphatic fistler, men Hain rapporterer de bare vurderes i ekstreme tilfeller og prosedyren er ikke allment tilgjengelig (se lenke i Resources).

En studie publisert i november 2001 utgaven av "Otology & Neurotology" viste at "endoskop-guidet runde vinduet reparasjon", som bruker en myringotomy (trommehinnen snitt) og en tympanoscope, var en effektiv og minimal invasiv metode for å finne fistler og vurdere behovet for reparasjon av perilymph fistler.

Hvordan er Fluid fra øret Drenert?

Bihulene er Koblet

De fleste av de større åpninger i det menneskelige hodet er innbyrdes forbundet ved en serie av skjulte passasjer kollektivt kjent som bihulene. Under normal drift er disse rørene lette bevegelsen av forskjellige fluider rundt hodet, slik at naturlig forekommende slim renne fra nese og ører inn i halsen. Hvis bihulene blir irritert, kan strømmen av væske bli hemmet, og skaper en følelse av trykk i hodet, hodepine, vondt i halsen, eller infeksjoner i ører, nese og svelg.

Mellomøret væske renner Gjennom Sinus

Mens et utvalg av rør inne i hodet arbeide sammen for å oppnå sine dreneringsformål, er den spesifikke rør som tjener øret kalt øretrompeten. I normal drift, ventilerer øretrompeten den midtre og indre øret og gir naturlige slim og væske for å renne ned i halsen. Fra tid til annen, men blir øretrompeten betent eller blokkert, og denne væsken blir fanget inne i øret som resulterer i en følelse av fylde, tap av hørsel, og øresmerter. Hvis øretrompeten blir betent eller blokkert, og øret blir infisert, kan leger foreskrive antihistaminer, antibiotika og allergi medisiner for å redusere trykket og blokkering i øretrompet; Disse legemidler vanligvis gjenopprette røret til normal drift, slik at trykket fluid å renne inn i halsen.

Ytre øret væske renner Utvendige

Væske i den ytre delen av øret vanligvis ikke renne ned øretrompeten. I stedet blir fluider i øregangen blokkert av trommehinnen og kan bare unnslippe på samme måte som de kom inn i øret: gjennom øregangen og det ytre øret. I motsetning til mellomøret, betyr det ytre øret produserer naturlige væsker som kan settes fast. I stedet er i ørekanalen belagt med et mye tykkere slim vanligvis anerkjent som ørevoks; Hvis væske, som de fra en dusj eller et svømmebasseng, inn i øregangen når en stor samling av voks er til stede, kan væsker blir fanget og ute av stand til å flykte. I denne tilstand, kjent som svømmer øre, kan noen svelling ytterligere begrense muligheten av fluidet til avløp. En lege kan forskrive antibiotika øredråper som løsner fanget væske og la det renne, eller helsepersonell kan administrere en smertefri prosedyre som kalles en "vanning" for å rengjøre det ytre øret. I noen svært sjeldne tilfeller kan væske fra det ytre øret og øregangen reise gjennom en ødelagt trommehinnen og inn i mellomøret; i disse tilfeller, fortsetter fluidet videre inn i bihulene, til slutt trenger inn i halsen. Personer som opplever en drenering følelse i halsen mens svømming eller dusjing bør oppsøke lege, da denne tilstanden er vanligvis forbundet med en alvorlig skadet trommehinnen som kan føre til permanent hørselstap.

Er det mat som er bra for Sinus allergi?

Sinus allergi er forårsaket av innånding av irritanter, for eksempel støv, røyk, bil røyk og pollen. Disse irritanter tette bihulene, som hindrer bihulene fra drenering, forårsaker en opphopning av væske produserer trykk i hodet og ansiktet. Hvis du lider av sinus allergi, er det noen matvarer som kan bidra til å minske symptomene.

Rice Milk

Produkter som inneholder ris melk i stedet for kumelk kan ha en gunstig effekt på sinus symptomer. Laktose, sukker som forekommer naturlig i meieriprodukter, skaper Candida gjær, som kan legge til tette bihuler. Skifte meieri bidrar til å eliminere gjær fra kroppen, minske sinus problemer.

Soyamelk kan også brukes i stedet for melk og meieriprodukter; Men tykner soya slim, som kan øke symptomer under en sinus allergi angrep. Soya er en god erstatning når du opplever ingen akutte sinus symptomer.

Antioksidanter og vitamin C

Grønne grønnsaker, slik som salat, spinat, samt bær og hvitløk alle har betydelige antioksidantegenskaper. Øke mengden av antioksidanter inneholder matvarer vil ha en positiv effekt på immunsystemet, som deretter mer effektivt bekjempe sinus allergi. Drikker som inneholder antioksidanter inkluderer grønn tenåring, rødvin og druejuice.

Mange friske frukter og grønnsaker, for eksempel appelsiner, jordbær, tomater og kål, er også gode kilder til vitamin C. Styrking vitamin C i kosten bidrar til å bekjempe sinus allergi og eradicates symptomene raskere.

Extra Virgin Olive Oil

Extra virgin olivenolje er en av de mest effektive måtene å bekjempe sinus allergi. Oljen fjerner faktisk Candida gjær fra tarmen, slik at gjær som skal skylles ut av kroppen med annet avfall. Extra virgin olivenolje kan legges til kostholdet på flere måter. En enkel måte å øke extra virgin olivenolje i kostholdet er å erstatte olje for smør i noen oppskrift som bruker smør til matlaging, inkludert sautéing og baking. Olivenolje kan også brukes som salatdressing og for å dyppe brød.

Bivirkninger av Moclobemide

Bivirkninger av Moclobemide


Moclobemide er en resept monoaminoksidasehemmer narkotika brukes til å behandle visse typer depresjon. Det fungerer ved å blokkere virkningene av monoaminoksidase i nervesystemet. Store mengder av alkoholholdige drikker bør unngås mens på denne medisinen. Dette stoffet er tilgjengelig i tablettform. Noen bivirkninger har forekommet hos pasienter som ble behandlet med moklobemid.

Hjerte og sirkulasjons Relaterte Effects

Noen bivirkninger har forekommet med moklobemid som direkte innvirkning på hjerte eller sirkulasjonssystemet, og disse effektene trenger øyeblikkelig legehjelp. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter opplevde rask eller racing hjerteslag. Brukere kan oppleve en sterk pounding av hjertet og hjerteslag kan bli uregelmessig eller usedvanlig sakte. Høyt blodtrykk har blitt rapportert av brukere av dette stoffet. Brystsmerter har utviklet seg i noen mennesker.

Nervous System og relaterte effekter

Moklobemid pasienter har rapportert noen bivirkninger relatert til nervesystemet og disse effektene bør diskuteres med lege. Ifølge Mayo Clinic, har noen lagt merke til mild til moderat hodepine eller trykk i hodet. Angst, tåkesyn og andre synsforstyrrelser er mulig med dette stoffet. Brukere av dette stoffet trenger for å få opp sakte fra liggende eller sittende stilling for å unngå svimmelhet, svimmelhet eller besvimelse. Irritabilitet, rastløshet og nervøsitet har skjedd med denne medisinen. Noen mennesker har lagt merke til skjelvinger eller risting i armer og ben.

Gastrointestinal og urin Effects

Gastrointestinale og urin bivirkninger har utviklet i Moclobemide brukere og disse effektene må bringes til lege oppmerksomhet. Ifølge Mayo Clinic, har noen individer merke fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Endringer i appetitt har forekommet med pasienter som ble behandlet med dette stoffet. Folk har klaget over smerter eller straining under avføring og vannlating. Økt vannlating har blitt rapportert.

Andre effekter

Andre bivirkninger er rapportert hos pasienter som ble behandlet med moklobemid og disse effektene trenger medisinsk hjelp. Ifølge Mayo Clinic, har folk klaget over uvanlig tretthet eller svakhet. Endre i smakssans, blødende tannkjøtt og økt svetting har oppstått. Muskel og leddsmerter ble rapportert av noen pasienter.

Overdose

Pasientene må få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis de merker tegn på en moklobemid overdose. Ifølge Mayo Clinic, uro og forvirring er tegn på en overdose av dette stoffet. Redusert reflekser og kramper er rapportert. Tap av hukommelse, ekstrem tretthet og utydelig tale er mulig på høye doser. Pasienter kan kaste opp eller bli kvalm i overdosetilfeller.

Spesifikk urtete til hjelp i Sinus infeksjoner

Spesifikk urtete til hjelp i Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse, også kjent som bihulebetennelse, er preget av hovne bihuler, forårsaker kraftig trykk i hodet og pustevansker. Forkjølelse, bakterier, allergier eller sopp kan forårsake bihulebetennelse. Urtete effektivt kan lette varigheten og redusere symptomer.

Typer

Urter som brukes til å behandle bihulebetennelse inkluderer lakris, eukalyptus, peppermynte, ingefær, sitronmelisse og solhatt.

Funksjon

Lakris og peppermynte er anti-inflammatorisk, klarner eucalyptus slim buildup, reduserer ingefær hodepine, kan sitronmelisse bekjempe noen typer virus og bakterier, og Echinacea øker immunrespons.

Betraktninger

Hvis ingen av de ovennevnte te er kompatible med din gane, mener at alle typer varm te gir damp som fukter nesen og bihuler og forårsaker mucus å flytte ut av kroppen.

Forebygging / løsning

Hvis du er utsatt for bihulebetennelse, forbruker mat eller drikke høy på antioksidanter, spesielt vitamin C og E, kan bidra til å forhindre tilbakevendende infeksjoner. Te inneholder granateple eller blåbær gi beskyttende antioksidanter.

Advarsel

Hvis du har en allergi mot ragweed, unngå solhatt.

Hvordan behandle Rumpe Byller

Byller er nesten alltid smertefullt, spesielt når den er plassert på baken, fordi de kan gjøre det vanskelig for deg å sitte ned. Behandling av koke kan fremskynde healing, og tidlig behandling kan hindre senere komplikasjoner som kan kreve en tur til legen.

Bruksanvisning

•  Påfør varme til å koke. Du kan sitte i et varmt bad, tar seg ikke å sitte direkte på byllen. På den annen side, kan du plassere en varmeflaske på koke i 10 til 15 minutter. Heat bringer hvite blodceller og antistoffer mot infeksjonen.

Tapp pustule når den danner hvis du vil. Du vet dette har skjedd når et hode danner på koke, slik at det ser ut som en stor Whitehead. For å gjøre dette, lage et lite hull i hodet med en sterilisert nål. Du kan sterilisere en nål ved å dyppe den i rubbing alkohol eller ved å koke det. Dette trinn kan være unødvendig, ettersom den begynner å koke kan renne av seg selv.

Varm opp området igjen til hastighet drenering. Du kan søke veldig lett trykk rundt hodet på byllen for å hjelpe de væsker unnslippe, men ikke hull på byllen, klem den eller klemme den, fordi dette kan ytterligere irritere den.

Byller kan spre seg, og noen som kommer i kontakt med pus som drenerer fra din byll kan deretter utvikle en også. Clean drenering koker ofte, kast kluter som brukes, eller kok dem å redusere sjansene for å spre smitte til andre deler av kroppen din, eller til andre mennesker.

Besøk legen hvis byll ikke begynner å vise bedring i noen dager, spesielt hvis det koke ligger i sprekken mellom rumpeballene. Koker i denne plasseringen vanligvis krever behandling av en medisinsk faglig. Du bør også gå til en lege hvis du har feber.

Tips og advarsler

  • Bruk en antibakteriell såpe for å rengjøre området flere ganger daglig.
  • Ikke sitt eller legge press på koke når det er mulig, da dette vil bremse drenering og healing.

Prognose av hodeskade

Folk utvikler vanligvis en skade i hodebunnen sin, hjernen eller skallen på grunn av en bilulykke, faller fra et høyt sted eller påvirkning av et objekt. Hodeskade ofte bare fører til en mindre ytre skader, men folk med indre hodeskader kan utvikle en hjerneskade.

Prognose

De fleste hodeskader er ikke dødelig fordi folks skallen beskytter dem, ifølge University of Maryland Medical Center. Noen mennesker med en alvorlig hodeskade utvikle langvarige eller permanente talevansker; lammelser; beslag og / eller problemer med sine sanser.

Statistikk

Ca 1,4 millioner mennesker opprettholde en traumatisk hjerneskade hvert år på grunn av en alvorlig hodeskade, ca 50.000 av dem dør, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Symptomer

Folk har en vanskeligere tid å komme seg etter en hodeskade hvis de går inn i koma; utvikle hukommelsestap, en kontusjon eller hjerne blødning eller slutte å puste, ifølge Neurology Channel.

Hjem Behandling

En person har en bedre sjanse til å komme seg etter en hodeskade hvis du ikke flytte ham, utføre hjerte-lungeredning på ham hvis han ikke puster og / eller legge trykk på hodet såret, ifølge Mayo Clinic.

Medisinsk behandling

Leger ofte foreskrive diuretika å redusere mengden av kroppsvæsker hos pasienter med hjerneskade. Mange mennesker med en traumatisk hjerneskade trenger å gjennomgå en operasjon for å få skadede blodkar i hodet eller hjernevev reparert eller trykk i deres skallen redusert.

Homeopatiske Sinus Relief

Hvis du lider av sinus smerte, vurdere homøopati. Homøopatiske midler kan trygt og effektivt lindre mange vanlige sinus forhold, enten de oppstår fra allergier, forkjølelse eller influensa. Homøopatiske midler, i motsetning til konvensjonelle medisiner, bruker naturlige stoffer - blant annet urter, andre planter og mineraler - for å lokke fram en reaksjon i kroppen til å begynne helbredelse.

Kalium bichromicum

For allergier som bringer på bihuleproblemer, kan du prøve mineral rette Kalium bichromicum. Symptomer og forhold som tilsier bruk av Kalium bichromicum for sinus problemer inkluderer lunger som forårsaker hodepine og bedring av symptomer når du ligger nede, når du er i varme omgivelser, og når fast press plasseres over neseryggen.

Pulsatilla

Hvis din lomme problemene omfatter hyppige smerter, prøv plantebasert middel Pulsatilla. Pulsatilla er også referert til som Small Pasque blomst og Wind Flower, og vokser i hele Nord-og Sentral-Europa, samt Danmark og Tyskland. Andre symptomer som indikerer bruk av Pulsatilla for sinus problemer inkluderer en rennende nese med hoste, smerter som er mer dominerende på høyre side av ansiktet, rennende øyne og smerte som oppstår når nesen er berørt. Symptomene vil vanligvis bedre med frisk luft og ved skånsom bevegelse eller trening.

Dulcamara

For bihuleproblemer med tilhørende utslipp fra både øyne og nese, kan du prøve plantebasert middel Dulcamara. Andre symptomer som indikerer at Dulcamara kan være riktig middel inkluderer smertefullt trykk i hodet og følsomhet for kalde og fuktige omgivelser. Symptomene vil vanligvis bedre når du er i varme, tørre omgivelser.

Hepar sulphuris

For bihuleproblemer som er forbundet med vanlig forkjølelse, kan du prøve mineralbaserte middel Hepar sulphuris. Ytterligere indikasjoner på at Hepar sulphuris kan være riktig middel for sinus og luftveisproblemer er smerter i bihulene, som kan strekke seg til ørene, og følsomhet for kald luft, så mye slik at eksponering for kald luft utløser nysing. Symptomer vil tendere til å forbedre med varme.

Mercurius solubilis

Når sinus problemer er brakt videre av en forkjølelse eller influensa, kan du prøve mineralbaserte rette Mercurius solubilis. Andre tegn som tyder på Mercurius solubilis kan være en hensiktsmessig middel inkluderer en rå, brennende følelse med hyppig nysing og forbedring med hvile og stabile temperaturer.

Tips og advarsler

Det er alltid best å konsultere med en lisensiert, profesjonell homeopat i ditt område for rette anbefalingene og doseringer.

For å kjøpe homøopatiske midler, sjekk din lokale helse-mat butikk, organisk-mat markedet eller din lokale stoffet butikken.

Informasjonen i dette dokumentet er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning; det er ment for informasjonsformål.