Digidexo.com

lus gratis flass

Flass Sammenlignet Lice

Flass Sammenlignet Lice


Lus og flass kan se like i utseende og produsere mange av de samme symptomene, men de to er faktisk veldig forskjellige. Med bare litt kunnskap om begge deler, bør du være i stand til å diagnostisere tilstanden bare ved synet og grundig undersøkelse.

Flass

Flass er en hudsykdom som ligger på hodebunnen. Resultatet er noe mer enn døde hudceller som har flaket av fra hodebunnen. Det kan dukke opp i både store og små flak. Den døde huden er vanligvis en hvit eller grå farge og kan ofte bli funnet på klærne til den enkelte så vel. Flass er også kjent for å forårsake kløe, noe som kan føre til en rød hud irritasjon.

Hodelus

Hodelus er små, brune, seks-legged parasitter som er omtrent på størrelse med et sesamfrø. De har en tendens til å bevege seg mye så de er ofte lett å se. Lus, som er overlevert gjennom menneskelig kontakt, lever av blod. Hunnene legger små hvite, off-white eller klare egg, kjent som nits. Eggene er mindre enn lus og ovale. Både lus og deres egg, kan være vanskelig å finne ut av håret og hodebunnen.

Hvordan se forskjell

Virkningene av lus og flass (kløende hodebunn og tilstedeværelsen av små hvite "flak") begge er svært like. Du kan ofte se forskjell, men ved å prøve å trekke ut "flake" fra håret og hodebunnen. En flass flake er lett flyttbar. Lus, på den annen side, vil henge ved overflaten, noe som gjør dens fjerning mye vanskeligere. I tillegg er lus plassert på hodebunnen mens flass kan ofte ses hele håret eller på tøyet, samt hodebunnen.

Behandling

Flass er ofte lettere å behandle enn hodelus. Det finnes flere løsninger, inkludert å bruke reseptbelagte sjampo, vaske hodebunnen med eddik, og utnytte urte oljer og geleer. Å behandle lus, er det også resept og over disk sjampo, kremer og lotions. Du vil imidlertid også behov for å vaske i varmt vann enkelte elementer, for eksempel laken og putevar, at lus kan ha kommet i kontakt med.

Forskjellen mellom hodelus og flass

Lus er betegnelsen på små parasittiske insekter som lever av menneskeblod og lever i håret. Flass er en vanlig hudlidelse som oppstår når en skalp er for tørr eller irritert.

Identifikasjon av Lice

En lus bug (eller lus) er en seks-legged insekt omtrent på størrelse med et sesamfrø og gulbrune i fargen. Lus grep håret tett og kan ikke bare bli vasket ut.

Identifikasjon av flass

Flass kan gjenkjennes som hvite flak av død hud som kan variere i størrelse. De kan lett flyttes på en håret og kan flyttes av håret hvis du blåser på den.

Symptomer på Lice

Den mest fremtredende tegn på lus er intens kløe den forårsaker. Noen ganger kan til og med føle insekter krypende.

Symptomer på Dandruff

Flass kan også føre til kløe, som varierer i intensitet avhengig av alvorligheten av tilfellet.

Er det Lus eller flass?

Den gylne regelen av lus identifikasjon er at hvis du kan flytte objektet med en lett berøring eller ved å blåse på det, er det flass. Lus crawl for fort til å virkelig bli sett, og lus egg (nits) er faktisk limt til håret og kan ikke flyttes med mindre avskåret eller ekstrahert med en spesiell kam.

Hvordan se forskjell flass & Lice

Ingen liker å ha en kløende hodebunn. Enten det er et resultat av tørr hud, flass, eller hodelus, finne lindring er nødvendig. Dessverre, kan flass og lus ligne på det blotte øye, og begge kan forårsake alvorlige kløe. Riktig identifisering av flass fra hodelus er nødvendig for effektiv behandling. Å kunne skille mellom lus og flass er ganske enkel og kan gjøres i komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

•  Legg merke til de områder av hodebunnen som er kløende. Lus har en tendens til å navigere mot baksiden av hodet og rundt ørene.

Undersøke hodet ved hjelp av god belysning, helst i løpet av dagen, hvor belysning er mest optimal. Ved hjelp av en lupe kan hjelpe.

Innse at lus ser annerledes ut fra sine egg, som er kalt "nits." I første omgang er lus gjennomskinnelig, likner et riskorn. Etter "mate" eller suge blod, lus varierer i farge fra grå til rødbrun og varierer i størrelse fra én åttendedel til en fjerdedel tomme. Eggene er klar eller hvit og hold deg nær bunnen av skaftet av håret nær hårfestet.

Bruk en kam for å skille en liten mengde hår.

Løft håret opp og flikke den med fingeren. Flass vil lett falle bort, eller ut av håret, mens egg vil fortsette å holde seg.

6. Vurdere situasjonen. Hvis du identifisere lus, umiddelbart ringe fastlegen din for profesjonelle forslag om behandling og videre behandling.

Tips og advarsler

  • Oppfordre barna til ikke å dele personlige elementer, for eksempel kammer, børster, luer eller skjerf, for å unngå lus sprer seg. Rutinemessig sjekke for lus hos små barn.
  • For å hindre spredning av lus, ikke gå tilbake til jobb eller skole før lus har blitt effektivt fortrengt.

Oljer for Lice

Oljer for Lice


Et større problem enn hodelus infestation alene er de plantevernmidler som brukes til å behandle denne kløende tilstand. Den amerikanske hodelus Information Center advarer: "Hvis et produkt er i stand til å drepe et insekt på kontakt, er det et plantevernmiddel og bør brukes med ekstrem forsiktighet." Velg trygge og effektive oljer for behandling av lus som lar barnets hår myk, glatt, og lus gratis.

Olive Oil

Olivenolje er en effektiv behandling for lus. "Enhver insekt vil utvilsomt gi etter for anoksi (oksygenmangel) hvis nedsenket i olje i en lengre periode," ifølge Dr. Richard J. Pollack fra Harvard School of Public Health. Påfør en generøs mengde olivenolje til hele hodet. Dekk med en dusjhette eller badehette i minst 12 timer. Komplett behandling ved å plukke ut nits (lus egg) med en lusekam og vaske rent hår med varmt vann og sjampo.

Majones

Majones er en alternativ lusebehandling barnet ditt kan være komfortabel med, som det er en vanlig krydder. Majones kveler lus, men, i likhet med andre oljer, er ikke så effektiv på nits. Etter en 12-timers behandling, plukke nits fra håret og sjampo grundig. Gjenta om nødvendig hvis tapte nits klekkes til aktiv lus.

Petroleum Jelly

Vaselin er mer enn en førstehjelps salve - det er også en effektiv hodelus behandling. Husk at ingen hodelus behandling er 100 prosent effektiv. Grundig nit fjerning er avgjørende. Når vaselin har kvalt lus etter å ha ligget på håret (dekket med en dusj cap) for 12 timer, plukke ut de nits og sjampo i håret. Håret vil føles myk og glatt. Som med andre oljebaserte behandlinger, sjekk for nits daglig og gjenta behandlingen hvis du finner noen levende lus.

Eteriske oljer

Naturlige eteriske oljer fra urter er fri for skadelige plantevernmidler. Lice behandlinger med blandede oljer som tea tree, kanel blad, peppermynte, og muskat må etterfølges av en eddik skylling. Den essensielle olje behandling er effektiv på levende lus og luseegg men "Prosessen gjentas tre ganger over ti dager, forlot for en uke, og deretter gjentatt", som ikke er praktisk med dagens hektiske livsstil. Ifølge Aromaterapi Global Online Research Archives, essensielle oljer er en effektiv behandling verdig behandling.

Typer Soppdrepende sjampo

Typer Soppdrepende sjampo


En soppinfeksjon i hodebunnen kan være en virkelig irriterende, forårsaker kløe og svie på toppen av hodet ditt. Hvis du opplever disse problemene, kan det være tid for deg å ta turen til soppdrepende delen av sjampo gangen. Det finnes mange produkter på hyllene som du kan kjøpe i dag for å hjelpe bli kvitt dine spesifikke sopp problem. Enten du lider av en ringorm infeksjon eller et enkelt tilfelle av flass, kan en god shampoo gjøre utslaget.

Soppdrepende og antiseptiske Shampoo

Mange ledende soppdrepende og antiseptiske sjampo inneholder ketokonazol, en velprøvd behandling for soppinfeksjoner som kan være overfladisk eller overføres gjennom blodet. Ketokonazol bremser veksten av sopp som kan være svarer til andre medisiner. Det er noen bivirkninger ved å bruke denne type soppdrepende sjampo, som håravfall, endring av håret tekstur, fet eller tørt hår eller følsomhet for kjemikalier i sjampo. Å kvitte hodebunnen av en sopp, bør disse shampoos brukes to ganger i uken i fire uker. Skum og gjenta to ganger per vask. (Se referanse 1)

Tea Tree Oil Shampoo

Tea tree olje er en naturlig antiseptisk funnet i noen spesielle sjampo. Det er først og fremst brukes til å behandle hodebunnen irritanter som lus, ringorm, flass, midd og skabb. Tea tree olje kan desinfisere gjennom mange lag av huden, og gir lindring av kløe eller svie i hodebunnen. Når du velger en tea tree olje sjampo, lese ingredienser etiketten nøye, da disse kan noen ganger inneholde andre irriterende kjemikalier eller har svært lite tea tree olje i dem. Sjampoer som også inneholder ammoniumlaurylsulfat kan forårsake skader på hodebunnen. Tea tree sjampo infused med kamille og aloe kan bidra til å forbedre helsen og kroppen til håret ditt samtidig fungerer som en mild soppdrepende middel. (Se referanser 2 og 3)

Dandruff Shampoo

Flass er en pinlig hodebunnen tilstand som fører til flassing og kløe i huden. Heldigvis er det lett å behandle, og det noen ganger krever bare en anti-flass shampoo for å bli kvitt det. Flass kan være forårsaket bare ved tørr hud eller av en sopp som heter Malassezia som lever på oljen skilles ut av hårsekkene. Sjampo som inneholder sinkpyrition, som den velkjente Selsun Blå, kan bidra til å forsinke den soppvekst som forårsaker flass. Selensulfid shampoos også redusere virkningene av Malassezia. (Se referanse 4)

Om fordelene av kokos olje

Kokosolje, et kosttilskudd cooking olje utvunnet fra kokos, inneholder antioksidanter, soppdrepende, antibakterielle og antimikrobielle egenskaper som stammer fra eksistensen av kaprin, kapryl- og laurin syrer som finnes i kokosolje. Kroppen bruker disse kokosoljesyrer mot interne og eksterne stress, infeksjoner og sykdommer. Kokosolje er mye brukt for sine fordeler av vekttap slankere, idrettsutøvere, og alternative og konvensjonelle medisin utøvere. Kokosolje øker energi, opprett utholdenhet, ikke etterlater fettavleiringer i blodårene eller hjerte og har en lavere kaloritelling enn mange andre kosttilskudd oljer.

Vekttap

Kokosolje akselererer kroppens stoffskifte ved lindrende stress på bukspyttkjertelen. Kokosolje inneholder sunt mettet fett som hindrer matvarer fra å bli ufullstendig fordøyd, som igjen hjelpemidler enzym og skjoldbrusk-funksjon. Naturopathic lege Bruce Fife sier at ved å erstatte kokosolje for andre oljer i oppskrifter, personer ender opp med å spise mindre fordi de gunstige fettstoffer i kokosolje naturligvis få folk til å føle fyldigere raskere enn om de hadde inntatt andre kosttilskudd oljer. Kokos kosthold er ikke nødvendigvis en "diett" fordi stedet for å begrense eller begrense dieter matinntak, erstatter det de brukte raffinert fett med kokosolje for å innlemme en livslang vektreduksjon plan som er basert på sunnere kokosolje fett.

Hudpleie

Mens kokosolje har blitt anerkjent som en beroligende hud massasje olje, er det også en effektiv tørr hud behandling som eradicates huden flasser. Kokosolje er svært rik på vitamin E, som fjerner hud blokkeringer og reduserer ulike hudinfeksjoner som psoriasis, akne, eksem og dermatitt. Kokosolje hemmer også ansikt rynker og hindrer generelle hud sagging, derfor er det mye brukt som grunnlag for hud kremer, såper og kremer.

Hår og hodebunn

Kokosolje har vært brukt i århundrer som en hårbalsam i mange land. Det er en naturlig hår mykner som også fukter hodebunnen. Kokosolje er hevdet å bistå i Etterveksten og når masseres inn i hodebunnen det eliminerer lus egg, lus og flass. Ifølge A World of Aromaterapi, ayurvedisk og tradisjonell indisk medisin, utøvere bruker varm kokosolje hår og hodebunn massasje i å utrydde stress, tømme tankene og roe det sentrale nervesystemet.

Bone og Dental Health

Kokosolje forbedrer kalsium og magnesium absorpsjon i legemet, som i sin tur er sterkt fordelaktig for en tann benhelse. Den forbedrede kalsium absorpsjon skapt av kokosolje bruk opphører tannråte og hjelpemidler i utviklingen av sterke tenner. Den kombinerte økt kalsium og magnesium absorpsjon er til stor nytte for middelaldrende kvinner som kan bli rammet av osteoporose.

Infeksjoner og sykdommer

Ifølge Coconut Research Center, de helbredende egenskapene til kokosolje er den største av noen av kosten oljer. Pacific Islanders og asiater allment bruk kokosolje som en tradisjonell medisin stift. Men i USA medisinsk kokosolje bruk for tiden er å få nasjonal oppmerksomhet som amerikanske forskere validere kokosolje som effektivt dreper slike virus som AIDS, influensa og meslinger, samt rapportering at kokosolje kan hjelpe til å redusere symptomer på diabetes, trost , pankreatitt, cystisk fibrose og en rekke andre helsemessige plager.

Hva er årsaken til Itchy hodebunnen?

Flass

Den vanligste årsaken til en kløende hodebunn er flass, utgytelsen av hudceller fra hodebunnen som fører til små "flak" i hodebunnen. Flass forårsaker mild, men kronisk kløe. Det er vanligvis forårsaket av tørr hud, og av den grunn, er mest vanlig om vinteren. Det er også bestemt av genetikk, og i så fall er det sannsynlig at en person som har flass vil mest sannsynlig har det for resten av livet. Heldigvis er flass lett lettet gjennom hydra sjampo for milde tilfeller eller medisinert sjampo for mer alvorlige tilfeller.

Lice

Hodelus er den nest vanligste årsaken til kløende hodebunn. De ofte føre til en mer alvorlig kløe sensasjon enn flass, fra lus bite i hodebunnen. De vises på hodebunnen annerledes også, som små hvite knopper på skaftet av håret. De kan også føre til mer kløe i lokaliserte områder av hodebunnen, for eksempel bak ørene, og ved nakkegropen. Lus, som flass, blir behandlet med medisinert sjampo. De krever også gre ut nits (de lus egg) med en fintannet kam, og vaske alle laken og putevar siden lus er svært smittsom.

Seborheic Dermatitis

Symptomene på seborheic dermatitt er parallelt til flass - en kløende hodebunn produsere små flak. Men er forskjellen at dermatitt produserer ofte gule flak snarere enn hvit, og fører også til små røde nupper og crusty flekker i hodebunnen. Videre er det antatt å være forårsaket av olje kjertel dysfunksjon ved økt hormonproduksjon og stress. Ut som flass, er det ingen kur for eksem, men medisinert shampoos - inkludert reseptbelagte sjampo - gå en lang vei å berolige kløe.

Sesame Oil Remedy

Sesamolje er blitt brukt som en nøkkel kulinarisk ingrediens i tusenvis av år. Sin gunstige effekter på den generelle helse er først nylig fremvoksende, sammen med løsninger for ulike plager. Den er rik på omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer sammen med kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler. Forskning pågår i dens effekt på diabetes, leddgikt, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Det har også antibakterielle egenskaper, som kan gi lindring fra en rekke plager.

Fordeler

Noen eksterne midler kan bidra til å behandle tilstander som kronisk bihulebetennelse, muntlig infeksjoner / bakterier, sår hals, hodebunnen plager (inkludert lus og flass), vaginal tørrhet (på grunn av menopause), leddproblemer, hodepine, solbrenthet, fotsopp, gjær infeksjoner, tørr hud, mindre skader (kutt, skraper, blåmerker), utslett og øreverk.

Tatt internt, har sesamolje rikelig fordeler også. Rik på antioksidanter og fytokjemikalier, inneholder sesamolje også lecithin, som spiller en viktig rolle i forebygging av hjertesykdom, forbedre tilstanden og elastisitet av blodårene og hindrer plakk bygge opp i arteriene.

Rettsmidler

Sesamolje omdømme inneholder mange terapeutiske formål.
Leddgikt: Masser huden med sesamolje (opp og ned på bena, sirkulær bevegelse for leddene).

Menopause: Påfør oljen til bomull kosmetisk pad. Vri ut overflødig olje og sette inn i skjeden over natten. Fjern i morgen. Kan gjentas i syv dager og deretter en gang per uke.

PMS (premenstruelt syndrom): Ayurvedisk medisin (i India) bruke sesamolje påføres lokalt på magen for å lindre kramper og magesmerter i forbindelse med PMS.

Kreftforebygging: Brukes som en del av et sunt kosthold, er sesamolje som viser stort potensial for å forebygge kreft. Forskere i studien publisert i "Prostoglandins, Leukotrienes og essensielle fettsyrer" journal i 1992 studerte cellekulturer og oppdaget at sesamolje blokkert malignt melanom fra å vokse, muligens på grunn av linolsyre innhold. Resultatene fra en annen studie, som ble publisert i 1991 i publikasjonen "Anticancer Research," tyder på at sesamolje kan stoppe kreft fra utviklingsland.

Angst / Insomnia: Påfør noen dråper sesamolje inni neseborene. Blodkar i nesehulen raskt absorbere beroligende egenskaper og bære dem direkte til hjernen.

Forstoppelse: 1 ts sesamolje, tatt ved sengetid.

Flass: Varm litt og gjelder for hele hodebunnen. La det sitte i minst 10 minutter. Skyll grundig.

Solbrenthet: 1 kopp sesamolje, halv kopp eddik, 1 ts jod, par dråper lavendelolje. Gjelder lokalt.

Brukes med forsiktighet

Det er ingen forskning som tyder på at sesamolje har noen skadelige effekter, selv om det er en kaloririk mat (en spiseskje har 120 kalorier og 14 gram fett). For mye sesamolje på en jevnlig basis kan føre til vektøkning og mulige negative helseeffekter. Det har ikke vært langsiktig forskning og effektene er ukjent på barn, gravide og ammende kvinner, og personer med nyre- eller leversykdom. Hvis du har diaré, bør du være klar over at sesamolje kan ha en lakserende effekt. Det bør brukes med forsiktighet og ideelt under omsorg av en lege med erfaring med bruken.

Hold sesamolje i kjøleskapet, helst i en mørk flekk for å hindre oksydasjon. Ikke bruk sesamolje til å lage mat, da høye temperaturer kan endre noen terapeutiske effekter; i stedet, legge den til tilberedt mat eller bruk i kjøligere temperatur sautes.

Bruk av Mint Oil

Bruk av Mint Oil


Mint olje er hentet fra bladene av mynte plante. Det er lett å vokse og lukter og smaker godt. Det finnes flere bruksområder for mint olje. Mint olje er brukt medisinsk, som aromaterapi, i matlaging og som en naturlig plantevernmiddel. Følgende er en liste over bruksområder for mint olje.

Medisinsk bruk

Mint olje brukes til å behandle problemer med fordøyelsen som fordøyelsesbesvær, kramper og kvalme. Peppermynteolje brukes til å behandle luftveisproblemer med sin naturlige mentol ved å bidra til å fjerne luftveiene. Mentolen i mint olje, spesielt peppermynteolje, fører til en kjølende følelse på huden, noe som gjør dens anvendelse i sjampo og lotions ideelt. Det er også effektiv ved behandling av lus og flass. På grunn av sine antiseptiske egenskaper peppermynte olje brukes i dental produkter for å eliminere dårlig ånde og behandle tannpine. Du kan bruke mynte olje direkte til pannen for å lindre hodepine.

Aromaterapi bruker

Mint olje er brukt mye for massasje olje som det frisker opp huden og bidrar til mental tretthet. Det er nyttig å lindre angst og uro. Du kan legge mint olje til et bad for en slutt avslappende bad sansene dine vil elske. Mint olje kan kombineres med den essensielle oljen lavendel i en fordamper for å skape en beroligende og inspirerende humør som vil bidra til å balansere ditt sinn.

Matlaging bruksområder

Mint olje blir anvendt som et smaksstoff på grunn av sin milde smak. Det er også brukt i sauser eller blandet i risretter. Du kan bruke allerede forberedt mint olje, eller du kan ta friske mynteblader, kok dem og bland dem med rapsolje i en food prosessor før strai ut oljen. Mint olje kan også legges til varm te for en smakfull tillegg.

Naturlig plantevernmidler

Finne mer naturlige måter å kvitte hjem og hage av skadedyr blir stadig mer populært. Ifølge en artikkel i Wall Street Journal, en naturlig måte å bli kvitt hagen din for veps er ved å spraye dem og deres reir med mynte olje. Ifølge Environmental Protection Agency, kan plantevernmidler føre til problemer som hudirritasjon og til og med kreft. Mint olje er en naturlig olje som er tryggere for dyr og mennesker.

Hvordan kontrollere hodelus på klærne

Hvordan kontrollere hodelus på klærne


Hodelus kan lett bli spredt blant elementære studenter fordi de er i en slik tett kontakt med en annen. The University of Nebraska-Lincoln sier at hodelus er enten tan eller grå-hvit i fargen og mellom 01.10 til 01.08 av en tomme lang. Disse skadedyr kan bli oppdaget hvor som helst i hele håret, men egg, kalt nits, ofte er funnet nær hodebunnen. Når du klarer å drepe lus i håret ditt, vil du trenger for å rengjøre skikkelig ditt barns klær i tilfelle noen lus eller egg falt på den.

Bruksanvisning

Ta ditt barns klær og umiddelbart plassere dem i vaskemaskinen. Hvis du ikke har andre klær å vaske, velg den mindre belastning innstilling.

Fyll vaskemaskinen med varmt vann og tilsett din vanlige vaskemiddel.

Slå av klær til tørketrommelen etter at vaskemaskinen er ferdig sin syklus. Ifølge University of Minnesota Extension, trenger du tørketrommelen temperaturen å være minst 150 grader Fahrenheit å drepe lus og eventuelle nits som kan ha vært på klærne.

Fjern klær etter tørketrommelen syklusen er fullført. Det er nå lus gratis.

Tips og advarsler

  • Ikke bry vaske klær og sengetøy før etter at du har behandlet håret. Ellers vil lus bare hoppe tilbake på klærne.

Barbicide & hodelus

Barbicide & hodelus


Hvis du noensinne har trappet inne i en frisørsalong, har du sannsynligvis sett de klare vaser av blå-grønn væske som sitter på toppen av hver haircutting stasjon og lurte på hva det var. Du har sannsynligvis også sagen din frisør ta en kam eller børste ut av løsningen eller sette en tilbake i etter å ha brukt den på hodet. Det du kanskje ikke har visst er at denne blå løsningen spiller en viktig rolle i å holde håret og hodebunnen sunn og lus gratis.

Definisjon

Barbicide er et sykehus-grade desinfiserende løsning som frisører vanligvis bruker til å rense sine stylingredskaper. Det dreper sopp, virus og andre bakterier og patogener. Det dreper også lus. Hodelus er eksterne parasitter, mest vanlig blant barn i skolealder, som lever i håret og hodet av de smittede.

Rolle

Salonger har ikke råd til å bruke en børste, kam eller hårspenne en gang og deretter kaste den, men når du arbeider med mange kunder på en enkelt dag, må de sørge for at patogener bæres av én person på hår og hodebunn, inkludert lus, gjør ikke ende opp på en annen klient via flerbruksverktøy. Det er der Barbicide kommer inn. Frisører dyppe sine styling verktøy i løsningen for å desinfisere det og drepe eventuelle organismer som kan være til stede.

Funksjon

Selv tanken på hodelus gjøre mange mennesker compulsively kløe. Fordi du vet aldri når du går inn i en salong om personen servert før du hadde lus, salonger bruk av Barbicide fungerer som en forsikring til klienter. Det viser en salong er "forståelse og forpliktelse til å bruke salongen verktøy som har blitt desinfisert, minimere all risiko for smitte fra en klient til den neste," bemerker Hårprodukter hjemmeside.

Fordeler

Barbicide er godkjent for bruk av Environmental Protection Agency. Mens dens effektivitet ved å drepe lus har aldri testet spesielt, er det vanlig praksis blant salonger for å bruke løsningen for å drepe lus og luseegg som ender opp i styling verktøy etter kontakt med hodet av en person som har lus. I tillegg kan redskaper som har kommet i kontakt med hodelus etterlates i løsningen i flere timer for å sikre fullstendig desinfeksjon, uten å forårsake rustdannelse.

Betraktninger

Mens Barbicide vil drepe lus og lus egg som havner på børster og kammer, er det ikke godkjent for bruk direkte på hodet. Dermed må du ikke forsøke å utrydde en lus av soaking håret i løsningen. Det er mange trygge, over-the-counter lus medisiner som vil gjøre jobben.

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass


En kronisk kløende hodebunn er ofte et tegn på en angrep av hodelus. Men å avgjøre om de hvite flekker i håret ditt er lus egg, ofte referert til som nits, eller flass kan være spesielt vanskelig siden det mange fellestrekk. Lus egg og flass er nesten samme farge, størrelse og form. De er også liten, noe som gjør det vanskelig å se de små forskjeller som kan brukes for å skille dem fra hverandre.

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

sete personen som håret du skal sjekke i en stol i et godt opplyst rom. Kontroll 2-tommers seksjoner av håret om gangen, avskjed håret som du går.

Se etter små, hvite til brune ovale flekker, omtrent på størrelse med flass, nær bunnen av håret.

Trekk på flekker med en fin-tann nit kam eller fingrene. Hvis de ikke kommer seg lett, eller i det hele tatt, de er mest sannsynlig lus egg.

Bruk et forstørrelsesglass for å få en bedre titt på flekker å fastslå om de er glatte, ovale og bare festet til den ene siden av håret - en klar indikator på lus egg.

Hint

  • En nit skall fortsetter å være festet til håret selv etter en lus har klekket og vil være lengre fra hodebunnen som håret vokser ut.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

Hvordan sjekke en barnets hår for lus


Symptomer på hodelus inkluderer hyppige head-skrape og / eller den plutselige tilsynekomsten av flass-lignende hvite flekker i håret. Du kan motta et notat fra ditt barns skole rapporterer at en annen klasse medlem har et tilfelle av hodelus. I alle disse tilfellene, bør du undersøke barnets hode for lus.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

•  Pass på at det er tilstrekkelig belysning når du sjekker barnets hode for lus. En sterkt opplyst bad eller en lommelykt vil hjelpe deg å oppdage eventuelle lus eller egg.

•  Begynn på nakken (nederst) i nakken og jobbe deg oppover. Lus og egg kan være hvor som helst på hodet, men de foretrekker varmere steder å gjemme seg. Den nedre hårfestet er et bra sted å starte.

Bruke enten fingrene eller en hale kam, sakte del håret ned på midten, fra kronen til nakken. Sjekk den delen for egg på håret (små hvite flekker festet til håret) eller voksen lus. Eggene vil bli godt festet, og bør bare kunne fjernes ved skraping av håret med fingerneglene.

Når den første delen er sjekket, del håret enten til venstre eller høyre for den opprinnelige delen i svært små seksjoner. Sjekk denne nye avskjed for egg og voksne lus.

Gjenta denne prosessen gjennom hele baksiden av hodet, betaler ekstra oppmerksomhet til varmere flekker på nakken, hårfestet og nær ørene.

6. Når hele bakre delen av hodet er ferdig, skilles barnets hår fra kronen til den fremre hårfestet og gjenta prosessen for den fremre av håret.

Hvis lusa finnes på barnets hode behandling må gis umiddelbart.

Ta ditt barns klær som de har på seg og alt sengetøy på barnets seng. Vask umiddelbart eller barnet ditt vil risikere en annen eksponering. Alle materialer som jakker, luer, skjerf, pute eller teppe som barnet kan ha kommet i kontakt med vil bli infisert og må vaskes.

Vask hendene grundig når klærne er i vaskemaskinen.

Gå til stoffet butikken og kjøpe en lus sjampo. Følg instruksjonene som gis med produktet.

Hvis du har andre barn i huset sjekke dem for lus også. Hvis du mistenker at du kan være infisert ha noen sjekke deg eller bruke lice sjampo bare for å være trygg.

12. Være vedvarende. Behandlingen kan måtte gjentas før lus eller egg er helt drept.

Hint

  • Bruk et forstørrelsesglass. Det vil gjøre lus lettere å se.

Lus i hodebunnen

Lus i hodebunnen


Lus er små, parasittiske insekter som lever i hodebunnen og håret av dem befengt med dem. Lus lever av små mengder blod, hentet fra hodebunnen. Lus er mer vanlig hos jenter enn gutter, og vanligvis påvirke barn fra 3 til 12 år, selv om alle kan få lus.

Effekter

Lus i hodebunnen vanligvis ikke forårsaker noen fysisk sykdom. Lus forårsake alvorlige kløe, og biter ofte føre til betennelse i hodebunnen, noe som kan føre til hudinfeksjoner. Lus er lett overføres fra en person til en annen i gruppeinnstillingene.

Tegn og symptomer

Selv små, kan lus sees med det blotte øye. De med tunge infestations kan se lus i hodebunnen eller håret. Lus egg, eller nits, er ofte funnet på håret og kan ligne på flass. Skrape hodet er et annet tegn på lus, så vel som små sår i hodebunnen, som kommer fra kløe.

Behandling

Behandlingen av lus på hodebunnen omfatter bruk av medisinert sjampoer for å drepe lus. Nits må fjernes fra håret for å hindre re-angrep. Ved hjelp av en lusekam vil bidra til å fjerne nits og levende lus fra håret.

Forebygging / løsning

Forhindre lus re-angrep er mulig ved å vaske alt sengetøy i varmt vann eller sette dem i tørketrommelen i 20 minutter. Tørr-ren ikke-vaskes i maskin klær eller utstoppede leker. Sug hårbørster, kammer og hår band i rubbing alkohol eller varmt vann. Vakuum tepper og alle setetrekk i bilen og i hjemmet.

Hvor mye lus Kom ut av egget?

Lus er parasittiske insekter som lever av menneskeblod. De er en vanlig plage for barn i skolealder. Selv om lus ikke overføre sykdom, de formerer seg på en ekstremt rask hastighet og er svært smittsom. Til tross for mange tror, ​​kan lus ikke fly eller hoppe, men de krype ekstremt rask. Lus egg er mer sannsynlig å bli sett enn bugs selv, avhengig av nivået av infestation.

Størrelse på Adult Louse og egg

En voksen lus er omtrent på størrelse med et sesamfrø og er gul til brun i fargen. De har seks bein og kan nå modenhet i ni til 12 dager.

Lus egg, også kjent som nits, er på størrelse med en periode, men oval i form. De er festet til håret med en lim-lignende stoff som gjør dem vanskelige å fjerne. De er vanligvis festet i en vinkel, og kan variere i farge avhengig av hvilket stadium av livet de er i, men vanligvis varierer fra gjennomsiktig brun til gul, til tan.

Livsløps

Bare én levende feil kan produseres per nit eller egg. Etter at egget er lagt, tar det omtrent syv til ti dager å hatch.Once egget klekker, tar det en annen syv til ti dager å nå modenhet og begynner å legge egg av sine egne. En voksen lus kan legge opptil seks egg per dag og leve i opp til 30 dager på en vert. Dyr kan ikke få lus.

En levende lus kan ikke leve mer enn 24-48 timer ut av sin menneskelige vert. Den trenger å mate og opprettholde sin varme ellers vil den dø.

Nits kan leve litt lenger og er vanskeligere å finne og fjerne, noe som gjør behandlingen så vanskelig.

Behandling

Plantevernmidler er vanligvis brukes til å behandle lus. Flere forskjellige varianter er tilgjengelig på markedet. Det er viktig å lese merking for å sikre at du får både et plantevernmiddel (en som dreper levende lus) og en ovicide (en som dreper egg). Vanlige problemer er assosiert med folk bare ved hjelp av plantevernmidler og forutsatt at den dreper eggene. Hvis plantevernmidler brukes, så er det viktig at den infested hodet kjemmet med lusekam og undersøkt grundig for å sørge for at ingen nits forbli. Hvis bare én nit er igjen på håret, kan det klekkes og prosessen vil starte helt på nytt. En andre behandling anbefales ikke mer enn 10 dager etter den første behandling for å sikre at alt er blitt drept. Eksempler på over-the counter produkter er LiceMD, Licefree, RID og Nix.

Hjem Behandlinger

Snakk med alle foreldre, og de er sannsynlig å skryte hjem behandlinger de har utviklet eller brukt. Bruk av majones, olje og vaselin er vanlige hjem behandlinger. De er vant med ideen om at den tette produktet vil "kvele" lus.

Naturlig rettsmidler

Det er noen naturlige produkter som er plantevernmidler gratis. En er tea tree olje, samt eukalyptus. De blir vanligvis anvendt som forebyggende behandlinger, fordi det antas at lus blir forhindret av lukten.

Betraktninger

Lus er ofte og feilaktig tenkt som en "dirty persons" lidelse. Det kan ikke være lengre fra sannheten. Lus er faktisk trukket til å rense håret, er så lett å gripe inn (i motsetning til fettete eller produkt fylt hår). Vaske barnets hode hver dag vil ikke hindre lus fordi de ikke er lett vaskes bort med vann eller sjampo. Faktisk, når en lus legger sine egg på håret, har den spesielle "limet" som holder seg nit til akselen. Det er så kraftig at det gjør nit fjerning som vanskeligere.

Forebygging

For barn med lengre hår, bør fletter og ponni haler bli vurdert. Kortere hår kutt er et flott alternativ. Holde håret vekk fra kilder som potensielt har lus er en annen måte å bidra til å forhindre angrep. Kontrollere barnets hode et par ganger i uken, spesielt bak ørene, er kronen og nakken, avgjørende.

Lus hos barn

Lus er mikroskopiske insekter som lever av små mengder menneskeblod. Bare i stand til å bevege seg ved å gjennomgå disse parasittiske insekter presentere en spesiell utfordring til foreldre, særlig hvis barna går på skole eller barnehage.

Typer

Selv om tre typer lus kan smitte mennesker (hodelus, kroppen lus og kjønnshår lus), til den vanligste typen av lus infisere barn er hodelus.

Misforståelse

I motsetning til vanlig oppfatning at bare skitne barn får lus, American Academy of Family Physicians (aafp) sier at noen barn kan få hodelus gjennom head-to-head kontakt eller ved å dele andre elementer som håndklær med en person som allerede er infisert.

Symptomer

Symptomer på en lus infestation inkluderer overdreven kløe og å kunne se voksne lus på barnets kropp eller hodebunnen, spesielt bak ørene eller langs halsen. Hodelus lå også egg (nits) på akslene av et barns hår, som kan ligne på flass eller små biter av ris.

Behandling

Selv om du kan fjerne lus med en fintannet kam, foreslår Mayo Clinic at du prøver å bli kvitt ditt barns kropp av hodelus ved hjelp av over-the-counter lus sjampo som inneholder enten pyrethrin eller permetrin. Hvis dette alternativet ikke fungerer, snakke med barnets lege om tilgjengelige reseptbelagte behandlinger.

Forebygging / løsning

Minimer ditt barns sjansene for å utvikle en lus angrep ved å oppmuntre henne til ikke å dele hår verktøy og tilbehør som børster og kammer, samt andre personlige elementer som hatter, håndklær og puter.

Kan lus skade Hår?

Hodelus (Pediculus capitis) er små, parasittiske insekter som lever i menneskehår og lever av blod. Selv om bugs og egg ikke forårsaker skade på håret, behandlinger kan.

Plantevernmidler

Over-the-counter plantevernmiddel lice behandlinger som Nix og kvitt er sterk nok til å drepe bugs, og kan forårsake lett hodebunnen irritasjon. De fleste er imidlertid laget med anlegget å unngå skade.

Gre

Den mest avgjørende del av lus fjerning gre for nits (egg). Overdreven grer med en fin tann kam kan føre til at håret til å bryte.

Hjem Behandlinger

Majones, olivenolje og vaselin kan til slutt tørke håret ut fordi du må vaske håret flere ganger for å fjerne produktet.

Forebygging / løsning

LiceMd, en over-the-counter lus produkt som reklamerer plantevernmiddel gratis håndtering av lus, sier på sin nettside at den inneholder dimetikon, en balsam som brukes i dusinvis av balsam.

Betraktninger

Condition håret rett før behandlingene, uansett hva de kan være, kan hindre i stedet for hjelp med lus fjerning, så har tenkt på condition etterpå.

Slik Spot lus i Kids

Slik Spot lus i Kids


Lus hos barn er vanlig. Barn i alderen 3 til 12 er vanligvis påvirket av parasitter, som indikert av Kids Health. Lus som blir spredt gjennom nær kontakt og kan også spres når barn deler utstoppede leker, puter, tepper og andre personlige eiendeler. Lus kan forårsake symptomer som kløe og betennelse i hodebunnen. Mens lus ikke spre sykdom, kan infeksjoner oppstå hvis barnet ditt klør hodet vedvarende. Identifikasjon av lus kan hjelpe deg å behandle barnet ditt.

Slik Spot lus i Kids

•  Se etter nits, som er egg av lus. Nits er funnet nær hodebunnen din og vises gulaktig til hvitaktig i fargen. Nylig klekket nits er klare.

Se etter nymfer, som nylig har klekket fra egg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, nymfer er en mindre versjon av voksne lus.

Se etter voksne lus. Voksne lus har seks ben og er brun til grå i fargen.

Pensle barnets hår som du bruker et forstørrelsesglass. Se deg rundt ditt barns ører og rundt halsen, der lus og luseegg er dominerende.

Be barnet ditt om hodet kribler eller klør. En kløende, tingly hodet kan være et tegn på en lus. Se etter røde nupper på barnets hode, nakke og langs skuldrene.

Hint

  • Lus beveger seg fort, og du kan se lus krype gjennom håret.
  • Lus må ikke forveksles med flass. Flass kan bli børstet ut av barnets hår.
  • Skrape med lus blir verre om natten.
  • Rådfør deg med barnelege hvis barnet ditt utvikler sår som blir sprø, oser eller er øm å ta på. Dette kan være en bakteriell infeksjon.

Flass i babyer

Flass i babyer


Infant flass er også kjent som vugge cap. Det fører til flassende eller noen ganger skjellete hud dannes på hodebunnen. Det er en helt normal tilstand hos spedbarn. Heldigvis finnes det behandlinger som du kan bruke til å gjøre denne tilstanden forsvinne. Ved å følge behandlingene, kan barnet bli vugge cap gratis.

Cradle Cap eller flass

Cradle cap, også kjent som spedbarn flass eller ved dens vitenskapelige navn seboreisk eksem, er en tilstand som ofte fører til bekymring hos foreldre. Denne tilstanden fører til en skjellende eller flassende hud tilstand som kan være rød og kan heves. Det er en midlertidig tilstand hos spedbarn og småbarn.

Symptomer

Flass i babyer kan forekomme i mange andre kropps andre enn bare hodebunnen deler. Den kan sees i nærheten av øyebryn, øyelokk, leppene, og i og rundt ørene. Noen ganger kan det se ut som en rødlig område, mens andre ganger er det en hvit hevet område. Noen ganger ligner det voksen flass og bare har flak forbundet med det.

Flass er ikke smittsomt og det vil ikke føre til at babyen stor skade. Hvis tilstanden er kløende, er den største bekymringen for at barnet ditt vil avlyse de irriterte områder og forårsake en infeksjon. En annen bekymring er at mild hårtap kan oppstå i de berørte områdene.

Årsaker

Det er mange faktorer som kan påvirke flass hos babyer. Noen ganger er det forårsakes enkelt ved oppbygging av overdreven oljer, og noen ganger fra en overproduksjon av gjær. Andre ganger er det fra den sjelden bruk av sjampo. Dette skjer ofte hos nyfødte som ikke kan bade fordi deres navlestreng ennå ikke har falt av. Det betyr ikke at babyen din er skitten.

Andre ganger, og sjelden er det mer alvorlige årsaker som for eksempel Parkinsons sykdom, HIV eller hjerneslag. Disse forholdene vil også presentere andre mer fremtredende symptomer.

Behandling

For å redusere spedbarns flass, sjampo babyens hår med mild baby shampoo daglig. Softy gni de berørte områdene med fingrene eller en myk stritter babyen børste. Når flass er borte, kan du vaske håret to ganger for å holde flass fra reoccurring.

Prognose

Prognosen for babyen med flass er utmerket. Bare holde på toppen av det med daglig sjamponering og du vil se hvor raskt det vil forsvinne. Hvis du finner ut at det ikke kommer bort til tross for daglig renhold, se legen din som du kanskje trenger en spesiallaget flass shampoo for din baby.

Forebygging

For å hindre at tilstanden kommer tilbake, pusse babyens hår daglig og se etter tegn på at flass er tilbake. Hvis du ser tegn til sin retur, gå tilbake til daglig rensing.

Hvordan sjekke for Lus & Nits selv

Lus er små parasittiske insekter som lever og lever av menneskelige verter. Avhengig av type, kan lus søke hodet (hodelus), kroppen (body lus) eller kjønnshår området (krabber, kjønnshår lus). Lus er vanligvis spres ved direkte kontakt og de fleste kan ikke overleve lenge en gang skilles fra sin menneskelige vert. Noen lus er kjent for å være bærere av alvorlige sykdommer, og alle lus bite og kan forårsake kløe og mulige allergiske reaksjoner og infeksjoner. Ser etter lus på din egen kropp er en moderat enkel ting å gjøre, så lenge du har tålmodighet og en god lupe.

Bruksanvisning

•  Flytt til en behagelig, privat område. Plasser en retningsbestemt lys, så det skinner på det området av kroppen din som du mistenker er infisert med lus. Fjern klærne.

Hold forstørrelsesglass, så du kan godt undersøke din kjønnshår området. Krabber, kjønnshår lus, lever på kjønnshår sjakter. Sjekk små deler av kjønnshår for levende lus eller egg, som er kalt nits. Nits vil likne biter av flass som er knyttet til skam håret og er vanskelige å fjerne.

Plasser deg foran et speil. Bruk fintannet kam til en del hår på hodet. Undersøke den delen i speilet gjennom forstørrelsesglasset for live hodelus. Se etter bevegelse som hodelus vil prøve å skjule fra lyset. Fortsett avskjed håret på 1/8 cm mellomrom. Hvis ingen live hodelus oppdages, sjekk for nits festet til håret sjakter rundt 1/4 tommers fra hodet. Skall kan være vanskelig å selv-diagnostisere, lus som har en tendens til å legge sine egg bak ørene, og på baksiden av halsen hvor de er vanskelig å se.

Undersøk sømmene på klærne gjennom forstørrelsesglasset for live kroppen lus eller egg. Kropps lus og deres egg kan være stort nok til å se uten anvendelse av et forstørrelsesglass, men et forstørrelsesglass vil gjøre oppgaven enklere. Selv om kroppen lus er hyppigst diagnostisert fra undersøke klær av en person, lever kroppen lus kan noen ganger bli sett krypende på kroppen.