Digidexo.com

kokt kylling kalorier

Hvor lenge kan du holde en gryte med kokt kylling i kjøle?

Kokt kylling Varer opptil fire dager

USDA Food Safety og Inspection Service gir spesifikke retningslinjer for lagring av kokt kylling; det anbefaler ikke mer enn tre til fire dager for de fleste kokt kylling retter, inkludert gryteretter. Kjøling betyr lagring ved en jevn temperatur på 40 ° C eller lavere.

Saus-baserte retter Ikke vare så lenge

Noen kylling retter har kortere holdbarhet, selv i kjøleskapet. The USDA anbefaler at kokt kylling stykker som er "dekket med kjøttkraft eller saus" lagres for bare én eller to dager. Kylling buljong og vanlig kylling saus har samme begrensning.

Bottom Line

De fleste slike retter skal være trygt for opp til fire dager med riktig temperatur. Men hvis din gryte er bedre beskrevet som kyllingfiletene i saus - som noen one-pot måltider - spise den i kortere anbefalt tidsramme for å sikre sin sikkerhet.

Kylling dietter

Kylling dietter


Med alle de forskjellige dietter, måltid planer og raske vekttap løfter, kan det være vanskelig å velge riktig diett for deg. Men hvis du ønsker å gå ned i vekt på en trygg og sunn måte og holde den av, du trenger ikke noe annet enn måltider høy i protein, lite karbohydrater og lite fett. Og for å forankre denne type diett, er et populært valg kylling.

Hvorfor Chicken er et godt valg

Kylling, når kokt i en passende, er mye slankere enn biff eller svinekjøtt, men likevel fullpakket med protein. For eksempel, tre gram av kjøttdeig ligger rundt 60 gram fett, i motsetning til 30 gram fett i den samme delen av skinnfri kylling. Du kan spise kylling hver dag, mer enn en gang om dagen, i motsetning til tunfisk fisk, som hvis de spises mer enn en gang i uken kan opp dine kvikksølv nivåer og føre til hodepine og hukommelsestap. Og du vil finne sunne mengder næringsstoffer i kylling, som jern, sink, niacin og vitamin B-12.

Forbereder Chicken for sunn vekttap

Det er viktig å merke seg at noen måter å tilberede kylling kan reversere alle sine sunne fordeler. For eksempel kan forlate huden på legger en enorm mengde fett til måltidet. Og noen kylling oppskrift som krever steking i olje, smør eller sauteeing, eller legge til en fløtesaus, kan opp kalori og fett teller så mye det kan faktisk føre til vektøkning. Chicken å bli spist med sunt vekttap i tankene må være grillet, stekt eller bakt.

Vær på vakt mot behandlet kylling produkter

For mange mennesker, å miste vekt er vanskelig fordi våre travle liv er en barriere for å forberede sunne måltider hver dag. Dette fører mange til å velge frosne, allerede kokt kylling. Selv om sikkert tidsbesparende, disse kylling produkter er ofte lastet med natrium og andre ikke-så-sunne tilsetningsstoffer. Mens de fleste produsenter liste tilsetningsstoffer på emballasjen, er kjemikalier som dannes under behandling ikke er oppført, og kan være skadelig for helsen din.

Måter å bruke kylling

En jevn diett av kylling er også enkelt vedlikeholde fordi kylling er en så allsidig mat. Det kan tilberedes av seg selv med en sunn siderett eller i kombinasjon med andre næringsmidler i forskjellige lav fett oppskrifter, så vel som i supper, salater og til og med appetittvekkere.

Høy-kalori oppskrifter å få vekt

Selv om mange mennesker sliter med å gå ned i vekt, noen mennesker trenger å få noen pounds. Personer med tynne kropper, de utvinne fra en sykdom som forårsaket vekttap og utøvere kan alle trenger å få vekt på en sunn måte. Du kan få vekt uten å skade helsen din ved å gjøre kloke kosten valg. Bruke sunne oppskrifter som øker kalorier er et effektivt verktøy i å få vekt.

Shakes

Milkshake kan gjøres med friske bestanddeler. Disse rister bidra kalsium, vitaminer, fiber og protein til legemet og fremmer sunn vektøkning. For å gjøre en banan peanøttsmør shake, kombinere en kopp skummet melk (mindre fett enn helmelk), 4 ss. skummet melkepulver (ekstra protein), to bananer og 3 ss. peanøttsmør i en blender. Bland på middels hastighet til glatt og kremet. Eller bland på høy hastighet med noen isbiter for en kaldere, skummende shake.

Kylling

Kylling er en kilde til protein. For å redusere mettet fett, unngå steking, og alltid fjerne huden. For en sunn, høy-kalori oppskrift på bakt kylling salat, Forvarm ovnen til 350 grader. Kombiner fire kopper terninger, kokt kylling med en 1/2 kopper kokt ris. Legg en kan lav-natrium kremen av kyllingsuppe, en kopp fettfri majones og et dryss av salt og pepper. Når godt blandet, Hell deigen i et grunt glass bakervarer parabol. Dekk med en kopp lowfat eller fettfri shredded cheddar ost. Stek i 30 minutter eller til osten er gyllen brun.

Snack Foods

Frukt, nøtter, melkeprodukter og ulike proteiner er typer sunne snacks valg som kan hjelpe deg til å få vekt. For en yoghurt snack, bland en kopp lowfat vanilje yoghurt, 1/2 kopp hakkede valnøtter, en håndfull av frisk frukt (blåbær, hakkede jordbær, terninger fersken eller skiver bananer), 1/4 kopp granola og en dash av honning. Miks og nyte.

Matvarer som hjelper med lavt jern

Matvarer som hjelper med lavt jern


En person med lave jernnivåer eller anemi ofte føler seg trøtt, lider av hodepine og svimmelhet og kan ha en rask hjerterytme. Ifølge Family Doctor, en person kan øke hans jern nivåer og lindre disse symptomene ved å forbruke matvarer som har høye nivåer av mineralet. Før du starter et høyt jern diett, bør du kontakte legen din fordi forbruker en stor mengde jern kan være giftig.

Chicken Liver

Ifølge Moms som tror, ​​inneholder en 3,5-unse servering av kokt kylling lever 12,8 milligram (mg) av jern. Ifølge Nutrition data, er lav i natrium og en kilde til kobber, mangan, sink, tiamin og protein kyllinglever. Den inneholder også vitaminer A, C, B6 og B12, så vel som riboflavin, niacin og folat. Mens kyllinglever er spekket med vitaminer og mineraler, er det også høy i kolesterol. En 3,5-unse servering av kyllinglever inneholder 553 mg kolesterol.

Østers

En 25-gram østers inneholder 2,3 mg jern. Sammen med å være en kilde for jern, østers er også en kilde for mangan, vitamin B12, selen og kobber, i henhold til ernæring data. Men som kylling lever, østers, som er en del av mollusk familien, er høyt kolesterol. En 25-gram østers inneholder også 25 mg kolesterol.

Beef

En mager 261 gram stykke tri-tip nederst ytrefilet inneholder 4 mg jern. Oksekjøtt, ifølge ernæring data, er lav i natrium og er en kilde for protein, selen, niacin, vitamin B6, sink, fosfor og sink. Så lenge du velger magre stykker storfekjøtt, vil en 261-grams porsjon kjøtt inneholder 112 mg kolesterol.

Tofu

En bit av tofu som veier 84 gram inneholder 0,9 mg jern. Laget av soyabønner, er lavt kolesterol tofu.

Tare

Tare er også en kilde til jern. Bare to spiseskjeer, eller en 1/8 kopp, av tare inneholder bare fire kalorier og 0,3 mg jern, ifølge ernæring data. I tillegg er lavt kolesterol tare, er en kilde for kostfiber og inneholder vitamin C og K. kelp også inneholder sink, kobber, pantotensyre, riboflavin, folat, mangan, magnesium og kalsium. Mens tare kan virke som en super mat, er det viktig å huske på at det er høy i natrium - 23 mg i to spiseskjeer.

Sunn mat med høy protein

Sunn mat med høy protein


Opprettholde god helse krever å få nok daglige næringsstoffer, deriblant protein. Protein består av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer som fungerer som byggesteiner for kroppen din. Protein bidrar til å reparere celler i kroppen, leverer energi, bygge og reparere bein og muskler, og regulerer mye av kroppens stoffskifte.

Fjærkre og fisk er sunnere enn rødt kjøtt, som er høy i mettet fett. Rødt kjøtt bør spises i moderate mengder, fordi det kan føre til degenerative sykdommer og øke betennelse, noe som fører til smerte, lidelse og en rekke andre helseproblemer.

Når du shopper for sunn mat med høyt protein, sjekke etikettene for fettinnhold, inkludert mettet fett og trans fett, kolesterol og natrium. Velg ferskt kjøtt enn bearbeidet seg. Alltid sammenligne ernæring etiketter for å finne de mest sunn mat.

Fjærkre

Se etter beinfri, skinn kylling og kalkun eller ta av huden før matlaging. Unngå steking kylling å eliminere ekstra kalorier fra olje eller smør.

Kyllingbryst har 30 g protein per 4-unse servering, 193 kalorier og 7,6 g fett. Kjøpe kylling som er lite fett og skinn. Lett kjøtt kylling har 35.1g protein per 4-unse servering, 196 kalorier og 5,1 g fett. Mørkt kjøtt kylling har 31 g protein per 4-unse servering, 232 kalorier og 5,1 g fett.

Lett kjøtt kalkun har 33,9 g protein per 4-unse servering, 178 kalorier og 3,7 g fett. Mørkt kjøtt kalkun har 32,4 g protein per 4-unse servering, 212 kalorier og 8,2 g fett.

Fisk

Se etter fisk høy i omega-3 fettsyrer. Fisk skal bakes, snarere enn stekt for å unngå ekstra kalorier fra olje. Unngå ekstra sauser som også legger kalorier.

Sardiner i vann har 22 g protein per flaske, 130 kalorier og 5 g fett. Laks har 16,9 g protein per 3-unse servering, 121 kalorier og 5,4 g fett. Tunfisk har 16g protein per 1/4 cup, 70 kalorier og 0 g fett. Kveite har 17,7 g protein per 3-unse servering, 93 kalorier og 2 g fett. Makrell har 15,8 g protein per 3-unse servering, 180 kalorier og 11,8 g fett.

Beans

Kjøpe tørre eller hermetisert bønner og unngå hermetisert chili og bønner i tomatsaus som er høyere i kalorier. Bønner kan serveres som en side eller innlemmes i en hovedrett.

Kokte soyabønner har 11,1 g protein per 1/2 kopp, 127 kalorier og 5,8 g fett.

Fersk tofu har 10 g protein per 1/2 kopp, 94 kalorier og 5,9 g fett.

Linse bønner har 8.9g protein per 1/2 kopp kokt, 115 kalorier og .4g fett.

Navy bønner har 7.9 g protein per 1/2 kopp kokt, 129 kalorier og 5G fett.

Svarte bønner har 7.6g protein per 1/2 kopp kokt, 113 kalorier og 5G fett.

Kidneybønner har 7.6g protein per 1/2 kopp kokt, 112 kalorier og .4g fett.

Garbanzo har 7,3 g protein per 1/2 kopp kokt, 134 kalorier og 2,1 g fett.

Limabønner har 7,3 g protein per 1/2 kopp kokt, 108 kalorier og .4g fett.

Dairy

Kjøp meieriprodukter som er lowfat eller skummet.

Lofat cottage cheese has16g protein per 1/2 kopp, 90 kalorier og 1g fett. Lofat melk, har lowfat 11,7 g protein per 1 kopp, 121 kalorier og 4,7 g fett. Skummet melk, har 11,8 g protein per 1 kopp, 86 kalorier og 0,4 g fett. Nonfat yoghurt har 13 g protein per 1 kopp, 127 kalorier og 0,4 g fett. Lofat yoghurt har 11,9 g protein per 1 kopp, 144 kalorier og 3,5 g fett. Sveitserost har 8.1g protein per 1 unse, 107 kalorier og 7,8 g fett. Ett stort egg har 6,3 g protein, 75 kalorier og 5,0 g fett.

Sunn Detox Diet Oppskrifter

Detox dietter er laget for å rense og detox bare om noen del av kroppen din. Vanligvis de består av en begrenset diett, eller faste. Noen dietter har også kosttilskudd som kan kjøpes over-the-counter. Snakke med andre folk som har gjort dietten for å fastslå om det er en detox diett som passer dine behov.

Master Cleanse

En av de mest populære 10-dagers detox diett er Master Cleanse. Denne dietten har eksistert siden 1970, men er fortsatt betraktet som en kjepphest av mange mennesker. Det har fått mye oppmerksomhet så mange stjerner, som Beyonce, har brukt det for hurtig vekttap samt detoxing.

Hver dag i rens, begrenser du inntaket til 1200 kalorier som forbrukes fra en lemonade blandingen. The lemonade er laget av sitronsaft og lønnesirup blandet med en klype cayenne pepper i 2l vann. Denne drinken er alt du vil forbruke over 10-dagers periode. Samt begrense din diett, du også drikke en lakserende te eller en saltvann flush som bidrar til å vaske ut kolon. Etter 10 dager med denne kombinasjonen av kosthold og flushing, eliminere deg alt restavfall fra deg kolon. Den sekundære effekten av denne dietten er at du også fullstendig kutte ut andre stoffer, som koffein og alkohol.

De første par dagene av denne dietten er ofte ganske vanskelig, som folk rapporterer å være veldig sulten og har hodepine. Folk som gjør det gjennom den innledende fasen rapporterer at det blir enklere, og på slutten av 10 dager, de har gått ned i vekt og føle deg ren og oppfrisket.

Andre

Det finnes en rekke andre detox dietter også. Mange er rettet mot en bestemt medisinsk mål, for eksempel matallergi eller leveren rensing. Matallergier påvirker mange mennesker og forårsake en rekke problemer som fordøyelsesbesvær, hodepine og selv akne. Detoxing fra disse matvarene betyr å spise en svært begrenset diett av hvit ris og kokt kylling i 10 dager. Leveren detox dietter involverer typisk ingen alkohol og mat med lite fett som gjør at leveren til resten, som fett er vanskeligere for leveren å forbrenne. Det 10-dagers perioden er typisk lang nok til å tømme systemet og tillate at organet til å gå tilbake til normal-funksjon.

Hvordan å forvise bloat gjennom mat

Å våkne opp og føle puffy over alt, enten det er fra hormoner eller en overbærende kveld med mat eller alkohol, er ikke en god følelse. Snarere enn å stole på diuretika, medisin eller andre unaturlige måter å forvise din bloat, her er en liste over fem ulike matvarer som kan hjelpe deg bli kvitt overflødig vann oppbevaring.

Hvordan å forvise bloat gjennom mat

1 Kamp overflødig natrium i kroppen med kalium, en annen elektrolytt som counterbalances effektene av natrium ved å bidra til å flytte den ut av kroppen din. Men hvis du er diabetiker eller er i nyresvikt, snakk med legen din først om å legge ekstra kalium i kostholdet ditt. Snarere enn å ha en stivelse-fylt frokost som vil bare legge til mer vann oppbevaring, skjære inn i noen Honeydew melon som inneholder ca 15% av det daglige kalium behov i bare ett-kopp servering. Og ikke bekymre deg for kalorier. En kopp vil bare sette deg tilbake ca 60 kalorier.

Kiwis er en annen flott kalium-rik frukt. De inneholder også massevis av vitamin C og omtrent 40 kalorier per fuzzy frukt. En kopp kiwi har 552 milligram kalium, noe som utgjør nesten 30% av anbefalt daglig behov. Skjær opp noen kiwi og legge dem til noen fettfattig yoghurt. Selv om de fleste av oss skrelle bort fuzzy brun hud, er det trygt å spise den. Bare sørg for at du vasker den godt før du spiser. Den kalium i kiwi vil bidra til å opprettholde væskebalansen i cellene dine. Du vil merke forskjellen med buksa passer litt løsere.

Fjærkre, enten kylling eller kalkun, pakke en kalium slag også. Kaste litt kokt kylling i salat til lunsj eller grill opp en kalkunbryst til middag. En kopp terninger kalkun inneholder over 400 milligram bloat-banishing kalium. For en enda mer kalium rush, kaste din fjærfe over en seng av fersk spinat, en annen kalium vinner! Cooking reduserer mengden av kalium som kan absorberes så det er best å konsumere din kalium-rik frukt og grønnsaker i sin rå form.

I tillegg til søte poteter inneholder massevis av vitamin A, de er også fullpakket med kalium. Bake en søtpotet i ovnen i ca 35 til 40 minutter og tilsett litt krydder som kanel, muskat og pepper og en liten skvett olivenolje. Dette tilfredsstillende og næringsrike måltid vil bidra til å redusere væskeretensjon samtidig som du får en innholdsrik mengder av andre sunne næringsstoffer.

Du må kanskje gjøre en spesiell tur til din helsekostbutikk, men knasker på tørkede fersken halvdeler vil være vel verdt den ekstra tur hvis du trenger å bli kvitt noen bloat. Bare 10 tørkede fersken halvdeler inneholde en heidundrende 1295 mg kalium! Se etter tørkede fersken som ikke inneholder noe tilsatt sukker og er sulfitt-fri. Du kan terninger opp fersken og legg dem i din frokostblanding eller legge dem til din salat for en ekstra søt og seig konsistens.

Hint

  • Hvis du er diabetiker eller har nyreproblemer, må du rådføre deg med legen din før du drikker matvarer som inneholder kalium.

1750 Calorie Diet

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, holde orden på tallene. Du trenger å miste 3500 kalorier for å kaste en kilo kroppsfett, men for diett for å være trygg - og bærekraftig - du trenger å kutte disse kaloriene gradvis. En gradvis metode er 1,750 kaloriinntak.

Hvorfor Hold deg til 1750 kalorier om dagen?

De fleste trenger ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde kroppsvekten. Hvis du er usikker på hva din sunn kroppsvekt bør være eller hvor mange kalorier du bør spise, snakke med legen din. Hvis du kutter ut bare 250 kalorier om dagen - spise 1750 kalorier om dagen - vil du miste ca en halv kilo per uke.

Hvordan virker Planen fungerer?

Til frokost, holde seg til ca 350 kalorier. Peanøttsmør og noen få banan skiver på et stykke toast er en flott start på dagen. Du kan spise to skiver av peanøttsmør toast, ved hjelp av en spiseskje peanøttsmør. Bruk en liten banan og spise en liten kiwi med toast. Prøv også kalorifattig cerals og multi-korn brød.

Til lunsj, spise bare 450 kalorier. Fyll en 16 tommers stykke ferskt brød med to tynne skiver av skinke, salat mix og sennep. Legg en spiseskje av fett-fri eller lav-fett vanlig yoghurt. Også prøve å innlemme nøtter og frø med dine måltider. Selv om nøtter har fett, de er et sunt fett og gir mye ekstra helsegevinst til kosthold.

På dinner spiser ikke flere enn 550 kalorier. Hakk skinn, benfri kokt kylling i biter store stykker. Bland med tre spiseskjeer av søt mais, to spiseskjeer med fettfattig yoghurt, en teskje av redusert kalori majones og en teskje karripulver (eller etter smak). Kaste å blande og spise med en liten salat med redusert fett eller fettfri eddikbasert dressing og en liten bakt potet med fettfri rømme og krydder etter smak.

For en matbit, blande en liten banan med en liten beholder med banan yoghurt og ¼ av en kopp skummet melk. Denne snack er bare 100 kalorier og kan spises to eller tre ganger om dagen. Du kan også drikke en kopp skummet melk to eller tre ganger om dagen. Fra måltidet inntaket alene, du vil være å ta i 1350 kalorier, og etterlot 400 kalorier for snacking og melk.

Andre tips og informasjon

Innlemme trening i dagen. Ideelt sett bør du trene minst 30 til 40 minutter om dagen, fire eller fem dager i uka. Men selv gå eller jogge i 10 minutter om gangen vil hjelpe. Eller prøv Vektløfting. Vann aerobic og vann turgåing er spesielt bra for folk som er seriøst ute av form eller som har andre medisinske tilstander som kan holde dem fra andre typer trening.

Eliminering Middag Ideer

Eliminering Middag Ideer


Unngå forstoppelse og fordøyelsesuregelmessigheter ved å spise fiberrik mat og drikke åtte åtte unse glass vann daglig. Den uløselige fiber du spiser letter passasjen av mat gjennom fordøyelseskanalen, som støtter vanlig eliminering. Hvert måltid gir en mulighet til å legge til de 20 til 35 gram fiber inntaket er anbefalt for hver dag. Deilige oppskrifter eksisterer for å hjelpe deg å nå dine mål.

Enkle ideer

Enkel middag ideer inkluderer kokt kylling og dampet brokkoli servert med hvete rundstykker og salat. Hvis du ønsker pizza, kjøpe en bakt, hel-hvete, tynn skorpe skall, 4 kopper baby spinat blader, og har fire egg på hånden. Forvarm ovnen til 450 grader, og legg skallet på en cookie ark. Scatter spinat over skallet og duskregn med 2 ts. olivenolje. Fordel 3 gram av tynne skiver prosciutto di Parma, en halv kopp revet parmesan ost og 3 fedd hvitløk i tynne skiver, på toppen. Knekke ett egg over hvert kvartal av skallet. Stek i 12 til 15 minutter.

En taco og salsa servering inneholder 8 gram fiber

Øl-battered fish tacos toppet med tomat og avokado ta 30 minutter å tilberede. Denne velsmakende rett tjener to og er høyt fiberinnhold og kalium samtidig kalorier, kolesterol, natrium og mettet fettinnhold til et minimum.

Skjær 8 gram av tilapia filet tvers i strimler en tomme brede. Bland 3 ss. av hvetemel og 1/8 ts. hver av salt, cayennepepper og bakken karve i en bolle; visp en tredjedel av en kopp med øl i bollen med de andre ingredienser for å danne en røre. Coat hver tilapia stykke med røren. Heat 2 ts. av rapsolje i en stor, stick-bevis stekepanne over middels høy varme. Slik at overflødig batter å dryppe tilbake i bollen, koke battered fisk i skillet til gyllen sprø, 03:58 minutter på hver side. Anrett fisken med fire varmet tortillas, salsa, svarte bønner eller ris, terninger ananas eller mango og rømme.

For salsa, terninger én stor tomat og halvparten av en avokado. Finhakk halvparten av en jalapeno; måle en fjerdedel kopp hver av terninger rødløk og hakket, frisk koriander. Kombiner tomat, løk og jalapeno i en bolle, og legger opp til 3 ss. av lime juice, en fjerdedel ts. av kosher salt og en åttendedel ts. av nykvernet pepper. Legg avokado, koriander og en klype cayenne, hvis ønskelig.

En servering av Miso Chicken gir 7 gram fiber

Miso eller shiromiso er en soyabønner og ris pasta brukes til smaken fisk eller kylling. Mirin, en ris vin med lavt alkoholinnhold, er et fast innslag i japansk matlaging og bør være tilgjengelig i gourmetområdet på matmarkedet. Du kan bruke like mengder sherry eller hvitvin og en klype sukker i stedet for mirin i følgende oppskrift:

Bland en fjerdedel kopp kyllingbuljong, 3 ss. av hvit miso, 2 ss. av ris eddik, 1 ss. av mirin, og 2 ts. av frisk, hakket ingefær i en bolle. Varm 1 ts. av rapsolje i en stor, teflonpanne over middels høy varme. Legg åtte gram av tynne skiver, beinfri, skinn, trimmet kyllingbryst; brun ca tre minutter, og pass på at kyllingen er tilberedt; satt til side. Tilsett 1 kopp frosne, tynne skiver gulrøtter og en fjerdedel kopp vann i pannen og kok ca to minutter til de er møre-skarp, rør av og til. Legg miso mix, et tynt skiver medium rød pepper, 1 kopp tint frosne erter og kylling. Cook, stirring innimellom, til sausen tykner litt og erter har grundig oppvarmet.

Den beste måten for kvinner å miste vekt på Butt & Lår

Noen kvinner trenger bare å se på et stykke kake og deres lår og rumpe for å utvide. Hvordan kan du bli kvitt det overflødig fett? Glem de sprø dietter, de latterlige vibrerende band som visstnok brenne fett mens du hviler og de såkalte mirakel fettforbrennende narkotika. Det er bare én måte for en kvinne å gå ned i vekt av hennes rumpe og lår, og det er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker.

Spis sunt

Spis frokost. Å miste vekt og spise sunt går hånd i hånd med trening. Hvis du trenger å miste de ekstra jiggle på rumpe og lår, så du trenger energi for å forbrenne fettet på treningsstudio. Spis en sunn frokost med frokostblanding og skummet melk, havregryn eller et egg og toast. Spis en frukt, også. Du vil finne at hvis du spiser en god frokost vil du føle deg mindre sulten til lunsj, og du vil også ha mer energi for dagen. Alternative egg og korn dager slik at kroppen ikke blir for vant til en type mat.

Spis tre små snacks mellom hvert måltid. For snack tid, ta en frukt, en kopp rå grønnsaker, en riskake eller protein bar. Pass på at hvis du velger riskaker eller proteinbarer, spiser du bare én per dag og spis grønnsaker eller frukt for de resterende snacks i dag. Å spise kokt kylling og ris til hver middag og kald kalkun smørbrød til hver lunsj vil bli gamle fort. For å hindre deg fra å bli brent ut på sunn mat, prøve forskjellige oppskrifter. Det finnes mange sunne og deilige måter å tilberede et kyllingbryst. Legge til nye krydder, eller prøve å blande kylling, reker eller fisk med en liten porsjon av din favoritt pasta.

Drikk vann. Det vil holde deg hydrert som du brenner av låret og baken fett og kan også gjøre huden din ser klarere. Vann hjelper deg også til å fordøye maten bedre og hjelpemidler i å regulere appetitten. Legg litt krystall lys til et par av dine åtte glass om dagen, og du vil ikke engang føle at du drikker vann.

Reduser fettinntaket. Si farvel til store stykker av sjokoladekake for en stund. Hver gang en stund belønne deg selv med en sjokolade rute for å temme dine søt tann og holde kontroll over din trang til å binge.

Trening

Gjør intense aerobic øvelser. Høy intensitet aerobic intervall trening, ifølge en studie publisert i "Journal of Applied Physiology," øker en kvinnes fettforbrennende potensial. Et eksempel på denne typen trening er ridning en ergometersykkel i normalt tempo i 15 minutter, og etter det ved rasende sykling for fire minutter. Gjenta for en time. Bli med på en spinningtime for en like intens fettforbrennende trening.

Gjør knebøy og leg heiser å tone musklene i lårene og baken til å hjelpe bli kvitt fettet raskere.

Ikke overdriv treningsøktene. Working ut rasende hver dag i uken kan hjelpe deg å få resultater raskere, men det kan også øke smerte og sårhet du vil oppleve fra intens fysisk trening. Prøv å trene to dager på, en dag av. Det vil gi dine ømme muskler en sjanse til å slappe av og gjenoppbygge.

Konsultere legen din før du starter et fysisk treningsprogram. Legen din kan også ha noen tips for å hjelpe deg å møte dine vekttap mål.

Fruit & Egg Diet

Den frukt og egg kosthold er lik Atkins dietten med litt variasjon. Atkins dietten tillater ubegrensede mengder fett og animalske proteiner, men ingen karbohydrater. Denne dietten eliminerer det meste av kjøtt og erstatter egg og frukt med sporadisk kylling eller fisk. Dietten fungerer ved å sulte kroppen av fett drivstoff. Karbohydrater er normalt omdannes til enkle sukker som kalles glukose. Overflødig glukose lagres som fett. Eliminere karbohydrater betyr at kroppen din trenger for å trekke på lagret fett til energi. Resultatet er en type termogenetisk konverteringsprosessen kalles ketosis, noe som fører til vekttap.

Frukt og egg

Den frukt og egg diett består hovedsakelig av hardt egg, grapefrukt (eller all frukt) og ikke mye annet. På denne planen vil du bli tatt i svært få kalorier. En typisk daglig oppskrift er så lavt som 800 kalorier med den høyeste er ca 1200, så du bør ikke bo på denne lav kalori diett for svært lenge. The Mayo Clinic godkjenner ikke kostholdet, men anbefaler å bo på denne kjepphest diett ikke lenger enn 12 dager. Noen planer er så lenge som fire uker. Rådfør deg med en lege før du starter en diett plan.

Flere Egg

For å forberede seg til diett du må kjøpe flere matvarer i store mengder som det er ikke mye variasjon på denne dietten, men ganske mye av den samme maten hver dag. Dietten har også flere versjoner: den tre uker, fire-ukers og 12-dagers planer. Bestem deg først som planlegger du vil forsøke. Så for å unngå å falle av planen kjøpet nok kartonger med egg samt nok grapefrukt, appelsiner, melon, aprikoser, pærer og epler tilsvarende. Du vil også trenge kylling, fisk og salat grønnsaker, men husk at disse varierer hver dag, så du sannsynligvis ikke trenger å kjøpe så mye.

En Prøvemeny

En prøve av menyen på fire ukers plan for Frukt og Egg Diet er:

Frokost: (samme hver dag): 1/2 grapefrukt eller sitrus frukt og 2 kokte egg
Lunsj: Kokt kylling eller kokt fisk og en frukt
Middag: En av de oppførte frukt (ingen grense)
Middag (valg 2): 2 kokte egg og kokte grønnsaker (streng bønner, gulrøtter og erter).

Du kan veksle middager og lunsjer, men frokost aldri endres heller ikke menyalternativene. Hvis du forstår en dag, du i utgangspunktet forstå hele planen. Dessuten kan du av og til ha en lunsj som består av en skje cottage cheese (eller en hvilken som helst hvit ost) og kokte grønnsaker og en frukt. Men dette alternativet bør ikke legges til uke tre eller fire. Igjen, er denne dietten svært kalorifattig, så det er lurt å rådføre seg med legen din før du starter.

Hvordan Diet for Spring Break

Hvordan Diet for Spring Break


I løpet av vårsemesteret av høgskolen skoleåret, mange studenter begynne å lure på hvordan kosthold for spring break. Men du bør begynne å tenke på dette målet lenge før vårsemesteret å miste vekt trygt. For å gå ned i vekt for spring break, begynne å spise sunt så tidlig som mulig. Få nok mosjon slik at du ser tonet i bikini eller svømme badebukser. Med forberedelse, kan du se flott ut i hvert bilde tatt.

Bruksanvisning

•  Planlegg fremover. Hvis du ønsker å miste den "Freshman 15" innen midten av mars, starter slanking senest midten av januar (tidligere hvis du kan). Vent minst en uke for hver 2 pounds du tar sikte på å miste. Motivere deg selv ved å gå shopping for en ny badedrakt tidlig i semesteret. Legge ut bilder av stranden rundt din hybel eller leilighet for ytterligere motivasjon.

Monitor kalorier. Å miste 2 pounds hver uke, kutte 500 kalorier fra kosten din og brenne 500 ekstra kalorier med fysisk aktivitet hver dag. Hold en matdagbok for å finne ut hvor mange kalorier du spiser. Når du er i kantina, redusere porsjonsstørrelsen ved å få bare en eneste plate av mat og hoppe skuffen.

Spis ut sjeldnere. Restaurant måltider er ofte pakket med fett og kalorier. Når du gjør spise ute, dele din hovedrett med en venn. Start med en lav-kalori suppe, som kylling noodle soup eller grønnsakssuppe. Velg forrettene som er grillet, ikke panerte eller stekt. Drikk vann, ikke brus eller øl. Unngå fast food.

Kutte ned på alkohol, som er lastet med tomme kalorier. Hvis du går ut med venner, alternative alkoholholdige drikkevarer med glass vann. Unngå å drikke spill. Velge lavere-kalori drikker som vin spritzers eller vodka muligheter snarere enn høy-kalori drikker som margaritas eller gode drinker.

Endre normal take-out for å sunnere alternativer. Hvis du bestiller pizza ofte, topp det med grønnsaker og be for halve ost. Hvis du er en fan av kinesisk mat, orden dampet brun ris i stedet for stekt ris, og stir-stekt eller dampet forretter, snarere enn battered eller frityrstekte retter.

Gå innkjøp av mat for sunn mat som du kan tilberede raskt under pauser fra klassen og studere. Kjøpe hel-hvete brød, redusert fett ost, deli kalkun og masse grønnsaker for å gjøre sunne sandwicher. Kjøpe pre-kokt kylling, spinat, gulrøtter, tomater og brokkoli til å forberede en grillet kylling salat. Bruk lav-kalori bandasje, for eksempel en vinaigrette, i stedet for ranch eller blå ost.

Tren regelmessig for å gå ned i vekt for spring break. Bruke skolens treningssenter eller trening hjemme. Når været varmes opp, gå turer eller joggeturer med venner. Mål for 60 minutter fysisk aktivitet hver dag.

Tips og advarsler

  • Mange universiteter har dietitians i staben. Sette opp en avtale for flere vekttap tips.

Fingermat for babyer på ni måneder

Fingermat for babyer på ni måneder


Mellom sju og ni måneders alder, vil du sannsynligvis være å innføre fingermat til den lille. I denne alderen har de fleste babyer utviklet sine motoriske ferdigheter og vil være klar til å begynne å fôre seg selv. Å gi babyen fingermat er en viktig prosess i å lære selvregulering og gi et grunnlag for sunne matvaner. Dette er et godt tidspunkt å introdusere nye smaker og teksturer i barnets kosthold.

Frukt

Myke frukter og bær lage perfekt fingermat. Hakket banan er alltid en favoritt, og myke kuber av melon og pærer er et flott alternativ. Prøv baking fastere frukt som epler for å myke dem - men sørg for at de har tilstrekkelig avkjølt før du gir dem til din baby. Skiver av avokado og kiwi frukt er også gode fingermat.

Grønnsaker

Grønnsaker, som frukt, er veldig næringsstoff tett, og gir viktige vitaminer og mineraler for å bidra til å fremme sunn vekst og utvikling. De fleste rå grønnsaker bør unngås, men introdusere barnet ditt til biter av kokt brokkoli, søtpotet, asparges og gulrøtter. Erter og mais vil gi ulike teksturer og smaker.

Karbohydrater

Karbohydrater gi barnet ditt med en verdifull kilde til energi. Når det er mulig, holde seg til komplekse karbohydrater for å regulere energinivået og insulin respons. Lett ristet brød og bagels, vanlig ris kaker og myke korn, som puffet ris eller cheerios gjøre stor finger snacks. Kokt pasta og brun ris vil klumpe seg sammen, noe som gir mer variasjon.

Proteiner

Proteiner er en annen viktig del av ditt barns kosthold, og gir byggesteiner for vekst og reparasjon av vev. Egg er en god proteinkilde. Prøv skiver av hard kokte egg eller eggerøre for ulike teksturer. Små biter av kokt kylling, terninger av ost og tofu er andre gode alternativer.

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

The Body for Life-treningsprogram har forvandlet kroppene og livene til millioner av mennesker verden rundt. Mens trening rutiner er avgjørende for å lykkes med dette programmet er å spise regime like viktig, om ikke mer. Kanskje det største problemet mange har hatt med dette programmet er å prøve å få plass i seks små måltider i sine allerede travle hverdag. Likevel, spise seks små måltider om dagen er ikke så vanskelig som du tror.

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

•  Planlegg en uke igjen av måltider om gangen. Skriv ut din handleliste på den første siden av hver uke mat journal. Hvert måltid bør inneholde noen form for protein og et sunt karbohydrat, inkludert minst to porsjoner av grønnsaker per dag. Planlegging er det viktigste steget i din Body for Life-spising plan.

Plan når du vil spise hvert måltid. Husk at ikke hvert måltid må være overdådig forberedt. Hvis du våkner opp på 8 am, planlegger ditt første måltid på dette tidspunktet. Frokost kan være egg og hel-hvete toast; en hel-korn frokostblanding og skummet melk; eller frukt, yoghurt og toast. Kl 10, planlegge en annen lite måltid, sier en proteindrikk. Til lunsj, har en godt balansert måltid av protein, frukt og en grønnsak, for eksempel en kalkun sandwich med grønnsaker og et eple.

Planlegg dine måltider for å være to til tre timer fra hverandre for første halvdel av dagen. Dette vil bidra til å holde deg energi, og du vil aldri føle deg sulten, som er nøkkelen til enhver diett plan. Etter de første tre små måltider, kan du spre ut de resterende tre, avhengig av når kroppen føles sulten. La oss si at ved middagstid du allerede har spist tre små måltider, inkludert protein drink. Etter jobb, ha ditt fjerde måltid, rundt 05:30 eller 18:00

Vær forsiktig planlegger måltidene for siste del av dagen, når planlegging blir ekstremt viktig. Etter middag, vil du ha to andre små måltider som du kan konsumere. Sørg for at disse måltidene er lave i karbohydrater og mye protein. En bolle med rå grønnsaker med hummus, for eksempel, gjør for en flott femte måltid. Eller holde en kokt kylling eller kalkun bryst i kjøleskapet for enkel tilgang til protein. For ditt siste måltid, vil en protein shake med litt frukt fylle deg opp og holde kroppen full av fett-brenning drivstoff.

Kontroller at du har dine måltider for neste dag planlagt ut før du går til sengs. Hold med planen du gjort i begynnelsen av uken. Hvis du ikke har nok tid i morgen for å lage frokost, en protein shake med frukt er en rask og enkel måte å starte en travel hverdag.

Hint

  • Alltid gjøre en ukentlig matdagbok for å holde deg på sporet.
  • Hvis du befinner deg sulten selv etter de seks måltider per dag, drikke en protein shake.

De fleste næringsrik snack Foods

De fleste næringsrik snack Foods


Enten du ser på din vekt eller bare prøver å spise bedre, når du ønsker en matbit, vet du det bør være bra for deg. Heldigvis, med litt veiledning fra USDA Food Pyramid, kan du finne de mest næringsrike snacks som ikke bare sunt, men velsmakende også.

Kokt kyllingbryst

Det er sannsynligvis noe som du ikke tenker på som en snack mat, men proteinet i kyllingen er flott for en ettermiddag pick-up når du føler din energi nivå krasjer. Hvis spise kokt kylling helt av seg selv ikke appellerer til deg, kan du prøve å kutte den opp og blande det med litt majones eller lavt fett salatdressing. Legg nøtter, druer eller rosiner for en mini-kylling salat, eller ost og salsa for å gi den et lite spark.

Frukt og grønnsaker

Du vet de er en stor kilde for din daglige anbefalte vitamin og mineral inntak, men det gjør ikke spise dem enklere. Heldigvis er dagligvarebutikker gjør det super enkelt å få i alle disse frukt og grønnsaker du antar å spise av pre-vask og kutte dem opp for deg. Prøv brokkoli, blomkål og gulrøtter med en liten ranch salat dressing for en rask og enkel matbit, eller spise eple og honningmelon skiver i stedet for en candy bar for en søt godbit.

Hel-korn korn

Siden mange hel-korn korn kommer nå med ekstra fiber, prøv en enkelt tjene fullkorn frokostblanding som en sen ettermiddag snack for å hjelpe deg fullføre ut dagen før du går hjem. Unngå å legge til sukker og prøve rosiner eller bananer i stedet hvis du foretrekker din frokostblanding litt søt. En ekstra bonus, vil du komme til å telle at banan som en daglig frukt servering og ikke glem, kalsium og vitaminer i melk oppfyller kravet for sunnere å spise også.

Yoghurt

Med alle de forskjellige typer yoghurt tilgjengelig, kan du nå ikke bare få noen av kalsium du trenger gjennom en enkel servering, men mange yoghurter inneholder acidophilus, som er en god bakterier som hjelper på fordøyelsen. Hvis du er lei av vanlig yoghurt, men finner ikke de pisket typer yoghurt fylling, prøve gresk yoghurt for en litt syrlig godbit. Teksturen er svært lik vanlig yoghurt, men bare annerledes nok til å få din oppmerksomhet.

Helse og matsmitte

Helse og matsmitte


Ifølge National Institutes of Health, 76 millioner mennesker i USA blir syke hvert år på grunn av matsmitte. Matvarer kan være forurenset fra bakterier, virus og parasitter, og forurenset mat fører til helseproblemer som feber, kvalme, oppkast, kramper og noen ganger til og med døden.

Årsaker

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), er bakteriell forurensning den vanligste årsaken til matsmitte. Bakterier er til stede i de fleste rå matvarer som for eksempel rått kjøtt, fisk og fjærkre, samt egg, salat, spinat og tomater. Forurensning kan oppstå i ferd med å vokse, høsting, foredling, transport eller forberede mat. Den NDDIC sier at når du koker maten sitter ute i over to timer i romtemperatur, bakterier formerer seg raskt.

Typer og helse

Vanlige matvarer forurensninger inkluderer Salmonella, Shigella, Campylobacter eller Escherichia coli (E. coli) O157: H7. Den vanligste formen for forurensning fra håndteres matvarer er calcivirus, også kalt Norwalk-lignende virus. Campylobacter er en bakteriell patogen som fører til feber, diaré og magekramper. Det er ofte forårsaket av å spise kokt kylling. Salmonella er en bakterie som er også ofte spres når du spiser halvsteikt kylling. E. coli er en bakteriell patogen som kan forårsake midlertidig anemi, rikelig blødning, nyresvikt og til slutt døden hvis den ikke behandles.

Diagnose

Infeksjoner fra mat forurensninger blir vanligvis diagnostisert ved hjelp av laboratorieforsøk for å identifisere den spesifikke patogen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Campylobacter, er Salmonella og E. coli diagnostisert når en lege studerer avføringsprøver og identifiserer bakterier. Andre parasitter blir identifisert ved å undersøke krakker under mikroskopet. Virus er vanskelig å diagnostisere, på grunn av deres lille størrelse, og vanligvis krever testing av en avføringsprøve for genetisk markør. Noen matbårne infeksjoner krever spesialisert test som ikke er allment tilgjengelig.

Behandling

Flertallet av mat forurensning tilfeller behandles ved å øke væskeinntaket for å erstatte tapt væske og næringsstoffer. I alvorlige tilfeller er sykehus nødvendig for å gi pasienter med nærings-og medisinsk terapi. I disse tilfellene, leger forsøke å minimere den potensielle skaden av redusert nyrefunksjon. Dialysebehandling eller en blodoverføring kan være nødvendig for å hjelpe nyrene fungere normalt igjen.

Forebygging

De fleste tilfeller av mat forurensning kan unngås ved å koke mat på den riktige temperatur for å drepe potensielt skadelige bakterier. Ifølge NDDIC, bør du gjøre en rekke ting for å hindre mat forurensning: kjøle matvarer umiddelbart etter at du spiser dem; lage mat til riktig temperatur-145 ° C for biff steker og lam; 160 ° C for svinekjøtt, malt kalvekjøtt og kjøttdeig; 165 ° C i bakken kylling og kalkun; og 180 ° C for hel kylling eller kalkun. For å hindre kryssforurensning, skyll rene redskaper, panner, skjærebrett, kniver og counter-topper du bruker til å håndtere rått kjøtt. Vask hendene i minst 20 sekunder med såpe og varmt vann før og etter håndtering rått kjøtt, fjærfe, fisk eller egg. Til slutt, alltid oppvarmer tilberedt mat til minst 165 ° C.

Sunn familie middagsmenyer

Sunn familie middagsmenyer


De fleste familier elsker tanken på å komme hjem til et sunt måltid med mye frukt, grønnsaker, sunn korn og kjøtt, men faktisk gjør det er en annen sak. Vanligvis travle hverdag, magert paychecks, og mangel på planlegging ende opp med å slippe fastfood og bearbeidet mat på våre tallerkener. Her er en strategi for å bryte dette mønsteret.

Plan for familien din

Lag en liste over minst 10 av din families favorittmåltider. Hvis du liker pizza, skriv det ned og ikke bekymre deg for at det sannsynligvis ikke er sunt. Hvis du prøver å bytte det for en suppe som kan være sunnere, vil alle savne pizza. Eksempler på listen kan omfatte lasagne, spaghetti, fiskepinner, roastbiff, kinesisk mat, hoagies, gryteretter, burgere og pølser. Skriv det ned; du kan arbeide på sunn del neste.

Bearbeide de Forrettene

Nå som du har en liste, bearbeide hvert element for å gjøre det sunnere. For eksempel kan pizza være ganske høyt fettinnhold, natrium og behandlet mel. Bruk i stedet en hjemmelaget skorpe med hvetemel ikke-bleket, noen lav-fett mozzarella, og hjemmelaget tomatsaus med hakket hvitløk og løk, basilikum og friske tomater. Resultatet er en flott og sunn hovedrett som selv barna kan bidra til å skape. Hopp pepperoni og legg til litt kokt kylling eller kalkun pølse. Arbeid over hver av dine middag ideer til de møter dine sunne krav. Hold proteininntaket lavt og grønnsaker nesten ubegrensede, med frukt som kilde av sødme.

Go Shopping

Dette er den morsomme delen av strategien. Lag en liste over alle ingrediensene du trenger for å gjøre dine omarbeides oppskrifter og shoppe. Se etter de ferskeste og beste elementene til den beste prisen. Mange ganger, matlaging fra bunnen av er mye billigere enn å kjøpe forhåndslagde middager, slik at du kan være i stand til å ha råd til en spesiell ost eller kjøtt. Spør rundt for den beste kilden for ferske grønnsaker, sjømat og meieriprodukter - de er ikke alltid til din butikk. Dette er et godt tidspunkt å få barna involvert slik at de kan gjenkjenne gode priser.

Sunn Fresh Fruit Meals

Frukt er altfor ofte oversett som et grunnlag for sunne måltider. Det er virkelig en kraftpakke mat; rik på vitaminer og antioksidanter, vil det gi deg stabil energi og bidra til å dempe sukker cravings. Prøv å legge fersk frukt til hvert måltid og unngå å drikke flaske fruktjuice som en måte å få din daglig inntak av frukt. Flaske juice mister mye av den ernæringsmessige potens samt bedrager deg ut av fiber som finnes i frisk frukt.

Frukt Spring Rolls

Dette gjør en fantastisk frisk og sommerlig lunsj, men også fungerer bra som en sunn dessert. Plukk opp noen dehydrerte rispapir wraps fra den asiatiske delen av din lokale matbutikk, sammen med ubleket ris og noen tropiske frukter. Mango, papaya og kiwi er gode valg. Koke ris, skjære opp frukt, da rehydrere rispapir ved bløtlegging i ca 10 sekunder i varmt vann. Vær forsiktig når du håndterer arkene som de er skjøre og utsatt for å rive. Fyll rispapir med en porsjon kokt ris, deretter lag frukten på toppen. For litt salt for å gå med den søte, strø på litt av lav-natrium soyasaus. Deretter rulle dem opp som du ville en burrito, og server med plommesaus eller søt og sur saus.

Kylling og ananas Fajitas

Koke noen magre kylling strimler. Skjær en frisk ananas i små biter og stek omtrent halvparten av den sakte over svak varme i en stekepanne. Når ananas caramelizes og blir søt, tilsett kokt kylling og rør det sammen, og deretter fjerne den fra varmen. Kutt opp tomater, chilipepper, løk og koriander og bland med resten av ananas å lage en frisk, søt salsa. Serveres som fajitas med hele hvete tortillas, ananas salsa, og pynt med avokado skiver eller fersk guacamole. For virkelig å imponere folk, kan du tjene salsa i halvparten av uthulet ananas skall og kjøtt fylling i den andre halvdelen.

Frukt Frokost Shake

Å gjøre en frisk frukt frokost shake i blender er en fin måte å få dagen til en sunn start. Du kan bruke hvilken som helst frukt du liker, men sørg for å endre dine valg fra dag til dag for å øke rekke næringsstoffer du forbruker. For en stor drink, bruker et par små frisk frukt og en kopp lettmelk eller soyamelk. Snarere enn å legge is, bruke frosne bær eller annen frukt, og ikke legge sukker, som drikke vil være søt nok uten. For å snu dette til en protein shake, finne en god proteinpulver på en helsekost butikk og legge den til i shake før blanding. Du trenger ikke å bruke masse penger på pulver; bare plukke en type som er høy i protein, lite fett og har en rekke vitaminer og mineraler.

Halsbrann-Friendly Foods

Halsbrann-Friendly Foods


Ved hjelp av god dømmekraft ved å spise halsbrann vennlige matvarer kan redusere sjansene for lider av halsbrann. Matvarer som inneholder store mengder fett, koffein, sitronsyre og krydder kan forårsake halsbrann. Fettfattig mat eller mat uten koffein, sitronsyre eller krydder anses halsbrann-vennlig.

Pasta

Å spise pasta uten tomatsaus er en god måte å unngå halsbrann. Derimot, tomatbaserte sauser slappe av lavere esophageal sphincter som forårsaker halsbrann.

Bakte poteter

Bakte poteter er bra med nesten alle måltid og er regnet som en halsbrann-vennlig mat. Toppen din potet med brokkoli for ekstra smak.

Kylling

Kylling, som er lav i fett, er også lavt på halsbrann skala. Spise bakt, stekt eller kokt kylling er å foretrekke å spise stekt kylling.

Bananer og pærer

Frukt lave i sitronsyre, for eksempel bananer og pærer, er søt og halsbrann-vennlig. Spis dem på farten eller bland dem sammen i en fruktsalat.

Mineral Water

Å drikke mineralvann, et ikke-koffeinholdige, null-fett drikke, er en annen god måte å unngå halsbrann. Derimot, koffein-rike drikker som brus, te og kaffe bidra til halsbrann.

Grønne bønner og gulrøtter

Grønne bønner og gulrøtter er to friske grønnsaker som er halsbrann-vennlig. De er også lite fett. Bruk grønne bønner og gulrøtter i hjemmelagde supper og gryteretter, eller dampet som en siderett.

Red lakris og Jelly Beans

Unn deg selv og din søt tann med røde lakris og gelé bønner - i stedet for sjokolade. Den koffein i sjokolade kan forårsake halsbrann.

Sunn komplette måltider

Sunn komplette måltider


USDA anbefaler en diett som fokuserer på frukt og grønnsaker, korn og magre proteiner. Friske fullstendig måltider omfatter en balanse av hver av disse komponenter, med liten eller ingen behandlet ingredienser. Selv de sunneste hjemmelaget mat gjør lite bruk av lettere mat, kan de være enkelt og billig å lage.

Laks, ris og grønnsaker

Laks - spesielt fileter som har blitt kokt, grillet eller stekt - regnes som en "supermat" på grunn av sin høye nivå av sunne omega-3 fettsyrer. The American Heart Association anbefaler å spise laks eller annen fet fisk som tunfisk, ørret eller makrell minst to ganger i uken. Et enkelt måltid av stekt laks, brun ris og en stor porsjon dampede friske grønnsaker som brokkoli, grønne bønner eller rosenkål gjør en sunn komplett måltid som er lav i mettet fett og høy i fiber og næringsstoffer.

Kyllingbryst, salat og brød

Beinfri, er skinn kylling bryst så allsidig at den kan serveres på flere måter gjennom hele wek. Prøv ulike saltfrie hjemmelagde marinader som sitronsaft, olivenolje og hvitløk - eller balsamicoeddik, olivenolje og blandede urter - og mariner kyllingbrystene i noen timer før grilling eller sauteeing. Skjær kokt kylling og server på en seng av salat greener med tomater, sopp, vårløk, gulrot og andre friske rå grønnsaker. Andre proteiner som tofu eller magert kjøtt kan være marinert og servert i stedet for kylling. Serveres med en dressing av olje og eddik eller sitronsaft, og server med ferskt grovt brød.

Bønner og ris, tortilla og salat

Bønner og ris er en enkel rett som er fullpakket med fiber og protein. Suge tørkede bønner - for eksempel røde bønner, rosa bønner eller svarte bønner - over natten og koke drenert bønner med hakkede tomater, løk, hvitløk, paprika og krydder. Bruker lite eller ingen salt når forberede bønner for den sunneste parabolen. Lav natrium hermetisert bønner kan også kjøpes, for et raskt måltid. Server med ris og hele korn tortillas, med en frisk grønnsak salat på siden.

Korn, melk og frukt

Et sunt kosthold inneholder en komplett frokost. Hoppe over frokosten ikke tillater kroppen å starte på nytt fra en metabolsk nedgang etter timer med å ikke spise. En langsommere metabolisme kan hindre vekttap eller opprettholde en sunn vekt, så ikke hoppe over det. En sunn komplett frokost kan inkludere en høy-fiber frokostblanding - som havregryn for fullkorn kald frokostblanding - servert med lettmelk og frisk frukt eller bær. Dryss litt høy antioksidant blåbær eller skiver av høy-kalium banan på din kornblanding og melk for en en-bolle komplett måltid.