Digidexo.com

nicorette spray og blodsirkulasjon

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

En sanitizer spray pennen er en liten, penn-formet container som inneholder rensemiddel. Det er et avtagbart lokk med en lås på den som kan festes til en skjortelomme på samme måte som en penn cap låsen gjør. Inne i lokket er en spray pumpe som, når den trykkes, sprayer ut rensemiddel. Fordi kjøpe rensemiddel i større mengder er vanligvis rimeligere, kan du velge å fylle opp sanitizer spray pennen når den er tom, heller enn å kjøpe en ny.

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

Trekk hetten av slutten av sanitizer spray penn. Dette er stykket med skjorten lås på den, og det bør trekke rett av.

Skru dysen av pennen. Dette er den delen som du skyver ned til spray, og du trenger for å slå den mot klokken for å skru det av.

•  Sett nye rensemiddel inn i åpningen ved toppen av beholderen del av pennen. Fordi åpningen er ganske liten, vil dette være lettere hvis beholderen du bruker til å fylle den enten har en pumpe topp eller en flip topp med et lite hull i den. Med en pumpe-toppbeholderen ved å justere pumpen dyseåpning med åpningen i sprøytebeholderen pennen, og skyver ned på pumpen. Med en flip-top container, snu den øverste åpne, plasser den lille hullet i flip topp med åpningen i spray penn container, og klem beholderen med flippen toppen.

Før røret delen av sprøytedysen tilbake inn i pennen beholderen, og skruesprøytemunnstykket tilbake på sprøyte pennen. Du vil vri den med klokken.

Skyv hetten tilbake på slutten av spray penn. Din sanitizer spray Pennen er nå etterfylt og klar til gjenbruk.

Hint

 • Når du fyller på penn med rensemiddel, la en liten bit av tomt rom på toppen, slik at rensemiddelet ikke vil renne over når du setter røret del av sprøytedysen tilbake til det.

HGH Oral Spray bivirkninger

Menneskelig veksthormon, eller HGH, arbeider for å øke energi, vekttap og vev vekst. Den er produsert i hypofysen, som er plassert i den fremre delen av hjernen. Når HGH nivåer er lave, kan en person oppleve mangel på energi, endret søvnmønster, lav sexlyst og muskelsvakhet. Som en måte å øke HGH nivåer, noen mennesker tyr til hormonbehandling i form av en HGH oral spray. Selv om det kan være effektiv ved å øke nivåene av HGH, kan den også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Muntlig spray er skutt inn i munnen og bli absorbert gjennom munnens indre fôr. Ideen er at denne form for HGH ikke trenger å bli brutt ned som en kapsel eller tablett, som gjør opptaket raskere. Sprayen hjelp til å reprodusere organ og muskelceller, og er laget for å gjenskape de 191 forgrenede aminosyrer som finnes i kroppen naturlig.

Diabetes

I Type 1 diabetes, ikke bukspyttkjertelen ikke frigjøre insulin, og insulin injeksjoner må tas. I type 2, frigir bukspyttkjertelen insulin, men bare i små mengder. En av de bivirkningene av oralt HGH er at det kan føre til type 2 diabetes.

Leddene

Leddene kan bli påvirket av oral HGH bruk, og kan bli såre, stive og betente - symptomer som ligner på dem man ser i leddgikt. Carpal tunnel syndrom kan også skyldes oral HGH bruk. Dette er en tilstand der median nerve blir klemt, noe som resulterer i smerter, ømhet og prikking i hender og håndledd.

Personlighet

En tilstand som kalles duell personlighetsforstyrrelse kan også utvikles som et resultat av HGH muntlig spray. I denne tilstanden, begynner en person som vanligvis er rolig og samlet til å miste hodet lett og utstillinger voldelige atferdsmønstre. Dette ligner på veien raseri, og er også ofte sett i kroppsbyggere som bruker steroider.

Blood Pressure

HGH muntlig spray øke blodtrykket. Høyt blodtrykk kan ha uønskede virkninger på kroppen, og kan føre til hjerteinfarkt, nyresvikt, slag og hjertesvikt.

Advarsel

Gravide kvinner, nåværende eller tidligere kreftpasienter, folk som tar andre reseptbelagte legemidler og noen under 35 år bør ikke bruke HGH muntlig spray (se Ressurser).

Kryss Spray for Kids

Kryss Spray for Kids


Flåttsesongen er sommeren når været varmes opp og kjæledyr og barn er ute å nyte den flotte naturen. Flått kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel Lyme sykdom, som gjør holde barna trygt fra flåttbitt avgjørende. Spray repellants er en måte å holde barna trygge mens de tilbringer tid i skogkledde områder.

Identifikasjon

Flåttbitt er ofte smertefri, noe som gjør dem vanskelig å oppdage. Ifølge University of Denver Children Hospital, flått er også svært små, noen på størrelse med en valmue frø, noe som også gjør dem vanskelig å oppdage på barns hud og klær.

Betydning

En avstøtende er en spray, krem ​​eller lotion som anvendes for å stoppe flått fra bor på huden for barn. Ifølge University of Arizona, repellents inneholder aktive ingredienser som fraråde flått fra biting eller bor på hud og klær. Damp fra repellant spray gjør det vanskelig for flått å gjenkjenne lukten av verten de ønsker å mate på.

Forebygging

Sammen med bruk av en frastøtende spray for flått, er det nyttig å kle barna i lange bukser og skjorter med lange ermer når du spiller i skogområder. The University of Denver Children Hospital foreslår å ha barn bære lyse klær, noe som gjør spotting flått lettere når inspisere et barns hele kroppen, fra topp til bunn, når de er ferdig med å spille utendørs.

DEET

DEET, eller N-dietyl-meta-toluamid, er den viktigste aktive bestanddel i de fleste tick avvisende spray. Sammen med repelling flått, DEET holder også mygg og andre insekter unna. Spray aldri repellants med DEET nær øyet, nese, munn eller områder av irritert hud. Les alltid emballasje retninger før du bruker myggmiddel som inneholder DEET. The New York State Department of Health foreslår å bruke produkter med lave mengder DEET (konsentrasjoner lavere enn fem prosent) for å redusere potensielt skadelig eksponering for DEET, som i store mengder kan være skadelig for sentralnervesystemet.

Permathrin

The University of Denver Children Hospital foreslår å bruke Permetrin-holdige flåttspray, for eksempel Duranon eller Permanone, som en frastøtende for flått. Denne type flåttmiddel er brukt på barnas klær, i stedet for huden, og kan også brukes på andre elementer som brukes utendørs slik som soveposer og sko.

Botanicals

Sammen med kjemiske midler, er det flere botaniske alternativer som vil frastøte flått. The University of Arizona antyder at bruk av flåttspray med citronella, lavendel eller eucalyptus olje er også en effektiv måte å holde flått unna. Selv botaniske oljer ikke er anbefalt for barn under 2 år, er de svært effektive i repelling flått og spray kan være nytt trygt uten bekymring for skade på barn.

Negative bivirkninger av HGH Spray

Negative bivirkninger av HGH Spray


Human Growth Hormone (HGH) er et hormon som påvirker vekst. Det er populært blant idrettsutøvere fordi det stimulerer kroppen til å miste fett og få muskler. Noen ganger kalt anti-aldring hormon, er HGH tenkt å bidra til å reversere aldringsprosessen ved å forynge kroppen. Mange kjøper produkter annonsert som HGH spray uten å realisere de mulige skadelige bivirkninger.

Hypertensjon

Ved hjelp av HGH spray kan forårsake blodtrykket til å stige. Dette er en alvorlig bivirkning for eldre eller folk som allerede lider av blodtrykk problemer.

Carpal Tunnel Syndrome

En Stanford University studie indikerer HGH spray kan føre til en smertefull håndledds tilstand som kalles carpal tunnel syndrom.

Leddsmerter

Bruke HGH spray kan føre til ubehagelige leddsmerter.

Diabetes

I noen mennesker, HGH spray forårsaker insulin resistens eller en sjelden form for diabetes.

Svulster

Overflødig HGH fra spray eller andre kilder kan stimulere en hypofyse svulst som kan forårsake hodepine og synsproblemer.

Akromegali

Når kroppen har for mye HGH fra spray eller naturlige kilder, kan hormonet forårsaker unormal vevvekst som fører til overdimensjonerte hender og føtter. Ubehandlet akromegali fører til alvorlige sykdommer som hjertesykdommer og leddgikt.

HGH Spray Effektivitet

Med populariteten av menneskelig veksthormon (HGH) injeksjoner i hormonbehandling, mer omtale av HGH i noen form ofte gjør en intetanende forbrukere tror de får noe gunstig. Men de kunne være å kjøpe noe med nesten ingen fordeler overhodet.

Villedende Produkter

Ifølge forskning nettstedet The HGH Review, har mange bedrifter innført sine egne HGH produkter, men har gjort lite eller ingen klinisk testing og har ingen relevante legitimasjon. Nettstedet anbefaler å se inn i et produkt for å finne virkelige studier med positive resultater før du kjøper. Mange av de produkter ikke har styrke til å ha noen positiv effekt.

Ingredienser

En enkel måte å sjekke gyldigheten av en HGH spray påstander er å se på mengden av HGH du vil få i en dose. En høy potens HGH produktet ikke er tilgjengelig uten resept, men produkter ofte vil ha så små mengder av det stoff som det vil være nytteløst å ta det i det hele tatt.
Den HGH omtale sier de produkter som tilbys i sprøyteversjoner kan inneholde så lite ved 0,1 prosent av den dose som er nødvendig for terapeutiske effekter. Mange produkter vil liste HGH per dose i nanogram, mens det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent doser måling i internasjonale enheter (IUS). Når du ser de beløpene som er oppført på pakken, må du huske på at det tar 300 000 nanogram til lik en IU.
Hvis du er interessert i å finne ut denne informasjonen, kan du kontakte produsenten og spørre om produktet inneholder en terapeutisk dose. Også spørre om noen studier er tilgjengelige som viser positive resultater for produsentens produkt.

Minoxidil Spray Tips

Minoxidil Spray Tips


Minoxidil påføres håret på menn og kvinner med en bestemt type skallethet for det formål å stimulere hårvekst, i henhold til C-Star. Hvis du får noen fordeler av hårvekst etter bruk av minoxidil, de er vanligvis merke bare etter bruk av denne medisinen i flere måneder. Videre får du bare den vedvarende effekten av hårvekst hvis du fortsetter å bruke minoxidil.

Søknad

Påfør minoxidil på hodet ved å spraye den på et område som er helt tørr, ifølge C-Star. Spray på hodet bare så mye som er foreskrevet av legen din, og starte med å spraye den på hodebunnen din fra sentrum av området. Pass på å følge de nøyaktige retninger av legen din i bruk av spray. Etter bruk minoxidil til hodebunnen din, kan du ikke shampoo håret i fire timer.

Ta vare på hodebunnen

Når minoxidil spray er på hodebunnen din, må du sørge for at du ikke mister effekten av spray. Ikke bruk av en hårføner etter at du har sprayet på minoxidil. Hvis du bruker en hårføner, vil du også nøytralisere effekten av behandlingen. La din skalp tørke naturlig for to til fire timer etter at du har påført minoxidil før du går til sengs. Den minoxidil på hodebunnen din kan sette flekker på sengetøy.

Veiing av Risk

Før din bruk av minoxidil, vil legen din og du har til å gjøre en risikovurdering slik at du ikke er dårlig forberedt for eventuelle bivirkninger. For eksempel bør du vurdere noen allergier som du kanskje har observert fra noen tidligere erfaring med minoxidil. En kvinne tenker å bruke minoxidil bør være klar over at det ikke har blitt studert på kvinner, ifølge C-Star. Du bør også informere legen din dersom du har hatt medisinske problemer som høyt blodtrykk eller hjertesykdom fordi deres tilstedeværelse kan påvirke hvordan du har lov til å bruke minoxidil.

Bivirkninger

Bruke Minoxidil kan forårsake noen bivirkninger. Hvis du opplever dem, raskt kontakt med legen din. En uvanlig bivirkning er utseendet av et utslett. Mer vanlige bivirkninger inkluderer en brennende følelse på hodebunnen din, en økning i tap av håret ditt, hevelser i ansiktet, rødhet i huden din, og sårhet eller betennelse på hodebunnen din.

Koffein Alternativ appetitt suppressant Spray

Appetitt suppressant spray er produkter som hjelpemiddel i vekttap ved å redusere appetitten eller kontrollere sult. Ifølge weightlossnutrition.org, at de virker på sentralnervesystemet ved eventuelt å øke nivået av serotonin eller katekolamin, kjemikalier som påvirker humøret og appetitt. Koffein er ofte en ingrediens i appetittdempende midler, men den har en rekke ulemper. Teeccino.com sitert på at koffein faktisk stimulerer appetitten ved å øke kortisol nivåer. Koffein utløser også lavere glukose nivå og i sin tur, reagerer kroppen med craving mat, og dermed øke appetitten.

Kjøp

Ifølge bestappetitesuppressant.org, de vanlige ingrediensene som finnes i disse produktene er Yerba Mate, krom chelate, caralluma fimbriata og hoodia. Ingen bivirkninger har vært rapportert ved bruk av disse ingrediensene. Du kan nå kjøpe koffein-fri appetitt suppressant spray i mange helsekostbutikker og noen lokale narkotika butikker. De er allment tilgjengelig for kjøp via nettforhandlere av kosthold og vekttap produkter. Se på amazon.com og healthdirectusa.com å vise de ulike produsentene.

Bruk

For å bruke disse helt naturlig appetitt suppressant spray, sprute litt under tungen før måltider eller snacks å umiddelbart stoppe mat cravings og dempe sult. Ifølge Hoodispray.com, flytende ekstrakter er pre-pakket ut og er mer absorberbare enn piller fordi de ikke trenger å bli fordøyd. Disse muntlig spray vanligvis har en mint smak og er utformet for å hjelpe slankere på farten. Den praktiske sprayflasker gjør dem praktisk å reise med, og tillater folk å holde seg til sitt vekttap plan når som helst, hvor som helst. Bruksområde er opp til tre ganger per dag.

Kort sikt

Mens disse koffein alternative spray for appetitt undertrykkelse kan være nyttig, er de anbefales kun for kortsiktig bruk. Ifølge bestappetitesuppressant.org, kan langtidsbruk gi farlige bivirkninger som anfall, slag, og uregelmessige hjerteslag. Kosten bør ikke avhenge helt på følgende appetittdempende midler for å oppnå en slankere kropp. Helsepersonell likevel anbefale riktig kosthold og trening for å effektivt ned i vekt. Bruk appetitt suppressant spray i forbindelse med et balansert kosthold og moderat trening. Denne kombinasjonen vil gi en trygg og effektiv måte å redusere appetitten og gå ned i vekt.

Botemidler for Pepper Spray

Pepperspray er en defensiv enhet som er svært effektiv og likevel veldig trygg. Det er sprayet i øynene og forårsaker en svært smertefull brennende følelse. Det har erstattet septer som den vanligste defensiv spray på grunn av sin relative sikkerhet. Det er også lettere oppnåelig for personlig bruk. Men misbruk forekommer, og folk er sprayet med pepperspray ved et uhell. Gitt nok tid, bærer pepperspray av, men det er et par måter å behandle effekten av pepperspray.

Melk

Melk er en av de mest vanlige behandlinger for pepper spray. Helmelk bør brukes. Det kan brukes via en sprayflaske eller ved hjelp av en gjennomvåt klut. Vask bort de berørte områdene som kan inkludere øynene, men noen del av huden pepperspray berører også vil være i smerte. Påføring melk på disse berørte områdene vil hjelpe lindre smerte, men vil ikke fjerne oljer.

Honey

Honning er en annen populær behandling for pepperspray. Bare ta litt honning og sette den på en vask fille eller et håndkle. Gni det forsiktig på det berørte området. Spre det jevnt slik at det vil påvirke hver smittet spot. La den sitte i en stund. Dette bør bidra til å lindre smerten, men som melk, er det ikke effektivt for å fjerne oljer som forårsaker brannskader.

Vaskemiddel

Vaskemiddel er en av de mest populære på hjem rettsmidler for pepperspray. Vaskemiddelet skal være veldig mild (som Dawn oppvaskmiddel) og bør være svært utvannet. Bland ca 25 prosent vaskemiddel med 75 prosent vann. Når du har denne blandingen, fordype det berørte området. Siden ansiktet er den mest berørt område, ta stor forsiktighet rundt øynene. La den sitte i en stund. Ikke tørk den av. Når du har gjort dette noen ganger, kan du begynne å jobbe vaskemiddel inn i huden din. Bruk hendene eller et håndkle fuktet med løsningen på sakte og forsiktig arbeide det inn. Dette kan ergre noen av smerte, men vær tålmodig. Recovery tar vanligvis 15 til 45 minutter.

Virkningene av Pepper Spray & tåregass

Pepperspray og tåregass er populære forsvars produkter som brukes av politiet avdelinger og privatpersoner. Tåregass brukes hovedsakelig for kontroll av menneskemengder, men pepperspray er mer vanlig å undertrykke voldelige individer.

Pepper Spray og tåregass

Tåregass er det vanlige navnet for to menneskeskapte kjemikalier, CN og CS-gass. Pepperspray, oleoresin paprika, er laget av en kombinasjon av paprika, inkludert varm cayenne pepper.

Hud irritanter

Både tåregass og pepperspray er hud irritanter, forårsaker en brennende smerte i berørte områder og overflødig drenering fra øyne, nese, munn og lunger.

Nese Effects

Både tåregass og pepperspray kan forårsake overflødig nysing og slim sekret. En overdrevent rennende nese vanligvis følger eksponering for både kjemikalier.

Respirasjon

Pepperspray og tåregass kan føre til en tørr hoste, ufrivillig gagging og tungpustethet. Brenning kan føles i halsen, forårsaker pustevansker og talende.

Øyne

Både pepperspray og tåregass føre til rødhet, hevelse og en stikkende følelse i øynene. Pepperspray kan føre til ufrivillig lukking av øyelokkene.

Tidspunkt for Effects

Tåregass effekten varer i kortere tid enn pepperspray, vanligvis fra fem til 30 minutter. Effekten av pepperspray sist for en lengre periode, alt fra 20 minutter til to timer.

Pepper Spray Eye Treatment

Det kan være en svært smertefullt og skremmende opplevelse å få pepperspray i øynene fordi capsaicin i spray løsningen fører til en alvorlig brennende følelse. Etter å ha mottatt virkningene av denne selvforsvar verktøyet, kan du bruke en kombinasjon av metoder for å behandle øynene og stoppe smerten sprer seg.

Saline og Cool Water

Aldri gni øynene etter at de kommer i kontakt med pepperspray. Selv om det kan virke som den naturlige tingen å gjøre, å berøre øynene dine forverrer effekten av capsaicin, forstørrelses smerte og spre virkninger til andre deler av kroppen din.

Hvis du har kontaktlinser, fjerne dem umiddelbart. De kan ikke bli renset etter capsaicin oljer feste seg, så kast dem. Hvis hendene kan ha pepperspray på dem, har noen hjelpe deg med objektiv fjerning, siden berøre dine øyne bare gjør det verre.

Blinke raskt for å la øynene dine til å produsere fuktighet er nødvendig for å fjerne pepperspray. Relief kommer ikke umiddelbart, men denne prosessen gjør at øynene til å begynne å vaske skadelig løsning ut.

Sprute kaldt vann over øynene dine noen ganger for å spyle dem. Ikke berør hendene for øynene fordi det kan øke smerten.

Når brenningen har sunket, bruke en saltløsning til hvert øye for å bistå med øyevask. Fortsetter å blinke etter saltvann søknad.

Påfør en Milk-Soaked Towel

Helmelk er en utmerket smertestillende for pepperspray fordi fettet stopper capsaicin fra å engasjere nerveendene i kroppen din. Hell melken i en beholder og senk et papirhåndkle i den. Lukk øynene og hold håndkle til dem. Dette er spesielt effektiv fordi den behandler øyelokkene og andre områder nær dine øyne som kan ha capsaicin fast i. La melk-gjennomvåt håndkle på hvert øye i noen minutter, eller så lenge det bringer lindring. Kast inn håndkleet bort etter bruk.

Bruk en ispose

Etter bruk av andre rettsmidler, kan du holde en ispose over øynene dine, som vil bringe lettelse fra brenn. Hold is på de berørte deler så lenge som nødvendig. Pepper spray brenner vanligvis ta fra 15 til 45 minutter for å avta, avhengig av mengden av pepper spray som ble brukt.

Hvordan få OC Spray Out of Your Eyes

Oleoresin Capsicum (OC) Spray, bedre kjent som pepperspray, er en kjemisk forbindelse som forårsaker irritasjon i øyne, få til tårer, smerte og midlertidig blindhet.

Hvordan få OC Spray Out of Your Eyes

Deaktiver Pepper Spray

Motstå trangen til å gni øynene, fordi dette vil reaktivere Oleoresin Capsicum (OC) spray og intensivere den brennende følelsen.

Fyll en sprayflaske med helmelk og spray det direkte inn i øynene. Som et alternativ, suge et rent håndkle i melk og klem det inn i øynene dine eller legg den over dem.

•  Bland 1 del oppvaskmiddel med 4 deler kaldt vann til å lage en gallon størrelse oppløsningen for å deaktivere olje. Senk ansiktet ditt inn i løsningen og åpne øynene dine. Gjøre dette 15 sekunder av gangen, for hvor som helst fra 15 minutter til en time.

Kontakt-linsebrukere bør fjerne linsene umiddelbart og kaste dem bort.

Sørg for at du ikke får en allergisk reaksjon. Den aktive ingrediensen i pepperspray er capsaicin, som kan finnes i planter som chili peppers, cayenne og jalapenos.

Hint

 • Pepperspray påvirker slimhinnene i øyne, nese, hals og lunger, og bringer om symptomer umiddelbart. Kapillærene i øynene dine vil utvide seg, forårsaker kortvarig blindhet og intens brennende. Airway også vil hovne opp, forårsaker anstrengt pust.
 • Pepperspray ikke forårsake permanent skade. Det er ment å deaktivere en person.
 • Vite forskjellen mellom septer og pepperspray.
 • Mace, et varemerke, er en type tåregass. I motsetning til pepperspray, vil Mace ikke forårsake midlertidig blindhet eller pusteproblemer.
 • Mace kan ikke påvirke de under påvirkning av bevissthetsendrende narkotika, mens pepperspray har vist seg effektiv mot de samme personene.

Hvordan unngå effekten av OC Spray

Hvordan unngå effekten av OC Spray


OC spray (det "OC" står for "oleoresin paprika" i referanse til den kjemiske brukt) er bedre kjent som pepperspray. Hovedformålet med pepperspray er å irritere øyne og hud av den personen som er sprayet, så vel som forårsaker smerter ved innånding, og dermed midlertidig ødeleggende dem. Det er ofte brukt av politiet på kriminelle, men små bokser med pepperspray kan bæres av de som føler seg utsatt for angrep for å tilby noen beskyttelse. Noen ganger kan du finne deg selv uskyldige offer for et pepperspray angrep, så vet hvordan å minimalisere virkningene vil komme godt med.

Hvordan unngå effekten av OC Spray

•  Bruk en gassmaske hvis du er i nærheten av pepperspray. Dette vil hjelpe deg å unngå eventuelle effekter av pepperspray hvis det sprayes nær eller på deg.

Bruk klær som dekker all bar hud, og sørg for å bruke materialer som ikke felle kjemikalier, og dermed kjører risikoen for soaking gjennom til huden din. Ikke bruker kontaktlinser, da disse kan også felle pepperspray og forverre effekten.

La området der du ble sprayet så snart som mulig, være rolige, og sakte puste inn frisk luft. Dette vil bidra til å unngå et anfall av hoste.

Påfør baby shampoo til alle berørte områder, da dette bidrar til å nøytralisere effekten av pepperspray. Vask spray av med vann, men sørg for å klappe huden tørr; gni det går risikoen for sliping kjemisk videre inn i huden din.

Vask øynene med øyevask væske eller rent vann. Hvis du ikke har tilgang til en av disse, blinke raskt for å stimulere produksjonen av tårer.

Plasser våte håndklær over øynene for å redusere hevelse og fortsatt irritasjon.

Hint

 • Gå til legevakten hvis symptomene forverres eller vedvarer i minst en time.

Langtidseffekter av Nicorette Gum

Nicorette Gum er et produkt som brukes til å bistå i prosessen med å slutte å røyke. Dessverre er nikotin et svært vanedannende stoff, og mens mange rapporterer vellykket røykeslutt, brukerne blir avhengige av tyggegummi i stedet, og det er skadelige bivirkninger når tannkjøtt brukes over en lang periode.

Funksjon

Nicorette Gum erstatter nikotin "hit" vanligvis av sigaretter, men er et tryggere alternativ til røyking, så det krever ikke at du å ta noen skadelig røyk eller kjemikalier inn i lungene.

Time Frame

Nicorette Gum bør ikke brukes i mer enn ett år; noe utover dette anses langvarig bruk.

Effekter

Langvarig bruk av Nicorette Gum kan forårsake symptomer som hårtap, utslett og irritasjoner, svimmelhet, forhøyet blodtrykk, hodepine, uregelmessig hjerterytme, mageproblemer, tenner og tannkjøtt problemer, dehydrering, og en nedgang i energi og generell vitalitet

Identifikasjon

Tidlige tegn på bivirkninger kan omfatte en tynning av hår, mangel på motivasjon og depresjon, acne overflaten på huden, oppblåsthet, sår hals, og cankers, samt en generell tretthet.

Misforståelse

Mange brukere er ikke klar over bivirkningene som kan utvikle seg fra langvarig bruk av tyggegummi, og bare blir oppmerksom når symptomene har allerede utviklet til en alvorlig grad.

Forebygging

En gradvis reduksjon i Nicorette Gum bruk over varigheten av året er en viktig del av forebygge langtidsbruk og bivirkninger. Det kan også være nyttig å gjennomføre en avslapping basert aktivitet i din daglige timeplan for å hjelpe med eventuelle bekymringer knyttet til uttaket.

Toksisitets Symptomer på Nicorette Gum

Nicorette tyggegummi brukes til å behandle nikotinavhengighet. Overforbruk av Nicorette tyggegummi kan føre til nikotin toksisitet, som Nicorette er en nikotin basert medisinering. Dette gjelder spesielt med personer som bruker Nicorette tyggegummi i forbindelse med andre nikotinprodukter slik som plaster eller sigaretter. Nikotin toksisitet kan forårsake en myriade av farlige symptomer.

Normale reaksjoner med Nicorette

Nicorette tyggegummi vil føre til prikkende følelse i munn og ørhet. Hvis dette skjer, tygge tyggegummi saktere.

Når skal ringe legen

Varsle legen din hvis du opplever kaldsvette, hjertebank eller nær besvimelse episoder. Dette er tegn på nikotin toksisitet. Legen din kan anbefale at du endrer måten du bruker Nicorette

Når to Go til legevakten

Symptomer som garanterer øyeblikkelig legehjelp inkluderer besvimelse, oppkast, rask puls, kramper og pustevansker. Dette er symptomer på nikotinforgiftning.

Hva skal unngås mens du bruker Nicorette Gum

Unngå å gå glipp av en dose av Nicorette tyggegummi. Hvis du gjør det, hopper neste dose. Dobling kan resultere i at nikotin toksisitet. Røyking, nikotinplaster og nikotin inhalors dramatisk øke risikoen for nikotin toksisitet mens du bruker Nicorette tyggegummi.

Fortell legen din

Gjør legen din oppmerksom på alle medisiner du tar. Dette inkluderer noen urte kosttilskudd. Medisiner som kan påvirke nikotin nivåer i blodet mens du bruker Nicorette Gum inkluderer insulin, betablokkere, visse smertestillende medikamenter og theophyline medikamenter for astma.

Holdes vekk fra barn

Ring giftkontrollsenter hvis din klare barnet har tygget Nicorette tyggegummi. Dersom barnet er bevisstløs eller klaget over noen av de ovenfor beskrevne symptomene må du søke legehjelp.

Nicorette bivirkninger

Nicorette er en nikotintyggegummi som brukes til å hjelpe en person slutte å røyke. Dette tyggegummi tillater en person å sakte redusere mengden av nikotin at han tar i, som tillater ham å avvenne seg av av tobakksvarer.

Blood

Nicorette som kan endre måten at blodplater gruppe sammen, noe som kan bidra til utvikling av blodpropper.

Kardiovaskulære effekter

Nicorette kan påvirke måten at hjertet slår, som kan forårsake en persons blodtrykket til å være høyere enn normalt, hjertet til å slå raskere eller langsommere enn det vanligvis slår og / eller hjertet til å slå på en uregelmessig tempo.

Gastrointestinale effekter

Gastrointestinale bivirkninger som er typisk assosieres med Nicorette er diaré, munntørrhet, fordøyelsesbesvær, kvalme og ubehag i magen. Disse bivirkningene er vanlig som de forekommer i 5 til 6 prosent av Nicorette brukere i henhold til narkotika nettside.

Nevrologisk Impact

Svimmelhet, hodepine, søvnløshet, irritabilitet, en ør følelse, drømmer som er merkeligere enn normalt og skjelvinger er vanlige bivirkninger av Nicorette - forekommer i 3 til 12 prosent av Nicorette brukere i henhold til narkotika nettside.

Andre effekter

Nicorette kan forverre et forhåndsdefinert puste problem, forstyrre kroppens evne til å bruke insulin, forårsake en allergisk reaksjon og / eller forårsake smerter i ledd og muskler. Imidlertid er disse bivirkningene er sjeldne.

Nicorette Nikotin Gum bivirkninger

Nicorette er en nikotin tyggegummi utformet for å hjelpe til med røykeslutt programmer. Den leverer nikotin gjennom blodstrømmen når tyggegummi tygges for å håndtere cravings. Doseringen av nikotin kan bli gradvis redusert ved hjelp av nikotin tyggegummi, for å tillate røykere å slutte uten omfattende abstinenssymptomer. Imidlertid, til tross for den vellykkede anvendelse som et slutte middel, betyr Nicorette har noen potensielt farlige bivirkninger.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene forbundet med Nicorette er søvnløshet eller merkelige drømmer, diaré, tørr munn, muskel eller leddsmerter, nervøsitet eller angst, svakhet, svetting eller irritasjon i munn. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger inkluderer pusteproblemer, tetthet i brystet eller økt som kan være forbundet med alvorlige kardiovaskulære bivirkninger, og hevelse i ansiktet eller munnen.

Nikotin Gum og hjertet

Tygge nikotintyggegummi kan øke hjertefrekvensen og blodtrykket, men ikke i større grad enn å røyke sigaretter gjør. I sjeldne tilfeller har hjerteinfarkt brudd vært forbundet med å tygge nikotintyggegummi, men disse tilfellene kan ha blitt forsterket av forekomsten av underliggende koronarsykdom hos pasienten og / eller pasienten kan ha vært røyker i tillegg til å tygge tyggegummi, og dermed forårsaker en nikotin overdose.

Nikotin Gum og Mouth

Nikotin tyggis kan forårsake sår hals i enkelte brukere. Hos pasienter med astma, kan nikotin forårsake eller øke risikoen for bronkospasme. Kjeve smerte og / eller tannsykdom er også et vanlig problem i forbindelse med bruk av andre nikotinNicoRette og tannkjøtt. Munntørrhet forekommer også i ca 6 prosent av Nicorette brukere.

Mageproblemer

Nikotintyggegummi forårsaker mageproblemer som diaré, kvalme, flatulens og stomatitt i ca 6 prosent av tyggis tygger. Hikke er også vanlig, samt økt spyttsekresjon. Mellom 5 prosent og 5,8 prosent av pasientene opplever også halsbrann forårsaket av Nicorette og andre gummier med nikotin som aktiv bestanddel.

Nervous System Problemer

Mellom 3 prosent og 12 prosent av Nicorette eller nikotintyggegummi chewers rapportere svimmelhet, avbrutt søvn, irritabilitet og skjelvinger. Disse symptomene vanligvis opphøre i løpet av dager når pasienten slutter å tygge tyggegummi.

Hvordan lage Catnip Mosquito Spray

Hvordan lage Catnip Mosquito Spray


Kattemynte er ikke bare et afrodisiakum for katter. Du kan også bruke den til å lage en naturlig myggolje. Det kan ikke være en fornuftig spray å bruke hvis du er redd for katter, men det vil avskrekke mygg og andre irriterende flygende insekter. I motsetning til kommersielle repellents og noen hjemmelagde løsninger, som for eksempel hvitløk spray, har kattemynte myggspray en behagelig minty duft.

Bruksanvisning

•  Samle og omtrent hogge en eller to håndfuller fersk kattemynte blader og legg i en bolle.

Ta med deg en halvliter vann til kokepunktet og hell over kattemynte blader. La ligge i bløt i noen timer eller over natten for å gjøre en sterk kattemynte te.

Sil kattemynte te gjennom en sil, fanger væsken i en mugge.

Hell væsken i en sprayflaske.

Spray infusjonen på klærne for å frastøte mygg. Selv om kattemynte spray er skånsomt det kan føre til mild hudirritasjon hvis du er følsom, så unngå å bruke direkte til kroppen din.

Tips og advarsler

 • Suge kattemynte bladene i kaldt eddik i stedet for varmt vann for å lage en mer langvarig spray.
 • Hvis du ikke har friske kattemynte blader, bruke kattemynte eterisk olje. Det fungerer godt eller blandet med en transportør olje.

Hvordan Spray Natural Mosquito avstøtende

Hvordan Spray Natural Mosquito avstøtende


Ifølge Centers for Disease Control National Center for smittsomme sykdommer, mygg overføre en rekke skadelige sykdommer som malaria, West Nile virus, gulfeber og denguefeber. Mange kommersielt produsert mygg repellents inneholder kjemiske DEET. Men hvis du vil holde insektene i sjakk uten syntetiske ingredienser, kan du lage din egen spray on versjon hjemme med noen som vanligvis finnes ingredienser.

Bruksanvisning

•  Kok opp vann og legg bladene og urter i en food prosessor. Pass på at plantene er finhakket, som teblader. Hakking bladene utgivelser eteriske oljer, som frastøte mygg.

Legg til kokende vann til food prosessor og la plantene til bratt i flere minutter.

Tre Sil plantene fra vannet når det er avkjølt nok. Kjøle før du er klar til å bruke blandingen.

Hell væsken i en plastsprayflaske. Påføres rikelig og ofte.

Tips og advarsler

 • Bruk peppermynte olje til å balansere ut mix duft. Du må kanskje eksperimentere med ulike urter for å komme opp med en kombinasjon som appellerer til deg.
 • Gravide kvinner bør unngå håndtering citronella olje; noen sier det kan gi skade ufødte barn.

Hvordan Spray Tea Tree Oil & Vinegar for Foot Fungus

Hvordan Spray Tea Tree Oil & Vinegar for Foot Fungus


Fot sopp er et kløende, og i noen tilfeller smertefull sykdom å forholde seg til. Mens det er over-the-counter behandlinger for fot sopp, kan de være kostbar, og også irritere huden ytterligere. Heldigvis er det en naturlig løsning for behandling av foten sopp som kan brukes hjemme for å lindre irriterende sopp og få føttene følelsen tilbake til det normale igjen.

Bruksanvisning

Kok to kopper vann for fem minutter og ta ut og la avkjøles i to minutter mens du forbereder resten av løsningen.

Hell ¼ kopp rå eple cider eddik i en sprayflaske og tilsett ½ teskje av tea tree olje.

Hell i det varme vannet og rist flasken for et minutt å blande alle ingrediensene godt.

Vask føttene med såpe og vann og tørk med et håndkle.

Spray føttene rikelig med løsningen, med fokus på områder der sopp synes å være mest konsentrert. La løsningen tørr på føttene i fem minutter, deretter spraye rikelig en gang og la løsningen tørke igjen. Skyll føttene med vann og tørk.

Vask føttene to ganger om dagen og spray med løsningen.

Kontroller også at du holder føttene så rene og tørre som mulig for å hindre soppvekst.

Tips og advarsler

 • Raw eplecider kan finnes på de fleste helse og urte butikker.
 • Du kan lagre left løsningen i kjøkkenskapet og gjøre nye løsningen når du kjører ut. Husk å varme løsningen enten på komfyren eller i en mikrobølgeovn-safe container før sprøyting.
 • Du kan også dobbelt målingene med denne metoden, og suge føttene i løsningen tre ganger om dagen i 10 minutter.
 • Hvis soppen ikke blir bedre eller forsvinne innen en uke etter behandling se din lege eller hudlege, som du kanskje har en mer alvorlig soppinfeksjon.
 • Hvis du oppdager noen ekstra irritasjon etter behandling med denne løsningen avbryte bruken.

Oppskrift på Grape Seed Extract Nese Spray

Oppskrift på Grape Seed Extract Nese Spray


Ved hjelp av en nesespray tilfører fuktighet til tørr nese og bihuler passasjer, fremmer drenering og kan være gunstig i å hjelpe til å utrydde bakterier i nesen. Men ifølge den østlige Virginia Medical School, en vanlig konserveringsmiddel i kommersielt forberedt nesespray, benzalkoniumklorid (BKC), dreper også utenfor vitale bakterie kjemper celler. Lag din egen konserveringsmiddel-free nesespray med naturlig antihistamin og antioksidantegenskaper av druekjerneekstrakt.

Utstyr

Kjøp en tom 1 oz. nesespray flaske fra en medisinsk forsyning butikk eller apotek. Du kan også kjøpe et kommersielt forberedt nesespray; Fjern munnstykket ved å skyve et tynt barberblad under kanten og lirke den av, og deretter avhende innholdet.

Druekjerneekstrakt kan finnes på de fleste helsekostbutikker eller over Internett. Kjøp druekjerneekstrakt i skjær form.

Forberedelse og bruk

Vask nesesprayflaske grundig før du legger dine egne ingredienser. Fyll nesesprayflaske med en oz. av varmt vann og 5 dråper druekjerneekstrakt. Skru munnstykket tilbake på nesesprayflaske.

Du kan også lage en nesespray med 3 dråper grapeseed skjær, 5 dråper Usnea skjær, 5 dråper eucalyptus skjær, 5 dråper Echinacea tinktur, 5 dråper salvie tinktur, 5 dråper av einer skjær og 1 oz. med varmt vann.

Med hodet tilbake, spray flere dråper i hvert nesebor, som vil tvinge nesesprayen dypt inni nesegangene. Mens sprøyting i det ene neseboret, bruker du fingeren for å holde det andre neseboret lukket. Pust dypt inn under sprøyting for å hjelpe sprayen nå inn bihulene. Bruk nesespray opp til seks ganger hver dag.