Digidexo.com

problemer med øyne huntingthon

Problemer med å tilpasse til Progressive glass med Double Vision

Problemer med å tilpasse til Progressive glass med Double Vision


Progressive linser er den nyeste alternativ til bifokale eller trifokale. I stedet for å dele linsen i diskrete seksjoner, de gir en gradvis endring av forstørrelsesgrad over området av linsen. Dette tillater brukere å se på lange, middels og korte avstander uten å endre eller fjerne sine briller. Men det er en trade-off. På grunn av sin utforming, brukerne opplever ofte uklart eller dobbelt syn, og har problemer med å tilpasse progressive glass.

Sidesynet tap

Progressive linser føre brukere til å miste sidesynet. Kantene på objektivet er uskarpt, og brukerne må flytte hodet fra side til side for å lese en avis eller innholdet på en dataskjerm. Dette fører noen til å slutte å bruke progressive linser helt.

Feil montering

For progressive linser for å fungere korrekt, må de nøye tilpasses brukerens øyne. Linsene er designet for å tilpasse seg bevegelsen av eleven for lang og kort avstand visning. Hvis målingen av festepunktene ikke er nøyaktig, vil dobbelt syn og ubehag øke.

Små Lenses

Ifølge produsenten BBGR linse, er den minimumshøyde mellom sentrum av pupillen og bunnen av rammen 18 millimeter. Mote etterspørsel etter mindre objektiver gjør det vanskeligere for brukere å tilpasse seg progressive glass.

Distortion

Progressive linser kan føre til wearers å ha dobbelt syn, som vrir figurer av gjenstander og gjør dem ser uskarpt. Jo sterkere forstørrelses av linsene, jo sterkere forvrengning. Hvis wearers bruker progressive glass fra begynnelsen og øke tillegg kraft av linsene gradvis, vil deres tilpasning forbedre.

Problemer med lesebriller

Problemer med lesebriller


Presbyopi, et øye tilstand som forekommer naturlig med alderen som det indre øyet tykner og mister fleksibilitet, forårsaker tåkesyn under lesing og ser på andre objekter i nærheten. Mange lider av presbyopi velger å behandle sine symptomer ved bruk av billig apotek lesebriller. Mens prisen synes absolutt tiltalende, disse brillene noen ganger kommer med en rekke problemer.

Reseptbelagte Nærmere

Apotek lesebriller bare adressere grunnleggende problemer med presbyopi. Skaperne av disse billig, ferdige briller utgangspunktet gjøre "one size fits all" produkter. De fleste som har syn problemer krever en annen resept for hvert øye, men apotek briller bare tilby rammer med identiske linser, noe som betyr at det ene øyet kan få riktig resept, mens den andre ikke. Videre disse brillene ikke klarer å korrigere astigmatisme, og brukere av disse brillene kan ikke tilpasse den optiske sentrum av linsene.

Hodepine og andre fysiske symptomer

Både apotek og reseptbelagte lesing briller av og til forårsake hodepine, men apotek briller utgjøre en større risiko for å gjøre det enn reseptbelagte linser. De optiske sentre for linsene ofte faller bort fra sentrum av elevene i stedet for direkte i front, vanligvis resulterer i ekstra belastning på øynene. Selv om de optiske sentre for linsene på linje med elevene, vil øyeplager oppstå hvis resepten varierer for mye fra hva dine øyne trenger. I alvorlige tilfeller, hodepine og kvalme følge denne belastning på øynene.

Reseptbelagte lesebriller kan også forårsake hodepine, men disse hodepine bør roe ned når du justere til linsene etter noen dager. Hvis ikke, ta kontakt med øyelege.

Unngå synsundersøkelser

Enkeltpersoner som kjøper apotek lesebriller bare for å unngå en synsundersøkelse risiko mangler et potensielt alvorlig problem med deres øyne - spesielt hvis de merker en plutselig, rask reduksjon i sin visjon. For folk flest, behovet for nye lesebriller kommer ofte om som en naturlig del av aldringsprosessen. For andre, derimot, alvorlige øyesykdommer som glaukom kan unngå å bli oppdaget med mindre fanget i en tidlig fase under en synsundersøkelse. Selv uten øyesykdom, en person iført en ukorrekt selv diagnostisert resept løper risikoen for forverring synet raskere.

Defekter i glassene

For å holde prisene lave og tiltalende, produsenter av apotek briller vanligvis masseprodusere sine linser og rammer. Som et resultat, kan linsene har små bobler, bølger eller andre defekter, og rammene kan bli bøyd eller ujevn. Kontroller alltid apotek briller grundig før du gjør et kjøp, og velge den høyeste kvalitet par tilgjengelig i butikken.

Andre bruksområder

Lesebriller bare tjene som lesebriller. Ethvert objekt sett gjennom brillene forbi en armlengdes avstand vil trolig uklare. Lesebriller gjør dårlige databriller så vel fordi folk vanligvis se trykksaker på et nærmere utvalg enn de gjør tekst på en dataskjerm. Folk som bruker lesebriller å lese på datamaskinen kan også ubevisst vippe hodet tilbake for å gjøre det, å sette press på nakkemusklene som resultat.

Problemer med prevensjon

Problemer med prevensjon


Prevensjon brukes til å hindre fødsel. Om metoden er en kondom, svamp, sæddrepende middel eller p-piller og patcher, kan hver metode for prevensjon føre til at noen mennesker visse problemer og bære visse farer.

Spermicider

Midlene kan benyttes alene eller i forbindelse med andre former for prevensjon. En spermicide er utformet for å drepe sædceller, og er ofte tilgjengelige som et skum, krem ​​eller gele. Noen mennesker kan være allergisk eller sensitiv for kjemikalier i spermicider. Hyppig bruk kan føre til irritasjon.

Kondomer

Kondomer er generelt en trygg og effektiv prevensjon metoden, spesielt når det kombineres med en sæddrepende gelé. Men noen ganger kondomer kan skli eller bryte helt. For at et kondom for å være like effektivt som prevensjon, må den forbli intakt. Et annet potensielt problem med kondomer er at noen mennesker er allergiske enten latex eller polyuretan, de viktigste komponentene i de fleste kondomer. I noen tilfeller kan sæddrepende gelé som brukes på noen kondomer også forårsake problemer.

En viktig fordel med kondomer, uavhengig av deres problemer, er at de er den eneste formen for prevensjon som også kan beskytte mot hiv / aids. Ingen annen form for prevensjon kan hindre overføring av denne potensielt dødelige sykdommen.

Prevensjons Svamper

Svamper er en annen vanlig form for prevensjon. Selv om effektiv som prevensjon, kan de ha noen iboende problemer. Folk som er allergisk mot sulfa narkotika eller komponent materialer av svamp kan ha reaksjoner. Prevensjons svamper kan utløse toksisk sjokksyndrom hos noen mennesker. I enkelte kvinner, kan svampen resultere i vaginal tørrhet. I tillegg er sæddrepende gelé vanligvis brukes med cervical caps og problemer kan oppstå som et resultat.

Cervical Caps

En cervical cap er en spesialtilpassede barriere som hindrer befruktning. Cervical caps er statistisk mer effektiv som prevensjon for kvinner som aldri har født. Kvinner som har hatt toksisk sjokk-syndrom bør ikke bruke en cervical cap. Cervical caps kan være mindre effektiv som prevensjon enn andre metoder, og kan komme ut av stilling under samleie. Noen kvinner har rapportert allergiske reaksjoner på materialene i hetten. I tillegg er sæddrepende gelé vanligvis brukes med cervical caps, og problemer kan oppstå som et resultat.

P-piller

P-piller er vanligvis den mest effektive form for prevensjon. Men fordi de justere hormonnivåer, noen bivirkninger forekommer hos noen kvinner. Noen kvinner opplever vektøkning, hodepine, endringer i sexlyst, oppblåsthet, tørre øyne, kviser eller gjennombrudd blødning mellom perioder.

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck


Hvis du opplever smerter i nakke og nærliggende områder som skuldrene, kan det være forårsaket av problemer med cervical disker i halsen. Legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Cervical Disks

Cervical disker er myke runde pads som ligger i mellom ryggvirvlene i nakken. De pute ryggraden og bidra til å gi den fleksibilitet.

Diskproblemer

Diskproblemer er mer vanlig hos eldre voksne fordi diskene tørke ut og krympe over tid. Dette gjør det mer sannsynlig en disk vil sprekke. Når dette skjer, kjernen av disken skyver ut gjennom kanten av disken, legger press på ryggmargen.

Neck Pain

Diskproblemer i nakken kan føre til smerter i nakken. Det vil vanligvis oppstår når du beveger nakken og kan føles som prikking, svie eller pulserende.

Andre Pain

Hvis du har problemer med disken i halsen, kan du også oppleve dyp smerte i området av skulderblad. Smerte kan også stråle ned armene.

Behandlinger

Behandlinger for disk problemer i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, immobilisering av halsen og kirurgi for å fjerne den utstikkende del av platen.

Problemer med Elbow

Problemer med Elbow


Mange baseball-spillere og folk som løfter vekter har problemer med sin albue. Fabrikkarbeidere, havnearbeidere og folk som bruker albuene mye kan også være utsatt for albue smerter og skader. Albue problemer kan variere fra enkle muskelbetennelse og smerte til ligament stammer og tårer. De fleste kan behandles med resten, is og legemidler som ibuprofen. Avrevne leddbånd vanligvis krever kirurgi.

Tennis Elbow

Tennisalbue (epikondylitt) eller senebetennelse påvirker utsiden eller radius (tommelen side) del av albuen. Det kan utløse både betennelse og smerter. Tennis albue oppstår vanligvis når arm og underarm muskler stadig gni mot lateral epicondyle, en fremtredende bein i det området. Tennisalbue kan ansporet av repeterende bruk av arm eller overtrening på treningsstudio. Bursitt (betennelse i bursa sacs) oppstår som regel når tendinitis er til stede. Personer eldre enn 40 er spesielt utsatt for begge problemene.

Golfalbue

Gjentatte bruk av musklene på innsiden av albuen kan føre til golfalbue. Denne skaden oppstår når armmusklene stadig gni mot den mediale epicondyle, en fremtredende bein på innsiden (lillefinger side) av albuen. Betennelser og smerter kan føre til. Idrettsutøvere bruker ofte albue bukseseler for å støtte dette området bedre når du spiller deres bestemt idrett.

Elbow Smerter i nedre Triceps

Av og til kan folk ha albue problemer i nedre del av deres triceps (muskel sener). Dette kan være forårsaket av en rekke fysiske aktiviteter som vektløfting eller tunge arbeidsoppgaver. Enhver bevegelse der man støtter sin vekt ved å trykke ned kan potensielt belastningen dette området. Vektløfting som utfører sittende og stående fall kan ofte anspore denne type skader.

Elbow Smerter i nedre del Biceps

Folk som gjør mye av biceps curls eller løfte tunge gjenstander gjentagelser kan være utsatt for albue smerter i nedre biceps området. Dette kan føre til muskel spenninger og betennelse. Underarm flexor muskler som strekker seg inn i de nedre utenfor biceps får ofte overarbeidet. Musklene på innsiden fremre delen av albuen kan påvirkes også.

Leddbånd Stammer & Tears

Ligament stammer og tårer kan oppstå når en person faller eller rykk tunge gjenstander rundt. Baseball mugger ofte skade deres radial eller mediale leddbånd (bak armen) fra år med å kaste baseballs. Ligament stammer ta lengre tid å lege enn muskel stammer. Dette er fordi blodgjennomstrømningen er mer begrenset i leddbånd enn muskler. Ligament tårer er ekstremt smertefullt. Man kan lide av tretthet og tap av koordinering med denne type skader.

Hvordan gjenkjenne et barn kan ha problemer med synet

Ifølge barns utvikling eksperter, hvor godt et barn utfører i skolen er ofte knyttet til et barns syn. Lærere er enige om at øyeproblemer kan påvirke et barns evne til å lære. The American Optometric Association anbefaler at foreldre tar barna for regelmessige øye eksamener. Oppdage og behandle øyeproblemer tidlig kan ofte hindre permanent synstap. Se etter disse tegnene på at barnet ditt kan ha problemer med å se og må bli vurdert av en øyelege.

Hvordan gjenkjenne et barn kan ha problemer med synet

gnir øynene hele tiden. Dette kan være et tegn på tretthet i øynene.

Synes å være følsom for lys. Ofte et barn vil myse ett øye når ute i sterkt sollys.

Vises overdrevent klønete. Selv om noen klossethet er vanlig for små barn, hvis du er bekymret for at barnets tendens til å snuble og ramle inn i ting er ikke bedre, snakk med din barnelege.

Vipper hodet til den ene siden for å se bedre. Et barn kan være opplever dobbelt syn når du ser ned.

Klager ofte over hodepine eller kvalme. Et barn som er langsynt eller har uskarpt syn kan oppleve disse symptomene.

myser eller lukker det ene øyet når du leser eller ser på TV. Dette er vanligvis et tegn på at et barn har dårligere syn på ett øye. Sitter for nær TV kunne være et tegn på at et barn er nærsynt.

Viser dårlig hånd-øye-koordinasjon. Synsproblemer er en vanlig årsak. En av de første tegnene på at førskolebarn kan ha en synshemning medvirkende til dårlig hånd-øye-koordinasjon er en manglende evne til å holde seg innenfor linjene når fargelegger et bilde.

Mangler konsentrasjon, spesielt når du leser eller gjør lekser. Hvis ditt barns håndskrift går enten oppover eller nedoverbakke, eller hvis hun har problemer med å kopiere fra en bok til papir, kan problemet være med visjon, ikke en kort oppmerksomhet span.

Grunner barna har problemer med å lære i skolen

Grunner barna har problemer med å lære i skolen


Et bredt spekter av lærevansker påvirker barn, og skaper vanskeligheter for dem å lære på samme hastighet som andre barn. En blanding av genetiske og miljømessige faktorer resultere i en hjerne nettverk som gjør visse læringsaktiviteter vanskelig. Psykiatere og skolerådgivere kan bidra til å identifisere og anbefale behandling for læring lidelser. Barn trenger ikke komme langt bak med en passende blanding av spesialundervisning, ekstra instruksjon, psykoterapi og medisinsk behandling.

Dysleksi

Dysleksi er en lese-baserte lærevansker. Barn med dysleksi har problemer med lesing og også ofte har problemer med skriving, staving og uttale ord. Dysleksi rammer folk i hele sitt liv. Hjernen til dyslektikere har grunnleggende forskjeller i måten de utvikle og drifte. Dysleksi vanligvis kvalifiserer en student for spesialundervisning. En pedagogisk system bygget rundt dyslektikere og deres behov kan bidra til å hjelpe dem i å lære hell.

ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en lærings lidelse som gjør det vanskelig for barna å ta hensyn og fokus på oppgaver. Andre symptomer er manglende kontroll med atferd og hyperaktivitet. ADHD er en vanlig barnesykdom som kan fortsette gjennom hele voksenlivet. ADHD sannsynlig resulterer fra en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer. Behandling for ADHD innebærer psykoterapi og administrere en stimulans til barnet slik som amfetamin, metylfenidat eller dextroamphetamine.

Dyskalkuli

Dyskalkuli er en livslang læring funksjonshemming som gjør det vanskelig for barn å lære, forstå og bruke matematikk. De spesifikke effekter av sykdommen varierer blant barn. Noen barn kan ha problemer med å huske ting for eksempel matematiske fakta, erkjenner visuelle romlige forhold eller sortering av objekter. Behandlingen innebærer å identifisere barnets spesifikke problemer, styrker og svakheter. Opprette et undervisningsopplegg sentrert på hvordan barnet lærer best kan hjelpe henne å lære vellykket.

Dysgraphia

Dysgraphia er en lærevansker som påvirker et barns evne til å skrive. Symptomer inkluderer problemer med staving, dårlig håndskrift og problemer med å uttrykke tanker på papir. Behandling kan innebære ekstra undervisning for å forbedre håndskrift, ekstra trening, senket forventinger til områder av svakhet og bruk av alternativer til skriftlig uttrykk.

Problemer med barnas føtter

Problemer med barnas føtter


Når barn begynner å spille sport eller gjør andre aktiviteter, være sikker på at de har komfortable sko som inkluderer bue støtte og passer riktig. Hvis et barn plutselig utvikler halting eller annen merkelig måte å gå, ha ham hvile foten som plager ham og bruke isen. Han kan bare ha en anstrengt muskel som skal gro etter noen dager med hvile.

Flat Feet

Babyer har flate føtter når de blir født, men de fleste barn utvikler buer i føttene som de vokser. Noen barn kan imidlertid fortsatt bli flatfooted. Denne tilstanden kan føre til smerter hos noen barn, og noen foreldre rapporterer at flatfooted barn er clumsier enn sine jevnaldrende. Barn med flate føtter kan bli hjulpet av iført bue støtter i deres sko, men ytterligere behandlinger er ikke nødvendig med mindre tilstanden forårsaker smerte.

Sever sykdom

Bryte sykdom oppstår når hæl benet vokser raskere enn resten av foten. Det forekommer oftest hos barn mellom 8 og 15 som opplever en vekst sprute. Sever sykdom fører til smerte i hælen slik at barn som har det kan klage over smerter eller utvikle en uvanlig tur til å ta presset av hælen. Barn som er svært aktiv eller spille sport kan oppleve mer smerte fra Sever sykdom enn inaktive barn. Sykdommen kan behandles med hvile og isposer til symptomene forsvinner.

Fotsopp

Fotsopp er et vanlig problem for aktive voksne, men barn er også utsatt for denne infeksjonen, siden de ikke kan holde føttene rene nok eller bruke forholdsregler i områder der denne soppen henger igjen lenge, som i garderober på offentlige bassenger. Symptomene på fotsopp er svie, kløe og rødhet på fotsålene eller mellom tærne. En lege kan diagnostisere infeksjon, selv om over-the-counter sopp behandlinger kan være nok til å behandle fotsopp. For å forhindre at barnet fra å fange denne soppen, gjør at han holder rent og tørt ved å endre hans sokker og sko hver dag og iført sko med ventilasjon i dem. Han bør alltid bære flip-flops mens dusjing i en offentlig dusj eller vandre rundt en garderoben.

Pigeon Toes

Når et barn går med tærne pekende innover i stedet for rett fram, det heter intoeing eller å være due-toed. Spedbarn er ofte født med føttene pekende innover på grunn av måten de ble plassert inne i livmoren. En pediatrisk orthopedist kan behandle dette problemet med en støpt eller splint før det blir et problem med barnets evne til å gå. Når en ungdom begynner å gå pigeon-toed, kan det være forårsaket av skinnebenet eller lårbeinet snu innover. Dette problemet vil vanligvis gå unna i tide, men hvis et barn er å ha vanskeligheter med å gå en orthopedist kan hjelpe. Hvis et barn fortsetter å gå pigeon-toed etter fylte 10, kan kirurgi være nødvendig.

Problemer med et barns Hygiene

Problemer med et barns Hygiene


Mange barn er mer opptatt av å spille og bare å være en gutt enn med å ha god hygiene. Barn kan heller ikke forstå de komplikasjoner som kommer sammen med å ha dårlig hygiene. Etter hvert som barnet vokser, vil du sannsynligvis legge merke til mange vanlige hygieneproblemer som mange av barna har, inkludert spre bakterier på lekeplassen og utilstrekkelig tannpleie. Du kan hjelpe barnet ditt til å praktisere bedre hygiene vaner med aktiv undervisning og leder ved eksempel.

Germs

Bakterier er overalt på steder med høy kid populasjoner som parker og klasserom. Mange av barna vil nyse uten å bruke en vev eller hoste uten å dekke munnen, forlater området forurenset med bakterier som kan smitte de andre barna. Gi barnet ditt en pakke med reise-sized vev for skolen. Oppmuntre barnet til å alltid bruke en vev hvis han har å blåse nesen. Praktisere god hygiene hjemme. Vask hendene før hvert måltid og gjøre barnet ditt gjøre det samme. Invester i en tegneserie-formet såpedispenser for å gjøre håndvask tid mer moro for barnet ditt.

Bukseseler og rene tenner

Mange barn liker ikke å pusse tennene og ikke gjør som tilstrekkelig en jobb som en voksen når det kommer til tannpuss og bruk av tanntråd riktig. Dette problemet kan bli enda verre hos barn som bruker bukseseler. Bukseseler gjøre det enkelt for mat å få fanget mellom barnets tenner og ledninger, som kan forårsake hull i tennene til å danne. Hvis barnet ditt har problemer med tanntråd på grunn av tannregulering, kjøpe en Water Pik å hjelpe barnet ditt fjerne gjenstridige mat biter. Water Pik vedlegg vanligvis kommer i flere farger, la barnet ditt til å plukke ut sine favoritt å oppmuntre bruk. Pass på at barnet ditt er å pusse tennene etter hvert måltid.

Gjør Bath Time Fun

Hvis barnet ditt frykter badekar og dusj, forsøke å gjøre bad tid så hyggelig som mulig. Hvis du har et lite barn, kjøpe badeleker, bobler og annet tilbehør som vil gjøre badet ser ut som et morsomt sted. Hjelp barnet ditt bade. Spøk og snakke under badekaret så hun begynner å tenke på Tub Time som en hyggelig del av dagen. Å få ungdommer til å dusje etter behov kan være litt mer av en utfordring. Sett barnet ned og diskutere svette og kroppslukt. Barnet ditt vil sannsynligvis ikke ønsker å lukte foran hennes jevnaldrende og kan begynne å dusje oftere.

Tørke

Noen barn kan få angst om å tørke seg selv, spesielt etter å ha gått nummer to. Det er viktig å lære barnet ditt denne ferdigheten i ung alder, slik at hun vil føle seg komfortabel med å gjøre det etter den tid hun begynner på skolen. Det er veldig viktig å lære barnet ditt å tørke forfra og bakover, spesielt hvis du har en datter. Den kvinnelige anatomi gjør det svært enkelt for E. coli-bakterier for å gjøre veien inn i urinrøret hvis tørke gjøres motsatt vei. Du ville ikke ønsker din datter til å oppleve en urinveisinfeksjon i så ung alder. Kjøp fuktige kluter som barnet kan bruke til å tørke henne bak. Våtservietter er mindre slitende enn toalettpapir og kan bidra til å lette barnets frykt. Sørg for at barnet vasker alltid hendene med såpe og vann etter å tørke.

Problemer med en anti-reflux Valve urinkateter

Problemer med en anti-reflux ventil urinkateter finnes, selv om de anses av mange urologer å være å foretrekke alternativer til andre kateterisering metoder. Disse katetere eliminere behovet for å bruke dreneringsposer og kan forbli inne i pasienten for rundt fem til syv dager, så lenge pasienten har "tilstrekkelig" blærekapasitet.

Bakterielle infeksjoner

Selv om urinary catherization er i utgangspunktet en enkel prosedyre hvor et plastrør føres inn i blæren gjennom urinrøret for å tømme urin mer fritt, er det ganske ubehagelig og kan ofte føre til alvorlige komplikasjoner fra forskjellige bakterielle infeksjoner. I tillegg, avhengig av typen av anordning som anvendes, kan langvarig catherization forårsake spasmer i blæren, samt lekkasjeproblemer, og nyreinfeksjoner.

Problemer hos menn

Hos menn kan tilbakestrømning av forurenset urin i sædblærene alvorlig skade pouchlike kjertler som ligger på begge sider av en manns blære, som skiller ut sædvæsken og fremmer bevegelse av sperm under utløsning, samt føre til betennelse i tvinnet rør på toppen av testis hvor sperm vokse til modenhet, som kalles en tilstand epididymo-orchitis.

Økning i Blære aktivitet

Problemer kan også inkludere en økning i blæren aktivitet, særlig om natten. I tillegg, hvis ventiler er defekt, kan de føre til at urinen til tilbake opp fra blæren inn i urinrøret og nyrer.

Forebygging av komplikasjoner

Urinveis forurensning som følge av catherization står nå for nesten en tredjedel av komplikasjoner rapportert av akutte helseinstitusjoner, og har vært koblet til en økning i liggetid, medisinsk kostnader, sykelighet og dødelighet. For å forhindre dette, leger noen ganger velger å bruke kondom katetre, som vanligvis er forbundet med lavere risiko for bakteriell oppbygging. I tillegg, i tilfeller hvor catherization av uretha ikke er mulig, kan en populær alternativ være bruk av suprapubic cystostomikateter, hvor en anti-tilbakeløps kateter ventil benyttes for å begrense strømmen av urin i en retning gjennom røret inn i en samling reservoaret. Disse omfatter bruk av tilbakeslagsventiler plassert inne i et parti av kateteret for å redusere risikoen for tilbakeløp, og et sammenleggbart åpning.

Problemer med slanking urtete

Problemer med slanking urtete


"Slimming te" er ikke naturlig slanking, de er heller ikke bare teblader. Ordinære urtete som peppermynte, ingefær, eller kamille er laget av bløtlegging tørkede urter i varmt vann i noen minutter. Slimming te har noen ingrediens lagt for å oppfylle deres krav "eliminere kalorier og toksiner", krav som bør nøye analysert sammen med sine tilhørende ingredienser. Siden te er kalori gratis, er det umulig å få vekt mens du drikker dem.

Ubekreftede påstander

Hevder at te vil gi "rensing" eller "avgiftning" er laget av produsenten, men er støttet av noen. Faktisk, er gyldigheten av detox dietter kritisert av ernæring spaltist ved Mayo Clinic, siden nyrene og leveren er uavhengig effektiv på avhending av giftstoffer. Ingredienser som fungerer som diuretika eller appetittdempende midler kan rense ut din mage-tarmkanalen, men det betyr at deponering og ikke nødvendigvis rensing pågår. Noen produkter vil selv si * Disse påstandene har ikke blitt evaluert av FDA. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, "et klart faresignal at eventuelle krav om bedre helse ikke er godkjent.

Avføringsmidler

Avføringsmidler stimulere bevegelse i tykktarmen for å rense den ut, men påvirker ikke den tynntarmen. Siden absorpsjonen av kalorier, og i de fleste næringsstoffer skjer i tynntarmen, er ingen kalorier som kommer ut av kroppen når avføringsmidler anvendes. I stedet noen viktige næringsstoffer som vanligvis absorbert i tykktarmen sammen med noen avfallet blir utvist. Kronisk bruk av avføringsmidler kan føre til dehydrering, konstant diaré, besvimelse, magekramper og oppkast, men ikke konsekvent vekttap. Ifølge Mayo Clinic, kan konsekvent inntak av avføringsmidler også føre til avhengighet og nedsatt tarmfunksjon. Avføringsmidler som inngår i slanking te er oppført som lakserolje, Cascara, aloe, buckthorn, Senna og rabarbra rot.

Diruetics

Te vekttap ofte diuretika som en del av deres rensemekanisme, men metoden for diuretika er å rane kroppen av nødvendige fluider. Siden de fleste kroppssammensetning er vann, mister vann betyr midlertidig å miste vekt. Å miste vann vekt er ikke å miste fett vekt, så de pounds er lett gjenvunnet. Hvis diuretika brukes for mye, kan dehydrering, elektrolyttforstyrrelser og kalium mangler sende noen inn i alvorlige elektrolyttforstyrrelser. Som omtalt fra Remedy Health Media, kan elektrolyttbalansen føre til problemer med muskel koordinering, hjertefunksjon, væske absorpsjon og utskillelse, nervefunksjon, og konsentrasjon.

Appetitt suppresants

Noen teblader som er påståtte som slanking inkluderer ment appetittdempende, men forbrukerne bør ikke bli lurt til å tro at disse suppressants er magisk. Hoodia gordonii, kvann roten av de ordinære linfrø og peppermynte kan alle bli oppført på ingrediens paneler av slanking te. Styrken av de ledende suppressant, Hoodia, er fortsatt mye debattert mens kvann har ingen vitenskapelige bevis for å støtte den. Flax kan øke fylde ved svelging, en fordel som ikke er forutsatt når frøene bo i en te-pose. Lukten av peppermynte, sammen med lukten av grønt eple og banan, er en anerkjent appetitt suppressant - en fordel når man drikker tert te, men også når du tenner stearinlys.

Hvordan å miste vekt hvis du har problemer med ryggen

Hvordan å miste vekt hvis du har problemer med ryggen


Etter å ha problemer med ryggen kan gjøre øvelsen aspekt av vekttap mer vanskelig, men ikke umulig. Å miste vekt kan også bidra til å lindre ryggproblemer, fordi fedme bidrar ofte til symptomer på lidelser som degenerative disk sykdom, slitasjegikt og osteoporose. Personer med tidligere utgaver må gi avkall på visse typer trening, men bortsett fra det, er prosessen for å oppnå en sunn kroppsvekt veldig mye det samme som det er for alle andre.

Hvordan å miste vekt hvis du har problemer med ryggen

•  Snakk med din primære omsorg lege før du begynner noen vekt-tap diett. Legen vil kunne hjelpe deg å finne et mål vekt og gir deg tips om hvordan du kan gå ned i vekt på den sunneste måten mulig. Du vil også være lurt å følge opp med ham med jevne mellomrom for å følge utviklingen din og sørg for at du er på rett spor.

Lag en bevisst innsats for å holde mer næringsrik mat i huset og forberede dem på sunnere måter, for eksempel bakervarer eller broiling i stedet for steking. En annen relativt enkel måte å redusere kalorier du spiser hver dag er å erstatte snacks som potetgull med lettere alternativer som pretzels eller air-poppet popcorn.

Begynn å holde en matdagbok for å spore hva du spiser. Skriv ned hva du spiser og når du spiser det, sammen med hva du følte på den tiden og hva du tror du kan gjøre for å forbedre. Holder dette dagbok over en periode vil hjelpe deg å identifisere noen "spise utløser" du kan ha, slik som å spise mer når du spiser med en gruppe eller snacking når du er stresset eller opprørt. Å være oppmerksom på disse typer triggere kan hjelpe deg å overvinne dem.

Delta i lav-effekt trening som ikke vil forverre din ryggsmerter, som gåing, sykling og svømming. Strekninger og styrke øvelser er også ofte anbefalt for ryggpasienter. Begynn med ca 15 minutters trening per dag og gradvis øke mengden til 30 minutter når du begynner å miste vekt og din utholdenhet øker.

Fortsett dine nye sunne vaner selv etter å ha nådd målet vekt. Mange mennesker nå sine mål og deretter slutte å trene, bare for å ende opp med å få tilbake all vekten de jobbet så hardt for å miste. Vektkontroll er ofte en livslang kamp, ​​men det er mulig å opprettholde resultatene dine hvis du være årvåken og gjøre en bevisst innsats for å leve et sunt liv.

Problemer med Glucomannan

Problemer med Glucomannan


Selv om det er blitt brukt i østlige land i over 1000 år, har glucomannan bare blitt populært i Vesten de siste 20 årene. Hentet fra Konjac planten rot, er det en svært fiberholdig stoff som kan lette forstoppelse og hjelpe til med vekttap, da det gir en følelse av metthet og fylde for de som tar den. Men det er noen vesentlige spørsmål som bør vurderes av alle som tar glucomannan.

Esophageal og Abdominal Obstruksjon

Det har vært dokumentert tilfeller av folk som tar Glucomannan tabletter og lider av alvorlig hals og mage-tarm obstruksjon, som tabletten kan skape en blokkering som er vanskelig å fjerne. Av denne grunn er kapsler anbefalt over tabletter, og de som har problemer med å svelge generelt bør ikke ta glucomannan.

Problem for diabetikere

Glucomannan er kjent for å redusere nivået av sukker i blodet, noe som gjør det spesielt viktig for diabetikere å konsultere sine leger på forhånd og overvåke sine blodsukkernivået nøye mens du bruker den.

Ubehag

De som tar glucomannan kan oppleve luft i magen, oppblåsthet, kvalme, diaré og magesmerter. Disse er vanligvis ikke alvorlige problemer, men kan være veldig ubehagelig.

Noen mennesker kan ha allergiske reaksjoner på glucomannan, inkludert utslett, elveblest eller generell kløe.

Interferens med medisiner

Glucomannan kan redusere eller forsinke absorpsjonen av medikamenter i blodet, så det er best å ta medisinen én time før, eller fire timer etter, tar glucomannan.

Hvordan unngå problemer med astigmatisme og linser

Hvordan unngå problemer med astigmatisme og linser


Astigmatisme er en felles visjon lidelse som kan føre til uklart syn hvis den forblir ubehandlet. Denne visjonen lidelse oppstår når hornhinnen er ikke en perfekt kule. En astigmatiske hornhinnen blir ofte beskrevet som mer "fotball formet" eller "egg formet" enn runde. Som en konsekvens av denne ufullkommenhet av bildet projisert på netthinnen er forvrengt. Astigmatisme er diagnostisert under en rutinemessig øye eksamen. Korrigerende brille eller kontaktlinser for astigmatisme (toriske kontaktlinser) er en effektiv behandling for det store flertallet av personer med astigmatisme. Forebygge problemer med linsene når du har astigmatisme kan gjøres med litt hjelp fra din optiker leverandøren. Disse fagfolk og trinnene nedenfor kan lede deg gjennom å velge rammer og linser som passer for din astigmatisme korreksjon.

Hvordan unngå problemer med astigmatisme og linser

Choose Your Brille rammer og linser

•  Skaff en aktuell visjon eksamen fra en godkjent optiker. På slutten av undersøkelsen, be om en kopi av resept skriftlig.

Diskuter din resept med din optiker. Noen astigmatisme korreksjoner ikke krever spesiell håndtering. Optikeren bør være i stand til å avgjøre om du kanskje har et problem med dine briller som et resultat av din astigmatisme. Generelt bør alle astigmatisme korreksjon numerisk høyere enn en sylinder 1,50 eller -2,50 garanterer særskilt vurdering av linsene og rammer.

Velg den minste rammen mulig som sitter godt. Øynene skal være sentrert i midten av rammen, og sidene av rammen skal berøre ditt tempel lett. Unngå overdimensjonerte linser eller rammer som vikle da disse vil forårsake forvrengning i periferien av linsen.

Velg hi-indeksen plast, Trivex eller plast linser. Hvis du har spørsmål om å tilpasse seg de nye objektiver, ikke kjøpe polykarbonat linser, en populær lett alternativ. Selv om støtsikker og relativt billig, polykarbonat linser har det høyeste beløpet av medfødt forvrengning som kan gjøre å tilpasse seg den nye resepten vanskeligere. Husk polykarbonat eller Trivex linser er nødvendig for vernebriller og er sterkt anbefalt for sportsbriller og små barn.

Spør din optiker være svært lik dine mål til dine gamle briller, hvis tilgjengelig. Hvis ingen tidligere briller er tilgjengelig, ber om at disse målingene tas to ganger for å sikre nøyaktighet. De mest vanlige målinger som er nødvendige for en resept er PD, eller pupillen avstand, og OC, eller optisk senter. Har øye omsorg leverandør skrive disse målingene på din kopi av resept, slik at du kan referere til dem for fremtidige resepter.

Bruk din nye Briller

Bruk din nye resept først i morgen. Den første dagen av slitasje bør alltid begynne når du først våkner, før du bruker andre korrigerende linser eller kontakter. Dette reduserer øye og muskeltretthet og letter overgangen til den nye resept. Hvis du er en vanlig bruker kontaktlinser, planlegge en dag med iført bare brillene dine for å finne ut om ny resept og ramme er komfortable.

Bruk brillene dine i flere dager (minst tre til fire) før du returnerer til din brilleleverandør for justeringer. Dersom det etter tre til fire dager, synes din visjon uskarpt, gå tilbake til det stedet du har kjøpt brillene dine fra.

Ta med dine gamle briller med deg hvis tilbake for en justering. Ofte små justeringer i rammen kan gjøres som påvirker måten din resept føles. Disse justeringene er best gjøres av den enkelte gjør brillene dine og når det er mulig de bør prøve å matche tilpasning av dine nye rammer til tilpasning av dine gamle rammer. Husk å ta den opprinnelige kopi av skriftlig resept slik at din brilleleverandøren kan bekrefte at de nye brillene ble gjort i henhold til skriftlig resept.

Slitasje justert briller i ytterligere tre til fire dager etter hver justering. Hvis du etter denne tidsrammen din visjon synes fortsatt uklare retur til din forskrivning øyelege eller optiker å ha din visjon re-evaluert. Husk å ta med nye og gamle briller med for videre evaluering. Tilbake til § 1 Trinn 2 hvis nødvendig.

Hint

  • Hold oversikt over dine tidligere resepter registrert hjemme.
  • Hvis du trenger briller for å bli re-gjort eller din resept for å bli omskrevet spør eyecare profesjonelle til å skrive ned nøyaktig hva som ble endret, slik at du kan gi denne informasjonen når du skaffer din neste resept.
  • Aldri veksle mellom to forskjellige par briller mens du prøver å venne seg til en ny resept. Dette kan stamme og tretthet øynene og vil gjøre tilpasse seg en ny resept vanskeligere.
  • Bruk aldri andres resept briller eller kontaktlinser.

Problemer med sukker erstatter

Sikkerheten til kunstige søtstoffer synes alltid å være i tvisten. Det kan være vanskelig å avgjøre hvilken informasjon kilder er anerkjente og som ikke er. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) regulerer salg av kunstige søtstoffer. FDA gjennomgår alle sikkerhetsstudier og publiserer sine funn med jevne mellomrom. Denne artikkelen presenterer en generell oversikt over FDA posisjon på noen av de mer populære søtningsmidler finnes i dag.

Sakkarin Kontroverser

Sakkarin ble oppdaget i 1879 Det var i bruk lenge før FDA begynte å regulere sikkerheten for tilsetningsstoffer. På 1970-tallet begynte FDA studere sakkarin for å sikre at det var trygt for konsum. Tidlige studier indikerte at sakkarin kan forårsake blærekreft hos rotter, men senere analyse av disse studiene kastet disse funnene i tvil. Men en kanadisk studie i 1977 viste at det mest sannsynlig er en sammenheng mellom sakkarin og blærekreft hos rotter. Så en sen 1970 studie utført av FDA og National Cancer Institute (NCI) funnet "tankevekkende bevis" for at folk som hadde seks eller flere porsjoner av sakkarin hver dag hadde en økt risiko for å utvikle blærekreft. Folk som forbrukes mindre sakkarin hadde ingen større risiko enn den generelle befolkningen.

Expert Insight på Sakkarin

På grunn av sakkarin popularitet, gjorde Kongressen ikke tillate FDA å forby det. I stedet foreslo de videre studier. Også Kongressen mandat at sakkarin produkter bære en advarsel etikett for å varsle forbrukere at det fører til kreft hos forsøksdyr. I dag, FDA, American Medical Association, American Dietetic Association, American Cancer Society og National Cancer Institute alle sier at moderat sakkarin bruk er ikke skadelig.

Aspartam Kontroverser

Noen av aspartam varemerkenavn er NutraSweet og Equal. Det er mange rapporter som knytter aspartam til tilstander som hodepine, tretthet og problemer med synet. Fremdeles andre rapporter lenker aspartam til Alzheimers, fødselsdefekter og beslag. FDA sier at, selv etter mange studier, er det ikke påvist koblinger mellom aspartam og noen av disse forholdene.

Expert Insight på Aspartam

FDA og American Medical Association sier at aspartam er helt trygt for konsum. De som har en sjelden genetisk tilstand som kalles phenylketonoria kan lide noen negative effekter fra forbruk av aspartam, så FDA mandater at produkter som inneholder aspartam varsle forbrukerne om at de inneholder fenylalanin (aminosyren i aspartam som utgjør risiko for de med phenylketonoria) .

Andre typer kunstige søtstoffer

Acesulfamkalium (markedsført som Sunett) ble godkjent av FDA i 1988 FDA sier at over 90 studier bekrefter at det er trygt. Sukralose (markedsført som Splenda) ble godkjent i 1998 FDA anmeldt over 110 studier utført over 20 år før det ble godkjent. Stevia, et søtningsmiddel avledet fra en søramerikansk busk, kan selges som en "kosttilskudd", men ikke som et søtningsmiddel. FDA sier at det ikke har blitt gitt "med tilstrekkelig bevis for at stoffet er trygt."

Problemer med Acuvue 2 kontakter

Problemer med Acuvue 2 kontakter


Acuvue 2 kontakter er laget for å brukes daglig eller utvidet slitasje. Disse kontakter blir brukt til å korrigere syns, men har også en sperremekanisme som hindrer skadelig UV-stråling fra å nå hornhinnen og øyet. Acuvue 2 kontakter kan være gunstig for mange som ville heller ikke bruke andre korrigerende visjon alternativer. Men det er noen problemer med dette produktet og kontakter generelt at du bør vite for å foreta en informert beslutning om bruken.

Problemer med misbruk

Acuvue 2 kontakter er designet for å brukes en bestemt tidsperiode, deretter forkastet. Men for mange grunner, wearers ofte forlenge den tiden. Det kan være på grunn av glemsel, eller et ønske om å spare penger på erstatning kontakter. Imidlertid vil de kontaktene til slutt ha linse innskudd buildup hvis slitt for lenge. Disse forekomstene vil irritere øyet, synsproblemer, ubehag i øynene og kan skade hornhinnen.

Nødvendigheten av riktige løsninger

Myke kontakter, inkludert Acuvue 2, har potensial til å skade øynene eller til og med føre til blindhet hvis de ikke behandles med de riktige løsningene. Produsentene sterkt advarer mot bløtlegging eller behandle dem med vann fra springen. Vann fra springen kan inneholde bakterier som kan føre til øyeinfeksjoner og mulig tap av synet.

Behandling av UV blokkering

Acuvue 2 har UV-blokkerende egenskaper. Dette er gunstig for å beskytte øynene, men det er ikke nok. Problemet oppstår når folk tror at de ikke trenger ekstra øye beskyttelse, som for eksempel solbriller. Kontaktene ikke dekker hele øyet og er derfor effektive for å beskytte bare hornhinnen.

Problemer med myke kontakter

Det er noen generelle problemer med myke kontakter. Acuvue 2 er en type myk kontakt og som sådan har også disse problemene. En av disse er at de er mer sårbare enn harde linser og kan rippe eller rive lett. En annen bekymring er at de kan absorbere forurensende stoffer som for eksempel parfyme, kremer og såper. Dette kan da irritere øynene.

Advarsel

Acuvue 2 problemer er lett unngås ved å bruke dem som anvist av din optiker. Imidlertid skal visse individer unngå ved hjelp av kontakter. Disse personene inkluderer de som ikke har nok tåreproduksjon, er utsatt regelmessig for røyk eller har en historie med infeksjoner i hornhinnen.

Problemer med High Density Brilleglass

Problemer med High Density Brilleglass


Jobben til en resept objektivet er å bøye lysstråler, slik at de fokusere skikkelig på øyets netthinne. I de senere år har plastglass med stadig høyere tettheter dukket opp. Disse tettere materialer bøye lyset mer effektivt, slik at mindre glassmateriale er nødvendig. Resultatet er tynnere og ofte lettere linser. Mens høy tetthet linser klart levere fordeler i kosmetikk og komfort, de er ikke uten ulemper.

High Density lik høy indeks

Ikke gå til din lokale optiker venter en samtale på tetthet. Øyet vesenet industrien skiller linsematerialer av deres "brytningsindeks." Enkelt sagt, er dette materialets evne til å fortrenge lys. Tetthet og brytningsindeks er ikke det samme, men de går hånd i hånd. Som materielle tettheten øker, øker også sin brytningsindeks. Standard optisk plast har en brytningsindeks på 1,5. Tettere alternativene inkluderer 1,6 objektiver, ofte referert til som midindex, 1,67 høy indeks og 1.74 høy indeks.

Redusert Lens Clarity

Alle linsematerialer er gradert med en ABBE verdi. Dette identifiserer linsene 'tendens til å spre hvitt lys inn i sine egne farger. Rainbows kan være ganske i naturen, men de er et problem optisk. Dette kalles kromatisk aberrasjon, og det er en viktig kilde til uskarphet i et objektiv. Jo høyere ABBE verdi, jo klarere linsen. Standard optisk plast har en ABBE verdi på 58. I midindex linser, faller Abbe verdien til 42, og i en 1.67 høy indeks verdien faller ytterligere til 32. Så, som objektivet tettheten øker, minsker objektivet klarhet.

Redusert Lett Transmission

Med mindre du snakker om solbriller, jo mer brukbare lys som passerer gjennom en linse, jo bedre. En standard plast linse overfører om lag 92 prosent av innkommende lys til øynene dine. Som linse tettheten øker, faller lysgjennomgang. I en 1,74 høy indeks linse, går om lag 86 prosent av innkommende lyset gjennom. Denne forskjellen kan være ubetydelig i full lysforhold, men det kan bli mer merkbar i svakt lys.

Økt Glare

Hva skjer med alt det lyset som ikke overføres gjennom linsen? Mye av den spretter eller reflekterer, av overflaten av linsen. Uønskede refleksjoner kan komme av både foran og bak overflater. Et annet ord for dette reflekterte lyset er gjenskinn. Den tettere linsematerialet er, desto mer blending den produserer.

Ikke egnet for alle Resepter

Høy tetthet materialer kan lage et objektiv som er opp til 40 prosent tynnere enn en tradisjonell linse. De viktigste ordene i det utsagnet er "opp til." For personer med høyere resepter, kosmetiske og komfort fordelene med disse objektivene ofte langt oppveier de relaterte ytelse og pris problemer. På den annen side kan de med lavere resepter (mindre enn pluss eller minus to dioptrier) finne at forandringen i tykkelsen på sine linser er minimal.

Løsninger

Mange av problemene som er iboende i høy tetthet objektiver kan motvirkes med ekstra teknologi. Problemer med linse ofte uklarhet kan reduseres ved å be om en asfærisk linsekonstruksjonen, hvor krumning gradvis flater mot omkretsen av linsen. Problemer med transmisjon og refleksjon kan minimaliseres ved tilsetning av et anti-reflekterende belegg.

Problemer med lav Kalium

Kroppen krever et bestemt nivå av kalium i blodet for å fungere. Det normale utvalget av kalium er mellom 3,5 og 5,0 milliekvivalenter per liter, noe lavere forstyrrer kroppens muskel og nerve funksjon ved å forstyrre elektriske aktivitet. Lave kaliumnivået i blodet, en tilstand som kalles hypokalemi, er forårsaket av kalium flytte fra blodet inn i cellene, eller nyrene filtrering for mye kalium fra blodet.

Årsaker

Nyre disfunction kan forårsake overflødig kalium sekresjon. Stoffer som loop-diuretika, steroider, acetylsalisylsyre, eller visse antibiotika kan føre til at nyrene til å skille ut overflødig kalium fører til hypokalemi. Kaliumtap kan også være forårsaket av alvorlig diaré eller oppkast, spiseforstyrrelser, eller overdreven bruk av avføringsmidler. Hormon ubalanser som økt aldosteron nivåer eller endokrine problemer som de som er forårsaket av aldosteronisme eller Cushings syndrom også redusere kaliumnivå.

Symptomer

Leggkramper er en av de vanligste symptomene på lavt kalium. Tretthet, forvirring, muskelsvakhet eller muskelsmerter også indikere moderat hypokalemi. Mer alvorlige hypokalemi fører til økt forvirring, hukommelsesproblemer, depresjon, forstoppelse, og hjertebank eller arytmier. Hvis venstre ubehandlet lavt kaliumnivå i blodet kan føre muligens fatale problemer med hjertet eller puste på grunn av muskelfunksjon.

Betydning

Muskler og nerver bruke kalium i utveksling av elektrisk potensial. Den natrium-kalium pumpen arbeider for å bevege næringsstoffer inn i og ut av cellene, og gir energi til musklene og muliggjør nerver til å sende signaler i hele kroppen. Lave nivåer av kalium føre til avbrudd av denne prosessen som forårsaker problemer med alle kroppsfunksjoner når muskler og nerver er i stand til å svare riktig på stimuli.

Behandlinger

Behandling av hypokalemi, avhenger av alvorligheten av tilstanden, og begynner med behandling av symptomene og årsaker. Kalium kan gis intravenøst ​​eller gjennom munnen, og en diett høy i kalium. Kosthold er den beste måten å øke kaliumnivået som kosttilskudd kan være irriterende for magen. Legen må kanskje endre medisinering diett eller inkludere ekstra medisiner for å redusere risikoen for kalium tap.

Advarsel

Reguleringen av andre elektrolytter slik som natrium, magnesium og kalsium er avhengig av kalium, som gjør balanse av pH i kroppen. Kalium opprettholder riktig funksjon av nerver og muskler og er spesielt viktig for hjertet. Det er mulighet for et hjerteinfarkt hvis tap av kalium er spesielt alvorlig. Eventuelle problemer med nyrene forverre mangler i kalium. Du bør snakke med legen din dersom du opplever noen av symptomene på lavt kalium, særlig hvis du har nyreproblemer eller tar diuretika.

Hvorfor har jeg problemer med å lese med nye briller?

Hvorfor har jeg problemer med å lese med nye briller?


Å tilpasse seg nye briller eller en ny resept kan ta tid, spesielt når du leser er involvert. Det er flere grunner til nye briller kanskje ikke ser riktig ut, og vite årsakene og løsningene skal bidra til å justere til å lese med nye briller enklere.

Riktig Fit

Briller trenger å sitte på ansiktet ditt riktig for den beste visjonen. Hvis dine rammer sklir for langt ned på nesen eller tipper inn eller ut litt (kalt pantoskopisk tilt), kan du ikke bli å se din beste. Prøv å flytte brillene opp eller vippe dem til å teste synet ditt. Om nødvendig, ta brillene tilbake til optikeren for å få justert for å hjelpe deg å se bedre.

Riktig resept

De fleste mennesker blir vant til sitt nye resept i løpet av to uker. Imidlertid kan noen ganger en mindre justering av kraften i linsen være nødvendig. Hvis du har gitt brillene en rettferdig rettssak periode og du fortsatt ikke ser riktig, planlegge en avtale med øyet lege for å få ham eller henne sjekker dine linser og din visjon og gjøre nødvendige justeringer.

Lese Lenses

Reading linser er brillene som brukes bare for arbeid på nært hold. Du kan ikke se på avstand med briller som er bare for lesing. Noen mennesker dra nytte av mer enn ett par briller, spesielt hvis de gjør en masse arbeid på nært hold. Sjekk med din optiker for å se om det er forskjellige typer linser som vil hjelpe med dine spesielle behov.

No Line Bifokale

Ingen linjer progressive briller, også kalt progressive eller usynlige progressive briller, ta en stund å tilpasse seg. Denne typen objektiv lar deg se på avstand, men det er et område av til sidene i objektivet som er uklare, og leser en del av objektivet er noe liten. De fleste mennesker blir vant til denne typen objektiv i et par uker.

Betraktninger

Hvis du har slitt bifokale med linjer tidligere, og bytter til ingen linjer progressive briller, kan du ha større problemer med å lese uten-line bifokale briller. Bifokale med linjer har en distinkt leseområde som vanligvis er større enn bifokale uten linjer, og ser fra avstand til leseområde er enklere med bifokale med linjer. Noen mennesker kan ikke bli vant til forskjellen, men optikeren kan undersøke og tolke din individuelle situasjon for den beste løsningen.

Problemer med multifokale kontaktlinser

Problemer med multifokale kontaktlinser


Multifokale kontaktlinser innlemme to eller flere resepter i ett objektiv for å gi både avstand og nær korreksjoner. De er tilgjengelige i myke kontaktlinser eller stive gass permeable (GP) linser. Selv multifokale kontaktlinser tilbyr bekvemmelighet, er det noen problemer som kommer med iført multifokale kontaktlinser.

Klarhet

Med multifokale kontaktlinser, kan klarhet noen ganger bli et problem. Siden multifokale kontaktlinser ikke alltid gi tilstrekkelig lys til å nå netthinnen, kan bildene ikke alltid være klart. Wearers kan se doble bilder eller de kan ha problemer med å skille gjenstander satt opp mot en tilsvarende bakgrunn.

Dybdesyn

De ulike krefter som brukes i multifokale linser kan føre til en forskyvning av objekter, det går din dybdesyn. Dette gjør det vanskelig å måle avstanden mellom stedene. Dybdesyn kan sette brukeren i fare for misjudging avstander fører til fall eller ulykker.

Vanskelighetsgrad Justere

Iført multifokale kontaktlinser tar litt tid å bli vant til. Innledende problemer med uskarpe bilder og dybdesyn kan fungere som hindre. Det tar tid for hjernen å lære å kompensere for bildekvaliteten.