Digidexo.com

symptomer på add

Lesser kjente symptomer på ADD

Lesser kjente symptomer på ADD


De fleste er kjent med avslørende tegn på en person med ADHD (ADD), som er uoppmerksomhet eller manglende fokus. I motsetning til sin kollega, attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), ADD inkluderer ikke hyperaktivitet eller impulsivitet som symptomer. Noen av de mindre kjente symptomer på ADD er så spesifikk som sengevæting og slurvet lekser.

Sengevæting

Sengevæting er en mindre kjente symptom på ADD. Mens det er ingen bevis for at ADD årsaker sengevæting eller at sengevæting årsaker ADD, barn med ADD er mer sannsynlig å sengevætere.

Somler

Et barn med ADD kan ta 15 minutter å skli på et par støvler. Foreldre kan tro at barnet blir trassig eller rett og slett lat, men somler er faktisk et symptom på ADD.

Misplacing Elementer

Personer med ADD kan ofte forlagt eller mister nødvendige elementer, som deres sko (eller bare en sko).

Selektiv Konsentrasjon

Mange tror at noen med ADD ikke er i stand til å konsentrere seg om en oppgave. Egentlig kan en person med ADD konsentrere seg om oppgavene han liker, men har problemer med å konsentrere ellers.

Sloppy Lekser

Barn med ADD ofte gjør mange feil i lekser. De kan glemme å ta med bøker hjem, gjøre feil oppdrag, eller gjentatte ganger gjør en oppgave feil.

Symptomer på ADD i 3 åringer

Symptomer på ADD i 3 åringer


Barn og voksne kan både få ADD. ADD står for ADHD. Symptomene på ADD vanligvis vises hos barn i en alder av 7. Her er noen symptomer på ADD i 3-år gamle barn.

Uoppmerksom

Mange ganger en 3-åring som er uoppmerksom er oversett fordi de ikke blir forstyrrende. De største tegn på å være uoppmerksom er ikke å følge regler eller dagdrømmer.

Impulsiv

Det er normalt for en 3-åring å være impulsive. Se på alvorlighetsgraden av impulsivitet. Hvis 3-åringen er ekstremt impulsiv, så de kan ha ADD. Å være impulsiv er når barnet ditt gjør noe uten å tenke på konsekvensene, avbryter deg, invaderer personlige plass og gjør taktløs observasjoner.

Fikle

Fidgeting er når barnet ikke kan synes å være fortsatt. Spille med deres hår, negler og klær er en type uro. Barn kan også rocke frem og tilbake eller vrikke sine føtter.

Glemme

Tre år gamle barn med ADD ofte glemmer ting som de var bare fortalt. Barnet kan synes å ha liten eller ingen korttidshukommelse.

Overdreven Talking

Mens noen 3-årige barn med ADD vil være overdrevent rolig og dagdrømme, andre vil være overdreven pratmakere. Overdreven pratmakere med ADD har en tendens til å avbryte andre og prøver å snakke høyere enn noen andre.

Symptomer på ADD

Attention Deficit Disorder, eller ADD, er også referert til som Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD. For barn, symptomene oftest presentere seg når barnet når skolealder, og går inn i en mer strukturert setting, for eksempel i klasserommet. Du kan identifisere symptomer på ADD før barnet kommer hans eller hennes skole karriere.

Impulsivitet

Impulsivitet kan føre til å engasjere seg i farlige aktiviteter som kan føre til hyppige ulykker. Impulsivitet er tilkjennegitt av utålmodighet, initiere samtaler på upassende tidspunkter og ofte avbryte eller intruding på andre.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet blir ofte mer tydelig når et barn kommer på skolen. Tegn på uoppmerksomhet inkluderer sommel, uorganisert vaner, glemsomhet, hyppige skift i samtalen, og unnlatelse av å fullføre oppgaver før du starter en annen.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet er ofte klart fram i god tid før skolealderen. Tegn på hyperaktivitet inkluderer overdreven snakke, rastløshet, uro og manglende evne til å engasjere seg i rolige aktiviteter.

Andre

Andre symptomer på ADD kan omfatte ikke lytter til instruksjoner, dårlige karakterer, depresjon, angst og spør irrelevante spørsmål til upassende tider. Disse symptomene kan virke verre når kravene øker.

Typer

Barnet kan vise alle eller noen av symptomene, avhengig av type av ADD de kan ha. De tre typene er kombinert type, hovedsakelig uoppmerksom type og Overveiende Hyperaktiv-Impulsiv type.

Tegn og symptomer på ADD hos førskolebarn

ADHD eller ADD, er kategorisert som en lidelse diagnostisert i barndommen av American Psychiatric Association. Sin dominerende trekk er uoppmerksom atferd, men kan omfatte hyperaktivitet og impulsive handlinger. ADD årsaker nedskrivninger før fylte 7, men noen barn er ikke diagnostisert før etter at symptomene har vært til stede i noen år. Med høyere standarder i utdanning, er barn nå blir overvåket og henvist til en diagnose så snart de begynner på skolen.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet kan skape vanskeligheter i skolen for et barn fordi han kan bli lett distrahert av lyder eller visuelt materiale rundt klasserommet. Han kan ikke følge nøye med detaljer, kan gjøre slurvefeil i skolearbeid, og kan også glemme daglige aktiviteter. Han kan virke opposisjonell fordi han kan ofte unngås, misliker eller være motvillige til å engasjere seg i oppgaver eller aktiviteter som krever vedvarende tanke. Når det kreves vedvarende oppmerksomhet, kan han enten vises distrahert eller synes ikke å lytte når snakket med direkte. Lekser og husarbeid kan være en utfordring, fordi han ikke kan følge med på instruksjoner og ikke klarer å fullføre oppgaver eller plikter. Uoppmerksom barn har også problemer med å organisere oppgaver og aktiviteter, noe som fikk ham til å miste ting unødvendig.

Hyperaktivitet-impulsivitet

Selv hyperaktive og impulsive funksjoner er ikke overveiende vanlig i ADHD, kan symptomene være tilstede. Imidlertid, når en diagnose av ADD er gjort, må barnet demonstrere færre enn seks hyperaktive og impulsive symptomer. Når hyperaktivitet eller impulsiv atferd er til stede, kan barnet fidget, stå opp uten tillatelse, løpe rundt eller klatre på møbler. Han kan ha problemer med å spille hensiktsmessig med jevnaldrende fordi han kan bli sett på som å være for høyt, irriterende eller snakkesalig. Hyperaktive symptomer kan føre til et barn til å se ut som om han er alltid i bevegelse. På grunn av de impulsive trekk, kan han være ute av stand til å vente hans tur uten intruding på andre. Under hel-gruppeundervisning, kan han ofte plumper ut svarene før læreren kan fullføre stille spørsmål.

Nedskrivninger

Når diagnosen ADD er gjort, må lege eller psykolog fastslå at svekkelser oppstår hjemme og i skole eller barnehage innstillinger. Når et barn viser symptomer på ADD i én innstilling, men ikke den andre, kan diagnosen ikke gjøres fordi det kan være en årsak til symptomene. Ofte er barnet rett og slett lei og blir tapt i sin egen verden.

The Rule Out Rule

Ifølge American Psychiatric Association, gjør symptomene på ADD ikke skje utelukkende i løpet av en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse, schizofreni eller annen psykotisk lidelse. De heller ikke er bedre regnskapsføres etter en annen psykisk lidelse. Dette kriteriet er spesielt viktig for førskolebarn, fordi det gjør diagnosen definitive. Til tider kan et barn som er uoppmerksom og mistet i hans tanker faktisk være viser egenskapene til en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse. Dersom det er tilfellet, videre vurderinger må være utført for å utelukke at diagnosen.

Emosjonelle symptomer på ADD

Attention Deficit Disorder (ADD) er en psykologisk sykdom som ber barna i å vekslende mønstre av impulsiv, hyper-aktiv atferd og inaktivitet. Sykdommen påvirker den emosjonelle National Institute of Mental Health stabilitet og kognitive prosesser av mennesker i alle aldre, og anslår 3 til 5 prosent av barn over hele verden viser symptomer på ADHD før 7 år.

Angst

Personer med ADD kan oppleve ekstrem angst i dagligdagse situasjoner. De vil oppfatte at folk ser dem og har daglige følelser av generell uro. Angsten er delvis på grunn av den uroen som er et symptom på ADD.

Sinne

Utbrudd av sinne er et annet symptom på ADD. Personer med ADD kan oppleve ekstrem sinne uten en stimulerende på grunn av hormonell ubalanse i hjernen.

Emosjonell Trauma

ADD er en følelsesmessig lidelse og følelsesmessige traumer kan være et symptom på sykdommen. Personer med ADD har problemer med å behandle følelser så en enkel hendelse, som for eksempel å bli avskåret i trafikken, kan føre til følelsesmessige traumer til den enkelte.

Depresjon

Manglende evne til å fokusere overføringer til humør også. Personer som lider av ADD kan ha alvorlige anfall av depresjon på grunn av de kjemiske ubalanser i hjernen deres.

Mood Swings

Folk som lider av ADD kan oppleve eller vise raske humørsvingninger fra hyperaktivitet til inaktivitet og depresjon. Folk kan vise flere forskjellige stemninger i løpet av dagen med ytre stimuli.

Misforståelse

Ifølge National Institute of Mental Health omtrent en fjerdedel av mennesker diagnosised med ADD er også diagnosised med bi-polar lidelse. Det er viktig å merke seg at ADD ikke forårsaker bipolare lidelser og bipolare lidelser ikke forårsaker ADD.

Symptomer på ADD hos voksne kvinner

Fordi ADD mangler hyperaktivitet ADHD, mange kvinner med ADD gå gjennom livet uten noen gang å bli diagnostisert. Voksne kvinner er ofte diagnostisert med ADD bare etter deres barn er diagnostisert med atferdsforstyrrelse. ADD symptomer kan gjøre en voksen kvinne kommer over som selvopptatte, vimsete og ubesluttsom. Lær mer om symptomene på ADD hos voksne kvinner.

Focus Problemer

Voksne kvinner som lider av ADD har ofte problemer med å fokusere på én ting i lange perioder av gangen. De finner det også vanskelig å konsentrere seg om gjentatte eller kjedelige gjøremål som rengjøring.

Disorganisering

Binner med ADD har vanligvis problemer med å organisere sine levende og arbeidsrom. De kommer ofte over så slurvete og spredt.

Vante Tardiness

Voksne kvinner med ADD har vanligvis en veldig dårlig følelse av tid, noe som får dem til å kjøre sent på jobb, sosiale arrangementer og planlagte avtaler.

Emosjonelt Sensitive

ADD kvinner har en tendens til å være ekstremt følsomme for kritikk, følelsesmessig ladet og lett opprørt. Disse trekkene vanligvis forverres i perioder med hormonelle endringen, for eksempel PMS og overgangsalder.

Social Problems

Voksne kvinner med ADD har ofte problemer med å koble med andre på et sosialt nivå. De plumper ut ting uten å tenke, glemmer navn og har en tendens til å være stille ut når andre snakker.

Lav selvfølelse

Symptomene på ADD hos voksne kvinner vanligvis føre til et mønster av svikt, noe som fører til kvinnelige ADD lider å ha lav selvfølelse.

Vanlige symptomer på ADD i Girls

Symptomer på ADHD (ADD) kan være annerledes hos jenter enn hos gutter. Mens gutter kan være mer hyperaktive og vise flere atferdsproblemer, jenter er ofte mest uoppmerksom. Ofte blir jentene ikke riktig diagnostisert med ADHD fordi deres symptomer kan være mer subtil. Jenter med ubehandlet ADD kan være i fare for forverring problemer som de gamle.

Uoppmerksomhet

Jenter med ADD har problemer med å betale oppmerksomhet og ofte dagdrømme eller se ut klasserom vinduer. De kan også gjøre andre ting når de skal betale oppmerksomhet som tvinne håret, plukke på sine neglebånd eller bite negler.

Atferd

Jenter med ADD kan snakke veldig raskt og kan snakke nonstop. De kan også handle dum til tider. Noen kan synes å være innbilsk eller være opptatt med gutter. Alternativt kan noen være veldig sjenert. Jenter med ADD har en tendens til å være uorganisert og rotete.

Emosjonelle symptomer

Jenter med ADD kan være deprimert eller engstelig. Noen ganger blir de engstelige som følge av å prøve å ta hensyn. Jenter med ADD kan også være altfor selvkritisk. Også noen kan kaste raserianfall eller være spesielt vanskelig å behage.

Risiko

Ifølge en studie utført av University of California, jenter som har ADD er mer sannsynlig å ha problemer med skolearbeidet. Dessuten er de mer sannsynlig å ha samlivsproblemer, spiseforstyrrelser og emosjonelle problemer, og bruker illegale rusmidler.

Behandling

ADD er vanligvis behandles med en kombinasjon av rådgivning og medisiner. Medisiner for ADD inkluderer sentralstimulerende midler som Ritalin, Concerta, Daytrana, Adderall og Dexedrine. Dessuten er det ikke-sentralstimulerende stoff Strattera brukes til å behandle ADD. Jenter som også har depresjon eller angst kan ha nytte av å ta antidepressiva medisiner i stedet for et medikament spesielt for ADD.

Hva er Tegn og symptomer på ADD i Teenage Girls?

Hva er Tegn og symptomer på ADD i Teenage Girls?


Skjule tegn på ADD, eller ADHD, er mye lettere for jenter enn gutter, noe som gjør det mye vanskeligere å diagnostisere, sier Dr. Kathleen G. Nadeau, en spesialist i oppmerksomhet og læring lidelser. Det er en grunn jenter med ADD er ofte ikke diagnostisert før de er 12 år eller eldre, fem år senere enn gjennomsnittet diagnose alderen for gutter. I tillegg kan så mange som 75 prosent av jenter med ADD (også kjent som ADHD for attention-deficit hyperactivity disorder) bomme helt, ifølge Scholastic.com. For å hjelpe ungjenter som har ADD få den hjelpen de trenger, er det viktig å kjenne tegn og symptomer å se etter.

Depresjon

Ifølge Reuters Health, "jenter med oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet er mer sannsynlig enn sine jevnaldrende for å utvikle depresjon, angst, spiseforstyrrelser eller andre psykiske problemer etter når de blir voksne." Jenter med ADD i tenårene er mer sannsynlig å vise tegn på depresjon, ofte fordi sykdommen ikke er blitt bekreftet.

Mangel på konsentrasjon

"ADHD ikke vises på samme måte i jenter", sier Nadeau, en klinisk psykolog i Silver Spring, Maryland, og medforfatter av "Forstå Jenter med AD / HD." Jenter er mye mindre sannsynlig å vise hyperaktive eller impulsive symptomer, og i stedet kan bare virke "spacey", ufokusert eller uoppmerksom. De kan ha problemer med å bo organisert eller huske retninger eller lekser. Nadeau legger til at jenter kompensere for sykdommen bedre, noe som gjør det vanskeligere å legge merke til. Og når det blir lagt merke til av lærere, kan det være feil for umodenhet eller manglende faglig evne.

Oppførsel

Snakker hele tiden, ikke passe inn med jevnaldrende, ikke betaler oppmerksomhet, uorden, og ikke endt arbeid er alle tegn på noen som har ADD, ifølge Scholastic.com. Men mens alle er klassiske tegn på noen med ADD, blir de ofte oversett, siden jenter med ADD noen ganger er i stand til å kompensere for sykdommen. Teen jenter som er altfor følelsesmessig eller sensitiv kan også lider av ADD, noe som gjør det vanskeligere å kontrollere følelser.

Symptomer på ADD hos spedbarn

ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en nevrologisk dysfunksjon som rammer om lag én av 20 barn. Selv om det er generelt diagnostisert i skole-alder barn, det er atferd utstilt i barndommen som kan være tidlige tegn på tilstanden. Disse symptomene, sammen med en familie historie av ADHD, øke sannsynligheten for at et barn kan ha sykdommen.

Ekstremt Rastløs

Problemer med å få barnet til å sove fra tid til annen er ikke uvanlig, men ta til etterretning habitually dårlig søvnmønster, utrøstelig anfall av gråt og ekstrem rastløshet ved sengetid.

Vanskelig på Feed

Det kan være en konstant utfordring å få barnet ditt til å sitte stille for fôring tid. Han kan presse maten bort, raskt mister interessen for å spise, blir frustrert og prøver å komme seg ut av setet sitt.

Hyppige Tantrums

På grunn av manglende evne til å kommunisere gjennom tale, kan spedbarn uttrykke seg gjennom sparker, skriker og vrir rundt på gulvet.

Økt Anger

Mens alle barn er i stand til å bli irritert, bør et barn som er lett og intenst provosert være av alvorlig bekymring.

Rytmiske Actions

Banging en leke på bordet igjen og er typisk for de fleste babyer, men bli skremt hvis barnet ditt gjentagelser smeller hodet eller bergarter sengen hennes.

Symptomer på ADD i Toddlers

Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Disorder med hyperaktivitet (ADHD) er vanligvis assosiert med skolen-alderen barn. Imidlertid kan tegn på disse lidelsene også oppstå hos spedbarn og småbarn. Disse skiltene kan hjelpe omsorgspersoner i å avdekke problemer så tidlig som mulig.

Den "Vanskelig" Baby

Disse barna blir ofte beskrevet som "masete" eller "kolikk." De kan reagere merkelig for lyder og teksturer, og kan være vanskelig å berolige.

Uforutsigbarhet

Småbarn med ADD kan oppføre seg i svært ulike måter. For eksempel kan de over-reagere på høye lyder.

Emosjonelle reaksjoner

Disse småbarn kan være lett opprørt følelsesmessig. De har en tendens til å gråte ofte, og kan kaste raserianfall når deres minste ønsker er ikke umiddelbart fornøyd.

Adaptive Behavior

Småbarn med ADD kan ha problemer med å tilpasse seg endringer i omgivelsene. De kan ikke være i stand til å tåle selv små endringer i rutiner og aktiviteter.

Object Permanence

De kan være forsinket i utviklingen av objekt permanens, noe som får dem til å tro noe ut av syne er borte for alltid. Dette kan føre til separasjonsangst når foreldrene forlater barnet med en omsorgsperson.

Andre Signs

Disse småbarn kan også være i konstant bevegelse, løping og hopping en god del, har problemer med å få sove, og være klønete eller ulykkesfugl.

Symptomer på barndommen ADD

Oppmerksomhetssvikt-lidelse (ADD), noen ganger referert til som attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), er en lidelse som fører til problemer med inhiberingen av spontane reaksjoner. Denne mangelen på hemninger fører til flere symptomer som kan negativt påvirke et barns liv.

Betydning

Da forblir ubehandlet, ADD symptomer kan føre til problemer hjemme og på skolen. Læring, få og beholde venner, og få ting gjort generelt er vanskelig for et barn med ubehandlet ADD.

Typer

Det finnes to hovedtyper av ADD: hyperaktive og uoppmerksomme. Disse typer føre de samme grunnleggende problemer, men varierer mye i symptomer.

Funksjoner

ADD har tre symptomer som varierer i intensitet fra barn til barn: uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Disse symptomene er ofte satt sammen, og ikke alle tre er til stede i hvert tilfelle av ADD.

Identifikasjon

Uoppmerksom-ADD fører til problemer med å følge retninger, etterbehandling prosjekter, organisering, miste ting, å bli distrahert og gjøre slurvefeil. Hyperaktiv-ADD er langt lettere å oppdage, som barna vil vanligvis være svært forstyrrende, vri og fidget hele tiden, og vil snakke overdrevet.

Time Frame

Tegn og symptomer på ADD eller ADHD vanligvis overflaten før fylte syv.

Betraktninger

Alle barn har noen symptomer på ADD. Hvis symptomene ikke eksisterer i alle situasjoner, er det sannsynligvis ikke ADD.

Om ADD symptomer hos barn

ADD, eller Attention Deficit Disorder, er en tilstand som kan forstyrre et barns utdanning, sosialisering og daglige aktiviteter. Barn med ADD vise et bredt spekter av symptomer; noen er mer opplagte enn andre. Hvis et barn viser symptomer på ADD, er det best å søke råd fra helsepersonell.

Impulsivitet

Et barn med ADD har svært dårlig impulskontroll. Dette inkluderer å forstyrre andre og gjør usikre valg som å løpe ut i veien.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet er en av de mest vanlige og merkbare symptomer på ADD. Barnet vil ha problemer med å fokusere på oppgaver i lengre perioder av gangen, blir lei lett eller ofte dagdrømme.

Distraherbarhet

ADD barn blir lett distrahert av ytre stimuli eller selv hans egne tanker. Dette gjør det vanskelig for barnet å fullføre oppgaver.

Disorganisering

Et barn med ADD vil ha problemer med å få og bor organisert. Dette sammenfaller med barnets manglende evne til å holde på oppgaven.

Moodiness

Et barn med ADD kan fremvise ekstreme følelser. De kan være altfor sensitiv, krevende eller lite samarbeidsvillig.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet kan være et symptom på ADD, som også kalles ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Disse barna snakker ofte, flytte eller fidget hele tiden.

ADD Symptomer og Hvordan få hjelp

Som en barndom utviklingsforstyrrelse, er ADHD (ADD) anslått av Center for Disease Control å påvirke fra 3 til 7 prosent av barn i USA Symptomer på ADD inkluderer uoppmerksomhet, rastløshet, manglende evne til å fokusere eller konsentrere seg, og hyperaktivitet. Disse symptomene kan påvirke barnets evne til å fungere i sosiale og klasserom. Siden det ikke er noen medisinsk test for ADD, er observasjon av atferd den eneste måten å stille en diagnose.

Symptomer

Symptomene på ADD vil variere fra person til person. De kan inneholde en manglende evne til å konsentrere seg og fokusere, noe som gjør det vanskelig å fullføre oppgaver. Uoppmerksom oppførsel, slik som å være lett distrahert eller miste fokus på en samtale, er også et tegn. Vanskeligheter med organisering og oppfølging med oppgaver kan også være tegn på ADD.

Hyperaktivitet og impulsivitet er også symptomer på ADD. Disse kan sees i en slik oppførsel som nonstop snakker, vanskeligheter med rolige aktiviteter, og overdreven bevegelse, som løping eller fikle. Pasienten kan ha problemer med å vente hans eller hennes tur eller kan rope ut svarene på et upassende tidspunkt. Disse atferd kan føre til forstyrrelser i slike innstillinger som et klasserom.

Diagnose

Diagnosen ADD innebærer å observere pasienten i både kliniske og hverdags innstillinger, for eksempel hjemme eller i klasserommet. For en positiv diagnose, må symptomene har vært til stede i seks måneder eller mer i to eller flere innstillinger og må ha vært til stede før fylte 7, og andre lidelser må utelukkes.

Pasienten må oppvise seks eller flere tegn på enten uoppmerksomhet eller hyperaktivitet og impulsive for en positiv diagnose for å bli gjort. Symptomene må være forstyrrende og ikke passende for pasientens utviklingsstadiet. Basert på antallet av symptomer og den måte på hvilken de er vist, kan en pasient blir diagnostisert med en av flere typer ADD.

Behandlinger

Siden ADD er en nevrologisk forstyrrelse, behandling er ikke begrenset til medikamenter, selv om det er en mulighet. Atferds strategier kan bli lært opp til foreldrene til et barn berørt av ADD, og ​​skoler kan også implementere disse strategiene for å hjelpe et barn utføre.

Medisiner som behandler ADD faller inn i to kategorier: stimulanter og ikke-stimulanter. Stimulerende midler som metylfenidat, også kjent som Ritalin, er mye brukt til å behandle ADD. Ikke-sentralstimulerende midler ble godkjent for behandling av ADD i 2003; i dag, er det eneste godkjente ikke-stimulerende midler stoffet atomoksetin, også kjent som Strattera.

Adferdsterapi kan anvendes for å gi en følelse av stabilitet. Opprette en husholdning rutine, for eksempel, gjør barnet til å vite hva du kan forvente, og når du kan forvente det, minske behovet for fullstendig konsentrasjon om oppgaver. Kombinert med effektiv disiplin og foreldreopplæring, har atferdsterapi vist seg å være en vellykket ADD behandling.

På samme måte, klasserom involvering bruker også etablering av rutine, som å lage en lekser system eller mappe. Disse strategiene er kombinert med positiv forsterkning og rådgiver eller psykolog engasjement for å skape et godt miljø for barn som har ADD.

Herbal Behandling for Adult ADD symptomer

ADD ble betraktet som en lidelse som bare rammet barn, men nye studier viser at voksne lider av ADD også. Symptomene, inkludert fikle og rastløshet, er mild til alvorlig. Voksne som lider av ADD ble trolig feildiagnostisert som barn. ADD ikke bare utvikle over natten, heller ikke forsvinner det når en person når voksen alder. Selv om atferd og vaner kan læres som en person blir eldre, symptomer, impulser og distraksjoner er alltid der. Enkelte naturmidler kan bidra til å lindre symptomene på ADD hos voksne.

Advarsel

Urtemedisiner bør behandles med samme forsiktighet som andre medisiner. Administrere aldri en urte supplement til en person uten først å konsultere lege. Bruk av naturlige urter kan samhandle med over-the-counter eller reseptbelagte medisiner med alvorlige eller livstruende konsekvenser. Som med alle medisinske regime, spør en lege for spesifikke råd om bruk av urte kosttilskudd.

Nettles

Nettles er en stor kilde til B-kompleks vitaminer. B-vitaminer forbedre hukommelsen. Irritabilitet, forvirring og depresjon er tegn på et vitamin B-mangel. Dette er vanlige symptomer hos personer som lider av ADD.

Chickweed

Chickweed er høy i jern. Personer som lider av ADD trenger jern i kosten for å avlaste den tåkete følelse. Mangel på jern også påvirker dopamin-nivåer i hjernen. Lave dopamin nivåer har vært knyttet til ADD og ADHD.

Kamille

Personer med lave nivåer av magnesium er mer utsatt for hyperaktivitet. Angstnivået er høyt når magnesium nivået er lavt. Tilsetning av kamille til dietten øker de nivåer av magnesium i kroppen.

Red Raspberry Leaves

Bladene på den røde bringebær planten inneholder kalsium. Kalsium virker som et beroligende middel. Dette er gunstig for folk som lider av ADD fordi de er utsatt for angst angrep.

Ginseng

Effekten av ginseng på kroppen er mange. Denne urten har en annen kilde til B-kompleks vitaminer. Det hjelper også lindre trøtthet og stress, to symptomer på ADD.

ADD symptomer hos unge voksne

ADD symptomer hos unge voksne


En vanlig misforståelse er at ADD, eller Attention Deficit Disorder, er en tilstand som bare rammer barn; Dette er imidlertid ikke tilfelle. Symptomene på ADD fortsette inn i voksen alder hos opptil 50 prosent av personer med barndommen ADD, ifølge American Academy for leger. ADD har en rekke symptomer; en person kan få alle eller bare noen få av dem. Identifisere symptomene er det første skrittet for å forstå tilstanden.

Konsentrasjon

Unge voksne med ADD kan finne det svært vanskelig å konsentrere seg i lengre tid. Dette kan være frustrerende, spesielt fordi det kan føre til å være glemsom og utsikt oppgaver. Fattige lytteferdigheter ofte bety å bryte bort mid-samtale eller vises uinteressert. Dette kan føre til problemer, ikke bare hjemme, men også i skole og arbeidsliv. Mange unge mennesker som lider med ADD har en historie med skole og sysselsettingsproblemer ifølge Mayo klinikken.

Hyper Focus

Hyper fokus er det stikk motsatte av dårlig konsentrasjon, hvor en person blir så oppslukt av noe, er det vanskelig å bryte det fokuset. Emner av interesse eller givende oppgaver er mer sannsynlig å utløse hyper fokus. Dette symptomet er faktisk en måte å takle distraksjon, ifølge HelpGuide nettside. Hyper fokus kan være så sterk at den unge voksne mister alle spor av tid til det punktet av å glemme andre oppgaver eller fullføre dem sent. Dette er ett symptom som kan føre til unge voksne til å føle seg som om de er underachieving i skole eller arbeidsliv.

Organisatoriske ferdigheter

En ung voksen med symptomer på ADD vil ha problemer med organisering samt forvalte tiden effektivt. Dårlige organisatoriske ferdigheter kan gjøre det en kamp for å huske viktige avtaler og oppgaver. Den unge voksne kan også miste eller forlegge elementer regelmessig, for eksempel regninger, timekort og til og med eiendeler. Personer med ADD har en tendens til å sette ting av, levere oppgaver i sent på skolen eller ikke fullføre noe som en del av deres arbeid. Punktligheten kan også være et problem, med den unge synes det er vanskelig å få til viktige avtaler i tide eller i det hele tatt.

Atferdsvansker

Unge voksne med ADD har en tendens til å slite med sine følelser; de kan ikke være i stand til å kontrollere sinne eller ofte vises opphisset. En ung voksen med kan være vanskelig på seg selv og frustrert med henne ADD symptomer, til det punktet at hun føler på en ulempe i forhold til hennes jevnaldrende. ADD lider generelt har lav selvfølelse; Dette er hovedsakelig på grunn av usikre. Deres manglende evne til å håndtere visse situasjoner kan føre til irritabilitet og humørsvingninger fører til frustrerte utbrudd. De kan ha en eksplosiv temperament og vil mer enn sannsynlig være lett irritert. Disse symptomene kan være grunnen til at ADD lider generelt kamp for å opprettholde relasjoner, ofte vises uncaring og selv voldelig.

Hvordan identifisere ADD Symptomer

Hvordan identifisere ADD Symptomer


Barn med ADHD (ADD) utstillings uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Symptomene varierer i hvert barn - fra manglende evne til å sitte stille og være stille, til å ha faglige og sosiale vansker. Mens de fleste små barn utvise denne typen atferd, som de blir eldre de vil endre. Men for barn med ADD, ikke en slik utvikling ikke finner sted. De fleste av symptomene forbli under ungdomsårene og ofte inn i voksen alder.

Bruksanvisning

Uoppmerksom Symptomer på ADD

Observer hvis barnet lytter nøye når du snakker. Barn med ADD ofte ikke lytter når du gir dem regler å følge, eller prøve å snakke med dem direkte.

Legg merke til hvordan barnet håndterer sine oppgaver hjemme eller på skolen. Hvis barnet ditt viser kontinuerlig vanskeligheter med å organisere selv enkle oppgaver eller aktiviteter, kan det være et tegn på ADD.

Hold et øye på barnets konsentrasjon. En ADD barn vanligvis ikke kan fokusere på detaljer, og ofte gjør heedless feil i skolearbeid eller enkle plikter hjemme.

Merknad hvis barnet ditt er lett distrahert. Barn med ADD finner det vanskelig å ta hensyn når du utfører oppgaver eller selv mens du spiller. Når han gjør noe og blir forstyrret av andre ting som skjer rundt ham, kan hans oppmerksomhet lett bli viderekoblet bort fra oppgaven.

Se hvordan barnet ditt adlyder instruksjoner. Hvis barnet ditt er ute av stand til å følge enkle kommandoer og ikke fullfører vanligvis tildelt arbeid i skolen eller husarbeid hjemme, så dette kan være et tegn på ADD. Unnlatelse av å fullføre oppgaver hjemme eller på skolen, betyr ikke at barnet ikke forstår dine instruksjoner - han kan være ute av stand til å følge dem.

Overvåk barnets interesse i å håndtere mentale oppgaver. Et barn med ADD ofte hater, unngår eller nøler når du arbeider med aktiviteter som krever mental anstrengelse som skolearbeid eller lekser.

Følg nøye med hvor ofte barnet har utsikt ting. ADD barn ofte glemmer daglige aktiviteter, og vanligvis forlegge leker og ting som er avgjørende for aktiviteten i skolen (for eksempel bøker, blyanter eller skoleoppgaver).

Hyperaktive Symptomer på ADD

Legg merke til oppførselen til barnet ditt når du sitter. Et barn med ADD er ofte ikke i stand til å sitte stille og viser tegn til uro med stive bevegelser.

Observer barnets oppførsel når du er i skolen, hjemme eller andre steder. En ADD barn vil ofte forlate plassen sin i klasserommet eller i gitte situasjoner der hun blir bedt om å bli sittende.

Hold øye med barnets handlinger. De kan løpe eller klatre rundt ukontrollert og være urolig i situasjoner der slik atferd eller handling er uegnet.

Legg merke hvis barnet ditt har problemer med å være rolig og stille. Dersom barnet ditt har ADD, viser hun vanligvis tegn på å være overdrevent snakkesalig. Betyr finner hun det vanskelig å holde stemmen hennes ned? Har hun skrike selv når beskjed om å være stille.

Impulsive symptomer på ADD

Overvåk barns tålmodighet. Når det gjelder ventetid, ADD barn er ofte veldig utålmodig. De synes det er vanskelig å holde seg på plass og være klar for deres tur - de vil at det skal være dem med en gang før noen andre.

Legg merke til hvordan barnet svarer på spørsmål. Et barn med ADD utbryter ofte svar, selv før du er ferdig med å oppgi ditt spørsmål.

Observer hvordan barnet oppfører seg mot andre. Dersom barnet ditt har ADD, ofte forstyrrer han med virksomheten til andre mennesker - som stangar i samtaler at han eller forstyrre andre barneleker, selv om han ikke er en del av det.

Tips og advarsler

  • Barnet kan ha ADD hvis disse symptomene vedvarer lengre enn en 6-måneders periode og barnet er 7 år eller yngre. Symptomene må også være observert i forskjellige innstillinger som på skolen, hjemme eller en venns hus. Disse symptomene bør også vise tegn på at de er som påvirker sosiale relasjoner og prestasjoner på skolen eller med enkle hjemme-oppgaver.
  • Siden det ikke er noen måte å hindre ADD, tidlig diagnose og behandling av symptomer vil være fordelaktig for å hindre at andre problemer som er forbundet med tilstanden.

Diet Plan for barn med ADD

Selv om det er mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold sin 1973 studie var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endrede matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og å vise selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe og selv kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie 2003, publisert i alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (en vanlig foreskrevet medikament for behandling av ADHD og ADD) mot virkningen av kosttilskudd, inkludert, blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd viste seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomhet og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanser og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalte Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egenhånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunn diett for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Gitt, det er ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til dine grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.

Tips for ADD

Tips for ADD


ADD står for ADHD. Denne lidelsen rammer både barn og voksne. Den manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om én ting for en lengre periode kan forstyrre skolearbeidet, karriere og mellommenneskelige relasjoner. Men etter visse tips kan gjøre å få gjennom dagen og oppnå sine mål lettere.

Lag lister

Symptomer på ADD inkluderer problemer med å fullføre oppgaver og igjen organisert. For å hjelpe deg å holde fokus, fullføre prosjekter eller oppgaver du starte og holde arbeid, skole eller livet organisert, begynne å lage lister. Hver dag skrive en liste over ting du trenger for å oppnå den dagen som betale regninger, gjøre vaskeri og ringe telefonselskapet. Barn kan skrive en liste som inneholder: gjøre lekser, rent soverom eller lufte hunden. Når oppgaven er fullført, krysse det av listen din.

Ta notater

Skrive selv notater på gule lapper kan også hjelpe deg å holde orden og på sporet. Stick notater på steder du sannsynligvis til å se dem, slik som kjøleskap, bad speil eller på TV. Når du blir distrahert, vil disse tilfeldig plasserte notater minne deg på å betale en regning innen en bestemt dato, ferdig med et skoleprosjekt innen fristen eller få tøyet gjort slik at du har rent undertøy i morgen.

Trening

Daglig mosjon bidrar til å redusere manglende fokus forårsaket av ADD. Det reduserer også stress, fungerer av overflødig energi og roer sinnet ditt, slik at du kan fokusere bedre og fullføre oppgaver enklere. For trening kan du gå til gym, fottur eller sykkel utendørs eller bli med i en lagidrett. For å hjelpe deg med å holde forpliktet til din oppgave diett, spør en venn til å bli en trening kompis.

Sleep

Mangel på søvn kan øke ADD symptomer. En hel natts søvn hjelper deg å konsentrere seg og være mer produktiv i løpet av dagen. For å sikre en god natts søvn, ikke drikker koffeinholdige drikker sent på dagen, holde seg til en daglig sengetid --- selv i helgene - og etablere en sengetid rutine slik at kroppen din vet det er tid for hvile. Hvis du fortsatt har problemer med å sovne, prøve å ta en varm dusj eller bad før du går å sove om natten.

Spis sunt

Et sunt kosthold kan også lette uoppmerksomhet forbundet med ADD, samt lavere stressnivå. Hvis du lider av ADD, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Også prøve å ikke spise sukker, lavere karbohydratinntak og legge til mer protein i kosten din.

Terapi

ADD legger mye stress på romantiske forhold, arbeid relasjoner og vennskap på grunn av ubesvarte avtaler og tidsfrister og irrasjonell atferd. Reparere disse relasjonene ved å søke terapi. Terapi hjelper deg å forstå sykdommen bedre og kan lære din hvordan du kommuniserer og hvordan løse problemer bedre.

Naturlige dietter for ADHD og ADD Kids

Foreldre til barn med attention-deficit disorder (ADD) eller attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) ofte til en diett overhaling som et første skritt i å håndtere sine barns tilstand. Selv om legene har blandede anmeldelser på effektiviteten av kostholdet som en "kur" for enten lidelse, noen foreldre tror at det å velge sine barns matvarer nøye hjelper i å håndtere symptomer på hyperaktivitet og uoppmerksomhet som karakteriserer ADD og ADHD.

Handle for Natural Foods

Et sunt kosthold for barn med ADHD eller ADD bør legge vekt på helhet og naturlige matvarer, inkludert økologisk kjøtt, fisk, egg og økologiske grønnsaker. Bruke havre, brun ris og rugbrød i stedet for hvit ris, brød eller pasta. Næringsstoffer mangler kan bidra til ADHD. Vær spesielt oppmerksom på fôring barn nok jern, B-vitaminer og kalsium.

Handle nøye for frukt

Barn med ADD eller ADHD har ofte en overfølsomhet for naturlig forekommende salisylater. Salicylates kan finnes hos ellers friske matvarer, inkludert epler, druer, rosiner, appelsiner, fersken og plommer.

Unngå bearbeidet mat

Sukker og tilsetningsstoffer i mat kan øke hyperaktivitet hos barn. Unngå å mate ungen med ADD eller ADHD mat med høyt sukker, eller med tilsatt fargestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler eller grønnsak tyggegummi.

Vurdere mulige allergier

Mat allergi kan også utløse symptomer på ADD og ADHD. Vanligste matvareallergier blant annet soya, melkeprodukter, sjokolade, peanøtter, hvete, sukker, egg og korn. Du bør kanskje vurdere å eliminere eller sterkt redusere disse matvarene for ditt barns kosthold.

Unngå Tungmetaller

Tungmetaller som finnes i matvarer kan også forårsake av uoppmerksomhet eller hyperaktivitet. Unngå mat som inneholder kvikksølv, kadmium og mangan. Hår analyse kan avgjøre om barnet ditt lider av heavy-metal toksisitet.

Kan Adult ADD føre til angst?

ADD og andre lidelser

ADD (Attention Deficit Disorder) er en lidelse som effekter både barn og voksne. Mange barn som er diagnostisert eller sliter med udiagnostisert oppmerksomhet underskudd lidelser kan fortsette å ha problemer senere i livet. ADD er ofte diagnostisert gjennom observasjon av atferd, for eksempel sterk uro, snakker utenom tur, og problemer med å vente eller å være lei. Voksne med ADD ofte at andre problemer vedvarer sammen med sykdommen, enten det er behandlet eller ikke.

Angst er en vanlig klage blant voksne med ADD, sammen med depresjon. Det er også viktig å merke seg at noen symptomer på ADD er svært lik angst og depresjon, slik som rastløshet, tretthet og irritasjon. Personer med ADD ofte vise disse symptomene uten å angi noen ekstra problemer.

ADD medisiner bivirkninger

Hvis vises angst symptomer plutselig eller bare av og til følt av en ADD lidende, er det viktig at behandling søkes av lege eller psykiater. Hvis følelser av angst eller depresjon som følger med en endring i medisinering, er det viktig å huske at mange ADD medisiner som Ritalin eller Concerta har bivirkninger som kan forårsake humør forvrengning som de slites av og videre overdrive følelser av angst. Plutselige symptomer på angst og depresjon uten endring av medisiner kunne indikere et problem.

Angst / depresjon medisiner

Wellbutrin er skrevet ut til noen personer med ADD for forvaltning av angst og følelsen av krasj gang ADD medisiner har mistet sin effekt. I tillegg til angst, ADD pasienter ofte viser tegn på depresjon, og Wellbutrin kan ha en viss effekt i lettelser depresjon symptomer.

Behavioral Therapy

Mange ADD lider finne betydelig komfort i kognitiv atferdsterapi, som det kan brukes i forbindelse med medisiner eller i mildere tilfeller, uten noen medisiner. Personer rapporterer at atferdsterapi kan hjelpe til med å endre og tilpasse deres livsstil for å bedre takle symptomene på ADD. Angst kan også bli behandlet sammen med ADD terapi, tillater endringer i tankemønstre og rutiner som tidligere brakt på angst og depresjon.

Pasientene er på reseptbelagte medisiner er oppfordret til å holde seg på medisiner før en lege indikerer at behandlingen bli rullet tilbake, som ferdigstillelse av kognitiv atferdsterapi ikke tillater alltid for bortfall av ADD, angst eller depresjon medisinering.

Søker hjelp

Folk som mistenker ADD og angst i seg selv eller et familiemedlem skal diskutere saken med sin lege for å planlegge testing og utforme en plan for behandling. Behandling av ADD kan minske intensiteten av angst eller depresjon, men separate planer kan gjøres for å imøtekomme disse lidelser, så vel.